Page 1

Content Conciërge Het blijkt voor bedrijven en organisaties een grote uitdaging te zijn om zich consistent en relevant bezig te houden met hun eigen social media kanalen. Er is geen tijd of inventiviteit voor het bedenken of herkennen van onderwerpen om te posten, laat staan om bij dat onderwerp relevante foto’s, films, tekeningen of tekst te maken. Als dit herkenbaar is, neem dan snel contact met ons op. Wij verzorgen laagdrempelig, flexibel, creatief, origineel, pragmatisch, economisch en snel onderstaande content. Voor een vast maandbedrag of gewoon voor een uurtarief per uiting.

Foto’s

Teksten

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden… Het moment is belangrijker dan de kwaliteit van de foto. Wij maken goede foto’s van uw: evenement, bedrijf, kantoor, locatie, product, service-auto’s, moment. Laagdrempelig en voor social media tarieven.

Korte pakkende teksten voor social media posts, web (nieuws) pagina’s of nieuwsbrieven. In Nederlands en/of Engels.

Video’s

Posten en meer…

€55,per uur

Niemand leest nog handleidingen of lange teksten. Een filmpje trekt snel en kort aandacht. En geeft snel heldere uitleg. Het biedt de kans om het bedrijf persoonlijk te laten zien. Wij maken interview filmpjes, productvideo’s, introducties, etc. En editen die snel tot een goed social media filmpje voor facebook, instagram of…… Exposure gegarandeerd.

Het is niet veel werk, maar wel als je het regelmatig wilt doen, op meerdere platforms, met enig gevoel over hoe het scoort of hoe het wordt gewaardeerd. Het plaatsen van posts, het doen van analyses, reporting, promoten (boosten), kortom: Wij doen uw paginabeheer.

Social Media Brayn Session In een ochtend of middag (max 4 uur) komen wij bij u langs voor uitleg en voor een praktische training van uw medewerkers in social media aanpak, specifiek voor uw bedrijf. Bestaat uit: Introductiepresentatie over Social Media, wat wilt u vertellen-waar-en aan wie, selectie van platforms, aanwijzen en inwerken van interne ambassadeurs, eerste posts plaatsen. Do’s and don’ts en uitleg over statistieken/analyse. Na afloop bent u ready-to-go!

€300,Voor de goede orde: Brayn is geen social media goeroe of expert. Wij doen het gewoon. Trial and Error heeft ons veel geleerd en dat kunnen we nu praktisch voor u aanwenden. Neem contact met ons op en probeer het eens!

www.brayn.nl

relevant visueel communiceren

Content Conciërge  

Het blijkt voor bedrijven en organisaties een grote uitdaging te zijn om zich consistent en relevant bezig te houden met hun eigen social me...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you