Page 1

Hei!

Desember 2009

Gud er stor! Les bønnesvaret om Marzieh og Mariam som vi har fått! Denne måneden oppfordrer jeg deg til å skrive en oppmuntring til forfulgte kristne som ofte har det ekstra vanskelig rundt juletider. Ønsker deg en velsignet advents- og julehøytid! Guro, Ungdoms- og studentkoordinator i Åpne Dører

Bønnesvar! TAKK for at du har vært med og bedt for Marzieh (30)og Maryam (27). I mars 09 ble de to jentene fra Iran arrestert og fengslet. De ble anklagd for å ha ”handlet mot landets sikkerhet” og for å ha ”deltatt på ulovlige samlinger”, og ble plassert i Evin-fengselet i Teheran. Marzieh og Maryam slet med infeksjoner og feber, og hadde det svært tøft. Etter ni måneder i fengselet, ble de uten forvarsel plutselig sluppet fri 18.november 09. Takk Gud for at han svarer bønn!! Selv om Maryam og Marzieh er ute av fengselet, har de fortsatt anklager om frafall fra islam, så husk gjerne på dem videre i bønn.

Skriv et julekort til Tsehay (17 år)! Da Tsehay fra Etiopia ble en kristen, medførte det mange problemer. Det ble raskt klart for henne at det koster å være en disippel av Jesus.

Tsehay kommer fra en familie der de dyrker forfedrene. Hun fikk mentale problemer, og foreldrene søkte hjelp både fra leger og heksedoktorer, men uten resultat. En av Illustrasjonsbilde Tsehays fettere var kristen, og delte evangeliet med henne. Etter en god stund tok Tsehay imot Jesus, og Gud helbredet henne fra de mentale lidelsene hun hadde. Nyheten om at Tsehay hadde blitt kristen spredte seg fort, og den nye troen medførte problemer i jentas ekteskap. Ektemannen skilte seg fra henne, og hun flyttet hjem til moren sin med sitt to måneder gamle barn. Etter en måned hjemme hos moren, ble barnet til Tsehay sykt. Medisinsk hjelp virket ikke, og barnet døde 9.mai 2009. Landsbyens innbyggere var ikke villige til å hjelpe med barnets begravelse, de snudde ryggen til Tsehay og moren. Den lokale protestantiske kirken hjalp derimot med begravelsen to dager etter dødsfallet. Neste morgen fant kirkeledere det døde barnet foran kirken, noen hadde gravd ham opp etter begravelsen. Tsehay ble svært oppbrakt over nyheten. Hun bor fortsatt sammen med moren sin, og sørger over tapet sitt. Be for Tsehay, og skriv gjerne et brev til oppmuntring til henne. Send brevet til Åpne Dører, så sender vi det videre. For retningslinjer og flere å skrive brev til, se http://www.opendoors.no/sider/tekst.asp?side=489

SHOCKWAVE Sett av helgen 5.-7. mars 2010, og bli med på Shockwave! Be der du er, og hvordan du vil. Be tre minutt eller tre timer. Du kan også være med på fellesarrangement i Bergen, Stavanger og Kristiansand denne helgen. Gå inn på http://www.opendoors.no/sider/tekst.asp?SIDE=7 for mer info. Er du kampklar?!

Hvem er vi?

Engasjer deg

Nyheter

ÅD ungdom

Er du villig?

Nettbutikk

Kontakt oss

Ungdomsmail-desember-2009  

Ungdomsmail-desember-2009

Advertisement