Page 1

Avis nr. 3 2018

NY

DINO-

udstilling 27. aug. – 30. sep.

Vilde tilbud i hele september

VIND

præmier for 60.000 kr.

Jubilæumsfesten fortsætter NYHED

RANDERSSTORCENTER.DK Merkurvej 55 8960 Randers SØ Tlf. 86 44 85 71 Åbent alle søndage • Gratis parkering • 58 butikker og Bilka

Ras_Avis_0318-Forside.indd 1

Bilka og nye åbningstider i centret

ALT DU HAR BRUG FOR ÉT STED

24/08/2018 09.49


SWEATSHIRT 700,-

RANDERS STORCENTER • TLF. 86 40 10 63 • WWW.qUINT.DK


O P E NJ U BY B IN LÆ I GUHM T

Husker du ...

det store springvand, som lå på Centertorvet i 1990’erne? Resterne ligger stadig under den sorte firkant midt på torvet

Festen er i fuld gang! 20-års jubilæum

er en stor begivenhed, og det fejrer vi hele september måned med en ny DINO-udstilling på Centertorvet, masser af vilde tilbud og konkurrencer for alle vores kunder. Måske kan du huske, da centret åbnede i 1998? Dengang var der et stort springvand midt på Centertorvet – en overgang var der vistnok også fisk i – men det blev pillet ned efter nogle år. I dag ligger resterne af springvandet stadig gemt under gulvet på Centertorvet. Hilsepligten er til gengæld (og heldigvis) ikke begravet, men har eksisteret i centret i alle 20 år. Vi hilser nemlig på hinanden og på kunderne, selv i en travl hverdag, og det gør centret til et helt særligt sted at besøge og arbejde. Og nu fejrer vi altså 20-års jubilæum. Festen er i fuld gang, Bilka er åbnet, og hele september vil centergangene summe af aktivitet og forventningsglæde. Jeg håber, vi ses til jubilæumsfesten. Vel mødt!

Lene Nørgaard Marketing- og eventchef

KOM MED I VORES FORDELSKLUB Tilmeld dig nu, og vær med i jubilæumskonkurrencen. Læs mere på side 6 og på Randersstorcenter.dk

Del dit bedste fotominde og

VI N D

Gemmer dit fotoalbum på gamle billeder fra Randers Storcenter? Del dem på vores Facebook-side, og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til centret.

V IN D

PR ÆM IER FO R

60.000 kr.

Konkurrencen kører hele september via sms eller nyhedsmail.

RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER / 3

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Velkommen.indd 3

24/08/2018 10.19


JUBIL ÆUM

20 jubilæumstilbud, du ikke vil gå glip af

Festen fortsætter med gode tilbud hele september. Se udvalgte tilbud her og endnu flere i resten af avisen og online.

Stegepande fra Scanpan

NU 550 kr. Før 930 kr. Se s. 31

-50% på skjorter og strik fra Bison

-20% på bøger Se bagsiden

Se s. 40

Frit valg på udvalgte efterårsvarer til børn

NU 199,95 kr. Spar op til 600 kr.

½ PRIS på hele brillen Se s. 34

Se s. 38

-30% på overtøj Se bagsiden

Spar op til

70%

på udvalgte damesko Se s. 35

Whiskysæt fra Lyngby Glas

NUSpar500 kr. 200 kr.

-20% på ure & armbånd Se s. 34

Se s. 31

4 / RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER

For alle tilbud gælder vilkår og betingelser, som kan ses ved at følge sidehenvisningen. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Tilbud.indd 4

24/08/2018 09.50


JUBIL ÆUM

Spar op til

50%

på udvalgte efterårsstøvler til børn Se s. 35

Sweatserie fra Kræs

FRIT VALG

249 kr. Se s. 37

Jubilæumstilbud på brunch

Gælder hele september

NU 69 kr. Normalpris 89 kr. Se s. 32

Spar op til

50% på lamper og Philips-pærer Se bagsiden

Få en GRATIS billet til AQUA Akvarium og Dyrepark i Silkeborg. Kig forbi, og se hvordan

-50% Sportstaske fra Hummel, str. S NU 150 kr. Før 300 kr.

-50% på udvalgte bukser fra Meyer Se s. 40

-20% på alle produkter fra Solaray Se s. 33

Jakke Club Name it-pris

199,95 kr. Normalpris 329,95 kr. Se s. 42

Taske

NUFør100 kr. 199 kr. Se s. 36

Spar op til

50%

på dyner og hovedpuder Se bagsiden

Se s. 27

RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER / 5

For alle tilbud gælder vilkår og betingelser, som kan ses ved at følge sidehenvisningen. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Tilbud.indd 5

24/08/2018 09.50


JUBIL ÆUM

KOM MED I VORES FORDELSKLUB &

VIND

PRÆMIER FOR

Du kan t st adig nå a være med

60.000 kr. Randers Storcenter sætter masser af jubilæumspræmier på højkant i fordelsklubben. Tilmeld dig allerede nu, og vær med i konkurrencen om gavekort og varer fra butikkerne til en samlet værdi af 60.000 kr. Som fordelskunde modtager du nyheder og fordele før alle andre via sms eller nyhedsmail.

Fordelsklub via sms

Fordelsklub via nyhedsmail

SKRAB DIG TIL PRÆMIER

VINDERCHANCER HVER UGE

Alle fordelskunder, der har tilmeldt sig sms-service, får hver uge et gratis skrabelod direkte på mobilen – og dermed flere muligheder for at skrabe sig til gevinst.

Hver uge frem til slutningen af september trækker vi lod om flotte præmier blandt de fordelskunder, der modtager nyhedsmailen. Se, om du har vundet, ved at klikke på linket i mailen.

Jubilæumskonkurrencen kører fra nu og til slutningen af september

TILM ELD DIG FOR DEL SKL UBB EN ... på Randersstorcenter.dk, eller send en sms med teksten RS til 1272* – så er du med fra starten. *Det er gratis at være med, og det koster kun almindelig sms-takst at tilmelde sig.

6 / RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Events.indd 6

24/08/2018 10.21


JUBIL ÆUM

FREDAG 14. SEPTEMBER

KNALDGOD FREDAG I NANNA

-20%

Knald ballonerne, og vind flotte præmier og rabatter på dit køb hele fredagen.

FREDAG 14. SEPTEMBER

på hele dit køb til dagens første 20 kunder, der melder sig ind i Klub Glitter i uge 37

Kig ind og se, om du er den heldige vinder af et gavekort på 500 kroner eller andre gode rabatter.

TORSDAG 20. SEPTEMBER KL. 19-21

TROLDEKUGLEAFTEN I MØRUP URE & GULD

Kom til troldekugleaften, og find dine nye favoritter. Der er 20 procent rabat på alle kuglerne, undtagen de nye varer fra efterårskollektionen.

GRATIS JEANS I ZIZZI

Kom til jubilæumsfest i Zizzi. De første 10 kunder får et par gratis jeans, og herefter kan du spare 25 procent på alle jeans resten af dagen.

NYE ÅB

BILKA ER I FESTHUMØR

... og du kan stadig nå at være med! Festen fortsætter med smagsprøver og konkurrencer til og med torsdag 13. september i Bilka Randers.

VIND! En vognfuld dagligvarer eller et gavekort på 5.000 kr. til Bilka.

Hent et eventprogram i Bilka Randers, og læs, hvordan du deltager.

NINGS

TIDER

Bilka

man-søn 6-24

58 butikker

man-fre 10-19 lør-søn 10-18

10

restauranter og caféer

man-søn 10-21

RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER / 7

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Events.indd 7

24/08/2018 10.22


JUBIL ÆUM

Randers Storcenter fejrer 20-års jubilæum Husker du Spice Girls, Windows 98 og The X-Files? Vi tager en tur down memory lane til 1998 – og hylder de medarbejdere, der har arbejdet i butikkerne (næsten) fra starten.

1

1998

Den lille havfrue mister sit hoved for anden gang.

Kun 49 % af alle husstande havde en bil i 1998.

2

Den første bog i Harry Potter-serien bliver udgivet.

Fladskærms-tv vandt frem i sluthalvfemserne. Det første flade tv fra Philips kostede dengang 15.000 dollars – eller ca. 90.000 kroner.

3 4

David Beckham bliver forlovet med sangsilden Victoria Adams fra Spice Girls – også kendt som Posh Spice.

Første sæson af Robinson Ekspeditionen ruller over skærmen på TV3.

5

Mediegiganten Google bliver grundlagt.

8 / RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Butikker.indd 8

24/08/2018 09.51


JUBIL ÆUM

Tillykke med jubilæet! DA OVERALLS OG MAVEBLUSER VAR COOL

“For 18 år siden, da jeg startede i butik i Randers Storcenter, var det populært at gå i stramme bluser, som gik til midt på maven”, fortæller Anne-Mette fra Kræs. “Overalls hittede også og var min personlige favorit på det tidspunkt. I dag ville jeg ikke hoppe i et par overalls. Det er sjovt at se, hvordan noget holder, og noget går af mode. Jeans med huller, denimjakker og skovmandsskjorter er for eksempel lige så populære i dag som dengang.”

Spice Girls’ vilde 90’er-look. Plateauskoen var også ret populær hos Paw Sko.

FRA PLATEAU TIL SNEAKERS

Anne-Mette er hoppet i et sæt fra Kræs, der er lige så populært i dag som for 18 år siden.

I 1998 kostede de fleste sko mellem 100 og 300 kroner, og det var alt fra bjergstøvler til plateausko, fortæller Dorthe, der har været i Paw Sko siden 1998. “Vi havde ikke ægte buffalo, men vi solgte plateau­ sko, der hed ‘Hot’. De var virkelig populære. Da skoene stoppede med at sælge på Sjælland, opkøbte vi lageret, for de solgte i et år mere i Randers.” Plateau­skoen er i dag byttet ud med sneakers, der er butikkens mest populære. Desuden er Dr. Martens blevet in igen, og så har butikken solgt de samme Jacoform-sko i alle 20 år, fortæller butikschefen. 18-års jubilæum Anne-Mette

10-års jubilæum Camilla

20-års jubilæum Dorthe

12-års jubilæum Janni

RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER / 9

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Butikker.indd 9

24/08/2018 09.52


JUBIL ÆUM

Tillykke med jubilæet!

90’erne

Ja! Justin Timberlake i 1998. Brillerne er på vej ind igen – håret er lidt mere tvivlsomt.

RETRO-SVING I SKØRTERNE “Meget af det, der var moderne, da jeg startede i butikken, er ved at komme tilbage igen. Vi ser for eksempel mange lange nederdele og nederdele med svaj, som også var alle steder for 15 år siden. Nederdelene har ellers i en lang periode været både korte og s­ tramme. Så det er lidt sjovt, at både de gulvlange og dem med svaj og knapper foran igen er i modebilledet,” fortæller Jette, der har været i Nanna i Randers Storcenter i 15 år.

NU

COOL SHADES 90’erne er tilbage, når det handler om solbriller. I denne sæson hitter smalle stænger og glas i mellemstørrelse, fortæller Dorthe, der har været i Synoptik siden 1998. “Små briller og farvet glas var også smart, da jeg startede,” husker hun. Ray-Ban er en evig klassiker. Flere modeller er blevet solgt i alle 20 år, og mærket sælger bedre end nogensinde.

15-års jubilæum Jette Nederdel, SAINT TROPEZ, Nanna, 349,95 kr.

10-års jubilæum Naser

10-års jubilæum Annette

16-års jubilæum Mariann

10-års jubilæum Shi

20-års jubilæum Dorthe

19-års jubilæum Lotte

17-års jubilæum Weigion

10 / RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Butikker.indd 10

24/08/2018 09.52


JUBIL ÆUM

SAMME ANSIGT 20 ÅR EFTER Isabella Rossellini var indbegrebet af skønhed i 90’erne, men blev som 42-årig fyret, fordi hun var for gammel til at vise skønhedsprodukter. Nu er hun tilbage som ansigt for Lancôme – 65 år gammel.

For 20 år siden 90’erne

I BIOGRAFEN Saving Private Ryan

Isabella Rossellini har netop skrevet ny kontrakt med Lancôme efter 20 års pause.

I FJERNSYNET The X-Files

I RADIOEN

10-års jubilæum Stine

Spice Girls

NU

I KLÆDESKABET I 50’erne kunne bh’erne ikke blive spidse nok.

UNDERTØJ UNDER FORANDRING

Hullede jeans og skovmandsskjorter I 90’erne sad brysterne oppe under hagen.

I HOLLYWOOD

“Bh’erne skulle engang være spidse og forme et bryst. Så skulle de pludselig smides, og brysterne hænge frit. I 90’erne kom så de såkaldte pushup-bh’er med masser af fylde. Så skulle bh’en pludselig være glat og minimere brystet. Og nu er det vigtigste komforten. Bh’en skal sidde godt og passe helt præcis i størrelsen,” fortæller Gitte, der har 12-års jubilæum i Fleur Bodywear.

Jim Carrey

PÅ EDB-MASKINEN Windows 98

12-års jubilæum Gitte

20-års jubilæum Louise

10-års jubilæum Ida

I dag skal bh’en sidde godt og føles behagelig.

RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER / 11

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Butikker.indd 11

24/08/2018 09.52


JUBIL ÆUM

Hej! Jeg hedder Randerssaurus

Mød Randerssaurus

Randers Storcenter har fået sin egen maskot, og du kan møde ham online og i magasinerne, hvor han viser dig alle de sjove ting, der sker for børn i centret

Konkurrence FIND RANDERSSAURUS!

Vores lille, frække maskot er stukket af og har gemt sig et sted i centret. Kan du finde ham?

Tjek vores børneunivers på Randersstorcenter.dk

Hent konkurrencesedlen i INFOboden på Centertorvet, så kan du starte jagten! Konkurrencen kører indtil slutningen af september.

K onkur rence

Find mig!

VIND

et gavekort til Randers Storcenter på 200 kr. Tag på

DINO-jagt Find Randerssaurus!

Vores lille, frække Randerssaurus er stukket af og har gemt sig rundt omkring i centret. Vi har brug for din hjælp til at finde ham!

Han gemmer sig 5 steder i centret. Find ham ved at følge de store, grønne dinosaurusspor.

Fandt du ham? Godt gået! Skriv eller tegn, hvilke ting han har i hånden, og aflevér snippen i den store, røde postkasse ved INFOboden på Centertorvet.

Ting 1 Ting 2 Ting 3 Ting 4 Ting 5 Navn Alder Postnr. Tlf.nr. Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik på randersstorcenter.dk/vilkaar

Vinderen får direkte besked. Vi finder en vinder hver uge – fra uge 35-39.

RANDERSSTORCENTER.DK

ALT DU HAR BRUG FOR ÉT STED

12 / RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Børneunivers.indd 12

24/08/2018 10.23


NY

DINO-

udstilling på Centertorvet 27. AUG. – 30. SEP.

Hele september fejrer vi jubilæum med en ny dinosaurusudstilling for hele familien. Kom og se de vilde fortidsdyr – hvis du tør!

Psst ...

Hent et gratis DINOhæfte i INFOboden, og lær mere om de store dinosaurusser

Vi gentager succesen fra marts måned med NYE DINOER, som ikke er set før i Randers Storcenter

GRATIS

DINO-pose med sjove gaver, når du køber en børnemenu hos vores spisesteder. (Så længe lager haves)

RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER / 13

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Børneunivers.indd 13

24/08/2018 10.24


JUBIL ÆUM

Tillykke til

MÅNEDENS BUTIK I løbet af foråret og sommeren har Randers Storcenters kunder kåret deres favoritbutikker. Tak til alle jer, der har været med til at stemme – se vinderne her.

ED MÅN

ENS

K I T U B

Månedens Butik i maj

COOL

Kunderne sagde: “Det er helt sikkert den bedste børnetøjsbutik – også når Århus regnes med.” Tineke Nørgaard og Nathalie Ambøg modtog prisen.

Månedens Butik i april

FRELLSEN CHOKOLADE

Månedens Butik i juni

Kunderne sagde: “Søde piger, dejlig stemning, god placering – der sker altid noget i ‘krydset’.” Karina Bay Zachhau og Hanne Mogensen modtog prisen.

Kunderne sagde: “De er søde og smilende, og man føler sig velkommen.” Lonnie Donnerborg og Ann-Sophie Legaard Iversen modtog prisen.

ZIZZI

Månedens Butik i juli

CAFÉ FRY

Kunderne sagde: “God service, hyggeligt sted, lækker mad, smilende og venligt personale, gode priser, pænt og rent – og så har de studierabat oveni.” Matilde Holm og Sofie Bruun modtog prisen.

Giv et skulderklap til din yndlingsbutik Til og med november måned kårer vi Månedens Butik – og du kan være med til at bestemme, hvem der løber med æren. Snup en stemmeseddel i centret, og stem på din favorit. Vi trækker lod om gavekort til Randers Storcenter blandt alle afgivne stemmer hver måned.

14 / RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Månedens_Revy.indd 14

24/08/2018 10.11


JUBIL ÆUM

VIND BILLETTER TIL RANDERS REVYEN 2018 Igennem 11 år er der blevet grint med og ad hinanden til Randers Revyen. Og i år kan du glæde dig til en ny, vidunderlig cocktail af musikalitet, skarp satire og grineflip, når de fire talenter laver revy i Randers:  

Lone Rødbroe, Rikke Buch Bendtsen, Karsten Jansfort & Jacob Morild

Forestillingen kører fra den 6. september til og med lørdag den 6. oktober – og du kan være med! Randers Storcenter udlodder 2 x 2 billetter inkl. spisning til en værdi à 499 kroner pr. stk. Vinderen trækkes tilfældigt den 18. september og får direkte besked. Deltag på Randersstorcenter.dk. Du kan også selv købe billetter på Randersrevyen.dk

VIND

2 x 2 billetter inkl. spisning til Randers Revyen i Pakhuset

GÆLDER UGE 37 fra 10. til og med 16. sep.

Shop Amok i uge 37 og VIND

E UG

NG PPI RD O S H VÆ DIN GULD ER

Jo mere du handler i Randers Storcenter, desto større er chancen for at vinde! Hver gang du har handlet for 100 kroner, kan du få et vinderlod. Vinderen trækkes blandt alle vinder­ lodder søndag den 16. september kl. 18. Saml dine boner fra centret for ugen Vis dem på Centertorvet Udfyld dine vinderlodder

37

VIND 5.000 kr. til shopping

Samarbejdspartnere samt ansatte i Randers Storcenter og deres nærmeste familie kan ikke deltage i konkurrencen

RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER / 15

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Månedens_Revy.indd 15

24/08/2018 10.12


JUBIL ÆUM

Late night dining i Randers Storcenter Vores 10 restauranter og caféer har udvidet åbningstiderne, så nu kan hele familien spise lækker mad i hyggelige omgivelser helt til kl. 21 (køkkenet lukker kl. 20). NYT SPISESTED

CHINA CAFÉ Det bedste fra det kinesiske køkken

CARL’S JR.

Hos familievenlige China Café spiser børnene med for bare 35 kroner, og de voksne kan sætte tænderne i den lækre buffet med kinesiske favoritter og specialiteter for bare 68 kroner.

Ny amerikansk burgerfavorit Carl’s Jr. er Randers Storcenters nye burgerhit med autentiske amerikanske burgere serveret efter alle kunstens regler. Alt på menuen kan selvfølgelig også bestilles som takeaway.

RESTAURANT NOK Grillbuffet og sæsonens bedste salater Slut en dejlig shoppedag af med Restaurant NOKs populære grillog grøntbuffet med sæsonens bedste råvarer.

M ÅN ED EN

B U T IK

S

APRIL

FRELLSEN CHOKOLADE Sulten for sjov? Snup en friskbrygget kaffe og en hjemmelavet flødebolle hos Frellsen Chokolade, som holder åbent til kl. 19 alle hverdage og til kl. 18 i weekenden.

16 / RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Spisesteder.indd 16

24/08/2018 10.35


JUBIL ÆUM

WILHELMS SANDWICH & JUICEBAR Aften hos Wilhelms

Nu kan du spise aftensmad hos Wilhelms, der fra klokken 16 holder Wilhelms Evening med nye, familievenlige favoritter på menuen.

BILKA QUICKFOOD

Få stillet den hurtige sult I Bilkas Quickfood kan du altid få stillet sulten. Du finder et lækkert udvalg af frisksmurte sandwich, og for kun ti kroner kan du frit vælge mellem fransk hotdog, slushice eller softice.

NYT SPISESTED

BILKA SUSHI DAILY COCCOBELLO

JOE & THE JUICE

Italiensk for både begyndere og øvede

Sunde shakes, shots og sprøde sandwiches

Tag en bid af Italien midt i Randers Storcenter. Den familievenlige restaurant serverer italienske favoritter i hyggelige omgivelser og til priser, hvor alle kan være med.

Nu kan du også snuppe en friskpresset juice og en af juicebarens populære sandwiches om aftenen, hvis sulten melder sig på shoppeturen.

M ÅN ED EN

B U T IK JULI

S

Japanske drømmebidder Maki eller nigiri – måske kender du allerede og elsker japanernes yndlingsspise. Hver dag mellem klokken 10 og 20 kan du købe lækker, håndlavet sushi i Bilka. Den friske sushi tilberedes af uddannede sushi-kokke inde i varehuset som en shop i shoppen.

CAFÉ FRY Brunchpandekager og pastaretter Hos Café Fry får du kvalitetsmad til rimelige priser. Her er åbent fra morgen til aften, og du kan få alt fra brunch og kaffe-kage til gode frokoster og aftensmad med sæsonens friske råvarer.

RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER / 17

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Spisesteder.indd 17

24/08/2018 10.36


JUBIL ÆUM

RANDERS STORCENTER GUIDER:

20 grunde til, at Bilka gør din hverdag nemmere Når du handler i Bilka i Randers Storcenter, får du en masse services oven i hatten. Vidste du f.eks., at du kan sende tøj til rens, leje en trailer og få leveret menuen til din næste fest? DANMARKS STØRSTE UDVALG AF FRUGT OG GRØNT

2

1 GØR SHOPPETUREN SJOVERE

Du finder altid frisk frugt og grønt på hylderne – fra ­lokale producenter og ekso­ tiske hjørner af verden. Bilka får nye forsyninger hver dag, syv dage om ugen.

Med Bilka ToGo kan du bestille alle dine daglig­ varer online inden kl. 10 og hente dem samme dag i centret efter klokken 14. Så kan du bruge shoppe­ turen på noget sjovere end at købe letmælk.

Bestil inden kl. 10 Afhent samme dag fra kl. 14 ved Bilka Du betaler kun 10 kr. for poser

3

GOD START PÅ DAGEN Bilka bager fra bunden hver dag. Bagermestrene og -svendene starter klokken 04 og bager alt fra saftigt brød til sprøde wienerbasser hele dagen.

4

STORE KVALITETSBØFFER Du kan få skåret din bøf præcis, som du vil, af Bilkas slagtermestre – og finde et bredt udvalg af fersk okse– og svinekød og en masse lækre og nemme færdigretter og delikatesser i varehuset.

Morgentilbud hver dag kl. 6-10

10 rundstykker + 1 softkernerugbrød + 1 dagmartærte eller 5 morgenkager: Kun 49 kr.

5

6

INSPIRATION TIL FESTEN Studentergilde, bryllup eller halloweenfest? På Bilka.dk finder du et stort inspirationsunivers med opskrifter og idéer til mere end 50 forskellige fester.

MAD UD AF HUSET Dansk smørrebrød, treretters menu eller bryllupskage? Hos Bilka kan du bestille mad til din fest og slippe for at stå i køkkenet.

SPIL DIG TIL VARER I BILKA

7

Prøv Bilkas smartphonespil “Far til femten”, hvor dine point kan omsættes til fysiske varer.

18 / RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Bilka.indd 18

24/08/2018 10.37


JUBIL ÆUM

ULVEN BILLIE DELER UD

9

DEN HURTIGE SULT I Bilkas Quickfood kan du altid få stillet sulten med et lækkert udvalg af frisksmurte sandwich, og for ti kroner kan du frit vælge mellem en fransk hotdog, slushice eller softice.

Hver fredag kl. 15-19 og søndag kl. 10-17 kigger Ulven Billie forbi Bilka Randers med snacks og overraskelser til børnene. Og den første søndag i hver måned er der Billies Lykkehjul, hvor du kan vinde sjove præmier. Det er helt gratis.

GØR NOGET GODT MED BILKACARE

10

8

Du kan støtte en god sag, når du handler i Bilka, f.eks. donere din flaskepant, give dit brugte tøj til Malawi eller skåne miljøet ved at indsamle dine brugte mælkelåg.

ELEKTRONIKINDSAMLING

11 13

14

GUIDE TIL DRUERNE Er du vild med god vin, finder du drueguide og vinunivers på Bilka.dk – og et kæmpe udvalg af gode vine på hylderne. Du kan også tilmelde dig Vinhjørnet, og få ti procent på dit næste vinkøb.

Aflevér din gamle mobil, laptop eller tablet i kundeservice, og deltag i konkurrencen om en helt ny iPhone 7. Indsamlet elektronik sendes til genanvendelse, og overskuddet går til Danmarks Naturfredningsforening.

12

GRATIS BØRNEBOLLE

Hent en gratis bolle i bageren, når du handler med dit barn.

VINRETURNERING Du kan få pengene retur for alle uåbnede flasker. Bare husk din bon.

18

LÅN EN TRAILER

15 16

BILKALIVE Hver uge arrangerer Bilka Randers events, shows, smagsprøver og produktdemonstrationer – lige fra vinsmagning til bilbanko. Kig efter BilkaLive-logoet i butikken, eller se oversigten over oplevelser på Bilka.dk.

SUPER FAMILIEFREDAG Kom til familiefredag i Bilka med weekendfavoritter for de voksne og ekstra sjov for børnene – hver fredag.

BILKA BLOMSTER Fredag og lørdag kan du få bundet din buket af en blomsterbinder.

Du kan gratis låne en trailer i Bilka og få større varer med hjem uden besvær.

17

19 20

PAKKESERVICE Du kan sende og hente pakker med PostNord pakkepost i Bilka.

TØJRENS Aflevér dit tøj til rens i Bilka, og hent det rene og nystrøgne tøj igen inden for otte hverdage.

RANDERSSTORCENTER.DK / MERKURVEJ 55 8960 RANDERS SØ TLF. 86 44 85 71 / 58 BUTIKKER / BILKA / 10 RESTAURANTER OG CAFÉER / 19

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Ras_Avis03_18-Bilka.indd 19

24/08/2018 10.37


59995

39995

29995

39995

byoung.com / b.young Randers Storcenter

BUFFET HELE DAGEN

Spis alt, hvad du kan ............. 68 kr. (Børn under 10 år 35 kr.)

NYE RETTER!

Suppe med nudler og oksekød/rejer/char siu 68 kr. Suppe med risnudler og oksekød/rejer/char siu 68 kr. Suppe med udonnudler og oksekød/rejer/char siu 68 kr. 2 store sommerruller med risnudler, grøntsager og rejer/kylling/svinekød/peking and 45 kr. Krydrede kæmperejer med skal med ris 98 kr. Mapo tofu med ris og svinekød/rejer 88 kr. Stegt tofu med ris og svinekød/rejer 88 kr.

Vegetarretter

HUSK!

Vi har et stort udvalg af lækre retter på vores menukort – også som takeaway

China 1 opsætCafe_HalvMag2018ny.indd HALV s AVIS.indd 1

Stegte grøntsager med ris/nudler 60 kr. Stegt tofu med ris/nudler 88 kr. Også retter til glutenallergikere. Bare spørg!

Åbent mandag-søndag 10-21 (køkkenet lukker 20.30) Randers Storcenter Merkurvej 55, Randers, tlf. 86 44 70 60

06/08/2018 20/08/2018 11.10 10.27


599,deichmann.com

399,-


OUR NEW APP!

ONE PLACE FOR ALL YOUR CARDS

#JOEANDTHEJUICE RANDERS STORCENTER

NYHEDER! ALL NEW STYLING STUFF FOR MEN

75 ml 59,95

75 ml 59,95

75 ml 59,95

200 ml 39,95

MATAS RANDERS STORCENTER

opsæt HALV s AVIS.indd 3

20/08/2018 10.27


The right shoes make you feel on top of the world. Midcut Str. 41-46 1 312 735

349,-

deichmann.com


Autumn News

399,95

399,95

249,95

ZIZZI RANDERS STORCENTER · ZIZZI.DK · FACEBOOK.COM/ZIZZI.RANDERSSTORCENTER


STR. S

STR. M

HALV PRIS

HALV PRIS

150,-

175,-

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, UDSOLGTE VARER SAMT FEJLLEVERANCER

HUMMEL SPORTSTASKE ■ MODEL AUTHENTIC STR. S PRIS 300,STR. M PRIS 350,-

SHORTS OG T-SHIRT TIL BØRN OG VOKSNE HUMMEL T-SHIRT TIL BØRN OG VOKSNE ■ MODEL CHALLENGER BØRN STR. 6-14 ÅR PRIS 250,- NU 150,VOKSNE STR. S-XXL PRIS 300,- NU 200,-

FRA

150,-

SPAR 100 HUMMEL SHORTS TIL BØRN OG VOKSNE ■ MODEL CHALLENGER BØRN STR. 6-14 ÅR PRIS 200,- NU 125,VOKSNE STR. S-XXL PRIS 250,- NU 150,-

FRA

125,-

SPAR 75

SPORT 24 RANDERS STORCENTER Merkurvej 55 Telefon 30 21 34 20

Mandag-fredag 10:00-19:00 Lørdag 10:00-18:00 Søndag 10:00-18:00


Jakke 549.95

JAKKE

599.95

Jakke 499.95

Jakke 699.95

Randers Storcenter | 8960 Randers | veromoda.com Jakke 599.95


en

i

denrtesr n a R rce mm

ko Vel

Sto

Skønhed kommer indefra

Montagne Jeunesse Ansigtsmaske 175 ml

Fler varianete r

48,Pr. liter 274,29

10,Montagne Jeunesse Peel o Ansigtsmaske 10 ml

HE

g del o Svin ! g bu hum

N

T DE N N YE RM AL AP P

NO

Normale varer. Unormale priser


SMAG VORES NYE LÆKRE MENU HVER MÅNED Pasta · Pizza Sandwich · Kødretter Salater · Børneretter Mexicanske retter

Coccobello logo.pdf

1

24/11/15

11:35

NYHED Åbent til 21 alle ugens dage

Åbningstider: Hverdage 10.30-21 Weekend 10.30-21 Takeaway pastabox: Hverdage 10-18 Weekend 10-18 Randers Storcenter, Merkurvej 55, Randers, 86 44 84 19

Coccobello_annonce_2018-bred.indd 1

20/08/2018 10.20

GAVEKORT TIL RANDERS STORCENTER

Et gavekort er den perfekte gave til den, der har alt – eller ønsker sig alt. Forkælelse, mode, elektronik eller sport? Uanset hvad det største ønske er, så kan det opfyldes i en af vores mange, spændende butikker. Gavekortet er elektronisk og fungerer på samme måde som et betalingskort – og du kan naturligvis bruge samme gavekort i forskellige butikker. Når du køber kortet, kan du selv bestemme beløbsstørrelsen (min. 100 kr. i INFOboden og min. 200 kr. ved online køb, dog maks. 3.000 kr.)

Gavekort_halvbred2018.indd opsæt HALV s AVIS.indd 8 1

Giv en gave, der gør alle glade!

Køb dit gavekort på Centertorvet i INFOboden eller online på randersstorcenter.dk/ gavekort Gyldighedsperioden for et Randers Storcenter Gavekort er 2 år fra udstedelsesdatoen. Bemærk, at det koster 10 kr. i gebyr pr. oprettet gavekort.

23/04/2018 10.28 10.46 20/08/2018


Randers Storcenter

200,-

SPAR 380,-

880,- 700,-

930,- 550,-

Twin Cuisine kniv Brødkniv 20 cm. 1000,- 800,Kokkekniv 20cm.

PRO IQ pande 26 cm. Til alle varmekilder. Gælder fra 1/9-30/9.

Gastro til efteråret

SPAR 200,-

700,- 500,Melodia whiskysæt 7 dele Gaveæske med en karaffel og 6 glas.

SPAR 25%

SPAR 100,-

200,- 150,-

400,- 300,-

Barsæt 5 dele Rustfrit stål.

Ølkasse 23x15x29 cm. Akacietræ.

Tilbuddene gælder så længe lager haves fra fredag den 14. september til og med torsdag den 27. september 2018, medmindre andet er angivet. Med forbehold for udsolgte varer, trykfejl, billedfejl samt valuta-, moms- og afgiftsændringer.

SPAR OP TIL


mstilbud ilæu b u

be

r

J

BRUNCH 69 KR. G

æl der h septem el e

MERE END BARE EN CAFÉ

Velkommen til hyggelige stunder og god mad i Café Fry. Vi inviterer indenfor til lækker cafémad i øjenhøjde, hvor du kan slappe af og nyde et godt måltid. RANDERS STORCENTER • Merkurvej 55, 8960 Randers SØ • BLÅ GADE

CafeFry_HalvAvis2018.indd 1

20/08/2018 10.18

Vi kunne alt

De 7 dødssynder Af Stine Bolther, Hans Petter Hougen & Bent Isager-Nielsen

Af Merete Pryds Helle Vi kunne alt er historien om Merle, der vokser op i et villakvarter i Værløse i begyndelsen af 1970’erne. Her tegnes et tidsbillede af den sorgmuntre optimisme, der prægede de tidlige 1970’ere.

Stærk pris!

199

95

Bogen selvstændig fortsættelse af Folkets skønhed, som vandt af De Gyldne Laurbær i 2016.

29995

De 7 dødssynder er samtaler om ondskab, moral, liv og død mellem retsmediciner Hans Petter Hougen og efterforsker Bent Isager-Nielsen. Et unikt indblik i efterforskningsarbejdet bag en række spektakulære danske og udenlandske kriminalsager.

Randers Storcenter, Gul gade

Merkurvej 55, 8960 Randers SØ • 86 36 10 77 • 7112@bogpost.dk

opsæt HALV s AVIS.indd 7

20/08/2018 10.28


MØD JAN MOOS FRA SOLARAY HER PÅ APOTEKET Torsdag 13. september 13:00 til 16:00.

Sundhed & energi

SPAR

20 %

på alle produkter fra Solaray Tilbuddet gælder den 13.-14.-15. september Paderup Løve Apotek. Merkurvej 55, 8960 Randers SØ

Åbningstider Man.-Fredag 10:00-18:00 Lørdag 10:00-15:00 Søndag 10:00-15:00


URE & ARMBÅN D

20% Tilbuddet gælder til og med 19. september. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer samt charity.

RANDERS STORCENTER | GUL GADE WWW.PILGRIM.DK | @PILGRIMJEWELLERY

PÅ HELE BRILLEN GULD, FLERSTYRKE GLAS

SPAR 4.249,-

Alle stel og glas fra basis til guld Nye briller med kvalitetsglas gør ikke alene en synlig forskel for dit syn – de kan også give dig et forfriskende nyt look. Halv pris på hele brillen gælder alle stel i butikken, inklusive efterårets stilsikre nyheder fra bl.a. Hugo Boss, Fuzion, Sensaya, Marc Jacobs og Carrera. Du skal bare prøve løs.

Synoptik Randers Storcenter Tlf. 86 44 86 61

opsæt HALV s AVIS.indd 5

Gælder frem til d. 28.10.2018. Kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

20/08/2018 10.27


! m u æ l i b u J 30

RABAT

RIEKER herre - før 799,0

30

RABAT

ECCO dame - før 799,00

50

RABAT

ECCO dame - før 1099,00

50

RABAT

ECCO børn - før 799,00

50

50

RABAT

MUZZO herre - før 499,00

RABAT

SKECHERS herre - før 799,00

30

70

RABAT

RIEKER dame - før 799,00

RABAT

ROOTS dame - før 899,00

50

40

RABAT

VAGABOND dame - før 799,00

RABAT

VIKING børn - før 899,00

40

40

RABAT

ECCO børn - før 599,00

RABAT

ECCO børn - før 599,00

Randers Storcenter • tlf. 86 44 82 84 • www.eurosko.com


GUF ÆBLE-TOPPING NØDDEDRYS VANILLE SOFT ICE

Æble DRØM

Luk øjnene og forestil dig mormor’s hjemmelavede æblekage

35

00

RANDERS STORCENTER

TASKE

100,NORMAL PRIS 199,-

RANDERS STORCENTER RANDERS STORCENTER

FRATRÆKKES VED KASSEN. KOMBINERES MEDKOMBINERES ANDRE TILBUD.MED GÆLDER KUNTILBUD. VARER TIL NORMALKUN PRIS.VARER TIL NORMAL PRIS. TILBUDDET GÆLDE T.O.M.RABATTEN 15/5-18.TRÆKKES RABATTEN FRAKAN VEDIKKE KASSEN. KAN IKKE ANDRE GÆLDER

opsæt HALV s AVIS.indd 2

20/08/2018 10.27


FRIT VALG

249,(BEGRÆNSET PERIODE)

HOOD FØR 399,-

SWEAT PANTS FØR 349,-

RANDERS STORCENTER WWW.KRÆS.COM


INTERSPORT HAR HOTTE PRISER TIL BØRNENE FRIT VALG

199

PRO TOUCH SÆT

NU

MCKINLEY TERMOSTØVLE

Med foer, str. 22-36 Fås også i pink Før 29995

NU

199

95

199

95

MCKINLEY DUN LOOK JAKKE Før 79995

MCKINLEY HYBRID JAKKE Før 59995

NU

19995

NU

19995

MCKINLEY TIRANO JUNIOR STØVLE

Str. 33-39 Før 49995

NU

19995 MCKINLEY JAKKE

Før 49995

NU

Randers Storcenter

19995

Alle tilbud gælder til og med søndag den 16. september eller så længe lager haves. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

95

Shorts 12995 Tee 12995 Indendørssko 39995 ALLE 3 dele samlet


R AN ST D OL LE O S G FR B A OR 20 D . S BU EP K TE M BE FO RH

Skammel Pris pr. stk. 198,00

Stol Pris pr. stk. 398,00

Velkommen hos Søstrene Grene

RANDERS STORCENTER Følg Anna og Claras vidunderlige verden på Facebook og Instagram @sostrenegrene | www.sostrenegrene.com Søstrene Grene tager forbehold for tastefejl, prisændringer, leveringsforsinkelser og udsolgte varer.

Væghylde Pris pr. stk. 298,00


849,-

999,-

A.

A. B.

A . Skuldertaske. 399,95 B. Håndtaske. 349,95

B.

A . Shopper. 599,B. Bumbag/Crossbody. 399,-

Vi giver vores overskud til kræftforskning A.

NU

B.

749,Spar 250,-

Elenoor. Skind. A . Rygsæk. 1.299,B. Crossbody. 599,-

SPINNER. Romance Floral. Fås i 3 str. Str. 55 cm. Før 999,-

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Tasker med et formål R ANDERS STORCENTER

opsæt HALV s AVIS.indd 10

NEYE · RANDERS STORCENTER, GRØN GADE NEYE · RANDERS, SLOTSGADE 8

20/08/2018 10.28


MY

best friends

Kom til fødselsdag i NAME IT

*Det er gratis at blive medlem af club name it Prisen er vejledende udsalgspris.

JAKKE CLUB NAME IT PRIS*

199.95 Normalpris 329.95

08-2018

fra torsdag d. 20. sep. kl. 9

NAME IT Randers Storcenter

Merkurvej 55

Randers

DEN NYE

Ranlkommen i Stor der cen s t Ve

NORMAL APP DU GI’R:

er

DU FÅR:

2 min.

Nyeste

af din

nyheder

tid

"Vind

Lidt Lidt

plads

på din mobil

Info

om dig

opsæt HALV s AVIS.indd 4

Det’ NO ET G G ET O FO R N

din bon" spas Spil, spas Spil,

& &

trofæer trofæer

20/08/2018 10.27


En festdag på kontoret

Varene vil være i Randers Storcenter fra d. 30.8.2018 og så længe lager haves. Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og leverancesvigt. © Zebra A/S 2018

Din egen lysreklame Lysboks med 80 bogstaver, tal og tegn. Lyser hvidt eller i skiftende farver og bruger 4 AA-batterier 40,-

Skal skrivebordet males? Hvis ikke, kan du lave dine kunstneriske udfoldelser på et selvsikkert skriveunderlag på 60 x 40 cm 20,-

Skarp løsning? Vi lover at dine skriveredskaber ikke er blevet kortere, når du tager dem op igen. Blyantholder, 12 cm høj 40,-

Hurra, hurra, hurraaaa! Skab tillykkestunder fulde af tillykkefølelse med det her tillykkebringende festkit til skrivebordet 20,-

Kruseduller Her er et porcelænskrus, som altid er klar med en frisk bemærkning, når du hanker op i det. Flere varianter 20,-

Lynangreb En frø fanger sit bytte med sin klistrede tunge på 7/100 sekund. Prøv at slå den med den her tapeholder 30,-


Sort rhodineret med forgyldt sterling sølv halskæde 1.250 kr.

Forgyldt sterling sølv halskæde 900 kr.

Sterling sølv armbånd 275 kr.

Forgyldt sterling ørestikker 550 kr.

Sterling sølv ørestikker 350 kr.

Sort rhodineret med forgyldt sterling sølv armbånd 295 kr.

Randers Storcenter 8960 Randers SØ Tlf. 86 44 79 40

Mørup_Halv_Avis3_2018.indd 1

20/08/2018 10.15

T.O.M. 08.10.18 EL. SÅ LÆNGE LAGER HAVES. MIN. PRIS 2.269,- FOR MOBIL OG ABN. TIL 250,- PR. MD. I 6 MDR. + 70,- I OPRETTELSE. FORUDSÆTTER DANKORTBETALING. MOBILRABAT BEREGNES SOM: MOBIL KONTANT U. ABN. (2.499,-) MINUS MOBILPRIS V. OPRETTELSE AF MOBIL 60 GB/FRI TALE (699,-) = 1.800,-.

PRISVENLIG SAMSUNG

opsæt HALV s AVIS.indd 6

MOBILRABAT

1.800,-

SAMSUNG GALAXY A6

KONTANT FOR MOBILEN

699,Min. pris med Mobil 60 GB/ fri tale: 2.269,-

Kig forbi din Telenor-butik i Randers Storcenter

20/08/2018 10.28


899,-

899,-

799,Fås også i sort

599,-

699,Fås også i sort

999,-

799,-

699,-

Fås også i sort

PAW SKO · Rød gade · Randers Storcenter · 86 44 87 30 Find din lokale PAW SKO på facebook

På god fod med dig


HATE IS SO 2018

Vivian

Photographer

HATE SPOILED

599,95

699,95

599,95

Randers Storcenter l Rød gade l 5093 9594 Bianco Randers

opsæt HALV s AVIS.indd 9

@biancorandersstorcenter8960

RANDERS STORCENTER Kampagnen er gyldig fra d. 3/9 til og med d. 16/9 2018, så længe lager haves. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

20/08/2018 10.28


Cool rooms, sweet dreams, happy moments.

RANDERS STORCENTER · INTERIØR TIL BØRNEVÆRELSET Nyhed i BR og på br.dk


s r e d Ranest

f s g n i n Åb Ovnklar kam af dansk gris 1800-2800 g. Pr. kg max. 38,33

PR. STK.

69,-

Gælder fra den 11. til 19. september

SPAR

30%

Gælder fra den 11. til 19. september

Overtøj***

24x33 cl. ds. Thor Pilsner eller 30x33 cl. fl. Thor Pilsner eller Classic. Ekskl. embl. Pr. liter max. 11,24

ber . til 16. septem 14 . d a fr r e ld Gæ

FRIT VALG

89,SPAR

SPAR

SPAR

20%

30-50%

Bøger

ember 14. til 16. sept Gælder fra d.

MIN.

Dyner og hovedpuder* ember 14. til 16. sept Gælder fra d.

25%

Alt vin ift. normalprisen* ember 14. til 16. sept Gælder fra d.

SPAR

40-50% Lamper og philips pærer** ember 14. til 16. sept Gælder fra d.

F.eks. Diamant Dream dyne FRIT VALG

159

20

F.eks. Normalpris 199,-

SPAR 39,80

Type: Helårsdyne. Fyld: 50% silikoniserede polyesterfiberdun/ 50% andedun/fjer. Fyldvægt: 750/825 g. 135 x 200 eller 135 x 220 cm. Normalpris 899,SPAR

A++

449

F.eks. Cartama pendel

50

449,50

* Gælder ikke vin der kun kan købes på Bilka.dk

Normalpris 899,-

53940 SPAR 359,60

* Gælder ikke i forvejen markedsførte og nedsatte varer ** Gælder ikke markedførte varer og Philips Hue *** Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og regntøj

ÅBENT ALLE DAGE

Randers

6-24

37 2018. Forbehold for evt. afgiftsforhøjelser, trykfejl, udsolgte varer og leveringssvigt.

Thor Pilsner eller Classic

Randers Storcenter avis 3  

Jubilæumsfesten fortsætter

Randers Storcenter avis 3  

Jubilæumsfesten fortsætter