Page 1


Utdrag ur boken "Min väg till högre frekvenser": 1. Min resa genom livet

Sökandet efter något mera än vad den fysiska världen kan erbjuda har funnits med länge i mitt liv. Jag minns ett kort ögonblick när jag är i 20-årsåldern och upplever att jag har det bra materiellt och socialt. Den berusande lyckokänslan infinner sig inte och jag blir väldigt förvånad. Livet rullar dock på och det är först i 35-årsåldern som jag mediterar första gången. Meditationen hålls i en timrad stuga ute i skogen utanför Oskarshamn. En liten vedspis knastrar i ena hörnet och vi sitter i en ring på golvet. En stor ljuskrona av smide hissas ner, ljus tänds för att höja stämningen och energin. Jag stortrivs och återkommer flera gånger till denna underbara stuga. Ofta under dessa kvällar gör vi trumresor. Ibland är vi flera som trummar. Särskilt fascinerande är det en kväll när tre trummor är igång. Helt fantastiskt! Det blir många meditationer och kurser i den lilla timmerstugan, allt från föredrag om symboler till shamansk healing. Väldigt starka energier bildas under dessa kvällar och kurser. En insikt om energier jag numera är mer medveten om eftersom mina meditationer idag är dagliga och jag har en helt annan insikt i den andliga världen.

Under mitt liv har jag mött många fantastiska människor som har påverkat mig på olika sätt. Efter starten på min andliga bana satte jag flera andliga ledare och lärare på höga piedestaler. Detta för att senare besviket se hur de föll pladask ner. Oerhört lärorikt som än idag ger mig mycket kunskap och insikter på olika sätt. Många konflikter med människor har lett mig framåt i min utveckling, trots att jag vid dessa tillfällen mest famlade i blindo och trodde att min magkänsla ledde mig helt fel. Så här i efterhand är jag verkligen tacksam för alla ”läromästare” som har funnits med mig i livet. Flera människor såg jag vid den aktuella tidpunkten som fiender med konstiga åsikter som jag allra helst ville undvika.

Idag är jag tacksam för alla konflikter, situationer och händelser oavsett om de vid just det tillfället gav mig glädje, sorg, ilska eller kärlek. Det jordiska livet är verkligen en bergoch dalbana, där vi möter utmaningar vi valde innan vi föddes just i denna kropp. Allt för att på olika sätt komma vidare i vår själs utveckling. I min världsbild utvecklas själen starkt här på jorden genom olika liv, och fortsätter också utvecklas på olika plan och i olika dimensioner under lång tid. Viktiga händelser som jag tror påverkar mig starkt i det här livet kan vara av stor betydelse för min själs utveckling.


Ibland kan dock situationer och händelser som upplevs mindre viktiga, i efterhand visa sig vara omvälvande och leda till vändpunkter i livet.                                                                                    


Baksidan av boken Den andliga operationen sker på onsdagen. Jag känner mig hyfsat pigg på fredagen och bestämmer mig för att sitta i meditationsrummet ”the Current room” på förmiddagen. Jag är van från hemma att sitta och meditera, så med kaxig inställning känner jag att det ska gå lätt och ledigt att sitta ca 3 timmar i meditation. Efter en och en halv timme känner jag mig illamående och har svårt att fokusera. Det blir värre och jag känner mig akut yr. Min tanke är då att det här inte kommer att gå bra… Jag räcker upp handen för att be om hjälp av dem som arbetar där som volontärer. Plötsligt griper en oerhört stark kraft uppifrån tag i mig, drar runt i min mage … sedan minns jag inget mer. Den första resan till transmediet ”John of God” i den lilla byn Abadiânia i Brasilien är startskottet på en kraftfull process av personlig och andlig utveckling. ”Slumpen” gör att jag redan ett par månader senare åker dit igen, den här gången som guide. Boken beskriver flera intressanta händelser och personliga upplevelser i Brasilien, Slovenien och på andra tänkbara och otänkbara ställen. Upplevelser som präglar mig starkt och som leder till ständig omvärdering av livet, själen och omvärlden. Är du också på väg i ditt liv? Vill du nå högre insikter och högre frekvenser? Boken ger dig ett nytt sätt att se på din omvärld, ur dina egna ögon och utifrån din sanning. Din sanning som troligtvis har förändrats en hel del när du har läst den här boken. Foto Jag arbetar som hypnoanalytiker, healer och konstnär i mitt företag Beeyond. En del av min tid tillbringar jag som guide på healingcentret ”Casa de Dom Inácio” i Brasilien och är också delägare i Weforyou, researrangör för healingresor till Brasilien och hälsoresor till Slovenien. Läs mer på www.beeyond.se och www.weforyou.se.

”Boken är otroligt bra! Jag känner vibrationer av höga energier och närhet till andevärlden när jag läser den.” Mandy

”Fantastiskt vad du har varit med om, omtumlande både fysiska och psykiska händelser!”  

Gunilla

9789186799397  
9789186799397