Page 1

СЪЛЗИ ОТ ОХЛЮВ

МУКОФИКС РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ

Концентриран регенериращ серум, улесненявщ проникването на активните съставки до дълбоките слоеве на кожата и осигуряващ продължителното действие на продукта. Стимулира енергийния метаболизъм и естест­вената регенерация на кожните клет­ки. Нанася се локално върху чиста и подсушена кожа, с леки кръгови масажни движения до пълното му резорбиране.

РЕГЕНЕРИРАЩ САПУН Екстрактът от охлюви в него, се грижи за възстановяване свежестта и кадифената цялост на кожата. По­до­брява нейната еластичност, мекота и здравина. Отстранява замърсяванията и запа­з­ва естест­вената ѝ влажност. Био­логично акт­ив­ните компоненти проникват в дъл­бочина и възстановяват клетките. Притежава свеж и ефирен аромат на розово масло.

Уникалната комбинация на натурални съставки е много близка до състава на човешката кожа. Има специфични антибактериални свойства. Екстрактът от охлюви съдържа колаген, еластин, ензими, гликопептиди и др. Гликопептидите унищожават бактериите, които са най-честите причинители на акне и на други възпалителни процеси. Колагенът и еластинът са много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм, което помага за възстановяване на клетките и регенериране на кожата. Изключително ефективен при заличаване на белези от порязвания, охлузвания или травми, диабетни рани и срещу изгаряния. Той е хипоалергичен и не предизвиква нежелани реакции. Премахва зачервяването, възпалението и сърбежа на кожата; Облекчава кожни възпаления като екзема, дерматит, псориазис и др.; Укрепва и подхранва кожата, възстановява структурата ѝ, като заличава белези и др.

„АЛЕКС 1977” ЕООД

Тел: 0894688326

Е-mail: adolashki@yahoo.com

ЛЕЧИТЕЛ ОТ ПРИРОДАТА откритие за науката


СНЕЙЛ ЕЛИКСИР ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

ХЕЛИКС ФЛЕКСИ ХРАНИТЕЛНА ДО БА В К А

Съдържа концентриран екстракт от слуз на охлюви за вътрешна употреба. Оказва благоприятен ефект върху храносмилателния тракт и стимулира имунната система. Притежава антиоксидантно и тонизиращо действие. Предназначен е за масова упо­ треба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка. Антибактериалните свойства на сиропът се дължат на редица пептиди, затова може успешно да се прилага с антибиотична терапия срещу инфекции на храносмилателната система, причинени от Helicobacter pylori. Действа като естествен антибиотик и е по-ефективен от лекарствата, към които човешкият организмът често развиват резистентност. Концентрацията на мед-съдържащи пептиди е забележителна. Те стимулират образуването на колаген, еластин и възстановяват тъканите и лигавицата.

Съдържа екстракт от слуз на охлюви и желатинов хидролизат. Има аромат на ябълка и е предназначен е за масова употреба. Биохимичните анализи показват, че в екстрактът от охлюви се съдържат ензими, глю­ко­заминогликани, гликопротеини, уро­ нови киселини и олигоелементи (мед, цин­к, калций и желязо). Глюкозамините са естествените компоненти в човешкото тяло, които са отговорни за здравината и еластичността на ставния хрущял. Те увеличават синтеза на хиалуронова ки­ селина, която смазва ставите и поддържа гладки ставните повърхости. Подпомага съхранението и изграждането на колагена и еластина, като по този начин предпазва от износване и разкъсване гъвкавите връзки в човешкото тяло. Обогатен е с желатинов хидролизат, който е ценен амино-киселинен източник за структурата на колагена.

Използва се при стомашно-чревни проблеми; киселини и тежест в стомаха; стимулира имунната система; ефикасен е при проблеми на храносмилателната система; действието на сиропа е подсилено от допълнително добавени витамин C, декспантенол и акациева гума, които заедно с естествените съставки на слузта подпомагат регенеративните процеси.

Оказва благоприятно влияние върху костната система; укрепва ставните хрущяли и сухожилия; стимулира имунната система; има антиоксидантно и тонизиращо действие. Подобрява и облекчава подвижността на ставите както и общото функционално състояние. Редовната употреба води до значително намаляване на нуждата от аналгетици.

ДЕТОКСИ ЛИВЪР Х РА Н И Т ЕЛ Н А ДО БА В К А

„Детокси Ливър” е хранителна добавка, създадена на основата на екстракти от билките пирей (Elytrigia repens) и бабини зъби (Tribulus terrestris). Комбинацията от тези билки тонизира организма и му помага да се справи със състояния като безсъние, липса на сили и апатия, обща напрегнатост, раздразнимост и сънливост. Също така оказва благоприятен ефект върху черния дроб, бъбреците и отделителната система.

Подходящ е за детоксикация на организма след употреба на алкохол. Притежава антиоксидантно действие. Предназначен е за масова употреба и е с аромат на праскова. Подобрява мъжката потентност.

Екстракт от охлюви  

Екстракт от охлюви

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you