Page 1

ROSVIKS BROTTNING

God Jul och Gott Nytt År! Stort tack för alla givande möten och goda samarbeten under 2016. Kunder, energidetektiver, föreningsentusiaster, representanter för företag och skolor och alla andra: Vi ses igen under nästa år och laddar med ny positiv energi för hela Piteå!


2016 - ETT LOKALTÄNKSAMT ÅR

Året vi minns Lokaltänksamt, omtänksamt och energiskt JANUARI

APRIL

Elens dag

Invigning på Alterheden

Vi firade Elens dag med att bjuda

Invigning av Alterhedens solpaneler.

pigga Pitebor på energifrukost.

Alla besökare bjöds på visning, prov-

SM-veckan

körning av elbilar och tipsrunda

Vi var på plats under SM-veckan med en monter inne i skidtunneln på Lindbäcksstadion. Dansgruppen Lyskrafts energifulla framträdanden på Stadsberget var ett samarbete mellan Dansa och PiteEnergi.

JUNI

Psst! Under året har du som kund kunnat dra nytta av fri entré, rabatter och sponsrade anmälningsavgifter till många evenemang. Håll utkik efter nya erbjudanden 2017!

Barnkalaset En lyckad junilördag med roliga aktiviteter och många nya Energidetektiver. Prova på med PiteEnergi En heldag på S.T.a.R Arena där barn och vuxna fick testa sin nya favoritsport.


LJUSGÅVAN

Dina lokala hjältar Den 22 december får du veta vem som mottar årets Ljusgåva. En uppmuntran till våra lokala hjältar som ideellt gör tillvaron roligare, tryggare och mer meningsfull för alla som bor och verkar i Piteå. piteenergi.se/ljusgavan

Stormens hjältar

NOVEMBER

Sommarstormen den 8 juni orsakade

Här var det snabbladdat

nedfallna träd avbrott i elnätet. Vår

Piteås första snabbladdare för elbilar

personal jobbade intensivt i tre dygn

kom på plats vid PiteEnergis kontor.

för att få strömmen tillbaka.

DECEMBER Energidetektiver i tusental Under året passerade vi över tusen utbildade energidetektiver. Julmys i Tomteverkstan Tomteverkstan blev som vanligt en trivsam tillställning med glögg, fika och samtal. Många passade på att laga sina julbelysningar inför första advent.

AUGUSTI Rönnskolan på Svinöra Rönnskolans särskoleelever var bjudna ut till Svinöra. Det blev en härlig dag med skratt och aktiviteter. OKTOBER Hur kan solen rädda Piteå? Vi bjöd på föreläsning av Johan Ehrenberg med underhållning av trubaduren Stefan Sundström


SPONSRING

Lokalförmågor och sponsring Vi har med glädje stöttat och samarbetat med föreningslivet även i år. Ni gör ett fantastiskt jobb! Ansök om sponsring på piteenergi.se

Vi tänker lokaltänksamt Storfors AIK, Evelyn, FAMY Norrbotten, Sjöräddningssällskapet, Rosviks Brottning, Hortlax Scoutkår, Piteå Båtklubb, RFSL Pite Älvdal, Polisen Piteå projektet ”Trygghet för Pitebor”, PIF, Framtid Pite och många fler!

Visst har vi 100 % förnybar el, snabbt bredband, bekväm fjärrvärme och stabilt elnät, men framför allt är vi en del av något större. Vi har vuxit upp med Piteå, vill bidra till lokaltänksam utveckling och alltid investera för Pitebornas bästa.

Pe fripassagerare piteå december webb  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you