Page 1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


32


33


34


35


36


37


38


39


40


41


42


43


Location : Yangon, Myanmar Year : 2015 With the modern and elegance mood, main material are color coated glass in black tea color then linked with module acrylic box in gold, brown and transparent color is to used at the shoe displays to make striking point to the shop. Dynamic artificial wooden ceiling is designed above the escalator and reception make an attraction and unique space.

44


45


Location : Bangkok, Thailand Year : 2013 Renovation of 4-storey shop houses to co-working space. Artificial wooden dynamic facade are applied at the front side of the building, the rest are painted in black and grey tone. Green area are provided in front of the building to enhance the environment.

46


An interior is designed in modern loft style, black and white tone with hardwood decoration. The ceiling of the reception is decorated with black steel and grating iron while the bar is covered with laminate and white tiles. An interior wall is painted in black color and decorated with hardwood pattern.

47


Location : Trang, Thailand Year : 2013 The coffee shop is renovated in modern style by the oldest structure still remaining. Create more chill out area on the roof top with deck and artificial grass. The building color are black and white. The glass room is covered with steel louvers to protect the building from sunlight.

48


The ceiling is decorated with artificial wood, while laminate wall panel is designed to make private zone inside the cafe and artificial marble tiles are selected as material of the floor. Besides, a glass house corner with high coffee bar is designed as a special space.

49


Location : Bagan, Myanmar Year : 2015 The pool bar is built in a traditional style by using bricks, teak wood and terracotta roof tiles to make warm and relax feelings then carving wooden braces are used for decoration. The pattern voids are designed on the brick wall to get more light and wind.

50


Location : Bangkok, Thailand Year : 2016 The office building is renovated by using aluminum cladding and metal sheet. The facade is designed in random pattern with translucent voids can reduce stifling side and help to get more light into the room. Then the canopy is added along the building to protect rain and sunlight for parking. The old walls is renewed by painting in grey.

51


52


Location : Saraburi, Thailand Year : 2016 The site locate in the factory so it is important to use long life materials that easy to maintenance. The facade of main entrance use aluminum composite matching with colors of the Michelin brand to make it outstanding, also black color is applied to represent the main product that is a famous tire in Thailand. An oblique line make movement in architecture form and separated from others formal building.

53


Location : Khon Kaen, Thailand Year : 2016 This is the largest single-detached house in the project. It is designed to be more special than others. The house designed in U-shaped with provided artificial wooden courtyard which is a multipurpose space with a tree. The house emphasizes wide voids and high ceiling to get more light and wind. The highlight is the dining room that can be viewed on both sides of the garden and directly linked to the courtyard. An interior is decorated with high quality material to enhance the value of the house.

54


Location : Khon Kaen, Thailand Year : 2016 The idea of type C house is partly inspired by the type A house. The mini semioutdoor living space is created inside the house to get more voids at living and dining room to increase more ventilation and relation between inside and outside the house. Design of the house is modern style with white and warm grey tone and install flat steel louvers around bedroom balcony as a sunshade and provide more privacy.

55


Location : Khon Kaen, Thailand Year : 2016 The smallest type is twin house. The design of the house strongly concern about how to make the most compact space that can provide fully function for small family or couples in low prices. An extravagant decoration is unnecessary, just design it to be simple but worth for living. Use an earth tone materials for warm and cozy looks.

56


Location : Khon Kaen, Thailand Year : 2017 Create new experiences in using clubhouse for the villagers and their guests by using some of resort and spa planning and space. The building is separated into two main buildings for welcoming zone and facilities zone such as fitness, yoga room, swimming pool, etc. The brick walls with small voids is created between buildings to hide a private zone inside. The form of the building is simply designed with white and grey color materials, also with special space inside. The idea of using brick is to represent a traditional way that can divisibly combined with modernization.

57


Location : Khon Kaen, Thailand Year : 2017

An entrance gate is designed to be modern and simplicity by using white tiles and artificial wood materials, also the steel truss is used for wide-span structure in side the flat roof. The village sign is decorated with white marble for distinctive and elegant looks. Moreover, the first impression is considered by having waterfall panel with fountain that design in serrated surface and used black granite tiles to contrast the white village sign.

58


Location : Bangkok, Thailand Year : 2017 The renovation of free space at the back of the studio to a staff’s resting area by buiding new structure cover the old one. My part in this project are providing design development, construction drawing, lighting design and plant selection. The light weight structure is used in order to easily change this area to another propose in the future.

59


2

2 4 3

1 1

Boston Fern 1

3

Leucophyllum 2

3

1

Calabash Tree 3

Ficus Annulata 4

60


Rest area perspective. Hardscape and landscape.

61


Rest area perspective. Hardscape and landscape.

62


Rest area perspective. Hardscape and landscape.

63


Location : Bangkok, Thailand Year : 2017 Flat steel louvers with grating iron are designed to cover the old building. Black color is chosen to represent the never outdated fashion and it can be easy for maintenance. Moreover, the renovation cost is reduced from only using painted color on the exterior wall.

64


Location : Bangkok, Thailand Year : 2017 This is a two-story old house that the owner want to renovate to a new apartment for renting. An exterior design is inspired by an English vintage house that looks warm and livable. The house is decorated with wood and steel facade to provide more privacy, also reduce sunlight into the room.

65


66


Location : Bangkok, Thailand Year : 2017 This is a new 2-storey house that built in modern style with white tone. The double space is designed at main entrance to create an imposing space. Distinctive point is the see through walls made of concrete blocks which provide good ventilation and more privacy to the room.

67


68


Tel: +668 4693 1167 Email: aekaphon.s@gmail. com Te l : + 6 6 8 9 6 9 9 3 2 1 8 Email: than.workspace@gmail.com

Detail company limited portfolio 210218  
Detail company limited portfolio 210218  
Advertisement