Touch. De glans van glorieus genieten

Page 1

TOUCH

De glans van glorieus genieten

TOUCH

De glans van glorieus genieten

Inhoudsopgave

Voorwoord | 7

Touched by technology

Excellent genieten! | 8 - 13

Luxe en comfort in een huis dat zich ontspant

Vertrouwde entree | 14 - 19

De kunst van het aanvoelen

Veiligheid | 20 - 25

Stay in touch met jouw woning

Verlichting | 26 - 31

Het licht van luxe

Entertainment thuis! | 32 -37

Geroerd door audio en video

De excellente keuken | 38 - 41

Proef de touch van lekker leven

Duurzame luxe | 42 - 47

Een opgewekt gevoel - Energie en klimaat

Voor elke levensfase | 48 - 51

Residentieel wonen

Ter afsluiting | 52 - 57

Welkom thuis

Nawoord | 58 - 59

Marion en Michiel

| 5

Touched by technology

Passie voor wonen gaat vloeiend samen met de ontwikkeling van een eigen herkenbare stijl. Jóúw stijl. Bladerend door dit inspiratieboek ontdek je de kwaliteitskunst om exclusief te wonen. Bovendien voel je de naadloze verbinding met álle in huis denkbare technieken: domotica.

Terwijl jij bezig bent met jouw droominterieur, zorgen wij er samen met jou voor dat je binnenkort op jouw eigen herkenbare wijze mag gaan genieten van een slim huis. Een totaalbeleving, die verder gaat waar anderen stoppen. Want ‘domotica’ is méér dan het installeren van intuïtieve technologieën. Het is een verbinding die jouw way of life begrijpt, evenzo een verbinding die geruisloos klopt met jouw woonhart, dag en nacht, elke dag.

Al jaren creëren wij met passie die vertrouwde verbinding, dag en nacht, élke dag. Techniek integreren tot één vloeiend samenspel, dát is domotica. Het is een woonfilosofie die jouw excellente wensen onzichtbaar evenals fluisterstil aanvoelt. We creëren intelligente huizen die automatisch ‘voelen’ waar je behoefte aan hebt, zowel qua sfeer en beleving als qua veiligheid, duurzaamheid, klimaatbeheersing en verlichting.

Dit inspiratieboek neemt je mee op reis door de wereld van exquise pareltjes en gerealiseerde woonwensen. Vele verlangens van onze ambassadeurs werden al werkelijkheid. Elke dag genieten zij van luxe en comfort in huis. Aangestuurd door de slimste samenwerkende technieken leven zij hun droom, dag en nacht, elke dag, elke levensfase. We kregen letterlijk de sleutel in handen om hun droomgeluk te realiseren. Elke woning of residentie voelt daarom als óns huis. Vooruitstrevend, vertrouwd en voorzien van alle denkbare gemakken onder één dak.

En dus heten we je van harte welkom in een compilatie van ‘onze’ huizen, waar wonen en leven tot kunst verheven is en technologieën automatisch aanvoelen wat jij nodig hebt.

Binnenkort maak jij jouw eigen entree in de wereld van excellent wonen. Excellent geregeld vanuit één centrale plek: jouw eigen sfeervolle thuis. Dat voelt als thuiskomen. Met deze entree ontvang je alvast een hartverwarmend welkom in jóúw huis! Een hart dat automatisch klopt met jouw woonwensen, touched by technology.

Enjoy technology!

Marion & Michiel

7

Domotica is de vertaling van telecommunicatie en informatie in één integraal intuïtief systeem. Domotica is bovendien een toegepaste wetenschap voor dataveilige huisautomatisering. Alle denkbare scenario’s in en rondom de woning worden autonoom via één besturingssysteem aangestuurd.

Vergelijk domotica met het zenuwstelsel, aangestuurd vanuit het hart en het brein. Zo’n belichaming vraagt om professionele kennis, expertise en ervaring. Prowork is expert op dit gebied en opereert innovatief in Europa. Het is geen toeval dat we ons hart in de Brainport-regio hebben.

Dataveilige huisautomatisering

Naast het automatiseren van handelingen en processen om het leefcomfort te verhogen, waakt domotica ook over datasecurity. Professionele robotica opereert áltijd onafhankelijk van het internet. Je houdt de sleutel voor bevoegden dus zélf in handen. Apparaten in huis reageren consistent op commando’s en de onderlinge communicatie tussen de verschillende apparatuur verloopt geruisloos.

Excellent genieten!

Luxe en comfort in een huis dat zich ontspant

Als je jouw landhuis of villa uitrust met de modernste technieken, geniet je elke dag van een rustgevende leefomgeving. Terwijl de zon schijnt, stelt de zonwering zich automatisch in. De woning heeft een aangename temperatuur, slim energiebeheer en een zuiver leefklimaat. Verlichting wordt geactiveerd als de zon ondergaat en dooft pas als jij dat bepaalt. Intussen worden de accu’s opgeladen en heb jij tijd om ontspannen af te schakelen. Jij hebt de rust, jij hebt de regie.

Ook buitenshuis is jouw luxe en comfort voelbaar. Slimme technieken regelen zowel temperatuur, verlichting als het roldek van het zwembad. Via je telefoon of tablet houd jij contact.

Natuurlijk kies je zelf welke woonwensen gerealiseerd mogen worden en wat voor jou belangrijk is. Met onze rijke ervaring in de wereld van domotica helpen we je bij die keuzes, zodat wonen, werken én leven stijlvol hand in hand gaan, geheel automatisch én bedrijfszeker. Zelfs audio en video van de zuiverste kwaliteit creëren we in interieur en exterieur, evenals het excellente genot van een home-cinema.

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring sturen we alle zintuiglijke processen aan vanuit het hart van jouw huis. Onze totaaloplossingen bieden maximale mogelijkheden om optimaal te wonen, te werken en te leven, zoals: verlichting, klimaatbeheersing, veiligheid, inbraakbeveiliging, audio, video, home-cinema en zelfs de tuinberegening.

9 Domotica Comfort

Prowork is toonaangevend in het realiseren van een geautomatiseerde woonomgeving. Een woonomgeving die zich vanzelfsprekend aanpast aan jouw karakter en dat van jouw gezin. Enkel installateurs die dezelfde integrale filosofie verstaan, werken met ons samen. Of het nu gaat om inbraakpreventie, langer zelfstandig wonen of pure lifestyle, dankzij onze slimme totaaloplossingen klopt het hart van jouw huis, elke minuut, elke dag.

Met jouw telefoon ontgrendel je jouw eigen voordeur. Zodra je binnenstapt, gaat geleidelijk de verlichting aan. Vloeiend, prettig en vertrouwd. Intussen klinken aangename klanken van favoriete muziek op de achtergrond.

Aangename entree

Dankzij onze klimaatsturing kent de woning altijd een aangename temperatuur. Zowel winter als zomer.

Nergens een schakelaar te ontdekken. Minuscuul onzichtbare sensoren registreren de vertrouwde aanwezigheid en zorgen voor voldoende gastvrije verlichting.

Vertrouwde entree

De kunst van het aanvoelen

De eerste stap naar een comfortabele en veilige omgeving begint al bij de entree. Immers, aan de voorkant wil je weten welke kwaliteit je in huis haalt. En dus is een vooruitdenkende voorbereiding een must bij de vervulling van woonwensen.

Voordat we wensen kunnen vertalen in een totaalbeleving is een gastvrije ontmoeting usance. We hebben je al verwelkomd bij onze entree.

We nemen je mee in ons Experience Center. Je ontdekt de kansen en mogelijkheden van domotica en ziet stap voor stap jouw droomhuis ontstaan. Het is een reis, een dynamisch avontuur. Een intensief én prachtig proces waar je met veel genoegen op terug zal kijken.

Samen met jou brengen we elke totaalinstallatie tot een succes, desgewenst met jouw eigen installateur. We adviseren, ontwerpen, begeleiden en realiseren elke fase en zorgen dat de connectie gelegd wordt tussen kwaliteit, functionaliteit en design.

Wonen en leven draaien om één woord: karakter. En karakter, dat is persoonlijk. Zo ook geautomatiseerd wonen. Van eenvoud aan de basis tot een compleet menu.

Voel je welkom en neem eventueel jouw eigen (binnenhuis)architect mee!

15 Domotica Comfort

“Vanuit onze keuken zien wij, via cameratoezicht, al wie er aan de deur staat. Dat is handig én geeft een beschermd gevoel.”

Als de nacht rust, waakt jouw woning en blijft wakker, speciaal voor jou. Het is die onzichtbaar aanwezige veiligheid, waardoor je met een gerust hart kan gaan slapen.

Plots wakker in de nacht? Natuurlijk wil je slimme technologieën die eenvoudig te bedienen zijn. Met slechts één schakelaar of de smartphone wordt álle geprogrammeerde verlichting direct ingeschakeld.

Nachtrust

Glaasje water halen? Of even een toiletbezoek? Zachte verlichting gidst je op je route door de nacht, stap voor stap.

Je kunt dus gaan slapen met een gerust en bovenal veilig gevoel. Want jouw huis waakt en blijft wakker, speciaal voor jou. Ze wenst je welterusten en morgen weer een fijne dag! Slaap lekker!

Veiligheid

Stay in touch met jouw woning

Met één handeling schakelt jouw woning over op waakstand als je gaat slapen of het huis verlaat. Het inbraakalarm stelt zich automatisch in en verlichting die uit moet, dooft. Veilig, makkelijk, energiebesparend en vertrouwd.

Domotica maakt je woning slimmer. Veiligheid is daarbij een belangrijk aspect. De toepasbare systeemtechnieken zijn een art of living. We verzorgen deze technologieën met oog voor het hoger segment. Daarin zijn we innovatief. Wonend in een top technologische regio ontwikkelden we onzichtbare rookmelders. Veiligheid, zonder dat je het ziet. Zo realiseren we álles, high end in opdracht en overeenkomstig jouw stijlvolle wensen.

Binnen en rondom de woning worden alle functies en scenario’s eenvoudig vanuit één consistente bedieningaangestuurd. Dat geldt voor klimaatinstallatie, deurvergrendelings- en ontgrendelingssystemen, schrikverlichting en zelfs voor cameramonitoring.

21
Domotica Veiligheid

“Onze wens is samen oud worden op deze heerlijke plek. Daarom kozen we voor een levensloopbestendige verbouwing inclusief een lift.

Dankzij de slimme technologie die Prowork geïnstalleerd heeft kunnen wij vertrouwen op een veilige reis door ons huis.”

Jouw woning ís een art of living. Met het juiste licht vloeien functie en sfeer sensitief in elkaar over. Langzaam verandert de keuken in een sfeervolle bistro. Schilderijen komen tot leven, terwijl de woning zich omlijst door een zachte toets. Beleef kunstobjecten in optima forma, in het mooiste licht.

Ongemerkt laat je jezelf gidsen op jouw route binnenshuis. Elke passage wordt verlicht, volautomatisch, intuïtief, zelfdenkend. Of hou je hand aan de knop om je van het licht te bedienen.

Sfeervol & functioneel

Domotica is een lichtspel van stijlvol wonen, waar de bewoner de regisseur is. In dat licht mag iedereen die heerlijke luxe zien! Jouw woning zet ongenode gasten direct in het licht. Slimme technieken hebben hen al weten te detecteren. Spot on.

Verlichting

In het licht van luxe

Wat een verademing! Meteen de juiste verlichting, sfeervol én functioneel. Licht doet zoveel meer. Het is een kunst om de speling van licht te begrijpen en jouw woning tot leven te brengen. Verlichten noemen we dat. In dit licht laten we je genieten, van een heerlijk glas wijn tot aan een goed boek.

Wie luxe leeft, bedient zich van een klasse lichtplan, waarin je kunt schakelen, dimmen en alle details in en rondom huis naar het hoogste niveau mag tillen. Waar veiligheid, geborgenheid en het goede leven zich bundelen in één intelligent sensitief systeem. Met slechts één druk op de knop tovert jouw living of keuken zich om in de juiste sfeer.

Als elektrotechnisch architect weten we welke aspecten belangrijk zijn om het leven te verlichten. Bij de bouw of verbouw van jouw droomhuis denken wij constructief mee. Welke verlichting is er nodig? Hoeveel lichtpunten zijn er gewenst en op welke plaats? Sfeer- en werklicht vloeien zo geruisloos samen om je te dompelen in die luxe.

Betoverende verlichting is een samenspel van tal van elementen, ook van architectuur. Aan stijlvolle details herken je de professional. Het is juist die zorgvuldige balans in combinatie met gebruiksgemak waardoor je ontspannen leeft.

Domotica Comfort 27

“We hoeven nooit meer in het donker op zoek naar een lichtschakelaar. Dankzij microsensoren worden we automatisch begeleid door zachte verlichting. Omdat onze woning slim is, is er bovendien nooit onnodig verlichting aan. Per ongeluk een lamp laten branden is voortaan voorgoed verleden tijd.”

Tintelingen, je hoort ze wel en ziet ze niet, zo prachtig zijn de speakers geïntegreerd in de omgeving. Alsof de planten het orkest zijn en de artiesten live aanwezig. That’s life!

Muziek prikkelt de zintuigen.

Wandelend in de tuin word je geroerd door klinkende klanken. Loepzuiver. De prosecco lonkt. Het leven bruist.

Entertainment thuis

Geroerd door audio & video

Als muziekliefhebber beleef jij jouw eigen smaak. Natuurlijk ga je voor geluid van de allerhoogste kwaliteit. Datzelfde geldt ook voor het ontspannen kunnen genieten van een heerlijke film, een concert of sportwedstrijd. Combineer geavanceerde technieken onder één dak en creëer met klasse audio en voortreffelijke video jouw persoonlijke noot.

Omdat we werken met één merkonafhankelijk installatiesysteem communiceert de woning met nagenoeg alle kwaliteitsmerken audio|video, zelfs vanuit de tuin. Door jouw muziek of favoriete film naar jouw eigen ‘hotspot’ te streamen geniet je, ook in eigen hof, van het ritme van de seizoenen. En kun je zelfs in de tuin genieten van de favoriete vier jaargetijden.

Als liefhebber van kwaliteit zie je en hoor je wat kijkplezier en luisterliefde doet. Ook voor een home-cinema komen, voor een vloeiend zintuiglijk samenspel, enkel gerenommeerde merken in huis.

Met één druk op de knop sluiten de screens, start de beamer en komt het scherm tevoorschijn. Leun achterover, ontspan. Jouw film gaat beginnen.

Zinnenprikkelend

Met een app of stijlvol vormgegeven designschakelaar stream je muziek van de allerhoogste kwaliteit naar wens, naar elke plek. En er zijn nog meer ontluikende ideeën voor binnen én buiten.

33 Domotica Comfort

De liefde voor wonen mag beloond worden. Start met dromen en beleef domotica ook in jouw stijlvolle tuin, omgeven met prachtige architectuur en uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid. Breng binnen naar buiten en geniet samen van joi de vivre!

“De verlichting, het geluid, de tv, de tuinberegening, en ja zelfs de sfeerhaard kunnen we allemaal regelen met onze mobiel. En dat werkt superhandig. Mochten we toch nog een afstandsbediening willen gebruiken, dan kan dat ook, of we gebruiken de tablet.”

Jij bereidt het allemaal, geheel ontspannen met je mobiel of met slechts één afstandsbediening, voor alle apparatuur in huis.

Smaakvolle proeverij

Terwijl jij jouw gasten onthaalt met een warm gevoel zorgt de door ons gestuurde klimaatbeheersing voor de optimale temperatuurbereiding.

Op de achtergrond klinken klanken van goed gezelschap en een goed glas wijn. Zachtjes wordt de ruimte opgeluisterd door sfeervolle muziek. Alsof je dineert in een klasse restaurant.

Smaken verschillen, ook in jouw keuken. Dus bepaal jij zelf de ingrediënten die jij denkt nodig te hebben om smaakvol te kunnen wonen. Wij bedienen je met de geheimen van de kok, zodat je alleen hoeft te schitteren in een amuse van sfeervol licht.

De excellente keuken

Proef de touch van lekker leven

Lekker wonen is lekker genieten. Proef en geniet van de modernste technieken, ook in de keuken. Het is de plek waar alles samenkomt, waar je de dag deelt en samen ontspannen geniet. Vergezeld van de juiste verlichting, geheel automatisch, creëer je samen de heerlijkste menu’s. Welkom in de excellente keuken, waar unieke totaaloplossingen geserveerd worden op een bedje van liefde, met kwaliteit en passie bereid.

Het recept om smaakvol te wonen, is een thuis creëren waarbij diverse technische ingrediënten op één bord smakelijk samenkomen tot veel méér dan een comfortabel geheel. De keuken van domotica is een lust voor het oog en beslist een heerlijke voorbereiding op lekker wonen. Conditioneer elke ruimte met geautomatiseerde aangename klimaatbeheersing en geniet ondertussen van een ritmische noot.

Het is een voorproefje hoe het kan worden. De excellente menu’s bepaal jij. Je bent dus zelf de baas over de bediening. Wij begeleiden je in de mogelijke menu’s, tot aan het daadwerkelijke installatiewerk toe en zelfs daarna.

Samen met jou zorgen wij dat het gekozen menu gegarandeerd smaakt. Kwaliteit, met zorg bereid. Een basismenu, meerdere gangen of liever de absolute crème de la crème? Domotica mag je proeven, voelen en ervaren. Of laat je verrassen door het ‘menu van de chef’, en geniet van een totaalbeleving.

39 Domotica Comfort

Smaken verschillen, ook in de keuken. Technische mogelijkheden vormen onze smaakmakers.

Perfectie is daarbij een belangrijk ingrediënt.

Met slimme kennis en consistente centrale aansturing denkt het intelligente domotica-systeem mee op welke momenten energie optimaal gebruikt kan worden om maximaal te renderen. Volautomatisch, intuïtief, op de beste positie dus. Dat geldt natuurlijk ook voor waterbeheer, zoals de beregeningsinstallatie, evenals het verwarmen van het zwembad.

Duurzame energie is een spel van elementen. Dankzij domotica profiteer je optimaal van luxe duurzame aanpassingen en rondom huis.

Duurzame luxe

Een opgewekt gevoel - Energie & klimaat

Als je warm wil wonen, heb jij jouw eigen klimaatdoelen. Warmte in de winter en een aangename frisheid in de zomer? Zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp communiceren met elkaar en de behoeften van het seizoen. Intussen laadt ook jouw bolide zich op.

Rendabel rendement en duurzame luxe vertalen zich in accu’s die zich opladen tijdens de optimaalste momenten. Domotica levert een opgewekt gevoel én de regie over eigen energie.

Zodra de zonnepanelen geïnstalleerd zijn, rendeert jouw dak en voorziet het huishouden van stroom. Zelfs op een bewolkte dag merk je de positieve effecten van zonne-energie. Je ziet het op de centrale app op jouw mobiel. Met behulp van accu’s sla je de overtollige zonnestroom overdag op om in de avond te gebruiken. Jij bent baas over jouw batterij.

43 Domotica Energie
Heerlijk opgewekt

Klimaatbeheer zorgt zowel voor een aangename binnentemperatuur als voor een aangename ventilatie.

Luchtkwaliteit is minstens zo belangrijk om ontspannen te kunnen leven.

“Onze woning is volledig gasloos en onze zonnepanelen wekken de energie op om fijn te wonen. De warmtepomp koelt in de zomer en verwarmt in de winter. Zo genieten we altijd van de juiste temperatuur.”

“We hoeven nergens meer voor op te staan, kunnen lekker blijven zitten in onze stoel. Het is heel fijn dat we de domotica-bediening niet met onze telefoon hoéven te doen. In huis hebben we op overzichtelijke punten eenvoudige schermbediening.”

Toch is het verstandig om met die telefoonbediening vroeg te beginnen. Ook ‘oud geleerd is zo gedaan’. Dus zijn we direct met de app op de telefoon gaan oefenen, voor het geval we later niet goed meer vooruit kunnen. Het werkt supereenvoudig!”

Residentieel wonen

Voor elke levensfase

Residentieel wonen

Als je slim wil wonen, is de koppeling met elke levensfase essentieel. Omdat we werken met één overkoepelende systeemtechnologie, verbinden we diverse mogelijkheden aan diverse scenario’s. We installeren én programmeren. Ook als het een toekomstbestendig programma mag zijn. Zo geniet je tot op hoge leeftijd residentieel van alle comfort en mogelijke luxe. In de infrastructuur houden we daar alvast rekening mee.

| 49 Domotica Comfort

Muziekgeluiden klinken in huis. Er lijkt, zodra iemand de tuin of de inrit nadert, zelfs een viervoeter te blaffen. Uit de tuinspeakers klinkt: ‘Verlaat het terrein. De politie wordt opgeroepen’.

Slimme technieken werken zowel preventief als schadebeperkend. Bij het verlaten van de woning schakelen onnodige apparaten zich uit als je dat wenst. Op geprogrammeerde tijden sluiten de gordijnen. Verlichting gaat aan op verspringende momenten. Alle denkbare scenario’s worden gesimuleerd, alsof de woning bewoond wordt.

Woningbeveiliging

Mocht er desondanks brand in de woning ontstaan, dan zorgt diezelfde slimme technologie ervoor dat de gehele woning verlicht wordt, shutters openen en eventuele elektrische sloten ontgrendeld worden.

Ter afsluiting

Welkom thuis

Binnenkort mag je gaan genieten van een thuis dat gesloten blijft voor onbevoegden en zich sapontaan opent voor jou. Een woning die je begroet en aanvoelt als een vertrouwde cocon. Thuis ben je veilig, voel je jezelf op je gemak. Dat thuis wil je optimaal beschermen. Met de juiste technologische expertise scherm je de buitenwereld succesvol af. Ter afsluiting van alles wat dierbaar is. Bovendien bescherm je het zelfs tegen de gevolgen van brand. En dus is er 24/7 toezicht op de woning. Ook als je weg bent.

Dankzij domotica geïntegreerde beveiligingstechnieken is de leefomgeving, binnen en buiten, voortdurend beveiligd. Van poort tot achterdeur, evenals het terrein rondom. Geavanceerde technische hulpmiddelen informeren je zodra de alarmbellen gaan rinkelen. Inbraakalarm, camera’s en sensoren op strategische plekken communiceren met elkaar, dag en nacht, elke dag.

53 Domotica Comfort

Herinneringen maak je samen. Ook de bestemming bepaal je in overleg. De reis ernaartoe is minstens zo belangrijk als de verlangde droombestemming. Tijdens dát dynamisch avontuur bepaal je samen de stappen en de wegen die je in wilt slaan. Gefaseerd zie je jouw droomhuis ontstaan. Een intensief én prachtig proces met een welkom, vertrouwd en veilig thuis als beloning.

“We reizen de gehele wereld rond. Met onze telefoon houden we contact met thuis. In één oogopslag zien we hoe het thuis is en krijgen we een melding als er onraad is. Dankzij onze slimme woning kunnen we daarom zonder nadenken met een gerust hart van huis. Die ontspanning voelt direct goed. Je geniet automatisch van je vakantie.

Zijn we eenmaal op vakantie, dan beseften we welk heerlijk comfort we thuis hebben. Dus vinden we het elke keer weer ontzettend fijn om thuis te komen en als eerste door ons eigen huis begroet te worden. Het is een welkom thuis, zo’n luxe.”

Nawoord

In touch

Zo dynamisch het leven is, zo dynamisch is domotica. Jouw huis groeit met je mee. Natuurlijk kijken we zoveel mogelijk vooruit en anticiperen op toekomstige levensfases. Soms vraagt dat om een aanpassing, wellicht om meerdere of andere scenario’s. En dus blijf je voor ons in beeld, ook na de succesvolle vervulling van woonwensen. De kunst van het aanraken is om elkaar aan te kunnen blijven voelen, elk moment, dag en nacht. We blijven dus in contact met jou. We stay in touch.

Klanttevredenheid vinden we belangrijk. Het is onze bestaansvoorwaarde en tegelijkertijd het bewijs waar we met onze ambassadeurs voor staan. Elke dag genieten zij van optimale luxe en comfort in huis. Aangestuurd door de slimste samenwerkende technieken leven zij hun droom, dag en nacht, elke dag, elke levensfase.

Jouw woning voelt óók als óns huis. Binnenkort geef jij ons de sleutel in handen om jóúw droomgeluk te realiseren. Vooruitstrevend, vertrouwd en voorzien van alle denkbare gemakken onder één dak. En dus heten we je van harte welkom in dat prachtige, heerlijke huis, waar wonen en leven tot kunst verheven is en technologieën automatisch aanvoelen wat jíj nodig hebt. Beloofd.

Welkom thuis! Enjoy technology.

Namens Team Prowork

Marion & Michiel

59 Domotica Comfort

PROWORK

Fotografie: Imca van de Weem, Igor Vermeer, Paul Gerrits fotografie

The Art of Living & Fotografie: Peter Baas, Jurrit van der Waal, Jaro van Meerten, Wesley Bergen

Design: Elke van Staveren

Tekst: Taste4Text Jojanneke van Dongen

2024 - Alle foto’s en teksten die in dit boek geplaatst zijn, zijn eigendom van Prowork tenzij anders vermeld. De afbeeldingen en teksten mogen niet zonder toestemming gebruikt, gekopieerd of gereproduceerd worden in welke vorm dan ook.

www.prowork.nl

| 2024 Enjoy Technology!

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.