Page 1

онлайн м агазин

www.plamboy.com

КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ

Реконструктираща серия за структурно възстановяване на похабена химически или физически увредена коса в три етапа. RECONSTRUCT Фаза 1 – Подготвя увредената коса за възстановяване. Кератинът прониква за времето на престоя през фибрите на косата и поправя повредения дял от кутикулата на косъма. ФАЗА 2 - Нанесете подсилващото олио и срешете косите с гребен докато продукта е на косата. След това обилно измийте с вода до елиминиране на продукта и срешете отново косите. Хидратира обилно косата, премахва елктростатичния ефект и помага за разресването. ФАЗА 3 - Нанесете окисляващата маска. Оставете да подейства 5 мин и обилно отмийте с вода. Придава блясък, отстранява натрупаните химически отлагания по косъма. Дава сила и плътност.

Оформление: Bluemax Ltd. www.bluemaxbg.com | предпечатна подготовка www.novsait.eu


Hydro nutritive - серия за възстановяване и поддържане на суха и третирана коса.

Въпрос:

Косата ми е суха, къслива и слаба. Без блясък, видимо е угаснала и с разцепени краища.Скалпът ми е сух, а косъмът чуплив. Боядисвам си косата или често я третирам с химикали за изправяне или накъдряне. Почти всеки ден използвам сешоар, преса или маша. Не ползвам слънцезащитни продукти. Какво да направя за да си възстановя косата?

Отговор:

Серията Hydro Nutritive е обогатена с водорасли, олиго-елементи и минерали с ефективно хидратиращо действие. Благодарение на тези специфични съставки се постига реминерализиране, хидратиране и укрепване на увредената коса. Създава се защитен филм, предпазващ косата от вредното въздействие на външни агресори, като химикали, топлина, влага, суша.

И кога мога да очаквам резултат?

Тестовете направени при 30 дневно прилагане на серията показват, че се постига 20% увеличение на хидратацията на косъма. Моментален ефект има след първото прилагане върху блясъка, увеличен 45%, върху мекотата увеличена с 95%. Тоест косата ви ще изглежда здрава и след първото прилагане. Но напълно укрепнала и възстановена ще бъде след минимум 30 дневно прилагане.

Hydro nutritive Маслена баня Подходяща за третирани, къдрени, сухи, изрусявани или по някакъв начин химически увредени коси. Концентрат от витамини и растителни масла доставят в дълбочина необходимата енергийна резерва. Маслото от Жожоба подхранва и хидратира моментално. Вит. F поправя кутикулата на косъма. Екстракта от пчелно млечице със своите 18 аминокисилини реструктурира косъма в дълбочина. Предпазва от последващо химическо третиране. Помага за разресването. опаковка: 6х15 мл / код: 202603

онлайн м агазин

www.plamboy.com

Hydro nutritive Шампоан

Hydro nutritive Двуфазен балсам

Hydro nutritive Маска

Hydro nutritive Витаминозни капсули

Хидратиращ шампоан за суха и третирана коса. С морски елементи, които почистват косъма, като го хидратират и защитават от външни влияния. Доставя на косъма резерв от вода и я укрепва след химически третирания. Оставя косата блестяща и лесна за разресване.

Двуфазен възстановяващ балсам за суха, боядисвана и третирана коса. НЕ СЕ ОТМИВА! Състои се от две фази: бялата фаза хидратира косата, жълтата фаза подхранва в дълбочина скалпа. НЕ омазнява. Подходящ преди сешоар. Изравнява структурите на закачени естествени коси (треса) с естествената.

Хидратираща маска за сухи и третирани коси. Доставя ценни енергийни запаси за косъма. Възстановява, придава блясък, сила и премахва заплитането. Поправя наранената коса от химически третирания. Ефикасно за дълго време.

Hydro Nutritive Витаминозни капсули. Витаминозни капсули с мултивитамини за сухи, третирани, боядисвани, слаби или по някакъв начин изтощени коси. Богато съдържание на витамини: А, Е, Н, В1, В2, В6, В12 и др. Подхранват, възстановяват кутикулата на косъма и подсилват структурата. НЕ СЕ ОТМИВА. С дълготраен ефект. По една капсула на седмица.

опак: 200 мл / код: 202598 опак: 900 мл / код: 202599

опак: 190 мл / код: 202600

опак: 150 мл / код: 203172 опак: 500 мл / код: 202601

опак: 150 гр / код: 202602


Vitality - серия против косопад.

Въпрос:

Имам косопад! Не съм сигурен но мисля, че през пролетта и есента ми се изостря. Пада повече коса. Какво да направя?

Отговор:

Серията Vitality съдържа водорасли, които са богати на олиго-елементи, желязо, цинк, силиций и други важни за косъма съставки. Те укрепват капилярните влакна и извършват реминерализиращи и стягащи действия върху кожата на главата. Стимулират и подобряват кръвообръщението в скалпа, като по този начин се намалява косопада. Има два вида косопад, постоянен и временен (сезонен и стресов). Постоянният е следствие на хормонални фактори. Причини за временния са стрес, бременност, лошо хранене, медикаменти, намалено кръвообръщение. Продуктите от серията Vitality могат да ви помогнат да се преборите с всеки един от тях.

Значи, ползвам продуктите и косата ми пораства?

Клиничните тестове показват, че минимум след 30 дни постоянно ползване се постига 45% намаляване на косопада. В отделни случаи се наблюдава и израстване на нова коса. С програмата на EKS за 8 седмици видимо ще спрете косопада.

Vitality - Ампули против косопад Vitality Ампули с ударно действие против косопад Концентрат от морски елементи, които възпират продължителния косопад като удължават живота на косъма. Подсилва структурата на косата и я прави устойчива на опън. Има свиващо действие и ускорява затварянето на ранички. Съдържа водорасли, жен-шен който подобрява микроциркулацията на кръвта и витамини от група В за регулиране на мастната секреция. Ефикасно за дълго време. НЕ се отмива. НЕ омазнява. опак:12х7мл / код: 202596

онлайн м агазин

www.plamboy.com

Vitality Шампоан против косопад

Vitality - Фаза 0

Vitality - флуид временен косопад

Vitality - Лепенки

Идеален за мъже и жени. Благодарение на богатат си концентрация на морски елементи стимулира кръвообръщението в скалпа. Спира процеса на отслабване на косъма. Придава еластичност и сила на косата. НЕ омазнява.

Концентрат с ударно действие срещу постоянен косопад. Подобрява кръвообръщението, развива почистващо действие, като с това позволява на скалпа да диша. Подготвя скалпа за следващи третирания. Отстранява натрупаните епителни клетки и себум.

Флуид за предотвратяване на временния косопад.Спира временния косопад в следствие на стрес или смяна на сезоните. Богат на активни съставки които удължават жизнения цикъл на косъма. Прави я по устойчива на опън и накъсване. Действа директно върху скалпа и стимулира израстването на нова коса. Подобрява кръвообръщението. НЕ се отмива. НЕ омазнява.

P0 ANAGEN - лепенки за стимулиране на растежа. Anagen P0 е един новаторски продукт, който съвместява с продуктите от серия Vitality. Създаден за да удължи жизнения цикъл на косъма, като подобрява естествените възможности за растеж. За около 12 часа освобождава в точката на прилагане съставки, които постепенно стимулират фибрите на косата. Многофункционалния комплекс на основа извлек от Хмел и Serenoa Repens въздействат и съживяват растежа на косъма. Удължава живота на цикъла на растеж. Anagen.

опак: 200 мл / код: 202594 опак: 900 мл / код: 202595

опак: 50 мл / код: 203180

опак: 75 мл / код: 202597

опак: 8бр. / код: 0066


Rebalance - серия против мазна коса и скалп.

Rebalance Шампоан

Въпрос:

Косата ми се омазнява често и бързо. Има нездрав вид. Отделя се неприятна миризма. Косата ми е без обем. Какво да направя за да си възстановя косата?

Балансиращ шампоан с морски продукти, които измиват, почистват и освежават скалпа. Нормализира Ph на кожата. Оставя косата хидратирана. Има ефикасен и траен във времето антиомазняващ ефект върху скалпа.

Отговор:

Мазната коса се причинява от ненормалното отделяне на себум от мастните жлези. В резултат на това себума се натрупва върху косъма без да се отнема от него. Косата се дехидратира, скалпа се дразни. Серията Rebalance съдържа водораслото Laminaria Saccharina, което е богато на олиго елементи Zn, Cu, Fe, Si, които активно контролират отделянето на себум, почистват хидролипидния слой на косъма, хидратират кожата. Пренареждат контрола по отделяне на себум без да се намесват в естествените функции на жлезите.

Кога да очаквам резултат?

Веднага след първото прилагане на продуктите от серията ще наблюдавате положителен резултат. След 30 дневна употреба се постига 85% намаляване на омазняването.

След като спра да ползвам серията ще се върне ли мазния скалп?

Rebalance - Ампули Лосион концентрат от морски елементи с ударно действие. Почистват в дълбочина и освежават скалпа. Нормализира Ph на кожата. Интензивно стимулира микрокръвообръщението. Нормализира отделянето на себум. Има ефикасен анти омазняващ ефект върху скалпа. Пантенол и водораслите Laminaria Saccharina и Fucus Vesiculosus интензивно хидратират и успокояват. Ментол и мулти витаминен комплекс за гарантиране на освежително и тонизиращо действие на скалпа. Ефикасно за дълго време. НЕ се отмива. опаковка: 12х7мл / код: 202585

Действието на серията Rebalance е трайно във времето и има регулиращ дълготраен ефект.

онлайн м агазин

www.plamboy.com

опак: 200 мл / код: 202583 опак: 900 мл / код: 202584

Purity - серия против пърхот.

Въпрос:

От известно време имам сърбеж, напрегнатост и прекомерно люспене на повърхността на кожата на главата. Раздразнение по скалпа и неприятни люспи, които падат по раменете ми. Какво да направя за да си възстановя скалпа?

Отговор:

Пърхотът се причинява от натрупването на зрели епителни клетки, които не се отделят нормално от скалпа и образуват "люспи". Това води до естествено появяваща се гъбичка (Malassezia), която причинява появата на пърхот и други кожни заболявания, сърбеж и раздразнение на скалпа. Пърхотът и себорейният дерматит засягат повече от 50% от хората по света. Серията Purity съдържа водораслото Pelvitia Canaliculata на което се дължи пречистващия ефект. Олиго елементите съдържащи се в продуктите от серията имат антимикотично и регулиращо отделянето на себум действие. По този начин се решава за дълго време, трайно проблемът пърхот.

Кога да очаквам резултат?

Още след второто прилагане на продуктите от серията ще наблюдавате положителен резултат. След 30 дневна употреба се постига 97% изчистващ ефект.

След като спра да ползвам серията ще се върне ли пърхота?

Укрепващото действие на серията Purity е трайно във времето и има почистващ дълготраен ефект.


Comfort - серия за чувствителен скалп.

Въпрос: Purity - Шампоан

Purity - Маска-пилинг

Purity - Ампули

Почиства в дълбочина и освежава скалпа. Има антимикотично и антиоксидантно действие, което предотвратява пърхота. Оставя косата хидратирана с блясък и лесна за разресване с копринен ефект.

Почистваща пилинг-маска. Съдържа морска вода, Олигоелементи Zn, Cu, Fe, Si и минерали. Почиства и отстранява пърхота в дълбочина. Микросферите благоприятстват отлюспването, като подпомагат отделянето на пърхота. Дълготраен ефект.

Концентрат от морски елементи с ударно действие, които почистват в дълбочина, подхранват и освежават скалпа. Има антимикотично и антиоксидантно действие, което предотвратява пърхота. Интензивно стимулира микрокръвообръщението. Оставя скалпа чист и стимулиран. Специалната му формула съдържа вода от морски извор: действа реминерализиращо, свиващо и затваря ранички. Водораслото Alga Himantalia интензивно хидратира и успокоява. Евкалипт и Pino Pumilio за гарантиране на освежително и тонизиращо действие на скалпа. Ефикасно за дълго време. НЕ се отмива.

опак: 200 мл / код: 202586 опак: 900 мл / код: 202587

опак: 150мл / код: 202589

опаковка: 12х7мл / код: 202588

Когато си боядисвам косата имам силен сърбеж в скалпа придружен след това с лющене. Кожата на главата ми се зачервява и се чувствам некомфортно. Какво да направя за да си възстановя скалпа?

Отговор:

Има две форми на чувствителен скалп. Едната се причинява от физически, химически или психогенни фактори, които увреждат хидролипидния слой причинявайки сухота, сърбеж, зачервяване и лющене на скалпа. Втората форма се появява когато лимфната и капилярната системи не функционират нормално, не успяват да изхранят косата и скалпа и причиняват косопад. Серията Comfort съдържа водораслите Enteromorpha и Himanthalia elongate благодарение на които се облекчава сърбежа, стимулира се обновяването на клетките на скалпа и цялостното му успокояване.

Кога да очаквам резултат?

Веднага! След прилагане на продуктите от серията Comfort ще наблюдавате положителен резултат.След 30 дневна употреба се постига 99% изчистващ ефект.

След като спра да ползвам серията ще се върне ли проблемът?

Укрепващото действие на серията Comfort е трайно във времето и има почистващ дълготраен ефект. Особено през лятото в горещите дни използването на серията Comfort е истинско охлаждащо удоволствие.

Колко дълго мога да ползвам продуктите?

онлайн м агазин

www.plamboy.com

Няма ограничение във времето. Да се чувстваш Комфортно вече не е лукс а ежедневие.

Comfort - Шампоан Шампоан за чувствителен скалп. Хидратира добре косата като я предпазва от вредното влияние на околната среда. Придава еластичност, блясък и сила. Може да се използва ежедневно. опак: 200 мл / код: 202590 опак: 900 мл / код: 202591


Elasticity - серия за къдрава и чуплива коса. Comfort Ампули

Въпрос:

Енергезиращ лосион за скалп. Интензивно стимулира кръвообръщението. Предотвратява лющенето, сърбежа, некомфортното състояние на кожата на главата. гарантира освежително и тонизиращо действие на скалпа. Свива и затваря микроскопични ранички по скалпа. Поправя наранения епидермис. Хидратира активно, а евкалиптът охлажда и успокоява. Дава сила на косата и енергия. Ефикасно за дълго време. НЕ се отмива. опаковка: 12х7 мл код: 202592

Косата ми е суха, къдрава и начупена. Без еластичност, видимо е угаснала и седи слепена. Боядисвам си косата, а понякога я изправям или накъдрям. Почти всеки ден използвам сешоар, преса или маша. Какво да направя за да си възстановя косата?

Отговор:

Серията ELASTICITY е обогатена с водорасли, олиго-елементи и минерали с ефективно хидратиращо действие. Благодарение на тези специфични съставки се постига хидратиране и укрепване на увредената коса. Подобрява се еластичността и свободното движение на къдрицата. Предпазва от абсорбирането на влага, от вредното въздействие на външни агресори, като химикали, топлина, влага, суша.

Кога да очаквам резултат?

Тестовете направени при 30 дневно прилагане на серията показват, че се постига 40% увеличение на еластичността на косъма. Моментален ефект има след първото прилагане върху блясъка, увеличен 45%, върху мекотата увеличена с 95% и хидратацията увеличена с 25%. Тоест косата ви ще изглежда здрава и след първото прилагане. Но напълно укрепнала и възстановена ще бъде след минимум 30 дневно прилагане.

Колко дълго мога да ползвам продуктите?

Няма ограничение във времето за използване на продуктите. Колкото по-дълго ползвате серия Elasticity толкова по-хубава ще бъде вашата коса.

онлайн м агазин

www.plamboy.com

Elasticity - Шампоан

Elasticity - Балсам без отмиване

Elasticity - Maxi control Маска

Хидратиращ шампоан за къдрава и чуплива коса. С морски елементи, които почистват косъма и подобрява еластичността на косата. Предпазва от абсорбирането на влага и подхранва косата. Прави къдриците живи и косата лесна за разресване.

Възстановяващ крем-балсам без изплакване. Ценните морски елементи позволяват да се реструктурират фибрите на косата като се увеличи еластичността ù. Създава на косъма слой, устойчив на вода като развива антихидратиращо действие и придава по-добро оформяне на къдрицата. Хидратира и придава блясък.

Хидратираща маска, която регенерира космените фибри в дълбочина. Възстановява къдриците. Премахва мачкащия ефект и намалява цепенето на върховете. Увеличава еластичността на косъма. Ефикасно за дълго време.

опак: 200 мл / код: 202607 опак: 900 мл / код: 202608

опак: 190 мл / код: 202609

опак: 150 мл / код: 202610 опак: 500 мл / код: 202611


Volumax - серия за тънка, слаба и финна коса.

Въпрос:

Volumax Спрей-балсам без отмиване

Отговор:

Спрей балсам за мигновен обем. С богатството от морски ологоелементи дава обем мигновенно и реструктурира. Защитава косата от влагата, придава й еластичност и подвижност. НЕ омазнява. НЕ слепва косата. Премахва електростатичния ефект. Улеснява ресането.

Косата ми е слаба, лошо подхранена, без обем и без блясък. Лесно се къса и изглежда болна. От сешоара бухва и после бързо губи обем. Какво да направя? Серията Volumax е обогатена с водорасли богати на олиго-елементи, Силиций, Желязо и минерали. Те въздействат вътрешно на фибрата на косъма, като придават допълнителен обем. Хидратират и придават блясък.

Кога ефектът ще е видим?

Веднага! След първото прилагане се създава защитен слой, предпазващ косата от вредното влияние на околната среда. Косата добива видимо по-голям обем, траен до следващо измиване.

Volumax - Шампоан за обем Почиства като дава сила и обем. Въздейства вътрешно на фибрата на косъма, придава обем, хидратира, добавя блясък и копринено усещане при допир. Прави косъма плътен. опак: 200 мл / код: 202604 опак: 900 мл / код: 202605

опак: 200мл / код: 202606

Age Control - серия за биовъзстановяване.

Въпрос:

Косата ми с възрастта изтъня, загуби обема си. Държи се непривично, има угаснал вид без блясък. Подлагана е на екстремни климатични условия (вятър, студ, морска сол, хлор от басейните). Не съм ползвала слънцезащитни продукти. Мога ли да си възстановя косата?

Отговор:

В кожата има два различни процеса, които определят стареенето: производството на свободните радикали и биологичния часовник. Новата технология Age Control има за цел да предложи поефективен продукт срещу свободните радикали и да засили противостареещите сили на организма. Серията съдържа бизаболол, алантоин, водорасли и екстракт от Pterocarpus (коралово дърво) мощна защита от инфекции. Благодарение на тяхното специфично активно действие се стимулира обновяването на клетките и удължаване живота на косъма. Косата отново добива обем, здравина и блясък. Изтънелия косъм се възстановява в дълбочина.

Кога да очаквам резултат?

Човешкият косъм израства средно с 1 см. на месец. При 30 дневно прилагане на продуктите от серията Age Control наблюдаваме 100% уплътняване и връщане на младежкия блясък.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


Age Control - Шампоан

Age Control - Балсам серум

Age Control - Елексир

Био-възстановяване на третирана, изтощена, уморена или по някакъв начин увредена коса. Почиства нежно косъма и скалпа. Регулира влажността, подобрява еластичността на косъма. Прави косъма гъвкав, лесен за разресване. Връща младежкия блясък.

Възстановяващ балсам-серум с двоен ефект едновременно върху косата и скалпа. За третирана, изтощена, уморена или по някакъв начин увредена коса. Комбинацията от екстракти подпомага възстановяването на скалпа, активира кръвообръщението и храненето на космените фоликули. Дълготраен ефект.

Еликсир с био-възстановяващ ефект върху скалпа и структурата на косъма. Комбинация от екстракти от определени морски водорасли, които подпомагат възстано-вяването на скалпа. Олиого елементи Fe, Cu, Zn и растителни екстракти. които активират кръвообръщението и храненето на космените фоликули. Връща младежкия блясък.Тонизиращо действие на скалпа. Ефикасно за дълго време. НЕ се отмива.

опак: 200 мл / код: 202612 опак: 900 мл / код: 202613

опак: 190 мл / код: 202614

опаковка: 8х10 мл код: 203171

онлайн м агазин

www.plamboy.com

СТИЛИЗАНТИ

ESTRO LINE - Финес - Елегантност - Престиж - Качество - Креативност - Стил Италианската вълна ESTRO. Качество "Произведено в Италия"

ESTRO - ИТАЛИАНСКА СТРАСТ Вдъхновена от историята и италианската атмосфера. Три различни групи. Три различни жени. Трима различни мъже. Три цвята закодирани в начина ни на живот: Зелен - натурален (NATURAL) Бял - Секси (GLAMOUR) Червен - Креативен (CREATIVI)

OSOLEMIO - Слънцето на Неапол празнува с любимата италианска песен. Кристали за всеки вид коса, дори и най-сухата. Съдържа ленено семе. Придава максимален блясък и мекота благодарение на специалният силикон. Съдържа Цитометикон + Диметикол, които правят лесно разресването и заздравяват краищата, а Амодиметиконът заздравява кожата на главата. Предпазва от цъфтеж на краищата. Подходящ преди топлинно третиране с маша, преса, сешоар. Не утежнява косата. опак: 50 мл код: 204816


Натурал:

VOLUMINO - СПРЕЙ ЗА ОБЕМ В КОРЕНИТЕ

ANGELO CUSTODE

Подходящ за тънка коса с различна дължина. Със слаба фиксация. Съдържа ACE витаминен комплекс и UV филтри. Придава максимален обем в корените на косата. Дори при мазен скалп постига максимални резултати, обем и плътност на косата. Лекота и гъвкавост от корените. Премахва електростатичния ефект.

Защитен спрей. Ангел хранител. Той поглъща топлината от сешоари, преси, маши и други. Дава сила, защита и мекота на косата. Подчинява къдриците и им придава витална красота. Лесни за управление със забележителен блясък. За освежаване и моментално оформяне на прическа. Комбинирайте със всеки един от останалите продукти от серия ESTRO.

опак: 200 мл код: 204821

опак: 200 мл код: 204807

SETTE24 Гел за оформяне на къдрици или мокър ефект. Специално за моделиране на меки, къдрави и буклести коси. Предпазва от влагата и придава блясък, като поддържа ефекта на къдриците за дълго време, прави косата мека и копринена. С UV филтри които я предпазват от слънцето. Идеален за всички дължини на косата. Дава светлина. Не омазнява, не утежнява. Не оставя следи. Създава мокри изкушения. опак: 200 мл код: 204818

Glamour - секси:

CASANOVA

ALTA MAREA

SOFFIO

DOMINO

Неустоим прелъстител. Бляскави, прелъстителни и оригинални форми. Всеки кичур, всяка букла блести в собствена светлина. Придава свобода на движението, обем и плътност на косата. Идеален за финални щрихи. Оставя косата копринена и блестяща.

Флуид за обем. Обема на морските вълни. Придава допълнителен обем с лекота без да утежнява. Повдига основата от корена. Косата се подчинява с лекота, по-гъвкава и игрива. Лека текстура без да оставя следи. Подходящ за всеки тип коси, особено за финни и боядисвани. Защита от топлината на сешоара и UV лъчите на слънцето.

Израз на лекота в движението. Пяна за придаване на обем и плътност. Защитава от топлината на сешоара, както и от влажността на въздуха. Не слепва. Не оставя следи. Нанася се лесно с помоща на широк гребен. Траен ефект до следващо измиване. С приятен аромат.

Той държи къдрицата под контрол. Крем за коса който оформя и подчертава къдриците. Придава мекота и блясък, еластичност и сила на къдрави и чупливи коси. Създава защитен филм, който защитава къдрицата от влагата, слънце, смог и вятър както и от топлината на сешоара. Поддържа къдриците и обема на прическата. Намалява електростатичния ефект. Придава гъвкавост и еластичност без да утежнява. Може да се използва както на суха така и на влажна коса.

опак: 75 мл код: 204809

Нанася се върху леко подсушена или На суха коса с достатъчно количество необходимо за направата на желаната от вас прическа. опак: 200 мл код: 204806

онлайн м агазин

www.plamboy.com

опак: 300 мл код: 204819

опак: 150 мл код: 204811


Glamour - секси:

CONTROVERSO Извън обичайните схеми. Крем за временно изправяне на коси със сешоар с приятен аромат. Идеален за постигане на продължителен ”гладък” ефект при естествено къдрави, къдрени или вълнисти коси. Защитава от влагата във въздуха и дава светлина, мекота и копринен ефект. Оставя косите свободни, естествени и гладки. Не оставя следи. Отстранява се изцяло чрез измиване.

Creative - творчески:

GLADIATORE

DULCIS IN FUNDO

OBELISCO

SCIROCCO

ERCOLE

Крем-гел със силна фиксация. Той вае вашата коса. Силен като римски войн. Лесно може да изградите всякакви форми без да утежните косата. Подходящ за всяка дължина. Защитава от UV лъчите на слънцето.Нанася се на суха или влажна коса. Подходящ за екстремни и нестандартни прически. Придава плътност на слабите коси.

Екологичен лак с газ – Силна фиксация. Специфична формула за структурни и решителни прически. Свръхлеко разпространение, напластява без остатък. Без намокряне. Без следи. Добавя блясък и светлина. Косата остава лека и свободна.

От величието на древен Рим. Подходящ за оформяне на всеки стил. Силно фиксиране, като същевременно поддържа еластичността на косъма. Изключително лесен за работа. Без да оставя следи. Не утежнява и не сплъстява. Със запомнящ ефект. Лесно възстановяване на прическата без добавяне на продукт. Без остатък.

С топлия бриз на южния вятър. Лосион със силна фиксация, позволява направата на обеми и структурно раздвижване. Пригодено за всички видове коса, идеален за изсушаване със сешоар, с ролки или само с ръка. Контролира формата и фиксира. Придава блясък, не утежнява и не удължава времето за сушене.

Легендарен като римския герой Херкулес с легендарна сила. Гел с максимална фиксация. Идеален за къса коса, за екстремни прически. Съдържа ACE витаминен комплекс, който овлажнява в дълбочина и UV филтри, предпазващи от слънцето.С дълготраен ефект. Дава еластичност, блясък или мокър вид на косата. Не сплесква и не оставя остатъци.

опак: 500 мл код: 204813

опак: 75 мл код: 204815

опак: 200 мл код: 204810

онлайн м агазин

www.plamboy.com

опак: 300 мл код: 204820

опак: 200 мл код: 204817

опак: 150 мл код: 204814


Elixir 79 - Терапия с Арганово масло

Elixir 79

Elixir 79 шампоан

ELIXIR 79 балсам

Elixir 79 маска

От далечна земя с богата история вековни традиции. Elixir79 е отвара, която дарява здравина на косата и великолепието на златото, най-ценния сред благородните метали.

подхранващ шампоан за боядисани и изтощени коси, супер блясък. С интензивен аромат вдъхновен от ориента. Почиства внимателно, докато подхранва косата. Идеален за третирани и изтощени коси. Формулата е обогатена с Арган, Ленено семе, Тигров орех, Вит Е, Омега 6, Фитостероли и есенциални мастни киселини с анти стареещ ефект и антиоксидантни свойства. Оставя косата подхранена, силна, обемна и с блясъка на златото.

за възстановяване на косата. Способства за хидратирането и укрепването на изтощената коса. Бързо се абсорбира, с лека, кадифена текстура. Вдъхновен от тайните на ориенталските жени които го използват за да запазят косата си мека, копринена. Балсамът нежно обгръща косъма както светлината,правейки защитен филм, който подобрява разресването. Богат на мастни киселини, известни със своите стягащи свойства. Косата добива еластичност, възвръща своята жизненост и блести като златото. Наситен с масла от Арган, ленено семе и тигров орех. Познати от времето на фараоните, като маслата на младостта. Естествен анти-оксидант с анти-стареещи свойства

Възстановяваща маска за боядисани и изтощени коси. Много богата маска, която прониква дълбоко в косата и помага за възстановяване на еластичността на фибрите на косата. Не възстановява, а поправя нанесените щети причинени от химикали и последици от околната среда (слънчево влияние, вятър, морска сол, хлор от водата, сешоари, преси, маши, топлинно излагане, изтощен организъм, след раждане, операции) и липса на витамини. Благодарение на ценните и богати на хранителни вещества масла, които съставят формулата. Съблазнителен богат крем от Витамин Е, Омега-6, есенциалните мастни киселини и фитостероли, против стареене и антиоксидантни свойства. Дава моментално действие, блясък, яркост, мекота, поправя космените фибри, като оставя косата еластична.

Тайната на този магически еликсир на красотата е в изключителната формула, която се дължи на комбинацията от органични масла с изключителни свойства и опияняващ аромат. Комбинацията на ванилия, кехлибар, сандалово дърво, пачули, портокалов цвят и розов пипер, създават безпрецедентно обонятелно преживяване. Докато свойствата на масло от арган, ленено семе и тигров орех придават на косата светлина, мекота и златен отблясък. Прави косата неустоимо привлекателна Elixir79 ви кани да споделите чувството на интензивно удоволствие и да се възползвате от неговите тайни за красота: - незабавен блясък - невероятна мекота - подхранване - лекота при разресване В ръцете на квалифицирани професионалисти ELIXIR79 ви позволява да направите уникални предложения към своите клиенти, които ще им дарят нова чувственост. - след боядисване или на боядисана коса увеличава блясъка и наситеността на цвета. - по време на стилизиране помага при сресването и оформянето - увеличава еластичността в пъти и дресира непокорните кичури

опак: 200 мл код: 204489

опак: 200 мл код: 204490

опак: 250 мл код: 204492

опак: 100 мл код: 203967

онлайн м агазин

www.plamboy.com


Стил Елегантност Мода Иновация VOILÀ е оцветяващ крем за коса използван в повечето известни модни спектакли и ревюта по целия свят. Това е траен цвят за професионална употреба с дълготрайно действие, козметика от високо ниво с над 100 нюанса и естествени отенъци на фантазията, използван предимно във фризьорски салони, както в Италия така и по света. VOILÀ е цвят от найпоследно поколение. Базиран на новата технология на микронизация на активните съставки, която е полезна за здравето на косата и поддържане на нейния цвят. С VOILÀ Creme natasphere 4 третираната коса е поздрава, а цвета е по-интензивен. VOILÀ също така е синоним на мода и на “направено в Италия”. Тя интерпретира тези тенденции, като разкрива тоналността на всяка история, нюансите на всяка жена VOILÀ пречупва модата с цвят, като събира на едно място тоналността, които най-добре изразяват “Аз”-ът в жената. И цветът става образ на съзнанието и духа.

Каква е историята на марката Voilà?

- Марката Voilà е създадена през 1952г. в Болоня, Италия. Началото е положено в производството на професионални продукти за коса, като ориентацията е към иновативни разработки. През годините един от слоганите на бранда е "Иновация - не революция"

Нашата превъзходна технология + Биопродукти от природата = Решения, които са различни. NUTRILUX - сега 100% покритие на бяла коса

Козметичната боя NUTRILUX осигурява отлично блестящо и много естествено оцветяване. Върху белите коси развива покриваемост на 100%. Специфичната формула без амоняк с масло от Макадамиа, позволява по-добро проникване на цвета в косъма, като му придава светлина и красиви отенъци.

Nutrilux гарантира мека и брилянтна коса. След боядисването благодарение на: натурални балсами, растителни глицерини и бизаболол Продукти които укрепват косъма и създават усещането за лекота. Роза Mosqueta - растение, което се среща в южната част на Чили. Извлича се със студено пресоване. Процес, който гарантира 100% натурален продукт. Изключително богат на масло за интензивно лечение и анти-стареене. - Поддържа и защитава клетъчните функции. - Възстановява косата, която е изтощена - Възстановява дълго напред във времето.

- Формулата на боята Voilà е на основата на нейонни тенсиоактивни съставки, които позволяват на оцветяващите пигменти да проникват полесно и бързо в тъканта на косъма. В оксиданта се съдържа бизаболол който подобрява поносимостта дори при най-чувствителната кожа. Казано накратко, това е една изключително щадяща косъма боя.

Cyperus oil - Принадлежи към семейството на папиросите. Култивиран в Египет преди 4000 години. Расте в топли и субтропични райони в северното полукълбо. - богат на мастни киселини и токофероли борещи се със свободните радикали. - осигурява естествена защита срещу свободните радикали, дава блясък и обем на косата, прави разресването по-лесно

- Най-лесно мога да ви убедя, като ви покажа ефекта от оцветяването. В боята се съдържат активни съставки - каперси за подхранващ и защитен ефект, индийски смокини за задържане на цвета, листа от маслини като антиоксидант за борба със свободните радикали, повече блясък и мекота. Резултатът е здрава, оцветена с наситен цвят, хидратирана и бляскава коса.

Macadamia oil - високо качествено масло, което се получава чрез студено пресоване на макадамия. Има светложълт цвят, течност без миризма.Тя прониква много бързо и подхранва косата гарантирано задравява косата. Има дълготрайно омекотяващо действие. Оставя косата мека и копринена на допир. Съдържа високо ниво на мастни киселини, които се намира в човешкия себум, което му придава висока степен на сходство с кожата и косата

С какво боята Voilà се отличава от останалите?

Как бихте ме убедили да избера точно боя Voilà?


Voilà technical D-free ОБЕЗПРАШЕН ОБЕЗЦВЕТИТЕЛ НА ПРАХ • виолетов на цвят • обезцветява 7 тона • вградено антижълто действие • приятен аромат на мента • запазва косата хидратирана • максимален резултат с всяка техника • смесване с оксидант 1:2 • време мах 60 мин на стайна температура Опаковка 1000 гр код: 203414 D-CREAM - ОБЕЗЦВЕТИТЕЛ НА КРЕМ С ИЗСВЕТЛЯВАЩА СИЛА 7 ТОНА Подходящ за работа със всички методи на изрусяване, вградено антижълто действие, сила на обезцветяване 6/7 тона, изключително лесен за работа: смесване с оксидант Voilà 1:2, време за престой до 60 мин. в зависимост от желаните резултати. Върху естествена коса оксидант от 10 vol., върху третирана коса оксидант от 20 vol. опак: 150 г код: 00902 Méches КРЕМ-ОБЕЗЦВЕТИТЕЛ БЕЗ АМОНЯК за естествени и третирани коси.Отнема 5 тона без да уврежда структурата на косата. Позволява лесно смесване, подходящ за всички техники на работа (обезцветяване, кичури с фолио, свободно нанасяне). Формулата не съдържа амоняк и е обогатена с третиращи агенти, восъци и растителни протеини, като гарантира запазване структурата на косъма независимо от времето на престой. Продължителността на процеса зависи от желаните резултати. опак: 600 гр код: 00835 Reset VOILÀ COLOR RESET Коректор на цвета. При боядисване с окисляване (АМОНЯЧНА БОЯ) VOILÀ COLOR RESET, препарат за изчиставне на бои, развити с оксидация. Отстранява, унищожава от 1 до 3 тона според наситеността на съществуващия цвят, като придава равномерно изсветляване като се съхранява напълно структурата на косата, която остава мека и бляскава. НЕ е обезцветител. опак: 2х50мл - код: 0828

Voila Color System

Voila Color System

Voila Color remuver

шампоан с витамин А и С

балсам с витамин С

Специална формула на киселинно рН за често миене, който отмива деликатно боядисаните, обезцветени и къдрени коси. Поддържа наситеността на цвета и придава мекота и блясък на косата. Хидратира и предпазва косата от термична и химическа обработка. Благодарение на Витамин А развива противоостаряващо действие, като спомага за подновяването на клетките. Действа във вътрешността на косъма като му придава обем

Специална формула с киселинно рН за употреба след шампоан Voilà с максимална защита без да утежнява. Благодарение на витамин С развива антиоксидантно действие за боядисани коси, гарантира защита от атмосферните условия и същевременно реструктурира наранената коса

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ОТ БОЯ от кожата

Опак: 900 мл - код: 201732

Идеално почистващ лосион за премахване на остатъците от боя по скалпа и кожата. Лесен за употреба с гарантирани резултати. Специална формула! Да се използва веднага след боядисване. Опаковка 250 мл - код: 201731

опак: 900 мл - код: 201736

LENITIVE GEL - ГЕЛ ЗА ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП

Неутрализиращ ШАМПОАН АНТИ-ЖЪЛТ ЕФЕКТ

Barier cream

Успокояващ скалпа гел. За хора с чувствителен скалп. Употребява се преди химическо третиране (боядисване). Директно върху раздразнените участъци преди самото третиране или се добавят 5-7 капки от гела към боята или обезцветителя.

За премахване на жълтия ефект при изрусяване/обезцветяване и за премахване на жълт оттенък при естествено побелели коси. Неутрализира пожълтяването при бели, сиви, обезцветени и изрусени коси. Сваля до един тон естественото русо - златисти коси.

Бариерният крем защитава кожата на скалпа от изцапване по време на третиране с боя. Наняся се върху кожата преди боядисване.

Опаковка 45 мл - код: 201734

Опаковка 250 мл - код: 201735

Опаковка 150 мл - код: 201733


ХРАНА ЗА КОСАТА Серия за блондинки и брюнетки

ШАМПОАН С БОРОВИНКИ

ШАМПОАН С КРАЛСКО ЖЕЛЕ И МЕД

МАСКА С КРАЛСКО ЖЕЛЕ И МЕД

Шампоан за руси коси обогатен с екстракт от боровинки. Нежно почиства косата, докато подхранва и защитава естествения цвят на косата. Помага за намаляване на жълтите оттенъци. Силно антиоксидантно действие. Прави косата наситена и хидратирана. С плодов аромат.

Шампоан за боядисани коси обогатен с пчелно млечице и мед. Почиства докато ремонтира и преструктурира косата. Силните анти-оксиантни свойства активно помагат за борбата със свoбодните радикали. Ремонтира косата от корена до върха. Помага за еластичността на косъма. Приятен аромат на карамел.

Маска за изтощени коси обогатена с пчелно млечице и мед. Интензивно, реструктуриране и възстановяване на фибрите на косъма. Активно действие срещу свободните радикали. Силно анти-стареещо действие. Създава защитен филм срещу влагата, топлината, агресията на околната среда. Помага за еластичността на косата. Приятен аромат на карамел.

опак: 240 мл - код: 203609

опак: 240 мл - код: 204389

ШАМПОАН С ГРОЗДЕ

За боядисани коси - дълбоко хидратиране с вино. За хидратиране в дълбочина с екстракт от гроздови семена, естествен антиоксидант. Гроздето е известно с борбата си с/у свободните радикали. Идеален за боядисани коси. Прави ги здрави, лъскави и видимо по-хидратирани и меки. Виното прониква в дълбочина и запазва цвета на косата. Съдържащите се полифеноли, вит.Е блокират свободните радикали и забавят клетъчното стареене. Виното помага на косата да се опак: 250 мл - код: 204388 възстанови от химическото третиране. Предпазва от агресията на околната среда. С UV филтър. опак: 240мл - код: 203634

Серия за третирани коси

ШАМПОАН С БАДЕМ

МАСКА С БАДЕМ

ШАМПОАН С ЛЕНЕНО СЕМЕ

МАСКА ЛЕНЕНО СЕМЕ

Шампоан за сухи, третирани, боядисани коси. Обогатен със сладко бадемово масло, което подобрява еластичността и контрола над косата. Почиства нежно. Дълбоко подхранва и реструктурира сухата коса. Има обезболяващо действие към наранения скалп. Прибавя блясък, сила и гъвкавост на косата. С аромат на мляко.

Маска обоготена с екстракт от бадемово масло и бадемово мляко. Интензивно възстановява суха и третирана коса. Aнти-оксидантните свойства помагат за ефективната борба със свободните радикали. Дълбоко подхранва и реструктурира суха коса. Обезболяващо действие върху наранения, химически, скалп. Прави косата лесна за разресване. С аромат на мляко.

Шампоан с изключителна формула за интензивно третиране. Обогатен с екстракт от ленено семе, Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Почиства, придава изключителен блясък. Създава защитен филм, който защитава косата от влага, топлина на сешоар и агресията на околната среда. С деликатен кадифен аромат.

Маска за защита и допълнителен блясък. Обогатена с ленено се-ме, Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. Интензивно подхранва и придава блясък. Създава защитен филм, който дълго време предпазва косата от влагата, топлината и агресията на околната среда.

опак: 240 мл - код: 204391

опак: 250 мл - код: 204390

опак: 240 мл - код: 203629

опак: 250 мл - код: 203632


ХРАНА ЗА КОСАТА Серия за мазни коси

Оцветяващи балсами Voilà COLOR KULT Продукт, който е предназначен за всички които си боядисват косите или желаят да получат нов отенък. Крем, който поддържа, обновява цвета, подхранва косата, насища и зарежда оттенъците на боядисаните коси. Съдържа производни на плодовите киселини с хидратиращ ефект. Агент на разстителна основа с високо балсамиращ ефект. С антистатични свойства. С производни на целулозата, която подобрява външния вид. Дава един наситен и мигновен отенък само за 3 минути. Върху оцветени коси: • Съживява цвета след боядисване. • Съживява цвета между две боядисвания. • Коригира нежелани отенъци.

ШАМПОАН  ЗА МАЗЕН СКАЛП

ЛОСИОН ЕНЕРГЕЗИРАЩ

ФЛУИД С ЛЕНЕНО СЕМЕ

Шампоан за мазен скалп и пърхот. Обогатен с мента и екстракт от зелен лимон. Почиства косата и скалпа, премахва излишния себум и пот. С активно антиоксидантно действие. Помага за регулиране на нивото, баланса на Рн на скалпа. Има освежаващо, релаксиращо действие. Освежаващ аромат на мента. Идеален за честа употреба, както и за спортисти.

Лосион за мазен скалп или пърхот обогатен с мента и зелен лимон. Мощно анти-оксидантно действие. Създава защитна бариера срещу влагата, топлината и други външни влияния. Може да се използва както на мокра така и на суха коса. НЕ СЕ изплаква. Освежава, енергезира, витализира. Дава сила, чистота и свежест. С аромат на мента.

Концентрат от ленено семе, Омега 3, Омега 6 мастни киселини. Силно екстремно незабавно придава блясък. Прави бляскави дори и русите коси. Помага за разресването на заплетени, трудни коси. Премахва електростатичния ефект и създава щит за предпазване от топлината, влагата и агресията на околната среда.

опак: 240 мл - код: 204320

опак: 6 х 15 мл - код: 203631

опак: 240 мл - код: 204322

Върху кичури подновява, коригира, създава отенъци наситени и временни. Върху естествени или бели коси: • Създаване на временни отенъци върху естествени коси. • Премахване на неестетични, жълти отенъци. • Потъмняване на косите • Създаване на нов отенък. Оцветяване – интензивно оцветява боядисани и обезцветявани коси. Съживеният цвят издържа от 2 до 5 измивания със шампоан. Хидратация – системата за хидратация с плодова киселина и зеленчуков алкален агент хидратира дълбоко, прониква в косъма и задържа дълго влагата. Блясък – целулозата съдържаща се във формулата възстановява косата и за дълго време придава блясък който едновременно с това задържа цвета. След нанасяне на боя с окисление, се оцветява вътрешността на косъма. Color Kult се отлага по външната страна на косъма, давайки допълнително оцветяване. Престоява от 3 до 5 мин и се измива обилно с вода. Опаковка 240 мл. - код: 1807 Опаковка 190 мл. - код: 18007 Със същия метод и процедура както при праховото оцветяване на металите Color Kult създава една цветна обвивка, защитна, подхранваща и даваща лъскавина на косъма. Color Kult дава една наситеност и блясък на цвета невиждани до сега. Оцветява и подхранва едновременно. Дава един наситен и мигновен оттенък само за 3 минути, благодарение на изключителната систавка в него.

Color Kult е един незаменим инструмент за тониране на кичури след обезцветяване. Неговите пигменти имат селективно действие върху кичурите, без да засяга естествения цвят на косите. Професионалистът може да сменя лесно и сигурно цвета на кичурите с временна продължителност, давайки свобода на фантазията си. Коригира класически жълт резултат, получен при обезцветяването. Поддържа и подобрява получения резултат.


онлайн м агазин

www.plamboy.com VOILA MAN 5 - Боя за мъже Светът не е само черно и бяло!

MAN 5 Козметичната боя MAN 5 осигурява отлично блестящо и много естествено оцветяване. Специално разработена за белите коси. Покриваемост 100%. Специфичната формула с масло от Жен-шен и Алое вера, позволява подобро проникване на цвета в косъма, като му придава естествени отенъци. Изключително естествено оцветяване дълго време. MAN 5 е продукт без амоняк и без агресивни алкални съставки. Чисто оцветяване, максимално проявяване на цвета. Без съдържание на свободни радикали Регенериране на фибрите на косъма Жен-шен масло – за траен цвят без излишен блясък Алое вера масло - за хидратация 1. Идеална за всеки тип коса 2. Идеална за постоянно използване / боядисване 3. Бързо и лесно нанасяне

EKS www.plamboy.com  

EKS www.plamboy.com

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you