Pipello broshure

Page 1


Ето я нашата първа причина да започнем. Другата причина - едно уловено вдъхновение и изкушението да получим всичко в едно работа, която ни харесва, за децата, които обичаме. „Пипело байкс“ е семейна фирма за производство на колела за баланс, основана през 2013 г. Оттогава направихме над 200 колеленца и подкрепихме няколко благотворителни каузи. Изработваме сами всички детайли, а моделите ни постоянно се развиват и подобряват.


Изработени ръчно, в съответствие с изпитанията, проведени в лицензирана лаборатория и сертифицирани по стандарти EN7001-1:2011 и EN7001-3:2013 за детски играчки - колела за балансиране / колела без педали. Придружени от ЕО декларация за съответствие, сертификати за състав и произход за всеки от основните компоненти и регистриран, уникален дизайн. Гаранция, покриваща срока за експлоатация - 2 години. Техническа спецификация: - помпещи гуми 12“; - за деца с ръсст над 85-86 см.; - регулируема седалка 7/8 позиции / 14-16 см./; - сменяема възглавничка; - радиус на недозавиване - 45градуса и защита против прискрипване; - безвредно, трайно, италианско лаково покритие; - неръждаеми метални части; - възможност за персонализиране; - лесно сглобяване, компактни в разглобено състояние.


"Лили" е момичешко колело с момчешка визия. "Лили" е нашият първи модел, и нашето първо колело. В него има всичко, което сме възприели като наш стандарт, но заедно с това то е уникално: ниската стартова позиция на седалката го прави подходящо за деца с ръст дори под 87 см. Разстоянието между гумите и градусът на наклон на вилката спомагат за неговата стабилност, така важна при малките колоездачи.

Тегло: 3700 гр.


Пипело Z Рамката на нашия Z създадохме, за да отговорим на потребностите и на по-големите. Дали сте започнали късно, или сте порастнали рано, Z е подходящо; то ще служи вярно и дълго, и ще отведе мъничето до неговото първо колело с педали. С този модел опитахме да отговорим на много изисквания: да е високо, да е удобно, и да остане такова, дори когато детето расте бързо. Въпреки всичко, Z не е по-тежко, и остава едно от най-леките в класа на дървените баланс-байкове.

Тегло: 3700 гр.


Изберете си моделче. Изберете му цвят. Бъдете спокойни: всеки цвят ще му отива, а нюансите на рамката, седалката и ръкохватките са подбрани така, че да бъдат максимално близки. Възможно е, защото и боята, и ръкохватките се изработват специално за нас.


Срок за връщане Попитайте за всичко, което искате да знаете за колелото за баланс. Поръчайте Вашето колело по удобния за Вас начин - чрез сайта ни, или през страницата във фейсбук. Ще го получите напълно сглобено, с право на преглед, а ако размислите, МОЖЕТЕ ДА ГО ВЪРНЕТЕ В РАМКИТЕ НА ЕДИН МЕСЕЦ. Всички необходими материали може да изтеглите от интернет-страничката ни. И накрая: Вашето колело е с 2 години гаранция. За всичко, което може да се случи! Защото колелото е част от възпитанието.


„Пипело байкс“ ЕООД гр. Варна тел. 0888 79 19 39 www.pipello-bikes.com fb: pipello-bikes.com email: info@pipello-bikes.com


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.