Page 1

SPAARACTIE VAN 1 OKTOBER t.E.M. 31 DECEMBER 2012

y p p a H ents m o M

F J I R SCH IN NU

weekend

culinair

wellness actie & lifestyle

SPAARACTIE enkel geldig voor BTW-plichtigen


www.bouwpunt.be


Schrijf u nu in voor de nieuwe spaaractie bij Bouw.Punt! Beste Klant, Net als u houden we bij Bouw.Punt van tevreden klanten, ze zijn de sleutel tot succes. Onze voorjaarsactie ‘Toys for Boys’ was een duidelijk schot in de roos. Er werd massaal ingetekend, punten gespaard en honderden prijzen werden verdiend! En daar zijn we bijzonder blij mee!

Uw harde werk wordt dankzij Bouw.Punt keihard beloond ! Reden genoeg voor Bouw.Punt om voor een vervolg te zorgen! We kondigen u met veel plezier de nieuwe najaarsactie aan: ‘Happy Moments’. We hopen uiteraard dat we u opnieuw mogen verwelkomen om mee te sparen. Net als de vorige keer hebben we voor u een schitterende prijzencatalogus samengesteld. Genieten is méér dan ooit de rode draad, want wie hard werkt verdient wat ontspanning tussendoor. Een leuke citytrip, een deugddoend wellnessarrangement, een culinaire verwenning,… er is voor elk wat wils! Net als bij de vorige actie hoeft u zelf weinig of niets te doen. Schrijf U nu in en vanaf 1 oktober 2012 beginnen wij voor u spaarpunten te tellen. Per schijf van 50 euro aan materialen door u besteld uit de Happy Moments catalogus noteren wij één Bouw.Punt. Na 31 december, afsluitingsdatum van de actie, hoort u van ons voor hoeveel punten u uit de ‘Happy Moments’ geschenkencatalogus kunt kiezen. Neem alvast een kijkje! We zijn er zeker van dat u er meteen dat extraatje in vindt dat u verdient!

Hoe harder u en Bouw.Punt samenwerken, hoe beter!

Het Bouw.Punt-team (het volledige wedstrijdreglement kunt u raadplegen op www.bouwpunt.be of op de website van uw Bouw.Punt)

www.bouwpunt.be

3


SPAARACTIE

culinair - wellness - weekend - actie & lifestyle

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012

weekend meer info op www.cadeaubox.be

Verwenweekend Met deze Cadeaubox ga je een verwenweekend tegemoet zoals het hoort: samen herbronnen in een stijlvol wellnesshotel. Je kiest zelf de omgeving: een hippe shoppingstad, een rustige plek in de natuur, het buitenland... Eén zaak staat vast, het wordt een zalig verwenmoment voor twee en je gaat als herboren terug naar huis. De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op één overnachting in een tweepersoonskamer met ontbijt en toegang tot wellnessfaciliteiten voor twee personen in één van de geselecteerde hotels en één exemplaar van het magazine GRANDE.

1u0w.P0unten

Bo

1u4w.P0unten

Bo

Logeren aan het Water Hou je van een goede zwempartij of hoor je liever het rustgevende geluid van een kabbelend beekje? Deze Cadeaubox bevat een fijne selectie hotels die zich allen in een waterrijke omgeving bevinden. De Lesse, de Maas, de Sûre, de Noordzee of de Friese meren. Uitwaaien, tot rust komen of er actief op uit trekken. Je vult het zelf in. Het wordt alleszins een inspirerend verblijf! De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op één overnachting in een tweepersoonskamer met ontbijt voor twee personen in één van de geselecteerde hotels.

www.bouwpunt.be

4


De spaaractie loopt van 1 SEPTEMBER tot 31 DCEMBER 2012

SPAARACTIE

weekend - actie & lifestyle - wellness - culinair

n e e n a !   v p t i e r i t Generlijke city d n o z uit

1 . 0 Bouw 00 .Pun

Spaar nu voor een citytrip en ontvang een reiscadeaubon t.w.v. €1000

ten

Op ontdekking Een citytrip is een interessante manier van reizen. Op enkele dagen zie je de highlights die een stad te bieden heeft. En snuif je een mix van fascinerende cultuur, heerlijke gastronomie en trendy nachtleven op. Bovenaan de lijst staan ongetwijfeld: Parijs, Londen, Barcelona en Firenze. Voor een bestemming buiten Europa is Marrakech een absolute aanrader, een bestemming die enorm groeit en veel te bieden heeft.

Een waaier van steden Laat je helemaal omringen door de geschiedenis in het Colloseum. Ontdek zelf hoe hoog de Eiffeltoren is. En proef van de Aziatische sfeer in Istanbul. Nog niet verzadigd? Bekijk ons aanbod en ga op zoek naar jouw favoriete stad. Uitrusten doe je ’s avonds in je hotel. Dat zochten wij met de grootste zorg voor jou uit. En het ligt strategisch om meteen het centrum in te trekken. Een citytrip boeken? Dat begint bij Thomas Cook!

Onze citytrip bestemmingen Amsterdam - Parijs - Nice - London - Venetië - Rome - Firenze Lissabon - Sevilla - Barcelona - Madrid - Istanbul - Marrakech Berlijn - Keulen Praag - Wenen - Boedapest www.bouwpunt.be

5


culinair - wellness - weekend - actie & lifestyle

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012

culinair meer info op www.cadeaubox.be

Passie Voor Wijn Verstevig je vat op wijn! Elke wijnkenner in deze Cadeaubox laat je kennismaken met een selectie wijnen die met de grootste zorg samengesteld zijn. Vertrek op wijnreis en laat je tijdens een degustatie verrassen door de passie en kennis van een professionele wijnliefhebber. Na afloop keer je huiswaarts met een fijne selectie van twee flessen wijn binnen het gekozen thema. Wedden dat je een nieuwe passie ontdekt? Proost! De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op één wijnpakket van twee flessen wijn (2x75 cl) en een degustatie (min. drie wijnen binnen het thema) bij één van de geselecteerde wijnkenners. De degustatie is voorzien voor twee personen. De wijnen worden overhandigd tijdens je degustatiebezoek.

3w0.Punten

Bou

2w5.Punten

Bou

Ontbijt in Stijl Deze Cadeaubox leidt je langs de lekkerste ontbijttafels van het land en laat je genieten van een luxe-ontbijt voor twee waar je elke dag mee zou willen starten. ’s Morgens gaat er niets boven de geur van verse croissants en een perfect gebakken eitje. Lekker lang genieten van een gevarieerd ontbijt, krant in de aanslag, een glaasje bubbels als begeleider... gewoonweg heerlijk. We kozen steeds elegante locaties waar ook na het ontbijt wat te beleven valt. Wil je nadien shoppen in Antwerpen, Brussel of Gent of liever uitwaaien tijdens een strandwandeling? Dit doosje geeft je alle flexibiliteit. De cadeaubon in deze cadeaubox geeft recht op een luxe-ontbijt met een glaasje bubbels (cava, prosecco, schuimwijn, champagne) voor twee personen bij één van de geselecteerde ontbijtlocaties.

www.bouwpunt.be

6


De spaaractie loopt van 1 SEPTEMBER tot 31 DCEMBER 2012

SPAARACTIE

weekend - actie & lifestyle - wellness - culinair

3w5.Punten

Landelijk Tafelen Degusteer een typisch streekgerecht in een landelijk decor. Elk van deze geselecteerde restaurants heeft een rustiek karakter met een ziel, geniet van een bijzonder pittoresk kader en verleidt je met de specialiteit van de streek. Kortom, dankzij deze Cadeaubox ontdek je de mooiste stukjes ongeschonden natuur van België: de oevers van de Maas, de kustlijn, de Condroz, de Vlaamse Ardennen... Neem gas terug en laat je leiden door het ritme van de natuur.

Bou

De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op een hoofdgerecht (keuze van de chef) voor twee personen (exclusief dranken) in één van de geselecteerde restaurants.

4w5.Punten

Bou

Tafelen Zonder Grenzen Ontdek de bijzonder rijke traditie van de wereldkeuken. Verwen en verras je smaakpapillen met onweerstaanbare gerechten uit Afrika, Europa, Azië, Latijns-Amerika of het Midden-Oosten. Elk van de geselecteerde restaurants deelt de passie van exotische gerechten en neemt je mee op culinaire wereldreis. Bovendien steun je op een heel aangename manier één van de belangrijkste humanitaire organisaties: Artsen Zonder Grenzen. Geniet van elke solidaire hap! De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op minimum een tweegangenmenu voor twee personen (exclusief dranken) in één van de geselecteerde restaurants.

www.bouwpunt.be

7


culinair - wellness - weekend - actie & lifestyle

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012

culinair meer info op www.cadeaubox.be

Ciné & Diner

7w0.Punten

Eerst gezellig tafelen, daarna naar de film. De perfecte ingrediënten voor een ontspannen avondje uit. Deze originele Cadeaubox bevat leuke restaurants die allen in de buurt van een Kinepolis bioscoop gevestigd zijn. Zo kan je eerst in alle rust van je etentje genieten. De avond sluit je af met een bioscoopbezoek. Je hebt de keuze uit maar liefst 11 Kinepolis complexen verspreid over heel België. Ga je liever eerst naar de film en daarna op restaurant? Jij bepaalt de volgorde. Wij wensen je alvast veel tafel- en filmplezier!

Bou

De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op een twee-gangenmenu voor twee personen (exclusief dranken) in één van de geselecteerde restaurants en twee bioscooptickets in één van de 11 Belgische Kinepolis bioscopen.

9w0.Punten

Bou

Culinaire Ontdekkingen met Gault&Millau Deze Cadeaubox is de start van een culinaire ontdekkingstocht. Samen met de beroemde culinaire gids Gault&Millau verenigt hij getalenteerde chefs die zich toeleggen op een hoogstaande, creatieve gastronomie die fijnproevers van vandaag en morgen inspireert. Gault&Millau is één van de meest invloedrijke gastronomische gidsen. Al sinds 1969 is het dé bijbel voor fijnproevers. De geselecteerde restaurants, allen vertegenwoordigd in de editie Gault&Millau Belux 2012, behaalden een score van minstens 13/20. Met een dergelijke adelbrief ga je ongetwijfeld een gastronomische ervaring tegemoet waar je smaakpapillen lang van zullen nagenieten. De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op een culinair ontdekkingsmenu voor twee personen (exclusief dranken) bestaande uit een amuse en minimum drie gerechten in één van de geselecteerde restaurants.

www.bouwpunt.be

8


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012

SPAARACTIE

weekend - actie & lifestyle - wellness - culinair

wellness

Gastronomisch Genieten met Gault&Millau

meer info op www.cadeaubox.be

In samenwerking met de beroemde gastronomische gids Gault&Millau, leidt deze Cadeaubox je door nieuwe culinaire ervaringen. Een inventieve en creatieve keuken, gerenommeerde chefs, producten van de beste kwaliteit… alle elementen die de fijnproevers van vandaag en morgen inspireren zijn aanwezig. Gault&Millau is één van de meest invloedrijke gastronomische gidsen. Al sinds 1969 is het dé bijbel voor fijnproevers. De geselecteerde restaurants, allen vertegenwoordigd in de editie Gault&Millau Belux 2012, behaalden een score van minstens 14/20. Met een dergelijke adelbrief ga je ongetwijfeld een gastronomische ervaring tegemoet waar je smaakpapillen lang van zullen nagenieten. De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op een gastronomisch menu van de chef voor twee personen (exclusief dranken) bestaande uit 3 tot 6 gangen -afhankelijk van het gekozen adres- in één van de geselecteerde restaurants.

1u2w.P5unten

Bo

8w0.Punten

Privé-Sauna

Bou

Het is heerlijk om af en toe aan de dagelijkse drukte te ontsnappen. Soms heb je acute nood aan luxe, warmte, rust en gezelligheid. Iets wat overdadig aanwezig is in deze selectie van privé-wellnesspaviljoenen. Je wordt er verwelkomd met je partner om even op adem te komen, in alle privacy. Ontdek de weldadige werking van de diverse faciliteiten die elke privésauna biedt: verschillende sauna’s, whirlpool, infraroodcabine, zwembad, stoombad... De ideale omgeving om je lichaam en geest tot rust te laten komen. Maar wedden dat je het meest zal genieten van de exclusieve privésfeer? De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op het privégebruik (min. 2 uur) van een wellnesspaviljoen voor twee personen.

www.bouwpunt.be

9


culinair - wellness - weekend - actie & lifestyle

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012

actie & lifestyle meer info op www.cadeaubox.be

Kranten & Magazines

3w0.Punten

Bou

Deze Cadeaubox zal je geest prikkelen. Hij biedt je een brede keuze aan kranten- of magazineabonnementen die garant staan voor ontspannende, boeiende of leerrijke momenten. De laatste roddel over Paris Hilton, de nieuwste lifestyletips of een boeiende kijk op de wereldpolitiek: je vindt ongetwijfeld je favoriete lectuur! Deze Cadeaubox staat garant voor heel wat leesplezier. De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op een abonnement op een magazine of krant. De duur van het abonnement is afhankelijk van de gekozen publicatie. De krant of het magazine van je keuze wordt aan huis geleverd op één adres in België.

Mannenzaken Opgepast! Deze Cadeaubox is niet voor mietjes. Hij bevat een viriele cocktail aan belevenissen en activiteiten die alleen echte mannen aankunnen. Uiteraard zit hij boordevol belevenissen die het grote kind in elke man weer naar boven laten komen zoals paintball, karting, muurklimmen, aikido, voetbalwedstrijden en veel meer... Verder is er ruime aandacht voor de ijdele man die zonder enige schroom het wellnesscentrum binnenstapt. Met deze Cadeaubox wordt het weer een mannenwereld.

3w5.Punten

Bou

De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op een activiteit voor één tot acht echte mannen, afhankelijk van de gekozen activiteit, bij één van de geselecteerde organisatoren.

Ladies First Gezellig keuvelen met je hartsvriendinnen. In de watten gelegd worden en de laatste nieuwtjes uitwisselen. Op zondagochtend ontbijten en napraten over je leuke zaterdagavond... Deze Cadeaubox geeft je de kans om je als vrouw volledig te laten gaan. Dat kan samen met een vriendin die je veel te weinig ziet, om de kwaliteit van jullie vriendschap nog eens op te krikken door een verpozende activiteit te doen. Of wil je er liever alleen tussenuit en onbeschaamd vrouwendingen doen? Ga je gang, de Cadeaubox Ladies First is je pas naar een Woman’s World! De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op een activiteit voor één tot twee personen, afhankelijk van de gekozen activiteit, bij één van de geselecteerde organisatoren.

www.bouwpunt.be

10

3w5.Punten

Bou


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012

SPAARACTIE

weekend - actie & lifestyle - wellness - culinair

Family & Kids

5w0.Punten

Vier je binnenkort de verjaardag van je kleinste en had je er graag een bijzondere dag van gemaakt? Of is het hoog tijd om er nog eens met het hele gezin op uit te trekken? Deze Cadeaubox verenigt de allerleukste familie-uitjes. De populaire Plopsa-figuurtjes in levenden lijve ontmoeten, de indrukwekkende grotten van Han bewonderen, het Koning Boudewijnstadion, een musicalworkshop volgen... Beleef een dag boordevol dolle avonturen!

Bou

De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op een leuke activiteit voor één tot acht personen, afhankelijk van de gekozen activiteit, bij één van de geselecteerde organisatoren.

5w0.Punten

Bou

Tijd voor 2 Deze Cadeaubox geeft je de ideale aanleiding om even met z’n tweeën op adem te komen. Je hebt de keuze uit een gevarieerde waaier aan ontspannende activiteiten in het hele land: herbronnen in de mooiste thermen, fietsen aan de kust met gezellige tussenstops of de Ardennen verkennen vanop de Vespa... Je kan alle richtingen uit. Tijd is kostbaar, geniet ervan. De cadeaubon in deze Cadeaubox geeft recht op een originele, ontspannende of romantische belevenis voor twee personen bij één van de geselecteerde organisatoren.

www.bouwpunt.be

11


culinair - wellness - weekend - actie & lifestyle

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNT SPECIALS isch akoestren isole ren e van vloen en wand nds plafo

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Isolatie Accorub, Grisport veiligheidsschoenen, Mengmachines Flex: MXE 900 WR2 MXE 1100 WR3 - R 600 - R1800VR - R2000, Glasvezel chapenetten, Area new grasdal, mortelcontainer, Veiligheidsstofzuiger Flex VCE 45 LAC, Perfect Pro radio’s

Isolatie Accorub Uitmuntende akoestische contactgeluidsisolatie en uitstekende thermische isolatie voor vloer, tussenwand en plafond. Voor nieuwbouw en renovatie. Bouw.Punten verkrijgbaar op diktes 1 en 2 cm .

Glasvezel chapenetten Glasvezel chapenetten worden gebruikt voor het verstevigen van normale chapevloeren. Het glasvezel chapenet wordt halfweg de chapedikte geplaatst voor een optimale werking. Glasvezel chapenetten zijn het perfecte alternatief voor losse vezels of metalen netten. Afmetingen: 1m x 50m

Mortelcontainer (zware uitvoering: slagvaste HDPE) CE gekeurd Vorstvrij en UV-bestendig • Voorzien van kraanhaken • Naadloos gietwerk • Inhoud: ca 200L • Draagkracht: 430k • •

Area new grasdal

Grisport veiligheidsschoenen

De Area new grasmat is bestand tegen een belasting van 250 ton/m2

Hoog model, kleur zwart, bovendeel leder, S3 Veiligheidsklasse.

Mengmachines Flex Voor het mengen van zware materie zoals mortel, chape, beton. Bouw.Punten geldig op volgende types: MXE 900 WR2, MXE 1100 WR3, R 600, R1800VR, R2000

Veiligheidsstofzuiger Flex VCE 45 LAC met automatische filterreiniging, 45 L

www.bouwpunt.be

12

Perfect Pro radio’s Bouw.Punten geldig op volgende types: rockhart, toughbox, usbbox en workman


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNT SPECIALS BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Spouwankers met isolatieplug

Spouwankers met isolatieplug, klinkerdeksel Classic, Kinkerdeksels Yucon, Tegeldeksels Yucon, Marmox Thermoblock, Bouw.Punt onderdakfolie, Bouw.Punt haspel, standaard bouwplaten Wedi

ISOLFIX SB 10 x 120 x 220 ISOLFIX SB 10 x 140 x 250 ISOLFIX SB 10 x 160 x 250 ISOLFIX SB 10 x 160 x 300 ISOLFIX SB 10 x 180 x 300

Tegeldeksels YUCON

Klinkerdeksels YUCON

30 x 30 x 6 cm 40 x 40 x 6 cm 50 x 50 x 6 cm 60 x 60 x 6 cm 70 x 70 x 6 cm

30 x 30 x 10 cm 40 x 40 x 10 cm 50 x 50 x 10 cm 60 x 60 x 10 cm 70 x 70 x 10 cm

Klinkerdeksel Classic 30 x 30 x 8 cm 40 x 40 x 8 cm 50 x 50 x 8 cm 60 x 60 x 8 cm 70 x 70 x 8 cm

VE USIE NT L C X E W.PU BOU SPEL HA Bouw.Punt Onderdakfolie 1 rol = 75m2

Marmox Thermoblock

Standaard bouwplaten Wedi

50 x 140 - 50 x 190 - 50 x 90 cm

4 mm tot 50 mm dikte

Bouw.Punt kabelhaspel 40 meter, 3G 2,50 met 4 ingebouwde stekkerdozen

www.bouwpunt.be

13


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN het volledige Iluzo assortiment, PLS 300 en PLS 500

De Iluzo steen van Wienerberger.

Traditioneel gemetseld met de look van verlijmd Door de uitholling in het legvlak blijft een klassieke mortellaag van 12 mm mogelijk. Zo kunnen de stenen ook perfect vlak en gelijk worden gemetseld.

POROTHERM Lijm-Systeem: Een revolutionaire bouwtechniek! PLS 300 - PLS 500 De keramische binnenmuurstenen Porotherm PLS 300 en PLS 500 binnen het POROTHERM Lijm-Systeem verzekeren een groter rendement dankzij hun snelle verwerkingswijze, grote steenformaten en het tand-engroef systeem.

www.bouwpunt.be

14


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Façatile, KoraFleece, KoraTech, Koraflex, Flexirol, Grafirol, Alurol

Façatile, dé vlakke, natuurlijke kleipan voor hedendaagse gevels. Strak is mooi, en dat geldt zeker voor Façatile, de vlakke kleipan die speciaal werd ontwikkeld voor eigentijdse gevelbekleding bij zowel nieuwbouw als renovatie. Door haar vlak en minimalistisch design opent ze een wereld van esthetische mogelijkheden en draagt ze bij tot een strakke, op en top hedendaagse gevellook.

KoraFleece®

KoraTech®

Waterdichte en dampdoorlatende onderdakfolies. Dé oplossing voor een compleet weer- en winddicht Koramic dak en gevel.

Bij Bouw.Punt vindt u het complete gamma KoraTech technische hulpstukken voor de perfecte afwerking van het dak.

Koraflex De ideale, met de hand verwerkbare loodvervanger bij schouwafwerkingen, aansluitingen tegen opgaand metselwerk en tussen verschillende gebouwen enz.

Flexirol

Grafirol

Flexirol is een ventilerende ondervorst bestaande uit een fijn geweven doek met aan beide zijden een aluminium schort voorzien van polyester en onderaan krachtige butylkleefstrips die een duurzame bevestiging garanderen.

Grafirol is een ventilerende ondervorst met unieke microperforaties bestaande uit fijn gegolfd lood aan beide zijden voorzien van polyester.

Alurol Alurol is een ventilerende ondervorst met unieke microperforaties bestaande uit een fijn gegolfde aluminiumrol voorzien van polyester die zowel toepasbaar is onder de vorsten als de noordbomen.

www.bouwpunt.be

15


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Cedral (Siding & Siding met Click systeem), Operal en Operal dakranden

NEW

CEDRAL CLICK

De hedendaagse gevel in een ‘click’

Tand en groef systeem

Uniek montagesysteem

Cedral Click zijn decoratieve vezelcement gevelbekledingsstroken van hoge kwaliteit, leverbaar in twee uitvoeringen: cederhoutstructuur (Cedral Click Classic) en licht gestructureerd (Cedral Click Smooth).

De plaatsing van Cedral Click is zéér eenvoudig via tand en groef, de stroken worden bevestigd met een RVS clip om de 60 cm. Dit unieke montagesysteem zorgt voor een strakke moderne gevel met een hedendaagse look als resultaat. In onze plaatsingsgids Cedral Click kan u alle details vinden i.v.m. verwerking en montage van deze stroken.

Cedral Click wordt aan de langse zijden voorzien van een tand en groef systeem. Vervolgens worden Cedral Click stroken afgewerkt met diverse coatings naar-gelang dekkende kleur.

Classic houtnerf

Smooth licht gestructureerd

Eternit nv, afdeling Gevel Kuiermansstraat 1 - 1880 Kapelle-op-den-Bos - België Tel 015 71 74 43 - Fax 015 71 74 49 info.gevel@eternit.be - www.eternit.be

www.bouwpunt.be

16


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAAND PRODUCT Bouwpunt CEMII/B-M (S-V-L) 3,25

Laat de regen maar komen! Spaar Bouw. punten

op Bouwpunt CEMII/B-M(S-V-L) 32,5 UNIEKE BOUWPUNTCEMENT IN PLASTIC ZAKKEN!

cement van TOPKWALITEIT •• Belgische weersbestendige plastic verpakking stevig, milieuvriendelijk en veilig •• compact, probleemloos buiten op te slaan

Omdat voor kleinere bouw- of verbouwprojecten een silo vaak te groot is, bieden we onze producten nu ook aan in plastic zakken. Niet zomaar de eerste de beste plastic zak; we hebben ervoor gezorgd dat gebruiksvriendelijkheid, stevigheid, spatwaterdichtheid, en milieu hand in hand gaan. Vanaf nu geen verlies meer door uitval of door weersomstandigheden. Vraag meer informatie bij je plaatstelijke Bouwpunt verdeler.

www.bouwpunt.be DIAMUR-ADV-Binnenwerk CEMENT.indd 1

16/08/12 20:29

17


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE ISOVER GAMMA uitgezonderd Rollisol Plus en Isoconfort de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

ONMISBAAR VOOR HET PERFECT ISOLEREN VAN DAK, ZOLDER, MUUR OF GEVEL

Isover Vario TightTec Isover Passelec Zeer sterke en scheurbestendige afsluitklever voor luchtdichte doorgangen van alle soorten leidingen met verschillende dikte.

Isover Vario KM duplex Vochtregulerend dampscherm in polyamide. 1 rol = 60 m2.

40 m 1 rol = Isover Vario Stos EPDM element, flexibel, voorzien van een zeer sterke kleefband voor het luchtdicht afsluiten van doorgangen van alle soorten leidingen, met verschillende diameter.

Isover Vario FS1 Elastische glaswol, ingepakt in een zwarte PE-laag. Voor luchtdichte aansluitingen bij sterk hellende daken en bij timmerwerk, bijvoorbeeld voor het afdichten aan de voet van een muur.

Isover Vario KB1 Eenzijdige kleefband, extra breed voor het afplakken van de naden van het lucht/dampscherm.

Isover Vario FS2 Elastische glaswol, ingepakt in een doorschijnende PE-laag. Voor het afdichten van raamkozijnen in lichte en massieve constructies.

Vario TightTec is geschikt voor eenvoudige en tijdsbesparende luchtdichte aansluitingen van hoeken. il met uw E-pe rzorgde verlaag ve n e e n door 10 punte chtdichting lu

Isover isolatiemes Mes met enkelzijdig lemmet, speciaal ontworpen voor het versnijden van minerale wol. Roestvrij stalen lemmet met een lengte van 29,7 cm. Niet in elk Bouw.Punt beschikbaar.

Isover Vario DS Dichtingsmastiek om de lucht/damp-dichtheid aan de randen van de Vario KM duplex te verzekeren.

Ook bouw.punten te verdienen op onderstaande producten

Isover Mupan façade

Duurzame glaswolplaat voor het thermisch isoleren van spouwmuren en gevels.

Isover Party-wall Vormvaste glaswolplaat voor de akoestische isolatie van gemene muren.

Isover Flammex Dampscherm in polyethyleen voor de realisatie van een damp- en winddichte constructie. 1 rol = 50 m².

www.isover.be www.bouwpunt.be

18


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Isolerende dakelementen, Renotherm en Utherm wall dikte 110 en 120

ISOLERENDE DAKELEMENTEN Energiebesparend (ver)bouwen met een optimaal wooncomfort UNILIN, division insulation is Europees marktleider in isolerende dakelementen. Bij een dakelement zijn zowel de isolatie, kepers, onderdak en binnenafwerking verenigd in één enkel product en doordat alle dakonderdelen vooraf vervaardigd en geassembleerd worden, neemt de plaatsing op de werf een minimale tijd in beslag. Onze dakelementen bieden talrijke voordelen:

RENOTHERM Isolerende zolderelementen

een uitgebreid gamma (openschalige en sandwichelementen)

kant-en klare afwerkingen

snelle plaatsing

luchtdichte, hoogisolerende bouwsystemen volgens de recentste EPB-eisen

voldoet aan alle kwaliteitseisen

extra woonruimte

grote overspanningen tussen de gordingen mogelijk

goede brandveilige en akoestische prestaties

W NIEU

Na-Isolatie van hellende daken van binnenuit en zoldervloeren

UTHERM Isolatieplaten (PIR) Luchtdicht en energiezuinig isoleren van uw dak, wand, vloer en zolder Dankzij de isolerende eigenschappen van polyurethaanschuim (PUR/PIR) kan je met relatief kleine isolatiediktes een hoge isolatiewaarde verkrijgen, in tegenstelling tot de klassieke isolatiematerialen zoals minerale wol.

UNILIN bvba, division insulation Waregemstraat 112, 8792 Desselgem - T +32 56 73 50 91 - F +32 56 73 50 90 info.insulation@unilin.com - www.unilininsulation.com

www.bouwpunt.be

19


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Eurothane G binnenisolatie, Powerroof isolatie, Powerwall isolatie en Rectitape isolatietape

Eurothane G binnenisolatie De Eurothane® G isolatieplaat heeft een kern in hard polyurethaanschuim, aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Tussen het gipskarton en de isolatie zit bovendien al een dampscherm. Met Eurothane® G isoleert u alle muren, zolders en plafonds langs de binnenkant en zijn ze snel behang- of schilderklaar. gipskartonplaat

dampscherm

isolatieplaat

Powerroof isolatie Met Powerroof® heeft Recticel Insulation een uniek isolatiesysteem voor hellende daken ontwikkeld. Powerroof®, met zijn perfect aansluitende tand-en-groef verbinding, wordt als een doorlopend isolatieschild aan de buitenzijde van de dakstructuur geplaatst. Op die manier is het dak volledig winddicht.

Powerwall isolatie Met zijn uitstekende isolatiewaarde is Powerwall® de ideale oplossing voor het doorlopend isoleren van buitenmuren, en dit van kelder tot dak. In combinatie met het Powerroof®-systeem voor hellende daken creëert u een doorlopend isolatieschild én een goede aansluiting met de vloer met Eurofloor®-vloerisolatie (met gebruik van een isolerende bouwsteen).

Rectitape isolatietape Wie bouwt of renoveert, wil natuurlijk meteen perfect isoleren. Met de zelfklevende Rectitape® isolatietape wordt elke lage-energiewoning en elk passiefhuis nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Ook voor een standaard EPB-woning is Rectitape® een extra troef.

www.bouwpunt.be

20


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN MP2, Rotband, UP310, LUP252, LUP222, SM700, SM700PRO, SKAP, diamond board, silent board, soundshield, MP75 diamant de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

A K O E S T I S C H E WA N D E N SOUNDPROTECTION SYSTEMS

Drie systemen, EĂŠn doel www.soundprotectionsystems.be

1

2

3

DIAMOND BOARD Hard als diamant

SOUNDSHIELD Het geluidsschild

SILENT BOARD De absolute rust

Knauf SM 700 PRO

Doet al het werk! Kleefmortel, wapeningsmortel en eindlaagpleister: 3 in 1.

Knauf MP 75 Diamant Superhard spuitgips n Snelle en makkelijke verwerking n Grote weerstand tegen beschadigingen n Glad eindresultaat n Minder renovatie- en herstelwerken

n Multifunctioneel en economisch n Universeel product n Sierpleister met geschuurde of vrij gestructureerde afwerking, in natuurwit of gekleurd n Perfect combineerbaar met Knauf gevelisolatiesystemen

www.diamondline.be

www.bouwpunt.be

21


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Gyproc ACTIV air, Gyproc Rf, Gyproc WR, DuraGyp, Gygant, Gyproc ALU, Gyproc LP, Gyproc Soundblock, Gyproc Platinum de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Plots is het zo stil... SoundBlock staat garant voor een optimaal geluidscomfort tussen verschillende woningen en tussen ruimtes binnen eenzelfde woning. De unieke combinatie van de Gyproc SoundBlock-plaat en het Metal Stud SoundBlock-profiel garandeert een hoog geluidscomfort met zeer dunne wanden, die zoals alle andere Gyproc-systemen eenvoudig te plaatsen zijn.

Meer info op www.soundblock.be

Platinum, de duurzame en functionele dagkant Een duurzaam product gemaakt met duurzaam material. Om te voldoen aan het nieuwe wooncomfort lanceert Plâtres Lambert de Plâtinum 270. De standaard Plâtinum, 180 mm breed, werd ontwikkeld om te voldoen aan de standaard isolatie normen. Daar we de laatste jaren steeds beter isoleren, blijkt de Plâtinum 180 vaak te smal om nieuwbouw dagkanten af te werken. Om deze reden ontwikkelde we het 270 mm breed Plâtinum element.

SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS BELGIUM Sint-Jansweg 9 - Haven 1602 - 9130 Kallo Tel. +32 (0)3 360 22 11 - Fax +32 (0)3 360 23 80 info@gyproc.be - www.gyproc.be

nv

www.bouwpunt.be

22


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE DÖRKEN GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

A®®-DDeeDDEELTA en orren TTooeebbeeho

Gegarandeerde luchtdichtheid voor het dak Het thema luchtdichtheid wordt steeds belangrijker. Met de damp- en luchtschermen DELTA®-REFLEX PLUS en DELTA®-DAWI GP voldoet u aan alle eisen om een functionele, betrouwbare en duurzame luchtdichtheid te kunnen realiseren. De aangepaste DELTA®-toebehoren kan u eveneens hier terugvinden. DELTA®-REFLEX PLUS / DELTA®-DAWI GP Alle info betreffende deze energiebesparende lucht- en dampschermen kan u terugvinden op de rol of bij uw handelaar.

www.bouwpunt.be

23


Dit document annuleert en vervangt elk vo

Bewaring en transport In luchtdichte verpakking in een koele en droge plaats bij een temperatuur tussen + 5°C en + 25 ° C. De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 SPAARACTIE NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR Houdbaarheidsdatum : 12 maanden in de originele verpakking. WWW.DERBIGUM.BE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN IMPERBEL sa/nv Bergensesteenweg 32 – B-1651 Lot ✆ 02 334 87 00 Fax:Derbibond 02 378 14 NT ®69 E-mail: infobe@derbigum.com

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN

1/DBG/220/BE/NL/09-2010

DERBIBOND NT ® is een milieuvriendelijke, bitumineuze koudlijm, zonder enig risico bij transport en applicatie. Het is een koudlijm vrij van Vluchtige Organische Componenten (VOC). DERBIBOND NT ® wordt gebruikt voor het verkleven van bitumineuze waterdichtingsmembranen en bitumineuze onderlagen. De DERBIBOND NT vormt bovendien een waterdichte laag tussen de ondergrond en het waterdichtingsmembraan. Voordelen Perfecte en totale hechting Compatibel met nagenoeg alle bestaande ondergronden en isolatiematerialen Blijft elastisch, vangt thermische schokken op, en laat kleine bewegingen van het gebouw en waterdichtingsmembranen toe Behoudt de kwaliteit van het membraan in tegenstelling tot het vlamlassen

www.bouwpunt.be

24


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE* ATAB GAMMA * alle producten uitgezonderd Iko enertherm de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Met Polygum Carrara kiest u voor een luchtzuiverend en CO2 reducerend ecologisch dak

ECO BITUMEN DAKBAAN De luchtzuiverende bitumen dakbaan Polygum Carrara zet stikstofoxiden(NOx) en zwaveloxiden(SOx) die het broeikasgaseffect mee veroorzaken om in milieu-neutrale stoffen. De witte reflecterende minerale afwerking van de toplaag zorgt voor koeling en een aangename leefomgeving, zowel onder als op het dak. ATAB n.v. MEMBER OF THE IKO GROUP • d’Herbouvillekaai 80 • B-2020 Antwerpen • Belgium Tel. +32 (3) 248 30 00 • Fax +32 (03) 248 37 77 • info@atab.be • www.polygumcarrara.be

FABRIKANT VAN WATERDICHTING EN ISOLATIE

www.bouwpunt.be

25


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

I.R.S-International n.v. - I.R.S-Btech Europalaan 73 - 9800 Deinze Tel 09 321 99 21 - Fax 09 371 97 61 E-mail meike@irs-btech.be - Web www.irs-europe.be

OP HET VOLLEDIGE I.R.S GAMMA

FAXKaart

IRS_adv_Adimat_A4_Opmaak 1 6/09/12 15:11 Pagina 1 de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Ja, ik wens meer info. Ja, ik wens een opleiding te volgen.

BEDRIJF :

EPDM

CONTACTPERSOON : ADRES : PC :

TEL :

R U BB ER GEMEENTE :

GSM :

De keuze is aan u

FAX :

E-MAIL :

Gelieve terug te faxen naar : 09

371 97 61 of te mailen naar meike@irs-btech.be

COVER THE WORLD FOR OVER 50 YEARSTM

I.R.S-International n.v. - I.R.S-Btech Europalaan 73 - 9800 Deinze Tel 09 321 99 21 - Fax 09 371 97 61 E-mail meike@irs-btech.be - Web www.irs-europe.be

www.bouwpunt.be

26


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE WAVIN GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Wafix PVC Hulpstukken Hoogkwalitatieve hulpstukken zijn uitermate belangrijk voor betrouwbare verbindingen. Vandaar dan ook dat Wavin al zijn ervaring, kennis en inzicht heeft gebundeld om de best mogelijke PVC hulpstukken met Benor keurmerk te creëren. Wat maakt de Wafix PVC hulpstukken zo uniek?

1. Aanzienlijk minder kans op breuk door stootring in PP 2. Langere levensduur door de inzet van extra grondstofmateriaal 3. Gegarandeerd lekdicht door gepatenteerde drielippige rubberdichting 4. Meer montageflexibiliteit door grotere hoekverdraaiing 5. Extra zekerheid door vaste rubbermanchet

Wavin Devafilter voor regenwater De gepatenteerde Devafilter zorgt er voor dat regenwater op een schone en hygiënische manier kan gebruikt worden voor toiletten, wasmachine, tuin,… Regenwater komt langs de inloop binnen en valt door de inox mazen in de regenwaterput. Het vuil blijft achter in de filter. Voordelen:

1. De Wavin Devafilter heeft geen verval nodig om te functioneren 2. Gemakkelijk bereik- en manipuleerbaar en eenvoudig te onderhouden 3. Filter gemaakt van inox 4. Filter en regenwaterput onder hetzelfde deksel 5. Geschikt voor elk hellend dakoppervlak (pannen of leien)

Wafix PVC nazichtputten Met de Wafix PVC nazichtputten lanceert Wavin kwalitatieve en snel te monteren PVC nazichtputten voor aansluitingen van 110 mm. Niet alleen de prijszetting maken de Wafix PVC nazichtputten uitermate interessant:

1. Snel en eenvoudig op te bouwen dankzij de geprefabriceerde onderdelen. Geen lijm nodig, enkel glijmiddel.

2. Door de perfecte pasvorm zijn ze gegarandeerd lekvrij 3. Volledig systeem bestaande uit een putbodem, ophoogelementen en een telescopisch kader met deksel

4. Gladde wanden zorgen voor perfecte doorvloei en eenvoudig onderhoud

5. Hoge chemische weerstand 6. Uitgevoerd volgens NBN EN 13598-1

www.bouwpunt.be

27


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Biozand, Grasdal, Brievenbussen en Samba klinkers (arduinblauw en dolomietgeel)

Grasdal De betonnen grasdal laat ruimte voor het groen en laat water door. Tegelijkertijd biedt hij een stabiele basis. Hebt u nood aan extra parkeerruimte? Dan vormt deze grasdal een ideale ondergrond. Deze dal kan ook opgevuld worden met steenslag van een klein caliber

VOOR

Brievenbussen Stijlvolle brievenbus in blauwe hardsteen • Opening voldoet aan algemene richtlijnen van de Post : min 3cm breed, min 23cm lang • Verlijmd en mechanisch verankerd • Met aluminium deurtje •

NA BIO-ZAND® Onkruidwerend voegzand voor (sier-)bestrating. Verhindert de groei van onkruid Houdt de voegen waterdoorlatend • Snel en eenvoudig aan te brengen • Langdurige werking • Milieuvriendelijk, onschadelijk, veilig • Geen aanvullende onkruidbestrijding nodig • Geschikt voor nieuwe en bestaande bestrating • •

Nieuwe bestrating Na het plaatsen en trillen van de klinkers, keert u met een borstel de voegen in met BIOZAND®. Gebruik ter versteviging van het zand in de voegen een trilplaat en rij zowel recht- als diagonaal over het oppervlak en overlap telkens elke rijrichting. Door regenval kunnen voegen inzakken, daarom is het aan te bevelen de voegen na ongeveer 2 weken opnieuw te vullen tot ze volledig verzadigd zijn. Oude bestrating Verwijder eerst grondig het onkruid en mos en dit diep genoeg (diepte van de steen) zodat al het organisch materiaal verwijderd is. Het te voegen oppervlak dient volledig onkruidvrij te zijn en de voeg volledig leeg van aarde zodat BIOZAND® de voeg volledig kan opvullen. Daarna dezelfde werkwijze als bij een nieuwe bestrating. 1 zak van 25kg voor ca. 10m² (afhankelijk van de grootte van de steen en de voegbreedte)

ARDUINBLAUW

SAMBA klinkers IN-LINE getrommeld Bij de IN-LINE trommeling wordt de bovenzijde van de klinker bewerkt met computergestuurde hamertjes. Door deze techniek wordt een fijn getrommeld aspect bekomen. Dit is een uniek systeem voor speciale kleuren.

Ongetrommeld met VELLINGKANT De ongetrommelde klinker met VELLINGKANT heeft een smalle facetrand. Dit levert een mooie strakliggende bestrating op met net dat extraatje meer.

Vorstbestendig – maatvast – onderhoudsvriendelijk – duurzaam

www.bouwpunt.be

28

DOLOMIETGEEL


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE ACO GAMMA www.aco.be de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

ACO Douche,

designafwatering voor de inloopdouche! Met de Showerline douchegoot uit inox leidde ACO Douche dé revolutie in! Doucheruimten worden voortaan betegeld en de douchegoot maakt het geheel af. Ontdek nu onze nieuwe generatie Showerlines met inspecteerbaar, diepgetrokken sifon en inox rooster!

Showerline Standaard, inox douchegoot met een inbouwhoogte van slechts 65 mm, inclusief tegel.

art. 406205 Douchegoot, lengte 685 mm

art. 406208 Douchegoot, lengte 985 mm

art. 406206 Douchegoot, lengte 785 mm

art. 406209 Douchegoot, lengte 1085 mm

art. 406207 Douchegoot, lengte 885 mm

art. 406210 Douchegoot, lengte 1185 mm

Verkrijgbaar in 6 lengten met het typische en sterk gewaardeerde ACO sleufrooster.

ACO Self,

de buitenverharding onderhouden in stijl! De tuin groeide uit tot een idyllische omgeving waar we ontstressen na de zware dagtaken. We zien het tegenwoordig als een verlengstuk van de living, liefst met zo weinig mogelijk onderhoud. Deze evolutie geeft aan waarom afvoergoten een begrip werden bij de aanleg van de buitenverharding. Ze vangen niet alleen hemelwater op, het terras reinigen wordt kinderspel met een eenvoudige aftrekker. Aanvankelijk werd de vraag beantwoord met geulen met een klassiek sleufrooster uit verzinkt staal. Ondertussen is er een designaanbod om de harten van uw klanten te veroveren. Ontdek hier de Euroline Discreet en Euroline Antraciet.

Euroline Antraciet, afvoergoot met antraciet gepoederlakt rooster. Ligt perfect in balans met de donkere accenten in kleiklinkers en natuursteen.

Euroline Discreet, afvoergoot met discrete sleuf Een trendy sleufafwatering met oog voor plaatsings- en gebruiksgemak.

art. P38700 Gootelement uit polyesterbeton met rooster uit verzinkt staal, antraciet gepoederlakt, 100 cm

art. 406674 Gootelement uit polyesterbeton met opzetstuk uit verzinkt staal, 100 cm

art. P38701 Gootelement uit polyesterbeton met rooster uit verzinkt staal, antraciet gepoederlakt, 100 cm, geïntegreerde verticale uitloop Ø 110 mm

art. 406675 Gootelement uit polyesterbeton met opzetstuk en toegangsluik uit verzinkt staal, 100 cm

www.bouwpunt.be

29


WERKEN

SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE MAPEI GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Voer uw project uit met Mapei De meest geavanceerde producten en technische systemen in de bouwsector.

15 productlijnen en meer dan 1400 producten

The WORLD of MAPEI PRODUCTEN VOOR HET VERLIJMEN VAN KERAMIEK EN NATUURSTEEN PRODUCTEN VOOR ELASTISCHE EN TEXTIELE BEKLEDINGEN PRODUCTEN VOOR HET LEGGEN VAN PARKET VLOEREN OP CEMENTEN HARSBASIS PRODUCTEN VOOR AKOESTISCHE ISOLATIE PRODUCTEN VOOR DE BOUW PRODUCTEN VOOR DE STRUCTURELE VERSTEVIGING PRODUCTEN VOOR DE BETONHERSTELLING PRODUCTEN VOOR DE THERMISCHE ISOLATIE PRODUCTEN VOOR DE WANDAFWERKING WATERDICHTINGSPRODUCTEN ELASTISCHE VOEGEN EN LIJMEN BETONHULPSTOFFEN PRODUCTEN VOOR DE ONDERGRONDSE WERKEN

MAALADDITIEVEN

www.bouwpunt.be

30


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE ARDEX GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

ARDEX B12 Betonreparatiemortel op cementbasis – Voor het uitvlakken en plaatselijk repareren van gaten. Water- en weersbestendig ARDEX A828 Uitvlakmiddel voor wanden – Op gipskunststofbasis – Uitvlakmiddel met de voordelen van een snelpleister. Voor het dichten van voegen bij gipsplaten en andere platen – Pleisterwerk volgens kwaliteitsgradaties Q1-Q4. ARDEX A950 Voor het pleistern en uitvlakken van wanden en plafonds. Ter voorbereiding van tegelwerk of andere bedekkingen. Uitvlakken van vloeroppervlakken voor het leggen van tegels- en plaatbedekkingen. Voor het vullen van grotere gaten, bijsmeren van diepe sleuven – voor het uitvlakken achter tegels en andere bedekkingen. ARDEX GK Cementbasis voor voegbreedtes vanaf 4mm – Voor binnen en buiten. Cementbasis, hoge mechanische belastbaarheid en slijtvastheid, scheurvrij te belasten door dooizout, hogedrukreinigers, hoge temperturen, mineraalolie en reinigingsmiddel. ARDEX K15DR Egalisatieproduct, uitvlakproduct, niveleringsproduct, dunne cementdekvloer. Voor binnengebruik. Met verbeterde verwerkingseigenschappen, zelfglettend, scheurvrij (zelfs in dikke lagen)-. Ook te gebruiken op harde of zachte gietasfaltvloeren.

ARDEX K33 Voor het maken van gelijkmatig absorberende en vlakke oppervlakken voor het dragen van elastische en textiele vloerbedekkingen, parket en tegelbekleding. ARDEX X7G+ Voor binnen en buiten. Voor wanden en vloeren. Vervormbaar - watervast– bestand tegen vorst- voor het verlijmen van zeer fijne grestegels. Lange verwerkingstijd. ARDEX X77 Voor het verlijmen van keramisch tegelwerk, ook bij zeer harde en dichte tegels, die vrijwel geen water opnemen. Voor binnen en buiten, voor wanden en vloeren. Watervast, vorstbestendig, flexibel, zeer zuinig, gemakkelijk te verwerken. Zekerheid door vezelversterking. ARDEX X77W Zetten en leggen van tegels – speciaal voor glasmozaïek, mozaïek van porselein en keramiek, doorschijnende natuursteen en andere toepassingen waar een witte lijm gewenst wordt. ARDEX X78 Voor het leggen van (vol) keramische tegels. Voor binnen en buiten, watervast, vorstbestendig, flexibel, zeer zuinig, gemakkelijk te verwerken. Zekerheid door vezelversterking.

ARDEX X32 Flexibele legmortel met ARDURAPID-Pluseffect. Voor binnen en buiten. ARDEX FG FLEX Cementgebonden voegmortel met MICROTEC-Technologie. Voor binnen en buiten, voor vloeren en wanden. ARDEX FM schnell basalt Cementgebonden voegmortel met ARDEX MICROTEC-TECHNOLOGY. ARDEX FM Voor het voegen van tegels van gres en steengoed, vochtongevoelige natuurstenen- en betontegels,mozaïek van glas, porselein en keramiek. ARDEX Ditra FBM Speciale vloeibedlijm voor de toepassing in het systeem met Schlüter-DITRA, Schlüter-DITRA-DRAIN, Schlüter-KERDI en Schlüter-KERDI-BOARD. ARDEX FL Grijs Flexibel snelwerkend voegmateriaal. ARDEX EG8 Verenigt de positieve eigenschappen van epoxyhars voegmortels en cementaire voegmortels. Voegen van keramische tegels, platen, klinkers, splijttegels en mozaïek. Lijmen van glas- en porseleinmozaïek, op wand- en vloeroppervlakken. Grote belastbaarheid.

www.bouwpunt.be

31


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE BALTERIO GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

HOOgKWAlITATIEVE ONDErVlOErEN Balterio heeft een evenwichtig en hoogwaardig assortiment ondervloeren ontwikkeld dat ervoor zorgt dat u, in combinatie met de juiste plaatsings- en onderhoudsvoorwaarden, jarenlang zorgeloos kan genieten van uw Balterio laminaatvloer. Bovendien biedt Balterio levenslang (beperkt tot 33 jaar) garantie op de integriteit van de (klik)verbinding tussen de vloerpanelen op voorwaarde dat deze geplaatst zijn met de Balterio ondervloeren uit deze catalogus.

ComfortSound BASE De lichtgewicht ondervloer om doorgangsgeluid te dempen

Dikte 2,2 mm Afmetingen 1,2 m x 10 m = 12 m2 Sd-waarde > 100 m Transmissiegeluid -21 dB loopgeluid -21 % Drukvastheid 10,9 T/m2 Thermische weerstand r = 0,06 m2 K/W

ComfortSound PLUS De compromis lichtgewicht ondervloer om zowel doorgangs- als loopgeluid te dempen

Dikte Afmetingen Sd-waarde Transmissiegeluid loopgeluid Drukvastheid Thermische weerstand

2,5 mm 1 m x 12 m = 12 m2 > 100 m -18 dB -22 % 2,5 T/m2 r = 0,081 m2 K/W

ComfortSound PRO De zwaargewicht ondervloer om het loopgeluid te dempen en de ideale ondervloer voor ruimtes met vloerverwarming (en -koeling)

Dikte Afmetingen

2,6 mm 1 m x 6 m = 6 m2

Sd-waarde Transmissiegeluid loopgeluid Drukvastheid Thermische weerstand

> 100 m -20 dB -29 % 24 T/m2 r = 0,01 m2 K/W

www.bouwpunt.be

32


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE DEWALT GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

4,0 ah

raNGE

NI

EU

W

hET bESTE GErEEDSChaP DaT ooIT GEmaaKT hEEFT

ZELFDE PrIJS aLS 3,0 ah

ZELFDE GEWIChT aLS 3,0 ah

33% mEEr WErKTIJD aLS 3,0 ah

Waarom 4,0 ah? www.bouwpunt.be

33

2 voorstel_krant nr4_XU.indd 2

2/07/12 10:14


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE DURO GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

www.duro-diamonds.com www.bouwpunt.be

34


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE PTB GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

DE WATERDICHTE OPLOSSING COMPAKTUNA® PRO & PUTZUNA® HY & RAPOLITH®

COMPAKTUNA® PRO

PUTZUNA® HY

RAPOLITH®

www.bouwpunt.be

35


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE RECTAVIT GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Bespaar jezelf de moeite! Gebruik Rectavit Easy Fix!

Voorbereiden Voor Voorb bereide bere i n Lijm klaarmaken Alles verlijmen opkuisse Materiaal opkuisen opkui sen Opr Opruimen Opru pruimen

G60 • Supersterke, elastische montagelijm en afdichtingskit • Op MS polymeer basis • Zeer hoge aanvangshechting • Vangt spanningen en trillingen op • Overschilderbaar

Chimfix • 2K chemisch anker • Op basis van styreenvrije vinylester • Tot 1400 kg • Ook onder water te gebruiken

S20

Verlijmen van cellenbeton

Verlijmen van isolatieplaten

Rectafix

Drystone Gel

Dé oplossing tegen opstijgend vocht !

• Supersterke, elastische montagelijm en afdichtingskit • Op MS polymeer basis • Zeer hoge aanvangshechting • Oplosmiddelvrij • Snelle doorharding • Overschilderbaar

Rectavit NV • Ambachtenlaan 4 • B-9080 Lochristi Tel. +32 (0)9 216 85 20 • Fax +32 (0)9 216 85 30 • www.rectavit.be

RECTA395

Verlijmen van gipsplaten

• Neutrale blijvend elastische voegkit • Hecht op bijna alle ondergronden • Ideaal als beglazingskit • Niet overschilderbaar (gebruik dan S21-P) • Snelle huidvorming

www.bouwpunt.be

36

RECTA395_PromoadvertentieAdimat_A4.indd 1

02/07/12 08:55


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE SOUDAL GAMMA www.soudal.com

de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

www.soudal.com

Fix ALL® Crystal

s een hoogn permanent basis van een n zeer hoge cht en snelle

F

SPAARACTIE

Fix ALL® Turbo

Fix ALL® Crystal is een glasheldere, neutrale, één-component constructiekit op basis van MSpolymeer. Blijvend elastisch en zeer goede adhesie op bijna alle ondergronden.

Fix ALL® High Tack

Soudafoam X-Tra

Fix ALL® Turbo is een neutrale, elastische één-component lijmkit op basis van SMX®-polymeer met een zeer snelle krachtopbouw. Zeer snel handvast en zeer hoge eindsterkte.

Fix ALL® High Tack is een hoogwaardige, neutrale en permanent elastische lijmkit op basis van een MS-polymer met een zeer hoge aanvangskleefkracht en snelle doorharding.

Soudafoam FR

Fix ALL® Crystal

Fix ALL® Crystal is een glasheldere, neutrale, één-component constructiekit op basis van MSpolymeer. Blijvend elastisch en zeer goede adhesie op bijna alle ondergronden.

Flexifoam

Fix ALL® Turbo Fix ALL® Turbo is een neutrale, elastische één-component lijmkit op basis van SMX®-polymeer met een zeer snelle krachtopbouw. Zeer snel handvast en zeer hoge eindsterkte.

In alle richtingen te geBrandwerend polyuElastisch PU-schuim. rethaanschuim voor Vangt tot 50% voegbebruiken PU schuim dat door zijn aangepaste plaatsing van brandweging op en garanformule in combinatie werende deuren en radeert zo een duurzame met de Soudal Mega men. Brandweerstand geluids-en warmteisoadaptor een grotere tot 360 min. Benor/ latie. Akoestische isola- C&F X-Tra60 ( -1;-4) dB. Soudafoam FR Flexifoam opbrengst geeft. Soudafoam ATGLE attest in combina- Soudafoam tie RST,w= Door de onmiddellijke tie met verschillende Low Expansion. BrandFijn typesdoseerbaar In alle richtingen Brandwerend polyuElastisch PU-schuim. brandwerende klasse B2. te geexpansie worden nog rethaanschuim voor Vangt tot 50% voegbeschuim.deuren. Zeer geleidebruiken PU schuim dat meer lopende meters lijke en controleerbare door zijn aangepaste plaatsing van brandweging op en garanvoeg per bus afgeopschuiming waarformule in combinatie werende deuren en radeert zo een duurzame werkt. door de veeleisende met de Soudal Mega men. Brandweerstand geluids-en warmteisovakman ook het fijnere adaptor een grotere tot 360 min. Benor/ latie. Akoestische isolawerk zonder morsen opbrengst geeft. ATG attest in combinatie RST,w= 60 ( -1;-4) dB. kan uitvoeren. VoorDoor de onmiddellijke tie met verschillende Low Expansion. Brandzien van het gepatenexpansie worden nog types brandwerende klasse B2. Silirub P2 MA lopende meters teerde “Click & Fix” Silirubmeer deuren. systeem. voeg per bus afgeTG 10/1808) Silirub P2 is een reukloze, neutraSpeciale werkt. neutrale siliconenvoegkit met snelle le, universeel overschilderbare kit voor het afdichten van marhet afdichten ééncomponent voeg- en beglamer, arduin, blauwe steen en gen en bezingskit, conform ISO 11600 G 20 andere soorten natuursteen. de hechting HM. Ook geschikt voor sanitaire toeke bouwonpassingen. Geeft geen randzoSilirub 2 P2 vlekken in Silirub MA ef PVC. nevervuilingSilirub (donkere de steen) ATG gekeurde (ATG 10/1808) Silirub P2 is een reukloze, neutraSpeciale neutrale siliconenvoegneutrale siliconenkit met snelle le, universeel overschilderbare kit voor het afdichten van marvelvorming, voor het afdichten ééncomponent voeg- en beglamer, arduin, blauwe steen en van constructievoegen en bezingskit, conform ISO 11600 G 20 andere soorten natuursteen. glazing. Uitstekende hechting HM. Ook geschikt voor sanitaire toeop alle gebruikelijke bouwonpassingen. Geeft geen randzodergronden, inclusief PVC. nevervuiling (donkere vlekken in laan 18-20 • B-2300 Turnhout-Belgium • Phone: +32 (0)14 42 42 31 • Fax: +32 (0)14 42 65 14 • E-mail: info@soudal.com • www.soudal.com de steen)

aar deare aarnde ere sen oorenFix”

10/02/12 09:38

Soudal NV. - Belgium • Everdongenlaan 18-20 • B-2300 Turnhout-Belgium • Phone: +32 (0)14 42 42 31 • Fax: +32 (0)14 42 65 14 • E-mail: info@soudal.com • www.soudal.com

www.bouwpunt.be ONTW239_OverzichtPRO_3rijen_A4.indd 1

10/02/12 09:38

37


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN R

OP HET VOLLEDIGE NOVATECH GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

TEC7 Afdichten – verlijmen – monteren met 1 product! TEC7 heeft unieke eigenschappen: supersterk – blijvend elastisch – snelle uitharding - unieke hechting op bijna alle materialen, zelfs op vochtige ondergrond. TEC7 kan gebruikt worden voor toepassingen in zowel de bouwwereld, de sanitaire wereld alsook voor algemeen onderhoud. TEC7 vervangt montagelijm, houtlijm, PUlijm, siliconenkit, sanitair-siliconenkit, acrylaatkit en buthyleenkit. Als universele lijm hecht TEC7 op de meeste ondergronden en tast het geen kunststoffen aan. TEC7 bloedt niet door op natuursteen.

FLEX7 Alles superelastisch afdichten! FLEX7 is een superelastische afdichtingskit – 600% rekbaarheid - met sterke hechting op basis van MSpolymeren en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. FLEX7 vervangt alle andere afdichtingskitten zoals o.a. siliconenkit, acrylaatkit, buthyleenkit, siloxaankit, ... en is bovendien overschilderbaar met de meeste lakken, zelfs op basis van alkydhars. FLEX7 is uitermate geschikt voor alle afdichtings- en uitzettingsvoegen bij o.a. daken, vloeren, parket- en laminaat, sanitair, beglazing, natuursteen, ... . FLEX7 hecht zelfs op vochtige ondergronden.

X-TACK Hi-Tack montagelijm met extreem hoge eerste hechting! X-TACK7 is dé snelste montagelijm onder de MS-polymeren, is bovendien solventvrij en zakt zelfs bij 40 mm lijmhoogte niet weg. X-TACK7 heeft een extreem hoge eerste hechting waardoor vastklemmen vaak overbodig wordt. X-TACK7 werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoge montage-eisen die worden gesteld aan de binnen- en buitentoepassingen binnen de constructiewereld. X-TACK is ideaal voor het monteren van muur- en gevelbekleding, plafondpanelen, kozijnen, dorpels en vensterbanken, vloer, muurtegels en plinten, dak- en constructie-elementen. X-TACK7 vervangt lassen, bouten, moeren, schroeven, nagels, ... waardoor u veel tijd en geld kan besparen.

PUR7PLUS Gebruiksklare 1-component isolatie- en montageschuim met zeer lage expansie – brandklasse B1! PUR7 PLUS is een 1-component isolatie- en montageschuim die voldoet aan brandklasse B1, met een zeer lage expansie van slechts 20%. Ondanks de snelle uithardingstijd (60 minuten) is PUR7 PLUS blijvend flexibel waardoor het product voor de meest uiteenlopende toepassingen kan aangewend worden. PUR7 PLUS is bovendien gemakkelijk te bewerken: overschilderen, lijmen en bepleisteren. Het product dient steeds aangebracht te worden met de PUR7 GUN waardoor het uitermate nauwkeurig doseerbaar is.

TEC7CLEANER Universeel oplosmiddel voor het afwerken en reinigen van TEC7! TEC7 CLEANER is een reiniger en ontvetter, geschikt voor het verwijderen van lijmresten zonder hierbij het oppervlak aan te tasten of een vette film na te laten. TEC7 CLEANER is een universeel oplosmiddel dat uitermate geschikt is voor het afwerken van TEC7- naden en het verwijderen van niet-uitgeharde TEC7.

ANCHOR7 Professioneel verankeren, verlijmen en herstellen! ANCHOR7 is een professioneel chemisch anker voor een doeltreffende bevestiging en montage in alle bouwmaterialen, zoals beton, volle én holle steen, cellenbeton, … ANCHOR7 kan ook gebruikt worden als vulmiddel voor overbodige boorgaten en andere. ANCHOR7 kan toegepast worden op natte oppervlakken, zelfs onder water en kan aangebracht worden bij temperaturen van -5°C tot +40°C.

FLOOR7 Epoxymortel voor de vakman FLOOR7 is een idustriële troffelbare 2-component epoxymortel voor blijvende herstellingen en bekledingen van vloeren, geschikt voor binnen- als buitentoepassingen. FLOOR7 kent een onverbrekelijke hechting aan beton, steen, dals, cementmortels, tegels, hout alsook een perfecte hechting aan metalen. FLOOR7 laat zich eenvoudig verwerken zonder extra primer- of grondlagen en kleeft niet aan het truweel. FLOOR7 is toepasbaar in onbeperkte diktes en kan tot 0-niveau uitgewerkt worden zonder sterkteverlies en zonder krimp. FLOOR7 is tot 3x sterker dan beton en is water- en vriesbestendig.

www.bouwpunt.be

38


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

garandeert zowel de s de EPB-conformitei!

tanley van begin tot olledige, professionele uste oplossing.

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN Stanley, Kip, Jung, Renson, Sola, Bostitch, Kaufman, Lyra, North

Bouwen op kwaliteit...

de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Stevige waterpassen De verwerking van hoogwaardige materialen resulteren in producten waarmee je werkt beter en langer werkt.

Kwaliteit voor de professional

Tackers en toebehoren

Bouwen op kwaliteit... Bouwen Bouwen op Bouwen kwaliteit... op op kwaliteit... Bouwen op kwaliteit... kwaliteit... Bouwen op kwaliteit...

Kwaliteit in elk detail, is de JungRENSON®, garandeert zowel de De verwerking van hoogHoogwaardige gereedschappen Kwaliteit Kwaliteit in elk standaard. Kwaliteit detail, in is detail, de inOordeel elk Jungisisdetail, de deRENSON®, Jung- RENSON®, garandeert RENSON®, garandeert zowel garandeert de zowel de zowelDe de verwerking De De vanverwerking hoogvan hoogvan hoogzelfis maar! kwaliteit als de EPB-conformitei! waardige materialen resulteKwaliteit in elk elk detail, de JungJungRENSON®, garandeert zowel de De verwerking verwerking van hoogKwaliteit in elk detail, is de JungRENSON®, garandeert zowel de De verwerking van hoogvoor de tegelzetter Handgereedschap voor de metser Specialisatie in ventilatie Nieuwe, innovatieve, hoogwaarstandaard. standaard. Oordeel standaard. Oordeel zelf maar! Oordeel zelf zelf maar! kwaliteit kwaliteit als dekwaliteit EPB-conformitei! als als de EPB-conformitei! waardige waardige materialen waardige materialen resultematerialen resulteresulteren inresulteproducten waarmee je standaard. Oordeel zelf maar! maar! als de de EPB-conformitei! EPB-conformitei! materialen resultekwaliteit kwaliteit als de EPB-conformitei! waardigewaardige materialen ren in producten ren renwaarmee in beter producten waarmee je waarmee je werkt ren in in producten producten waarmee je werkt.je ren in producten waarmee jeen langer werkt beter werkt en beter werkt langer en beter werkt. langer en werkt. langer werkt. werkt langer werkt. werkt beter en beter langeren werkt.

standaard. zelf maar! dige producten die Oordeel aan de laatste wetgeving voldoen

0 // Fax: +32 3 311 79 57 // www.salco.eu, info@salco.eu

Kip Red Label staat voor Maak het Stanley van begin tot Nieuwe, innovatieve, hoogwaarKip RedKip Label Red staat Kip Label Red voor staat Label voor staat voor Maak het Maak Stanley het Maak Stanley vanEen het begin van Stanley tot begin van tot begin tot Nieuwe,Nieuwe, innovati Nieuwe, innovati eve, hoogwaarinnovati eve, eve, eersteklas eind! volledige, dige producten die aanhoogwaarde laatste Kip Red Label voor het Stanley van tot Nieuwe, innovati eve, hoogwaarhoogwaarKip Red Label staat voorstaatpremiumkwaliteit, Maak hetMaak Stanley van begin totbeginprofessionele Nieuwe, innovati eve, hoogwaareersteklas eersteklas premiumkwaliteit, eersteklas premiumkwaliteit, premiumkwaliteit, eind! Een eind! volledige, Een eind! volledige, professionele Een volledige, professionele professionele dige producten dige producten dige die aan producten die devoldoen aan laatste de die laatste aan de laatste Dé leverancier voor al uw tapes Voor de bewuste vakman! Hoogwaardige beschermingproducten grote diversiteit aan producen prijsbewuste oplossing. wetgeving eersteklas premiumkwaliteit, eind! Een volledige, professionele dige producten die aan de eersteklas premiumkwaliteit, eind! Een volledige, professionele dige producten die aan de laatste laatste grote diversiteit grote grote aan producdiversiteit aan producaan producprijsbewuste en enoplossing. prijsbewuste oplossing. oplossing. wetgeving wetgeving voldoen wetgeving voldoenvoldoen ten conti innovati eenenprijsbewuste grote diversiteit diversiteit aannue producen prijsbewuste prijsbewuste wetgeving grote diversiteit aanen producoplossing.oplossing. wetgeving voldoen voldoen ten en conti ten en nue conti ten innovati en nue conti innovati e nue innovati e e tennue en conti nue ten en conti innovati einnovatie

Salco, Delften 6, 2390 Malle // Tel: + 32 3 340 47 00 // Fax: +32 3 311 79 57 // www.salco.eu, info@salco.eu Salco, Delft Salco, enDelft Salco, 6, 2390 en 6, 2390 en 6, // Malle 2390 Tel: +//Malle 32 Tel:3 +340 Tel: 47 3 340 +0032// 47 3Fax: 340 00 // +32 47Fax: 00 3 311 +32 // Fax: 79 3 311 57 +32// 79 3www.salco.eu, 311 57 57 // www.salco.eu, info@salco.eu info@salco.eu info@salco.eu Salco, Delft enDelft 6,Malle 2390 +//32 32 340 00+32 // Fax: +32 311 57 // //79www.salco.eu, www.salco.eu, info@salco.eu Salco, Delft en 6, 2390 Malle // Malle Tel: + // 32Tel: 3 340 47300 // 47 Fax: 3 311 79357 // 79 www.salco.eu, info@salco.eu

www.bouwpunt.be

39


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE VERHOEVEN TOOLS GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

tools for professionals

www.verhoeventools.nl Super Prof biedt u een assortiment professionele handgereedschappen van een hoge kwaliteit voor de doelgroepen: Stukadoor; Droogbouwer, Tegelzetter, Metselaar, Voeger, Vloerlegger, Schilder. Bij de ontwikkeling van de producten van Super Prof wordt er nauw samengewerkt met de eindgebruiker alsmede met de bouwstoffenproducent. Hierdoor voldoen de producten van Super Prof optimaal aan de wensen van de vakman. Kenmerkend voor de Super Prof producent zijn, naast de traditionele zwarte houten handgreep, de zwart-grijze handgreep uitgevoerd met de soft handgreep, genaamd SuperSoft. Daarnaast zijn er die kenmerken als materiaalkeuze en volledige verlassing/verlijming die ertoe bijdragen tot de constante kwaliteit van het Super Prof product. Het Super Prof assortiment is inmiddels uitgebreid met de Super Prof ECO (economisch) lijn. De Super Prof ECO producten zijn kenmerkend door hun gunstige prijs-kwaliteitverhouding alsmede door o.a. de blauw / grijze SuperSoft handgreep. Dankzij andere materiaalkeuzes en productietechnieken zijn we erin geslaagd om een assortiment gereedschappen te produceren in het lager prijssegment die aansluiten bij de kwaliteitseisen van de professionele vakman.

www.bouwpunt.be

40


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE PGB GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

pgb-Europe nv is een toonaangevende groothandel met meer dan 55 jaar ervaring, gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Onze productie- eenheid in Polen vervaardigt ETA gekeurde verankeringen. Het uitgebreide productassortiment telt 35.000 artikels in voorraad. De rode draad hierdoor is de kwaliteit die we leveren. Niet alleen de productkwaliteit, maar eveneens het professionele advies, een optimale service en onze persoonlijke aanpak.

Uitgebreid assortiment verankeringen met Europese keuringen (CE/ETA) U vindt er: • algemene

verankeringen (pluggen, nagelpluggen etc)

• hollewandpluggen • kozijnbevestigingen • steigerbouw

bevestigingen

• zwaarlastankers • isolatiepluggen

Een zeer ruim assortiment van kwaliteitsvolle producten dat op de markt wordt gebracht onder pgb-fasteners® (bouten, moeren, sluitringen, schroeven, pennen, nagels, rivetten etc) en pfs+ -screws® (professionele houtschroeven).

Zoekt u bevestigingsartikelen voor houtconstructies zoals balkendragers, nagelplaten, hoeken en tuinschermsteunen, dan vindt u zeker en vast wat u zoekt in het gamma van FG-Wood connectors!

COSMOS® handgereedschap is een jong en dynamisch merk dat op korte tijd reeds een ruim aanbod van kwalitatief handgereedschap aanbiedt. Alle COSMOS® producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het gereedschap wordt steeds ontwikkeld in nauwe samenwerking met A- merkfabrikanten (oa. Duitsland, Italië, Frankrijk,...).

www.bouwpunt.be

41


SPAARACTIE

De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE REHAMIJ GAMMA Assent, SafeWorker, Grisport, Redbrick, 3M, Kixx en Caterpillar de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Assent

Assent® producten zijn uitvoerig getest en volgens Europese wet op PBM goedgekeurd. Met een juiste balans tussen prijs en kwaliteit is de werkkledij functioneel en duurzaam. Hierdoor is een langdurige en comfortabele draagperiode gegarandeerd. Kortom: Duurzame kwaliteit met een moderne uitstraling.

3112 Werkbroek

3120 Montagebroek

· 65% polyester 355 katoen-twill 310 gr/m2 · Metalen verdekte YKK ritssluiting · Drievoudig gestikte naden · Elastische tailleband · Hamerlus en telefoonzak · Dijbeenzakken, één voorzien van klep met klittenband en een pennenzakje · Duimstokzak · Slijtvaste Cordura® kniezakken met opening voor kniekussen aan de onderzijde · Achterzakken voorzien van klep met klittenband · Kleuren: khaki/zwart, antraciet/zwart, zwart · Maat 44 - 64

· 65% polyester 355 katoen-twill 310 gr/m2 · Metalen verdekte YKK ritssluiting · Drievoudig gestikte naden, elastisch verhoogde (taille) band · Dubbele zakken voor, grote bovensteekzakken · Afritsbare gereedschapszakken · Hamerlus en telefoonzak · Dijbeenzakken, één voorzien van klep met drukknopen en een pennenzakje · Duimstokzak · Slijtvaste Cordura® kniezakken met opening voor kniekussen aan de onderzijde · Afritsbare onderpijpen · Achterzakken voorzien van klep met klittenband · Kleuren: khaki/zwart, antraciet/zwart, zwart · Maat 44 – 64

SafeWorker® PRO

SafeWorker® staat voorbetrouwbaarheid in kwaliteit. De 50 jaar ervaring in productie van handschoenen ondersteund dit standpunt. Het continu ontwikkelen van nieuwe artikelen die het comfort van de gebruikers verhoogd is het uitgangspunt. Alle handschoenen voldoen aan de huidige PBM normen en wetten. Op de verpakking is te zien voor welke toepassing de handschoen geschikt is. Alle handschoenen zijn voorzien van een gebruiksaanwijzing. SW 17 PRO Winterhandschoen, Rondgebreid grijs acryl/katoen/ polyester garen, Grijze latex palmcoating. Maten 9 & 10 CE cat. 2 EN 388/EN 511

SW 59 PRO Rondgebreid grijs mêlee nylon/glasfiber/elasthan garen, Grijze PU palmcoating Maat 10 CE cat. 2 EN 388/EN 511

SW 56 PRO Winterhandschoen, rondgebreid rood nylon/acryl garen, Grijze latex knokkelcoating Maten 10 & 11 CE cat. 2 EN 388/EN 511

SW 80 PRO Rondgebreid ecru polyester garen, Gelamineerde oranje latex palm Maat 10 CE cat. 2 EN 388

SW 57 PRO Rondgebreid bruin mêlee nylon/elasthan garen, Antraciet latex NFT palmcoating Maten 9 & 10 CE cat. 2 EN 388/EN 511

SW 85 PRO Rondgebreid geel polyester/katoen garen, Groene latex crinkle palmcoating Maten 9 & 10 CE cat. 2 EN 388

www.bouwpunt.be

42

SW 88 PRO Rondgebreid grijs nylon garen, Antraciet latex crinkle coating Maten 9 & 10 CE cat. 2 EN 388 SW 7195 PRO Rondgebreid grijs nylon garen, Zwarte HPT® palmcoating Maten 9 & 10 CE cat. 2 EN 388 SW 7194 PRO Rondgebreid zwart nylon garen, Zwarte PU palmcoating Maten 9 & 10 CE cat. 2 EN 388


De spaaractie loopt van 1 OKTOBER tot 31 DECEMBER 2012 NIET ALLE PRODUCTEN VERMELD IN DEZE CATALOGUS ZIJN BIJ ALLE BOUW.PUNTEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR

SPAARACTIE

BOUW.PUNTEN TE VERDIENEN

OP HET VOLLEDIGE SNICKERS GAMMA de voorgestelde producten zijn slechts een greep uit het volledige assortiment

Snickers workwear vervaardigt en verkoopt werkkleding voor de professionele vakman. De Snickers workwear producten staan bekend voor hun kwaliteit, hun functionaliteit en hun vernieuwende oplossingen. Snickers Workwear is marktleider op gebied van de productontwikkeling van werkkleding. We bieden onze klanten en eindgebruikers oplossingen en een kwaliteitsservice, met producten die een unieke functionaliteit en een hoog comfort bieden, om nog productiever te kunnen werken. Kwaliteit is belangrijk voor ons. De doorgedreven testen en procedures voor kwaliteitscontrole worden uitgevoerd op elk niveau van het productieproces, van het moment dat de designer zijn tekentafel verlaat tot de uiteindelijke kwaliteitslabeling.

kwaliteit, functionaliteit en vernieuwend

We zorgen voor een optimale functionaliteit en duurzame, betrouwbare kleding die aangepast is aan de zwaarste omstandigheden. Alle mogelijkheden zijn uitgetest door eindgebruikers. We streven ernaar om duurzame kledij te ontwerpen met een tijdloos en functioneel design. Al onze kleding is ontwikkeld met de passie om tegemoet te komen aan de behoeften en eisen van professionals op de werkvloer. We bieden een compleet gamma werkkledij aan waarmee elke vakman in verschillende situaties en alle weersomstandigheden probleemloos zijn werk kan uitvoeren. www.snickers.be

www.bouwpunt.be

43


e r e a v Otte

ARDE A N E OUD

Ottevaere Bouwmaterialen n.v. Meersbloem-Leupegem 21 9700 OUDENAARDE Tel. 055 31 10 26 - Fax 055 31 91 26 info@ottevaere.be - www.ottevaere.be

Happy Moments - spaaractie  

Spaaaractie enkel geldig voor BTW-plichtigen. Geldig van 1 oktober t.e.m. 31 december 2012.