Page 1

Praktisch resultaatgericht veranderen in sales, marketing, revenue management en gastvrijheid


INHOUD

01 Resultaatgerichte commerciële coaching 4 02 Praktische workshops en trainingen 5 03 Voor wie we werken 6 04 ‘Leer-Doe-Power Workshops’

©

05 Referenties 15

9


OLLAND MARKETING SOLUTIONS: Gedreven specialisten in Hospitality en Leisure

Als specialist in marketing, sales, revenue management en gastvrijheid voelt Olland Marketing Solutions in Hilversum zich al weer 10 jaar als een vis in het water in hospitality en leisure. Met veel kennis, ervaring en passie begeleiden en trainen wij managers en medewerkers. Wij zorgen dat ze met meer plezier in het werk betere resultaten behalen. Uw investering in coachingstrajecten, trainingen en workshops van Olland Marketing Solutions loont altijd. Met onze praktijkgerichte aanpak inspireren en motiveren wij managers en medewerkers om succesvol te opereren binnen uw organisatie. Wij leveren maatwerk en zorgen dat deelnemers de opgedane kennis meteen kunnen toepassen in hun dagelijkse werk. Ons team van gedreven specialisten draagt graag bij aan het optimaliseren van de omzet en het rendement van uw onderneming.

www.ollandmarketing.com

3


01

RESULTAATGERICHTE COMMERCIËLE COACHING

Als de ontwikkeling van uw medewerkers stokt of een team hapert als zich nieuwe uitdagingen voordoen, kan personal coaching uitkomst bieden. Olland Marketing Solutions is specialist in het begeleiden, sturen en inspireren van professionals in marketing en sales. Wij kiezen altijd voor een intensieve persoonlijke begeleiding en een praktische aanpak. Met als doel uw medewerkers meer zelfvertrouwen te geven, met meer plezier efficiënter te laten werken en een betere teamspeler te worden. Als personal coach zijn we vooral sparringpartner, positief kritisch inspirator en stok achter de deur. Voor elk coachingstraject maken we een helder actieplan, met concrete doelen. Personal coaching doen we bij voorkeur in de vertrouwde werkomgeving van de deelnemers. We werken resultaatgericht en bespreken uitgebreid de ervaringen, successen, valkuilen en dilemma’s. Met als beoogd eindresultaat dat uw medewerkers meer grip op hun werk krijgen en daardoor beter presteren.

Onze aanpak om praktisch resultaat te waarborgen:

01 ANALYSE 4

02 DOELEN

03

04

LEREN

DOEN

05 RESULTATEN

06 BORGEN


PRAKTISCHE WORKSHOPS EN TRAININGEN

02

Een leven lang leren. Het klinkt misschien saai, maar de praktijk wijst anders uit. Wie bijblijft in zijn vak, open staat voor nieuwe trends & technieken en graag leert van anderen, ontwikkelt zich beter en sneller. Olland Marketing Solutions biedt een breed scala praktische trainingen en workshops op het gebied van marketing, sales, revenue management en gast-vrijheid. Wij blijven altijd dicht bij de praktijk van de deelnemers. Geen lange theoretische verhandelingen; we laten uw medewerkers direct aan de slag gaan met opgedane kennis. Het liefst combineren we worshops met begeleiding op wat langere termijn, zodat uw mensen scherp blijven en u meer rendement haalt uit de investering. In overleg met u maken we gerichte actieplannen voor trainingen en workshops. Met heldere doel-stellingen. Wij zorgen voor maatwerk door uw wensen op te nemen in het programma en uit te gaan van de situatie in uw bedrijf en de markt waarin u actief bent. Met als beoogd eindresultaat dat uw medewerkers met de opgedane kennis beter presteren.

5


03

VOOR WIE WE WERKEN HOSPITALITY ™ THEATERS

HOSPITALITY: ‘KANSEN PAKKEN’

THEATERS: ‘HAAL MEER UIT DE ZAKELIJKE MARKT’

De markt van congressen, meetings en evenementen stelt steeds hogere eisen aan locaties zoals zakenhotels, conferentiecentra en leisureparken. Bovendien groeit de concurrentie, verschijnen er andere spelers op de markt en vragen snelle veranderingen om alerte reacties. Als eigenaar of manager besteedt u veel aandacht aan het verkopen van uw locatie, maar levert dat het gewenste resultaat op? Weet u hoe de markt van organisatoren en Meeting Planners eruit ziet, wat zij willen, hoe u ze kunt bereiken? En zijn uw medewerkers professioneel genoeg opgeleid om vaste boekers en prospects goed te benaderen en te begeleiden? Pakt u wel alle kansen die de markt biedt? Simpele vragen, met complexe antwoorden.

Op hun speurtocht naar beleving ontdekken organisatoren van congressen, feesten, diners en evenementen het theater als ideaal decor. Rode lopers, mooi uitgelichte podia, uitstekende akoestiek, het pluche van de theaterstoelen, sfeervolle foyers; het spreekt tot de verbeelding. Maar hoe kunt u daar als theater optimaal van profiteren, zonder uw culturele doelstellingen te verloochenen en zonder opdrachtgevers teleur te stellen? Waar vindt u de business, wie zijn uw concurrenten, welke eisen stellen organisatoren en hoe verkoopt u uw theater als congresen partylocatie? Vragen waar u mogelijk mee worstelt.

WAT KAN OMS VOOR U BETEKENEN?

6

Olland Marketing Solutions biedt u graag de helpende hand, op het gebied van marketing, sales en revenue management. Wij bieden heldere analyses, praktische adviezen, resultaatgerichte trainingen en professionele coaching. Met als belangrijkste doel de omzet en het rendement van uw locatie te verbeteren.

WAT KAN OMS VOOR U BETEKENEN? Wij kennen de weg in de wereld van meetings, evenementen en bedrijfsfeesten. Wij kunnen u adviseren, uw medewerkers trainen en samen met u een plan van aanpak opstellen om de status van ‘theater plus’ te bereiken.


VOOR WIE WE WERKEN MUSEA ™ VVV & CITY MARKETING

MUSEA: ‘NIEUWE LOCATIES VOOR EVENTS’

VVV & CITY MARKETING: ‘ACTIEVE VERKOOP’

Nederland kent een rijk aanbod aan musea. Van grote kunstmusea tot kleine verzamelaarscollecties, van themaparken tot beeldentuinen. Van internationale publiekstrekkers tot lokale huiskamermusea. Steeds vaker kloppen organisatoren van conferenties of evenementen bij die musea aan, omdat ze een prettige entourage bieden voor meetings en party’s. Een welkome ontwikkeling, zou je zeggen, want veel musea zoeken nieuwe inkomstenbronnen. De subsidie verbleekt, sponsors houden de hand op de knip, donaties vallen lager uit dan verwacht. Zo vloeien twee werelden samen, die elkaar kunnen versterken. Maar hoe pak je dat aan als museum, aan welke voorwaarden moet je voldoen, hoe promoot je je locatie, wat betekent het voor de medewerkers?

De promotie van steden en regio’s richt zich van oudsher op het verstrekken van informatie. Uw VVVkantoor of promotiebureau ontvangt vakantiegangers en dagjesmensen met open armen, maar verdient u er ook aan? Subsidies worden immers afgebouwd, dus neemt het belang van hogere eigen inkomsten toe. Al is het maar om kostendekkend te kunnen werken en zo voor continuïteit te zorgen. De noodzakelijke, meer commerciële instelling betekent vaak een cultuuromslag voor management en medewerkers. Ze zijn namelijk niet gewend om actief te verkopen, om de bezoekers te helpen geld uit te geven aan interessante producten, zoals luxe plattegronden, citycards, Irischeques of fraaie boeken over stad of streek.

WAT KAN OMS VOOR U BETEKENEN? Olland Marketing Solutions biedt u graag de helpende hand. Wij ondersteunen u bij het opstellen van een plan van aanpak, wijzen u de weg in de wereld van organisatoren en trainen uw medewerkers.

WAT KAN OMS VOOR U BETEKENEN? Met adviezen, mystery calls en praktijkgerichte verkooptrainingen maken we u en uw team bewust van de commerciële kansen die er liggen. Met als resultaat dat uw stad of regio op alle fronten beter wordt verkocht. 7


VOOR WIE WE WERKEN ONDERWIJS ™ ZORG

ONDERWIJS: ‘EEN BRUG SLAAN’

ZORG: ‘VERANDERING’

De wereld verandert supersnel. Trends, ontwikkelingen en innovaties buitelen over elkaar heen, ook in hospitality & leisure. Het onderwijs staat voor de zware taak die veranderingen op de voet te volgen en te zorgen dat studenten up to date het bedrijfsleven instromen. Een uitdaging die de tongen los maakt, al vele jaren lang. Een brug slaan tussen de theorie van het onderwijs en de praktijk van het dagelijkse leven in horeca en toerisme, dat is het uiteindelijke doel. Eigentijdse ondernemers en managers verwachten niet anders van opleiders.

De zorgsector ontwikkelt zich van patiëntgericht naar gastgericht. Ziekenhuizen, verpleegoorden, ouderencentra, seniorenflats; ze nemen steeds vaker woorden als ‘service’ en ‘gastvrijheid’ in de mond. Cliënten stellen hogere eisen aan maaltijden, interieur, verzorging en sfeer. Het zorghotel wint terrein, cateraars profileren zich als culinaire zorgkoks en verpleegsters worden gastvrijheidmedewerkers. Van zorginstelling naar serviceorganisatie is een behoorlijke cultuuromslag. Hoe gaat u daar als management mee om? Wat betekent het voor uw medewerkers? Hoe maakt u van gastvrijheid een centrale waarde? Met een goed plan van aanpak zet u de juiste stappen.

WAT KAN OMS VOOR U BETEKENEN? Wij koppelen jarenlange sales en marketing ervaring in de hospitalitybranche aan onze expertise op het gebied van trainingen en opleidingen. Onze aanpak is inspirerend, motiverend, interactief en altijd resultaatgericht. Wij leveren maatwerk, afgestemd op de doelgroep; de student die zijn talenten wil ontwikkelen om straks goed voorbereid de arbeidsmarkt te betreden. 8

WAT KAN OMS VOOR U BETEKENEN? Olland Marketing Solutions biedt u graag de helpende hand. Een in de zorg gespecialiseerde adviseur/opleider vormt uw klankbord, begeleidt het traject en traint uw medewerkers. Met als uitgangspunt dat je service en gastvrijheid moet voelen en ervaren om ernaar te kunnen handelen.


‘LEER-DOE-POWER’ WORKSHOPS© Speciaal voor bedrijven, die direct een veranderende aanpak pragmatisch willen doorvoeren, bieden wij de ‘Leer-Doe-Power Workshops’© aan.

PRAGMATISCH VERANDEREN Deelnemers aan trainingen en directies uiten steeds vaker de wens om zaken concreet door te voeren in hun eigen organisatie. Hiervoor is spreiding in tijd en een andere aanpak nodig. De workshops vinden altijd plaats in uw eigen bedrijf. We gaan oefenen en concreet aan de slag met het uitvoeren ervan. Dus geen of weinig theorie, maar oefenen en direct in praktijk brengen met de focus op concreet resultaat! Het pragmatische, resultaatgerichte programma bestaat uit zes onderdelen, verspreid over 3 maanden:

04

VOORDELEN VOOR DEELNEMER EN UW ORGANISATIE ™»hBdg\ZchaZgZcZcdZ[ZcZc! ‘s middags uitvoeren in de praktijk ™9Zi^_YZcYZbdi^kVi^ZdbYVVYlZg`Za^_` veranderingen in gang te zetten ™HegZ^Y^c\^ci^_Y0YZYZZacZbZg^h\ZYjgZcYZ 8-12 weken bezig met het programma ™=ZiZ^cYZ[[ZXi/bZZggZcYZbZciZcgZhjaiVVi ™7dg\^c\kVckZgVcYZg^c\

UW INVESTERING 2 dagen, verspreid over 3 maanden, incl. wekelijkse telefonische coaching vanaf € 395,- per persoon, exclusief BTW. Op basis van 6 deelnemers. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een offerte op maat op.

RETURN ON INVESTMENT

01

02

03

MAAND

MAAND

MAAND

1. Intakes 2. Praktische workshop 3. Doen & uitvoeren actieplan

4. Praktische workshop

6. Evaluatie Resultaten

5. Doen & uitvoeren actieplan

Wekelijkse telefonische & online coaching Bespreking voortgang en resultaten

Onze workshops - of het er nu twee, drie of meer zijn - verspreiden we over een periode van een aantal weken of maanden. Dat doen we omdat deelnemers na de workshop aan de slag gaan met concrete doelen en acties. Wij monitoren de voortgang wekelijks, zowel online als persoonlijk aan de telefoon. Na ongeveer vier weken vindt de tweede workshop plaats en bespreken we de eerste resultaten. Zo zet dit proces zich voort, afhankelijk van uw wensen en doelen. Op deze wijze maken we het voor u duidelijk en inzichtelijk wat het voor u oplevert. Tot slot evalueren we met u en uw team en kijken we naar de bereikte resultaten. 9


GASTGERICHT VERKOPEN ACQUISITIE & PROACTIEVE SALES

GASTGERICHT VERKOPEN

ACQUISITIE & PROACTIEVE SALES

De workshops ‘Gastgericht verkopen’ leert uw medewerkers om met meer plezier en vertrouwen gasten blij maken en uw omzet te verhogen! Ze krijgen beter inzicht in het verkoopproces en weten na afloop welke technieken het beste werken. Zo stappen ze gemakkelijker over de ‘verkoopdrempel’ die ze vaak ervaren. Met de juiste aanpak verkopen ze meer en blijft de dienstverlening optimaal. Iedere deelnemer maakt een persoonlijk actieplan.

De workshops ‘Acquisitie & Proactieve Sales’ leert sales managers om met meer plezier en resultaat suspects en prospects te benaderen. Iedereen weet dat het behalen van nieuwe omzet uit totaal nieuwe klanten veel tijd en energie kost. Toch kan het met een goede aanpak rendabel zijn. Verder leren deelnemers hoe ze meer business scoren uit bestaande relaties en hoe tevreden gasten ‘ambassadeurs’ van uw locatie worden. Iedere deelnemer maakt een persoonlijk actieplan.

RESULTAAT

RESULTAAT

™KZg`deZco^ZcVahb^YYZadb\Vhi$WdZ`ZgiZ]ZaeZc ™KZgigdjlZcdcil^``ZaZcW^_kZg`ddeXdciVXiZc ™BZibZZg\ZbV`idZlZg`ZccVVgZZcYZVa ™>cheZaZcdeeg^_hWZolVgZcZcY^ZlZ\cZbZc

™<ZbV``Za^_`!Z[[ZXi^Z[ZcbZibZZg plezier prospects benaderen ™KVcZZc»aZVY¼ZZcadnVaZ`aVcibV`Zc ™K^VVVckjaaZcYZ`VcVaZcaZVYh\ZcZgZgZc ™BZZgaZVYhkZgiVaZc^cWjh^cZhh

Geschikt voor: Medewerkers en supervisors die Tijdsduur:

10

werken in recepties en veel direct contact hebben met de gast. 2 dagen, verspreid over 3 maanden, incl. wekelijkse telefonische coaching

Geschikt voor: Sales & Account Managers van wie Tijdsduur:

wordt verwacht dat ze actief nieuwe business ontwikkelen. 2 dagen, verspreid over 3 maanden, incl. wekelijkse telefonische coaching


VERKOPEN AAN DE TELEFOON MARKETING & SALES PLANNING

VERKOPEN AAN DE TELEFOON

MARKETING & SALES PLANNING

De workshops â&#x20AC;&#x2DC;Verkopen aan de telefoonâ&#x20AC;&#x2122; leert medewerkers van uw receptie en/of reserveringsafdeling om efficiĂŤnt en doelgericht gasten te woord te staan. Onder tijdsdruk ontstaan de meeste fouten en vergissingen. Dat valt te voorkomen door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en de beste technieken te gebruiken. Met als resultaat zeer tevreden gasten, die merken dat hun wensen worden vertaald naar voorstellen op maat. Iedere deelnemer maakt een persoonlijk actieplan.

De workshops â&#x20AC;&#x2DC;Marketing & Sales Planningâ&#x20AC;&#x2122; leert deelnemers om een efficiĂŤnte, strategische planning te maken voor betere marketing en sales. We behandelen de stappen van doel, naar strategie, naar actie. Op basis van SWOT-analyses maken de deelnemers een actieplan, waarmee ze beter kunnen inspelen op de toekomstige vraag en aanbod. Met als resultaat meer omzet, meer marktaandeel en meer rendement. Iedere deelnemer maakt een persoonlijk actieplan.

RESULTAAT

RESULTAAT

Â&#x2122;Cd\WZljhiZgkddgYZaZckZg`deZc! in plaats van kenmerken Â&#x2122;EgdVXi^Z[kgV\ZccVVglZchZckVc\VhiZc Â&#x2122;>cheZaZcde`ddeh^\cVaZc Â&#x2122;:migVkZg`dde`VchZch^\cVaZgZc

Â&#x2122;:Zc\dZYZWVh^hkddgZZcbVg`Zi^c\hVaZheaVc Â&#x2122;GZVa^hi^hX]ZVXi^ZeaVcc^c\bV`Zc!b^cYZgVY]dX Â&#x2122;>co^X]i`g^_\Zc^cbVg`iZc!hZ\bZciZcZcX^_[Zgh Â&#x2122;HigViZ\^ZWZeVaZckddgZZchjXXZhkdaaZidZ`dbhi

Geschikt voor: Medewerkers en supervisors die

Tijdsduur:

werken in commerciĂŤle binnendienst functies met hoofdzakelijk telefonisch klant contact. 2 dagen, verspreid over 3 maanden, incl. wekelijkse telefonische coaching

Geschikt voor: Managers, eigenaren van locaties,

Tijdsduur:

afdelingshoofden Marketing & Sales, sales managers en anderen die verantwoordelijk zijn voor een marketing & sales plan 2 dagen, verspreid over 3 maanden, incl. telefonische coaching 11


YIELD RM & CRMG

YIELD VOOR FRONT OFFICE EN RESERVERINGEN De workshops â&#x20AC;&#x2DC;Yield voor Front Office en Reserveringenâ&#x20AC;&#x2122; laat deelnemers kennismaken met de finesses van Yield Management: het afstemmen van prijs op beschikbaarheid. Hoe werkt het en hoe pas je het toe in de praktijk? Deelnemers leren met welke technieken ze de omzet kunnen verhogen, terwijl ze de gast tevreden houden. Een praktische training, met rollenspellen en gesprekstechnieken. Iedere deelnemer maakt een persoonlijk actieplan.

RESULTAAT Â&#x2122;BZibZZg\ZbV`eg^_oZcZckddglVVgYZc uitleggen aan gast en boeker Â&#x2122;OdcYZghX]gddb]d\ZgZiVg^ZkZciZkgV\Zc Â&#x2122;7ZiZgje"Xgdhh"hZaa^c\iZX]c^Z`ZcidZeVhhZc Â&#x2122;<dZYdbiZ\VVcbZieg^_hWZolVgZc

Geschikt voor: Supervisors en medewerkers Tijdsduur:

receptie en reserveringen 2 dagen, verspreid over 3 maanden, incl. wekelijkse telefonische coaching

REVENUE MANAGEMENT & CHESS REVENUE MANAGEMENT GAME (CORNELL UNIVERSITY) De workshops â&#x20AC;&#x2DC;Revenu Managementâ&#x20AC;&#x2122; geeft inzicht in theorie en praktijk van deze strategische managementaanpak, waarbij het draait om het optimaal benutten van de willingness-to-pay per klant of segment. Met gebruik van een interactieve game van Cornell University ontdekken de deelnemers de mogelijkheden van revenue management en leren ze hoe ze dit succesvol kunnen toepassen in de praktijk. Iedere deelnemer maakt een persoonlijk actieplan.

RESULTAAT Â&#x2122;9ZWZaVc\g^_`hiZ`Zc\ZiVaaZc`jccZc berekenen en focussen op rendement Â&#x2122;GZkZcjZbVcV\ZbZciidZeVhhZc^cYZegV`i^_` Â&#x2122;>co^X]i`g^_\Zc^cl^ZlZa`Zeg^_hl^aWZiVaZc Â&#x2122;HigViZ\^ZWZeVaZckddg8VeVX^in8dcigda! Distribution en Pricing

Geschikt voor: Managers, eigenaren van locaties,

Tijdsduur: 12

revenue managers, sales managers en anderen die verantwoordelijk zijn voor het revenue management 2 dagen, verspreid over 3 maanden, incl. wekelijkse telefonische coaching


GASTVRIJHEID HOSTMANSHIP

GASTVRIJHEID – HOE MOEILIJK KAN HET ZIJN?

‘HOSTMANSHIP’ VOOR MUSEA, THEATERS EN VVV

De workshops ‘Gastvrijheid – hoe moeilijk kan het zijn?’ leert deelnemers hoe ze nog gastgerichter kunnen werken. Met een open, vriendelijke houding en door de juiste vragen te stellen kunnen ze het gasten optimaal naar de zin maken. Wij brengen ze de nodige kennis en vaardigheden om met meer zelfvertrouwen en plezier gasten te benaderen en de service verder te verbeteren. Iedere deelnemer maakt een persoonlijk actieplan.

De workshops ‘Hostmanship’ leert uw medewerkers om bezoekers het gevoel te geven dat ze van harte welkom zijn! Deelnemers gaan aan de slag met de volgende vraagstukken: Op welke wijze creëer je een sfeer en een cultuur waarbij medewerkers niet meer alleen achter de balie staan, maar op de vloer de interactie zoeken met de bezoeker? Hoe spreek je mensen aan? Op welke wijze inventariseer je efficiënt de wensen? Op welke wijze kan je mensen helpen kopen? En waar liggen er mogelijkheden om ze nog meer te laten kopen?

RESULTAAT ™<dZYaj^hiZgZcZcYZ_j^hiZkgV\ZchiZaaZc ™IZ\ZcdkZg\VhiZcYZ_j^hiZ]djY^c\VVccZbZc ™9ZVcilddgYZc\ZkZcY^ZYZ\Vhi\gVV\l^a]dgZc ™9ZhZgk^XZdei^bVVadeYZlZchZckVcYZ\Vhi afstemmen

Geschikt voor: Managers en medewerkers Tijdsduur:

in de hospitality en de zorg 2 dagen, verspreid over 3 maanden, incl. wekelijkse telefonische coaching

RESULTAAT ™DeYZ_j^hiZl^_oZXdbbjc^XZgZcbZiWZodZ`Zgh ™DelZa`Zl^_oZ]dhibVch]^eeg^cX^eZh toegepast kunnen worden in eigen werk ™6Xi^ZkZkZg`ddeVVcWZodZ`Zgh

Geschikt voor: Medewerkers en supervisors die Tijdsduur:

werken bij VVV’s, musea en theaters die contact hebben met bezoekers. 2 dagen, verspreid over 3 maanden, incl. wekelijkse telefonische coaching

13


WELKE PRAKTISCHE WORKSHOPS BIEDEN WE NOG MEER?

SALES Â&#x2122;<Vhi\Zg^X]ikZg`deZc Â&#x2122;IZaZ[dc^hX]kZg`deZc Â&#x2122;KZg`deZckddg\ZkdgYZgYZc Â&#x2122;6Xfj^h^i^Zegd"VXi^ZkZhVaZh Â&#x2122;6XXdjcibVcV\ZbZci Â&#x2122;8dbbZgX^ZZadcYZg]VcYZaZc Â&#x2122;:[[ZXi^ZkZV[iZghVaZh Â&#x2122;BVV``Zcc^hbZiYZbZZi^c\eaVccZg Â&#x2122;HdX^VabZY^V[dghVaZhegd[Zhh^dcVah

YIELD & REVENUE MANAGEMENT Â&#x2122;HigViZ\^hX]gZkZcjZbVcV\ZbZci & â&#x20AC;&#x2DC;Chess Computer Game & Simulatieâ&#x20AC;&#x2122; Â&#x2122;N^ZaYkddg;gdciD[Ã&#x192;XZZcGZhZgkZg^c\Zc GASTVRIJHEID EN HOSTMANSHIP Â&#x2122;<Vhikg^_]Z^YbVV`i]ZikZghX]^a Â&#x2122;=dhibVch]^ekddgbjhZV!i]ZViZghZcKKK Â&#x2122;<Vhikg^_ZhZgk^XZZc]dhibVch]^ekddgYZodg\

MARKETING Â&#x2122;BVg`Zi^c\hVaZheaVcc^c\ Â&#x2122;HdX^VabZY^VbVg`Zi^c\ Â&#x2122;BVg`Zi^c\eaVc[dgbVi

MEER INFORMATIE? GA NAAR WWW.OLLANDMARKETING.COM 14


REFERENTIES

05

THEATER SPANT! BUSSUM

DIRECTIE VAN DER VALK HOTELS

“De workshops van Olland Marketing Solutions hebben mij en mijn team praktisch geholpen om nog effectiever de zakelijke markt te benaderen. Valkuilen en onzekerheden hebben we kunnen omturnen in een gestructureerde slimme aanpak waar resultaat uitkomt. Het voordeel is dat Wouter Olland veel brede kennis bezit en met passie en humor te werk gaat.”

“Wij maken al jaren gebruik van OMS training en coaching. De aanpak in zowel trainingen, workshops als coaching is pragmatisch en resultaatgericht. De sales mentaliteit en marketing kennis komen ons goed van pas. OMS verdiept zich goed in ons bedrijf en begeleidt de sales teams en managers op succesvolle wijze.”

Isabel van den Berg-Grift, Sales Manager SPANT!

Rick Polman, Directeur

STENDEN HOGESCHOOL LEEUWARDEN

DIRECTIE EVENT COMPANY – RIJSWIJK

“Wouter is een gedreven, creatieve en vooral resultaatgerichte marketeer. Door zijn antenne voor actuele marktontwikkelingen en zijn uitstekende communicatieve kwaliteiten is hij in staat toegevoegde waarde te leveren voor zijn klanten. Door zijn praktijkervaring is hij bovendien een zeer gewaardeerd spreker waar zowel het bedrijfsleven als onderwijsgevenden en studenten zich graag door laten inspireren.”

“Training en coaching van van OMS leveren sinds jaren voor zowel onze Sales Managers als het bedrijf duidelijk rendement op. Wouter Olland is goed in staat om de zowel doelen van onze organisatie van onze evenementen locaties als de persoonlijke ontwikkelingsdoelen van onze Sales Managers met elkaar te combineren. Hiermee wordt het veranderingsproces op enthousiaste manier begeleidt en onze mensen geïnspireerd.”

Falco de Klerk Wolters, Head of School Tourism & Leisure

Stephan van den Akker, Directeur Eigenaar

MEER REFERENTIES? GA NAAR WWW.OLLANDMARKETING.COM 15


OMS - HOSPITALITY & LEISURE Hindelaan 43, 1216 CT Hilversum The Netherlands T +31 (0) 35 6247915 E info@ollandmarketing.com I www.ollandmarketing.com VOLG ONS Zoek bij Groups: OMS Hospitality & Leisure Zoek: OMS Hospitality Leisure WouterOlland OMS IS INITIATOR VAN Zoek bij Groups: Hotel Marketing NL & BE

OMS Hospitality & Leisure  

OMS Hospitality & Leisure is het programma van praktische resultaatgerichte coaching en workshops op het gebied van marketing, sales en reve...

OMS Hospitality & Leisure  

OMS Hospitality & Leisure is het programma van praktische resultaatgerichte coaching en workshops op het gebied van marketing, sales en reve...

Advertisement