__MAIN_TEXT__

Page 1

ØKOLOGISK MAT - ren, næringsrik og velsmakende


Hva er økologisk mat? Økologisk mat blir produsert på naturens premisser, og på en måte som i størst mulig grad tar hensyn til dyrenes naturlige atferd og behov. Mat fra økologisk landbruk er fremstilt ved bruk av organisk gjødsel og uten kjemiske sprøytemidler. Spør oss om økologisk mat.


Visste du at … Biene er uerstattelige i vårt økosystem og pollinerer mer enn en tredjedel av all mat. Til tross for dette forsvinner de nå over store deler av verden. Årsaken er intensivering av landbruk, og sprøytemidler som brukes til å bekjempe insektskader på avlingene. Ingen insekter – ingen mat.


Vår visjon er å inspirere til bedre hverdagshelse. Det er lett å glemme at veien mot sunnhet kan være både velsmakende og delikat. Spør oss om våre økologiske matvarer!


Hva er din grunn for å velge økologisk mat? Deg - Du får mat med mer smak! - Ingen sprøytemidler, som ikke bare dreper insekter og ugress, men også kan være skadelig for mennesker. - Økologiske grønnsaker inneholder flere nærings- og smaksstoffer og mindre vann pr. kg enn ikke-økologiske grønnsaker. Klimaet - Du bidrar til å bevare naturen ren og mangfoldig. - Økologisk landbruk baseres i stor grad på fornybare og lokale ressurser. Dyrevelferd - Økologiske dyr har bedre plass innendørs, og oftere tilgang til uteareal. - Dyrene får næringsrikt, rent økologisk fôr. Utviklingsland -

De fleste av verdens fattige ernærer seg med småskala landbruk. Forskning viser at økologiske metoder kan hjelpe fattige småskala-bønder i Asia, Afrika og SørAmerika med å produsere mer mat og øke sin lønnsomhet.


H Naturkost er en helsekostkjede med fokus på økologisk mat, te, naturkosmetikk og kosttilskudd. Kjeden har rundt 60 helsekostbutikker over hele landet. Vi tilbyr produkter som ikke bare er bra for helsen, men som også beriker livet med gode smaksopplevelser. Vi mener at ren, næringsrik og velsmakende mat er veien til et positivt og sunt liv!

Besøk oss på h-naturkost.no

Profile for Oktan

H Naturkost  

Økologisk Mat

H Naturkost  

Økologisk Mat

Profile for oktan