Page 1

Pantone 187

Pantone 143

“Werelds” restaurant

Wok Parkstad Plaza

Openingstijden

Het “Werelds” restaurant WOK Parkstad Plaza is dagelijks geopend vanaf 16.00 uur. Op zondag is de keuken vanaf 13.30 uur geopend.

Reserveren

Dagelijks tussen 11.00 en 22.30 uur via 045 5411169 of via www.parkstad-plaza.nl


Ongekend genieten in

WOK

Parkstad WOK Parkstad Plaza is een “Werelds” restaurant in Kerkrade. Hier kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid scala van gerechten uit verschillende landen. Zo vindt u er traditionele “Oosterse” WOK gerechten, overheerlijke vis- en vleesspecialiteiten van de bakplaat of grill, Italiaanse pasta of pizza, een uitgebreid saladebuffet en een soepbuffet waar u zelf u eigen soepcreatie kunt samenstellen, oogverblindende sushi, een overvloed aan zoete delicatessen zoals, Franse crêpes, Belgische wafels, ijs, mousses en taarten. Teveel om op te noemen. U betaald bij binnenkomst een vaste prijs voor twee of drie uur onbeperkt eten en drinken, met uitzondering van alcoholische dranken.


WOK

Prijzen Diner 2 uur

Maandag t/m donderdag

Parkstad Plaza Plaza

Diner 3 uur

0 t/m 2 jaar

Gratis

Gratis

3 t/m 11 jaar*

€1,75 per levensjaar

€1,75 per levensjaar

Volwassenen

€22,95

€25,95

€24,95

€27,95

Vrijdag t/m zondag

Volwassenen

*

Is uw kind 11 jaar? Dan is legitimatie verplicht.

Gedurende de kerstdagen worden er speciale arrangementen gepresenteerd en daarmee afwijkende prijzen.

Catering

Restaurant Parkstad beschikt over een cateringservice. Naast het verzorgen van een feestje in het restaurant bestaat eveneens de mogelijkheid voor het verzorgen van een evenement bij u thuis of op de zaak. Van een ontvangst met een welkomstdrankje tot en met een dessert met een spetterend vuurwerk. Wij nemen graag uw zorg uit handen.


Kinderen meer dan welkom in

WOK Parkstad Plaza Voor de kinderen (van 3 tot 11 jaar) is er een speciale Indoor Kinderspeeltuin waar de zij zich naar hartelust kunnen uitleven en vermaken. Via een speciale buisglijbaan kunnen de kinderen zich begeven naar dit speelparadijs waar naast een immens funhouse sprake is van een eigen filmzaal, een teken- en spelletjeshoek en een speelgedeelte met diverse spelcomputers voor de wat oudere kinderen. Iedere woensdag en zaterdag vanaf 16.00 is er kinderanimatie.

Kinderfeestje Ook dit behoort tot de mogelijkheden binnen WOK Parkstad Plaza. Lekker genieten van friet met frikandellen, pannenkoeken, ijs, slush puppy, snoep en vervolgens volop spelen in de Indoor speeltuin. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

WOK Parkstad Plaza R oda JC Ring 2b | 6466 NH Kerkrade | T 045 5411169 info@wokparkstadplaza.nl | www.parkstad-plaza.nl

Wok Parkstad Plaza Folder  
Wok Parkstad Plaza Folder  

"werelds" restaurant Parkstad Plaza in Leisure Dome Kerkrade.

Advertisement