Page 1

Levér inn kvitteringen din med navn og nummer og bli med i trekningen av

PREMIER

TIL EN SAMLET VERDI OVER KR. 100.000,Handler du for over kr. 100,- i en butikk, under Shoppingfestivalen Skriv navn og telefonnummer bak på kvitteringen og legg den i kassen ved Big Bite. Dersom du ønsker å ta vare på kvitteringen din, kan du kopiere den i Informasjonen i 1. etg. og legge kopien i kassen. Vinnerne blir kontaktet.

EN BERG NTER E S R STO

Hva ville du gjort for “kidsa” hvis du hadde 10.000 kroner ekstra?

g

se bryr

Bergen Storsenter ønsker å gjøre noe for barn og oppvekstmiljø i Bergen. Vi vet at det er mange skoler, barnehager og SFO-er i byen som kunne hatt god bruk for litt ekstra til å fornye lekeapparater, invitere elevene til en skoletur eller utflukt, gjøre en innsats for å fornye boksamlingen på biblioteket eller annet som kan gjøre hverdagen litt triveligere for de viktigste personene i Bergen; nemlig barna. Vi inviterer alle som har tilknytning til en skole, SFO eller barnehage til å søke oss om midler til å gjennomføre gode ideer. Send inn en kort beskrivelse av det du mener er viktig å få på plass på akkurat din skole eller barnehage og dere kan være en av de ti heldige som får kr 10.000,til å gjennomføre ideen.

Søknad med kortfattet beskrivelse av ideen kan sendes til informasjonen@ bergenstorsenter.no eller leveres i informasjonen i 1. etg. innen 15. April (til utdelingen i mai) eller 01. november (til utdelingen i desember).

Til sammen vil Bergen Storsenter dele ut kr 100.000,- fordelt på kr 50.000,- i mai og kr 50.000,- i desember 2014.

Søknadene vil bli vurdert av en jury bestående av: • Ingunn B. Hansen, senterleder Bergen Storsenter • Harold Sletten, Adm. Dir. i Vennebyen • Trude Drevland, Ordfører i Bergen

Konk 16 19  

Konkurranser Shoppingfestival 13.-22. mars