Bastiaan Heus Magazine 4

Page 1

BASTIAAN HEUS_04


Eenzame hardlopers op de ‘normaliter’ overvolle Dam in Amsterdam en Centraal Station Rotterdam.

Stil op straat...
CENTRAAL STATION ROTTERDAM


Michel Butter behaalde 14 nationale titels en behoort tot één van de beste Nederlandse marathonlopers aller tijden.

MICHE BUTTE


EL ERH a a r l e m in de wolkenKaapse bossen vanuit de wolken
De Johan Cruijff ArenA bleef tijdens het voor Ajax zeer succesvolle seizoen 2020-2021 helaas leeg. Wel gaf het mij de mogelijkheid om vanaf de tribune de wedstrijden te fotograferen en beelden te maken die normaal gesproken niet mogelijk zijn.
LISANDRO MARTINEZ & DONYELL MALEN MET ALS

‘ p r o b l e e m o p l o s s e r ’ SCHEIDSRECHTER SERDAR GÖZÜBÜYÜK


J D

O E

H R

K

A S

N E

N


HANS VAN ZETTENEen jaar lang heb ik in de verschillende jaargetijde vanaf mijn balkon op de 11e etage hardlopers gefotografeerd die voorbij kwamen op een specifieke straat; Jan Gijzenpad in Haarlem.
Sp


Sherida

pitseHardloper Rene Kuijs heeft door alle 4339 straten van Rotterdam gelopen. In totaal legde hij 1629 km af en volbracht dit in 81 etappes.


FC Twente coach Ron Jans


AZ aanvoerder Teun KoopmeinersDe Leidse kunstenaar Frans de Wit maakte een kunstobject dat tevens als outdoor klimwand gebruikt wordt. In Spaarnwoude staat een klimmuur die bestaat uit 178 betongietsels van rotswanden uit de Ardennen en is een van de grootste landschapskunstwerken in Nederland.


BastiaanHeus_04

|

Nummer 1

|

2021

De foto’s in dit magazine zijn gemaakt in opdracht van; Elsevier Weekblad, Le Champion Magazine, AFC Ajax, NRC en Runner’s World Magazine Bastiaan Heus Magazine verschijnt 3 maal per jaar. Fotografie: © Bastiaan Heus 06

-

22

968

195

|

bastiaanheus.nl

w w w.instagram.com/bastiaan_heus Vormgeving: Studio Strakk

|

studiostrakk.nl

Heus

Bastiaan


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.