Hyvää Patulta -joululehti 2022

Page 1

HYVÄÄ PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI MARRAS-JOULUKUU 2022 MAKKARAA JA VALMISRUOKAA JOULUKAUDEN HERKULLISET TARJOUKSET Patu PALVELUTUKKURIT Ruka ja Oulanka − Talonpöydän tarina KUUSAMO & Patu PALVELUTUKKURIT Patu PATU LOUNASKLUBI Sami Garamin vinkit ja reseptit Tampereen Lihajaloste sai toisen tukijalan

Joulu on juhlan, rauhoittumisen ja kiitoksen aikaa

Sisältö

AJANKOHTAISTA

Makuja maailmalta, trendejä joulupöytään ja yritysuutisia.

RAVINTOLA TALONPÖYTÄ

Laadukasta paikallisruokaa ja huippuluokan palvelua Kuusamossa, Rukalla ja Oulangan luontokeskuksessa.

MAKKARAA JA VALMISRUOKAA

Tampereen Lihajaloste sai toisen tukijalan.

PATU LOUNASKLUBI

Sami Garamin reseptit ja vinkit ostoihin, misaamiseen ja hävikin hallintaan.

TUOTEUUTISIA

Esittelyssä Patun laadukkaan tuoteperheen uutuustuotteet.

PALVELUTUKKURIEN PARHAAT TARJOUKSET

Kattava valikoima tunnettujen tuotteiden upeita tarjouksia, mukana joulun parhaat maut.

PÄÄTOIMITTAJA

Toimitusjohtaja Jouni Säde jouni.sade@palvelutukkurit.fi

JULKAISIJA

Suomen Palvelutukkurit Oy Äyritie 8 E, 01510 Vantaa puh. 010 338 7820 www.palvelutukkurit.fi

ULKOASU JA TEKSTIT

Mainostoimisto Pro Image

PAINOPAIKKA

PunaMusta Oy

Lehden värilliset hinnat ovat alv 0 % ja mustat hinnat sisältävät alv:n. Hinnat ovat voimassa täysin myyntierin. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin painovirheiden ja tavaratoimituksen muutosten varalta.

Kulunut vuosi on ollut mo nella tavalla poikkeuksellinen. Moni asia on muuttunut toimintaympäristössämme ja muutoksesta sekä ennakoimattomuudesta on tullut toistaiseksi pysyvä olotila. Haasteista on kuitenkin selvitty ja uskon, että selvitään jatkos sakin.

Palvelutukkurit ovat tänä vuonna juhlineet työn merkeis sä 25 vuotista taival taan. Me teemme jatkuvasti parhaamme löytääksemme asiakkaillemme, hintojen nousupaineiden ja saatavuushaasteidenkin keskellä, edullisempia raaka ai nevaihtoehtoja ja uusia ideoita. Juhlavuotenamme olemme lanseeranneet useita uusia Patu tuotteita ja kehittäneet toimintojamme entistä paremmin asiakkaitamme palveleviksi.

Joulun Hyvää Patulta lehteen olemme jälleen koonneet inspiraatioksesi kattavan tarjonnan pe rinteisistä ja vähän uudemmistakin joulupöydän herkuista. Poimi lehdestä vinkkejä joulutarjoi luusi. Näitä valtakunnallisia tarjouksia täyden netään oman tukkusi alueellisilla valikoimilla, lähiruualla ja tarjouksilla – kysy rohkeasti lisää oman tukkusi myyjältä.

Joulun aika on paras tilaisuus kiittää asiakkaita, henkilökuntaa ja yhteis työkumppaneita kuluneesta vuodesta. Toivottavasti tänä vuonna vihdoin kin päästään toteuttamaan pikkujouluja ja muita joulun ajan juhlia täysi painoisesti, sillä odotukset pikkujoulujen osalta ovat varmasti korkealla monessa työyhteisössä.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein hyvää ja kaupallista joulun odotusta!

Jouni Säde

2
4 | 2022
3 4 6 8 10 11
päätoimittajalta
"Inspiroidu lehdestä ja poimi vinkkejä joulutarjoiluusi."
Patu Ruka
ja Oulanka − Talonpöydän tarina
KUUSAMO
& Patu Patu Patu

AJANKOHTAISTA.

Makuja maailmalta

PATUN JA KOKKIMAA JOUKKUEEN KUMPPANUUS JATKUU

Patu on 25. juhlavuotensa kunniaksi tukenut Suomen kokkimaajoukkueen matkaa kansain välisiin kilpailuihin. Kumppanuutta on nyt päätetty vielä jatkaa.

Palvelutukkurit 25 v.!

Juhlat juhlittiin lokakuussa, työn merkeissä palvelemalla ja laadukkaiden tuotteiden synttäritarjouksilla.

Patu

Patu tukkurien tuotevalikoimaan kuuluvat myös laa dukkaat tuontituotteet.

Singapore Exposta haettiin uusia uutuuksia aasialaisen ruoan kasvavaan markki naan. Aasia tarjoaa myös hyviä vaihtoehtoja tuotteille, jotka ovat kärsineet Euroopassa huonosta satokaudesta.

JOULU ON NOUTORUOAN JUHLA

Yhä useampi kuluttaja haluaa hakea jouluksi kotiin ravintoloissa valmistettua, laadukasta, valmista jouluruokaa. Kasvava trendi kasvattaa jouluruoan myyntiä.

Jouluinen pavlova

Mikä näyttävä joulukattauksen herkku. Marenkipohja, rahka tai kermahuntu, päälle vaikkapa hedelmiä,

NIMITYSUUTINEN

Jani Kulmanen on nimitetty Kanta Hämeen Tuoretuotteen pk seudun myyntineuvottelijaksi. Janin tausta K kauppiaana antaa hyvät valmiudet ja tuotetuntemuksen toimia asiakkaiden eduksi kaikissa päivittäistavararyhmissä. Ruokamestarin tutkinto auttaa löytämään uusia vinkkejä ja ideoita. Osaamista täydentää pitkä historia kaupallisessa tehtävässä myös Googlella. Janin tavoittaa parhaiten mobiilista 040 131 9338 sekä jani.kulmanen@tuoretuote.com

3
TAPAHTUMIA
∙ UUTISIA ∙ MAKUJA ∙ ILMIÖITÄ
PALVELUTUKKURIT

Laadukasta paikallisruokaa ja huippuluokan palvelua Kuusamossa, Rukalla ja Oulangan luontokeskuksessa

Ravintolayrittäjät

Mika Määttä ja Sami Palosaari ostivat Ravintola

Talonpöydän vajaa kuusi vuotta sitten, kun eläkkeelle jäävät yrittä jät etsivät ravintolalleen jatkajaa. Syksyllä 2020 Talonpöytä avasi uusissa tiloissa entisen Hotelli Kuusamon kiinteis tössä.

– Tilamme alkoivat käydä ahtaiksi, ja päätimme rohkeasti mennä eteenpäin. Koronatilanne pisti meidät kyllä miettimään, mutta päätimme kuitenkin pysyä suunni telmissamme. Remontoimme uudet tilat ja sisutuksessa käytimme paikallista osaamista. Lopputuloksena syntyi luonnonmukai nen, kodikas ja viihtyisä ravintola. Akseli Herlevi toimi meidän koko tiimin sparraa­

jana ja hänen kanssaan mietimme esimerkiksi ruokalistojamme, Määttä kuvailee.

Rohkeat askeleet ovat kantaneet. Yrityksen liikevaihto on kasvanut alun 400.000 eurosta 2,5 miljoonaan euroon ja henkilöstön määrä on kasvanut kolmesta kokoaikaisesta työtekijästä lähes kahteenkymmeneen.

Paikallisuus on perusarvo Talonpöydän ateriat valmistetaan aina itse alusta alkaen. Raaka aineisiin panos tetaan ja ne tulevat aina niin läheltä kuin mahdollista. Tämä ylläpitää aluetaloutta.

4
OULANGAN RAVINTOLA SIJAITSEE KIUTAKÖNKÄÄN KOMEIDEN KUOHUJEN KUPEESSA.

– Tähän periaatteeseen perustuu myös yhteistyömme Palvelutukku Pohjoisen kanssa. Arvostamme tukun paikallistuntemusta ja paikallisten raaka aineiden tarjontaa: Pohjoisen alueella pyydettyjä, tuotettu ja ja kasvatettuja tuotteita ja marjoja. Tukun Kuusamon toimipisteestä voimme tarvittaessa vaikka itse hakea täydennys tä, kun on tilanne päällä.

Aterioita, kotiruokapalvelua ja cateringia Kuusamossa ja Rukalla Talonpöydän lounaalla Kuusamon ravintolassa on aina tarjoilla kolme vaihtoeh toa.

– Paikallisuuden lisäksi myös sesongit näkyvät listoillamme. Aina pitää löytää jo tain uutta twistiä.

– Kotiruokapalvelu on tärkeä osa meidän kokonaisuutta. Toimitamme satoja lounaita palvelutalojen ikäihmiselle ja alueen yri tyksille.

Toimitamme aamiaisia, lounaita ja useamman ruokalajin päivällisiä myös Rukan

mökeille. Tarvittaessa asiakas saa meiltä vaikka kokin paikan päälle. Tämä palve lu on kasvava ja tärkeä osa toimintaam me. Tarjoamme lisäksi cateringpalveluita perhejuhliin ja yritystapahtumiin, Mika Määttä luettelee.

– Joulu on meillä pohjoisessa erityisen merkittävä ruokasesonki, suorastaan pi ristysruiske kaamokseen. Tupa on aina täynnä, ja valmistamme satoja jouluruo kakasseja myös noudettaviksi tai mökeille toimitettaviksi. Laatikkomme, itse tehdyt leivokset ja omalla reseptillä tuunatut kalat ovat erityisen suosittuja joulupöydässä.

Kotiruokakeidas keskellä kanjonia

Ravintola Talonpöydällä on kesäaikaan toimipiste myös Metsähallituksen Oulan gan luontokeskuksessa.

– Sijaitsemme komean Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä. Koti ruokalounaan lisäksi tarjoamme Oulan galla maankuuluja burgereita, käristystä, muikkuja sekä retki ja kahvilatuotteita.

5
"Kuusamon seudun upea luonto ja paikallinen lähiruoka innoittavat Ravintola Talonpöydän aterioiden suunnittelussa."
RAVINTOLA TALONPÖYTÄ TOIMITTAA MYÖS RUKAN MÖKEILLE AAMIAISIA, LOUNAITA JA TÄYDELLISTÄ CATERING PALVELUA.

MAKKARAA JA VALMISRUOKAA

Tampereen Lihajaloste aloitti vuonna 1949 Kauppahallin lihaliikkeestä.

Sen toiminta laajentui luonte vas ti makkaranvalmistukseen ja legenda oli syntynyt.

Aloitetaan

makkarasta, toteaa tukkulii kemyynnistä vastaava Jyrki Laakso, vaikka viime keväänä makkarateh taan toimina laajeni yrityskaupan myötä myös valmisruokiin.

– Tampereen Tohlopissa syntyy suomalaisten ja erityisesti pirkanmaalaisten rakastamia, jopa legendaarisia makkaroita. Jo ennen kuin Laakso

– Paljon on säilynyt ennallaan ja paljon on muuttunut vuo sien kuluessa, mutta Lihaja losteen höyrymakkara ja Tampere kuuluvat kyllä erottamattomasti yhteen. Lenkki, juhlamakkara ja nakit ovat myös herkullisia ja isoja tuotteitamme.

Mahdollisuus kannattavaan lounaaseen

– Makkara on laadukas raaka aine, josta voi saada maittavan ja kannattavan lounaan. Keittolounaaseen sopivat siskonmakkarat, nakit tai makkaraviipaleet. Myös makkarapihvit ovat tehneet paluun lounaslistoille. Makkaran etu on lisäksi siinä, että sen avulla voi hallita hyvin hävikkiä, esimerkiksi pyttipannu on herkullinen vaihtoehto tähän.

Makkara Jaken Kokkikoulu

Tampereen Lihajalosteen toimintaa kuvaa se, että tehdään työtä hy myssä suin. Oiva esi merkki tästä Youtubessa toimiva Makkara Jaken Kokkikoulu. Tutun possulogon alla Jake antaa huumorilla höystettyjä makkaravinkkejä pilke silmäkulmassa.

"Yrityksen identiteettiä kuvaava possulogo syntyi 1960 70 lukujen taitteessa Hannoverin messujen innoittamana."

Yhteistyössä myös Patun parempi nakki

aloitti yrityksen palveluksessa, hän oli myyjänä vienyt tärkeän asiakkaansa lounaalle Tampe reella. Paikaksi oli valikoitunut Pirkkalan sillan kupeessa sijainnut makkarakioski ja tarjottavak si Lihajalosteen höyrymakkara. Myöhemmin hän oli kuullut vieraanaan olleelta naisjohtajal ta, että hän oli syönyt kiertueensa parhaan ja eksoottisimman lounaan Tampereella.

– Valmistamme Palvelutukkureiden omaan Patutuotevalikoimaan laadukkaan nakin. Se teh dään kotimaisesta sianlihasta. Siinä on nap sahtava kuori, koska se tehdään luonnonsuoleen. Maisteluraati antoi tuotteelle erinomai sen hyvät arvosanat, ja uskomme siihen.

Yrityskauppa toi toisen tukijalan

Tampereen lihajaloste osti Edun Herkun, joka puolestaan on ollut tunnettu laadukkaista ja

6

TOIMITUSJOHTAJA JARKO NIEMINEN ON PERHEYRITYKSEN JAT KAJA KOLMANNESSA POLVESSA.

kotiruokaa vastaavista valmisruoistaan. – Valmisruokaliiketoimintaan uskotaan paljon, ja meille on tulossa Saksasta uusia tuotantolait teita, Laakso toteaa.

– Lasagnet, lihamakaronilaatikko, perunamuusi, joululaatikot, kaalikääryleet…, Laakso listaa valmisruokien valikoimaa. Kaikki, mitä myy dään, valmistetaan itse ja laadusta halutaan

pitää kiinni. Kaalikääryleitä valmistetaan myös Palvelutukkureille heidän Patu tuoteperheeseen. Palaute on ollut enemmän kuin myönteistä, suorastaan kiittävää. Suuritöiset kaalikääryleet ostetaan mielellään valmiina, jos ne maistuvat yhtä perinteisiltä kuin kotitekoiset. Sama kos kee myös esimerkiksi joululaatikoitamme.

7

PATUN LOUNASVINKIT

"Lounasravintolassa ei siis riitä, että osaa keittää maittavia ruokia, vaan pitää hallita myös ostot, hävikki, esivalmistelut."

– Lounas on asiakkaillemme kenties päivän tärkein ateria ja siihen ladataan paljon odo tuksia. Ravintoloitsijalle taas lounaan kate on elintärkeä. Patu Lounasklubissa haluamme tarjota vinkkejä ja reseptejä oman keittiösi ruokalistoille, asiakkai den lautasille ja myös ravintolasi tulokseen, kokki ja ravintoloitsija Sami Garam toteaa.

Ostoissa tärkeää hinta ja annoskoko

Ostaminen on taitolaji. Melkein hintaakin tärkeämpää on mitoittaa oikein ostojen suu ruus annosta kohti. Vaikkapa porsaan ulkofi leessä valmistustapa ja annoskoko ratkaisevat. Oikein valmistettuna filee ei katoa nesteenä pakkiin ja sopivanpaksuinen viipale täyttää vatsan ja katetavoitteet. Asiakas nappaa tavallisesti kaksi tai kolme viipaletta, joten yhden viipaleen paino pitäisi olla maksimissaan 50 g. Kun ostaja osaa vielä ennakoida lounaan asiakasmäärän, alkaa edullinen lounaskin kannattaa rahallisesti.

Hävikin minimointi säästää rahaa

Ammattilainen valitsee sesongin raaka aineet juuri silloin, kun ne ovat parhaimmillaan ja edullisimmillaan. Harva raaka aine paranee kaapissa vanhetessaan, joten tehokkuus hävi kin pienentämisessä on tärkeä taito. Onneksi on olemassa juurekset, jotka ovat edullisia ja säilyvät pitkään. Peliaikaa hieman nahistuneillekin juureksille antaa vielä se, että ne pilkkoo ja paahtaa tai höyryttää kypsiksi seuraavaa päivää varten, sopivasti ennen kuin ne ovat käyttökelvottomia. Hävikin välttämisen lisäksi

tulee samalla tehtyä seuraavan päivän esival mistelut valmiiksi.

Järkevä misaaminen tasaa kiirettä

– Esivalmistelu eli misaaminen seuraavaa päivää varten kannattaa tehdä heti päivän kii reisimmän hetken jälkeen. Jos huomisen lou nastarjoilun misat eivät ole tikissä, pitää töihin lähteä liian aikaisin stressaantuneena ja vä syneenä. On paljon kivempaa voida nukkua yönsä rauhassa, kun kaikki on valmista. Ja kaikkea ei ole pakko tehdä itse, ei ole häpeä käyttää osin valmiita tuotteita. Vaikkapa tukku jen private label tuotteet ovat taidolla, maku edellä valittuja. Ja niihinkin kokki saa aina mukaan vielä oman käsityönsä jäljen, Sami Garam toteaa.

8

Juustokuorrutettua porsaan ulkofileetä, suolaperunat ja paahdettua broccolinia

JUUSTOKUORRUTETTUA PORSAAN ULKOFILEETÄ porsaan ulkofileetä Patu juustocremeä Patu lihaliemijauhetta Patu paprikasuikaleita koristeluun broccholinia lisäkkeeksi

1. Leikkaa lihan kalvot poikki muutamasta kohdasta ja hiero fileiden pinnoille lihaliemijauhetta. Paista höyry paistolla 50 asteiseksi ja anna lihan jäähtyä.

2. Viipaloi jäähtynyt liha noin sentin siivuiksi ja sivele pintaan reilusti juustocremeä. Paista juuri ennen esillelaittoa 180 asteisessa uunissa 15 30 minuuttia.

3. Tarjoa lisäkkeenä pannu tai uunipaistettua broccolinia. Sivele se ennen paistoa öljyllä ja mausta valkosipulimurskalla ja suolalla. Tähän sopii oivallisesti myös broccoli, kukkakaali, porkkana tai muu juures.

4. Koristele annos lopuksi kylmillä paprikasuikaleilla.

SUOLAPERUNAT pestyjä perunoita suolaa

Kastele perunat hyvin vedellä ja sirot tele niiden päälle suolaa. Paista 160 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, riippuen perunalajikkeesta ja mukula koosta.

ESIVALMISTEET EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ:

1. Katko fileiden kalvot.

2. Mausta fileet ja paahda höyrypais tolla 50 asteisiksi. Jäähdytä.

3. Leikkaa jäähtyneet lihat viipaleiksi pakkeihin. Tämän saattaa ehtiä tehdä aamullakin.

9

Juuresvuoka, pilahviriisi, Patu mangoraja -kastike

JUURESVUOKA

sekalaisia juureksia (tai pakastejuureksia) suolaa öljyä kananmunia Patu vispikermaa Patu mangoraja kastiketta

1. Kypsennä juurekset joko höyryllä tai sivelemällä ne öljyllä ja paistamalla 160 asteisessa uunissa. Makumaailma muodostuu hieman erilaiseksi. Mausta kuutiot suolalla.

2. Sekoita munista ja kermasta massa, jossa on 1 kanamuna / 1dl kermaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Litra kermaa riittää noin neljään leipävuo kaan. Voit käyttää myös moninaisesti yrttejä tämän maustamiseen.

3. Täytä pitkulaiset, vuokasprayllä voidellut leipävuoat kypsillä juureksilla ja kaada päälle muna kermaseosta niin, että juurekset peittyvät. Paista 160 asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes massa on kunnolla hyytynyt.

4. Anna tekeytyä jonkin aikaa ja kumoa tarjoiluvadille.

ESIVALMISTEET EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ: Pilko ja kypsennä juurekset. Jos käytät pakasteita, sulata siivilässä. Riko kananmunat valmiiksi ja sekoita kerman kanssa.

PILAHVIRIISI riisiä sipulia öljyä

Mausta riisi silputulla sipulilla ja suo lalla. Tässäkin voi käyttää monia eri mausteita ja yrttejä. Sekoita hyvin ja paahda uunissa viisi minuuttia kerral laan niin, että öljy kuumenee ja kypsen tää sipuleita ja mausteita hiukan. Lisää vettä 2 kertaa riisin määrä ja kypsennä uunissa 30 45 minuuttia, kunnes riisi on kypsää. Tarjoa juuresvuoka ja pilahviriisi maukkaan Patu mangoraja kastikkeen kera.

10

Palvelutukkurien omissa Patutuotteissa on monia herkkuja, jotka on hinnoiteltu kannattavaan lounastarjoiluun sopiviksi. Alla esittelyssä Patu­tuotevalikoiman uutuudet.

TUMMAT JA VAALEAT PYSTYVIIPALEET

Suositut Patu viipaleet ovat nyt saatavina myös pystyviipaleina. Maukkaat viipaleet sopivat vaikkapa aamiaistarjoiluun.

PATU ASTIANPESUAINE

tuotevalikoima täydentyy asiakkaidemme

käsinpesuun tarkoitetulla astianpesuaineella. Uutuus on Suomessa valmistettu Avainlippu tuote.

HODARIIN TAI KEITTOON

Patun parempi nakki napsahtaa. Se valmistetaan suomalaisesta sianlihasta ja se maistuu paremmalta!

11
TARJOUSTUOTTEIDEN MERKIT: L – LAKTOOSITON VL – VÄHÄLAKTOOSINEN G – GLUTEENITON M – MAIDOTON S – SOIJATON K – KANANMUNATON VE – VEGAANINEN Uutuus! TUOTEUUTISET 128079 PATU TUMMAT PYSTYVIIPALEET 850 G ME 6 KPL EAN 6429810263964 131893 PATUN PAREMPI NAKKI 920 G ME 10 PKT EAN 6409080001145 L, G
Patu
toiveesta
Ihanparas hodarinakki! 128078 PATU VAALEAT PYSTYVIIPALEET 850 G ME 6 KPL EAN 6429810263971 Uutuudet! Uutuus! 131922 PATU ASTIANPESUAINE KÄSINPESUUN 1 L ME 8 PLO EAN 6430010712206 VALMISTETTU SUOMESSA

Patun Joulu!

12
"Joululounaan sydän syntyy mehevistä kinkuista ja kalkkunoista. Yhä useammin lihapullat kuuluvat joulupöytään myös Suomessa."

Joulun herkut lihasta ja kalkkunasta

13

Joulun herkut lihasta ja kalkkunasta

ATRIA VILJAPORSAAN JUHLAKINKKU POTKALLA n. 7 KG pakaste ME 3 kpl ean 2378284200002 tuotenumero 128317 4,99/kg 5,69/kg L, G

ATRIA VILJAPORSAAN LUUTON JUHLAKINKKU n. 5 KG pakaste ME 4 kpl ean 2378285000007 tuotenumero 128319 5,75/kg 6,56/kg L, G

ATRIA VIIPALOITU HARMAASUOLATTU PERINTEINEN JOULUKINKKU n. 1,6 KG/n. 40 G ME 1 x n. 1,6 kg ean 2378836100002 tuotenumero 109626

12,25/kg 13,97/kg L, G

ATRIA VIIPALOITU PUNASUOLATTU PERINTEINEN JOULUKINKKU n. 1,6 KG/n. 40 G ME 1 x n. 1,6 kg ean 2378836300006 tuotenumero 109627

12,25/kg 13,97/kg L, G

HK JUHLAKINKKU n. 7 9 KG potkaton, harmaasuolattu, kypsä ME 1 kpl ean 2391458800006 tuotenumero 113933 12,95/kg 14,76/kg L, G, M, S, K

HK JOULUN JUHLAKINKKU, VIIPALOITU 2,5 KG ME 1 kpl ean 6409100060343 tuotenumero 107932 12,70/kg 14,48/kg L, G, M, S, K

ATRIA KYPSÄ KALKKUNAFILEE VIIPALE n. 1,4 KG ME 1 pkt ean 2378188600007 tuotenumero 100236

15,60/kg 17,78/kg L, G

14
Värilliset hinnat ovat alv 0 % ja mustat hinnat sisältävät alv:n. Hinnat ovat voimassa täysin myyntierin. kg4,99 5,69 kg

KARINIEMEN KALKKUNAN SAVUSTETTU FILEE n. 0,8 KG ME 1 kpl ean 2377237100000 tuotenumero 107934

14,95/kg 17,04/kg L, G, M

NATURKÖTT NAUDAN ULKOFILEE, KALVOTON n. 3 KG tuore ME 4 kpl ean 2373718000005 tuotenumero 118620

23,45/kg 26,78/kg L, G, M

FARMFIELD KALKKUNAN NATURELL RINTA, NAHATON n. 750 G/KPL pakaste ME 8 kpl ean 2373754100004 tuotenumero 118934

8,95/kg 10,20/kg L, G, M

HK MAAKARIT® JOULUMAKKARA n. 2,0 KG ME 1 kpl ean 2391688000009 tuotenumero 128327

12,25/kg 13,96/kg L, G, M

PATUN PAREMPI LIHAPYÖRYKKÄ 25 G/KPL, 7,2 KG/LTK Raakapakaste, valmistettu Suomessa ME 1 ltk ean 0640819100104 tuotenumero 127694

8,85/kg 10,09/kg 72,64/ME L, G, M, K

HK KARJALANPAISTI 3 KG kypsä, sous vide ME 1 dyno ean 6409100077327 tuotenumero 103243

9,49/kg 10,82/kg 32,46/ME L, G, M

HK KALAASI LIHAHYYTELÖ n. 1 KG ME 1 ean 2391640200003 tuotenumero 103176

10,85/kg 12,37/kg L, G, M

15
kg8,85 10,09 kg
16
"Maustetut sillit, perinteiset maksapasteijat, rosolli ja värikkäät salaatit tuovat joulun tunnelmaa."

Silli ja pasteijat Rosolli, salaatit ja majoneesi ja mausteet

17

Silli ja pasteijat

ABBA LASIMESTARIN SILLI 2,5/1,2 kg/prk ME 1 prk ean 7350126082118 tuotenumero 132198

17,30/prk 19,72/prk L, G, M, S, K

ABBA SAARISTOLAISSILLI 2,3/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7350126082057 tuotenumero 132199

Uutuus!

KLÄDESHOLMEN SILLIPALA MATJES 2,2/1,0 kg/prk ME 1 prk ean 7311360610147 tuotenumero 109847

10,75/prk 12,26/prk L, G, M, S, K

17,30/prk 19,72/prk L, G, M, S, K

KLÄDESHOLMEN SILLI SIPULI

2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360644142 tuotenumero 102020

11,35/prk 12,94/prk L, G, M, S, K

KLÄDESHOLMEN SILLI SINAPPI

2,2/1,0 kg/prk ME 1 prk ean 7311366481413 tuotenumero 132329

12,25/prk 13,96/prk L, G, M, K

KLÄDESHOLMEN SILLIFILE MATJES 2,2/1,0 kg/prk ME 1 prk ean 7311360611144 tuotenumero 132136

10,75/prk 12,26/prk L, G, M, S, K

KLÄDESHOLMEN SILLI SINAPPI & WHISKY 2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360648157 tuotenumero 102025

14,95/prk 17,04/prk L, G, M, S, K

KLÄDESHOLMEN SILLI RAPUMARINOITU

2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360654141 tuotenumero 102018

14,95/prk 17,04/prk L, G, M, S, K

KLÄDESHOLMEN SILLI RANSKALAINEN SIPULI 2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360615142 tuotenumero 102038

12,25/prk 13,96/prk L, G, M, S, K

KLÄDESHOLMEN SILLI MUSTAHERUKKA

2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360635140 tuotenumero 102034

12,25/prk 13,96/prk L, G, M, S, K

HK KALAASI MAKSAPASTEIJA n. 1 KG ME 1 ean 2391642900000 tuotenumero 103177

9,75/kg 11,12/kg L, G

HK MAKSAPASTEIJA n. 2,5 KG sisältää kalaa, ME 1 ean 2391455000003 tuotenumero 103063

8,99/kg 10,25/kg L, G

18

Rosolli, salaatit, majoneesi ja mausteet

ATRIA ROSOLLI 550 G ME 3 ras ean 6407860063123 tuotenumero 100372

3,25/ras 9,75/ME L, G

ATRIA ROSOLLI 2,5 KG ME 1 dno ean 6407860063116 tuotenumero 100355 4,64/kg 5,28/kg 13,21/ME L, G

SAARIOINEN ROSOLLI 3,0 KG ME 1 dno ean 6412000045358 tuotenumero 106606

4,25/kg 4,84/kg 14,53/ME L, G, M, K, VE

APETIT KOTIMAINEN HERNE 2,5 KG ME 4 pss ean 6430104952150 tuotenumero 107696

6,26/pss 25,03/ME L, G, M, S, K

HERKKUMAA KURKKUKUUTIO HORECA 8,2/4,3 kg/prk ME 1 prk ean 6410840055032 tuotenumero 101785

11,91/prk L, G, M, S, K

HERKKUMAA KUUTIOPUNAJUURI HORECA 8,6/6,2 kg/prk ME 1 prk ean 6410840066267 tuotenumero 101797

10,95/prk 12,48/prk L, G, M, S, K

19
10,45/prk
ras2,85 3,25 ras
5,49/pss
2,85/ras

Rosolli, salaatit, majoneesi ja mausteet

HERKKUMAA COCKTAILKURKKU 2,2/1,25 kg, muovi ME 1 prk ean 6410840055780 tuotenumero 115091

HERKKUMAA SELLERISALAATTI 2,45/1,38 kg, lasi prk ME 1 prk ean 6410840033054 tuotenumero 114841

FELIX PUNAKAALISALAATTI 4,25 kg/prk ME 1 prk ean 6424901224817

126681

20
5,25/prk 5,98/prk L, G, M, S, K
8,75/prk 9,97/prk L, G, M, S, K
tuotenumero
14,80/prk 16,87/prk L, G, M, S, K kpl kpl 26,30 29,98

HK SIENISALAATTI 3 KG ME 1 dyno ean 6409100075521 tuotenumero 103234

6,20/kg 7,07/kg 21,20/ME L, G, M

PATU SAVUKIRJOLOHISALAATTI 1 KG valmistettu Suomessa ME 1 snk ean 6409051806007 tuotenumero 125443

9,95/snk 11,34/snk L, G

PATU HERKKUSIENISALAATTI 1 KG valmistettu Suomessa ME 1 snk ean 6409051805000 tuotenumero 125445

6,35/snk 7,24/snk L, G

PATU GOURMET PUNAJUURISALAATTI 2,5 KG

Valmistettu Suomessa ME 1 prk ean 6430010719205 tuotenumero 107467

10,65/prk 12,14/prk L, G

HELLMANN’S TÄYSMAJONEESI 5 KG ME 1 kpl ean 8722700573982 tuotenumero 101830 26,30/kpl 29,98/kpl L, G, M, S

PATU SINAPPI 10 KG

valmistettu Suomessa, sydänmerkki ME 1 ast ean 6430010716822 tuotenumero 102579

12,55/ast 14,31/ast

MAIZENA MAISSITÄRKKELYS 700 G ME 12 kpl ean 5719642330028 tuotenumero 131999

3,15/kpl 3,59/kpl 43,09/ME L, G, M, S, K

21
prk prk 10,65 12,14

Maukkaat joululaatikot

"Pehmeänmakuiset laatikot tuovat juhlapöytään jouluisen tuoksun. Bataatti­ ja punajuurilaatikot ovat jo jouluperinnettämme."

APETIT KOTIMAINEN PUNAJUURIGRATIINI 2 KG pakaste, ME 3 pss ean 6430104966003 tuotenumero 130591 11,90/pss 13,57/pss 40,70/ME L, G, S, K

SAARIOINEN PUNAKAALIVUOKA 2,7 KG alumiinivuoka, ME 1 ean EAN 6412000040285 tuotenumero 120010 18,70/vka 21,32/vka L, G, S, K

SAARIOINEN BATAATTILAATIKKO 2,7 KG kypsä, alumiinivuoka, ME 1 ean 6412000040278 tuotenumero 120011 20,45/vka 23,31/vka L, G, S

22

KYMPPI PORKKANALAATIKKO 2,5 KG kypsä pakaste ME 3 vka ean 6420260862707 tuotenumero 106413

11,35/vka

12,94/vka 38,81/ME L, G, S, K

KYMPPI LANTTULAATIKKO 2,5 KG kypsä pakaste ME 3 vka ean 6420260862752 tuotenumero 106414

11,35/vka 12,94/vka 38,81/ME L, G, M, S, K, VE

KYMPPI IMELLYTETTY PERUNALAATIKKO 2,5 KG kypsä pakaste, ME 3 vka ean 6420260862806 tuotenumero 106415

11,35/vka

12,94/vka 38,81/ME L, S, K

KYMPPI PUNAJUURILAATIKKO 2,5 KG kypsä pakaste, ME 3 vka ean 6420260865203 tuotenumero 114169

12,40/vka 14,14/vka 42,42/ME L, G, M, S, K, VE

KYMPPI BATAATTILAATIKKO 2,5 KG kypsä pakaste, ME 3 vka ean 6420260864206 tuotenumero 109632

15,40/vka 17,56/vka 52,67/ME L, G, M, S, K, VE

KYMPPI BATAATTISOSE 2 KG raakapakaste, ME 2 ean 6420260864008 tuotenumero 106416

11,55/kpl 13,17/kpl 26,33/ME L, G, M, S, K, VE

KYMPPI PORKKANALAATIKKO 2 KG raakapakaste, ME 2 ean 6420260862554 tuotenumero 106411

8,85/kpl 10,09/kpl 20,18/ME L, G, M, S, K, VE

KYMPPI LANTTULAATIKKO 2 KG raakapakaste, ME 2 ean 6420260862059 tuotenumero 106410

8,85/kpl 10,09/kpl 20,18/ME L, G, M, S, K, VE

KYMPPI IMELLYTETTY PERUNALAATIKKO 2 KG raakapakaste, ME 2 ean 6420260862608 tuotenumero 106409

8,85/kpl 10,09/kpl 20,18/ME L, S, K

ATRIA JOULUPERUNALAATIKKO 2,6 KG pakaste ME 1 vka ean 6407850058672 tuotenumero 100347

5,45/kg 6,21/kg 16,15/ME L, G

23

Jälkiruoat, joulupuuro, keitot ja joulun juomat

24
"Piparkakkurahkasta tai täyteläisistä mousseista voi loihtia joulunmakuisia jälkiruokia. Riisipuuro ja glögi ovat jo klassikoita."
kuva: Arla Pro
25

Jälkiruoat ja joulupuuro

ARLA PRO

LAKTOOSITON

kausituote,

ean 6413300024432 tuotenumero

ISOMITTA KUNINGATARMOUSSE 2 x 0,500 g ME 1 ltk ean 7322551070138 tuotenumero 130744 24,90/ltk 28,39/ltk L, G, S, K

ISOMITTA VADELMA VANILJAMOUSSE 2 x 0,500g ME 1 ltk ean 7322551070152 tuotenumero 130746 24,90/ltk 28,39/ltk

G, S,

VALIO KERMAVIILI 2 KG LAKTOOSITON ME 1 snk ean 6408430142040 tuotenumero 132023 6,25/snk 7,12/snk

ISOMITTA VALKOSUKLAAMOUSSE 2 x 1 kg ME 1 ltk ean 7322551070893 tuotenumero 102740 33,50/ltk 38,19/ltk VL, G, K

ISOMITTA SUKLAAMOUSSE 2 x 0,95 kg ME 1 ltk ean 7322551070879 tuotenumero 102743 24,90/ltk 28,39/ltk L, G, S, K

ARLA PUUROMAITO 1 L UHT kausituote ME 12 kpl ean 6413300025194 tuotenumero 128844 1,49/kpl 1,70/kpl 20,38/ME

26
L,
K
L
RAHKA PIPARKAKKU
5 KG
ME 1 ast
119994 24,99/ast 28,49/ast L ast24,99 28,49 ast
L
Uutuus! kuva: Arla Pro
27 MYLLYN PARAS PUURORIISI 1 KG ME 9 pss ean 6417700035845 tuotenumero 105579 1,90/pss 2,17/pss 19,49/ME L, M, S, K ATRIA RIISIPUURO 3 KG kypsä ME 1 dyno ean 6407860068920 tuotenumero 100415 5,19/kg 5,91/kg 17,74/ME L RISELLA PUURORIISI 5 KG ME 2 pss ean 8410184010306 tuotenumero 114743 7,75/pss 8,84/pss 17,67/ME L, G, M, S, K, VE "Suklaa antaa täyteläistä makua myös joulun jälkiruokiin."

Keitot ja juomat

28
kuvat: Valio

VALIO ODDLYGOOD® BARISTA KAURA JUOMA 1 L UHT GLUTEENITON ME 10 prk ean 6408430102068 tuotenumero 120012

1,75/tlk 2,00/tlk 19,95/ME L, G, M, S

VALIO LUUMU RUSINAKEITTO 1 KG kausituote ME 5 prk ean 6408430062249 tuotenumero 104862 2,39/tlk 2,72/tlk 13,62/ME L, G, M, S

VALIO HEHKU® 1 L MAUSTEINEN RYPÄLEJUOMA kausituote, ME 5 prk ean 6408430064984 tuotenumero 102170

2,39/tlk 2,72/tlk 13,62/ME L, G, M, S

MARLI GLÖGIJUOMA 1 L ME 10 tlk ean 6415130043447 tuotenumero 108221 1,59/tlk 1,81/tlk 18,13/ME L, G, M, S, K

MARLI GLÖGITIIVISTE 1+3 0,5 L ME 12 plo ean 6415130078517 tuotenumero 119999

3,55/plo 4,05/plo 48,58/ME L, G, M, S, K

MARLI GLÖGITIIVISTE 1+3 5 L ME 1 knu ean 6415130073604 tuotenumero 121661 26,95/knu 30,72/knu L, G, M, S, K

MEIRA KANELITANKO 285 G ME 1 ean 6414201708254 tuotenumero 130392 8,65/prk 9,86/prk

SANDELS JUHLAOLUT SUODATTAMATON 5,3 % 0,5 L TLK ME 24 ean 6419800010302 tuotenumero 128336

2,50/tlk 3,10/tlk 74,30/ME L, G, M, S, K

POMMAC BRUT 0,75 L ME 6 plo, kierrätyslasipullo ean 6413600207658 tuotenumero 132191 3,69/plo 4,21/plo 25,24 /ME

POMMAC 1,5 L ME 12 plo ean 6413600000938 tuotenumero 107275 2,89/plo 3,29/plo 39,53/ME

29
30
"Pipareita, torttuja, tuoksuvaa pullaa ja maistuvia kakkuja. Niistä syntyy joulupöydän täydellinen leivonnaiskattaus."

Leivonnaiset, leivät ja leivontatarvikkeet

31

Tortut ja leivonnaiset

voilla leivottu

MYLLYN PARAS TÄHTITORTTU HILLOTÄYTTEELLÄ 60 G raakapakaste, voilla leivottu, ME 40 kpl ean 6417700069505 tuotenumero 120007

0,45/kpl 0,51/kpl 20,52/ltk VL

vegaaninen vegaaninen

gluteeniton voilla leivottu

FAZER GLUTEENITON TÄHTITORTTU 240 G 4 KPL

voilla leivottu, kypsä pakaste ME 7 x 4 kpl 240 g ean 6413467539817 tuotenumero 132193

5,59/pkt 6,38/pkt 44,63/ME G, L, S

MYLLYN PARAS TÄHTITORTTU HILLOTETTU 60 G raakapakaste, ME 40 kpl ean 6417700069352 tuotenumero 104182

0,39/kpl 0,44/kpl 17,78/ltk VE

MYLLYN PARAS LUUMU TASKUTORTTU 55 G raakapakaste, ME 60 kpl ean 6417700060427 tuotenumero 104105

0,35/kpl 0,40/kpl 23,94/ltk VE

voilla leivottu

Uutuus! voilla leivottu

FAZER DUMLE TÄHTITORTTU 72 G voilla leivottu, raakapakaste ME 80 kpl ean 6413467546617 tuotenumero 132186

0,69/kpl 0,79/kpl 62,93/ME VL, S

MYLLYN PARAS TÄHTITORTTUAIHIO 50 G raakapakaste, voilla leivottu, ei hilloa ME 60 kpl ean 6417700060557 tuotenumero 104225

0,35/kpl 0,40/kpl 23,94/ltk VL

vegaaninen

VAASAN TÄHTITORTTU 53 G paistovalmis, laktoositon ME 65 kpl ean 6437005082788 tuotenumero 100099

0,39/kpl 0,44/kpl 28,90/ltk VE

voilla leivottu

VAASAN JOULUTORTTU 53 G voilla leivottu, paistovalmis ME 65 kpl ean 6437005013966 tuotenumero 127865

0,49/kpl 0,56/kpl 36,31/ltk

32
VL
kpl0,69 0,79 kpl

voilla leivottu

FAZER LUUMUTÄHTITORTTU 72 G voilla leivottu, raakapakaste ME 80 kpl ean 6413467479014 tuotenumero 124017

0,69/kpl 0,79/kpl 62,93/ME VL, S

MYLLYN PARAS TÄHTIPULLA 65 G kypsä pakaste ME 30 kpl ean 6417700061233 tuotenumero 125155

0,70/kpl 0,80/kpl 23,94/ltk L

MYLLYN PARAS TALVIVIINERI 85 G raakapakaste ME 30 kpl ean 6417700061530 tuotenumero 128329

0,90/kpl 1,03/kpl 30,78/ltk L

VAASAN TALVIMUNKKI 70 G kausituote, sulattaen valmis ME 60 kpl ean 7315060177214 tuotenumero 128328

0,95/kpl 1,08/kpl 64,98/ltk

Uutuus!

RIITAN HERKKU KUORRUTETTU MAUSTELEVYKAKKU 1250 G pakaste, paloiteltu 24 palaa ME 3 levyä ean 6430014213631 tuotenumero 119416

0,61/pala 0,69/pala 49,93/ME L

RIITAN HERKKU GLUTEENITON PUOLUKKAJUUSTOLEVYKAKKU 2250 G pakaste, paloiteltu, 24 palaa ME 1 levy ean 6430014213624 tuotenumero 120009 1,58/pala 1,80/pala 43,26/ME L, G

MYLLYN PARAS JOULULEVYPIIRAKKA 1200 G kypsä pakaste, valmiiksi koristeltu, paloiteltu 24 palaan, ME 3 levyä ean 6417700161803 tuotenumero 132197

0,73/pala 0,83/pala 59,80/ME L

EESTI PAGAR PORKKANAKAKKU 1800 G kypsä pakaste, paloiteltu 32 palaan ME 3 levyä ean 4740086020917 tuotenumero 128394

0,42/pala 0,48/pala 46,00/ME L

1,80 pala

pala

33
1,58
gluteeniton

Leivonnaiset ja piparkakut

ELONEN MANSIKKALEIVOSLEVY 2600 G kypsä pakaste, sulattaen valmis, 105 g/kpl ME 25 kpl ean 6410587310500 tuotenumero 119030

1,90/kpl 2,17/kpl 54,15/ME L, S

ELONEN PIPARIVOHVELI 200 G ME 12 pss ean 6410580042606 tuotenumero 128306 2,15/pss 2,45/pss 29,41/ME S

EESTI PAGAR APPELSIINI SUKLAAKAKKU 950 G pakaste, paloiteltu 10 palaan, ME 3 ean 4740086019911 tuotenumero 128395

1,25/pala 1,42/pala 42,58/ME

ELONEN SACHER LEIVOS 85 G kypsä pakaste ME 24 kpl ean 6410587311576 tuotenumero 119028

1,95/kpl 2,22/kpl 53,35/ME L, S

TASANGON PIPARKAKKU 600 G ME 9 pss ean 6411230010228 tuotenumero 105800 2,35/pss 2,68/pss 24,11/ME L

ELONEN VADELMALEIVOSLEVY 2000 G kypsä pakaste, sulattaen valmis, 80 g/kpl ME 25 kpl ean 6410587310951 tuotenumero 121453

1,65/kpl 1,88/kpl 47,02/ME L, S

ELONEN MUSTAHERUKKA SUKLAALEIVOS 50 G kypsä pakaste, ME 30 kpl ean 6410587310685 tuotenumero 119029

1,15/kpl 1,31/kpl 39,33/ME L

34
kpl1,90 2,17 kpl

Piirakat, leivät ja leivontaan

PATUN PAREMPI RUKIINEN RIISIPIIRAKKA N. 60 G Kypsä, käsinrypytetty, valmistettu Suomessa ME 30 kpl ean 6429810039163 tuotenumero 129273

0,65/kpl 0,74/kpl 22,23/ME L, K

VAASAN MESTARIN JOULULIMPPU 405 G pakaste, sulatus ja paisto ME 9 ean 6416577019866 tuotenumero 132125

2,95/kpl 3,36/kpl 30,27/ME L, VE

VAASAN VIIPALOITU JUHLALEIPÄ 500 G pakaste ME 6 ean 6416577600583 tuotenumero 107924

2,25/kpl 2,57/kpl 15,39/ME L, VE

gluteeniton

vegaaninen

FAZER KIIREETÖN JUHLALIMPPU 400 G pakaste, laktoositon ME 8 kpl ean 6413467459016 tuotenumero 124020

2,79/kpl

3,18/kpl 25,44/ME L, M, K

FAZER GLUTEENITON PIPARITAIKINA 400 G pakaste, ME 10 ean 6413467539718 tuotenumero 132194

4,90/kpl 5,59/kpl 55,86/ME L, G, S

vegaaninen

SUNNUNTAI TORTTUTAIKINA 1 KG kausituote ME 12 ean 6438207111245 tuotenumero 120128

3,65/pkt 4,16/pkt 49,93/ME L, M, S, K, VE

vegaaninen

SUNNUNTAI PIPARITAIKINA 1 KG kausituote ME 8 ean 6438207156970 tuotenumero 106116

3,99/pkt 4,55/pkt 36,39/ME L, M, S

KEIJU CATERING 400 G 3 ÖLJYÄ MARGARIINI 60 ME 16 ean 6438207000020 tuotenumero 131544

1,89/ras 2,15/ras 34,47/ME L, G, M, S, K, VE

KEIJU CATERING 240 X 6 G 3 ÖLJYÄ MARGARIINI 60 ME 1 ean 6438207000006 tuotenumero 131545

11,89/ltk 13,55/ltk L, G, M, S, K, VE

MEIRA KANELI 440 G JAUHETTU ME 1 ean 6414201708209 tuotenumero 132195

6,80/prk 7,75/prk

MEIRA MANTELILASTU 50 G ME 1 ean 6414203311513 tuotenumero 112166 1,39/pss 1,59/pss

MEIRA MANTELI KUORITTU 100 G ME 1 ean 6414203311391 tuotenumero 132196 2,39/pss 2,73/pss

35
36
"Juustot kruunaavat jälkiruokatarjoilun. Tarjoile niitä vaikkapa pipareiden, viikunoiden, taateleiden, hunajan tai hillojen kera."

Juustot ja hillot

37
kuva:
Valio
kuva:
Valio
kuva:
Arla Pro
38 CASTELLO® MASTERFULLY MATURED GOUDA 500 G ME 6 kpl ean 5711953065286 tuotenumero 114648 7,39/kpl 8,42/kpl 50,54/ME L CASTELLO® WÄSTGÖTA 500 G ME 6 kpl ean 7311875884255 tuotenumero 128829 7,39/kpl 8,42/kpl 50,54/ME L Juustot ja hillot CASTELLO® EXTRA CREAMY BRIE 200 G ME 6 kpl ean 5711953070266 tuotenumero 114205 3,29/kpl 3,75/kpl 22,50/ME L CASTELLO® EXTRA CREAMY BRIE WITH CHILI 180 G ME 6 kpl ean 5711953086823 tuotenumero 128360 3,29/kpl 3,75/kpl 22,50/ME L kpl3,29 3,75 kpl Muista myös joulupähkinät ja rusinat! Kysy valikoimastamme omalta myyjältäsi.

ean 6408430341146

ean 6408430337910

ean 6408430031856

ean 3045320090437

ean 3045320026924

39 VALIO AURA® e170 G PALA ME 8 kpl ean 6408430037001 tuotenumero 105021 3,10/kpl 3,53/kpl 28,25/ME L, G BONNE MAMAN VIIKUNAHILLO 370 G ME 6 prk
tuotenumero 114093 2,95/prk 3,36/prk 20,18/ME L, G, M, S, K, VE kpl3,10 3,53 kpl VALIO KEISARINNA® e300 G ME 8 kpl
tuotenumero 101759 6,10/kpl 6,95/kpl 55,63/ME G, L VALIO MUSTALEIMA™ e700 G ME 10 kpl
tuotenumero 110559 15,59/kpl 17,77/kpl 177,73/ME G, L VALIO ALPPI KREIVI® e300 G ME 8 kpl
tuotenumero 105195 6,10/kpl 6,95/kpl 55,63/ME G, L
kuva: Valio
BONNE MAMAN HILLO LAHJAPAKKAUS 5 X 50 G ME 12 kpl
tuotenumero 132192 4,35/prk 4,96/prk 59,51/ME L, G, M, S, K, VE

Suussa sulavaa ja silmänruokaa

40
41

Parhaat makeiset

KARL FAZER MAITOSUKLAA 3,0 KG n. 410 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021036 tuotenumero 105561 39,55/ltk 45,09/ltk

KARL FAZER DARK 47 % COCOA 3,0 KG n. 416 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021173 tuotenumero 115404 54,95/ltk 62,64/ltk VL

FAZER GEISHA 3,0 KG n. 416 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021043 tuotenumero 105559 39,55/ltk 45,09/ltk

FAZER LIQUEUR FILLS 3,0 KG n. 394 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021050 tuotenumero 114208 39,55/ltk 45,09/ltk VL

FAZER FAZERMINT 3,0 KG n. 389 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021067 tuotenumero 105560 39,55/ltk 45,09/ltk VL

FAZER JULIA 3,0 KG n. 384 kpl, ME 1 ltk ean 6411404022019 tuotenumero 109642 39,55/ltk 45,09/ltk VL

FAZER DUMLE 3,0 KG n. 428 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021005 tuotenumero 117084 39,55/ltk 45,09/ltk

VIHREITÄ KUULIA SUKLAAKONVEHTEJA 3,0 KG n. 384 kpl, ME 1 ltk ean 6416453421103 tuotenumero 124022 39,55/ltk 45,09/ltk VL

gluteeniton vegaaninen gluteeniton

FAZER VIHREITÄ KUULIA 2,2 KG ME 1 ltk ean 6411404020916 tuotenumero 120001 15,95/ltk 18,18/ltk G, VE

FAZER MARIANNE 2,5 KG n. 510 kpl, ME 1 ltk ean 6411404030519 tuotenumero 105569 33,45/ltk 38,13/ltk VL, G

42
ltk39,55 45,09 ltk

SAA JOULUN MAISTUMAAN

Parhaat makeiset

PANDA SUOMI MAITOSUKLAA­

KONVEHTEJA 1,2 KG                  ME 1 ras ean 6412500041577 tuotenumero 105499

16,65/ras 18,98/ras G

PANDA ENKELIKONVEHTEJA, MINTTU JA TOFFEETÄYTTEELLÄ

1,2 KG         ME 1 ras ean 6412500041560 tuotenumero 105501

16,65/ras 18,98/ras G

Joulukattauksiin

SOFTLIN BASIC 39 CM 2 KRS 1/8 TAITTO JOULUPALLOT LIINA 100 KPL ME 6 pkt ean 6416584927321 tuotenumero 123413

3,50/kpl 4,34/kpl 26,04/ME

SOFTLIN 33 CM JOULUPALLOT ANNOSLIINA 250 KPL ME 8 kpl ean 6415484018883 tuotenumero 132187

3,15/kpl 3,91/kpl 31,25/ME

PANDA JUHLAPÖYDÄN KONVEHTEJA

300 G ME 8 ltk ean 6412500011938 tuotenumero 108138

3,95/ras 4,50/ras 36,02/ME G

PANDA SÄDE SALTY CARAMEL

MAITOSUKLAAKONVEHTEJA 1,2 KG   ME 1 ras ean 6412500041478 tuotenumero 131937

16,65/ras 18,98/ras G

SOFTLIN CLASSIC 39 CM 1 KRS 1/4 TAITTO TAIKA LAUTASLIINA 50 KPL ME 10 kpl ean 6416584019446 tuotenumero 128694

8,65/kpl 10,73/kpl 107,26/ME

44
ras3,95 4,50 ras
45

Sesonkiuutuus!

Helpota loppuvuoden kiireistä sesonkia näyttävällä Joululevypiirakalla, jonka ihastuttava makumaailma syntyy kanelista, kardemummasta, kuivatuista karpaloista sekä piparkakusta.

Valmiiksi koristeltu ja 24 palaan viipaloitu levypiirakka on helppo laittaa tarjolle sellaisenaan.

Paras

6180 Myllyn
Joululevypiirakka 3 x 1,2 kg. Laktoositon.

YHDESSÄ

ruokavuoden juhlasesonki

JUHLA ONNISTUU Edessä on
– olemme siksi kattaneet pöydän vastuullisesti tuotetuilla kotimaisilla herkuilla. Voit antaa hyvän mielen tulla! ATRIA FOODSERVICE FS-asiakaspalvelu@atria.com atria.fi/foodservice Myynti: 010 316 8712, 0800 198 500 bistroaleksanteri bistroaleksanteri
Tuttu Valio A+™ luonnonjogurtti rasvaton nyt luomuna. Täyteläinen maku ja pehmeä, paksu rakenne pysyvät ennallaan. Laktoosittomalla tuotteella on myös Sydänmerkki. Tuttu tuote nyt luomuna Valio A+™ Luomu™ luonnonjogurtti 5 kg rasvaton laktoositon EAN 6408430400096 valio.fi Support. Inspire. Progress.

pienesti kokoa, isosti makua

kalaa vai kasvista – valinta on vapaa, sillä kaikkia löytyy! Syksyn kuumimmat uutuudet sopivat erinomaisesti esimerkiksi buffetpöytiin tai erilaisiin tilaisuuksiin ja mikä kätevää – ne voi nauttia myös kylmänä.

Syksyn uutuudet:
Lihaa,
saarioinen.fi/foodservice 4898 Mini haukipyörykkä 4,5 kg KP 4897 Mini munakoisopyörykkä 8 g 4,5 kg 4877 Minipyörykkä 6 g pakaste 5 kg MARKKINOILLA 1.9. – KYSY TUKKURILTASI! *6412000048984* *6412000048779* *6412000048977*

Erikoisen hyvää joulua.

KYMPPI-LAATIKOT Maukasta apua joulun kiireisiin. Kymppi-Maukkaat Oy kuuluu Laihian Mallas-konserniin LAIHIANMALLAS.FI Helpot ja herkulliset reseptit & tuotteet KYMPPI.FI Kymppi Imellytetty Perunalaatikko Tuotenro: 106415 Kymppi Porkkanalaatikko Tuotenro: 106413 Kymppi Lanttulaatikko Tuotenro: 106414 Kymppi Punajuurilaatikko Tuotenro: 114169 Kymppi Bataattilaatikko Tuotenro: 109632 Kymppi Imellytetty Perunalaatikko Tuotenro: 106409 Kymppi Porkkanalaatikko Tuotenro: 106411 Kymppi Lanttulaatikko Tuotenro: 106410 Kymppi Bataattisose Tuotenro: 106416 L MK G L GK L K L MK G L MK G L MK G L K L MK G RAAKAPAKASTEET 2KG KUORIPAKKAUS | VALMIIKSI MAUSTETTU | ME 2 Sulata, paista ja nauti! KYPSÄT PAKASTEET 2,5KG VUOKA | VALMIIKSI PAISTETTU | ME 3 Sulata ja kuumenna uunissa ilman kantta! laktoositon kananmunaton gluteeniton maidoton vegaaninen L M K G 1135 (alv 0 %) € 1294 (alv 14 %) € 1135 (alv 0 %) € 1294 (alv 14 %) € 1135 (alv 0 %) € 1294 (alv 14 %) € 1240 (alv 0 %) € 1414 (alv 14 %) € 1540 (alv 0 %) € 1756 (alv 14 %) € 885 (alv 0 %) € 1009 (alv 14 %) € 1155 (alv 0 %) € 1317 (alv 14 %) € 885 (alv 0 %) € 1009 (alv 14 %) € 885 (alv 0 %) € 1009 (alv 14 %) € L MK G
55 Vaasan Mestarit tuoteperheessä jouluinen uutuus! Vaasan Mestarin Joululimppu on juureen leivottu, herkullinen kausituote joulupöytään. Joululimpussa on kaunis tumma väri, jouluisia mausteita (anis ja fenkoli) ja kokonaisuuden kruunaavat mehevät karpalot ja omenanpalat. www.lantmannenunibake.fi
Siinä maistuu hyvä
• Kaunis tumma väri • Mausteina anis ja fenkoli • Meheviä karpaloita ja omenaa • Laktoositon ja kuitupitoinen Tuotenumero: 222030 Myyntierä: 9x405g Patu: 132125 Myyntihinta 2.95€ (alv 0 %) / 3.36€ (alv 14 %) Vaasan Mestarin Joululimppu 6 416577 019866
Puuronystävän paras kaveri Risella puuroriisi 5 kg Patu nro 114743 Kampanjahinta 7,75 €/pss, alv 0 % 8,84 alv 14 % Myynti ja markkinointi Conaxess Trade 020 7411 220 Joulupöydän herkut –vaivattomasti! Puolukkajuustolevykakku 2250 g Pakaste, gluteeniton, laktoositon, paloiteltu 24 palaan, ME 1 kpl EAN 6430014213624 Tuotenumero 120009 37,95 € me / 1,58 € pala (alv 0 %) 43,26 € me / 1,80 € pala (alv 14%) Kuorrutettu maustelevykakku 1250 g Pakaste, laktoositon, paloiteltu 24 palaan, ME 3 kpl EAN 6430014213631 Tuotenumero 119416 43,80 € me / 0,61 € pala (alv 0 %) 49,93 € me / 0,69 € pala (alv 14%)

Kotimaiset punajuuripihvit, kaurarisotto ja Kylmä piparjuurikastike

2,400 kg Apetit kotimaisia punajuuripihvejä

Kaurarisotto

0,200 kg Apetit sipulikuutioita, pakaste

0,010 kg Valkosipulia

1,000 kg Kaurajyviä

0,005 kg Rosmariinia, kuivattu

2,000 l Kasvislientä

0,300 kg Apetit kotimainen pinaatti paloina, pakaste

0,300 kg Kaurafraichea

0,003 kg Suolaa

Piparjuurikastike

0,100 kg Piparjuuritahna

0,050 l Sitruunamehua

0,800 kg Smetanaa (laktoositon)

0,030 kg Hunajaa

0,050 l Sitruunamehua

0,003 kg Suolaa

0,050 kg Kevätsipulia, hienonnettu

Laita punajuuripihvit jäisenä tai kohmeisena GN 1/1-vuokaan. Paista yhdistelmä paistolla 160 asteessa, kosteus 30 %, 20–25 minuuttia.

Kuullota rypsiöljyssä kattilassa sipulikuutioita, valkosipulia ja kaurajyviä hetki. Lisää joukkoon rosmariini ja kasvisliemi. Kypsennä risotto. Kun jyvät ovat kypsiä ja liemi imeytynyt, lisää joukkoon pinaatti ja kaurafraiche. Hauduta hetki ja mausta suolalla.

Sekoita kaikki piparjuurikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile kylmänä kastikkeena punajuuripihvien ja risoton kanssa.

www.apetitammattilaiset.fi anNOSMÄÄrÄ 20 Pakkaus: 4 kg (a 60 g) Apetit tuotenro: 3965779 EAN: 6430103965779 Patu: 128228 Kasviksia 88%. Lisättyä suolaa 0,8%. KOtimaiNeN PuNaJuuriPiHVi Elonen on leiponut makuelämyksiä kuluttajan arkeen ja juhlaan jo yli 50 vuoden ajan. Olemme vahva suomalainen perheyritys. Leivonnaisten maku ja kotimaisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten raaka-aineiden laadusta ja puhtaudesta emme tingi! Tuotenumero: 119030 EAN: 6410587310500 ELONEN KP MANSIKKALEIVOS Sulattamalla valmis, 105 g/kpl ME 25 kpl 1,90 € kpl (alv 0%) 2,17 € kpl (alv 14%) S L ELONEN KP VADELMALEIVOS Sulattamalla valmis, 80 g/kpl ME 25 kpl Tuotenumero: 121453 EAN: 6410587310951 1,65 € kpl (alv 0%) 1,88 € kpl (alv 14%) ELONEN KP MUSTAHERUKKA-SUKLAALEIVOS Sulattamalla valmis, 50 g/kpl ME 30 kpl Tuotenumero: 119029 EAN: 6410587310685 1,15 € kpl (alv 0%) 1,31 € kpl (alv 14%) L ELONEN KP SACHERLEIVOS Sulattamalla valmis, 85 g/kpl ME 24 kpl Tuotenumero: 119028 EAN: 6410587311576 1,95 € kpl (alv 0%) 2,22 € kpl (alv 14%) L TASANGON PIPARKAKKU 600 G ME 9 kpl ELONEN PIPARIVOHVELI 200 G ME 12 kpl 2,15 € pss (alv 0%) 2,45 € pss (alv 14%) Tuotenumero: 128306 EAN: 6410580042606 Tuotenumero: 105800 EAN: 6411230010228 2,35 € pss (alv 0%) 2,68 € pss (alv 14%) Kaikkea hyvää sinulle L S L S
PÖYTÄ KOREAKSI KOTIMAISILLA VIHANNEKSILLA Erinomaiset kasvuolosuhteet Närpiön Vihanneksen GLOBALG.A.P -sertifioiduissa kasvihuoneissa takaavat tomaattien, kurkkujen ja muiden vihannesten maukkauden. Tee tilaus ja tarjoa hyvää makua muillekin! WWW.NÄRPIÖNVIHANNES.FI | /NARPIONVIHANNES | WWW.KASVISRESEPTIT.FI | /KASVISRESEPTIT

Abba Saaristolaissilli 2,3/1,1kg Pehmeä kermaviilipohjainen silli.

7350126082057

Patu: 132199

Abba Lasimestarin silli 2,5/1,2kg Jouluinen perinteinen silli. 7350126082118

Patu: 132198

www.fortdeli.fi

Abba Brantevikin silli 2,6/1,15kg Silliä sipulisessa ja hunajaisessa mausteliemessä. 7350126082095

Patu: 132355

Vihreitä valintoja boksin sisäpuolelta

Haluamme tehdä kasvisten tarjoilusta helpompaa pestyillä ja pilkotuilla salaattisekoituksilla, vihanneksilla ja hedelmillä. Tuotteidemme avulla sinä säästät aikaa – ja asiakkaasi saavat nauttia markkinoiden parhaasta laadusta lautasillaan.

Tuotteemme kulkivat ennen nimellä Dole. Syksystä 2020 lähtien nimemme on ollut Greenest ja olemme osa Bama-konsernia, Pohjoismaiden johtavaa hedelmäja vihannesalan yritystä.

#wearegreenest greenest.fi

59
Uutuus!Uutuus!

Patu

POHJANMAA

Tukkutalo Heinonen Oy Tuottajantie 41, 60100 SEINÄJOKI Puh. 06 4210 210 seinajoki@tukkutalo.fi www.tukkutalo.fi

Patu

KESKI SUOMI

LOUNAIS SUOMI JA LÄNSI UUSIMAA

Kimmon Vihannes Oy Jalontie 39, 25330 KUUSJOKI Puh. 02 727 4400 tilaus@kimmonvihannes.fi www.kimmonvihannes.fi

SAVO JA POHJOIS KARJALA

Tukkutalo Heinonen Oy Onkapannu 2, 40700 JYVÄSKYLÄ Puh. 06 450 5000 jyvaskyla@tukkutalo.fi www.tukkutalo.fi

SATAKUNTA

Palvelutukku Immonen Oy Helmentie 7, 28360 PORI Puh. 02 631 2100 etunimi.sukunimi@immosentukku.fi www.immosentukku.fi

PIRKANMAA, KANTA HÄME JA PÄÄKAUPUNKISEUTU

Kanta Hämeen Tuoretuote Oy Sähkömestarintie 7, 13130 HÄMEENLINNA Puh. 03 612 0301 myynti@tuoretuote.com (tilaukset) tuoretuote@tuoretuote.com (muut asiat) www.tuoretuote.com

PÄIJÄT HÄME, KYMENLAAKSO JA ETELÄ KARJALA

Palvelutukku Kolmio Paanakatu 8, 15150 LAHTI Puh. 03 871 370 myynti@palvelutukkukolmio.fi www.palvelutukkukolmio.fi

Palvelutukku Itä Suomi Pomonkatu 5, 50150 MIKKELI Puh. 020 729 9920 mikkeli@palvelutukkuitasuomi.fi www.palvelutukkuitasuomi.fi

Asevarikontie 15, 70800 KUOPIO Puh. 020 7299 921 kuopio@palvelutukkuitasuomi.fi www.palvelutukkuitasuomi.fi

POHJOIS SUOMI

Palvelutukku Pohjoinen Merilinja 6, 90400 OULU Puh. 08 535 2600

Kitkantie 135, 93600 KUUSAMO Puh. 08 853 030 myynti@palvelutukkupohjoinen.fi www.palvelutukkupohjoinen.fi

SUOMEN PALVELUTUKKURIT OY Äyritie 8 E, 01510 VANTAA puh. 010 338 7820 www.palvelutukkurit.fi

60
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.