Page 11

Duurzame oplossingen en afvalwaterhergebruik waterhergebruik. Neem een project waarbij onze installaties effluent van een afvalwaterzuivering opwerken tot ultrapuur water voor hoogwaardige stoom in de olie-industrie of het gebruik van ondergedompelde UF-membraantechnologie voor het terugwinnen van afvalwater voor de productie van ketelvoedingswater. Logisticon is uw aanspreekpunt voor hergebruik van (gezuiverd) water in het productieproces en voor terugwinning van waardevolle stoffen.

Tijdelijke en definitieve oplossingen Op het gebied van afvalwater hebben wij naast nieuwbouw/verkoop ook een verhuurvloot met mobiele installaties die op korte termijn geïnstalleerd kunnen worden voor tijdelijke of semipermanente systemen bij een veranderde waterzuiveringsbehoefte. Maar ook bij calamiteiten of verscherpte lozingseisen kunnen wij snel de benodigde systemen leveren. Daarnaast lenen onze huurinstallaties en componenten zich bijzonder goed voor pilottesten. Uiteindelijk kunnen we met de bewezen technieken een definitieve zuivering ontwerpen en bouwen.

Een heldere oplossing Al meer dan vijfentwintig jaar bieden wij onze klanten in de huishoudelijke en industriële afvalwaterzuivering heldere en hoogwaardige oplossingen. Welk systeem u ook wenst, bij Logisticon kunt u zeker zijn van een (kosten)efficiënt en betrouwbaar zuiveringsproces. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afvalwater

Logisticon levert steeds meer bijdragen aan duurzame oplossingen voor

Logisticon brochure  
Logisticon brochure  
Advertisement