Brochure Franchise 2015

Page 1

Franchise bijeenkomsten? Regardz geeft u de ruimte!

Boek direct online op regardz.nl of bel gratis 0800 - 250 60 60

Locaties in heel Nederland


Kindest regardz


Regardz, geeft u de ruimte Mensen blijven elkaar ontmoeten. Dat is de visie van Regardz. Het belang van goede bijeenkomsten voor franchisegevers en franchisenemers is groot. Daarom zorgen wij ervoor dat u zich thuis voelt als u een bijeenkomst buiten de deur organiseert. Zodat alles draait om de inhoud. Met vergader-, trainings- en congreslocaties door geheel Nederland die eenvoudig via regardz.nl te boeken zijn. Snel en voordelig. Wilt u uw wensen eerst bespreken? Dan kunt u met hulp van onze medewerkers Customer Service uw bijeenkomst tot in de puntjes regelen. Regardz zorgt voor persoonlijke oplossingen en perfecte faciliteiten voor franchise bijeenkomsten. In meer dan 40 plaatsen in Nederland, in de juiste prijs/kwaliteit verhouding ĂŠn met de aardigste medewerkers. Met vriendelijke groet, KINDEST REGARDZ

Luc van Bussel CEO & gastgever Boek direct online op regardz.nl of bel gratis 0800 - 250 60 60


Uw bijeenkomsten Een geslaagde bijeenkomst wordt inhoudelijk natuurlijk door de voorzitter gefaciliteerd. Alles eromheen nemen wij u graag uit handen. Dat begint bij de voorbereiding en ontvangst van u en uw franchisenemers. Wij begrijpen hoe belangrijk die voor u zijn. En eindigt? Eigenlijk nooit! Voor inspirerende locaties bent u bij Regardz aan het juiste adres. Van korte bijeenkomst middenin de stad vlakbij het openbaar vervoer tot locaties die zijn gelegen in het bos of aan het strand zodat u tussen de bedrijven door even lekker kunt uitwaaien. U biedt uw franchisenemers een onvergetelijke dag. Wilt u de locatie aankleden met uw merk? Geen probleem, wij zorgen dat uw logo met trots in onze locaties gevoerd wordt.

Kindest regardz


Oplossingen Wij hebben onze gasten uitgebreid gevraagd naar hun wensen en zorgen er steeds voor dat we de beste oplossingen kunnen bieden. Dit betekent dat u niet meer hoeft te wachten op een offerte en u direct weet of een locatie beschikbaar is. Op regardz.nl kunt u uw bijeenkomst online regelen. Ook de lunch, het diner en de extra faciliteiten die uw bijeenkomst tot een succes maken. Bent u op de dag zelf iets vergeten? Voordat u het heeft kunnen missen, wordt het al voor u geregeld. De medewerkers bieden een gastvrije, professionele ontvangst, techniek die altijd werkt en er is natuurlijk gratis wifi.

Wilt u tijdens uw bijeenkomst uw leverancier de mogelijkheid geven zich te presenteren dan bespreken we graag de promotiemogelijkheden. Bij Regardz krijgt u service met een glimlach. U kunt rekenen op dienstverlening die staat als een huis. Wij laten niets aan het toeval over; uw bijeenkomst verloopt vlekkeloos. U krijgt wat u nodig heeft; van notuleerservice tot een vast aanspreekpunt tijdens (de organisatie van) de bijeenkomst en van een gastvouw tot stemkastjes, veilige parkeerplaatsen en uitstekende AV-middelen.

Boek direct online op regardz.nl of bel gratis 0800 - 250 60 60


Meerdaagse bijeenkomsten Hebt u zoveel te bespreken dat u niet genoeg heeft aan ĂŠĂŠn dag, organiseer dan een meerdaagse vergadering of training. Twee dagen op dezelfde locatie met alles wat u nodig heeft: wifi, ruime tafels, voldoende stroompunten, comfortabele stoelen en sub-ruimtes; het ontbreekt u aan niets. En uiteraard een heerlijk diner en een uitstekend bed zodat u de volgende dag weer fris verder kunt. Een meerdaagse bijeenkomst biedt bovendien mogelijkheden voor teambuiling. Kindest regardz

U kunt uw meerdaagse bijeenkomst inclusief overnachting eenvoudig boeken via Regardz. U bent dan verzekerd van een uitstekende prijs. Ook de teambuilding activiteiten kunnen we voor u organiseren.


Incentives Een bijeenkomst heeft soms wat extra pit nodig in de vorm van een lange break met een activiteit of een ludieke afsluiting. Dat kan door het bijboeken van een inspirerende dagvoorzitter, een speciale lunch in de buitenlucht, een fietstochtje of bijvoorbeeld een kookcursus. De mogelijkheden zijn onbeperkt en we regelen het graag voor u.

Boek direct online op regardz.nl of bel gratis 0800 - 250 60 60


Arrangementen Zoveel bijeenkomsten, zoveel wensen. Een informatie avond voor potentiĂŤle franchisenemers, een introductie training voor nieuwe franchisenemers of een jaarvergadering en alles wat daar tussenin zit. Iedere bijeenkomst heeft zijn eigen dynamiek en vraagt om faciliteiten op maat. Wij denken in oplossingen en hebben de ervaring om van iedere bijeenkomst een succes te maken. Voor uw gemak hebben wij bijvoorbeeld vergaderarrangementen van 2 tot 32 uur samengesteld. Speciale wensen? Onze medewerkers Customer Service regelen het graag voor u.

Kindest regardz


Kindest Regardz De locaties die bij Regardz zijn aangesloten blinken allemaal uit in gastvrijheid. De medewerkers zijn aardig. Niet aardig voor de aardigheid maar ĂŠcht aardig. Zulke mensen verrassen iedere gast met een warm gevoel. De verrassing zit ‘m in het detail, het inzicht en het overzicht dat goede gastgevers kenmerkt. Goed gastgeverschap is een balans tussen excellente service en een thuis gevoel. Het is de kunst om vrienden te maken. On- en offline. Boek direct online op regardz.nl of bel gratis 0800 - 250 60 60


Good Food Experience Goed en lekker eten & drinken is een belangrijk element van een geslaagde bijeenkomst. Laat ons uw wensen weten voor de lunch of diner en we zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Kleurrijk, vers, zo biologisch mogelijk en met lokale invloeden. Probeer eens een walking diner; heerlijke hapjes die op unieke wijze worden geserveerd. Ook kunnen we gedurende de dag gezonde vitaliteits snacks verzorgen zodat alle deelnemers weer een energie boost krijgen. Uw eigen logo op een gebakje of een nagerecht? Alles kan! Kindest regardz


Waardering Dat Regardz met de beste locaties van Nederland werkt blijkt wel uit de waardering van onze gasten. Gemiddeld waarderen de gasten de locaties met het cijfer 8,4. Een hoog percentage geeft bovendien aan de service van Regardz te adviseren aan bekenden. Daar zijn we trots op en het geeft u de zekerheid dat boeken via Regardz de beste optie is.

regardz.nl Boeken bij Regardz geeft u het gemak van rechtstreeks online boeken voor uitstekende tarieven, maar ook de zekerheid van deskundige medewerkers die graag met u meedenken. Bovendien kunt u uw boekingen overzichtelijk beheren via MyZone. U weet dus zeker dat u via de juiste partij boekt.

Online boeken: regardz.nl Service desk: 0800-250 60 60 Boek direct online op regardz.nl of bel gratis 0800 - 250 60 60


Regardz geeft u de ruimte in heel Nederland Boek direct online op regardz.nl of bel gratis 0800 - 250 60 60

Vind ons op regardz.nl Volg ons op regardz regardz_nl Kindest


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.