{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1


● ● ● ●


WJ 12

KNIVPAKKE MED ET KLASSISK DESIGN Knivskarpt design Rene og enkle linjer i et moderne design med ergonomisk greb - det er målet med den klassiske Weber Style knivserie. Serien er skabt for at kunne tilbyde både hjemmets køkkenchef og professionelle kokke super funktionelle knive til brug ved grillen eller i køkkenet. Alle knive pakket ind i et toplækkert design. Knivserien dækker alle behov for tilberedning og servering med både urtekniv, grønsagskniv i to størrelser, kokkekniv, brødkniv, filetkniv og forskærersæt - samt selvfølgelig steaksæt som passer dertil. Weber Style knivpakke med 17070 kokkekniv og 17073 grønsagskniv

798,00 værdi iht. vejl. pris

300,00 dkr. ekskl. moms


WJ 7220

NEMT OG SMART DIGITALT APP GRILL-TERMOMETER Digitalt termometer som gør det nemt, praktisk og sjovt at grille. Weber iGrill mini giver dig perfekte resultater på grillen hver gang. Dette app-forbundne termometer gør det nemt at følge madens temperatur fra start til slut. Det giver dig besked når maden har den rigtige temperatur og er klar til at blive taget af grillen eller ud af ovnen. Den smarte app er nem at bruge på de fleste smartphones og åbner op for en verden af inspiration og opskrifter. 7220 Weber iGrill mini. termometer med føler samt gratis app

549,00 værdi iht. vejl. pris

300,00 dkr. ekskl. moms


WJ 17844

DET ELEGANTE STEAKSÆT FULDENDER GRILLMIDDAGEN Når værktøjet skal være elegant... og i orden! Dette minimalistiske steaksæt gør underværker når grillmiddagen skal serveres. Kniven er skarp som en kokkekniv og glider gennem kødet, som var det smør. Gaflen har fire tænder og gør det til en leg at spise alt slags mad. Det smukke og ergonomiske skaft gør, at både kniv og gaffel ligger godt i hånden.

Weber Style steaksæt til 4 personer. (2 pakker 17844) 1098,00 værdi iht. vejl. pris

400,00 dkr. ekskl. moms


WJ 13

TRE SKARPE KNIVE MED ET KLASSISK DESIGN Knivskarpt design Rene og enkle linjer i et moderne design med ergonomisk greb - det er målet med den klassiske Weber Style knivserie. Serien er skabt for at kunne tilbyde både hjemmets køkkenchef og professionelle kokke super funktionelle knive til brug ved grillen eller i køkkenet. Alle knive pakket ind i et toplækkert design. Knivserien dækker alle behov for tilberedning og servering med både urtekniv, grønsagskniv i to størrelser, kokkekniv, brødkniv, filetkniv og forskærersæt - samt selvfølgelig steaksæt som passer dertil.

Weber Style knivpakke med 17070 kokkekniv, 17073 grønsagskniv og 17081 urtekniv 1047,00 værdi iht. vejl. pris

400,00 dkr. ekskl. moms


WJ 17

TRE SPÆNDENDE KNIVE MED ET KLASSISK DESIGN Grillkokkens foretrukne værktøj der gør forberedelsen af maden til en leg. Rene og enkle linjer i et moderne design med ergonomisk greb - det er målet med den klassiske Weber Style knivserie. Serien er skabt for at kunne tilbyde både hjemmets køkkenchef og professionelle kokke super funktionelle knive til brug ved grillen eller i køkkenet. Alle knive pakket ind i et toplækkert design. Knivserien dækker alle behov for tilberedning og servering med både urtekniv, grønsagskniv i to størrelser, kokkekniv, brødkniv, filetkniv og forskærersæt - samt selvfølgelig steaksæt som passer dertil.

Weber Style knivpakke med 17072 brødkniv, 17071 grønsagskniv og 17067 filetkniv 1197,00 værdi iht. vejl. pris

400,00 dkr. ekskl. moms


WJ34

RA STØBEJERNSPANDE OG FLOT OPSKRIFTSBOG Mulighederne ved grillen er utallige. Med denne støbejernspande er det nemt at lave hverdagsmad fx frikadeller, hakkebøffer, fiskefrikadeller, æg og bacon eller små pandekager på grillen. Maden serveres smukt i panden og holder sig varmt i lang tid. Inspirationen kan du finde i den store opskriftsbog med 120 af de bedste opskrifter.

7 421 Weber Original støbejernspande og 17729 Webers opskriftsbog De største hits

779,00 værdi iht. vejl. pris

400,00 dkr. ekskl. moms


WJ 43

TO SMUKKE FADE TIL ELEGANT SERVERING Webers flotte serveringsfad fra Weber dinnerware serien Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved din grillmiddag med dette flotte serveringsfad fra Weber. Serveringsfadet er brændt ved mere end 1420 grader hvilket giver en hårdt og slidstærkt porcelæn. Det har en ekstra tyk bund, der er designer til at holde på varmen, så maden ikke afkøles for hurtigt. Serveringsfadet er 40 x 22 centimeter og er det perfekte valg, når der grillmiddagen skal serveres med stil. 17884 Weber dinnerware serveringsfad (2 stk.)

798,00 værdi iht. vejl. pris

400,00 dkr. ekskl. moms


WJ 50

WEBER STEGEFAD/STEGESO MED GRILLHANDSKE Webers elegante og rå stegefad/stegeso fra den sorte Ceramic serie. De sorte fade er ekstremt praktiske, når du vil anvende dem i den daglige madlavning. De tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadene har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. Det rå look i de nye fade fra Weber gør dem moderne og æstetiske. De ser både flotte ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadene forbliver smukke over tid. 17888 Weber Ceramic stegefad/stegeso 42 x 22 cm og 6472 Weber grillhandske.

718,00 værdi iht. vejl. pris

400,00 dkr. ekskl. moms


WJ 54

WEBER STEGEFAD MED LÆDER GRILLHANDSKER Webers elegante og rå stegefad fra den sorte Ceramic serie. De sorte fade er ekstremt praktiske, når du vil anvende dem i den daglige madlavning. De tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadene har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. Det rå look i de nye fade fra Weber gør dem moderne og æstetiske. De ser både flotte ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadene forbliver smukke over tid. 17886 Weber Ceramic stegefad og 17896 Weber læder grillhandsker.

778,00 værdi iht. vejl. pris

400,00 dkr. ekskl. moms


WJ 17845

LUKSUS STEAKSÆT MED ET KLASSISK DESIGN Når værktøjet skal være elegant... og i orden! Dette minimalistiske steaksæt gør underværker når grillmiddagen skal serveres for familie og venner. Kniven er skarp som en kokkekniv og glider gennem kødet, som var det smør. Gaflen har fire tænder og gør det til en leg at spise alt slags mad. Det smukke og ergonomiske skaft gør, at både kniv og gaffel ligger godt i hånden.

17845 Weber Style steaksæt til 6 personer.

1198,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 14

KNIVPAKKE MED ET KLASSISK DESIGN De skarpeste knive i skuffen Rene og enkle linjer i et moderne design med ergonomisk greb - det er målet med den klassiske Weber Style knivserie. Serien er skabt for at kunne tilbyde både hjemmets køkkenchef og professionelle kokke super funktionelle knive til brug ved grillen eller i køkkenet. Alle knive pakket ind i et toplækkert design. Knivserien dækker alle behov for tilberedning og servering med både urtekniv, grønsagskniv i to størrelser, kokkekniv, brødkniv, filetkniv og forskærersæt - samt selvfølgelig steaksæt som passer dertil. Weber Style knivpakke med 17070 kokkekniv, 17072 brødkniv, 17073 grønsagskniv og 17081 urtekniv 1446,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 15

KNIVPAKKE MED ET KLASSISK DESIGN Knivserien der giver arbejdsglæde hele vejen til middagen bliver serveret. Rene og enkle linjer i et moderne design med ergonomisk greb - det er målet med den klassiske Weber Style knivserie. Serien er skabt for at kunne tilbyde både hjemmets køkkenchef og professionelle kokke super funktionelle knive til brug ved grillen eller i køkkenet. Alle knive pakket ind i et toplækkert design. Knivserien dækker alle behov for tilberedning og servering med både urtekniv, grønsagskniv i to størrelser, kokkekniv, brødkniv, filetkniv og forskærersæt - samt selvfølgelig steaksæt som passer dertil. Weber Style knivpakke med 17074 forskærersæt, 17067 filetkniv og 17071 grønsagskniv

1547,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 33

NEMT OG SMART DIGITALT APP GRILL-TERMOMETER Digitalt termometer som gør det nemt, praktisk og sjovt at grille. Weber iGrill 2 giver dig perfekte resultater på grillen hver gang. Dette app-forbundne termometer gør det nemt at følge madens temperatur fra start til slut. Med mulighed for tilslutning af op til fire følere kan du udfordre grillen med flere stykker kød eller retter uden at du mister overblikket. Dit iGrill giver dig besked når maden har den rigtige temperatur og er klar til at blive taget af grillen eller ud af ovnen. Den smarte app er nem at bruge på de fleste smartphones og åbner op for en verden af inspiration og opskrifter. 7221 Weber iGrill 2 termometer med to følere samt gratis app og 6472 Weber grillhandske

1118,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 36

STØBEJERNSPANDE,GRILLBOG OG LÆDER GRILLHANDSKER Mulighederne ved grillen er utallige. Med denne støbejernspande er det nemt at lave hverdagsmad fx frikadeller, hakkebøffer, fiskefrikadeller, æg og bacon eller små pandekager på grillen. Maden serveres smukt i panden og holder sig varmt i lang tid. Inspirationen kan du finde i den store opskriftsbog med 120 af de bedste opskrifter. Samtidigt kan du håndtere det varme grillgrej sikkert med de lækre læder grillhandsker.

7 421 Weber Original støbejernspande, 17729 Webers opskriftsbog Webers største hits

og 17896 Weber læder grillhandsker 1008,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 41

ELEGANTE TALLERKNER OG KLASSISK STEAKSÆT Server grillmiddag med stil og god smag Den elegante 27,5 centimeter tallerken er produceret i Tyskland og specielt designet til at holde på varmen og forhindre din mad i at blive afkølet for hurtigt. Dinnerware serien er brændt ved mere end 1420 grader, hvilket giver en meget holdbar porcelæn med en overflade der er meget modstandsdygtig overfor ridser og giver dig pæne tallerkner sæson efter sæson. Det minimalistiske steaksæt gør underværker når grillmiddagen skal serveres for familie og venner. Kniven er skarp som en kokkekniv og glider gennem kødet, som var det smør. Gaflen har fire tænder og gør det til en leg at spise alt slags mad. Det smukke og ergonomiske skaft gør, at både kniv og gaffel ligger godt i hånden. 17880 Weber dinnerware grilltallerken 27,5 cm, til 4 personer (2 stk. 17880) 17844 Weber Style steaksæt til 4 personer (2 stk. 17844) 1496,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 42

ELEGANTE TALLERKNER OG SERVERINGSFAD Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved grillmiddagen Den elegante tallerken er produceret i Tyskland og specielt designet til at holde på varmen og forhindre din mad i at blive afkølet for hurtigt. Dinnerware serien er brændt ved mere end 1420 grader, hvilket giver en meget holdbar porcelæn med en overflade der er meget modstandsdygtig overfor ridser og giver dig pæne tallerkner sæson efter sæson. Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved din grillmiddag med dette flotte serveringsfad fra Weber. Det har også en ekstra tyk bund, der er designer til at holde på varmen, så maden ikke afkøles for hurtigt. Serveringsfadet er 40 x 22 centimeter. 17880 Weber dinnerware grilltallerken 27,5 cm, til 4 personer (2 stk. 17880) 17881 Weber dinnerware frokosttallerken 20,5 cm, til 4 personer (2 stk. 17881) 17884 Weber dinnerware serveringstad 40 x 22 cm

1035,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 44

ELEGANT SERVERINGSFAD OG SERVERINGSSKAL Lav en elegant servering af grillmiddagen og tilbehøret Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved din grillmiddag med dette flotte serveringsfad fra Weber. De elegante serveringsfade og skåle er produceret i Tyskland og specielt designet til at holde på varmen og forhindre din mad i at blive afkølet for hurtigt. Dinnerware serien er brændt ved mere end 1420 grader, hvilket giver en meget holdbar porcelæn med en overflade der er meget modstandsdygtig. Serveringstad er 40 x 22 centimeter og skåle 14 cm i diameter. 17884 Weber dinnerware serveringsfad 40 x 22 cm (2 stk. 17884) 17882 Weber dinnerware serveringsskål 14 cm (2 stk. 17882)

1036,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 45

ELEGANTE TALLERKNER OG GREJ TIL PIZZA-AFTEN Varm pizza serveret elegant på varme pizzatallerkner Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved din pizza aften. Den elegante tallerken er produceret i Tyskland og specielt designet til at holde på varmen og forhindre din mad i at blive afkølet for hurtigt. Dinnerware serien er brændt ved mere end 1420 grader, hvilket giver en meget holdbar porcelæn med en overflade der er meget modstandsdygtig overfor ridser og giver dig pæne tallerkner sæson efter sæson. Gå ikke ned på dit pizza grillgrej med Weber pizzahjul og den smarte pizzaspade.

17883 Weber dinnerware pizzatallerken 30 cm, til 6 personer (3 stk. 17883) 6690 Weber pizzahjul 6691 Weber pizzaspade 1135,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 46

ELEGANTE PIZZATALLERKNER TIL 10 PERSONER Varm pizza serveret elegant på varme pizzatallerkner Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved din pizza aften. Den elegante tallerken er produceret i Tyskland og specielt designet til at holde på varmen og forhindre din mad i at blive afkølet for hurtigt. Dinnerware serien er brændt ved mere end 1420 grader, hvilket giver en meget holdbar porcelæn med en overflade der er meget modstandsdygtig overfor ridser og giver dig pæne tallerkner sæson efter sæson. Gå ikke ned på dit pizza grillgrej med Weber pizzahjul og den smarte pizzaspade.

17883 Weber dinnerware pizzatallerken 30 cm, til 10 personer (5 stk. 17883) 6690 Weber pizzahjul

1344,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 47

ELEGANTE TALLERKNER OG SERVERINGSFAD Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved grillmiddagen Den elegante tallerken er produceret i Tyskland og specielt designet til at holde på varmen og forhindre din mad i at blive afkølet for hurtigt. Dinnerware serien er brændt ved mere end 1420 grader, hvilket giver en meget holdbar porcelæn med en overflade der er meget modstandsdygtig overfor ridser og giver dig pæne tallerkner sæson efter sæson. Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved din grillmiddag med dette flotte serveringsfad fra Weber. Det har også en ekstra tyk bund, der er designer til at holde på varmen, så maden ikke afkøles for hurtigt. Serveringsfadet er 40 x 22 centimeter. 17880 Weber dinnerware grilltallerken 27,5 cm, til 6 personer (3 stk. 17880) 17884 Weber dinnerware serveringstad 40 x 22 cm

1146,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 51

WEBER STEGEFAD/STEGESO OGTÆRTEFAD Webers sorte Ceramic serie - den perfekte tilberedning og servering. De sorte fade er ekstremt praktiske, når du vil anvende dem i den daglige madlavning. De tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadene har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. Det rå look i de nye fade fra Weber gør dem moderne og æstetiske. De ser både flotte ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadene forbliver smukke over tid.

17886 Weber Ceramic stegefad/stegeso, 42 x 22 x 10 cm 17887 Weber Ceramic tærtefad 30 cm 898,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 53

WEBER STEGEFAD/STEGESO OG TO FLOTTE KNIVE Webers sorte Ceramic serie - den perfekte tilberedning og servering. De sorte fade er ekstremt praktiske, når du vil anvende dem i den daglige madlavning. De tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadene har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. De ser både flotte ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadene forbliver smukke over tid. Rene og enkle linjer i et moderne design med ergonomisk greb - det er målet med den klassiske Weber Style knivserie. Serien er skabt for at kunne tilbyde super funktionelle knive til brug ved grillen eller i køkkenet. 17886 Weber Ceramic stegefad/stegeso, 42 x 22 x 10 cm 17073 Weber Style grøntsagskniv 17081 Weber Style urtekniv 1197,00 værdi iht. vejl. pris

560,00 dkr. ekskl. moms


WJ 18

STOR KNIVPAKKE MED ET KLASSISK DESIGN Så er du godt dækket ind til enhver opgave Rene og enkle linjer i et moderne design med ergonomisk greb - det er målet med den klassiske Weber Style knivserie. Serien er skabt for at kunne tilbyde både hjemmets køkkenchef og professionelle kokke super funktionelle knive til brug ved grillen eller i køkkenet. Alle knive pakket ind i et toplækkert design. Knivserien dækker alle behov for tilberedning og servering med både urtekniv, grønsagskniv i to størrelser, kokkekniv, brødkniv, filetkniv og forskærersæt - samt selvfølgelig steaksæt som passer dertil. Weber Style knivpakke med 17070 kokkekniv, 17072 brødkniv, 17067 filet, 17073 grønsagskniv og 17081 urtekniv

1845,00 værdi iht. vejl. pris

640,00 dkr. ekskl. moms


WJ 35

RA STØBEJERNSGRYDE OG EN FLOT OPSKRIFTSBOG Mulighederne ved grillen er utallige. Med denne støbejernsgryde er det nemt at lave hverdagsmad og simremad fx chili con carne, bøf stroganoff, citronkylling-ragout på grillen. Maden serveres smukt i gryden og holder sig varmt i lang tid. Inspirationen kan du finde i den store opskriftsbog med 120 af de bedste opskrifter. 8842 Weber Original støbejernsgryde, 17729 Webers opskriftsbog Webers største hits

1299,00 værdi iht. vejl. pris

640,00 dkr. ekskl. moms


WJ 40

ELEGANTE TALLERKNER TIL 12 PERSONER Server grillmiddag elegant på varme tallerkner Den elegante Weber tallerken er produceret i Tyskland og specielt designet til at holde på varmen og forhindre din mad i at blive afkølet for hurtigt. Dinnerware serien er brændt ved mere end 1420 grader, hvilket giver en meget holdbar porcelæn med en overflade der er meget modstandsdygtig overfor ridser og giver dig pæne tallerkner sæson efter sæson. 17880 Weber dinnerware grilltallerken 27,5 cm, til 12 personer (6 stk. 17880)

1194,00 værdi iht. vejl. pris

640,00 dkr. ekskl. moms


WJ 48

ELEGANTE TALLERKNER OG TO SERVERINGSFADE Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved grillmiddagen Den elegante tallerken er produceret i Tyskland og specielt designet til at holde på varmen og forhindre din mad i at blive afkølet for hurtigt. Dinnerware serien er brændt ved mere end 1420 grader, hvilket giver en meget holdbar porcelæn med en overflade der er meget modstandsdygtig overfor ridser og giver dig pæne tallerkner sæson efter sæson. Dæk et flot bord og løft oplevelsen ved din grillmiddag med dette flotte serveringsfad fra Weber. Det har også en ekstra tyk bund, der er designer til at holde på varmen, så maden ikke afkøles for hurtigt. Serveringsfadet er 40 x 22 centimeter. 17880 Weber dinnerware grilltallerken 27,5 cm, til 6 personer (3 stk. 17880) 17884 Weber dinnerware serveringstad 40 x 22 cm (2 stk. 17884)

1395,00 værdi iht. vejl. pris 640,00 dkr. ekskl. moms


WJ 52

WEBER STEGEFAD/STEGESO OG GRILLFAD Webers sorte Ceramic serie - den perfekte tilberedning og servering. De sorte fade er ekstremt praktiske, når du vil anvende dem i den daglige madlavning. De tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadene har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. Det rå look i de nye fade fra Weber gør dem moderne og æstetiske. De ser både flotte ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadene forbliver smukke over tid. 17888 Weber Ceramic stegefad/stegeso, 42 x 22 x 10 cm 17886 Weber Ceramic grillfad 48 x 28 cm

1148,00 værdi iht. vejl. pris

640,00 dkr. ekskl. moms


WJ 55

WEBER STEGEFAD/STEGESO OG IGRILL MINI Webers sorte Ceramic serie - den perfekte tilberedning og servering. De sorte fade er ekstremt praktiske, når du vil anvende dem i den daglige madlavning. De tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadene har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. De ser både flotte ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadene forbliver smukke over tid. Weber iGrill mini giver dig perfekte resultater på grillen hver gang. Dette app-forbundne termometer gør det nemt at følge madens temperatur fra start til slut. Det giver dig besked når maden har den rigtige temperatur og er klar til at blive taget af grillen eller ud af ovnen. Den smarte app er nem at bruge på de fleste smartphones og åbner op for en verden af inspiration og opskrifter. 17888 Weber Ceramic stegefad/stegeso, 42 x 22 x 10 cm 7220 Weber iGrill mini. Termometer med føler samt gratis app 1148,00 værdi iht. vejl. pris

640,00 dkr. ekskl. moms


WJ 56

ELEGANT FORSKÆRERSÆT OG FLOT STEGEFAD Webers sorte Ceramic serie - den perfekte tilberedning og servering. De sorte fade er ekstremt praktiske, når du vil anvende dem i den daglige madlavning. De tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadene har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. Det rå look i de nye fade fra Weber gør dem moderne og æstetiske. De ser både flotte ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadene forbliver smukke over tid. 17074 Weber Style forskærersæt 17886 Weber Ceramic grillfad 48 x 28 cm

1298,00 værdi iht. vejl. pris

640,00 dkr. ekskl. moms


Profile for Sortberg Hansen

Weber 2020  

Weber 2020  

Profile for nptryk