Page 1

онлайн м агазин

www.plamboy.com


AGEMA Ancient Greek beauty secrets Скъпи приятели, През последните години, терминология като “естествен”, “билков”, “биологичен” и “безопасн”, стават все почесто използвани. Тази тенденция произхожда от разбирането, че използването на “изкуствен”, „химически” и “мутирали” съставки се използват в името на икономиката ипроизводството. Всичко това постепенно се натрупва в телата ни и самата природа. От друга страна ние вече знаем, че всичко е “енергия”, всичко носи вибрация и всичко корелира в зависимост от качеството и честотата на тези вибрации. Нашите проучвания на района Додона, са разкрили уникални и изключителни качества и природни източници на енергия, дължащи се на земята и подземния състав, разположението и подреждането на планините и климата. Така ние създадохме AGEMA. Абсолютно естествен, истински, без следа от консерванти и химикали. Използвайки само местни диворастящи билки от вечно тонизиращата додлина Додона. Производството се случва веднъж в годината, по време на цъфтене на растенията. До колкото ни е известно, няма подобни методи на производство в световен мащаб, освен района с уникални енергийни полета и природни ресурси на Додона. Ние се обръщаме към всички, които ни харесват: да обичат, да общуват и да уважават природата и всички нейни творения, неспиращи да разширяват развитието на техния дух. Да приемат промени и новости, преобразуващи ги в положителни очаквания и творчески подем. Да бъдат нестандартни, смели, поемащи рискове. Да вярват, очакват и обожават красотата, да намерят самите себе си: верни, ясни и светени... G. PAPAIOANNOU Основател на AGEMA

онлайн м агазин

www.plamboy.com


FACE CARE онлайн м агазин

www.plamboy.com

FACE CARE

ETA� 1

FACIAL SCRUB pure earth & herbs - energy cleansing 50ml

Енергийно прочистване “Facial Scrub Pure Earth&Herbs” на линия “Primeval”. Почиства в дълбочина, както на физическо така и на енергийно ниво. Избелва, повишава и стимулира циркулацията на лимфата. Затяга, премахва мъртвите клетки и разкрива, чиста и светла кожа. Координират и въвежда ред в клетъчната функция. Активира първично- регистрирани процеси против стареене в клетките ни. В резултат на ползването му, ние сортираме и изхвърляме всички “не полезни” елементи на всяко ниво. Облекчаваме, отваряме и създаваме една положителна, истинската и чистата енергия. Нормализираме нашите вътрешни и външни конфликти, съвместяваме нашия вътрешен с нашия външен образ. С цел да усъвършенстваме резултатите на серията Primeval Energy Facial Care на AGEMA започваме с Facial Scrub Pure Earth&Herbs, следва маската “Energy Glow Facial Mask”, а накрая “Facial Elixir Revitalizing & Repair”. Честотата на употреба: 2-3 пъти на седмица, или всеки път, когато искате да се освободите от нещо несъвместимо с вашата енергия. Състав за жени: Невен, дива ряпа, слез, жълта почва. Състав за мъже: Лавър, дива ряпа, слез, жълта почва.


FACE CARE

ETA� 1

ETA� 1

DEEP CLEANSING FACE LOTION refreshing & nourishing

FACIAL WASH purifying

125ml

125ml

Почистване с “Deep Cleansing Face Lotion” на серията “Advanced”.

Почистване с “Facial Wash - Purifying” на серията “Advanced”

Почиства, открива, привлича и премахва вещества чужди на кожата (замърсители от атмосферата, грим, токсини, останки). Изглажда и дава солиден вид, регенерира, избистря тена и възстановява лицето към първоначалната си “чистота”. Това повдига настроението и тоновете на нашите функции. Вследствие на това, сортираме и отстраняваме всички “вредни” елементи на всяко ниво, отваряме и излъчваме положителна, истинска и чиста енергия. Нормализираме нашите вътрешни и външни конфликти, съвместяваме нашия вътрешен с нашия външен образ.

Почиства, открива, привлича и премахва вещества, чужди на лицето (замърсители от атмосферата, грим, токсини, пот). Регенерира и възстановява кожата към първоначалната си “чистота”. Събужда, стимулира, тонизира и подчертава чертите на лицето. Честота на употреба: Всеки ден, всеки път, когато искате да се освежите. “Facial Wash” съдържа първично - енергизиращ “Face Еликсир” от AGEMA. “ Facial Wash” може да се използва от мъже и жени.

Честота на употреба: Ежедневно (почистване на лице) “Deep Cleansing Face Lotion” съдържа първично - енергизиращ “Face Еликсир” от AGEMA. “ Deep Cleansing Face Lotion ” може да се използва както от мъже, така и от жени.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


FACE CARE

ETA� 2

ETA� 3

ENERGY GLOW FACIAL MASK pure earth

FACIAL ELIXIR revitalizing & repair

100ml

30ml

Съживяване с Energy Glow Facial Mask маска за лице на серията “Primeval”.

Подмладяване, блясък и сияние с “Facial Elixir Revitalizing & Repair” от серията “Primeval”.

След физическото и енергийно прочистване с “Facial Scrub Pure Earth & Herbs”, маската допринася за допълнително подхранване и стабилизиране на кожата. Освобождава напрежението и премахва токсините. Прояснява мислите, отключва и създава щит. Energy Glow Facial Mask, предлага чувство на сигурност и заземяване, тъй като тя ни напомня за връзката ни със Земята и природата. Активира първично регистрирани против стареене процеси в клетките ни. Постепенно сортира и премахва всички “не полезни” елементи на всяко ниво, облекчава, отваря и създава положителна и чиста енергия. Нормализира нашите вътрешни и външни конфликти, съвместява нашият вътрешен с нашия външен образ. С цел да се усъвършенства напълно резултатът от използване на серията Primeval Еnergy Facial Care на AGEMA, започваме това със съответния „Facial Scrub Pure Earth & Herbs”. Следва “ Energy Glow Facial Mask” и в заключение “Revitalizing & Repair” Facial Elixir.

Регенерира, изсветлява, реструкторира и активира антистареещите процеси в клетките. Предпазва от влиянието на околната среда, съживява възстановителните процеси в тялото. В следствиена на употребата му постепенно сортираме и почистваме всички „не полезни” елементи на всяко ниво. По този начин ние излъчваме позитивна и чиста енергия. Нормализираме нашите вътрешни и външни конфликти, съвместяваме нашия вътрешен с нашия външен имидж. С цел да се усъвършенства напълно резултатът от използване на серията Primeval Еnergy Facial Care на AGEMA, започваме това със съответния „Facial Scrub Pure Earth & Herbs”. Следва “Energy Glow Facial Mask” и в заключение “Facial Elixir Revitalizing & Repair”.

Честота на употреба: 2-3 пъти на седмица, или когато чувствате умствено и духовно напрежение. Състав за жени: Жълта почва, слез, лайка, дива ряпа, невен. Състав за мъже: Жълта почва, слез, лайка, жълта детелина, дива ряпа.

Честота на употреба: Ежедневно, вечер след почистване на лицето или сутрин при суха кожа. Н якой от съставките на Facial Elixir: Дива бяла лилия, пшеница, жълта детелина, невен, слез, грозде, маслини, жълт кантарион, лайка, дива роза. Facial Elixir има мъжка и женска версия.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


FACE CARE

ETA� 3

ETA� 3

EYE ELIXIR rejuvenating & repair

24 HOUR FACE CREAM FOR OILY SKIN balancing & nourishing

16ml

45ml

Подмладяване, блясък и сияние с “Eye Elixir Rejuvenating & Repair” на серията “Primeval” .

Преструктурирана, Балансирана, Регенерираща защита с “24 Hour Face Сream For Oily Skin“ на серията “Advanced”.

Регенерира, изсветлява, реструктурира и активира антистареещите процеси в клетките.Предпазва от влиянието на околната среда, съживява възстановителните процеси на кожата. В следствие на продължителното му използване ние сортираме и почистваме всички „не полезни” елементи на всякакво ниво, така ние излъчваме чиста и позитивна енергия. Нормализираме нашите вътрешни и външни конфликти, съвместяваме нашият вътрешен с нашия външен имидж. С цел да подобрим резултатите от серията Primeval energy facial care на AGEMA, най-добре е да започнем това със Facial Scrub „Pure Earth & Herbs “. Следва “Energy Glow Facial Mask “ и терапията завършва с - “Facial Elixir Revitalizing & Repair” и “EYE ELIXIR Rejuvenating & repair “.

Балансира омазняването и действа терапевтично срещу прекомерното отделяне на мазни вещества от кожата. Крема изглажда бръчки и “пукнатини” и дава приемственост и солиден вид на кожата. Непрекъснато подхранва подълбоките слоеве с необходимата влага и хранителни вещества за възстановяване и преструктуриране през целия ден. Облекчава, освежава, изсветлява и предпазва кожата от влиянието на околната среда. Напълно се абсорбира и дава чувство на удовлетворение. Непрекъснато обогатява кожата с природни вещества от facial elixir, които се съдържат в захранени течни кристали.

Честота на употреба: Ежедневно, вечер след почистване на лицето или сутрин при суха кожа. Н якой от съставките на Eye Elixir: Дива бяла лилия, пшеница, слънчоглед, папрат, бъз, дива роза. Eye Elixir има мъжка и дамска версия.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


FACE CARE

ETA� 3

ETA� 3

24 HOUR FACE CREAM FOR NORMAL SKIN nourishing & moisturizing

24 HOUR FACE CREAM FOR DRY SKIN deep moisture activating

45ml

45ml

Преструктурирана, Балансирана и Регенерираща Защита “24 Hour Face Cream For Normal Skin“ на серията “Advanced”.

Преструктурирана, Балансирана и Регенерираща Защита “24 Hour Face Cream For Dry Skin“ на серията “Advanced”.

Предлага дълбоко овлажняване, особено при дехидратирани кожи. Изглажда бръчки и “пукнатини”, непрекъснато доставя и захранва по-дълбоките слоеве с необходимата влага и хранителни вещества за възстановяване и преструктуриране през целия ден. Облекчава, освежава, осветлява и предпазва кожата от влиянието на околната среда. Напълно се абсорбира и дава чувство на удовлетворение. Непрекъснато обогатява кожата с природни вещества от facial elixir, които се съдържат в захранени течни кристали.

Предлага дълбоко овлажняване, особено при дехидратирани кожи. Изглажда бръчки и “пукнатини”, дава приемственост и солиден вид на кожата. Непрекъснато доставя и захранва по-дълбоките слоеве с необходимата влага и хранителни вещества за възстановяване и преструктуриране през целия ден. Облекчава, освежава, осветлява и предпазва кожата от влиянието на околната среда. Напълно се абсорбира и дава чувство на удовлетворение. Непрекъснато обогатява кожата с първични вещества от facial elixir, които се съдържат в захранени течни кристали.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


FACE CARE

ETA� 3

FACE SUN PROTECTOR SPF 25 sun worshipers

SHAVING LOTION FOR MEN therapeutic

60ml

125ml

Защита с “Face Sun Protector - Sun Worshipers” SPF 25 на серията “Advanced”.

Лечебен лосион за бръснене за мъже на серията “Advanced”.

Напълно абсорбиращ и дълбоко хидратиращ крем. Дава чувство за освежаване и предлага най-високата възможна защита от ултравиолетови лъчи UVA и UVB, така че да можем да погледнем слънцето “в лицето”. Активира първичнио - регистрирани против стареене процеси в клетките ни и предпазва от екологични и енергийни влияния. Постепенно придава “шоколадов цвят” на кожата. Поддържа кожата свежа и жива, дори и след продължително излагане на слънце. Действа като естествена защитна мантия . Напълно се абсорбира и дава чувство на удовлетворение. Непрекъснато обогатява кожата с първични вещества от facial elixir, които се съдържа в захранени течни кристали.

Постига много дълбоко и чисто бръснене. Почиства, привлича и премахва вещества чужди за кожата (замърсители от атмосферата, токсини, останки). Изглажда и дава солиден вид. Регенерира, дава блясък и възстановява лицето до първоначалната си “чистота”. Повдига настроението и подобрява вашите енергийни функции. За перфектен резултат се комбинира с “Moisture Activating After Shave Lotion” или специалния “Anti-age Elixir” за дехидратирана кожа.

”Face Sun Protector” може да се използва от мъже и жени.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


FACE CARE

AFTER SHAVE LOTION FOR MEN moisture activating

AFTER SHAVE ELIXIR FOR MEN special anti-age formula

60ml

60ml

After Shave лосион за мъже - Активиране на влагата със серията “Advanced”.

After shave еликсир за мъже - Специална формула против стареене на линията “Primeval”.

Напълно се абсорбира и дава чувство на удовлетворение. Изглажда и дава солиден чист вид. Овлажнява в дълбочина и непрекъснато обогатява кожата с първични вещества от еликсира, които те съдържат. Регенерира, изсветлява и активира първичнио- регистрирани против стареене процеси на нашите клетки, както и защитава срещу екологични и енергийни влияния.

Придава блясък и сияние. Регенерира, изсветлява, преструктурира и активира първичнио- регистрирани против стареене процеси в нашите клетки, предпазва от климатични влияния, събужда нашите самостоятелно лечебни сили. Еликсир за мъже за след бръснене е идеален за “износени” типове кожа.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


BODY CARE онлайн м агазин

www.plamboy.com

BODY CARE

BODY SCRUB pure earth & herbs - energy cleansing 100ml

Природно енергийно прочистване с “Body Scrub - Energy Cleansing” Почиства в дълбочина, както на физическо така и на енергийно ниво. Избелва, повишава и стимулира циркулацията на лимфата. Затяга, премахва мъртвите клетки и разкрива, чиста и светла кожа. Координират и въвежда ред в клетъчната функция. Активира първично- регистрирани процеси против стареене в клетките ни. В резултат на ползването му, ние сортираме и изхвърляме всички “не полезни” елементи на всяко ниво. Облекчаваме, отваряме и създаваме една положителна, истинската и чистата енергия. Нормализираме нашите вътрешни и външни конфликти, съвместяваме нашия вътрешен с нашия външен образ. С цел да усъвършенстваме резултатите на серията Primeval Energy Body Care на AGEMA започваме с Body Scrub Pure Earth&Herbs, следва маската “Rejuvenating Energy Body Mask”, а накрая “Body Elixir Protecting & Activating”. Честота на употреба: 2-3 пъти на седмица, или всеки път, когато искате да се отървете от нещо несъвместимо с вашата енергия. Състав за жени: бръшлян, жълта детелина, жълт кантарион, сива почва. Състав за мъже: Детелина, жълт кантарион, маточина, сива почва.


BODY CARE

REJUVENATING ENERGY BODY MASK pure earth

BODY ELIXIR protecting & activating

100ml

125ml

Освобождаване от напрежението, детоксикация, стягане на тялото с “Rejuvenating Energy - Body Mask“.

Подмладяване - Блясък - Защита с “ Body Elixir - Protecting & Activating”

След прочистване с “ Body Scrub Pure Earth & Herbs “ маската изхвърля токсините, премахва напрежението, отключва и създава щит. Стяга, подхранва и стабилизира тялото нафизическо и енергийно ниво. Маската предлага чувство на сигурност и заземяване, тъй като тя ни напомня връзката ни със Земята и природата. С цел да усъвършенстваме резултатите на серията Primeval Energy Body Care на AGEMA започваме с Body Scrub Pure Earth&Herbs, следва маската “Rejuvenating Energy Body Mask”, а накрая “Body Elixir Protecting & Activating”.

Придава блясък и сияние, регенерира, изсветлява, преструктурира, активира първични регистрирани против стареене процеси в нашите клетки, предпазва от екологични и климатични влияния, буди нашите самостоятелно лечебни сили. Постепенно сортира и премахва всички “не-полезни” елементи на всяко ниво, облекчава, отваря и излъчва положителна, чиста енергия. Нормализира нашите вътрешни и външни конфликти, съвместява нашия вътрешен с нашия външен образ. Еликсир на тялото завършва грижата след почистване със скраб и използването на маската.

Честота на употреба 2 пъти на седмица или всеки път, когато чувствате умствено и духовно напрежение. Състав за жени: Сива почва, бръшлян, детелина, жълт кантарион, папрат. Състав за мъже: Сива почва, детелина, жълт кантарион, папрат, маточина.

Честота на употреба: Всеки ден, най-добре вечер след душ, или сутрин при суха кожа. Н якои от съставките на Body Elixir са: Hypericum, слънчоглед, детелина, слез, папрат, исоп. Body Elixir има мъжка и женска версии.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


BODY CARE

BODY BATH energy activating

BODY BATH relaxing & meditating

200ml

200ml

Натурално почистване - Стимулиране/Активирне cъс “Body Bath - Energy Activating”

Природно прочистване - Релаксация / почивка с “Body Bath - Relaxing & Meditating“

Регенерира, дава блясък и възстановява кожата към първоначалната си “чистота”. Събужда, стимулира конструктивно, тонизира обръщението и кара тялото да се чувства като че ли се “отваря” за действие. (Да не забравяме, че съдържа Primeval - Energy “Body Elixir”). От него се разкрива освежено тяло с кристално чиста кожа.

Регенерира, дава блясък и възстановява кожата към първоначалната си “чистота”. Има релаксиращ ефект, успокоява напрежението и дава чувството, че енергията в тялото ви се “свива”, за да може то да почива. (Да не забравяме, че тя съдържа Primeval - Energy “Body Elixir”). От него се разкрива освежено тяло с кристално чиста кожа.

Body Bath съдържа Primeval-energy body elixir от AGEMA. Body Bath - Активиране на енергия, може да се използва от мъже и жени.

Body Bath съдържа ”Primeval - Energy “Body Elixir” от AGEMA. Body Bath - Релакс и медитация, може да се използва от мъже и жени.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


BODY CARE

BODY BATH harmony & protection

BODY LOTION moisture activating

200ml

200ml

Природно прочистване - Хармония / защита с помощта на “Body Bath - Harmony & Protection”.

Природно овлажняване c Body lotion - Moisture Activating

Регенерира, дава блясък и възстановява кожата към първоначалната си “чистота”. Почиства токсини. Предоставя на тялото ви защитна завеса дава сила на всяка една част от него. Стимулира вашата креативност и ви дава едновременно чувство за баланс. По този начин придава хармония на тялото ви, докато усещане за мекота защитава тялото ви за много часове с дълга деликатна миризма. (Да не забравяме, че тя съдържа Primeval - Energy “Body Elixir”). От него се разкрива освежено тяло с кристално чиста кожа. Harmony & Protection Body Bath съдържа Primeval - Energy body elixir от AGEMA. Body bath “Harmony & Protection” може да се използва от мъже и жени.

Напълно се абсорбира от организма, дава чувство на удовлетворение. Изглажда и дава солиден чист вид. Овлажнява в дълбочина и непрекъснато обогатява кожата с първични вещества от еликсир, който съдържа. Регенерира, дава блясък и активира първични регистрирани против стареене процеси за нашите клетки и предпазва от екологични и енергийни влияния. Лосион за тяло съдържа Primeval-energy body elixir от AGEMA. Лосион за тяло - Активиране на влага, може да се използва от мъже и жени.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


BODY CARE

BODY SUN PROTECTOR SPF 20 sun worshipers 125ml

Естествената защита с Body Sun Protector SPF 20 Той се абсорбира напълно и е много дълбоко хидратиращ. чувства се освежаващо и предлага най-високата възможна защита от ултравиолетови лъчи UVA и UVB, така че можем да погледнем слънцето “в лицето”. Той активира първични регистрирани против стареене процеси в клетките ни и ги предпазва от екологични и енергийни влияния. Постепенно дава шоколадов цвят на кожата. Поддържа я свежа и жива, дори и след продължително излагане на слънце. Действа като естествена защитна мантия. Водоустойчив е и ефективността му не намаля независимо колко пъти, ще се потопите във водата, тъй като се абсорбира дълбоко в кожата.

AGEMA / Древни тайни за красота е основана в Лигос, Янина в района на долината Додония, район заобиколен от интензивно мистична природа с местни растения, традиционно смятан за Дар от Боговете. Неговата жизнена енергия е смесена и се изразява във всяка форма на живот в близост, създавайки постоянен, вечен, естествен източник на енергия. Поради това районът е избран за първото, найдревно свещенно място. Използвайки първичните процедури и рецепти, нашите предци са получили силата и вибриращия потенциал от живите същества пренадлежащи към местната флора. AGEMA бе създадена, за да предаде тези естествени – ясни - енергиини дарове, с уважение и в единство с природата и нейните закони. Първичните - естествени - енергиини продукти са тунел, който свързва Додонския източник на енергия със вашата собствена уникална самоличност. AGEMA преобразува, трансформира и проектира първичните структури на древните величия в нашите модерни настоящи, напреднали времена,... времена на “тук и сега”. Вечната неизчерпаема енергия излъчвана от долината Додония не е пазарна стока, а богатство за привържениците на AGEMA.

Body Sun Protector съдържа Primeval-energy body elixir от AGEMA. Body Sun Protector може да се използва от мъже и жени.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


HAIR CARE онлайн м агазин

www.plamboy.com

HAIR CARE

HAIR SCRUB pure earth & herbs - energy cleansing 100ml

Природно енергийно, почистване с “Hair Scrub - Energy Cleansing”. Почиства в дълбочина, на физическо и енергийно ниво, ексфолюира, повишава и стимулира циркулацията на лимфите. Отстранява мъртвите клетки и разкрива чиста, сияеща коса. Координира и внася ред в клетъчните функции. Активира първични регистрирани против стареене процеси в клетките ни. Постепенно сортира и отстранява всички “не-полезни” елементи на всяко ниво, облекчава, отваря и създава положителна енергия. Нормализира нашите вътрешни и външни конфликти, съвместява нашия вътрешен с нашия външен образ. С цел да се усъвършенства резултата на пълната Primeval energy hair care на AGEMA, най-добре е да започнем с Hair Scrub Pure Earth & Herbs. Следва да се направи съответната “Purifying Energy Hair Mask”, измиване с “Hair Shampoo - Energy Cleansing” и приключване на терапията с “Hair Elixir Nourishing & Repair”. Честота на употреба Един път наседмица или всеки път, когато искате да се отървете от нещо несъвместимо с вашата енергия. Състав за жени: Лавър, розмарин, коприва, орех, маточина, червена почва. Състав за мъже: Червена почва, маточина, розмарин, орех, коприва.


HAIR CARE

PURIFYING ENERGY HAIR MASK pure earth

BRUNETTE & FAIR HAIR ELIXIR nourishing & repair

100ml

125ml

Облекчаване на психическото напрежение, “Purifying Energy Hair Mask”.

Подмладете - Дайте блясък - Защитете косата си с “Hair Elixir - Nourishing & Repair”.

Неутрализира, премахва токсините, премахва напрежението, пояснява, отключва и създава щит. Стяга, подхранва и стабилизира физически и енергийно след прочистването с “Hair Scrub Pure Earth & Herbs”. Предлага чувство на сигурност и заземяване, тъй като тя ни напомня връзката ни със Земята и природата. С цел да се усъвършенства резултата на пълната Primeval energy hair care на AGEMA, най-добре е след използването на “Purifying Mask energy hair“ да се продължи с “Energy Cleansing Hair Shampoo“ и приключване на терапията с “Nourishing & Repair Hair Elixir“.

Предлага блясък и сияние. Регенерира, изсветлява, преструктурира, активира първобитни регистрирани против стареене процеси в нашите клетки и предпазва от екологични и енергийни влияния. Против сухота и пречупвания, предлага здрава, копринена коса.

Честота на употреба: Веднъж на седмица или когато чувствате умствено и духовно напрежение. Състав за жени: Червена почва, маточина, орех, коприва, дафинов лист. Състав за мъже: Червена почва, маточина, розмарин, коприва, дафинов лист.

Честота на употреба: Bсеки път когато миете косата си. Съдържание на продукта за черна коса: Маточина, орех, коприва, маслини, кестен, розмарин, жълъд, Quercus храст, лавър, жълт кантарион. Съдържание на продукта за руса коса: Маточина, лайка, коприва, маслини, кестен, розмарин, жълъд, Quercus храст, лавър, жълт кантарион.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


HAIR CARE

HAIR SHAMPOO energy cleansing

HAIR SHAMPOO FOR DRY HAIR energy balancing

200ml

200ml

Натурално прочистване - Енергизиране със “ Hair Shampoo - Energy Cleansing “.

Натурално почистване и баланс с Hair Shampoo for Dry Hair – Energy Balancing

Той почиства, “открива”, “привлича” и премахва вещества, чужди на косата (замърсители от атмосферата, токсини, останки от гел, пяна, лак за коса). Регенерира, дава блясък и възстановява косата към първоначалната си “чистота”. Събужда, стимулира конструктивно, тонизира обръщението и кара тялото ви да се чувства като че ли се “отваря” за действие. Неговите съставки са истински, съвсем естествени, няма и следа от консерванти. По време на специализирана процедура, течни захранени кристали, които съдържат Primeval element “Hair Elixir”, се формират, за да дадат на шампоана окончателното си състояние.

Употребата му прави умствената функция по-силна и по-ясна. Предпазва ви от отрицателна околна енергия. Това повишава концентрацията на ума. Регенерира, дава блясък и възстановява косата към първоначалната си “чистота. Събужда, стимулира конструктивно, тонизира обращението и кара тялото да се чувства като че ли се “отваря” за действие. (Да не забравяме, че тя съдържа Primeval - Hair Elixir ). Овлажнява и подхранва косата, Активира първични регистрирани против стареене процеси в корените на косата и скалпа ни.

Честота на употреба: Колкото често пожелаете, дори ежедневно. Шампоана - Energy Cleansing съдържа Primeval-energy hair elixir от AGEMA. Шампоана - Energy Cleansing може да се използва от мъже и жени.

Честота на употреба: Колкото често пожелаете, дори ежедневно. Hair Shampoo for Dry Hair- Energy balancing съдържа Primeval-energy hair elixir от AGEMA. Hair Shampoo for Dry Hair- Energy може да се използва от мъже и жени.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


HAIR CARE

УНИКАЛЕН ПРОЦЕС НА ПРОИЗВОДСТВО Додонския метод на подготовка и активиране на продукти е изпълнен с много специфичен набор от рецепти, който използва само естествени и енергийни ресурси от района, местната флора и фауна, растения в естествената си форма, скали и минерали както и други неорганични и органични материали, в специализирани центрове в областа Додония Продължителността на производствения метод продължава 3,5 месеца(105) дни и се подсилва през цялото време от естествените сили на земята, слънцето, луната, звездите и от специализирани музикални вибрации, докато продуктите са готови за употреба. Съставките са натурални и не съдържат консерванти. Производството се осъществява веднъж годишно през определен период от време в зависимост от цъфтежа и климата(пролетта).

HAIR CONDITIONER releasing shine & sun protective

Поставянето на използваните части на растенията се извършва през първите 30 минути след изваждането им от земята, за да се гарантира че те са все още живи. Честота на вибрационните промени на продуктите, след втория етап на производство са различни за продуктите за мъже и жени.

60ml

Балсам за коса на AGEMA “Releasing Shine & Sun Protective“ предлага възстановяване, регенериране, блясък и защита от слънцето за вашата коса. Той разтяга косата ви, докато я насища с AGEMA еликсир, балансира влагата. Той възстановява вътрешните клетки на косата ви и я подхранва с богати и чисти компоненти. Изглажда и укрепва косата ви дълбоко, което я прави по-лека. Косата ви ще стане мека, силна, изпълена с еластичност и здравословен блясък. Измиване на продукта не е необходимо. Защитно було се формира около вас, Изпраща далеч всичко, което не е за вас също ви защитава от вредните климатични влияния. Честота на употреба: Bсеки път когато миете косата си. AGEMA балсам за коса може да се използва от мъже и жени.

онлайн м агазин

www.plamboy.com

Слънчевата енергия е в наличност по време на добива и цялостната процедура е естествена без използването на технология дори за опаковането. Външният слой на опаковката е изсушена и втвърдена специализирана кал, така че енергията на продукта да бъде естествено защитена. След това са поставени всички необходими стикери за информация в съответствие със закона за пълна защита и инструкции за потребителите. Първичния Додонски метод за производство и активиране на продуктите, е изключителен патент и е удостоверен и защитен от Гръцкото Министерство на Развитието.


BATH SALTS

BATH SALTS

ENERGY ACTIVATING BATH SALTS change 200ml

Освободете се от старите си навици и продължете с нещо ново - използване на Energy Activating Bath Salts Нашата околна среда отразява обстоятелства, които съответстват с господстващо на нашите интелектуални намерения и реакции. След като изберете солите на “ПРОМЯНАТА”, вашата цялост проявява желание да промените статичния потенциал. Възползвайте се от вашата вътрешна сила и позволете тази еволюция, пренаредете вашите намерения и стремежи, извадете най-дълбокия си енергиен потенциал. Извършете физическо и умствено “пречистване”. Починете си от графика си и буквално се “накиснете” във вашата вана. Състав на Energy Activating Bath Salts “Change“: Лавър, Хедър, орех, соли от Йонийско море. Energy Activating Bath Salts “Change”, може да се използва за вани за крака.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


BATH SALTS

CALMING ANTI-STRESS BATH SALTS deep relaxation

ENERGY RELIEVING BATH SALTS patience

200ml

200ml

Освободете се от старите си навици, отпуснете се и вярваите със Calming Anti-Stress Bath Salts “Deep Relaxation”

Освободете се от старите си навици и бъдете готови за действие, когато времето е подходящо, с Energy Relieving Bath Salts “Patience”.

Напрежението предизвиква умствено разбъркване и ненормална активност в мозъка. След като сте избрали солите на “дълбока релаксация”, вашето естествено цяло проявява желанието си за релаксация, спокойствие и помирение със себе си и вашия свят. Оставете своите енергийни сили да функционират с възможно най-голяма свобода. Състав на енергийните Calming Anti-Stress Bath Salts “Deep Relaxation”: Слез, жълт кантарион, пчела, соли от Йонийско море. Calming Anti-Stress Bath Salts “Deep Relaxation”, може да се използва за вани за крака.

Когато имате ясни и искрени мисли, “положителното” ще последва. Ще бъдете насочвани да направите правилното нещо в правилния момент. След като изберете соли на “Patience”, естественото ви цяло проявява желание да разбере факта, че реални очаквания и накрая постижения е предпоставка за афтентично, истинско желание. Състав на енергия Energy Relieving Bath Salts”Patience”: Фърн, бръшлян, коприва, соли от Йонийско море. Energy Relieving Bath Salts “Patience”, може да се използва за вани за крака.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


BATH SALTS

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ Редица от вас вече са опитали AGEMA CARE с нашите „PRIMEVAL” серия от продукти която включва ексфолианти, маски, елексири и соли. Това беше голяма радост и удоволствие да се свържем с приятели, които коментираха промените, които са забелязали върху телата им, както от свойствата на чист, натурален козметичен продукт, така и на енергийно ниво.

ENERGY TONING BATH SALTS persistence 200ml

Освободете се и се устремете с устойчивост и постоянство с Energy Toning Bath Salts “Persistence”. Постоянството е съвместимо с търсенето. Волята потдържа мислите стабилни. Динамичното мислене е динамична енергия. Това ще съвпада с нашата способност да материализираме тази динамична енергия. След като сте избрали солите на “УСТОЙЧИВОСТ”, естественото ви цяло проявява желание да си възвърне огромната мощ и трансцендентност, желаещо да получи окончателното изпълнение на желанията си. Състав на Energy Toning Bath Salts “Persistence”: Фърн, бръшлян, коприва, соли от Йонийско море. Energy Toning Bath Salts “Persistence”, може да се използва за вани за крака.

онлайн м агазин

www.plamboy.com

За да завършите вашите козметични нужди, така че не е нужно да използвате продукти с по-ниско качество и несъвместими с философията AGEMA, също така и за случаите, когато не разполагате с време, за да завършите “Primeval” серия от грижи, ние създадохме “Advanced” форма на поредицата “Primeval”, която включва лосиони, пяни, шампоани, слънчеви блокове, кремове за лице и броя на продукти за грижа на лицето. “Advanced” серия от първични продукти AGEMA, съдържа всяко вещество, вибрациите и енергията на природното богатство на Додония. То е също толкова естествено, чисто и няма следа от консерванти. По време на специализирана процедура, течни захранени кристали, които съдържат Primeval елемент (Elixir) са сформирани, за да дадат на кремовете и лосионите, окончателното им състояние.


PERFUMES

PERFUMES

BLACK PIGEON Dodonian Liquid Aura 50ml

Това е въздушната аура на енергийната долина Додона в течна форма, която ви издига до по-високи нива на наблюдение. В същото време тя е естествен козметичен продукт, който може да се използва върху цялото тяло, като същевременно увеличава чувството за допир. Това е енергиен лифт, който отваря съзнанието ви. Може да се комбинира с всички еликсири AGEMA, като им позволява по-бързо да се абсорбират от кожата.

онлайн м агазин

www.plamboy.com


PERFUMES

Скъпи приятели, Нека AGEMA да влезе в живота ви. Комбинирайте нашите продукти и приемете техните вибрационни сили във вас. Серията “Primeval” - енергийни продукти, са соли, ексфолианти и маски, които подготвят тялото ви да приеме енергийната сила от елексирите.

SACRED OAK Dodonian Liquid Aura 50ml

Солите допринасят за вашата упоритост, търпение и дълбока релаксация. Ексфолиантите ви почистват в дълбочина както физически така и енергийно. Маските стабилизират, освобождават, заземяват, носят послания, отключват спомени. Елексирите ни предоставят жизнена енергия, защита, промяна, осветяване и хипнотизация. Регулирайте честотата на използване на продуктите и комбинацията между сериите „Primeval” и „Advanced”, в зависимост от вашите нужди и график.

Това е земната аура на енергийната долината Додона в течна форма, която ви поддържа стабилни наслаждавайки се на всеки миг. В същото време тя е естествен козметичен продукт, който може да се използва върху цялото тяло, като увеличава чуството ви за допир. Това е енергия, която ви кара да стъпите здраво на земята, като същевременно ви позволява да не забравяте красотата на живота. Може да се комбинира с всички еликсири AGEMA, които им позволява по-бързо да се абсорбират от кожата.

онлайн м агазин

www.plamboy.com

AGEMA със сигурност ще се превърне в ежедневен навик докато вие... се променяте... излъчвате... магнетизирате... привличате вашата идеална среда.


SPECIALIZED PACKAGING

Процедура при работа с продукта, преди отстраняването на външния глинен слой. Нашата глинено-почвена опаковка съхранява енергията и природата на продуктите. Всички вибрации остават мощни, непроменени и незасегнати. Преди да „разчупите” глинената опаковка и използвате избрания от вас продукт, е най-добре да следвате по-долу описаната процедура. Останете в пространство, което е ваше, в продължение на няколко минути без шум или каквото и да е отвличане на вниманието ви Задръжте продукта в дланите и отворете чакрите си Заредете се с истинските си желания, поискайте и позволете на себе си да получите. Запомнете ....AGEMA е „носител” на чист, истински източник на енергия от долината Додония. Счупете глинената обвивка (може да я поставите в саксии и растения). Ще ви олекне. С лед като отворите продукта най-добре е да го запазите на място недостъпно за други. Той вече има вашата енергия и мисли. ТОЙ Е ВАШ!

онлайн м агазин

www.plamboy.com


DISTRIBUTION & RETAIL IN BULGARIA Desert Beauty EOOD Mladost 1, BL.148, Sofia, Bulgaria Tel: +359 882 100 180 / +359 885 101 380 E-mail: desertbeautybg@gmail.com AGEMA HEADQUARTERS Liggos, Dodona, Ioannina, Greece Tel: +30 26510 84851 Email: info@agema.gr www.agema.gr

онлайн м агазин

www.plamboy.com

Agema www.plamboy.com  

Agema www.plamboy.com

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you