Page 1

HOLLANDSCH in IJSSELSTEIN

MOO ST RUIMTE WATER GROEN

woningen

IJsselstein leeft pag 4 • Een nieuwe woning kopen pag 16 Een huis gekocht, wat nu? pag 24 • Maak van je tuin een buitenkamer pag 32 het Kabinet inspireert en adviseert pag 52 • Tien gouden vloertips! pag 72


Sportief IJsselstein 70

Triple A 10 Nieuwe woning kopen‌ 16

Nu de 44 keuken...

2

Hier proef je de charme van vroeger en geniet je van hedendaagse voorzieningen en winkels van nu.

inhoud IJsselstein leeft! 4 Shopping en lifestyle 6 8 hele goede redenen om hier te wonen 8 Triple A principe 10 De situatie 12 Schuitje varen, roseetje drinken 14 Een nieuwe woning kopen 16 Waterwoning type A 18 Een huis gekocht wat nu? 24 Loftwoning type B 26 Maak van je tuin een buitenkamer 32 Herenhuis type C 34 Nu de keuken nog... 44 Kadewoning type D 46 Het Kabinet inspireert... 52 Hofwoning type E 54 Echt groot! Inrichtingsinspiratie... 62 Eengezinswoning type F 64 Sportief en recreatief IJsselstein 70 10 gouden vloertips 72 Technische omschrijving 74 Een badkamer om te ontspannen 76 Colofon 78

Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak een keuze aan de hand van onze tips.

72-73 10 gouden vloertips

IJsselstein leeft!

4-7

Het Kabinet inspireert en adviseert!

52

12-13

De situatie Wat nu? 24-25

Interieur advies 62

Modelwoning


IJsselstein leeft! In het Groene Hart van Nederland, vlakbij Utrecht en de Randstad, ligt IJsselstein. Veel mensen weten het niet, maar IJsselstein heeft een verrassend rijke historie en dat zie je overal in terug. De stadsmuren, grachten, rustieke straatjes en de Hollandsche IJssel zijn het bewijs van vervlogen tijden. Dit middeleeuwse stadje ademt de sfeer van vroeger uit. Toch is het helemaal van nu. IJsselstein leeft, er is altijd iets te doen. In het karakteristieke centrum kun je shoppen, slenteren langs de grachten, wandelen door ĂŠĂŠn van de mooie parken en genieten van een avondje vermaak in het theater. Veelzijdig, gevarieerd en lekker oud.

eg

ot

g we tse

an el la sp n

Or an je ht

Ac

ros

we g lux ne Be

Hollandsche IJssel

eg

Parallelw

Hoo

gla

nd

e d

r oo

N jk-

Di

dijk

eg llelw

Para

g La

zen

bie ge

der nigd

Vere

A2

Parkhout

Baronieweg

Ho

Weg

IJsselstein

g

at

s Natie

n

ewe

e nigd

ze

BaroBna iero wneie g weg

Alb

re er Ve

n

bie

de

4

d Weg

aa enl

rad

ot

em

slo

er

He

Bov

ge

idzij d Zu

enein

UtrUetrcehch tsetsweewge g

Centrum Ho

weg

laan Buizerd

laa den

ene

Gro

an

la

Dijk

ede

sted

A2

e

uw To

Zuid

Nieuwegein

ot slo

mra

r hte

Ac

Hee

Ke r

otweg

bre

g Wee

rdst

Wijkerslo

Na ssa ula an

dijk

eks

Bro

ch tre rdijk U Zome

Hollandsche IJssel

Noo

A.C. Verh

rslo

hte

oefw

Ac

eg

uw

ta Ba

Utrecht

Lekker eten in bar brasserie Joris of restaurant ROOD = daarna een leuke film kijken in het Fulcotheater

atie

eN


Alvast kijken voor een nieuwe bank bij het kabinet of Wat accessoires kopen bij Juwelier ISIS of Seventytoo

Altijd wat te doen in IJSSELSTEIN de jachthaven, Museum IJsselstein OF ...

Shopping en lifestyle De Hollandsche Werf ligt op loopafstand van het historische stadscentrum. Op een zaterdagmiddag wandel je zo van je rustige thuishaven de gezelligheid in. In het centrum vind je een gevarieerd aanbod van winkels. Van grote modeketen tot exclusieve speciaalzaak, je komt ze allemaal tegen. En ook de cultuur en uitgaansgelegenheden zijn in ruime mate vertegenwoordigd. Pak een biertje in een bruin café, bekijk een film, bezoek een voorstelling in het Fulcotheater of ga lekker eten bij één van de vele restaurants en grand cafés. Ook biedt de stad veel sport- en recreatiemogelijkheden. En voor wie zijn horizon verder wil verbreden, ligt het gezellige en bruisende Utrecht letterlijk om de hoek. En dat is nu precies de kracht van IJsselstein: je woont hier rustig - met een dorps karakter - en daarbij profiteer je dagelijks van alles wat wonen in het hart van Nederland te bieden heeft. Hier heb je alles bij de hand.

6

Leuke kunst bij Galerie de Boog of inspiratie opdoen bij Tof interieur of Toon Mode


Utrecht

A27

A12

A12

A12

3. een grote tuin

A2 A27

De meeste huizen hebben een grote tuin. De woningen aan de Hollandsche IJssel hebben zelfs een leuke voortuin, waarvandaan je uitkijkt over het water. Kun je je al voorstellen hoe je hier heel wat mooie dagen doorbrengt? Hoe

NIEUWEGEIN

de kinderen in een veilige omgeving de wereld kunnen verkennen? Altijd al

Houten

gedroomd van een moestuintje, een eigen grasveldje of een boom waar je op termijn je hangmat in kunt hangen? Het kan nu. Hier! In je eigen achtertuin.

A27

IJsselstein

Laat je inspireren voor je eigen tuin op bladzijde 32.

A2

4. parkeerplaatsen IJsselstein breidt zijn parkeerregime steeds verder uit. Dat betekent dat er

Vianen

steeds meer vergunningsplaatsen zullen komen. Nu weten we niet wat de toekomst brengt. Maar wat dat ook mag zijn, daar heb jij geen last van, want ieder huis in Hollandsche Werf heeft goede parkeervoorzieningen.

8 hele goede redenen ... om hier te wonen! A27

1. hier kom je tot rust Een plek waar je de ruimte hebt om tot rust te komen na een drukke dag, waar je vrienden kunt uitnodigen en waar je kunt genieten van een fijne thuisbasis. Kies voor wonen in een statig herenhuis aan het water of een heerlijke hofwoning met een zonnige tuin. Welcome home!

2. Veel huis voor je geld De huizen in Hollandsche Werf zijn groot. Zeker voor Utrechtse begrippen. Een nieuw huis met een woon­ oppervlakte van 116 tot wel 221 m²! Moet je eens voorstellen wat je hiermee kunt doen. Door de breedte van wel zes meter zijn de indelingsmogelijkheden bijna

A2

5. W  onen aan het Water is Uniek! Hollandsche Werf ligt op een schitterende plek aan de Hollandsche IJssel. Diverse huizen grenzen zelfs direct aan het water. De sfeer, de schittering, de rust. Ervaar de vrijheid. En dat allemaal zo dicht bij de levendige stad! Wonen aan het water is een unieke ervaring. Geweldig toch!

6. e en mooie, groene buurt Hollandsche Werf wordt een heerlijk, nieuw woongebied. Ook op de inrichting van de openbare ruimte is niet beknibbeld. Dit is tenslotte ook een belangrijk onderdeel van jouw woongenot. Dus kun je rekenen op een mooie en blijvend groene inrichting en leuke speelplaatsen.

7. z o goed is Hollandsche Werf bereikbaar

eindeloos. Hollandsche Werf biedt een grote diversiteit

Hier woon je goed. Want vanaf huis loop je zo naar hartje IJsselstein. Daarbij

aan woningtypen. Laat je in dit magazine vooral inspireren

ben je binnen 10 autominuten op de A2, A12 en A27 en ook met het openbaar

door de inrichtingsvoorstellen die de stylisten van

vervoer kun je prima uit de voeten. Om een voorbeeld te geven: als je vanaf

woonwarenhuis Het Kabinet voor je hebben gemaakt.

Utrecht CS de sneltram neemt, ben je met een half uurtje thuis.

Om aan je wensen tegemoet te komen, bieden we je veel aanpassings- en inrichtingsmogelijkheden. Vertel ons je wensen. Dan wordt je nieuwe huis in IJsselstein jouw droomwoning!

8. Historische stadscentrum op loopafstand In IJsselstein is van alles te doen. Wandel langs de grachten. Winkel, pak gezellig een terrasje, ga stappen, uit eten of naar het theater. Geniet wanneer je maar wilt van het sfeervolle, historische stadscentrum met karakteristieke grachten. Vanaf Hollandsche Werf loop je er zo naar toe. Meer over het leuke IJsselstein lezen? Kijk op bladzijde 4-8.

8


Het TripleA principe in IJsselstein. … alles behalve standaard

A

antrekkingskracht

Wij hebben er alles aan gedaan om van Hollandsche Werf een aantrekkelijke en schitterende, nieuwe woonomgeving te maken. Aantrekkingskracht begint meestal met de ligging en de kwaliteiten van de directe omgeving. Je vindt Hollandsche Werf in het hart van IJsselstein en met alle voorzieningen op loopafstand. Sfeer en karakter zijn gewaarborgd. De woningen liggen grotendeels aan het water en zijn stuk voor stuk ontworpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. De architectuur is fraai gedetailleerd en passend in de context van de omgeving. Het aanbod varieert van eengezinswoningen en hofwoningen tot herenhuizen aan het water in een breed scala van varianten.

Om je hierbij maximaal van dienst te zijn en optimaal aan je wensen tegemoet te komen, werken wij volgens het Triple A principe. De voordelen op een rijtje…

Reinerie Garantiemakelaars 030 - 607 60 60 (Nieuwegein)

Reinerie Garantiemakelaars 030 - 688 44 55 (IJsselstein)

A

andacht

Rob Moen

Onze makelaars hebben aandacht voor jouw persoonlijke situatie en woonwensen. Zij begeleiden je graag om de woning op maat te maken en invulling te geven aan je wensen, van het eerste gesprek tot aan ontvangst van de sleutel…

A

Mark Linschooten Nicole Rijnders Owen van de Kant

Bij het kopen van een woning staat vertrouwen centraal. Een aantal zaken staan daarom bij ons hoog in het vaandel. We noemen er een paar… • uitgebreide informatie • een duidelijk contract, volgens de regels van woningborg, vooral duidelijk zonder verrassingen • zekerheid door een uitgebreide garantieregeling • geen financiële verrassingen, een goed advies en uitgebreide begeleiding • ruime keuzemogelijkheden • een heldere opleverprocedure • last but not least……..wij doen wat we beloven!

Aarendonk Era Makelaardij 030 - 688 34 80

Bart Aarendonk

Rob Polderman

De Keizer Makelaars 030 - 603 13 00

Stef van Berkel

Namens Hollandsche Werf C.V.

10

voor jou!

Ook hebben we veel aandacht besteed aan de inrichting van het openbare gebied. De straten zijn breed en het groen is rijkelijk vertegenwoordigd. Voldoende parkeergelegenheid en geborgenheid maken het verhaal compleet. In Hollandsche Werf is alles ingericht op maximaal woongenot.

fspraak = Afspraak

Het kopen van een huis is geen dagelijkse bezigheid. Vele afwegingen spelen een rol voordat je een beslissing kunt nemen. Het draait niet alleen om de getallen. Het is een combinatie van gevoel en feiten.

Het makelaarsteam

Marloes Eegdeman

Frank Verveer


De keuze is aan u!

P

P

Type A

Type B

P

P

P

P

Type C

A1k

P

P bnr. 2

A1

bnr. 3

A1

bnr. 4

A1

bnr. 5

A1

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P 17 app.

P bnr. 11

bnr. 10

bnr. 12

E2ks

E1s

E1s E1ks

E1k HOF

E1 E1 E1 E1

E1k

bnr. 19

B2

bnr. 20

bnr. 21

hte

otweg

an g

je an Or

laan

ot

rad enla

ros

eg

IJs

bnr. 44

l

eg

bnr. 43

P

P

gla

nd

F1k bnr. 42

F1 bnr. 41

P

F1 bnr. 40

F1 F1

bnr. 39

bnr. 38

bnr. 27

P

bnr. 28

P

P

P

P

P

bnr. 30

D1

e

Para

g La

P

rd

dijk

Vere

P

P

P

bnr. 32 bnr. 33

P

P

P

P

P

P

k=

kopgevel bij hoekwoningen

s=

gespiegelde versie

Vianen

12

P

centrum

bnr. 36

F1ks

F1s

P

P

P

P

P

P

P

g

ldsew e

s

A1 = typeaanduiding Zand ve

atie

d

lan

og

Ho

bnr. 35

F2ks

eN

nigd

We

F1k

P

P

P

bnr. 31

C6

eg

o No

llelw

jkDi

en iez

der

aties

de N

renig

r Ve g de

bnr. 37

bnr. 34

D1s

A2

F1

P

P

bnr. 29

D1s

Hoo

F1ks

P

C5

Parallelw

Baronieweg

b ge

Weg

IJsselstein

he

P

P

C3s

Parkhout

Zuid

C4s

se

Hollandsche IJssel

xw

BaroBa niew roni eg eweg

zijde

elu

n

Ho

neind

Bove

ze

Be n

Type E 10 hofwoningen met een breedte van 6,0 meter

at

s Natie

n

e Gro

bie

nd

F1s

bnr. 26

C4

sc

e nigd

ge

Alb

r Vere

an

Ho

ijk eD

de Weg

slo

er

em

4 slaapkamers, gelegen aan de Hollandsche IJssel

Utch Utre rectsht seeg ew weg

bnr. 25

C3

Ho

P

P

P

17 app.

bnr. 24

lla

n

aa

wl

u To

Centrum

Type D 3 kadewoningen met een breedte van 6,3 meter en

g

Buizerd

ht

Ac

He

IJssel

De

ewe

Na

we

n

van 6,3 meter en 4 slaapkamers, gelegen aan de Hollandsche

sted

ssa

tse

laa

e

bre

g Wee

eg

P

bnr. 23

C2

dew

P

P

P

P

bnr. 45

P

P

C1ks

Zuid

A2

ula

ch

Ke rsp

ell

aa n

tre rdijk U

Wijkerslo

ot

den

Type C 11 herenhuizen in diverse uitvoeringen met een unieke breedte

rdste

Nieuwegein

rslo

mra

hte

Ac

Hee

5,4 meter breed en gelegen aan de Hollandsche IJssel

Type F 16 eengezinswoningen met tuin en een breedte van 5,4 meter

Zome

ijk

ksd

e Bro

Type B 2 riante loftwoningen in 4 woonlagen met een tuin en balkon,

en 4 slaapkamers, gelegen aan een fraaie groenzone

eg

ot

4 slaapkamers, gelegen aan de Hollandsche IJssel

Noo

A.C. Verh

rslo

Hollandsche IJssel

C1

oefw

Ac

Type A 7 waterwoningen met een breedte van 5,4 meter en

g

we

tau

P bnr. 22

C2 Ba

bnr. 18

P

C1

Utrecht

bnr. 17

bnr. 16

bnr. 15

bnr. 14

F1ks

jk

Type F

bnr. 46

di

B1

bnr. 13

er

bnr. 8

m

bnr. 7

Zo

bnr. 6

A1

Type D

P

P

bnr. 9

A1

Type E

P P

P P

F1k

bnr. 49 F1 bnr. 48 F1k bnr. 47

jk di er m

bnr. 1

P

P

P

P

Zo

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

De situatie

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

P

n

a la

u

a ss

P

r

O

e

j an

Na

Oranje Nassau Kades


Schuitje varen, roseetje drinken

IJsselstein wordt gevormd door de Hollandsche IJssel en de grachten in de oude binnenstad. Overal waar je loopt, zie je dat het water tot diep in de wijken zijn sporen heeft nagelaten. Ook bij Hollandsche Werf. Waterrijk wonen, dat doe je hier. Hoe groot is dan de verleiding om straks met een bootje de buurt te gaan verkennen. Lekker ronddobberen, beetje praten, genieten van het uitzicht en in de sloep staat natuurlijk een picknickmand gevuld met lekkernijen. Een droom. Geen utopie. Want diverse huizen in Hollandsche Werf liggen direct aan het water. Geen eigen boot? Geen probleem. Je kunt je ook rond laten varen. Voor een uurtje of een hele dag. Op de grachten of over de Hollandsche IJssel richting rivier de Lek.

Jachthaven Marnemoende is vriend van Oranjenassaukades… www.marnemoende.nl

14

Wat je ziet is gevarieerd. De wateren in en rondom IJsselstein beloven de fraaiste vergezichten en vanaf de grachten blik je terug op de historie van de stad. Over de Hollandsche IJssel ben je in no-time in het mooie Montfoort of in Nieuwegein. Een lunch bij één van de vele restaurants langs het water is zeker een aanrader. Lekker op het terras. Alles op je gemakje. In IJsselstein kom je tot rust.


Een nieuwe woning kopen….

Alles nieuw

Een groot voordeel is het beperkte onderhoud dat een nieuwbouwwoning vraagt. De eerste jaren hoef je zelfs nauwelijks kosten te maken. Dit draagt bij aan een lagere maandlast voor je woning.

Garantie

Dankzij de garantie- en waarborgregeling op nieuwbouw van de Stichting Waarborgfonds Koopwoningen SWK of Woningborg ontvang je een aantal jaren garantie op je woning. Dit betekent dus voor jou geen verrassingen. Bij een bestaande woning kun je na de oplevering nog allerlei (onzichtbare) gebreken tegen het lijf lopen, dan moet je maar zien hoe je de oude eigenaar ervan kunt overtuigen om deze gebreken te herstellen. Dankzij de garantie- en waarborgregeling zijn de garanties bij nieuwbouw duidelijk geformuleerd en ben je er zeker van dat eventuele gebreken zullen worden hersteld.

Geen (extra) Kosten Koper

De kosten van de overdracht (belastingen, kadasteren notariskosten) zijn in de koopprijs begrepen. Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam (v.o.n.). Dat scheelt doorgaans een aanzienlijk percentage van de koopsom ten opzichte van een bestaande woning.

Verkoop eigen huis

Een woning kopen is een belangrijke stap, waarbij zowel emotie als verstand elkaar voortdurend afwisselen. Voor een nieuwbouwwoning is dit niet anders. Voor veel mensen is de keuze voor nieuwbouw op voorhand al gemaakt, bijvoorbeeld omdat men al ervaring heeft gehad met een nieuwbouwwoning. Anderen zeggen ”nooit in een nieuwbouwwoning te willen wonen”. Tot ze in de gaten krijgen wat de voordelen van nieuwbouw zijn. De voordelen op een rijtje...

16

Het kopen van een (ander) huis brengt een spannende tijd met zich mee. Wanneer je in het bezit bent van een koopwoning zal deze meestal verkocht moeten worden. In de huidige tijd staan woningen langer te koop dan een aantal jaren geleden. Een goede prijsstelling en presentatie is hierbij essentieel. Onze makelaars helpen je er graag bij. Bij het kopen van een bestaande woning zal de verkoper je over het algemeen vragen binnen enkele maanden de woning af te nemen. Omdat het bouwen van een nieuwbouwwoning gemiddeld ongeveer een jaar duurt, heb je ruimschoots de tijd om de verkoop van je eigen woning zo gunstig mogelijk te plannen. Je hoeft niet snel van je huidige woning af, wat voor jou een betere onderhandelingspositie betekent en meer rust geeft bij de verkoop.

Energiezuinig

Een nieuwbouwwoning is voorzien van de laatste technologische hoogstandjes waar het energieverbruik betreft. De energie zuinigheid van een woning wordt uitgedrukt in een zogenaamde EPC norm (energie prestatie coëfficiënt). Bij nieuwbouwwoningen is dankzij de minimum eisen van het bouwbesluit altijd het zuinigste energielabel A van toepassing. Bovendien is nieuwbouw nog een stuk energiezuiniger dan de meeste bestaande woningen met energielabel A. Wij gaan verder…. Voor onze woningen in IJsselstein betekent dit dat er voordelen te behalen zijn. Zo kun je bij sommige hypotheekverstrekkers korting krijgen op je hypotheek vanwege de energieprestaties. Kortom energiebesparing en korting op uw hypotheek. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Ideaal toch?

Nog meer kwaliteit

Ook de veiligheid, comfort en bruikbaarheid is, mede dankzij de regels van het bouwbesluit, bij nieuwbouwwoningen standaard goed doordacht. Mede met oog op de toekomst zijn de standaard plafonds 260 cm hoog. Ook de deurkozijnen zijn minimaal 230 cm hoog wat een heerlijk ruim gevoel geeft. De deuren hebben vaak een brede doorgang van 85 of zelfs 90 cm. En de trappen in nieuwbouwwoningen zijn minder steil waardoor deze gemakkelijk lopen. Het verwarmingscomfort en ventilatiebehoefte is per ruimte goed in balans en veelal is bij nieuwbouw ook vloerverwarming mogelijk. Tenslotte is het geluidsniveau tussen woningen onderling aan strenge eisen gebonden en veelal vele malen beter dan bij bestaande woningen.

Meerwerkmogelijkheden

Een nieuwbouwwoning biedt een scala aan meerwerk mogelijkheden. In een individueel gesprek worden jouw/ jullie woonwensen uitgebreid besproken. Bij de oplevering is de woning aan jouw wensen aangepast en dus helemaal op maat.

Afwerking

Hoe vaak komt het niet voor dat je na de verhuizing pas merkt dat de wc niet goed doorspoelt, een kraan lekt, een deur kiert of een tegel gebarsten is? Bij de oplevering van nieuwbouw wordt alles gedetailleerd gecontroleerd en neemt de aannemer de tijd om de woning perfect af te werken en alle eventuele geconstateerde gebreken binnen korte tijd te herstellen.

Keuken, badkamer,vloeren etc..

Een badkamer, keuken, vloeren en wandafwerking naar je eigen smaak is een heerlijk vooruitzicht. De kleur tegels die jij leuk vindt, de kraan die past bij het toilet, een kookeiland met 5 pitten. Alles klopt en je hoeft geen concessies te doen omdat de vorige bewoner bijvoorbeeld een luxe keuken had laten aanbrengen die eigenlijk helemaal niet jouw smaak is. Bovendien heb je alles helemaal nieuw, inclusief de bijbehorende garanties.

Contact met de buurt

Iedereen is nieuw in de wijk en wil zich graag snel thuis gaan voelen. Mensen doen daarom meer moeite om elkaar te leren kennen. Onder meer omdat ze over en weer gelijksoortige ervaringen delen. Bovendien organiseert de aannemer een kopersbijeenkomst en kijkmiddagen op de bouwplaats. Een praatje of contact met je nieuwe buren is dan ook zo gemaakt.

Nadelen?

Een nieuwbouwwoning kent mogelijk ook nadelen, maar die vallen in het niet bij de vele voordelen die hierboven zijn genoemd. Inderdaad, de straten en groenvoorziening zijn soms nog niet compleet aangelegd als je de sleutel van je nieuwe woning krijgt. En ook de postbode heeft in het begin nog wel eens moeite om de juiste brievenbus te vinden. Maar dat soort kleine dingen worden vaak al snel opgelost, dus daarom … nieuwbouw! www.oranjenassaukades.nl


interieurfoto: het Kabinet

Waterwoning

Geschakeld herenhuis aan het water

type a

• eengezinswoning gelegen aan de Hollandsche IJssel • woonkamer met open keuken, van ca. 11 m diep • keuken met openslaande deuren naar terras, van ca. 44 tot ca. 51 m2 • praktische bergkast onder de trap • grote badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche • 4 slaapkamers op de 1e verdieping • separaat 2e toilet • zolder met wasmachine- en drogeraansluiting en mogelijkheid voor 2 extra kamers en een aparte wasruimte • grote voortuin met terras aan de waterzijde • blijvend groene (strook) voorzijde • goede parkeervoorzieningen • achtertuin met berging

18


Beleef wonen aan het water!

waterwoning

TYPE A1/A1k

woonkamer

slaapkamer 1

< 4575 >

< 2130 >

slaapkamer 3

< 3270 >

< 2900 >

< 4640 >

< 5100 >

1500+ vl < 5100 >

< 10900 >

doorsnede type A1

< 5020 >

bnr. 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07

< 1130 >

< 4030 >

badkamer

van ca. 148 m²

verdieping 2 < 7260 >

• woonoppervlakte type A1

< 2210 >

gelegen aan het water

< 4690 >

• 5,4 meter brede eengezinswoning

• woonoppervlakte type A1k van ca. 155 m² • tuingerichte woonkamer met open keuken van ca. 44 tot 51 m2 en grote glazen schuifpui naar tuin

aan de zijgevel van ca. 7 m2

slaapkamer 2

slaapkamer 4

hal

• woonkamer te vergroten met een uitbouw van 1,20, 1,80 of 2,40 meter

< 2900 >

< 2900 >

< 2800 >

• type A1k heeft een fraaie uitbouw

< 3870 >

keuken

< 3915 >

< 1130 >

< 2130 >

• 4 slaapkamers • terras aan de voorzijde met uitzicht op het water • vrij indeelbare 2e verdieping van ca. 36 m2

kopgevel type A1k bnr. 1

20

BEGANE GROND type A1 bnr. 2 t/m 7

kopgevel type A1k bnr. 1

verdieping 1 type A1 bnr. 2 t/m 7

kopgevel type A1k bnr. 1

verdieping 2 type A1 bnr. 2 t/m 7


waterwoning

TYPE A1/A1k

enkele suggesties...

begane grond

verdieping 1

mogelijkheid tot inloopkast of hobbykamer

ruimte voor twee extra kamers

inspiratie verdieping 2

ruime leefkeuken met uitzicht op het water

22

interieuradvies: het Kabinet


Een huis gekocht! Wat nu?

Een huis kopen doe je niet elke dag. Omdat het om grote bedragen gaat en een belangrijke stap in je leven vormt, is het van belang dat je weet hoe de procedure ongeveer verloopt. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan!

De koop-/aannemingsovereenkomst

Als je kiest voor de koop van een huis sluit je met de ontwikkelaar een koopovereenkomst voor de grond en met de aanemer sluit je een contract voor de bouw van het huis. Je verplicht je daarmee tot het betalen van de koopprijs, terwijl de ontwikkelaar zich als verkoper verplicht tot levering van de grond. De makelaar speelt een bemiddelende rol in het koopproces. Bij hem kun je terecht voor informatie en via hem teken je uiteindelijk ook de koopovereenkomst.

Niet in de ’vrij op naam’-prijs zijn opgenomen: □ kosten voor eventueel meerwerk; □ aanleg-, aansluit- en abonneekosten voor telefoon, internet en kabel; □ de afsluitprovisie en notaris- en kadasterkosten voor je hypotheek; □ kosten voor het aanvragen van hypotheekgarantie; □ renteverlies tijdens de bouw; □ eventuele maandelijkse servicekosten.

De koopprijs

Financiering

De koopprijs van het huis is altijd ’vrij op naam’ (v.o.n.). Dit wil zeggen dat de volgende kosten in de prijs zijn opgenomen: □ grondkosten; □ bouwkosten; □ kosten van de architect en adviseurs; □ aanlegkosten van water, elektra en riolering; □ gemeentelijke leges; □ notariskosten; □ verkoopkosten; □ omzetbelasting; □ kosten van het waarborgcertificaat Woningborg.

Je kunt altijd terecht bij een van de makeaars voor advies! Reinerie Garantiemakelaars 030 - 688 44 55 (IJsselstein) 030 - 607 60 60 (Nieuwegein)

24

Aarendonk Era Makelaardij 030 - 688 34 80

De Keizer Makelaarsgroep 030 - 603 13 00

Voordat je een woning kunt kopen, zul je iets op het gebied van financiering moeten regelen. Net zoals in de woning allerlei persoonlijke varianten mogelijk zijn, is dat bij de financiering ook het geval. Je laat je ongetwijfeld bijstaan door een adviseur: een makelaar, hypotheekadviseur of bank. Zij kunnen je vertellen welke mogelijkheden er in jouw situatie zijn.


Loftwoning type B • type B heeft 4 woonlagen en is gelegen aan de Hollandsche IJssel, heeft een riante woonoppervlakte van ca. 220 m2 • bijzonder riante entree • multifunctionele begane grond te gebruiken als woonkeuken, praktijkruimte,

kantoor aan huis, als tuinkamer of extra slaapkamer

• grote lichte woonkamer op de 1e etage met terras, met uitkijk over de Hollandsche IJssel • 3 slaapkamers op de 2e verdieping • grote badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche • separaat 2e toilet • 3e verdieping van respectievelijk 52 of 55 m2 met wasmachine- en drogeraansluiting en mogelijkheid om extra kamers te realiseren • groot balkon aan de waterzijde

26


elke ruimte geschikt voor diverse functies

loftwoning

TYPE B1/B2

• 5,4 meter brede eengezinswoning gelegen aan het water • woonoppervlakte type B1 van ca. 221 m²

• extra ramen in de zijgevel zorgen voor

de keuze is aan jou...

bnr. 8 en 19

woonoppervlakte type B2 van ca. 209 m² een prettige lichtinval

• vrijheid in de indeling doorsnede type B1

< 3000 >

hal

< 2930 > < 2490 >

< 3490 >

< 5100 >

slaapkamer 2

< 1100 >

woonkamer slaapkamer 3

slaapkamer 1

< 5100 > < 5100 >

28

BEGANE GROND Getekend is type B1, bnr. 8 type B2, bnr. 19 is de gespiegelde versie en iets korter dan type B1

verdieping 1 Getekend is type B1, bnr. 8 type B2, bnr. 19 is de gespiegelde versie en iets korter dan type B1

< 2100 >

type B1 < 5520 > type B2 < 4920 >

verdieping 3

type B1 < 3770 > type B2 < 3170 >

keuken

type B1 < 7290 > type B2 < 6690 >

type B1 < 10850 > type B2 < 10250 >

badkamer

type B1 < 10850 > type B2 < 10250 >

< 2130 >

< 2930 >

< 2930 >

verdieping 2 Getekend is type B1, bnr. 8 type B2, bnr. 19 is de gespiegelde versie en iets korter dan type B1

< 5100 >

verdieping 3 Getekend is type B1, bnr. 8 type B2, bnr. 19 is de gespiegelde versie en iets korter dan type B1


verdieping 2

verdieping 3

loftwoning

TYPE B1/B2 begane grond

verdieping 1

ruimte voor extra slaapkamers, of hobbyruimte multi functionele ruimte, ook te gebruiken als tuinkamer of kantoor

30

inspiratie

interieuradvies: het Kabinet

vanuit je woonkamer en op het balkon genieten van je uitzicht op het water


Maak van je nieuwe tuin een buitenkamer. Ruimte genoeg!

Je eigen tuin is de plek bij uitstek om te genieten. Ontspannen de krant lezen, gezellig ontbijten, wegdromen bij je favoriete muziek of in de ondergaande zon relaxen na een lange dag. Met de juiste inrichting maak jij van je tuin de plek waar je misschien wel het liefste verblijft. De mogelijkheden in Hollandsche Werf zijn legio. Een tuin is al lang niet meer die saaie stenen buitenruimte met plastic tuinmeubelen en een enkele plant. De trend is tegenwoordig om het terras te zien als een verlenging van het interieur. Door kleuren en materialen die binnenshuis worden gebruikt buiten terug te laten komen, creëer je als het ware een ‘buitenkamer’. En dat is niet alleen esthetisch verantwoord maar ook wel zo gezellig. Kies bijvoorbeeld een bijzonder zitmeubel zoals een schommelstoel, een zitzak (met waterbestendig jasje) of een kubus die je

interieurfoto’s: het Kabinet

Hier woon je vlakbij het centrum én je hebt ook nog eens een heerlijk, grote tuin. De tuinen in Hollandsche Werf hebben potentie: ze zijn dieper dan gemiddeld, waardoor je langer geniet van de zon. Laat je fantasie dus gerust de vrije loop. Je hoeft helemaal geen groene vingers te hebben om van jouw tuin de gezelligste buitenkamer van IJsselstein te maken. Met de juiste planten ben je al een heel eind op weg. Kies voor planten en bloemen die niet te veel onderhoud vergen, dan hou je tijd over voor leuke dingen. Tijdloze toppers zijn de geranium, petunia en lobelia. Met een olijfboom en lavendel waan je je al snel in het zonnige zuiden.

32

Hovenier Eikelenboom Groenprojecten is vriend van Oranjenassaukades… www.hovenier-eikelenboom.nl

ook als bijzettafel kunt gebruiken. Dat ziet er niet alleen veel leuker uit, het nodigt ook uit om er gebruik van te maken. Natuurlijk zijn er wel een paar praktische zaken om in het oog te houden. Buitenmeubelen dienen weerbestendig, kleurvast en eenvoudig in het onderhoud te zijn, of makkelijk op te ruimen. In woonbladen, tuincentra en meubelzaken kun je heel veel inspiratie opdoen. Schroom niet om je te laten adviseren. Voor een aangename buitenkamer mag je best wat extra moeite doen!


Herenhuis type C • herenhuis aan de kade met voor en achtertuin met variatie in dakopbouw van ca. 163 m2 • keuken met openslaande deuren naar terras in de voortuin • tuingerichte woonkamer met 2 grote raampartijen en deur naar de tuin • praktische bergkast onder de trap in elke woonkamer • 4 slaapkamers op de 1e verdieping • grote badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche • separaat 2e toilet • zolder met wasmachine- en drogeraansluiting en mogelijkheid voor 2 extra kamers en een aparte wasruimte • mooie achtertuin met berging • geen verkeer voor de deur • goede parkeervoorzieningen op nabijgelegen parkeerhof

34 interieurfoto: het Kabinet


herenhuis

TYPE C1/C3

door de unieke breedte van 6 meter

beleef je pas écht wat ruimte is...

bnr. 20, 22, 24, 25 en 28

slaapkamerslaapkamer

< 3080 >

< 2600 >

< 3330 >

< 4300 >

woonkamer

slaapkamer slaapkamer < 4300 >

< 3080 >

< 4180 >

< 3330 >

< 2600 >

< 6000 >

eengezinswoning

< 1300 > < 1970 >

< 1970 >

< 10300 >

• 6,3 meter brede

< 3330 >

verdieping 2

< 3830 >

< 3330 > < 1300 >

< 6660 >

doorsnede type C1/C3

< 6000 >

TEL

• woonoppervlakte type C1 en C3 van ca. 164 m²

2,40 meter

< 1130 >

slaapkamer

slaapkamer < 3800 >

< 2965 >

< 3030 >

slaapkamer slaapkamer < 2965 >

< 2590 >

een uitbouw van 1,20, 1,80 of

hal

keuken

< 2590 >

• woonkamer te vergroten met

< 3830 >

door de breedte van 6,3 meter!

< 3660 >

• vele indelingsmogelijkheden

< 2600 >

• 4 slaapkamers • vrij indeelbare 2e verdieping • brede tuin voorzien met eigen berging • goede parkeervoorzieningen • brede groenstrook aan voorzijde, voortuin en zicht op

BEGANE GROND Getekend is type C1, bnr. 20 en 22 type C1ks, bnr. 24 is de gespiegelde versie met kopgevel

kopgevel type C1ks bnr. 24

verdieping 1 Getekend is type C1, bnr. 20 en 22 type C1ks, bnr. 24 is de gespiegelde versie met kopgevel

kopgevel type C1ks bnr. 24

Hollandsche IJssel voorgevel type C3 bnr. 25

36

voorgevel type C3 bnr. 25

verdieping 2 Getekend is type C1, bnr. 20 en 22 type C1ks, bnr. 24 is de gespiegelde versie met kopgevel


herenhuis

TYPE C1/C3 begane grond

verdieping 1 optie

die extra ruimte over de gehele lengte van de woning, die beleef je!

masterbedroom met aangrenzende inloopkast en een logeerkamer met werkplek groot kookeiland voor het keukenblok

deze ruimtes kunnen functioneren als kamer voor de kinderen of logeerkamer(s)

verdieping 2 optie

inspiratie

de badkamer heeft een andere indeling waardoor deze royaler oogt interieuradvies: het Kabinet

38


eengezinswoning

TYPE C2/C4

• 6,3 meter brede eengezinswoning

bnr. 21, 23, 26 en 27

• woonoppervlakte type C2, en C4 van ca. 174 m² • vele indelingsmogelijkheden door de

< 4180 >

< 3080 >

< 2600 >

< 3330 >

slaapkamer

slaapkamer

woonkamer

< 4300 >

breedte van 6,3 meter!

< 6000 >

< 3330 >

doorsnede type C4

slaapkamer < 3800 >

< 2965 >

slaapkamer < 6000 >

< 2965 >

verdieping 2 Getekend is type C2, bnr. 21 type C2s, bnr. 23 is de gespiegelde versie

verdieping 1 Getekend is type C2, bnr. 21 type C2s, bnr. 23 is de gespiegelde versie

BEGANE GROND Getekend is type C2, bnr. 21 type C2s, bnr. 23 is de gespiegelde versie

voorgevel type C4 bnr. 26

< 8430 >

verdieping 2

< 3830 >

doorsnede type C2

keuken

< 1130 >

40

< 1970 >

TEL

< 2590 >

hal

< 3660 >

< 10300 >

< 1300 >

type C4 balkon

voorgevel type C4 bnr. 26

voorgevel type C4 bnr. 26


Op de hoek aan he water...

eengezinswoning

TYPE C6

• 6,3 meter brede eengezinshoekwoning

bnr. 33

• woonoppervlakte van ca. 206 m² • vele indelingsmogelijkheden door de

< 4180 >

< 3080 >

< 6000 >

< 2600 >

< 3330 >

slaapkamer

slaapkamer

< 3330 > < 1970 >

< 1300 > staalkolom

verdieping 2

< 1700 >

slaapkamer

slaapkamer

< 6870 > < 2600 >

BEGANE GROND Getekend is type C6, bnr. 33

42

< 3030 >

verdieping 1 Getekend is type C6, bnr. 33

< 3830 >

keuken

< 2590 >

hal

< 3600 >

doorsnede type C6

< 6000 >

verdieping 2 Getekend is type C6, bnr. 33

< 10300 >

< 10300 >

woonkamer

< 4300 >

breedte van 6,3 meter!


Wat gebeurt er allemaal voordat de mensen in de showroom komen?

Rob van de Koppel, directeur projecten Eigenhuis Keuken Groep aan het woord…

Nu de keuken nog... interieurfoto: het Kabinet

...ruimte met een spilfunctie in ieder huis

“Voordat wij je uitnodigen voor een bezoek aan onze showroom zijn wij al enige tijd aan de slag geweest met de ontwerptechnische voorbereidingen voor jouw keuken. Ons professionele projectvoorbereidingsteam bekijkt hoe de keukenruimte kan worden geoptimaliseerd. De keuken wordt meermaals op verschillende wijzen ingedeeld en alle mogelijkheden worden maximaal onderzocht, waardoor de keuzemogelijkheden optimaal zijn.”

“Een paar weken voor de oplevering worden de mensen opnieuw uitgenodigd in onze showroom. Op dat moment komen de laatste details aan de orde. Tijdens dit gesprek kan men de definitieve kleurstelling bepalen. Bovendien nemen we de uitgekozen keukenapparatuur en het werkblad nog een keer door. Soms is de klant een half jaar eerder bij ons geweest en zijn tijdens de bouw wensen veranderd. Voor ons geen probleem. In dit stadium zijn kleine wijzigingen bij ons namelijk nog steeds mogelijk.”

Wanneer kunnen de klanten de keuken uitzoeken?

Wat gebeurt er na de oplevering van de keuken?

“In onze showroom liggen de bouwtekeningen van de woning klaar. De keuken wordt driedimensionaal gepresenteerd, zodat er een goed beeld ontstaat van de situatie. Tijdens de vervolggesprekken laten wij graag alle mogelijkheden zien. In deze fase wordt er beslist over je ideale indeling.” Daarna bespreken wij graag alle verdere mogelijkheden. Dit varieert niet alleen in materiaalkeuzen, kleuren, indeling en afwerking, maar wij adviseren je graag ook over de enorme keuze aan apparatuur” .

Wat is de volgende stap?

Kortingscheque ter waarde van € 1.000.-

Wanneer worden de laatste details besproken?

“Na aanschaf van de keuken verzorgt Eigenhuis Keukens de technische tekeningen van de keukenruimte. Deze worden vervolgens doorgespeeld aan de aannemer. Nu is deze partij aan de beurt. Wij worden voortdurend door hen op de hoogte gehouden. Alles moet kloppen, want wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.” Wij nemen graag alle zorg uit handen en doen er alles aan om het proces vlekkeloos te laten verlopen. Daardoor kan de klant zich concentreren op andere leuke dingen.”

“Ook in de laatste fase houdt Eigen Huis Keukens de vinger aan de pols. Onze projectleider is regelmatig aanwezig op de bouw en stelt zich op de hoogte van de voortgang van het project. Hij stuurt de technische adviseurs aan, waardoor alles op tijd klaar is. Na oplevering komt onze Keukencontroleur langs, zodat we er zeker van zijn dat de keuken perfect aan de wensen van de klant voldoet.”

Vroeg uitgenodigd……

“Mensen vragen mij wel eens: waarom moeten we zo vroeg beslissen voor de keukenleverancier? De koeien staan nog in het gras! Drie maanden voordat de eerste schop de grond in gaat, is de aannemer vaak al bezig met de voorbereidingen van jouw woning. Om alles op schema te laten verlopen, is het belangrijk alle partijen zo vroeg mogelijk te betrekken bij dit proces. Hierdoor kan optimaal rekening worden gehouden met jouw wensen. Je kunt zelfs nog diverse wijzigingen doorvoeren om van de woning jouw droomhuis te maken. Om díe reden word je al in een vroeg stadium uitgenodigd in onze showroom. Alle mogelijkheden worden besproken en eventuele aanpassingen worden doorgevoerd. Eigen Huis Keukens neemt je zorgen uit handen en helpt je natuurlijk graag om jouw wensen te verwezenlijken en alles tot in de puntjes te regelen.”

We zien je graag in onze showroom!” Welkom bij de Eigenhuis Keuken Groep www.ekg.nl 44


Kadewoning type d • woonoppervlakte van ca. 164 m² • tuingerichte woonkamer van 6 meter breed met 2 grote raampartijen en deur naar de tuin, woningdiepte ca. 10.30 m. • keuken met openslaande deuren naar terras in de voortuin • praktische bergkast onder de trap • 4 slaapkamers op de 1e verdieping • grote badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche • separaat 2e toilet • zolder van ca. 39 m2 met wasmachine- en drogeraansluiting en mogelijkheid voor 2 extra kamers en een aparte wasruimte • voldoende parkeerplaatsen

46


kadewoning TYPE D1/D1s bnr. 30, 31 en 32

Alle ruimte voor een riante woonkamer, leefkeuken met

â&#x20AC;˘ 6,3 meter brede eengezinswoning â&#x20AC;˘ woonkamer te vergroten met een uitbouw van 1,20, 1,80 of 2,40 meter

doorsnede type D1

een eettafel voor een familiediner...

< 4180 >

< 3080 >

< 2600 >

1500+ vl

badkamer

verdieping 2

< 6660 >

< 1300 >

< 1970 >

< 3330 >

< 10300 >

< 6000 >

slaapkamer 4

slaapkamer 2

< 1130 >

< 3800 >

BEGANE GROND Getekend is type D, bnr. 30 type D1s, bnr. 31 en 32 zijn gespiegeld

< 2965 >

< 3830 >

1500+ vl

keuken < 2590 >

< 3660 >

hal

48

slaapkamer 1

woonkamer

< 1000 >

interieurfoto: het Kabinet

slaapkamer 3

< 3330 >

< 4300 >

< 6000 >

< 2965 >

verdieping 1 Getekend is type D, bnr. 30 type D1s, bnr. 31 en 32 zijn gespiegeld

verdieping 2 Getekend is type D, bnr. 30 type D1s, bnr. 31 en 32 zijn gespiegeld


kadewoning TYPE D1/D1s begane grond

verdieping 1

masterbedroom met tweede badkamer en aangrenzend een ruime inloopkast

verdieping 2

inspiratie door een schiereiland te creĂŤren aan het keukenblok, ontstaat er een scheiding tussen het leef- en eetgedeelte

50

vier ruime slaapkamers

interieuradvies: het Kabinet


Het kabinet inspireert, adviseert en helpt je op weg Winnaar ‘Meest innovatieve woon­ondernemer’ Elk jaar organiseert Sanoma Media (uitgever van o.a. vtwonen, Ariadne at Home, More than Classic, Elle Wonen, 101 Woonideeën, Libelle en Margriet) de Woonawards. De winnaar in de categorie ‘Meest Innovatieve Woonondernemer’ wordt bepaald door een ervaren vakjury. Na zes jaar genomineerd te zijn, werd Het Kabinet in 2012 tot winnaar gekozen! interieurfoto’s: het Kabinet

Het Kabinet heeft diverse inrichtingsvoorstellen gemaakt voor de Hollandsche Werf. Ook geven zij advies en kun je hier ideeën opdoen voor je nieuwe huis. We laten ons graag inspireren en brengen een bezoek aan de winkel. Overal waar ik kijk, zie ik mooie dingen. Voor ik het weet, struin ik langs de accessoires en vergeet ik even waarvoor ik hier ben: een interview. Inkoper en stylist Elbert Sterk helpt me uit mijn woondroom. “Zullen we eerst maar een rondje door de winkel doen?”, vraagt hij enthousiast. “Graag!”, zeg ik, maar ondertussen vraag ik me af of Elbert zich realiseert waar hij aan begint. ‘Even’ met mij door deze woonwinkel, dat gaat niet lukken.

52

De meubels wil je aanraken omdat het hout zo puur is en terwijl ik langs de banken loop, glijdt mijn hand over de stof. Zacht en stoer. Landelijk en eigentijds. Ik denk oprecht dat iedereen hier zou kunnen slagen. Het woonwarenhuis heeft een bij­zonder breed assortiment. Van bedden tot banken, van accessoires tot verlichting en van oud en uniek tot modern. Dit is de perfecte plek om - met de tekening van je nieuwe huis in de hand - ideeën op te doen.

Verrassend betaalbaar Terwijl we langs alle verschillende ‘kamers’ lopen, valt mijn oog op het prijskaartje van een gave eettafelstoel. “Oh, dat valt heel erg mee”, laat ik me ontvallen. “Ja, dat klopt”, zegt Elbert. Mensen hebben nog wel eens de indruk dat dit een dure winkel is, maar het tegendeel is waar. We voeren geen Ikeaprijzen. Wij hebben natuurlijk een ander type product met een uitstekende prijskwaliteitverhouding.”

Kies jouw stijl Het Kabinet bestaat uit twee grote winkels. Ze liggen tegenover elkaar. In Villa Provence staat de romantiek centraal. Alle meubels zouden gecombineerd kunnen worden. Voor wie wat meer lef in zijn interieur wil, is er aan de overzijde voldoende keus. Hier zijn de meubels eigentijdser en treffen we zelfs een groot aantal ‘unieke exemplaren’ aan. Deze meubelstukken en accessoires zijn speciaal door het Kabinet zelf geïmporteerd uit verre landen voor de liefhebber.

Landelijk bekend, lokaal verankerd Als je door de winkel loopt, proef je dat hier met liefde voor het vak wordt gewerkt en ingekocht. Commercieel directeur Paul Biemans heeft zich bij ons aangesloten en bevestigt dit. “We werken hier met een zeer gepassioneerd team. En wat echt uniek is: bijna alle verkopers zijn stylist. Ook de inkoop doen wij op smaak. Het gros van de meubelen dat hier staat, vinden we zelf ook mooi.”

Laat je adviseren. Het kan! “Ik ben onder de indruk. Er is zo veel te kiezen, ik kan me voorstellen dat je als bezoeker wel wat advies kunt gebruiken”, vertel ik de heren terwijl we neerstrijken in de koffiecorner. “Ik raad alle kopers van Hollandsche Werf aan om een afspraak te maken. Aan de hand van een woning­ plattegrond kunnen ze samen met één van onze stylisten de juiste keuzes maken. Neem gerust foto’s mee van je bestaande meubels of bladen waarin items staan die je mooi vindt. De gemaakte keuzes worden heel snel in een duidelijke schets uitgewerkt. Om de mogelijkheden van de woningen in Hollandsche Werf te laten zien, hebben wij wat woningplattegronden ‘ingericht’ voor dit magazine. Een leuke klus, want de huizen zijn zo groot, daar kun je alle kanten mee op.”

Het Kabinet is vriend van Oranjenassaukades… laat je alvast inspireren… www.hetkabinet.nl


Hofwoning type e

• hofwoning gelegen aan een groen plantsoen • tuingerichte woonkamer met grote glazen schuifpui naar de heerlijke tuin • keuken met openslaande deuren naar terras, voorzijde • 4 slaapkamers op de 1e verdieping • grote badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche • separaat 2e toilet • zolder met wasmachine- en drogeraansluiting en mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers en een aparte wasruimte van ca. 37 m2

rust en ruimte. Wonen aan een hof is 54

Garantie voor een groen uitzicht en een kindvriendelijke omgeving


hofwoning TYPE E1/E2 bnr. 9 t/m 18

het groene hofje geeft rust en het gevoel van een fijne veilige woonomgeving... doorsnede type E1

< 5700 >

< 3030 >

eengezinswoningen

< 2600 >

of 2,40 meter

< 4180 >

een uitbouw van 1,20, 1,80

woonkamer

• woonoppervlakte type E1

< 4300 >

• woonkamer te vergroten met

slaapkamer

slaapkamer

< 3080 >

• 6,0 meter brede

verdieping 2

< 1000 >

• grote 2e verdieping vrij in te delen als werkkamer, hobby-

< 1300 >

badkamer

< 4630 >

keuken

< 3660 >

ruimte of extra kamers(s)

hal

< 5700 >

slaapkamer

slaapkamer

< 1130 >

< 3500 >

BEGANE GROND Getekend is type E1: type E1s: type E1k: type E1ks:

56

< 6660 >

< 3030 >

bnr. 14, 15, 16, 17 bnr. 10 en 11 zijn gespiegeld bnr. 13 en 18 met kopgevel bnr. 9 is gespiegeld met kopgevel

< 3030 >

verdieping 1 Getekend is type E1: type E1s: type E1k: type E1ks:

< 2590 >

dubbele wastafel

< 1970 >

• badkamer met bad, douche en

< 3830 >

• 4 slaapkamers

< 10300 >

van ca. 155 m²

< 2600 >

bnr. 14, 15, 16, 17 bnr. 10 en 11 zijn gespiegeld bnr. 13 en 18 met kopgevel bnr. 9 is gespiegeld met kopgevel

verdieping 2 Getekend is type E1: type E1s: type E1k: type E1ks:

bnr. 14, 15, 16, 17 bnr. 10 en 11 zijn gespiegeld bnr. 13 en 18 met kopgevel bnr. 9 is gespiegeld met kopgevel


hofwoning TYPE E2ks bnr. 12

het groene hofje geeft rust en het gevoel van een fijne veilige woonomgeving... doorsnede type E2ks

• 6,0 tot 7,35 meter brede eengezinswoningen

< 2600 >

< 7350 >

< 3030 >

< 4660 >

of 2,40 meter

woonkamer • woonoppervlakte van ca. 163 m²

slaapkamer

slaapkamer

< 4300 >

een uitbouw van 1,20, 1,80

< 3080 >

• woonkamer te vergroten met

• fraaie uitbouw aan de zijgevel

• 4 slaapkamers

< 1650 > < 10300 >

< 1000 >

< 1300 >

< 4630 >

badkamer

• grote 2e verdieping vrij in te

< 1970 >

• badkamer met bad, douche en dubbele wastafel

verdieping 2 < 3030 >

delen als werkkamer, hobby-

keuken

< 1130 >

< 3500 >

BEGANE GROND Getekend is type E2ks: bnr. 12

58

slaapkamer

slaapkamer

< 2600 >

< 3030 >

verdieping 1 Getekend is type E2ks: bnr. 12

< 3830 >

hal

< 2590 >

< 3660 >

ruimte of extra kamers(s)

< 5700 >

verdieping 2 Getekend is type E2ks: bnr. 12

< 6660 >

van ca 8 m2


hofwoning TYPE E1/E2 begane grond

aan u de keuze... verdieping 1 optie

2 slaapkamers voor de kinderen

afgesloten extra kamer

een ruime werkplek groot kookeiland met een barfunctie

verdieping 2 optie

inspiratie een ruime masterbedroom met inloopkast

60


Echt groot! Inrichtingsinspiratie is dus welkom.

Behalve dat Nathal interieuradviezen geeft, ontwerpt ze ook meubels en lampen en verzorgt zij met haar bedrijf ‘raad-huis’ al vele modelwoningen van binnen. Ook voor het project oranje nassaukades.

Nathal Bakker is binnenhuisarchitecte en daarnaast mede-eigenaar van het makelaarskantoor ‘raadhuis makelaardij’ in Abcoude. Een vruchtbare combinatie, zo blijkt al jaren. ’Interieuradvies aan woningeigenaren’ zorgt voor een vernieuwde uitstraling van een huis en bevordert daarmee de verkoop van woningen.

De woningen in de Hollandsche Werf zijn groot. echt groot! Een beetje inrichtingsinspiratie is dus welkom. Er is immers zo veel mogelijk. Om je te inspireren en om je de echte woonsfeer van Hollandsche Werf te laten proeven heeft Nathal Bakker diverse modelwoningen in gericht. Deze woningen liggen in het aangrenzende plan Zomerweg en Eiteren, maar het laat je wel zien dat je soms met hele simpele dingen een groot resultaat kunt bereiken. Enthousiast vertelt Nathal hoe het steeds weer een uitdaging is om de mogelijkheden van een woning te laten zien en er iets bijzonders van te maken. De woningen zijn circa 180 m² groot en met zes meter breed kun je alle kanten op.“Voordat het ontwerp tot stand komt en er ingericht kan worden, breng ik tijd door in het kale huis. Zo kan ik het huis en de omgeving ´voelen´. Rondlopen, meten, denken en naar buiten kijken….

62

De dagen erna komen de ideeën en kleuren vanzelf en wordt het ontwerp in grote lijnen afgerond.” De meubels komen overal vandaan Deze modelwoning is ingericht rondom de thema’s rust, warmte en geborgenheid. Dit zie je terug in de gebruikte materialen en kleuren. “Als basis heb ik gekozen voor strak wit gestuukte wanden met in diverse ruimtes één gekleurde wand. Door de

donkere achtergrond in het trappenhuis bijvoorbeeld wordt het contrast groter en springt de wit gelakte trap er uit. Daarnaast is in deze woning een neutrale, houten vloer gelegd. De vloer leidt niet af, maar zorgt wel voor een warme en rustige basis in het huis. Dit soort basisprincipes kun je in ieder huis toepassen. Ook in één van de huizen in Hollandsche Werf. Tijdens het inkoopproces worden de details ingevuld, waarbij de combinatie van oud en nieuw het huis een eigen sfeer en karakter geeft. Van groothandels tot bouwmarkten, maar ook soms van Marktplaats en eigen creaties, overal komen meubels en accessoires vandaan.” In zo’n brede keuken kun je makkelijk een spoeleiland kwijt “De keuken in deze woning is een eyecatcher: hoogglans witte kasten en dito blad. Het prachtige, grote spoeleiland is het centrale middelpunt. Met de twee barkrukken erbij is dit een heerlijke

plek voor een kop koffie en de krant. De keukens van de woningen in Hollandsche Werf zijn zes meter breed waardoor je hier prima een spoeleiland kwijt zou kunnen. Het L-vormige gedeelte van de keuken is in dit geval benut als werkhoek. Deze ruimte zou ook makkelijk afgescheiden kunnen worden met een wand, waardoor een extra kamer gecreëerd wordt. Bijvoorbeeld voor een praktijk of kantoor aan huis.” Net dat beetje meer “De maten van de badkamers in Hollandsche Werf zijn goed. Eigenlijk alles past er in. In de badkamer en het toilet hebben we laten zien dat met wat kleine aanpassingen een strakkere uitstraling gecreëerd kan worden. Zo is voor de wanden vloertegels een groter formaat gekozen en in plaats van één of twee wastafels is gekozen voor één grote design spoelbak. Samen een prachtig geheel waar iedereen zich thuis voelt!”

Een geintje mag De modelwoningen die Nathal inricht, hebben een herkenbare, aansprekende sfeer. “De uitstraling is nooit extreem, maar her en der een geintje mag best, bijvoorbeeld een leuke spreuk op een muur en in elk huis dat ik inricht, kom je een hondje tegen. Laatst was er een aaibaar knuffelhondje meegenomen door een kindje. Ik zie dat als een compliment!” Het kopen van een nieuwbouwhuis kan spannend zijn. Het is soms lastig om je voor te stellen hoe het zal worden. We hopen je door middel van de modelwoning van Nathal te inspireren voor de inrichting van jouw nieuwe huis in Hollandsche Werf.

Raadhuisplein 2 1391 CV Abcoude 0294 - 28 29 40 www.raad-huis.nl


Eengezinswoning type F

• eengezinswoning gelegen aan de Zomerdijk met heerlijke diepe tuin aan de rand van het centrum • tuingerichte woonkamer met grote schuifpui • 3 slaapkamers op de 1e verdieping • badkamer met wastafel, 2e toilet, douche en optioneel een ligbad • zolder met wasmachine- en drogeraansluiting en mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers en een aparte wasruimte • goede parkeervoorzieningen • op loopafstand van het centrum

64


• 5,4 meter brede eengezinswoning • woonoppervlakte type F1 van ca. 116 m²

eengezinswoning TYPE F

• woonoppervlakte type F2 van ca. 128 m² • woonkamer te vergroten met een uitbouw

Compleet en ruimer dan gebruikelijk...

aan de zijgevel van ca. 12 m²

slaapkamer 1

< 2900 >

< 8800 >

verdieping 2

badkamer

keuken

< 2630 >

< 1730 >

< 2630 >

hal

1500+ vl

< 2830 > < 2180 >

slaapkamer 2

< 5160 >

< 3130 >

slaapkamer 3

< 6100 >

woonkamer

< 2850 >

< 5000 >

< 2180 >

< 5100 >

< 5100 >

< 3730 >

bnr. 34 t/m 49

van 1,20, 1,80 of 2,40 meter • type F2 heeft een fraaie uitbouw

1500+ vl

< 2850 >

doorsnede type F1

kopgevel type F2ks: bnr. 34

66

BEGANE GROND Getekend is type F1: type F1s: type F1k: type F1ks:

bnr. 38 t/m 42 en 48 bnr. 35 en 45 zijn gespiegeld bnr. 37, 43, 47 en 49 met kopgevel bnr. 36, 44 en 46 zijn gespiegeld met kopgevel

kopgevel type F2ks: bnr. 34

verdieping 1 Getekend is type F1: type F1s: type F1k: type F1ks:

bnr. 38 t/m 42 en 48 bnr. 35 en 45 zijn gespiegeld bnr. 37, 43, 47 en 49 met kopgevel bnr. 36, 44 en 46 zijn gespiegeld met kopgevel

kopgevel type F2ks: bnr. 34

verdieping 2 Getekend is type F1: type F1s: type F1k: type F1ks:

bnr. 38 t/m 42 en 48 bnr. 35 en 45 zijn gespiegeld bnr. 37, 43, 47 en 49 met kopgevel bnr. 36, 44 en 46 zijn gespiegeld met kopgevel


eengezinswoning TYPE F

één van de mogelijkheden.

begane grond

Wat vindt u belangrijk?

verdieping 1

heerlijk ligbad als extra optie begane grond uitbouw 2400 mm

extra grote woonkamer door uitbouw

68

creër extra kamer, werkruimte op wasruimte

verdieping 2 optie

inspiratie


Sportief & recreatief IJsselstein!

Hockeyclub IJsseloever www.hcij.nl OF IJsbaan Nova Zembla ijsclubnovazembla.nl Of Skipiste Nieuwegein www.skipistenieuwegein.nl

Wandel, fiets, vaar of zwem je graag? In IJsselstein krijg je hier alle ruimte voor. De prachtig, natuurlijke omgeving is veelzijdig en verrassend. Bewoners van Hollandsche Werf kunnen zeker ook hun sportieve hart ophalen. De stad heeft veel te bieden door het grote aanbod van sportclubs en verenigingen. Van hockey tot paardrijden, van zwemmen tot voetbal, het kan hier allemaal.

Wandelen in het Oudegein Park of Een boot huren in de Jachthaven Marnemoende OF Een uurtje op de baan bij 70

tennisvereniging Groenvliet


De vloer als ideaal fundament

10 GOUDEN

VLOERTIPS!

De basis, het begin! Na het kiezen van de vloer die past bij jouw smaak, het huis en het gebruik, gaat de rest vanzelf. Het fundament is immers gelegd. Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak een keuze aan de hand van onze tips.

Een vloer bepaalt in grote mate de uitstraling van het huis. Durf je een statement te maken? Iets nieuws of ultiem klassieks? De nieuwe ledervloeren, uitgevoerd in bijvoorbeeld crocoprint, zorgen voor een luxueuze en modieuze uitstraling. En ook een visgraatparketvloer kan prachtig staan.

Drie kinderen en wat harige viervoeters. Ze staan garant voor de ‘onvermijdelijke’ productie van vuil. Herken je je in dit profiel, kies dan voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Een zuigje, een lapje en klaar. Geen zorgen om krasjes en butsen. Plavuizen of een strakke gietvloer absorberen geen vuil en kunnen wel tegen een stootje.

Kies je voor milieuvriendelijk? Dat zou mooi zijn. Wat ons betreft is het letten op het FSC-keurmerk een kleine moeite om bij te dragen aan een blijvend gezonde aardbol. Tapijt, gemaakt van bamboevezels, is niet alleen hip en sterk. De grondstof is ook nog eens op een natuurvriendelijke wijze verbouwd. Heel vriendelijk dus.

Comfort is een breed begrip. Ga je voor een comfortabel hoogpolig tapijt of kies je voor het gemak van een eenvoudig te leggen vloer. Met het kliklaminaat of tapijttegels van tegenwoordig is het zelf leggen van een vloer voor iedereen haalbaar. Meestal in de winter knettert en vonkt het als je iets aanraakt. Het is daarom zeker de moeite waard om een antistatische vloer te overwegen. Het voorkomt dat apparatuur of mensen schade ondervinden van statische elektriciteit. Een antistatische vloer is meestal een kunststof (giet)vloer, maar tegels, laminaat en parketvloeren hebben tegenwoordig vaak ook een antistatische behandeling ondergaan. Elke ruimte vraagt om iets anders. Waar een hoogpolig tapijt prima op zijn plek is in de slaapkamer, wensen de inpandige berging en de badkamer een andersoortige vloer. Eentje die waterbestendig is. Tegenwoordig zijn er naast de traditionele tegels en plavuizen ook nog andere mogelijkheden. Al eens gedacht aan een cementgebonden gietvloer of een goed afgelakte kurkvloer?

72

Omdat de vloer de basis is, wil je natuurlijk dat hij ook lang meegaat. Kijk daarom altijd naar de duurzaamheid van een vloer. Eentje die over tien jaar ook nog mooi is. Het eerder genoemde bamboetapijt is een uitstekende keuze, maar je kunt ook voor een houten vloer gaan die met de jaren alleen maar mooier wordt. Het is verstandig om op de bovenverdiepingen een geluiddempende vloer te leggen. Laminaat in combinatie met een goed isolerende ondervloer, bijvoorbeeld van soft-board, werkt perfect. Maar ook een kurkvloer isoleert en dempt contactgeluid.

Een gezinslid met allergie? Dan ben je vast al op zoek naar een anti-allergische vloer. Een harde vloer, zoals van tegels, plavuizen of een gietvloer zijn voor de hand liggende keuzes, maar tapijt kan ook prima. De stof die is neergedaald, stijgt namelijk niet meer zo snel op. Enige must is wel wat vaker stofzuigen. Na het lezen van alle suggesties, kun je vast een weloverwegen besluit nemen. Rest ons nog één tip: kies naast al deze praktische zaken vooral ook een vloer die je mooi vindt. Een vloer die past bij je leefstijl en persoonlijke smaak legt de basis voor een sfeervol warm thuis. Succes!

JS Vloeren is vriend van Oranjenassaukades... www.jsvloeren.nl


Technische omschrijving Parkeren

Uw auto kunt u in de directe omgeving parkeren in het openbaar gebied.

Fundering

De woningen en bergingen worden gefundeerd op betonnen funderingspalen. Onder de begane grondvloer van de woningen bevindt zich een kruipruimte. Deze kruipruimte is bereikbaar via een kruipluik.

Vloeren

De begane grondvloeren van de woningen worden uitgevoerd met een geïsoleerde betonnen systeemvloer. Alle verdiepingsvloeren worden in het werk gestort op prefab betonnen vloerplaten. De vloeren van de woningen worden afgewerkt met een dekvloer.

Wanden

De woningscheidende wanden worden uitgevoerd als zogenaamde ‘ankerloze’ spouwmuren van kalkzandsteen. De binnenspouwbladen in de voor- en achtergevel en de eindwanden worden tevens uitgevoerd in kalkzandsteen. De binnenwanden worden uitgevoerd als lichte scheidingswanden.

Buitengevels

De buitengevels van de woningen worden gemetseld met diverse verschillende kleuren baksteen. Daarnaast wordt een deel van het metselwerk voorzien van keimwerk. De buitengevels worden op diverse plaatsen voorzien van onderhoudsarme geveldelen.

Daken

Schuine daken bestaan uit een prefab kap met daarop keramische dakpannen en worden voorzien van een dakvenster. De betonnen platte daken worden voorzien van een isolatielaag, dakbedekking en grind en/of tegels.

Gasleiding

De gasleiding wordt uitgevoerd volgens de geldende voorschriften.

Mechanische ventilatie

Voor de ventilatie van de woningen wordt een mechanisch ventilatiesysteem aangebracht gecombineerd met ventilatieroosters en/of suskasten en diverse te openen ramen in de gevels.

Kozijnen, ramen en deuren

Elektrische installatie

De buitenkozijnen, ramen en deuren van de woningen worden uitgevoerd in hardhout. De schuifpuien worden uitgevoerd in aluminium. De binnenkozijnen worden uitgevoerd als montagekozijn van plaatstaal. De binnendeuren zijn vlakke opdekdeuren.

Alle glasopeningen aan de buitenzijde van de woningen worden voorzien van isolerend glas met een verhoogde isolatiewaarde (type HR++).

Het hang- en sluitwerk van de gevelkozijnen van de woning wordt, daar waar volgens het Bouwbesluit noodzakelijk, inbraakwerend uitgevoerd. Alle buitendeuren van de woning en berging worden voorzien van gelijksluitende cilindersloten.

De trap van de begane grond naar de eerste verdieping wordt uitgevoerd als dichte trap van vurenhout met uitzondering van type B en F waarbij de trap open wordt uitgevoerd. De trap van de eerste naar de tweede verdieping wordt uitgevoerd als een open trap van vurenhout. De trap van de tweede naar de derde verdieping van type B wordt tevens als open trap in vurenhout uitgevoerd.

Meer- en minderwerk

De betonnen plafonds in de woningen worden voorzien van structuurspuitwerk. De wanden in het toilet worden boven het tegelwerk voorzien van structuurspuitwerk.

Schilderwerk

Het schilderwerk van de kozijnen, ramen en deuren bestaat uit fabrieksmatig aangebrachte grondverf welke in het werk wordt afgelakt.

AMN120042 | 04-2013 | 500 ex.

Om u in staat te stellen de woningen zo goed mogelijk aan uw individuele woonwensen en smaak aan te passen is een pakket meer- en minderwerkopties samengesteld. Ook individuele wensen zijn -onder bepaalde voorwaardenmogelijk.

Berging

Sanitair

Tuin

Het tegelwerk in het toilet en de badkamer bestaat uit wandtegels in de kleur wit met een afmeting van circa 25 x 33 cm (type A t/m E) en circa 15 x 20 cm (type F). De vloertegels hebben een afmeting van circa 30 x 30 cm (type A t/m E) en circa 20 x 20 cm (type F) en zijn antraciet van kleur. Het wandtegelwerk wordt in de toiletten tot circa 150 cm hoogte aangebracht en in de badkamer tot aan het plafond. De woningen worden standaard voorzien van wand- en vloertegels en sanitair, zoals hiervoor beschreven. In het keuzetraject zijn hierin individuele keuzes mogelijk.

Structuurspuitwerk

Het gewone huisvuil en GFT-afval wordt verzameld in individuele afvalcontainers.

De woningen worden aangesloten op het openbare gasleiding-, waterleiding-, elektriciteit- en rioleringsnet. De aansluitkosten hiervan zijn in de v.o.n.-prijs begrepen.

Tegelwerk

Verwarmingsinstallatie

74

Radio, TV en telefoonaansluiting

Het keramische sanitair in de woningen is van Villeroy en Boch, serie Omnia Pro in de kleur wit. De closetcombinatie bestaat uit een wandcloset. Alle woningen, met uitzondering van type F, worden voorzien van een kunststof bad van 180 x 80 cm. Daarnaast worden alle woningen, met uitzondering van type F, voorzien van twee wastafels. De toegepaste kranen zijn van Hansgrohe.

Trappen

De woningen worden verwarmd door middel van een individuele gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie (combiketel).

Huisvuil

Nuts-aansluitingen

Hang- en sluitwerk

In de woningen wordt standaard geen keukenblok aangebracht. De aansluitpunten zoals indicatief aangegeven op tekening worden afgedopt opgeleverd. Van de projectleverancier Eigenhuis Keukens ontvangt u een uitgewerkte keukenopstelling. Na de aankoop van uw woning ontvangt u een uitnodiging om een bezoek te brengen aan de keukenshowroom, waarbij de Eigenhuis Keuken Groep graag de verschillende mogelijkheden voor u inzichtelijk maakt.

De elektrische installatie wordt uitgevoerd volgens het zogenaamde centraal dozensysteem en volgens de geldende voorschriften.

Voor de aansluitpunten ten behoeve van radio, tv en telefoon worden in de woonkamer bedrade buisleidingen en dozen aangebracht. In de slaapkamers worden loze buisleidingen en dozen aangebracht.

Beglazing

Keuken

De woningen worden in de achtertuin voorzien van een houten berging.

In de voortuin van woningtype A wordt een terras en een pad naar de voordeur aangebracht. De overige voortuinen worden volledig van bestrating voorzien. De achtertuin wordt niet nader ingericht.

Pergola

Woningtype A, C en E worden voorzien van een pergola constructie uitgevoerd in staal, voorzien van houten lamellen.

Balkon

Bij bouwnummer 8, 19, 26 en 27 wordt op de eerste verdieping aan de voorzijde van de woning een balkons toegepast, uitgevoerd in een combinatie van staal, hardhouten balken en vlonderdelen. De balkons worden rondom afgewerkt met een metalen hekwerken.

Erfafscheiding

Conform de situatietekening wordt op de grens met het openbaar gebied een gaashekwerk aangebracht met een hoogte van circa 180 cm. voorzien van een hedrabeplanting. In de voortuin van type A wordt conform de situatietekening op de grens met het openbaar gebied een beukenhaag aangebracht met een hoogte van circa 80 cm.


Een nieuw huis kopen is leuk, maar er komt ook veel op je af. Je hebt overleg met de hypotheekadviseur, je bent misschien druk met de verkoop van je oude huis en je moet vrij nemen voor de overdacht bij de notaris. Een drukke tijd dus. Maar ook ontzettend leuk! Want een nieuw huis kopen betekent ook een nieuwe start van een mooie toekomst in een huis dat je volledig af kunt stemmen op jouw woonwensen. Dat geldt zeker ook voor de badkamer. Doe je niets, dan kun je rekenen op een keurig afgewerkte badkamer met luxe sanitair van Villeroy & Boch. Maar, je hebt ook de mogelijkheid om samen met een medewerker van Gévier en Interkeramiek een droombadkamer samen te stellen. In de prachtige showroom in Bunnik kun je je laten inspireren en adviseren.

Alle zorg uit handen

Je kunt de badkamer ook casco op laten leveren en na de oplevering zelf (laten) op- en afbouwen. Koop je echter een nieuwe badkamer bij Gévier met tegels van Interkeramiek, dan wordt je al het werk én de zorg uit handen genomen. Het enige wat jij hoeft te doen, is zeggen hoe je het wilt hebben en tekenen voor de opdracht. Zodra je de sleutel krijgt, kun je gelijk beginnen met de aankleding van het huis. De spiksplinternieuwe badkamer, zoals jij hem hebt uitgezocht, is helemaal af. Nog een groot voordeel: omdat de badkamerverbouwing tijdens de bouw plaatsvindt, valt hij ook onder de garantie van de woning.

interieurfoto: het Kabinet

Een badkamer

om te ontspannen

76

Interkeramiek is vriend van Oranjenassaukades… www.interkeramiek.nl


Colofon

Hollandsche Werf is een samenwerkingsverband van: AM b.v. Florie en van den Heuvel b.v. Riz Bouw b.v. Van Wijk Nieuwegein b.v.

Projectontwikkelaar Ontwikkelingscombinatie Hollandsche Werf C.V. 030 - 630 55 00

78

Openingsdagen en tijden: Kijk op www.oranjenassaukades.nl

Dit magazine is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de inhoud van dit magazine, alsmede plattegronden, artist impressies en maatvoeringen. Dit is uitsluitend bedoeld om je inzicht te geven in het plan en de woningen. Dit magazine is geen contractstuk.

Makelaars Aarendonk Era Makelaardij 030 - 688 34 80 www.aarendonk.nl info@aarendonk.nl Reinerie Garantiemakelaars 030 - 688 44 55 (IJsselstein) 030 - 607 60 60 (Nieuwegein) www.reinerie.nl nieuwbouw@reinerie.nl De Keizer Makelaarsgroep 030 - 603 13 00 www.dekeizer.nl nieuwegein@dekeizer.nl

oranjenassaukades.nl

| doortedoen.nl

Het verkopen van huizen is voor ons â&#x20AC;&#x2DC;dagelijkse kostâ&#x20AC;&#x2122;. Dat wil zeker niet zeggen dat we zijn afgevlakt. Integendeel. Juist omdat dit ons vak is, snappen wij als geen ander dat het kopen van een huis heel spannend is. Je moet tenslotte grote beslissingen nemen. Dus doen wij er alles aan om je zo goed en volledig mogelijk te informeren. Niet alleen bij de aankoop, maar ook in het traject daarna. Vanaf het eerste contact tot aan de ontvangst van de sleutels begeleiden wij je bij dit proces. Dat is kopen zonder zorgen, dat maakt kopen leuk!

Onze modelwoning is geopend voor belangstellenden en biedt antwoord op al je vragen over wonen en de nieuwbouwwoningen van Hollandsche Werf. De modelwoning vind je op locatie: Eiteren, volg de routeborden (Touwlaan).


vrienden van oranjenassauKades Baars Bloembinders

www.baars-bloembinders.nl

Anna van Toor

www.annavantoor.nl

Hockey Club IJsseloever

www.hcij.nl

IJsselsteinse Tennisclub Groenvliet www.ijtcgroenvliet.nl TOF!

www.tofwonen.nl

TOON

www.toonmode.nl

Voor jouâ&#x20AC;Ś Bij Sanne

www.voorjoubijsanne.nl

Eigenhuis Keuken Groep

www.ekg.nl

Raad-huis van Binnen

www.raad-huis.nl

Het Kabinet Bunnik

www.hetkabinet.nl

Florie en van den Heuvel bv

www.florie.nl

Riz Bouw

www.rizbouw.nl

Van Wijk Ontwikkeling

www.vanwijk-groep.nl

Interkeramiek tegels

www.interkeramiek.nl

Gevier sanitair

www.gevier.nl

Seventytoo

www.seventytoo.com

Restaurant Rood

www.restaurantrood.nl

Nieuwegeinse Golf Club

www.nieuwegeinsegc.nl

Juuls Communicatie en Tekst

www.juuls.info

4Some technisch beheer bv

www.4some.nl

Museum IJsselstein

www.museumijsselstein.nl

Eikelenboom Groenprojecten

www.hovenier-eikelenboom.nl

Autobedrijf car Technics

www.cartechnicsbv.nl

Jachthaven Marnemoende

www.marnemoende.nl

Theater Pantalone

www.theaterpantalone.nl

oranjenassaukades.nl

Hollandsche Werf  

Brochure Oranje Nassau Kades Hollandsche Werf

Hollandsche Werf  

Brochure Oranje Nassau Kades Hollandsche Werf