Bastiaan Heus Magazine 2

Page 1

BASTIAAN HEUS_02DAM TOT DAM


De IJtunnel, de coolste plek van de bloedhete Dam tot Damloop. De organisatie van de Dam tot Damloop had zelfs besloten dat de laatste twee groepen van de in totaal 46.000 deelnemers aan de Dam tot Damloop vanwege de warmte niet mochten starten.

N’Ketia


Seedo


N’Ketia Seedo Ruwe diamant N’Ketia Seedo op weg naar de mondiale sprinttop. De 16 jarige Seedo is in haar leeftijdsklasse een van de snelste hardloopsters ter wereld en verbrak al verschillende jeugdrecords van Dafne Schippers.
Ajax Friends Cup G-voetbaltoernooi voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap op sportpark De Toekomst.


Parc des Ecrins


Ajax - Panathinaikos | Olympisch stadion | Amsterdam


Anouk Vetter


Atlete Anouk Vetter, ex Europees kampioen meerkamp, gefotografeerd op de atletiekbaan in Papendal voor haar nieuwe sponsor AA Drink.


LEEUWINN


NENvan der vaart

Rafael2002


Gladiator


Govenor


Go Legend


Godinde.


Gladiator


Kinderen van Totilas Negen jaar geleden werd dressuurpaard Totilas, tot verdriet van diens berijder Edward Gal, voor een geschat bedrag van 15 miljoen euro verkocht aan de Duitse handelaar Paul SchockemÜhle. In 2015 ging het wonderpaard met pensioen, zijn nazaten staan nu op doorbreken. Gladiator van ruiter Stephanie de Frel. Go Legend van ruiter Marlies van Baalen. Hexagon’s Godinde van ruiter Thamar Zweistra. Governor van ruiter Adelinde Cornelissen.Next Gen LionsRyan Nijboer Tallon Griekspoor Botic van de Zandschulp Tim van Rijthoven


BastiaanHeus_02

|

Nummer

2

2019

De foto’s in dit magazine zijn gemaakt in opdracht van; Stichting Olympisch stadion, AA Drink, Le Champion Magazine, NRC, AFC Ajax en Triple Double Sportmarketing. Bastiaan Heus Magazine verschijnt 3 maal per jaar. Fotografie: Š Bastiaan Heus 06

-

22

968

195

|

bastiaanheus.nl

w w w.instagram.com/bastiaan_heus Vormgeving: Studio Strakk

|

studiostrakk.nl

Heus

Bastiaan


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.