__MAIN_TEXT__

Page 1

SERTIFISERT ØKOLOGISK

ERT SERTIFIS K IS ØKOLOG

ØKOLOGISK VELVÆRE SERTIFISERT ØKOLOGISK

SERTIFISERT ØKOLOGISK


ØKOLOGISK VELVÆRE Sunnhet kommer både innen- og utenfra, noe som gjør at våre kunder i større grad etterspør økologiske produkter – også når det er snakk om hudpleie, hårpleie og make-up. Visste du at? Tradisjonelle kosmetiske produkter kan inneholde syntetiske kjemikalier som parabener og lauryl sulfater. Studier tyder på at disse kan føre til uttørking, acne, for tidlig aldring og forverring av hudsykdommer. Det er derfor viktig at produktene man påfører huden er rene og fri for skadelige kjemikalier.

Økologisk velvære, helt naturlig Alle våre produkter i kategorien Økologisk Velvære er sertifisert økologisk, og oppfyller strenge internasjonale krav til innhold og prosess. Som kunde kan du derfor være trygg på at produktene holder høy kvalitet, er bra for huden din og gir en følelse av velvære.


HUDPLEIE Økologiske hudpleieprodukter blir stadig mer populære, noe som skyldes at forbrukere i større grad foretar bevisste valg – og velger hudkremer fri for kjemikalier. I våre butikker vil du finne et stort utvalg hudkremer som er sertifisert økologisk, og vår betjening vil hjelpe deg med å finne den hudkremen som best passer din hud.

{ Spør oss om økologisk hudpleie }


HÅRPLEIE Økologisk sjampo og balsam inneholder plante- og urteekstrakter som er viktig for hår og hodebunn. Lovnader om naturlige ingredienser finner du på de fleste sjampoene i butikkhyllen, men disse kan likevel inneholde syntetiske kjemikalier og være skadelig – ikke bare for håret, men også for resten av kroppen. Ved å kjøpe hårprodukter i våre helsekostbutikker, kan du være trygg på at ingrediensene er sertifisert økologisk og har positiv virkning på hud og hår.

{ Spør oss om økologisk hårpleie }


MAKE-UP Har du prøvd økologisk make-up? I våre butikker finner du et bredt utvalg produkter av høy kvalitet, som ikke bare er ”naturlig” – men sertifisert økologisk. Dette gjør at du som forbruker ivaretar huden og unngår skadelige kjemikalier. Det å bytte til naturlig make-up vil ikke bare ha positiv innvirkning på huden, men også gi en følelse av renhet og velvære.

{ Spør oss om økologisk make-up }


Foto: iStock og Colourbox

H Naturkost er en helsekostkjede med lidenkap for te og naturkosmetikk. Vi tror på sunnhet innenog utenfra, og hjelper deg med å finne de økologiske produktene som best passer ditt behov! Besøk oss på h-naturkost.no

Profile for Oktan

H Naturkost  

Økologisk Velvære

H Naturkost  

Økologisk Velvære

Profile for oktan