Secretaressedag

Page 1

Secretaressedag 18-04-2024

Inhetzonnetjezetten...

Solar twisted tuinkaars

Groen of zwart

Deze vrolijke tuinkaars is niet zomaar opgebrand! De kaars werkt namelijk op zonne-energie. Wanneer de zon schijnt, laadt de kaars op en zodra het donker wordt gaat deze branden. Dit artikel heeft een IP44 keurmerk. Dit betekent dat de LED lamp spatwaterbestendig is. Beschikbaar in groen en zwart.

Inhetzonnetje

2

zonnetjezetten...

Solar vlinder.

De vleugels bewegen bij blootstelling aan goed licht.

Logo
3

Deze solar lantaarn geeft niet alleen warm licht, maar werkt ook nog eens op zonneenergie. Batterijen zijn voor deze lantaarn dus niet nodig. De lantaarn kun je zowel ophangen aan het hengsel of gezellig neerzetten in tuin of balkon. Dit artikel heeft een IP44 keurmerk. Dit betekent dat de LED lamp spatwaterbestendig is. Vooral bij zonnige dagen is deze lantaarn een vrolijke aanwinst voor zowel binnen als buiten. Verkrijgbaar in zwart en grijs.

Inhetzonnetje

zonnetjezetten...

Met tuinfakkel Ted wordt je tuin vrolijk verlicht. Steek de fakkel bijvoorbeeld in een plantenbak of in een border. De fakkel laadt op in de zon en gaat branden zodra het donker wordt. Dit artikel heeft een IP44 keurmerk. Dit betekent dat de LED lamp spatwaterbestendig is. Verkrijgbaar in zwart en beige

Inhetzonnetje 6

Mason jar buitenlantaarn op solar met 20 mini LED’s verlichting. Creëer een leuke sfeer in je tuin door deze lantaarn op de tafel of buitenterras te plaatsen. De kleine LED lampjes zorgen voor een leuk effect in het donker. De interne batterij wordt opgeladen door plaatsing in de zon of daglicht. Er is een hanger aan de bovenkant, zodat je de pot kunt dragen of ophangen. Als de 300mAh batterij volledig is opgeladen, zal deze ongeveer 5 uur licht geven. Inclusief NI-MH. IP44 spatwaterbestendig.

hetzonnetjezetten...

PowerBank 4000 mAh met solar van aluminium. Geschikt voor smartphones, output data: DC5V/1A. Inclusief indicatielampje en USB-kabel met micro USB-aansluiting.

Inhetzonnetje 8

hetzonnetjezetten...

9

Deze draadloze speaker bevat twee speakers van elk 5 Watt en heeft daardoor topkwaliteit 360 graden surround sound. Deze speaker kan eenvoudig in de grond worden gestoken als een fakkel en heeft zelfs zonnepanelen op de bovenkant voor het bijladen via de zon. Verpakt in mooie geschenkverpakking.

Inhetzonnetje

hetzonnetjezetten...

11
Inhetzonnetje 12

Deze mok bevat alle ingrediënten om zelf verse munt te kweken. De mok is gemaakt van keramiek en bevat een aardetablet en zaadjes. Leg het tablet in de mok en voeg water toe. Na enige tijd is de potgrond gereed om de zaadjes in te planten. Zet de mok op een plek neer met genoeg zonlicht en zorg voor voldoende water.

hetzonnetjezetten... ...Maarookwelwatergeven

Op zoek naar heerlijke chocolade repen? Ontdek

Unieke handgemaakte chocolade repen van Speciale chocolade repen gemaakt

Luxe chocolade reep ananas & vijg puur Luxe chocolade reep noten, cranberries & rozijnen melk Luxe chocolade reep hazelnoot & kaneel wit Luxe chocolade reep kers wit Luxe chocolade reep kers & framboos puur
Inhetzonnetje
Luxe chocolade reep pistache & framboos

Ontdek ons complete assortiment chocoladerepen. van melk, puur en witte chocolade! 100 gr. gemaakt met liefde en passie!

Luxe chocolade reep appel & caramel melk

Luxe chocolade reep ananas & kokos puur

Luxe chocolade reep gember & hazelnoot melk

Luxe chocolade reep walnoten & sinaasappel puur

...Maarwelleukomtegeven hetzonnetjezetten... Dezeniet
16
soorten zonnebrand-/crème/mousse/spray
factors voor elk Inhetzonnetje
Veel
verschillende

zonnebrand-/crème/mousse/spray met gewenst moment van de dag.

hetzonnetjezetten... ...Maarweleerstgoedinsmeren
17
Inhetzonnetje

De hamamdoek is gemaakt van hoogwaardig polykatoen, wat zorgt voor een combinatie van de voordelen van katoen en polyester. De afmeting van 90x180cm is ideaal voor op het strand, in de sauna of gewoon thuis. De doek is te personaliseren met een transfer of met een side label, waardoor het een uniek en persoonlijk geschenk wordt.

hetzonnetjewiltliggen... Vooralsje

Alles onder één dak!

Wist u dat PromoShopOnline.nl alles doen op het

• reclameartikelen, relatiegeschenken, premiums en gifts?

• sign, zoals vlaggen, belettering, gevelreclame, zuilen en spandoeken?

• beursmateriaal, roll-up banners en beurswanden?

• textiel, zowel promotioneel als custom made, werk- en sportkleding?

• kerstpakketten, paas- en zomerpakketen (eigen productie) en eindejaarsgeschenken?

• spellen, zoals custom made speelkaarten, bord-/veiligheidsspellen,

• drukwerk, zoals kalenders, verpakkingen, brochures, flyers, etiketten,

• concept en ontwerp tot eindproduct, door onze eigen ontwerp/dtp

het gebied van…

spandoeken?

sportkleding?

eindejaarsgeschenken?

bord-/veiligheidsspellen, memory, puzzels, etc?

etiketten, boeken en mappen?

studio?

Dus waarom verder kijken?

De koffie staat altijd voor u klaar.

Vanaf 1 mei is de mooiste kerstshowroom van Nederland weer geopend.

Bestellen kan op 2 manieren:

Mailen naar verkoop@promoshoponline.nl

Bellen met 074 - 259 32 77

Je eigen logo/tekst

PromoShopOnline.nl biedt de mogelijkheid om een geschenk op diverse manieren te voorzien van een eigen gewenste bedrukking.

informatie
Algemene

A ansprakelijkheid

Alle genoemde prijzen in deze brochure zijn exclusief BTW. Ondanks de grootst mogelijke zorg kunnen wij nimmer aanleiding geven tot enige reclame bij afwijkingen van af beeldingen of maten, kleurechtheid, eventuele vervangende artikelen door gelijkwaardige artikelen, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor on juistheden, druk- en typefouten of onvolledigheden in deze prospectus niet uitsluiten.

Al onze sterke punten

✔ Ruim 34 jaar ervaring

✔ Eigen inpakcentrale en producent

✔ Sfeervolle showroom

✔ Eigen ontwerpstudio

Colofon

Vormgeving

✔ Online bestelgemak

✔ Groot assortiment

✔ Eigen logistiek & transport

✔ 24/7 bereikbaar

Promoshoponline

Copywright : Niets uit deze uitgave mag gereproduceerd worden op welke wijze dan ook , zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van PromoShopOnline.nl B.V. en andere auteursrechthebbenden.

Voor meer informatie, adreswijzigingen en vragen over bezorging neem contact op met verkoop@promoshoponline.nl, telefoon +31 (0)74-259 32 77.

Volg ons!
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.