__MAIN_TEXT__

Page 1

HELA DENNA BILAGA ÄR ANNONS FÖR LUNDBÄCKS INREDNINGAR

DESIGN F R Å N G O LV T I L L TA K

I N R E D N I N G F Ö R K O N TO R , S K O L O R , S J U K H U S, R E S TA U R A N G E R & H OT E L L


ANNONSSIDA

ANNONSSIDA

Vi är inte normala Vi heter Micke och Gunnar. Det är vi som är på bilden. Vi har ägt Lundbäcks inredningar sedan 2005. På sätt och vis är vi inte normala. Vi är med andra ord speciella, men på ett viktigt och väldigt bra sätt. Vi kan inredning som få. Vi kan rita möbler som inte finns. Vi ser detaljer som andra missar, hittar nya lösningar och skapar helheter som blir unika och gör skillnad. Vi har alltid sett möjligheter. Och människan. När vi börjar titta på en miljö ser vi inget slut på vad inredning, planering och rumsutformning kan göra. Men människan är alltid utgångspunkten. Hur vill du ha det? Vad behöver ni egentligen? Hur dämpar vi ljud? Hur maximerar vi ljus? När jobbar du och dina kollegor som bäst? När lär sig barn som mest? Hela vårt Lundbäcks-gäng är speciellt. Kunniga och kreativa kollegor hela bunten. Vi samarbetar nära våra duktiga lokala arkitekter. Och vi har troligtvis världens bästa

Micke Gunnar Linda

Janne

Frida

montörer som ser till att allting sitter, står, ser ut och håller som det ska. För oss handlar det om att våga. Våga för att skapa nytt som gör nytta. För nya tankar och bättre resultat. För att du ska ha en bra dag där du är. När vi vågar lyssna, titta och tänka, fundera, planera och ta ut svängarna får du inredning och utformning som passar behov och lokaler, som skapar trogna kunder och lockar nya medarbetare, som får gäster att dröja sig kvar på i lobbyn och elever att nästan vägra gå ut på rast. Då blir inredning en investering. Det är Lundbäcks inredningar.


ANNONSSIDA

Vi på Lundbäcks inredningar har ritat, möblerat, inrett, utformat och omvandlat skolor, hotell, restauranger, kontor och alla möjliga offentliga rum och miljöer sedan 1973.

ANNONSSIDA

E n b ra dag Men vi jobbar främst framåt. Vi tänker nytt och smart, från helhet till detalj. Vi tänker på dig. Hur du jobbar och lär, hur du fungerar och är. Vi lyssnar och funderar. Vi ritar och planerar. Vi tänker på ljud, ljus och ergonomi. Vi ser andra saker. Små detaljer som gör stor skillnad. Sedan hjälper vi till att skapa miljöer som inspirerar. Som får oss att trivas och må bra och vilja dröja oss kvar. Som får oss att tänka nytt och jobba bättre. Det kan inredning göra. Så stor betydelse

har den. Den kan få oss att vilja gå till jobbet. Och att nästan inte vilja gå därifrån. Den påverkar oss när vi väljer restaurang för kvällen, hotell för helgen och arbetsplats för framtiden. Den kan ge oss en bra dag. Oavsett om du behöver en ergonomisk jobbstol, ett lärande klassrum, ett inspirerande och rationellt kontorslandskap eller en helt ny hotell- eller restauranginredning så hittar Lundbäcks inredningar en lösning som gör skillnad till ett pris som känns rätt. Ha en bra dag.


ANNONSSIDA

ANNONSSIDA

S itter d u ner ? Eller står du upp? Vill du lägga dig och blunda en stund? Vilken färg är bäst? Hör du dåligt? Sitter du konstigt? Saknar du ljus och rymd? Det viktigaste i rummet är du. Genomtänkt inredning som formas efter varje människas behov, förutsättningar och arbete gör nytta. Och skillnad. Men företag utvecklas och trender skiftar. Därför är det också viktigt att konceptlösningar är flexibla för framtiden. Levande design och inredning för företag och människor i förändring. Tillsammans med kunden gör vi en ordentlig analys av behov och önskemål. Du får färgförslag och idéer till belysning, gardiner och golv. Ja, allt som behövs för att skapa en inspirerande och smart miljö till rätt pris. Utifrån det tar vi fram ett detaljerat inredningsförslag som presenteras med plan- och 3D-ritningar. Med Walkthrough animation kan vi även gå omkring i 3D-ritningen för att visa hur lokalerna kommer att se ut. Det ger en ännu bättre och tydligare bild av hur miljön kommer att se ut, fungera och kännas. För medarbetaren på kontoret och eleven i klassrummet. För gästen på restaurangen och hotellet. Men jobbet tar inte slut här. Vi följer upp, hör oss för och förbättrar. Vi kanske behöver byta ut, rikta om eller rätta till. Allt som krävs för att du ska känna dig trygg och nöjd, och för att alla ska få ha en bra dag.

Hos oss kan du hyra Hos oss kan du hyra dina möbler. På så sätt lägger du inredningen på företagets driftkostnader. Smart, smidigt och riskfritt. Hör av dig till oss på Lundbäcks inredningar så hittar vi en lösning som passar.

Smart finansiering Lundbäcks inredningar samarbetar med Release finans, ett finansbolag som hjälper dig hitta en ekonomisk lösning som inte binder kapital eller anstränger din likviditet. Hör av dig till oss på Lundbäcks inredningar så berättar vi mer.


ANNONSSIDA

ANNONSSIDA

L eva livet i r u mm et och skogen Vi ska alla må bra. Vi ska trivas, jobba, inspireras och ha kul. Vi ska leva livet. Såväl på kontoret som i skogen. Där har vi det.

Lundbäcks är huvudleverantörer av Kinnarps. Kinnarps har Sveriges största sortiment av verkligt kvalitativa kontorsmöbler. Alla produkter är inte minst noggrant certifierade och företaget bedriver ett aktivt miljöarbete i samverkan med Världsnaturfonden. Kvalitet och ansvar rakt igenom. Tillsammans skapar vi bra dagar och hållbara miljöer för jobb, lärande och liv. Ute som inne. I rummet som i skogen. Idag och i framtiden. 


ANNONSSIDA

ANNONSSIDA

I ngen vill gå u t p å rast En genomtänkt, ergonomisk arbetsmiljö är grunden till ett bra jobb. Kontor, hotell och restauranger i all ära, men viktigast är nog våra klassrum. Där finns vår framtid.

På Stadsöskolan i Gammelstad började ”Det berättande klassrummet” som en vision om aktivt lärande, ett koncept för att med modern teknik och genomtänkt design skapa förutsättningar för kunskap, lärande och en bra skoldag. Konceptet är uppbyggt i fyra stationer. Lärandeprocessen startar vid Scenen och fortsätter genom Caféet, Mediateket och Studion för att slutligen knytas samman med Scenen igen. Den planerade helheten formar en läromiljö som berättar och inspirerar. Här kan elever diskutera, mötas, söka

johansondesign.se

och bearbeta information samt presentera och dela nya kunskaper med varandra. För att få bästa möjliga ergonomiska arbetsmiljö för elever och lärare lades stor vikt på att minska ljudnivån. Det gjorde bland annat med hjälp av bra stolar med hjul samt en lättvättad, allergivänlig matta. Det här är bara ett av många exempel på när inredning gjort stor skillnad. Men konceptet ”Det berättande klassrummet” har också lett till problem för Stadsöskolan. Eleverna vill inte lämna läromiljön för att gå ut på rast.

materia.se


ANNONSSIDA

ANNONSSIDA

stilsäkra leverant ö rer


ANNONSSIDA

ANNONSSIDA Grafisk form MeraMedia / Erja Persson, Norrbottens Media AB, Luleå. Fotograf Janåke Isaksson, bstation graphics med flera. Tryck Tryck i Norrbotten, Oktober 2016. Upplaga 45 100 ex. I samarbete med: Gulled / HAY, Gärsnäs, Helland, Johanson design, Kinnarps Interior, Lammhults, Materia, NC Nordic care, Sits, Skandiform

K IKA I N I VÅ RT SH O W R O O M

Leverantörer 2016: & Tradition, ABA Skol, ABSTRACTA AB, Adept Collection, Akustikmiljö, ALBIN I HYSSNA AB, Almedahls, Artwood, Asplund, ATELJE LYKTAN AB, Back App, Balzae Beskow, Basic Collection, Baumann Textil, Be-Ge, Belid, Berga Form, Blond Belysning, Blå Station, Bogesund, Brafab, Bruno Mathsson, Bruynzeel, Bröderna Jörgensen, Bsweden Belsyningsbolaget, Burhens, Burmatex, Bute Fabrics, Byarums Bruk, Camira Fabrics, Cane-Line, Carl Hansen, Conform, Dahl Agenturer, Designers Guild, Drapilux, Dux, Ege Taepper, Eilersen, Ekdahls Möbler, Elfa Lumi, Elmo, Englesson, Erik Jörgensen, Essem Design, Eurobib, FG Intersales, Flos, Fogia, Form 2, Formica, Four Design, Frapett, Fritz Hansen, Frost, Gabriel A/S, Gemla, Glamox Luxo, Glimåkra, Golvabia, Grythyttans Stålmöbler, Gubi, Gulled Agenturer, Gärsnäs, Götessons, Hans K, Hay, Helland, Hilding Anders, Holmek, Horreds Möbel AB, Hyllteknik, Infurn Contract, Inno Interiör, Inoff, Interior Design Collection, Ire Möbel AB, Johanson Design, Järnforsen Stoppmöbler, Kallin & Franzén, Karl Andersson & Söner, Kartell, Kasthall, Kinnarps AB, Kinnasand, Kjellbergs, Klippan Yllefabrik, Kondator, Kvadrat, Källemo, Lammhults, Lampe Gras, Magnus Olesen, Margret Gardinkonfektion, Materia, Matting, Mavis, Menu A/S, Miljöexpo, Mitab, Mizetto, Mobile Box med leverantörer, Muuto, NC Nordic Care, NCP, Neiser, Nemo Lighting, Nevotex, Nola, Nordgröna, Norell Möbel AB, Norrgavel, Northern Lighting AS, Offecct, Ogeborg, OH Sjögren AB, Pagunette, Prima Office, RBM, Rezize Design AB, Romo + Casa Rosa, Ruben Lighting AB, Rydéns, SA Möbler, Sarpsborg Metall AB, SBS Scandinavian Business Seating, Scherlin Form, Sits, Sitz, Skafab, Skandiform, SMD Design, Sono Sverige AB, Stoddard, Stolab, String, Swedese, Swedestyle, Tabula, Tom Dixon, Tranås Skolmöbler, TreCe, Varier, Vescom, Vivero, Wobedo, Voice, Wästberg, Zero Belysning, ZilenZio, Zlamp, Åbrink Agentur, Örsjö Belysning, Östen Kristiansson

Vi tar hand om helheten när det gäller inredning. Vi planerar, ritar, designar, levererar, monterar och installerar. När inredning blir till en investering. Det är Lundbäcks inredningar.

Ö dlegatan 1 A , L ule å | T elefon 0 9 2 0 - 1 0 1 7 0 | w w w. lund b a c ks. se

Profile for Norrbottens Media

Lundbäcks Inredningar 2016  

DESIGN FRÅN GOLV TILL TAK. Inredning för kontor, skolor, sjukhus, restauranger & hotell.

Lundbäcks Inredningar 2016  

DESIGN FRÅN GOLV TILL TAK. Inredning för kontor, skolor, sjukhus, restauranger & hotell.

Advertisement