Page 1


FEM ESCOLA Aquí teniu la revista d'aquest curs. La segona que editem "on-line". Continuem el projecte endegat el curs passat d'estalvi de paper i, de pas, ens anem familiaritzant, cada vegada més, amb el món de les noves tecnologies. L'hem anomenada "Fem Escola" perquè aquí hi trobareu algunes pinzellades del que fem, entre tots, en el dia a dia.

Explicar-les totes seria gairebé impossible perquè a l'escola fem moltíssimes coses: aprenem números i lletres, volem entendre millor el món que ens envolta, ens apropem a l'art amb la música i l'expressió plàstica, coneixem altres llengües i refermem les nostres, cuidem i gaudim de l'activitat física...

Però junt a tot això, a l'escola fem altres coses que són tan importants o més que només aprendre coses. A l'escola convivim amb altres nois i noies, juguem, anem a veure museus i espectacles, de vegades ens enfadem i hem de fer esforços per parlar per tal de solucionar els problemes que es presenten, participem donant la nostra opinió i fent propostes, procurem acceptar que l'altre pugui tenir una opinió diferent a la nostra, anem aprenent que cada entorn té les seves normes i que hem de complir-les...

La suma de tot això més un munt de somriures, de satisfaccions i petits entrebancs... multiplicat per quasi bé dues-centes cinquanta persones que som...tot això és l'escola.

Esperem que us agradi, us animem a mirar-la des de casa amb els vostres fills.

2


INDEX Editorial.................................................................................................

1

Els Patufets ens hem dibuixat (P-3)...............................................

4

Les bruixes i els bruixots ens disfressem (P-4) .........................

9

Què en sabem de les girafes (P -5)................................................. 12 Jocs de nens (Primer)......................................................................... 16 Fem de Picasso ( Segon).................................................................... 20 Receptes de cuina .............................................................................. 23 Projecte dels arbres del nostre pati (Tercer)..........................

26

Planetes i mites (Quart) .................................................................. 29 Els nostres escuts (Cinquè) ............................................................

34

Climograma (Sisè) .............................................................................

37

Michael Jackson (Música) ............................................................... 39 Theater (English) .............................................................................. 41 Carnaval................................................................................................. 44

3


ELS PATUFETS ENS HEM DIBUIXAT P-3

4


5


6


7


8


BRUIXES I BRUIXOTS P-4

9


10


11


GEGANTS P-5

ELS NENS I LES NENES DE LA CLASSE DELS GEGANTS HEM APRÈS MOOOLT SOBRE LES GIRAFES I US HO VOLEM ENSENYAR!!

12


13


14


15


1r “Joc

de nens” (

Pieter Brughel)

Els nens i nenes de Primer hem observat el quadre de

Pieter Brueghel

:

Joc de nens”

16 i hem volgut jugar als mateixos jocs que ell havia pintat.

FER EL TREN Quin material necessitem? CAP

Quantes persones poden jugar? MOLTES

Com es juga? AGAFAFANT-SE ARREU.

DE LES ESPATLLES I SEGUIN AL MAQUINISTA PER TOT

LA CADIRETA DE LA REINA Quin material necessitem? CAP

Quantes persones poden jugar? MOLTES , EN GRUPS DE TRES NENS.

Com es juga? DOS NENS AGAFEN A UN ALTRE NEN AJUNTANT ELS BRAÇOS, I EL NEN SEU A SOBRE I EL PASSEGEN.

PEDRA PAPER Quin material necessitem? LES MANS

Quantes persones poden jugar? DOS NENS O NENES.


Com es juga? ES JUGA DIENT, PEDRA, PAPER O TISORES, FENT EL GEST AMB LES MANS. EL PAPER EMBOLICA LA PEDRA, LA PEDRA XAFA LA TISORA, LA TISORA TALLA EL PAPER. GUANYA EL QUE FA 3 PUNTS PRIMER.

TOCA I PARAR Quin material necessitem? EL COS

Quantes persones poden jugar? PODEN JUGAR 20 NENS O MÉS.

Com es juga? UN NEN CONTA FINS A 10 I ELS ALTRES CORREN , DESPRÈS EL QUE PARA PERSEGUEIX ALS ALTRES I AL QUE TOCA ES QUEDA QUIET, FINS QUE UN ALTRE NEN EL SALVA.

LA BALDUFA Quin material necessitem? UNA BALDUFA I LA CORDA, PER CADA NEN O NENA.

Quantes persones poden jugar? MOLTES

Com es juga? CAL LIAR LA BALDUFA I TIRAR-LA AL TERRA FENT-LA BALLAR I ES FAN COMPETICIONS.

LA GALLINETA CEGA Quin material necessitem? UN

MOCADOR

Quantes persones poden jugar? MOLTS

NENS I NENES

17


com es

juga?

UN NEN PARA I ES POSA AL MIG DEL CERCLE AMB ELLS ULLS TAPATS UN ALTRE NEN LI DONA VOLTES I EL QUE PARA, HA DE TROBAR QUI L’HA DONAT VOLTES.

1,2,3

PICA PARET

Quin material necessitem? NO NECESSITEM RES

Quantes persones poden jugar? MOLTES

Com es juga? UN NEN PARA CARA A LA PARET, I DIUDIU, 1,2,3 PICA PARET SENSE MOURE ELS PEUS, I ELS ALTRES APROFITEN PER APROPAR-SE AL NEN. EL QUE PARA ES GIRA DE COP I PILLA ALS QUE ES MOUEN I S’HAN D’ANAR AL DARRERA DE TOT. I TORNAR A COMENÇAR.

ACROBACIA Quin material necessitem? UNA BARRA D’EQUILIBRI O SEMBLANT

Quantes persones poden jugar? MOLTES

Com es juga? S’HA DE FER EQUILIBRIS I VEURE QUI AGUANTA MÉS SENSE CAURE

ANAR EN CAVALLET Quin material necessitem? RES

Quantes persones poden jugar? TOTES LES QUE VULGIN

Com es juga?

18


UN FA DE CAVALLET I UN ALTRE ES POSA A SOBRE. ES FAN CARRERES AMB ALTRES PARELLES.

CUIT

AMAGAR

Quin material necessitem? NO NECESSITEM RES

Quantes persones poden jugar? 19

MOLTS NENS I NENES

Com es juga? UN NEN O NENA LA TE QUE APUXAR I ELS ALTRES TENEN AMAGAR-SE I QUI LA POXAR ELS HA DE TROBAR.

ELS DAUS Quin material necessitem? UN DAU PER JUGADOR

Quantes persones poden jugar? DE 2 A 6 JUGADORS,

Com es juga? TIRAR PER TORN CADA PERSONA FINS A CONSEGUEXI TOTS ELS PUNTS.

RUTLLES Quin material necessitem? RUTLLES PER CADA NEN

Quantes persones poden jugar? TOTES LES QUE VULGUIN

Com es juga ? FENT CARRERA INTENTANT QUE LA RUTLLA GUARDI EQUILIBRI.

QUE


2n FEM DE PICASSO Hola, som els nens i nenes de la classe de les tortugues i una de les coses que més ens agrada fer a l’escola és plàstica. Aquest trimestre havíem de treballar un pintor i ens hem interessat per Picasso. Buscant informació sobre la seva vida i obra hem descobert que va néixer a Málaga l’any 1881, que el seu pare es deia José i la seva mare Maria i que el cognom de Picasso ve de la seva mare i no del seu pare. També hem descobert que al llarg de la seva vida va passar per diferents etapes que es van reflectir en els seus quadres:

Blava

rosa

cubisme

surrealisme

Nosaltres hem fet un retrat a l’estil cubista de Picasso.

expressionisme

20


Un dels quadres més emblemàtics i representatius d’aquest artista és el “Guernica”. Va ser un quadre encarregat pel govern de la República per l’Exposició Universal de 1937. Aquell mateix any s’havia produït el bombardeig de la ciutat de Guernica i Picasso volia expressar amb aquest quadre l’horror de la violència. Nosaltres hem fet el nostre “Guernica” i hem gaudit molt fent-ho. 21

I la nostra obra:


TambĂŠ hem fet un llibre amb els elements del Guernica.

22


RECETAS DE COCINA:

PISTO MALAGUEÑO

INGREDIENTES: Berenjena, calabacín Pimiento rojo y verde Patata y zanahoria Cebolla y ajos 23

Tomate natural y frito ¿CÓMO SE HACE? Se fríe por separado la berenjena, el calabacín y el resto por otro lado. Excepto el tomate frito que añadiremos al final, cuando lo mezclemos todo Dejar haciendo chup-chup 10 minutos y servir.

PASTEL DE FRESA Y CHOCOLATE INGREDIENTES: 4 huevos 150cc de aceite 100cc de leche 250gr de azúcar 300 gr de harina con levadura Ralladura de limón Chocolate para fundir. Fresas.

¿CÓMO SE HACE?

Poner los huevo en un bol echamos aceite y azúcar, remover bien Añadir harina y ralladura de limón removemos bien hasta Que no quede ningún grumo. Lo pasamos al molde y al horno 40 minutos 180º. Una vez frio desmoldar y decorar con chocolate fundido y fresas.


RECETAS DE COCINA:

PASTEL DE ZANAHORIAS

INGREDIENTES: 3 o 4 zanahorias 1 sobre de levadura 3 o 4 huevos 200 gr harina 24

200 gr de azúcar 1 yogur natural ½ vaso de aceite

¿COMO SE HACE?

Triturar las zanahorias con la batidora y mezclar con los huevos, la harina y los demás ingredientes en un bol. Poner en una bandeja del horno y cocinar unos 45 minutos. Servir con crema de queso.

QUICHE DE VERDURES INGREDIENTES: 1 pasta brisa,

4 huevos

150 cl de crema de Leche 100 gr queso rallado 200 gr de bacon 1 puerro, 1calabacín grande 100 gr de champiñones Aceite, sal y pimienta.

¿COMO SE HACE?

Ponemos la pasta brisa en el horno 10 minutos a 180º y reservamos. Partimos a rodajas el puerro, el calabacín, los champiñones. Añadimos el bacon troceado y lo freímos todo. Batimos los huevos, añadimos la crema, la sal y la pimienta. Echamos el sofrito en la pasta horneada y añadimos la mezcla de huevo y crema, volvemos a meter al horno para que se cuaje todo el relleno unos 20 minutos más. ¡BUEN PROVECHO!


RECETAS DE COCINA:

TARTA DE QUESO Y MANZANA

INGREDIENTES: 1 paquete de galletas 100 gr mantequilla derretida 1 tarrina queso filadelfia 1 yogurt o mató, 3 huevos

25

½ bote de Leche condensada Mermelada Manzanas para decorar.

¿CÓMO SE HACE?

Moler las galletas y mezclarlas con la mantequilla, cubrir el fondo y el borde de la tartera. Montar las claras a “punto de nieve”. Batir el resto de los ingredientes (yemas, queso, mató o yogurt, y la leche) mezclar poco a poco las claras, verter en el molde con la galleta y hornear unos 40 minutos a unos 180º, hasta que comience a dorarse. Si se quiere decorar con manzana, cortarlas a láminas y cubrir antes de hornear. Al sacarla del Horno pintar con mermelada diluida en un poco de agua. PASTEL DE NATILLAS Y DE CHOCOLATE INGREDIENTES: 1 paquete de natillas 1 bote de chocolate ½ bote de fideos de colores 1 paquete de galletas ¿COMO SE HACE? Montar los ingredientes por capas chocolate, galletas, natillas y repetimos. Al l final una capa de trocitos de chocolate. Echar fideos de colores para decorar.


3r PROJECTES DELS ARBRES DEL NOSTRE PATI Som els alumnes de 3r que en aquests moments estem fent el projecte dels arbres caducifolis del nostre pati. Aquest projecte ho estem elaborant per grups i cada grup s’encarrega de fer un arbre diferent, perquè a l’escola hi ha quatre tipus d’arbres de fulla caduca. El pollancre, el plataner, el castanyer i l’àlber. De cada arbre estem fent les característiques, com són les fulles, els fruits i les escorces. També en elaborat unes poesies, per descriure com són aquests arbres hi ho interessant que han estat per tots nosaltres.

Us presentem el nostre mural, perquè vegeu com ens està quedant aquest projecte i podeu observar lo bonic que és. Si voleu contemplar-lo al natural, ho trobareu a les escales de la primera planta de l’edifici de primària. Ho hem fet durant molt de dies i amb diferents tècniques i materials.

Hem cercat informació de diferents fonts: Agafant informació dels ordinadors.

26


De llibres que tenim a la biblioteca de la classe i de l’escola

Tècniques emprades per l’elaboració del mural: Amb plastilina, paper de seda, paper xarol, pintures...

27


És un projecte que a nosaltres ens està agradant molt fer i estem aprenent moltes coses. Per aquest motiu hem pensat que a vosaltres nens/es de l’escola, també us agradaria de conèixer tota aquesta informació i saber coses que són molt interessant, sobre aquests arbres que sempre estan al costat nostre, quan surtin al pati i juguem al voltant, o bé aprofitem els seus troncs per fer una porteria o també quan fa calor i ens posem al seu costat per aprofitar l’ombra i poder menjar tranquil·lament. Penseu que aquests són arbres que estan sempre al nostre voltant quan estem al pati, que ens fan alegries, perquè adornant i són molt útils per tots nosaltres.

Alumnes de tercer

28


4t PLANETES I MITES Els nens i nenes de quart ens agradaria compartir amb tots vosaltres alguns dels nostres treballs del projecte que estem fent sobre el Sistema Solar. Aquest projecte ens ha ajudat a entendre millor com els humans han anat coneixent els astres de l'Univers al llarg del temps des de les primeres civilitzacions fins als nostres dies.

També ens hem interessat per saber d’on provenien els noms dels planetes i hem descobert que tenen noms de déus de l'antiguitat. Ens hem animat a conèixer qui eren aquests déus i hem conegut algunes llegendes sobre mites grecs i romans.

Aquí us fem unes pinzellades de com els homes van anar entenent l’Univers i descobrint planetes, satèl·lits, el sol... Les civilitzacions antigues ja tenien coneixement del Sol, la Lluna i alguns planetes: Mercuri, Venus, Mart, Júpiter i Saturn. Els antics grecs van ser els que van posar el nom de planetes que significava errants, perquè es desplaçaven pel firmament. Als altres punts brillants els van dir estrelles que volia dir fixes, ja que es trobaven a la mateixa posició les unes respecte de les altres.

29


La Terra no es considerava planeta perquè es pensava que estava quieta al centre del món i tots els astres del firmament giraven al seu voltant. Aquest sistema geocèntric va perdurar fins al segle XVII a Europa. Al segle XVI, Copèrnic va proposar un model heliocèntric del Sistema Solar, on el Sol era el que es trobava al centre del món i tots els altres planetes giraven al seu voltant. Aquesta idea va ser rebutjada durant molt de temps.

L'any 1610, Galileu Galilei amb el seu telescopi va descobrir quatre llunes que giraven al voltant de Júpiter. Aquests fets demostraven que no tots els cossos giraven al voltant de la Terra, argument a favor de la teoria heliocèntrica. Entre 1606 i 1618, Johannes Kleper va formular les lleis del moviment planetari que descriuen les òrbites dels planetes al voltant del Sol. El 1687, Isaac Newton va descobrir la llei de gravitació universal que explica la força que manté els planetes movent-se en òrbita al voltant del sol. E 1781, William Herschel va descobrir un nou planeta, Urà. El 1846, Johann Galle va descobrir Neptú.

PLANETES I MITES Els mites són unes narracions meravelloses protagonitzades per personatges de caràcter diví o heroic. A la mitologia antiga un heroi era un home famós conegut per les seves accions i que havia nascut d'un déu o deessa i un humà. El nom dels planetes els van posar els grecs clàssics, però posteriorment els romans en van fer la seva adaptació i és aquesta la que ha perdurat fins ara. Cada planeta té unes característiques que s'associaren amb els déus mitològics. Els mites grecs representen un intent per fer comprensible l'origen del món.

30


_______Mercuri_________ Els romans li van posar el nom del missatger dels déus, Mercurius. En grec Hermes, fill de Zeus i Maya. Hermes déu del comerç, el robatori, dels viatgers, atletes...

__________Venus___________ us________________ S´anomena així en honor a la deessa de la bellesa Venus. En grec Afrodita deessa de l'amor, la fertilitat i la bellesa. Va néixer de l'escuma del mar.

________Terra_________

éssers vius.

El seu nom és en honor a la deessa romana Gea i representa la Terra i era adorada com la mare universal. A la mitologia grega s'explica com, després del Caos o buit, va engendrar els mars les muntanyes i els

31


_____________Mart_____________ Rep aquest nom en honor al déu romà de la guerra, Mars. En grec Ares, fill de Zeus i Hera, per tant déu i immortal. El planeta Mart destaca pel seu color rogent i se l'associa amb la sang vessada a les guerres.

___________Júpiter_____________

_ El seu nom és en honor al déu romà suprem,

Iuppiter. En grec Zeus, el déu dels deus. Júpiter és un planeta lluminós, és el més gran i destaca sobre els altres igual que el déu romà.

Júpiter_________

El seu nom és en honor al déu romà del temps, Saturnus. En grec Cronos, fill de Gaia (la terra) i d'Urà (el cel).

___________Urà___________ Rep aquest nom en honor al déu grec del cel, en llatí Uranus. Aquest déu és el primer fill de Gea. El planeta va ser descobert amb l’arribada del telescopi.

32


__________Neptú_________ El seu nom és en honor al déu romà Neptunus. En grec Posidó, déu que habita en les profunditats del mar. El planeta es va trobar a les profunditats del Sistema Solar. 33

Nosaltres som hereus d'aquestes civilitzacions antigues. La nostra llengua i la nostra cultura tenen arrels grecollatines. Aquest cop la nostra “mirada” ha estat en dues direccions: hem mirat cap el cel, buscant llums que es belluguen i altres que es veuen sempre a la mateixa posició. També hem anat al passat buscant llegendes, històries de mites, que ens han fet entendre aspectes de la nostra cultura. ELS ALUMNES DE QUART


Els objectius que treballem amb aquesta activitat són els següents: - Sentir que formem part del nostre sistema familiar. - Conèixer les qualitats, aptituds i talents que s’han heretat del pare i de la mare. - Sentir agraïment per tot allò que ens han donat. - Desenvolupar la creativitat i la imaginació. QUÈ FEM? En aquesta activitat el que es pretén és que l’alumnat reflexioni sobre aquelles aptituds i talents dels seus pares i mares per arribar desprès a veure que moltes de les seves maneres de fer i de ser provenen dels seus orígens els quals els donen identitat. A partir dels cognoms de cadascú anirem fent un llistat de totes les qualitats positives per part de la família del pare i de la mare que vagin sorgint. És important mirar exclusivament els aspectes positius, però si algun alumne vol posar-ne d’altres el deixarem fer, sempre i que aquests no predominin sobre els primers. A partir d’aquest llistat se’ls demanarà que facin un treball de creació i imaginació en el qual hauran de dissenyar el seu propi escut fusionant el del pare i la el de la mare, que hauran buscat prèviament a internet. ELS NOSTRES ESCUTS Cada persona forma part d’un sistema familiar que ve de molt lluny, han hagut de passar moltes coses perquè cadascú de nosaltres pogués néixer. Un home i una dona un dia es varen conèixer i varen establir una relació que els va portar a formar una parella, i més tard una família, i així va ser com vàreu néixer vosaltres. Aquest no és un fet únic, ara imagineu-vos que ells respectivament tenen un pare i una mare que varen fer el mateix, i així podríem mirar enrere i enrere fins a trobar una gran cadena de persones que han estat abans que nosaltres, els nostres avantpassats. Molts d’ells no els hem pogut conèixer ni tant sols n’hem sentit a parlar, però el seu llinatge ens acompanya, amb tota la història de la vida que van viure, alegries, tristeses, guerres, malalties, petits i grans fets. D’ells la vida ha anat fluint fins a arribar a vosaltres. Heu pensat alguna vegada en els vostres cognoms? Allà hi ha la seva empremta, els seus orígens, la seva procedència que és la vostra, són cognoms carregats d’història...

34


COMENTARIS DELS ALUMNES Hem fet un treball molt bonic que tracta dels escuts, dels cognoms. Ha consistit en agafar informació i buscar com es l’escut del pare i de la mare, després fusionar-los i fer el dibuix en brut. Si ja hem acabat de dibuixar i li sembla bé al profe, ho fem en un paper més gran i ho pintem. A mi m’ha semblat molt agradable fer això dels escuts, es molt divertit perquè aprens més sobre la família. Marina.

Aquest treball ha consistit en buscar informació sobre els escuts dels nostres cognoms. Aquest treball ha unit la nostra família i estic molt contenta. M’ha semblat un treball molt bonic i agradable amb la família. M’he sentit orgullosa per unir-la molt més, i això m’agrada molt. Marta

En José Miguel ens va proposar buscar informació sobre els cognoms i després fer un dibuix barrejant tots dos. M’ha agradat aquesta experiència perquè vaig parlar amb els meus pares i s’ho van passar molt bé contestant les meves preguntes. Raúl.

El treball ha consistit en buscar informació sobre els escuts dels nostres cognoms. M’ha semblat un treball molt divertit i m’he sorprès perquè no sabia que el cognom Urbano venia de Rússia, i que es va dispersar, per Amèrica Llatina. M’he sentit molt bé perquè m’he divertit amb el meu pare i m’ha agradat fer el treball. Ángela.

35


36


Climograma 6è A la classe de Medi, hem treballat diferents tipus de climes: Atlàntic, Mediterrani,

clima d’ Interior,

clima de Muntanya i clima de les Illes

Canàries. Hem pogut observar les gràfiques

del llibre fetes amb les dades de

temperatures màximes, mínimes i de precipitacions anuals dels diferents climes. Per veure a quin tipus de clima s’ajustava més el de la nostra localitat, per grups, hem fet el nostre propi climograma de Sabadell i l’hem comparat.

Procés: 

Buscar les dades de temperatures de màximes i mínimes de tot l’any a Sabadell.

Buscar les dades de precipitacions (ens va costa una mica trobar-les).

A l’ordinador i per grups, hem ficat les dades de temperatures en un full Excel per fer la gràfica de línees.

Hem afegit com a eix secundari les dades de precipitacions i hem afegit una gràfica de barres.

Cadascú ha personalitzat la seva gràfica (colors, textura, lletres...).

Les hem imprès en paper.

Hem comparat el climograma de Sabadell, amb els que havien treballat a classe de Medi.

Conclusió: El climograma de Sabadell s’assembla al de clima Mediterrani amb hiverns suaus, estius força calorosos i precipitacions escasses i irregulars.

Edgar, Alba M. i Paula (6è)

37


Climograma Sabadell 2012 35

140

30

120

25 100

20 80

15 60

10 40

5

20

0

Ge

Fe

Ma

Ab

Ma

Ju

Ju

Ag

Se

Oc

No

Di

-5

0

Precipitacions (mm)

Màximes ºC

Mínimes ºC

Raúl i Oriol (6è)

38


MICHAEL JACKSON Música Aquest any les classes de 5è i 6è participarem de nou a la 5a Trobada de Flabiolaires Escolars que organitza l’ACE “La Riscla”, i que enguany tindrà lloc

a

la

Riera

de

Gaià,

prop

de

Torredembarra.

39

Hem decidit de presentar-hi dues cançons de

Michael

“Thriller”

i

Jackson “Smooth

molt

conegudes:

Criminal”.

Com

sempre, hem après a tocar les músiques amb el flabiol i el tamborí i comptarem de nou amb l’ajuda inestimable d’en Sergi i l’Hector Cordón, fills de l’Ana Almendro, que ens acompanyaran amb la trompeta i el saxo. La classe de 6è, amb l’ajuda de 4 mares, hem estat confeccionant alguns dels decorats que utilitzarem per ballar les cançons, i alguns dels pares de l’escola s’han animat de nou a ajudar-nos-hi confeccionant els decorats més difícils. Els ho agraïm moltíssim. Aquí a la revista us volem mostrar alguns d’aquests decorats que hem estat treballant. Esperem que us agradin!!

Ferran, el mestre de música.


40


THEATER IN ENGLISH On February, 1st and 2nd graders went to see a theater play in English: SUPER SUE. It’s about recycling

and the actors sing very nice songs.

41

1st graders in the theater “Pere Quart”, ready to start.


42

Some children from different schools participate with the actors. From Can Deu, David Fernรกndez (2nd grade) helped Super Sue to recycle.

They fight against UglyBugly! 3rd, 4th, 5th and 6th graders went to see the theater play in English: TIME TRAVELLERS. It is about important facts of History ( Prehistory, Romans, Cristopher Columbus, Picasso) and the actors sing funny songs.


43

Enrique Dinu (5th grade) in the stage with Columbus.


44

MartĂ­ SĂĄnchez (6th grade) in the stage with Columbus and Liz.

You can visit the website: www.bluemangotheater.com or https://www.facebook.com/bluemangotheatreBCN or in You Tube you can sing

the songs with your children. Enjoy it!!


CARNAVAL 2014 Els alumnes de l’escola aquest any han disfrutat de la festa de Carnaval amb molta marxa i disbauxa.

45

ELS ALUMNES D’INFANTIL ENS VAN DIVERTIR AMB

CHUCHUA

Els de 1r van ballar Cosquillas


Els de 2n van representar

el baile del hula hoop

46

Els de 3er ens van fer gaudir de:

Te voy a esperar

Els de 4rt un ball AcrobĂ tic

Sube la mano y grita gol


Els de 5è ENS van fer disfrutar amb

motivate

47

El de 6è van ballar

A minecraft parody of usher


48

Revista can deu 2013 14  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you