Matchprogram 2020

Page 1

Ö

RE

BR

1 9 7 7

O

MATCHPROGRAM 2020

K

SY

R

A

ÖREBRO SYRIANSKA IF - OREBROSYRIANSKA.COM - 1977

IA NS

RÖD PMS 1797 GUL

ÖREBRO SYRIANSKA IF:S HUVUDPARTNERS

OFFICIELLA SAMARBETSPARTNER TILL ETTAN (OrebroSyrianska.com)

1


STYRELSEN & ORGANISTATION

Organisation

Visionen

Örebro Syrianska IF:s organisation ser ut enligt följande:

För att tydliggöra och konkretisera föreningens vision indelas den i olika riktningar med definierade delmål:

√ √ √ √

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ. Mellan årsmöten är styrelsen föreningens högsta beslutande organ. En del arbete utförs av utskott & kommittéer. Det operationella sportsliga ledarskapet utförs av den sportsliga ledningen

Allmänt om klubben Örebro Syrianska IF grundades 1977 till en början som ett korplag. Verksamheten kom igång tidigt och är några månader äldre än sin broderförening Syrianska FC i Södertälje som idag spelar i division 2.

√ √ √ √ √

Att sportsligt hålla oss kvar i division 1. Ta socialt ansvar för föreningens ungdomar. Ha en ekonomi i balans och uppfylla samtliga gällande krav från myndigheter och svensk fotboll (Ettanfotboll). Ha ett starkt varumärke som skapar mervärde för sponsorer och samarbetspartners. Fair Play genomsyrar verksamheten.

För att uppnå alla dessa mål skall föreningen genomsyras av gemensamma värderingar som ligger till grund för vår verksamhet. Våra ledord är glädje, engagemang och framgång.

Idag år 2020 är Örebro Syrianska IF hemmahörande i Ettanfotboll. År 2019 var Örebro Syrianskas sjätte år i division 2 och slutade på en 1:a plats.

RE

R

BR

1 9 7 7

O

A

Officiella sida: Örebro Syrianska IF Syrianska Kulturcentret, www.orebrosyrianska.com E-post: info@orebrosyrianska.com Varbergagatan 258

K

√ MARKNADSFÖRING √ HEMSIDOR √ FOTO & BILD

SY

MK media Web & Graphics

Mattias Kurt 073- 613 94 90

Ö

GRAFISK FORMGIVNING

IA NS


TRÄNARHISTORIK & SERIETILLBEHÖRHET 1977 -1984 Klass 2 reserv

George Barsom

1992 Division 6

1985 -1987 Division 6

1988 - 89 Klass 2 reserv

Jose Espinoza Jose Espinoza

1993 Division 6

1990 Division 6

1991 Division 6

Tony Berg

Milivoj Stojanovic

1994-95 Division 5

1996 Division 5

Ossie Selimovic Milivoj Stojanovic Milivoj Stojanovic

Mats Johanson

1997 Division 4

1998-99 Division 5

2000 Division 6

2001-02 Division 5-4

2003 Division 5

Edo Rakovic Suleyman Celik

Ingen tränare

Melke Alan Abgar Barsom

Dick Almqvist

Melke Alan

2006 Division 4

2007 Division 3

2008 Division 3

Melke Alan

Melke Alan

2004 Division 4 Erkan De Basso Adrian Bulut

2009-10 Division 3 Hans Källen Peter Göransson

2015 -2019 Division 2 Barsaum Cicek

2005 Division 4

Arne Skotte Melke Alan Erkan De Basso

2011 Division 3 Nuri Abrahamsson Basel Gorgis

2012 Division 3

2013-14 Division 3

Håkan Juhlin Barsaum Cicek

Barsaum Cicek

2020 Ettan Norra Barsaum Cicek

3


Styrelsen är ödmjuk inför uppgiften och är öppen för tips och hjälp. Du som kan och vill hjälpa till är välkommen att kontakta oss. Vi vill tacka våra samarbetspartners som ökar hela tiden. Låt oss tillsammans växa och bli ännu starkare. Vi är medvetna om att ett hållbart samarbete förutsätter att båda parter gynnas av samarbetet. Vi vill även tacka våra engagerade supportrar. Kom ihåg att ni är ambassadörer för föreningen! Även om vi under rådande Covid-19 utbrott inte kommer att kunna ha stora uppslutningar hoppas vi fortfarande på er support via sociala medier. 4

RE

1 9 7 7

O

A

R

BR

K

SY

Med stödet från supportrar, samarbetspartners och funktionärer har föreningen de senaste två decennierna stadigt och målmedvetet utvecklats och ständigt nått högre divisioner. Spel i högre divisioner ställer också högre krav på organisation och ledarskap.

Ö

STYRELSENS ORD

IA NS

Med stödet av våra supportrar RÖD PMS 1797är allt och samarbetspartners möjligt!GUL Styrelsen Örebro Syrianska IF


Varför ska man sponsra ? Sponsring utgör den viktigaste delen i vår verksamhet och all form av stöd gagnar oss i vår strävan att uppnå våra mål och vision. Som företag eller privatperson vill man antingen sponsra för att synas eller så sponsrar man för att visa var man har sitt hjärta.

MARKNAD

Därför vill vi i Örebro Syrianska IF erbjuda dig och ditt företag en mängd olika sponsorpaket som vi själva utvecklat för våra sponsorer eller att vi tillsammans med dig syr ihop ett paket som passar dig och din önskemål bäst.

I Örebro Syrianska IF Strävar vi efter att: √ Nå ut med en tydlig och positiv profilering av våra sponsorer. √ Exponera sponsorerna tydligt & koncentrerat. √ Våra sponsorer ska komma i besittning av goodwill. Sponsring handlar för oss i Örebro Syrianska IF inte enbart om pengar utan även om att bygga upp en relation. Låt oss odla en långsiktig relation och tillsammans marknadsföra varandra. Detta ömsesidiga behov mellan oss som förening och dig som företag kan nyttjas till att åstadkomma lyckade samarbeten i sponsorprojekt.

Barsom Oktay 072- 312 30 43 barsom.oktay@orebrosyrianska.com

Vill du vara en del av att: √ Forma framtidens Örebro Syrianska IF √ Utveckla egna talanger och ledare √ Värna om framtida utveckling och engagemang inom vår förening Då ska du sponsra Örbro Syrianska IF Vi har flera olika paket för alla företag. Stora som små. För mer information angående sponsring och presentationsmaterial kan ni kontakta vår marknadsansvarig.

5


INTERVJU

SUPPORTRARNA HAR NÄSTAN EN LIKA STOR DEL SOM OSS SPELARE OCH LEDARE UNDER SÄSONGEN Stefan Hansson gör i år sin sjunde säsong i Örebro Syrianska. Klubben har för första gången i historien avancerat till ettan och jämfört med tidigare år kommer det att visa sig vara mer betydelsefullt med spelare som har rutin. Hur ser du på din tid i Örebro Syrianska och hur tycker du att klubben har utvecklats sen du kom hit? Min tid i Örebro Syrianska har varit fantastisk! Det har varit tillfredsställande, lagandan som vi har i syrianska finns inte i många andra klubbar! Detta blir min sjunde säsong i klubben och under dessa år tycker jag klubben har utvecklats enormt mycket! Organisationen utanför planen har blivit mycket bättre och seriösare på senare tid. All eloge till dem som jobbat med dessa frågor under åren från styrelsemedlemmar till ledare! 6

Vad har du för förväntningar på laget och vad är din personliga målsättning under säsongen ? Mina förväntningar på laget är att bygga vidare på det vi hade förra säsongen, Vi vet om att högsta nivå är hög men vi behöver höja vår lägsta nivå för att bli ett stabilt division 1 lag. Som nykomling är det viktigt att hålla sig kvar i serien. Min personliga målsättning är att hålla mig skadefri och spela så många matcher som möjligt och även att göra fler poäng än förra säsongen. Hur är formen inför säsongsstarten? Formen känns bra! Vi har kört hårt inför säsongsstarten, hög intensitet på träningar och ledarna har sett till så att vi är redo för säsongen!


Du har som välbekant gjort flera mål i Syrianskatröjan. Kan du beskriva hur det känns att näta ett mål som Syrianskaspelare? Det är alltid lika kul att göra mål för klubben i ens hjärta, men vi har lite fler supportar och eldsjälar än andra klubbar i division 1-2. Att få se dem jubla efter ett mål är en fantastiskt känsla! Vi hoppas ju gladeligen att få se flera mål ifrån dig denna säsong. Vad tror du om det? Mål är inget jag egentligen tänker på, men självklart hoppas jag på att göra fler mål än förra säsongen!

Måste även hylla Barsaum som tränare och ledare! Han har gjort ett obeskrivligt arbete under dessa år! Hur viktig del tror du att supportrarna är för laget för att man ska lyckas med sin målsättning iår? Supportrarna har nästan en lika stor del som oss spelare och ledare under säsongen. De är grymma! Under hösten förra säsongen kände vi oss oslagbara på hemmaplan tack vare dem! Jag hoppas vi fortsätter på samma spår i ettan! Tihe Suryoye!

Vilka överraskningar tror du att laget kan stöta på i sin historiska säsong i Ettan? Jag tror att vi kommer stöta på riktigt bra lag under säsongen. Vissa matcher kommer vi inte att föra som vi är vana vid. Extra viktigt då är att hitta ett sätt att vinna dessa matcher också. Allt blir lite tuffare i ettan, tempot i matcherna kommer vara högre. Det tror jag blir den största skillnaden. Vad var det som fick dig att välja Örebro Syrianska IF från början? Vilken var den avgörande faktorn till att du valde just Örebro Syrianska? När jag skrev på för Syrianska så kände jag att klubben hade något på gång. Man hade höga målsättningar och ville utveckla klubben och det sportsliga framtiden. Den stora faktorn till att jag valde Syrianska var att jag ville bära Syrianskatröjan och representera mitt folk! Men Barsaums fotbollsfilosofi hade en stor betydelse i mitt beslut, det kändes rätt.

7


UNGDOM

PROVTRÄNA MED ÖREBRO SYRIANSKA IF ’S UNGDOMSLAG BILD: WWW.NA.SE Är du sugen på att prova på att spela i något av våra roliga och framgångsrika lag i Örebro Syrianska? Vårt motto är ”Syrianska, hetaste laget i stan” och vi gör vad vi kan för att leva upp till detta! Ta chansen att provspela i något av våra lag och känn på vår framgångsrika och utvecklande miljö tillsammans med våra duktiga och engagerade tränare. Detta tillsammans med våra erkänt duktiga spelare! Vi tränar 2-3 gånger i veckan och spelar seriespel i 5, 7, 9 eller 11-manna serier (beroende på ålder). På vintern deltar vi i seriespel och tränar inomhus. Utöver detta deltar vi i många cuper och turneringar både i och utanför Örebro. Välkommen att kontakta oss för att diskutera en provträning för just dig! Vi föredrar att du tar med dig en förälder när du kommer på din första provträning med oss men detta är inget

I dagsläget har vi lag i följande åldersklasser och vi ser löpande över vår möjlighet till att starta nya lag. Befintliga lag: U16/U19 (Akademilag), F06/07, P08/09, F08/09, F10, P10, P11, F11/12, P12, P13, F13/14, P14. Är du intresserad? Tveka inte utan hör av dig redan idag! Maila oss din intresseanmälan på ungdom@orebrosyrianska.com så kontaktar vi dig.


se matchen live! www.sportexpressenplay.se


ALLT ANNAT ÄN EN BANK På Aros är vi experter på företagsfinansiering. Men trots att vi gör samma saker som banken är vi inga direktörer, vi är entreprenörer. Vi har tagit bort det omständiga, det krångliga och svåra. Kvar finns det enkla, snabba och personliga. Det gör oss till allt annat än en bank. Aros Kapital en del av Mellby Gård


FAKTURAKÖP | FÖRETAGSLÅN | LEASING | INKASSO

FÖRETAGSLÅN På Aros får du en partner som enbart arbetar mot företag och som genom våra finansieringslösningar hjälper företag att växa. Tack vare vår expertis och erfarenhet från branschen erbjuder vi en snabbare och smidigare bedömning än våra traditionstyngda kollegor.

FAKTURAKÖP Finansiera dina fakturor hos Aros. Fakturaköp ska vara enkelt, flexibelt och kostnadseffektivt. På Aros betalar du därför bara för det du nyttjar vilket innebär att istället för långa löptider och uppläggningsavgifter arbetar vi med en enklare modell. Administrationsavgift per hanterad faktura och en kreditavgift, vilket är ett procentvärde av fakturans totalbelopp. Du kan med Aros fakturaköp välja att sälja en faktura eller hela reskontran därefter sköter vi administration och uppföljning så att du kan fokusera på verksamheten, inte likviditeten.

LEASING Hos oss kan du leasa allt som går at leasa på ett och samma ställe. Leasing passar för dig som är i behov att investera i tillgångar men som inte vill binda kapital i objekten. Det lämnar utrymme för ditt företag att använda sitt rörelsekapital för löpande utgifter istället för att låsa in det på en investering.

INKASSO Aros Kapital erbjuder en inkassotjänst med specialiserade rådgivare inom business to business. Vi ser över dina behov och önskemål tillsammans. Därefter tar vi fram en modell som passar just ditt företag. Som samarbetspartner erbjuder vi ett nära samarbete med professionell rådgivning och kundanpassade kravhanteringsprocesser. För Aros är det viktigt att vårda kundrelationen samtidigt som vi agerar proaktivt, professionellt och rådgivande. www.aroskapital.se - 031-83 36 70Utan kunder behöver vi inga assistenter och utan assistenter har vi inga kunder – så enkelt är det och det är för er vi arbetar!

www.fmfassistans.se • 019- 609 04 20
SPELARE & LEDARE

Dildar Caliskan

Basel Gorgis

Owen Wallis 16

Andreas Carlstrรถm

Claudiu Neagu

Viktor Franssila

Erik Sachs

Michel Hernandez

Mirza Turan


SPELARE & LEDARE

Stefan Hannason

Eliyo Turkan

Kevin Johansson

Tobias Nilsson

Philip Malky

Nabil Osman

Laurie Bell

Marcus Karlsson

Rabi Mourad 17


SPELARE & LEDARE

Linus Lamu

Yoan Fellrath

Martin Alp

Kristian Destici

Du som Du kund som Du i fokus kund som ikund fokusi fokus Kom in så Kom ritarin Kom visåditt ritar inbadrum såviritar ditt vi badrum i 3D dittbild. badrum i 3D bild. i 3D bild. Från ritning Fråntill ritning Från verklighet. ritning till verklighet. till verklighet.

18

Ebrima Jaiteh

Charbel Coskun


SPELARE & LEDARE

Barsaum Cicek

Jan Hermez

Albin Blomberg

Fredrik Biรถrs

Anel Coralic


Din personliga Nonfood leverantör

Bli kund hos oss, så får Du en värdecheck på 500:-

Vill du synas här?

www.diskteknik.se

0771 - 120 120W W W. S P E N D R U P S . S E

Ett bryggeri i världsklass Vi är Spendrups, det svenska

familjebryggeriet. I dag arbetar den femte generationens familjemedlemmar inom

företaget, med Fredrik vid rodret som vd

och Johan, Anna, Ulf, Axel och Hedda som aktiva eldsjälar djupt inne i hjärtat av vår

verksamhet. I vår familj ingår givetvis också alla våra 1100 medarbetare, som bland annat jobbar i Grängesberg, Hällefors, Visby och Vårby.


VI ÄR ETT FAMILJEFÖRETAG – PRECIS SOM MÅNGA AV RESTAURANGERNA VI ARBETAR MED

Vi är också lite mindre än de allra största grossisterna och månar om att ha en personlig och nära relation med våra kunder. Med oss får du också en kunnig partner som kan livsmedel och hjälper dig välja rätt produkter, levererar snabbt på sena beställningar och hjälper dig utveckla ditt sortiment.

KONTAKTA OSS SÅ BERÄT TAR VI MER – VÄLKOMMEN TILL SKARA GROSS! 0510-30 10 40 info@skaragross.se www.skaragross.se Skara Gross AB Björkhagsgatan 9 531 40 Lidköping


Lokalt och nära i Ă–rebro

lfbergslagen.se


Vår vision Backupbemanning är det personliga, engagerade och lokala bemannings och rekryteringsföretaget. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vårt mål är att skapa framgång för individer och organisationer.

Om oss Backupbemanning specialiserar sig för närvarande på att erbjuda kompetent och driven personal inom följande inriktningar: Industri, Lager och transport.

Transportgatan 4, 702 27 Örebro

Vi utför olika typer av transporter!

076-391 31 11 www.backupbemanning.se info@backupbemanning.se


Storgatan 4 703 61 Ă–rebro Tel 019-609 07 00 orebro@notar.seZ

A R

B

A

SNABBGROSS 20


1 m sedan

Grossistpriser

2 m sedan

Fri frakt

3 m sedan

Snabba leveranser

FUNDERAR DU ÖVER EN NY MOBIL?

DÅ HAR DU HITTAT RÄTT

Grossistpriser på nätet! Besök vår onlinebutik Telegrossen.se Vi tillhandahåller mobiler, surfplattor tillbehör och annat kul! FÖ R M E R I N FO R M A T I O N

W W W . T E L E G RO S S E N . S E


SVENSK CATER ÖREBRO ditt självklara alternativ när du handlar lokalt! Besök oss på svenskcate r.se

Hos oss kan ni äta en trevlig middag eller ta med er maten hem till förmånliga priser! Vi har en bar som serverar sköna drinkar och spelar skön musik! Vi tar även emot större sällskap/sittningar och skräddarsyr er kväll som ni vill och önskar! Dagens lunch serveras mån - fre 11.00 - 14.00. Välkomna till er sköna kvarterskrog!

Drakenbergsgatan 1c, 702 19 Örebro - 019- 331422 www.restaurangtybble.se - info@restaurangtybble.se


STJÄRNSPONSOR

Aros Kapital

HUVUDSPONSOR

Debora Diskteknik Ömsa Bil Bjurfors HTH Köksforum Örebro Spendrups FMF Assistans

DIAMANTKLUBBEN

Skara Gross Rejmes Örebro Veho Bil Örebro Backup Bemaning & Transport Länsförsäkringar Bergslagen (Bank & Försäkring)

GULDKLUBBEN

Notar Örebro Telegrossen.se Bazar Snabbgross Svensk Cater Tybble Restaurgan Sjödins Stenhuggeri Fresco Fratelli Örebro Kakel Klinker AB NBE Örebro Schakt & Mark Caparol Örebro Ölhall Pennybridge Roasters Kaffemästaren Fox Ekonomi Johnells FG Larsson Tryckeri Cleverrex RC Bygg Titan Bygg Hjalmar Hotels Sauf

SILVERKLUBBEN

Sallad Inn Frendo Mellringe Meetab ByggFokus Ballonglandet

SPONSORER

Berga HRF Förmedling Texas Long Horn Örebro Satin Trygghandel.se AM Construction Rice & Noodles Götmars Home Electrolux Grekiska Grill & Bar Örebro Öster A-Återvinning Subway Jetpak Ica Eko Mellringe Dannes

BRONSKLUBBEN

Tybble Frisören Restaurang Venus Kvalita hemtjänst Snabbgross SAAF Restaurang Paloma Zenobia Profil & Reklam Lillåns Grill & Pizzeria Hercules Melius Assistans Restaurang Rio Konditori Vasa MGBTruck Däckgrossen Kristdemokraterna Örebro

ETTAN HUVUDLEVERANTÖRER

Ettanfotboll NEH Adidas Svenska Spel Sportexpressen Nerikes Allehanda

LEVERANTÖRER Stadium Nike

SAMARBETSPARTNER

Let’s Go Buss MK Media Web & Graphics S:ta Mariakyrkan Syrianska Kulturcentret Örebro

31


Rejmes

BEGAGNAT Vi tycker att det ska vara enkelt och tryggt att köpa begagnad bil. Därför har vi skapat Rejmes Begagnat. Gör en trygg, smidig och lite smartare begagnataffär.

2 ÅRS GARANTI När du köper ny bil vill vi att du slipper obehagliga överraskningar Därför erbjuder vi två års garanti på begagnade bilar. En av marknadens mest generösa garantier*.

BYTESRÄTT Hos oss är bytesrätt på begagnade bilar en självklarhet. Byt inom 30 dagar om bilen du köpt blev fel**.

KVALITETSKONTROLL För att säkerställa att din bil är fri från fel så att du och din familj ska åka tryggt i er nya bil, kontrolleras den på över 70 punkter. Eventuella skador åtgärdas alltid innan försäljning.

JÄMFÖR PRISER Vi jämför och prisjusterar dagligen våra bilar med hänsyn till marknaden. Det gör att alla kunder erbjuds samma pris.

PROVKÖR Upplev och provkör din nya bil innan du bestämmer dig. Provkör flera olika bilar för att hitta den som passar just dina behov. Alla begagnade bilar finns tillgängliga för provkörning hos oss. Läs mer och hitta din nya bil på rejmesbegagnat.se

*Garantin gäller alla begagnade bilar som är upp till fem år gamla och har gått max 10 000 mil. **Bytesrätten gäller byte till en likvärdig bil i samma eller högre prisklass inom 30 dagar och max 100 mil. Kostnad för bilvård, avmontering av eventuella tillbehör, hjulskifte och eventuella skador som uppstått under perioden tillkommer. ***Innan våra bilar finns till försäljning på rejmes.se passerar de verkstaden för kontroll och iordningställande. Håll utkik efter nyinkomna bilar på rejmes.se. Vi reserverar oss för ev tryckfel.


NORRKÖPING Finspång Söderköping Valdemarsvik

LINKÖPING Tornby Mjölby Åtvidaberg

ÖREBRO Askersund Hallsberg Lindesberg

kontakt@rejmes.se 011-21 90 00 rejmes.se


TÄNTNING AV VÅTRUM GJUTNING BADRUMSRENOVERING

PLATTSÄNTTNING FLYTSPACKLING Du som kund i fokus

10% 073 969 63 73 www.kakelklinkerab.se

Kom in så ritar vi ditt badrum i 3D bild. Från ritning till verklighet.

019 - 16 10 10

Ta ck j ä r n sg a t a n 1

www.kakelbutikenorebro.seDIN TOTALA BYGGENTREPENÖR MED KUNDEN I FOKUS TitanBygg är ett etablerat företag med gedigen erfarenhet inom branschen. Vi åtar oss gärna totalentreprenad och kan då leverera hela projektet från förberedande markarbeten till färdig byggnad. Vi arbetar också med till- och ombyggnationer, invändiga och utvändiga renoveringar, alla typer av mark- och trädgårdsanläggningar samt projekt som badrums- och köksrenoveringar. TitanBygg äger småhusföretaget WadköpingHus AB som tillverkar egna prefabricerade väggelement som innebär att ni som beställare endast har en kontakt för hela projektet och tar del av effektiva processer med konkurrenskraftiga priser.

i n f o @ t i t a n b y g g . s e w w w. t i t a n b y g g . s e 0 1 9 7 6 0 6 6 0 0


Genom vårt team av erfarna och kompetenta ekonomer och redovisningskonsulter kan vi erbjuda dig som företagare den hjälp du behöver med din ekonomi. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer.

073 - 553 35 68 www.foxekonomi.se info@foxekonomi.se

Afrem Oktay

Philip Kavak

073 -553 35 68

073 - 617 78 69

afrem@foxekonomi.se philip@foxekonomi.se Rabi Mourad Sait Oktay 073 - 643 25 43

073 - 675 06 26

sait@foxekonomi.se

rabi@foxekonomi.seVi kan kaffe. Vi hjälper dig och ditt företag till en godare och mer hållbar kaffeupplevelse. Vi har helhetslösningar för alla typer av företag oavsett storlek.

Kaffemästaren Drottninggatan 7 702 10 Örebro www.kaffemastaren.se

Vi älskar kaffe. Det är den enkla sanningen bakom Pennybridge Roasters. I det lilla kafferosteriet i Örebro driver vi en småskalig produktion som bygger på lång erfarenhet, kärlek till hantverket och bönor av högsta kvalitet. Välkommen till vår värld av kaffe! www.pennybridgeroasters.com


O

A

SY

R

BR

1 9 7 7

K

Ö

RE

IA NS

RÖD PMS 1797 GUL

GEFLE IF FF

IFK LULEA

IF BROMMAPOJKARNA

IK FREJ TÄBY

IF SYLVIA

KARLSLUNDS IF HFK

IFK HANINGE

IF KARLSTAD FOTBOLL

Gefle IF Fotboll är en svensk professionell fotbollsklubb från Gävle som utgör fotbollssektionen i alliansföreningen Gefle IF. Föreningen är Sveriges äldsta ännu existerande flersektionsförening, bildad den 5 december 1882. IF Brommapojkarna, även kal�lad ”BP”, är en fotbollsförening i Bromma, Västerort, Stockholm, som bedriver fotbollsverksamhet. Bildades 1942. IF Sylvia, egentligen Idrottsföreningen Sylvia är en förening från Stockholm grundades 1922.

IFK Haninge är en idrottsförening från Norrköping grundades 2004.

IFK Luleå, egentligen Idrottsföreningen Kamraterna Luleå, grundad 20 september 1900, är en idrottsförening i Luleå där man är stadens största fotbollsklubb.

IK Frej Täby grundades 1968 av Åke Berghagen och hans kompisar.

Karlslunds IF HFK är herrsektionen för fotboll i den svenska idrottsföreningen Karlslunds IF i Örebro. Grundades 1920.

IF Karlstad Fotboll grundades 2020 då Karlstad BK och Carlstad United slogs ihop.


NYKÖPINGS BIS

ÖREBRO SYRIANSKA IF

SANDVIKENS IF

VASALUND

SOLLENTUNA FK

TEAM TG FF

IFK BERGA

TÄBY FK

Nyköpings BIS, eller Bissarna är en sportklubb i Nyköping. Grundades 1966.

Sandvikens IF Fotboll, SIF är fotbollssektionen i den svenska idrottsföreningen Sandvikens IF i Sandviken. Grundades 1918.

Sollentuna FK är en svensk fotbollsklubb hemmahörande i Sollentuna kommun. Klubben bildades under 2012 efter sammanslagning av Sollentuna United FK och Sollentuna Fotboll IF.

1977-talet växte det första Syrianska laget inom svenska idrottsrörelsen. Att Örebro stad blev den första stad att få en Syriansk fotbollsklubb är det inte många som vet om.

Vasalunds IF är en fotbollsförening i Solna i Stockholms län grundad år 1934. Föreningens hemmaarena är Skytteholms IP.

Team TG FF, även känd som Team ThorenGruppen, är en svensk fotbollsklubb i Umeå. Klubben grundades 2014.

Täby FK är en svensk fotbollsklubb i Täby som grundades hösten 2012 efter att Täby IS och IFK Täby slogs ihop. (OrebroSyrianska.com)

IFK Berga är en svensk fotbollsförening som bildades 1933 i stadsdelen Berga i Kalmar.


Universitetallén 26 (Almby) 019- 760 44 20 Västhaga 019- 12 00 28

Öppettider Mandag - Söndag 11.00 - 21.00

Lunch Mandag - Fredag 11.00 - 15.00

NÄRA DIG - OM DU BEHÖVER OSS När någon som du älskar går bort, är det vår uppgift att göra bördan på dina axlar lite lättare. Tillsammans förvandlar vi det som hänt till något som med tiden blir ett vackert minne. Givetvis hjälper vi dig också med juridik och allt annat praktiskt. Med nio kontor över hela länet är vi aldrig långt bort. Lars-Erik Frid BEGRAVNINGSRÅDGIVARE

019-767 33 80 lars-erik.frid@gotmars.se

BORGMÄSTARGATAN 9 ÖREBRO - WWW.GOTMARS.SE - 019-14 00 15 (JOUR DYGNET RUNT)


Välkommen till

Värmlands trevligaste köksbutik

KARLSTAD Blockgatan 15 Telefon: 054-10 15 87 Måndag - Fredag 10.00-18.00 Lördag 10.00-14.00 www.electroluxhome.se

ÖREBRO ÖSTER

Rudbecksgatan 125, 702 13 • 019-32 22 33 www.grekiska.se • orebrooster@grekiska.se


Drakenbergsgatan 1 D • 702 19 Örebro HERR - DAM - BARN Telefon 019- 33 16 13 Fri parkering DROP IN • TIDBESTÄLLNING • DROP IN070-770 94 77

Vi genomför alla typer av bygguppdrag, från nyproduktion av bostäder till kommersiella lokaler, skolor och andra offentliga byggnader.

Est. 1979

070-427 77 01 www.rcbyggkonsult.se


FĂślj oss pĂĽ sociala medier


Lillåns Grill & Pizzeria 019 - 23 41 70 - Klockarängsv. 1Vi hjälper dig!

När du är upptagen med att titta på fotboll tar vi hand om din bil. Välkommen till din MECA bilverkstad i Mellringe. För att boka service ring 019–254 049 eller 019-252190 för att komma till butik. Öppettider verkstad 7.00–16.00

Vi förstår bilar. Vi förstår dig.


RESTAURANG

VENUS

Kebab

Pizza

À la Carte

Mån - Tors 11:00 - 22:00 Fredag 11:00 - 24:00 Lördag 11:00 - 24:00 Söndag 11:00 - 24:00

019- 25 70 90

Omsorg från hjärtat

T: 020-105 200 W: kvalitahemtjanst.se


Sjödins Stenhuggeri

Handgjorda gravstenar i Örebro Unika & personliga stenar tillverkade med omtanke

Telefon 019 - 31 16 40

www.sjodinsstenhuggeri.se

Karosserigatan 5, 703 69 Örebro

Sjödins Stenhuggeri Karosserigatan 5 Örebro. Tel : 019-311640 Info@sjodinsstenhuggeri.se


SÄLJA? ? A P Ö K

Professionell hjälp genom hela processen.

0771 - 10 18 28 växeln:

www.hrfformedling.se


RESTAURANG

RIO www.restaurangrio.se 019- 10 78 44 Bromsplan 2-4

Din kvarterskrog på Norr

Kyrkvägen 61 - 019-10 90 00 www.dackgrossen.se

Drop In Alla Dagar & Tidsbeställning 019-25 70 75

Projekt: Back Up Skylt & Dekor AB Filnamn: Skissfiler/

Öppet Mån - Fre 9-19 Lör 9-16 Sön 12-15

Vi hjälper företag att synas!

Övrig info:

Denna skiss tillhör, om inte annat överenskommits,

Back Up Skylt & Dekor i Örebro AB

Skissen får ej utan medgivande användas som idé, offertunderlag eller på annat sätt delges tredje part.


Heja på oss! els l av Svenska Sp e d n e är b ub Vår kl n delar ut ten som årlige initiativ Gräsro tten. Välj ungdomsidro ll ti r ne o ilj m 50 vi med du spelar så är g ån g a st nä oss engarna. och delar på p sroten kaspel.se/gra ns e sv å p t e d r Gö mbud. eller hos ditt o

Missa inte våren. Vi hjälper dig med din pollenallergi.


Ă–SIFPlay www.orebrsyrianska.com

youtube.com facebook.com orebrosyrianska.com


Restaurang

Paloma

Fullständiga rättigheter Á la Carte Lunch Pizza

Längbrogatan 1, 703 67 Örebro 019-14 05 22


www.byggfokus.se

NU SIKTAR VI MOT STJÄRNORNA HEJA SYRIANSKA!

Marlene Jörhag Kommunalråd

Hans Eklind

Riksdagsledamot

Behcet Barsom Regionråd

Varberga Servicebutik 019- 25 71 50

Kontantkort........... Betalningar........... Atg-Live................ Busskort............... Post...................... Spel......................
A

MEC

BUTIK

BIL

TV

ÄT

T

ION

TAT

NS NSI

BE

ÖLPROVNING - LIVEBRYGGNING - FÖRETAGSEVENEMANG SVENSK HUSMANSKOST - STORT UTBUD AV ÖL - BORDSBOKNING

www.orebroolhall.se KLOSTERGATAN 11, 70361 ÖREBRO 019 - 12 23 8825%

VALFRI FÄRG

På ordinarie pris

Gäller vid köp av valfri färg från hela sortimentet på ordinarie pris. 25% dras av direkt vid köpet. Gäller måndag-fredag 06.30-18.00, lördag 10.00-14.00 Kupongen lämnas vid betalning Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

____________________________________________________________

25%

VALFRI FÄRG

På ordinarie pris

Gäller vid köp av valfri färg från hela sortimentet på ordinarie pris. 25% dras av direkt vid köpet. Gäller måndag-fredag 06.30-18.00, lördag 10.00-14.00 Kupongen lämnas vid betalning Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

___________________________________________________________ _

25%

VALFRIA TAPETER

På ordinarie pris

Gäller vid köp av valfria tapeter från hela sortimentet på ordinarie pris. 25% dras av direkt vid köpet. Gäller måndag-fredag 06.30-18.00, lördag 10.00-14.00 Kupongen lämnas vid betalning Kan ej kombineras med andra erbjudanden


Din helhetsleverantör av trycksaker! Med ett personligt engagemang löser vi snabbt och effektivt alla era trycksaksbehov. Vi levererar allt från visitkort, bröllopsinbjudningar, broschyrer till självhäftande etiketter på rulle. Naturligtvis hjälper vi er även med design och layout. Kontakta oss så berättar vi mer!

Singelvägen 10, 702 36 Örebro Tel: 019-30 86 20 • info@fglarsson.se www.fglarsson.seALLT FÖR DITT BADRUM BADKAR | DUSCHKABINER | DUSCHVÄGGAR | BADRUMSMÖBLER | BLANDARE | SPABAD

25% Gäller ej kampanjpriser

TRYGGHANDEL.SE ERBJUDER ALLA MEDLEMMAR I ÖREBRO SYRIANSKA 25% RABATT PÅ ORDINARIE PRIS.

www.trygghandel.se | Radiatorvägen 7, 702 27 Örebro | 0771 - 22 20 30 | info@trygghandel.se


Faktura

ballonglandet.se

Delbetalning

Konto

Bank

info@ballonglandet.se


Vi bakar varje dag. Välkommen att njuta av tårtor, bakverk, smörgåsar & annan mat!

vasakonditori.se Örebro centrum 019 611 32 55 Marieberg 019 22 33 15

Boka ditt rum idag!

Ett centralt hotell i en anrik, vacker byggnad.

019-611 90 35 Storgatan 23, 703 61 Örebro bookotel.se


DAGENS LUNCH - ALA CARTE - PIZZA HAGA CENTRUM 019- 26 25 07

MÅN - TOR 11.00 - SENT FRE 11.00 - 01.00 LÖR 12.00 - 01.00 SÖN 12.00 - SENT 019-13 58 10 KLOSTERGATAN 7-9, 703 61 ÖREBRO FACEBOOK.COM/DANNESPUBOCHRESTAURANG
SPELSCHEMA

72

Juni 2020-06-14 13:00 2020-06-17 19:00 2020-06-21 12:00 2020-06-27 16:00

Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020

Örebro Syrianska IF - Täby FK Nyköpings BIS - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - IFK Luleå Karlslunds IF FK - Örebro Syrianska IF

Juli 2020-07-01 19:00 2020-07-05 16:00 2020-07-11 13:00 2020-07-15 19:00 2020-07-18 13:00

Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020

Örebro Syrianska IF - IF Brommapojkarna IFK Berga - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Gefle IF FF IF Karlstad Fotboll - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Sollentuna FK

Augusti 2020-08-08 14:00 2020-08-12 19:00 2020-08-16 14:00 2020-08-23 15:30 2020-08-29 13:00

Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020

IK Frej Täby - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - IF Sylvia Örebro Syrianska IF - Team TG FF Vasalund - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Sandvikens IF

September 2020-09-02 19:30 2020-09-06 13:00 2020-09-12 18:00 2020-09-19 13:00 2020-09-23 18:00 2020-09-26 13:00

Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020

IFK Haninge - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - IFK Haninge Team TG FF - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - IK Frej Täby IFK Luleå - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Vasalund

Oktober 2020-10-03 13:00 2020-10-07 19:00 2020-10-10 13:00 2020-10-17 13:00 2020-10-24 13:00 2020-10-31 14:00

Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020

IF Sylvia - Örebro Syrianska IF IF Brommapojkarna - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Nyköpings BIS Täby FK - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Karlslunds IF FK Sollentuna FK - Örebro Syrianska IF

November 2020-11-07 14:00 2020-11-14 13:00 2020-11-21 14:00 2020-11-29 14:00

Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020 Ettan Norra 2020

Gefle IF FF - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - IF Karlstad Fotboll Sandvikens IF - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - IFK Berga


IA NS

O

ÖREBRO SYRIANSKA IF 2020

RÖD PMS 1797 GUL

R

BR

1 9 7 7

RE

A

K

Ö

SY


Passion för Mercedes-Benz. Som Nordens största återförsäljare av Mercedes-Benz drivs vi av att bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Alltid med dig som kund i fokus. Välkommen till Veho Bil i Örebro!

Nastagatan 16 • 701 18 Örebro Öppet: Mån-fre 9-18. Lör 10-14. Sön 11-14 Tel: 019-30 50 00 • vehobil.se


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.