Page 1

Stor kärlek Bli personlig med din romantiska motspelare Om din jakt på den stora kärleken är ett stort problem tar du antagligen det hela på alldeles för stort allvar. Stor kärlek borde innebära stort kul! Tänk efter – vad är egentligen en romantisk relation? Det är den ultimata formen av underhållning! Så behandla den därefter och var lika avslappnad när du ska välja din dejt som när du ska välja vilken film ni ska se. Det är enkelt. Fråga dig själv vilken slags relation du är på humör för. En romantisk komedi? En tårdrypare? En saga? En utländsk film? En kompisrulle? Ett actionäventyr? Är du sugen på en animerad familjefilm eller något av lite mer barnförbjuden karaktär? Analysera inte för mycket, döm inte dig själv och bekymra dig inte över vad andra ska tycka och tro. Verkar det kul så kör! Det gäller faktiskt bara två timmar av ditt relationsliv. När du väl kommit på vilken slags relationsfilm du vill ha kommer du att veta om personen du dejtar (eller vill dejta) är din ideala romantiska huvudroll eller inte. Så stäng av din mobiltelefon, din emotionellt krävande ådra och dina perfektionistiska förväntningar. Luta dig tillbaka, slappna av, ät popcorn och njut av ditt förhållande här och nu. Påminnelse: Måste besöka kärlekens biopalats den här helgen.

87 när du blir arg och din käraste inte ens märker det. Du vet att det är dags att inleda en rela-


88 tion när du har en extra tandborste hemma bara i fall. Du vet att det är dags att avsluta ett

se våra mjuka magar svälla se solen gå upp se stjärnfall

hålla i fjärrkontrollen hela natten hålla om varandra hela natten hålla varandra i handen hela vägen hem

dela pinsamma historier om våra bankkonton dela pinsamma historier om våra sexliv dela pinsamma historier från vår barndom

hångla i det skenet från tv:n

låsa badrumsdörren

hantera obekväma kroppsläten med nervösa skratt

äta skamlöst

hångla överallt

Det smakar som det kostar! Och grynet, du må vara lättfotad men du är inte billig.

hångla i månskenet

Dejtingtips: Ha aldrig billigt läppstift på dig på en het dejt.

låsa sovrumsdörren

tasier!

drunkna i varandras ögon

Påminnelse: Måste klä mig bättre i mina personliga fan-

hantera märkliga rumskamrater med nervösa skratt

Hemliga kärleksagent Söta honungsmuffin Huvudattraktion Romantiska huvudrollsMain Attraction Sweet Honey Love Muffin innehavare

hantera obekväm tystnad med nervösa skratt

Pleasure Power Tool Sängkompis Funny Boner Njutningsverktyg

göra det skamlöst

Vågar du vara ännu kaxigare, testa några av dessa eller skapa dina alldeles egna! Får jag presentera dig för min/mitt…

flirta skamlöst

Pojkvän We-We Oh, boy!-vän Screamin’ Man Under the Covers Agent Min

På den perfekta femte dejten kommer vi att…

Partner Partner i häpnadsväckMay I introduce you to my . . .ande brott Beddy Buddy Livskamrat Lekkamrat Secret Agent of Love Älskare Store älskare

Kaxiga drömdejter

Gamla namn Kaxiga namn Badder yet, try a few of these on for size Bättre hälft Kaxigare hälftor create your own sexy love handles! Hjärtevän Stjärtevän

På den perfekta första dejten kommer vi att…

På den perfekta trettiofemte dejten kommer vi att…

Vad är grejen med alla tråkiga namn? Pojkvän, flickvän, man, andra hälft, partner, bättre hälft, hjärtevän, livskamrat… gäsp! Första steget att få till kaxig kärlek är att välja rätt kärleksnamnet. Smeknamnet du väljer ska få igång din motor, få dig att le och samtidigt återspegla ditt förhållandes unika kvaliteter. Det är dags att avancera från den gamla skolan till den kaxiga skolan.


Hur kaxigt är ditt förhållande? 1. När han kliver in i rummet, känner jag mig...

5. Vår typiska relationskonfliktlösning kräver...

8. Att flirta med andra än min partner är ett tecken på…

A. ha vaselin och en ersättare.

A. smutsig och jag får skuldkänslor.

A. allvarligt snackande.

A. väldigt dålig hyfs.

B. allvarligt drickande.

B. ha voltaren och en dubbel martini.

B. snurrig och jag får hjärtklappning.

C. allvarlig petting.

B. att väldigt bra saker kommer att hända mig framöver.

C. oemotståndlig och jag får en väldigt livlig fantasi.

6. På en blind date har jag...

C. att jag är en väldigt säker, het och frisk kaxig tjej.

2. Min återkommande förhållandemardröm är... A. att jag blir lämnad vid altaret. B. att jag blir lämnad naken vid altaret. C. att jag aldrig får klä av mig naken.

3. Godnattkyssen på min tredje dejt... A. hände aldrig. B. smakade vitlök. C. tog aldrig slut.

4. Det mest vågade jag gör i sängen kräver... A. två dubbelbatterier. B. två enorma tuttar C. två tvillingar.

90

A. fastnat i en seriös debatt om Mellanöstern. B. fastnat i fyllan och klätt av mig naken. C. fastnat i badrumsfönstret när jag försökte smita.

7. Jag vet att vi behöver parterapi när... A. vi inte kan klara oss genom en hel middag utan att bråka. B. vi inte kan ha sex utan att bråka.

9. I min relationsframtid ser jag... A. en man, två barn och en lyxbil. B. en agent, en advokat och en firma med mitt namn. C. båda alternativen ovan plus en väldigt läcker och sexig kille som städar min trosskyddsformade pool.

C. ha en videokamera och en favorit i repris.

12. Jag vill se mitt ex... A. gift och med en bil full av skrikande ungar. B. krypa på knä för att be mig om förlåtelse. C. i en pytteliten badbyxa i en dokusåpa.

13. När jag hör ”oslipad” tänker jag på... A. diamanter.

10. På en typisk romantisk weekend...

B. knivar

A. bränner jag hål i hans skjorta när jag stryker.

C. män

B. bränner vi gummi i baksätet.

Resultat: räkna dina C:n

C. bränner jag sparkontot.

C. vi inte kan ha sex utan att ta avbrott för middag. 11. Senaste gången jag blev riktigt kaxig i sängen ville jag i hemlighet...

Ditt förhållande är Olagligt krasst: 0-4 Lagligt kaxigt: 5-9 Farligt kaxigt: 10 eller mer

91


Man överbord! Kaxiga tjejer, se upp för att dejta en av dessa överdrivna karaktärer. De må ha läcker kropp och rikligt med sexappeal men de är så självupptagna att de garanterat kommer att driva dig till vansinne. George Loony: Så snygg och karismatisk att du förtränger det faktum att han är tokig. Ben Affected: Succén har stigit åt hans söta lilla hårtorksfönade huvud. Harrison Bord: Stark och solid men smärtsamt förutsägbar. Bad Pitt: Tycker själv att hans myskdoft är sexig, men den stinker. Hugh Can’t: Charmig och smart men i sängen hinner du aldrig klart. Poo Daddy: Avgudar skamlöst sig själv.

Kaxiga tjejers vibbguide På de första dejterna bör du vara uppmärksam och lita på dina vibbar! Han är den han är – inte killen du tror att han kan bli om du bara får chansen att fixa till honom. Morgonen efter era första dejter bör du begrunda listan nedan. BAD BOY. Han är rolig, självsäker, genuin och välbekant med sin kaxiga sida. Och han älskar att inspirera till smaskigt sattyg. MAD BOY. Han tenderar att få explosiva verbala och/ eller psykiska utbrott och därefter snyftar han ursäktande. Spring innan du tvingas ansöka om besöksförbud! SAD BOY. Han är patetisk och/eller deprimerad och en sann relationsberoende. Han må vara söt men han kommer att dra ner dig i träsket!

Kevin I Need My Spacey: Så fobiskt rädd för att binda sig att till och med du börjar undra.

HAD BOY. Han är het men han har legat med alla tjejer du känner plus de du inte känner. Skicka vidare – du förtjänar färskt kött.

Alexander I´m So Great: Han är på sitt livs uppdrag och det innefattar inte dig.

RAD BOY. Han är cool, vågad och fräsch. Han är inte rädd för att tränga sig före, utmana normen eller ta en extrem ståndpunkt i vilken debatt som helst.

Phlegminem: Tycker själv att han är så street och tuff att han måste loska hela tiden för att visa det. Jim Scary: Behöver så mycket uppmärksamhet att han ständigt spelar över. Luke Starfucker: Liten och töntig men så känd att han endast dejtar skådisar, modeller och kungligheter. Throbbie Williams: En sexig kärleksmaskin som gör att du inte kan se klart när du är i närheten av honom – eller se att han spanar in alla kvinnliga kurvor i rummet för den delen.

92 förhållande när du hellre går ut och bikinishoppar trots 10 kilos övervikt än tillbringar tid med

CAD BOY. Han är hal som en ål och försöker inte ens låtsas som att han bryr sig om dig och dina känslor. Du har inte tid med denna nedriga narcissist. GLAD BOY. Han är trendig, kul, smart, skvallrig och bög. Inte den ultimata fullservice-dejten men kanske din nya kaxigaste vän. Var ärlig! Om inte har du ingen utom dig själv att skylla om du blir indragen i en olycklig och/eller otillfredsställande relation.

93 honom. Du vet att det är dags att inleda en relation när du behöver en representabel dejt till

9789197619097  

Påminnelse: Måste besöka kärlekens biopalats den här helgen. när du blir arg och din käraste inte ens märker det. Du vet att det är dags att...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you