Bastiaan Heus Magazine

Page 1

BASTIAAN HEUS_01


H Na de finish van de

Egmond halve marathon


Hardlopen is afzien


Ajax keeper

André Onana

. Ik heb een lege kleedkamer op trainingscomplex De Toekomst omgebouwd tot fotostudio, om na het interview de foto te maken, maar eerst moet Onana lunchen met de spelersgroep. Bij terugkeer is de kleedkamer dicht en zit vol met jeugdspelers die zich omkleden voor de training. ‘Onana! Onana!’ roepen ze. Gelukkig staat mijn fotoapparatuur er nog. Onana vind het geen probleem dat hij gefotografeerd wordt in een volle studio en trekt zijn shirt uit.Mijn zoon Daan rent langs de Oosterplas in de Kennemerduinen, een geweldig natuurgebied waar ik ook vaak loop. Op de volgende foto loopt mijn trainingsmaat Dennie de duinen in bij het strand van Bloemendaal. Beide beelden zijn HDR foto’s. (High Dynamic Range) Hiervoor nam ik een serie foto’s waarbij elke foto een andere belichting heeft. Achteraf heb ik de foto’s met verschillende belichting samengevoegd tot één beeld waardoor er meer detail te zien is dan bij een normale foto.

Hockeyer Sander de Wijn, speler van het Utrechtse Kampong en het Nederlands elftal. Na maanden blessureleed is hij terug op het veld. Met Kampong werd de verdediger in 2017 en 2018 landskampioen en met het Nederlands elftal won hij onder meer ĂŠĂŠn keer olympisch zilver, twee keer WK-zilver en twee keer EK-goud.


100 mijl

U l t r a l o p e r J o n a t h a n Koutstaal rookte ooit een p akje sigaretten per dag. N u l o o p t h i j w e d s t r ijden van


stayere

Wielrenner Reinier Honig, meer voudig Nederlands kampioen stayeren tijdens een wedstrijd in Alkmaar. (Volgende pagina’s) Bij het stayeren rijden alle wielrenners achter een motor voorzien van een rol waar de renner zo dicht mogelijk tegen rijdt. De gangmaker staat rechtop om de renner beschutting te bieden, hierdoor worden snelheden bereikt van 80 kilometer per uur.
tayere


Za Cir


andvoort rcuit Run


INSIH

START Over het circuit, langs de Noordzee en door Zandvoort.


RUNNING FUEL

RACE


Matthij Matthij de de Lig Lig


js js gt gt


Golden Boy Award Matthijs de Ligt

Jongste Ajax-aanvoerder ooit en winnaar van de voor grootste voetbaltalent van Europa,BastiaanHeus_01

|

Nummer

1

2019

De foto’s in dit magazine zijn gemaakt in opdracht van; Bicycling Magazine, Elsevier Weekblad, Le Champion Magazine, Runners World Magazine en NRC. Bastiaan Heus Magazine verschijnt 3 maal per jaar. Fotografie: Š Bastiaan Heus 06

-

22

968

195

|

bastiaanheus.nl

w w w.instagram.com / bastiaan _ heus Vormgeving: Studio Strakk

|

studiostrakk.nl

Heus

Bastiaan


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.