Page 1


SALUTACIÓ

ALCALDE

Els dies a poc a poc s’escurcen, la calor minva la seva virulència i el calendari ens indica l’ocàs de l’estiu. Toca passar pàgina però encara ens queda una última bala dins del revòlver abans de tornar a la tan denostada però imprescindible normalitat. Ja tenim aquí la nostra estimada Festa Major, la festivitat més grossa de les que es fan i es desfan a la nostra mil·lenària vila. Aquests dies que s’albiren, plens de joia i alegria, son moments propicis perquè el sentiment i l’orgull de ser bredenc surti a relluir sense mitges tintes ni falses modèsties. Com sempre, us emplacem des d’aquestes línies, no només jo sinó tot l’Equip de Govern que tinc l’enorme plaer d’encapçalar, a participar activament de les activitats que es duran a terme al llarg d’aquestes alegres jornades. L’escalf i la participació de la nostra gent, dels nostres veïns, amics, familiars, coneguts; en fi, de tots nosaltres només fa que engrandir la nostra festa i omplir-nos a tots plegats el cor de satisfacció per la feina feta. Bredencs i bredenques, us necessitem de manera activa per fer d’aquesta festa una explosió de joia i amistat envers nosaltres mateixos. Siguem partícips d’una festivitat que ens uneix i ens interpel·la per continuar teixint complicitats entre tots nosaltres,grans i petits, alts i baixos; en una única comunitat que és Breda. Demostrem-nos del que som capaços, demostrem a tothom el potencial de la nostra vila. També us necessitem fermament en la defensa dels espais lliures d’agressions sexuals. Com bé sabeu, Breda disposarà de punts lila durant tota la Festa Major d’enguany, així com d’un protocol en cas d’agressió sexual. Aquesta tasca és una missió compartida per tots, a tots ens interpel·la el deure de treballar per unes festes sanes i lliures d’agressions sexistes. No podem permetre certs comportaments a les nostres festes i entre tots ho aconseguirem. Demostrem-nos, altra volta, que som capaços i capaces de fer-ho. Un cop dit això us animo a no quedar-vos a casa, a sortir al carrer i a gaudir de les múltiples propostes que enguany us hem preparat, amb un somriure als llavis i amb una actitud constructiva, respectuosa i festiva. Gaudim, ballem i fem l’animal; però amb seny, pel bé de tots. Només em resta desitjar-vos a tots i totes una bona festa major i que xalem tots plegats en aquests dies de goig, despreocupacions i festiva actitud.

MOLT BONA FESTA MAJOR, BREDENQUES I BREDENCS!

Dídac Manresa Molins


L´equip de BALSAMAR us desitja una BONA FESTA MAJOR www.contraincendiosbalsamar.com comercial@balsamar.com

BALSAMAR SERVICES 2000, S.L. Francesc Layret 28-32 bajos 1 Pol. Ind. Pla d’en Boet 08302 Matarò – Barcelona Tel. 937 586 078 / 609 376 278


Com cada any arriba la Festa Major al nostre poble. La Festa Major de Breda! Uns dies en els que tothom surt al carrer a gaudir i participar dels diferents actes que la formen, pensats per i per a que tothom tingui el seu espai i el seu moment d’alegria i xerinola.

Des de la Comissió de Festes treballem durant tot l’any per a que quan arribin els dies de la Festa Major tothom s’ho passi el millor possible i comparteixi amb nosaltres l’alegria i l’orgull de pertànyer a la Vila de Breda. Són moltes hores i molts dies de treball desinteressat i voluntari per a que tothom passi uns dies inoblidables. No obstant, ho fem amb ganes i amb empenta.

Per a arribar al nostre objectiu no estem sols. Per aquest motiu volem donar les gràcies de tot cor a tothom qui aconsegueix que la Festa Major sigui possible any rere any: tant de qui organitza els actes com tots els bredencs i bredenques qui participen d’ells. Volem recordar que la Comissió de Festes està oberta a tots aquells que hi vulguin formar part o bé que vulguin aportar idees noves, us necessitem i sereu benvinguts. Ens agradaria recuperar l’esperit de la Festa al Carrer, tornant a organitzar les Festes Majors dels anys 90, tot un referent en participació popular. Per primera vegada a la Festa Major, enguany els actes de nit comptaran amb un punt lila d’informació, ajuda i suport, molt important en els temps que vivim. No dubteu a demanar informació o ajuda en cas de necessitat. I recordeu:

NO ES NO PROU VIOLÈNCIA

De ben segur que amb la germanor i el respecte de tots plegats tornarà a ser un any més una Festa Major plena d’alegria i moments inoblidables. La Comissió de Festes de Breda us desitja una

MOLT BONA FESTA MAJOR!!!!


ADF Riells del Montseny

Benvolguts Bredencs i Bredenques, som L’ADF de Riells del Montseny (Agrupació de Defensa Forestal), entitat fundada l’any 2007. Som un grup de 17 voluntaris que ens dediquem bàsicament a la prevenció i extinció d’incendis forestals, disposem de dos vehicles pick-up equipats amb motobomba i dipòsit de 500 litres d’aigua i també una cuba de 8.000 litres per a l’extinció d’incendis o col.laborar amb els bombers en tot el que està al nostre abast. A l’hivern quan el risc és més baix fem les tasques de prevenció: arranjament i neteja de camins, punts d’aigua per càrrega de helicòpters i revisió i manteniment dels hidrants, acció que aquest 2019 s’ha ampliat a tot el terme municipal de Breda. Permeteu-nos insistir molt en que la nostra millor defensa és una bona prevenció per evitar grans desastres, per això us volem demanar la màxima col.laboració i conscienciació sobretot a les zones més properes al bosc. Ajudeu-nos a conservar l’entorn natural que es bàsic per a la nostra supervivència. L’ADF us desitja una molt BONA FESTA MAJOR. En cas d’emergència trucar al Ricard:636.417.345 o Jaume:649.043.913

FUNDACIÓ ONCOLLIGA Des de la Fundació Oncolliga de Breda, us desitgem una bona Festa Major i us recordem que ens podeu venir a visitar el primer diumenge de cada més a “Els encants de Breda” al mercat municipal.


C/ Mossèn Pere Prats, 7- Breda


AMPA ESCOLA MONTSENY

Benvolgudes bredenques i bredencs, des de l’AMPA Escola Montseny us desitgem que passeu uns dies ben divertits i en bona companyia per a aquesta Festa Major 2019. Aprofitem l’ocasió per agrair a famílies, alumnes i equip docent de l’Escola Montseny el vostre suport, la confiança que ens feu i la vostra participació i col.laboració. Us assegurem que continuarem treballant per millorar la qualitat i l’experiència educativa a la nostra escola. Treballem dia a dia durant tot el curs per fer-ho realitat, intentant fer-ho de la millor manera possible, braç a braç amb l’equip docent i vosaltres, les famílies, per tal d’aconseguir-ho. Aquest any hem ofert xerrades, hem adquirit material electrònic per al centre, preparat festes... Però encara es pot fer molt més.

Des de l’AMPA creiem en el feminisme i la seva imprescindible aportació per aconseguir una societat millor, i l’escola no pot quedar-ne al marge. Per això, ens hem proposat el repte de treballar per erradicar les desigualtats, conscienciant l’alumnat, l’equip docent i les famílies amb l’objectiu de construir una societat més justa i equitativa, mitjançant la formació en coeducació, una eina bàsica per construir un nou model de ciutadania que ha de fer possible la participació i el desenvolupament de totes les persones. A més, la coeducació comporta la promoció d'una educació que potencia la igualtat real d’oportunitats i l’eliminació de tota mena de discriminació per raó de sexe, així com la integració de forma explícita i amb continguts d’aprenentatge de la perspectiva de gènere. Esperem que aquest nou objectiu us sembli tan necessari com a nosaltres.

Des de l’AMPA valorem la vostra opinió, les vostres propostes, per això, si voleu contactar amb nosaltres, ho podeu fer a ampaescolamontsenybreda@gmail.com Famílies, alumnes i equip docent de l’Escola Montseny, bredencs i bredenques… QUE PASSEU UNA MOLT BONA FESTA MAJOR!!


BODEGA CAN VIÑAS

Vins Caves Licors

C/ Major 45 08476 La Batllòria 93 847 02 11


®

Estètica Terapèutica Facialista (Lifting natural)

KOBIDO

Diatermia, Equilibra i Regenera

MEDESTEC ®

COSMÈTICA ORGÀNICA Pl. de l´Esglèsia, 3 - BREDA - 17400 Tel. 972 871 720 Hores convinguedes


Sant Iscle, 55 - 17400 Breda Tel. 972 160 684


628 51 82 74


BRAM - Breda Acció Musical

El BRAM és una entitat sense ànim de lucre amb un objectiu principal: la protecció i difusió de les bandes i músics de l'escena local i l'organització de concerts tant amb músics de l'escena local com d'altres indrets. Qui formem part de l'entitat ho fem perquè estimem la música i volem fer-la arribar a altra gent per a que la sentin i la valorin. Tenim entitats referents de l'escena, com‘l'Atzavara (Sant Feliu de Guíxols),‘So'R'oll’(Vidreres),‘Inzivic (Sant Feliu de Codines), l'associació Apaga la Tele (Sarrià) o Som del Monseny (Santa Maria de Palautordera), a les quals volem agrair el fet d'ajudar-nos a decidir a donar el pas de crear l'entitat compartint com a valor comú la estima per la música. No fem distincions entre les bandes, tant locals com foranes, conegudes o emergents, a totes les tractem per igual. No ens tanquem en un estil concret de música. Som oberts a molts estils musicals. Parlem-ne i segur que ens entendrem.

L'entitat intenta donar una alternativa lúdica al poble de Breda i dinamitzar tots els serveis que puguin veure's vinculats directa o indirectament a les activitats del BRAM: restaurants, allotjaments, comerç, etc.

Per acabar només dir-vos que el BRAM està obert a tothom que estimi la música així que no dubteu en contactar-nos si en voleu formar part. Com més millor! QUE PASSEU UNA BONA FESTA MAJOR I PREPAREU-VOS PER GAUDIR AL MÀXIM! bredaacciomusical@gmail.com http://www.instagram.com/breda_accio_musical http://www.facebook.com/pg/BRedaAccioMusicalBRAM/


Tel. 93 847 05 22 - Mòbil 620 570 691 josepcodina.electromecanica@gmail.com C/ Montnegre, 33 Pol. Sud-Oest 17404 Riells i Viabrea

Garden GARDEN CENTER Servicio de Rediseño de Jardines

VIVERO Venta y Exposición de Árboles Ctra. Hostalric/St Celoni (C-35) Km 64,1 08470 Sant Celoni (Barcelona) SPAIN

(TEL) (+34) 972 871 451 (FAX) 972 871 452


CORREFOCS I ESPECTACLES

BANDA DE CORREFOCS

Malabars

BANDA DE BATUCADA

CARIKOU

En construcció

Si voleu participar amb nosaltres en qualsevol de les nostres seccions posa’t en contacte amb nosaltres a través:

u97kou@gmail.com facebook.com/u97kou

BONA FESTA MAJOR A TOTHOM!

SALUT I FOC!!


CAN TOTHOM

Hola estimats vilatans i vilatanes. Soc la Maria Sarsanach l'encarregada de Can Tothom. Can Tothom és un espai del Centre Cívic a on es practica i s'ensenya a fer puntes de coixí amb la técnica de boixets, també a pintar i fer diversos treballs manuals. Normalment hi ha una trentena de persones que hi assisteixen un o dos cops per setmana. A voltes ens haureu vist a la Fira d'Entitats o també quan hem exposat els nostres treballs als Forns. Tot sovint assistim a trobades de puntaires que es fan arreu de la província de Girona i també a alguns pobles de Barcelona. Sempre hi anem en representació de la nostra Vila. Moltes persones estem abonades a la Associació de Puntaires de Girona que edita una revista en la que també hi figuren fotografies d'alguns dels nostres treballs. Aprofito l'avinentesa per saludar-vos cordialment i desitjar-vos una bona Festa Major.


Tel. 972 87 09 23

MENÚ DIARI

8 Places Adaptat per movilitat reduïda Recuperacions, Diàlisis Viatges concertats T. 626 493 913 Aeroports Empreses, Festes raugetaxirv@gmail.com

17404 Riells i Viabrea (Girona) Ctra. de Batllòria a Breda


Arquitecte Tècnic Project Manager

Gestió Integral de Projectes

Treballs en serralleria, ferro, inoxidables, soldadures d´alumini, muntatges i manteniments d´empreses Ctra. d´Arbúcies, 84 A - 17400 Breda (Girona) Tel. i Fax 972 160 001 - info@nasillard.com

www.nasillard.com


ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VILATANS DE BREDA

L’Associació de Veïns Vilatans de Breda neix l’any 1990 amb el propòsit d’enfortir lligams entre les persones del nostre poble. La nostra trajectòria ha comptat amb diverses activitats culturals, esportives, socials i de lleure. En podem destacar el Concurs de Pintura Ràpida, dins el marc de la Festa Major i que aquest 2019 celebra la 17a edició. Aquest octubre també organitzem la 21a Marxa a Breda, una cursa amb finalitats solidàries que vol fomentar l’esport, les relacions entre persones i la cura animalista. Col.laborem amb el projecte de La Marató i amb les entitats de la nostra vila per així emprendre iniciatives d’interès general comú. Volem donar veu a les inquietuds dels bredencs i sempre estem oberts a noves propostes. Ens podeu escriure a aavvb@hotmail.es US DESITGEM UNA MOLT BONA FESTA MAJOR 2019!

COLLA SARDANISTA DE BREDA Un any més arriba la Festa Major a Breda i és per això que la Colla Sardanista de Breda desitja a tots els bredencs/ques i a totes les persones que durant aquests dies estiguin a la nostra vila, que gaudeixin d’una bona Festa Major 2019. Aprofitem per informar-vos que, el segon diumenge d’abril de 2020, es celebra el 43è Aplec de la Sardana de Breda, us hi esperem.


DIUMENGE 1 FUNDACIÓ ONCOLLIGA DE BREDA organitza com cada 1er diumenge de mes “ELS ENCANTS DE BREDA” al Mercat Municipal

DIVENDRES 6

20:00h: PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec de l’actriu catalana Anna Bertran. Col.labora habitualment al Polònia de TV3 Lloc: Plaça de la Vila 19:30h: “CERCAGATS”. S’informarà en programes a part

20:00h: CLUB PATÍ BREDA organitza el Torneig Vila de Breda d’Hoquei (triangular de veterans) Lloc: Poliesportiu Municipal 21:30h: SOPAR POPULAR. S’informarà en programes a part Organitza: Comissió de Festes

22:30h: NIT DE ROCK. BRAM presenta l’actuació especial de BENITO KAMELAS i les bandes locals LA CLAVE, A DESTIEMPO ROCK i DULLBOOZER. Fi de festa amb GERMANS VILÀ DJ’S Organitza: BRAM -Breda Acció Musical-


DISSABTE 7 07:30h: CAMINADA DE FESTA MAJOR Sortida: Davant local del CEB Organitza: Centre Excursionista de Breda

09:00h: BOTIFARRADA POPULAR al barri Veïnat de Santa Anna Lloc: Final C/Sant Francesc Organitza: Veïns del Veïnat de Santa Anna

09:00h: CLUB PATÍ BREDA organitza el Torneig Vila de Breda d’Hoquei (partits de totes les categories tot el dia) Lloc: Poliesportiu Municipal

11:00h: PLANTADA DE GEGANTS i CERCAVILA pel centre del poble fins a la Plaça Lluís Companys Lloc: Plaça de la Vila 11:30h: ROCÒDROM AMB TIROLINA I LUDOTECA Lloc: Plaça Lluís Companys 16:30h: GUERRA DE GLOBUS D’AIGUA Lloc: C/Barcelona, Plaça Dr. Rovira Organitza: Veïns del Barri de l’Embús

17:30h: FESTA DE L’ESCUMA al barri del Camp de Futbol Vell Lloc: Final C/Dolors Callol Organitza: Veïns del Camp de Futbol Vell 18:30h: HAMBURGUESES al barri del Camp de Futbol Vell Lloc: Final C/Dolors Callol Organitza: Veïns del Camp de Futbol Vell


20:00h: MONÒLEG “HOMES” a càrrec de Mayte Carreras Lloc: Piscines Municipals Organitza: Dones de Breda

22:00h: GRAN CORREFOC Organitza: U9-7KOU Recorregut: Plaça Dr. Rovira, C/Prat, Pati de l’Abadia, Corredor Negre, Plaça del Convent, C/Capellans, C/Nou, Plaça de la Vila, Plaça de l’Església, C/Rovira, C/Església, Bassa del Molí

00:00h: NIT SENSE NIT amb LA BANDA BIRUJI, ADRIÀ ORTEGA i DJ MARVIN. Posteriorment CERCAVILA pel poble amb una xaranga Lloc: Cercle Bredenc Organitza: Comissió de Festes

DIUMENGE 8

07:30h: XOCOLATADA POPULAR al C/Sant Salvador Organitza: Veïns Carrer Sant Salvador

08:00h: 17è CONCURS DE PINTURA RÀPIDA Inscripcions: de 08h a 2/4 de 10h a la Plaça de la Vila Recepció de quadres fins a 2/4 d’1 del migdia Lliurament de premis a 2/4 de 2 del migdia al Centre Cultural “Els Forns” Lloc: Plaça de la Vila Organitza: Associació de Veïns Vilatans de Breda 09:00h: SARDINADA POPULAR al Barri de Dalt Organitza: Veïns del Barri de Dalt

11:00h: JUGACIRC. Un tastet del món del circ per a nens, nenes, joves i adults Lloc: Plaça Lluís Companys Organitza: Comissió de Festes


DIUMENGE 8 11:00 a 14:00h: COUNTRY Lloc: Plaça del Convent Organitza: Country Breda

12:00h: MISSA SOLEMNE I OFRENA FLORAL. Amb l’assistència del pubillatge i autoritats i la participació de l’orquestra LA PRINCIPAL DE BANYOLES Lloc: Església Parroquial de Breda 12:30h: SARDANES amb l’orquestra LA PRINCIPAL DE BANYOLES Lloc: Plaça de la Vila 18:00h: CONCERT DE FESTA MAJOR amb l’orquestra LA CHATA Lloc: Cercle Bredenc 20:00h: BALL DE FESTA MAJOR amb l’orquestra LA CHATA Lloc: Cercle Bredenc

21:00h: COUNTRY. Classe guiada de country per a principiants a càrrec del veí Isidre Bassi “Go Cat Go” Lloc: Plaça del Convent

21:30h: CONCURS DE KARAOKE a càrrec de Fernando i Marta Inscripcions fins el dia 7 al Bar Acuàrium, Repunt i Îris Perruqueria i Esthètic Hi haurà 2 categories: infantil fins a 12 anys i adults a partir de 13 anys. El jurat puntuarà interpretació, veu, expressivitat i caracterització del tema. Durant les deliberacions del jurat hi haurà una nova classe de Country “No rompas más...” Repartiment de premis dels col.laboradors: Bar Acuàrium, Bistro Wolperdinger, Sant Dimoni, Bar 33, La Caixa i Forn de pa Arnau. Fins les 00:30h Karaoke per als atrevits, després magnífica “Pinyata” creada per la veïna Patricia Vergara


Presenta: Isabel Méndez Lloc: Plaça del Convent Organitza: Barri del Xivarri Col.labora: Ajuntament de Breda 00:00h: NIT JOVE. DISCO MÒBIL Lloc: Cercle Bredenc Organitza: Comissió de Festes

DILLUNS 9

10:00 a 14:00h: FESTA AQUÀTICA a les Piscines Municipals

17:00h: FESTA INFANTIL I BERENAR per a la mainada. Animació a càrrec de JAUME BARRI Lloc: Ctra. d’Arbúcies (espai d’aparcament davant del Bar Can Salva) Organitza: Gran Barri

19:00h: CURSA DE PATINETS Lloc: Zona Escoles Organitza: U9-7KOU Cal portar patinet i les corresponents proteccions. Inscripcions a partir de les 18:30h 20:30h: TEATRE. Comèdia màgica “TOT PER UN BARRET” Lloc: Plaça Lluís Companys Organitza: Comissió de Festes 22:00h: ESPECTACLE LÀSER SHOW Lloc: Plaça Lluís Companys Organitza: Comissió de Festes


DIMARTS 10

11:00h: HOLI FESTIVAL Lloc: Plaça Lluís Companys Organitza: Comissió de Festes

17:00h: ANIMACIÓ INFANTIL a càrrec del grup ROVELL DE L’OU amb l’espectacle “ABRACADABRA” Lloc: Plaça de la Vila 20:00h: HAVANERES i Rom Cremat amb el grup NORAI Lloc: Piscines Municipals

ACTES DE COMMEMORACIÓ DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

22:30h: CONCENTRACIÓ a la Plaça de la Vila CERCAVILA DE GEGANTS I GRALLERS DE BREDA Recorregut: Plaça de la Vila, C/Nou, Ctra. d’Arbúcies i pujada al Turó de Santa Anna 00:00h: ENLAIRADA de la SENYERA i lectura del Manifest Organitza: Ajuntament de Breda Col.labora: Colla de Geganters i Grallers de Breda

01:00h: NIT DE FESTA amb els grups PORTOBELLO, STROMBERS i Tribut JAKE AL REY amb Pere Fugarolas i Miguel Micaelo Lloc: Cercle Bredenc Organitza: Comissió de Festes

DIMECRES 11

09:00h: XV TROBADA DE MOTOS HISTÒRIQUES. Passejada pel poble i exposició de motos a la Plaça de la Vila


Organitza: Amics de les motos històriques de Breda Col.labora: Ajuntament de Breda

11:00h: ACTE INSTITUCIONAL de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya OFRENA FLORAL al monument de Mossèn Pere Ribot Lloc: Plaça de l’Església 11:30h: VERMUT POPULAR al Pati de l’Abadia Organitza: Secció Local d’ERC Breda

DISSABTE 21

09:00h: DIA DE LA MOBILITAT. Lloc: Plaça de la Vila

15:00h: 15è CAMPIONAT DE BOTIFARRA Inscripcions a partir de les 15:00h. A les 16:00h començament de les partides Lloc: Can Xifré (Pistes de petanca, darrere del Poliesportiu Municipal) Organitza: Jordi León Col.laboren: Ajuntament de Breda, Recreatiu Petanca Bredenc i Club Petanca Breda

DIVENDRES 27

20:00h: ACTE EN RECORD DELS FOCS DE 1994 Lloc: Centre Cívic 1 d’octubre

DISSABTE 5 d’Octubre

21:00h: XXVè SOPAR DE LA FUNDACIÓ ONCOLLIGA DE BREDA. S’informarà en programes a part


EXPOSICIONS

CENTRE CULTURAL I D’INFORMACIÓ TURÍSTICA ELS FORNS Exposició permanent de la terrissa de Breda Exposició “17è Concurs de Pintura Ràpida” del 8 al 29 de setembre. Organitza: Associació de Veïns Vilatans de Breda Horari dissabtes: de 09:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00 Horari diumenges: de 09:30 a 13:30 Entrada gratuïta MUSEU MUNICIPAL JOSEP ARAGAY Exposició permanent de l’obra de l’autor Horari dissabtes: de 09:30 a 13:30 i de 16:00 a 19:00 Horari diumenges: de 09:30 a 13:30 Entrada gratuïta www.museuaragay.cat NOTES:

- L’organització es reserva el dret, si fos necessari, a modificar o suspendre actes de la programació. - En cas de pluja se suspendran els actes a l’aire lliure. - En el moment de la celebració del correfoc fóra convenient haver retirat els vehicles que es trobin al llarg del recorregut - Per participar al correfoc es recomana portar roba de cotó de màniga llarga, barret i protegir-se els ulls i la cara - La UE Breda informarà dels horaris dels partits en programes a part - Tots els actes de la Festa Major seran gratuïts excepte el sopar popular i el “Cercagats” - L’Ajuntament de Breda agraeix la col.laboració de totes les persones, veïnats i entitats que fan possible la Festa Major

PER LA FESTA MAJOR, PENJA LA SENYERA AL BALCÓ!! Organitza i patrocina la Festa Major:

Ajuntament de Breda Àrea de Festes

Col.labora:

Comissió de Festes de Breda


Molt bona Festa Major, bredenques i bredencs!


CERCLE BREDENC

Seguint una de les finalitats dels Estatuts de l’entitat portem a terme diferents actes, alhora que donem també suport als organitzats per l’Ajuntament i alguna entitat del poble. Al llarg de l’any 2018, a la Sala Gran més de 30 activitats s’hi han portat a terme. Destacar a més l’exposició “BREDA BALLET POPULAR” presentada per Joaquim Mayugo i visitada per més de 333 persones i la 7ª Exposició de PESSEBRES, fent memòria a la persona d’en Joan Miquel, antic president, i agraint molt especialment al Sr Ferrer de Castellar del Vallès l’aportació que va fer entre d’altres pessebres el del Castell de Cardona. Van ser un total de 19 Pessebres de 13 expositors i va ser visitada per mes de 549 persones. Per cinquè any, vam portar a terme el CONCERT DE NADAL, conjuntament amb l’entitat Dones de Breda. D’aquest 2019, cal destacar el curset d’ensenyament de ballar sardanes del 15 de febrer al 5 d’abril seguit per més de 38 persones inscrites. L’obra de teatre GIGOLÓ EXPRÉS, el concert MÚSICA DE MUSICALS i el juliol el SOPAR REVETLLA. Agrair el suport que donen a tots els actes els Srs. socis/sòcies i també tots els bredencs i bredenques. Des de la Junta Directiva del Cercle Bredenc animem a participar a tots els actes que s’organitzin per la Festa Major, fem-la el més lluïda possible. A gaudir de la Festa... que sigui per molts anys!!!


Servei de Taxi

Ferran

També serveis per a: Recuperacions, Diàlisi, Radioteràpia, Aeroport... Paqueteria urgent a tota Europa Servei 24h Tel. 609 572 522 Preus especials per a 3ª edat ferran.garcia.fg @ gmail.com Vehicle amb 8 places

Tapisseria •Cortines •Catifes•Tendals

Ta isseria C

ortines i ecoració

Mosquiteres•Distribuidor de flex Plaça Dr. Rovira, 22 17400 BREDA ( GIRONA)

Tel. 972 87 04 03 / 644 313 972

tapijaume@gmail.com www.tapijaume.cat

30 (de 9 a 21 h)

Matins de 10 - 14 h Tardes de 16 - 20 h Dijous tarda tancat Dissabte de 10 - 13 h


Molt bona Festa Major, bredenques i bredencs!


Tel. 616.615.966 (hores convingudes) C/ Lleida nยบ 10 maria_alaman@icab.cat 17400 - BREDA (GIRONA)


Horari de Dilluns a Divendres de 7 a 22 h Dissabtes de 9 a 13 h

FITNESS i MUSCULACIÓ, AERÒBIC (tonificació, càrdio-box, fit-ball, tbc, gac...) PILATES i CORRECTIVA, ZUMBA, MUAY-THAI, KICK BOXING INFANTIL ESPINNING (matí i tarda), SAUNA, SOLARIUM VERTICAL QUIROMASSATGE, SHIATSU, REIKI

Pol. Ind. Can Guilleumas - 17400 BREDA - T. 972 160 587 / 607 160 587


@ContaminandoSonrisas @CntmSonrisas

un petit festival de circ amb ganes de

crÊixer amb la força del poble.

Us convidem a tots a participar ja sigui de pĂşblic, com a voluntaris o com a patrocinadors!!

Podeu posar-vos en contacte per participar a: diadelcirc.breda@gmail.com


V àlid exclusivament

C/ Sant Antoni, 16 Baixos - 17400 BREDA (Girona) e-mail: miguel.romero1612@gmail.com 638 847 806

en depilaci ó làser


645 979 232


COUNTRY BREDA

PROTECCIÓ CIVIL DE BREDA


620 510 260

CAFETERIA

i properament nou ESPAI CULTURAL fem paninis, sandvitxs i pizzes

Obert de 8 a 14 i de 17 a 21h info.heura@gmail.com


DONES DE BREDA

Benvolgudes bredenques i bredencs, Tornem a estar de Festa Major! Per això, un any més, l’Associació de Dones de Breda està present en els actes del nostre poble. La Festa Major arriba per gaudir-la i hem d‘aprofitar totes les activitats que s’organitzen des de les diferents entitats i des de l’Ajuntament i fer de Breda un poble alegre, festiu i unit. Des de l’última Festa Major hem celebrat diferents actes culturals i socials, com sortides al teatre, actes per a denunciar i condemnar la violència de gènere, actes a benefici de “La Marató” de TV3, el Pessebre Vivent i la celebració del Dia de la Dona amb un gran sopar. Des de la Junta de l’entitat estem molt satisfetes de la feina feta i per això, tenim molta energia per seguir organitzant activitats per a tots vosaltres. Desprès de l’èxit del monòleg de l’any passat, on vam passar una estona divertida, aquest any presentem un nou monòleg: “Homes!” a càrrec de Mayte Carreras, nascuda a Barcelona, que amb una llarga trajectòria sobre els escenaris ha aconseguit ser una de les humoristes més seguides. Aquest acte es durà a terme el dissabte dia 7 de setembre a les 20h a les piscines municipals Esperem que us agradi tan o més que l’any passat i vingueu a gaudir d’aquest acte de la Festa Major. Bona Festa Major!!

Junta de les Dones de Breda


Més de 30 anys fent viatges

Amb 30 anys d’experiència en el món del viatge, ens posem a la vostra disposició per ajudar-vos a crear i preparar les vostres estades, excursions i viatges per a clients particulars, grups i colles i tot tipus d’entitats.

CONSULTEU LES PROMOCIONS DE CIRCUITS AMB RESERVA ANTICIPADA VIATGES AMB GRUP I GUIA ACOMPANYANT C/ Sant Dalmau, 17 bis - 17430 Santa Coloma de Farners - Girona www.novesrutes.com Telf: 972 877 485 / 972 841 027 / 972 843 126


Excavacions Lluis Illa i Fills Àngel Guimerà, 33 Breda 17400 - Girona exc.lluispla@hotmail.com

Moviments de terres Construcció de murs de rocalla i de formigó Servei d´obra pública Més de 30 anys al seu servei www.exclluispla.wixsite.com/breda

REVISTA i RADIO DISSENY i IMPRESSIO

GRAVACIO I PRODUCCIO D ANUNCIS DE RADIO

Lluis 629 389 088 Ivan 665 438 405 Adrià 669 786 184

RETOLACIO

649 61 88 67

CREACIO D IMATGE COORPORATIVA

comercial@exitopublicidad.com


Fruiteria i Celler Jordi Bayés amb les Festes de Breda Tel.972 870 810

FLYERS

Impresión a doble cara / Acabado Brillante

45

A6 (10x15

5.000 ......

cm

75

)

85

A5 (15x20

)

150

5.000 ......

1000 tarjetas 30 633 472 742

10.000 ......

cm

10.000 ......


Photocalls, Murals, Retrats de petit i gran format Estudi i Decoraciรณ de locals comercials

taniadesign13@gmail.com 649 971 826


Profile for Exito Publicidad . com

Llibret Festa Major Breda 19.  

Llibret de la Festa Major de Breda 2019 amb la programació

Llibret Festa Major Breda 19.  

Llibret de la Festa Major de Breda 2019 amb la programació

Advertisement