Page 1

PREKO 100 GODINA ISKUSTVA U SVAKOM ŠAVU

BUDUĆNOST RADNE ODEĆE JE OVDE


116

1904 - 2020 Osnovano 1904.

JEDNA PRODAVNICA ZA SVE VAŠE POTREBE ZA ZAŠTITOM

13,500+ INDIVIDUALNIH SKU-A

Portwest je kompanija za radnu odeću sa najbržim rastom u Evropi i sa kompletnim asortimanom od preko 1350 zaštitnih proizvoda i naš cilj je da budemo vaš jedini izvor za radnu odeću, zaštitnu obuću, LZO i rukavice. Portwest Product Promise garantuje bolji kvalitet, uslugu i vrednost.

PREDNOSTI PORTWEST-A: 1 Preko 100 godina iskustva u svakom šavu 2 Uvek inovira i istražuje najnovije trendove i tehnologije 3 Dizajnerski tim svetske klase koji stvara pionirski dizajn 4 Najsavremenija postrojenja za proizvodnju - 4 fabrike u potpunom vlasništvu

5 Globalna sertifikacija proivoda garantuje kvalitet i bezbednost 6 Najsavremenija digitalna platforma za naručivanje koja olakšava rad sa nama

7 Servis za isporuku - direktno iz našeg skladišta do vašeg kupca 8 Zagarantovana brza i sigurna podrška korisnicima - 24/7 9 Portwest prodaje samo distributerima - Portwest nikada neće biti konkurent vašem poslovanju

6

GLOBALNIH SKLADIŠTA

28,500

M2

KAPACITET EVROPSKIH SKLADIŠTA

96% 4 35

STOPA POPUNJENOSTI LAGERA

FABRIKE U POTPUNOM VLASNIŠTVU

SOPSTVENIH DIZAJNERA I MENADŽERA ZA PROIZVODE

6 skladiš ta širom sveta 6 r egionalnih kancelarija prodaje

4 Por t westova postrojenja za proiz vodnju

STALNO ISTRAŽUJEMO. STALNO UVODIMO NOVINE.STALNO KREIRAMO.

4,000

ZAPOSLENIH NA GLOBALNOM NIVOU

130

ZEMALJA POKRIVENIH OSOBLJEM SLUŽBE ZA KORISNIKE


OD LOKALNOG PRODAVCA ODEĆE DO GLOBALNOG PROIZVOĐAČA U porodičnom vlasništvu od 1904. Čarls Hjuz, sin malog farmera na divljoj atlantskoj obali je bio rešen da napravi najbolju radnu odeću i obuću kada je započeo svoje poslovanje 1904-te. Preko 100 godina kasnije njegovi osnovni principi, izuzetan dizajn, kvalitet, vrednost i usluga se primenjuju i danas.

Služba za kupce

Proizvodnja

Portwest proizvodi se proizvode širom Evrope i u Aziji. Portwest poseduje četiri ultra moderne fabrike u Bangladešu (X2) i Mjanmaru i sada i u Etiopiji, što nam daje potpunu kontrolu nad našim izuzetnim kvalitetom, rokovima i etičkim izvorima. Naše fabrike su Worldwide Responsible Accredited (WRAP) sertifikovane , što znači da kupci mogu biti sigurni da su svi Portwest proizvodi proizvedeni etički i odgovorno.

24/7/365

Portwestov B2B website omogućava kupcima proveru stanja lagera, slanja narudžbi i dobijanja potvrda u roku od nekoliko minuta, 24/7/365. www.portwest.biz

Povežite se sa nama  twitter.com/portwest

 

Potpuno međunarodno testirani i sertifikovani Portwest shvata bezbednost veoma ozbiljno. Svi proizvodi su nezavisno testirani po najvišim međunarodnim standardima. Portwestovi sertifikati i deklaracije o usaglašenosti se mogu preuzeti sa www.portwest.com

2018-19

MH49998* NFPA 2112-2019

Industrijska udruženja Portwest je član vodećih istraživačkih i tehnoloških centara u zaštitnoj industriji.

linkedin.com/company/portwest facebook.com/portwest

Skladišta i kancelarije Predstavništva: Velika Britanija, SAD, Australija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Irska i Poljska Skladišta: Velika Britanija, SAD, Australija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Irska i Poljska

Portwest prodaje samo distributerima Portwest prodaje samo lokalnim distributerima industrijske i bezbednosne opreme i veleprodajama. Kupci mogu biti sigurni da nikada neće morati direktno da se takmiče sa Portwestom na svom tržištu.

Otprema robe istog dana Sve porudžbine dobijene preko Portwestovog sajta su procesuirane u roku od 45 minuta. Porudžbine dobijene putem faksa, telefonom ili mailom se otpremaju istog dana. Poručite online na www.portwest.com

Dostupne su veoma velike i veoma male veličine Sveobuhvatan asortiman proizvoda od veoma malih do veoma velikih veličina naših najprodavanijih modela odeće i obuće.

Inovacije i dizajn Portwestov ekspertski dizajnerski tim se sastoji od vodećih tehničkih menadžera za proizvode i dizajnera u industriji. Tim kombinuje najnovija istraživanja na polju materijala i najnoviji dizajn sa povratnim informacijama iz industrije i strašću za kvalitetom u cilju da razvija i kontinuirano usavršava ponudu proizvoda. U ovom katalogu je predstavljeno 200 novih inovativnih modela.


NAPRAVLJENO PO ZAHTEVU DA ODGOVARA SVIM POTREBAMA Portwest kreira prilagođene proizvode za hiljade klijenata širom sveta svake godine. Tehnički dizajnerski tim usko sarađuje sa kupcima na dizajniranju pojedinačnih proizvoda ili kompletnih asortimana.Sarađujemo sa nezavisnim imenovanim telima što nam omogućava sertifikovanje po svim međunarodnim standardima. Portwest nudi raličite opcije prilagođavanja i usluga koje možete da izaberete.

VODEĆE VREME ZA PROIZVODNJU U INDUSTRIJI

PRVI KORAK: Izaberite tip usluge koji vam je potreban SPECIAL

CUSTOM EXPRESS Custom Express je brza, efikasna usluga gde se koriste materijali i boje na lageru kako bi se garantovalo vodeće vreme proizvodnje u industriji.

ILI

Custom Special je potpuno prilagođena usluga gde se koriste prilagođeni materijali i boje koje se izrađuju po porudžbini.

DRUGI KORAK: Izaberite opciju za dizajn 1

2

Personalizovani: Portwestov dizajn, vaše brendiranje

3

Prilagođene izmene: Portwestov dizajn, vaše prilagođene izmene

Napravljeno po porudžbini: Vaš dizajn i specifikacija, vaš proizvod

Za više informacija kontaktirajte vašeg menadžera prodaje ili pošaljite e-mail na custom@portwest.com STALNO ISTRAŽUJEMO. STALNO UVODIMO NOVINE.STALNO KREIRAMO.


PLAN ZA ŽIVOTNU SREDINU I ODRŽIVI RAZVOJ Portwest vrlo ozbiljno shvata svoju posvećenost i odgovornost prema okolini. Portwest ima plan koji se stalno razvija i koji će nam pomoći da kontinuirano napredujemo i budemo efikasniji kako bi nam pomogao da smanjimo emisiju ugljen dioksida i uticaj na okolinu. Portwest se zalaže za održivu politiku smanjenja, ponovne upotrebe i recikliranja.

ŽIVOTNA SREDINA • Proširuje šumsko zemljište u Portwestovom parku od 300 ha u cilju neutralizovanja ugljenika • ISO14001 sertifikovano skladište u Ujedinjenom Kraljevstvu • Potpuno usaglašeni sa WEEE & Battery Directive 2013 • Godišnje učešće u WWF's Earth Hour • Portwestovi katalozi se štampaju na FSC sertifikovanom papiru iz šumskih dobara sa održivim upravljanjem.

RECIKLIRANI POLIESTER Gde god je moguće, Portwest koristi reciklirani poliester u mnogim odevnim predmetima. Reciklirani poliester se proizvodi topljenjem PET boca i predenjem u vlakna. Ovaj proces zahteva 35% manje energije. Portwest radi sve ovo bez ugrožavanja kvaliteta tkanine. Upotreba recikliranog poliestera osigurava: • Smanjenu zavisnost od nafte kao sirovine • Smanjenu kontaminaciju vazduha, vode i zemljišta

RECIKLIRANJE • 80% svih kutija za pakovanje i ambalaže se može reciklirati.

PROIZVODNJA I TRANSPORT • Portwestove fabrike su WRAP akreditovane (Worldwide Responsible Accredited Production) • Pomorski prevoz robe je naš preferirani vid transporta.

• Smanjenje otpada i deponija

PROIZVODI • Portwestov asortiman obuhvata mnogo odevnih predmeta napravljenih od recikliranog poliestera • Radimo na povećanju upotrebe organskog pamuka • Tkanine i materijali se nabavljaju od partnera koju su usaglašeni sa REACH-om.

OBIČNO JE POTREBNO 20 PET FLAŠA DA SE NAPRAVI JEDNA JAKNA

ZA PORTWEST, OVO JE SAMO POČETAK


KOMPANIJA ZA RADNU ODEĆU SA NAJBRŽIM RASTOM NA SVETU

6 SKLADIŠTA ŠIROM SVETA

VELIKA BRITANIJA • IRSKA • POLJSKA • SAD • AUSTRALIJA • UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

Profile for Portwest Ltd

Serbian Catalogue 2019  

Serbian Catalogue 2019