Page 1

del 31 d’agost al 8 de setembre


Sanet i els Negrlas a vista d’ocell

Foto: Armando Vaquer Serra 17 - 05 - 2009

Organitza:

comissió de festes sanet i els negrals 2018

Col·labora:

Disseny Gràfic:

Fotografia: Sabrimatge Armando Vaquer Serra Ramon Mut Comissió de Festes 2018


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

E

Salutació de l’Alcalde

stimats veïns i veïnes.

Des de l’Ajuntament de Sanet i els Negrals i la Regidoria de Festes, donar la benvinguda a la festa del Crist de la Salut és sempre molt especial, sobre tot al ser la primera vegada com alcalde de Sanet i els Negrals. Obrim l’estiu amb la Colombòfila i el tanquem amb les nostres festes patronals que permeten tindre uns dies sense preocupacions, tot és festa al carrer amb coets, música, sopars i trobades amb gent que no veiem la resta de l’any i aprofiten per a vindre a gaudir d’estos dies. Com alcalde i regidor de festes, valore molt el gran esforç, dedicació i entrega de la Comossió del Crist 2018 i la gent que sempre col·labora en tots els actes desinteressadament. Estic segur que serà un èxit el programa preparat per a aquesta setmana i vos convide a participar intensament d’estos dies únics amb la gent del poble i forasters. Visca Sanet i els Negrals i el seu Crist de la Salut!

Joaquín Gavilá Mengual

2


Del 31 d’agost al 8 de setembre

D

Salutació del Rector

arle gracias a Dios por la oportunidad de estar en medio de vosotros.

Vengo de un país lejano, del Perú, de una ciudad que nació llamándose la nueva Valencia del mar del Sur. Como comprenderán los estudios que me han traído a Valencia son el pretexto que el Señor ha usado para anunciar la Buena Nueva del Evangelio, Dios nos ama tal y como somos. Linda realidad las fiestas que nos unirán, ruego a Dios poder servirles de la mejor forma como lo hizo Jesús con sus discípulos. Que el Santísimo Cristo de la salud nos cuide en nuestra Fe, que reconozcamos al Hombre Verdadero que nació de la Purísima Virgen María, y que Nuestra Madre proteja a los festeros en estos días de oración y fiesta de nuestro Señor Jesús. Este trabajo de nuestros hermanos sea recompensado con felicidad y salud, y nos unimos en oración los unos por los otros. Doy gracias a Dios por este pueblo bendito de Sagra del que ya he sido adoptado, me siento en casa como uno más. Gracias amigos y hermanos. En Cristo y María

Julio César

3


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Salutació dels Festers i Festeres 2018

S

i haguerem de resumir el nostre any en una sola frase seria: “Res dura per sempre però sí prou com per a ser inoblidable”. Ha sigut un any intens, de rialles i d’agotament, de muntar i desmuntar barres, de fer entrepans, de reunirnos setmana sí i setmana també. Però la realitat és que ha sigut meravellós, i vosaltres heu format part d’ell.

Ens heu ensenyat que el poble de Sanet i els Negrals, més que un poble, és una família. Tots els actes han tingut una gran acollida. Gràcies perqué heu demostrat ser un poble unit i respectuós amb les diferents opiniones. Sols ens queda desitjar-vos unes bones festes i que gaudiu dels actes que hem preparat pensant amb vosaltres. Un fort abraç, i que visca el Crist de la Salut, el poble de Sanet i els Negrals i els Festers de 2018.

La Comissió de Festes de Sanet i els Negrals 2018

S

i tuvieramos que resumir nuestro año en una sola frase seria: “Nada dura para siempre, pero sí lo suficiente para inolvidable.”

Ha sido un año intenso, de risas y agotamiento, de montar y desmontar barras, de hacer bocadillos, de reunirnos semana sí y semana también. Pero en realidad, ha sido maravilloso y vosotros habéis formado parte de él. Nos habéis enseñado que el pueblo de Sanet y Negrals no es un pueblo, es una familia. Todos los actos han tenido una gran acogida. Gracias porque habéis demostrado ser un pueblo unido y respetuoso con las distintas opiniones. Solo nos queda desearos felices fiestas y que disfruteis de los actos que hemos preparado pensando en vosotros. Un fuerte abrazo y que viva el Cristo de la Salud, el pueblo de Sanet y Negrals y los Festeros 2018

La Comisión de Fiestas de Sanet y Negrals 2018

4


Del 31 d’agost al 8 de setembre

5


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

TrĂ fecs i Marors

6


Del 31 d’agost al 8 de setembre

7


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Els Festers de Xicotets

8


Del 31 d’agost al 8 de setembre

9


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Sanet Vintage

10


Del 31 d’agost al 8 de setembre

11


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

50

Quintà 1968

anys

12

Rosana Llodrá Pastor Enrique Ferrando catala José Emilio Manzanas Llorens Claudia Fornes Ripolles Francisca Lucía Mut Mut Rosa Maria Ribes Berenguer Cristina Carrió Ribes Josep Gilabert Alberola Maria Amparo Arbona Mut Rosa Ferrando Ferrer Salvador riera almiñana Juan Miguel Peretó Peretó Juan Pedro Far Alemany Manuel Varó Ivars Juan José Herrera Escrivà Xaro Ortola Piera Antonio Vaquer Mengual Frank Mut Catala Felipe Rovira Lull


40

Del 31 d’agost al 8 de setembre

Quintà 1978 anys Gema Merxe Ramó Noelia Salomé Eva Arnau Marga Fani Agustí Bea Sandra

13


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Programació Divendres, 31 d’agost

Dilluns, 3 setembre

12:00 h. Anunci de l’inici de les festes patronals amb el tradicional volteig general de campanes.

11:00 – 14:00 h. Parc aquàtic a la piscina municipal. Els menuts també tindran inflables al poliesportiu.

22:00 h. Sopar a la plaça del Crist per als pensionistes de Sanet i els Negrals, subvencionat pel M.I. Ajuntament.

12:00 h. Volteig general de campanes.

Dissabte, 1 setembre

13:00 h. I BIRRATLON a la plaça Melchor Mut.

17:00 – 19:00 h. Continua el parc aquàtic. A continuació, jocs populars per als més menuts.

12:00 h. Volteig general de campanes.

18:30 h. Partida de “pilota” entre aficionats al carrer de sempre.

00:00 h. V Edició SANET & ROLL amb els grups Gin Lemon’s (Pedreguer), Reacció (Pego) i Funkiwis (València).

22:00 h. Sopar popular de coques. A continuación actuació de l’humorista Miguel Espejo i el mago Murphy.

20:00 h. Cercavila per l’Agrupació Musical La Rectoria amb la recollida de festers i festeres oficials i infantils més els voluntaris que vulguen realitzar l’Ofrena Floral a la Puríssima. 22:00 h. Sopar popular amb truita gegant (sense pa) a la plaça del Crist amenitzat pel duo Zona Zero. 01:15 h. Correfoc a càrrec dels Dimonis Polopins. Dimecres, 5 setembre

Diumenge, 2 setembre 12:00 h. Volteig general de campanes.

01:30 h. Gran “cordà“ de coets sense tro i foc gelat (apta per a tots els públics sota les normes de l’organització). Disparada pels Amics del Coet de la Rectoria.

13:00 h. Concentració a la plaça del Crist, els quintos del 78 obsequiaran als assistentes a casalla i alguna que altra sorpresa.

12:00 h. Cercavila i arreplegada de Festers i Festeres per l’Agrupació Musical la Rectoria.

12:30 h. Missa en honor a la Immaculada Concepció. En finalitzar es dispararà una traca i la Comissió de 2018 repartirà el pa beneït a la porta de l’església

13:30 h. Dinar de quintades al restaurant la Lloma, organitzat pel M.I. Ajuntament.

Dimarts, 4 setembre 11:00 h. IV Cacerolada infantil pel poble i a continuació Carretons al poliesportiu. 14

14:30 h. Gran festa de la paella, subvencionada per la Comissió de Festes 2018 i Pub La Bolata, en el Pub La Bolata. A continuació DJ Vicent.


Del 31 d’agost al 8 de setembre

22:00 h. Sopar popular a la plaça del Crist a benefici de la Comissió del Crist 2019, amenitzat per el grup Somnis.

21:00 h. Solemne processó en honor al Santíssim Crist de la Salut i l’Inmaculada Concepció. En finalitzar es dispararà el castell de focs d’artifici des del lloc de costum.

19:00 h. Berenar amb “orxata y fartons” i jocs infantils. 20:30 h. Cercavila i arreplegada de l’Agrupació Musical la Rectoria. 21:00 h. Processó en honor a la “Mare de Deu dels Dolors”; en acabar es dispararà una traca multicolor. 01:00 h. Gran nit de ball amb l´espectacular Orquestra Vertigo.

Dijous, 6 setembre 08:00 h. Gran despertada de coets, campanes i la dolçaina i tabalet de Pedreguer. 12:00 h. Cercavila i arreplegada dels Festers i Festeres per l’Agrupació Musical la Rectoria. 12:30 h. Missa Solemne en honor al Santíssim Crist de la Salut cantada per la Coral de la Rectoria i patrocinada per la Diputació Provincial d’Alacant. En acabar es dispararà una traca multicolor i la Comissió de 2018 convidarà a un Vi d’Honor davant l’església. El pa “Beneït” es repartirà en l’esglesia..

00:30 h. Fabulosa nit de música amb l´orquestra Titànic. Dissabte, 8 setembre 19:00 h. Gran desfilada de carrosses i comparses amenitzada per l’Agrupació Musical la Rectoria i la batucada de la rectoría.

19:00 h. Concert de la Jove Orquestra de la Marina Alta (JOMA) a l’església, patrocinat pel M.I. Ajuntament de Sanet i Negrals. Divendres, 7 setembre 09:00 h. Volteig general de campanes. 12:00 h. Cercavila per l’Agrupació Musical la Rectoria amb els Fester i Festeres.

20:30 h. Cercavila i arreplegada de Festers i Festeres per l’Agrupació Musical la Rectoria.

12:30 h. Missa en honor a la “Mare de Deu dels Dolors” cantada. En acabar es dispararà una sonora traca i repartiment del pa “Beneit” per les cases. 15

01:00 h. Gran nit de ball amb l´espectacular Orquestra La Pato.


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Programación Viernes, 31 de agosto

Martes, 4 de septiembre

12:00 h. Volteo general de campanas

11:00 h. IV Cacerola infantil por el pueblo.

la Comisión del 2018 obsequiará con un Vino de Honor delante de la iglésia, y repartirá el Pan Bendito en la misma iglesia.

13:00 h. I BIRRATLON en la plaza

19:00 h. Concierto de la Joven

anunciando el inicio de las fiestas generales.

22:00 h. Cena en la plaza del Cristo para los pensionistas de Sanet i Negrals, subvencionado por el M.I. Ayuntamiento.

Melchor Mut.

20:00 h. Pasacalle por la Agrupación

Sábado, 1 de septiembre

Musical la Rectoría con la recogida de festeros y festeras oficiales e infantiles y voluntarios que deseen realizar la Ofrenda Floral a la Purísima.

12:00 h. Volteo general de campanas.

22:00 h. Cena popular con tortilla gigante (sin pan) en la plaza Cristo amenizado por los el duo Zona Zero.

Orquesta de la Marina Alta (JOMA) en la iglésia, patrocinado por el M.I. Ayuntamiento de Sanet i els Negrals.

20:30 h. Pasacalle y recogida de Festeros y Festeras por la Agrupación Musical la Rectoría.

21:00 h. Solemne procesión al

01:15 h. Correfoc a cargo dels

Santísimo Cristo de la Salud y la Inmaculada de la Concepción. Al finalizar disparo de fuegos de artificio que se podrá ver en el sitio de costumbre.

Domingo, 2 de septiembre

Miercoles, 5 de septiembre

00:30 h. Fabulosa noche de música

12:00 h. Volteo general de campanas.

12:00 h. Pasacalle y recogida de

00:00 h

V edición SANET&ROLL con los grupos Reacció (Pego) Funkiwis(Valencia) y Gin lemon’s (Pedreguer)

13:00 h. Concentración en la plaza

del Cristo donde los quintos del 78 obsequiarán a los asistentes con Cazalla.

13:30 h. Comida de quintos en el

restaurante la Lloma, organizado por el ayuntamiento.

Lunes, 3 de septiembre 11:00 – 14:00 h. Parque acuático en la piscina municipal, subvencionado por la Diputación provincial de Alicante.

12:00 h. Volteo general de campanas. 17:00 – 19:00 h. Continúa el parque

acuático. A continuación juegos populares para los pequeños.

18:30 h. Partida de “pilota” entre aficionados en la calle de costumbre.

22:00 h. Cena popular de cocas. A continuación actuación del humorista MIguel Espejo y el mago Murphy.

01:30 h. Gran “cordá” de cohetes sin trueno y fuego helado. (Apta para todos los públicos bajo las normas de la organización). Disparada por los Amigos del cohete de la Rectoría.

Dimonis Polopins.

con la orquesta Titanic.

Festeros y Festeras por la Agrupación Musical la Rectoría

Viernes, 7 de septiembre

12:30 h. Misa en honor de la

09:00 h. Volteo general de campanas.

Inmaculada Concepción, al terminar disparo de una traca y la Comisión del 2018 realizara el reparto del Pan Bendito en a la puerta de la iglesia.

14:30 h Gran fiesta de la paella, por gentileza de la comisión 2018 y el pub “LA BOLATA”, en el Pub la Bolata. A continuación actuación del grupo.

22:00 h. Cena popular en la plaza del

Cristo a beneficio de la Comisión del Cristo 2019 amenizada por el grupo Somnis..

Jueves, 6 de septiembre 08:00 h.

Gran despertada de cohetes, campanas y la “dolçaina i tabalet” de Pedreguer.

12:00 h. Pasacalle y recogida de los

12:00 h. Recogida de Festeras y Festeros por la Agrupación Musical la Rectoría.

12:30 h. Misa en honor a la “Virgen

de los Dolores” cantada, al finalizar disparo de una sonora traca y reparto por las casas del Pan Bendito.

19:00 h. Merienda con “orxata y fartons”.

20:30 h. Pasacalle y recogida de la Agrupación Musical la Rectoria.

21:00 h. Procesión en honor a la

“Virgen de los Dolores”, al finalizar disparo de una traca multicolor.

01:00 h.

Gran noche con espectacular Orquesta Vértigo.

la

Festeros y Festeras por la Agrupación Musical la Rectoría.

Sabado, 8 de septiembre

12:30 h. Misa Solemne en honor

y comparsas amenizado por la Agrupación musical e la Rectoria y la batucada de la Rectoria.

al Santísimo Cristo de la Salud cantada por la Coral de la Rectoría. Patrocinada por la Diputación Provincial de Alicante. Al finalizar se disparará una traca multicolor y 16

19:00 h. Gran desfile de carrozas

01:00 h.

Gran noche con espectacular Orquesta La Pato.

la


Del 31 d’agost al 8 de setembre

Programme Friday 31st August

Tuesday 4th September

12:00 h. Bell ringing anouncing the

11:00 h. IV “Cacerolada” in the village

beginning of the festivities.

22:00 h. Dinner for pensioners

subsidized by the Town Hall of Sanet i Negrals.

Saturday 1 September st

12:00 h. Bell ringing. 00:00 h. V Edition Sanet & Roll with the groups Gin Lemon’s (Pedreguer), Reacció (Pego) and Funkiwis (Valencia).

Sunday 2nd September 12:00 h. Bell ringing. 13:00 h. Day of the quintadas.

Gathering of each of the quintos 78 in Sanet square with an invitation of a xupito of casalla.

13:30 h. The meal will be in La Lloma

and organized by the festivities commitee Cristo 2019.

Monday 3rd September 11:00 – 14:00 h. Water fun park in

the municipal swimming-pool. The smallest children will have the mats in the sports center.

Melchor Mut.

of the Santísimo Cristo de la Salud sung by the choir La Rectoria and sponsored by La Diputación Provincial de Alicante. At the end of the mass a box of rockets will be fired and the blessed bread will be distributed in fornt of the church.

20:00 h. Parade by the band la

19:00 h. Concert of the young

by the children. Then “Carretons” in the sport center.

13:00 h. I BIRRATLON in the square

Rectoria, with the withdrawal of festeros and festeras official and infantile and voluntary that want to realize the Floral Offering to La Purísima.

22:00 h. Popular dinner at the square

with giant omelette (without bread) and entertainment by Zona Zero

01:15 h. “Correfoc”, fireworks no

orchestra JOMA, sponsored by the city council of Sanet.

20:30 h. Parade and collection of the festeros by the band La Rectoria.

21:00 h. Solemn procession in

honour of the Santísimo Cristo de la Salud. At the end there will be the Grand Fireworks display.

bangers, suitable for all ages in charge of Dimonis Polopins.

00:30 h. Fabulous night music with

Wednesday 5th September

Friday 7th September

12:00 h. Parade and collection of

09:00 h. Bell ringing.

festeros and festeras by the band La Rectoria.

12:30 h. Mass in honour of the

Inmaculada Concepción, sung by the choir Garlochi from La casa de Andalucia from Dénia. At the end of the mass, blessed bread will be in front of church.. A box of rockets will be fired.

14:30h Big party of Paella in Pub la

the orchestra Titanic.

12:00 h. Collection of festeros by the band La Rectoría.

12:30 h. Mass in honour of the Virgen de los Dolores, sung. At the end a box of rockets will be fired.

19:00 h. Place yourself with “orxata and fartons”.

20:30 h. Parade and collection of the

12:00 h. Bell ringing.

Bolata, entertained by.

festeros by the band La Rectoría.

17:00 – 19:00 h. The fun continues

22:00 h. Popular dinner at the square

21:00 h. Procession in honour of La

in the water park. After it celebrate “Jocs Populars” for children.

18:30 h. Valencian ball game “Pilota” between amateurs in the usual street.

22:00 h. Popular dinner with coques

in the square, entertained by Miguel Espejo and magician Murphy.

01:30 h. Fireworks, no bangers (suitable for all ages, under the rules of the organization) shot by the Amigos del cohete de la Rectoria.

to the benefit of the commission of the festivities Cristo 2019, enlivened by the orchestra Somnis.

Thursday 6 September

Virgen de los Dolores. Then a box of rockets will be fired.

01:00 h. Spectacular night with the Orchestra Vertigo.

th

08:00 h. The day starts with rockets,

bells ringing and “dolçaina i tabalet” of Pedreguer.

12:00 h. Parade and collection of the festeros by the band La Rectoria.

12:30 h. Solemn mass in honour

Saturday 8th September 19:00 h. Parade of bands and costumes accompanied by the band La Rectoría.

01:00 h. Spectacular night with the Orchestra La Pato.

La Comissió de Festes es reserva el dret de canviar cualsevol acte en el moment que ho considere necessari, sempre amb el desig de complaure al poble i comptant amb la seua col·laboració. La Comisión de Fiestas se reserva el derecho a canviar cualquier acto en el momento que lo considere necesario, siempre con el deseo de complacer al pueblo y contando con su colaboración.

17


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES ANTENES AIRE ACONDICIONAT MANTENIMENT

Bones Festes!! Avda. Ajuntament, 26 · SANET i els NEGRALS

18


Del 31 d’agost al 8 de setembre

Instalaciones y Suministros Todo lo que necesite en mantenimiento y obras hidráulicas C/ Mayor nº 50. 03769 El Ràfol d’Almúnia Tel. 96 640 80 02 - 658 945 435 alejandro@instalacionesmetrafil.com www.instalacionesmetrafil.com

19


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

20


Del 31 d’agost al 8 de setembre

Compra y Venta de Coches “Pequeño pero Bonito”

Pedro y Ada van Steenoven 646 652 215 www.autoworld.es · info@autoworld.es

21


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

PINTURAS IMPERMEABILIZACIONES LACADOS

Juan Bautista Pastor Mut

Tel. 676 967 597 SANET I ELS NEGRALS

22


Del 31 d’agost al 8 de setembre

FERNANDO TROTONDA CATALÀ Dpto. Espectáculos fernando@ricardocaballer.com www.ricardocaballer.com M. 670 557 883 F. 96 166 41 60

23


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Vicente

Torres

Caselles

Tel. 96 645 78 09 distribucionestorres@yahoo.es Pol. Ind. Les Galgues - C/ La Llata, 5 PEDREGUER

24


Del 31 d’agost al 8 de setembre

BAR

PLAÇA

Sanet i els Negrals

Tapas y Platos Combinados Por encargo: Arroces, Puchero, Cous-cous, Cordero al Horno Plaça del Crist, 1. Tel. 96 640 80 80

25


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

O

ONTAD C L A S O M A PAG Camino Narencs, 6 - Portal B Tel. 96 223 02 50 - 619 533 961 46815 LLOSA DE RANES (Valencia) citricsllosa@gmail.com

FUNERARIA RONDA Trabajamos para particulares y todas las compañías de seguros

TANATORIO DE PEGO TANATORIO DE VERGEL TANATORIO DE ORBA

www.funerariaronda.com

Pl. Constitución, 1 PEGO Tel./Fax: 96 575 10 10 Mov. 606 45 02 82 628 24 51 06

26

Avda. Constitución prolongación Maestro Serrano. VERGEL Tels. 606 45 02 82 628 24 51 06

C/ Terraseria S/N ORBA Tel. 606 45 02 082 628 24 51 06


Del 31 d’agost al 8 de setembre

27


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

independents per Sanet i els Negrals

n o B

s !! e t s e F es

Jardi

et

Antonio Llompart 674 932 914 • Limpiezas de palmeras y podas • Mantenimiento de jardines y piscinas • Servicio de contenedores de jardín

28


Del 31 d’agost al 8 de setembre

JUAN MIGUEL ESTELA FAR CONSTRUCCIONES Y REFORMAS MANTENIMIENTO DE PISCINAS jmestela2010@hotmail.com JUANMI DAVID

639 567 234 655 327 413

SANET Y NEGRALS (ALICANTE)

29


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Veterinarios a Domicilio Vet Home Services

616 635 836 vetsegaria@gmail.com

Pau Villanova nºcol 1279 · Marina Alta 30


Del 31 d’agost al 8 de setembre

José Juan Llobell Puchol

C/ Dr. Tomás Mut, 7 - SANET I NEGRALS Tel. 96 640 08 21 - Fax 96 640 80 21

BANCO SANTANDER us desitja Bones Festes 31


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

32


Del 31 d’agost al 8 de setembre

que passeu unes festes autènticament brutals!

Nova gerència 33


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

M O L T

P E R

D E S C O B R I R

www.sanetynegrals.es 34


Del 31 d’agost al 8 de setembre

35


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Alguns volen fer-nos ombra...

...però nosaltres som més ràpids. La resposta gràfica més encertada a este costat del Girona

Disseny Gràfic, Editorial, Corporatiu. Il·lustració, Fotografia...

Avda. Marina Alta, 10. Ondara. Tel. 636 872 346 info@ramonmutdisseny.com www.ramonmutdisseny.com

MATERIALES ECOEFICIENTES, INNOVACIÓN, SOSTENIBILIDAD

36


Del 31 d’agost al 8 de setembre

Sagra

Sanet i Negrals

Benimeli

Tormos

El Ràfol d’Almúnia

Vos desitja bones festes! Tlfn: 696 251 177 · bandarectoria@hotmail.com · www.bandadelarectoria.es.tl

FUNDADA EN 2004

37


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018 Joyería y Relojería

desde 1956

TALLER PROPIO · SERVICIO TÉCNICO

C/ Diana, 14 - Dénia · Tel. 96 578 15 46 · bonilla@joyeria-bonilla.com C/ Magallanes, 2 Dénia · Tel. 96 578 99 04 · argent@joyeria-bonilla.com Pl/ Pais Valencià (Junto a Joyería Doménech) · Tel. 96 647 68 16

A banda dels nostres entrepans també tindrem:

Menú tots els dies 8 € Diumenges 10 € Dijous putxero 9 € Vine i prova tots els nostres menjars casolans

Paella b bogavant am s Arrò Lasanya tx Pu ero de polp

es ¡Bon festes!

www.joyeria-bonilla.com

Bull amb ceba Gamba amb bleda Conill amb tomaca Polp guisat o a la planx a Coques de dacsa

Tot tipus de menjar per encàrrec Divendres i dissabte per la nit menú 12 

¡Bones festes! BonoLoto

La Primitiva

La Quiniela

El Gordo de la Primitiva

C/ San Roque, 4 · 03778 Beniarbeig · 965

766 401 38


Del 31 d’agost al 8 de setembre

R O D A R O B A L · L O UN C

M I N Ò N A

39


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

fontaneria ¡ calefacció 639 568 420 - Sanet i els Negrals feliperovirasanet@hotmail.com

40


Del 31 d’agost al 8 de setembre

Bones Festes! C/ Constitución, 17 - SANET I NEGRALS Tels. 649 175 737 - 646 434 103 - 699 619 332

41


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

659 070 471

42


Del 31 d’agost al 8 de setembre

MORELL ESCRIVÀ asesores C/ Major, 11 El Ràfol d’Almúnia Tel./Fax 96 558 71 47 Móvil 669 262 736 morellescrivaasesores@gmail.com

minitrans excavaciones y transportes

SERVICIO DE CUBAS DE AGUA CAMIÓN GRUA

BIVALBA

EXCAVADORA

CESTA

MINI EXCAVACIONES

HORMIGONERA

CONTENEDORES

BARRENDERA

JUAN MIGUEL GINESTAR C/ Ecce Homo, 3 • BENIMELI • Tel. 629 843 886

43


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

NOVAPLAK SOLUCIONES CON PLADUR PLASTERING SOLUTIONS Aislamiento Térmico y Acústico Protección contra el Fuego Yeso y Escayola Techos Desmontables Microcemento (pavimento contínuo)

Orba - Benidoleig

Nando 606 275 788 · Raúl 606 203 443

Floriestería Artículos de regalo Listas de boda Prensa Nacional e Internacional Tabacos Servicio Interflora

!!

stas e i F s e Felic

Avda. de Pego, 17 · Tel. 96 558 32 70 · 03790 Orba (Alacant)

44


Del 31 d’agost al 8 de setembre

EXCAVACIONES Y DESMONTES

PISTOLA, S.L.

Tel./Fax 96 647 64 58 Mov. 609 345 355 - 639 393 334 Patda. Hortetes, 7-97. ONDARA 45


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

46


Del 31 d’agost al 8 de setembre

47


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018 Te lo llevamos a

CASA

MENJARS PER A EMPORTAR

El Verger, Ondara, Els Poblets, Pedreguer, Benidoleig, Orba, La Xara, Dénia, Beniarbeig, Benimeli, Sanet, Sagra, Tormos, Ràfol

ARROZ DEL SEÑORET

9€

PAELLA VALENCIANA

6€

PAELLA DE VERDURAS

PAELLA MIXTA

FIDEUÀ

ARROZ A BANDA

ARROZ DE MONTAÑA

ARROZ AL HORNO

PAELLA DE COLIFLOR Y BACALAO

7€ 7€ 6€ 6€

5€ 5€

PARA PICAR

6€

ALBÓNDIGAS EN SALSA 1,80€ NUGGETS ARTESANOS 2,00€ MAGRO CON TOMATE 1,75€ CROQUETAS DE JAMÓN CASERAS 0,35€/Ud. ENSALADILLA 1,50€

Precio por persona MARTES CERRADO

General Bosch, 7 ONDARA Tels. Dani: 646 642 695 alteugustondara@gmail.com · www.alteugust.org

MATERIALES DE CONSTRUCCIÓN

s! a t s e i F s ¡Felice Avda. Marina Alta, s/n • Tel. 96 576 64 13 - Fax 96 576 73 44 03760 ONDARA

48


Del 31 d’agost al 8 de setembre

un cuiner a l’escoleta de Sagra...

CUINA MEDITERRÀNIA ARROSSOS TERRASSA - BARBACOA carrer calvari, 8

Avda. d’Alacant, 49 Tel. 96 576 66 88 - 625 521 233

965 587 653

ONDARA

uncuineralescoleta@hotmail.com uncuineralescoleta.blogspot.com

Especialidad en Arroces, Puchero, Carnes, Pescados y Tapas Menús diarios y Menús fin de Semana C/ Mayor, 51. Beniarbeig Xato Gastrotaberna ✆ 965 76 63 22 49


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Ana ver Puigcer

ARBONA I MORENO CONSTRUCCIONS

Estètica

Bones Festes!!

C/ Mestre Serrano, 7 Mòbil: 630 833 599 Pedreguer

C/ Mestre Serrano, 6 03769 Sanet i els Negrals Tel. 647 175 777 - 626 229 132

AUTOESCOL A

BAHIA

CAÇA

ONDARA

www.autoescuelabahiha.com

PESCA

ARMERIA - PESCA ROBA DEPORTIVA COMPLEMENTS

Ronda Nord, 17 · XÀBIA Tel. 965 793 456 Avda. Alacant, 51 · ONDARA Tel. 965 767 162 Avda. Constitució, 15 · EL VERGER Tel. 965 750 072

C/ Santo Domingo, 2 - ONDARA Tel. 96 576 60 60 - Móv. 627 050 033 www.armeriaondara.com - armeriaondara@gmail.com

50


Del 31 d’agost al 8 de setembre

Bar Santa • comidas • aperitiv� • • plat� combinad�•

Gran varietat d’aperitius Els millors entrepans Menjars per encàrrec

Pl. Sant Francesc de Paula, 4 03769 El Ràfol d’Almúnia T. 651 74 27 50

stes!! e f s le e d u Gaudi C/ Sant Andreu, 2 BENIMELI Tel. 96 558 75 25

Articles regal Roba home - dona xiquet - xiqueta i bebé.

Lloguer de maniquís, venda de ciris C�turera Arrenjaments de roba Ajuntament, 8 SANET I NEGRALS Tel. 96 640 83 00 - Mòvil 630 216 534 51


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Cafeteria

casa cultura dénia Grua amb bivalva // Venda de llenya // Graves per a jardins Servei d’Aigua // Servei de Materials de Construcció Recollida de restes de podes Towing Service // Firewood // Water Service Service Construction Materials //Collection of garden waste

Plaça País Valencià, SN. Dénia Tel. 680 593 254 (nova gerència)

LKW-Kranarbeiten // Wasserservice Baustofflieferung //Gartenabfallentsorgung

Informació i Pressupostos al 639 988 990 BENIDOLEIG

Carns

Blanquet Carniceria Maite Carnes Selectas Embutidos Caseros Mercado Municipal Calle Magallanes, Dénia Tel. 96 642 23 70

C/ V. Costa, 6 - Tel. 96 576 08 80 03750 PEDREGUER R.S.I. Nº 1141/A

52


Del 31 d’agost al 8 de setembre

Clínica Veterinaria La Solana

Lunes - Viernes: 10 h. - 13 h. y 17 h. - 20 h. Sábados: 10 h. - 13 h.

GESTIÓ D’INSTAL·LACIONS I ACTIVITATS ESPORTIVES

URGENCIAS 24 H

609 694 641

LLICENCIATS EN CIÈNCIES DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT Tel. 620 557 744 - 680 538 734 - 617 159 980 PEGO mesquesportpego@gmail.com síguenos en

C/ Pintor Ruano, 7 - 03790 ORBA 96 558 41 24 lasonalavet@gmail.com www.lasolanaclinicaveterinaria.com

UN COL·LABORADOR ANÒNIM VOS DESITJA BONES FESTES. 53


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

1

s e n o B stes Fe

Col·laborador bones festes!

C/ La Mediterránea, 4 BENIDOLEIG

658 929 464

José Mª Sastre Ginestar

Els membres i les membreses del GIN desitgem

IMPERMEABILIZACIONES DE FACHADAS, TERRAZAS Y SÓTANOS. LACADOS DE MUEBLE Y PINTURA EN GENERAL LIMPIEZA DE FACHADAS CON MÁQUINA DE AGUA Y ARENA A PRESIÓN COLOCACIÓN DE PARQUETS Y TARIMAS

a tot el poble de Negrals.

Pida presupuesto sin compromiso

...als de Sanet també, toca, però no tant.

Avda. Constitución · 03769 SANET Y NEGRALS Tel. 96 640 80 74 · Móvil 609 618 351

BONES FESTES

54


Del 31 d’agost al 8 de setembre

DESPATX DE PA

CO

R

IA

Av. Ajuntament, 2 03769 SANET I ELS NEGRALS Tel. 637 128 659

OR

CONTACTE C/ Mayor, 6 El Ràfol d’Almúnia Tel. 618 150 541 cordelarectoria@gmail.es cordelarectoria.es

DE

JOSEFINA

LA RECT

PEDREGUER

Mestre Serrano 17 · 96 576 17 62

DÉNIA

C/ Diana 46 · 96 578 32 93

BENITATXELL

Urb. Cumbre del Sol CC Adelfas · 96 611 44 72

55


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018 INSTALACIONES ELECTRICAS ALQUILER Y VENTA GRUPOS ELECTROGENOS - SISTEMES EXTRACCIÓ D’AIGÜES - ARRANCADORS ESTÀTICS - TRACTAMENT D’AIGÜES - PROGRAMADORS - SISTEMES FILTRACIÓ - INSTAL.LACIONS SISTEMES DE GOTEIG - VARIADORS FREQÜÈNCIA - BOMBES I MOTORS REGADIU - AIGÜES POTABLES - MANTENIMENT

ELECTRO SILVER S.L. Ctra. Denia,51 - 46780 OLIVA (Valencia) Tel. 96 283 86 76 Movil 609 64 71 04 infi@electrosilver.com

Avda. Dénia, 30 - BENIARBEIG Tels. 608 802 543 - 608 441 505

ESCAIOLES

SDAD. COOP. VALENCIANA

VíCTOR S. ESTELA BALLESTER ECONOMISTA

C/ Dr. Fléming, 2 Tel. 96 640 40 63 - Fax: 96 640 48 00 03759 Benidoleig assessoria@estelas.org - www.estelas.org

C/ Santa Anna, 25-2º Mòbil 636 439 740 ONDARA 56


Del 31 d’agost al 8 de setembre

Col·laborador Bandoler Vos desitge BONES FESTES!!! 05:22

! ! st e s

K I N TEC

B on e s F e

Y R R FE FARMACIA Ldo. Francisco José Sapena Noguera

K I N C E T Y R K R I N E F TEC

K I N C TE

Y R FER

Y R R E F

Bones Festes!!

AJE L O IC NET R B SA Y

RÍA 7 • 0376 ETE ,5

R o FER yuntamient da. A

Avda. Ajuntament, 37 Tel. 96 640 81 19

Av

57

9

622 647 231


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

R A M A D E R I A

ELS COVES

600 018 168 639 268 446

LLOGUER DE MÀQUINES DE FER GRANISSATS PER A TOT TIPUS DE CELEBRACIONS

José Salvador González Carrió Agente 62110 Nº DE REGISTRO DGS: C008953216203E

Automóviles Motos Camiones Retirada Carnet Hogar Accidentes Industrias Comunidades

Vida Planes de Pensiones Comercios Responsabilidad Civil Asistencia Sanitaria Contingencias Seguros Espectáculos Seguros Decenales

El Sagrero vos desitja BONES FESTES! C/ Mayor, 6. SAGRA Móv. 659 590 908 - Tel./Fax 96 558 76 13

Carrer La Llata, 1. Pol. Les Galgues PEDREGUER Mòbil 607 338 434

Nuevas oficinas en Dénia:

Avd Ramón Ortega, 5. Esc. B, 2º, Pta. 6

jsalvador_gonzalez@ges.es 58


Del 31 d’agost al 8 de setembre

TALLERES JAIME MIRALLES RIBES (Miralles de les Bicicletes)

Venta y reparación de ciclomotores, bicicletas, maquinaria agrícola y jardinería TODAS LAS MARCAS

Pol. Ind. Les Galgues PEDREGUER Tels. 663 349 581 657 101 714

Bones Festes!! Salvador Ferràndiz, 24 Tel. 96 576 08 70 - 696 755 539 03750 PEDREGUER (Alicante)

Electricistes

Bones Festes!! Moreno 659 92 17 76

59


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

Jardins Ferrer

KKO PAPUA Tartas para celebraciones Bollería salada y dulce

686 044 548 Amparo

Alfred Llodrà 609 627 722

Mercat Municipal de Dénia

FRUTAS Y VERDURAS

Alvaro Gómez 654 236 132

Jose AINHOA I ALBA

r de Para disfruta la vida masv,erduras frutas y comeras

Esmorzars Menús Diaris Menjars Casolans Menjars per emportar Sopars (divendres i dissabtes) Cous-cous (dissabtes i diumenges)

Tel. 96 645 63 44 • Mòbil 653 994 917 Avda. Joan Carles I, 14 - 03750 PEDREGUER

Tel. 626 875 608 · BELLREGUARD 60


Del 31 d’agost al 8 de setembre

es de 1965 • •D

eri

r - Fo

n

a -

di Me na ®

i Pa s t i s s

Especialidad en:

Construcciones Hermanos Ferrando Català S.L.

Pastelería Salada Pastelería Artesanal Pan especial a su gusto C/ Dr. Pedro Domenech, 20 Tel./ Fax 96 575 01 47 03770 EL VERGER www.panmedina.es

Avda. Constitución, 32 Tel. 96 640 81 54 • Móvil 629 385 765 SANET Y NEGRALS

Menvi

Les desea felices fiestas CONSULTA Y FLORES BACH

JALEA REAL • POLEN Y MIEL PRODUCTOS SIN GLUTEN PRODUCTOS BIOLÓGICOS PRODUCTOS PARA EL DEPORTE PRODUCTOS QUEMA GRASA PRODUCTOS TOLERADOS PARA DIABÉTICOS

Cosechamos y envasamos nuestra propia miel y polen

• Limpieza de Alfombras • Servicio a domicilio • Mantas y Edredones

Avda. Benidorm, 12 (Junto Rte. Tramonti) 03792 PARCENT - Tel. 96 640 54 66

Avda. Alicante, 1-A SANET I NEGRALS Tel. 627 143 260

C/ Londres, Edif. San Angelo, Local nº 3 (Frente MERCALOIX) 03500 BENIDORM (Alicante). Tel. 96 680 99 32

61


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

MONTESANO

VILLAS Y SERVICIOS WWW.MONTESANOVILLAS.COM montesanovillas@gmail.com Avda. Constitución, 23 Tel. 659 497 526 SANET I ELS NEGRALS

climatització - gas tractaments d’aigües manteniment e instal·lacions

ÓPTICA

NAYA

BENJAMIN Felices Fiestas

PEDREGUER 96 576 06 00 VERGER 96 575 12 54 DÉNIA 96 508 48 46 OLIVA 96 091 75 63

Tel. 687 38 09 05 62


Del 31 d’agost al 8 de setembre

Penya Valencianista

SANET Desmontes y Excavaciones

Paco Pereto Mas

Bones Festes!

C/ Major, 39 · Tel. 96 558 71 59 Móv. 616 475 585 RÀFOL D’ALMÚNIA

Asesoría Jurídica y Fiscal

Embotit Artesà • Carn de Cavall Servei d’envasat al buit

Rafaela Gadea Gadea ABOGADO ASESOR FISCAL

Vos desitja bones Festes a tot el poble de Sanet i Negrals

Plaza Melchor Mut, 3 Tel. 96 640 81 04 • 636 194 311 03769 SANET Y NEGRALS

C/ Dr. D. Tomás Mut, 4. SANET I ELS NEGRALS Mòbil 690 691 767

63


Festes Patronals SANET I ELS NEGRALS 2018

UN ALTRE QUE COL·LABORA DE FORMA ANÒNIMA

TASCA FERRANDA

menjars i tapes

Cuina amb els millors productes de temporada Menús diaris de qualitat

C/ Santísimo Cristo, 9 03769 SANET I NEGRALS 636 767 593

Plaça Pais Valencià, 12 , Ondara Reserva en 966 47 76 95 www.tastam.net 64


Festes Sanet i els Negrals 2018  
Festes Sanet i els Negrals 2018  
Advertisement