Page 1

VEČ KOT 100 LET IZKUŠENJ V VSAKEM ŠIVU

DELOVNA OBLAČILA PRIHODNOSTI SO TUKAJ


116

1904 - 2020 Ustanovljen 1904

VSE KAR POTREBUJETE ZA VARNOST NA ENEM MESTU

13,500+ INDIVIDUALNI SKU

Portwest je najhitreje rastoče podjetje z delovnimi oblačili v Evropi s celovito paleto 1350+ varnostnih izdelkov. Naš cilj je, da smo vaš edini vir delovnih oblačil, zaščitne obutve, osebne varovalne opreme (OVO) in delovnih rokavic. Portwestova proizvodna obljuba zagotavlja boljšo kakovost, storitev in vrednost.

PREDNOST PORTWESTA: 1 Več kot 100 let izkušenj v vsakem šivu 2 Vedno inovativni in v raziskovanju novih trendov in tehnologij 3 Vrhunski tim oblikovalcev ustvarja nove dizajne 4 Najsodobnejši proizvodni obrati - 4 tovarne v popolnoma naši lasti 5 Globalno certificiranje izdelkov, ki zagotavlja kakovost in varnost 6 Vrhunska platforma za digitalno naročanje, ki omogoča enostavno delo z nami

7 Storitev dostave neposredno iz našega skladišča do vaše stranke 8 Garantirana hitra in zanesljiva podpora strankam - 24/7 9 Prodaja le preprodajalcem - Portwest ne bo nikoli konkuriral vašemu podjetju

6

GLOBALNA SKLADIŠČA

28,500

M2

ZMOGLJIVOST EVROPSKEGA SKLADIŠČA

96% 4 35

STOPNJA POLNJENJA LINIJE

VSE TOVARNE SO NAŠA LAST

PRI NAS ZAPOSLENI OBLIKOVALCI IN UPRAVLJALCI IZDELKOV

6 globalnih skladiš č 6 r egionalnih prodajnih ur adov

4 P roiz vodni

objek ti Por t west

VEDNO RAZVIJAMO. VEDNO OBLIKUJEMO. VEDNO USTVARJAMO.

4,000

OSEBJE ZAPOSLENO PO CELEM SVETU

130

DRŽAVE POKRITE Z OSEBJEM ZA POMOČ STRANKAM


OD LOKALNEGA SUKNARJA DO GLOBALNEGA PROIZVAJALCA V lasti družine od leta 1904. Charles Hughes, sin majhnega kmeta na divji atlantski obali, je bil odločen, da ima najboljša delovna oblačila in obutev, ko je leta 1904 ustanovil svoje podjetje. Več kot 100 let kasneje se njegova osnovna načela izjemnega oblikovanja, kakovosti, vrednosti in storitev še danes uporabljajo.

Podpora strankam

Proizvodnja

Izdelki Portwest se proizvajajo po vsej Evropi in v Aziji. Portwest ima štiri ultra-sodobne tovarne v Bangladešu(2x), Mjanmaru in sedaj še Etiopiji, kar nam daje popoln nadzor nad našo izjemno kakovostjo, časom izdelave in etičnih virov. Naše tovarne imajo certifikat (WRAP) za po vsem svetu odgovorno proizvodnjo, kar pomeni da lahko kupcem zagotovimo, da so vsi izdelki Portwest izdelani etično in odgovorno.

24/7/365 Portwestova B2B spletna stran strankam omogoča preverjanje zalog, naročanje in prejemanje potrditve naročil v nekaj minutah, 24/7/365. www.portwest.biz

Povežite se z nami  twitter.com/portwest

 

Polno mednarodno testiranje in overjanje Portwest vzame varnost resno. Vsi izdelki so neodvisno testirani po najvišjih mednarodnih standardih. Portwest certifikate in izjave o skladnosti lahko prenesete na www.portwest. com

2018-19

MH49998* NFPA 2112-2019

Industrijska združenja Portwest je član vodilnih raziskav in tehnoloških centrov za varnostno industrijo.

linkedin.com/company/portwest facebook.com/portwest

Skladišča in Pisarne Prodajne pisarne: Združeno Kraljestvo, ZDA, Avstralija, Združeni Arabski Emirati, Irska in Poljska Skladišča: Združeno Kraljestvo, ZDA, Avstralija, Združeni Arabski Emirati, Irska in Poljska

Portwest prodaja le preprodajalcem Portwest prodaja samo lokalnim varnostnim in industrijskim distributerjem ter nacionalnim trgovcem na drobno. Kupci so lahko prepričani, da jim nikoli ne bo treba neposredno konkurirati Portwestu na svojem trgu.

Odprema istega dne Vsa naročila prejeta prek spletne strani Portwest so obdelana v 45 minutah. Naročila, prejeta po faksu, telefonu ali elektronski pošti so odposlana istega dne. Naročite na spletu na www. portwest.com

Na voljo so zelo velike in zelo male velikosti Celovita ponudba zelo majhnih do zelo velikih velikosti naših najbolj prodajanih stilov oblačil in obutve.

Inovacije in Oblikovanje Strokovno ekipo oblikovalcev podjetja Portwest sestavljajo v industriji vodilni tehnični vodje in oblikovalci izdelkov. Ekipa združuje najnovejše raziskave o materialih in dizajnu s povratnimi informacijami industrije in strastjo za kakovosten razvoj in nenehno izboljševanje ponudbe izdelkov. V tem katalogu je 200 inovativnih novih modelov razporejenih po vseh področjih.


NAREJENO PO MERI ZA ZADOVOLJITEV VSEH POTREB Portwest vsako leto izdeluje izdelke po meri za tisoče strank po vsem svetu. Ekipa tehničnih oblikovalcev tesno sodeluje s strankami pri oblikovanju posameznih izdelkov ali celotnih serij. Sodelujejo z neodvisnimi priglašenimi organi, ki omogočajo certificiranje po vseh mednarodnih standardih. Portwest ima izbiro različnih storitev in možnosti prilagajanja.

V INDUSTRIJI VODILNI PROIZVODNI ČASI

PRVI KORAK: Izberite vrsto storitve, ki jo želite SPECIAL

CUSTOM EXPRESS Custom Express je hitra, učinkovita storitev z uporabo tkanin in barv iz zalog, kar zagotavlja vodilne proizvodne čase v industriji.

ALI

Custom Special je popolnoma prilagojena storitev z uporabo prilagojenih tkanin in barv narejenih po naročilu.

DRUGI KORAK: Izberite možnost svojega oblikovanja 1

2

Personalizirana: Portwestov dizajn, vaša blagovna znamka

3

Spremembe po meri: Portwestov dizajn, vam prilagojene spremembe

Narejeno po naročilu: Vaš dizajn in specifikacija, vaš izdelek

Za več informacij kontaktirajte vašega področnega oskrbovalca ali pošljite e-mail na custom@portwest.com VEDNO RAZVIJAMO. VEDNO OBLIKUJEMO. VEDNO USTVARJAMO.


TRAJNOSTNI IN OKOLJSKI NAČRT Portwest sprejema svojo zavezanost in odgovornost do okolja zelo resno. Pri Portwestu imamo vedno razvijajoč se načrt, ki bo zagotavljal stalne izboljšave in učinkovitost, ki bodo pomagale zmanjšati odtis ogljika in vpliv na okolje. Portwest zagovarja trajnostno politiko zmanjševanja, ponovne uporabe in recikliranja.

OKOLJE • Naš cilj za nevtralizacijo ogljika je razširitev upravljanih gozdnih površin na Portwestovem 300 ha velikem zemljišču. • Certifikat ISO14001 v skladišču Združenega kraljestva • V celoti skladno z Direktivo o odpadni električni in elektronski opremi ter baterijah 2013 • Vsakoletno sodelujemo pri WWF Uri Zemlje • Portwest katalogi so natisnjeni na papirju s certifikatom FSC iz gozdov s trajnostnim upravljanjem.

RECIKLIRAN POLIESTER Kjer je to mogoče, uporablja Portwest reciklirani poliester v številnih oblačilih. Reciklirani poliester je narejen s taljenjem PET steklenic in predenjem v vlakna. Ta postopek zahteva 35% manj energije. Portwest naredi vse to brez ogrožanja kakovosti tkanin. Uporaba recikliranega poliestra zagotavlja: • zmanjšano odvisnost od nafte kot surovine • zmanjšano onesnaženje zraka, vode in tal • zmanjšano količino odpadkov in odlagališč

RECIKLIRANJE • 80% vseh škatel in druge embalaže je možno reciklirati

PROIZVODNJA & TRANSPORT • Tovarne Portwesta imajo certifikat WRAP - (Etično odgovorna proizvodnja po vsem svetu) • Prevoz blaga po morju je naš najprimernejši način prevoza

IZDELKI • Portwest-ove kolekcije vključujejo številna oblačila iz recikliranega poliestra • Prizadevanje za večjo uporabo ekološkega bombaža • Tkanine in materiali izvirajo od partnerjev, ki so skladni z uredbo REACH (kratica za registracijo, evalvacijo, avtorizacijo in omejevanje kemikalij)

PONAVADI JE ZA IZDELAVO ENE JAKNE POTREBNIH 20 PET STEKLENIC

ZA PORTWEST JE TO LE ZAČETEK


NAJHITREJE RASTOČE PODJETJE DELOVNIH OBLAČIL NA SVETU

6 GLOBALNIH SKLADIŠČ

VB • IRSKA • POLJSKA • ZDA • AUSTRALIJA • ZAE

Profile for Portwest Ltd

Slovenian Catalogue 2019  

Slovenian Catalogue 2019