Page 1

BYGGETRINN 1

MELLOM GÅGATENE I DRAMMEN SENTRUM


BRAGERNES ATRIUM. IDÉEN ER NESTEN LIKE GAMMEL SOM SIVILISASJONEN. Idéen om et atrium – et åpent, usjenert oppholdsrom i midten av huset, oppstod i antikken med den romerske byvillaen. Den eneste adkomsten var gjennom en smal korridor, vestibulum – det samme ordet som vi kjenner i dag som vestibyle. Atriet kunne være omgitt av en søylegang, mer eller mindre overdekket, men alltid skjermet for innsyn fra gaten utenfor.

Atriet var husets midtpunkt og det var her den velstående romerske familie levde sitt privatliv. Rundt atriet lå husets øvrige rom – soverom, kjøkken og lagerrom. Vårt atrium blir akkurat like uforstyrret, like skjermet og like privat. Bare mer moderne og mer norsk.

3


ER DET MULIG Å BO MER SENTRALT I DRAMMEN?

INNENFOR 100 METER: • Mer gågate • Mer shopping • Flere restauranter, barer, caféer • Bragernes Torg • Taxi • Buss

Det tar deg fem minutter å gå over bybrua. Der ligger verden for dine føtter. Toget til Oslo tar 30 minutter. Flytoget til Gardermoen tar en time. Bussen til Torp omtrent det samme. Skal du ikke reise fullt så langt, har du to minutter til både taxi og lokalbuss.

INNENFOR 500 METER: • Mer shopping • Enda flere utesteder • Drammen Teater • Kino • Bragernes Kirke • Strandpromenaden • Tog & Flytog • Torget Vest • Polet

AN TM AM

Bra

gern

es t o

rg

DB LO

MS

G T.

I Bragernes Atrium har du ikke kort vei til sentrum. Du er i sentrum. Du vil bo vis a vis hovedinngangen til Magasinet, det største og mest moderne kjøpesenteret i sentrum. Du vil bo midt i gågata. Du vil ha butikker, caféer, spisesteder, kultur og urbane opplevelser rett utenfor inngangsdøra. Du trenger ikke taxi hjem etter en tur på byen en gang, for hjemme er rett rundt hjørnet.

NED

RE

TOR

GGA TE

Bybr

ua

NEDR E ST ORG Magasinet AT E kjøpesenter

4

INNENFOR 50 METER: • Gågater • Magasinet • Shopping i Schwenkegata • Bar, restaurant, café

CA 1 KM • Marienlyst stadion • Union Scene • Drammensbadet • Badestrand • Bibliotek


5


PRIVATLIV Nettopp fordi du bor så tett på byen, på folkeliv og røre, er det viktig å kunne trekke seg tilbake og nyte det stikk motsatte: Stillhet, ro og selvvalgt ensomhet. Eller tosomhet. I leiligheten, på balkongen, i atriet eller på takterrassen.

6


BYLIV Du kan ikke bo mer midt i byen enn her. Innenfor 100 meter fra døra har du gågater og torv med shopping, caféer og kultur. Og du kan gå eller sykle til omtrent alt. Mer urbant blir det ikke. Og hvis du ikke kvitter deg med bilen, så har du garasje i underetasjen.

7


NATTELIV Nattelivet begynner tvers over gaten. Eller rundt hjørnet. Her ligger restaurantene, barene og caféene så tett på at du nesten ikke behøver å ta på deg yttertøyet engang. Det eneste du går glipp av er taxikøen, for du har bare noen små skritt hjem til sengen. 8


KULTURLIV Du må ikke bo i sentrum for å ha glede av byens kulturliv. Men det hjelper. Kino nesten rundt hjørnet. Teatret et par kvartaler videre. Konsertscener både her og der. Klart det er enklere å bruke byen når alt er bare en spasertur unna.

9


Atriet. Den hemmelige hagen. Grønn, spennende, tilbaketrukket. Et fristed for de fü, de priviligerte, de pü innsiden. 10


HAGELIV Du bor midt i sentrum. Og du har din egen hage. Nesten ikke til å tro! Skjermet og usynlig for utenverdenen. En grønn, frodig oase – bare for deg og naboene dine. Med gress, busker og blomster, kanskje et springvann. Hvem vet? Den er jo hemmelig.

BREIHOSTA

SVERDLILJE

STORMARIKÅPE

ARENDSPIR

Hosta fortunei

Iris pseudacorus

Alchemilla mollis

Astilbe Arendensii

Bunndekkende staude med dekorativt bladverk.

Elegent bladverk og fine blomster. Trives godt med røttene i vann.

Vakre dråper på bladene etter regnvær.

Tett vekst skaper en fin avgrensning mellom ulike soner. Lang blomstringstid.

11


12


FRILUFTSLIV Det er nesten ikke til å tro. Du bor midt i sentrum og har inngangen til marka bare 700 meter unna. Rett over torget, forbi kirken, treffer du på Bragernesåsens nettverk av gangstier etter bare et par minutter. I motsatt retning ligger elvebredden og stranda, rett nede i gata. Her kan du både jogge og padle elvelangs. Vinterstid er veien til marka like kort, og selv skøytebanen på torget ligger rett rundt hjørnet. SOL OG BAD Stranden på Bragernes er bare et kvartal unna. Ta med solstolen, en god bok og nok solkrem. Drammen er en av byene i sør-Norge med flest soltimer.

SKI OG LYSLØYPE En gang i året går skisporene nærmest utenfor vinduene dine. Resten av vinteren må du rusle fem minutter før du er på stien som bringer deg til lysløypa og til marka.

KLATRING Drammensmarka er fullt av spennende klatreområder. www.facebook.com/drammenklatreklubb

BÅTLIV Båtplasser finnes tilgjengelig flere steder langs elva. Kajakken kan du ha i garasjen. Kanskje blir du den første som krysser gågata med kajakk?

SYKKEL Den som bor sentralt trenger nesten ikke bil. Du når absolutt alt med sykkel. I tillegg har du marka med alt du kan ønske deg av utfordringer og naturopplevelser.

FISKING Det er fisk i elva, det er fisk i fjorden og det er fisk i småvannene i marka. www.drammenssportsfiskere.no

13


14


Illustrasjon takhage

15


TAKTERRASSEN La tankene fly. Helt opp til takterrassen. Nyt utsikten. Byens tak, elven, 책sryggene, fjorden. Her oppe er du dronningen av Drammen. Eller kongen, etter som. Langt der nede pulserer byen. Langt der oppe stryker et fly over himmelen. Og du er midt imellom. Heldige du.

16


En felles, beplantet takterrasse p책 ca 100 m2 kommer mot Nedre Torggate med inngang fra nr 6. Terrassen blir tilgjengelig for samtlige beboere i Bragernes Atrium. 17


SLIK TENKTE ARKITEKTENE OM ARKITEKTONISKE FORUTSETNINGER

I de senere årene har boligutbyggingen sentralt på Bragernes vært beskjeden. Tomtestørrelser og fragmentert eierskap har stått i veien for økonomisk bærekraftige prosjekter. I prosjektet Bragernes Atrium har det lykkes å få flere eierdomsbesittere til å samarbeide om å utvikle et helt kvartal. Prosjektets formål er å legge til rette for en kombinasjon av attraktive forretningslokaler, kontorer og boliger med tilhørende parkeringsareal og felles uteoppholdsareal midt i Bragernes sentrum. Eierskapet og et godt samarbeid med Drammen kommune, har gjort det mulig å utvikle et prosjekt med godt skjermede leiligheter og stille oppholdsarealer, på tross av nærheten til Bragernes torg. Den unike beliggenheten mellom to gågater gjør at normal trafikkstøy blir helt fraværende. Dette har gitt muligheter for leilighetsløsninger med en åpen og nyansert arkitektur, uten for mange støybegrensende tiltak. Beliggenheten har også gitt muligheter for åpne, felles uteoppholdsareal i gårdsrom og på takene, i tillegg til de store private balkongene. Grønne tak er et tema det er lagt stor vekt på. Enda viktigere enn de visuelle kvalitetene, er den praktiske bruken, da takene sikrer at over-

18

vann håndteres på egen tomt. Grønne tak gir et positivt energiregnskap med CO2-fangst og bedre isolasjonsverdi, samtidig som de virker støydempende. Det planlagte prosjektet vil bidra til å stramme opp kvartalet, da det i dag er noen ”hull” i fasadelivet mot Nedre Torggate. Den nye bebyggelsen vil fremstå som oppdelt med relativt smale bygninger mot gaten. Dette bidrar til å opprettholde ”småskalaen”, slik at ny og eksisterende bebyggelse bindes sammen. For ytterligere å forsterke det klassiske urbane, vil fasaden i prinsippet bli gitt et muralt uttrykk. Det har vært viktig i utformingen av boligene at oppholdsrom i prinsippet skal ha begrenset innsyn. Boligene er derfor planlagt som oppgangsblokker hvor mange av leilighetene vil være gjenomgående. De av leilighetene som ikke er slik utformet, er relativt grunne og blir orientert mot syd eller vest. Det at leilighetene er plassert fra 2. etasje og opp, forsterker de øvrige gode bokvalitetene.

Siv.Ark. MNAL Kjell Reine

Siv.Ark. MNAL Monica Espinoza Valle


19


Atriumsbygget Leil. H0201

3-roms 81 m2 BRA Bod

VM

Uteplass bakkeplan

2 Bad 5,5 m

2 Bod 3,5 m

VM

Hall 12,0 m2

Stue/Kjøkken 38,0 m2 NED

ORG

GATE

AMT

MAN

D BL OMS

GATE

RE T

kontor 11,7 2 m

2. etg

kontor 9,0 m 2 møterom 15,6 2 m

NEDRE

20

STORGA TE

Bad 4,5 m2

%

Leiligheten ligger på bakkeplan i Atriumsbygget med egen uteplass. 2 soverom, bad, separat vaskerom og stue med god kjøkkenkrok. Det ene soverommet er innredet med smarte skyvedører ut mot stuen. En romslig hall er direkte tilknyttet egen bod.

Bod 3,5 m2

Sov 9,0 m2

Vaskerom 2,0 m2

Sov 8,0 m2


Bod for mobilstige

Atriumsbygget Leil. H0202

Sov 11,5 m2

3-roms 80,5 m2 BRA

TYPE 1

Hall 15,5 m2

• 4-roms • 97.9 m2 BRA Bod 3,5 m • 24,1 m2 balkong/terrasse

VM

Bad 5,5 m

2

Uteplass bakkeplan

2

Sov 8,0 m2

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

Leiligheten ligger ytterst i Atriumsbygget med uteplass på bakkeplan med utgang fra stuen. Stuen er romslig med egen kjøkkenkrok. 2 soverom, bad og bod. Romslig hall vil også kunne innredes med en hyggelig arbeidsplass. Leiligheten har vinduer ut mot begge sider av atriet.

%

Stue/Kjøkken 38,02 m halvvegg - 1,2m

H03-01, 4 Rom Type 1

NED

Stue/Kjøkken 34,5 m2

17 x 171 = 2 900

MAN

DW

Sov 8,1 m!

NEDRE

STORGA TE

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m! 17 x 171 = 2 900

Trapp

kontor 11,7 2 m

Heis

Sov 8,3 m!

2. etg

møterom 15,6 2 m

Sov 14,6 m!

GATE

kontor 9,0 m 2

Balkong 16,0 m!

AMT

F

Balkong 8,1 m!

ORG

D BL OMS

GATE

RE T

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

21


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0203, H0304 og H0404

3-roms 74,5 m2 BRA Bod 6,0 m2

Veranda 8,5 m2

Sov 9,0 m2 Sov 12,0 m2

En spennende gjennomgående leilighet med veranda på 8,5 kvm ut mot Nedre Storgate. 2 soverom som begge vender inn mot atriet, og det ene er tilknyttet bod med mulighet for eget walk-in closet. Romslig hall med innebygd skap og bad med plass for klesvask. Her får du med deg livet i gågata og atriet samtidig. Velg mellom leilighet i 2., 3. og 4. etasje. NED

RE T

VM

%

ORG

ATE OMS G

Skap

GATE

rekv./ arkiv kontor 10,2 2 m

kontor 11,7 2 m

MAN D BL

Bad 5,5m2

7,5 m 2

rekv./ arkiv

kontor 11,7m

2

bitrapp el

kontor 13,7 2 m

kontor/ møterom 25,2 2 m

kontor 15,9 2 m kontor 11,7 2 m

Stue/Kjøkken 31,0 m2

kontor 11,7 2 m kontor 11,7 2 m

åpent 48,8 landskap m2

AMT

Hall 8,5 m2

kontor 11,7 2 m

kontor 15,9 2 m

wc

toalett

wc

bs BS

kontor 15,9 2 m

vent

heis

garderob

kopi/ printer

forrom

e

el

kontor 14,6 2 m

el bk hovedtra pp

kontor 11,6 2 m kontor 11,7 2 m

kontor 11,7 2 m

kontor/m 25,1 2 øterom m

kontor 9,9 m 2

kontor 15,8 2 m

2., 3. og 4 etg. NEDRE

STORGA TE

Veranda 8,5 m2

22


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0204 og H0405

2-roms 63 m2 BRA

TYPE 1 %

VM

Hall 5,0 m2

Bad 6,5 m2

Bod 4,0 m

• 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

2

Stue/Kjøkken 34,5 m2

Veranda 4,5 m2

Smart leilighet med veranda og vinduer ut mot Nedre Storgate. Leiligheten har en romslig stue på 34 kvm med kjøkken og spiseplass. 1 soverom tilknyttet egen bod med mulighet for walk-in closet. Bad med løsning for klesvask. Leiligheten finnes i 2. og 4. etg.

Sov 11,0 m2

H03-01, 4 Rom Type 1

NED

RE T

kontor 10,2 2 m

AND

kontor/ møterom 25,2 2 m

AMT M

kontor 11,7 2 m kontor 11,7 2 m kontor 11,7 2 m wc

toalett

wc heis

garderob e

kopi/ printer

forrom

el

kontor 14,6 2 m

el bk hovedtra pp

kontor 11,6 2 m

2. og 4. etg

DW

kontor 11,7 2 m

kontor 11,7 2 m

kontor/m 25,1 2 øterom m

kontor 9,9 m 2

kontor 15,8 2 m

17 x 171 = 2 900

rekv./ arkiv kontor 11,7 2 m

bs BS

kontor 15,9 2 m

vent

NEDRE

STORGA TE

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m!

17 x 171 = 2 900

el

kontor 15,9 2 m

Trapp

bitrapp

åpent 48,8 landskap m2

Heis

m2 Sov Veranda 4,5Sov 8,3 m! 8,1 m!

kontor 15,9 2 m

Sov 14,6 m!

kontor 13,7 2 m

Balkong 16,0 m!

rekv./ arkiv

Balkong 8,1 m!

GATE

7,5 m 2

kontor 11,7 2 m

F

kontor 11,7m 2

BLOM

S GA TE

ORG

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

23


Atriumsbygget Leil. H0301, H0401 og H0501

2-roms 60,5 m2 BRA

Bod

Veranda 5,5 m2 Bod 4,0 m2

NED

RE T

ORG

GATE D BL OMS

Stue/Kjøkken 33,5 m2

GATE

rekv./ arkiv

rekv./ arkiv

kontor 11,7m 2

kontor 10,2 2 m

kontor 11,7 2 m bitrapp el

kontor 13,7 2 m

kontor/ møterom 25,2 2 m

kontor 15,9 2 m

MAN

Hall 4,0 m2

7,5 m 2

kontor 11,7 2 m

AMT

kontor 11,7 2 m kontor 11,7 2 m

åpent 48,8 landskap m2

kontor 11,7 2 m

kontor 15,9 2 m

wc heis

e

el

garderob

forrom

kopi/ printer

kontor 14,6 2 m

3., 4. og 5 etg.

wc

toalett

bs BS

kontor 15,9 2 m

vent

el bk hovedtra pp

kontor 11,6 2 m kontor 11,7 2 m

kontor 11,7 2 m

kontor/m 25,1 2 øterom m

kontor 9,9 m 2

kontor 15,8 2 m

NEDRE

24

VM

Leiligheten ligger i Atriumsbygget med egen veranda på ca 5,5 kvm og spennende høye vinduer for å sikre godt lys. Et soverom og stor stue med kjøkken. Bad med løsning for klesvask. Egen romslig bod med praktisk skyvedør og hall med plass til garderobe. Denne smarte leiligheten finnes i 3., 4. og 5. etasje.

Bad 5,0 m2

STORGA TE

Sov 11,0 m2 Veranda 5,5 m

2


Atriumsbygget Leil. H0302, H0402 og H0502

Bod

VM

2 Bad 5,5 m

3-roms 81 m2 BRA

TYPE 1 2 Bod 3,5 m

Bod 3,5 m2

• 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse

Bad 4,5 m2

% VM

Hall 12,0 m2

Stue/Kjøkken 38,0m2

Vaskerom 2,0 m2

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

Sov 9,0 m2

Veranda 6,5 m2

Leiligheten har egen veranda på 6,5 kvm og store vinduer ut mot atriet. 2 soverom, bad, separat vaskerom og stue med god kjøkkenkrok. Det største soverommet er innredet med smarte skyvedører ut mot stuen. En romslig hall med egen bod høyner bokvaliteten. Leiligheten ligger i 3., 4. og 5. etasje.

Sov 8,0 m2

H03-01, 4 Rom Type 1

NED

RE T

kontor 10,2 2 m

bitrapp kontor/ møterom 25,2 2 m

MAN

el

kontor 15,9 2 m kontor 11,7 2 m

AMT

kontor 11,7 2 m kontor 11,7 2 m

åpent 48,8 landskap m2

wc

toalett

wc

vent

bs BS

kontor 15,9 2 m

heis

garderob

kopi/ printer

forrom

e

el

kontor 14,6 2 m

el bk hovedtra pp

kontor 11,6 2 m

DW

kontor 11,7 2 m

kontor 11,7 2 m

kontor/m 25,1 2 øterom m

kontor 9,9 m 2

kontor 15,8 2 m

Sov 8,1 m!

3., 4. og 5 etg.

kontor 11,7 2 m

kontor 15,9 2 m

Sov 8,3 m!

rekv./ arkiv

rekv./ arkiv

kontor 13,7 2 m

Sov 14,6 m!

GATE

7,5 m 2

kontor 11,7 2 m

Balkong 16,0 m!

2

F

Balkong 8,1 m!

kontor 11,7m

D BL OMS

GATE

ORG

NEDRE

STORGA TE

Veranda 6,5 m

2

Heis 17 x 171 = 2 900

Trapp

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m!

17 x 171 = 2 900

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

25


Atriumsbygget Leil. H0303, H0403 og H0503

3-roms 80,5 m2 BRA Sov 11,5 m2

Hall 15,5 m2

Veranda 8 m2 Bad 5,5 m2

Bod

VM

Bod 3,5 m2

NED

RE T

halvvegg - 1,2m

kontor 10,2 2 m

kontor 11,7 2 m bitrapp el

kontor 13,7 2 m

kontor/ møterom 25,2 2 m

kontor 15,9 2 m

MAN

GATE

rekv./ arkiv

D BL OMS

GATE

ORG

7,5 m 2

rekv./ arkiv

kontor 11,7m 2

3., 4. og 5. etg.

kontor 11,7 2 m kontor 11,7 2 m kontor 11,7 2 m

åpent 48,8 landskap m2

AMT

Sov 8,0 m2

%

Leiligheten ligger ytterst i Atriumsbygget med egen veranda på 8 kvm og dobbel utgang fra stuen. Stuen er romslig med smart kjøkkenkrok. 2 soverom, bad med plass til klesvask og egen bod. Romslig hall vil også kunne innredes med en hyggelig arbeidsplass. Vinduer mot begge sider av atriet vil skape spenning og gode lysforhold. Leiligheten finnes i 3., 4. og 5. etg.

Stue/Kjøkken 34,5 m2

kontor 11,7 2 m

kontor 15,9 2 m

wc

toalett

wc

bs BS

kontor 15,9 2 m

vent

heis

garderob

forrom

e

el

kontor 14,6 2 m

kopi/ printer el

bk hovedtra pp

kontor 11,6 2 m kontor 11,7 2 m

kontor 11,7 2 m

kontor/m 25,1 2 øterom m

kontor 9,9 m 2

kontor 15,8 2 m

NEDRE

STORGA TE

Veranda 8,0 m2

26


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0305

2-roms 63 m2 BRA

TYPE 1 • 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse

%

VM

Hall 5,0 m2 2 2 m

Bad Bad 6,5 6,5 m

Bod el. Bod 4,0 m2 Walk-in closet

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

Stue/Kjøkken 34,5 m2

Veranda 4,5 m2

Praktisk 2 roms leilighet med veranda og vindu ut mot Nedre Storgate. Stuen har egen kjøkkenkrok. Soverommet er direkte tilknyttet bod med mulighet for å innrede walk-in closet. Hall med plass til garderobe og bad med mulighet for klesvask. Leiligheten ligger i 3. etasje

Sov 11,0 m2

H03-01, 4 Rom Type 1

NED

Heis

Veranda 4,5 m2

17 x 171 = 2 900

3. etg.

DW

Sov 8,1 m!

NEDRE

STORGA TE

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m! 17 x 171 = 2 900

Trapp

Sov 8,3 m!

MAN

Balkong 16,0 m! Sov 14,6 m!

GATE

AMT

F

Balkong 8,1 m!

ORG

D BL OMS

GATE

RE T

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

27


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0306 og H0406

3-roms 63 m2 BRA Veranda 5,5 m2 Bod 3,0 Bod m2

Hall 3,0 m2

Bad 2 2 m Badm5,0 5,0

Gang 6,5 m2

%

En spennende leilighet med 2 soverom. Veranda på 5,5 kvm, med dobbel dør fra stuen, vender ut mot Nedre Storgate. Stue med kjøkkenkrok. Det ene soverommet har smarte skyvedører ut mot stuen. Hall med egen bod og bad med plass til klesvask. Gang med plass til garderobe. Leiligheten finnes i både 3. og 4. etasje.

VM

Stue/Kjøkken 24,0 m2

NED

Sov 8,5 m2 ORG

GATE

D BL OMS

GATE

RE T

AMT

MAN

Sov 9,5 m2

3. og 4. etg. NEDRE

28

STORGA TE

Veranda 5,5 m2


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0307 og H0407

3-roms 62,5 m2 BRA

TYPE 1 VM

Bod 3,0 m2

Hall 2 3,0 m

Bad 5,0 m2

Gang 6,5 m

• 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse

Stue/Kjøkken 24,0 m 2

2

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

Sov 8,5 m 2

Veranda 5,5 m2

Smart 3 roms leilighet på 62,5 kvm med egen veranda på 5,5 kvm ut mot Nedre Storgate. Stue med dobbel dør ut mot verandaen og fin kjøkkenkrok. 2 soverom og smarte skyvedørsløsninger. Bad med plass til klesvask, hall, tilknyttet bod og gang med plass til garderobe. Leiligheten finnes i 3. og 4. etasje.

H03-01, 4 Rom Type 1

NED

RE T

Heis

Veranda 5,5 m2

17 x 171 = 2 900

3. og 4. etg.

DW

Sov 8,1 m!

NEDRE

STORGA TE

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m! 17 x 171 = 2 900

Trapp

Sov 8,3 m!

MAN

Balkong 16,0 m! Sov 14,6 m!

GATE

AMT

F

Balkong 8,1 m!

ORG

D BL OMS

GATE

Sov 9,5 m 2

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

29


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0308 og H0408

3-roms 78,5 m2 BRA Bod 5,0 m2

VM

Veranda 7,5 m2

Bad 5,0 m2

Sov 11,5 m2

%

Spennende gjennomgående vinkelleilighet med god veranda ut mot Nedre Storgate og vinduer inn mot atriet. Smart løsning med 2 soverom hvor det ene har egen bod med mulighet til å innrede walk-in closet. Stue med romslig kjøkkenkrok. Bad med løsning for klesvask og hall med garderobemuligheter. Leiligheten ligger i 3. og 4. etasje.

Hall 7,5 m2

Stue/Kjøkken 37,0 m2 NED

ORG

GATE

AMT

MAN

D BL OMS

GATE

RE T

3. og 4. etg.

NEDRE

STORGA TE

Veranda 7,5 m2

30

Sov 9,0 m2


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0504

4-roms 99 m2 BRA

TYPE 1 2

Bod 2,5 m

• 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse

Bad 3,5 m2 Sov 9,5 m2

Sov 12,0 m 2

Bad 5,0 m2

Hall 9,0 m 2

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

VM

%

Takterasse 20,5 m2

Innholdsrik gjennomgående toppleilighet i 5. etasje. Stue med kjøkkenkrok på til sammen 43 kvm, som leder ut til romslig takterrasse på over 20 kvm mot Nedre Storgate. Leiligheten er trukket litt tilbake fra gågata. 3 soverom hvor 2 har vinduer inn mot atriet. Det ene soverommet har eget bad og mulighet for eget walkin closet i tilknyttet bod. Bad nummer 2 har løsning for klesvask. Stor hall med god garderobemulighet.

Stue/Kjøkken 43,5 m Type 1 H03-01, 4 Rom 2

NED

Balkong 16,0 m! Sov 8,1 m!

5. etg.

DW

Sov 8,3 m!

MAN

F

Sov 14,6 m!

GATE

AMT

Sov 9,0 m2

Balkong 8,1 m!

ORG

D BL OMS

GATE

RE T

NEDRE

STORGA TE

Takterrasse 20,5 m 2

Heis 17 x 171 = 2 900

Trapp

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m!

17 x 171 = 2 900

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

31


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0505

Indre atrium

3-roms 80,5 m2 BRA

Bod 4,5 m2

Hall 4,0 m

RE T

GATE

• 4-rom • 97.9 • 24,1

Sov 9,5 m 2

Bod 2 5,0 m

Sov 11,5 m 2

Sjarmerende leilighet med særpreg ved skrå vegg- og takløsning i 5. etasje. Leiligheten vender ut mot Nedre Storgate, men er trukket noe tilbake ved å ha en romslig takterrasse eller takhage om du vil på 29 kvm i front. Stor stue med egen god kjøkkenkrok. 2 soverom hvor det ene er tilknyttet bod med mulighet for walk-in closet. Det andre soverommer er tilknyttet eget bad. Totalt 2 bad, der det ene har løsning for klesvask. Hall med mulighet for garderobe.

Stue/Kjøkken 35,5 m2

Sov 8,5 m 2

Sov 13,5 m2 Hall 14,5 m 2

Bad 5,0 m2

LEIL. LEIL. LEIL.

VM

Stue/Kjøkken 45,0 m2

Sov 9,5 m 2

Skråvegg Takterrasse 29,0 m 2

H03-01, 4 Rom Type 1 Skråvegg

ORG

GATE

Takterrasse 20,5 m 2

AMT

MAN

Balkong 8,1 m!

NEDRE

Sov 14,6 m!

STORGA TE

Stue

Heis

Bad 7,3 m! 17 x 171 = 2 900

Trapp

Sov 8,3 Stue m!

1

Stue/Kjøkk 36,2 m!

Skjematisk snitt gjennom stue og takterrase

Nedre 5-7 Skjematisk snitt gjennomStorgate del av stue og takterrase 112m2 BRA.

Sov 8,1 m!

Takterrasse

Takterrasse

Bad 4,8 m!

17 x 171 = 2 900

0

F

Skråtak markert med stiplet linje

DW

D BL OMS

Skråtak markert med stiplet linje

5. etg.

32

Bad 5,5 m2

Bad 5,0 m2 Bad 7,0 m2

Takterrasse 29 m2

NED

TYPE

VM

2

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

Leilighet H050

10 M


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0506

4-roms 112 m2 BRA Bad 7,0 m2 Sov 9,5 m 2

Bod 2 5,0 m

Sov 11,5 m 2

Takterrasse 20,5 m2

Indre atrium Hall 14,5 m 2

Bad 5,0 m2 Bad 7,0 m2 Sov 11,5 m 2

Sov 9,5 m 2

Bod 2 5,0 m VM

Stue/Kjøkken 45,0 m2

Hall 14,5 m 2

Sov 9,5 m 2

Romslig gjennomgående toppleilighet i 5. etasje med sjarmerende skråvegg og -tak. Leiligheten er trukket noe tilbake med stor takterrasse eller hage om du vil ut mot Nedre Storgate på 20,5 kvm. Stor stue med god kjøkkenløsning på totalt 45 kvm. 3 soverom hvor det største er direkte tilknyttet bod med mulighet for walk-in closet og eget bad. 2 av soverommene vender inn med vinduer mot atriet. Bad nummer 2 har mulighet for klesvask. Hall med garderobemulighet. NED

RE T

ORG

GATE

Stue/Kjøkken 45,0 m2

Sov 9,5 m 2

AMT

VM

MAN

D BL OMS

GATE

Bad 5,0 m2

5. etg. Skråvegg Takterrasse 20,5 m

NEDRE

2

STORGA TE

Skråvegg Takterrasse 20,5 m 2

Skråtak markert med stiplet linje

Skråtak markert med stiplet linje

Stue

Stue

Takterrasse

Takterrasse

Skjematisk snitt gjennom stue og takterrase

33


Nedre Storgate 5 – 7 Leil. H0601

4-roms 150,5 m2 BRA Takterrasse 66,5 m2

TYPE 1

Hall 14,0 m 2 Bad 5,0 m 2

• 4-roms BRA10,5 m • 97.9 m2 Kjøkken 2 Bad 5,5 m• 24,1 m balkong/terrasse

Bod 6,0 m 2 VM

Bragernes Atrium sin største leilighet ligger helt på toppen i 6. etg. Egen takterrasse eller takhage om du vil på 66,5 kvm. Stor stue på over 50 kvm tilknyttet eget romslig kjøkken. 2 bad og eget vaskerom. 3 soverom hvor det største ligger i direkte tilknytning til store boder og det ene badet. Bodene kan innredes til walk-in closet. Hallen er meget romslig med mulighet for en større garderobe. Leiligheten ligger mot det indre atrium men har samtidig fantastisk utsikt ut mot elva.

Bod 4,5 m2

2

2

%

Vaskerom 4,0 m 2

Gang 4,0 m 2 Gang 4,5 m2

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

Sov 14,0 m2

Sov 2 7,5 m

Sov 10,0 m2

H03-01, 4 Rom Type 1

Stue 54,5 m2

F

Balkong 8,1 m!

Balkong 16,0 m!

NED

D BL OMS

GATE

RE T

GATE

6. etg. Trapp

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m! 17 x 171 = 2 900

AMT MAN

Sov 8,1 m!

ORG

Heis

NEDRE

Sov 8,3 m!

DW

Sov 14,6 m!

STORGA TE

17 x 171 = 2 900

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! Takterrasse 66,5 m 2

W

34

0

1

10 M


35


36


Sov 12,5 m

Atriumsbygget Leil. H0602

VM

Hall 15,5 m2

Sov 12,5 m 2

Vaskerom 2 3,0 m

Bod 3,5 m2

Bad 5,5 m 2

Sov 8,0 m 2

Bod 3,5 m2 VM

Bad 5,5 m 2

Vaskerom 2 3,0 m

4-roms 120,5 m2 BRA

TYPE 1

%

Takterrasser 8 + 27 m2

• 4-roms • 97.9 m2 BRA En spennende toppleilighet på to plan, der øverste stuerom i • 24,1 m2 balkong/terrasse

Sov 8,0 m 2

% halvvegg - 1,2m

Sov 10,5 m2

Stue/Kjøkken 48,5 m 2

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

halvvegg - 1,2m

Sov 10,5 m2

Stue/Kjøkken 48,5 m 2

H03-01, 4 Rom Type 1

Takterrasse 8,0 m2

F

Sov 14,6 m!

Sov 8,3 m!

Sov 8,1 m!

AND

BLOM

S GA TE

GATE

STORGA TE

NED

ORG

GATE

BLOM

S GA TE

RE T

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod Takterrasse 27,0 m2 3,9 m!

AND

17 x 171 = 2 900

ORG

6. etg.

NEDRE

Stue/Kjøkken 36,2 8,5 m2m!

Bad 7,3 m!

17 x 171 = 2 900

8,5 m2

AMT M

Heis

RE T

Balkong 16,0 m! DW

Takterrasse 8,0 m2

NED

AMT M

Balkong 8,1 m!

Trapp

7. etasje leder ut til egen takterrasse/hage på 27 kvm. I tillegg er det en takterrasse på 8 kvm i 6. etasje i direkte tilknytning til en romslig stue med smart kjøkkenløsning. I stuerommet er det også tegnet inn en koselig arbeidsplass. Selve leiligheten ligger i Atriumsbygget med vinduer til begge sider av atriet. Leiligheten inneholder 3 gode soverom, et bad og eget vaskerom. Hall med mulighet for romslig garderobe som i tillegg er tilknyttet egen bod.

7. etg.

W

NEDRE

0

1

10 Takterrasse M 27,0 m2

STORGA TE

37


Nedre Storgate 9 Leil. H0501

3-roms 77,5 m2 BRA Takterrasse 12,5 m2 Sov 9,5 m 2 Sov 13,5 m 2

Spennende toppleilighet litt tilbaketrukket, med god takterrasse på 12,5 kvm i front ut mot Nedre Storgate. Romslig stue med smart kjøkkenløsning som vender ut mot terrassen med dobbel dør og store vindusflater for godt lys. 2 gode soverom, bad og egen bod med løsning for klesvask. Leiligheten ligger i 5. etasje.

Eksist.

tvides

sjakt u

Bod 4,5 m2

Hall 5,5 m2 VM

Bad 4,0 m2 2 Bad 4,0 m NED

GATE

RE T

ORG

GATE

MAN

D BL OMS

%

AMT

2 Sov 14,5 m

NEDRE

STORGA TE

Stue/Kjøkken 37,5 m 2

5. etg.

Takterrasse 12,5 m2

38


Nedre Storgate 9 Leil. H0502

3-roms 105 m2 BRA

TYPE 1

%

Bod 3,5 m 2

Bad 6,0 m2

• 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse Bad

VM

Hall 9,0 m 2

Takterrasse 33 m2

2

4,0 m

Sov 14,5 m2

Sov 8,5 m 2

Stue/Kjøkken 56,0 m

Stor tilbaketrukket toppleilighet med romslig takterrasse på 33 kvm. Egen kjøkkenkrok i stor stue som leder direkte ut til terrassen mot Nedre Storgate. 2 soverom hvor det ene har eget bad. Bad nummer to har løsning for klesvask. Bod og hall med garderobemulighet. Leiligheten ligger i 5. etg.

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

2

H03-01, 4 Rom Type 1

NED

GATE

RE T

Heis

Sov 8,1 m!

17 x 171 = 2 900

D BL OMS MAN

5. etg.

DW

Sov 8,3 m!

NEDRE

STORGA TE

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m! 17 x 171 = 2 900

Trapp

F

Balkong 16,0 m! Sov 14,6 m!

GATE

AMT

Takterrasse 33,0 m

Balkong 8,1 m!

2

ORG

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

39


Nedre Storgate 9 Leil. H0503

3-roms 106 m2 BRA VM

Bad 4,5 m

Spennende gjennomgående vinkelleilighet i 5. etasje. Leiligheten ligger litt tilbaketrukket fra gågata med god takterrasse i front på 13 kvm. Fra terrassen går du rett inn i stua med egen kjøkkenkrok. 2 soverom med vindu ut mot atriet. Det største soverommet har eget bad. Totalt har leiligheten 2 bad og separat vaskerom. En romslig hall med mulighet for god garderobeløsning og egen bod. NED

GATE

RE T

Sov 14,5 m2

ORG

GATE

AMT

MAN

D BL OMS

Stue/Kjøkken 46,0 m 2

5. etg.

NEDRE

STORGA TE

Takterrasse 13,0 m 2

40

2

Takterrasse 13 m2

Vaskerom 4,0 m 2

Bad 3,5 m2

Sov 7,5 m2

Hall 19,0 m2

Bod 3,5 m 2


Nedre Torggate 6 Leil. H0201

Balkong 3,0 m 2

3-roms 88 m2 BRA

TYPE 1 • 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse

Kjøkken 15,5 m 2

VM

Sov 7,5 m 2

Hall 5,0 m2

Vaskerom 4,0 m 2

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

Bad 5,0 m 2

Stue 31,5 m 2

Bod 3,5 m2

Uteplass bakkeplan. Balkong 3 m2

Leiligheten er gjennomgående med egen uteplass på bakkeplan inn mot atriet med utgang fra stuen. Fra kjøkkenet går du ut på en liten balkong mot Nedre Torggate, for en hyggelig morgenkaffe. Balkongen ligger etasje over gateplan. 2 soverom. Det ene er tilknyttet egen bod med smart skyvedør og kan innredes til walk-in closet. Separat vaskerom og bad i tilknytning til hverandre. Hallen har garderobemulighet. Leiligheten ligger i 2. etasje.

H03-01, 4 Rom Type 1

NED

GATE

RE T

D BL OMS

DW

Sov 8,1 m!

NEDRE

17 x 171 = 2 900

STORGA TE

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m!

17 x 171 = 2 900

kontor 11,7 2 m

Trapp

møterom 15,6 2 m

Heis

Sov 8,3 m!

kontor 9,0 m 2

Balkong 16,0 m! Sov 14,6 m!

2. etg.

MAN

F

Balkong 8,1 m!

GATE

AMT

Sov 11,0 m 2

ORG

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

41


Nedre Torggate 6 Leil. H0202

2-roms 52,5 m2 BRA Uteplass bakkeplan

VM

Leiligheten vender inn mot atriet, og har egen uteplass på bakkeplan. Stuen har en god praktisk kjøkkenkrok. Et stort soverom med egen bod bare en skyvedør unna. Dette kan innredes til walk-in closet. Bad med løsning for klesvask. Hall med mulighet for garderobe. Leiligheten ligger i 2. etasje.

Hall 4,0 m 2 Bad 5,5 m 2

Bod 3,5 m 2 Stue/Kjøkken 25,0 m 2

Sov 12,0 m 2

NED

D BL OMS

GATE

RE T

ORG

AMT

MAN

2. etg. kontor 11,7 2 m

kontor 9,0 m 2 møterom 15,6 2 m

NEDRE

42

STORGA TE

GATE


Nedre Torggate 6 Leil. H0203

Balkong 3,0 m 2

3-roms 72,5 m2 BRA

TYPE 1 %

Sov 7,0 m 2

Sov 11,5 m 2

Kjøkken 10,0 m 2

• 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse

Hall 8,0 m 2

VM

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

Bod 3,5 m 2

Bad 5,5 m 2

Uteplass bakkeplan. Balkong 3 m2

En spennende gjennomgående leilighet i 2. etasje. Det betyr at fra stuen kan du gå rett ut i atriet til egen uteplass på bakkeplan. Fra kjøkkenet kan du nyte en kaffekopp på balkongen ut mot Nedre Torggate, en etasje over gateplan. 2 soverom, bad med løsning for klesvask, separat bod og hall med mulighet for garderobe.

2. etg.

H03-01, 4 Rom Type 1

NED

17 x 171 = 2 900

MAN

DW

Sov 8,1 m!

NEDRE

STORGA TE

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m!

17 x 171 = 2 900

kontor 11,7 2 m

møterom 15,6 2 m

Heis

Sov 8,3 m!

kontor 9,0 m 2

Balkong 16,0 m! Sov 14,6 m!

Trapp

F

Stue 23,5 m 2

GATE

AMT

Balkong 8,1 m!

ORG

D BL OMS

GATE

RE T

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

43


Nedre Torggate 6 Leil. H0301 og H0401

3-roms 88,0 m2 BRA

Balkong 3,0 m 2

Balkong og veranda 3 + 5,5 m2

Leiligheten er gjennomgående med veranda inn mot atriet og en liten balkong mot Nedre Torggate. Fra et romslig kjøkken kan du gå ut på balkongen og nyte en morgenkaffe. Fra stua kan du søke ro på verandaen mot atriet. Leiligheten har 2 soverom. Det ene er tilknyttet egen bod med smart skyvedør og kan innredes til walk-in closet. Separat vaskerom og bad i tilknytning til hverandre. Hallen har garderobemulighet. Leiligheten finnes i 3. og 4. etasje. NED

D BL OMS

GATE

RE T

Kjøkken 15,5 m 2

VM

Sov 7,5 m 2

Hall 5,0 m2

Vaskerom 4,0 m2

Bad 5,0 m 2

ORG

GATE

Bod 3,5 m 2

Stue 31,5 m2

AMT

MAN

3. og 4. etg. Sov 11,0 m 2

NEDRE

STORGA TE

2

Veranda 5,5 m

44


Nedre Torggate 6 Leil. H0302 og H0402

2-roms 52,5 m2 BRA

TYPE 1 • 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse

VM

Hall 4,0 m 2 Bad 5,5 m2

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

Bod 3,5 m 2 Stue/ Kjøkken 25,0 m 2 Sov 12,0 m2

Veranda 6,5 m2

Leiligheten vender inn mot atriet, med egen veranda på 6,5 kvm. Stuen har en romslig og praktisk kjøkkenkrok. Et stort soverom med egen bod bare en skyvedør unna. Dette kan innredes til walkin closet. Bad med løsning for klesvask. Hall med mulighet for garderobe. Leiligheten finnes i 3. og 4. etasje.

H03-01, 4 Rom Type 1

NED

Sov 14,6 m!

Heis

Sov 8,3 m!

Veranda 6,5 m2

Sov 8,1 m!

17 x 171 = 2 900

MAN

3. og 4. etg.

NEDRE

STORGA TE

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m!

17 x 171 = 2 900

GATE

DW

Balkong 16,0 m!

ORG

AMT

F

Balkong 8,1 m!

Trapp

D BL OMS

GATE

RE T

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

45


Nedre Torggate 6 Leil. H0303 og H0403

3-roms 72,5 m2 BRA

Balkong 3,0 m 2

Balkong og veranda 3 + 8 m2 Sov 7,0 m 2 Kjøkken 10,0 m 2

Hall 8,0 m 2

VM

En spennende gjennomgående leilighet. Det betyr at fra stuen kan du gå ut på en fin veranda på 8 kvm som vender inn i atriet. Fra et romslig kjøkken kan du gå ut på egen balkong mot Nedre Torggate og nyte en kaffekopp. 2 soverom, bad med løsning for klesvask, separat bod og hall med mulighet for garderobe. Leiligheten finnes i 3. og 4. etasje.

Bad 5,5 m 2

Bod 3,5 m2

3. og 4. etg. NED

ORG

GATE

AMT

MAN

D BL OMS

GATE

RE T

Stue 23,5 m 2

NEDRE

STORGA TE

Veranda 8,0 m 2

46

Sov 11,5 m2


Nedre Torggate 6 Leil. H0501

3-roms 89,5 m2 BRA

TYPE 1 Takterrasse 15,0 m 2

Bod 1,0 m 2

• 4-roms • 97.9 m2 BRA • 24,1 m2 balkong/terrasse

Bod 3,5 m 2

Hall 7,0 m

Kjøkken 7,5 m 2

2

LEIL. H02-01 LEIL. H03-01 LEIL. H04-01

VM

Gang 5,0 m 2

Vaskerom 2,5 m 2

Bad 5,5 m 2

Takterrasse/veranda 15 + 9,5m2

Romslig tilbaketrukket gjennomgående toppleilighet med stor takterrasse på 15 kvm ut mot Nedre Torggate. Denne takterrassen når du fra kjøkkenet. Fra stuen kan en gå ut på en god veranda som vender inn mot atriet. 2 soverom og ett bad. Separat vaskerom. Romslig hall med direkte tilgang til 2 boder. Leiligheten ligger i 5. etasje.

H03-01, 4 Rom 1 Stue 29,5Type m 2

NED

RE T

D BL OMS

Balkong 16,0 m!

Heis

Sov 8,3 m!

17 x 171 = 2 900

NEDRE

STORGA TE

Stue/Kjøkken 36,2 m!

Bad 7,3 m!

17 x 171 = 2 900

Sov 8,1 m!

5. etg.

DW

Sov 14,6 m!

GATE

MAN

Sov 14,5 m 2

ORG

AMT

F

Balkong 8,1 m!

Trapp

GATE

Sov 10,0 m 2

Veranda 9,5 m 2

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M

47


Nedre Torggate 6 Leil. H0502

3-roms 91 m2 BRA

TYPE

2

Takterrasse 16,0 m

• 4-rom • 97.9 m • 24,1 m

Takterrasse/veranda 16 + 8 m2 Vaskerom 3,5 m 2 Kjøkken 9,5 m 2

VM

%

Gjennomgående toppleilighet med stor takterrasse på 16 kvm mot Nedre Torggate og hyggelig veranda på 8 kvm mot atriet. Leiligheten er litt tilbaketrukket med takterrasse i tilknytning til kjøkkenet. Stuen vender mot atriet. 2 soverom. Ett bad og separat vaskerom. Hall med garderobe, gang og egen bod. Leiligheten ligger i 5. etasje.

Sov 11,5 m 2

Bad 5,5 m 2

Gang 4,5 m2

LEIL. H LEIL. H LEIL. H

Hall 4,0 m 2

Bod 2,0 m2

NED

GATE

GATE

Stue 37,0 m2

5. etg.

F

Balkong 8,1 m!

NEDRE

Sov 14,6 m!

STORGA TE

Sov 8,3 m!

Sov 8,1 m!

DW

D BL OMS

ORG

AMT

MAN

m H03-01,Sov49,0Rom Type 1 2

RE T

Heis

Stue/Kjøkke 36,2 m!

Trapp

17 x 171 = 2 900

Bad 2 Veranda 8,0 m7,3 m!

17 x 171 = 2 900

48

Bad 4,8 m!

Gang 9,8 m!

Bod 3,9 m! W

0

1

10 M


Illustrasjon Nedre Torggate

49


FRA NEDRE STORGATE

NEDRE STORGATE 5 - 7 NEDRE STORGATE 9

50


FRA ATRIET

ATRIUMSBYGGET NEDRE TORGGATE 6

51


el

ntor 8,1 m 2

takte rrasse 5.eta sje

takplan

wc

wc

m

kinro

om

heismas

forro m

heis

ventilasj onsr

wc

forro m bk

ter

kopi/prin

kontor 10,7 2 m

EI60

S

hove dtrapp bk

kontor 8,6 m 2

9,7 m2

rrasse

takte

takte rrasse 5.eta sje

NB! Skrå tt tak kontor 7,8 m 2

kontor 7,5 m 2

kontor/m 13,3 2 øterom m

52

takte rrase 5.eta sje

vegg

Atriumsbygget H0602 Nedre Storgate 5 -7 H0601 Nedre Storgate 5 -7 H0506 H0505 H0504

kontor 11,8 2 m

2 2

folde

Atriumsbygget H0502 H0503 H0501

krivelse

S GAT E

0

BLOM

fh=242

kopi/ printer

AND

0

møterom 30,0 2 m

kontor 10,7 2 m

sje 5. Eta

AMTM

D EN T NE ÅP

kontor 11,7 2 m

fh=220

Se LAR og bes K-tegn. krivelse

kontor 11,7 2 m

2

k

E E

og bes K-tegn. Se LAR

5. ETG S GAT E

kontor 11,7 2 m

2. ETG D BLO MS G ATE AMTM AN

kontor 11,7 2 m

2

oppvas

BLOM

kontor/m 23,2 2 øterom m

kontor 15,9 2 m

AND

kontor 10,2 2 m

kontor 15,9 2 m

2 møterom 15,6 2 m

takte rrasse

AMTM

rekv./ arkiv

Nedre Torggate 6 H0203 H0202 H0201 kontor 11,7 2 m

kontor 9,0 m 2

bk

møterom 30,0 2 m

kontor 10,7 2 m

E TORGAT NEDRE S

Nedre Storgate 9 H0503 H0502 H0501

kontor 11,7 2 m

kontor 9,0 m 2

kjøkk en 6,2 m 2

p

bitrap

Nedre Torggate 6 H0502 H0501 spiserom 37,4 2 m

folde

vegg

kontor 11,7 2 m

kontor 15,9 2 m

TORGAT

E NEDRE S

GGAT E TOR NEDR GGAT E TOR NEDR

2

GGAT

E E TOR NEDR

PLANOVERSIKT

Atriumsbygget H0202 H0201

Nedre Storgate 5 -7 H0204 H0203

2. Eta

sje

krivelse og bes K-tegn. Se LAR


wc

toale tt

wc

heis

forro m

el

bk

hove dtrapp

kontor 11,6 2 m

hove dtrapp

kontor/m 25,1 2 øterom m

kontor 11,7 2 m

kontor 11,7 2 m

kontor 9,9 m 2

kontor 15,8 2 m

9,7 m2 kont or 12,0 2 m

kontor 12,0 2 m

kontor 12,0 2 m

Se LAR og bes K-tegn. krivelse

kontor 11,7 2 m

el

gard erob e

kopi/ printer

kontor 14,6 2 m

heis

bk gare dero be

forro m

bs BS

wc

kontor 15,9 2 m

wc

toale tt

kontor 12,0 2 m

E

kontor 11,7 2 m kontor 11,7 2 m

kontor 15,9 2 m

kontor 11,7 2 m

el

S GAT

AMTM AN

D BLO MS G ATE

kontor/ møterom 25,2 2 m kontor 11,7 2 m

åpen t 48,8 landskap m2

kontor 11,7 2 m

el

kontor 12,0 2 m

BLOM

el

kontor 15,9 2 m

kontor 11,7 2 m

kopi/prin ter

k

AND

bitrapp

kontor 13,7 2 m

kontor/m 25,2 2 øterom m

kontor 11,7 2 m

åpen t land skap

kontor 17,0 2 m

AMTM

kontor 10,2 2 m

kontor 11,7 2 m

kontor 13,2 2 m

kontor 15,9 2 m

kontor 15,9 2 m

Se LAR og bes K-tegn. krivelse

rekv./ arkiv

rekv./ arkiv

kontor 11,7m 2

rekv./ arkiv

AMTM AND BLOM S GAT

kontor/m 18,2 2 øterom m

kontor 11,7 2 m

kontor 15,9 2 m

og bes

krivelse K-tegn. Se LAR

vent

n Takpla sje 6. Eta

H0602 Atriumsbygget

og bes

krivelse K-tegn. Se LAR Se LAR og bes K-tegn. krivelse

TAKPLAN krivelse

Nedre Torggate 6 H0403 H0402 H0401 Nedre Torggate 6 H0303 H0302 H0301

TORGAT

E NEDRE S E TORGAT NEDRE S

og bes

krivelse K-tegn. Se LAR

4. Eta

sje

sje

E

3. Eta

og bes K-tegn. Se LAR

6. ETG

GGAT E TOR NEDR

TORGAT E

E

E E

Atriumsbygget H0401 H0402 H0403 Atriumsbygget H0301 H0302 H0303

E NEDRE S TORGAT NEDRE S

4. ETG 3. ETG

H0408 H0407 H0406 H0405 H0404 Nedre Storgate 5 -7 Nedre Storgate 5 -7 H0308 H0307 H0306 H0305 H0304

7,5 m 2

7,5 m 2

GGAT E TOR NEDR GGAT E TOR NEDR

Se LAR og bes K-tegn. krivelse

NB! Skrå tt tak

53


TEKNISKE SPESIFIKASJONER BADEROM Alle bad og vaskerom/wc har flislagte gulv

og vegger. Bad leveres med baderomsinnredning fra HTH, type Next hvit høyglans, med speil og innfelt lysarmatur. KJØKKEN Som standard leveres kjøkkeninnredning

fra HTH, type Next hvit høyglans. Benkeplate 30 mm med rett gjennomfarget forkant (farge 579 Mørk Wenge) og underlimt vask. Avtrekk med Røroshette med integrert vakt for komfyr. OVERFLATER Alle oppholdsrom leveres med 14 mm

eikeparkett på gulvet og fotlister i eik. Vegger og himling males. GARDEROBEINNREDNING Soverommene har hvite

garderobeskap i henhold til kontraktstegning. DØRER OG KARMER Det leveres glatte dørblad med

hvitmalte karmer. Det leveres glassdør med lav brystning mellom entre/gang og stue, der det er behov (forskriftskrav). ELEKTRISITET, VENTILASJON OG OPPVARMING Leilighe-

tene leveres med alle nødvendige kontakter for komfyr, ventilasjonsvifte, kjøl- og fryseskap, vaskemaskin og tørketrommel. Downlights monteres under overskap på kjøkken, i tak på baderom og 54

entre/gang. Hvitevarer leveres ikke. Det leveres vannbåren gulvvarme. Alle bad har elektrisk termostatstyrt gulvvarme. Det leveres lysarmatur i alle rom uten vindu samt armatur i kjøkkenhette og over servant på wc. Balansert ventilasjon. DU KAN FÅ DET “SOM DU VIL”

Når du har bestemt deg for hvilken leilighet du vil ha, er tiden kommet for å sette ditt personlige preg på innredningen. Jo tidligere i byggeprosessen du kommer inn, jo flere muligheter har du til å påvirke interiørvalget. Her er noe av det du kan endre på mot tillegg i prisen: • baderomsinnredning • kjøkkeninnredning • garderobeinnredning • farger på vegger • fliser • glassfiberstrie på vegger • parkettype FORBEHOLD

Beskrivelsen og illustrasjonene i dette prospektet er ikke en komplett presentasjon av Bragernes Atrium. Endringer innenfor rammen av det vi anser hensiktsmessig og nødvendig kan komme uten at den generelle standard forringes. Fullstendig beskrivelse av prosjektet fås ved henvendelse til megler.


KONTAKT VĂ…RE MEGLERE!

Gunnar Ek Berger Tlf. 901 44 029 gunnar.berger@dnbeiendom.no

www.bragernesatrium.no

Ă˜ystein Liverud Tlf. 918 84 174 oystein.liverud@dnbeiendom.no

Bragernes atrium prospekt  
Bragernes atrium prospekt