Page 1

HOTELL & RESTAURANT 2012

Foto: Jan Nilsen Impuls 1


2


I gastronomiens tjeneste siden 1943

3


Segers har vært en del av det nordiske restaurantkjøkket i snart sju tiår. En lang, men smakfull reise som i likhet med en god vin bare blir bedre og bedre med årene. Samtidig som vi har sett det nye nordiske kjøkkenet nå den absolutte verdenstoppen, har vi også lykkes med vår satsing på kvalitet. Med egen produksjon, bemannet med eget personal, har vi full kontroll fra første sting til ferdig plagg. En nødvendighet om man, som vi, vil være i den høye gastronomiens tjeneste.


5


JA

VI SIER TIL SOSIALT ANSVAR I en verden der ulikhetene er store og mange tekstilselskaper lukker øynene, velger vi på Segers å åpne øynene for å se problemene og løse dem.

I økende grad hører vi nyheter om hvordan bedrifter bruker produsenter som bryter menneskerettighetene eller på en eller annen måte arbeider uetisk. I Segers vil vi gå foran for å få en forandring. Det spiller ingen rolle om du er innkjøper eller konsument. Du har rett til å vite hvor og hvordan plaggene våre blir produsert. CSR (samfunnsansvar) er en integrert del av virksomheten vår – det handler om omtanke, å ta sosialt ansvar utover lover og avtaler.

6


HOTELL OG RESTAURANT INNHOLD:

– en katalog som er rettet mot alle i hotell- og restaurantbransjen

EKSKLUSIVE KOKKEJAKKER Side 8–15

REBELL PÅ KJØKKENET Side 16–17

DET KLASSISKE KJØKKENET Side 18–19

KJØKKEN OG SERVERING I FARGER

BARN PÅ KJØKKENET Side 56

Side 20–35

TIDLØS SERVERING

INDEKS

Side 34–45

Side 57–74

DRAKT

STØRRELSER OG VASKEANVISNINGER

Side 46–55

Side 75

7


DET NYE NORDISKE KJØKKENET Nordens gastronomiske slagkraft har vokst kraftig i styrke de siste årene. Med en nordisk trippel i Bocuse d´Or 2011, hvor Danmark vant etterfulgt av Sverige og Norge, og med manifestet for det nye nordiske kjøkkenet i ryggen, er selvtilliten hos nordiske kokker for tiden på topp. Men hva er da det nye nordiske kjøkkenet? På mange måter er det at vi går tilbake til våre kulinariske røtter. Det bygger på råvarer og en matkultur som er unik for oss i Norden. Råvarer som får utvikles i harmoni med den nordiske naturen, i god avstand fra sprøytemidler, tilsetninger og storprodusentenes høyhastighetsproduksjon. Resultatet er mat som smaker mer, som smaker slik mat fra vår del av verden er ment å smake. I årets produktkatalog møter du tre kokker og en konditor fra Norden som har en stor lidenskap for økologiske og lokalproduserte råvarer. Og som alle er en del av fremgangsbevegelsen for det nye nordiske kjøkkenet.

8


1039

650 – 100 % bomull KOKKEJAKKE C46–C60 Vask 85 °C Farge: 000 hvit

9


Björn Frantzén

På bare noen få år har Frantzén/ Lindeberg i Stockholm etablert seg som en av Nordens aller beste kroer. To stjerner i Michelinguiden og en rekke andre høythengende utmerkelser viser at kjøkkensjefen/deleieren Björn Frantzén og hans kolleger har lykkes med sin ambisjon: å gripe tak i det nye nordiske kjøkkenet og sikte mot perfeksjon. "Vi satset på det nye nordiske kjøkkenet fordi vi ville tilby våre gjester det aller beste", sier Björn. "Og da er kvaliteten på råvarene helt avgjørende." For å sikre kvaliteten på råvarene har Frantzén/Lindeberg to egne grønnsakshager – en organisk hage i Malmköping og en biodynamisk hage i Askersund, hvor man dyrker grønnsaker og føre opp dyr. Ifølge Björn er dette nesten uunnværlig dersom man ønsker å være en restaurant i verdensklasse.

3030

650 – 100 % bomull KOKKEJAKKE C46–C64 Vask 85 °C. Farge: 000 hvit

"Kvalitet er som sagt alltid det viktigste, og for å få frem råvarer av høy kvalitet, må man vite hva man gjør. Man må beherske yrket sitt til fingerspissene. I grønnsakshagene våre har vi full kontroll på alt", sier han. "Dessuten har vi et enormt nettverk av små entusiaster som utvikler råvarer ifølge våre krav." Dette nettverket inkluderer et nært samarbeid med oppavlere, bønder, jordbrukere og fiskere som blant annet leverer fisk fra Mälaren og økologisk oksekjøtt og egg fra Ismundsundet. Råvarene får vokse naturlig og høstes kun i sesong for best mulig smak. I dag kommer 95 % av kroens råvarer fra Sverige. For å nå drømmen om tre stjerner i Michelinguiden, skal Björn og Frantzén/Lindeberg fortsette i samme retning. "Vi skal gå enda mer i dybden, og medvirke til produksjon av enda bedre råvarer. Det er den eneste måten vi kan jobbe på."

2045

650 – 100 % bomull KOKKEJAKKE DAME C34–C50 Vask 85 °C Farge: 000 hvit


Med en stor interesse for mat har Jostein Medhus bygget opp en fremgangsrik karriere som kokk. Etter å ha arbeidet på flere av Norges fremste restauranter er han i dag mat- og drikkeekspert ved Kulinarisk Akademi i Oslo, og kaptein for det norske kokkelandslaget. Jostein er dessuten en viktig talsmann for det nye nordiske kjøkkenet. "Det nye nordiske kjøkkenet, der kvaliteten på råvarene alltid står i fokus, representerer en utvikling som jeg er svært fornøyd med", sier han. "Det er artig at vi i Norden nå har tatt igjen internasjonale kjøkkener som tidligere har ligget foran oss når det gjelder akkurat dette." Jostein liker flere aspekter ved det nye nordiske kjøkkenet, ikke minst den store smaken som kommer fra naturlig modnede råvarer. "Det er svært tilfredsstillende å arbeide med genuine råvarer", sier han. "Det føles riktig, det gir et svært godt resultat, og gjestene setter pris på det."

2035 650 – 100 % bomull

KOKKEJAKKE DAME C36–C50 Vask 85 °C Farge: 000 hvit

I sin hverdag legger Jostein ned mye tid på nettopp råvarer. "Jeg setter alltid råvaren først, og jobber så hardt jeg kan for å finne nye og gode råvarer. Siden dagens matretter har færre ingredienser, noe som er naturlig når råvaren er hovedperson, er det viktig at hver komponent holder høyeste standard." Ifølge Jostein vil utviklingen av det nye nordiske kjøkkenet fortsette. "Jeg tror det blir enda mer spesialisert i fremtiden, på alle nivåer. Det kommer til å bli flere små, lokale produsenter som produserer i henhold til restaurantenes spesifikke krav. Også hjemme hos folk flest kommer råvaren til å stå mer og mer i fokus. Og jeg er overbevist om at de store produsentene gjerne vil være med på denne utviklingen."

2030

650 – 100 % bomull KOKKEJAKKE C46–C64 Vask 85 °C. Farge: 000 hvit

4030 250 – 60/40 % bomull/polyester KOKKEJAKKE C46–C64 Vask 85 °C. Farge: 000 hvit

Jostein Medhus 11


Filip Langhoff Filip Langhoff er frilanskokken som har arbeidet i flere av Nordens beste restauranter, vært Finlands representant i Bocuse d´Or og som nå er kaptein for det finske kokkelandslaget. I snart 10 år har han fokusert på det som i dag kalles det nye nordiske kjøkkenet. "Det var på Holmen Fjordhotell i Norge at en kollega og jeg begynte å velge bort importerte råvarer", sier Filip. "I stedet tok vi inn råvarer som ble produsert lokalt og økologisk. Dette var i løpet av de første årene etter årtusenskiftet, flere år før trenden med lokalprodusert og ny nordisk mat slo igjennom for fullt." Filip opplevde at smaken ble større og mer ekte med råvarer som har fått utvikle seg naturlig. Siden den gang har han gitt seg hen til denne måten å lage mat på. "Det råvarefokuserte kjøkkenet fascinerer meg virkelig, noe som også merkes i matlagingen min. Jeg går alltid ut ifra en råvare og bygger opp retten rundt den. Målet er å fremheve smaken på hovedråvaren ved å blande inn så få andre smaker som mulig", sier han.

1030 650 – 100 % bomull KOKKEJAKKE C46–C64 Vask 85 °C. Farge: 914 grå bord, 915 svart bord

Det gleder Filip at det nye nordiske kjøkkenet har fått stort gjennomslag den siste tiden. "Jeg synes det er kjempefint! Men å arbeide med lokalproduserte, lokale råvarer er jo ikke noe nytt fenomen, det er noe kokker alltid har gjort i store deler av Europa. Denne tradisjonelle måten å lage mat på har nå kommet tilbake til oss. Det vi har tilført restaurantkjøkken er det ville innslaget, som å plukke urter og lignende til restaurantene." Når det gjelder fremtiden og neste trend innenfor matlaging, tror Filip på en form for motreaksjon. "Matlaging på høyt nivå har en tendens til å hoppe mellom ekstreme ytterpunkter. For en stund siden var det molekylær gastronomi som gjaldt, basert på vitenskapelig laboratoriearbeid. Når det ble for mye, slo pendelen tilbake til dagens trend med et ekstremt fokus på lokalproduserte, ferske råvarer. Akkurat nå skal man forvandle råvaren så lite som mulig. Hva er motpolen til det? I det svaret ligger nok en del av fremtiden." 12

1029 650 – 100 % bomull

KOKKEJAKKE – KORT ERM – C46–C Vask 85 °C. Farge: 915 svart bord


C60

Magnus Johansson er en av Sveriges fremste konditorer og bakermestere. Han har vært hyllet som sjefskonditor på Operakällaren og Berns, ansvarlig for Nobeldesserten i 11 år, og siden september 2011 har han drevet Magnus Johansson Bageri och Konditori i Hammarby Sjöstad. Ifølge Magnus finnes det ingen snarveier til et godt brød eller en smakfull kake. "Godt håndverk i kombinasjon med skikkelig gode råvarer", sier han. "Det er det som trengs for å skape fantastiske smaker." Når det gjelder råvarer har Magnus et tydelig mål: Han skal skape et ursvensk bakeri med råvarer utelukkende fra Sverige. "I Sverige er vi gode på å hente inspirasjon fra andre land. Men vi må også verne om vårt, det som er unikt for oss. Turister som kommer til Sverige vil ikke spise fransk, italiensk eller amerikansk. De vil prøve å spise svensk. Hvis man lager virkelig gode konditorvarer med lokalproduserte kvalitetsråvarer, har man kommet et godt stykke på vei."

1020 271 – 57/40/3 % bomull/polyester/eol KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 °C. Farge: 000 hvit, 015 svart

Magnus har allerede et godt samarbeid med de mindre råvareprodusentene, men tar sikte på å utvikle denne delen enda mer. "Det optimale er om vi kan jobbe i nær tilknytning til produsentene og skape et personlig forhold til dem. At bonden til og med er med ved levering og deler sine kunnskaper om nettopp den råvaren han eller hun leverer. Det hadde vært supert! Med grossister er dette umulig, for dem er råvaren bare et produkt på et papir." Til tross for sin lidenskap for lokalproduserte, økologiske råvarer, har Magnus en balansert innstilling til det nye nordiske kjøkkenet. "I utgangspunktet liker jeg såklart denne retningen, og prøver å følge den så godt det går. Men det gjelder å finne riktig balanse. Ved virkelig store bestillinger er det rett og slett ikke mulig for de små råvareprodusentene å levere." Fremtiden for det nye nordiske kjøkkenet ser likevel svært lys ut, ifølge Magnus. "Jeg tror det kommer til å finnes rom for begge deler, både for storprodusenter som jobber med tilsetninger og for oss andre. Flere og flere mennesker bryr seg om hva de stapper i seg, noe som gagner oss som arbeider ut ifra råvarer."

1020 271 – 57/40/3 % bomull/polyester/eol KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 °C. Farge: 000 hvit, 015 svart

Magnus Johansson


1029 621 – 100 % bomull KOKKEJAKKE C46–C60 Vask 85 °C. Farge: 914 svart med grå bord

Økologisk hele veien Segers arbeider langsiktig med å redusere belastningen av miljøet. Et eksempel på dette er samarbeidet vårt med produsenter av økologisk bomull. Den økologiske bomullen dyrkes med naturgjødsel i en energibesparende produksjon i liten skala uten sprøyting mot skadedyr.


1037 621 – 100 % bomull KOKKEJAKKE C46–C60 Vask 85 °C. Farge: 000 hvit

8619 621 – 100 % bomull HERREBUKSE C44–C60 Vask 85 °C. Farge: 000 hvit, 015 svart

15


16


REBELL PÅ KJØKKENET

1043

624 – 99/1 % bomull/lycra KOKKEJAKKE C44–C56 Vask 60 °C. Farge: 076 mørkeblå

8623 624 – 99/1 % bomull/lycra

JEANSBUKSE I HERREMODELL, DENIM C44-C56 Vask 60°C. Farge: 076 mørkeblå

17


BAS

DET KLASSISKE KJØKKENET

Polyester/bomull Traveren på kjøkkenet, lett å vedlikeholde med lang levetid.

2330 253 – 52/48 % poly/bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 °C Farge: 000 hvit

TRADITION Bomull Segers store klassiker, både slitesterk og pen.

1041 240 – 52/48 % polyester/bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 °C Farge: 000 hvit

1330 603 – 100 % bomull

KOKKEJAKKE C44–C60, C62/64, C66/68 Vask 85 °C Farge: 000 hvit


KOMFORT Bomull En jakke med en myk følelse, et rimelig alternativ.

Faste knapper

2327 253 – 52/48 % poly/bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 °C Farge: 000 hvit

1230 253 – 52/48 % poly/bomull

KOKKEJAKKE C44–C60 – FASTE KNAPPER Vask 85 °C Farge: 000 hvit

1630

651 – 100 % bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 °C Farge: 000 hvit

STIL Bomull Tynn og behagelig, med lengre silhuett og lengre lengde i liv og erm.

1335

603 – 100 % bomull KOKKEJAKKE DAME C36–C50 Vask 85 °C Farge: 000 hvit

1430

602 – 100 % bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 °C Farge: 000 hvit

19

1530

602 – 100 % bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 °C Farge: 000 hvit 19


KJØKKEN – SERVERING

Svart og hvitt, klassiske fargevalg til restauranten ...

1104 622 – 100 % bomull BUSSERULL XS–XXL Vask 85 °C Farge: 000 hvit

1215

1215 305 – 55/45 % bomull/polyester HERRESKJORTE S–XXL Vask 40 °C Farge: 015 svart

1226

1226 304 – 60/40 % bomull/polyester DAMEBLUSE XS–XL Vask 40 °C Farge: 018 svart stripet

2545

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM Vask 85 °C Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa, 083 eplegrønn.

2327

253 – 52/48 % poly/bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 °C Farge: 000 hvit

2337

201/280 – 65/35 % polyester/bomull SMEKKEFORKLE CA. 75 X 110 CM Vask 85 °C Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 032 oransje, 028 brun, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

4622

4622 201 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 70 X 32 CM Vask 85 °C Farge: 015 svart

6106 299 – 50/50 % polyester/bomull PIKÉ DAME XS–XXL Vask 85 °C Farge: 000 hvit, 002 marine, 006 lyseblå, 005 blå, 015 svart, 032 oransje, 041 rød, 053 cerise, 085 eplegrønn.

8619

6110

199 – 95/5 % bomull/lycra T-SKJORTE DAME LE S–XL Vask 40 °C Farge: 000 hvit, 015 svart

6111

199 – 95/5 % bomull/lycra T-SKJORTE HERRE LE S–XXL Vask 40 °C Farge: 000 hvit, 015 svart

8619 621 – 100 % økologisk bomull HERREBUKSE C44–60 Vask 85 °C Farge: 000 hvit, 015 svart

20


1706

2327

6106 2327

6111

2337 2545

2337

2545

1104

21


KJØKKEN – SERVERING

5331

4330 4530

2545

4366

2337

4330 601 – 100 % bomull

4530 252 – 50/50 % bomull/polyester

5331 201 – 65/35 % polyester/bomull

2545

4366 228 – 65/35 % polyester/

201/280 – 65/35 % polyester/bomull SMEKKEFORKLE CA. 75 X 110 CM Vask 85 oC Farge 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 43 mørkerød, 051 lyserosa, 083 eplegrønn.

KOKKEJAKKE C44-C60 Vask 85 °C Farge: 014 grå, 015 svart

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM o Vask 85 C Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa, 083 eplegrønn.

KOKKEJAKKE, K.E, DAME, XS–XXL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 015 svart, 024 sand, 043 mørkerød, 053 cerise

bomull SMEKKEFORKLE CA. 75 X 95 CM Vask 85 oC Farge: 018 svart/grå stripet

KOKKEJAKKE C44-C60 Vask 85 oC Farge: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød

2337


1213 1222

1311

2545

053 cerise med ruter

1222

313 – 64/32/4 % bomull/polyester/stretch HERRESKJORTE S–XXL Vask 40 oC Farge: 004 lyseblå med ruter, 053 cerise med ruter

1213

313 – 64/32/4 % bomull/polyester/stretch DAMEBLUSE XS–XL   Vask 40 oC Farge: 004 lyseblå med ruter, 053 cerise med ruter

2545

606/615 – 100 % bomull MIDJEFORKLE CA. 75 X 85 CM Vask 60 oC Farge: 002 marine, 015 svart

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM o Vask 85 C Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

3445

23


KJØKKEN – SERVERING

1289

2745

1289 228 – 65/35 % polyester/bomull SKJORTE UNISEX XS–XXL Vask 85 oC Farge: 018 svart/grå stripet

2745

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 100 X 95 CM Vask 85 oC. Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.


5331

6106 1226

2337 4444 4344

6106 299 – 50/50 % polyester/bomull

5331 201 – 65/35 % polyester/bomull

1226 305 – 55/45 % bomull/polyester

4444

201/280 – 65/35 % polyester/bomull SMEKKEFORKLE CA. 75 X 110 CM o Vask 85 C. Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

2337

4344 228 – 65/35 % polyester/bomull

PIKÉ DAME XS–XXL Vask 85 oC. Farge: 000 hvit, 002 marine, 004 lyseblå, 005 blå, 015 svart, 033 oransje, 041 rød, 053 cerise, 085 eplegrønn.

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 75 X 43 CM o Vask 85 C Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 oC. Farge: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød.

SKJORTE DAME XS–XL Vask 40 oC. Farge: 015 svart

MIDJEFORKLE CA. 70 X 95 CM Vask 85 oC Farge: 018 svart/grå stripet

25


KJØKKEN – SERVERING Luer finner du på side 56–57 ...

4530

1213

8619

313 – 64/32/4 % bomull/polyester/stretch HERRESKJORTE S–XXL  o Vask 40 C. Farge: 004 lyseblå med ruter, 053 cerise med ruter

1213

4530 252 – 50/50 % bomull/polyester

8619 621 – 100 % bomull

1725 219 – 65/35 % polyester/bomull

BUKSE C44–C60 Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 015 svart

26

KOKKEJAKKE, K.E, DAME, XS–XXL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 015 svart, 024 sand, 043 mørkerød

LUE ONESIZE Vask 60 oC Farge: 005 blå trykket mønster


1215

6106

4530

4922

6106 299 – 50/50 % polyester/bomull

PIKÉ DAME XS–XL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 004 lyseblå, 005 blå, 015 svart, 033 oransje, 041 rød, 053 cerise, 085 eplegrønn.

4922 219 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 75 X 40 CM Vask 60 oC Farge: 005 blå

27


KJØKKEN – SERVERING

5331 6107

5330

2645

2745

4334


*T400® fiber

Stretch som gjør at plagget ikke bare sitter bra, men også holder fasongen vask etter vask.

2645

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 75 X 85 CM o Vask 85 C Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa, 083 eplegrønn.

6111

2745

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 100 X 95 CM o Vask 85 C Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa, 083 eplegrønn.

6114

4334 613 – 100 % bomull

SMEKKEFORKLE CA. 90 X 110 CM Vask 85 oC Farge: 008 marine/hvit

4722 277 – 77/23 % bomull/stretch T400 MIDJEFORKLE CA. 90 X 40 CM Vask 60 oC Kval. 277: 076 mørkeblå

4766 277 – 77/23 % bomull/stretch T400

4722

SMEKKEFORKLE CA. 90 X 75 CM Vask 60 oC Farge: 076 mørkeblå

4766

5330 201 – 65/35 % polyester/bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 oC. Farge: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød

5331 201 – 65/35 % polyester/bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 oC. Farge: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød

6107 299 – 50/50 % polyester/bomull

PIKÈ HERRE S–XXL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 004 lyseblå, 005 blå, 015 svart, 033 oransje, 041 rød, 053 cerise, 085 eplegrønn.

8621

8620

6111 199 – 95/5 % bomull/lycra

T-SKJORTE HERRE LANGERMET S–XXL Vask 40 oC Farge: 000 hvit, 015 svart

6114 126 – 96/4 % bomull/lycra

T-SKJORTE DAME KORTERMET S–XXL Vask 40 oC Farge: 002 marine/hvit stripet, 015 svart/ hvit stripet, 041 rød/hvit stripet

8620 299 – 99/1% bomull/lycra DAMEJEANS C34–C48

8621 299 – 99/1 % bomull/lycra JEANS HERRE C46–56 Vask 60 °C. Kval. 279: 076 mørkeblå

29


1015

1010 211 – 65/35 % polyester/bomull

1001 199 METALLKNAPPER

1015 211 – 65/35 % polyester/bomull

4222 211 – 65/35 % polyester/bomull

JAKKE HERRE 3/4 ERM C44–60 Vask 85 oC Farge: 129 svart/brun stripet

JAKKE DAME 3/4 ERM C34–48 Vask 85 oC Farge: 129 svart/brun stripet

30

5-pakn. FARGE: 103 SØLV, 105 GULL

MIDJEFORKLE CA. 70 X 38 CM Vask 85 oC Farge: 129 svart/brun stripet


KJØKKEN – SERVERING

1010 1228

4222

1228 305 – 80/20 % bomull/polyester DAMEBLUSE XS–XL Vask 60 °C Farge: 015 svart

1228 306 – 60/40 % bomull/polyester DAMEBLUSE XS–XL Vask 60 °C Farge: 000 hvit, 003 himmelblå, 111 grå.

31


4330

4530 0560

5330

2745

4266

5331 201 – 65/35 % polyester/bomull

4530 201 – 50/50 % bomull/polyester

0560 211 – 65/35 % polyester/bomull

2745

4266 211 – 65/35 % polyester/bomull

5330 201 – 65/35 % polyester/bomull

KOKKEJAKKE K.E C44–60 Vask 85 oC Farge: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 100 X 95 CM Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

KOKKEJAKKE, K.E, DAME, XS–XXL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 015 svart, 024 sand, 043 mørkerød, 053 cerise.

SMEKKEFORKLE CA. 75 X 115 CM Vask 85 oC Farge: 129 svart/brun stripet

LUE S/M, L/XL Vask 85 oC Farge: 129 brun/svart vevd stripet

KOKKEJAKKE K.E C44–60 Vask 85 oC Farge: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød


KJØKKEN – SERVERING

6107 6106

4244 2745

6107 299 – 50/50 % polyester/bomull

6106 299 – 50/50 % polyester/bomull

2745

4244 211 – 65/35 % polyester/bomull

PIKÈ HERRE S–XXL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 004 lyseblå, 005 blå, 015 svart, 033 oransje, 041 rød, 053 cerise, 085 eplegrønn.

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 100 X 95 CM Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

PIKÉ DAME XS–XL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 004 lyseblå, 005 blå, 015 svart, 033 oransje, 041 rød, 053 cerise, 085 eplegrønn.

MIDJEFORKLE CA. 90 X 90 CM Vask 85 oC Farge: 129 svart/brun stripet

33


5331 1215

2545

34

1518


KJØKKEN – SERVERING

6106

4530

1215 306 – 60/40 % bomull/polyester HERRESKJORTE S–XXL Vask 40 oC Farge: 000 hvit, 003 himmelblå, 111 grå

2745

1518 214 – 65/35 % polyester/bomull

MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM Vask 60 oC Farge: 018 svart/grå stripet Finnes også som smekkeforkle, art.nr. 1519 214 018

2745

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 100 X 95 CM Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

4444

4444

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 75 X 43 CM o Vask 85 C Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

4530 201 – 50/50 % bomull/polyester KOKKEJAKKE, K.E, DAME, XS–XXL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 015 svart, 024 sand, 043 mørkerød, 053 cerise.

5331 201 – 65/35% polyester/bomull KOKKEJAKKE C44–C60 Vask 85 oC Farge: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød.

6106 299 – 50/50 % polyester/bomull

PIKÉ DAME XS–XXL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 004 lyseblå, 005 blå, 015 svart, 033 oransje, 041 rød, 053 cerise, 085 eplegrønn.

35


1293

2745

2745 229 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE 100 X 95 CM Vask 85 oC Farge: 078 midnattsblå, 116 antrasitt grå

1293

2545

2645 229 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE 75 X 85 CM Vask 85 oC Farge: 078 midnattsblå, 116 antrasitt grå

2545 229 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE 100 X 95 CM Vask 85 oC Farge: 078 midnattsblå, 116 antrasitt grå


KVALITET FRA KJØKKEN TIL SERVERING

1293 229 – 65/35 % polyester/bomull SKJORTE UNISEX XS–XXL Vask 85 oC Farge: 078 midnattsblå, 116 antrasitt grå

2337 229 – 65/35 % polyester/bomull SMEKKEFORKLE 75 X 110 CM Vask 85 oC Farge: 078 midnattsblå, 116 antrasitt grå

37


1286

6550

1285

6555

1575

1570

1285 341 – 68/29/3 % bomull/polyester/elastan

1570 201 – 65/35 % polyester/bomull

6550 216 – 65/35 % polyester/bomull

1286 341 – 68/29/3 % bomull/polyester/elastan

1575 201 – 65/35 % polyester/bomull

6555 216 – 65/35 % polyester/bomull

HERRESKJORTE S–XXL Vask 60oC, svart 40oC. Farge: 000 hvit, 015 svart

DAMEBLUSE XS–XL Vask 60oC, svart 40oC. Farge: 000 hvit, 015 svart

HERREBUKSE C44–60, C146–154 Vask 85 oC Farge: 015 svart

DAMEBUKSE C34–48 Vask 85 oC Farge: 015 svart

DAMEVEST C34–48 Vask 60 oC Farge: 015 svart

HERREVEST C44–58 Vask 60 oC. Farge: 015 svart


KLASSISK SERVERING 4544 216 – 65/35 % polyester/ bomull MIDJEFORKLE CA. 75 X 90 CM Vask 85 oC Farge: 015 svart

4522 216 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 70 X 32 CM Vask 85 oC Farge: 015 svart

4566 216 – 65/35 % polyester/bomull SMEKKEFORKLE CA. 90 X 120 CM Vask 85 oC Farge: 015 svart

39


EN SKARP PROFIL

5330 4530

1884

1015 271 – 65/35 % polyester/bomull SERVERINGSJAKKE DAME C34–48 Vask 85 oC Farge 015 svart

1010 271 – 65/35 % polyester/bomull SERVERINGSJAKKE HERRE C46–60 Vask 85 oC Farge: 015 svart

2337

2545

1449 651 – 100 % bomull MIDJEFORKLE CA. 100 X 95 CM Vask 85 oC Farge: 000 hvit

2337

201/280 – 65/35 % polyester/bomull SMEKKEFORKLE CA. 75 X 110 CM Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

2545

201/280 – 65/35 % polyester/bomull MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM o Vask 85 C Farge: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød, 051 lyserosa.

4530 252 – 50/50 % bomull/polyester KOKKEJAKKE, K.E, DAME, XS–XXL Vask 85 oC Farge: 000 hvit, 002 marine, 015 svart, 024 sand, 043 mørkerød, 053 cerise

5330 201 – 65/35 % polyester/bomull

KOKKEJAKKE K.E C44–60 Vask 85 oC Farge: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød

1881 999 – okseskinn LOMMEBOK Farge: 015 svart

1884 999 – lakkert overflate LOMMEBOK Farge: 085 grønn

40


1010 1015

1449

41


RETRO KLASSIKER – helt uunnværlig for gjennomføring av helhetsfølelsen.

1200

253/201 – 65/35 % polyester/bomull SERVERINGSJAKKE DAME C34–50 Vask 000 hvit 85 oC, 015 svart 60 oC. Farge: 000 hvit, 015 svart.

1300

253/201 – 65/35 % polyester/bomull SERVERINGSJAKKE HERRE C44–60 Vask 000 hvit 85 oC, 015 svart 60 oC. Farge: 000 hvit, 015 svart.

Skulderstropper og knapper finner du på side 59... 42

4667 201 – 65/35 % polyester/

bomull VINKELNERFORKLE CA. 75 X 100 CM Vask 85 oC Farge: 015 svart.


43


1350 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra

VEST HERRE C46–58 Vask 40 oC Farge: 015 svart

1380 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra

44

VEST HERRE C46–58 Vask 40 oC Farge: 015 svart

6350 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra

VEST DAME C34–48 Vask 40 oC Farge: 015 svart

1385 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra

VEST DAME C34–48 Vask 40 oC Farge: 015 svart


2448 252 – 50/50 % bomull/polyester

MIDJEFORKLE CA. 32 X 40 CM Vask 60 oC Farge: 000 hvit 216 – 65/35 % polyester/bomull SKJØRT C34–48 o Vask 85  C Farge: 015 svart Hårbånd art.nr. 0580 216 015, skjorte 1286 341 015

2252

45


515 45/52/3 % ull/poly/lycra

46

46


KOMPLETT

– design og kvalitet for hotell og restaurant.

47


515

lengre vest, 68 cm

6008 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra 2316 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra

7216 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra

VEST DAME C32–48 Vask 40 oC Farge: 015 svart

DAMEJAKKE – LENDGE 62 CM – C32–48 Vaskeri Farge: 015 svart

2320 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra SKJØRT – LENDGE 60 CM – C34–48 Vask 40 oC Farge: 015 svart

linning, hemper og lommer

kort vest, lengde 53 cm

utstilt modell uten linning

smal modell

kort modell, 62 cm

45/52/3 % ull/poly/lycra

8466 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra 6012 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra DAMEBUKSE C32–48 Vask 40 oC Farge: 015 svart

VEST LANG DAME C32–48 Vask 40 oC Farge: 015 svart

SKJØRT – LENDGE 52 CM – C32–48 Vask 40 oC Farge: 015 svart


lengre jakke, 72 cm

rett modell, mer vidde over lår

smal modell uten linning

8468 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra

7218 515 – 45/52/3 % ull/poly/lycra

DAMEBUKSE C32–48 Vask 40 oC Farge: 015 svart

DAMEJAKKE – LENGDE 72 CM – C34–48 Vaskeri Farge: 015 svart

2319 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra 7219 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra 6009 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra 8481 515 – 45/52/3 % ull/polyester/lycra SKJØRT – LENDGE 55 CM – C32–48 Vask 40 oC Farge: 015 svart

HERRJAKKE C44–60 Vaskeri Farge: 015 svart

VEST HERRE C44–60 Vask 40 oC Farge: 015 svart

HERREBUKSE C44–60, C146–154 Vask 40 oC Farge: 015 svart

49


542 60/38/2 % ull/poly/lycra

11 modeller i tre färger

DRAKT DAME

– design og kvalitet for hotell og restaurant.

50


51


542

7216 542 – 60/38/2% ull/polyester/ lycra DAMEJAKKE – LENDGE 62 CM – C32–48 Vaskeri Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå

8466 542 – 60/38/2% ull/polyester/ lycra DAMEBUKSE C34–48 Vask 40 oC Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå

8470 542 – 60/38/2% ull/polyester/lycra 2316 542 – 60/38/2% ull/polyester/ DAMEBUKSE C34–48 Vask 40 oC. Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå

2319 542 – 60/38/2% ull/polyester/lycra SKJØRT – LENDGE 55 CM – C32–48 Vask 40 oC Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå

52

linning, hemper og lommer

smal modell uten linning

smal modell

rette ben, bootcut

kort modell, 62 cm

60/38/2 % ull/poly/lycra

lycra SKJØRT – LENDGE 52 CM – C34–48 Vask 40 oC Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå


utskrådd modell uten linning lengre vest, 68 cm

lengre jakke, 72 cm

kort vest, lengde 53 cm

rett modell, mer vidde over lår

MARINE – SVART – ANTRASITT

6008 542 – 60/38/2% ull/polyester/lycra 7218 542 – 60/38/2% ull/polyester/lycra 8468 542 – 60/38/2% ull/polyester/lycra 2320 542 – 60/38/2% ull/polyester/ DAMEVEST C32–48 Vask 40 oC Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå

DAMEJAKKE – LENDGE 72 CM – C34–48 Vaskeri Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå

DAMEBUKSE C34–48 Vask 40 oC. Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå

lycra SKJØRT – LENDGE 60 CM – C34–48 Vask 40 oC Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå

6012 542 – 60/38/2% ull/polyester/lycra DAME LANG VEST C32–48 Vask 40 oC Farge: 002 marine, 015 svart, 116 grå

53


549 54/44/2 % ull/poly/lycra

7216 549 – 54/44/2 % polyester/ull/lycra DAMEJAKKE – LENDGE 62 CM – C32–48 Vaskeri Farge: 115 striper svart/grå stripet

54

2319 549 – 54/44/2 % polyester/ull/

lycra SKJØRT – LENDGE 55 CM – C32–48 Vask 40 oC Farge: 115 striper svart/grå stripet


NÅLESTRIPER

8466 549 – 54/44/2 % polyester/ull/lycra DAMEBUKSE C32–48 Vask 40 °C Farge: 115 striper svart/grå stripet

6008 549 – 54/44/2 % polyester/ull/lycra VEST DAME C32–48 Vask 40 oC Farge: 115 striper svart/grå stripet

55


BARN PÅ KJØKKENET

1720

1031

1031

4804 1031

1031

4803

8017

4801

1031 252 – 50/50 % POLYESTER/BOMULL KOKKEJAKKE BARN CL 80–150

8017 203/251 – 50/50 % POLYESTER/BOMULL KOKKEBUKSE BARN CL 80–150

Klassisk modell med avtagbare kuleknapper. Langt oppbrettbart erme. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 252: 000 hvit, 003 himmelblå, 053 cerise

Strikklinning med snor. Sidelommer. Vask 85 °C. Svart 60 °C. Kval. 203: 019 pepita svart Kval. 251: 015 svart

4803 613 – 100 % BOMULL 4804 609 – CTC-BELAGT BOMULL SMEKKEFORKLE BARN CL 100/120 (CA. 60 X 65 CM), 130/150 (CA. 70 X 90 CM)

Fast nakkebånd. Påsydd lomme høyre side. Vask 40°C.(CTC), Vask 60°C, bomullsstripet. Kval. 613: 008 marine Kval. 609: 990 multi

4801 201 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL MIDJEFORKLE BARN CA. 60 X 65 CM

Påsydd lomme på høyre side. Vask 85 °C. Kval. 201: 051 lyserosa


INDEKS INNHOLD: LUER OG TILBEHØR Side 58–59

SKJORTE OG BLUSE Side 60–61

PIKE, T-SKJORTE OG OVERDEL Side 61–62

SERVERINGSJAKKER & VESTER Side 62–63

DRAKT

Side 63–65

KOKKEJAKKER Side 66–68

FORKLÆR Side 68–72

OVERDELER Side 72

BUKSER OG SKJØRT

Side 72–73 1217 306 – 60/40 % BOMULL/POLYESTER HERRESKJORTE LANGERMET S–XXL

Klassisk modell, litt slankere. Blåmønstrede detaljer på innside av hals, mansjett/splitt, fremre stripet. Vask 40 °C. Kval. 306: 005 hvit med blå detaljer SE SIDE 61

HÅNDDUKER & SERVIETTER Side 74

Indeks på www.segers.se, oppdateres kontinuerlig

57


LUER OG TILBEHØR

1703 999 – AV SLITESTERKT PAPIR KOKKELUE ONESIZE

Regulerbar størrelse. 10 stykker/pakke. Kval. 999: 000 hvit

1705 622 – 100 % BOMULL KOKKELUE XS–XL

VASK 85 °C. Kval. 622: 000 hvit

1901 203 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER KOKKESKJERF ONESIZE

1902 252 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER KOKKESKJERF ONESIZE

Vask 60 °C Kval. 203: 019 pepita svart

Vask 85 °C, 015 svart: 60 °C. Kval. 252: 000 hvit, 002 marine, 015 svart

1909 201/252 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL HALSTØRKLE ONESIZE

Modell med borrelåsknepping. Vask 85 °C. Kval. 201: 015 svart Kval. 252: 000 hvit, 002 marine

0561 252 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER HALSTØRKLE – ONESIZE

Modell for knyting. Ca. 96 x 56 cm. Vask 85 °C. Svart 60 °C. Kval. 252: 000 hvit, 015 svart

1704 240 – 50/50 % BOMULL/POLY. KOKKELUE ONESIZE

0562 251/257 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER CAPS MED HÅRNETT ONESIZE

Regulerbar med borrelås. Bordbånd nederst. Vask 60 °C. Kval. 240: 914 grå bord, 915 svart bord

Regulerbar med snøre og stopper. Nett/pose. Vask 85 °C. Svart 60°. Kval. 252: 015 svart Kval. 257: 000 hvit

Nyhet!

1709 240 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER CAPS M/NETT ONESIZE

1723 240 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER CAPS ONESIZE

1723 252 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER CAPS ONESIZE

Regulerbar med strikk. Vask 60°C. Kval. 240: 000 hvit

Modell med netting i toppen. Regulerbar størrelse. Vask 85 °C. Kval. 240: 000 hvit.

Modell med netting i toppen. Regulerbar størrelse. Vask 60 °C. Kval. 252: 002 marine, 015 svart, 043 mørkerød

1713 999 – AV SLITESTERKT PAPIR KOKKELUE ONESIZE, 30 CM HØY

Regulerbar. Høy modell, åpen opptil. Kval. 999: 000 hvit

1724 240 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER LUE S–XL

Oppbrettbar brett og luftehull. Vask 85 °C Kval. 240: 000 hvit

1724 201 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL LUE S–XL

Oppbrettbar brett og luftehull. Vask 85 °C Kval. 201: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart, 041 rød, 043 mørkerød

1720 240/251 – 50/50 % BOMULL/POLY. KOKKELUE ONESIZE

Nyheter!

Regulerbar. Vask 85 °C, 015 svart: 60 °C. Kval. 240: 000 hvit Kval. 251: 015 svart

1716 199 – BOMULL/POLYESTER BASEBALLCAPS ONE SIZE

Regulerbar størrelse. Vask 40 °C. Kval. 199: 000 hvit

58

1706 622 – 100 % BOMULL LUE S/M, L/XL

1706 203 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER LUE S/M, L/XL

Modell med strikk bak. Vask 85 °C. Kval. 607: 000 hvit

Modell med strikk bak. Vask 85 °C. Kval. 203: 019 pepita svart

1706 201 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL LUE S/M, L/XL

1706 228 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL LUE S/M, L/XL

Modell med strikk bak. Vask 85 °C. Kval. 201: 002 marine, 015 svart, 041 rød, 043 mørkerød

Modell med strikk bak. Vask 85 °C. Kval. 228: 018 svart/grå stripet


LUER OG TILBEHØR

1708 280 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL LUE ONESIZE

1725 214/219 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL LUE ONESIZE

Modell med vattert stripet. Regulerbar størrelse med strikk bak. Vask 85 °C. Kval. 280: 000 hvit, 015 svart

Justerbar med borrelås bak. Vask 60 °C. Kval. 214: 018 svart/grå stripet Kval. 219: 005 blått, trykket mønster

1721 699 CAPS ONESIZE MODELL MED LUFTEHULL. REGULERBAR STØRRELSE.

Kan ikke vaskes. Kval. 699: 009pepita blå, 015 svart

0560 216 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL LUE S/M, L/XL

0560 211 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL LUE S/M, L/XL

0550 216 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL HÅRBÅND/HALSPYNT CA. 8 X 110 CM

Lue med strikk bak. Vask 85 °C. Kval. 216: 015 svart strukturstripet

Lue med strikk bak. Vask 85 °C. Kval. 211: 129 svart/brun vevd stripet

Modell med innsydd spiss i begge ender. Vask 85 °C. Kval. 216: 015 svart strukturstripet

0560 613 – 100 % BOMULL LUE S/M, L/XL

0560 201 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL LUE S/M, L/XL

Lue med strikk bak. Vask 60 °C. Kval. 613: 008 marine/hvit trykket stripet

Lue med strikk bak. Vask 85 °C. Kval. 201: 015 svart

0020 603 – 100 % BOMULL KNAPPEBÅND S–XL

1000 199 – PLAST PLASTKNAPPER 10-PAKN.

Vask 85 °C Kval. 603: 000 hvit For kokkejakker.

Kval. 199: 000 hvit, 002 marine, 005 blå, 015 svart, 041 rød, 044 vinrød, 103 sølv, 106 gull For kokkejakker.

0580 216 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL HÅRBÅND ONESIZE

Retromodell med broderi. Justerbar med strikk bak. Vask 60 °C. Kval. 216: 015 svart strukturstripet

1101 199 – FLETTET BÅND SKULDERSTROPPER/PAR

1001 199 – METALL METALLKNAPPER 5-PAKN.

1881 999 – OKSESKINN LOMMEBOK

1884 999 – LAKKERT OVERFLATE LOMMEBOK

Kval. 199: 100 svart/gull, 101 svart/sølv, 106 gull For serveringsjakker.

Kval. 199: 103 sølv, 105 gull For serveringsjakker.

Kval. 999: 015 svart

Kval. 999: 085 grønn

1312 199 – 100 % SILKE SLIPS 6 X 150 CM

1311 999 – 100 % POLYESTER. 1310 999 – POLYESTER SLØYFE FERDIGKNYTT SLIPS 8 X 150 CM

Kval. 199: 005 blå, 006 lyseblå, 032 oransje, 041 rød, 051 lyserosa, 053 cerise, 081 lime

Kval. 999: 015 svart

Regulerbar. Kval. 999: 015 svart

1313 199 – 100 % SILKE SKJERF 30 X 150 CM

Kval. 199: 005 blå, 006 lyseblå, 032 oransje, 041 rød, 053 cerise

59


SKJORTE, BLUSE

1215 305 – 55/45 % BOMULL/POLYESTER 1215 306 – 60/40 % BOMULL/POLYESTER HERRESKJORTE S–XXL

Klassisk modell, litt slankere snitt. Langt eller kort erme. Brystlomme. Vask 40 °C Kval. 305: 015 svart Kval. 306: 000 hvit, 003 lysblå, 111 lysegrå 015 svart

000 hvit

003 lyseblå

111 lysegrå

015 svart

000 hvit

003 lyseblå

111 lysegrå

Samtlige farger finnes med kort erme art.nr. 1235

1226 305 – 55/45 % BOMULL/POLYESTER 1226 306 – 60/40 % BOMULL/POLYESTER DAMESKJORTE, XS–XL

Klassisk, noe innsvinget modell, med langt eller kort erme. Brystlomme. Vask 40 °C Kval. 305: 015 svart Kval. 306: 000 hvit, 003 lysblå, 111 lysegrå

Samtlige farger finnes med kort erme art.nr. 1246

1228 305 – 55/45 % BOMULL/POLYESTER 1228 306 – 60/40 % BOMULL/POLYESTER DAMEBLUSE, XS–XL

Figurformet med 3/4 erme. Skjortekrage og åpen halsknepping. Lomme til penn på venstre erme. Formet stripet nederst. Vask 60 °C. Kval. 305: 015 svart Kval. 306: 000 hvit, 003 lysblå, 111 lysegrå 015 svart

1215 304 – 60/40 % BOMULL/ POLYESTER HERRESKJORTE, S–XXL

1226 304 – 60/40 % BOMULL/ POLYESTER DAMESKJORTE, XS–XL 018 svart stripet

018 svart stripet

111 lysegrå

Rynket stretchkvalitet. Innsvinget bluse. Skjortekrage med rosett. Spiss på rosettbånd og mansjett. Vask: 60 °C Kval. 341: 000 hvit

1213 313 – 62/32/4 % BOMULL/ POLYESTER/STRETCH HERRESKJORTE, S–XXL

1222 313 – 62/32/4 % BOMULL/ POLYESTER/STRETCH DAMEBLUSE, XS–XXL

Klassisk modell, litt slankere. med langt erme. Vask: 40 °C. Kval. 313: 006 lyseblå, 053 cerise

Klassisk modell, innsvinget med langt erme. Vask: 40 °C. Easy Kval. 313: 004 lyseblå, 053 cerise 006 lyseblå

60

003 lyseblå

1288 341– 68/29/3 % BOMULL/ POLYESTER/ELASTAN DAMEBLUSE, XS–XL

Klassisk modell, litt slankere. Vask: 40 °C. Easy Care. Kval. 304: 018 hvit/svart vevd stripet

Klassisk, noe innsvinget modell, med langt erme. Vask: 40 °C. Easy Care. Kval. 304: 018 hvit/svart vevd stripet

000 hvit

053 cerise

006 lyseblå

053 cerise


1285 341 – 68/29/3 % BOMULL/POLYESTER/ELASTAN HERRESKJORTE S–XXL

1286 341– 68/29/3 % BOMULL/ POLYESTER/ELASTAN DAMEBLUSE XS–XL

Rynket stretchkvalitet. Langt oppbrettbart erme som kneppes med bånd. Mansjett regulerbar i to stillinger. Vask 60 °C. Svart 40 °C. Kval. 341: 000 hvit, 015 svart

Rynket stretchkvalitet. Noe figursvinget. Langt oppbrettbart erme som kneppes med bånd. Mansjett regulerbar i to stillinger. Vask 60 °C. Svart 40 °C. Kval. 341: 000 hvit, 015 svart 000 hvit

015 svart

000 hvit

1217 306 – 60/40 % BOMULL/POLYESTER HERRESKJORTE LANGERMET S–XXL

1220 306 – 60/40 % BOMULL/POLYESTER DAMESKJORTE LANG ERM XS-XXL

Klassisk modell, litt slankere. Blåmønstrede detaljer på innside av hals, mansjett/splitt, fremre stripet. Vask 40 °C. Kval. 306: 005 hvit med blå detaljer

Klassisk modell, innsvinget. Blåmønstrede detaljer på innside av hals, mansjett/splitt, fremre stripet. Vask 40 °C. Kval. 306: 005 hvit med blå detaljer

Nyhet!

015 svart

Nyhet!

PIKÉTRØYER, T-SKJORTE, TOPPER

1106 199 – 100 % BOMULL 155 GR/M2. T-SKJORTE – UNISEX, S–XXL

Klassisk modell med rund hals. Kort erme. Vask 60 °C Kval. 199: 000 hvit, 002 marine, 005 blå, 015 svart, 024 sand, 041 rød, 043 mørkerød, 081 lime 000 hvit

002 marine

005 blå

015 svart

024 sand

041 rød

043 mørkerød

081 lime

6106 299 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER PIKÉSKJORTE DAME XS-XXL

Figursydd modell med kort erme. Ribbestrikket krage og ermbånd. Knepping med tre knapper. Halvmåneforsterkning i nakken. Splitt i sidene. Vask 85 °C. Krymper ca. 5 %. Kval. 299: 000 hvit, 002 marine, 006 lyseblå, *005 blå, 015 svart, *032 oransje, 041 rød, *053 cerise, *083 eplegrønn * finnes kun fra str. XS–XL 000 hvit

002 marine

006 lyseblå

000 hvit

002 marine

006 lyseblå

005 blå

015 svart

032 oransje

041 rød

053 cerise

083 eplegrønn

6107 299 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER PIKÉSKJORTE HERRE, XS-XXL

Figursydd modell med kort erme. Ribbestrikket krage og ermbånd. Knepping med tre knapper. Halvmåneforsterkning i nakken. Splitt i sidene. Vask 85 °C. Krymper ca. 5 %. Kval. 299: 000 hvit, 002 marine, 006 lyseblå, *005 blå, 015 svart, *032 oransje, 041 rød, *053 cerise, *083 eplegrønn. * finnes kun fra str. S–XXL 005 blå

015 svart

032 oransje

041 rød

053 cerise

083 eplegrønn

61


PIKÉTRØYER, T-SKJORTE

6110 199 – 95/5 % BOMULL/LYCRA 190 GR/M2 T-SKJORTE DAME, S–XL

6111 199 – 95/5 % BOMULL/LYCRA 190 GR/M2 T-SKJORTE HERRE, S–XXL

Figurformet modell med rund hals. Langt erme. Vask 40 °C Kval. 199: 000 hvit, 015 svart

Modell med rund hals. Langt erme. Vask 40 °C Kval. 199: 000 hvit, 015 svart 000 hvit

015 svart

6108 199 – 95/5 % BOMULL/LYCRA 190 GR/M2 T-SKJORTE DAME S–XL

000 hvit

015 svart

7801 199 – 100 % POLYESTER FLEECETRØYE – UNISEX S–XXL

Unisexmodell med to sidelommer. Regulerbar nederst. Vask 40 °C Kval. 199: 015 svart

Figurformet modell med rund hals. Kort erme. Vask 40 °C Kval. 199: 000 hvit, 015 svart 000 hvit

015 svart

015 svart

SERVERINGSJAKKER & VESTER 1010 271– 57/40/3 % BOMULL/ POLYESTER/EOL JAKKE HERRE, C46–60

1015 271– 57/40/3 % BOMULL/ POLYESTER/EOL JAKKE DAME, C36–48

DOW-stretch-sateng. Modell med ståkrage. Langsgående sømmer foran. Sømmer i ryggen. Splitt i sidene. 3/4 erme. Lomme til penn. Løse metallknapper art.nr. 1001, se side 59. Hempe i nakke. Vask: 85 °C Kval. 271: 015 svart

DOW-stretch-sateng. Modell med ståkrage. Langsgående sømmer foran. Sømmer i ryggen. Splitt i sidene. 3/4 erme. Lomme til penn. Løse metallknapper art.nr. 1001, se side 59. Hempe i nakke. Vask: 85 °C Kval. 271: 015 svart

015 svart

1010 211 – 65/35 % BOMULL/POLYESTER JAKKE HERRE, C46–60

1015 211 – 65/35 % BOMULL/POLYESTER JAKKE DAME, C36–48

Modell med ståkrage. Langsgående sømmer foran. Sømmer i ryggen. Splitt i sidene. 3/4 erme. Lomme til penn. Løse metallknapper art.nr. 1001, se side 59. Hempe i nakke. Vask: 85 °C Kval. 211: 129 svart/brun stripet

Modell med ståkrage. Langsgående sømmer foran. Sømmer i ryggen. Splitt i sidene. 3/4 erme. Lomme til penn. Løse metallknapper art.nr. 1001, se side 59. Hempe i nakke. Vask: 85 °C Kval. 211: 129 svart/brun stripet

015 svart

129 svart/brun stripet

62

129 svart/brun stripet

1300 201/253 – 65/35 % BOMULL/POLYESTER JAKKE HERRE, C44-60

1200 201/253 – 65/35 % BOMULL/POLYESTER JAKKE DAME, C34–50

Klassisk serveringsjakke med kinesisk krage. Sømmer i rygg. Brystlomme. Sidelommer. Stropper for skulderklaffer. Løse metallknapper art.nr. 1001, se side 59. Vask: hvit 85 °C. Kval. 201: 015 svart Kval. 253: 000 hvit

Klassisk serveringsjakke med kinesisk krage. Sømmer i rygg. Brystlomme. Sidelommer. Stropper for skulderklaffer. Løse metallknapper art.nr. 1001, se side 59. Vask: hvit 85 °C. Kval. 201: 015 svart Kval. 253: 000 hvit

000 hvit

015 svart

000 hvit

015 svart


1289 228 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL SKJORTE UNISEX XS–XXL

1293 223 – 65/35% POLYESTER/ BOMULL SKJORTE UNISEX XS–XXL

Rett modell med korte ermer og skjult knepping. Ståkrage med trykknapp. Lomme til penn på venstre erme. Hempei nakken. Vask 85 °C. Kval. 228: 018 svart/grå vevd stripet

Rett modell med korte ermer. Ståkrage. Hempe i nakken. Trykknapper. Brystlomme. Sidelommer i langsgående sømmer foran. Splitt på begge sider foran. Langsgående sømmer bak. Forsterkende sømmer i avvikende farge. Vask 85 °C. Kval. 223: 078 midnattsblå, 116 antrasitt, vevd stripet

018 svart/grå stripet

Nyhet!

1380 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA HERREVEST C44–C64

1350 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA HERREVEST C46–C58

1385 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA DAMEVEST C32–C50

6350 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA DAMEVEST C34–C48

Figursydd modell med krage. Langsgående sømmer foran og bak. Brystlomme, to sidelommer samt innerlomme. Regulerbar bånd i rygg. Helfôret. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart

Påkostet retroklassisk modell med mange lommer. Innerlomme. Krage. Langsgående sømmer foran og bak. Forsterkede stripeter på lommene i imitert skinn. Regulerbar bånd i rygg. Helfôret. Vask 40 °C Kval. 510: 015 svart

6555 216 - 65/35% POLYESTER/BOMULL HERREVEST C46–C58

078 midnattsblå

116 antrasitt

6009 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA HERREVEST C44–C60

6550 216 - 65/35 % POLYESTER/BOMULL DAMEVEST C34–C48

6008 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA DAMEVEST C32–C48

Assymetrisk skåret vest med langsgående sømmer foran. Strykbare trykknapper. Helfôret med pennelomme. Korketrekkerlomme, to sidelommer. Splitt i sidene. Regulerbare bånd i sidene. Hempe i nakken. Vask 60 °C. Kval. 216: 015 svart strukturstripet

Enveis-stretch. Modell med sømmer over bryst og i rygg. Brystlomme og sidelommer. Reguleres med knapper i rygg. Fôr i 100 % polyester. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart

DRAKT 7216 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA DAMEJAKKE C32–C48 7216 542 – 60/38/2 % ULL/POLY/LYCRA DAMEJAKKE C32–C48 7216 549 – 54/44/2 % ULL/POLY/LYCRA DAMEJAKKE C32–C48

Slim fit-modell med to knapper. Krage og brett. To sidelommer med lommelokk, innerlomme. Fôr i 100 % polyester. Lengde bak på midten 62 cm*. Vaskeri. Kval. 515: 015 svart Kval. 542: 002 marine, 015 svart, 116 antrasitt Kval. 549: 115 striper svart/grå stripet

002 marine

015 svart

015 svart

116 antrasitt

115 striper svart/grå stripet

7218 542 – 60/38/2 % ULL/POLY/LYCRA DAMEJAKKE C34–C48

Toveis-stretch. Slim fit-modell med tre knapper. Krage og brett. To sidelommer med lommelokk, innerlomme. Fôr i 100 % polyester. Lengde bak på midten 72 cm*. Vaskeri. Kval. 542: 002 marine, 015 svart, 116 antrasitt

002 marine

015 svart

116 antrasitt

63


DRAKT

* gjelder størrelse 38 dame, str. 50 herre

7219 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA HERREJAKKE C44–C60

6009 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA HERREVEST C44–C60

Enveis-stretch. To-knappsmodell med smalere passform. Krage og brett. Brystlomme, to sidelommer med lommelokk og innerlomme. Fôr i 100 % polyester. Lengde bak på midten 75cm*. Vaskeri. Kval. 515: 015 svart

Enveis-stretch. Modell med sømmer over bryst og i rygg. Brystlomme og sidelommer. Reguleres med knapper i rygg. Fôr i 100 % polyester. Lengde bak på midten 58 cm. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart

6008 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA DAMEVEST C32–C48 6008 542 – 60/38/2 % ULL/POLY/LYCRA DAMEVEST C32–C48 6008 549 – 44/54/2 % ULL/POLY/LYCRA DAMEVEST C32–C48

Modell med sømmer over bryst og i rygg. Brystlomme og sidelommer. Reguleres med knapper i rygg. Fôr i 100 % polyester. Lengde bak på midten 53 cm*. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart Kval. 542: 002 marine, 015 svart, 116 antrasitt Kval. 549: 115 striper svart/grå stripet

002 marine

015 svart

015 svart

115 striper svart/grå stripet

116 antrasitt

6012 515 – 45/52/3% ULL/POLY/LYCRA DAMEVEST C32–C48 6012 542 – 60/38/2 % ULL/POLYESTER/LYCRA DAMEVEST C32–C48

Nyhet!

Toveis-stretch. Modell med sømmer over bryst og i rygg. Brystlomme. Sidelommer, nøkkelhempe i høyre. Reguleres med bånd og knapper i rygg. Fôr i 100 % polyester. Lengde bak på midten 68 cm*. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart Kval. 542: 002 marine, 015 svart, 116 antrasitt

015 svart

002 marine

015 svart

116 antrasitt

2316 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA SKJØRT C32–C48 2316 515 – 43/55/2 % ULL/POLYESTER/LYCRA SKJØRT C32–C48

Enveis-stretch. Rett modell med linning, lommer, høyre med nøkkelhempe. Glidelås, motfold midt bak. Fôr i 100 % polyester. Lengde 52 cm*. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart 015 svart

Nyhet!

002 marine

015 svart

015 svart

116 antrasitt

116 antrasitt

2319 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA SKJØRT C32–C48 2319 542 – 60/38/2 % ULL/POLY/LYCRA SKJØRT C32–C48 2319 549 – 44/54/2% ULL/POLY/LYCRA SKJØRT C32–C48

Toveis-stretch. Smal modell uten linning og med glidelås bak. Splitt midt bak. Fôr i 100 % polyester. Lengde 55 cm*. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart Kval. 542: 002 marine, 015 svart, 116 antrasitt Kval. 549: 115 striper svart/grå stripet

64

015 svart

002 marine

115 striper svart/grå stripet


2320 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA SKJØRT C32–C48 2319 542 – 60/38/2 % ULL/POLY/LYCRA SKJØRT C32–C48

Nyhet!

Toveis-stretch. Smal modell uten linning med glidelås bak. Nøkkelhempe. Splitt midt bak. Fôr i 100 % polyester. Lengde 55 cm*. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart Kval. 542: 002 marine, 015 svart, 116 antrasitt

015 svart

002 marine

015 svart

116 antrasitt

8466 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA DAMEBUKSE C32–C48 8466 542 – 60/38/2 % ULL/POLY/LYCRA DAMEBUKSE C32–C48 8466 549 – 44/54/2 % ULL/POLY/LYCRA BUKSE C32–C48

Toveis-stretch. Smalere modell med slett front. Skråstilte lommer foran. Stropper. Krok og hekte. Livhøyde 21 cm, innvendig benlengde 82 cm*, fotvidde 40 cm*. Vask 40 °C. Kval. 542: 002 marine, 015 svart, 116 antrasitt Kval. 549: 115 striper svart/grå stripet 015 svart

002 marine

015 svart

116 antrasitt

115 striper svart/grå stripet

8468 515 – 43/55/2 % ULL/POLYESTER/LYCRA DAMEBUKSE C34–C48 8468 542 – 60/38/2 % ULL/POLYESTER/LYCRA DAMEBUKSE C34–C48

Nyhet!

Toveis-stretch. Modell med slett front, noe videre over hofter og lår. Linning med stropper. Rundskårne lommer foran. Livhøyde 23 cm, innvendig benlengde 82 cm*, fotvidde 46 cm*. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart Kval. 542: 002 marine, 015 svart, 116 antrasitt 015 svart

002 marine

002 marine

015 svart

015 svart

116 antrasitt

8470 542 – 60/38/2 % ULL/POLY/LYCRA DAMEBUKSE C34–C48

Toveis-stretch. Rett modell med slett front. Kun baklomme. Stropper. Krok og hekte. Livhøyde 20 cm, innvendig benlengde 91 cm (rålengde) og fotvidde 48 cm*. Vask 40 °C. Kval. 542: 002 marine, 015 svart, 116 antrasitt

116 antrasitt

8481 515 – 45/52/3 % ULL/POLY/LYCRA HERREBUKSE, C44–C60, C146–C154

Enveis-stretch. Smalere modell med slett front. Skråstilte lommer foran samt baklomme. Stropper. Krok og hekte. Vask 40 °C. Kval. 515: 015 svart

2252 216 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL SKJØRT C34–C48 Rundskåret modell med stor vidde. Varierende lengde i fliker. Kneppes i siden. Vask 85 °C. Kval. 216: 015 svart strukturstripet

65


KOKKEJAKKE EKSKLUSIV

1020 271 – 57/40/3 % BOMULL/ POLYESTER/EOL

KOKKEJAKKE C44–C60 DOW-stretch-sateng. Oppbrettbart ¾-erme. Skjult, avsmalnende knepping med to håndsydde, strykbare knapper av tøy, vid hals. Hempe bak på krage for forklebånd. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 271: 000 hvit, 015 svart 000 hvit

1029 650 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE C46–C64 KOKKEJAKKE KORT ERM C46–C60 Batavia-stoff av ekstra fin kvalitet. Elegant fransk snitt. Avsmalende knepping. Border rundt krage, forstripet, mansjett, ytterst på ermene. Håndsydde, strykbare tøyknapper. Sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Dobbel lomme til penn på venstre erme. Vask 85 °C. Kval. 650: 915 svart bord

1030 650 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE C46–C64 Tynt batavia-stoff av ekstra fin kvalitet. Elegant modell med fransk snitt. Avsmalende knepping. Modell med border rundt krage og mansjett. Håndsydde, strykbare tøyknapper. Sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Dobbel lomme til penn på venstre erme. Vask 85 °C. Kval. 650: 914 grå bord, 915 svart bord

1029 621 – 100 % ORGANISK BOMULL KOKKEJAKKE KORT ERM C46–C60

Twill. Elegant fransk snitt. Avsmalende knepping. Border rundt krage, forstripet, ytterst på ermene. Håndsydde, strykbare tøyknapper. Sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Dobbel lomme til penn på venstre erme. Vask 85 °C. Kval. 621: 914 svart med grå bord

Nyhet!

1043 624 – 99/1 % BOMULL/LYCRA KOKKEJAKKE C44–C56

Nyhet!

Denim. Tøff modell, noe smalere passform. Sømmer i avvikende farge. Lommer i langsgående sømmer foran. Brystlomme med lås og knapp. Patentknapper og fester. Sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 60 °C. Kval. 624: 076 mørkeblå

1037 621 – 100 % ORGANISK BOMULL KOKKEJAKKE KORT ERM C46–C60

1039 650 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE KORT ERM C46–C60

Twill. Korte ermer med raglansnitt. Hempe i nakken. Skjulte trykknapper. En håndsydd strykbar knapp av tøy i hals. Langsgående sømmer bak. Vask 85 °C. Kval. 621: 000 hvit

Batavia-stoff av ekstra fin kvalitet. Hvit bord rundt krage. Hank i nakken. Håndsydde, strykbare tøyknapper. Splitt på begge sider foran. Ok og langsgående sømmer bak. Vask 85 °C. Kval. 650: 000 hvit

Nyhet!

Nyhet!

2030 650 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE C46–C64 4030 250 - 60/40 % BOMULL/POLYESTER KOKKEJAKKE C46–C64 Tynt batavia-stoff av ekstra fin kvalitet. Elegant modell med fransk snitt. Avsmalende knepping. Håndsydde, strykbare tøyknapper. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 650: 000 hvit Kval 250:000 hvit

66

015 svart

2035 650 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE DAME C36–C50 Tynt batavia-stoff av ekstra fin kvalitet. Elegant modell med fransk snitt. Brystinnsnitt. Avsmalende knepping. Håndsydde, strykbare tøyknapper. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 650: 000 hvit


KOKKEJAKKE EKSKLUSIV

2045 650 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE DAME C34–C50

3030 650 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE C46–C64 Tynt batavia-stoff av ekstra fin kvalitet. Elegant modell med fransk snitt. Avsmalende knepping. Ok i ryggen. Håndsydde, strykbare knapper av tøy. Hempe i nakken. Vask 85 °C.

Batavia-stoff av ekstra fin kvalitet. Elegant modell med assymetrisk snitt. Brystinnsnitt. Håndsydde, strykbare tøyknapper. Lomme til penn på venstre erme. Hank i nakken. Vask 85 °C. Kval. 650: 000 hvit

Kval. 650: 000 hvit

KOKKEJAKKE BASIS 1335 603 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE DAME C36–C50 Sateng. Klassisk, noe innsvinget modell, med brystinnsnitt. Avtagbare kuleknapper og sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 603: 000 hvit

1330 603 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE C44–C60, C62/64, C66/68 Sateng. Klassisk rett modell med avtagbare kuleknapper og sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 85 °C Kval. 603: 000 hvit

1430 602 – 100 % BOMULL 1530 602 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE C44–C60 Meget fin twill-kvalitet. Figursydd jakke med fransk snitt. Avsmalende knepping. Avtagbare kuleknapper og flere sømmer i ryggen. Hank i nakken. Vask 85 °C. Kval. 602: 000 hvit 1530 602 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE C44–C60 Som 1430 med flaggkrage som tillegg.

1041 240 – 50/50 % POLYESTER/ BOMULL KOKKEJAKKE KORT ERM C46–C60

Twill. Antrasitte detaljer krage, ermestripet. Skjult knapping, en svart trykknapp i halsen. Sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 240: 116 hvit/antrasitt

Nyhet!

1630 651 – 100 % BOMULL KOKKEJAKKE C44–C60 Sateng. Myk kvalitet. Klassisk rett modell med avtagbare kuleknapper og sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 651: 000 hvit

1230 253 48/52 % POLYESTER/ BOMULL KOKKEJAKKE C44–C60 Sateng. Klassisk rett modell med faste knapper og sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 253: 000 hvit

2330 253 – 48/52 % POLYESTER/

2327 253 – 48/52 % POLYESTER/ BOMULL KOKKEJAKKE C44–C60 Sateng. Kortermet rett modell med avtagbare kuleknapper og sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 253: 000 hvit

BOMULL

KOKKEJAKKE C44–C60 Sateng. Klassisk rett modell med avtagbare kuleknapper og sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 253: 000 hvit

67


KOKKEJAKKE BASISFARGER

5331 201 - 65/35 % POLYESTER/ BOMULL

Nyhet!

KOKKEJAKKE C44–C60 Klassisk rett modell med avtagbare kuleknapper og sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Dobbel lomme til penn på venstre erme. Vask 85 °C. Kval. 201: 002 marine, 005 blå, 010 mørkegrå, 015 svart, 024 sand, 028 brun, 032 oransje, 041 rød, 043 mørkerød

002 marine

005 blå

010 mørkegrå

015 svart

024 sand

032 oransje

028 brun

041 rød

043 mørkerød

Samtlige farger finnes med kort erme art.nr. 5330

4530 252 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER KOKKEJAKKE DAME XS–XXL

Faste knapper. Brystinnsnitt. Korte ermer med dobbel lomme til penner på venstre erme. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Svart 60 °C. Kval. 252: 000 hvit, 002 marine, 015 svart, 024 sand, 043 mørkerød, 053 cerise

Nyhet!

000 hvit

002 marine

015 svart

024 sand

043 mørkerød

053 cerise

4330 601 – 100 % BOMULL 270 G/M2 KOKKEJAKKE C44–C60 Plaggfarget kraftig twill. Klassisk rett modell med avtagbare kuleknapper og sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 601: 014 grå, 015 svart

4430 611 – 100 % BOMULL 180 G/M2 KOKKEJAKKE C44–C60 Plaggfarget kraftig twill. Kokkejakke med assymetrisk knepping. Oppbrettbart ¾-erme. Skjulte knapper med en avtagbar kuleknapp. Sømmer i ryggen. Hempe i nakken. Vask 85 °C. Kval. 611: 000 hvit, 014 grå, 015 svart

000 hvit

014 grå

FORKLE BOMULL/POLYESTER

4488 201 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL OVERTREKKSFORKLE XS, S/M, L/XL

Modell med langsgående sømmer foran. To dype sidelommer. Regulerbar midje med knapper. Hempe til oppheng. Vask 85 °C Kval. 201: 002 marine, 015 svart, 043 mørkerød 002 marine

4922 219 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 40 CM

Modell med avsmalnet form. Skikkelige lommer med skrå sideåpninger. Hempe for sidestykke. Hempe til oppheng. Vask 60 °C. Kval. 219: 005 blått, trykket mønster

68

015 svart

043 mørkerød

4622 201 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL MIDJEFORKLE CA. 70 X 32 CM Lommer over hele bredden. Dobbelt nedbrettbart frontpanel, velegnet for broderi. Stropper for nøkkelkort osv. Hempe til oppheng. Vask 85°C Kval. 201: 015 svart

015 svart


FORKLE BOMULL/POLYESTER

*fem modeller i elleve farger *2337 201/280 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL SMEKKEFORKLE CA. 75 X 110 CM

Modell med regulerbart nakkebånd. Lomme på høyre side med nøkkelhempe. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 280: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 028 brun, 041 rød, 043 mørkerød Kval. 201: 024 sand, 051 rosa, 083 eplegrønn

*2545 201/280 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM Lomme på høyre side med nøkkelhempe. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Vask 85 °C. Kval. 280: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 028 brun, 041 rød, 043 mørkerød, Kval. 201: 024 sand, 032 oransje, 051 rosa, 083 eplegrønn

*2745 201/280 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL MIDJEFORKLE CA. 100 X 95 CM Modell med splitt midt foran. Lomme på høyre side med nøkkelhempe. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 280: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 028 brun, 041 rød, 043 mørkerød, Kval. 201: 024 sand, 032 oransje, 051 rosa, 083 eplegrønn.

1519 214 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL SMEKKEFORKLE CA. 75 X 110 CM

Klassisk modell med regulerbart nakkebånd og lomme på høyre side. Vask 60 °C. Kval. 214: 018 svart/grå trykket stripet

000 hvit

002 marine

014 grå

015 svart

024 sand

028 brun

032 oransje

041 rød

043 mørkerød

051 rosa

083 eplegrønn

*2645 201/280 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 85 CM Lomme på høyre side med nøkkelhempe. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Vask 85 °C. Kval. 280: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 028 brun, 041 rød, 043 mørkerød, Kval. 201: 024 sand, 032 oransje, 051 rosa, 083 eplegrønn

*4444 201/280 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 43 CM Dobbel lomme midt foran, med nøkkelhempe. Hempe til oppheng. Vask 85 °C.

Kval. 280: 000 hvit, 002 marine, 014 grå, 015 svart, 028 brun, 041 rød, 043 mørkerød, Kval. 201: 024 sand, 032 oransje, 051 rosa, 083 eplegrønn

1518 214 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM

Klassisk modell med lomme på høyre side. Vask 60 °C. Kval. 214: 018 svart/grå trykket stripet

1338 617 – PLAST SMEKKEFORKLE CA. 75 X 100 CM

Modell uten lommer. Fast nakkebånd. Kan ikke vaskes. Kval. 617: 000 hvit, 002 marine, 041 rød

69


FORKLE BOMULL

3334 606/615 – 100 % BOMULL

4334 613 – 100 % BOMULL

SMEKKEFORKLE CA. 90 X 110 CM

SMEKKEFORKLE CA. 90 X 110 CM

Twill. Innerlomme på høyre side av brystlapp. Regulerbart nakkebånd. Vask 60 °C Kval. 606: 002 marine Kval. 615: 015 svart

Innerlomme på høyre side av brystlapp. Regulerbart nakkebånd. Vask 60 °C Kval. 613: 008 marine/hvit trykket stripet

002 marine

015 svart

3333 606/615 – 100 % BOMULL SMEKKEFORKLE CA. 75 X 95 CM

1333 651 – 100 % BOMULL SMEKKEFORKLE CA. 75 X 95 CM

Twill. Modell uten lommer. Fast nakkebånd. Selges i 2-pakning. Vask 60 °C. Kval. 606: 002 marine Kval. 615: 015 svart

Sateng. Modell uten lommer. Fast nakkebånd. Selges i 2-pakning. Vask 85 °C. Kval. 651: 000 hvit

002 marine

015 svart

1445 651 – 100 % BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 85 CM Sateng. Modell uten lommer. Selges i 2-pakning. Vask 85 °C. Kval. 651: 000 hvit

3445 606/615 – 100 % BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 85 CM Twill. Modell uten lommer. Selges i 2-pakning. Vask 85 °C. Kval. 606: 002 marine Kval. 615: 015 svart

3446 606/615 – 100 % BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 50 CM Twill. Modell uten lommer. Selges i 2-pakning. Vask 85 °C. Kval. 606: 002 marine Kval. 615: 015 svart

002 marine

015 svart

002 marine

015 svart

3449 606/615 – 100 % bomull MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM Twill. Modell uten lommer. Selges i 2-pakning. Vask 85 °C. Kval. 606: 002 marine Kval. 615: 015 svart

70

008 marine/hvit stripet

1446 651 – 100 % BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 50 CM Sateng. Modell uten lommer. Selges i 2-pakning. Vask 85 °C. Kval. 651: 000 hvit

1449 651 – 100 % BOMULL MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM

Sateng. Modell uten lommer. Selges i 2-pakning. Vask 85 °C. Kval. 651: 000 hvit

002 marine

015 svart

2146 203 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER MIDJEFORKLE CA. 75 X 50 CM

Klassisk modell uten lommer. Polyesterbånd. Vask 85 °C. Kval. 203: 019 pepita


FORKLE SERVERING

4722 277 – 77/23 % BOMULL/STRETCH T400 MIDJEFORKLE DENIM CA. 90 X 40 CM

4766 277 – 77/23 % BOMULL/STRETCH T400 SMEKKEFORKLE DENIM CA. 90 X 75 CM

Modell med to store sidelommer plassert som baklommer. Fôring i linningen. Hempe til oppheng. Vask 60 °C. Kval. 277: 076 mørkeblå

Modell med to store sidelommer behagelig plassert som baklommer. Lomme og lomme til penn på brystet. Justerbart nakkebånd på høyre side. Vask 60 °C. Kval. 277: 076 mørkeblå

4266 211 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL SMEKKEFORKLE CA. 75 X 115 CM

Lav midje. Lommer over hele bredden i dobbelt frontstoff, for god slitestyrke. Lomme til penn på brystlapp. Innfelt brystlapp for ev. broderi. Regulerbart nakkebånd. Hemper for nøkkelkort osv. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 211: 129 svart/brun vevd stripet

4244 211 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL MIDJEFORKLE CA. 90 X 90 CM

Splitt midt foran. Lommer over høyre del av forkleet i dobbelt stoff, for god slitestyrke. Nedbrettbart frontpanel i dobbelt stoff, velegnet for broderi. Hempe for nøkkelkort osv. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 211: 129 svart/brun vevd stripet

4222 211 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL MIDJEFORKLE CA. 70 X 38 CM

Lommer over hele bredden i dobbelt frontstoff, for god slitestyrke. Nedbrettbart frontpanel i dobbelt stoff, velegnet for broderi. Hemper for nøkkelkort osv. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 211: 129 svart/brun vevd stripet

4366 228 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL SMEKKEFORKLE CA. 70 X 95 CM

Avsmalende form, ned til ca. 50 cm. Lomme på høyre side med plass til penn. Justerbart nakkebånd på venstre side. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 228: 018 svart/grå vevd stripet

4566 216 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL SMEKKEFORKLE CA. 90 X 120 CM

Avsmalende form, ned til ca. 50 cm. Lommer over hele bredden i dobbelt stoff, for god slitestyrke. Horisontal lomme for penn i brystlapp, med inngang fra begge sider. Brystlapp i dobbelt stoff for ev. broderi. Regulerbart nakkebånd. Hemper for nøkkelkort osv. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 216: 015 svart strukturstripet

4544 216 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 90 CM

Avsmalende form, ned til ca. 50 cm. Lommer over hele bredden i dobbelt frontstoff, for god slitestyrke. Dobbelt nedbrettbart frontpanel, velegnet for broderi. Hemper for nøkkelkort osv. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 216: 015 svart strukturstripet

4522 216 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL MIDJEFORKLE CA. 70 X 32 CM

Avsmalende form. Lommer over hele bredden. Dobbelt nedbrettbart frontpanel, velegnet for broderi. Hemper for nøkkelkort osv. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 216: 015 svart strukturstripet

4344 228 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 85 CM

Avsmalende form, ned til ca. 50 cm. Lomme på høyre side med plass til penn. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 228: 018 svart/grå vevd stripet

71


FORKLE SERVERING

4667 201 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL VINKELNERFORKLE CA. 85 X 100 CM

2448 257 – 50/50 % BOMULL/ POLYESTER MIDJEFORKLE CA. 32 X 40 CM

Regulerbart nakkebånd med knapp. Lomme til penn på brystlapp. Knytebånd. To sidelommer. Vask 85 °C. Kval. 201: 015 svart

Retroklassisk med spiss. Lomme foran med inngang fra begge sider. Vask 85 °C. Kval. 257: 000 hvit

* fire modeller i to farger *2337 229 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL SMEKKEFORKLE CA. 75 X 110 CM

Regulerbart nakkebånd. Lomme på høyre side med nøkkelhempe. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 229: 078 midnattsblå, 116 antrasitt vevd stripet

*2545 229 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL MIDJEFORKLE CA. 95 X 100 CM

*2645 229 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL MIDJEFORKLE CA. 75 X 85 CM

*2745 229 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL MIDJEFORKLE CA. 100 X 95 CM

Lomme på høyre side med nøkkelhempe. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 229: 078 midnattsblå, 116 antrasitt vevd stripet

Lomme på høyre side med nøkkelhempe. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 229: 078 midnattsblå, 116 antrasitt, vevd stripet

Splitt midt foran. Lomme på høyre side med nøkkelhempe. Hempe til oppheng. Vask 85 °C. Kval. 229: 078 midnattsblå, 116 antrasitt vevd stripet

TOPPER, JAKKER

1650 280 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL SKJORTE – UNISEX, S–XXL

1104 622 – 100 % BOMULL BUSSERULL – UNISEX, XS–XXL

Rett modell med krage og regulerbar mansjett. Innerlomme. Rust-/nikkelfrie ringtrykknapper. Vask 85 °C. Kval. 280: 000 hvit

Rett modell med krage. Kort erme. Vask 85 °C. Kval. 622: 000 hvit

BUKSER FOR KJØKKEN OG SERVERING

72

Nyheter!

8620 279 – BOMULL DAMEJEANS C34–C48

8623 624 – 99/1 % BOMULL/LYCRA HERREJEANS C44–C56

8621 279 – BOMULL HERREJEANS C46–C56

Denim. Tøff modell, noe smalere passform og benavslutning. Sømmer i avvikende farge. Sidelommer, baklommer. Patentknapper i gylfen. Fester. Hemper. Vask 60 °C. Kval. 624: 076 mørkeblå

Denim. Klassisk femlommemodell, sidelommer, baklommer, myntlomme. Søm i avvikende farge. Patentknapp, fester. Glidelås i gylfen. Hemper. Vask 60 °C. Kval. 279: 076 mørkeblå

Nyheter!


BUKSER FOR KJØKKEN OG SERVERING

2850 203 – 50/50 % BOMULL/ POLYESTER DAMEBUKSE XS–XXL Klassisk kokkebukse med linning foran, strikk bak. Brett foran. Sidelommer. Vask 85 °C. Kval. 203: 019 pepita svart

2317 203 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER HERREBUKSE C146–154, C44–68 Modell med hel linning. Tamper i sidene for å regulere vidde. Sidelommer. Baklomme. Vask: 85 °C Kval. 203: 019 pepita svart

8015 203 – 50/50 % BOMULL/ POLYESTER UNISEX BUKSE XS–XXL Enkel modell. Strikklinning med snor. Sidelommer. Benlomme høyre ben. Vask 85 °C Kval. 203: 019 pepita svart

2116 201 – 65/35 % POLYESTER/ BOMULL UNISEX BUKSE XS–XL Modell med tre størrelser i én. Ekstra romslig. Medium tilsvarer herre C54. Vidden på midjen kan reguleres i to stillinger. Regulerbar i to lengder. Vask 85 °C. Kval. 201: 015 svart

1113 203 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER HERREBUKSE C44–C60, C146–154 2250 203 – 50/50 % BOMULL/POLYESTER DAMEBUKSE C36–C48 Modell med hel linning. Tamper i sidene for å regulere vidde. Sidelommer. Baklommer. Forsterket pinsettlomme på høyre ben. Benlomme med klaff på venstre ben. Vask 85 °C. Kval. 203: 019 pepita svart

1570 201 - 65/35% polyester/ bomull HERREBUKSE C44–C60, C146–154 1575 201 – 65/35 % polyester/ bomull DAMEBUKSE C34–C48

8077 601 – 100 % BOMULL HERREBUKSE C44–C60 8087 601 – 100 % BOMULL DAMEBUKSE C36–C48 Twill. Plaggfarget. Modell med noe høyere midje. Romslig. Femlommemodell med benlomme på venstre ben. Lomme til tommestokk på høyre ben. Vask 85 °C Kval. 601: 000 hvit, 015 svart

Hel linning med hemper. Noe lavere midje. Rette ben. Sidelommer. Baklomme. Vask 85 °C. Kval. 201: 015 svart

8603 280 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL ARBEIDSBUKSE, HERREMODELL, C44–C60, C148–C154 8602 280 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL ARBEIDSBUKSE, DAMEMODELL, C34-–48

Chinosbukse i arbeidsbuksemodell med damepassform. Glatt front. Linning med 7 hemper. Skråstilte sidelommer. Innsydd baklomme på høyre side. Telefonlomme i linningen på høyre side. Lomme på låret med klaff på venstre side. Lomme på låret og lomme til penn på høyre side. Nikkelfri metallknapp. Beninnerlengde C38 ca. 82 cm. Vask 85 °C Kval. 280: 002 marine, 010 mørkegrå, 015 svart

000 hvit

002 marine

010 mørkegrå

015 svart

Nyheter! 8619 621 – 100 % ORGANISK BOMULL HERREBUKSE C44–C60

8652 290 – 65/35 % POLYESTER/BOMULL STRETCHBUKSE DAME, C34–C48

Smal stretchbukse med formet linning. Skråstilte sidelommer og hemper. Beninnerlengde C38 ca. 82 cm. Vask 85 °C. Svart 60 °C Kval. 290: 000 hvit, 015 svart

000 hvit

015 svart

Noe smalere passform og benvidde. Hel linning med hemper. Sidelommer. Passpolert baklomme. Vask 60 °C. Kval. 621: 000 hvit, 015 svart

000 hvit

015 svart

73


LIN

HÅNDDUKER

1819 799 – 50/50 % lin/bomull HÅNDDUK 50 X 90 CM

1803 799 – 50/50 % lin/bomull GLASSHÅNDDUK 50 X 70 CM

Kraftig kvalitet. To hengebånd. Veldig slitesterkt. Vask 85 °C. 6-pakn. Farge: 048 rød stripet, 068 blå stripet

Høy kvalitet. To hengebånd. Vask 85 °C. 6-pakn. Farge: 048 rød stripet, 068 blå stripet

1809 799 – 55/45 % lin/bomull HÅNDDUK 47 X 70 CM

1809 799 – 55/45 % lin/bomull HÅNDDUK 47 X 70 CM

1809 799 – 55/45 % lin/bomull HÅNDDUK 47 X 70 CM

Håndduk med mønster Vask 60 °C. 6-pakn. Farge: 005 sild

Håndduk med mønster Vask 60 °C. 6-pakn. Farge: 990 kaffefest

Håndduk med mønster Vask 60 °C. 6-pakn. Farge: 997 picknick

1800 699 – 100 % bomull HÅNDDUK 50 X 70 CM

1807 699 – 100 % bomull HÅNDDUK 50 X 80 CM

1806 699 – 100 % bomull HÅNDDUK 50 X 70 CM

Høy kvalitet. Vask 85 °C. 6-pakn. Farge: 005 blå

Høy kvalitet. Vask 85 °C. 6-pakn. Farge: 069 blå ruter

SILDUK

FROTTÉ

Ekstra kraftig kvalitet. Veldig godt egnet som sidestykke. Vask 85 °C. 6-pakn. Farge: 068 hvit/blå stripet

SERVIETT

BOMULL

LIN RETRO

Ekstra langt sidestykke. Kraftig kvalitet. Veldig slitesterkt. Vask 85 °C. 6-pakn. Farge: 068 blå stripet

1802 799 – 50/50 % lin/bomull HÅNDDUK 50 X 70 CM

1804 699 – 100 % bomull FROTTÈHÅNDDUK 50 X 70 CM

1808 799 – 100 % lin SILDUK 85 X 85 CM

1814 620 – 100 % bomull BISTROSERVIETT 48 X 48 CM

Høy kvalitet. 6-pakn. Leveres 2 blå, 2 rosa, 2 gule/pakke. Vask 60 °C. Farge: 997 blå, rosa, gul

Høy kvalitet. Vask 60 °C. Farge: 020 offwhite

1815 620 – 100 % bomull BISTRODUK 75 X 75 CM

Reell kvalitet. Vevde ruter. Vask 60 °C. Farge: 049 røde ruter


Størrelser og mål

Vask riktig

Målene i tabellen nedenfor er kroppsmål. Målene tas med undertøy. Bevegelsevidde er inkludert i respektive modeller. Varierer etter modell.

BEHANDLING

Maks. 40 °C

• M  ørke plagg kan inneholde overskuddsfarge. Det anbefales å vaske i henhold til vaskeanvisningene før bruk. DAME C40-SERIEN / S M L-SERIEN

• Følg vaskeanvisningen på plagget.

XS

Brystvidde

S

M

L

XL

XXL

C32

C34

C36

C38

C40

C42

C44

C46

C48

C50

C52

C54

76

80

84

88

92

96

100

104

110

116

122

128

Midje

60

64

68

72

76

80

84

88

94

100

106

112

Hofter

84

88

92

96

100

104

108

112

117

122

127

132

Innerlengde ben bukser*

82

82

82

82

82

82

82

82

82

82

82

82

Maks. 60 °C

• Håndvask er ikke skånsommere enn maskinvask. • Lavere temperaturer enn anbefalt kan forårsake misfarging. • Ikke bruk for mye tøymykner. Det kan gi nupper.

Maks. 85 °C

Maks. 95 °C

• Ikke bland hvitt med fargede plagg. • Veldig møkkete plagg vaskes ikke med hvite plagg. • Vask aldri strømper og ull sammen med vevd stoff.

HERRE C50-SERIEN / S M L-SERIEN S

Brystvidde

M

L

XL

• Spesielt flekkfjerningsmiddel brukes før vask.

XXL

C44

C46

C48

C50

C52

C54

C56

C58

C60

C62

88

92

96

100

104

108

112

116

120

126

Midje

76

80

84

88

92

96

100

104

108

114

Hofter

95

99

103

107

111

115

119

123

127

133

Kragestørrelse* Innerlengde ben bukser*

37–38 81

39–40 82

83

41–42 84

85

43–44 86

87

• Ikke fyll vaskemaskinen helt full. Det kan oppstå permanente bretter. • Bløtlegg aldri over natten. Kjør bløtleggingsprogram i stedet. • Respekter høyeste tørketrommeltemperatur.

45–46 87

88

Må ikke vaskes

Klorbleking

Ikke klorbleking

88

FLEKKER

På C150-SERIEN tilkommer det +6 cm på innerlengde ben på respektive størrelser.

Maks. 150 °C

• Forsøk alltid å ta bort flekken når den er "fersk". • Blod – tas umiddelbart bort med kaldt vann. Vask deretter med varmt vann og perboratholdig enzymvaskemiddel.

UNISEX / S M L-SERIEN Størrelse

XS

S

M

L

XL

XXL

Tilsvarer dame

C34–36

C38–40

C42–44

C46–48

C50

C52–54

Tilsvarer herre

C40–42

C44–46

C48–50

C52–54

C56–58

C60–62

• Fett – tas bort snarest med aceton, bensin eller Tsprit, med minst mulig væske.

*plaggmål, ikke kroppsmål

• Håndsprit – Du kan ta bort flekken ved å helle 1 ts. sitronsyre i vaskemaskinen. • Kaffe – tas bort med varmt vann og perboratholdig enzymvaskemiddel.

A = Brystvidde: tas rundt høyeste punkt B = Midje C = Hofter: tas over det bredeste stedet. Ca. 20 cm nedenfor midjen. D = Innerlengde ben, plaggmål.

En fortløpende produktutvikling kan innebære at det leverte plagget kan avvike noe fra bildet i katalogen.

PÅSTRYKING En pen profilering av logoen som strykes direkte på plagget. Min. antall 50 stk.

Ikke tørketrommel

Salget av Segers-produkter skjer også igjennom forhandlere, så salgs- og leveringsvilkår kan variere.

Forgyll dine nye arbeidsklær – vi hjelper deg med broderi

LOGOBRODERIER For broderier av bedriftslogoer tar vi mot vektorisert EPS-fil. Du kan sende den på CD, DVD eller via epost. Farger angir du i PMS-fargenummer.

50 °C

Tørketrommel

Katalogen er trykt på klorfritt papir samt oppfyller SIS-krav på svanemerket papir.

NAVNBRODERI Broderi av egennavn. Du kan velge imellom 6 forskjellige stiler.

Rengjøres med Perkloretylen

• Kulepenn – tas bort med metanol eller T-sprit. Skyll med vann.

Ta utgangspunkt i hoftemål når du bestemmer størrelse på bukser. Ta utgangspunkt i brystviddemål ved størrelser på overdeler.

PROFILER ARBEIDSKLÆRNE DINE Det å vises og profilere seg er viktig. Kontakt oss eller våre forhandlere, så hjelper vi deg med merking.

Maks. 200 °C

1.

4.

2.

5.

3.

6.

Ta også en titt på vårt øvrige sortiment

PLEIE OG OMSORG For alle innen helsetjenester i offentlig eller privat regi. Helsevesen, terapeut, massør, kiropraktor, tannlege, tannhelsesekretær, helsepersonell, veterinær, fysioterapeut, sykepleier, kursteder. 75


Profiljakke

7603 499 – 100 % POLYESTER YTTERJAKKE UNISEX, XS–XXL

Ytterjakke foret med mesh. Toveis-glidelås. Avtagbar, regulerbar hette. Hempe i nakken. Skjult brystlomme, sidelommer, innerlomme med åpning for handsfree-ledningen, samtlige med glidelås. Regulerbar ermeende. Snor nederst. Vind- og vannavvisende Taslan med teipede sømmer. Lengde bak på midten i str. M ca. 73 cm. Vask 40 °C Kval. 199: 000 hvit

Sportex AS Postboks 2043 - 3103 TØNSBERG Tel: 33 30 95 00 - Faks: 33 30 95 10 post@sportex.no Våre samarbeidspartnere:

Vattert innerjakke av nylon med glidelås som går opp i kragen. Hempe i nakken. Sidelommer med glidelås. Snor nederst.

Hr 2012 norsk sportex  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you