Page 1

AN 2 - NR. 11

DEC. 2017 - IAN. 2018

ANTOHI

Sophia

TINERI DE SUCCES

SE DISTRIBUIE GRATUIT

GALAȚI - BRĂILA


4

19

NEW IN TOWN 20 25

EVENIMENTE & LANSARI 30 51

LIFESTYLE 54 63

TIMP LIBER


URBANIA / NEW IN TOWN

MIZAR

pasiune pentru modă BRĂILA MALL TE AȘTEAPTĂ CU UN NOU BRAND ROMÂNESC Sezonul acesta, Brăila Mall a adus un nou brand de fashion. De data aceasta un brand românesc, care se poate lăuda că are în spate 11 magazine proprii, peste 1.000 mp de spaƫii de producƫie, ateliere proprii de creaƫie şi colecƫii anuale ce cuprind peste 1.000 de modele noi. Este vorba despre MIZAR – unde grija pentru detalii se îmbină perfect cu pasiunea pentru FASHION. As el, publicul Brăila Mall are la dispoziƫie o nouă alterna vă românească. Ţinutele Mizar conturează şi evidenƫiază cu succes iden tatea femeii moderne. Colecƫiile sunt susƫinute de ƫesături de calitate, croieli impecabile şi atenƫie la detalii.

4

Mi s i u n e a Mi z a r e s t e d e a co m p l e t a individualităƫi feminine deja construite, de a evidenƫia ceea ce nu este pus în valoare suficient. Rochii de zi sau de ocazie, sacoul potrivit la job s a u l a b i ro u , g e c i ş i p a l t o a n e , l i n i i conservatoare sau printuri îndrăzneƫe, toate fac din magazinul Mizar alegerea potrivită pentru doamnele şi domnişoarele în căutare de s l şi calitate. Vă invităm să descoperiƫi în magazinul Mizar Brăila Mall ƫinuta perfectă pentru un eveniment important, pentru o seară cu cei dragi sau pentru o întâlnire de afaceri!


URBANIA / NEW IN TOWN

, AICI COPILĂRIA E LA EA ACASĂ! Hai să pășim cu toții în lumea copilăriei, unde cei mici se pot juca, își pot face prieteni și se pot simți minunat, în compania personajelor de desenele animate favorite, sub ochii vigilenți ai animatorilor veseli. Într-un ambient plăcut, spaţios, u lat, prietenos şi sigur, micuții își pot lăsa fantezia să zburde, iar cei mari vor sta fără griji, bucurându-se de fericirea lor. Gimbokids este locul de joacă perfect u lat pentru distracție, ateliere crea ve, aniversări, serbări sau petreceri, este imaginea clară a unei poveș în care copii se dezvoltă frumos și părinții se relaxează pentru câteva ore.

6

Alina Negraia, omul mare din spatele lumii celor mici afirmă că “povestea locului de joacă a început odată cu nașterea fe ței mele. În primii ei ani de viață am tot frecventat spațiile existente în Galați și am văzut cum arată lumea copilăriei. Ideea a venit în joacă, dar s-a materializat într-un proiect minunat și serios. Ca părinte, îmi doream pentru copilul meu un loc vesel, primitor și spațios. Din postura de mama ș u că spațiul special des nat micuților trebuie să fie sigur și curat, să aibă locuri de parcare aproape și personal prompt și bine pregă t. Sperăm să umplem un gol pe piața din Galați.”


www.revistaurbania.ro / URBANIA

Hai la Gimbokids, aici copilăria e la ea acasă!

Gimbokids oferă celor dornici să se joace, să sărbătorească sau să petreacă un spațiu generos, bine ocupat, igienizat corespunzător și confortabil. Există jucării și aparatură atât pentru cei mici cât și pentru copiii mai mari: cele mai moderne jocuri video, pentru copiii de peste 9 ani, ce îmbină IT-ul cu ac vitațile interac ve, dar și un spațiu special pentru cățărări, o structură modulară supraetajată, tobogan gomflabil, o scenă pentru mini-ar ș , un carusel de poveste, mese și scaune pentru pauzele binemeritate. Gimbokids organizează petreceri tema ce, party-uri private, seri de karaoke sau minidisco, ateliere crea ve, serbări școlare sau preșcolare, zile speciale. “Îi așteptăm cu drag pe cei care își sărbătoresc ziua de naștere sau de nume, pe pi cii de grădi sau pe școlărei. Garantăm că muzica, baloanele, personajele de poveste, meniul, face-pain ng sau alte surprize vor fi pregă te în detaliu, la prețuri accesibile și calitate deosebită,” mai spune Alina. Părinții nu au fost uitați! Ei au un loc al lor, cu wi-fi gratuit, de unde își pot aștepta/privi/supraveghea micuții savurând o cafea din partea casei.

Gimbokids, situat la Hotel Faleza, nr. 1, în apropierea Falezei superioare a Dunării, este cel mai nou, atractiv și sigur loc de joacă din oraș.

foto Marian Marin

7


URBANIA / NEW IN TOWN

GLAM STUDIO SALONUL UNDE ÎȚI DESĂVÂRȘEȘTI FRUMUSEȚEA MICILE ATUURI ALE FEMINITĂȚII SUNT FOARTE PREȚUITE LA GLAM STUDIO, UN SALON UNDE DOAMNELE ȘI DOMNIȘOARELE ÎȘI DESĂVÂRȘESC FRUMUSEȚEA PÂNĂ ÎN CELE MAI MICI AMĂNUNTE. Poziţionat în Țiglina II (Str. Brăilei colț cu Coșbuc), vizavi de Tribunal, Glam Studio se dovedește a fi locul perfect unde să vă faceți programare înainte de sărbători. Asta mai ales că aici veţi găsi o combinație interesantă și diversă de servicii din domeniul beauty. De al el, managerul salonului vine cu o bogată experiență în acest sector, așa că aveți garanția serviciilor de calitate oferite de echipa studioului.

De la manichiură la micropigmentare de buze Manichiura, pedichiura şi coaforul sunt printre cele mai căutate servicii de la Glam Studio. Simplă, semipermanentă, gel sau SPA (în funcție de preferințe, de ocazie, de mpul pe care îl aveți la dispoziție), manichiura realizată aici va fi remarcată pentru execuție, rezistență și originalitate. Unghiile as el înfrumusețate vor ieși în evidență şi mai mult dacă apelați și la tratamentele Glam de hidratare cu parafină pentru mâini și picioare. Cât despre serviciile de coafură, veţi fi absolut încântate când vă veţi privi în oglindă, iar schimbarea de look va fi una remarcabilă!

8


www.revistaurbania.ro / URBANIA

Salon Glam Studio: Ţiglina II, Str. Brăilei colț cu Coșbuc, vizavi de Tribunal, la etaj deasupra sediului CEC Informații și programări: 0724.169.060 sau 0751.969.081 Facebook: SALON GLAM

Studioul se dis nge însă şi printr-o gama diversă de servicii de înfrumusețare, precum sunt cele de cosme că și de micropigmentare de sprâncene şi de buze. Cu alte cuvinte, poate deveni locul unde să începeţi și să încheiaţi întegul ritual de frumusețe.

Surprize plăcute la final de an În ul ma lună din 2017, Glam Studio vă așteptată şi cu multe surprize plăcute. Pe lângă numeroase oferte și pachete de reduceri dintre care sunteți invitate să alegeți, aveți ocazia să par cipați și la o tombolă, până pe 20 decembrie. Orice client ce achiziționează un serviciu în valoare de cel puțin 100 de lei în această perioadă a anului se poate înscrie la concursul premiat cu zece cadouri din oferta diversă de servicii de la Glam Studio! Cris na Silion foto Giuliano Coman

9


URBANIA / NEW IN TOWN

Cele mai noi filme pot fi urmărite la Cinema City din Shopping City Galaţi „Murder on the Orient Express”, „Paddington 2”, „Star Wars: The Last Jedi” Filmele se văd întotdeauna cel mai bine la cinema, aşa că Cinema City România îi aşteaptă la film pe spectatorii din Galaţi în cel mai nou mul plex din reţea, în Shopping City Galaţi. Cinematograful cuprinde 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, acestea însumând 1,383 de locuri, precum şi o zonă de lounge & bar.

auten c românească, din 14 decembrie „Star Wars: The Last Jedi” - o nouă aventură spectaculoasă din universul creat de George Lucas (biletele s-au pus deja în vânzare), din 22 decembrie „Fedinand” - povestea înduioşătoare a taurului cu acelaşi nume care preferă non-violența în defavoarea pelerinei roșii din arenă, iar din 29 decembrie „Jumanji: Welcome to the Jungle” - un film fantas c, de aventuri, cu Dwayne Johnson în rol principal.

Până la finalul anului, printre filmele care pot fi vizionate la Cinema City din Shopping City Galaţi se numără: „Murder on the Orient Express” - o poveste misterioasă şi cap vantă, ecranizare după romanul cu acelaşi nume scris de Agatha Chris e, „A Bad Mom’s Christmas” - o comedie savuroasă, perfectă pentru a fi văzută alături de prieteni, „COCO” - o animaţie emoţionantă marca Disney Pixar şi „Paddington 2” - o nouă aventură a ursuleţului Paddington ce va încânta întreaga familie.

Odată cu deschiderea acestui mul plex, Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România – aduce, as el, şi la Galaţi experienţe cinematografice spectaculoase, emoţii auten ce, condiţii de vizionare la cele mai înalte standarde, precum şi cele mai aşteptate filme, care vor putea fi urmărite simultan cu premierele din marile capitale ale lumii.

Din 8 decembrie, gălăţenii pot urmări în avanpremieră „Ghinionistul” - o comedie

Mai multe detalii şi programul filmelor pe www.cinemacity.ro

10


URBANIA / NEW IN TOWN

CIUFULIX STUDIO EXPERTIZĂ ŞI ARTĂ ÎN COAFURĂ

Un loc unde exper za şi arta fac minuni în hairstyle este, fără îndoială, Ciufulix Studio. Echipa studioului îşi aşteaptă clientele într-un nou sediu, în zona Maşniţă, iar doamnele şi domnişoarele găsesc aici şi alte servicii din domeniul beauty.

Inspiraţie de la hairstylist-ul Mounir

Mai mult, recent, şi-a şlefuit experienţa la un MasterClass susţinut de celebrul libanez Mounir, Hair Color Specialist ale cărui videouri cu transformările uluitoare din salonul său sunt virale. Singura par cipantă din România a fost din Galaţi. Iar secretele lui Mounir despre tehnici de vopsire şi extensii de păr sunt puse în prac că la Ciufulix Studio!

Că la Ciufulix Studio se îmbină arta şi exper za o arată chiar managerul salonului. Pasionată de tot ce înseamnă coafură şi în special de vopsit şi extensii păr, ea lucrează în domeniu de la 16 ani. Nu e de mirare că orice femeie şio doreşte ca hairstylist.

De al el, salonul e recunoscut pentru calitatea superioară a extensiilor de păr, de culori de nuanţe diverse, de lungime variată, din păr natural, tape in, cusute sau microring (păr rusesc). Nu în ul mul rând, aici se fac cele mai

12


www.revistaurbania.ro / URBANIA

bune tratamente intensiv-reparatoare pentru păr, cu rezultate rapide şi vizibile.

Servicii extinse de beauty Serviciile noi din salon - cosme că, make-up, manichiură-pedichiură gel, extensii gene, micropigmentare şi remodelare corporală cu aparatură de ul mă generaţie – sunt realizate de personal calificat şi vor cuceri orice femeie. SkinTech, o tehnologie populară printre vedetele hollywoodiene, îmbină 3 terapii cu efecte excelente: Low Level Laser Therapy, o forma complexă de fototerapie pentru diferite probleme, Infraroșii, care accelerează p ro d u c ţ i a d e c o l a g e n ş i e l a s n ă , ș i Galvanoterapia, care induce în profunzime ingredientele aplicate pe piele, potenţându-le efectul.

sunt profesionale, din cele mai cunoscute branduri, deci de calitate superioară! În plus, clientele regăsesc atmosfera caldă şi relaxantă şi echipa veselă şi prietenoasă, gata să asculte şi să împlinească dorinţe în materie de hairstyle şi cosme că! Cris na Silion foto Țuțu Ionatan

Cu noi membri în echipă, cu servicii ex nse şi cu sediu nou, Ciufulix Studio şi-a păstrat obiceiurile vechi şi bune. Produsele din salon

13


URBANIA / NEW IN TOWN

OFERĂ-I CADOUL POTRIVIT! Schimbă-ţi experienţa de shopping cu VOUCHERELE CADOU Brăila Mall Dacă eş ȋn căutarea cadoului potrivit, Brăila Mall vine cu veş bune. Oferă-le celor dragi libertatea de a alege cu voucherele cadou Brăila Mall, iar ei se vor bucura de o sesiune de shopping pentru care ȋţi vor mulţumi. Și pentru că atunci cȃnd vorbim despre cadouri, posibilităţile sunt nelimitate, Brăila Mall vine cu propuneri pentru aniversarea celor dragi, sărbători sau orice moment ȋn care ȋţi doreş să dăruieş . Pentru toate acestea, magazinele partenere din Brãila Mall au pregă t opţiuni de shopping adaptate tuturor: haine şi accesorii ȋn tendinţe, cele mai prac ce ar cole spor ve, jucãria mult aşteptatã. Voucherele sunt de patru puri: de 30 de lei, 50 de lei, 100 de lei si 200 de lei şi se pot achiziţiona de la Biroul de Informaţii Brăila Mall.

14

Unităţile din Brăila Mall ȋn care voucherele cadou pot fi folosite: BENVENUTI BERSHKA C&A HERMOSA HERVIS LEE COOPER MIZAR NORIEL OPTIBLU ORSAY PULL&BEAR STRADIVARIUS VARIOUS BRANDS Profită de voucherele Brãila Mall şi oferã-le celor dragi cadoul care li se potriveşte!


URBANIA / NEW IN TOWN

BABY CLUB & MY BEAUTIFUL ANGEL De sărbători, ne gătim de la magazinele copiilor cocheţi În goana după cadouri şi hainuţe chic, nu uitaţi să vă opriţi în cele mai în vogă magazine pentru copii din oraş: „Baby Club” din Shopping City Galaţi şi „My Beau ful Angel” de pe Aleea cu A-uri din Ţiglina. Părinţii ş u deja că acestea sunt magazinele copiilor cocheţi, iar în prag de sărbători acestea au adus noi produse de cea mai bună calitate, pentru bebeluşi şi pentru copiii mai mari.

Hăinuţe superbe, de ocazie Cum decembrie e luna evenimentelor, e absolut firesc să porniţi în căutarea unei garderobe care să atragă privirile oriunde ar fi purtată. La „Baby Club” şi „My Beau ful Angel” vă aşteaptă piese de ves mentaţie din colecţii originale, nou apărute pe piaţă, cu croieli de excepţie. De la rochiţe cu dantele sau imprimeri şi fus ţe moderne, până la pantaloni şi cămăşi de calitate, toate vor fi cu siguranţă admirate pe copiii dumneavoastră. O ben ţă sau un alt accesoriu frumos asortat, un papion adecvat ori încălţămintea de interior bine aleasă (pe toate le găsiţi în cele două în magazine) vor pune în valoare întreaga ţinută !

18


www.revistaurbania.ro / URBANIA

Eleganţă în sezonul rece La fel de importantă e şi grija ca cei mici să arate bine şi să le fie cald în sezonul rece. Ghetuţe sau cizmuliţe îmblănite, paltonaşe cochete, gecuţe colorate, pantaloni ori bluze lejere dar călduroase, căciuliţe care îţi iau ochii şi mănuşi pufoase - trebuie doar să le vedeţi şi veţi deveni fanii cumpărăturilor de la „Baby Club” şi „My Beau ful Angel”. Cum ş u deja clienţii fideli, produsele selecţionate sunt unicat sau realizate în serie mică, din materiale plăcute la a ngere, de calitate superioară, care nu irită pielea. Iar preţurile sunt mai mult decât atrac ve, mai ales pentru cei care pun preţ pe calitate.

simpa ce sau tro neta râvnită toată vara pot fi cadouri extraordinar de frumoase de Crăciun, pentru copiii dumneavoastră sau ai prietenilor. Pe toate le găsiţi doar la „My Beau ful Angel”! Aşa că nu vă putem ura decât spor la cumpărături şi un Moş cât mai darnic, atât copiilor, cât şi părinţilor ! Cris na Silion foto Bogdan Dimofte

„My Beautiful Angel” umple sacul Moșului Şi, dacă tot ajungeţi într-un magazin pentrue copii, ce-ar fi să faceţi şi plinul pentru sacul Moşului ? Jucăriile clasice sau inedite, pluşurile

19


URBANIA / EVENIMENTE & LANSĂRI

CULTURAL Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi, Str. Domnească, Nr. 25 Expoziția: „O Europă unită la 1856. Comisia Europeană a Dunării și românii” Muzeul de Istorie - Lapidarium Galaţi, Str. Mr. Iancu Fotea, nr. 2 Expoziţii: „Arheologie”, ”Civilizația tradițională din sudul Moldovei”, ”Spirit și pasiune în uniformă” Muzeul „Casa Cuza Vodă” Galaţi, Str. Al. I. Cuza, Nr. 80 Expoziţiile: „Ambient monden românesc – A doua jumătate a sec. al XIX-lea – prima jumătate a sec. XX”, „Pe aici nu se trece! Marele război în documente și obiecte de patrimoniu”, „Arme albe și de foc (sec. XVIIIXX) ” Complexul Muzeal de Ş inţe ale Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, Str. Regiment 11 Siret, Nr. 6A Expoziții: ”Rolul albinelor în natură”, ”Arii protejate din județul Galați”, ”Reciclăm natura și o protejăm”

Teatrul Drama c „Fani Tardini” Galaţi, Strada Domnească, nr. 59 Vineri, 15 decembrie Visul unei nopți de vară, de William Shakespeare Sâmbătă, 16 decembrie Cabinierul, de Ronald Harwood Duminică, 17 decembrie Îmblânzirea scorpiei, de William Shakespeare Teatrul de păpuşi „Gulliver” Str Domnească nr. 59, în incinta Teatrului Drama c „Fani Tardini” Miercuri, 13 decembrie, ora 10.30 Povestea de Crăciun Duminică, 17 decembrie, ora 10.00 Povestea de Crăciun Muzeul Brăilei - secția istorie Expoziții: ”Cultură și civilizație la Dunărea de jos”, ”Brăila medievală”, ”Cetatea Brăilei în perioada ocupației otomane”, ”Forme de manifestare spirituală în mpul administrației otomane”

EVENIMENTE Union Jack Pub Galați, Str. Domnească, nr 29 În fiecare marţi Candy Bar În fiecare miercuri Florin Chiriac Acous c Spectrum În fiecare joi Jack`s Thursday În fiecare vineri The Candy Bars În fiecare sâmbătă Gus & Friends The Bastards În fiecare duminică Trio Evergreen Live

Daily Pub Galați, Str. Maior Iancu Fotea, Nr. 19, În fiecare vineri Blackout Friday, cu Liviu În fiecare duminică Electric Sundays Boulevard Pub Galați, Str. Domneasca nr 98 Sâmbătă, 23 decembrie Party with Dj Adrian E imie Luni, 25 decembrie Retro Christmass Party Duminică, 31 decembrie New Year 2018 party


URBANIA / EVENIMENTE & LANSĂRI

Cartea lunii Decembrie în Librăriile Humanitas Zile de Crăciun. 12 povestiri și 12 sărbători pentru 12 zile de Jeanette Winterson, traducere și note de Vali Florescu. Jeane e Winterson, una dintre cele mai inven ve și mai îndrăznețe voci nara ve contemporane, ne propune în acest volum 12 poves ri și 12 rețete îmbietoare pentru cele 12 zile ale Crăciunului. Poves rile alese aici, de o imaginație debordantă, pline de prospețime și umor, ne oferă un portal către „spiritul Crăciunului“, unde mpul parcă stă în loc, iar magicul pune stăpânire pe lume. Să gă m împreună, ne îndeamnă Jeane e Winterson, dat fiind că fiecare rețetă tradițională sau nou-inventată pentru Crăciun devine ea însăși un dar și ne readuce în suflet bucuria și speranța că nu suntem și nu vom fi niciodată singuri. „Superb, ingenios, straniu, amuzant. Sacul de delicatese literare al lui Winterson are farmecul secolului al XIX-lea, atât de necesar în nemilosul secol XXI.” - Kirkus Reviews

JEANETTE WINTERSON, născută în 1959, la Manchester, publică în 1985 prima carte Portocalele nu sunt singurele fructe (Oranges Are Not the Only Fruit; Humanitas Fic on, 2008), care îi aduce Whitbread First Novel Award. Romanul Pasiunea (este dis ns în 1987 cu John Llewelyn Rhys Memorial Prize, iar Sexul cireșilor (Sexing the Cherry, 1989; Humanitas Fic on, 2009), cu E.M. Forster Award. Următoarele romane – printre care Scris pe trup, The PowerBook (2000), Lighthousekeeping (2004), aflat în 2005 pe lista scurtă la Commonwealth Writers' Prize, Stone Gods (2007) și O paranteză în mp (The Gap of Time – Hogarth Shakespeare Project, 2015; Humanitas Fic on, 2016) – confirmă extraordinara originalitate și forța literară ale autoarei. A mai scris nuvele, cărți pentru copii și scenarii de film. În 2011 a publicat o carte de memorii, Why Be Happy When You Could Be Normal. În decembrie 2016 ia apărut volumul Christmas Days: 12 Stories and 12 Feasts for 12 Days.

22

Promoția lunii Decembrie în Librăria Humanitas

2+1 deArthurla Editurile și Youngart Alegi 3 cărți și plăteș doar 2 - este una din promoțiile lunii decembrie, care include toate tlurile editurilor Arthur și Youngart. Editura Arthur se adresează copiilor cu vârste între 0-14 ani și vine în întâmpinarea lor cu tluri din cele mai bine vândute și apreciate serii internaționale – Jurnalul unui puș , Harry Po er, Însemnările unei puștoaice și altele. Editura Youngart se adresează adolescenților și nerilor. Absolut tot, de Nicola Yoon, carte aflată pe primul loc al topului realizat de New York Times, alături de Și soarele e o stea, scrisă de aceeași autoare, sunt doar două din cele mai căutate tluri ale editurii pe care le amin m. Pe lângă această promoție de nerefuzat, până la sfârșitul anului puteți să vă bucurați și de prețuri seciale pentru toate edițiile cartonate ale tluriulor apărute de la Humanitas și Humanitas Fic on; iar toate tluriule Humanitas Junior pot fi achiziționat cu redecere de 10%, 20% sau 30%.


URBANIA / HOROSCOP

HOROSCOP 2018 Berbec În anul 2018, na vii Berbec vor reuşi să ia anumite decizii în ceea ce priveşte viaţa lor. Lucrurile care nu mai sunt relevante şi care nu mai contează pentru Berbeci, vor fi date la o parte. În cursul anului, sunt aşteptate unele sacrificii din partea voastră în ceea ce priveşte viaţa personală. Profitaţi de oportunităţi imediat ce vă apăr în cale. Taur Pentru na vii Taur, anul 2018 va fi un an liniş t şi vor avea multă libertate de mişcare. Va fi un an în care vă puteţi relaxa şi să vă odihniţi pentru că nu va exista nici un lucru neprevăzut care să strice această linişte. Veţi fi mai sensibili în 2018, ceea ce va apropia şi mai mult de cei din jur. Gemeni Pentru na vii din zodia Gemeni, 2018 va fi un an plin de energie în toate aspectele vieţii şi vor fi multe schimbări, atât la nivel mental cât şi fizic. Veţi avea parte de noi oportunităţi şi vă este recomandat să nu rataţi nici o ocazie, deoarece recompensele şi succesul se află în imediata apropiere. Nu vă bazaţi pe promisiuni anul acesta. Rac Na vii Rac vor vedea noul an 2018 cu un nivel ridicat de op mism, ceea ce vă atrage mult noroc şi venituri mari din diverse ac vităţi. Nivelul dumneavoastră de op mism va creşte, ceea ce va aduce armonie şi pace în viaţa voastră. Însă dezvoltarea şi progresele nu vor veni în acelaşi mp. Leu În 2018, na vii Leu vor pune în prim plan aspectul material şi lumesc. Unii Lei vor renunţa la unele obiceiuri vechi cum ar fi delăsarea. În acest an se pot produce mari schimbări în plan personal şi profesional. Veţi putea să realizaţi mai multe lucruri decât oricând înainte, însă vă este recomandată ţinerea în frâu a sensibilităţii, deoarece ar putea împiedica progresul dumneavoastră. Fecioara Pentru na vii din Fecioară, anul 2018 va fi un an agitat cu multe ac vităţi care stau să înceapă. Vor fi numeroase sarcini de onorat. Fixaţi-vă ţintele şi urmăriţi obiec vele în viaţă chiar dacă veţi simţi că e greu. Precauţia şi măsurile preven ve vă vor ajuta să vă protejaţi de eventuale greutăţi ale vieţii. Atenţie mare, viaţa nu poate fi perfectă întotdeauna!

24

Balanţa Anul 2018 îi va ajuta pe na vii Balanţă să se concentreze mai mult pe propria persoană, în detrimentul faptului de a se îngriji de nevoile celor din jur. Chiar dacă vi se recomandă să staţi în preajma anturajului, concetrați-vă asupra idealurilor voastre în viaţă. Relaţia cu cei din jur va avea un alt înţeles în acest an. Vor exista numeoroase oportunităţi de a aduce progrese în viaţa voastră. Înţelegeţi realitatea care vă înconjoară şi consolidaţi relaţiile profesionale şi personale în această perioadă. Scorpion Pentru na vii Scorpion, anul 2018 va fi unul fericit, cu multă distracţie şi voie bună. Veţi avea pacea interioară la care aţi tot visat şi sen mentul de libertate îţi va marca existenţa în acest an. Sunt de aşteptat şi evenimente neprevăzute pentru Scorpioni. Întâmpinaţi-le în s lul propriu. Săgetător În 2018, na vii Săgetător vor avea parte de un nivel ridicat de energie de care nu au mai avut parte de câţiva ani. Frustrările şi necazurile din anii trecuţi vor dispărea acum. Viitorul, deşi nu este sigur, arăta mai strălucitor decât în perioadele anterioare în care l-aţi văzut mai sumbru. Con nuaţi, există lumină la capătul tunelului, Săgetătorilor. Capricorn Anul 2018 va aduce în prim-plan talentele şi resursele ascunse ale na vilor Capricorn. Veţi câş ga multă autoritate şi putere în această perioadă. Va domni un sen ment de bucurie şi fericire. Binele este aproape, însă eventualele piedici nu pot fi excluse. Faptul că sunteţi prac ci vă va ajuta să excelaţi în plan profesional şi personal anul acesta. Vărsător Pe parcursul întregului an 2018 Vărsătorii vor trebui să adopte o a tudine echilibrată. Veţi fi nevoiţi să faceţi o mulţime des schimbări şi compromisuri în anul ce urmează. Relaţiile, în special cele noi, trebuie tratate cu prudenţă. În acest an vor exista situaţii care vă vor face să vă înţelegeţi mai mine şinele interior. Empa za şi anul acesta cu cei din jur, Vărsătorilor. Peş Na vii Peş vor intra într-o etapă importantă a vieţii în 2018. Unele dintre dorinţele sau ambiţiile personale vor prinde rădăcini. Concetra -vă resursele în mod corespunzător pentru a fi recompensat anul acesta. Nu lăsaţi emoţiile să vă controleze şi lăsaţi crea vitatea şi alte obiec ve personale să facă asta.


URBANIA / INTERVIU TINERI DE SUCCES

SOPHIA ANTOHI dragoste pentru înțelepciune și pasiune pentru muzică

E o păpușă dulce, dar ambițioasă, care își lucrează vocea și câte patru ore pe zi, de cinci ori pe săptămână. E atât de îndrăgos tă de cântec, încât nu simte oboseala și nu dorește să aibă preocupările unui copil de doar opt ani. Se numește Sophia Ioana Antohi, este din Galați și dragostea ei

26

pentru înțelepciune s-a mutat și în sfera sunetelor. Cântă de când se ș e, fără să moștenească pe cineva din familie. Și nu e de mirare că, având așa un talent și o mare voință, a reușit, în numai doi ani, de când par cipă la concursuri în țară și străinătate, să ia premii după premii. Premii care o mo vează: vrea în 2018 să meargă la Vocea României Junior și în Dubai la un Fes val Internațional. Premii care îi cer fică valoarea: Sophia este de câțiva ani cursantă la „CrissMusic Canto School” Galaţi, unde lucrează cu mezzosoprana şi cântăreaţa de muzică uşoară Cris na Vasopol şi cu soţul său, tenorul Valen n Vasopol.


www.revistaurbania.ro / URBANIA

Muzică, muzică și nu doar muzică! Sophia studiază pianul, face balet, dar și pictează la Centrul Cultural “Dunărea de Jos”. Îi place franceza, şi engleza. Este și elevă silioare la Colegiul Național “Costache Negri” din Galați. Întrebată când are mp să le facă pe toate, mama ridică din umeri: “Sophia e un copil asumat. E atât de conș incioasă încât nu merge la joacă până nu își termină treburile. Nu pierde mpul pe calculator, are câ va prieteni și câteva animăluțe - două pisici, patru căței, un arici, un iepure și un peș șor - pe care le iubește. Are și un frate mai mare cu şapte ani, care îi pregătește nega vele, îi printează textele și o susține la toate spectacolele”.

Born to be a star! Primul test cu public l-a susținut la 6 ani, în cadrul concursului “CrissMusic Fes val”, ediția a III-a, în 2016. A luat atunci, la secțiunea pop românesc, premiul I al categoriei. Apoi a plecat la Bacău, la Fes valul internaţional ”Mărul de Aur”. S-a întors cu trofeul cel mare și cu o invitație de a par cipa la un fes val de muzică tocmai în Armenia, la Erevan (The Fourth Interna onal “Championship of Caucasus 2017”) unde a concurat la două categorii: pop vocal și muzică clasică 6-9 ani și s-a întors în Galați cu Marele Trofeu! Au urmat concursurile organizare de Mihai Trăistariu, Liga Campionilor și Arca lui Noe, Fes valul de la Moineș , unde a câș gat detașat, dar și Fes valul Internațional “Mărul de Aur” de la Chișinău – de unde s-a întors cu Premiul I la categoria pop interna onal, 7-9 ani și premiul I la categoria etno, 7-9 ani. Tot de peste Prut, Sophia a primit Trofeul Categoriei “Mărul de Aur” la muzică clasică și Trofeul categoriei “Mărul de aur” la pop românesc. A doua par cipare la CrissMusic Fes val, ediția a VI-a i-a adus solistei Trofeul categoriei, la pop românesc, 8-10 ani, dar și Marele Trofeu la pop interna onal. “Muzica e viața ei, iar CrissMusic e ca o familie. Muncesc – studiază anatomie și respirație, cântă și pop și muzică clasică – dar se și distrează. E aici de la patru ani și jumătate”, spune Monica, mama ei, care și-ar dori doar să oprească mpul pentru a se mai bucura de Sophia, până când aceasta va ajunge o mare

stea. Sophia Ioana Antohi nu e doar un copil talentat ci și o fe ță norocoasă, care și-a găsit drumul și a fost sprijinită să facă performanță. “Sophia este, în opinia mea, una dintre cele mai valoroase voci care au trecut pragul CrissMusic Canto School în cei 4 ani de ac vitate! Dotată cu o voce superbă, inteligență și un simț muzical de excepție, Sophia a înțeles foarte repede anumite elemente de tehnică vocală de canto clasic, deosebit de importante, care au ajutat-o să ajungă în top! Având o voință de fier și o ambiție pe măsură, Sophia parcurge cu pași repezi drumul către marea performanță, susținută fiind și de minunata ei familie! Sper din tot sufletul să ajungă cât mai sus posibil și să rămână alături de, îndrăznesc să spun, familia a doua - Crissmusic!” a declarat mentorul său, Valen n Vasopol. Iar noi trebuie să fim mândri că suntem contemporani cu ea și să îi ținem pumnii, pentru că sigur vom mai auzi de ea! Daniela Bogdan foto Bogdan Dimofte

27


URBANIA / INTERVIU VIP

AM ALES SĂ FIU NOROCOASĂ interviu cu actrița Oana Pellea Op mistă, puternică și inspirațională. Așa este Oana Pellea, de care gălățenii s-au bucurat la ediția din acest an a Fes valului Național de Comedie. Actrița a dat viață Stăvăroaiei, din piesa “Idolul și Ion Anapoda”, și a lăsat la vedere o femeie h ot ă rât ă d a r co c h e t ă , v u l n e ra b i l ă ș i atotș utoare, înșelată în așteptări, dar niciodată resemnată. În culise, la cabină, dincolo de oboseala actorului, am văzut o Stăvăroaie frumoasă, care ne-a împărtășit din gândurile ei.

Foarte norocoasă la oameni frumoși, întâlniri minunate, proiecte interesante, visuri împlinite, răsărituri de soare, țară frumoasă etc. Am ales să fiu norocoasă! Puteam să aleg și invers. Cred că atragem realitatea pe care ne-o imaginăm (până la un moment dat).

28


www.revistaurbania.ro / URBANIA

Sunteți om de teatru, ați făcut film, sunteți scriitor, femeie, mereu în linia I în social media. Cât de greu este pentru un actor să fie permanent conectat la realitatea cotidiană? Din punctul de vedere al unui ar st, acesta nu poate să nu fie conectat la realitatea co diană...mai ales astăzi. Un ar st trăiește în mpul său, se confruntă cu problemele și beneficiile mpului în care trăiește...și e normal să încerce să înteleagă, să încerce să limpezească, să-și explice, să explice și celorlalți și să caute soluții la aceste probleme... Pledați în social media pentru normalitate și patriotism. Cum să le facem pe aceste noțiuni, care par desuete azi, accesibile tinerei generații? Normalitatea și iubirea locului unde te-ai născut nu țin de "modă", sunt un dat. Primul aer care îți intră în plămâni la naștere se pare că îți imprimă în ADN o anumită apartenență. Aparținem locului în care ne-am născut. Cât despre normalitate...a fost un mp când era ceva "normal" :) ...acum încet, încet, devine un deziderat... Cum îi vedeți pe tineri? Ce șanse mai avem să fim iarăși ce am fost? Nu-mi doresc neaparat să fim ce-am fost! Îmi doresc să putem deveni cea mai bună variantă a noastră. Nu pot vorbi despre neri în general...există neri excepționali, există și "uscăciuni". Ceea ce este cert e că azi e mai greu să fii tânăr decât era pe vremea nereții mele. Mai multe tentații, mai multe posibilități, informații...dar și mai multă incer tudine. Mai are actorul/omul de cultură rolul mesianic de formator al poporului? Depinde de opțiunea exclusivă a actorului/omului de cultură. Se mai poate face comedie în vremurile acestea? Ce ne mai face să râdem? Comedie se poate face oricând. Depinde de ce fel de comedie vorbim...astăzi este o explozie de comic ușor, vulgar, la prima mână. Sigur că există și umor de calitate, pe care mi laș dori preponderent.

Cât de norocoasă e Oana Pellea? Foarte norocoasă la oameni frumoși, întâlniri minunate, proiecte interesante, visuri împlinite, răsărituri de soare, țară frumoasă etc. Am ales să fiu norocoasă! Puteam să aleg și invers. Cred că atragem realitatea pe care ne-o imaginăm (până la un moment dat). Care e cea mai mare realizare a dvs? Dar cea mai mare amărăciune? Realizarea mea...este că realizez că viața e o minune și mă bucur de fiecare clipă. Amărăciuni nu am, chiar nu am! Sunteți o optimistă, în ciuda rolurilor dramatice pe care le jucați. Cum reușiți? Joc și comendie și dramă cu aceeași plăcere. În orice râs găsesc o lacrimă, iar în orice lacrimă o urmă de zâmbet. Ați terminat recent un alt film. Cum a fost experiența? Am avut doua zile de filmare la Moromeții 2. M-am bucurat enorm să mă reîntâlnesc cu Stere Gulea și cu Vivi Drăgan Vasile, cu care am lucrat la Stare de fapt (1996). Sper din tot sufletul în succesul acestui film. Ce planuri de viitor ale Oana Pellea? Multe. Am multe proiecte, așa că îmi doresc să fim noi sănătoși, să le pot face eu pe toate și dumneavoastră să vă bucurați de ele. Un mesaj pentru gălățeni... Le doresc să-și facă viața frumoasă și să fie atenți la alegerile lor. Să ne revedem sănătoși! Doamne ajută! Daniela Bogdan foto Cătălina Flămânzeanu

29


SALON ÎNFRUMUSEȚARE

ESTETICĂ CORPORALĂ

Cancun Bodycare 0336 102 100 Galați, Str. Domnească nr. 50

Areste c 0770 457 675 Galați, Str. Brăilei, nr. 78, Bl. BR4A, parter

Class Beauty Center 0336 108 874, 0710 590 959 Galați, Str. Basarabiei, nr. 40

Therapy Slim 0735 561 735 Brăila, Blvd. Independenței, Nr.59, colț cu Str. Școlilor

Elle Salon 0236 497 882 Galați, Str. Brăilei, Nr. 25

Medico Este c by Este ca 0762 547 444 Brăila, Calea Călărașilor, Nr. 244 (lângă Salonul Este ca)

Estella 0239 637 447 Brăila, Blvd. Dorobanți

Nomas Vello Mazepa 0336 401 419, 0735 836 817 Galați, Str. Brăilei, Nr. 25, Bloc P2, Ap. 4,

Este ca 0239 687 934, 0762 737 475 Brăila, Str. Călărașilor, Nr. 244

NUTRIȚIE

Lorys Image 0336 177 127 Galați, Mazepa II New Nails 0721 339 034, 0749 362 279 Galați, Str. Brăilei, Nr. 25, Bl. P2, Ap. 5

Natur House 0751 339 206, 0336 802 372 Galați, Str. Nae Leonard, Nr. 21, Bl. R1, sc. 3


URBANIA / ADVERTORIAL LIFESTYLE

HEMANGIOAMELE,

afecțiuni ce se pot trata la clinica Areste c Ce sunt hemangioamele? Hemangioamele reprezintă tumori vasculare de natură benignă. 30% din totalitatea hemangioamelor sunt vizibile încă de la naștere iar restul de 70% apar în primele zile sau săptămâni postpartum. Aproxima v 60% dintre hemangioame apar în zona capului și gâtului, 25% pe trunchi și 15% pe membrele superioare și inferioare. În 80% din cazuri, hemangioamele apar ca leziune unică iar în 20% din cazuri apar în zone mul ple.

Cum arată hemangioamele? Hemagiomul apare ca o pată violacee care are o cons tuție plată, proeminentă, rotundă sau de forma pânzei de păianjen și poate apărea pe piele sau mucoasă

De ce apar hemangioamele și care sunt tipurile de hemangiom? Hemangiomul este cauzat de dilatarea cavernoasă sau uniformă a vaselor de sânge care aparțin pielii. Acesta este de 5 feluri: Hemagiomul capilar, hemagiomul cavernos, nevul telangiecta c, nevul de forma unei pânze de păianjen și hemangiomul senil (cherry angioma).

Care sunt complicațiile posibile ale hemangioamelor? Majoritatea hemangioamelor nu dau complicații. Complicațiile comune sunt reprezentate de ulcerația sau ruperea hemangiomului cu apariția unor hemoragii

34

adesea foarte abundente. Complicațiile par culare sunt în funcție de localizare și pot fi: tulburări de vedere sau auz, dificultate la înghițire sau la respirație etc.

Cum se pot trata hemangioamele? Tratamentul de elecție al hemangioamelor este același cu cel din afecțiunile vasculare, adică Nd-Yag sau LimeLight. În unele cazuri se poate recurge și la tratarea chirurgicală. Laserul NdYag Cutera permite abordarea cu succes și a hemangioamelor cavernoase, ca și a venectaziilor profunde, datorită caracteris cilor sale tehnice deosebite. Hemangiomul cavernos se poate trata cu raze Roentgen (embolizare). Atenție! Tratarea hemangiomului se poate face doar de către medici și cu ajutorul unor lasere vasculare performante și sigure. Clinica Areste c are în dotare Laserul Cutera, cel mai performant laser pentru tratarea acestor afecțiuni iar tratamentele sunt realizate de către domnul Prof. Dr. Valeriu Ardeleanu, în urma unui consult gratuit.


URBANIA / ADVERTORIAL LIFESTYLE

CADOURI MARCA

SIMONE STUDIO

Când sărbătorile vin, iar lista de cadouri pare mult prea scurtă, Simone Studio e gata să vă sară în ajutor. În decembrie, echipa Simone Studio se aliază cu oricine se decide să surprindă în cel mai plăcut mod pe cineva drag. Aici veţi găsi în Luna Cadourilor vouchere speciale de la Simona Mazuru, experimentatul s list de la Simone Studio. Dumneavoastră

36

achiziţionaţi o şedinţă de micropigmentare, iar fericita des natară a acestui răsfăţ primeşte odată cu voucherul invitaţia de a se programa oricând doreşte la studio. Poate unele doamne şi domnişoare visează la asta doar în secret. Tot ce trebuie să aflaţi e cine din jurul dumneavoastră îşi doreşte o


www.revistaurbania.ro / URBANIA

schimbare de look precum e cea adusă de o as el de procedură. Cine tânjeşte după o pereche de sprâncene cu totul deosebite? Cine v-ar lua în braţe şi v-ar săruta cu entuziasm dacă ar afla că va face o vizită la Simone Studio? Iubita? Prietena cea mai bună, care pur şi simplu îşi doreşte o schimbare? Sau poate chiar mama dumneavoastră?

De ce să alegeţi un voucher-cadou de la Simone Studio? Voucherul pentru şedinţa de micropigmentare la Simone Studio nu e nominal, poate fi oferit şi apoi dăruit, din nou, oricui şi e valabil pe o perioadă nelimitată. Cadoul conţine atât şedinţa de micropigmentare, cât şi consultaţia iniţială. Simone Studio pregăteşte trei puri de vouchere, pentru cele tei puri de proceduri realizate de Simona Mazuru: microblading, micropigmentare fir cu fir, micropigmentare powder. Dacă vi se pare că nu sunteţi pe deplin informaţi, înainte de a lua decizia achiziţionării unui voucher –cadou, echipa de la Simon Studio vă stă la dispoziţie cu toate sfaturile!

Simone Studio Str. Anghel Saligny nr. 130 Programări și informaţii, la: 0756.365.029 www.simonestudio.ro Cris na Silion foto arhiva personală

Indiferent că e adus de Moş Nicolae, aşezat sub brad sau oferit de Anul Nou, un as el de cadou e cel mai bun prilej să arătaţi cât de mult vă gândiţi la persoana de lângă voi. Elegant ambalat, voucherul Simone Studio poate fi cadoul extravagant şi în acelaşi mp de bun gust pe care îl căutaţi de mult mp ! Până la urmă, un cadou marca Simone Studio înseamnă mult mai mult: arată că puneţi valoare pe serviciile realizate la standarde înalte de calitate şi că apreciaţi un profesionist cu experienţă, format la cursuri internaţionale.

Informaţii și rezervări pentru vouchere: 0756.365.029

37


URBANIA / INTERVIU LIFESTYLE

Daniela Gyorfi și fiica ei, Maria imaginea Magazinului My Beautiful Angel din Galați

Daniela Gyorfi e mai aproape de Galați decât pare la prima vedere. În ciuda perioadei încărcate de final de an, plină de concerte, înregistrări pentru Revelion, plecări în străinătate și evenimente private, Daniela a găsit mp să vină în orașul de la Dunăre pentru a promova, împreună cu fiica sa, Maria, produsele magazinului My Beau ful Angel,

38

situat în zona A-urilor din Țiglina. Am profitat de ocazie și, în mp ce Maria se poza în ținute minunate, de sărbători, am întrebat-o pe Daniela despre privilegiul de a fi mamă, despre lumea vedetelor și despre viitor. Așa am aflat că finalul de an e o perioadă magică și încărcată, în care Daniela nu uită să fie mamă și să aibă grijă de Maria, cel mai important om din viața ei.


www.revistaurbania.ro / URBANIA

Omul care te iubește necondiționat și îți vrea în totalitate binele este părintele

Un copil într-o lume magică! Maria e un copil frumos și deloc pretențios, obișnuit deja cu lumea scenei și cu reflectoarele din platou, dar care își trăiește din plin copilăria. Când Daniela are concerte, Maria e în backstage, la emisiuni stă în regie, oamenii din televiziuni o iubesc deja și ea crește firesc în această lume a mirajului. În același mp, e ghidată tot mpul de Daniela, care întotdeauna ține să o învețe că banii se muncesc, prietenii se aleg cu grijă și viața înseamnă efort con nuu. “Copilăria ei e diferită de ce am avut eu. Maria e un copil fericit, iar eu, ca mamă, mă confrunt cu lucruri noi zi de zi. Mereu învățăm câte ceva, ne bucurăm unii de alții. Poate ar trebui să o mai duc mai mult în vacanțe, dar nu pot să plec prea des, din cauza programului. Mi-aș dori să fim cele mai bune prietene, așa cum am fost eu cu mama mea. Omul care te iubește necondiționat și îți vrea în totalitate binele este părintele”, spune Daniela. Maria cochetează deja cu televiziunea și Daniela spune că, dacă va dori să îi calce pe urme, o va sprijini din tot sufletul. Deși are doar 6 ani, micuța e pasionată de haine și își selectează cu grijă ținutele. Așa că magazinul My Beau ful Angel din Galați a fost alegerea cea mai potrivită pentru cele două, în ceea ce privește hainele de Crăciun. După ședința foto, Maria a plecat cu rochițele preferate, girate și de mama ei. “Mai avem divergențe pe jucării. Dacă ar fi după ea, și-ar lua toate jucăriile de aici. Încerc să-i explic că e deja mare și că în

curând nu le va mai da atenție, dar cea care îi umple camera de păpuși și alte lucruri sunt tot eu,” recunoaște Daniela.

Fetele bune ajung în Rai, fetele rele unde trebuie! Întrebată dacă ar fi bine ca Maria să lucreze în show-biz, Daniela a răspuns franc: “E o industrie cu bune și cu rele. Eu sper, dacă ea va alege muzica, să o impresarieze George pentru că este tatăl ei și ș e ce e mai bine pentru ea. E un drum frumos și greu, cu multe tentații. Eu m-am menținut pentru că am abordat toate genurile muzicale, m-am adaptat și am înțeles că nu mai pot cânta melodiile cu care am debutat. Acum se cere altceva. Dar a fost nevoie de multă muncă. Aș fi foarte nefericită dacă ea ar devia de la aparenta normalitate din show-biz. Oricum, drumul ea și-l alege. De la noi vede și avantajele și dezavantajele”, spune Daniela. Pentru că noul an o va găsi pe Daniela Gyorfi concertând la Londra, ea a ținut să transmită, de pe acum, câteva gânduri pentru gălățeni: Vă urez Sărbători cu bine și multă sănătate, să dea Dumnezeu să fie pace în lume! Bucurați-vă de Zilele Magice, de familie, de prieteni și de cei dragi, dăruiți-le mpul vostru și păstrați-vă bucuria și op mismul! Sper să ne vedem în 2018 la concertele organizate aici! Numai bine! Daniela Bogdan foto Bogdan Dimofte

39


URBANIA / ADVERTORIAL LIFESTYLE

MACHIAJUL PENTRU

Revelion 2018 DECEMBRIE este luna surprizelor şi a momentelor de neuitat, printre care se numără şi faimoasele petreceri de Crăciun, şi nu în ul mul rând memorabila petrecere din seara de Revelion. Indiferent de ţinuta aleasă, machiajul este un accesoriu foarte important pentru imaginea voastră în noaptea dintre ani ! Tendinţele în makeup pentru Crăciunul şi Revelionul 2017-2018 indică o combinaţie între culori îndrăzneţe, intense şi texturi strălucitoare. În topul preferinţelor, pentru seara de Revelion, multe femei optează pentru un machiaj intens, sexy şi spectaculos precum Smokey Eyes, Cat Eye sau cel glamour în s l Marylin Monroe. Machiajul OCHILOR presupune, indiferent de forma acestuia, folosirea fardurilor sa nate sau metalizate de la nuanţe foarte deschise şi luminoase până la nuanţe foarte închise şi intense. Cele mai folosite culori pentru un as el de machiaj sunt: nuanţe metalice de argin u, auriu, bronz, maron,

burgundy, mov intens, indigo, bleumarin, cenuşiu şi negru. Conturarea ochilor cu o linie intensă de eyeliner negru şi aplicarea de gene false este un MUST HAVE pentru a putea obţine un look glamour ca la Hollywood. BUZELE pot fi machiate atât în nuanţe naturale de roz-pal, bej-maro, dar şi în culori intense, vibrante ca roşu, vişiniu, violet. Pentru o eleganță aparte şi un plus de strălucire se pot folosi şi glossuri cu par cule strălucitoare – un alt MUST HAVE al acestui sezon de iarnă! Gli er-ul este la mare căutare în acest an pentru cine îşi doreşte un plus de strălucire! Acesta poate fi aplicat atât pe ploape, dar şi pe centrul buzelor. Aspectul impecabil, luminos şi strălucitor al tenului este obligatoriu indiferent de pul de machiaj ales! Alege machiajul potrivit pentru ne şi fii vedeta serii ! ;-) Petrecere frumoasă şi un 2018 excepţional ! :)

42

Alina Drăgan make-up artist foto: Ciprian Neculai


www.revistaurbania.ro / URBANIA

ÎN DECEMBRIE

ÎMPLINEŞTE-ŢI DORINȚELE CU EPSILON GALAŢI! Ce îți place mai mult: să oferi cadouri sau să le primeș ? În decembrie, cu Epsilon Galați poți fi în ambele ipostaze. Salonul pregătește vouchere-cadou personalizate, dar și un concurs pe Facebook, premiat cu tratamente faciale sau corporale și cu reduceri ispi toare. În plus, din decembrie, salonul și-a ex ns programul în weekend. Așa că ai mp să profiți de toate celelalte promoții din Luna Cadourilor (reduceri de până la 20%!), la toată gama de servicii de la Epsilon, de la epilarea fără pic de durere cu SHR E-Light și până la ședințe de peeling sau de hidratare!

Idee de cadou: voucher personalizat Cu siguranță, ca și în anii trecuți, voucherelecadou Epsilon vor avea o mare trecere. Și nu doar printre bărbații ce vor să-și răsfețe partenerele oferindu-le câteva ore de relaxare la este cian, ci și printre prietene sau colege. Echipa Epsilon e deschisă ideilor și poate personaliza cadoul cu mesaje roman ce sau cu imagini haioase. Valoarea voucherului e flexibilă, în funcție de buget ori de tratamentul

ales. Iar dacă nu ș ți ce terapie-cadou e potrivită, fie o lăsați la alegerea des natarei, fie găsiți cele mai bune sfaturi la specialiș i Epsilon.

Concurs de dorințe Tot în decembrie, oricine par cipă la concursul ”Împlinește-ți 3 dorințe”, de pe pagina de Facebook Epsilon Galați, poate câș ga daruri valoroase în preajma Crăciunului. Nu trebuie decât să lași un comentariu cu tratamentul preferat din oferta salonului și te înscrii automat la extragerea pentru unul dintre cele trei premii din concurs: un tratament gratuit (la alegere) și alte două premii constând în reduceri ispi toare! Cris na Silion foto Dan Caburgan

43


URBANIA / ADVERTORIAL LIFESTYLE

CENTRUL UNDE ÎŢI REGĂSEŞTI FRUMUSEŢEA NATURALĂ Forever Young Galați e un centru dedicat frumuseții, prin mul plele servicii de înaltă calitate oferite de tehnologia de top, dar şi datorită personalului calificat. Centrul îşi aşteaptă clienţii într-un ambient primitor, in m și plăcut, în noul sediu de pe Str. Brăilei colţ cu Coşbuc, lângă sediul CEC. Trăim într-o eră revoluționară, în care oamenii de ș ință au găsit proceduri ce oferă șanse la viață, ameliorarea sănătății și redobândirea frumuseții. Uneori sunt abuzive, alteori noninvazive, bazate pe s mularea naturală de regenerare a organismului, văzut ca un miracol al Universului. Pe aceleași principii inspirate din natură e creată şi Tehnologia OxyGeneo by Pollogen, iar clienții Forever Young au parte de tratamente faciale și corporale inovatoare. OxyGeneo By Pollogen reprezintă o noua epocă în domeniul terapiilor faciale. Se inspiră din conceptul "puterii vindecătoare a izvoarelor calde", celebre prin concentrația de

Str. George Coșbuc, Nr. 1-C (lângă CEC Bank) Telefon: 0746 208 881

44

dioxid de carbon ce s mulează oxigenului din piele. To t O x y G e n e o a d u c e c a n o u t a t e Radiofrecvența Tripolară. Numit și "Li ing fără Bisturiu", creşte producţia de elas nă și colagen, redând frumusețea naturală a tenului. O altă Tehnologie de care vă puteți bucura la Forever Young este SPL Yperion L 900. Adusă din Franța, asigură servicii de epilare defini vă (eficientă și de înaltă calitate!), dar și alte tratamente faciale pentru afecțiuni specifice (cuperoză, rozacee, pete pigmentare), precum și Fotoregenerare Li ing. Tratează acneea, repară cicatrici acneice, reglează sebuumul. Toate acestea sunt la dispoziția persoanelor interesate de propria imagine, într-un loc unde grija, încrederea în sine și respectul sunt foarte importante! Cris na Silion foto Simona Andrei


URBANIA / ADVERTORIAL LIFESTYLE

Poveş de Crăciun marca Desiree Flower Shop

Pentru unii dintre noi, e nevoie de mult mai mult decât de un șirag de beteală și de câteva globulețe ca să aducem magia sărbătorilor de iarnă la birou sau în întreaga casă. Celor care tânjesc după decoruri de poveste pentru Crăciun, Desiree Flower Shop le pune la dispoziție întregul lor arsenal de trucuri handmade și toată crea vitatea lor în domeniul floris c și al decorațiunilor!

46

Aranjamente pentru masă și ușă, decorațiuni de brad Pe tot parcursul lunii decembrie, recuzita Desiree Flower Shop își schimbă straiele și poartă amprenta sărbătorilor de iarnă. Echipa atelierului și-a propus să creeze cele mai frumoase poveș pentru Crăciun, pornind chiar și de la o crenguță de brad sau de la coaja uscată a unei portocale. Adică din acele detalii, integrate în întreg decorul, menite să creeze o magie de basm în această perioadă a anului. Oferta standard a atelierului constă în decorațiunile bradului, aranjamentul des nat mesei de Crăciun și coroniță pentru ușa de la intrare. Pachetul este însă flexibil și


www.revistaurbania.ro / URBANIA

personalizat ținând cont de mai multe aspecte, așa cum s-au obișnuit deja clienții atelierului: preferințele acestora, design-ul interior al sediului firmei sau al casei, tendințele actuale, s lul ce caracterizează compania sau familia, precum și dimensiunea spațiului de decorat și, nu în ul mul rând, bugetul acordat unui as el de proiect.

„Inspirate de clienți” „Inspirația noastră vine de la clienți. Ei sunt cei care vin întodeauna cu ideile, ceea ce ne determină să săpăm în imaginația noastră pentru a realiza aceste aranjamente unice”, spun cele două asociate de la Desiree Flower Shop, Violeta Bacalu și Laura Frunză. Ele vor lucra cu materiale din cele mai diverse, inclusiv cu elemente naturale precum fructe uscate, bețe de scorțișoară, pietre, mușchi, toate cosme zate în s lul ales pentru fiecare poveste în parte.

Cu alte cuvinte, că aveți un spațiu mai mic sau mare, că bradul e natural sau ar cificial, că preferați vintage-ul, glamour-ul sau s lul shabby chic, la Desiree Flower Shop găsiți sfaturi specializate și recuzita adecvată pentru sărbătorile de poveste pe care și le-ar dori orice angajat sau orice membru al familiei!

Cris na Silion foto arhiva personală

47


URBANIA / ADVERTORIAL LIFESTYLE

Beneficiile dansului spor v în dezvoltarea copilului tău După cum îi spune şi numele, dansul spor v îmbină armonios sportul cu artă. Ca orice altă formă de mişcare, dansul are o mulţime de beneficii pentru copilul tău, indiferent că e băieţel sau fe ţă.

Ajută la concentrare În mpul antrenamentului de dans trebuie să asculţi instrucţiuni în mp ce te miş pe muzică, să repeţi succesiuni de paşi de mai multe ori, îmbunătăţind concentrarea.

prietenii noi, va învăţa să socializeze în cadrul grupului şi să interacţioneze cu ceilalţi copii.

Este o formă excelentă de distracţie și relaxare Pe lângă mişcările fizice, în cadrul claselor de dans copilul tău va par cipa şi la jocuri interac ve care au rolul de a-l des nde şi binedispune. Acestea au rolul de a scădea nivelul de anxietate al copiilor, pentru că dansul este până la urmă şi un mod de descărcare psihologică şi de comunicare a trăirilor, prin limbaj nonverabal.

Își creează o condiţie fizică de invidiat Prin intermediul dansului copilul tău îşi foloseşte constant toate grupele musculare, modelându-şi armonios corpul. În plus, în mpul dansului se formează şi se s mulează funcţii importante implicate în dezvoltarea fizică a copilului: coordonare, forţă, flexibilitate, echilibru.

Îi îmbunătăţește memoria Dansul presupune memorarea unor paşi prestabiliţi şi a unor reguli de care copilul tău trebuie să ţină cont, care îi pun la lucru memoria. Cei mici trebuie să reţină un ansamblu de mişcări în realizarea unui dans, iar prin repe ţii con nue, memoria le este s mulată.

Își dezvoltă abilităţile sociale Prin înscrierea la o clasă de dans copilul tău va fi integrat în cadrul unui grup. As el, el va lega

Galaţi, Str. Brailei nr 148A Telefon: 0744 485 102 FB: DanseazaInGalati

50

foto arhiva personală


URBANIA / INTERVIUL LUNII

Un gigant din lumea producţiei publicitare

Policrom Media: tehnologie, inovaţie, crea vitate

„Dacă ai o idee, noi o punem în prac că!” Nu e doar un slogan, ci comprimă perfect aproape 20 de ani inves ţi de gălăţeanul Costel Niagu în dezvoltarea unor servicii de top în producţia publicitară. A început în 1998, când, alături de fratele său, a adus în oraş

52

autocolantarea, făcând singuri toată munca. A uitat de visul de a fi notar şi a deschis drumul într-un domeniu unde dotările de ul mă generaţie, soluţiile ingenioase, calitatea şi mpii rapizi de execuţie l-au propulsat şi peste graniţele pieţei locale, către clienţi renumiţi.


www.revistaurbania.ro / URBANIA

Ce înseamnă momentan Policrom Media? Suntem Policrom Media din 2011, dar colaboratorii vechi şi cei din breaslă ș u că am început ca Plo er Media. Acum, spre deosebire de alte firme ce ocupă una-două nișe, noi oferim o paletă complexă de servicii. Şi cred că mulţi clienți, persoane fizice sau juridice, au con nuat să ne caute pentru standardele înalte de calitate şi pentru că am găsit mereu soluții crea ve la cerințele lor.

Ce servicii mai exact? Avem 5 departamente. Suntem cunoscuți și în țară pentru servicii de Acoperiri diverse (coper ne, prelate, corturi evenimente etc). La Producție Publicitară ajunge tot ce ține de reclame și print outdoor, de la afişe până la litere volumetrice şi firme luminoase. La Tipografie lucrăm cu raje mici, dar şi cu raje foarte mari. În Departamentul Materiale Promoționale imprimăm color pe absolut orice suprafață şi chiar pe tex le colorate – lucru original pentru Galaţi şi rar în ţară, datorită imprimării LED. Mai nou, oferim Servicii pentru organizare evenimente, iar pe lângă accesorii inedite, realizăm şi invitații personalizate cu design unic.

pe sublimare, folio. Acum câţiva ani eram singurii din Galaţi cu imprimantă outdoor 3,20m. Momentan lucrăm cu Epson Sure Color, regina imprimantelor. Iar acestea sunt doar o mică parte din tehnicile sau din cele peste 40 de u laje deţinute. Ne updatăm tehnic o dată la câţiva ani şi, as el, ne diferenţiem prin calitate şi viteză de lucru. Aşa că aşteptăm în con nuare provocări pe măsura tehnologiei noastre!

Ne dezvăluiţi din planurile de viitor? Vom face o achiziţie importantă şi la final de 2017. Cu fonduri dintr-un proiect vom lua o Tipografie digitală Konica Minolta, dar şi un printer UV Mimaki pentru suprafeţe dure şi rotunde şi cu imprimare în relief – o inovaţie în domeniu, unică pe piaţa locală. Şi ne-am propus ca în 2018 să ne mutăm într-un spaţiu mai generos! Cris na Silion foto Bogdan Palenciuc

Ce aparatură deţineţi? Am pornit cu o imprimantă banală, iar acum avem par offset, digital, gravator laser, CNC 3D, aparate de serigrafie, tampografie, imprimante de orice p: de carduri PVC, LED,

53


Revista Urbania ed. 11  
Revista Urbania ed. 11  

Revista Urbania reprezintă cel mai nou proiect din rândul revistelor de lifestyle ce este prezentă în oraşele Galaţi şi Brăila, regăsindu-se...

Advertisement