Page 1

SPAARACTIE VAN 1 APRIL t.E.M. 30 juni 2012

F J I R SCH IN ! NU

et tabl

gsm

a

cinem

esso

expr

s s y y o o b t or der

blen

f

.punt bouw

so pres

osys

audi

belo v

led t

s c ne

pp skto e d teem

ard ont h

enkel geldig voor BTW-plichtigen

werk

hone

p head r e t n pri


boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

SPAARACTIE

schrijf u nu in voor de spaaractie bij Bouw.punt! Beste klant, U werkt hard. Bouw.Punt heeft ook hard gewerkt, en wel aan een passende beloning voor u: Toys for Boys! Hoe harder u met Bouw.Punt samenwerkt, hoe groter uw keuze uit de prachtige geschenken in deze catalogus.

Bouw.Punten, een spaaractie die uw harde werk met ‘Toys for Boys’ beloont

• Bouw.Punten Met alle producten uit deze folder zijn Bouw.Punten te verdienen. Deze punten worden toegekend op datum van de leverdatum, de leverdatum telt. Per schijf van 50 euro, noteren wij 1 Bouw.Punt. Dus, als u de komende maanden zoveel mogelijk van de deelnemende producten bestelt, zit u goed.

• U werkt al hard genoeg Voor deze spaaractie moet u enkel inschrijven en cadeaus kiezen achteraf. Daartussen houden wij de stand van de gespaarde punten voor u bij. Alles wat u moet doen is voor al uw materialen voor Bouw.Punt blijven kiezen natuurlijk!

• Toys for Boys De geschenkenspaaractie loopt van 1 april 2012 tot en met 30 juni 2012. Zodra de actie is afgelopen, kiest u met de gespaarde punten uit de geschenkencatalogus ‘Toys for Boys’. Bestel tijdig uw geschenk(en), de Bouw.Punten kunnen ingeruild worden tot en met 15 augustus 2012. Bouw.Punt verwittigt u begin september wanneer u uw geschenk kan komen afhalen.

Uw harde werk wordt dankzij Bouw.Punt keihard beloond!

Het Bouw.Punt-team (het volledige wedstrijdreglement kunt u raadplegen op www.bouwpunt.be of op de website van uw Bouw.Punt)

www.bouwpunt.be

2


SPAARACTIE

.1 u1w0.Pu0nten Bo

boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

Home entertainment systeem

Bose Home entertainment-systeem Het Bose® Home entertainment-systeem haalt het beste uit films, games en sport. En nu is het gemakkelijker dan ooit tevoren om uw systeem en alle aangesloten bronnen te installeren. De exclusieve Bose® Unify®-technologie leidt u via duidelijke meldingen op het scherm door het installatieproces. Bovendien hoeft u zich nooit meer af te vragen of u bronnen correct heeft aangesloten want het systeem geeft aan of de verbindingen correct zijn. Geniet van maximaal zes hdvideobronnen, zoals uw Blu-ray™ Disc-speler, kabelontvanger en gamesysteem. U kunt alle componenten bedienen met één overzichtelijke afstandsbediening.

7ou3w.P0unten

Desktop PC + monitor

B

HP Pavilion - multimediasysteem + Monitor 22" Led Deze PC is een multimediabeest. Speel een film af en het wordt een bioscoopervaring, luister naar muziek en waan je in een concertgebouw. Het maakt voor deze PC niet uit wat voor taak hij toebedeeld krijgt. Hij voert die zonder probleem uit. De monitor: zuinig, scherp en ruimtebesparend.

www.bouwpunt.be

3


boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

6ouw0.P0unten

B

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012

Ultraplatte Smart LED-TV De dunste en lichtste tablet ooit

4ouw6.P0unten

B

Philips - 107 cm

Samsung Galaxy Tab

Prikkel uw zintuigen met de ultraplatte Smart LED-TV. Met Pixel Precise HD worden zelfs snel bewegende LED-beelden scherp en levendig weergegeven. Gecombineerd met Ambilight geeft dit u het gevoel alsof u midden in de actie zit. Ga online met Smart TV !

De Samsung Galaxy Tab is de dunste en lichtste tablet ooit. Beter beeld door het hogeresolutiescherm met HD kwaliteit Beter gamen en surfen op het web met Adobe Flash. En beter multitasken door Android 3.1 Honeycomb en de 1 Ghz dual Core Processor. More possibilities on the go. Dun en Licht (8,6 mm en 565 gr).

4ouw2.P0unten

De smartphone waar je op wacht

4ouw2.P0unten

B

B

Samsung Galaxy - 16GB

Philips - 81 cm

De nieuwe Samsung Galaxy is uitgerust met de nieuwste snufjes op telefoongebied, zoals een 1,2 GHz dual core processor, een Super AMOLED Plus scherm. De 8 megapixel camera biedt de mogelijkheid om 1080p HD video op te nemen en af te spelen en het toestel is draait op de nieuwste versie van Googles Android besturingssysteem.

Een ontspannen avond vol kijkplezier met heldere, levendige Full HD-beelden en authentiek geluid. De 81 cm (32�) Philips LED-TV heeft Net TV, waarmee u eenvoudig op internet surft en films rechtstreeks naar uw TV downloadt.

www.bouwpunt.be

4

Levendige Full HD-beelden


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012

4ouw0.P0unten

SPAARACTIE

Het recept voor een Italiaanse espresso

boys toyos r f

Een eenvoudig design dat klasse uitstraalt

B

.punt bouw

4ouw0.P0unten

B

Espresso Machine

Acer Notebook - 15”

Syntia belichaamt de ideale combinatie van compactheid, prestaties, design en eersteklas materialen - het ideale recept voor een Italiaanse espresso met één druk op de knop.

De Acer Aspire 5749-2334G50Mi uit Acers Value-serie kenmerkt zich door een eenvoudig design dat klasse uitstraalt. Het is een allrounder die bij ieder type gebruik goede prestaties levert. Acer heeft deze laptop volgestopt met innovatieve features. Hierdoor weet Acer zich te onderscheiden van andere computerfabrikanten.

4ouw0.P0unten

rk

rd we

ont ha

belo

Haal alles uit het geluid van uw tv

3ouw3.P0unten

Blaas uw muziek nieuw leven in

B

B

Bose Homecinema

Philips stereo

Met het Bose® luidsprekersysteem kunt u eenvoudig genieten van een home cinema-ervaring uit twee Bose®-luidsprekers en haalt u alles uit het geluid van uw HD-tv. De exclusieve TrueSpace®-technologie van Bose zorgt ervoor dat twee compacte luidsprekerarrays en een Acoustimass®-module een meeslepende geluidservaring leveren voor films, games, sport en meer.

De ClariSound technologie van de Philips microketen blaast uw favoriete muziek nieuw leven in door een kristalhelder en gedetailleerd geluid, vol warmte en structuur. De tweeter aan de bovenkant zorgt voor een dieper, helder geluid en de superefficiënte kegelvormige woofer van glasvezel zorgt voor een breed geluid dat elke ruimte vult.

www.bouwpunt.be

5


boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

3ouw0.P0unten

SPAARACTIE

Een snelle reispartner

Denk ook eens aan je rug

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012

2ouw4.P5unten

B

B

Samsung Netbook 11,6”

Homedics massage

Deze netbook is een krachtige en snelle reispartner, waarop je met gemak lekker over internet surft, programma’s zoals Word, Powerpoint en Excel draait en al jouw Social Media bijhoudt. Door zijn kleine formaat is de Netbook gemakkelijk mee te nemen op reis, naar je werk of bijvoorbeeld naar school. Het draadloos aansluiten van mobiele apparatuur is ook in no-time gedaan door de ingebouwde Bluetooth-module.

De Homedics massageapparatuur beschikt over 3D-massage in de hoogte, diepte en breedte. Daarnaast kan u uw rug verwennen met 3 massagefuncties in verschillende rugzones. Met kalmerende warmte verlicht dit massageapparatuur de stijfheid en spanning in de spieren. Aan de schouders is ook gedacht, door hoogteregeling en ontspannende warmte.

2ouw1.P0unten

Alle nieuwigheden binnen handbereik

B

210

Bouw.Punten

Samsung Galaxy Xcover

Tangent dockstation

De Samsung Galaxy Xcover weert zich met zijn stevige behuizing tegen telefoononvriendelijke invloeden zoals vocht, stof en vuil. Als een van de weinigen biedt dit toestel naast zijn stevige behuizing echter ook smartphone-gemak. Ook een mediaspeler, document editor en organizer zijn op de Xcover aanwezig.

Luisteren naar muziek op je iPod, iPhone of MP3-speler is een hele ervaring met dit audiosysteem van Tangent. Het hele concept is gebaseerd op een oude draagbare cassettespeler. De 3,5” luidspreker die bovenaan geplaatst is maakt het mogelijk muziek te spelen zoals met een grotere luidspreker.

www.bouwpunt.be

6


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012

1ou8w.P5unten

boys toyos r

SPAARACTIE

f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

Ga slapen met dit uniek design

Dè Bluetooth® luidspreker

1ou3w.P8unten

B

B

Bose luidspreker Wireless

Tangent wekkerradio

Uw favoriete muziek staat natuurlijk op uw mobiele telefoon. Vanaf nu kunt u die muziek delen met anderen waar en wanneer u maar wilt. De SoundLink® wireless mobile speaker is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen zodat u bij elke gelegenheid de sfeer verhoogt met uw muziek. Dankzij de oplaadbare accu speelt uw muziek urenlang door.

Ontwaak en ga slapen met de wekkerradio van Tangent. De FM/AM radio kan je verzetten van een manuele draaiknop, zo kiest u de beste ontvangst van uw lievelingsradio. Gebruik de snooze-knop bovenaan, om nog even weg te dromen voor u opstaat.

1ou2w.P0unten

Ideaal voor uw werk en ontspanning

Een nieuwe dimensie in de films die u thuis bekijkt

B

9uw.8Punten

Bo

HP monitor

Philips Blu-ray DVD

De HP LED-monitor biedt hoge schermprestaties, een superslank uiterlijk en tal van groene kenmerken – ideaal voor uw werk en ontspanning. De ingebouwde LED-backlight en ultra-plat model zijn oogverblindend. De LED’s zorgen voor diep-zwart met een extra hoog dynamisch contrast, briljante kleuren, scherpte en helderheid. Deze monitor is ideaal voor elk bureau, met kenmerken die passen bij een moderne, digitale lifestyle.

Laat Blu-ray 3D u verrassen en ontdek een nieuwe dimensie in de film die u thuis bekijkt. Met Net TV en de snelle ingebouwde Wi-Fi geniet u zonder porblemen van het beste van internet op uw TV. Zie meer dan ooit tevoren met DivX Plus HD.

www.bouwpunt.be

7


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

9uw.7Punten

Stoot-, stof- en spatwaterbestendig

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012

Lekker compact en snel

Bo

9uw.2Punten

Bo

Nokia 3720

Nespresso

Nokia 3720 classic, een IP-54-gecertificeerde telefoon die met zijn stoot-, stof- en spatwaterbestendige eigenschappen geschikt is voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden. De Nokia 3720 classic mobiele telefoon staat in de traditie van de succesvolle werkpaarden die Nokia in het verleden op de markt bracht en biedt met zijn robuuste behuizing en volledig gesealde binnenwerk veilige bescherming voor de gevoelige elektronica.

Lekker compact en snel (N)espresso bereiden met de Pixie serie van Krups. Bovendien is dit apparaat zeer zuinig door 40% minder stroomverbruik dan andere apparaten. In een Nespresso-apparaat gebruikt u capsules (geen losse koffie) en u zet telkens 1 kopje espresso.

7uw0.Punten

All-in-one, waar en wanneer u wilt

Meng, maal en snij vrijwel alles

Bo

65

Bouw.Punten

HP-printer Photosmart All-in-one

Philips blender

Bekijk webcontent en print zonder pc via de reeks bewerkbare toepassingen van de HP Photosmart all-in-one printer. Navigeer naar uw favoriete applicaties en alle print-, scan- en kopieeropties met het grote HP TouchSmart display. Print waar en wanneer u wilt vanaf uw iPad, iPhone of iPod touch met de ePrint functie.

Dankzij de motor van 750 W met instelbare snelheid mengt, maalt en snijdt u vrijwel alles. U kunt het mes uit de kan verwijderen om het eenvoudig en efficiënt schoon te maken. Met de Ice crush-functie kunt u ijsblokjes malen met één druk op de knop, om lekkere cocktails klaar te maken.

www.bouwpunt.be

8


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012

6uw.5Punten

SPAARACTIE

De moderne computerluidspreker

boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

Een echte krachtpatser die tegen een stootje kan!

Bo

6uw.0Punten

Bo

Bose luidspreker

Samsung E2370

Geniet van Bose速-geluid voor uw computer met deze Bose luidsprekers. Dit computerluidsprekersysteem is ontworpen volgens de normen van Bose, voor geluidsprestaties die het geluid van de meeste conventionele computerluidsprekers overtreffen. En hun moderne uiterlijk past prima bij elke laptop of pc.

Met de Samsung Megacell E2370 Black Silver overleef je elke hindernisbaan en zou je zonder enig licht uit de sterrenhemel toch de weg naar Rome kunnen vinden. De Samsung Megacell heeft namelijk handige features die van pas komen bij je outdoor-avonturen. Stof en water deren deze telefoon niet. Geen probleem dus als je hem een keer in een plas water laat vallen!

5uw.2Punten

Bo

Een frituurpan voor gezonde frietjes

5uw.2Punten

Bo

Een supergladde huid

Frifri

Philips scheerapparaat

Dankzij de aluminium buitenmantel van de Frifri frituurpan zijn er geen vingerafdrukken zichtbaar op de friteuse. Er kan tot 3,5 liter olie in, hiermee bakt u ongeveer 1,5 kg frieten. Deze frituurpan heeft een vermogen van 3200 W.

Meer dan 50 minuten draadloos gebruik is voldoende voor 17 scheerbeurten. U kunt het scheerapparaat volledig opladen in 1 uur zodat het altijd klaar is voor gebruik. Het systeem met dubbele mesjes tilt de haartjes op en scheert ze op een comfortabele manier af.

www.bouwpunt.be

9


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

3uw.7Punten

Lichte koptelefoon, krachtige luidspreker.

2uw.8Punten

Bo

Bo

Philips draadloze koptelefoon

Philips wekkerradio

De draadloze hoofdtelefoon heeft een compacte en krachtige luidspreker van 32 mm die zorgt voor een storingsvrij geluid zonder dat er een ingangsvermogen voor nodig is. Door zijn licht gewicht geniet u in alle comfort van de hoofdtelefoon.

Deze wekkerradio laat je elke nieuwe dag uitgerust en vrolijk beginnen met je favoriete radiozender of wektonen. Met deze prachtige Philips klokradio van aluminium kun je zelfs twee alarmtijden instellen, zodat jij en je partner op verschillende tijden kunnen opstaan.

2uw.4Punten

18

Bo

Bouw.Punten

Nokia 100

Logitech draadloze muis

De Nokia 100 is uiterst geschikt om mee te bellen en FM-radio is aanwezig, evenals een 3,5mm poort om een headset op aan te sluiten (de meegeleverde headset fungeert gelijk als antenne voor de radio). De Nokia 100 heeft een standbytijd van maar liefst 35 dagen. Op het toestel kan je 500 telefoonnummers en 250 sms’jes opslaan. Een kalender, klok en wekker zijn eveneens standaard.

Gebruik uw muis op nog meer oppervlakken dankzij LogitechÂŽ Advanced Optical.Geen vertragingen, storingen of gedoe. Dankzij de plug-and-forget nano-ontvanger blijft u verbonden met de betrouwbare, draadloze 2.4 GHzverbinding. Dankzij een batterijlevensduur van 12 maanden hoeft u de batterijen niet steeds te vervangen.

www.bouwpunt.be

10

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012

boys toyos r

SPAARACTIE

f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNT SPECIALS BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Spouwankers met isolatieplug

Spouwankers met isolatieplug, klinkerdeksel Classic, Kinkerdeksels Yucon, Tegeldeksels Yucon, Marmox Thermoblock, Bouw.Punt onderdakfolie, Eccogravel, keramische wandtegel Bouw.Punt, Lea Basaltina Stuccata, Refin Bluetech Vintage, Dau Sandstone Nero

ISOLFIX SB 10 x 120 x 220 ISOLFIX SB 10 x 140 x 250 ISOLFIX SB 10 x 160 x 300 ISOLFIX SB 10 x 180 x 300

Tegeldeksels YUCON

Klinkerdeksels YUCON

30 x 30 x 6 cm 40 x 40 x 6 cm 50 x 50 x 6 cm 60 x 60 x 6 cm 70 x 70 x 6 cm

30 x 30 x 10 cm 40 x 40 x 10 cm 50 x 50 x 10 cm 60 x 60 x 10 cm 70 x 70 x 10 cm

Klinkerdeksel Classic 30 x 30 x 8 cm 40 x 40 x 8 cm 50 x 50 x 8 cm 60 x 60 x 8 cm 70 x 70 x 8 cm

Bouw.Punt Onderdakfolie 1 rol = 75m2

avel eccogr

Keramische wandtegel Bouw.Punt Witte wandtegels blinkend 20 x 20 cm / 25 x 40 cm / 30 x 60 cm Witte wandtegels mat - 30 x 60 cm

Lea Basaltina Stuccata

Marmox Thermoblock

Refin Bluetech Vintage

Dau Sandstone Nero

50 x 140 - 50 x 190 - 50 x 90 cm

60 x 60 cm

60 x 60 cm

60 x 60 cm

www.bouwpunt.be

11


boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNT SPECIALS isch akoestren isole ren e van vloen en wand nds plafo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Isolatie Accorub, Grisport veiligheidsschoenen, Mengmachines Flex: MXE 900 WR2 MXE 1100 WR3 - R 600 - R1800VR - R2000, Bouw.Punt Geotextiel, Isover Flammex, Veiligheidsstofzuiger Flex VCE 45 LAC, Perfect Pro radio’s

Isolatie Accorub Uitmuntende akoestische contactgeluidsisolatie en uitstekende thermische isolatie voor vloer, tussenwand en plafond. Voor nieuwbouw en renovatie. Bouw.Punten verkrijgbaar op diktes 1 en 2 cm .

Bouw.Punt Geotextiel Geotextiel is een waterdoorlatend textiel, dat gebruikt wordt in de bouw als hulpmiddel bij ondergrondse constructies voor scheiding, filtering, versterking en bescherming.

Grisport veiligheidsschoenen Hoog model, kleur zwart, bovendeel leder, S3 Veiligheidsklasse.

Isover Flammex Hoog model, kleur zwart, bovendeel leder, S3 Veiligheidsklasse.

Mengmachines Flex Voor het mengen van zware materie zoals mortel, chape, beton. Bouw.Punten geldig op volgende types: MXE 900 WR2, MXE 1100 WR3, R 600, R1800VR, R2000

Veiligheidsstofzuiger Flex VCE 45 LAC met automatische filterreiniging, 45 L

www.bouwpunt.be

12

Perfect Pro radio’s Bouw.Punten geldig op volgende types: rockhart, toughbox, usbbox en workman


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE DURO GAMMA

www.duro-diamonds.com www.bouwpunt.be

13


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Vario DS, Vario KB1, Vario KM duplex, isolatiemes, Vario FS1, Vario FS2, Passelec, Vario Stos en Vario TightTec

ONMISBARE ACCESSOIRES VOOR HET ISOLEREN VAN DAK OF ZOLDER

Isover Vario KM duplex Vochtregulerend dampscherm in polyamide. 1 rol = 60 m2.

40 m 1 rol = Isover Vario DS

Isover Vario KB1

Dichtingsmastiek om de lucht/dampdichtheid aan de randen van de Vario KM duplex te verzekeren.Kleeft zonder primer op beton, gips of hout. Zonder oplosmiddelen of isocyaanzoutzuur. Blijft soepel na droging.

Eenzijdige kleefband, extra breed voor het afplakken van de naden van het lucht/dampscherm.

Isover Vario FS1 Elastische glaswol, ingepakt in een zwarte PE-laag. Voor luchtdichte aansluitingen bij sterk hellende daken en bij timmerwerk, bijvoorbeeld voor het afdichten aan de voet van een muur.

Isover isolatiemes Mes met enkelzijdig lemmet, speciaal ontworpen voor het versnijden van minerale wol. Roestvrij stalen lemmet met een lengte van 29,7 cm. Niet in elk Bouw.Punt beschikbaar.

Isover Vario FS2 Elastische glaswol, ingepakt in een doorschijnende PE-laag. Voor het afdichten van raamkozijnen in lichte en massieve constructies.

Isover Vario TightTec

Isover Passelec

Isover Vario Stos

Zeer sterke en scheurbestendige afsluitklever voor luchtdichte doorgangen van alle soorten leidingen met verschillende dikte.

EPDM element, flexibel, voorzien van een zeer sterke kleefband voor het luchtdicht afsluiten van doorgangen van alle soorten leidingen, met verschillende diameter.

Vario TightTec is geschikt voor eenvoudige en tijdsbesparende luchtdichte aansluitingen van hoeken.

met w E-peil erzorgde u g a la r ve en v n door e ting e t n u p 0 h 1 luchtdic www.isover.be

www.bouwpunt.be

14


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

boys toyos r

SPAARACTIE

f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Rectitape isolatietape

Hoogwaardige isolatie verdient hoogwaardige tape

Isoleer nog beter met Rectitape Voordelen Rectitape® isolatietape

· Garandeert een perfect winddichte

naadafsluiting van de Recticel® isolatieplaten onderling Zeer sterke hechting voor een duurzame oplossing Goede UV- en chemische bestendigheid Zonder schutvel, dus minder afval Eenvoudig aan te brengen Vangt perfect wisselende temperaturen en vochtigheid op Blijvende lijmkracht Scheurt niet Grote rollen (50m per rol)

· · · · · · · ·

www.bouwpunt.be

15


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE WEBER GAMMA Enkel geldig op zakgoed. Niet geldig op silo’s. de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Weber, uw keuze in natte ruimtes !

De Weber familie breidt uit !

Weber de 1ste fabrikant met een volledig assortiment stofvrije flexibele tegellijmen. Voor onze familie doen we alles, maar dan ook echt alles. Zoals ervoor zorgen dat ze kan genieten van een optimaal comfort. Daarom breidt Weber haar familie stofvrije tegellijmen uit naar het volledige gamma flexibele tegellijmen. Maak ook deel uit van de Weber-familie en probeer de stofvrije tegellijmen zelf uit, zo kunnen we ook voor uw comfort zorgen. Want, als je met Weber werkt, is er geen vuiltje aan de lucht !

Weber biedt u een volledig assortiment van bouwplaten, waterdichtingsmortels en -membranen (mat) aan voor een optimale bescherming van uw tegelwerk in badkamer, douches, sanitaire ruimtes, ... De producten uit het systeem weber.sys zijn afgestemd op uw voorkeur en gewoontes. Aan u de keuze !

Weber.col pro

Weber.col gres

Weber.sys flex roll

Flexibele en stofvrije kleefmortel voor tegels van alle courante formaten

Flexibele en stofvrije kleefmortel voor tegels

Flexibel ontkoppelings- en waterdichtingsmembraan onder tegels

Weber.sys dry roll

Weber.col gres TB

Weber.col anhydrite2

Flexibel waterdichtingsmembraan en dampscherm onder tegels

Flexibele en stofvrije dikbedkleefmortel voor tegels

Vloeibare, lichtgewicht en vervormbare kleefmortel voor het plaatsen van tegels op anhydrietdekvloeren

Weber.col plus

Weber.sys board

Hoogperformante, flexibele en stofvrije kleefmortel voor tegels

Lichte, polyvalante bouwplaat voor het plaatsen van tegels

Weber.col plus 3D

Weber.col plus L

Hoogperformante, vervormbare en stofvrije kleefmortel met dubbele consistentie voor tegels

Hoogperformante, lichtgewicht vervormbare en stofvrije kleefmortel voor tegels

www.weber-belgium.be

www.bouwpunt.be

16


WERKEN De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE MAPEI GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Voer uw project uit met Mapei De meest geavanceerde producten en technische systemen in de bouwsector.

15 productlijnen en meer dan 1400 producten

The WORLD of MAPEI PRODUCTEN VOOR HET VERLIJMEN VAN KERAMIEK EN NATUURSTEEN PRODUCTEN VOOR ELASTISCHE EN TEXTIELE BEKLEDINGEN PRODUCTEN VOOR HET LEGGEN VAN PARKET VLOEREN OP CEMENTEN HARSBASIS PRODUCTEN VOOR AKOESTISCHE ISOLATIE PRODUCTEN VOOR DE BOUW PRODUCTEN VOOR DE STRUCTURELE VERSTEVIGING PRODUCTEN VOOR DE BETONHERSTELLING PRODUCTEN VOOR DE THERMISCHE ISOLATIE PRODUCTEN VOOR DE WANDAFWERKING WATERDICHTINGSPRODUCTEN ELASTISCHE VOEGEN EN LIJMEN BETONHULPSTOFFEN PRODUCTEN VOOR DE ONDERGRONDSE WERKEN

MAALADDITIEVEN

www.bouwpunt.be

17


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE BOSCH BLAUW GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

1

Kies uw (klop)boorschroevendraaier in L-BOXX*

* Inclusief lader en 2 x 3,0 Ah accu‘s

CLICK & GO

* Zonder accu, lader of L-BOXX

2

GSR 18 V-Li

GSB 18 V-Li

GSR 18 VE-2-Li

GSB 18 VE-2-Li

€ 389,95**

€ 409,95**

€ 439,95**

€ 459,95**

Volgende kunnen al systeemtoestellen leen in één van bo combinatie met venstaan (klop)boor schroevend de raaiers besteld w orden.

Kies één van onderstaande systeemtoestellen* 95 **

95 **

€ 209,

95 **

€ 239,

GBH 18 V-Li Compact

€ 329,

GKS 18 V-Li GDR 18 V-Li MF GDS 18 V-Li

GDS 18 V-Li HT GDR 18 V-Li GSA 18 V-Li GWS 18 V-Li

3 + Extra!

GGS 18 V-Li

GST 18 V-Li

GCB 18 V-Li

Wij maken uw set compleet met één extra accu 3,0 Ah + L-BOXX

+

GBH 18 V-Li

GSK 18 V-Li

CLICK & GO

** basistariefprijs excl. btw

CliCk & Go campagne, ook geldig voor geselecteerde 14,4 volt li-ion combinaties. Blauwe professionele gereedschappen: voor vakman en industrie. Voor professionals van professionals. www.bosch-professioneel.nl

Actie is geldig t.e.m. 31.06.2012

18

Adv Click & Go.indd 1

www.bouwpunt.be

10/02/12 13:47


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

boys toyos r

SPAARACTIE

f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE DEWALT GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Dewalt DEWALT is de marktleider op het gebied van industriĂŤle power tools en leverancier van toebehoren en accessoires. U krijgt Bouw.Punten bij aankoop van een Dewalt product.

www.dewalt.be

www.bouwpunt.be

19


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE POLET GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Polet is een Belgische fabrikant van handgereedschappen, gelegen in het landelijke BorsbekeHerzele, bij Aalst. De kwaliteit van de producten en dienstverlening overstijgt al lang de landsgrenzen. Ook Nederlandse, Franse en Duitse vaklui (tuin, bouw & industrie), tuinliefhebbers en doe-het-zelvers met oog voor kwaliteit erkennen Polet Quality Product immers als hun partner voor het zware werk. Polet producten zijn professionele producten volgens hoge kwaliteitsnormen.

101384E Grondwerkspade met glasfiberkernsteel, 5 x sterker dan hout, rot en krimpt niet, ergonomische dikte steel, steel bestand tegen extreme omstandigheden, 3mm dik staal, extra gehard

110212F

022001

022000

Dallenhamer met kunststof blok, ideaal voor het aanleggen van terrassen, duurzaam en functioneel, 3,25kg

Dallenhamer met houten blok, perfect geschikt om klinkers en tegels aan te dammen, nu geleverd met spanriem om barsten in het hout tegen te gaan, 3,5 kg

Zandschop nr.2 met holle glasfibersteel, 3 x sterker dan hout, steel rot en krimpt niet, extra gehard staal, snede voorzien

10071 Balldozer bezem 32cm kunststof blok, ideaal voor het reinigen van de tuin, veegt het vuil mooi naar binnen en recht voor u uit, stevige halflange kunststof haren

300041

300001

Rubber aftrekker met versterkte aluminium behuizing, ideaal voor het nivelleren van stabilisé voor het aanleggen van terrassen, 60cm breed

Niveleerschuiver 60cm versterkt, uiterst geschikt om viskeuze substanties te nivelleren

10211 Straatbezem piassava 32cm blok, ideaal voor het vegen van puin en vuil, stevige halflange piassava haren

In ons productassortiment kan u de volgende groepen terugvinden: spaden, zandschoppen, betonschoppen, kabelschoppen, aluminium schoppen, sneeuwschoppen & -schuivers, hakken & schoffels, bladharken, harken, tuingereedschappen, palenboren, schroefboren, palenhamers, rieken & vorken, spitvorken, mest- & cultiveerhaken, puinrieken, gereedschappen met fiber stelen in 3 kwaliteiten (holle fiber stelen 3 x sterker dan hout, stelen met fiber kern 5 x sterker dan hout & volle fiber stelen 10 x sterker dan hout), hout– en bosgereedschappen, snoeigereedschappen, professionele messen, straatreinigingsmateriaal, bezems & vegers, vloertrekkers, straat- & terrasbezems, voetroosters, RVS gereedschappen, junior tools, beton- & asfaltharken, gronddammers, bestratingsgereedschap, pikhouwelen, hefbomen & stootijzers, koevoeten, beitels, metsers & stukadoorsgereedschap, voegers, plaktruwelen, klemhaken, bitumenstekers, draagtangen, aluminium niveleergereedschap, hamers met essen, stalen, fiber kern en volle fiber stelen (voorhamers, bankhamers, mokers, klauwhamers, stratenmakershamers), spadestelen, schopstelen, borstel- en bezemstelen, harkstelen, hamerstelen, bijlstelen, holle fiberstelen los, slangenwagens/haspels professioneel, bouwslangen geel/grijs (1/2”, 5/8”, ¾” & 1”), koppelingen (bi- & tri-materie + messing, alle diam.), kraanstukken (alle diam, ook messing), pistolen & lansen professioneel (ook met messing binnenwerk), reparatiestukken (plastic & messing), zwenksproeiers, drukspuiten & toebehoren, rubberen metserkuipen & de Gorilla Tubs.

www.polet.be www.bouwpunt.be

20


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN www.aco.be

Euroline met Antraciet rooster, supermini Discreet en Showerline “Standaard” inox douchegoot

ACO Douche,

designafwatering voor de inloopdouche! Met de Showerline douchegoot uit inox leidde ACO Douche dé revolutie in! Doucheruimten worden voortaan betegeld en de douchegoot maakt het geheel af. Ontdek nu onze nieuwe generatie Showerlines met inspecteerbaar, diepgetrokken sifon en inox rooster!

Showerline Standaard, inox douchegoot met een inbouwhoogte van slechts 65 mm, inclusief tegel.

art. 406205 Douchegoot, lengte 685 mm

art. 406208 Douchegoot, lengte 985 mm

art. 406206 Douchegoot, lengte 785 mm

art. 406209 Douchegoot, lengte 1085 mm

art. 406207 Douchegoot, lengte 885 mm

art. 406210 Douchegoot, lengte 1185 mm

Verkrijgbaar in 6 lengten met het typische en sterk gewaardeerde ACO sleufrooster.

ACO Self,

de buitenverharding onderhouden in stijl! De tuin groeide uit tot een idyllische omgeving waar we ontstressen na de zware dagtaken. We zien het tegenwoordig als een verlengstuk van de living, liefst met zo weinig mogelijk onderhoud. Deze evolutie geeft aan waarom afvoergoten een begrip werden bij de aanleg van de buitenverharding. Ze vangen niet alleen hemelwater op, het terras reinigen wordt kinderspel met een eenvoudige aftrekker. Aanvankelijk werd de vraag beantwoord met geulen met een klassiek sleufrooster uit verzinkt staal. Ondertussen is er een designaanbod om de harten van uw klanten te veroveren. Ontdek hier de Euroline Discreet en Euroline Antraciet.

Euroline Antraciet, afvoergoot met antraciet gepoederlakt rooster. Ligt perfect in balans met de donkere accenten in kleiklinkers en natuursteen.

Euroline Discreet, afvoergoot met discrete sleuf Een trendy sleufafwatering met oog voor plaatsings- en gebruiksgemak.

art. P38700 Gootelement uit polyesterbeton met rooster uit verzinkt staal, antraciet gepoederlakt, 100 cm

art. 406674 Gootelement uit polyesterbeton met opzetstuk uit verzinkt staal, 100 cm

art. P38701 Gootelement uit polyesterbeton met rooster uit verzinkt staal, antraciet gepoederlakt, 100 cm, geïntegreerde verticale uitloop Ø 110 mm

art. 406675 Gootelement uit polyesterbeton met opzetstuk en toegangsluik uit verzinkt staal, 100 cm

www.bouwpunt.be

21


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE PTB GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

DE WATERDICHTE OPLOSSING COMPAKTUNA® PRO & PUTZUNA® HY & RAPOLITH®

COMPAKTUNA® PRO

PUTZUNA® HY

www.bouwpunt.be

22

RAPOLITH®


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

boys toyos r

SPAARACTIE

f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Sikaflex -11FC+, Sika Airmix, SikaGrout -212, Sika Anchorfix -1, Igolatex, SikaMur InjectoCream -100, Sika MonoTop -411R, SikaLatex, Sika Top-107

Professionele producten voor de vakman. Sika biedt tal van oplossingen inzake lijmen, afkitten, waterdichting, herstellingen en bescherming.

bel.sika.com

Sikaflex®-11 FC+ 1-Component elastische voegkit en veelzijdige lijm

Igolatex® Bitumineuze bescherming voor funderingen

SikaLatex® Toeslagstof voor de hechting en waterdichting van mortel

SikaMur® InjectoCream-100 Horizontaal waterafstotend scherm voor de behandeling van opstijgend vocht

Sika® Airmix Plastificeerder - krachtige luchtbelvormer voor mortel SikaGrout®-212 Hoogwaardige krimparme vastzettingsmortel Sika AnchorFix®-1 Chemisch hars voor snelle verankeringen

Sika® MonoTop®-411 R Vezelversterkte herstelmortel voor beton Sika® Top-107 Dunne en flexibele micromortel voor waterdichting

www.bouwpunt.be

23


boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE RECTAVIT GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

www.rectavit.be www.bouwpunt.be

24


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

boys toyos r

SPAARACTIE

f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE SOUDAL GAMMA www.soudal.com

de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Sealants, Adhesives and PU-foams

s een hoogn permanent basis van een n zeer hoge cht en snelle

F

www.soudal.com

Fix ALL® Crystal

Fix ALL® Turbo

Fix ALL® Crystal is een glasheldere, neutrale, één-component constructiekit op basis van MSpolymeer. Blijvend elastisch en zeer goede adhesie op bijna alle ondergronden.

Fix ALL® Turbo is een neutrale, elastische één-component lijmkit op basis van SMX®-polymeer met een zeer snelle krachtopbouw. Zeer snel handvast en zeer hoge eindsterkte.

Expert in Sealants, Adhesives and PU-foams Fix ALL® High Tack

Soudafoam X-Tra

Fix ALL® High Tack is een hoogwaardige, neutrale en permanent elastische lijmkit op basis van een MS-polymer met een zeer hoge aanvangskleefkracht en snelle doorharding.

Soudafoam FR

Fix ALL® Crystal

Fix ALL® Turbo

Fix ALL® Crystal is een glasheldere, neutrale, één-component constructiekit op basis van MSpolymeer. Blijvend elastisch en zeer goede adhesie op bijna alle ondergronden.

Flexifoam

Fix ALL® Turbo is een neutrale, elastische één-component lijmkit op basis van SMX®-polymeer met een zeer snelle krachtopbouw. Zeer snel handvast en zeer hoge eindsterkte.

Elastisch PU-schuim. In alle richtingen te geBrandwerend polyubruiken PU schuim dat rethaanschuim voor Vangt tot 50% voegbeweging op en garandoor zijn aangepaste plaatsing van brandformule in combinatie deert zo een duurzame werende deuren en ramet de Soudal Mega men. Brandweerstand geluids-en warmteisolatie. Akoestische isolaadaptor een grotere tot 360 min. Benor/ - C&F X-Tra60 ( -1;-4) dB. Soudafoam FR Flexifoam opbrengst geeft. Soudafoam tie RST,w= ATGLE attest in combina- Soudafoam Low Expansion. BrandDoor de onmiddellijke tie met verschillende Elastisch PU-schuim. Fijn typesdoseerbaar In alle richtingen Brandwerend polyuexpansie worden nog brandwerende klasse B2. te gebruiken PU schuim dat rethaanschuim voor Vangt tot 50% voegbeschuim.deuren. Zeer geleidemeer lopende meters weging op en garanlijke en controleerbare door zijn aangepaste plaatsing van brandvoeg per bus afgeformule in combinatie deert zo een duurzame opschuiming waarwerende deuren en rawerkt. door de veeleisende met de Soudal Mega men. Brandweerstand geluids-en warmteisolatie. Akoestische isolavakman ook het fijnere adaptor een grotere tot 360 min. Benor/ opbrengst geeft. tie RST,w= 60 ( -1;-4) dB. werk zonder morsen ATG attest in combinakan uitvoeren. VoorDoor de onmiddellijke tie met verschillende Low Expansion. Brandzien van het gepatenexpansie worden nog types brandwerende klasse B2. Silirub P2 MA lopende meters teerde “Click & Fix” Silirubmeer deuren. systeem. voeg per bus afgeTG 10/1808) Silirub P2 is een reukloze, neutraSpeciale werkt. neutrale siliconenvoegkit met snelle le, universeel overschilderbare kit voor het afdichten van marhet afdichten ééncomponent voeg- en beglamer, arduin, blauwe steen en gen en bezingskit, conform ISO 11600 G 20 andere soorten natuursteen. de hechting HM. Ook geschikt voor sanitaire toeke bouwonpassingen. Geeft geen randzoSilirub 2 P2 vlekken in Silirub MA ef PVC. nevervuilingSilirub (donkere de steen) ATG gekeurde (ATG 10/1808) Silirub P2 is een reukloze, neutraSpeciale neutrale siliconenvoegneutrale siliconenkit met snelle le, universeel overschilderbare kit voor het afdichten van marvelvorming, voor het afdichten ééncomponent voeg- en beglamer, arduin, blauwe steen en van constructievoegen en bezingskit, conform ISO 11600 G 20 andere soorten natuursteen. glazing. Uitstekende hechting HM. Ook geschikt voor sanitaire toeop alle gebruikelijke bouwonpassingen. Geeft geen randzodergronden, inclusief PVC. nevervuiling (donkere vlekken in laan 18-20 • B-2300 Turnhout-Belgium • Phone: +32 (0)14 42 42 31 • Fax: +32 (0)14 42 65 14 • E-mail: info@soudal.com • www.soudal.com de steen) ONTW239

aar deare aarnde ere sen oorenFix”

Soudal NV. - Belgium • Everdongenlaan 18-20 • B-2300 Turnhout-Belgium • Phone: +32 (0)14 42 42 31 • Fax: +32 (0)14 42 65 14 • E-mail: info@soudal.com • www.soudal.com

ONTW239

10/02/12 09:38

www.bouwpunt.be ONTW239_OverzichtPRO_3rijen_A4.indd 1

10/02/12 09:38

25


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Stanley, Kip, Jung, Renson, Sola, Bostitch, Kaufman, Lyra, North

Bouwen op kwaliteit...

de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Stevige waterpassen

garandeert zowel de s de EPB-conformitei!

tanley van begin tot olledige, professionele uste oplossing.

De verwerking van hoogwaardige materialen resulteren in producten waarmee je werkt beter en langer werkt.

Kwaliteit voor de professional

Tackers en toebehoren

Bouwen op kwaliteit... Bouwen Bouwen op Bouwen kwaliteit... op op kwaliteit... Bouwen op kwaliteit... kwaliteit... Bouwen op kwaliteit...

Kwaliteit in elk detail, is de JungRENSON®, garandeert zowel de De verwerking van hoogHoogwaardige gereedschappen Kwaliteit Kwaliteit in elk standaard. Kwaliteit detail, in is detail, de inOordeel elk Jungisisdetail, de deRENSON®, Jung- RENSON®, garandeert RENSON®, garandeert zowel garandeert de zowel de zowelDe de verwerking De De vanverwerking hoogvan hoogvan hoogzelfis maar! kwaliteit als de EPB-conformitei! waardige materialen resulteKwaliteit in elk elk detail, de JungJungRENSON®, garandeert zowel de De verwerking verwerking van hoogKwaliteit in elk detail, is de JungRENSON®, garandeert zowel de De verwerking van hoogvoor de tegelzetter Handgereedschap voor de metser Specialisatie in ventilatie Nieuwe, innovatieve, hoogwaarstandaard. standaard. Oordeel standaard. Oordeel zelf maar! Oordeel zelf zelf maar! kwaliteit kwaliteit als dekwaliteit EPB-conformitei! als als de EPB-conformitei! waardige waardige materialen waardige materialen resultematerialen resulteresulteren inresulteproducten waarmee je standaard. Oordeel zelf maar! maar! als de de EPB-conformitei! EPB-conformitei! materialen resultekwaliteit kwaliteit als de EPB-conformitei! waardigewaardige materialen ren in producten ren renwaarmee in beter producten waarmee je waarmee je werkt ren in in producten producten waarmee je werkt.je ren in producten waarmee jeen langer werkt beter werkt en beter werkt langer en beter werkt. langer en werkt. langer werkt. werkt langer werkt. werkt beter en beter langeren werkt.

standaard. zelf maar! dige producten die Oordeel aan de laatste wetgeving voldoen

0 // Fax: +32 3 311 79 57 // www.salco.eu, info@salco.eu

Kip Red Label staat voor Maak het Stanley van begin tot Nieuwe, innovatieve, hoogwaarKip RedKip Label Red staat Kip Label Red voor staat Label voor staat voor Maak het Maak Stanley het Maak Stanley vanEen het begin van Stanley tot begin van tot begin tot Nieuwe,Nieuwe, innovati Nieuwe, innovati eve, hoogwaarinnovati eve, eve, eersteklas eind! volledige, dige producten die aanhoogwaarde laatste Kip Red Label voor het Stanley van tot Nieuwe, innovati eve, hoogwaarhoogwaarKip Red Label staat voorstaatpremiumkwaliteit, Maak hetMaak Stanley van begin totbeginprofessionele Nieuwe, innovati eve, hoogwaareersteklas eersteklas premiumkwaliteit, eersteklas premiumkwaliteit, premiumkwaliteit, eind! Een eind! volledige, Een eind! volledige, professionele Een volledige, professionele professionele dige producten dige producten dige die aan producten die devoldoen aan laatste de die laatste aan de laatste Dé leverancier voor al uw tapes Voor de bewuste vakman! Hoogwaardige beschermingproducten grote diversiteit aan producen prijsbewuste oplossing. wetgeving eersteklas premiumkwaliteit, eind! Een volledige, professionele dige producten die aan de eersteklas premiumkwaliteit, eind! Een volledige, professionele dige producten die aan de laatste laatste grote diversiteit grote grote aan producdiversiteit aan producaan producprijsbewuste en enoplossing. prijsbewuste oplossing. oplossing. wetgeving wetgeving voldoen wetgeving voldoenvoldoen ten conti innovati eenenprijsbewuste grote diversiteit diversiteit aannue producen prijsbewuste prijsbewuste wetgeving grote diversiteit aanen producoplossing.oplossing. wetgeving voldoen voldoen ten en conti ten en nue conti ten innovati en nue conti innovati e nue innovati e e tennue en conti nue ten en conti innovati einnovatie

Salco, Delften 6, 2390 Malle // Tel: + 32 3 340 47 00 // Fax: +32 3 311 79 57 // www.salco.eu, info@salco.eu Salco, Delft Salco, enDelft Salco, 6, 2390 en 6, 2390 en 6, // Malle 2390 Tel: +//Malle 32 Tel:3 +340 Tel: 47 3 340 +0032// 47 3Fax: 340 00 // +32 47Fax: 00 3 311 +32 // Fax: 79 3 311 57 +32// 79 3www.salco.eu, 311 57 57 // www.salco.eu, info@salco.eu info@salco.eu info@salco.eu Salco, Delft enDelft 6,Malle 2390 +//32 32 340 00+32 // Fax: +32 311 57 // //79www.salco.eu, www.salco.eu, info@salco.eu Salco, Delft en 6, 2390 Malle // Malle Tel: + // 32Tel: 3 340 47300 // 47 Fax: 3 311 79357 // 79 www.salco.eu, info@salco.eu

www.bouwpunt.be

26


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

boys toyos r

SPAARACTIE

f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE VERHOEVEN TOOLS GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

tools for professionals

www.verhoeventools.nl Super Prof biedt u een assortiment professionele handgereedschappen van een hoge kwaliteit voor de doelgroepen: Stukadoor; Droogbouwer, Tegelzetter, Metselaar, Voeger, Vloerlegger, Schilder. Bij de ontwikkeling van de producten van Super Prof wordt er nauw samengewerkt met de eindgebruiker alsmede met de bouwstoffenproducent. Hierdoor voldoen de producten van Super Prof optimaal aan de wensen van de vakman. Kenmerkend voor de Super Prof producent zijn, naast de traditionele zwarte houten handgreep, de zwart-grijze handgreep uitgevoerd met de soft handgreep, genaamd SuperSoft. Daarnaast zijn er die kenmerken als materiaalkeuze en volledige verlassing/verlijming die ertoe bijdragen tot de constante kwaliteit van het Super Prof product. Het Super Prof assortiment is inmiddels uitgebreid met de Super Prof ECO (economisch) lijn. De Super Prof ECO producten zijn kenmerkend door hun gunstige prijs-kwaliteitverhouding alsmede door o.a. de blauw / grijze SuperSoft handgreep. Dankzij andere materiaalkeuzes en productietechnieken zijn we erin geslaagd om een assortiment gereedschappen te produceren in het lager prijssegment die aansluiten bij de kwaliteitseisen van de professionele vakman.

www.bouwpunt.be

27


Dit document annuleert en vervangt elk vo

Bewaring en transport In luchtdichte verpakking in een koele en droge plaats bij een temperatuur tussen + 5°C en + 25 ° C. boys toyos SPAARACTIE verpakking. r Houdbaarheidsdatum : 12 maanden in de originele

f

.punt bouw

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012

rk

rd we

ont ha

belo

NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

WWW.DERBIGUM.BE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

IMPERBEL sa/nv Bergensesteenweg 32 – B-1651 Lot ✆ 02 334 87 00 Fax: Derbitech 02 378 Sealstick, 14 69 Derbitech Flex, Derbitech FA, Derbitech Easy fit, Derbigum NT en Derbicoat NT, Derbitech (Multi-Bead) Powered Applicator E-mail: infobe@derbigum.com

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN

1/DBG/220/BE/NL/09-2010

Derbitech FA is ontworpen voor het verlijmen van dakisolatie op structurele dakbedekking, onderlagen, andere isolatiepanelen en samengestelde daken met een glad of goed voorbereid grindoppervlak. Derbitech® Sealstick HD polymeer is ontworpen om alle gebruikelijke bouwmaterialen en dakafdichtingsmembranen te verlijmen. Derbitech Powered Applicator Het unieke ontwerp is uiterst duurzaam en biedt de gebruiker de mogelijkheid om het voegmiddel rechtstaand aan te brengen, waardoor hij van rugklachten gespaard blijft.

De Derbitech Multi-Bead Powered Applicator is een rolwagen met batterijaangedreven spuiten, ontworpen om te worden gebruikt met Derbitech FA. Derbitech Flex is een 2-componenten gepigmenteerde afdichtingshars met polymethylmethacrylaat (PMMA), die gebruikt kan worden op platte daken, dakterrassen, galerijen en parkeergarages. Derbitech Easy Fit Sealer is een sneldrogend, solventvrij, multifunctioneel afdichtingsproduct, dat na enkele minuten reeds waterdicht is.

www.bouwpunt.be

28

Derbitech® Easy Fit Pocket. Een geprefabriceerd, aaneengekoppeld manchetsysteem, gemakkelijker ter plaatse te assembleren en te vullen met het sneldrogende, solventvrije afdichtingsmiddel Derbitech Easy Fit Sealer, dat binnen een paar minuten na het aanbrengen waterdicht wordt. Derbigum NT is een bitumineus waterdichtingsmembraan dat dankzij de toevoeging van Nieuwe Technologieën de deur openzet voor het ontwerp van ecologische daken. Derbicoat NT is een bitumineuze onderlaag die past in het geheel van ecologisch NT-daken.


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE SNICKERS GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Snickers workwear vervaardigt en verkoopt werkkleding voor de professionele vakman. De Snickers workwear producten staan bekend voor hun kwaliteit, hun functionaliteit en hun vernieuwende oplossingen. Snickers Workwear is marktleider op gebied van de productontwikkeling van werkkleding. We bieden onze klanten en eindgebruikers oplossingen en een kwaliteitsservice, met producten die een unieke functionaliteit en een hoog comfort bieden, om nog productiever te kunnen werken. Kwaliteit is belangrijk voor ons. De doorgedreven testen en procedures voor kwaliteitscontrole worden uitgevoerd op elk niveau van het productieproces, van het moment dat de designer zijn tekentafel verlaat tot de uiteindelijke kwaliteitslabeling.

kwaliteit, functionaliteit en vernieuwend

We zorgen voor een optimale functionaliteit en duurzame, betrouwbare kleding die aangepast is aan de zwaarste omstandigheden. Alle mogelijkheden zijn uitgetest door eindgebruikers. We streven ernaar om duurzame kledij te ontwerpen met een tijdloos en functioneel design. Al onze kleding is ontwikkeld met de passie om tegemoet te komen aan de behoeften en eisen van professionals op de werkvloer. We bieden een compleet gamma werkkledij aan waarmee elke vakman in verschillende situaties en alle weersomstandigheden probleemloos zijn werk kan uitvoeren. www.snickers.be

www.bouwpunt.be

29


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN MP75 diamant-gipspleister, SM700PRO buitengevel cementpleister, aquapanel cementplaat, Diamond Board en Sound Shield

topkwaliteit www.knauf.be

Knauf Diamond Board:
Hard als diamant (Extra geluidisolerend
· Buigbaar
· Extra brandwerend
· Vertraagde wateropname
· Hoge sterkte
· Hoge hardheid)

Knauf Soundshield:
Akoestisch schild tegen ongewenste geluiden (Extra geluidsisolerend
· Buigbaar
· Speciaal afgestemde geluidafzwakkende kern)

www.bouwpunt.be

30


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Gyproc SoundBlockplaten en Platinum dagkantoplossingen

PLATINUM , de duurzame & functionele dagkant

Breng rust in uw leven met Gyproc SoundBlock

Deze is vervaardigd uit polymeren, een duurzaam materiaal. De vorm werd gekozen door stukadoors voor een optimale functionaliteit voor de stukadoors. Platinum is een kwaliteitsdagkant en heeft als doelen de esthetische waarde van een woning te verhogen alsook het rendement van de stukadoor.

Maak kennis met de nieuwe generatie Gyproc SoundBlockproducten die bijdragen tot een zeer hoog geluidscomfort.

Wanneer Pl창tres Lambert nieuwe producten en oplossingen ontwerpt voor zijn stukadoors staan steeds de functionaliteit, snelheid en afwerkinggraad centraal. Platinum is verkrijgbaar in 3 lengtes, 2200mm, 2600mm en 3000mm (9 mm dik en 17 elementen per doos). De breedte bedraagt 180 mm of 270 mm, maar dankzij de afrei-neus en schakel-staart kunnen verschillende elementen van 180 mm aan elkaar gekoppeld worden. Wenst men een smaller element dan hoeft men enkel de dagkant overlangs door te snijden met een Stanleymes (draag beschermende handschoenen bij het werken met scherpe voorwerpen). Let wel op dat men de kant met de afrei-neus behoudt zodat men er nadien kan op afreien tijdens het stukadoren. De 4 zwaluwstaarten aan de onderkant zorgen samen met de gebruikte 1-laagse Pl창tres Lambert pleister, bij voorkeur Express, voor een optimale hechting op de ondergrond.

Het vernieuwende concept maakt een luid spelende radio aan de andere zijde van de wand opgesteld, onhoorbaar! En dit terwijl de wanddikte beperkt blijft tot slechts 12 cm.

Neem nu bijvoorbeeld de nieuwe SoundBlock-wand. Deze heeft een ongekend hoge geluidsisolatie met de gekende eenvoudige Gyproc-constructiewijze.

Dat is bijna net zo dik als het hoofdkussen waar u onder ligt als u niet kunt slapen van het lawaai. Installeer Gyproc SoundBlock-wanden en u kunt opnieuw op uw 2 oren slapen, 처p uw kussen.

Dankzij het gebruik van polymeren voor de vervaardiging, werd een duurzame dagkant ontwikkeld. Platinum is hard en stootvast alsook is het waterbestendig en schimmel-resistent. Geen beschadigde dagkanten meer op de werf, of latere schimmelvorming ten gevolge van condensvorming aan ramen. Het gebruikte polymeer is pleisterwit en sluit perfect aan op de bepleisterde muren dankzij de afrei-neus. Platinum kan direct gebruikt worden als hoekprofiel tijdens het stukadoren. De dagkanten kunnen zo sneller en functioneler geplaatst worden. Platinum verhoogt het plaatsings-rendement van de stukadoor!

www.gyproc.be

www.bouwpunt.be

31


De luchtzuiverende bitumen dakbaan Polygum Carrara zet stikstofoxiden(NOx) n zwaveloxiden(SOx) die het broeikasgaseffect mee veroorzaken om in s milieu-neutrale stoffen. oy oys b t r De witte reflecterende minerale afwerking van fo toplaag zorgt voor koeling en een aangename leefomgeving, zowel onder als op het dak. .punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Polygum Carrara

ATAB n.v. MEMBER OF THE IKO GROUP d’Herbouvillekaai 80 • B-2020 Antwerpen • Belgium Tel. +32 (3) 248 30 00 • Fax +32 (03) 248 37 77 info@atab.be • www.polygumcarrara.be

Het dak op voor frisse en zuivere lucHt ECO bitumen dakbaan, luchtzuiverend én hitte reducerend

Met polyguM carrara kiest u voor een duurzaaM en een ecologiscH dak De luchtzuiverende bitumen dakbaan Polygum Carrara zet stikstofoxiden(NOx) en zwaveloxiden(SOx) die het broeikasgaseffect mee veroorzaken om in milieu-neutrale stoffen. De witte reflecterende minerale afwerking van de toplaag zorgt voor koeling en een aangename leefomgeving, zowel onder als op het dak.

ATAB n.v. MEMBER OF THE IKO GROUP d’Herbouvillekaai 80 • B-2020 Antwerpen • Belgium Tel. +32 (3) 248 30 00 • Fax +32 (03) 248 37 77 info@atab.be • www.polygumcarrara.be

www.bouwpunt.be

32


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

I.R.S-International n.v. - I.R.S-Btech Europalaan 73 - 9800 Deinze Tel 09 321 99 21 - Fax 09 371 97 61 E-mail meike@irs-btech.be - Web www.irs-europe.be

OP HET VOLLEDIGE I.R.S GAMMA

FAXKaart

IRS_adv_TROEF_A4_Opmaak 1 16/02/12 15:30 Pagina 1

Ja, ik wens meer info. Ja, ik wens een opleiding te volgen.

BEDRIJF :

De keuze is aan u

EPDM

CONTACTPERSOON : ADRES : PC :

TEL :

RUBBER GEMEENTE :

GSM :

FAX :

E-MAIL :

Gelieve terug te faxen naar : 09

371 97 61 of te mailen naar meike@irs-btech.be

COVER THE WORLD FOR OVER 50 YEARSTM

I.R.S-International n.v. - I.R.S-Btech Europalaan 73 - 9800 Deinze Tel 09 321 99 21 - Fax 09 371 97 61 E-mail meike@irs-btech.be - Web www.irs-europe.be

FAXKaart Ja, ik wens meer info. Ja, ik wens een opleiding te volgen.

BEDRIJF :

CONTACTPERSOON : ADRES :

PC : TEL :

GEMEENTE :

GSM :

FAX :

E-MAIL :

Gelieve terug te faxen naar : 09

371 97 61 of te mailen naar meike@irs-btech.be

www.bouwpunt.be

33


boys toyos r f

.punt bouw

SPAARACTIE

rk

rd we

ont ha

belo

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE WEDI GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

bouwsysteem.

De wedi bouwplaten bestaan uit een kern van blauw XPS met aan beide zijden een met glasvezel gewapende dunne mortellaag. Hierdoor is de wedi bouwplaat de ideale ondergrond voor tegel- en pleisterwerk als wand, vloer en plafond. De voordelen van de wedi bouwplaat: • • • • • • • •

waterdicht, thermisch isolerend en vochtongevoelig geen extra waterdichtingsmaatregelen noodzakelijk op nagenoeg iedere ondergrond toepasbaar hoge buigsterkte duurzame bescherming tegen schimmels eenvoudig en snel te verwerken stabiel en licht in gewicht in veel uitvoeringen te verkrijgen

Wedi toepassingen zijn: bouwplaten, Mensolo hoekkokers, Bathboard badombouwelementen, I-board achter hangtoiletten, Construct buigbare platen, Balco bouwplaten voor terrassen en balkons, Fundo douchevloerelementen voor inloopdouches, Sanoasa wellness en Subliner ontkoppelings- en afdichtingsbanen.

www.bouwpunt.be

34


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

boys toyos r

SPAARACTIE

f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN B12, A828, A950, GK, K15DR, K33, X7G+, X77, X77W, X78, X32, FG FLEX, FM schnell basalt, FM, Ditra FBM, FL Grijs, EG8

ARDEX B12 Betonreparatiemortel op cementbasis – Voor het uitvlakken en plaatselijk repareren van gaten. Water- en weersbestendig ARDEX A828 Uitvlakmiddel voor wanden – Op gipskunststofbasis – Uitvlakmiddel met de voordelen van een snelpleister. Voor het dichten van voegen bij gipsplaten en andere platen – Pleisterwerk volgens kwaliteitsgradaties Q1-Q4. ARDEX A950 Voor het pleistern en uitvlakken van wanden en plafonds. Ter voorbereiding van tegelwerk of andere bedekkingen. Uitvlakken van vloeroppervlakken voor het leggen van tegels- en plaatbedekkingen. Voor het vullen van grotere gaten, bijsmeren van diepe sleuven – voor het uitvlakken achter tegels en andere bedekkingen. ARDEX GK Cementbasis voor voegbreedtes vanaf 4mm – Voor binnen en buiten. Cementbasis, hoge mechanische belastbaarheid en slijtvastheid, scheurvrij te belasten door dooizout, hogedrukreinigers, hoge temperturen, mineraalolie en reinigingsmiddel. ARDEX K15DR Egalisatieproduct, uitvlakproduct, niveleringsproduct, dunne cementdekvloer. Voor binnengebruik. Met verbeterde verwerkingseigenschappen, zelfglettend, scheurvrij (zelfs in dikke lagen)-. Ook te gebruiken op harde of zachte gietasfaltvloeren.

ARDEX K33 Voor het maken van gelijkmatig absorberende en vlakke oppervlakken voor het dragen van elastische en textiele vloerbedekkingen, parket en tegelbekleding. ARDEX X7G+ Voor binnen en buiten. Voor wanden en vloeren. Vervormbaar - watervast– bestand tegen vorst- voor het verlijmen van zeer fijne grestegels. Lange verwerkingstijd. ARDEX X77 Voor het verlijmen van keramisch tegelwerk, ook bij zeer harde en dichte tegels, die vrijwel geen water opnemen. Voor binnen en buiten, voor wanden en vloeren. Watervast, vorstbestendig, flexibel, zeer zuinig, gemakkelijk te verwerken. Zekerheid door vezelversterking. ARDEX X77W Zetten en leggen van tegels – speciaal voor glasmozaïek, mozaïek van porselein en keramiek, doorschijnende natuursteen en andere toepassingen waar een witte lijm gewenst wordt. ARDEX X78 Voor het leggen van (vol) keramische tegels. Voor binnen en buiten, watervast, vorstbestendig, flexibel, zeer zuinig, gemakkelijk te verwerken. Zekerheid door vezelversterking.

ARDEX X32 Flexibele legmortel met ARDURAPID-Pluseffect. Voor binnen en buiten. ARDEX FG FLEX Cementgebonden voegmortel met MICROTEC-Technologie. Voor binnen en buiten, voor vloeren en wanden. ARDEX FM schnell basalt Cementgebonden voegmortel met ARDEX MICROTEC-TECHNOLOGY. ARDEX FM Voor het voegen van tegels van gres en steengoed, vochtongevoelige natuurstenen- en betontegels,mozaïek van glas, porselein en keramiek. ARDEX Ditra FBM Speciale vloeibedlijm voor de toepassing in het systeem met Schlüter-DITRA, Schlüter-DITRA-DRAIN, Schlüter-KERDI en Schlüter-KERDI-BOARD. ARDEX FL Grijs Flexibel snelwerkend voegmateriaal. ARDEX EG8 Verenigt de positieve eigenschappen van epoxyhars voegmortels en cementaire voegmortels. Voegen van keramische tegels, platen, klinkers, splijttegels en mozaïek. Lijmen van glas- en porseleinmozaïek, op wand- en vloeroppervlakken. Grote belastbaarheid.

www.bouwpunt.be

35


boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN alle Velux accessoires (niet op ramen en gootstukken)

www.velux.be

Op al acces le soire s

VELUX is een internationaal bedrijf opgericht met een visie op daglicht, frisse lucht en kwaliteit van leven. Van deze voordelen genieten miljoenen huishoudens over de gehele wereld. Vandaag de dag, 60 jaar nadat het eerste VELUX dakvenster is geinstalleerd in een Deense school, heeft onze visie zich verder ontwikkeld - maar onze fundamentele waarden blijven bestaan en zijn als eerste kenbaar gemaakt door onze oprichter, Villum Kann Rasmussen.

www.bouwpunt.be

36


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE ALTREX GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

www.bouwpunt.be

37


boys toyos r f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Wafix PVC hulpstukken, regenwaterfilter Wavin Devafilter en Nazichtputten PVC Wavin

Wafix PVC Hulpstukken Hoogkwalitatieve hulpstukken zijn uitermate belangrijk voor betrouwbare verbindingen. Vandaar dan ook dat Wavin al zijn ervaring, kennis en inzicht heeft gebundeld om de best mogelijke PVC hulpstukken met Benor keurmerk te creëren. Wat maakt de Wafix PVC hulpstukken zo uniek?

1. Aanzienlijk minder kans op breuk door stootring in PP 2. Langere levensduur door de inzet van extra grondstofmateriaal 3. Gegarandeerd lekdicht door gepatenteerde drielippige rubberdichting 4. Meer montageflexibiliteit door grotere hoekverdraaiing 5. Extra zekerheid door vaste rubbermanchet

Wavin Devafilter voor regenwater De gepatenteerde Devafilter zorgt er voor dat regenwater op een schone en hygiënische manier kan gebruikt worden voor toiletten, wasmachine, tuin,… Regenwater komt langs de inloop binnen en valt door de inox mazen in de regenwaterput. Het vuil blijft achter in de filter. Voordelen:

1. De Wavin Devafilter heeft geen verval nodig om te functioneren 2. Gemakkelijk bereik- en manipuleerbaar en eenvoudig te onderhouden 3. Filter gemaakt van inox 4. Filter en regenwaterput onder hetzelfde deksel 5. Geschikt voor elk hellend dakoppervlak (pannen of leien)

Wafix PVC nazichtputten Met de Wafix PVC nazichtputten lanceert Wavin kwalitatieve en snel te monteren PVC nazichtputten voor aansluitingen van 110 mm. Niet alleen de prijszetting maken de Wafix PVC nazichtputten uitermate interessant:

1. Snel en eenvoudig op te bouwen dankzij de geprefabriceerde onderdelen. Geen lijm nodig, enkel glijmiddel.

2. Door de perfecte pasvorm zijn ze gegarandeerd lekvrij 3. Volledig systeem bestaande uit een putbodem, ophoogelementen en een telescopisch kader met deksel

4. Gladde wanden zorgen voor perfecte doorvloei en eenvoudig onderhoud

5. Hoge chemische weerstand 6. Uitgevoerd volgens NBN EN 13598-1

www.bouwpunt.be

38


De spaaractie loopt van 1 april tot 30 juni 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

boys toyos r

SPAARACTIE

f

.punt bouw

rk

rd we

ont ha

belo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Klinker waalformaat, wildverband groot en klein, klinkers dolomietgeel en arduinblauw, biozand en grasdal

Biozand

Grasdal De betonnen grasdal laat ruimte voor het groen en laat water door. Tegelijkertijd biedt hij een stabiele basis. Hebt u nood aan extra parkeerruimte? Dan vormt deze grasdal een ideale ondergrond.

IN-LINE trommeling Wildverband klein Het kleine Wildverband is een combinatie van 3 verschillende maten. 15x20 – 20x20 – 20x30 die per laag van 0,96m² ineens in het juiste verband ligt.

IN-LINE trommeling Wildverband groot Het groot Wildverband bestaat uit 3 verschillende maten: 20x20 – 20x40 – 40x40 die per laag van 0,96m² ineens in het juiste verband ligt. Het groot wildverband is ideaal voor terrassen met beperkte omvang. Ze ogen rustiger en ruimer.

IN-LINE trommeling waalformaat 20x5x6 De waalformaat is een rijzige, rechthoekige steen die u gemakkelijk in verschillende patronen legt. Deze klinker is langer en smaller. Niet onhandig groot.

www.bouwpunt.be

39


e r e a v Otte

ARDE A N E OUD

Ottevaere Bouwmaterialen n.v. Meersbloem-Leupegem 21 9700 OUDENAARDE Tel. 055 31 10 26 - Fax 055 31 91 26 info@ottevaere.be - www.ottevaere.be

Spaaractie Toys For Boys - Bouw.Punt Ottevaere  

‘Toys for Boys’ is onze grote voorjaarsactie waarmee u (professional) vanzelf prachtige geschenken bijeen kan sparen.