Page 1

REVZINE #06 Collectie 2012

Collectie overzicht 2012

The

Freedom Issue

Bij rijden draait het maar om 1 ding: vrijheid.

Bolivia ontdekken 2000 Zware kilometers in 7 dagen

Van het circuit‌ naar de weg Crashanalyse als basis van betere pakken


Bradley Smith Het is alweer 34 lange jaren geleden dat Barry Sheene de laatste Britse solo motorcoureur was die wereldkampioen werd. Drie seizoenen geleden kwam Bradley Smith, een tiener uit Oxfordshire met dezelfde initialen als deze racelegende, dichtbij dit record. Dit seizoen wil Bradley proberen in de voetsporen te treden van Sheene. Bradley werd vierde in het WK 125cc van 2010, gevolg door een zevende positie overall in zijn eerste Moto2 seizoen (met 3 podiumplaatsen). Nu hij 21 is en driemaal een race heeft gewonnen, kijkt hij ernaar uit om in de Moto2 te strijden voor het wereldkampioenschap. En hij doet dat in een REV’IT! pak. Bradley vertelt: “Ik sta voor een erg belangrijk jaar en met de fantastische steun van mijn fans, ben ik vol vertrouwen dat ik dit seizoen goede resultaten ga halen. Dit is mijn tweede en laatste seizoen in de zeer competitieve Moto2 klasse en ik kan niet wachten tot de eerste race onder de schijnwerpers in Qatar op 8 april.”

Hij vervolgt: “Het is bijna niet te geloven dat ik al aan mijn zevende seizoen begin al professioneel coureur en dit wordt zonder twijfel mijn belangrijkste seizoen. En in 2013 ga ik zelfs door naar de MotoGP, met het zeer ervaren en super gemotiveerde Franse Tech 3 team.” Zie de complete lijst van REV’IT! coureurs 2012 op pagina 21 – 23, want REV’IT! sponsort niet alleen Bradley Smith in de Moto2, maar gaat ook verder met Alvaro Bautista en Randy de Puniet in de MotoGP, samen met een aantal andere veelbelovende coureurs! Volg onze coureurs tijdens het seizoen via Facebbok.com/revit, Twitter.com/revit of ons nieuwsblog op www.revit.eu.


REVZINE Inhoud

002 The Freedom Issue Bij rijden draait het maar om 1 ding: vrijheid.

008 Achter de schermen REV’IT! Fotoshoot lente/zomer 2012

010 Tryonic Protectie en draagcomfort in perfecte harmonie

014 Bolivia ontdekken 2000 Zware kilometers in 7 dagen

002

The Freedom Issue | Bij rijden draait het maar om 1 ding: vrijheid.

021 Onze Helden De REV’IT! Coureurs van 2012

026 Van het circuit… naar de weg Crashanalyse als basis van betere pakken

028 Innovaties VCS | Aquadefence

030 Me and my Passion Norton Seeley Deel II

010

Tryonic | Protectie en draagcomfort in perfecte harmonie

032 Wild Hogs Een avontuur in de USA

036 Wat volgt hierna bij REV’IT! Collectie 2012

014

Bolivia ontdekken | 2000 Zware kilometers in 7 dagen

032

Wild Hogs | Een avontuur in de USA

REVZINE | #06 Collectie 2012

001


Geniet van het moment Iedereen die motorrijdt weet dat het hierbij eigenlijk maar om een ding gaat: vrijheid. We ervaren die vrijheid allemaal anders. Volledig gefocust, met niets anders aan je hoofd dan het verbeteren van je persoonlijke rondetijd tijdens een circuitdag, verder alles vergeten – dat is vrijheid voor sommigen van jullie. Voor anderen is het vrijheid om de tocht op zichzelf al te zien als de bestemming, hierbij de elementen trotserend om de minder betrede paden te ontdekken. Er is bijna geen plaats op de wereld die niet bereikt kan worden per motor. Of beter ontdekt.

Wat we van motorrijden kunnen leren Soms kun je met de motor op plaatsen komen die zo ongelofelijk mooi zijn dat je gewoon wel moet stoppen en het uitzicht op je in laten werken: om zo terug te kijken op waar je vandaan kwam en te overdenken waarnaar je op weg bent. Deze momenten van overpeinzen zijn niet alleen van belang voor een prachtige rit, maar ook voor het leiden van een rijk leven. Door motorrijden leer je de verrassingen te omarmen die op je pad komen en word je enthousiast om meer te ontdekken.

Ga met ons mee op deze reis In dit REVzine hebben we geprobeerd enkele van die momenten te grijpen en vast te leggen in beelden van Hasselblad meester fotograaf Gregor Halenda, genomen met een team van toegewijde, enthousiaste professionals in Utah en Nevada. We hopen dat deze beelden en de andere verhalen in deze uitgave jou zullen inspireren om erop uit te gaan en zelf te ontdekken hoe oneindig en spannend de wereld is als je er op 2 wielen over rijdt. Als je kiest voor REV’IT! kleding als je reisgenoot, dan kun je er bovendien op rekenen dat je er niet alleen goed uit zult zien, maar dat je ook veilig bent en beschermd tegen de elementen.

The

Freedom Issue 002


REVZINE | #06 Collectie 2012

003


The

Freedom Issue 004


Volg je dromen Heb je je ooit afgevraagd hoe het voelt om onder de sterren te slapen na een zware maar onvergetelijke tocht? Om je motor te gebruiken om op afgelegen plaatsen te komen die je nauwelijks op een andere manier kunt bereiken? Het is tijd om erop uit te trekken en zelf te ontdekken hoe zo’n tocht je leven kan verrijken: het eten smaakt beter, de lucht ruikt frisser, de kleuren zijn feller. Je sluit je ogen in je tentje, wegsoezend in de wetenschap dat je je droom al volgt.

REVZINE | #06 Collectie 2012

005


The

Freedom Issue 006


De ultieme startscène Niet geheel toevallig, waren wij erbij tijdens de Salt Lake Flat Track races in augustus 2011. We konden de kans niet laten schieten om een race te organiseren tussen onze eigen professionele racer op de Ducati en de houder van het snelheidsrecord. En dat hebben we op beeld vastgelegd. Zou niet iedere start er zo uit moeten zien?

REVZINE | #06 Collectie 2012

007


Achter de schermen...

REV’IT! Fotoshoot

Lente / Zomer 2012 | Utah, USA

Heb je de foto’s gezien op de voorgaande pagina’s van dit REVzine en vraag je je af hoe zoiets tot stand komt? Kijk met ons mee achter de schermen van deze REV’IT! fotoshoot lente/zomer 2012. Het begon allemaal begin 2011 met een brainstormsessie op de REV’IT! designafdeling. Welke producten moeten we laten zien? Wat willen we de beelden laten vertellen? Welke sfeer zoeken we? En natuurlijk, wat is het budget hiervoor?

01

Toen dat bekend was, konden we gelukkig weer rekenen op de diensten van Gregor Halenda, een meester fotograaf uit New York die al jaren voor REV’IT! werkt. Na tientallen e-mails en conference calls tussen ons hoofdkantoor in Oss en New York, besloten we in de omgeving van Salt Lake City te fotograferen. De zoutvlakte, Moab en Goblin Valley zouden de perfecte decors vormen voor de beelden die we binnen een week wilden schieten, de tijd die het budget toestond. Daarna begon het grote regelen van spullen, motoren en mensen voor de opnams die plaats zouden vinden van 16 t/m 19 augustus. En nu zie je de foto’s voor het eerst. Wij hopen dat jij ze net zo mooi vindt als wij. Het was in ieder geval erg mooi om ze te maken!

02

A special thanks to: Chad Douglass Voor zijn Ducati 848

Wayne Petersen Voor zijn Ducati Multistrada 1200

Las Vegas Motorcycle Rentals & Services Mike Skurkis, Mike ‘Irish’ Hughes & Fabian Viteri Voor hun MV Agusta 312R info@LasVegasMotorcycleRental.com BMW Motorcycles of Las Vegas Mike Hansen Voor hun GS1200 www.bmwoflasvegas.com Erin Ness Voor deze ‘achter de schermen’ foto’s

Scan deze code om de film te zien. Of ga naar www.revit.eu

03

008


05

04 06

07

01

We hebben 3 racebeelden geschoten op de zoutvlakte; dit zal de panoramafoto worden.

02

Racen? Een onderonsje van Gino en Madison tijdens het wachten.

03

Goblin Valley State Park. Wat een omgeving! Zo moet het voelen om op Mars te lopen. We vonden precies de juiste plek voor de foto.

04

Gregor wachtte op het magische moment, toen de zon net gezakt was, en maakte fantastische foto’s.

05

Een touring opname in de Hurrah Pass. Jamie (Miss Utah!) was het vrouwelijke model.

06

Voor de Adventure opname, gebruiken we de achtergrond uit Goblin Valley. In Moab schieten we de voorgrond en deze worden later samengevoegd tot 1 foto. We proberen dus exact hetzelfde licht te pakken.

07

Met temperaturen tot 38 ËšC is elk beetje schaduw welkom!

REVZINE | #06 Collectie 2012

009


TRYONIC is een licentiemerk van REV’IT! Sport International B.V.


Protectie en draagcomfort in perfecte harmonie . Een korte geschiedenisles We hebben de moderne rugprotector aan een man te danken: Barry Sheene, de legendarische Engelse coureur die in 1978 en 1979 wereldkampioen 500cc werd. Hij bedacht het idee en verkocht de rechten van zijn uitvinding, die een belangrijk element werd voor veilig racen. Op de meeste circuits is het dragen van een rugprotector al sinds begin jaren ’90 verplicht. Tijdens races en circuitdagen, zul je nauwelijks iemand tegenkomen zonder. En zoals zo vaak gebeurt met superieure raceproducten, wordt de rugprotector ook steeds meer standaard uitrusting voor meer serieuze tourrijders en adventure rijders, naast de CE goedgekeurde protectoren op de schouders, ellebogen en knieën van de meeste moderne motorkleding.

. 2 deelnemers Er zijn twee hoofdtypes rugprotectoren. De eerste is een enkel stuk schuim, van diverse diktes. Het tweede type bestaat uit diverse componenten: een harde buitenschaal, gecombineerd met beschermend, schokabsorberend materiaal aan de binnenzijde. In vergelijking met de constructie uit 1 stuk (wat een goede oplossing is voor in motorjassen), ligt de voorkeur toch bij de meercomponenten constructie, met diverse elkaar versterkende elementen. Die volgt beter de vorm van de ruggengraat en biedt daarom meer bescherming bij een crash. De harde buitenschaal beschermt ook tegen scherpe zaken. Nogal wat bedrijven hebben ontelbare verschillende protectoren ontwikkeld. Wij danken deze pioniers dat zij protectie op het niveau hebben gebracht waarvan wij nu kunnen profiteren.

. Een nieuwe speler Nu is er echter een nieuwe speler op het veld – REV’IT! heeft het concept van protectie naar het volgende niveau getild: TRYONIC. De filosofie achter TRYONIC is eenvoudig: ontwerp en ontwikkel producten die de veiligheid verhogen van allerlei extreme sporters, waaronder motorrijders, en biedt hen het hoogste niveau van bescherming en bewegingsvrijheid. Draagcomfort levert de grootste bijdrage aan passieve veiligheid, omdat het de prestaties van professionele sporters helpt verbeteren. TRYONIC is de officiële leverancier van het Zwitserse en Oostenrijkse Skiteams. Ook de ruggen van MotoGP coureurs Alvaro Bautista en Randy de Puniet worden erdoor beschermd. En velen van de beste skiërs in de wereld kiezen voor de TRYONIC rugprotector. En niet zomaar: hij blijft perfect presteren bij temperaturen tot –20 °C.

. Gepatenteerde technologieën Vele technologieën en eigenschappen van TRYONIC producten zijn gepatenteerd en daardoor uniek voor TRYONIC producten. Deze slimme oplossingen vind je in geen enkel ander merk.

T.C.F. Tryonic Custom Fit sluiting Deze simpele, gepatenteerde oplossing maakt dat je de lengte van de tailleband aan je persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen. Je hoeft dus niet verschillende maten en modellen te proberen. Als de ruglengte van de protector goed is, hoef je alleen nog de tailleband op de juiste positie af te stellen en dan ben je klaar om te gaan.

Tryonic SB1 Het gepatenteerde verstevigd aluminium deel SB1 bootst de natuurlijke beweging van het kniegewricht na zoals geen enkel ander mechanisme. Dit unieke element vindt u in de T6 kniebrace.

Tryonic Vertebra De Tryonic Vertebra is een gepatenteerd systeem dat de buitenschaalcomponenten van de Feel3.7 met elkaar verbindt, wat de protector haar unieke ergonomische vorm en flexibiliteit geeft, zonder aan veiligheid in te boeten.

REVZINE | #06 Collectie 2012

011


. EN 1621-2 Certificering Impacttest tabel kN = kilo Newton

26 25 24 23 22 21 20 19

18

Niv. 2 goedgekeurd

Niv. 1 goedgekeurd

Niet goedgekeurd 27

5kg

50 joules

17 16 15 14 13 12 11 10

09

FEEL 3.7

3.7kN Level 2 Certificering

08 07 06 05 04

03

02 01 00

kN

. Feiten & Cijfers Een goede rugprotector loopt van de achterzijde van de nek helemaal tot het stuitje. Om iedereen van de juiste TRYONIC rugprotector te voorzien, zijn ze er in verschillende lengtes. Voor optimale veiligheid is het essentieel dat de bovenzijde van de rugprotector de rand van de helm niet raakt. We adviseren je met klem om de maattabel na te kijken en, met je helm op, de verschillende maten bij je dealer te passen voor een perfecte pasvorm die het beste beschermt.

Alle TRYONIC rugprotectoren voeldoen aan de richtlijnen voor Personal Protective Equipment (PPE) zoals omschreven in de Europese Richtlijnen 89/686/ EEC. Deze standaard is in januari 2004 geĂźpdate en strenger geworden tot EN (Europese Norm) 1621-2. Een projectgroep heeft deze norm vastgelegd en TRYONIC heeft daaraan meegewerkt, in samenwerking met ontwikkelaars en veiligheidsspecialisten van diverse merken. Voor deze veiligheidsstandaard wordt een rugprotector minimaal vijf maal getest met een impact van 50 Joules op strategische punten, waarvan 2 punten als zeer kwetsbaar worden gezien. Een impact van 50 Joules staat gelijk aan de kracht van een 5 kilo zwaar trapeziumvormig gewicht op de rug, bij een val vanaf een meter hoogte. De EN1621-2 norm beschrijft 2 niveaus. Minder veeleisend is Niveau 1, waarbij de gemiddelde resterende kracht op de rug minder dan 18 kN (kilo Newton) moet zijn, met een eenmalige impact tot 24 kN. Om aan de strengere eisen te voloden voor Niveau 2, mag de gemiddelde resterende kracht niet boven de 9 kN uitkomen, met een maximale eenmalige impact tot 12 kN. Vanzelfsprekend is er dus een substantieel verschil tussen Niveau 1 en 2.

012

REV’IT! is ervan overtuigd dat elke moderne rugprotector minimaal de bescherming van Niveau 2 moet bieden. De meeste Europese merken voeren deze tests uit met hun rugprotectors, maar let op: niet vele halen de Niveau 2 standaard. En wees vooral voorzichtig met protectoren die helemaal niet getest zijn. Waren de eerste generatie protectoren nog stijf en redelijk oncomfortabel, naar de hedendaagse standaard, de huidige topmodellen zijn extreem buigzaam, compact, lichtgewicht en ze dragen extreem weinig energie over. TRYONIC rugprotectoren voldoen aan je hoogste verwachtingen, met onovertroffen draagcomfort, wat ook bevestigd wordt door de internationale pers in diverse vergelijkingstests. Met de introductie van de Feel3.7 en See+, hebben we ook iets anders opgelost; het probleem van te weinig ventilatie, speciaal op warme zomerdagen. De Feel3.7 heeft een geraffineerd, comfortabel ventilatiesysteem, dankzij het Coolmax en 3D mesh rugpaneel, wat voor eens en voor altijd een einde maakt aan dit probleem. De See+ heeft ook goede ventilerende eigenschappen, maar op een iets lager niveau dan de Feel3.7. Ontdek meer over de TRYONIC Feel3.7 en See+ rugprotectoren achterin het productoverzicht van dit REVzine.


. T6 Kniebrace De T6 kniebrace is echt een uniek product, ontwikkeld en geproduceerd na 2 jaar van intensief onderzoek en praktijktesten met orthopedagogen en professionele sporters.

1

De T6 is geschikt voor vele sportieve activiteiten als fietsen, hardlopen, skiĂŤn en motorrijden en zal je maximaal beschermen, zonder je te beperken in je bewegingsvrijheid.

De T6 werd niet alleen ontwikkeld om de knie te beschermen, maar vooral om de spieren rond de knie vrij te kunnen laten werken en de kniebanden maximaal te ondersteunen, de beste manier om verwondingen te voorkomen. Het SB1 mechanisme is van verstevigd aluminium en dat maakt de T6 zo extreem duurzaam, door TRYONIC sporters getest en goedgekeurd onder de zwaarste omstandigheden.

Wat de T6 zo uniek maakt is het gepatenteerde TRYONIC SB1 aluminium mechanisme dat ervoor zorgt dat de kniebrace precies de natuurlijke beweging van de kniebanden volgt, de zgn. Rototranslation beweging. Deze technologie, gecombineerd met een ergonomisch ontwerp, een licht gewicht en enigszins flexibel frame, maakt de T6 kniebrace een van de beste protectoren ter wereld.

1

Ontdek meer over de T6 kniebrace achter in het productoverzicht van dit REVzine.

6

Frame GeĂŻnjecteerd polymeer,

2

Sluiting Geweven puller met

versterkt met speciale

klittenband om te

poeders, boven- en

verstellen

onderframe met dubbele

6

verbindingen.

7 Sluiting 2 Vulling

TPR puller & neopreen

Thermisch gevormd

4

7

polyethyleen met

3

luchtkanalen (uitneembaar en wasbaar)

8

9

8 Gelkussen Uitneembaar gelkussen

3 Beschermende plastic plaat 9

Om het aluminium mechanisme te beschermen

5

4 Afneembare cup voor de knieschijf

10

SB1 mechanisme Aluminium

10 Sluiting Stretchstof

5 Memory clips

REVZINE | #06 Collectie 2012

013


Bolivia

ontdekken

Independencia Quime Cochabamba

Sabaya

Ururo

Aiquille Sucre

Uyuni Atocha

La Quiaca

Henry von Wartenberg Al jaren spelen motoren een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben in 1967 geboren en de afgelopen 34 jaar, heb ik al op alle mogelijke motoren, modellen en merken gereden. Van een Honda Corbex 50cc tot een Harley Davidson Bobber uit 1948.

014

Bij mijn werk als fotograaf, zijn motoren een extra hulpmiddel geworden; soms als vervoersmiddel, soms als een project. Ik heb tientallen boeken gepubliceerd over motoren, waaronder Motos Clรกsicas en Argentina, The Art of BMW Motorcycles en De la Quiaca a Ushuaia, la ruta del fin del mundo. Ook mijn laatste boek, Charles Darwin at Southern South, heeft een BMW F800GS als kopstuk, om de voetstappen te volgen van de Engelse natuurkundige.


De laatste 10 jaar ben ik per motor dwars door Argentinië en andere landen gereden, voornamelijk in Zuid Amerika. REV’IT! heeft mij op vele reizen vergezeld en ik ben een fan geworden van dit merk en haar producten. Gelukkig zijn zij al enige tijd een belangrijke partner tijdens mijn avonturen.

REVZINE | #06 Collectie 2012

De Bolivia 2011 tour is ons laatste project samen. Samen met mijn vriend Boni Lastra, ook geweldig gezelschap op eerdere reizen, reden we langs de meest verborgen plaatsen van ons buurland. Argentinië en Bolivia delen vele grenskilometers en de steden La Quiaca, in Argentinië en Villazón, in Bolivia, zijn praktisch zusjes. Dat waren ons start- en eindpunt, maar wat daartussen gebeurde was een enorme kwaliteitstest voor onze uitrusting, dankzij temperaturen die schommelden tussen -5 tot +30 ˚C,

plus regen, stof, wind, zout en af en toe een bui. Maar niets daarvan heeft onze reis negatief beïnvloed. omdat we prima beschermd werden. Onze motoren? Twee BMWs gewend aan zulke omstandigheden. Jammer dat er voor hen geen REV’IT! jassen zijn!

015


Dag 1 La Quiaca (Argentinië) Atocha (Bolivia) Na 1.800 kilometer tussen Buenos Aires and La Quiaca, konden eindelijk de motoren uit de vrachtwagen: De REV’IT! Bolivia 2011 Tour was begonnen!

De grens passeren tussen Argentinië en Bolivia, bleek een klein bureaucratisch drama, zoals bijna overal ter wereld, maar we konden ons humeur er niet door laten beïnvloeden. We waren op weg naar een week motorplezier op gemiddeld 4 kilometer hoogte. Waarom zouden we dus niet gewoon relaxt en blij blijven?

We tankten in Tupiza en redden naar Atocha, 106 kilometer verder. Het landschap was nog steeds filmisch mooi en leek hier op de Afrikaanse savanne. Er kwamen ook steeds meer scherpe bochten toen we aan onze klim begonnen.

Het eerste deel van de reis voerde langs een voornamelijk droge rivierbedding. “Volg het spoor en je zult niet verdwalen”, was ons verteld. Nadat we naar de Boliviaanse stad Villazón waren overgestoken, tegenover La Quiaca, besloten we naar Tupiza te gaan via een oude route die kleine plaatsen met elkaar verbindt, waar de tijd heeft stilgestaan en waar slechts enkele mensen wonen. Dit werd een onvergetelijke route, vol kleurrijke landschappen, bevroren wateren en lemen gehuchten, met allemaal eeuwenoude kerken.

Boni kreeg een lekke band die we met spray probeerden op te lappen, maar het gat was te groot om de druk te houden. Omdat de zon onder ging, besloten we dat het verstandig was om langzaam verder te rijden. Dat werden 2 lange uren van gravel, fesh fesh in elke (van de tientallen) bocht(en), en af en toe vrachtwagens uit tegenovergestelde richting. Het werd -1 ˚C, maar onze REV’IT! outfits hielden ons warm.

Het eerste obstakel was een diepe geul die moeilijker te nemen was dan we verwachtten. Dit was pas het begin van onze reis en we waren nog niet helemaal gewend aan de balans van de motoren en het gewicht van de bagage. Eigenlijk begonnen we onze reis met 5 uur in extreem terrein dat een mix is van een typische hoogvlakte en de Mongoolse steppe.

Toen we eindelijk aankwamen, waren we uitgeput, maar blij met wat we bereikt hadden. Morgen maken we de band wel. Tijd om te gaan slapen!

Hotelkamer: $B 60 (Boliviano) (€6,-); Eten $B 48 (€5,-), ontbijt $B 5(€0,50) Benzine (per liter): tussen $B 3,7 en $B 8,0 (€0,40 - €0,80) afhankelijk van de locatie. Wisselkoers: $B 9,5 = €1,-


“…Na maanden van voorbereiding was de REV’IT! Bolivia 2011 Tour eindelijk begonnen...” - Henry von Wartenberg

Dag 2 Atocha – Uyuni Na het ontbijt, reden we naar de bandenshop. Uitermate vriendelijk maar zonder haast, maakten 2 mannen de band. Toen waren we klaar om naar de Uyuni zoutvlaktes (Salar de Uyuni) te gaan. Het eerste deel van de reis voerde langs een voornamelijk droge rivierbedding. “Volg het spoor en je zult niet verdwalen”, was ons verteld. Dus deden we dat en de eerste uren waren spectaculair. De rivierbedding was een korte route om de hoofdweg door de heuvels te omzeilen, maar verderop moesten we wel de grotere weg nemen, die bestond uit eindeloze haarspeldbochten, doorkruist door diepe zandbanen van wel 200 meter lang. Het duurde 6 uur voor we in Uyuni waren, ondanks dat we nauwelijks waren gestopt, behalve voor een paar foto’s. We hebben langs de weg geluncht en reden nog 15 kilometer door naar het befaamde hotel Luna Salada, op de rand van de Uyuni zoutvlakte. We konden de volgende bestemming, Ilica, alleen maar bereiken door de Uyuni zoutvlakte over te steken. Er was nog een groep rijders in ons hotel, geleid door Harold Boggie uit Chili, een gids van Austral Moto tours. We hebben best lang met hem gesproken en advies gekregen over onze motoren, omdat hij een BMW specialist is.

REVZINE | #06 Collectie 2012

Dag 3 Uyuni zoutvlakte – Coipasa zoutvlakte – Sabaya Na een goede nachtrust in het beste hotel van onze reis, plus ontbijt, zetten we de coördinaten in onze GPS en vertrokken naar de zoutvlakte. Voor een reiziger is de Uyuni zoutvlakte oversteken op de motor een van de mooiste ervaringen. De horizon wordt een blauw/witte streep, met wolken eroverheen. De zoutlaag lijkt de ene keer op ruw schuurpapier en dan weer op een superstrak, glad biljartlaken. Soms lijkt de bovenste laag op het schild van een schildpad met bijna perfect geometrische figuren. ’s Ochtends was het koud en gaf de thermometer van de GS800 tussen de 0 ºC en 1,5 ºC aan, maar onze REV’IT! pakken hielden ons zo warm dat Boni me niet geloofde toen ik hem de temperatuur vertelde. Er zijn tientallen routes die overal naartoe leiden, maar onze koers was naar een eiland dat 70 kilometer verder op de zoutvlakte lag. We reden een hele tijd nonstop door. Boni was een zwarte stip, drijvend op een stille witte oceaan.

We bereikten Incahuasi, met zijn versteende koralen en honderden fluorgroene cactussen. Zonder al te lang te stoppen, voerden we een nieuw waypoint in: Llica. We verlieten de zoutvlakte met een witte laag op onze motoren, die we zo snel mogelijk moesten reinigen om schade te voorkomen. Via een militaire post reden we het stadje binnen, kochten benzine bij iemand privé (er zijn geen benzinestations) en gingen snel de motoren wassen. De enige waterslang die we vonden (en mochten gebruiken) was van een erg aardige dame die haar aardappels aan het besproeien was. We reden verder naar de Coipasa zoutvlakte. We zagen niemand, tot we een man tegenkwamen die houtblokken vervoerde op de motor. Het laatste stuk voerde over natte wegen, met minstens 2 centimeter water, waardoor onze motoren, laarzen en pakken doorweekt werden. We moesten weer een wasplaats zien te vinden! We kwamen eindelijk veilig aan land en toen we door de hoofdstraat van Sabaya reden, keek iedereen ons aan of we astronauten waren. Wij zijn zo gewend aan het dragen van technische kleding, als de REV’IT! Defender GTX met een camera op onze helmen. dat we soms vergeten hoe we er voor anderen uit moeten zien.

Notitie: Hotelkamer ieder $B70; eten $B34 Brooster Chicken (gebakken kip met aardappelen en rijst)

017


Dag 4 Sabaya – Oruro – Quime We stonden erg vroeg op, met zin in de dag die voor ons lag. We vermoedden dat het laatste deel lang en erg zwaar zou worden.

De weg tussen Sabaya en Oruro is erg belangrijk omdat hier de enige doorgang is van Bolivia naar de zee en hij loopt helemaal door naar Iquique, Chili. Omdat de weg bestraat was, waren sommige delen in zeer goede conditie.

In de stenen huisjes zijn nog veel interieurs intact. We vonden maalstenen om quinoa te malen, rudimentair ijzeren gereedschap en andere overblijfselen. Toen we wegreden voelden we ons net Indiana Jones die een verloren stad heeft ontdekt.

“Slapen op een comfortabele plek werd een regel in de REV’IT! Bolivia 2011 Tour...”

Na een ontbijt van perziken uit blik en Oreos – het leven op reis – bepakten we onze BMWs en vertrokken. De eerste anderhalf uur was de temperatuur -5 ˚C, maar dat was prima voor deze reizigers; we waren al geacclimatiseerd door het rijden op hoogtes van 4300 meter.

018

De eerste stop was een verlaten dorp, zo’n 600 meter landinwaarts, waar we als door een magneet naartoe getrokken werden: Villque. Het is opgedeeld in enorme velden en wordt beschermd door heuvels in de vorm van een hoefijzer. We hoorden dat het dorp vroeger van 3 families was die zich alleen met landbouw bezig hielden. De kerk stamt uit 1912, ten tijde van de Spaanse kolonisatie, maar de families waren er al ver daarvoor. Ineens waren de families verdwenen, maar niemand weet waarom.

Een paar kilometer verder kwamen we in Caripaya, met zijn verlaten kerk. Dat was weer een onvergetelijke ervaring. Hoewel het binnen donker en leeg was, waren er toch tekenen van leven; het orgel werkte ook nog. Het was iedere keer weer spannend om de hoek om te slaan. Met een iPhone app vonden wij onze weg in het donker. Het reflecterende materiaal op onze REV’IT! pakken lichtte af en toe op, wat een spookachtige sfeer gaf. We moesten verder.


“…We waren onder de indruk van het landschap met de eindeloze bochten, kliffen en rivieren die door vruchtbare valleien en plateaus lopen...” - Henry von Wartenberg

De temperatuur was beter (10˚C), maar het laatste stuk tot Oruro was niet prettig, dankzij de vele vrachtwagens op het stoffige gravel. Gelukkig reden we al snel Oruro binnen, afgeladen vol met auto’s, markten en kooplui. We kochten elk een verse jus d’orange voor $B3 en lunch in het park; een royale portie pique macho voor ons beide, wat ons minder dan u$15 kostte, inclusief drankjes. We verspilden niet veel tijd, omdat de weg vóór ons lastig was. Uiteindelijk kwamen we uit op besneeuwde heuvels op een hoogte van 5000 meter. Vandaar ging het naar beneden, via een gravel kurkentrekker die direct naar Quime leidde. Het werd al donker en we waren nog niet bij het dorp. Mijn motor reed zo soepel dat ik op enig moment dacht dat ik een lekke band had; de ene na de andere bocht van losse kiezelstenen totdat we het eerste lichtje zagen. We hadden het hotel bereikt, moe tot op het bot na 10 uur rijden, maar blij dat alles zo goed gegaan was.

REVZINE | #06 Collectie 2012

Dag 5 Quime – Cajuata – Independencia Dit is waarschijnlijk een van de beste wegen ooit, waar we hebben gereden! Las Yungas South is een onverharde weg met stenen die omhoog en omlaag voert door de heuvels, tussen groene struiken en netjes gezaaide coca velden door. Langs de weg liepen erg aardige mensen, die ons deden denken aan personen uit de boeken van Gabriel García Márquez. We zagen goudzoekers, boeren en jonge herders die op school zouden moeten zijn. In een van de dorpen waar we doorheen kwamen was een festival aan de gang en ondanks dat de band dronken was, speelden ze eigenlijk erg goed. Ze eerden een van hun heiligen, Heer van Burgos, en we moesten een paar keer proosten met bier, voordat we verder konden.

De weg was afwisselend een landweg en een 3 meter brede bergweg, naast een honderden meters diep ravijn. In een van de bochten, kwam Boni ineens een motorrijder tegen uit tegengestelde richting. Hun banden kwamen met elkaar in aanraking, maar gelukkig gebeurde er niets ernstigs, op wat schrammen na bij de andere bestuurder, omdat hij op sandalen via de verkeerde weghelft naar beneden reed. We reden naar beneden richting een rivier, eigenlijk een delta, verdeeld in vele vertakkingen van snelstromend bruin water. Overal waren vrachtwagensporen en we ontdekten een onafgemaakte brug in de verte. Ieder vloeibaar obstakel passeerden we voorzichtig. Het was niet makkelijk om te voorkomen dat onze motoren zonken. Gelukkig waren onze REV’IT! pakken waterproof. Het werd al weer donker en we moesten nog 500 bochten naar beneden voordat we bij onze eindbestemming, Independencia, waren.

019


“…ongelofelijke wegen, schilderachtige landschappen, extreem terrein, verlaten dorpen. We hebben echt Bolivia ontdekt...” - Henry von Wartenberg

Dag 6 Independencia – Morochata – Cochabamba – Aiquile Slapen op een comfortabele plek werd een regel in de REV’IT! Bolivia 2011 Tour. Zodra we in het plaatsje aankwamen, vond Boni een enorm appartement voor ons voor slechts u$18, inclusief ontbijt. We moesten elk een eigen kamer hebben om wat van onze in de rivier gedrenkte uitrusting open te leggen en te drogen. We werden wakker van een haan die zo hard kraaide dat het leek of hij onder ons bed zat en we hadden echte koffie (bij andere ontbijten kregen we vaak een donkere vloeistof uit een fles, die meer op teer leek dan op koffie). Omdat het nog erg vroeg was, besloten we wat tijd aan onze motoren te besteden. Boni verwisselde zijn remblokken voor. Ik stelde de ketting en bedacht een oplossing voor de uitlaat om te voorkomen dat mijn REV’IT! Apache laarzen zouden verbranden. We zeiden gedag tegen de leerlingen die op weg waren naar school en reden zuidoostelijk naar Morochata en Cochabamba. Nog meer bochten lagen voor ons (nergens een rechte weg). In een poging om bij Boni te blijven, die steeds voor me reed, gaf ik gas bij en landde zijwaarts op het gravel, in een bocht die nat werd gehouden door een bergbeekje. Niks ernstigs, alleen schaamte, tegenover de mannen die een lantaarnpaal aan het maken waren en alles gezien hadden. Nadat ze uitgelachen waren, hielpen ze om mijn motor op te tillen.

Mijn partner wachtte op mij in het volgende plaatsje, verbaasd dat ik zo laat was. We lunchten met vlees, maïs en uiensoep en reden toen door naar onze volgende bestemming: Cochabamba. De weg was weer vol bochten en ging steeds omhoog en omlaag. Terwijl we de stad al zagen, ging de onverharde weg eerst over in gravel en daarna in asfalt. Ineens reden we tussen vrachtwagens en SUV’s, in tegenstelling tot de geiten, ezels en schapen die we onderweg steeds tegenkwamen. We reden direct naar het centrale plein. Maar na een ijsje en een jus d’orange, reden we weer verder.

Notitie: Het hotel kostte $B60 en we aten (weer!) Booster Chicken voor $B24.

Een paar kilometer verder, stopten we in Totora. Het was een onvergetelijke plaats, met architectuur die totaal anders was dan alles wat we eerder hadden gezien. Het leek op een stadje in Spanje of Portugal met twee eeuwen geschiedenis in de straten, maar niemand om ‘m te vertellen. We volgden een van de vreemdste wegen, gebouwd van stenen die nauwkeurig waren gelegd in strakke lijnen. Je kon makkelijk vallen, omdat de stenen extreem glad waren, maar we wenden eraan. Een paar ezels later, kwamen we aan in Aiquile, onze volgende slaapplaats. ook hier werden we verwelkomd met muziek, ter ere van de Heer van Burgos. Maar nu waren er meer mensen nuchter!

Dag 7 Aiquile – Sucre – La Quiaca We gingen op weg naar huis. Het lijkt of overal in Bolivia aan de weg gewerkt wordt, dus de weg was vol omleidingen, blokkeringen en onafgemaakte bruggen. We reden soms over rivierbeddingen en dan weer over het meest geweldige asfalt. Toen we in Sucre aankwamen, een van de mooiste steden van Bolivia, reden we meteen naar het centrale plein. De smalle straatjes en de typische koloniale houten balkons namens ons mee terug in de tijd. Na onze gewoonlijke verse jus d’orange reden we weer verder. Vervelen was onmogelijk. We gingen continu van gravel naar stof, van kiezels naar asfalt. Ik kwam onder de modder uit een van de waadplaatsen, dus ik moest me daarna echt even wassen. Boni reed over een omleiding van 3 boomstammen. Wonder boven wonder viel hij niet en hield hij zijn banden heel. En zo reden we verder tot de grens bij Villazón-La Quiaca. Eindelijk, na nog eens 12 uur rijden, kwamen we langs de douane, verlieten Bolivia en reden Argentinië in. We zijn er precies 7 dagen geweest en hebben 2000 zware kilometers afgelegd. De REV’IT! Bolivia Tour 2011 was ten einde, maar ons enthousiasme voor nog meer avontuur was sterker dan ooit.

Scan deze code om de film te zien. Of ga naar www.revit.eu

020


ONZE HELDEN

de

REV’IT! Coureurs

van 2012

Waar de actie plaatsvindt‌ Iedereen die wel eens naar een MotoGP gaat, zal het gevoel herkennen dat je overvalt nadat je je motor hebt geparkeerd tussen de duizenden andere enthousiaste bezoekers. Zodra je je helm afzet, krijg je meteen een adrenalinekick van het ongelooflijke geluid van de MotoGP motoren. Je kunt niet wachten om dichterbij de actie te komen. Voor 2012 hebben we de beste lijst met coureurs tot nu toe. En ze strijden allemaal voor het podium.

REVZINE | #06 Collectie 2012

021


VOLGE DEZE NUMMERS IN 2012!

PJ 09 Jacobsen Kampioenschap: World Supersport Team: PTR Honda Motor: Honda Geboren: Montgomery, New York, USA, 7 August 1993 Profiel Eén ding is zeker; een van de meest veelbelovende talenten uit de VS – Patrick ‘PJ’ Jacobsen, rijdt in 2012 in het World Supersport kampioenschap voor PTR Honda. Op zijn twaalfde, was PJ de eerste Amerikaan die werd geselecteerd voor een plaats op de MotoGP Academy. PJ is meervoudig kampioen in de USA en een product van de MotoGP Academy en heeft, ondanks dat hij pas 18 is, een schat aan ervaring met racen in Europa. Met ruwe snelheid en een overvloed aan talent, heeft PJ nu zijn pijlen gericht op een raceseizoen in het WK. Ga voor een volledig overzicht van zijn carrière tot nu toe, naar de REV’IT! website voor het diepte interview met PJ (wat u ook in het vorige REVzine heeft kunnen lezen).

022

14

Randy de puniet

Kampioenschap: MotoGP Team: Aspar MotoGP motor: CRT Aprilia Geboren: Maisons Laffitte, Frankrijk, 14 Feb 1981 Profiel MotoGP veteraan en zeer gewaardeerd ambassadeur van het REV’IT! merk Randy de Puniet, rijdt in 2012 voor het Aspar MotoGP team. “Ik ben blij dat ik weer voor het Aspar Team mag rijden”, vertelt Randy. “Een team waarvoor ik in 2005 in de 250cc uitkwam. Ik

heb erg goede herinneringen aan die tijd. Samen gaan we een nieuwe uitdaging aan; CRT. Ik weet dat dit een zeer competitief team is dat voor de beste resultaten zal strijden. In de trainingen die ik met ze heb gehad, zijn optimale resultaten behaald. CRT is de toekomst van MotoGp en ik denk dat we veel werk te doen zullen hebben, maar dat zal het waard zijn. Het doel voor seizoen 2012 is om zo snel mogelijk aan het prototype te wennen en langzaam maar zeker in de buurt van de voorhoede te komen.”


19

alvaro bautista

Kampioenschap: MotoGP Team: Gresini Honda MotoGP Motor: Honda Geboren: Talavera de la Reina, Spanje, 21 Nov 1984 Profiel Zal Alvaro ons weer zijn ongelooflijke racetalent tonen, zoals hij in seizoen 2011 heeft gedaan waarbij hij van een veelbelovende Suzuki een echte winnaarsmotor maakte, die vooraan meedraaide bij de MotoGP actie? Dit is wat Alvaro zelf denkt: “In 2012 zal ik voor een ander team uitkomen op een andere motor. Ik kijk erg uit naar de nieuwe kans die ik krijg. Ik zal alles geven en –waarom ook niet- vechten voor podiumplaatsen in meerdere races. Ik ben ook blij dat ik nog een jaar in REV’IT! mag rijden. Samen ontwikkelen we het pak om het nog veiliger en comfortabeler te maken en zo het maximale uit de motor te halen. REV’IT! steunt me 100% en ik probeer hen altijd te helpen met input voor de verbetering van de kwaliteit. Dat is niet makkelijk, omdat die al zo goed is, maar we vinden vaak minieme details waardoor het pak nog beter wordt”.

gerloff 31 garrett Kampioenschap: AMA Daytona Sportbike Team: Yamaha Extended Service/ Graves/Yamaha Motor: Yamaha Geboren: Katy, Texas, USA, 1 August 1995 Profiel Garret Gerloff komt uit een bekende racefamilie en is praktisch geboren op een

motor. Hij crosste al rond op de banen van Zuid Texas toen hij 4 was. Garret heeft maar een doel: “Ik wil winnen. Dat is alles. En ik wil blijven winnen tot ik aan de top sta. Zoals ik me in een REV’IT! pak voel, weet ik dat ik vooraan kan rijden. Het is het lichtste, meest comfortabele pak dat ik ooit heb gedragen. Ik ben erg blij dat ik dit jaar weer in REV’IT! kan rijden”. Garret is niet alleen ambitieus, maar wordt ook gezien als een van Amerika’s meest talentvolle coureurs!

bradley 38 smith Kampioenschap: Moto2 Team: Tech3 MotoGP Team Motor: Tech3 Yamaha Geboren: Oxford, Engeland, 28 November 1990 Profiel Een nieuwe naam in de REV’IT! galerij voor 2012 is Bradley Smith, die in zijn jonge carrière al 23 keer op het podium heeft gestaan; 3x als winnaar, 9x als tweede en

REVZINE | #06 Collectie 2012

11x als derde. Bradley verwacht volgend jaar ook op het podium te kunnen komen. “Mijn belangrijkste doel is om te verbeteren wat ik in 2011 heb bereikt en geleerd”, zegt hij. Ik ga supergemotiveerd het seizoen in met de nieuwe 2012 motor. Het team en ik hebben er al veel werk en ontwikkeling inzitten, om van ons Tech3 chassis een echte winnaar te maken. Nu zal het op mij neerkomen om de motor zo vaak mogelijk binnen te brengen en op de hoogste trede van het podium te eindigen.”

023


“...De crash analyse gaf een duidelijk overzicht van alle kritische plaatsen die onderhevig zijn aan scheuren, zware klappen en ernstig schuren…


Hoeveel merken kunnen oprecht zeggen dat hun confectiepakken ontworpen zijn vanuit MotoGP ervaring? Niet zoveel. Tel simpelweg het aantal coureurs dat momenteel strijdt op het hoogste niveau van motorracen en zie welke merken zij vertegenwoordigen.

Van het circuit…

naar de weg Hieronder ziet u een van de pakken van REV´IT!

coureur Randy de Puniet uit MotoGP seizoen 2011, waarin hij reed voor het Pramac Ducati MotoGP team. Hoewel Randy nogal een reputatie heeft op het gebied van crashes, is dat vaak het gevolg van zijn streven naar maximaal resultaat; vaak op de grens van wat mogelijk is en soms er overheen. En REV´IT! zou anders nooit zoveel geleerd hebben, in zo´n korte tijd. Jij, onze klant, profiteert daar indirect van. Dankzij de bulten en schrammen van onze coureurs, maken wij het beste pak dat je kunt krijgen.

Vorig jaar heeft REV’IT! een analyse uitgevoerd op 50 gecrashte pakken die door onze MotoGP coureurs, Randy de Puniet en Alvaro Bautista, zijn aangeleverd. Deze crash analyse gaf een duidelijk overzicht van alle kritische plaatsen die onderhevig zijn aan scheuren, zware klappen en ernstig schuren. De coureurs bleken goed beschermd te worden door de 3D honeycomb TPU hard parts die REV’IT! in huis heeft ontwikkeld en die op de schouders en ellebogen van vele van onze top kwaliteit racepakken zitten. De vernieuwde Engineered skin® design filosofie draagt ook in hoge mate bij aan de veiligheid, omdat stiknaden zijn verlegd naar die plaatsen die minder makkelijk in aanraking zullen komen met het asfalt. We hoorden ook uit de feedback van onze professionele coureurs dat onze Jerez handschoen een absolute topper is op het circuit. Omdat REV’IT! nooit tevreden is en altijd streeft naar producten die nog beter presteren en nog veiliger zijn op het circuit, zijn we op zoek gegaan naar slimme oplossingen om het algehele protectieniveau van onze kleding te verhogen, zonder dat het ten koste gaat van stijl en draagcomfort. Een van onze speerpunten, die over het algemeen nogal eens wordt vergeten, is de knie. Dit is een kwetsbaar gebied, omdat laarzen tot de schenen beschermen. Bovendien is de knie een buigpunt, waardoor stijve protectoren niet gebruikt kunnen worden.

REVZINE | #06 Collectie 2012

Onze oplossing is simpel en fraai: Door ook hier 3D honeycomb TPU materiaal met een aluminium slider te gebruiken, hebben we het meest kwetsbare deel van de knie gewijzigd van een breekbaar punt naar een glijdpunt. Dit is extreem belangrijk bij crashes op hoge snelheid, omdat glijden de enige manier is om de snelheid geleidelijk te laten afnemen en het risico op een botsing met veel energie en verwondingen te verkleinen. U vindt dit beschermende element op de gloednieuwe Stingray, ons top racepak voor lente-zomer 2012. Voor nog meer veiligheid, hebben we ook nog een grip panel bevestigd aan de binnenzijde van de knie. Dit rubberen deel vergroot de grip op de motor, wat vooral belangrijk is bij hard remmen of het nemen van bochten met hoge snelheid. Deze oplossing is eenvoudig voor een professionele coureur, maar cruciaal voor maximale controle over de motor. Alle beschermende eigenschappen van de Stingray zijn samengebracht in een stijlvolle verpakking met een onovertroffen pasvorm en bewegingsvrijheid. Maar u hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven: Pas de Stingray dit voorjaar zelf bij uw dealer. Als het om veiligheid gaat, kunt u het zich niet veroorloven om genoegen te nemen met minder.

025


BUITEN DE KADERS DENKEN

026


INNOVATIE

De perfecte balans tussen maximale luchtdoorlaat (indien gewenst) en 100% blijvende waterdichtheid Het gebeurt niet vaak dat er een echt nieuwe oplossing wordt bedacht voor een probleem dat al jaren ergernis oproept in de markt. In dit geval de perfecte balans tussen maximale luchtdoorlaat (indien gewenst) en 100% blijvende waterdichtheid. Met trots presenteren wij de oplossing: de REV’IT! VCS|Aquadefence sluiting, een unieke vinding, ontwikkeld door de R&D afdeling van REV’IT! De VCS|Aquadefence sluiting bestaat uit een TPU geïnjecteerd panel dat aan de buitenstof is gelamineerd, om zo een 100% waterproof borststuk te creëren.

Het VCS|Aquadefence panel is volledig geperforeerd voor maximale luchtdoorlaat en heeft een ingenieuze, geïnjecteerde regengoot die het water tegenhoudt en zorgt dat het niet door de perforatiegaten kan dringen. Als het begint te regenen, dan kan de stof over het VCS|Aquadefence panel met een hand gesloten worden middels een waterbestendige rits die zelfs met handschoenen makkelijk te bedienen is.

100% waterproof

Indien geopend, kan de lucht vrij

Aquadefence panel volledig

naar binnen om het lichaam direct

waterdicht.

te koelen.

Er zitten ontelbare testuren in het ontwerp, waarbij de regengoot verplaatst werd en de afmeting en plaats van de ventilatiegaten werd verfijnd. Het resultaat is deze oplossing, waarop patent is aangevraagd, die de nieuwe standaard zou kunnen worden voor moderne tourkleding. Tot nu toe was de enige 100% waterproof oplossing een gelamineerde waterproof rits, waarbij de luchtdoorlaat afhankelijk was van de strategische plaatsing. “Het VCS|Aquadefence system biedt deze 100% waterdichtheid en verhoogt de luchtdoorlaat met minimaal het tienvoudige. Zo eenvoudig is het!”

REVZINE | #06 Collectie 2012

100% ventilatie

Indien gesloten, is het

De VCS|Aquadefence is voor het eerst gebruikt in de gloednieuwe Horizon jas, speciaal ontwikkeld voor de serieuze tourrijder. De waterproof en waterafstotende buitenstof neemt extreem weinig water op. De jas wordt dus niet doorweekt, wat hem lichtgewicht houdt en zeer comfortabel. U bent getuige van een doorbraak in productontwikkeling. VCS|Aquadefence is de toekomst voor waterproof motorkleding. U zult het ook in de toekomst in REV’IT! producten tegenkomen.

027


Zelf gebouwd: Seeley MKII Norton (deel II) Motorliefhebber Dan Rose vertelt ons over het project

Toen we deel I afsloten (REVzine, Nr. 5), was het Seeley-Norton bouwteam van Dan Rose net met hun ambitieuze project naar een lokale circuitdag gegaan voor de inwijdingsrit. Het racegetunede 750 cc Norton Commando blok kwam brullend tot leven, maar kreeg al snel een mechanische tik, die het team terug naar de garage dwong.

Op weg naar het circuit “In slechts een week na onze mislukte circuittest, heeft onze coureur en hoofdtechnicus Kenny Cummings het voor elkaar gekregen om de motor uit elkaar te halen, de beschadigde nokkenas en kleppen op te sporen en te vervangen en de hele motor weer in elkaar te zetten. Precies op tijd om als een dolle naar de Road America Vintage Motorcycle Classic in Wisconsin te rijden. Na een paar voorzichtige testrondes en een snelle afstelling van de carburateur, kwam de motor pas echt tot leven. Voor het eerst werd de droom van een racemotor met echt vintage DNA werkelijkheid. Toen de Formula 750 race later die dag werd opgeroepen, trok Kenny zijn racepak aan en we startten de motor. Maar voordat we naar de startpositie konden, begon de motor te stotteren. We zetten ‘m weer uit en haalde snel de beschermkap van de carburateur weg. We konden het probleem terugherleiden naar een prototype ontstekingssysteem dat we niet voldoende hadden kunnen testen, maar het was te laat. We mochten niet meer starten en de filmploeg van het Reality TV programma, dat ons verhaal had opgepakt, zag wederom onze verwarring en woede.”

Het geduld begint op te raken “Het was een lange rit terug naar New York (1000 miles) met de motor steeds zichtbaar in de spiegels van mijn gehuurde pickup truck. In plaats van dat wij de vintage racemotor bezaten, begon het erop te lijken dat het andersom was. Het nieuwtje van de cameraploeg was er ook wel af en we hadden allemaal andere prioriteiten waar we ons mee bezig moesten houden. Een maand later reisde Kenny met de motor naar het AMA’s Vintage Motorcycle Days evenement in Ohio, waar hij wat laatste probleempjes oploste en de laatste scènes opnam. Maar zelfs nu de camera’s weg waren en de motor goed liep, wisten we dat onze grootste uitdaging nog moest komen.”

028

Barber: De ultieme test “Op de eerste ochtend van het Barber Vintage Festival in Birmingham, Alabama, stonden we op de paddock bij Ken McIntosch en voormalig MotoGP kampioen Kevin Schwantz. En hun fantastische Norton Manx racemotoren stonden tussen de 18 motoren onder onze tent. Een recordaantal van 50.000 racefans kwamen op dit evenement af en de lucht gonsde van de activiteit. De eerste trainingsdag eiste al haar tol, omdat decenniaoude motoren tot en over de grens werden gepusht. Het enthousiasme van het brede deelnemersveld (amateurs en professionals) resulteerde in talloze rode vlag situaties, door de vele crashes in de loop van de middag. Gewend aan de chaos, hielden we ons hoofd naar beneden en reden we stug door tijdens de talloze afvalraces. De motor liep geweldig, op wat trillen na aan de voorzijde, in de bochten. We concentreren ons op het finetunen van de ophanging voor Maria Costello, een veelvuldig onderscheiden UK coureur die Kenny heeft gevonden om dit weekend voor ons te racen. Onze BEARS-klasse race was de laatste van de dag. Na een goede start, wisten we dat alles goed liep, maar pas toen de witte vlag de een na laatste ronde aangaf, werd duidelijk dat Maria tweede lag, knokkend voor de koppositie. Toen de coureurs weer in beeld kwamen, zagen we dat de kopman Tim Joyce mechanische problemen had gehad en toen Maria op de Seeley-Norton de finishvlag passeerde, kreeg het gevoel van winnen langzaam de overhand. We waren een heel seizoen bezig geweest met het bouwen van een motor uit de geschiedenisboeken en hem tot recht laten komen op het circuit. De blik op het podium vergoedde meteen al het harde werk en de frustratie op weg daar naartoe.”


REVZINE | #06 Collectie 2012

029


EEN AVONTUUR IN DE USA, APRIL 2011

2 Nederlanders gaan op weg

“…Dit is waar ik al die maanden van gedroomd heb. Dit gevoel, dit uitzicht, deze vrijheid…”


Het idee ontstond een paar jaar geleden op een feest van vrienden: In 2011 zou ik 40 zijn en Henk 45 worden. “Een goed moment voor een echte midlifecrisis reis”, zeiden we, met de film Wild Hogs in gedachten. Het moest naar de VS zijn, dat was duidelijk. Maar geen veilige, georganiseerde rit over Route 66; zo oud waren we nou ook weer niet! Het moest een avontuur worden. Een ‘We zien wel’ reis. Dus toen we in Las Vegas uit het vliegtuig stapten, hadden we alleen het hotel geregeld voor de eerste nacht. En motoren natuurlijk. Toen begonnen we aan een reis die we beiden nooit zullen vergeten.

kunt zien, gaat de weg door een adembenemend landschap. Hier hebben we al die maanden van gedroomd. Dit gevoel, dit uitzicht, deze vrijheid. We eindigen die dag in een 60-er jaren motel. Met een biertje praten we bij het zwembad over onze ervaringen met mijn 1200 Sportster en Henks 1600 Fatboy, die we de bijnamen Ollie en Stan hebben gegeven. Na vandaag zijn we zo mogelijk nog enthousiaster!

» Een avontuur in de woestijn Dag twee en de Mojave woestijn ligt voor ons. We nemen de thermische voeringen uit onze jacks en rijden Death Valley National Park in. De temperatuur blijft oplopen als we namen zien als Devil’s Playground, Badwater Basin en Furnace Creek.

“ Na maanden van voorbereiding, zijn we er eindelijk...”

» De spanning neemt toe

Je moet zelf de grootsheid van het landschap zien om het te geloven. We rijden verder over 190 West. Henk rijdt voorop en ik hoor mezelf “Born to be wild” zingen van Steppenwolf. En dan; lichte paniek! Mijn reservelampje begint te branden, middenin de woestijn. Henk is net uit het zicht verdwenen. Ik ga vol voor het avontuur: Henk zal wel snel merken dat hij mij kwijt is, dus ik wordt rustig en ga weer genieten van deze mooie rit.

De maanden voor ons vertrek, surfen Henk en ik op het internet en sturen we elkaar afbeeldingen die onze interesse wekken als motorrijder: eindeloze rechte wegen, verleidelijke bochten, pittoreske plaatsjes in het Westen, bikers-kroegen. Kortom: de glorieuze gekte van Amerika. De dag van vertrek komt maar heel langzaam dichterbij. Dan krijgen we nog geweldig nieuws: REV’IT! zal onze kleding sponsoren. We gaan direct naar het hoofdkantoor in Oss, waar we de perfecte outfit krijgen voor onze reis. Een paar dagen later zijn we al vroeg op Airport Düsseldorf. Het gaat beginnen! Als Henk anders begint te praten, vraag ik me af of dat zijn zenuwen zijn voor het vliegen, of dat hij al zijn alter ego ‘Dudley’ uitbeeldt.

» Welkom in Amerika Na een vlotte Atlantische oversteek, stappen we in Atlanta over op de vlucht naar Las Vegas. Vijf uur later zien we de Las Vegas Strip uit het raampje en landen we op McCarren Airport. Henk ziet eindelijk zijn eerste highlight van de reis: ‘zijn’ magische Las Vegas! “ Een echte Vegas Highroller brengt ons naar het verhuurbedrijf…”

We checken in bij ons hotel en Henk heeft duizenden plannen voor deze avond in Sin City. Maar na een paar uur (en drankjes) merken we het effect van de lange reis. Komt er op neer dat deze Wild Hogs aardig snel getemd zijn. Plan B dan maar: Beetje gokken, wat kletsen en een drankje om af te sluiten.

» De eerste ochtend Na een goede nachtrust rijden we naar Las Vegas Harley Davidson. Als al het papierwerk klaar is, trekken we onze REV’IT! pakken aan. Voorzichtig rijden we een rondje over de parkeerplaats. Ondanks waarschuwingen over sneeuw - we komen ten slotte uit Nederland – vertrekken we naar het wilde westen, richting Californië. Zover als je

REVZINE | #06 Collectie 2012

Besneeuwde bergen doemen op. Al snel bereiken we de beschaving weer. Onze Harleys krijgen te drinken en zelf tanken we ook bij. Achter ons de Mojave woestijn, voor ons de Sierra Nevada. Woestijn en sneeuw, onze ogen kunnen er maar niet aan wennen, maar het is prachtig! Als we in Bishop aankomen, heeft de eigenaar van het motel een verrassing voor ons. We krijgen de kamer waar John Wayne ooit in heeft geslapen tijdens filmopnames. We zien nog veel meer Hollywoodsterren op de foto’s in het motel. “Kijk Mark”, zegt Henk, “Spartacus, Star Wars, en The Hitcher zijn hier gefilmd!”

031


» Yosemite National Park Als we bij Yosemite aankomen, wandelen we wat rond in het park. We besluiten dat, hoe mooi het ook in Yosemite is, onze reis gaat over het ontdekken van Amerika op de motor, niet te voet. We rijden verder naar Fresno en laten de bergen van de Sierra Nevada achter ons. In het volledig vlakke landschap, zijn er alleen maar kaarsrechte wegen. Henk voelt zich na al die bergavonturen weer helemaal in zijn element.

» Gaan jullie naar San Francisco?

“ Hoe verder naar het Noorden, hoe kouder het wordt…”

Na een te gekke avond in de meest ranzige (snack)bar die je ooit zult zien, gaan we naar San Francisco. Via Candlestick Park, 3rd Street en de Embarcadero, bereiken we de indrukwekkende Bay Bridge. We parkeren op de boulevard bij Fisherman’s Wharf, met Alcatraz op de achtergrond, om foto’s te maken. Het ritme en de sfeer van de stad zijn fantastisch! Speciaal voor Henk rijden we de volgende dag de steile route uit The Streets of San Francisco, met zijn jeugdheld Michael Douglas. De heen- en terugreis over de Golden Gate Bridge zijn geweldig!

» Onze REV’IT! kleding wordt getest Het temperatuurverschil tussen Death Valley en Bishop is enorm. We horen van Duitse toeristen die uit San Francisco komen dat alle bergpassen gesloten zijn vanwege de zware sneeuwval. De slimste en snelste weg voor ons zou onder de berg door zijn, maar dat zou een saaie rit worden. Dan horen we het gerucht dat er vandaag een pas opengaat. We nemen niet vaak de meest wijze besluiten, dus waarom nu ineens wel? Naar het Noorden! De weg is bijna verlaten. Urenlang rijden we naast elkaar. Hoe verder naar het Noorden, hoe kouder het wordt. Tot onze verbazing zien we mensen met sledehonden en sneeuwscooters op velden naast de weg. Zij kijken ook vol ongeloof naar ons. Een paar uur later passeren we Topaz Lake en gaan nu echt de bergen in. Het is nu echt koud. Als we hoger komen, verandert het uitzicht in een Bob Ross schilderij. Op de hoogvlakte waait het harder en sneeuwt het. Wat een reis! Gisteren 35˚C en nu -15˚C. Naast ons stroomt een knalblauwe rivier, op bijna dezelfde hoogte als het wegdek. En dan zien we het bord ‘Carson Pass – OPEN’. We zijn er.

» De klim kan beginnen Na een redelijk breed en vlak begin, rijden we het ruige gedeelte van de Sierra Nevada in. De weg wordt smaller en kronkelig. Metershoge sneeuwwallen liggen langs de kant van de weg die verbazingwekkend schoon is. Plotseling komt de zon tevoorschijn. Prachtig! Dit is mijn wegtype en ik geef gas bij. De schone lucht, de geur van het bos, de besneeuwde rotsen. Ik neem ieder detail in me op en ik denk maar aan 1 ding: “Ik mag ook weer naar beneden!”. Onderaan de bergpas is het geweldig: het is voorjaar! We rijden naar Sonora door een van de mooiste landschappen die we ooit hebben gezien. Bij het geweldige New Melones Lake rijden we over de brug en eindigen de dag in de ruige kroeg van voormalig S.W.A.T. agent Doug. Iedereen daar lijkt het geweldig te vinden dat twee Europeanen hun land aan het ontdekken zijn. En wat blijkt er later op TV te zijn? Wild Hogs. Dat kan geen toeval zijn.

032

“ San Francisco is fantastisch, net als het ontdekken ervan op onze Harleys...”

» Route 1 en Hell’s Angels De volgende dag; de volgende highlight: Route 1. Pittoreske kustplaatsjes, slingerende wegen, mooie stranden, beukende golven, de eindeloze oceaan en de warme zeebries. Alles wat we hebben gelezen over de meest legendarische kustroute in Amerika klopt. Via Half Moon Bay, Santa Cruz en Montery belanden we in Carmel Bay en rijden daarna terug naar ons hotel in Monterrey. Hier ontmoeten we echte Wild Hogs: 6 Canadese Hell’s Angels die de hele Pacific


Bovenaan de berg zien we in de schemering onze bestemming liggen: Isabella Lake. Tussen ons en dat meer lijkt inderdaad de steilste weg van Californië te liggen. “Die dame overdreef niet, Henk”, riep ik met een berde lach. We proberen het eerste motel aan de rand van het meer en er is nog 1 kamer vrij. Tegenover het motel is The Lodge. Bij binnenkomst blijkt het een Johnny Cash karaokebar te zijn, waar dronken mensen letterlijk naast het biljart op de grond vallen. “I got stripes, stripes around my shoulders. I got chains, chains around my feet…” Dit alleen al maakt onze road trip meer dan waard.

» Terug naar Death Valley

“ Een van de highlights van onze reis: Route 1...”

Een alligatorburger als ontbijt, klonk heel spannend, maar ging ons toch net te ver na een avond doorzakken met onze karaoke vrienden. We moeten vandaag weer door Death Valley. Het is 108 graden

Coast Highway rijden. En ze hebben slecht nieuws voor ons: Route 1 is gesloten tussen Big Sur en Simeon. Ik kan niet geloven dat we het mooiste stuk van Route 1 niet kunnen rijden. Hier balen we enorm van. Met veel tegenzin besluiten we een andere route te nemen. Gelukkig komen we meteen op mooie wegen uit, waardoor mijn teleurstelling snel wegebt. We rijden zelfs langs het geweldige circuit van Laguna Seca. We verlaten de bergen en zien mijlenlange artisjokvelden, afgewisseld met mijlenlange sinaasappelboomgaarden en amandelvelden: ineens zien we de olievelden van Blackwells en Lost Hills. Ik klim snel weer, wat helpt om de frustratie over de gesloten Route 1 uit mijn systeem te krijgen.

» Californië en Johnny Cash In de ‘middle of nowhere’, in het bos, wacht ik op Henk bij een winkeltje. De aardige dame achter de toonbank vraagt waar we heengaan. “Dan kun je beter opschieten”, zegt ze. “Het wordt snel donker en je moet over de steilste weg in de staat”. De weg verandert snel. Hij wordt smaller en voordat we het beseffen rijden we de ene na de ander haarspeldbocht, met veel grind. Zo’n weg die je in de Alpen verwacht. Weer rijden we in de sneeuw en het is koud.

“ We eindigen onze reis met een bezoek aan Hoover Dam...”

Fahrenheit (meer dan 42 graden Celsius). We openen iedere ventilatiemogelijkheid op onze kleding, om een beetje rijwind te vangen. Vanaf Aguerreberry Point is de weg perfect en we genieten van een fantastische afdaling. In de buurt van Boulder City vinden we een motel aan het meer. Met een biertje in de hand praten we over alles wat we de afgelopen 2 weken hebben meegemaakt. Na maanden van voorpret zijn de 1984.2 miles in een flits voorbij gevlogen. Morgen rijden we terug naar Vegas om de Harleys in te leveren. Dan rest alleen nog een nieuwe poging om de Strip op onze laatste nacht onveilig te maken. En ik gok dat we tijdens de Atlantische oversteek al wat plannen gaan maken voor Wild Hogs 2012. We willen REV’IT! bedanken voor “making us look good and keeping us save & cool or warm when needed”. Henk ‘Dudley’ Roffel & Mark ‘Road Captain’ van Vugt

“ Wat een ervaring! Die lach komt niet meer van onze gezichten...”

REVZINE | #06 Collectie 2012

033


Wat volgt hierna We eindigen deze uitgave van REVzine zoals we altijd doen: met een snelle blik op de interessante dingen waaraan we voor volgend seizoen aan het werk zijn. Voor de Herfst/Winter collectie 2012-2013, gaan we een kledinglijn introduceren, die je nog nooit bij REV’IT! hebt gezien, op een manier zoals we dat nog nooit gedaan hebben. Het enige waar je op kunt rekenen is dat je de REV’IT! handtekening zult herkennen: een mix van functie, vorm, stijl en draagcomfort. Je vindt de REV’IT! collectie herfst/winter 2012-2013 begin oktober 2012 bij je dealer.

034


Collectie #06 Collectie 2012

Collectie 2012

De 2012 collectie is een van de meest veelzijdige, multifunctionele collecties die REV’IT! ooit heeft geïntroduceerd. Er zijn 26 nieuwe ontwerpen: sommige zijn updates van klassiekers en sommige zijn compleet nieuw als aanvulling en versterking van de collectie. Focus op de recreatieve motorrijder Bijna elk product in de collectie is ontworpen met de recreatieve motorrijder in gedachten. De enige uitzonderingen zijn het nieuwe ontwikkelde racepak en de unieke 2-laags Horizon tour/commuter set. Gebaseerd op de populariteit van de opvallend gekleurde Ventura en Tornado van vorig jaar, hebben we besloten om ook dit jaar zowel damesals herenkleding in opvallende kleuren te brengen. Steeds aandacht voor ventilatie REV’IT! blijft de ventilerende eigenschappen van de producten verbeteren, waarbij we ze nog veelzijdiger maken en te gebruiken in meer klimaten. Onze meest innovatieve methode voor de verbetering van ventilatie vind je in de Horizon tourjas: een uniek ventilatiepanel, waarvoor patent is aangevraagd, dat is gelamineerd op een 2-laags buitenstof.

Oog voor detail, deel 1 Bijna alle nieuwe ontwerpen hebben praktische wijzigingen, gebaseerd op feedback van gebruikers, die een grote invloed hebben op de draagbaarheid van de producten. Van nieuwe verstelbandjes op de kragen van vele jassen tot een rits over de hele lengte van de Airwave broek. Het zijn kleine details, maar ze maken een groot verschil. Oog voor detail, deel 2 Bovenop onze keuze aan kwalitatief hoogwaardige buitenstoffen, die een perfecte mix bieden van duurzaamheid en draagcomfort, hebben we design elementen toegevoegd die deze collectie uniek maken. Deze subtiele accenten benadrukken stijlvol de functionele eigenschappen, in een perfecte samensmelting van vorm en functionaliteit. MotoGP ervaring In het nieuwe Stingray leren pak vind je technologie die we ontwikkeld hebben vanuit onze ervaring in de MotoGP. Voor lente-zomer 2012 brengen we twee nieuwe pakken met onovertroffen pasvorm en kwaliteit en een nieuwe, agressief gestylde combi. Deze hebben dezelfde, racegeteste, componenten als de Stingray, waaronder de TPU sliders en het grip panel aan de binnenzijde van de knie voor een beter contact met de motor. Dit is onderdeel van ons voortdurende streven om onze klanten dezelfde kleding te kunnen bieden als die waarin coureurs op het hoogste niveau racen. Bedankt dat je met ons rijdt! REV’IT!

REVZINE | #06 Collectie 2012

035


stingray eendelige overall

FOL018

Comfort collar De binnenzijde van de kraag wordt bekleed met extra zacht materiaal voor meer comfort aan uw nek.

Uitneembare COOLMAX® voering COOLMAX® stoffen worden gemaakt van polyester vezels met een vergrootte oppervlakte. Deze speciale multi-channel vezels vormen een transportsysteem dat transpiratievocht van de huid afvoert naar de buitenlaag van de stof, waar het snel kan verdampen. Dit geeft de drager een koel, comfortabel gevoel.

Comfort manchetten

Verwisselbaar gripdeel Dit onderdeel aan de binnenzijde van de knieën geeft u extra grip voor volledige controle in de bochten. Het beschermt ook het leer tegen slijtage.

Dual-comp knee slider Dual-comp knee sliders type A worden gemaakt van een TPU samengesteld materiaal, gecombineerd met een extra duurzaam PA6 component. Speciaal ontwikkeld voor racers die hoge eisen aan sliders stellen. Deze kwalitatieve materialen geven een goede feedback; ze zijn duurzaam zonder afbreuk te doen aan het gevoel met het asfalt.

Geïnspireerd op de MotoGP Na 4 jaar analyseren van gecrashte REV’IT! MotoGP pakken, is het Stingray pak geboren. Zoals u mag verwachten van een pak voor circuitrijders en professionele coureurs, is de Stingray speciaal gemaakt om veilig te kunnen weglopen na een crash op hoge snelheid. Het Engineered skin® design is uitgevoerd volgens de huidige hoge technische eisen. Stiknaden zijn verlegd naar plaatsen die bij een crash waarschijnlijk minder snel in aanraking komen met het asfalt, waardoor ze sterker worden en minder snel zullen scheuren. A Kwaliteit leer in combinatie met Kevlar stretch zorgen voor ultiem draagcomfort en bewegingsvrijheid; dit wordt afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige CEgoedgekeurde protectoren en dual comp sliders op de ellebogen, schouders en knieën, plus een nieuw ontwikkeld grip part aan de binnenzijde van de knie. Een uitneembare, wasbare, antistatische en vochtregulerende voering is standaard. Kortom: De Stingray heeft alles.

036


stingray eendelige overall

FOL018

VCS | speed hump voorbereid voor hydra bag REV’IT! heeft haar geventileerde speed hump nog verder verbeterd, met een nieuw design dat coureurs de mogelijkheid biedt om er een hydra bag in te stoppen. De REV’IT! geventileerde speed hump heeft een luchtinlaat bovenop de hump. Tevens is het geperforeerde schuim in de lederen speed hump ontwikkeld om lucht door de kleding te laten stromen, waarbij het zich over de rug van de rijder verspreidt voor comfortabele ventilatie. Extra koeling van dat gebied is vooral heel prettig nu steeds meer rijders een rugprotector dragen. En nu kunnen rijders, met een hydra bag in de speed hump, ook nog vocht blijven innemen tijdens races en lange ritten..

Dual-comp elleboog protector De dual-comp elleboog protector bestaat uit een 3D voorgevormde honingraatstructuur van TPU materiaal, afgewerkt met een aluminium schild dat tegen hoge krachten bestand is, voor het ultieme doorglijden. Dit lichtgewicht ‘hard part’ verhoogt het veiligheidsniveau aanzienlijk, zonder het gewicht toe te voegen van traditionele plastic hard parts. Onder het ellebogen hard part zit een ergonomisch gevormde, CE goedgekeurde protector die perfect is gepositioneerd om een maximale weerstand te geven bij impact, waarbij er voldoende bewegingsvrijheid blijft.

kuitrits voor eenvoudig

PWR|shell 500D stretch Deze stretchversie van PWR|shell is de REV’IT! versie van Cordura®. Gemaakt van 100% polyamide

aantrekken

garens, combineert PWR|shell de beste eigenschappen van Cordura® - hoog smeltpunt, geweldige scheurbestendig- en slijtvastheid en uitstekende duurzaamheid - met de unieke REV’IT! design handtekening. PWR|shell biedt hoogwaardige protectie voor iedere motorrijder.

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|Kevlar stretch, Monaco Performance rundleder, PWR|shell 500D

Pasvorm race pasvorm, strak

stretch

Ventilatie VCS | speed hump voorbereid voor hydra bag, volledig geperforeerd

Protectie verstelbare ProLife® CE comfort protectie op de knieën, geperforeerd

buitenmateriaal op de borst en bovenarmen, ventilatiepanels op de schouders,

EVA foam op rug en heupen, dual-comp protector op schouders, ellebogen en

mouwen, rug en bovenbenen

knieën, ProLife® CE protectie op schouders en ellebogen, dual-comp knee slider

Kenmerken kuitrits voor eenvoudig aantrekken, Verwisselbaar gripdeel aan de

type A, dubbel lederen zitvlak, veiligheids stiknaden, CE prepared for Knox®

binnenzijde van de knie, uitneembare voering, comfort kraag en manchetten, stretch

Advance X CE rugprotector

gedeeltes op de schouders, rug, ellebogen en knieën Opbergmogelijkheden binnenzak

MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 Kleuren 1600 / Zwart - Wit 3050 / Wit - Zwart 3200 / Wit - Rood

REVZINE | #06 Collectie 2012

037


bullit EENDELIGE OVERALL

FOL017

ERGONOMIE

PROTECTIE

Gebaseerd op de laatste Engineerd skin® design ontwikkelingen, is het Bullit eendelige pak de must-have voor iedereen die het circuit op gaat. Draagcomfort

Buitenstof PWR|Kevlar stretch,

Pasvorm race pasvorm, strak

neopreen, Monaco Performance

Ventilatie VCS | speed hump

stretch panels op strategische plaatsen. Verstelbare zakken voor de CE-protectoren

rundleder, PWR|shell 500D stretch

voorbereid voor hydra bag,

op de knieën garanderen een perfecte positionering van de protectoren. De

en pasvorm zijn onvergelijkbaar, dankzij de mix van ultra soepel leer en Kevlar®

Protectie verstelbare ProLife®

ventilatiepanels op de borst, rug,

eigenschappen van de Bullit maken dit pak tot een van de meest gewilde en

CE comfort protectie op de knieën,

mouwen en bovenbenen

betaalbare eendelige pakken op de markt.

geperforeerd EVA foam op rug en

Kenmerken comfort kraag en

heupen, ProLife® CE protectie op

manchetten, stretch gedeeltes op de

schouders en ellebogen, dual-comp

rug, schouders, ellebogen en knieën

knee slider type A, dubbel lederen

Opbergmogelijkheden binnenzak

zitvlak, veiligheids stiknaden, CE prepared for Knox® Advance X CE

MATEN EN KLEUREN Maten M46-58

rugprotector

Kleuren 1600 / Zwart - Wit 3050 / Wit - Zwart 3200 / Wit - Rood 3300 / Wit - Blauw

VICTORY EENDELIGE OVERALL ERGONOMIE

PROTECTIE

FOL015

Onze VICTORY eendelige overall is ontworpen om het ultieme te bieden in draagcomfort en bescherming. Het pak heeft de gloednieuwe REV’IT! knieprotector

Buitenstof X-lite rundleder,

Pasvorm race pasvorm, strak

en verbeterde scheenbescherming. Draagcomfort wordt vergroot door suède in de

PWR|Kevlar stretch, PWR|shell 500D

Ventilatie VCS | speed hump,

kraag, een extra kuitrits om het pak gemakkelijk aan en uit te kunnen trekken, een

stretch, suède

ventilatiepanels op de borst, rug en

binnenzak op de buik en een voering die zorgt voor volledige klimaatbeheersing

Samenstelling buitenstof: 81%

bovenarmen

dankzij de aero cool 3D mesh panels op de rug en onderarmen (inclusief

leder, 15% polyamide, 3% aramide, 1%

Kenmerken comfort kraag en

luchtkanalen voor ventilatie). De nieuwe VICTORY biedt u fantastische bescherming

elastane. voering: 81% polyester, 16%

manchetten, stretch gedeeltes op de

met uitgesproken stijl.

polyamide, 3% elastane

schouders, rug, ellebogen en knieën,

Protectie dual-comp protector op

uitneembare aero cool 3D mesh voering

schouders en ellebogen, dual-comp

Opbergmogelijkheden

®

knee slider type A, ProLife CE Protectie

binnnenzakken

op schouders, ellebogen en knieën, ®

Temperfoam op rug en heupen,

MATEN EN KLEUREN

veiligheids stiknaden, dubbel lederen

Maten M46-58

zitvlak, CE prepared for Knox® Advance

Kleuren 1600 / Zwart - wit

X CE rugprotector

3200 / Wit - rood

3300 / Wit - blauw

038


tarmac EENDELIGE OVERALL ERGONOMIE

PROTECTIE

FOL016

Ga uit van de beste keuze A-merk leder met veiligheidsstiknaden, Kevlar stretch en Pro-Life protectoren. Neem onze dual-comp schouder- en elleboogprotectoren,

Buitenstof PWR|Kevlar stretch,

Pasvorm race pasvorm, strak

die zijn ontwikkeld met ervaring uit de MotoGP en een pasvorm die alleen bereikt

neopreen, Monaco Performance

Ventilatie VCS | speed hump

wordt met Engineered skin®. Voeg daar onze speedhump aan toe die geprepareerd

rundleder, PWR|shell 500D stretch

voorbereid voor hydra bag, volledig

is voor een hydra bag en een uitneembare, uitwasbare voering. Het resultaat?

Samenstelling buitenstof: 83%

geperforeerd buitenmateriaal op de

TARMAC. Aggresief, beschermend en gemaakt om beter te passen als ieder pak dat u hiervoor ooit gehad heeft.

leder, 15% polyamide, 1% aramide, 1%

borst en mouwen, ventilatiepanel

polyurethaan. voering: 81% polyester,

Kenmerken verwijderbare voering,

17% polyamide, 2% elastane

comfort kraag en manchetten, stretch

Protectie geperforeerd EVA foam, ®

dual-comp protector, ProLife CE

gedeeltes Opbergmogelijkheden binnnenzak

protectie, dual-comp knee slider type A, dubbel lederen zitvlak, veiligheids

MATEN EN KLEUREN

stiknaden, CE prepared for Knox®

Maten M46-58

Advance X CE rugprotector

Kleuren 1200 / Zwart - Rood

1300 / Zwart - Blauw

1600 / Zwart - Wit

1800 / Zwart - Groen

tarmac combi

FCL013

PROTECTIE

ERGONOMIE

De TARMAC combi is meer dan een eendelig pak dat doormidden is gesneden.

Buitenstof neopreen, suède,

Pasvorm race pasvorm, strak

pasvorm die net iets toegankelijker is voor die circuitdag rijders en sportieve rijders

Monaco Performance rundleder,

Ventilatie VCS | speed hump

op de weg die de flexibilitiet willen van 2 aparte delen, met de veiligheid van een pak.

PWR|shell 500D stretch

voorbereid voor hydra bag,

We hebben de lengte van het bovenlijf aangepast voor een opvallende look, waarbij

Samenstelling buitenstof: 83%

ventilatiepanels

een 360˚verbindingsrits een veilige verbinding maakt die is goedgekeurd voor op het circuit.

Natuurlijk krijgt u dezelfde geweldige materialen en onderdelen, maar in een

leder, 15% polyamide, 2% elastane.

Kenmerken comfort kraag en

voering: 92% polyester, 7% polyamide,

manchetten, stretch gedeeltes, lange

1% elastane

verbindingsrits

Protectie geperforeerd EVA foam,

Opbergmogelijkheden binnenzak

®

dual-comp protector, ProLife CE protectie, dual-comp knee slider type

MATEN EN KLEUREN

A, dubbel lederen zitvlak, veiligheids

Maten M46-58

stiknaden, CE prepared for Knox®

Kleuren 1200 / Zwart - Rood

Advance X CE rugprotector

1300 / Zwart - Blauw

1600 / Zwart - Wit

REVZINE | #06 Collectie 2012

039


De geboorte van een nieuwe klassieker voor de sport: Warrior Gebaseerd op het patroon van het Bullit eendelige pak, is de Warrior combi meer dan zomaar een door de midden gesneden pak. De Warrior serie komt tegemoet aan en overstijgt de eisen van de serieuze sportieve en toursportieve rijder. Het jack en de broek verenigen stijl en draagcomfort, zonder te tornen aan veiligheid. De nieuwe Warrior serie moest 3 dingen zijn: comfortabel, comfortabel en comfortabel. Gemaakt van A kwaliteit leer en PWR|Shell stretch op strategische plaatsen, plus verstelbare zakken voor CE-goedgekeurde protectoren, die de ergonomisch gevormde 3D Prolife protectoren op z’n plaats houden. Deze en vele andere details laten de Warrior opvallen. U zult niet zo makkelijk een jack, broek of combi vinden die deze modellen, met hun tijdloze ontwerp, pasvorm en draagcomfort, zullen overtreffen. Het hoogste niveau in motorkleding evolutie: is dat niet precies wat uw kleding zou moeten zijn?

WARRIOR COMBI PROTECTIE Buitenstof Monaco Performance rundleder, PWR|shell 500D stretch Zichtbaarheid reflectie op de ellebogen Protectie verstelbare ProLife® CE comfort protectie op de knieën, geperforeerd EVA foam op rug en heupen, ProLife® CE protectie op schouders en ellebogen, dual-comp knee slider type A, dubbel lederen zitvlak, veiligheids stiknaden, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

ERGONOMIE Pasvorm race pasvorm, strak Ventilatie VCS | speed hump voorbereid voor hydra bag, volledig geperforeerd buitenmateriaal op de bovenarmen, ventilatiepanel op de schouders, mouwen, rug en bovenbenen Kenmerken comfort kraag en manchetten, stretch gedeeltes op de schouders, rug, ellebogen en knieën, lange verbindingsrits Opbergmogelijkheden steekzakken, binnenzakken MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 Kleuren 1600 / Zwart - Wit 3050 / Wit - Zwart 3200 / Wit - Rood

040

FCL014


WARRIOR jack

FJL051

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof Monaco Performance rundleder, PWR|shell 500D stretch

Pasvorm race pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische bodywarmer

Verstelmogelijkheden verstelriempjes in de taille

Zichtbaarheid reflectie op de ellebogen

Ventilatie ventilatiepanels op de borst, rug en mouwen

Protectie geperforeerd EVA foam op de rug, ProLife® CE protectie op schouders

Kenmerken comfort kraag en manchetten, korte en lange verbindingsrits, stretch

en ellebogen, veiligheids stiknaden, CE prepared for Knox® Advance X CE

gedeeltes op schouders en ellebogen

rugprotector

Opbergmogelijkheden steekzakken, binnenzakken

MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 Kleuren 1200 / Zwart - Rood 1600 / Zwart - Wit 3050 / Wit - Zwart

WARRIOR BROEK PROTECTIE

FPL027

ERGONOMIE

Buitenstof Monaco Performance

Pasvorm race pasvorm, standaard

rundleder, PWR|shell 500D stretch

Ventilatie ventilatiepanels op de bene

Protectie verstelbare ProLife®

Kenmerken elastisch in de tailleband,

CE comfort protectie op de knieën,

korte en lange verbindingsrits, stretch

geperforeerd EVA foam op de heupen,

gedeeltes op de rug en knieën

dual-comp knee slider type A, dubbel

Opbergmogelijkheden steekzak

lederen zitvlak, veiligheids stiknaden MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 std. M48-54 kort M48-54 lang Kleuren 1011 / Zwart std. 1012 / Zwart kort 1013 / Zwart lang 1601 / Zwart - Wit std. 1602 / Zwart - Wit kort 1603 / Zwart - Wit lang

REVZINE | #06 Collectie 2012

041


tarmac jack

FJL048

ERGONOMIE

PROTECTIE

Neem MotoGP invloed, A-klasse leder en de beste onderdelen van het REV’IT! racing arsenaal en combineer ze in een jack. TARMAC zal bij uw dubbele behoefte

Buitenstof neopreen, suède,

Pasvorm race pasvorm, standaard

Monaco Performance rundleder,

Verstelmogelijkheden

Pro-Life CE goedgekeurde protectoren en een speedhump die geprepareerd is

PWR|shell 500D stretch

verstelriempjes

voor onze hydra bag. Voor op de weg krijgt u ongeëvenaard comfort, strategisch

Isolatie uitneembare thermische

Ventilatie VCS | speed hump

geplaatste stretch panels voor bewegingsvrijheid en een uitneembare thermische

bodywarmer

voorbereid voor hydra bag, VCS |

bodywarmer voor de koudere dagen. Dat allemaal in een agressief vormgegeven,

Samenstelling buitenstof: 89% leder,

zippers, ventilatiepanels

prestatiegericht jack dat een ding uitstraalt: GAAN!

10% polyamide, 1% elastane. voering:

Kenmerken comfort kraag

100% polyester. thermo voering: 100%

en manchetten, korte en lange

polyamide (isolatie 100% polyester)

verbindingsrits, stretch gedeeltes

Protectie geperforeerd EVA foam, ®

dual-comp protector, ProLife CE

passen. Voor op het circuit krijgt u de beste veiligheid met dual-comp hardparts,

Opbergmogelijkheden steekzakken, binnenzakken

protectie, veiligheids stiknaden, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 Kleuren 1010 / Zwart

1200 / Zwart - Rood

1600 / Zwart - Wit

tarmac broek PROTECTIE

FPL024

ERGONOMIE

De leren, sportieve TARMAC broek is ontworpen om te passen bij de stijlvolle elementen van ons TARMAC jack. Knee sliders? Check. Veiligheidsstiknaden?

Buitenstof Monaco Performance

Pasvorm race pasvorm, standaard

rundleder, PWR|shell 500D stretch

Verstelmogelijkheden

heeft stretch panels, is verkrijgbaar in korte en lange lentes en heeft het systeem van

Samenstelling buitenstof: 85% leder,

verstelriempjes

REV’IT! verbindingsritsen waarmee u ‘m aan de het TARMAC jack kunt verbinden (of

14% polyamide, 1% elastane. voering:

Ventilatie ventilatiepanels

elk ander lederen REV’IT! jack) voor een perfecte samenwerking. Uw zoektocht naar

100% polyester

Kenmerken elastisch, korte en lange

de perfecte sportieve broek is voorbij.

Protectie geperforeerd EVA foam,

verbindingsrits, stretch gedeeltes

®

ProLife CE protectie, dual-comp knee

Opbergmogelijkheden steekzak

slider type A, dubbel lederen zitvlak, veiligheids stiknaden

MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 std.

M48-56 kort

M46-54 lang

Kleuren 1011 / Zwart std.

042

1012 / Zwart kort

1013 / Zwart lang

1601 / Zwart - Wit std.

1602 / Zwart - Wit kort

1603 / Zwart - Wit lang

Check. CE protectoren? Check. Zo kunnen we nog wel even doorgaan: De TARMAC


TARMAC H20 JACK

FJT124

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof polyester 600D,

Pasvorm race pasvorm, standaard

PWR|shell 500D

Verstelmogelijkheden

hydratex® | z-liner, warm met een uitneembare thermovoering en veilig door het

Isolatie uitneembare thermische

verstelriempjes, verstelbandjes

Engineered skin design, CE-goedgekeurde protectoren en slijtvaste materialen in de

Tijdens een rit, werkt het weer niet altijd mee. Houd zoveel mogelijk controle met de TARMAC H2O, een waterproof jas met de stijl die sportieve rijders zoeken en het comfort dat zij kunnen gebruiken. De TARMAC H2O houdt je droog dankzij de

binnenvoering

Kenmerken korte verbindingsrits,

impact gevoelige gebieden. Hierdoor blijf je rijden, zelfs als het weer er alles aan doet

Waterdichtheid &

jeans lus

om je te stoppen.

Ademendheid hydratex® | Z-liner

Opbergmogelijkheden

Samenstelling buitenstof: 89%

steekzakken, binnenzakken

polyester, 11% polyamide, voering: 100% polyester, thermische voering:

MATEN EN KLEUREN

100% polyamide (isolatie 100%

Maten S-XYL

polyester)

Kleuren 1010 / Zwart

Protectie Knox® CE protectie,

1170 / Zwart - zilver

volledig geperforeerd EVA foam, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector Zichtbaarheid gelamineerd reflecterend logo

TARMAC AIR JACK PROTECTIE

FJT119

ERGONOMIE

Soms is het gewoon te warm voor leer. Als het warmer wordt, biedt de TARMAC AIR sportive motorrijders de styling die zij willen, met het comfort dat zij nodig

Buitenstof PWR|shell mesh,

Pasvorm race pasvorm, standaard

hebben. Natuurlijk beschermt de TARMAC u met het Engineered skin®design, CE

polyester 600D

Verstelmogelijkheden

goedgekeurde protectoren en slijtvaste materialen in de valgevoelige gebieden, maar dankzij het strategisch gebruik van mesh, blijft u cooler dan Tom Cruise in Top Gun.

Samenstelling buitenstof: 100%

verstelriempjes, verstelbandjes

polyester, voering: 100% polyester

Ventilatie ventilatiepanels

Protectie volledig geperforeerd

Kenmerken korte verbindingsrits, jeans

EVA foam, Knox® CE protectie, CE

lus

prepared for Knox® Advance X CE

Opbergmogelijkheden

rugprotector

steekzakken, binnnenzakken MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

1600 / Zwart - Wit

3200 / Wit – Rood

3300 / Wit - Blauw

043


Retro opnieuw gedefinieerd Naked bikes (ook bekend als street bikes of streetfighters) zijn op dit moment een van de populairste motoren. Toen we dus aan een kledinglijn dachten voor deze trend, was onze missie duidelijk: moderne technologie mixen met retro elementen. Het CR eendelige pak is, ondanks het modieuze uiterlijk, 100% klaar voor het circuit. De CR leren jacks zijn gemaakt van het zachtste, sterkste leer. Ze zitten nauwsluitend, maar comfortabel met protectie en verbeterd comfort dankzij de 3D- Prolife CE goedgekeurde protectoren en uitneembare thermo bodywarmer. Om de collectie compleet te maken is het CR jack ook verkrijgbaar in een zeer ademende, waterproof, textiele versie. Zowel de leren als textiele versies van de CR jacks zijn verkrijgbaar voor heren en dames (waarbij de laatste een speciale slanke damespasvorm heeft).

CR EENDELIGE OVERALL PROTECTIE Buitenstof Monaco Performance rundleder, Augustini volnerf rundleder, PWR|Kevlar stretch, PWR|shell 500D stretch, suède Samenstelling buitenstof: 84% leder, 13% polyamide, 2% aramide, 1% elastane. voering: 76% polyester, 21% polyamide, 3% elastane Protectie dual-comp knee slider ®

type A, ProLife CE Protectie op schouders, ellebogen en knieën, veiligheids stiknaden, dubbel lederen zitvlak, geperforeerd EVA foam, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

ERGONOMIE Pasvorm race pasvorm, strak Ventilatie ventilatiepanels op de borst, rug, ellebogen en bovenbenen Kenmerken comfort kraag en manchetten, stretch gedeeltes op de schouders, rug, ellebogen en knieën, verwijderbare voering Opbergmogelijkheden binnnenzakken MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 Kleuren 1200 / Zwart - rood

044

3200 / Wit - rood

FOL014


CR JACK

FJL040

PROTECTIE

CR ladies’ JACK

FJL041

ERGONOMIE

Buitenstof ‘Old’ leder, Augustini volnerf rundleder, suéde

Pasvorm race pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische bodywarmer

Verstelmogelijkheden verstelriempjes

Samenstelling buitenstof: 100% leder. voering: 100% polyester

Ventilatie ventilatiepanels op de borst en ellebogen Kenmerken comfort kraag en manchetten, stretch gedeeltes op de schouders en

thermo voering: 100% polyamide (Isolatie 100% polyester) ®

Protectie ProLife CE Protectie op schouders en ellebogen, EVA foam op de rug,

ellebogen, korte en lange verbindingsrits

veiligheids stiknaden, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

Opbergmogelijkheden steekzakken, binnnenzakken

MATEN EN KLEUREN

MATEN EN KLEUREN

Maten M46-58

Maten L34-44

Kleuren 1200 / Zwart - rood

Kleuren 1200 / Zwart – rood

2060 / Rood - wit

7320 / Crème - titanium

7320 / Crème - titanium

CR JACK

FJT102

PROTECTIE

CR ladies’ JACK

FJT103

ERGONOMIE ®

Buitenstof PWR|shell 330D 2L, Lorica

Pasvorm city pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische bodywarmer

Verstelmogelijkheden verstelbandjes in de taille en op de manchetten ®

Waterdichtheid & Ademendheid hydratex | lite

Kenmerken dubbele rits aan de voorzijde, jeans lus

Samenstelling buitenstof: 48% polyamide, 44% katoen, 8% polyurethaan.

Opbergmogelijkheden steekzakken, binnnenzakken

voering: 100% polyester thermo voering: 100% polyamide (Isolatie 100% polyester) ®

Protectie Knox CE Protectie op schouders en ellebogen, geperforeerd EVA foam op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

MATEN EN KLEUREN

MATEN EN KLEUREN

Maten S-XYL

Maten L34-44

Kleuren 1600 / Zwart - wit

Kleuren 1600 / Zwart - wit

2060 / Rood - wit

2280 / Marineblauw - zilver

REVZINE | #06 Collectie 2012

2060 / Rood - wit

045


phoenix jack

FJL033

ERGONOMIE

PROTECTIE

De PHOENIX jas heeft dezelfde functionaliteiten als de populaire IGNITION jas maar een sportiever ontwerp. Mesh panelen op de armen, rug en borst van deze

Buitenstof Monaco Performance

Pasvorm race pasvorm, standaard

rundleder, PWR|shell 500D stretch,

Verstelmogelijkheden

functioneert als een windbarrier om u droog te houden als het begint te regenen. De

PWR|shell 1200D stretch, Dynax mesh

verstelriempjes in de taille

combinatie van A-leder en stretchpanelen maken dit een veelzijdige voorgevormde

Waterdichtheid &

Ventilatie ventilatiepanels aan de

jas die u niet alleen op de motor hoeft te dragen.

Ademendheid uitneembaar

voor- en achterzijde

®

hydratex | 3L

Kenmerken comfort manchetten,

(niet in US versie)

stretch gedeeltes op de ellebogen,

Samenstelling buitenstof: 65% leder,

lange verbindingsrits en dubbele korte

35% polyamide. voering: 100% polyester

verbindingsrits

membraan: 100% polyurethaan (tricot

Opbergmogelijkheden

100% polyamide)

steekzakken, binnnenzakken

geventileerde jas houden u koel in warmer weer terwijl het 3-laags membraan

®

Protectie ProLife (dames) CE Protectie op schouders en ellebogen,

MATEN EN KLEUREN

geperforeerd EVA foam op de rug,

Maten M46-58

veiligheids stiknaden

Kleuren 1600 / Zwart - wit

Zichtbaarheid reflectie op de rug

3050 / Wit - zwart

phoenix ladies’ jack

FJL033

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof Monaco Performance

Pasvorm race pasvorm, standaard

Deze jas heeft alle eigenschappen van de herenversie - comfort, bescherming en

rundleder, PWR|shell 500D stretch,

Verstelmogelijkheden

ventilatie - maar met een afgestemde pasvorm en CE protectoren die speciaal voor

Voor vrouwen die een volledig geventileerde leren jas willen die is uitgerust met een membraan, hebben we een speciale vrouwenversie ontworpen van de PHOENIX.

PWR|shell 1200D stretch, Dynax mesh

verstelriempjes in de taille

het vrouwenlichaam zijn ontworpen. Met de PHOENIX hoeft u geen concessies te

Waterdichtheid &

Ventilatie ventilatiepanels aan de

doen aan veiligheid om in stijl te rijden.

Ademendheid uitneembaar

voor- en achterzijde

®

hydratex | 3L

Kenmerken comfort manchetten,

(niet in US versie)

stretch gedeeltes op de ellebogen,

Samenstelling buitenstof: 65% leder,

lange verbindingsrits en dubbele korte

35% polyamide. voering: 100% polyester

verbindingsrits

membraan: 100% polyurethaan (tricot

Opbergmogelijkheden

100% polyamide)

steekzakken, binnnenzakken ®

Protectie ProLife (dames) CE Protectie op schouders en ellebogen,

MATEN EN KLEUREN

geperforeerd EVA foam op de rug,

Maten L34-46

veiligheids stiknaden

Kleuren 1600 / Zwart - wit

Zichtbaarheid reflectie op de rug

046

3050 / Wit - zwart


raven ladies’ jack

FJL046

PROTECTIE

ERGONOMIE

U bent niet zomaar ‘one of the guys’. U zit anders in elkaar en u heeft andere

Buitenstof neopreen, suède,

Pasvorm race pasvorm, standaard

voor vrouwelijke rijders. Mooie lijnen in overvloed, voorgevormd om te passen zoals

Monaco Performance rundleder,

Verstelmogelijkheden

geen enkel mannenjack ooit zal kunnen. We gebruiken speciale CE goedgekeurde

PWR|shell 500D stretch

verstelriempjes

protectie, speciaal voor vrouwen, een uitneembare thermo bodywarmer en een 360˚

Isolatie uitneembare thermische

Kenmerken comfort kraag

verbindingsrits voor de circuitverslaafden onder ons. Wees niet ‘one of the guys’ -

bodywarmer

en manchetten, korte en lange

wees sneller.

Samenstelling buitenstof: 83% leder,

verbindingsrits, stretch gedeeltes

behoeftes en vormen. RAVEN is een sportjack ontworpen door vrouwenlijke rijders

15% polyamide, 2% elastane. voering:

Opbergmogelijkheden

100% polyester. thermo voering: 100%

steekzakken, binnenzakken

polyamide (isolatie 100% polyester) ®

Protectie ProLife dames CE

MATEN EN KLEUREN

protectie, geperforeerd EVA foam,

Maten L34-44

veiligheids stiknaden, CE prepared for

Kleuren 1010 / Zwart

Knox® Advance X CE rugprotector

1200 / Zwart - Rood

3050 / Wit - Zwart

raven ladies’ broek

FPL023

ERGONOMIE

PROTECTIE

Wist u dat je raven zelden alleen ziet? Als u onze RAVEN Ladies sportjack ziet, zult u ook de bijpassende broek zien. Voorgevormd voor luxe draagcomfort en belangrijke

Buitenstof neopreen, Monaco

Pasvorm race pasvorm, standaard

Performance rundleder, PWR|shell

Verstelmogelijkheden

bescherming biedt van leder, CE goedgekeurde protectie ne veiligheidsstiknaden.

500D stretch

verstelriempjes

Snel voelde nog nooit zo goed.

Samenstelling buitenstof: 77% leder,

Kenmerken elastisch, korte en lange

21% polyamide, 2% elastane. voering:

verbindingsrits, stretch gedeeltes

prestaties, zal de RAVEN u passen als uw favoriete spijkerbroek, waarbij het de

100% polyester ®

Protectie ProLife dames CE

MATEN EN KLEUREN

protectie, geperforeerd EVA foam, dual-

Maten L34-46 std.

comp knee slider type A, dubbel lederen

L38-44 kort

zitvlak, veiligheids stiknaden

L38-42 lang

Kleuren 1011 / Zwart std.

REVZINE | #06 Collectie 2012

1012 / Zwart kort

1013 / Zwart lang

1601 / Zwart - Wit std.

1602 / Zwart - Wit kort

1603 / Zwart - Wit lang

047


Het Apollo project Af en toe komt de REV’IT! designafdeling met een concept dat zo sterk is dat er een hele productserie van gemaakt kan worden, van pakken en jassen tot broeken en handschoenen. De Apollo is zo’n sterk en onderscheidend design concept; volledig anders maar tijdloos, toegepast in zowel textiele als leren producten. De textiele versie van de APOLLO jas is een goede keuze voor de sportieve tourrijder. Het biedt volledige bescherming voor tourritten, terwijl de sportieve styling het altijd goed doet, op de motor of niet. Het leren APOLLO jack is een echte aandachttrekker. Een kort, sportief jack, gemaakt van perfect leer en volledig uitgerust met CE goedgekeurde protectoren, met lasergravering voor ventilatie en een unieke look. De grote stretchpanels bieden een geweldige pasvorm. Ontworpen als set met het leren APOLLO jack, is de APOLLO leren broek. Een nieuwe knieconstructie zorgt voor meer bescherming omdat de protector van het midden van de knie naar buiten is verplaatst, waar de eerste klap vaak komt. Meer comfort komt van het beschermende foam tussen de slider en de scheen.

apollo jack

FJT104

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof mat polyester 450D, Monaco Performance rundleder

Pasvorm race pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

Verstelmogelijkheden verstelbandjes op de kraag, bovenarmen en manchet, ®

Waterdichtheid & Ademendheid hydratex | G-liner

verstelriempje op de heupen

Samenstelling buitenstof: 96% polyester, 4% leder. voering: 100% polyamide.

Ventilatie VCS | zipper op de rug en onderarmen

thermo voering: 100% polyester (Isolatie 100% polyester) ®

Protectie Knox CE Protectie op schouders en ellebogen, geperforeerd EVA foam

Kenmerken dubbele rits aan de voorzijde, korte verbindingsrits, jeans lus Opbergmogelijkheden steekzakken, binnnenzakken

op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector MATEN EN KLEUREN Maten XS-XYL Kleuren 1200 / Zwart – rood

048

1300 / Zwart - blauw

1600 / Zwart - wit


Apollo jack

FJL042

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof Augustini volnerf rundleder, Monaco Performance rundleder, PWR|shell

Pasvorm race pasvorm, standaard

500D stretch, suède

Verstelmogelijkheden verstelriempjes in de taille

Samenstelling buitenstof: 85% leder, 14% polyamide, 1% elastane

Ventilatie ventilatiepanels op de borst, rug en bovenarmen Kenmerken comfort kraag en manchetten, stretch gedeeltes op schouders en

voering: 98% polyester, 2% polyamide ®

Protectie ProLife CE Protectie op schouders en ellebogen, volledig geperforeerd

ellebogen, aero cool 3D mesh voering, korte en lange verbindingsrits

EVA foam op de rug, veiligheids stiknaden, CE prepared for Knox® Advance X CE

Opbergmogelijkheden steekzakken, binnnenzakken

rugprotector MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 Kleuren 3050 / Wit - zwart

3200 / Wit - rood

3300 / Wit - blauw

apollo broek PROTECTIE

FPL021

ERGONOMIE

Buitenstof Augustini volnerf

Pasvorm race pasvorm, standaard

rundleder, Monaco Performance

Ventilatie ventilatiepanels op de

rundleder, PWR|shell 500D stretch

bovenbenen

Samenstelling buitenstof: 79% leder,

Kenmerken stretch gedeeltes

19% polyamide, 2% elastane

op de rug en knieën, korte en lange

voering: 100% polyester

verbindingsrits, elastisch in de tailleband

Protectie dual-comp knee slider

Opbergmogelijkheden steekzak

®

type A, ProLife CE Protectie op de knieën, dubbel lederen zitvlak,

MATEN EN KLEUREN

veiligheids stiknaden, geperforeerd

Maten M46-58 std.

EVA foam

M48-56 kort

M48-54 lang

Kleuren 3051 / Wit - zwart std.

REVZINE | #06 Collectie 2012

3052 / Wit - zwart kort

3053 / Wit - zwart lang

049


Word expres een rebel Met een van de meest klassieke stukken uit de REV’IT! collectie, het Rebel leren jack, wikkelt u zichzelf in tijdloze klasse, totaalcomfort en een perfecte pasvorm, waardoor u naadloos kunt opgaan in urban mode. Verkrijgbaar in klassiek zwart of diep bruin, is de Rebel verkrijgbaar in 2 versies: een stoere mannenversie en een elegante damesversie, beide met uitneembare CE goedgekeurde protectoren en een thermische voering.

REBEL jack PROTECTIE

FJL052

ERGONOMIE

Buitenstof Mirage Performance rundleder

Pasvorm city pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

Verstelmogelijkheden verstelbandje op de kraag en manchetten,

Protectie Knox® Flexiform CE protectie op schouders en ellebogen, veiligheids

verstelriempjes in de taille

stiknaden, EVA foam op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

Kenmerken korte verbindingsrits, jeans lus Opbergmogelijkheden documentzak, steekzakken, binnenzakken

MATEN EN KLEUREN Maten M46-62 Kleuren 0010 / Zwart 0700 / Bruin

REBEL ladies’ jack PROTECTIE

FJL053

ERGONOMIE

Buitenstof Mirage Performance rundleder

Pasvorm city pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

Verstelmogelijkheden verstelbandje op de kraag en manchetten,

Protectie Knox® Lite ladies CE protectie op schouders en ellebogen, veiligheids

verstelriempjes in de taille

stiknaden, EVA foam op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

Kenmerken korte verbindingsrits, jeans lus Opbergmogelijkheden steekzakken, binnenzakken

MATEN EN KLEUREN Maten L34-46 Kleuren 0010 / Zwart 0700 / Bruin

050


LEADER jack

FJL045

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof suède, Monaco

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Performance rundleder

Verstelmogelijkheden

Isolatie uitneembare thermische

verstelriempjes

binnenvoering

Kenmerken comfort kraag

Samenstelling buitenstof: 100%

en manchetten, korte en lange

leder. voering: 100% polyester. thermo

verbindingsrits, stretch gedeeltes, jeans

voering: 100% polyamide (isolatie 100%

lus

polyester)

Opbergmogelijkheden

Protectie geperforeerd EVA foam,

steekzakken, binnnenzakken

®

ProLife CE protectie, veiligheids stiknaden, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 Kleuren 1600 / Zwart - Wit

ACE jack PROTECTIE

FJL043

ERGONOMIE

Buitenstof grip rundleder, suède

Pasvorm city pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische

Ventilatie volledig geperforeerd

binnenvoering

buitenmateriaal

Samenstelling buitenstof: 100%

Kenmerken elastisch, comfort collar,

leder. voering: 100% polyester. thermo

korte en lange verbindingsrits, jeans lus

voering: 100% polyamide (isolatie 100%

Opbergmogelijkheden

polyester)

steekzakken, binnenzakken ®

Protectie ProLife CE protectie, veiligheids stiknaden, geperforeerd EVA

MATEN EN KLEUREN

foam, CE prepared for Knox® Advance

Maten M46-58

X CE rugprotector

Kleuren 0010 / Zwart

rogue jack

FJL039

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof grip rundleder

Pasvorm city pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische

Verstelmogelijkheden

bodywarmer

verstelbandje op de kraag,

Samenstelling buitenstof: 100%

verstelriempjes in de taille

leder. voering: 100% polyester

Kenmerken uitneembare gebreide

thermo voering: 50% polyester, 50%

kraag, jeans lus

polyamide (Isolatie 100% polyester)

Opbergmogelijkheden

®

Protectie ProLife CE Protectie op

opbergzakken, steekzakken,

schouders en ellebogen, geperforeerd

binnnenzakken

EVA foam, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

MATEN EN KLEUREN Maten M46-58 Kleuren 0010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

0720 / Camel

051


Klassiek zwart Zwart raakt nooit uit de mode en dat heeft REV’IT! ter harte genomen. Producten als de ADRENALINE jas, heren bootcut MAVERICK broek en de elegante damesjas ALLURE 2 en broek MARRYL 2 laten zien dat zwart tijdloos is en veelzijdig. Het kan retro zijn, modern of wat je zelf maar wilt. Alle modellen zijn uitgerust met Prolife CE protectoren; de protectie in de dameskleding heeft een specifieke 3D dames pasvorm.

adrenaline jack

FJL030

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof Monaco Performance rundleder, PWR|shell 1200D stretch, Pampas

Pasvorm tour pasvorm, standaard

rundleder (met PU coating)

Verstelmogelijkheden verstelbandje op de kraag en manchetten, verstelriempjes

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

in de taille

Samenstelling buitenstof: 85% leder, 15% polyamide. voering: 100% polyester

Ventilatie VCS | rits op de bovenarmen

thermo voering: 100% polyamide. (Isolatie 100% polyester) ®

Kenmerken stretch gedeeltes op de schouders en ellebogen, korte en lange

Protectie Knox CE Protectie op schouders en ellebogen, veiligheids stiknaden,

verbindingsrits

geperforeerd EVA foam, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

Opbergmogelijkheden steekzakken, binnnenzakken

Zichtbaarheid reflectie op de rug MATEN EN KLEUREN Maten M46-60 Kleuren 0010 / Zwart

maverick broek PROTECTIE

FPL016 ERGONOMIE

Buitenstof Monaco Performance

Pasvorm tour pasvorm, standaard

rundleder, PWR|shell 1200D stretch,

Verstelmogelijkheden

Pampas rundleder (met PU coating)

verstelriempje in de taille

Samenstelling buitenstof: 85% leder,

Kenmerken stretch gedeeltes in de

15% polyamide. voering: 100% polyester

taille, op de rug en knieën, elastisch

®

Protectie ProLife CE Protectie

in de tailleband, korte en lange

op de knieën, dubbel lederen zitvlak,

verbindingsrits

veiligheids stiknaden, geperforeerd

Opbergmogelijkheden steekzak

EVA foam MATEN EN KLEUREN Maten M46-60 Std.

M48-56 Kort

M50-54 Lang

Kleuren 0011 / Zwart Std.

052

0012 / Zwart Kort

0013 / Zwart Lang


ALLURE 2 Ladies’ JACK

FJL044

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof suède, Monaco Performance rundleder, PWR|shell 500D stretch

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische bodywarmer

Verstelmogelijkheden verstelriempjes

Samenstelling buitenstof: 80% leder, 18% polyamide, 2% elastane. voering: 100%

Ventilatie VCS | zipper

polyester. thermo voering: 100% polyamide (isolatie 100% polyester) ®

Protectie ProLife dames CE protectie, geperforeerd EVA foam, veiligheids

Kenmerken stretch gedeeltes, korte verbindingsrits Opbergmogelijkheden steekzakken, binnenzakken

stiknaden, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector Zichtbaarheid reflectie MATEN EN KLEUREN Maten L34-46 Kleuren 0010 / Zwart

MARRYL 2 LADIES’ BROEK PROTECTIE

FPL022

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|wax 500D, Monaco

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Performance rundleder, PWR|shell

Verstelmogelijkheden

500D stretch

verstelriempjes

Samenstelling buitenstof: 77% leder,

Kenmerken elastisch, enkel ritsen,

21% polyamide, 2% elastane. voering:

stretch gedeeltes, korte verbindingsrits

100% polyester

Opbergmogelijkheden steekzak ®

Protectie ProLife dames CE protectie, geperforeerd EVA foam,

MATEN EN KLEUREN

veiligheids stiknaden

Maten L34-46 std.

L38-44 kort

L36-42 lang

Kleuren 0011 / Zwart std.

REVZINE | #06 Collectie 2012

0012 / Zwart kort

0013 / Zwart lang

053


De ultieme zomercombi, deel 2 Wat kunnen we nog zeggen over het Ignition jack en de bijpassende Gear broek? Beide hebben bewezen tot de meest veelzijdige producten te horen in de REV’IT! collectie. Gekozen door velen om hun tijdloze ontwerp, perfecte pasvorm en veelzijdig lagensysteem. Dat alles maken het Ignition jack en de Gear broek de perfecte outfit voor 3 seizoenen. Toch vonden we het tijd voor een update; deel 2. Een update zo subtiel, dat de meesten de verschillen nauwelijks zullen merken. Dat is begrijpelijk, omdat de wijzigingen of stijlvol in het design zijn opgenomen (zoals het verhoogde aantal reflecterende panels) of binnenin zijn verborgen (zoals het technisch verbeterde, uitneembare membraan en ventilatieritsen op de mouwen). Natuurlijk zijn zowel de Ignition2 als de Gear2verkrijgbaar als dames- en als herenvariant. Het wordt alsmaar beter.

IGNITION 2 jack

FJL049

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof PWR|wax 500D, suède, Monaco Performance rundleder, Dynax mesh,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

PWR|shell 500D stretch

Verstelmogelijkheden verstelbandjes op de manchetten, verstelriempjes in de

Isolatie uitneembare thermische bodywarmer

taille

Waterdichtheid & Ademendheid uitneembaar hydratex® | 3L

Ventilatie VCS | zippers op de onderarmen, ventilatiepanels op de borst en rug

Zichtbaarheid reflectie op de rug en ellebogen

Kenmerken korte en lange verbindingsrits, stretch gedeeltes op de ellebogen

Protectie ProLife® CE protectie op schouders en ellebogen, veiligheids stiknaden,

Opbergmogelijkheden documentzak, steekzakken, binnenzakken

EVA foam op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector MATEN EN KLEUREN Maten M46-60 Kleuren 1010 / Zwart

1050 / Zwart - Antraciet

GEAR 2 BROEK PROTECTIE

FPL025

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|wax 500D, suède,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Monaco Performance rundleder, Dynax

Verstelmogelijkheden

mesh, PWR|shell 500D stretch

verstelriempjes in de taille

Waterdichtheid &

Ventilatie ventilatiepanels op de bene

Ademendheid uitneembaar

Kenmerken verstelbare

hydratex® | 3L

protectorzakken, enkel ritsen, korte en

Zichtbaarheid reflectie op de kuit

lange verbindingsrits, stretch gedeeltes

Protectie ProLife® CE protectie op

op de rug en knieën

de knieën, veiligheids stiknaden, EVA

Opbergmogelijkheden

foam op de heupen

steekzakken MATEN EN KLEUREN Maten M46-60 Std.

M50-56 Kort

M48-54 Lang

Kleuren 0011 / Zwart Std.

054

0012 / Zwart Kort

0013 / Zwart Lang


IGNITION 2 ladies’ jack

FJL050

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof PWR|wax 500D, suède, Monaco Performance rundleder, Dynax mesh,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

PWR|shell 500D stretch

Verstelmogelijkheden verstelbandjes in de taille en op de manchetten

Isolatie uitneembare thermische bodywarmer

Ventilatie VCS | zippers op de onderarmen, ventilatiepanels op de borst en rug

Waterdichtheid & Ademendheid uitneembaar hydratex® | 3L

Kenmerken korte en lange verbindingsrits, stretch gedeeltes op de ellebogen

Zichtbaarheid reflectie op de rug en ellebogen

Opbergmogelijkheden documentzak, steekzakken, binnenzakken

Protectie ProLife® dames CE protectie op schouders en ellebogen, veiligheids stiknaden, EVA foam op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector MATEN EN KLEUREN Maten L34-46 Kleuren 1010 / Zwart

1050 / Zwart - Antraciet

GEAR 2 ladies’ BROEK PROTECTIE

FPL026

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|wax 500D, suède,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Monaco Performance rundleder, Dynax

Verstelmogelijkheden

mesh, PWR|shell 500D stretch

verstelriempjes in de taille

Waterdichtheid &

Ventilatie ventilatiepanels op de bene

Ademendheid uitneembaar

Kenmerken verstelbare

hydratex® | 3L

protectorzakken, enkel ritsen, korte en

Zichtbaarheid reflectie op de kuit

lange verbindingsrits, stretch gedeeltes

Protectie ProLife® dames CE

op de rug en knieën

protectie op de knieën, veiligheids

Opbergmogelijkheden

stiknaden, EVA foam op de heupen

steekzakken MATEN EN KLEUREN Maten L34-46 std.

L38-44 kort

L38-42 lang

Kleuren 0011 / Zwart std.

REVZINE | #06 Collectie 2012

0012 / Zwart kort

0013 / Zwart lang

055


everest gtx jack

FJT111

Collar hook Met de collar hook en lusje kunt u de voorkant van uw kraag terugbuigen en

SaS Tec®

vastzetten waardoor verkoelende lucht

CE protectie

over de keel en nek kan vloeien tijdens warmere periodes van het jaar, zonder dat hierbij de kraag flappert. Uitneembare kraag Wat konden we nou nog meer doen om de Everest jas nog verder te verbeteren? Nog veelzijdiger maken! U kunt de thermokraag van de Everest er op een warme dag eenvoudig uithalen, maar hij geeft net dat beetje extra comfort dat u 100% Waterproof

kunt gebruiken op een koudere dag, met

zak

een extra isolatielaag voor uw nek.

Verstelbandjes GORE™ LOCKOUT™ Sluiting De GORE™ LOCKOUT™ Sluiting technologie is een zelfsmerende tandenloze constructie die gemakkelijk opent en sluit en 100% waterbestendig is. Stormmanchet

Deze innovatie blijft zelfs waterproof na duizenden keren openen en sluiten. De metalen slider verbindt egaal de twee dubbelkanaals polymeer banen, met een platte afwerking aan de voorzijde, waarmee de kleding zich meteen visueel onderscheidt.

De ultieme keuze voor professionals en serieuze liefhebbers. Waar moeten we beginnen met het uitleggen van een van de meest technische jassen en broeken ooit uit de REV’IT! collectie? De Everest GTX jas en broek zijn gemaakt met de GORE-TEX® Pro Shell 3-lagen technologie. Daar bovenop zijn het membraan en de buitenstof (Cordura®, Cordura®stretch en and Armacor) aan elkaar gehecht, wat zorgt voor de dunste, meest waterdichte en ademende set motorkleding die u zich kunt voorstellen. Daarnaast geeft de volledig nieuwe GORE® LOCKOUT™ waterproof sluiting ventilatie en een luchtuitlaat op de rug, zodat overtollige hitte eenvoudig kan ontsnappen. Dit houdt uw lichaam comfortabel warm, zelfs op een warme dag en in extreme rijomstandigheden. Aan de broek geritst wordt de Everest GTX combinatie een 100% waterproof en winddichte set die beschermt tegen elk mogelijk weertype. Daarom wordt deze set gezien als de absolute nummer 1 keuze voor alle serieuze liefhebbers en professionals, die de meest geavanceerde kledingtechnologie nodig hebben om de grenzen van hun eigen kunnen op te zoeken.

ERGONOMIE

PROTECTIE ®

®

Buitenstof GORE-TEX Pro Shell stretch 3L, GORE-TEX Pro Shell Armacor 3L, ®

Pasvorm tour pasvorm, standaard Verstelmogelijkheden UTA | tab, verstelbandje, verstelriempjes, verstelkoord

GORE-TEX Pro Shell Misano 3L, neopreen ®

Ventilatie GORE™ LOCKOUT™, VCS | zipper

Isolatie uitneembare Exkin Air thermische binnenvoering ®

Waterdichtheid & Ademendheid GORE-TEX Pro Shell ®

Kenmerken storm manchet, uitneembare thermokraag, stretch, collar hook, korte

Samenstelling buitenstof: 75% polyamide, 23% GORE-TEX membraan (ePTFE),

en lange verbindingsrits

1% aramide, 1% elastane. voering: 70% polyester, 30% polyamide. thermo voering:

Opbergmogelijkheden waterproof opbergzakken, hand warmer zakken,

100% polyamide (isolatie 100% polyester)

binnenzak ®

Protectie volledig geperforeerd EVA foam, SaS Tec CE protectie, CE prepared for ®

MATEN EN KLEUREN

SaS Tec CE rugprotector

Maten S-XYL

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

Kleuren 1010 / Zwart ®

Exclusief verkrijgbaar bij REV’IT! GORE-TEX Expert Dealers

056

3650 / Licht grijs - grijs


everest gtx jack

FJT111

VCS | zipper op de rug De VCS ritsen bevinden zich op strategische plaatsen, waar ze zorgen voor een optimale luchtstroming om het lichaam te koelen.

®

GORE-TEX Pro Shell Armacor

®

3L

Pro Shell is een specifiek high-perfomance ®

GORE-TEX membraan, verbonden met een sterke buitenlaag en een speciaal ontwikkelde, robuuste voering. Dankzij de gepatenteerde ®

rasterstructuur met een geïntegreerde Kevlar ®

kern, biedt ARMACOR producttechnologie extreme weerstand bij scheuren en slijten, maar is wel licht van gewicht. De Everest ®

GORE-TEX Pro Shell jack zal u beschermen bij een val. Kortom: veiligheid en meer comfort onder alle weersomstandigheden.

Laterale verstelbanden Geen lichaam is gelijk. Als u een jas kunt aanpassen aan de vorm van uw lichaam, zit deze niet alleen lekkerder, maar het zorgt er ook voor dat de wind de stof niet te pakken krijgt. Waar kunt u de vorm van uw jas beter aanpassen dan in de taille? De Everest heef nieuwe laterale verstelbanden in de taille die de vorm van het menselijk lichaam volgen voor een nog betere persoonlijke pasvorm.

everest gtx broek

FPT047

ERGONOMIE

PROTECTIE ®

Buitenstof GORE-TEX Pro Shell ®

stretch 3L, GORE-TEX Pro Shell ®

Pasvorm tour pasvorm, standaard Verstelmogelijkheden UTA | tab,

Armacor 3L, GORE-TEX Pro Shell

verstelriempjes

Misano 3L

Ventilatie GORE™ LOCKOUT™ ®

Isolatie uitneembare Exkin Air

Kenmerken stretch, verstelbare

thermische binnenvoering

protectorzakken, enkel ritsen, korte en

Waterdichtheid &

lange verbindingsrits ®

Ademendheid GORE-TEX Pro Shell

Opbergmogelijkheden

Samenstelling buitenstof: 73%

opbergzakken

®

polyamide, 25% GORE-TEX membraan (ePTFE), 1% aramide, 1% elastane.

MATEN EN KLEUREN

voering: 85% polyester, 15% polyamide.

Maten S-XYL std.

thermo voering: 100% polyamide

M-XYL kort

(isolatie 100% polyester)

M-XXL lang

Protectie volledig geperforeerd EVA

Kleuren 0011 / Zwart std.

®

foam, CE prepared for SaS Tec CE ®

heup protector, SaS Tec CE protectie

0012 / Zwart kort

0013 / Zwart lang

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

Exclusief verkrijgbaar bij REV’IT! GORE®

TEX Expert Dealers

REVZINE | #06 Collectie 2012

057


defender gtx jack

FJT110

Collar hook Met de collar hook en lusje kunt u de SaS Tec®

voorkant van uw kraag terugbuigen

CE protectie

en vastzetten waardoor verkoelende lucht over de keel en nek kan vloeien tijdens warmere periodes van het jaar, zonder dat hierbij de openstaande kraag flappert.

VCS I panel Verwijderbare panelen voor optimale ventilatie. Ventilatie is fijn op warmere dagen, maar niet zo gewenst in koud weer. Met verwijderbare ventilatiepanels, kunt u zelf beslissen: ze kunnen makkelijk worden verwijderd voor volledige ventilatie van de jas.

100% Waterproof zak

Vier seizoenen veelzijdigheid voor de serieuze tourrijder en adventure rijder. REV’IT! wist dat de eerste producten die we nog veelzijdiger konden maken met behulp van de GORE-TEX® technologie, de jassen en broeken waren in de Adventure stijl. REV’IT! was al zeer succesvol in het ontwerp van Adventure jassen en broeken en werd geprezen voor de Sand en Cayenne Pro modellen, die ontzettend populair zijn onder de tour- en Adventure rijders. De introductie van GORE-TEX® technologie voegt een hele nieuwe dimensie toe in de functionaliteit van REV’IT! kleding op het gebied van waterdichtheid en ademendheid. De Defender GTX jas en broek zijn de volgende generatie REV’IT! adventure-/touring kleding op een heel nieuw niveau. Ieder design detail is gewikt en gewogen en vervolgens zijn de jas en broek tot de limiet getest in het lab en op de weg. Als u eenmaal kennis heeft gemaakt met de eindeloze lijst praktische kenmerken die de Defender GTX een set maken die u gewoon moet hebben, zult u zich afvragen hoe u ooit een avontuur heeft gereden zonder.

PROTECTIE

ERGONOMIE ®

®

Buitenstof PWR|shell 750D met Teflon coating, Cordura 1000D ribstop met ®

®

®

Pasvorm tour pasvorm, standaard ®

Teflon coating, Cordura 500D ribstop met Teflon coating, neopreen, SuperFabric ®

Verstelmogelijkheden UTA | tab, verstelbandje, verstelriempjes, verstelkoord Ventilatie VCS | panels, VCS | zippers

Isolatie uitneembare Exkin Air thermische binnenvoering ®

Waterdichtheid & Ademendheid uitneembare GORE-TEX Performance Shell

®

Kenmerken COOLMAX mesh voering, collar hook

LTD

Opbergmogelijkheden waterproof opbergzakken, membraan opbergzak,

Samenstelling buitenstof: 100% polyamide. voering: 67% polyester, 33% polyamide.

steekzakken, binnenzakken

thermo voering: 100% polyamide (isolatie 100% polyester). membraan: 73% polyamide, ®

MATEN EN KLEUREN

27% GORE-TEX membraan (ePTFE) ®

Protectie volledig geperforeerd EVA foam, SaS Tec CE protectie, CE prepared for ®

®

Maten S-XYL

SaS Tec CE rugprotector, SuperFabric panel

Kleuren 1010 / Zwart

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

4020 / Zilver - rood

4050 / Zilver - zwart

4100 / Zilver - safari

®

Exclusief verkrijgbaar bij REV’IT! GORE-TEX Expert Dealers

058


defender gtx jack

FJT110

Gelamineerde reflectie Reflecterende delen zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid vanuit alle hoeken, waardoor de motorrijder nagenoeg altijd zichtbaar is. Om een fraaiere look te creëren worden de reflecterende panelen op de stof gelamineerd. Hierdoor worden stiknaden overbodig wat de kleding veiliger maakt. VCS | zippers op de onderarmen Onze VCS ritsen zijn strategisch geplaatst en zorgen voor een optimale luchtstroming om het lichaam te koelen. Op de onderarm heeft een twee-weg rits een dubbele functie: met de onderste puller naar boven trekt u makkelijk uw handschoen onder de jas aan, met de bovenste puller naar beneden regelt u de ventilatie.. SuperFabric® panel De opvallende rasterstructuur van het SuperFabric ® panel op de Defender beschermt de onderliggende stof tegen schuren maar zorgt er wel voor dat de stof maximaal kan Lange verbindingsrits

ademen. SuperFabric ® is vijf maal slijtvaster

en dubbele korte

dan leer, maar weegt slechts de helft.

verbindingsrits

. Membraan opbergzak Uitneembaar membraan & uitneembare voering

In deze zak kunt u uw membraan veilig

Omdat u zelf kunt kiezen hoe u de drie lagen combineert, is dit een perfecte jas voor het hele jaar.

opbergen en heeft u het membraan binnen

Het uitneembare GORE-TEX® membraan onder de buitenstof biedt maximale waterdichtheid, zonder

handbereik waardoor u het eenvoudig weer

concessies te doen aan ademendheid. Met de extra verbindingsrits kunt u uw membraan aan de

kunt terugplaatsen als het nodig is.

Defender broek vastritsen voor ultieme waterdichtheid. De jas is compleet met de thermische voering die ook uitneembaar is. Het resultaat is optimale flexibiliteit om het hele jaar door te dragen.

defender gtx BROEK ERGONOMIE

PROTECTIE

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Buitenstof PWR|wax 1200D, ®

PWR|shell 750D met Teflon coating, ®

Cordura 1000D ribstop met Teflon

®

coating, PWR|shell 750D stretch met ®

FPT046

®

Teflon coating, Cordura 500D ribstop ®

Verstelmogelijkheden verstelbandje, verstelriempjes Ventilatie VCS | panels ®

Kenmerken COOLMAX mesh

met Teflon coating, Karvin rundleder

voering, verstelbare protectorzakken,

(met PU coating)

enkel ritsen, korte en lange ®

Isolatie uitneembare Exkin Air

verbindingsrits, stretch gedeeltes

thermische binnenvoering

Opbergmogelijkheden

Waterdichtheid &

steekzakken

Ademendheid uitneembare ®

GORE-TEX Performance Shell LTD

MATEN EN KLEUREN

Samenstelling buitenstof: 100%

Maten S-XYL std.

polyamide. voering: 87% polyester,

M-XYL kort

13% polyamide. thermo voering: 100%

M-XXL lang

polyamide (isolatie 100% polyester).

Kleuren 0011 / Zwart std.

membraan: 73% polyamide, 27% GORE-

0012 / Zwart kort

TEX membraan (ePTFE)

0013 / Zwart lang

Protectie volledig geperforeerd EVA

0171 / Zilver std.

0172 / Zilver kort

0173 / Zilver lang

®

®

foam, CE prepared for SaS Tec CE ®

heup protector, SaS Tec CE protectie, ®

SuperFabric panel Zichtbaarheid gelamineerde

Exclusief verkrijgbaar bij REV’IT!

reflectie

GORE-TEX Expert Dealers

REVZINE | #06 Collectie 2012

®

059


De perfecte mix van vorm, functie en veiligheid – Legacy GTX HV jas Nu we een groeiend aantal motorrijders zien transformeren van tourrijders tijdens zomerse weekends naar dagelijkse rijders van woon-werk verkeer, is het motorseizoen langer dan ooit. Eigenlijk ligt het alleen nog stil als ijs en sneeuw motorrijden nauwelijks nog mogelijk maken. De toegenomen drukte op de weg heeft geresulteerd in een groeiende vraag naar functionele kleding voor alle weertypes, die zelfs nog beter geschikt is voor de strijd tegen de elementen op die korte, zware winterdagen. Rijden in het donker in de dagelijkse spits vraagt ook om meer zichtbare kleding. Als startpunt van deze jas, hebben we onze beste tourjas genomen, de Legacy GTX, om zijn ongekende waterdichtheid, hoge ademendheid en extreem lage opname van water, dankzij de Teflon buitenlaag. Extra zichtbaarheid komt van de toegevoegde reflectiepanels op kritische plaatsen en van de EN471 gecertificeerde polyester 600D buitenstof. De thermische voering is eenvoudig uit te nemen, evenals de CE goedgekeurde ProLife® protectoren op de ellebogen en schouders. En natuurlijk is de Legacy GTX HV jas, met de bevestigingsrits, makkelijk aan de Legacy GTX broek te bevestigen. Zo krijgt u een perfect passende combinatie.

LEGACY gtx HV jacK PROTECTIE

FJT122

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|shell 750D met Teflon® coating, Cordura® 1000D ribstop met

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Teflon® coating, neopreen, PWR|wax 500D, polyester 600D EN471

Verstelmogelijkheden verstelbandje, verstelriempjes, verstelkoord, flexisnap

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

Ventilatie VCS | zippers

Waterdichtheid & Ademendheid GORE-TEX® Performance Shell Z-liner

Kenmerken collar hook, stretch gedeeltes, korte verbindingsrits

Samenstelling buitenstof: 84% polyamide, 16% polyester. voering: 79% polyester,

Opbergmogelijkheden waterproof opbergzakken, hand warmer zakken,

21% polyamide. thermische voering: 100% polyamide (isolatie 100% polyester).

binnenzakken

membraan: 100% GORE-TEX® membraan (ePTFE) Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

MATEN EN KLEUREN

Protectie volledig geperforeerd EVA foam, ProLife® CE protectie, CE prepared for

Maten S-XZL

Knox® Advance X CE rugprotector

Kleuren 0410 / Neon geel

060


legacy GTX jack

FJT108

PROTECTIE

ERGONOMIE

Voor de serieuze tourrijder, hebben we het Legacy GTX jack ontwikkeld.

Buitenstof PWR|shell 750D met

Pasvorm tour pasvorm, standaard

duurzame waterproof en winddichte protectie. Ritsen op de borst, armen en rug

®

Het GORE-TEX Performance Shell membraan biedt ademend comfort en ®

®

Teflon coating, Cordura 1000D ®

ribstop met Teflon coating, neopreen,

Verstelmogelijkheden

maken een maximale koeling mogelijk door verdamping. Voel de stoffen, kijk naar de

verstelbandje, verstelriempjes,

aandacht voor details en omhul uzelf dan met een 3D Engineered skin comfortzone.

PWR|wax 500D

verstelkoord, flexisnap

Isolatie uitneembare thermische

Ventilatie VCS | zippers

binnenvoering

Kenmerken collar hook, stretch

Waterdichtheid &

gedeeltes, korte verbindingsrits

Ademendheid GORE-TEX

®

®

Opbergmogelijkheden waterproof

Performance Shell Z-liner

opbergzakken, hand warmer zakken,

Samenstelling buitenstof: 100%

binnenzakken

polyamide. voering: 79% polyester, 21% polyamide. thermo voering: 100% polyamide (isolatie 100% polyester). ®

MATEN EN KLEUREN Maten XS-XYL

membraan: 100% GORE-TEX

membraan (ePTFE)

Kleuren 1010 / Zwart

Protectie volledig geperforeerd

1170 / Zwart - zilver

1200 / Zwart - rood

®

EVA foam, ProLife CE protectie, CE

XS-XZL (Zwart)

prepared for Knox® Advance X CE rugprotector Zichtbaarheid gelamineerde

Exclusief verkrijgbaar bij REV’IT!

reflectie

GORE-TEX Expert Dealers

®

legacy GTX BROEK

FPT045

PROTECTIE

ERGONOMIE

Vergelijkbaar met het Legacy GTX jack in constructie, materialen en

Buitenstof PWR|shell 750D met

Pasvorm tour pasvorm, standaard

alle enthousiaste motorrijders. Met een uitneembare thermovoering en

membraantechnologie, bepaalt de Legacy GTX broek de standaard voor ®

Teflon® coating, Cordura 1000D ribstop ®

met Teflon coating, PWR|wax 500D,

Verstelmogelijkheden

ventilatieritsen op de bovenbenen voor verdampingskoeling, is de Legacy

verstelbandje, verstelriempjes,

GTX broek ook fantastisch om in de lente en zomer te dragen. Met de korte

rundleder, Albany rundleder (met PU

Kenmerken verstelbare

of lange verbindingsrits kan de Legacy GTX broek eenvoudig aan REV’IT!

coating), PWR|shell 500D

protectorzakken, enkel ritsen, stretch

jassen worden geritst.

Isolatie uitneembare thermische

gedeeltes, korte verbindingsrits

binnenvoering

Opbergmogelijkheden

Waterdichtheid &

steekzakken ®

Ademendheid GORE-TEX

MATEN EN KLEUREN

Performance Shell Z-liner Samenstelling buitenstof: 100%

Maten XS-XZL std.

polyamide. voering: 79% polyester,

S-XYL kort

21% polyamide. thermo voering: 100%

M-XXL lang

polyamide (isolatie 100% polyester).

Kleuren 0011 / Zwart std.

®

membraan: 100% GORE-TEX

0012 / Zwart kort

membraan (ePTFE)

0013 / Zwart lang

Protectie volledig geperforeerd EVA ®

foam, ProLife CE protectie Zichtbaarheid gelamineerde

Exclusief verkrijgbaar bij REV’IT!

reflectie

GORE-TEX Expert Dealers

REVZINE | #06 Collectie 2012

®

061


legacy GTX LADIES’ jack

FJT121

PROTECTIE

ERGONOMIE

De LEGACY GTX Ladies is meer dan een kleinere versie van het populaire

Buitenstof PWR|shell 750D met

Pasvorm tour pasvorm, standaard

vrouwelijke tourrijder. We hebben dezelfde functionaliteiten toegepast, maar

Teflon® coating, Cordura® 1000D

Verstelmogelijkheden

er een elegante, vrouwelijke pasvorm aan gegeven. Het LEGACY GTX Ladies

ribstop met Teflon® coating, neopreen,

verstelbandje, verstelriempjes,

jack heeft alle functionele details die vrouwen wensen, inclusief een nieuw

PWR|wax 500D

flexisnap

vormgegeven comfort kraag die naar eigen wens aan te passen is, warme

Isolatie uitneembare thermische

Ventilatie VCS | zippers

en comfortabele thermische isolatie, ProLife® dames CE protectoren op

Legacy GTX unisex jack. Het is volledig opnieuw ontworpen voor de

binnenvoering

Kenmerken collar hook, stretch

de schouders en ellebogen, een verstelbare tailleband en verstelbanden

Waterdichtheid &

gedeeltes, korte verbindingsrits

op de heupen voor een persoonlijke pasvorm en strategisch geplaatste

Ademendheid GORE-TEX®

Opbergmogelijkheden waterproof

stretchpanelen. Verkrijgbaar tot maat 48.

Performance Shell Z-liner

opbergzakken, hand warmer zakken,

Samenstelling buitenstof: 100%

binnenzakken

polyamide, voering: 74% polyester, 26% polyamide, thermische voering: 100%

MATEN EN KLEUREN

polyamide (isolatie 100% polyester),

Maten L34-48

membraan: 100% GORE-TEX®

Kleuren 1010 / Zwart

membraan (ePTFE)

1170 / Zwart - zilver

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

Exclusief verkrijgbaar bij REV’IT!

Protectie volledig geperforeerd EVA

GORE-TEX Expert Dealers

®

foam, ProLife® dames CE protectie, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

legacy GTX LADIES’ BROEK

FPT054

PROTECTIE

ERGONOMIE

De LEGACY GTX Ladies broek is ontwikkeld als set met het Legacy GTX

Buitenstof PWR|shell 750D met

Pasvorm tour pasvorm, standaard

tegen alle weersinvloeden. Het zeer ademende GORE-TEX® Performance

Teflon® coating, Cordura® 1000D

Verstelmogelijkheden

Shell membraan biedt de hoogste klasse in waterdichtheid, terwijl de

ribstop met Teflon® coating, PWR|wax

verstelbandje, verstelriempjes

ventilatieritsen op de bovenbenen voor extra verkoeling zorgen in de zomer.

500D, PWR|shell 500D

Ventilatie VCS | zippers

De zakken van de ProLife® dames CE knieprotectie zijn in hoogte verstelbaar

Isolatie uitneembare thermische

Kenmerken verstelbare

en de isolerende voering kan eenvoudig uit de broek worden gehaald dankzij

binnenvoering

protectorzakken, enkel ritsen, stretch

de 360˚ rits op de heupen en onderaan de pijpen.

Waterdichtheid &

gedeeltes, korte verbindingsrits

Ladies jack. De broek is slank gesneden en biedt de ultieme bescherming

Ademendheid GORE-TEX®

Opbergmogelijkheden

Performance Shell Z-liner

steekzakken

Samenstelling buitenstof: 100% polyamide, voering: 76% polyester, 24%

MATEN EN KLEUREN

polyamide, thermische voering: 100%

Maten L36-48 standaard

polyamide (isolatie 100% polyester),

L38-42 verkort

membraan: 100% GORE-TEX®

L36-40 verlengd

membraan (ePTFE)

Kleuren 0011 / Zwart standaard

Zichtbaarheid gelamineerde

0012 / Zwart verkort

reflectie

0013 / Zwart verlengd

Protectie volledig geperforeerd EVA foam, ProLife® dames CE protectie

Exclusief verkrijgbaar bij REV’IT! ®

GORE-TEX Expert Dealers

062


cayenne pro jack

FJT090

ERGONOMIE

PROTECTIE

De CAYENNE PRO is een van de meest geprezen adventure-touring jassen in de REV’IT! collectie. Met feedback van de gebruiker van de voorganger, de CAYENNE,

®

Buitenstof Cordura 1000D, ®

®

Cordura 500D, SuperFabric ,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

heeft REV’IT! het gewicht van de CAYENNE PRO verminderd door volledig gebruik

Verstelmogelijkheden UTA |

te maken van lichtere materialen met zwaardere stoffen in de buitenste laag om de

tab op de manchetten, flexisnap

functionaliteit te behouden. De verwijderbare thermovoering geeft meer warmte

Isolatie uitneembare Exkin Air

XL, verstelbandjes op de boven- en

dan andere top binnenvoeringen, zonder de jas zwaarder te maken. Onze klanten

PWR|shell 1200D stretch, Dynax mesh ®

thermische binnenvoering

onderarmen, verstelriempjes in de taille,

hebben gesproken en wij luisterden om met de CAYENNE PRO een superieure jas

Waterdichtheid &

verstelkoord op de heupen

te maken.

Ademendheid uitneembaar

Ventilatie VCS | ritsen op

®

onderarmen en rug, VCS | panels op de

hydratex | 3L Samenstelling buitenstof: 94%

borst, VCS | zakken op de borst

polyamide, 6% overige vezels

Kenmerken collar hook, stretch

voering: 100% polyester

gedeeltes op de ellebogen, lange

thermo voering: 100% polyamide

verbindingsrits en dubbele korte

(Isolatie 100% polyester)

verbindingsrits

membraan: 100% polyurethaan (tricot

Opbergmogelijkheden

100% polyamide)

documentzak, opbergzakken, ®

Protectie SaS Tec CE Protectie

membraan opbergzak, steekzakken,

op schouders en ellebogen, volledig

binnnenzakken

geperforeerd EVA foam op de rug, ®

MATEN EN KLEUREN

CE geprepareerd for SaS Tec CE ®

rugprotector, SuperFabric panel

Maten S-XYL

Zichtbaarheid gelamineerde

Kleuren 1010 / Zwart

reflectie op de rug, borst en onderarmen

3610 / Licht grijs - zwart

3620 / Licht grijs - rood

5150 / Oranje - grijs

8150 / Donkergroen - grijs

cayenne pro broek PROTECTIE

FPT038

ERGONOMIE

Even sterk als de CAYENNE PRO adventure jas, is de CAYENNE PRO broek, ontwikkeld om samen met de jas bescherming aan het volledige lichaam te bieden.

®

Buitenstof Cordura 1000D,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

De broek bevat alle productkenmerken van de CAYENNE PRO jas, inclusief lichte

Cordura 500D, , SuperFabric ,

Verstelmogelijkheden UTA | tab op

materialen voor gewichtsreductie en verbeterde isolatiematerialen. Superfabric

PWR|shell 500D stretch, PWR|shell

de enkels, verstelriempjes in de taille

panelen zijn ook gebruikt in de CAYENNE PRO textiele broek, voor meer flexibiliteit

1200D stretch, Dynax mesh, Pampas

Kenmerken elastisch in de tailleband,

en comfort - waarmee alle behoeften worden vervuld van de serieuze adventure- en

kuitritsen, korte en lange verbindingsrits,

tourrijder.

®

®

rundleder (met PU coating) ®

Isolatie uitneembare Exkin Air

stretch gedeeltes op de rug en knieën

thermische binnenvoering

Opbergmogelijkheden steekzakken

Waterdichtheid & Ademendheid ®

uitneembaar hydratex | 3L

MATEN EN KLEUREN

Samenstelling buitenstof: 88%

Maten S-XYL std.

polyamide, 12% overige vezels

M-XYL kort

voering: 100% polyester

M-XXL lang

thermo voering: 100% polyamide (Isolatie

Kleuren 0161 / Licht grijs std.

100% polyester)

0162 / Licht grijs kort

membraan: 100% polyurethaan (tricot

0163 / Licht grijs lang

100% polyamide)

1011 / Zwart std.

Protectie SaS Tec CE Protectie op

1012 / Zwart kort

de knieën, volledig geperforeerd EVA

1013 / Zwart lang

foam op de heupen, dubbel textiele

8151 / Donkergroen - grijs std.

zitvlak, SuperFabric panel

8152 / Donkergroen - grijs kort

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

8153 / Donkergroen - grijs lang

®

®

op de bovenbenen

REVZINE | #06 Collectie 2012

063


HORIZON jack

FJT134

Collar hook Met de collar hook en lusje kunt u de voorkant van uw kraag terugbuigen en vastzetten waardoor verkoelende lucht over de keel en nek kan vloeien tijdens warmere periodes van het jaar, zonder dat hierbij de openstaande kraag flappert.

VCS | Aquadefence De VCS|Aquadefence sluiting bestaat uit een TPU geïnjecteerd panel dat aan de buitenstof is gelamineerd, om zo een 100% waterproof borststuk te creëren. Het Aquadefence panel is volledig geperforeerd voor maximale luchtdoorlaat en heeft een ingenieuze, geïnjecteerde regengoot die het water tegenhoudt en zorgt dat het niet door de perforatiegaten kan dringen. Als het begint te regenen, dan kan de stof over het Aquadefence panel met een hand gesloten worden middels een waterbestendige rits die zelfs met handschoenen makkelijk te bedienen is.

100% waterproof zak

Buiten de kaders denken Het gebeurt niet vaak dat er een echt nieuwe oplossing wordt bedacht voor een probleem dat al jaren ergernis oproept in de markt. In dit geval de perfecte balans tussen maximale luchtdoorlaat (indien gewenst) en 100% blijvende waterdichtheid. Met trots presenteren wij die oplossing: de REV’IT! VCS|Aquadefence sluiting, een unieke vinding, ontwikkeld door de R&D afdeling van REV’IT! Het is stijlvol geïntegreerd in de Horizon jas, de eerste van een nieuwe generatie motorjassen en broeken.

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|shell 750D 2L, PWR|shell 500D stretch 2L, Lorica®

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

Verstelmogelijkheden UTA | tab op de manchetten, verstelbandje op de

Waterdichtheid & Ademendheid hydratex® | lite

onderarmen, verstelriempjes in de taille en op de bovenarmen, verstelkoord op de

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie op de borst, rug en bovenarmen

heupen, flexisnap

Protectie Knox® Flexiform CE protectie op schouders en ellebogen, geperforeerd

Ventilatie VCS | Aquadefence, VCS | zipper op de rug

EVA foam op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

Kenmerken stretch op de ellebogen, collar hook, korte en lange verbindingsrits Opbergmogelijkheden achterzak, hand warmer zakken, opbergzakken, binnenzakken MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart 3610 / Licht Grijs - Zwart

064


HORIZON jack

FJT134

Gelamineerde reflectie Reflecterende delen zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid vanuit alle hoeken, waardoor de motorrijder nagenoeg altijd zichtbaar is. Om een fraaiere look te creëren worden de reflecterende panelen op de stof gelamineerd. Hierdoor worden stiknaden overbodig wat de kleding veiliger maakt.

Laterale verstelbanden Geen lichaam is gelijk. Als u een jas kunt aanpassen aan de vorm van uw lichaam, zit deze niet alleen lekkerder, maar het zorgt er ook voor dat de wind de stof niet te pakken krijgt. Waar kunt u de vorm van uw jas beter aanpassen dan in de taille? De Everest heef nieuwe laterale verstelbanden in de taille die de vorm van het menselijk lichaam volgen voor een nog betere persoonlijke pasvorm.

Stof uit 2 lagen Minder wateropname, droogt snel

HORIZON broek PROTECTIE

FPT057

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|shell 750D 2L,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

PWR|wax 500D, PWR|shell 500D

Verstelmogelijkheden

stretch 2L, Lorica®

verstelbandje op de enkels,

Isolatie uitneembare thermische

verstelriempjes in de taille

binnenvoering

Kenmerken stretch op de rug en

Waterdichtheid &

knieën, elastisch in de tailleband,

Ademendheid hydratex® | lite

verstelbare protectorzakken, enkel

Zichtbaarheid gelamineerde

ritsen, korte en lange verbindingsrits

reflectie op de bovenbenen en kuiten

Opbergmogelijkheden

Protectie volledig geperforeerd EVA

steekzakken

foam op de heupen, Knox® Flexiform CE protectie op de knieën

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL std. M-XXL verkort M-XXL verlengd Kleuren 0011 / Zwart std. 0012 / Zwart verkort 0013 / Zwart verlengd

REVZINE | #06 Collectie 2012

065


Wees veilig, wees zichtbaar! Omdat het verkeer in de meeste grotere steden steeds meer vastloopt, rijdt een toenemend aantal mensen niet meer alleen recreatief in het weekend, maar ook dagelijks woon-werk verkeer. Ook zien we tourrijders, tijdens hun zomerse weekendritten, steeds vaker kleding dragen die zeer goed zichtbaar is. In het verkeer is passieve veiligheid heel belangrijk: zorg ervoor dat u altijd gezien wordt met een van de vele REV’IT! producten in HV (hoge zichtbaarheid), EN471 gecertificeerde kleuropties. Dit zijn ondermeer de Horizon, Indigo, Spectrum en Energy tourjassen, plus zomerjassen als de Tornado HV en Airwave HV mesh jassen voor mannen. Maar ook onze regenkleding. Een andere, meer flexibele, oplossing voor betere zichtbaarheid is om een vestje te dragen over uw gewone textiele of leren jas, zoals de Athos Air of het gewone Athos veiligheidsvest.

horizon hv jack

PROTECTIE

FJT135

ERGONOMIE

Buitenstof polyester 600D 2L EN471, PWR|shell 750D 2L, PWR|shell 500D

Pasvorm tour pasvorm, standaard

stretch 2L, Lorica®

Verstelmogelijkheden UTA | tab op de manchetten, verstelbandje op de

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

onderarmen, verstelriempjes in de taille en op de bovenarmen, verstelkoord op de

Waterdichtheid & Ademendheid hydratex® | lite

heupen, flexisnap

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie op de borst, rug en bovenarmen

Ventilatie VCS | Aquadefence, VCS | zipper op de rug

Protectie Knox® Flexiform CE protectie op schouders en ellebogen, geperforeerd

Kenmerken stretch op de ellebogen, collar hook, korte en lange verbindingsrits

EVA foam op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

Opbergmogelijkheden achterzak, hand warmer zakken, opbergzakken, binnenzakken MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 3900 / Neon Geel - Zwart

066


indigo hv ladies’ jack PROTECTIE

FJT131

ERGONOMIE

Buitenstof Monaco Performance rundleder, polyester 600D EN471, polyester

Pasvorm tour pasvorm, standaard

600D, polyester rib

Verstelmogelijkheden verstelbandjes op onderarmen, heupen en manchetten,

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

verstelriempjes in de taille en op de bovenarmen, flexisnap

Waterdichtheid & Ademendheid uitneembare hydratex® | G-liner

Ventilatie VCS | zippers op borst en onderarmen, luchtuitlaat op de rug

Zichtbaarheid gelamineerde 3M Scotchlite™ reflectie op de bovenarmen en rug

Kenmerken collar hook, comfort collar, apart te dragen hydratex® | G-liner,

Protectie Knox® Lite ladies CE protectie op schouders en ellebogen, EVA foam

stretch gedeeltes op de ellebogen, korte verbindingsrits

op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

Opbergmogelijkheden hand warmer zakken, opbergzakken, membraan opbergzak, binnenzakken

MATEN EN KLEUREN Maten L34-46 Kleuren 3900 / Neon Geel - Zwart

spectrum hv jack PROTECTIE

FJT133

ERGONOMIE

Buitenstof Monaco Performance rundleder, polyester 600D EN471, polyester

Pasvorm tour pasvorm, standaard

600D, polyester rib

Verstelmogelijkheden verstelbandjes op onderarmen, heupen en manchetten ,

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

verstelriempjes in de taille en op de bovenarmen, flexisnap

Waterdichtheid & Ademendheid uitneembare hydratex® | G-liner

Ventilatie VCS | zippers op borst en onderarmen, luchtuitlaat op de rug

Zichtbaarheid gelamineerde 3M Scotchlite™ reflectie op de bovenarmen en rug

Kenmerken collar hook, comfort collar, apart te dragen hydratex® | G-liner,

Protectie Knox® Flexiform CE protectie op schouders en ellebogen, EVA foam op

stretch gedeeltes op de ellebogen, korte verbindingsrits

de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

Opbergmogelijkheden hand warmer zakken, opbergzakken, membraan opbergzak, binnenzakken

MATEN EN KLEUREN Maten S-XZL Kleuren 3900 / Neon Geel - Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

067


indigo ladies’ jack PROTECTIE

FJT130

ERGONOMIE

Buitenstof Monaco Performance rundleder, polyester 600D, polyester rib

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

Verstelmogelijkheden verstelbandjes op onderarmen, heupen en manchetten,

Waterdichtheid & Ademendheid uitneembare hydratex® | G-liner

verstelriempjes in de taille en op de bovenarmen, flexisnap

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie op de bovenarmen en rug

Ventilatie VCS | zippers op borst en onderarmen, luchtuitlaat op de rug

Protectie Knox® Lite ladies CE protectie op schouders en ellebogen, EVA foam

Kenmerken collar hook, comfort collar, apart te dragen hydratex® | G-liner,

op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

stretch gedeeltes op de ellebogen, korte verbindingsrits

MATEN EN KLEUREN

opbergzak, binnenzakken

Opbergmogelijkheden hand warmer zakken, opbergzakken, membraan Maten L34-46

L34-48 (Zwart)

Kleuren 1010 / Zwart

1170 / Zwart - Zilver

1200 / Zwart - Rood

4050 / Zilver - Zwart

spectrum jack PROTECTIE

FJT132

ERGONOMIE

Buitenstof Monaco Performance rundleder, polyester 600D, polyester rib

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

Verstelmogelijkheden verstelbandjes op onderarmen, heupen en manchetten,

Waterdichtheid & Ademendheid uitneembare hydratex® | G-liner

verstelriempjes in de taille en op de bovenarmen, flexisnap

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie op de bovenarmen en rug

Ventilatie VCS | zippers op borst en onderarmen, luchtuitlaat op de rug

Protectie Knox® Flexiform CE protectie op schouders en ellebogen, EVA foam op

Kenmerken collar hook, comfort collar, apart te dragen hydratex® | G-liner,

de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

stretch gedeeltes op de ellebogen, korte verbindingsrits

MATEN EN KLEUREN

opbergzak, binnenzakken

Opbergmogelijkheden hand warmer zakken, opbergzakken, membraan Maten S-XYL

S-XZL (Zwart & Zwart - Zilver)

Kleuren 1010 / Zwart

1170 / Zwart - Zilver

1200 / Zwart - Rood

4050 / Zilver - Zwart

068


Veelzijdigheid is de sleutel Bent u die recreatieve rijder op zoek naar een jas die alles heeft en nog wat meer? Stop dan maar met zoeken. De Indigo damesjas en de Spectrum herenjas zijn een van de meest veelzijdige producten die u nu kunt kopen. Klaar voor ieder klimaat, waar dan ook. We zullen even kort de functionele en veelzijdige eigenschappen opsommen om u een idee te geven hoe speciaal deze jassen zijn. Ze hebben beide een uitneembare, wasbare mesh gevoerde binnenjas, die waterproof een ademend is. Deze kunt u dragen met of zonder de uitneembare thermische voering, voor betere zichtbaarheid. Bovendien hebben beide jassen CE goedgekeurde protectoren op de schouders en ellebogen; veel rijwind door de strategisch geplaatste ventilatieristen op de borst, armen en rug, een comfort collar kraagconstructie met een haaksluiting en gelamineerde reflectiepanels en logo’s op de rug en bovenarmen. Bovendien hebben de Indigo en Spectrum de ongelooflijke, verstelbare pasvorm die ervoor zorgt dat u zich in een 3D gevormde comfortzone kunt wikkelen.

mercury jack

PROTECTIE

FJT128

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|wax 500D, Monaco Performance rundleder, polyester 600D,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

polyester rib

Verstelmogelijkheden verstelbandjes op de kraag, bovenarmen en manchet,

Isolatie uitneembare thermische binnenvoering

verstelriempjes op de heupen

Waterdichtheid & Ademendheid hydratex® | G-liner

Ventilatie VCS | zippers op de onderarmen, luchtuitlaat op de rug

Zichtbaarheid gelamineerd reflecterend logo op de rug

Kenmerken stretch gedeeltes op de ellebogen, korte verbindingsrits, jeans lus

Protectie Knox® Flexiform CE protectie op schouders en ellebogen, EVA foam op

Opbergmogelijkheden borstzak, steekzakken, binnenzakken

de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

1600 / Zwart - Wit

069


sand jack

FJT107

ERGONOMIE

PROTECTIE

Kan het nog beter dan onze bekende en geliefde vier-seizoenen jas OFF TRACK? Ja. We introduceren de SAND. We hebben de duurzaamheid verbeterd met versterkte

Buitenstof PWR|shell 500D,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

stiknaden. En de SAND heeft een nieuwe verbindingsrits aan het uitneembare

PWR|shell 750D, PWR|wax 1200D,

Verstelmogelijkheden UTA |

waterproof membraan, wat het water volledig uitsluit. Meer? Wat dacht u van grotere

Lorica

tab op de manchetten, flexisnap,

zakken, grotere ventilatieopeningen en sterkere ritsen. De SAND is klaar voor de rally,

Isolatie uitneembare thermische

dubbele verstelriempjes in de taille,

u ook?

binnenvoering

verstelriempje op de onderarmen,

Waterdichtheid &

verstelbandje op de bovenarmen,

®

Ademendheid uitneembaar

verstelkoord op de heupen

®

hydratex | 3L

Ventilatie VCS | ritsen op de rug en

Samenstelling buitenstof: 100%

onderarmen, VCS | panel op de borst

polyamide. voering: 100% polyester

Kenmerken collar hook, stretch

thermo voering: 100% polyamide

gedeeltes op de ellebogen, lange

(Isolatie 100% polyester)

verbindingsrits en dubbele korte

membraan: 100% polyurethaan (tricot

verbindingsrits Opbergmogelijkheden

100% polyamide) ®

Protectie ProLife CE Protectie

opbergzakken, membraan opbergzak,

op schouders en ellebogen, volledig

binnnenzakken

geperforeerd EVA foam op de rug, CE MATEN EN KLEUREN

prepared for Knox® Advance X CE rugprotector

Maten S-XZL

Zichtbaarheid gelamineerde

Kleuren 1170 / Zwart - zilver

reflectie op de borst en rug

4020 / Zilver - rood

4050 / Zilver - zwart

5210 / Safari - zwart

JANUARI 2011

sand broek

FPT044

PROTECTIE

ERGONOMIE

Voor volledige bescherming van het hele lichaam, past deze SAND broek bij het

Buitenstof PWR|wax 1200D,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

PWR|shell zitvlak en een PWR|wax coating aan de binnenzijde van de benen, voor

PWR|shell 750D, PWR|shell 500D

Verstelmogelijkheden verstelbandje

een betere grip op de motor. De onderkant van de pijpen is veelzijdig: dun genoeg

Isolatie uitneembare thermische

in de taille, verstelriempjes op de enkels

voor in de laarzen, maar wijd genoeg om er overheen te dragen. Watervangers

binnenvoering

Ventilatie VCS | zipper op de

voorkomen dat water omhoog kruipt in de pijp en een uitneembare thermo voering

Waterdichtheid & Ademendheid

bovenbenen

en uitneembaar 3-laags membraan maken het totale plaatje van de SAND broek

uitneembaar hydratex | 3L

Kenmerken verstelbare protectorzakken,

compleet.

Samenstelling buitenstof: 100%

kuitritsen, korte en lange verbindingsrits,

polyamide. voering: 100% polyester

stretch gedeeltes op de rug en knieën

bijbehorende jack. De SAND broek biedt geweldige functionaliteit met een dubbel

®

thermo voering: 100% polyamide (Isolatie

Opbergmogelijkheden opbergzakken,

100% polyester)

steekzakken

membraan: 100% polyurethaan (tricot MATEN EN KLEUREN

100% polyamide) Protectie volledig geperforeerd ®

Maten S-XZL std.

EVA foam op de heupen, ProLife CE

M-XYL kort

Protectie op de knieën, dubbel textiele

M-XXL lang

zitvlak

Kleuren 0011 / Zwart std.

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

0012 / Zwart kort

op de bovenbenen

0013 / Zwart lang

0171 / Zilver std.

0172 / Zilver kort

0173 / Zilver lang

070


Serieuze uitrusting voor de serieuze vrouwelijke rijder De VENTURA damesjas en –broek hebben alle belangrijke veiligheids- en praktische kenmerken van onze top adventure jassen en broeken voor heren, maar met wat extra’s voor nog meer comfort. Hierdoor is deze damescombinatie een van de meest veelzijdige dames adventure touring pakken die er te krijgen is. Een goed voorbeeld zijn de enorme tweeweg ritsen op de mouwen en een volledig afneembare kraag die een groot mesh panel bedekt, waardoor de wind van verschillende hoeken kan binnenstromen. Verborgen onder het geraffineerde en flatterende vrouwelijke design van de broek zitten in hoogte verstelbare CEgoedgekeurde Prolife dames knieprotectoren, een uitneembaar Hydratex 3L membraan en thermovoering. Voor meer keuze is de broek ook te verkrijgen in verkorte en verlengde maten. Bekijk de uitgebreide lijst met kenmerken en wikkel jezelf in 3D comfort.

ventura ladies’ jack PROTECTIE

FJT118

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie ®

Buitenstof Lorica , Dynax mesh, PWR|shell 500D stretch, PWR|shell

ERGONOMIE

500D Isolatie uitneembare thermische

Pasvorm tour pasvorm, standaard

binnenvoering

Verstelmogelijkheden

Waterdichtheid &

verstelriempje, UTA | tab, verstelbandje,

Ademendheid uitneembaar

flexisnap

®

hydratex | 3L

Ventilatie VCS | panels, VCS |

Samenstelling buitenstof: 99%

zippers

polyamide, 1% elastane. voering: 68%

Kenmerken lange en dubbele korte

polyester, 32% polyamide. thermo

verbindingsrits, collar hook, uitneembare

voering: 100% polyamide (isolatie

kraag, stretch gedeeltes

100% polyester). membraan: 100%

Opbergmogelijkheden

polyurethaan (tricot 100% polyamide)

opbergzakken, membraan opbergzak,

Protectie volledig geperforeerd EVA

binnenzakken

®

foam, ProLife dames CE protectie, CE prepared for Knox® Advance X CE

MATEN EN KLEUREN Maten L34-46

rugprotector

Kleuren 1010 / Zwart

4030 / Zilver – Blauw

4050 / Zilver - Zwart

ventura ladies’ broek

FPT051

ERGONOMIE

PROTECTIE ®

Buitenstof Lorica , PWR|shell 500D

Pasvorm tour pasvorm, standaard

stretch, PWR|shell 500D

Verstelmogelijkheden

Isolatie uitneembare thermische

verstelbandje, verstelriempjes

binnenvoering

Ventilatie VCS | zippers

Waterdichtheid &

Kenmerken verstelbare

Ademendheid uitneembaar

protectorzakken, enkel ritsen, korte en

®

hydratex | 3L

lange verbindingsrits, stretch gedeeltes

Samenstelling buitenstof: 100%

Opbergmogelijkheden

polyamide. voering: 76% polyester,

steekzakken

24% polyamide. thermo voering: 100% polyamide (isolatie 100% polyester).

MATEN EN KLEUREN

membraan: 100% polyurethaan (tricot

Maten L34-46 std.

100% polyamide)

L38-42 kort

Protectie volledig geperforeerd EVA

L36-40 lang

®

foam, ProLife dames CE protectie

Kleuren 0011 / Zwart std.

Zichtbaarheid gelamineerde

0012 / Zwart kort

reflectie

0013 / Zwart lang

0171 / Zilver std.

0172 / Zilver kort

0173 / Zilver lang

REVZINE | #06 Collectie 2012

071


ENERGY jack

FJT115

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof Monaco Performance

Pasvorm tour pasvorm, standaard

zoekt voor het minste geld. De ENERGY heeft een REV’IT! hydratex membraan, CE

rundleder, polyester 600D,

Verstelmogelijkheden

goedgekeurde protectie en een uitneembare voering, ruim voldoende opbergzakken

polyester rib

verstelbandjes, verstelriempje,

en ventilatieritsen die de ENERGY ook geschikt maken voor warmer weer.

Isolatie thermische binnenvoering

verstelkoord

Waterdichtheid &

Ventilatie VCS | zippers

Voor een onovertroffen bescherming tegen het weer en de de weg, zal het all-weather ENERGY jack iedere consument aanspreken die de meeste waarde

®

Ademendheid hydratex | G-liner

Kenmerken korte verbindingsrits

Samenstelling buitenstof: 100%

Opbergmogelijkheden

polyester. voering: 100% polyamide.

opbergzakken, binnenzakken

®

thermo voering: 100% polyester (isolatie MATEN EN KLEUREN

100% polyester) ®

Protectie Knox Flexiform CE

Maten XS-XZL

protectie, geperforeerd EVA foam, CE

Kleuren 1010 / Zwart

prepared for Knox® Advance X CE

1170 / Zwart - Zilver

rugprotector

1200 / Zwart - Rood

Zichtbaarheid reflectie

1300 / Zwart - Blauw

factor 2 broek

FPT042

PROTECTIE

ERGONOMIE

De nieuwe en verbeterde FACTOR broek is veelzijdiger en zit beter dan ooit. Deze

Buitenstof Polyester rib, PWR|shell

Pasvorm tour pasvorm, standaard

meer draagcomfort, is geschikt om het hele jaar te dragen. De uitneembare thermo

500D stretch, PWR|shell 500D,

Verstelmogelijkheden

voering vult het geïntegreerde waterproof, ademende membraan aan. De FACTOR2

PWR|wax 500D

verstelriempje in de taille, verstelbandje

broek heeft ook beschermende knie- en heupprotectie. Deze broek draagt bij aan

Isolatie uitneembare thermische

op de enkels

uw rijplezier en protectie op de weg, vooral in ongunstige weersomstandigheden.

broek, gemaakt van slijtvaste materialen, gecombineerd met stretchpanels voor

binnenvoering

Kenmerken elastisch in de tailleband

Waterproofing & Breathability

en knieën, verstelbare protectorzakken,

®

hydratex I G-liner

korte verbindingsrits, XL kuitritsen

Samenstelling buitenstof: 85%

Opbergmogelijkheden

polyamide, 15% polyester. voering:

steekzakken

100% polyamide. thermo voering: 100% polyester (insulation 100% polyester) ®

MATEN EN KLEUREN

Protectie Knox CE Protectie op de

Maten XXS-XZL std.

knieën, geperforeerd EVA foam

XS-XYL kort

Zichtbaarheid gelamineerde

S-XYL lang

reflectie op de bovenbenen

M-XXL extra lang

Kleuren 0011 / Zwart std.

072

0012 / Zwart kort

0013 / Zwart lang

0015 / Zwart extra lang


ENERGY HV jack

FJT114

PROTECTIE

ERGONOMIE

Ga uit van ons all-weather jack ENERGY en voeg CE goedgekeurde (EN471 norm)

Buitenstof Monaco Performance

Pasvorm tour pasvorm, standaard

is maximale zichtbaarheid zowel overdag als ‘s avonds. Daarom is de ENERGY HV

rundleder, polyester 600D EN471,

Verstelmogelijkheden

de beste keuze voor dagelijks woon-werkverkeer. Of u nu rijdt op de wegen rond

polyester rib

verstelbandjes, verstelriempje,

Parijs of dagelijks de A2 bedwingt, de ENERGY HV zorgt voor uw veilgheid.

Isolatie uitneembare thermische

verstelkoord

binnenvoering

Ventilatie VCS | zippers

high visibility neongele stof toe. Plaats nog een aantal reflectiepanels en het resultaat

Kenmerken korte verbindingsrits

Waterdichtheid & ®

Ademendheid hydratex | G-liner

Opbergmogelijkheden

Samenstelling buitenstof: 100%

opbergzakken, binnenzakken

polyester. voering: 100% polyamide. thermo voering: 100% polyester (isolatie

MATEN EN KLEUREN Maten M-XZL

100% polyester) ®

Protectie Knox Flexiform CE

Kleuren 1450 / Zwart – Neon geel

protectie, geperforeerd EVA foam, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector Zichtbaarheid 3M Scotchlite™

FACTOR 2 LADIES’ broek

FPT043

PROTECTIE

ERGONOMIE

De FACTOR 2 is een extreem veelzijdige broek voor alle types motorrijders.

Buitenstof Polyester rib, PWR|shell

Pasvorm tour pasvorm, standaard

producteigenschappen zijn exact gelijk aan die van de heren FACTOR 2, maar de

500D stretch, PWR|shell 500D,

Verstelmogelijkheden

pasvorm is aangepast om de vormen van het vrouwelijk lichaam te volgen. De lange

PWR|wax 500D

verstelbandje, verstelriempjes

ritsen op het been zorgen ervoor dat de broek makkelijk over de laars gedragen kan

Isolatie uitneembare thermische

Kenmerken XL kuitritsen, elastisch,

worden.

binnenvoering

verstelbare protectorzakken, korte

Waterproofing & Breathability

verbindingsrits

Daarom heeft REV’IT! ‘m nu ook gemaakt in een speciale damespasvorm. De

®

hydratex | G-liner

Opbergmogelijkheden

Samenstelling buitenstof: 85%

steekzakken

polyamide, 15% polyester. voering: 100% polyamide. thermo voering: 100%

MATEN EN KLEUREN

polyester (isolatie 100% polyester)

Maten 34-48 std.

®

Protectie Knox Lite ladies CE

36-44 kort

protectie, geperforeerd EVA foam

36-42 lang

Zichtbaarheid gelamineerde

Kleuren 0011 / Zwart std.

reflectie

0012 / Zwart kort

0013 / Zwart lang

REVZINE | #06 Collectie 2012

073


Uw geheime wapen tegen zomerhitte: Tornado Ontwikkeld als uw geheime wapen tegen de zomerhitte. TORNADO combineert duurzame open mesh panels, die de lucht beter laten stromen dan die van de concurrent, met REV’IT! styling en kenmerken. De tornado serie bestaat uit een standaard heren- en damesjas met bijpassende broek en een jas in EN471 gecertificeerd neon geel. De TORNADO is uitgerust met CE-goedgekeurde protectie, dus veiligheid gaat niet ten koste van comfort. En voor de onverwachte regenbui, of een koelere dag, bieden een uitneembare 2-laags binnenjas en –broek zowel waterdichtheid als isolatie. De uitneembare jas kan ook apart gedragen worden, voor meer comfort als u niet op de motor zit.

TORNADO HV jack

FJT129

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof mat polyester 450D, PWR|shell mesh, Monaco Performance

Pasvorm tour pasvorm, standaard

rundleder, polyester 600D EN471, PWR|shell 750D

Verstelmogelijkheden verstelbandje op de manchetten, verstelriempjes op de

Isolatie uitneembaar 2-in-1 thermische voering & membraan

heupen en bovenarmen, flexisnap

Waterdichtheid & Ademendheid uitneembare hydratex® | G-liner

Ventilatie ventilatiepanels op de borst, rug en armen

Zichtbaarheid 3M Scotchlite™ reflectie op de schouders en bovenarmen,

Kenmerken collar hook, Dubbele korte verbindingsrits, stretch gedeeltes op de

gelamineerde reflectie op de borst en rug

ellebogen

Protectie Knox® Flexiform CE protectie op schouders en ellebogen, geperforeerd

Opbergmogelijkheden steekzakken, binnenzakken

EVA foam op de rug, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector MATEN EN KLEUREN Maten M48-58 Kleuren 3910 / Neon Geel - Zilver

TORNADO BROEK

FPT049

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof PWR|shell 750D, mat

Pasvorm tour pasvorm, standaard

polyester 450D, PWR|shell mesh,

Verstelmogelijkheden

®

Lorica , PWR|shell 500D stretch,

verstelbandje, verstelriempjes

polyester rib

Ventilatie ventilatiepanels

Isolatie 2-in-1 thermische voering &

Kenmerken kuitrits voor eenvoudig

membraan, uitneembaar

aantrekken, elastisch, verstelbare

Waterproofing & Breathability

protectorzakken, korte verbindingsrits

®

uitneembare hydratex | G-liner

Opbergmogelijkheden

Samenstelling buitenstof: 86%

steekzakken

polyamide, 14% polyester. voering: 100% polyester. membraan: 100%

MATEN EN KLEUREN

polyamide (100% polyurethaan coating,

Maten M46-58 std.

isolatie 100% polyester)

M50-56 kort

Protectie Knox Flexiform CE

M50-54 lang

protectie, geperforeerd EVA foam

Kleuren 0011 / Zwart std.

Zichtbaarheid gelamineerde

0012 / Zwart kort

reflectie

0013 / Zwart lang

0171 / Zilver std.

0172 / Zilver kort

0173 / Zilver lang

®

074


TORNADO jack

FJT116

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof PWR|shell 750D, mat

Pasvorm tour pasvorm, standaard

polyester 450D, PWR|shell mesh,

Verstelmogelijkheden

Monaco Performance rundleder,

verstelriempjes, flexisnap,

polyester rib

verstelbandjes

Isolatie 2-in-1 thermische voering &

Ventilatie ventilatiepanels

membraan, uitneembaar

Kenmerken collar hook, Dubbele

Waterdichtheid &

korte verbindingsrits, stretch gedeeltes

Ademendheid uitneembare

Opbergmogelijkheden

®

steekzakken, binnenzakken

hydratex | G-liner Samenstelling buitenstof: 86% polyamide, 14% polyester. voering:

MATEN EN KLEUREN

100% polyester. membraan: 100%

Maten M48-58

polyamide (100% polyurethaan coating,

Kleuren 1010 / Zwart

isolatie 100% polyester)

4050 / Zilver - Zwart

®

Protectie Knox Flexiform CE protectie, geperforeerd EVA foam Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

TORNADO ladies’ jack

FJT117

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof PWR|shell 750D, mat

Pasvorm tour pasvorm, standaard

polyester 450D, PWR|shell mesh,

Verstelmogelijkheden

Monaco Performance rundleder,

verstelriempjes, flexisnap,

polyester rib

verstelbandjes

Isolatie 2-in-1 thermische voering &

Ventilatie ventilatiepanels

membraan, uitneembaar

Kenmerken collar hook, Dubbele

Waterdichtheid &

korte verbindingsrits, stretch gedeeltes

Ademendheid uitneembare

Opbergmogelijkheden

®

steekzakken, binnenzakken

hydratex | G-liner Samenstelling buitenstof: 86% polyamide, 14% polyester. voering:

MATEN EN KLEUREN

100% polyester. membraan: 100%

Maten L34-44

polyamide (100% polyurethaan coating,

Kleuren 1010 / Zwart

isolatie 100% polyester)

4050 / Zilver - Zwart

®

Protectie Knox Lite ladies CE protectie, geperforeerd EVA foam Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

TORNADO ladies’ BROEK PROTECTIE

FPT050

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|shell 750D, mat

Pasvorm tour pasvorm, standaard

polyester 450D, PWR|shell mesh,

Verstelmogelijkheden

®

Lorica , PWR|shell 500D stretch,

verstelbandje, verstelriempjes

polyester rib

Ventilatie ventilatiepanels

Isolatie 2-in-1 thermische voering &

Kenmerken kuitrits voor eenvoudig

membraan, uitneembaar

aantrekken, elastisch, verstelbare

Waterproofing & Breathability

protectorzakken, korte verbindingsrits

®

uitneembare hydratex | G-liner

Opbergmogelijkheden

Samenstelling buitenstof: 86%

steekzakken

polyamide, 14% polyester. voering: 100% polyester. membraan: 100%

MATEN EN KLEUREN

polyamide (100% polyurethaan coating,

Maten L34-46

isolatie 100% polyester)

Kleuren 0011 / Zwart

®

Protectie Knox Lite ladies CE

0171 / Zilver

protectie, geperforeerd EVA foam Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

REVZINE | #06 Collectie 2012

075


Adem in, adem uit… En weer heeft REV’IT! bewezen dat een zomers basis meshjas er niet uit hoeft te zien als een… tja, zomers basis meshjas. We presenteren met trots een enorme verbetering in de outfit voor zomerse ritten: Airwave jas en broek, voor dames en heren. Dit is air mesh op haar best: stevig en sterk, maar toch zacht en aangenaam om te voelen, om u tegelijkertijd koel en veilig te houden. De Airwave is volledig uitgerust met CE goedgekeurde protectoren plus er is ontzettend veel aandacht besteed aan details, wat u niet vaak zult zien bij zo’n betaalbaar product. Let ook eens op de lange rits aan de zijkant van de broekspijpen, waardoor u ‘m zeer snel aan kunt trekken en de Airwave broek dus de perfecte broek is voor zomers woon-werkverkeer.

AIRWAVE jack

FJT126

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof PWR|shell mesh, polyester 600D EN471, polyester 600D, Lorica®,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

polyester rib

Verstelmogelijkheden verstelbandjes op de kraag, bovenarmen en manchet,

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie op de bovenarmen en rug

verstelriempjes op de heupen

Protectie volledig geperforeerd EVA foam op de rug, Knox® Flexiform CE

Ventilatie ventilatiepanels op de borst, rug en armen

protectie op schouders en ellebogen, CE prepared for Knox® Advance X CE

Kenmerken korte verbindingsrits, jeans lus

rugprotector

Opbergmogelijkheden steekzakken, binnenzakken

MATEN EN KLEUREN Maten S-XZL Kleuren 1010 / Zwart

3710 / Antraciet - Zwart

4020 / Zilver - Rood

4050 / Zilver - Zwart

4120 / Zilver - Neon Geel

AIRWAVE broek PROTECTIE

FPT055

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|shell mesh,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

polyester 600D, PWR|shell 500D

Verstelmogelijkheden

stretch, polyester rib

verstelbandje op de enkels,

Zichtbaarheid gelamineerde

verstelriempjes in de taille

reflectie op de kuit

Ventilatie ventilatiepanels op de

Protectie volledig geperforeerd EVA

benen

foam op de heupen, Knox® Flexiform

Kenmerken kuitrits voor eenvoudig

CE protectie op de knieën

aantrekken, elastisch in de tailleband, verstelbare protectorzakken, korte verbindingsrits Opbergmogelijkheden steekzakken MATEN EN KLEUREN Maten

S-XZL std.

M-XXL kort

M-XXL lang

Kleuren 1011 / Zwart std.

076

1012 / Zwart kort

1013 / Zwart lang

4131 / Zilver - Antraciet std.

4132 / Zilver - Antraciet kort

4133 / Zilver - Antraciet lang


AIRWAVE LADIES’ jack

FJT127

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof PWR|shell mesh, polyester 600D, Lorica®, polyester rib

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie op de bovenarmen en rug

Verstelmogelijkheden verstelbandjes op de kraag, bovenarmen en manchet,

Protectie volledig geperforeerd EVA foam op de rug, Knox® Lite ladies CE

verstelriempjes op de heupen

protectie op schouders en ellebogen, CE prepared for Knox® Advance X CE

Ventilatie ventilatiepanels op de borst, rug en armen Kenmerken korte verbindingsrits, jeans lus

rugprotector

Opbergmogelijkheden steekzakken, binnenzakken MATEN EN KLEUREN Maten

L34-46

L34-44 (Wit - Antraciet)

Kleuren 1010 / Zwart

1170 / Zwart - Zilver

1600 / Zwart - Wit

3080 / Wit - Antraciet

AIRWAVE LADIES’ broek PROTECTIE

FPT056

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|shell mesh,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

polyester 600D, PWR|shell 500D

Verstelmogelijkheden

stretch, polyester rib

verstelbandje op de enkels,

Zichtbaarheid gelamineerde

verstelriempjes in de taille

reflectie op de kuit

Ventilatie ventilatiepanels op de

Protectie volledig geperforeerd

benen

EVA foam op de heupen, Knox® Lite

Kenmerken kuitrits voor eenvoudig

ladies CE protectie op de knieën

aantrekken, elastisch in de tailleband, verstelbare protectorzakken, korte verbindingsrits Opbergmogelijkheden steekzakken MATEN EN KLEUREN Maten L34-46

L34-44 (Wit - Antraciet)

Kleuren 1011 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

3081 / Wit - Antraciet

077


TRIBECA GTX JACK

FJT109

ERGONOMIE

PROTECTIE

Het Tribeca GTX jack is de ultieme keuze voor de ervaren urban commuter. Top kwaliteit stoffen en onderdelen zijn stijlvol geïntegreerd in dit casual

Buitenstof PWR|shell 330D met

Pasvorm city pasvorm, wijd

Teflon® coating, neopreen

Verstelmogelijkheden twee-weg

naar mode. Rijd in stijl door de straten van de stad, terwijl u weet dat de

Isolatie uitneembare thermische

rits aan voorzijde, verstelbandjes,

GORE-TEX® Performance Shell u zal beschermen tegen de elementen. De

stadsjack waardoor u eenvoudig de overgang maakt van de motor

bodywarmer

verstelriempjes

pasvorm is zelfs ruim genoeg om er een colbert en das onder te kunnen

Waterdichtheid &

Kenmerken uitneembare

dragen.

Ademendheid GORE-TEX®

thermokraag

Performance Shell Z-liner

Opbergmogelijkheden waterproof

Samenstelling buitenstof: 100%

opbergzakken, hand warmer zakken,

polyamide. voering: 71% polyester,

opbergzak, binnenzak

29% polyamide. thermo voering: 100% polyamide (isolatie 100% polyester).

MATEN EN KLEUREN

membraan: 100% GORE-TEX®

Maten S-XYL

membraan (ePTFE)

Kleuren 0010 / Zwart

Protectie volledig geperforeerd EVA foam, Knox® CE protectie, CE prepared for Knox® Advance X CE rugprotector Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

convert broek PROTECTIE

FPT052

ERGONOMIE

We bewijzen maar weer eens dat onze klanten zowel stijl als comfort kunnen krijgen

Buitenstof Lorica , PWR|shell 500D

Pasvorm tour pasvorm, standaard

gestyled en volledig uitgerust voor de serieuze tourrijder. De CE goedgekeurde

stretch, PWR|shell 500D

Verstelmogelijkheden

Pro-Life protectoren zijn in hoogte verstelbaar, de broek heeft een uitneembare

Isolatie uitneembare thermische

verstelbandje, verstelriempjes

hydratex G-liner en een apart uitneembaare thermovoering. Zonder deze lagen,

binnenvoering

Ventilatie VCS | zippers

kan rijwind voor verkoeling zorgen dankzij de VCS ritsen op de bovenbenen. De

Waterdichtheid &

Kenmerken verstelbare

CONVERT broek kan aan ieder textiele REV’IT! jack geritst worden met de korte of

Ademendheid uitneembare

protectorzakken, enkel ritsen, korte en

lange verbindingsrits.

in één broek. De veelzijdige CONVERT broek is kwalitatief hoogwaardig, elegant ®

®

hydratex | G-liner

lange verbindingsrits, stretch gedeeltes

Samenstelling buitenstof: 100%

Opbergmogelijkheden

polyamide. voering: 69% polyester,

steekzakken

31% polyamide. thermo voering: 100% polyamide (isolatie 100% polyester).

MATEN EN KLEUREN

membraan: 100% polyamide (100%

Maten

polyurethaan coating

M-XYL kort

S-XXL lang

Protectie volledig geperforeerd EVA ®

XS-XZL std.

foam, ProLife CE protectie

Kleuren 0011 / Zwart std.

Zichtbaarheid gelamineerde

0012 / Zwart kort

reflectie

0013 / Zwart lang

078

®


manhattan jack

FJT093

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof high density polyester

Pasvorm city pasvorm, wijd

buitenmateriaal, gecombineerd met CE goedgekeurde protectie. maken deze

600D, nubuck leder

Verstelmogelijkheden

motorkleding niet alleen stijlvol maar ook veilig. Met de MANHATTAN integreert u uw

Isolatie uitneembare thermische

verstelbandje op de manchetten, rits

motorkleding moeiteloos in uw dagelijkse outfit.

binnenvoering

voor extra wijdte op de zoom

Op de scooter cruisen door stadsverkeer zag er nog nooit zo stijlvol uit.als met de MANHATTAN 3/4 jas met afneembare capuchon. Kwalitatief hoogwaardig, slijtvast

Ventilatie VCS | ritsen op de rug

Waterdichtheid & ®

Ademendheid hydratex | G-liner

Kenmerken verwijderbare capuchon

Samenstelling buitenstof: 99%

Opbergmogelijkheden

polyester, 1% leder. voering: 100%

steekzakken, binnnenzakken

polyamide. thermo voering: 100% polyester (Isolatie 100% polyester) ®

MATEN EN KLEUREN

Protectie Knox CE Protectie op

Maten S-XYL

schouders en ellebogen, EVA foam

Kleuren 0010 / Zwart

op de rug, CE prepared for Knox®

0110 / Donker titanium

Advance X CE rugprotector

MANHATTAN LADIES’ JACK

FJT123

PROTECTIE

ERGONOMIE

Het MANHATTAN Ladies jack heeft een casual vrouwelijke stijl, verpakt in een

Buitenstof mat polyester 450D

Pasvorm city pasvorm, standaard

Ladies jack heeft CE goedgekeurde protectoren op de schouders en ellebogen plus

Isolatie uitneembare thermische

Verstelmogelijkheden twee-weg

een extra warme volledige thermo voering met zachte gebreide manchetten. Als u

binnenvoering

rits aan voorzijde, verstelbandje

niet rijdt, beschermt de capuchon u tegen de elementen, terwijl de tweeweg rits aan

Waterdichtheid &

Ventilatie VCS | zippers

de voorzijde heel handig is als u op een scooter rijdt.

kwalitatief hoogwaardige, slijtvaste en 100% waterproof constructie. Het MANHATTAN

Ademendheid hydratex® | Z-liner

Kenmerken verwijderbare

Samenstelling buitenstof: 100%

capuchon, gebreide manchetten aan

polyester. voering: 82% polyester, 18%

de thermovoering

polyamide. Thermische voering: 100%

Opbergmogelijkheden

polyamide (isolatie 100% polyester).

steekzakken, binnenzakken

Zichtbaarheid reflectie Protectie Knox® Lite ladies CE

MATEN EN KLEUREN

protectie, EVA foam, CE prepared for

Maten L34-46

Knox® Advance X CE rugprotector

Kleuren 1010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

079


bronx jack

FJT101

ERGONOMIE

PROTECTIE

De urban rijder met goede smaak zal weg zijn van de BRONX. Dit zeer stijlvolle korte jack is modieus, met een uitneembare gebreide kraag voor warmere dagen. De

Buitenstof high density polyester

Pasvorm city pasvorm, standaard

thermo voering van de BRONX kan ook worden uitgenomen, waardoor het echt een

600D, nubuck leder

Verstelmogelijkheden

multifunctioneel jack wordt om mee in de stad te rijden.

Isolatie uitneembare thermische

verstelbandjes in de taille en op de

binnenvoering

manchetten Kenmerken uitneembare gebreide

Waterdichtheid & ®

Ademendheid hydratex | G-liner

kraag, dubbele rits aan de voorzijde,

Samenstelling buitenstof: 99%

jeans lus

polyester, 1% leder. voering: 100%

Opbergmogelijkheden

polyester. thermo voering: 100%

steekzakken, binnnenzakken

polyamide (Isolatie 100% polyester) ®

Protectie Knox CE Protectie op

MATEN EN KLEUREN

schouders en ellebogen, EVA foam

Maten XS-XYL

op de rug, CE prepared for Knox®

Kleuren 0010 / Zwart

Advance X CE rugprotector

0110 / Donker titanium

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie op de kraag

brighton jack

FJT105

ERGONOMIE

PROTECTIE

Een goed jack voor in de stad is iets dat iedere urban motorrijder nodig heeft: het moet protectie bieden op de weg, maar er ook goed uitzien als u niet op de motor zit.

Buitenstof PWR|shell polycotton 2L,

Pasvorm city pasvorm, standaard

De BRIGHTON biedt precies dat. De buitenstof is zeer waterafstotend en droogt snel,

nubuck leder

Verstelmogelijkheden

terwijl de uitneembare thermokraag en -voering zeer veel warmte bieden op een kille

Isolatie uitneembare thermische

verstelbandjes op de manchetten,

dag. Afgewerkt met een stijlvolle, matte stof, is de BRIGHTON een geweldige keuze

binnenvoering

verstelriempjes op de kraag en in de

voor de urban rijder.

Waterdichtheid &

taille, twee-weg rits aan de voorzijde ®

Ademendheid hydratex | lite

Kenmerken uitneembare

Samenstelling buitenstof: 71%

thermokraag

katoen, 23% polyester, 6% overige

Opbergmogelijkheden hand

vezels. voering: 100% polyester

warmer zakken, opbergzakken,

thermo voering: 100% polyamide

binnnenzakken

(Isolatie 100% polyester) ®

Protectie Knox CE Protectie op

MATEN EN KLEUREN

schouders en ellebogen, EVA foam op

Maten S-XYL

de rug, CE prepared for Knox® Advance

Kleuren 0010 / Zwart

X CE rugprotector

Zichtbaarheid gelamineerde reflectie in de taille

080

0810 / Donkergroen


AXIS WR broek

FPT048

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof polyester 600D

Pasvorm tour pasvorm , standaard

toegevoegd. Zo is de AXIS een 100% waterproof overbroek met een wijde pasvorm

Waterdichtheid &

Verstelmogelijkheden

die, dankzij de tweewegrits, snel over een gewone broek aangetrokken kan worden,

Ademendheid waterbestendig

verstelbandjes

zonder dat u uw laarzen uit hoeft te trekken. De buitenste laag is gemaakt van

Samenstelling buitenstof: 100%

Kenmerken Kenmerken elastisch,

een sterke polyester met CE-goedgekeurde protectie bij de knieën, die in hoogte

polyester. voering: 98% polyamide, 2%

riemlussen, tweeweg rits voor

verstelbaar is aan de binnenzijde. AXIS is eenvoudig, sterk, praktisch en duurzaam.

polyester

gemakkelijk aantrekken

Door u gevraagd, door ons geleverd.

AXIS is ontstaan door het afwerken van een zeer lange lijst met alle wensen van de dagelijkse woon-werkverkeer rijder. En daar hebben we zelfs nog wat aan

Zichtbaarheid gelamineerde MATEN EN KLEUREN

reflectie ®

Protectie Knox Flexiform CE

Maten XS-XZL std.

protectie

S-XYL kort

M-XXL lang

Kleuren 0011 / Zwart std.

0012 / Zwart kort

0013 / Zwart lang

tribe | TRIBE LADIES’ broek PROTECTIE

ERGONOMIE

FPT012

De klassieke five pocket jeans vormt de basis voor het design van de TRIBE damesbroek. Deze broek geeft u een casual look en niet alleen op de motor.

Buitenstof PWR|shell 500D

Pasvorm city pasvorm, standaard

Veiligheid wordt hierbij natuurlijk niet vergeten, omdat schuimvulling en slijtvaste

Waterproofing & Breathability

Kenmerken riemlussen, korte

materialen prima protectie bieden in deze klassieke broek.

®

hydratex I G-liner

verbindingsrits

Samenstelling buitenstof: 100%

Opbergmogelijkheden five

polyamide. voering: 100% polyamide

pockets

®

Protectie Temperfoam op de heupen en knieën

MATEN EN KLEUREN Maten M46-62 std.

M48-56 kort

M48-54 lang

L34-46 ladies

Kleuren 0011 / Zwart std.

REVZINE | #06 Collectie 2012

0012 / Zwart kort

0013 / Zwart lang

0011 / Zwart ladies

081


Dual-comp protector TPU aluminimum protector op de manchet en knokkel. De dual-comp protector bestaat uit een 3D voorgevormde honingraatstructuur van TPU materiaal, afgewerkt met een aluminium schild dat tegen hoge krachten bestand is, voor het ultieme doorglijden. Dit lichtgewicht ‘hard part’ verhoogt het veiligheidsniveau aanzienlijk, zonder gewicht toe te voegen van het traditionele plastic hard parts. SuperFabric

®

Dual-comp protector

SuperFabric® technolgie is een vooruitstrevend proces dat gewone stoffen verandert in unieke materialen met een hoge mate van bescherming. Meerdere beschermschildjes worden dicht op elkaar in de stof aangebracht, maar ze blijven wel gescheiden van elkaar om maximale flexibiliteit te geven. Deze micro beschermplaatjes geven een extra beschermingslaag, zonder gewicht toe te voegen en helpen voorkomen dat de onderliggende lagen stof afslijten. Superfabric® is vijf keer slijtvaster dan leer, maar weegt de helft minder.

Kevlar ® voering Kevlar ® is een van de sterkste materialen die verkrijgbaar is, geweven van aramide en nylon vezels. Het extreem sterke en slijtvaste materiaal is perfect geschikt voor gebruik in motorkleding, vooral op plaatsen waar de motorrijder kwetsbaar is. Kevlar ® is vijf maal sterker dan staal.

jerez HANDSCHOEN

FGS052

ERGONOMIE

PROTECTIE

Pasvorm race pasvorm

Buitenstof kangoeroe leder, ®

Pittards geitenleer Digital™ WR100X, ®

rundleder, 3D air mesh, Pittards goat ®

®

Verstelmogelijkheden verstelriempje op de pols, dubbele

Armortan WR100X, SuperFabric

verstelband op de manchet

Voering aramide voering op de

Ventilatie ventilatiepanels op de

bovenzijde van de hand

manchet

Samenstelling buitenstof: 92% leder,

Kenmerken elastisch op de

8% polyester. voering: 61% polyester,

pols, standaard manchet, dubbele manchetsluiting, stretch gedeeltes op

25% aramide, 14% katoen ®

®

®

Protectie schoeller -keprotec

de vingers, Pittards Digital™ gripprint

op de palm, dual-comp protector

MATEN EN KLEUREN

op de knokkel en manchet,

Maten XS-XYL

PWR|yarn stiknaden, TPU hard-shell

Kleuren 1010 / Zwart

vingerknokkels, dual comp palm slider,

1600 / Zwart - wit

2060 / Rood - wit

3050 / Wit - zwart

3200 / Wit - rood

3300 / Wit - blauw

®

SuperFabric panel op de duim

082


Race pasvorm

PWR|Yarn PWR | Yarn is een 100% nylon garen met een unieke interne bindwijze die ervoor zorgt dat het zeer duurzaam is, een hoge trek- en breeksterkte heeft en de ultieme slijtvastheid. De sterkte komt van de unieke structuur van een driedraads garen met een

Kangoeroe leder

extra 4e draad erin verwerkt. Deze 4e draad wordt verhit om met de 3 andere draden verbonden te worden, zodat het garen nooit zal rafelen of splijten. Naden met PWR | Yarn houden zelfs onder de meest extreme situaties en zijn perfect voor buitennaden op handschoenen en kledingstukken. Pittards® geitenleer Digital TM WR100X voor grip Het Pittards® WR100X looiproces zorgt voor uitstekende waterafstoting en een zeer lage wateropname, wat zorgt voor grotere isolatievoordelen. De unieke Pittards® waterresistent technologie beperkt wateropname door de vezelstructuur. Dit garandeert een uitstekende grip en meer gevoel, zelfs onder de meest ongunstige condities. Het resultaat is optimale grip en maximale controle, rit na rit. Pittards® geitenleer Armortan® WR100X Deze leren structuur bestaat uit microscopisch kleine vezels die willekeurig worden verstrengeld tot vezelbundels. Armortan® omsluit deze bundels met microscopisch kleine, keramische pantserplaatjes die slijtvaster zijn. Dit verhoogt de duurzaamheid van het geitenleer doordat het slijtage van conactoppervlaktes en materialen voorkomt. Het leer is ook speciaal bewerkt om de ademendheid en het totale comfort te verbeteren. Dual-comp palm slider Een nieuwe palm slider, gemaakt van een duurzame, slijtvaste compound aan de palmzijde van de handschoen. De palm slider zorgt ervoor dat de handschoen glijdt als de handpalm in aanraking komt met het asfalt en hij voorkomt dat de handschoen weerstand biedt.

Geïnspireerd op de MotoGP: JEREZ handschoen De JEREZ is onze top racehandschoen, ontworpen met de input van MotoGP coureur Randy de Puniet om onze klanten dezelfde bescherming te kunnen bieden als de professionals bij het rijden onder de meest extreme omstandigheden. De JEREZ combineert topkwaliteit materialen als kangoeroeleder en Superfabric® met fantastische beschermende eigenschappen, inclusief een compleet nieuwe serie dual-comp protectoren, ontwikkeld om die delen van de hand te beschermen die het meest kwetsbaar zijn bij een crash; de meest opvallende hierbij zijn de hard-shell knokkel en palm slider. MotoGP feedback heeft ook geïnspireerd tot het verplaatsen van de Kevlar stiknaden naar de buitenkant, waardoor deze handschoen het ultieme gevoel geeft en het comfort dat iedere racer nodig heeft- met de duurzaamheid en veiligheid waar professionals op vertrouwen. Als de JEREZ werkt op de MotoGP, zal deze zeker voor u werken.

REVZINE | #06 Collectie 2012

083


TARMAC HANDSCHOEN

FGS070

ERGONOMIE

PROTECTIE

Racen stelt bijzondere eisen aan de hand van een coureur. Draagcomfort, wat vermoeidheid vermindert, moet worden uitgebalanceerd met protectie om de kansen

Buitenstof rundleder, geitenleder

Pasvorm race pasvorm

op verwondingen bij een crash zo klein mogelijk te maken. TARMAC begint met een

Voering aramide voering

Verstelmogelijkheden

rund- en geitenlederen buitenkant en vingers die aan de buitenzijde zijn gestikt met

Samenstelling buitenstof: 100%

verstelriempje, dubbele verstelband

ultra sterk Gÿermann garen voor veilge stiknaden. Dan brengen we onze dual-comp

leder. voering: 48% polyester, 34%

Ventilatie ventilatiepanels

palm-slider en knokkel protector aan en maken het af met onze extreem veilige

aramide, 18% katoen

Kenmerken elastisch, standaard

dubbele manchetsluiting.

Protectie TPU hard-shell pink

manchet, dubbele manchetsluiting,

®

®

protector, schoeller -keprotec op de

stretch gedeeltes

palm, PWR|Yarn, dual-comp protector, TPU hard-shell vingerknokkels, dual comb palm slider, EVA foam

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

1200 / Zwart - Rood

1300 / Zwart - Blauw

1600 / Zwart – Wit

rsr HANDSCHOEN

FGS076

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof rundleder, geitenleder

Pasvorm race pasvorm

Protectie TPU hard-shell pink

Verstelmogelijkheden

inzetjes op de palm en een carbon hardshel knokkel. Dankzij soepel, maar sterk

protector, PWR|yarn, dual comp palm

verstelriempje op de pols,

rund- en geitenleer en voldoende stretchpanels op de benodigde posities wordt de

slider, Carbon hard-shell knokkel,

verstelbandje op de manchet

RSR vast uw vaste metgezel op de weg.

EVA foam op de vingers en duim,

Ventilatie ventilatiepanels op de

PWR|aramide op de palm

vingers

Als u zoekt naar een kwalitatief hoogwaardige sporthandschoen met ultiem draagcomfort en goede protectie, zonder de toeters en bellen van professionele

Voering tri-fleece voering

Kenmerken elastisch op de pols, standaard manchet, stretch gedeeltes op de vingers, duim en bovenzijde van de hand MATEN EN KLEUREN Maten

S-XZL

Kleuren 1600 / Zwart - Wit

084

3050 / Wit - Zwart

3200 / Wit - Rood

modellen, dan is de RSR iets voor u. De RSR heeft een dualcomp palm slider, Kevlar


SLR HANDSCHOEN

FGS057

ERGONOMIE

PROTECTIE

De op de race geïnspireerde SLR handschoen biedt protectie voor extreme omstandigheden, gecombineerd met goed draagcomfort en stijl, waardoor de

Buitenstof rundleder, geitenleder

Pasvorm race pasvorm

Voering tri-fleece voering

Verstelmogelijkheden

van duurzaam nappa en uitgerust met een geitenleren palm, de unieke REV’IT!

Samenstelling buitenstof: 100%

verstelriempje op de pols, verstelbandje

dual-comp palm slider en PU vinger sliders. Met siliconen geïnjecteerde gedeelten

leder. voering: 100% polyester

op de palm

bovenop die fundering voegen nog een zekere grip toe en een precies gevoel.

Protectie TPU hard-shell

Kenmerken elastisch op de pols,

vingerknokkels, dual comp palm slider,

standaard manchet, stretch gedeeltes

EVA foam op wijsvinger, duim en

op de vingers, duim en bovenzijde van

®

®

pols, schoeller -keprotec op de palm,

SLR uitstekend geschikt is voor op het circuit en voor dagelijkse ritjes. Gemaakt

de hand

®

Kevlar stiknaden MATEN EN KLEUREN Maten S-XZL Kleuren 1600 / Zwart - wit

3200 / Wit - rood

3300 / Wit - blauw

airvolution | AIRVOLUTION LADIES’ HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGS050

De AIRVOLUTION is een revolutionaire leren sporthandschoen voor de zomer, die protectie combineert met ventilatie. Deze korte sportieve handschoen is bijna

Buitenstof rundleder, geitenleder

Pasvorm race pasvorm

volledig geventileerd voor comfortabel rijden in de zomer, maar hij is ook volledig

Voering tri-fleece voering

Verstelmogelijkheden

uitgerust met alle benodigde protectie. Knokkels, vingers, duimen en palmen zijn

Samenstelling buitenstof: 100%

verstelbandje op de manchet

allemaal speciaal versterkt om de ultieme bescherming te bieden waar u dat kunt

leder. voering: 100% polyester

Ventilatie ventilatiepanel op de

gebruiken.

Protectie PWR|Yarn stiknaden,

vingers, duim en bovenzijde van de

Carbon hard-shell vingerknokkels en

hand

knokkel, EVA foam op de pink, duim

Kenmerken elastisch op de pols,

en palm

korte manchet, geitenleer gripprint, stretch gedeeltes op de vingers en pols MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL

S-XL ladies

Kleuren 1600 / Zwart - wit

REVZINE | #06 Collectie 2012

3050 / Wit - zwart

3200 / Wit - rood

3300 / Wit - blauw

1604 / Zwart - wit ladies

3054 / Wit - zwart ladies

085


raven ladies’ HANDSCHOEN

FGS069

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof rundleder, geitenleder

Pasvorm race pasvorm

Voering tri-fleece voering, aramide

Verstelmogelijkheden

voering

verstelriempje, verstelbandje

Samenstelling buitenstof: 100%

Ventilatie ventilatiepanels

leder. voering: 44% polyester, 36%

Kenmerken elastisch, standaard

aramide, 20% katoen

manchet, stretch gedeelte

Protectie TPU hard-shell pink ®

®

protector, schoeller -keprotec op de

MATEN EN KLEUREN

palm, PWR|yarn, PU geïnjecteerde

Maten S-XL

vingerknokkels, hard-shell knokkel

Kleuren 1600 / Zwart - Wit

overtrokken met leer, dual comb palm

3200 / Wit - Rood

slider, EVA foam

curb HANDSCHOEN

FGS062

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof rundleder, Karvin

Pasvorm race pasvorm

rundleder (met PU coating), geitenleder

Verstelmogelijkheden

Voering tri-fleece voering

verstelbandje

Samenstelling buitenstof: 100%

Ventilatie volledig geperforeerd

leder. voering: 100% polyester

buitenmateriaa

Protectie TPU hard-shell pink

Kenmerken korte manchet, stretch

®

®

protector, schoeller -keprotec op de

gedeeltes

palm, PWR|yarn, Carbon hard-shell vingerknokkels, dual comb palm slider, Carbon hard-shell knokkel, EVA foam

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

monster | monster ladies’ HANDSCHOEN ERGONOMIE

PROTECTIE ®

Buitenstof geitenleder, Clarino , ®

Pittards geitenleer microvent Digital™

Pasvorm race pasvorm Verstelmogelijkheden

WR100X

verstelbandje op de manchet

Voering tri-fleece voering

Ventilatie ventilatiepanel op de

Samenstelling buitenstof: 97%

vingers en bovenzijde van de hand

leder, 3% overige vezels. voering: 100%

Kenmerken korte manchet, stretch

polyester

gedeeltes op de vingers en pols,

Protectie SP | protec vingerknokkels,

siliconen gripprint op de vingers

®

Pittards goat hard-shell knokkel, EVA foam op de duim en palm

MATEN EN KLEUREN Maten Heren S-XYL Kleuren 1010 / Zwart MATEN EN KLEUREN Maten Dames S-XL Kleuren 1014 / Zwart

086

FGS039


fly HANDSCHOEN

FGS061

ERGONOMIE

PROTECTIE

Het kan buiten warm zijn, maar dat is geen Rooden om concessies te doen op het gebied van stijl of veiligheid. FLY is een volledig geperforeerde zomerhandschoen

Buitenstof Karvin rundleder (met PU

Pasvorm tour pasvorm

die lucht doorlaat, maar het asfalt niet, dankzij leder, PU geïnjecteerde vingers

coating), geitenleder

Verstelmogelijkheden

en knokkels en schoeller -keprotec palmprotectie. Al deze eigenschappen zijn

Voering tri-fleece voering

verstelbandje

samengebracht in de best passende lichtgewicht handschoenen die u ooit gedragen

Samenstelling buitenstof: 100%

Ventilatie volledig geperforeerd

heeft.

leder. voering: 100% polyester

buitenmateriaal

®

®

Protectie schoeller -keprotec op de

Kenmerken korte manchet, stretch

palm, PU geïnjecteerde vingerknokkels,

gedeeltes

®

®

PU geïnjecteerde knokkel, EVA foam MATEN EN KLEUREN Maten XS-XYL Kleuren 0010 / Zwart

fly ladies’ HANDSCHOEN PROTECTIE

FGS071

ERGONOMIE

We hadden al voorspeld dat er naar aanleiding van de Fly handschoen een grote vraag zou ontstaan naar een damesversie, door het gestaag groeiende

Buitenstof Karvin rundleder (met

Pasvorm tour pasvorm

PU coating), geitenleder

Verstelmogelijkheden

functionaliteit. En terecht! Daarom is de Fly ladies handschoen er gekomen,

Protectie PU geïnjecteerde

verstelbandje op de manchet

gebaseerd op de REV’IT! Female Fit technologie en gemaakt om een vrouwenhand

vingerknokkels, PU geïnjecteerde

Ventilatie volledig geperforeerd

tijdens zomerse ritten te verpakken in comfort en optimale protectie.

knokkel, EVA foam op de palm,

buitenmateriaal

PWR|aramide op de palm

Kenmerken korte manchet, stretch

Voering tri-fleece voering

gedeeltes op de vingers en bovenzijde

aantal vrouwelijke motorrijders die niets minder eisen dan dezelfde kwaliteit en

van de hand MATEN EN KLEUREN Maten

S-XL

Kleuren 0010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

087


sand HANDSCHOEN PROTECTIE

FGS054

ERGONOMIE

Rijders die op zoek zijn naar avontuur zullen de SAND handschoen zeer op prijs stellen. De SAND is lichtgewicht en dankzij de goede ventilatie en goede protectie

Buitenstof Automan stretch,

Pasvorm tour pasvorm

geitenleder, Albany rundleder (met PU

Verstelmogelijkheden

leder voor meer slijtvastheid, terwijl de bovenzijde van de handschoen is gemaakt

coating), PWR|shell 500D stretch, air

verstelbandje op de manchet

van een stretchmateriaal voor een uitstekende pasvorm. De met PU geïnjecteerde losse knokkel protectoren maken de SAND echt opvallend.

stretch mesh

Ventilatie ventilatiepanels op de

Voering tri-fleece voering

vingers en bovenzijde van de hand

Samenstelling buitenstof: 50%

Kenmerken elastisch op de pols,

leder, 27% polyamide, 20% polyester, 3%

korte manchet, Albany rundleder grip

elastane. voering: 100% polyester

patches op de vingers

ontworpen voor rijden op de weg en offroad. De palm heeft met PU-geïnjecteerd

Protectie PU geïnjecteerde vingerknokkels, knokkel, en rug van de hand, EVA foam op de duim en palm

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1740 / Zwart - safari

4050 / Zilver - zwart

dirt HANDSCHOEN PROTECTIE

FGS056

ERGONOMIE

De DIRT zomerhandschoen biedt de perfecte balans tussen protectie en ventilatie. Lichtgewicht mesh en geperforeerde leren gedeeltes geven lucht vrij

Buitenstof Automan stretch,

Pasvorm tour pasvorm

geitenleder, Albany rundleder (met PU

Verstelmogelijkheden

buitengewoon voor een mesh handschoen, dankzij het kwalitatief hoogwaardige

coating), air stretch mesh

verstelbandje op de manchet

leer, de dual-comp palm slider, Albany rundlederen hard-shell knokkel en met PU

Voering tri-fleece voering

Ventilatie ventilatiepanels op de

geïnjecteerde vingerknokkels. De DIRT is comfort en veiligheid gecombineerd in een

Samenstelling buitenstof: 53%

vingers en bovenzijde van de hand

handschoen.

leder, 24% polyester, 22% polyamide, 1%

Kenmerken korte manchet

elastane. voering: 100% polyester Protectie Albany rundleder

MATEN EN KLEUREN

hardshell knokkel, PU geïnjecteerde

Maten S-XYL

vingerknokkels, dual comp palm slider,

Kleuren 1010 / Zwart

EVA foam op de duim

Zichtbaarheid reflectie op de manchet

088

1170 / Zwart - zilver

spel om over de handen te vloeien, wat u koel houdt. Het beschermingsniveau is


comet HANDSCHOEN PROTECTIE

FGS049

ERGONOMIE

De lichtgewicht COMET handschoen is ontworpen voor touring en off-road gebruik en beidt een ideale mix van protectie, ventilatie en comfort. De stretchgedeeltes

Buitenstof Automan stretch,

Pasvorm tour pasvorm

rundleder, geitenleder, PWR|shell 500D

Verstelmogelijkheden

mogelijkheid om te bewegen. De met leer bedekte, hard-shell carbon knokkel en

stretch, heavy Spandex

verstelbandje op de manchet

padding op de palm en duim bieden het niveau aan protectie en draagcomfort dat

Voering tri-fleece voering

Ventilatie ventilatiepanels op de

verschillende types rijders wensen.

Samenstelling buitenstof: 51%

vingers en palm

leder, 34% polyamide, 11% polyester, 4%

Kenmerken korte manchet

zorgen voor een precieze pasvorm en de korte manchet geeft de pols de

overige vezels. voering: 100% polyester Protectie hard-shell knokkel

MATEN EN KLEUREN

overtrokken met rundleer, EVA foam op

Maten XS-XYL

de vingers, duim en palm

Kleuren 1010 / Zwart

1150 / Zwart - grijs

1200 / Zwart - rood

1300 / Zwart - blauw

giri HANDSCHOEN PROTECTIE

FGS048

ERGONOMIE

De GIRI handschoen, onworpen voor de off-road en sportieve tourrijder, heeft dezelfde functionaliteiten als de COMET, met een uitzondering: de GIRI heeft

Buitenstof Automan stretch,

Pasvorm tour pasvorm

een rubberen knokkelprotector in plaats van een hard-shell carbon knokkel.

geitenleder, PWR|shell 500D stretch,

Verstelmogelijkheden

Deze lichtgewicht handschoen is ook gemaakt van zachte materialen met

heavy Spandex

verstelbandje op de manchet

klimaatregulerende eigenschappen die goede ventilatie en ademendheid

Voering tri-fleece voering

Ventilatie ventilatiepanels op de

garanderen.

Samenstelling buitenstof: 50%

vingers, palm en bovenop de hand

leder, 35% polyamide, 11% polyester, 4%

Kenmerken korte manchet

overige vezels. voering: 100% polyester Protectie PU ge誰njecteerde knokkel,

MATEN EN KLEUREN

EVA foam op de vingers, knokkel, duim

Maten XS-XYL

en palm

Kleuren 1010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

1200 / Zwart - rood

1300 / Zwart - blauw

1600 / Zwart - wit

089


blvd h2o HANDSCHOEN ERGONOMIE

PROTECTIE

FGS060

Deze modieuze 100% waterproof zomerhandschoen, gemaakt van rundleder en zacht suède, is speciaal gemaakt voor gebruik in de stad. Door de eenvoudige stijl

Buitenstof suède, geitenleder

Pasvorm city pasvorm

is de BLVD H2O niet eenvoudig te herkennen als motorhandschoen. Hij zal perfect

Voering tri-fleece voering

Verstelmogelijkheden

passen bij uw dagelijkse outfit.

Waterdichtheid &

verstelriempje op de pols ®

Ademendheid hydratex | Z-liner

Kenmerken elastisch op de pols,

Samenstelling buitenstof: 100%

standaard manchet, stretch gedeeltes

leder. voering: 100% polyester.

op de pols

membraan: 100% polyurethaan ®

®

Protectie schoeller -keprotec op

MATEN EN KLEUREN

de palm, PU geïnjecteerde knokkel,

Maten XS-XYL

EVA foam

Kleuren 0010 / Zwart

club h2o | club h2o ladies’ HANDSCHOEN

FGS024

ERGONOMIE

Deze handschoen biedt alle noodzakelijke functionaliteiten voor basis stadsverkeer.

Buitenstof geitenleder, Clarino

Pasvorm city pasvorm

steeds kan verdampen. De tri-fleece binnevoering geeft de handschoenen een zacht

Voering tri-fleece voering

Verstelmogelijkheden

en comfortabel gevoel en tegelijkertijd wat isolatie in koudere omstandigheden. De

Waterdichtheid &

verstelriempje op de pols

veelzijdige CLUB H2O handschoen is ook te koop in een speciale damesversie.

PROTECTIE

Een admend en waterproof membraan houdt de handen droog waarbij vocht nog ®

®

Ademendheid hydratex | Z-liner

Kenmerken elastisch op de pols,

Samenstelling buitenstof: 96%

standaard manchet, stretch gedeeltes

leder, 4% overige vezels. voering:

op de pols

100% polyester. membraan: 100% MATEN EN KLEUREN

polyurethaan ®

®

Protectie schoeller -keprotec op

Maten Heren S-XYL

de palm

Kleuren 0010 / Zwart MATEN EN KLEUREN Maten Dames S-L Kleuren 0014 / Zwart

090


CITY HANDSCHOEN

FGS042

PROTECTIE

ERGONOMIE

PROTECTIE

fender h2o HANDSCHOEN

FGS059

ERGONOMIE

Buitenstof PWR|shell stretch,

Pasvorm city pasvorm

Buitenstof geitenleder, PWR|shell

Pasvorm city pasvorm

geitenleder

Verstelmogelijkheden

500D stretch

Verstelmogelijkheden

Voering tri-fleece voering

verstelriempje op de manchet

Waterdichtheid &

Samenstelling buitenstof: 62%

Kenmerken elastisch op de pols,

Ademendheid hydratex | Z-liner

Kenmerken elastisch, standaard

polyamide, 34% leder, 4% elasthane

standaard manchet

Voering tri-fleece voering

manchet

Protectie schoeller -keprotec op de

MATEN EN KLEUREN

4% polyamide. voering: 100% polyester.

palm, EVA foam op de knokkel at palm

Maten XS-XYL

membraan: 100% polyurethaan

Kleuren 0010 / Zwart

Protectie schoeller -keprotec op de

Samenstelling buitenstof: 96% leder,

voering: 100% polyester ®

verstelriempje ®

®

®

MATEN EN KLEUREN Maten XS-XZL

®

Kleuren 0010 / Zwart

palm, EVA foam

fender HANDSCHOEN PROTECTIE

FGS053

ERGONOMIE

fender ladies’ HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof suède met WR

Pasvorm city pasvorm

Buitenstof geitenleder, PWR|shell

Pasvorm city pasvorm

nabehandeling, rundleder, PWR|shell

Verstelmogelijkheden

500D stretch

Verstelmogelijkheden

500D stretch

verstelriempje op de pols

Voering tri-fleece voering

verstelriempje

Voering tri-fleece voering

Kenmerken standaard manchet,

Samenstelling buitenstof: 96% leder,

Ventilatie ventilatiepanel

Samenstelling buitenstof: 96% leder,

suede leder grip patches

4% polyamide. voering: 100% polyester ®

®

®

®

Protectie schoeller -keprotec op

4% polyamide. voering: 100% polyester Protectie schoeller -keprotec op

MATEN EN KLEUREN

de palm

Maten XS-XZL Kleuren 0010 / Zwart

FGS058

Kenmerken elastisch, standaard manchet

de palm MATEN EN KLEUREN Maten S-XL Kleuren 0010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

091


phantom gtx HANDSCHOEN

FGS068

®

GORE-TEX X-TRAFIT™ ®

Met de GORE-TEX X-TRAFIT™ producttechnologie heeft Gore alle beste eigenschappen in één motorhandschoen samengebracht: optimale grip voor veiligheid, duurzame waterdichtheid voor droge handen en ademendheid voor het ideale warmte comfort. Het geheim van GORE-TEX

®

motorhandschoenen met X-TRAFIT™ producttechnologie is hun innovatieve gelaagde constructie. De binnenvoering, ®

de GORE-TEX insert en de buitenstof worden met een innovatieve technologie aan elkaar bevestigd, waarbij de eigenschappen van de aparte lagen in tact blijven. Het resultaat: 3-laags comfort, 1-laags gevoel.

Vizierwisser Het rubber bandje wist de regen van uw vizier, terwijl het suède het water absorbeert om uw gezichtsveld helder te houden.

Hard-shell knokkel overtrokken met leer

De beste waterproof zomerhandschoenen voor de meest veeleisende tourrijders Voor alle fanatieke tourrijders die zoeken naar waterproof zomerhandschoenen, maar die het perfecte gevoel niet ten koste willen laten gaan van droge handen, introduceren we 2 nieuwe modellen met GORE-TEX® X-trafit membraan technologie. Het membraan is direct met de buitenlaag verbonden, om ze minder dik te maken en u te verzekeren van maximaal contact met het stuur. De eerste is de volledig leren PHANTOM GTX, met de dual-comp palm slider, afgeleid van de award winnende Jerez handschoen en een hard-shell knokkel die stijlvol omtrokken is met leer. De tweede handschoen is de super lichtgewicht CONTRA GTX, die even waterproof en ademend is, een duurzame geitenleren palm heeft en een zeer comfortabele stretch bovenkant en wordt afgewerkt met een waterafstotende laag. Als er veel water valt, behoudt u met deze handschoenen het gevoel en blijft u droog en gefocust op uw bestemming.

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof hypalon, zekere grip, suède met WR nabehandeling, geitenleder met

Pasvorm tour pasvorm

WR nabehandeling

Verstelmogelijkheden verstelriempje, verstelbandje ®

Kenmerken zekere gripprint, elastisch, vizierwisser, standaard manchet, stretch

Voering GORE-TEX Push-Pull tri-fleece voering ®

Waterdichtheid & Ademendheid GORE-TEX X-trafit™

gedeeltes

Samenstelling buitenstof: 100% leder. voering: 78% polyester, 15% polyamide, 7% ®

polyurethaan. membraan: 100% GORE-TEX membraan (ePTFE)

MATEN EN KLEUREN

Protectie TPU hard-shell pink protector, PU geïnjecteerde vingerknokkels, hard-

Maten XS–XYL

shell knokkel overtrokken met leer, dual comb palm slider, EVA foam

Kleuren 0010 / Zwart

Zichtbaarheid reflectie, gelamineerde reflectie

092


phantom gtx HANDSCHOEN

FGS068

Gelamineerde reflectie op de rug van de hand, manchet en vingertoppen. Reflecterende delen zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid vanuit alle hoeken, waardoor de motorrijder nagenoeg altijd zichtbaar is. Om een fraaiere look te creëren worden de reflecterende panelen op de stof gelamineerd. Hierdoor worden stiknaden overbodig wat de kleding veiliger maakt.

Dual-comp palm slider Een nieuwe palm slider, gemaakt van een duurzame, slijtvaste compound aan de palmzijde van de handschoen. De palm slider zorgt ervoor dat de handschoen glijdt als de handpalm in aanraking komt met het asfalt en hij voorkomt dat de handschoen weerstand biedt.

®

GORE-TEX Push-Pull tri-fleece voering Deze voering voor handschoenen geeft niet alleen extra warmte zonder extra volume, de voering onttrekt actief vocht aan de handen en ‘duwt’ het naar de buitenste laag van de handschoen om te voorkomen dat uw handen vochtig worden en dus koud.

contra GTX HANDSCHOEN

FGS065

Voor de enthousiaste tourrijder die op zoek is naar een lichtgewicht, confortabele, waterproof en zeer ademende zomerhandschoen: stop maar met zoeken. De CONTRA GTX heeft een geitenlederen palm met een waterafstotende afwerklaag en een comfortabele stretch bovenkant. Waterdichtheid komt van het GORE-TEX® X-trafit membraan dat direct met de buitenlaag verbonden is, waardoor de handschoen dun blijft, vouwen voorkomen worden en het perfecte gevoel gegarandeerd is. ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof hypalon, zekere

Pasvorm tour pasvorm,

grip, suède met WR nabehandeling,

Verstelmogelijkheden

geitenleder met WR nabehandeling,

verstelriempje, verstelbandje

PWR|shell 500D stretch

Kenmerken zekere gripprint,

Samenstelling buitenstof: 54% leder,

elastisch, vizierwisser, standaard

40% polyamide, 6% elastane. voering:

manchet, stretch gedeeltes

78% polyester, 15% polyamide, 7% polyurethaan. membraan: 100% GORE®

®

MATEN EN KLEUREN Maten XS–XYL

TEX membraan (ePTFE) ®

Protectie schoeller -keprotec op de

Kleuren 0010 / Zwart

palm, PU geïnjecteerde vingerknokkels, EVA foam Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

REVZINE | #06 Collectie 2012

093


summit h2o HANDSCHOEN

FGS067

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof hypalon, PWR|Kevlar

Pasvorm tour pasvorm

stretch, zekere grip, suède met WR

Verstelmogelijkheden

buitenlaag, blijven uw handen (ongeacht het weer) droog terwijl de handschoenen

nabehandeling, geitenleder

verstelriempje, verstelbandje

daarbij een onovertroffen draagcomfort en grip bieden.

Aan de uitgebreide uitrusting van de SUMMIT handschoen, voegt de SUMMIT H2O nog 1 eigenschap toe: totale waterdichtheid. Door het nieuw ontwikkelde

Voering tri-fleece voering

Kenmerken zekere gripprint,

Waterdichtheid &

elastisch, vizierwisser, standaard

Ademendheid hydratex® | Z-liner

manchet, stretch gedeeltes

®

hydratex Pro Touch membraan, dat vastzit aan de binnenzijde van de geitenlederen

met McFit® technologie Samenstelling buitenstof: 80% leder,

MATEN EN KLEUREN

18% polyamide, 2% aramide. voering:

Maten S–XZL

100% polyester. membraan: 100%

Kleuren 0010 / Zwart

polyurethaan Protectie TPU hard-shell pink ®

®

protector, schoeller -keprotec op de palm, PU geïnjecteerde vingerknokkels, TPR hard-shell knokkel, dual comb palm slider, EVA foam Zichtbaarheid reflecterend logo

summit h2o ladies’ HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGS066

Deze waterproof versie van onze SUMMIT Ladies’ handschoen heeft het innovatieve ®

hydratex Pro Touch membraan wat ervoor zorgt dat uw handen droog en behaaglijk Buitenstof hypalon, PWR|Kevlar

Pasvorm tour pasvorm

stretch, zekere grip, suède met WR

Verstelmogelijkheden

nabehandeling, geitenleder

verstelriempje, verstelbandje

Voering tri-fleece voering

Kenmerken zekere gripprint,

Waterdichtheid &

elastisch, vizierwisser, standaard

Ademendheid hydratex® | Z-liner

manchet, stretch gedeeltes

met McFit® technologie Samenstelling buitenstof: 80% leder,

MATEN EN KLEUREN

18% polyamide, 2% aramide. voering:

Maten S–XL

100% polyester. membraan: 100%

Kleuren 0010 / Zwart

polyurethaan Protectie TPU hard-shell pink ®

®

protector, schoeller -keprotec op de palm, PU geïnjecteerde vingerknokkels, TPR hard-shell knokkel, dual comb palm slider, EVA foam Zichtbaarheid reflecterend logo

094

blijven, als het weer omslaat.


summit HANDSCHOEN ERGONOMIE

PROTECTIE

FGS064

Deze stijlvolle zwarte handcshoen is een fantastische allround handschoen voor de sportieve tourrijder. De palm en de bovenzijde zijn beide gemaakt van duurzaam en

Buitenstof hypalon, zekere grip,

Pasvorm tour pasvorm

geitenleder

Verstelmogelijkheden

bewezen heeft in de motorsport en de TPU hardshell knokkel. Zwart, maar op geen

Voering tri-fleece voering

verstelriempje, verstelbandje

enkele manier simpel is de SUMMIT een kilometervreter.

Samenstelling buitenstof: 80% leder,

Ventilatie ventilatiepanel op de

18% polyamide, 2% aramide. voering:

vingers

100% polyester. membraan: 100%

Kenmerken zekere gripprint,

polyurethaan

elastisch, standaard manchet, stretch

Protectie TPU hard-shell pink

gedeeltes

sterk geitenleder. Protectie krijgt u van de REV’IT! dual comp palmslider, die zijn nut

protector, schoeller®-keprotec® op de palm, PU geïnjecteerde vingerknokkels,

MATEN EN KLEUREN

TPR hard-shell knokkel, dual comb palm

Maten S–XZL

slider, EVA foam

Kleuren 0010 / Zwart

Zichtbaarheid reflecterend logo

summit ladies’ HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGS063

Met de SUMMIT dameshandschoen krijgen de dames een zeer stijlvolle handschoen met fantastische grip (dankzij de palm en bovenkant van zacht, kwalitiatief

Buitenstof hypalon, zekere grip,

Pasvorm tour pasvorm

hoogwaardig geitenleer) en een zeer functionele handschoen die evenveel

geitenleder

Verstelmogelijkheden

bescherming biedt als de herenvariant. De SUMMIT Ladies’is ontworpen om de

Voering tri-fleece voering

verstelriempje, verstelbandje

vrouwenhand volledig in comfort en protectie te hullen.

Samenstelling buitenstof: 80% leder,

Ventilatie ventilatiepanel op de

18% polyamide, 2% aramide. voering:

vingers

100% polyester. membraan: 100%

Kenmerken zekere gripprint,

polyurethaan

elastisch, standaard manchet, stretch

Protectie TPU hard-shell pink ®

gedeeltes

®

protector, schoeller -keprotec op de palm, PU geïnjecteerde vingerknokkels,

MATEN EN KLEUREN

TPR hard-shell knokkel, dual comb palm

Maten S–XL

slider, EVA foam

Kleuren 0010 / Zwart

Zichtbaarheid reflecterend logo

REVZINE | #06 Collectie 2012

095


DRIFTER H20 HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGS074

De meeste waterproof handschoenen zijn gemaakt voor gebruik in de winter, met vaak een dikke voering om uw handen ook warm te houden. De Drifter H2O is

Buitenstof suède met WR

Pasvorm tour pasvorm

speciaal voor de zomer gemaakt, is 100% waterdicht maar ook maximaal ademend

nabehandeling, geitenleder met WR

Verstelmogelijkheden

en vochtregulerend. Waterdamp wordt van de palm en rug van de hand afgevoerd

nabehandeling, rundleder, PWR|shell

verstelriempje op de pols,

om uw handen droog te houden. De bovenkant van de handschoen is gemaakt van

500D stretch, digital grip

verstelbandje op de manchet

waterafstotende stretch, waardoor de opname van water tot een absoluut minimum

Waterdichtheid &

Kenmerken elastisch op de pols,

wordt beperkt en u ongeëvenaard comfort krijgt.

Ademendheid hydratex® | Z-liner

vizierwisser, standaard manchet,

Zichtbaarheid reflectie op de pink

stretch gedeeltes op de bovenzijde van

en manchet

de hand, digital grip patches

Protectie Temperfoam® op de knokkel, EVA foam op de vingers, duim

MATEN EN KLEUREN

en palm, PWR|aramide op de palm

Maten S–XZL

Voering tri-fleece voering

Kleuren 0010 / Zwart

DRIFTER H20 LADIES’ HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGS075

Het Female Fit label op de Drifter H2O handschoen laat zien dat de de vorm is gebaseerd op de anatomie van de vrouwelijke hand. Als u de handschoen aantrekt

Buitenstof suède met WR

Pasvorm tour pasvorm

merkt u dat dit geen loze woorden zijn. De Drifter H2O Ladies handschoen heeft

nabehandeling, geitenleder met WR

Verstelmogelijkheden

dezelfde functionaliteit als de herenvariant en heeft een lederen palm met Kevlar

nabehandeling, PWR|shell 500D

verstelriempje op de pols,

inzetjes en een stretch waterafstotende bovenzijde. Voor de meeste klimaten waar

stretch, digital grip

verstelbandje op de manchet

de winters niet onder de 10 °C komen, zullen deze handschoenen met onovertroffen

Waterdichtheid &

Kenmerken elastisch op de pols,

pasvorm het hele jaar door perfect voldoen.

Ademendheid hydratex® | Z-liner

vizierwisser, standaard manchet,

Zichtbaarheid reflectie op de pink

stretch gedeeltes op de bovenzijde van

en manchet

de hand, digital grip patches

Protectie Temperfoam® op de knokkel, EVA foam op de vingers, duim

MATEN EN KLEUREN

en palm, PWR|aramide op de palm

Maten S–XL

Voering tri-fleece voering

Kleuren 0010 / Zwart

096


BLISS HANDSCHOEN PROTECTIE

FGS072

ERGONOMIE

De Bliss handschoen is ontworpen met slechts een doel: de perfecte balans tussen pasvorm en gevoel. Doel bereikt. Als je het hebt over een geweldige all-round zomer

Buitenstof zekere grip, suède

Pasvorm tour pasvorm

tourhandschoen die past bij praktisch iedere leren of textiele combinatie, zonder

met WR nabehandeling, rundleder,

Verstelmogelijkheden

stijl of veiligheid uit het oog te verliezen, dan is deze het wel. De suède bovenkant is

geitenleder, PWR|shell 500D stretch

verstelriempje op de pols,

behandeld met een waterafstotende coating om te voorkomen dat de stof doorweekt

Zichtbaarheid reflectie op de

verstelbandje op de manchet

raakt. Dit houdt u droog tijdens onverwachte regenbuien tijdens een lome zomerse

manchet

Ventilatie ventilatiepanel op de

rit naar zomaar nergens heen.

Protectie EVA foam op de vingers,

vingers

knokkel, duim en palm, PWR|aramide

Kenmerken zekere gripprint,

op de palm

elastisch op de pols, vizierwisser,

Voering tri-fleece voering

standaard manchet, stretch gedeeltes op de vingers en bovenzijde van de hand MATEN EN KLEUREN Maten S–XZL Kleuren 0010 / Zwart

BLISS LADIES’ HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGS073

De Bliss Ladies handschoen is ontworpen met slechts een doel: de perfecte balans tussen pasvorm voor dames en gevoel. Doel bereikt. Dit is een geweldige all-round

Buitenstof zekere grip, suède

Pasvorm tour pasvorm

zomer tourhandschoen die past bij praktisch iedere leren of textiele combinatie,

met WR nabehandeling, rundleder,

Verstelmogelijkheden

zonder stijl of veiligheid uit het oog te verliezen, met exact dezelfde eigenschappen

geitenleder, PWR|shell 500D stretch

verstelriempje op de pols,

als de herenvariant, maar aangepast om perfect om de vrouwenhand te passen. De

Zichtbaarheid reflectie op de

verstelbandje op de manchet

suède bovenkant is behandeld met een waterafstotende coating om te voorkomen

manchet

Ventilatie ventilatiepanel op de

dat de stof doorweekt raakt. Dit houdt u droog tijdens onverwachte regenbuien

Protectie EVA foam op de vingers,

vingers

tijdens een lome zomerse rit naar zomaar nergens heen.

knokkel, duim en palm, PWR|aramide

Kenmerken zekere gripprint,

op de palm

elastisch op de pols, vizierwisser,

Voering tri-fleece voering

standaard manchet, stretch gedeeltes op de vingers en bovenzijde van de hand MATEN EN KLEUREN Maten S–XL Kleuren 0010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

097


bastion GTX HANDSCHOEN PROTECTIE

FGW038

ERGONOMIE

De Bastion GTX staat bovenaan onze lijst van winterhandschoenen. Het

Pasvorm tour pasvorm

door het GORE-TEX® membraan. Dit wordt gecombineerd met technisch

hoogste niveau van ademendheid en waterdichtheid worden geleverd ®

Buitenstof Cordura 1000D ribstop ®

®

met Teflon coating, schoeller -dynamic ®

met schoeller® NanoSphere , suède met WR nabehandeling, geitenleder ®

Verstelmogelijkheden

hoogstaande stoffen, protectie afgeleid van onze MotoGP handschoenen

verstelriempje, verstelbandje

en thermo voeringen om u een ultra lichte, zeer beschermende winterhand-

Kenmerken elastisch, vizierwisser,

schoen te bieden. De lijst met productkenmerken is indrukwekkend, maar in

met WR nabehandeling, SuperFabric

geitenleer gripprint, standaard manchet,

basis komt het hier op neer: u zult waarschijnlijk heel moeilijk ergens anders

Isolatie Push-Pull tri-fleece voering,

stretch gedeeltes

een meer comfortabele winterhandschoen kunnen vinden.

®

Thermolite Plus MATEN EN KLEUREN

Waterdichtheid & Ademendheid GORE-TEX

®

Maten S–XZL Kleuren 0010 / Zwart

membraan Samenstelling buitenstof: 59% leder, 31% polyamide, 8% polyester, 2% elastane. voering: 100% polyester. ®

membraan: 100% GORE-TEX membraan (ePTFE) ®

Protectie SuperFabric PU geïnjecteerde knokkel, TPU hardshell pink protector, PU geïnjecteerde vingerknokkels, dual comb palm slider, EVA foam, PU geïnjecteerd op rug van de hand Zichtbaarheid reflectie, gelamineerde reflectie

alaska GTX HANDSCHOEN

FGW037

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof suède met WR

Pasvorm tour pasvorm

kan de Alaska GTX met zijn GORE-TEX® membraan de koudste dagen aan

nabehandeling, geitenleder met WR

Verstelmogelijkheden

in stijl en met comfort. Zoals bij alle REV’IT! handschoenen zorgt Engineered

nabehandeling

verstelriempje, verstelbandje

skin® design voor de balans tussen protectie en functie. Het resultaat: een

Isolatie Push-Pull tri-fleece voering,

Kenmerken elastisch, vizierwisser,

superieure winterhandschoen.

Voor de meer traditionele motorrijder die de voorkeur geeft aan een volledig leren handschoen boven de lichtgewicht leer-textiel mix van de Bastion GTX,

®

geitenleer gripprint, standaard manchet,

Thermolite Plus Waterdichtheid & Ademendheid GORE-TEX

stretch gedeeltes ®

MATEN EN KLEUREN

membraan Samenstelling buitenstof: 100%

Maten S–XZL

leder. voering: 100% polyester.

Kleuren 0010 / Zwart

®

membraan: 100% GORE-TEX membraan (ePTFE) Protectie TPU hard-shell

pink protector, PU geïnjecteerde vingerknokkels, hard-shell knokkel overtrokken met leer, dual comb palm slider, EVA foam Zichtbaarheid reflectie, gelamineerde reflectie

REVZINE | #06 Collectie 2012

99


fusion GTX handschoen

FGW050

Ideaal voor verwarmde handvatten Voor de diehard motorrijders die het hele jaar rijden en daarbij verwarmde handvatten gebruiken om hun handen op temperatuur te houden, is de FUSION GTX precies wat ze nodig hebben. Er worden 2 types isolerend materiaal gebruikt: een dunne, zeer ademende en vochtregulerende Push-Pull tri-fleece voering op de palm, gecombineerd met de ultradunne en superisolerende Thermolite® Plus en Exkin® Platinum® voering bovenop de hand. De FUSION GTX handschoen combineert waterafstotende stretchstof op de bovenkant met Pittards® goat Armortan® WR100X leer op de palm en wordt afgewerkt met de dual comp palm slider voor maximale veiligheid. GORE -TEX® garandeert de waterdichtheid, wat de FUSION een ongelooflijke handschoen maakt voor de meest uitdagende omstandigheden.

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof Pittards® goat Armortan® WR100X, geitenleder met WR nabehandeling,

Pasvorm tour pasvorm

PWR|shell 500D, PWR|shell 500D stretch, suède met WR nabehandeling

Verstelmogelijkheden verstelriempje op de pols, verstelbandje op de manchet

Isolatie Thermolite® Plus met Exkin® Platinum®, Push-Pull tri-fleece voering, High loft

Kenmerken stretch gedeeltes op de vingers, vizierwisser, elastisch op de pols,

bontvoering

standaard manchet

Samenstelling buitenstof: 53% leder, 47% polyamide, voering: 100% polyester, membraan: 100% GORETEX® membraan (ePTFE)

MATEN EN KLEUREN

Waterdichtheid & Ademendheid GORE-TEX® membraan

Maten S–XZL

Protectie dual comp palm slider, Temperfoam® op de vinger, knokkel en manchet,

Kleuren 0010 / Zwart

EVA foam op de pink, duim en palm, PWR|aramide op de palm Zichtbaarheid gelamineerde reflectie op de manchet Verkrijgbaar vanaf oktober 2012

100


orion GTX HANDSCHOEN

FGW036

ERGONOMIE

Voor veel serieuze tourrijders en ervaren commuters zal de Orion GTX

Pasvorm tour pasvorm

bovenkant, gecombineerd met de volledig lederen palm, maken de Orion

met Teflon coating, suède met WR

Verstelmogelijkheden

GTX winter handschoen een geweldig compromis tussen het draagcomfort

nabehandeling, PWR|wax 500D,

verstelriempje, verstelbandje

van de drager en protectie. Het zeer ademende GORE-TEX® membraan

geitenleder met WR nabehandeling,

Kenmerken elastisch, vizierwisser,

houdt uw handen droog en comfortabel, wat voor weer het ook is.

PWR|shell 500D

standaard manchet, stretch gedeeltes,

Isolatie Push-Pull tri-fleece voering,

digital grip patches

PROTECTIE

handschoen precies dat zijn wat ze zoeken. De lichtgewicht slijtvaste textiele ®

Buitenstof Cordura 1000D ribstop ®

®

Thermolite Plus MATEN EN KLEUREN

Waterdichtheid & Ademendheid GORE-TEX

®

Maten XS–XZL Kleuren 0010 / Zwart

membraan Samenstelling buitenstof: 61% leder, 39% polyamide, voering: 100% ®

polyester. membraan: 100% GORE-TEX membraan (ePTFE) ®

®

Protectie schoeller -keprotec op de palm, PU geïnjecteerde vingerknokkels, EVA foam Zichtbaarheid reflectie, gelamineerde reflectie

orion GTX ladies’ HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGW042

Dankzij de GORE-TEX® waterproof technologie, is de ORION GTX dameshandschoen de ultieme dames winterhandschoen in onze collectie.

Buitenstof Cordura® 1000D ribstop

Pasvorm tour pasvorm

Gemaakt met onze speciale pasvormpatronen, zijn de vorm en pasvorm

met Teflon® coating, suède met WR

Verstelmogelijkheden

onovertroffen en biedt de ORION een elegante look en feel, zonder compromis in veiligheid en bescherming tegen weersinvloeden. De

nabehandeling, PWR|wax 500D,

verstelriempje, verstelbandje

geitenleder met WR nabehandeling,

Kenmerken elastisch, vizierwisser,

handschoen heeft een sterke geitenleren palm met WR afwerklaag, een

PWR|shell 500D

standaard manchet, stretch gedeeltes,

polyamide bovenzijde die is gecoat met Teflon en extra gelamineerde

Isolatie Thermolite®, Push-Pull tri-

digital grip patches

reflectiepanelen, voor betere zichtbaarheid vanaf de zijkant.

fleece voering Waterdichtheid &

MATEN EN KLEUREN

Ademendheid GORE-TEX®

Maten S–XL

membraan

Kleuren 0010 / Zwart

Zichtbaarheid reflectie, gelamineerde reflectie Samenstelling buitenstof: 61% leder, 39% polyamide voering: 100% polyester. membraan: 100% GORE-TEX® membraan (ePTFE) Protectie PWR|aramide op de palm, PU geïnjecteerde vingerknokkels, EVA foam

REVZINE | #06 Collectie 2012

101


milano GTX HANDSCHOEN

FGW035

ERGONOMIE

PROTECTIE

Met de Milano GTX winter handschoen, introduceert REV’IT! een mooie urban winterhandschoen met het casual, stijlvolle uiterlijk van onze

Pasvorm city pasvorm

Buitenstof PWR|shell 330D ®

urban kleding, zonder concessies te doen in draagcomfort, veiligheid en

met Teflon coating, zekere grip,

Verstelmogelijkheden

bescherming tegen de weersinvloeden. Voor dagelijks gebruik in de stad, is

PWR|wax 500D, geitenleder met WR

verstelriempje

de Milano GTX het product dat aan al uw eisen zal voldoen, dag en nacht.

nabehandeling

Kenmerken zekere gripprint,

Isolatie nano silver tri-fleece liner,

elastisch, standaard manchet, stretch

Thermolite

®

gedeeltes

Waterdichtheid & Ademendheid GORE-TEX

®

MATEN EN KLEUREN

membraan

Maten XS–XZL

Samenstelling buitenstof: 65%

Kleuren 0010 / Zwart

polyamide, 30% leder, 5% andere stoffen. voering: 100% polyester. ®

membraan: 100% GORE-TEX membraan (ePTFE) ®

®

Protectie schoeller -keprotec op de palm, EVA foam Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

kelvin h2o | kelvin h2o ladies’ HANDSCHOEN PROTECTIE

FGW030

Zichtbaarheid reflectie op de

De KELVIN H2O is een kwalitatief hoogwaardie winterhandschoen voor de

bovenzijde van de hand

4-seizoenen rijder. De buitenlaag is een combinatie van leder, geitenleer en suède ®

Buitenstof suède met WR

met een WR nabehandeling. De Schoeller® PCM isolatie is lichtgewicht maar ERGONOMIE

isloeert geweldig en houdt de handen continu op een comfortabele temperatuur. Het

Isolatie schoeller -PCM™, DexFill ,

Pasvorm tour pasvorm

bedekte hard-shell knokkel, PU gïnjecteerde vingers en leren grip vlakjes. Er zijn ook

tri-fleece voering

Verstelmogelijkheden

speciale damesmaten van de KELVIN H2O.

Waterdichtheid &

verstelriempje op de pols, verstelbandje

nabehandeling, rundleder, geitenleder, Pampas rundleder (met PU coating) ®

®

®

Ademendheid hydratex | Z-liner

hoge protectieniveau dat deze handschoen biedt, komt van ondermeer een met leer

op de manchet

Samenstelling buitenstof: 100%

Kenmerken elastisch op de pols,

leder. voering: 71% polyester, 17%

suede vizier wisser, standaard manchet,

polyurethaan , 12% paraffine

stretch gedeeltes op de vingers en pols

membraan: 100% polyurethaan ®

®

Protectie schoeller -keprotec op

MATEN EN KLEUREN

de palm, PU injectie op de duim, PU

Maten S-XYL

injectie op de palm, PU geïnjecteerde

vingerknokkels, hard-shell knokkel

Kleuren 0010 / Zwart

overtrokken met Pampas, PU injectie op de pink, PU injectie op de pols

102

S-XL (ladies)


element 2 h2o handschoen PROTECTIE

ERGONOMIE

FGW048

Een flexibele knokkel en reflecterende inzetjes op de manchet geven de ELEMENT 2 H2O zijn unieke en sportieve uiterlijk. De voering en het membraan maken

Buitenstof geitenleder met WR

Pasvorm tour pasvorm

deze volledig leren winterhandschoen warm en waterproof en zorgen voor een

nabehandeling, rundleder, tech leder

Verstelmogelijkheden

comfortabele rit tijdens kou en/of regen. Inzetjes op de vingertoppen geven

met PU coating, suède met WR

verstelriempje op de pols, verstelbandje

een betere grip op het stuur. Het zal moeilijk zijn om een fijner paar all-round

nabehandeling

op de manchet

winterhandschoenen te vinden.

Isolatie Fiberfill®, Push-Pull tri-fleece

Kenmerken stretch gedeeltes

voering

op de vingers en bovenzijde van de

Waterdichtheid &

hand, vizierwisser, elastisch op de pols,

Ademendheid hydratex® | Z-liner

standaard manchet

Samenstelling buitenstof: 92% leder, 8% polyamide, voering: 100% polyester,

MATEN EN KLEUREN

membraan: 100% polyurethaan

Maten S–XZL

Protectie PU geïnjecteerde

Kleuren 0010 / Black

vingerknokkels, PU geïnjecteerde knokkel, EVA foam op de pink, duim, palm en manchet, PWR|aramide op

Verkrijgbaar vanaf oktober

de palm

2012

Zichtbaarheid reflectie op de manchet

element 2 h2o ladies’ handschoen PROTECTIE

ERGONOMIE

FGW049

De vrouwelijke pasvorm van de ELEMENT 2 H20 Ladies winterhandschoenen maken dit een uitstekende keuze voor dames die comfortabel willen rijden in kouder weer.

Buitenstof geitenleder met WR

Pasvorm tour pasvorm

nabehandeling, rundleder, tech leder

Verstelmogelijkheden

impact. Zichtbaarheid is een andere bonus, dankzij het reflecterende logo op de

met PU coating, suède met WR

verstelriempje op de pols, verstelbandje

manchet. Veiligheid gaat voor alles bij deze all-round dames winterhandschoen.

nabehandeling

op de manchet

Isolatie Fiberfill®, Push-Pull tri-fleece

Kenmerken stretch gedeeltes

voering

op de vingers en bovenzijde van de

Waterdichtheid &

hand, vizierwisser, elastisch op de pols,

Ademendheid hydratex® | Z-liner

standaard manchet

De opvallende geïnjecteerde knokkel is flexibel, maar zeer krachtig in het geval van

Samenstelling buitenstof: 92% leder, 8% polyamide, voering: 100% polyester,

MATEN EN KLEUREN

membraan: 100% polyurethaan

Maten S–XL

Protectie PU geïnjecteerde

Kleuren 0010 / Black

vingerknokkels, PU geïnjecteerde knokkel, EVA foam op de pink, duim, palm en manchet, PWR|aramide op

Verkrijgbaar vanaf oktober

de palm

2012

Zichtbaarheid reflectie op de manchet

REVZINE | #06 Collectie 2012

103


zoom h2o HANDSCHOEN

FGW027

PROTECTIE

ERGONOMIE

Voor de tourrijder die zoekt naar een winterhandschoen die waar biedt voor het geld,

Buitenstof rundleder, geitenleder,

Pasvorm tour pasvorm

onder het leer wat ervoor zorgt dat er geen stiknaad rond de knokkel zit. Dit draagt bij

digital grip

Verstelmogelijkheden

aan de veiligheid van de handschoen en geeft het zijn unieke uiterlijk.

is de ZOOM H2O een geweldige keuze. De hard-shell knokkel is direct geïntegreerd

®

Isolatie Fiberfill , tri-fleece voering

verstelriempje op de pols, verstelbandje

Waterdichtheid &

op de manchet ®

Ademendheid hydratex | Z-liner

Kenmerken elastisch op de pols,

Samenstelling buitenstof: 97%

standaard manchet, stretch gedeeltes

leder, 3% overige vezels. voering:

op de vingers en pols, digital grip

100% polyester. membraan: 100%

patches

polyurethaan Protectie hard-shell knokkel

MATEN EN KLEUREN

overtrokken met leer, EVA foam op de

Maten XS-XYL

vingers, palm en manchet

Kleuren 0010 / Zwart

ZOOM H20 LADIES’ HANDSCHOEN

FGW041

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof rundleder, geitenleder,

Pasvorm tour pasvorm

leer verwerkt, maar de ZOOM is ook speciaal ontworpen voor de anatomie van een

digital grip

Verstelmogelijkheden

vrouwenhand. Speciaal voor de vrouwelijke tourrijder die op zoek is naar een warme,

ZOOM H2O dames winterhandschoenen verbinden protectie naadloos met een fraaie en slanke look en feel voor dames. Niet alleen is de knokkel direct onder het

Isolatie Fiberfill®, tri-fleece voering

verstelriempje, verstelbandje

waterproof en geweldig passende handschoen voor een redelijk bedrag, is de ZOOM

Waterdichtheid &

Kenmerken elastisch, standaard

H2O dameshandschoen precies waarnaar u hebt gezocht.

Ademendheid hydratex® | Z-liner

manchet, stretch gedeeltes, digital grip

Samenstelling buitenstof: 100%

patches

leder. voering: 100% polyester. membraan: 100% polyurethaan

MATEN EN KLEUREN

Protectie PWR|aramide op de

Maten S-XL

palm, hard-shell knokkel overtrokken

Kleuren 0010 / Zwart

met leer, EVA foam

104


capri h2o | capri h2o ladies’ HANDSCHOEN ERGONOMIE

PROTECTIE

FGW034

De CAPRI H2O is een instapmodel leren handschoen die perfect geschikt is voor de tourrijder in winterse omstandigheden. De warme voering zorgt voor een prettige

Buitenstof suède met WR

Pasvorm tour pasvorm

warmte zonder extra dikte toe te voegen, terwijl het geitenleer van de handschoen

nabehandeling, geitenleder, digital grip

Verstelmogelijkheden

zorgt voor een zacht gevoel. Er zijn ook speciale damesmaten van de CAPRI H2O.

®

Isolatie Fiberfill , tri-fleece voering

verstelriempje op de pols, verstelbandje

Waterdichtheid &

op de manchet ®

Ademendheid hydratex | Z-liner

Kenmerken elastisch op de pols,

Samenstelling buitenstof: 87% leder,

suede vizier wisser, standaard manchet,

8% polyurethaan, 5% polyamide

stretch gedeeltes op de vingers en pols,

voering: 100% polyester. membraan:

digital grip patches

100% polyurethaan Protectie EVA foam op de vinger,

MATEN EN KLEUREN

knokkel, palm, duim en manchet

Maten Heren S-XYL

Zichtbaarheid reflecterend logo op

Kleuren 0010 / Zwart

de manchet, reflectie op de manchet MATEN EN KLEUREN Maten Dames S-XL Kleuren 0014 / Zwart

nepal h2o HANDSCHOEN

FGW033

ERGONOMIE

PROTECTIE

De NEPAL H2O is een instapmodel, textiele handschoen die de handen beschermt tegen koude en natte omstandigheden. Het biedt een geweldige isolatie, door de

Buitenstof suède met WR

Pasvorm tour pasvorm

combinatie van een waterproof en ademend membraan met een textiele bovenzijde

nabehandeling, PWR|shell 1200D

Verstelmogelijkheden

en geitenleren palm. Deze warme winterhandschoen is zeer comfortabel en zal uw

stretch, geitenleder, PWR|shell 500D,

verstelriempje op de pols, verstelbandje

handen beschermen tegen de weersinvloeden.

digital grip

op de manchet ®

Isolatie Fiberfill , tri-fleece voering

Kenmerken elastisch op de pols,

Waterdichtheid &

suede vizier wisser, standaard manchet, ®

Ademendheid hydratex | Z-liner

stretch gedeeltes op de pols, digital grip

Samenstelling buitenstof: 63%

patches

polyamide, 35% leder, 2% polyurethaan voering: 100% polyester. membraan:

MATEN EN KLEUREN

100% polyurethaan

Maten XS–XZL

Protectie EVA foam op de vingers,

Kleuren 1010 / Zwart

knokkel, duim en palm

1050 / Zwart - antraciet

Zichtbaarheid reflecterend logo op

1200 / Zwart - rood

de manchet, reflectie op de manchet

REVZINE | #06 Collectie 2012

105


shoot h2o HANDSCHOEN

FGW023

ERGONOMIE

Deze all-round waterproof winter tourhandschoen is gemaakt van scheur- en slijtvast

Buitenstof rundleder, Clarino ,

Pasvorm tour pasvorm

thermovoering met uitstekende vochtregulerende eigenschappen die uw handen

PWR|shell 500D

Verstelmogelijkheden

warm en droog houden.

Isolatie fleece

verstelriempje , verstelbandje

PROTECTIE

leder en stof. De SHOOT H2O is gevoerd met een zachte en comfortabel polar fleece ®

Kenmerken elastisch , standaard

Waterdichtheid & ®

Ademendheid hydratex | Z-liner

manchet , stretch gedeeltes

Samenstelling buitenstof: 55% leder, 42% polyamide, 3% overige vezels,

MATEN EN KLEUREN

voering: 100% polyester, membraan:

Maten XS-XYL

100% polyurethaan

Kleuren 0010 / Zwart

Protectie PU geïnjecteerde vingerknokkels, PU geïnjecteerde knokkel, EVA foam

protec h2o HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGW019

Deze modieuze winterhandschoen, gemaakt van een sterke mix van katoen en textiel is speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. Dankzij de basic stijl is de

Buitenstof suède met WR

Pasvorm city pasvorm

PROTEC H2O niet makkelijk te herkennen als een motorhandschoen. Hij zal perfect

nabehandeling, dot grip, geitenleder,

Verstelmogelijkheden

passen bij uw dagelijkse kleding.

PWR|shell rib

verstelriempje op de pols

Isolatie tri-fleece voering

Kenmerken elastisch op de pols,

Waterdichtheid &

vizierwisser, standaard manchet ®

Ademendheid hydratex | Z-liner Samenstelling buitenstof: 52%

MATEN EN KLEUREN

polyamide, 46% leder, 2% overige vezels

Maten XS-XYL

voering: 100% polyester

Kleuren 0010 / Zwart

membraan: 100% polyurethaan ®

®

Protectie schoeller -keprotec op de palm

treo h2o HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGW018

Het unieke ‘kreeftenschaar’ ontwerp van de TREO biedt het beste van twee werelden: de warmte van een want en het gemak van een handschoen. Het

Buitenstof nylon poplin

Pasvorm city pasvorm, wijd

Isolatie tri-fleece voering

Kenmerken elastisch op de pols en

van alle tourrijders. De TREO kan ook worden gedragen als een waterproof laag over

Waterdichtheid &

manchet, standaard manchet

een andere handschoen.

®

Ademendheid hydratex | Z-liner Samenstelling buitenstof: 100%

MATEN EN KLEUREN

polyamide. voering: 100% polyester

Maten XS-XYL

membraan: 100% polyurethaan

Kleuren 0010 / Zwart

106

waterproof membraan en de thermovoering voorzien in de basis winterbehoeftes


STREET H20 HANDSCHOEN PROTECTIE

ERGONOMIE

FGW039

Deze winterhandschoen met korte manchet is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de stad. Lichtgewicht dankzij het gebruik van diverse materialen, zoals soft Shell op

Buitenstof suède, geitenleder,

Pasvorm city pasvorm

de bovenzijde van de hand en een geitenleren lederen palm, maar ook waterproof

PWR|shell 500D stretch

Kenmerken elastisch, korte

dankzij het hydratex z-liner membraan. Voor extra warmte is een comfortabele

Isolatie Fiberfill®, Push-Pull tri-fleece

manchet

Waterdichtheid &

thermovoering toegevoegd, zonder dat de handschoen hierdoor al te dik wordt en u dus goed gevoel houdt met het stuur.

voering MATEN EN KLEUREN

Ademendheid hydratex® | Z-liner

Maten S-XZL

Samenstelling buitenstof: 53%

Kleuren 0010 / Zwart

leder, 47% polyamide. voering: 100% polyester. membraan: 100% polyurethaan Zichtbaarheid reflectie Protectie PWR|aramide op de palm, EVA foam

STREET H20 LADIES’ HANDSCHOEN

FGW040

PROTECTIE

ERGONOMIE

De STREET H2O Ladies heeft exact dezelfde functionele eigenschappen als de

Buitenstof suède, geitenleder,

Pasvorm city pasvorm

waardoor het de perfecte keuze is voor dames die in de stad rijden. Hij zal ook

PWR|shell 500D stretch

Kenmerken elastisch, korte

perfect passen bij uw dagelijkse kleding. Deze handschoen heeft een dubbel doel;

Isolatie Fiberfill®, Push-Pull tri-fleece

manchet

niet alleen functie, maar ook fashion.

herenvariant, maar is speciaal gevormd rond de anatomie van een dameshand,

voering Waterdichtheid &

MATEN EN KLEUREN

Ademendheid hydratex® | Z-liner

Maten S-XL

Samenstelling buitenstof: 53%

Kleuren 0010 / Zwart

leder, 47% polyamide. voering: 100% polyester. membraan: 100% polyurethaan Zichtbaarheid reflectie Protectie PWR|aramide op de palm, EVA foam

REVZINE | #06 Collectie 2012

107


apache h2o laars

FBR011

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof volnerf rundleder, suède, Pampas rundleder (met PU coating) ®

Pasvorm tour pasvorm

Waterdichtheid & Ademendheid hydratex I G-liner

Kenmerken bandje voor makkelijke instap, Pampas schakelpad, anatomisch

Samenstelling buitenstof: 100% leder. zool: 100% rubber

gevormd voetbed, versterkte hiel en zijpanel, olie en benzine resistente zool

voering: 100% polyester membraan: 100% polyurethaan

MATEN EN KLEUREN

Protectie SP | protec op de enkel, thermisch gevormde scheenplaat

Maten 38-46

Zichtbaarheid reflectie op de hiel

Kleuren 0010 / Zwart

Een laars voor alle seizoenen REV’IT! laarzen reizen naar de verre uithoeken van de wereld en maken elk extreem weertype en alle rijomstandigheden mee. Als zij konden praten, konden zij u waarschijnlijk meer vertellen over uithoudingsvermogen dan hun eigenaren. De APACHE H2O laars is een perfect voorbeeld. Hij combineert de functionaliteit van een kwalitatieve touringlaars met een semi-offroad zool. Het anatomisch gevormde voetbed verhoogt de draagbaarheid van de APACHE H2O laarzen, waardoor ze niet alleen goed zitten voor een motorrit, maar ook heel makkelijk lopen. Er is niets vergelijkbaar met deze volnerf lederen laars, die perfect is voor avontuurlijke rijders die uren op de weg zitten maar ook off-road terrein betreden. Ook een geweldige laars voor ATV- en quadrijders. Voor off-road en touring is de APACHE H2O de laars die u altijd al zocht.

REVZINE | #06 Collectie 2012

109


boulder h2o laars PROTECTIE

FBR012

De BOULDER is een waterproof basismodel van een motorlaars, geschikt voor iedereen die een beschermende laars zoekt tegen een concurrerende prijs. Het ademende membraan zorgt dat de laars waterproof is en voorkomt tegelijkertijd dat uw

Buitenstof Pampas rundleder (met

voeten vochtig worden van transpiratie. Het anatomisch gevormde voetbed, elstische band en klitteband sluiting maken de

PU coating), rundleder

laars ook zeer comfortabel om op te lopen en zorgen voor een perfecte pasvorm.

Waterdichtheid & 速

Ademendheid hydratex I G-liner Samenstelling buitenstof: 100% leder. zool: 100% rubber voering: 100% polyester membraan: 100% polyurethaan Protectie SP | protec op de enkel, thermisch gevormde scheenplaat Zichtbaarheid reflectie op de hiel

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm Kenmerken elastisch op de kuit, versterkte hiel, Pampas schakelpad, anatomisch gevormd voetbed, versterkt zijpanel, olie en benzine resistente zool MATEN EN KLEUREN Maten 38-49 Kleuren 0010 / Zwart

rival h2o laars PROTECTIE

FBR010

De RIVAL H2O laars is een modieuze waterproof tourlaars, gemaakt van het beste textiel en leer. De laars is uitgerust met thermo gevormde scheen-, hiel- en teenplaten voor optimale bescherming. De zool is opgebouwd uit 2 componenten en is

Buitenstof PWR|shell, Pampas

bestand tegen olie en benzine en is comfortabel op de motor, maar loopt ook lekker. Het anatomisch gevormde voetbed en de

rundleder (met PU coating), rundleder

unieke pasvorm dragen bij aan dat comfort, waardoor de RIVAL H2O een van de meest draagbare laarzen in de markt is.

Waterdichtheid & 速

Ademendheid hydratex I G-liner Samenstelling buitenstof: 70% leder, 30% polyamide. zool: 100% rubber voering: 100% polyester membraan: 100% polyurethaan Protectie SP | protec op de enkel, thermisch gevormde scheenplaat Zichtbaarheid reflectie op de hiel

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm Kenmerken bandje voor makkelijke instap, Pampas schakelpad, anatomisch gevormd voetbed, versterkte hiel en zijpanel, olie en benzine resistente zool MATEN EN KLEUREN Maten 36-47 Kleuren 0010 / Zwart

110


fighter h2o laars PROTECTIE

FBR009

Deze korte, waterproof FIGHTER H2O laarzen zijn ideaal voor woon-werk verkeer of voor touren in de zomer door de combinatie van comfort, veiligheid en een casual uitstraling. De zool van de laars is bestand tegen olie en benzine en is

Buitenstof PWR|shell, Pampas

comfortabel op de motor, maar loopt ook lekker. De hiel en teen worden beschermd door thermo gevormde platen die hoge

rundleder (met PU coating), rundleder

bescherming bieden zonder aan comfort in te boeten. Het casual ontwerp van de FIGHTER H2O past prima bij je dagelijkse

Waterdichtheid &

kleding. ®

Ademendheid hydratex I G-liner Samenstelling buitenstof: 70% leder, 30% polyamide. zool: 100% rubber voering: 100% polyester membraan: 100% polyurethaan Protectie SP | protec op de enkel

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm Kenmerken verborgen vetersysteem met overlap, Pampas schakelpad, anatomisch gevormd voetbed, olie en benzine resistente zool MATEN EN KLEUREN Maten 36-47 Kleuren 0010 / Zwart

air blend laars PROTECTIE

FBR008

Met de AIR BLEND LAARS kan de REV’IT! klant niet langer alleen kiezen uit een breed aanbod van waterproof zomerlaarzen, maar is de keuzemogelijkheid uitgebreid met volledig geventileerde zomerlaarzen. De AIR BLEND laars biedt precies dezelfde

Buitenstof PWR|shell mesh, suède,

bescherming als FIGHTER H2O laarzen en is een geweldige korte zomerlaars.

Pampas rundleder (met PU coating) Samenstelling buitenstof: 70% leder, 30% polyamide. zool: 100% rubber voering: 100% polyester membraan: 100% polyurethaan Protectie SP | protec op de enkel

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm Ventilatie ventilatiepanels Kenmerken verborgen vetersysteem met overlap, Pampas schakelpad, anatomisch gevormd voetbed, olie en benzine resistente zool MATEN EN KLEUREN Maten 36-47 Kleuren 0010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

111


feel 3.7 rugprotector

TPB001

Anti penetratie buitenschalen De polypropyleen buitenschalen bieden maximale protectie tegen penetratie, wat het verschil is met “zachte protectoren”.

Ergonomie Gepatenteerd verbindingssysteem om de Tryonic Vertebra buitenschalen aan elkaar te verbinden. Absolute bewegingsvrijheid en maximale ergonomie om uw lichaamsbewegingen te volgen. Ademend CoolMax® stretch mesh omringd door thermisch gevormde, gevoerde delen.

T.C.F. gepatenteerde verstelbare band Gepatenteerd “Tryonic Custom Fit” band system die in de lengte te verstellen is, zodat er maar 1 band hoeft te zijn voor iedereen.

Bescherming tegen impact EPS kern – speciale Tryonic samenstelling. Tests tonen dat de energie die vrijkomt bij de ruggengraat, na impact, 3,7 kiloNewton/kN is. Certificatie niveau 2, wat het hoogst haalbare is.

Protectie en draagcomfort in perfecte harmonie De Feel3.7 rugprotector behoort tot de top in zijn klasse; de uitstekende balans tussen een impact absorptie de ver onder CE Level 2 ligt en draagcomfort, dankzij de unieke constructie, lichtgewicht componenten en ergonomische eigenschappen, is uniek te noemen. Het gepatenteerde Tryonic Vertebra joint systeem verbindt de polypropyleen buitenschalen tot een stevig ondoordringbaar schild maar zorgt gelijk voor een onovertroffen bewegingsvrijheid. De EPS kern garandeert maximale energie absorptie (<4kN restkracht) wat ruim binnen de CE Level 2 norm is (< 9kN restkracht). Een ander uniek kenmerk is de gepatenteerde, verstelbare sluitband (T.C.F. Tryonic Custom Fit), die iedere rijder een perfecte pasvorm garandeert. De Feel3.7 is ook een van de meest comfortabele rugprotectoren voor actieve sporten of rijden met warm weer, dankzij het Coolmax mesh aan de achterzijde. Omdat de Feel3.7 werkzaam blijft bij temperaturen tot min 20° Celsius, is het ook de perfecte keuze voor diverse wintersport activiteiten.

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof Polypropyleen buitenschaal, Coolmax stretch mesh omtrokken met

Pasvorm Ergonomisch vormgegeven, volgt vloeiend de vormen van het lichaam

thermisch gevormde voering, EPS (Expanded Polystyreen) kern

Verstelmogelijkheden T.C.F. – Tryonic Custom Fit sluitsysteem (gepatenteerd)

Protectie CE Level 2 (3,7kN) – EN 1621-2 norm

Ventilatie Coolmax stretch mesh panel, Air vent kanalen in buitenschaal Kenmerken Tryonic Vertebra joint systeem (gepatenteerd), Getest voor wintersporten tot -20° C, Gemiddeld gewicht 768 gr MATEN EN KLEUREN Maten S-M-L Kleuren 3530 / Grijs - blauw

112

3300 / Wit - blauw


feel 3.7 race rugprotector

TPB002

De Feel3.7 RACE heeft geen schouderbanden, maar alleen een Velcro klittenband sluiting in de taille, zodat het voldoet aan de protectieregels van professionele sporters van de internationale skifederatie. ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof Polypropyleen

Pasvorm Ergonomisch

buitenschaal, Coolmax stretch mesh

vormgegeven, volgt vloeiend de

omtrokken met thermisch gevormde

vormen van het lichaam

voering, EPS (Expanded Polystyreen)

Verstelmogelijkheden T.C.F. –

kern

Tryonic Custom Fit sluitsysteem

Protectie CE Level 2 (3,7kN) – EN

(gepatenteerd)

1621-2 norm

Ventilatie Coolmax stretch mesh panel, Air vent kanalen in buitenschaal

MATEN EN KLEUREN

Kenmerken Tryonic Vertebra joint

Maten S-M-L

systeem (gepatenteerd), Getest voor

Kleuren 3300 / Wit - blauw

wintersporten tot -20° C, Gemiddeld gewicht 768 gr

feel 3.7 vest rugprotector

TPV001

Het Feel3.7 VEST combineert de unieke prestaties, ergonomische eigenschappen en protectie van de Feel3.7 rugprotector met het draagcomfort van een lichtgewicht vest. ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof Polypropyleen

Pasvorm Ergonomisch

buitenschaal, Coolmax stretch mesh

vormgegeven, volgt vloeiend de

omtrokken met thermisch gevormde

vormen van het lichaam

voering, EPS (Expanded Polystyreen)

Verstelmogelijkheden T.C.F. –

kern

Tryonic Custom Fit sluitsysteem

Protectie CE Level 2 (3,7kN) – EN

(gepatenteerd)

1621-2 norm

Ventilatie Coolmax stretch mesh panel, Air vent kanalen in buitenschaal

MATEN EN KLEUREN

Kenmerken Tryonic Vertebra joint

Maten M-L

systeem (gepatenteerd), Getest voor

Kleuren 3300 / Wit - blauw

wintersporten tot -20° C, Gemiddeld gewicht 768 gr

see+ rugprotector

tpb003

Vergeleken met de Feel3.7, heeft de See+ rugprotector een wat hogere restkracht (7,7kN), die nog steeds ruim binnen de CE Level 2 norm (EN1621-2) valt. Maar minder gewicht en een dunnere buitenschaal bieden een perfect alternatief voor diegenen die lager gewicht prefereren boven hogere impactwaardes. PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof polyamide omtrokken

Pasvorm Ergonomisch

met thermisch gevormde voering,

vormgegeven, volgt vloeiend de

Polypropyleen buitenschaal, EPS

vormen van het lichaam

(Expanded Polystyreen) kern

Verstelmogelijkheden T.C.F. –

Protectie CE Level 2 (7,7kN) – EN

Tryonic Custom Fit sluitsysteem

1621-2 norm

(gepatenteerd) Ventilatie Polyamide stretch mesh

MATEN EN KLEUREN

panel, Air vent kanalen in buitenschaal

Maten S-M-L-XL

Kenmerken Getest voor

Kleuren 1300 / Zwart - blauw

wintersporten tot -20° C, Gemiddeld

gewicht 660 gr

3300 / Wit - blauw

REVZINE | #06 Collectie 2012

113


t6 kniebrace

TPK001 (paar) / TPK002 (links) / TPK003 (rechts)

Frames geven de spieren bewegingsvrijheid We hebben het bovenste frame ontworpen na het bestuderen van de werking van de spieren, om te voorkomen dat we erop drukken. Ze kunnen vrij bewegen om de knie te ondersteunen. Verwondingen aan de kniebanden gebeuren als de spieren tegengewerkt worden en dat is het basisconcept achter ons project.

Rototranslation De knie beweegt niet gewoon op en neer als een scharnier, maar maakt een zgn “rototranslation”. Ons mechanisme bootst dit na om maximaal comfort te bieden, waarbij de natuurlijke beweging van de knie gevolgd wordt.

Afneembare cup voor de knieschijf

Voering Thermisch gevormd polyethyleen met luchtkanalen (uitneembaar en wasbaar).

Introductie T6 De T6 kniebrace is een uniek product, ontwikkeld en ontworpen na 2 jaar intensief onderzoek en uitgebreide praktijktesten met orthopeden en professionele sporters. Wat de T6 zo uniek maakt, is het gepatenteerde TRYONIC SB1 aluminium mechanisme, dat ervoor zorgt dat de kniebrace exact de natuurlijke beweging van de kniebanden volgt, de zgn. rototranslation beweging. Deze technologie, gecombineerd met een ergonomisch ontwerp en een lichtgewicht en enigszins flexibel frame, maakt de T6 een van de beste protectoren ter wereld. De T6 is niet alleen ontwikkeld om de knie te beschermen, maar vooral om de spieren rond de knie optimaal te kunnen laten werken en zo de kniebanden maximaal te ondersteunen. Dat is de beste manier om verwondingen te voorkomen. Het SB1 mechanisme is gemaakt van gesmeed aluminium, wat de T6 zo extreem duurzaam maakt en onder de strengste omstandigheden getest en goedgekeurd door TRYONIC sporters. Geschikt voor zeer veel sportieve activiteiten als fietsen, rennen, skiën en motorrijden. De T6 zal u maximale protectie bieden zonder u in uw bewegingsvrijheid te beperken.

114


t6 kniebrace

TPK001 (paar) / TPK002 (links) / TPK003 (rechts)

Geweven puller met klittenband voor verstellen

Gesmeed aluminium mechanisme Het gepatenteerde verstevigd aluminium deel SB1 is gemaakt voor extreem gebruik, dankzij het productieproces dat voor weerstand zorgt. De hyperextensie kan middels een schroef aan de zijkant van het bovenste frame worden aangepast.

Afneembare gel kniepad

Sluit dicht aan op het been Het sluitsysteem is erg praktisch en makellijk in te stellen. Dat hoeft maar een keer te gebeuren. Om de kniebrace te openen hoef je alleen maar de memory clips gespen los te maken. In de doos van de T6 kniebrace zit een comfortabele onder sleeve, een schroevendraaier en een gebruikershandleiding.

PROTECTIE

ERGONOMIE

Buitenstof Ge誰njecteerd TPU frame, neopreen, Siliconengel

Pasvorm Comfortabele pasvorm

Protectie TPU frame, SB1Rototranslation mechanisme, Knieschijf cup,

Verstelmogelijkheden volledig in te stellen naar de wensen van de drager

Stelschroef voor overstrekken

Kenmerken SB1 Rototranslation mechanisme (gepatenteerd), Afneembare cup voor de knieschijf, Afneembare gel kniepad, Inclusief comfortabele ondersleeve MATEN EN KLEUREN Maten S-XXL Kleuren 3050 / Wit - zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

115


De eerste beschermingslaag De Base Layer (basislaag) houdt het lichaam droog en op een comfortabele, constante temperatuur. Als u uw activiteit opvoert, gaat u transpireren. Om oververhitting in de zomer tegen te gaan en onderkoeling in de winter, is het belangrijk om dit transpiratievocht zo snel mogelijk van het lichaam af te voeren. Base layer kleding is ontworpen om precies dat te doen, met vezels die zeer snel absorberen en vocht naar buiten afvoeren, waar het kan verdampen. Base layer producten kunnen direct gedragen worden onder motorjassen, broeken of eendelige leren of (ademende) textiele pakken.

excellerator SPORT ONDERPAK

FTU301

Het lichtgewicht EXCELLERATOR pak gebruikt vochtafdrijvende en thermoregulerende technologie om u koel en droog te houden in alle seizoenen en onder alle omstandigheden. De EXCELLERATOR is anatomisch vormgegeven om te dragen onder een eendelig leren pak en voorkomt oververhitting in de zomer en onderkoeling in de winter. Het stretch PE materiaal biedt prettige ondersteuning aan het lichaam en gaat vermoeide spieren tegen. Voor extra comfort voor alle types racers, heeft dit onderpak duim- en voetbandjes.

ERGONOMIE

PROTECTIE Buitenstof stretch in 4 richtingen

Pasvorm race pasvorm, strak

Samenstelling 94% polyester, 6%

Kenmerken vergemakkelijkt het

elasthane

aan- en uittrekken van een eendelig leren pak, vochtregulerende functie, overlock naden, enkelbandjes, gulp, duimbandjes MATEN EN KLEUREN Maten S-XXL Kleuren 1010 / Zwart

trackmaster wb bodywarmer

FTU801

Deze gloednieuwe bodywarmer is perfect ontworpen om te dragen onder een strakke leren jas of een leren eendelig pak. Het REVIT 2-Layer WindBarrier速 paneel aan de voorzijde van de TRACKMASTER is waterafstotend en vochtregulerend en blokkeert de wind. Met alleen een rits op schouderhoogte, kunt u de TRACKMASTER gemakkelijk aan- en uittrekken. De rits voorkomt ook dikte en garandeert een strakke maar comfortabele pasvorm.

ERGONOMIE

PROTECTIE 速

Buitenstof 2-laags WindBarrier ,

Pasvorm race pasvorm, strak

high density mesh

Kenmerken elastisch in de

Waterdichtheid waterafstotend,

nek, oksels en taille, overlock

winddicht

naden, turtleneck met rits, rekbaar,

Ademendheid ademend

vochtregulerende functie

Samenstelling 93% polyester, 7% polyurethaan

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

117


Houdt u warm en droog Het GLACIER base layer shirt met lange mouwen voor heren, is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de winter. Door de toepassing van diverse breitechnieken op strategische plaasten, een techniek die bekend staat als bodymapping, biedt de GLACIER een optimale balans tussen isolatie en ventilatie. Een dicht breisel maximaliseert de isolatie waar nodig, wat cruciaal is voor het rijden in de winter. Daarnaast is vochtregulatie van toepassing op andere posities, bijvoorbeeld onder de armen. Vocht wordt verplaatst naar de buitenkant van het kledingstuk, waar het over een groter vlak verspreid wordt en sneller verdampt. Het resultaat is een base layer shirt dat u droog en warm houdt. Bij het GLACIER shirt hoort de rondgebreide GLACIER broek, speciaal voor de koudere dagen. De broek bestaat uit een mix van sterke polyamide en elastane stretch en is behandeld met een antibacteriële finish om deze fris te houden. De GLACIER broek is zacht en comfortabel, met extra isolatie op de dijen, knieën, schenen en in het kruis om de kou, tijdens winterse ritten, buiten te sluiten. Met deze base layer broek heeft u alleen nog maar een geïsoleerde motorbroek nodig, die de wind buiten houdt, om uw temperatuur op peil te houden. De dames kunnen precies dezelfde eigenschappen vinden in het TRINITY shirt en de broek, die speciaal zijn ontworpen om het vrouwenlichaam in totaal comfort te wikkelen.

GLACIER THERMOSHIRT PROTECTIE

FTU103

ERGONOMIE

GLACIER THERMOBROEK PROTECTIE

FTU203

ERGONOMIE

Buitenstof polyamide

Pasvorm standaard

Buitenstof polyamide

Pasvorm standaard

Samenstelling 93% polyamide, 7%

Kenmerken antibacteriële finish,

Samenstelling 93% polyamide, 7%

Kenmerken autofit taille en zoom,

elastane

climate control unit, geur controle,

elastane

antibacteriële finish, geur controle,

MATEN EN KLEUREN

rondbrei technologie, isolatie guards, airvent zone

isolerende functie, 3D airvent zone,

isolerende functie, naadloos in 3D

MATEN EN KLEUREN

naadloos in 3D rondbrei technologie,

Maten M-XXL

air spacer ribben, isolatie guards,

Maten M-XXL

Kleuren 0010 / Zwart

autofit boorden en zoom, airvent zone

Kleuren 0010 / Zwart

118


TRINITY LADIES’ THERMOSHIRT PROTECTIE

FTU105

ERGONOMIE

Buitenstof polyamide

Pasvorm standaard

Samenstelling 93% polyamide, 7%

Kenmerken antibacteriële finish,

elastane

climate control unit, geur controle,

MATEN EN KLEUREN

3D airvent zone, naadloos in 3D

Maten S-L

rondbrei technologie, air spacer ribben,

turtleneck met rits, isolerende functie,

Kleuren 0010 / Zwart

isolatie guards, autofit boorden en zoom, airvent zone

TRINITY LADIES’ THERMOBROEK PROTECTIE

FTU205

ERGONOMIE

Buitenstof polyamide

Pasvorm standaard

Samenstelling 93% polyamide, 7%

Kenmerken autofit taille en zoom,

elastane

antibacteriële finish, geur controle,

MATEN EN KLEUREN

rondbrei technologie, isolatie guards,

Maten S-L

airvent zone

isolerende functie, naadloos in 3D

Kleuren 0010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

119


Blijf koel en droog Speciaal gemaakt voor de zomer, heeft het dames baselayer shirt VIOLET met lange mouwen uitstekende vochtregulerende eigenschappen. Dit wordt gerealiseerd door een speciale open breitechniek. ‘Body mapping’ technologie heeft het mogelijk gemaakt om te bepalen welke delen van het lichaam nog meer ventilatie kunnen gebruiken: de rug, borst, onderarmen en ellebogen. Op die plaatsen is de rondgebreide stof nog opener, om vocht optimaal af te voeren. Het VIOLET shirt houdt u droog en koel. Zelfs op de warmste dagen. Bij het VIOLET base layer shirt hoort de rondgebreide base layer zomerbroek met precies dezelfde eigenschappen, voor koelte en comfort van het onderlichaam. De VIOLET broek heeft een uitstekende vochtregulerende werking en is behandeld met een antibacteriële finish om deze fris te houden en nare geurtjes in de warme maanden te voorkomen. Omdat de broek mooi blijft in de was, is deze niet alleen geweldig om motor mee te rijden, maar eigenlijk voor alle actieve sporten in de zomer. De mannelijke variant van zowel het shirt als de broek is heel toepasselijk OXYGEN genoemd. Als het heet wordt, is dat precies wat zal voorkomen dat u tijdens uw rit oververhit raakt.

VIOLET LADIES’ THERMOSHIRT PROTECTIE

FTU106

ERGONOMIE

VIOLET LADIES’ THERMOBROEK PROTECTIE

FTU206

ERGONOMIE

Buitenstof polyamide

Pasvorm standaard

Buitenstof polyamide

Pasvorm standaard

Samenstelling 93% polyamide, 7%

Kenmerken antibacteriële finish,

Samenstelling 93% polyamide, 7%

Kenmerken autofit taille en zoom,

elastane

climate control unit, geur controle, 3D

elastane

antibacteriële finish, geur controle,

airvent zone, vochtregulerende functie,

vochtregulerende functie, naadloos

MATEN EN KLEUREN

naadloos in 3D rondbrei technologie,

MATEN EN KLEUREN

in 3D rondbrei technologie, isolatie

Maten

air spacer ribben, isolatie guards,

Maten

guards, airvent zone

autofit boorden en zoom, airvent zone

Kleuren 0150 / Grijs

S-L

Kleuren 0150 / Grijs

120

S-L


OXYGEN THERMOSHIRT PROTECTIE

FTU104

ERGONOMIE

Buitenstof polyamide

Pasvorm standaard

Samenstelling 93% polyamide, 7%

Kenmerken antibacteriële finish,

elastane

climate control unit, geur controle, 3D airvent zone, vochtregulerende functie,

MATEN EN KLEUREN

naadloos in 3D rondbrei technologie,

Maten

air spacer ribben, isolatie guards,

M-XXL

Kleuren 0150 / Grijs

autofit boorden en zoom, airvent zone

OXYGEN THERMOBROEK PROTECTIE

FTU204

ERGONOMIE

Buitenstof polyamide

Pasvorm standaard

Samenstelling 93% polyamide, 7%

Kenmerken autofit taille en zoom,

elastane

antibacteriële finish, geur controle, vochtregulerende functie, naadloos

MATEN EN KLEUREN

in 3D rondbrei technologie, isolatie

Maten

guards, airvent zone

M-XXL

Kleuren 0150 / Grijs

REVZINE | #06 Collectie 2012

121


Help uw kleding u te helpen De meest onderschatte vorm van protectie tijdens het rijden is de passieve bescherming door comfort in uw kleding. Als u zich niet lekker voelt op uw motor, verliest u scherpte, waardoor een ongeluk makkelijker kan gebeuren. Dus wilt u dat uw technische bovenkleding volledig doet wat hij moet doen, dan moeten alle lagen bijdragen aan een optimale bescherming: vanaf de huid. REV’IT! mid layers worden over een base layer gedragen en kunnen verschillende functies hebben, afhankelijk van uw doel: wind blokkeren, isolatie of een combinatie van beide. Als isolatie het gewenste en enige doel is voor een mid layer, is het vaak gemaakt van fleece; een synthetisch materiaal dat zelfs blijft isoleren als het nat is en wat heel snel droogt om te voorkomen dat er warmte verloren gaat door vochtig te blijven. Om koude lucht buiten te houden, gebruikt REV’IT! vaak alleen WINDSTOPPER® Softshell materiaal, wat zo zacht is dat het zelfs op de blote huid gedragen kan worden. Iedere mid layer voert ook vocht verder van de huid af, naar de buitenste kledinglaag. De meeste mid layers hebben een combinatie van geweldige isolerende eigenschappen met REV’IT! Windblocker of GORE® WINDSTOPPER® technologie wat ze een belangrijk onderdeel maken van uw outfit en waardoor ze samenwerken met uw bovenkleding voor optimale protectie.

AZTEC wSP shirt PROTECTIE

FTU503

ERGONOMIE

Buitenstof WINDSTOPPER

®

Soft Shell 3L next to skin stretch in 4 ®

INCA WSP broek ERGONOMIE

PROTECTIE ®

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Buitenstof WINDSTOPPER

Kenmerken overlock naden,

Soft Shell 3L next to skin stretch in 4 ®

richtingen, COOLMAX

turtleneck met rits, vochtregulerende

richtingen, COOLMAX

Waterdichtheid &

functie, elastisch

Waterdichtheid &

Ademendheid Waterafstotend en

FTU603

Ademendheid Waterafstotend en

Pasvorm tour pasvorm, standaard Kenmerken overlock naden, vochtregulerende functie, elastisch MATEN EN KLEUREN

windproof panel aan de voorzijde en

MATEN EN KLEUREN

windproof panel aan de voorzijde, zeer

Maten S-XYL

mouwen, zeer ademend

Maten S-XYL

ademend

Kleuren 1010 / Zwart

Samenstelling 90% polyester, 7%

Kleuren 1010 / Zwart

elastane, 3% ePFTE

122

Samenstelling 92% polyester, 5% elastane, 3% ePFTE


ranger wsp jack PROTECTIE

FTU703

ERGONOMIE 速

Buitenstof WINDSTOPPER Soft

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Shell 3L ribstop stretch

Verstelmogelijkheden UTA | tab,

Waterdichtheid &

verstelkoord

Ademendheid winddicht, zeer

Opbergmogelijkheden

ademend, waterafstotend

gelamineerde borstzak, steekzakken

Samenstelling 57% polyester, 34% polyamide, 6% ePFTE, 3% elastane

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

Niet verkrijgbaar in de VS en Canada.

samurai wsp jack

FTU702

ERGONOMIE

PROTECTIE

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Buitenstof PWR|fleece 速

ribstop double face, COOLMAX , 速

WINDSTOPPER Soft Shell 3L

Kenmerken overlock naden, elastisch

Waterdichtheid &

Opbergmogelijkheden borstzak,

Ademendheid Waterafstotende en

steekzak

windproof panels, zeer ademend Samenstelling 98% polyester, 2% ePFTE

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1150 / Zwart - grijs

REVZINE | #06 Collectie 2012

123


Klimaatcontrole voor het lichaam De Mid Layer (middelste laag) helpt het lichaam zijn temperatuur te reguleren, door lichaamswarmte vast te houden tussen de huid en de mid layer. Dit werkt als klimaatcontrole door het lichaam te koelen als het te warm wordt en te isoleren als het te koud is. Mid layer producten bestaan uit drie aparte lagen: een isolerende fleece voering, een winddicht en ademend membraan en een comfortabele buitenlaag. Deze drie lagen samen maken een mid layer kledingstuk dat de lichaamstemperatuur optimaal controleert in gemiddelde tot koude weersomstandigheden. Om de temperatuur nog beter te reguleren, kunt u er nog een base layer onder dragen.

upsilon wb jack

FTU701

ERGONOMIE

PROTECTIE ®

gamma wb broek

FTU601

ERGONOMIE

PROTECTIE ®

Buitenstof REV’IT! WindBarrier

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Buitenstof REV’IT! WindBarrier ,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Waterdichtheid waterafstotend,

Kenmerken elastisch in de nek, taille

micro polyester

Kenmerken elastisch op de

winddicht

en op de manchetten, overlock naden,

Waterdichtheid waterafstotend en

tailleband en enkels, overlock naden,

Ademendheid zeer ademend

vochtregulerende functie

winddicht frontpanel

vochtregulerende functie

Samenstelling 56% polyester, 37%

Opbergmogelijkheden

Ademendheid zeer ademend

polyamide, 7% elastane

steekzakken

Samenstelling 77% polyester, 19% polyamide, 5% elastane

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

124

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart


FRONTIER WB SHIRT

FTU501

ERGONOMIE

PROTECTIE ®

Buitenstof REV’IT! WindBarrier ,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

micro polyester

Kenmerken elastisch in de nek, taille

Waterdichtheid waterafstotend en

en op de manchetten, overlock naden,

winddicht frontpanel

turtleneck met rits, vochtregulerende

Ademendheid zeer ademend

functie

Samenstelling 71% polyester, 25% MATEN EN KLEUREN

polyamide, 4% elastane

Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

ROADMASTER WB BODYWARMER PROTECTIE

FTU802

ERGONOMIE ®

Buitenstof REV’IT! WindBarrier

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Waterdichtheid waterafstotend,

Kenmerken elastisch in de nek,

winddicht

oksels en taille, overlock naden,

Ademendheid zeer ademend

vochtregulerende functie

Samenstelling 64% polyester, 30%

Opbergmogelijkheden

polyamide, 6% elastane

steekzakken MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

125


polaris shirt PROTECTIE

FTU502

ERGONOMIE 速

Buitenstof POLARTEC Classic 100,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

nylon ribstop

Kenmerken overlock naden, 速

Isolatie POLARTEC Classic 100

elastisch

Waterdichtheid &

Opbergmogelijkheden

Ademendheid zeer ademend

steekzakken

Samenstelling 89% polyester, 11% MATEN EN KLEUREN

polyamide

Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

frost broek

FTU602

ERGONOMIE

PROTECTIE 速

Buitenstof POLARTEC Classic 100 速

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Isolatie POLARTEC Classic 100

Kenmerken overlock naden,

Waterdichtheid &

elastisch

Ademendheid zeer ademend Samenstelling 100% polyester

MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

127


Essentiële accessoires voor serieuze touring en adventure rijders Houd uw lichaam warm als de temperatuur echt daalt, met deze must-haves. Alle accessoires die WSP heten, hebben het GORE® WINDSTOPPER® membraan, met geweldige isolerende eigenschappen en ademendheid, dat voorkomt dat koude lucht bij uw belangrijke warmtecentra komt. De speciale windkragen en onderhandschoenen die hier zijn afgebeeld, zijn de lichtste, zachtste en meest comfortabele die u kunt vinden, dankzij de GORE-TEX® Soft Shell technologie. En voor hoosbuien hebben we de Amazon GTX; een balaclava die over uw kraag gedragen wordt, zodat er geen water in uw kraag loopt. Alle producten houden u warm, droog en zorgen dat u klaar bent voor het avontuur.

amazon gtx balaclava

FAR033

ERGONOMIE

PROTECTIE ®

Buitenstof PWR|fleece ribstop, stretch in 4 richtingen, GORE-TEX Taslan 2L, mesh ®

Pasvorm ergonomische pasvorm

Waterdichtheid & Ademendheid GORE-TEX membraan, zeer ademend

Verstelmogelijkheden verstelkoord

Samenstelling buitenstof: 75% polyamide, 15% ePFTE, 6% polyester, 4% elastane,

Kenmerken overlock naden, rekbaar bovendeel, nadenvrije oogopening

voering: 100% polyester MATEN EN KLEUREN Maten S & L Kleuren 0010 / Zwart

128


karma wsp windkraag

FAR031

ERGONOMIE

PROTECTIE 速

Buitenstof WINDSTOPPER Soft

Pasvorm ergonomische pasvorm

Shell 3L ribstop stretch, mesh

Kenmerken overlock naden, rekbaar

Waterdichtheid & Ademendheid winddicht, zeer

MATEN EN KLEUREN

ademend, waterafstotend

Maten S-XL

Samenstelling 58% polyester, 33%

Kleuren 0010 / Zwart

polyamide, 6% ePFTE, 3% elastane

velox wsp windkraag PROTECTIE

FAR032

ERGONOMIE 速

Buitenstof WINDSTOPPER Soft

Pasvorm ergonomische pasvorm

Shell 3L ribstop stretch, mesh

Kenmerken overlock naden, rekbaar

Waterdichtheid & Ademendheid winddicht, zeer

MATEN EN KLEUREN

ademend, waterafstotend

Maten S-XL

Samenstelling 58% polyester, 33%

Kleuren 0010 / Zwart

polyamide, 6% ePFTE, 3% elastane

grizzly wsp ONDERHANDSCHOENEN PROTECTIE

FTU403

ERGONOMIE 速

Buitenstof COOLMAX , 速

Pasvorm tour pasvorm, standaard

WINDSTOPPER Soft Shell 3L ribstop

Kenmerken vochtregulerende functie,

stretch

elastisch

Waterdichtheid & Ademendheid Waterafstotend en

MATEN EN KLEUREN

windproof op de rug van de hand, zeer

Maten S-XL

ademend

Kleuren 0010 / Zwart

Samenstelling 85% polyester, 12% polyamide, 2% ePFTE, 1% elastane Niet verkrijgbaar in de VS en Canada.

REVZINE | #06 Collectie 2012

129


Houd de warmte vast De bovenkant van uw hoofd, uw handpalmen en uw voetzolen: die drie zones op uw lichaam zijn cruciaal om uw lichaamstemperatuur te reguleren. Omdat zij het eenvoudigst te koelen zijn, verliezen zij het snelst lichaamswarmte, waardoor u het risico loopt op onderkoeling als u niet de juiste uitrusting draagt bij koud weer. REV’IT! accessoires houden deze kwetsbare lichaamsdelen op temperatuur. Wij bieden een brede keus aan balaclava’s, windkragen en onderhandschoenen die allemaal zeer goede vochtregulerende eigenschappen hebben om u warm en droog te houden en te beschermen tegen de wind (en soms zelfs regen).

tracker wb balaclava

FAR026

ERGONOMIE

PROTECTIE ®

Buitenstof REV’IT! WindBarrier ,

Pasvorm ergonomische pasvorm

stretch in 4 richtingen

Kenmerken overlock naden, rekbaar

Waterdichtheid waterafstotend en

bovendeel, nadenvrije oogopening,

winddicht frontpaneel

vochtregulerende functie

Ademendheid zeer ademend, Samenstelling 65% polyamide, 23%

MATEN EN KLEUREN Maten S & L

polyester, 12% elastane

Kleuren 1010 / Zwart

rainstar h2o balaclava

FAR027

blaze wb balaclava

FAR028

PROTECTIE

ERGONOMIE

PROTECTIE

Buitenstof micro fleece, nylon

Pasvorm ergonomische pasvorm

Buitenstof REV’IT! WindBarrier ,

Pasvorm ergonomische pasvorm

poplin, stretch in 4 richtingen

Verstelmogelijkheden

stretch in 4 richtingen

Kenmerken overlock naden, rekbaar

ERGONOMIE ®

Waterdichtheid 100% waterproof

verstelkoord

Waterdichtheid waterafstotend en

bovendeel, nadenvrije oogopening,

Ademendheid ademend

Kenmerken overlock naden, rekbaar

winddicht front en backpanel

vochtregulerende functie

Samenstelling 72% polyamide, 24%

bovendeel, nadenvrije oogopening

Ademendheid zeer ademend,

MATEN EN KLEUREN

polyester, 11% elastane

Samenstelling 58% polyamide, 31%

polyester, 4% elastane voering: 100% polyester

Maten S & L Kleuren 1010 / Zwart

130

MATEN EN KLEUREN Maten S & L Kleuren 1010 / Zwart


blocker wb ONDERHANDSCHOENEN FTU402

®

FTU401

ERGONOMIE

PROTECTIE

ERGONOMIE

PROTECTIE

wicker ONDERHANDSCHOENEN

Buitenstof REV’IT! WindBarrier ,

Pasvorm tour pasvorm, standaard

Buitenstof nano zilver mesh

Pasvorm tour pasvorm, standaard

nano zilver mesh

Kenmerken elastische manchet,

Samenstelling 100% polyester

Kenmerken elastisch op de pols,

Waterdichtheid waterafstotend en

vochtregulerende functie

vochtregulerende functie

Ademendheid zeer ademend

MATEN EN KLEUREN

MATEN EN KLEUREN

Samenstelling 75% polyester,

Maten S-XXL

Maten S-XXL

19% polyamide, 4% elastane, 2%

Kleuren 1010 / Zwart

Kleuren 1010 / Zwart

winddicht bovenop de hand

polyurethaan

wrapp wb WINDKRAAG

FAR024

freeze wb WINDKRAAG

FAR025

ERGONOMIE

PROTECTIE

Buitenstof REV’IT! WindBarrier ,

Pasvorm ergonomische pasvorm

Buitenstof REV’IT! WindBarrier ,

Pasvorm ergonomisceh pasvorm

mesh

Kenmerken overlock naden, rekbaar,

mesh

Kenmerken overlock naden, rekbaar,

Waterdichtheid waterafstotend

vochtregulerende functie

Waterdichtheid waterafstotend

vochtregulerende functie

PROTECTIE ®

Ademendheid zeer ademend

ERGONOMIE ®

Ademendheid zeer ademend

Samenstelling 55% polyester, 38%

MATEN EN KLEUREN

Samenstelling 53% polyester, 39%

polyamide, 7% elastane

Maten S-L

polyamide, 8% elastane

Kleuren 1010 / Zwart

REVZINE | #06 Collectie 2012

MATEN EN KLEUREN Maten S-L Kleuren 1010 / Zwart

131


Doordachte bescherming van de voeten Iedere rijstijl vereiste een eigen steun en bescherming van de spieren en pezen in de voeten. Daarom heeft REV’IT! een aantal innovatieve sokken ontworpen voor specifieke doeleinden: racing, enduro, zomer touring en winter commuting. Ieder type sok bestaat uit andere materialen voor een betere functie. Draagcomfort staat altijd voorop, dus al onze sokken zijn gemaakt van stoffen die snel vocht van het lichaam afvoeren en hebben ventilatiekanalen om warme lucht van onder de voeten te geleiden naar de bovenzijde van de sok, waardoor de voeten koel, droog en comfortabel blijven. We hebben de teen en hiel versterkt, om de sokken duurzamer te maken. Zo houdt u uw focus waar die moet zijn: bij het motorrijden. Zelfaanpassende boord Kuitprotector

Airconditioning kanaal

Scheen protector Zij-impact protector met luchtkanalen

Wreef protector Enkelpads met luchtkanalen Achilleshiel protector Hiel protector Anatomisch gevormd rechts en

Dwars geplaatst

links voetbed met geïntegreerd

luchtkanaalsysteem

airconditioning kanaal Teenpunt protector

Teenprotector

racing sokken

FAR020

REV’IT! RACE SOKKEN zijn speciaal ontwikkeld voor rijders in extreme sportomstandigheden, waarbij het hoogste comfort en de beste bescherming worden geboden aan de spieren en pezen van de voet. Het complexe systeem van vullingen beschermt precies die gebieden waar de grootste kans bestaat op druk en wrijving en het vermindert de kans op schaven van de huid en drukplekken. Het elastische materiaal ondersteunt de voeten en vermindert verzuring van de spieren tijdens rijden op het circuit. Samenstelling 61% polyamide, 30% katoen, 7% polypropyleen, 2% elasthan

MATEN EN KLEUREN Maten maat 1 (35-38)

maat 2 (39-41)

maat 3 (42-44)

maat 4 (45-47)

Kleuren 3540 / Grijs - geel

132


enduro sokken

FAR021

Comfort in je laarzen hangt af van de kwalitiet van je sokken. Als je voeten transpireren en je sokken klam en koud worden, kunnen zelfs de beste laarzen niet het comfort garanderen dat ze beloven. Daarom hebben we REV’IT! ENDURO sokken ontwikkeld om je voeten droog te houden en in een comfortabele temperatuurzone te houden, zelfs op lange tourtochten. Het ingebouwde ventilatiesysteem zorgt voor een ideaal klimaat voor je voeten, waarbij de band extra stabiliteit biedt aan de enkels. Samenstelling 62% polyamide, 28% katoen, 8% polypropyleen, 2% elasthan

MATEN EN KLEUREN Maten maat 1 (35-38)

maat 2 (39-41)

maat 3 (42-44)

maat 4 (45-47)

Kleuren 3540 / Grijs - geel

tour summer sokken

FAR018

Ervaren rijders weten dat de juiste kleding voor een goede rit net zo belangrijk is als technische vaardigehden. Droge, warme voeten helpen u om beter te presteren. Het Air condiotioning Channel® van de REV’IT! ZOMER TOURING sokken is klimaatcontrole voor uw voeten waarbij actief en continu overtollige warmte en vocht worden gereguleerd. Dit geeft effectieve bescherming tegen vocht en extreme temperaturen voor zowel warme als koude omgevingen. Samenstelling 62% polyamide, 28% katoen, 8% polypropyleen, 2% elasthan

MATEN EN KLEUREN Maten maat 1 (35-38)

maat 2 (39-41)

maat 3 (42-44)

maat 4 (45-47)

Kleuren 3540 / Grijs - geel

tour winter sokken

FAR019

De stoffen die in onze sokken worden gebruikt , transporteren het vocht weg van de huid terwijl ventilatiekanalen de voeten koel en droog houden. Aan onze WINTER TOURING sokken hebben we pure Marino wol toegevoegd voor extra isolatie om voeten zelfs tijdens de langste winter tourtocht warm te houden. Het anatomisch gevormde voetbed ondersteunt uw voeten en geven steun waar dat het hardste nodig is. Samenstelling 34% polyamide, 34%

MATEN EN KLEUREN

acryl, 19% wol, 11% polypropyleen, 2%

Maten maat 1 (35-38)

elasthan

maat 2 (39-41)

maat 3 (42-44)

maat 4 (45-47)

Kleuren 3540 / Grijs - geel

REVZINE | #06 Collectie 2012

133


triton REGENJACK

FAR030

PROTECTIE

Vanwege de prima waterafstotende eigenschappen tijdens de races, is het TRITON regenjack de keus van professionele

Buitenstof Lexane, stretch in 4

coureurs; het is gedragen door MotoGP coureur Randy de Puniet tijdens het motoGP seizoen 2009. De TRITON beschermt

richtingen, neopreen

de naden en perforaties van uw eendelige leren pak om te voorkomen dat ze zich volzuigen met water. Het transparante

Samenstelling buitenstof: 54%

ontwerp laat uw leren race-overall zichtbaar, terwijl de nauw aansluitende, maar flexibele pasvorm zorgt voor voldoende

polyurethaan , 41% polyamide, 5%

bewegingsvrijheid zodat u zo goed mogelijk kunt presteren.

elastane Waterdichtheid waterproof

ERGONOMIE Pasvorm race pasvorm, strak Verstelmogelijkheden verstelbandjes op de kraag en in de taille, verstelriempjes in het kruis Kenmerken banden in het kruis MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 9010 / Transparant - zwart

CYCLONE h20 RegenJACK PROTECTIE

FRC004

Dit accessoire kan uw dag redden. De CYCLONE H2O is gemaakt als een ultra lichtgewicht, compact regenjasje dat snel en gemakkelijk over elk textiele of leren jack kan worden aangetrokken, dankzij de niet plakkende PVC vrije coating aan de

Buitenstof PVC vrij PWR | Oxford

binnenzijde. Het is ademend,100% waterproof en zeer zichtbaar dankzij de gelamineerde reflectiepanels op de bovenarmen.

met PU coating, PVC vrij PWR | Oxford

Of u een korte tourrit maakt of het circuit opgaat, dit kleine pakketje kan uw dag redden. Verkrijgbaar in klassiek zwart of zeer

EN471 met PU coating (kleur 1450)

zichtbaar neon geel. U krijgt er een handig zakje bij om het jack compact op te bergen.

Waterdichtheid & Ademendheid 100% waterproof Samenstelling 100% polyester (100% polyurethaan coating) Zichtbaarheid gelamineerd reflecterend logo, gelamineerde reflectie

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm, standaard Verstelmogelijkheden verstelbandje, verstelkoord Kenmerken wordt geleverd met een transportzak, EN343 gecertificeerd, PVC vrij MATEN EN KLEUREN Maten XS-XYL Kleuren 0010 / Zwart

134

0410 / Neon geel


Regenkleding opnieuw uitgevonden Regenkleding is volop in beweging. In het verleden gebruikte iedereen PVC met een waterproof coating. Tegenwoordig is dat steeds meer ‘not done’ (mede dankzij de zgn. ‘Reach Norm’), door de milieu-onvriendelijke eigenschappen van PVC en eventuele schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Om onze klanten optimaal en veilig te bedienen, heeft REV’IT! het perfecte, 100% waterproof alternatief gezocht en gevonden! REV’IT! introduceert een compleet nieuwe regencollectie van deze innovatieve stof: PWR | Oxford, nabehandeld met een nieuw ontwikkelde, niet plakkende, zeer ademende en 100% waterproof coating. Al onze regenkleding voldoet zowel aan de Reach Norm als aan de CE 343 richtlijnen. Daarmee kan REV’IT! met trots aan haar klanten een brede collectie presenteren van eko-vriendelijke en veilige regenkleding.

PACIFIC H20 regenpak PROTECTIE

FRC001

Bij het ontwerpen van het PACIFIC H20 regenpak, was een van onze belangrijkste doelen om het in een paar seconden aan te kunnen trekken – de tijd die er voor nodig is om in een zware regenbui doorweekt te raken. Missie geslaagd! De oplossing

Buitenstof PVC vrij PWR | Oxford

ligt niet alleen in de lange, diagonale rits aan de voorzijde, maar speciaal in de nieuw ontwikkelde PVC vrije coating aan de

met PU coating, PVC vrij PWR | Oxford

binnenzijde van de power nylon buitenzijde. Het resultaat is een 100% waterproof, ademend en zeer praktische reisgenoot voor

EN471 met PU coating (kleur 1450)

slecht weer die aan de wensen van iedere rijder voldoet. Het pak heeft een opbergzak op het bovenbeen. Voor uw veiligheid

Waterdichtheid &

zijn er reflecterende panelen op de schouders en onderbenen die zorgen voor goede zichtbaarheid. Als u nog meer moet

Ademendheid 100% waterproof

opvallen in het verkeer, is de PACIFIC H2O er ook in een zeer zichtbare neon gele uitvoering.

Samenstelling 100% polyester (100% polyurethaan coating) Zichtbaarheid reflecterend logo, reflectie

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm, standaard Verstelmogelijkheden verstelbandjes Kenmerken wordt geleverd met een transportzak, EN343 gecertificeerd, XL rits aan de voorzijde, PVC vrij, elastisch Opbergmogelijkheden opbergzak MATEN EN KLEUREN Maten S-XYL Kleuren 1010 / Zwart 1450 / Zwart - Neon geel

REVZINE | #06 Collectie 2012

135


NITRIC h20 RegenJACK PROTECTIE

FRC002

Het NITRIC H2O regenjack is bewust ontworpen als een klassieke overjas. Hij kan gedragen worden over elke leren of textiele jas, met vele functionele features van een kwaliteitsniveau die u niet vaak tegenkomt in basic regenkleding. Het jack is gemaakt

Buitenstof PVC vrij PWR | Oxford

van PVC vrij PWR|Oxford, wat 100% waterdicht is en ademend. Trekkoorden aan de manchetten, kraag heupen en taille zorgen

met PU coating, PVC vrij PWR | Oxford

voor een perfecte afsluiting tegen wind en water. Voor zichtbaarheid zijn reflectiepanelen, op strategische posities op de

EN471 met PU coating (kleur 1450)

bovenarmen, op de stof gelamineerd. Bovendien heeft deze jas zowel aan de binnen- als buitenkant voldoende opbergruimte,

Waterdichtheid &

inclusief een waterproof documentenzak achter de rits en opbergruimte voor de capuchon in de kraag. Verkrijgbaar in klassiek

Ademendheid 100% waterproof

zwart en zeer zichtbaar neon geel. Wordt geleverd met een handige draagzak.

Samenstelling buitenstof:100% polyester (100% polyurethaan coating) voering: 100% polyester Zichtbaarheid gelamineerde reflectie

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm, standaard Verstelmogelijkheden verstelbandje, verstelriempjes, verstelkoord Kenmerken capuchon die in de kraag is op te bergen, wordt geleverd met een transportzak, EN343 gecertificeerd, PVC vrij Opbergmogelijkheden opbergzakken, binnenzak, napoleon zak MATEN EN KLEUREN Maten XS-XYL Kleuren 1010 / Zwart

1450 / Zwart - Neon geel

ACID h20 Regenbroek PROTECTIE

FRC003

Neem de ACID H2O regenbroek overal mee naartoe, voor het geval u plotseling in een bui terecht komt. U kunt â&#x20AC;&#x2DC;m makkelijk aantrekken over een textiele of leren motorbroek, dankzij de nieuw ontwikkelde, niet plakkende, PVC vrije coating aan de

Buitenstof PVC vrij PWR | Oxford

binnenzijde. Gelamineerde reflectiepanels op de onderbenen zorgen voor goede zichtbaarheid en de broek is lichtgewicht. U

met PU coating

kunt â&#x20AC;&#x2DC;m makkelijk kwijt onder het zadel (in de bijgeleverde zak). Dit is een koopje, gezien de veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Waterdichtheid & Ademendheid 100% waterproof Samenstelling 100% polyester (100% polyurethaan coating) Zichtbaarheid reflectie

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm, standaard Verstelmogelijkheden verstelbandje Kenmerken wordt geleverd met een transportzak, EN343 gecertificeerd, PVC vrij, elastisch MATEN EN KLEUREN Maten XS-XYL Kleuren 0010 / Zwart

136


athos AIR vest PROTECTIE

FAR034

Om goed zichtbaar te zijn in het verkeer, zonder afbreuk te doen aan ventilatie, ontwikkelde REV’IT! het Athos Air vest, als de zomervariant van het populaire Athos vest. De voor- en achterkant zijn gemaakt van volledig geprforeerd PWR | shell mesh

Buitenstof PWR|shell 330D ,

EN471. Dankzij de stretch panels aan de zijkant past het Athos Air vest prima over elk mesh zomer jack uit de REV’IT! collectie,

PWR|shell mesh EN471 , PWR|shell

waardoor de lucht, door 2 lagen mesh, direct naar uw lichaam stroomt.

500D stretch Zichtbaarheid reflecterende logo’s op de borst en rug , 3M Scotchlite™ reflectie op de schouders, rug en aan de voorzijde

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm , strak Ventilatie ventilatiepanels op de borst en rug Kenmerken rekbaar MATEN EN KLEUREN Maten S-XXL Kleuren 0410 / Neon geel

athos vest PROTECTIE

FAR029

Dankzij de zeer zichtbare EN471 gecertificeerde stof van het ATHOS vest, kunnen commuters zich veilig door het dagelijkse verkeer bewegen. Het neon geel van de stof, gecombineerd met de 3M Scotchlite™ reflecterende strepen, zorgen dat u

Buitenstof PWR|shell 330D,

extreem goed zichtbaar bent. Het enigszins getailleerde ontwerp van het vest past nauwsluitend over de meeste REV’IT! jacks,

PWR|shell 500D stretch, mat polyester

waardoor klapperen door de wind zoveel mogelijk voorkomen wordt.

450D EN471 Waterdichtheid waterafstotend Samenstelling buitenstof: 90% polyester en 10% polyamide voering: 100% polyester Zichtbaarheid 3M Scotchlite™ reflectie op schouders, rug en voorzijde

ERGONOMIE Pasvorm tour pasvorm, strak Kenmerken rekbaar MATEN EN KLEUREN Maten S-XXL Kleuren 0410 / Neon geel

REVZINE | #06 Collectie 2012

137


Draag ‘t met trots REV’IT! is altijd synoniem geweest voor een onderscheidende, moderne stijl. Met de lancering van onze nieuwe fashion collectie, kun je niet meer alleen op de motor genieten van de strakke, herkenbare stijl van REV’IT! kleding. De fashion lijn is bedoeld als dagelijkse kleding. Ieder item is stijlvol, met heldere kleuren en de direct te herkennen designs die onze klanten hebben leren kennen en waarderen; hetzelfde shield en Engineered skin® logo als op onze textiele en lederen kleding. Waar je ook bent, met de REV’IT! fashion collectie val je zeker op!

FAY CARDIGAN dames MATEN EN KLEUREN Maten S-XL Kleuren 0150 / Grijs

138

FFC023


TICKET shirt heren

FFC018

MATEN EN KLEUREN Maten S-XXL Kleuren 0140 / Donker grijs 0740 / Safari

TRACK shirt heren

FFC019

MATEN EN KLEUREN Maten S-XXL Kleuren 0140 / Donker grijs 0150 / Grijs 0300 / Blauw

fire SHIRT dames

FFC020

MATEN EN KLEUREN Maten S-XL Kleuren 0300 / Blauw

FREEDOM SHIRT dames

FFC021

MATEN EN KLEUREN Maten S-XL Kleuren 0150 / Grijs

REVZINE | #06 Collectie 2012

139


CIRCUIT CARDIGAN heren

FFC022

MATEN EN KLEUREN Maten S-XXL Kleuren 0050 / Antraciet

PADDOCK polo heren

FFC016

MATEN EN KLEUREN Maten S-XXL Kleuren 0011 / Zwart 0140 / Donker grijs

PASSION polo dames

FFC017

MATEN EN KLEUREN Maten S-XL Kleuren 0600 / Wit

REV2 CAP MATEN EN KLEUREN Maten

One Size Fits All

Kleuren 0010 / Zwart 0600 / Wit

140

FFC024


textile wash 250ML

FAR010

Het onderhoud van textiele kleding vergt speciale aandacht, vooral als er waterproof en ademende membranen in de kleding zitten. REV’IT! TEXTILE WASH wasmiddel onderhoudt de specifieke eigenschappen van ademende waterdichte kleding als u deze met de hand of in de machine wast Volg altijd de wasinstructies op de labels in de kleding.

leather cleaner / conditioner 150ML

FAR008

Regelmatig onderhoud van uw leren REV’IT! motorkleding verbetert de prestatie en garandeert een lange levensduur. Met REV’IT! LEATHER CLEANER kunt u alle soorten leder grondig reinigen. Gebruik REV’IT! LEATHER CONDITIONER na het reinigen om gladleren kleding te beschermen en voeden. Het helpt de water- en vuilafstotende eigenschappen van het leer te bewaren evenals de speciale leergeur. Voor het beste resultaat adviseren wij u uw kleding tenminste twee maal per jaar te behandelen met leder cleaner en conditioner.

textile spray 400ML

FAR012

REV’IT! WATERPROOF TEXSPRAY is ontwikkeld om waterproof textiele kleding te beschermen tegen water en vuil. Bij regelmatig gebruik verhoogt TEXSPRAY de waterproof eigenschappen van het materiaal zonder de ademendheid aan te tasten.

Leather spray 400ML

FAR011

REV’IT! WATERPROOF LEATHER SPRAY onderhoudt de natuurlijke waterdichtheid van leder en geeft volledige bescherming tegen water en vuil aan alle typen leer, waarbij de ademendheid niet wordt aangetast.

REVZINE | #06 Collectie 2012

141


Matenvergelijking Heren maten EU UK

US

Damesmaten

IT

EU

46 36 36 46 48 38 38 48 50 40 40 50 52 42 42 52 54 44 44 54 56 46 46 56 58 48 48 58 60 50 50 60 62 52 52 62

UK

34 6 36 8 38 10 40 12 42 14 44 16 46 18

US

IT

4 6 8 10 12 14 16

40 42 44 46 48 50 52

Laarzen en schoenen

36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 EUR JP 23 23,5 24,5 25

25,5 26,5 27 28 28,5 29 30 30,5 31 31,5 5 6 6,5 7,5 8 9 9,5 10,5 11,5 12,5 13 14 US 4,5 5 6 6,5 7 8 9 10 10,5 11 12 13 14 15 UK 3,5 4

Handschoenen Maat 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Unisex

XXS XXS XS

Hoe u moet meten (a) Borstomvang (b) Taille (c) Heupen (d) Buiten beenlengte (e) Binnen beenlengte

142

S

M

L

XL

XXL XYL


Maten omrekentabel in cm Heren jacks

Dames broeken

Maat Borstomvang (a)

Taille (b)

Maat Taille Heupen Buiten- Binnen-

46 48 50 52 54 56 58 60 62

77 - 83 84 - 87 88 - 91 92 - 96 97 - 102 103 - 107 108 - 111 112 - 117 118 - 122

beenlengte beenlengte

91 - 94 95 - 98 99 - 102 103 - 106 107 - 110 111 - 114 115 - 118 119 - 122 123 - 126

Std. (b) (c) (d) (e)

34 36 38 40 42 44 46

63 - 66 67 - 70 71 - 74 75 - 78 79 - 82 83 - 86 87 - 90

89 - 91 92 - 95 96 - 98 99 - 101 102 - 104 105 - 107 108 - 110

95 97 98 100 101 103 105

71 72 73 74 75 76 77

71 - 74 75 - 78 79 - 82

96 - 98 99 - 101 102 - 104

103 105 107

77 78 79

67 - 70 71 - 74 75 - 78 79 - 82 83 - 86

92 - 95 96 - 98 99 - 101 102 - 104 105 - 107

92 93 95 96 98

68 69 70 71 72

Long

38 40 42

Dames jacks Maat Borstomvang (a)

Taille (b)

34 36 38 40 42 44 46

63 - 66 67 - 70 71 - 74 75 - 78 79 - 82 83 - 86 87 - 90

79 - 82 83 - 86 87 - 90 91 - 94 95 - 98 99 - 102 103 - 106

Short

36 38 40 42 44

Unisex jacks

Unisex broeken

Maat Borstomvang Dames Heren Taille

Maat Taille Heupen Buiten- Binnen-

(a) (b)

Std. beenlengte beenlengte

XXS 76 - 82 32/34 145/155 XS 82 - 88 36/38 145/155 S 88 - 94 38/40 -/46 155/170 M 94 - 100 40/44 46/48 160/175 L 100 - 106 44/46 50/52 170/185 XL 106 - 112 46/48 54/56 175/190 XXL 112 - 118 50/- 58/60 175/190 XYL 118 - 124 60/62 175/200 XZL 124 - 130 62/- 175/200

(b) (c) (d) (e)

XXS -/69 -/90 -/97 -/72 XS 69 - 73 90 - 95 97 - 98 72 - 73 S 74 - 79 96 - 99 100 - 102 74 - 76 M 79 - 87 99 - 101 102 - 103 76 - 79 L 88 - 96 101 - 107 105 - 106 80 - 81 XL 97 - 105 107 - 115 108 - 109 82 - 83 XXL 106 - 111 115 - 122 111 - 112 84 - 85 XYL 112 - 117 123 - 128 114 - 115 85 - 86 XZL 118 - 122 129 - 134 117 - 118 86 - 87

Heren broeken

Lang

Maat Taille Heupen Buiten- Binnen-

M L XL XXL XYL

beenlengte beenlengte Std. (b) (c) (d) (e)

46 48 50 52 54 56 58 60 62

77 - 83 84 - 87 88 - 91 92 - 96 97 - 102 103 - 107 108 - 111 112 - 117 118 - 122

95 - 99 99 - 101 101 - 104 104 - 107 107 - 110 112 - 115 115 - 118 118 - 122 122 - 128

102 103 105 106 108 109 111 112 114

78 79 80 81 82 83 84 85 86

84 - 87 88 - 91 92 - 96 97 - 102 103 - 107

99 - 101 101 - 104 104 - 107 107 - 110 112 - 115

110 112 113 115 116

85 86 87 88 89

84 - 87 88 - 91 92 - 96 97 - 102 103 - 107 108 - 111 112 - 117

99 - 101 101 - 104 104 - 107 107 - 110 112 - 115 115 - 118 118 - 122

97 98 100 101 103 104 106

75 76 77 78 79 80 81

79 - 87 88 - 96 97 - 105 106 - 111 112 - 117

99 - 101 101 - 107 107 - 115 115 - 122 123 - 128

112 - 113 115 - 116 118 - 119 121 - 122 124 - 125

82 86 88 90 92

-

85 87 89 91 93

69 - 73 74 - 79 79 - 87 88 - 96 97 - 105 106 - 111 112 - 117

90 - 95 96 - 99 99 - 101 101 - 107 107 - 115 115 - 122 123 - 128

92 - 93 95 - 97 97 - 98 100 - 101 103 - 104 106 - 107 109 - 110

67 - 69 70 - 72 74 - 75 76 - 77 77 - 78 79 - 80 81 - 82

Kort

XS S M L XL XXL XYL

Lang

48 50 52 54 56 Kort

48 50 52 54 56 58 60

REVZINE | #06 Collectie 2012

Combiâ&#x20AC;&#x2122;s en eendelige overalls Maat Borstomvang Taille Heupen Buiten- beenlengte (a) (b) (c) (d)

46 48 50 52 54 56 58 60 62

91 - 94 95 - 98 99 - 102 103 - 106 107 - 110 111 - 114 115 - 118 119 - 122 123 - 126

77 - 83 84 - 87 88 - 91 92 - 96 97 - 102 103 - 107 108 - 111 112 - 117 118 - 122

95 - 99 99 - 101 101 - 104 104 - 107 107 - 110 112 - 115 115 - 118 118 - 122 122 - 128

102 103 105 106 108 109 111 112 114

143


144


REV’IT! Europe REV’IT! Sport International B.V. Reggestraat 17, 27a & 27b 5347 JG Oss The Netherlands P.O. Box 103 5340 AC Oss The Netherlands T +31-412 69 67 40 F +31-412 69 67 50 I www.revit.eu REV’IT! U.S.A. REV’IT! Sport U.S.A. P.O. Box 1964 NY 10156 New York U.S.A. T +1-888 6810180 F +1-646 6072274 I www.revitusa.com

REVzine #06  

SS12 'Freedom' - Nederlands

REVzine #06  

SS12 'Freedom' - Nederlands