Hotel Hesselet

Page 1

8 NÅR EKSKLUSIVITET

OG HJEMLIGHED SMELTER SAMMEN

Where exclusivity and homeliness intertwine

38 HER SKABER VI EN ATMOSFÆRE, HVOR ALT ER MULIGT

At our place, every conference guest is at the forefront

16 KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Only the best will do

28 LAD LIVETS STØRSTE ØJEBLIKKE BLIVE TIL VARIGE MINDER

Life’s greatest moments turn into lasting memories at Hotel Hesselet

2024

VORES PRESTIGEHUS

INDENFOR CHAMPAGNE

OG IKKE UDEN GRUND!

Et champagnehus for feinschmeckere. Deutz hører til blandt de allerbedste huse i Champagne og producerer alle husets vine med største omhu og med en karakteristisk og helt unik vinøsitet.

2 HOTEL HESSELET
s

VELKOMMEN TIL HOTEL HESSELET

Hotel Hesselet er et sted, hvor mennesker mødes. Et sted, man taler om, når man har været der – og et sted man glæder sig til at komme tilbage til. Sådan har det været i de 57 år, hotellet har budt gæster velkommen i de stemningsfulde rammer ved bøgeskoven ud til Storebælt. Placeringen netop her var nøje udvalgt af hotellets grundlæggere, da de lod hotellet opføre i 1967.

På Hotel Hesselet har man sans for detaljen og den høje kvalitet. Det lader sig blandt

WELCOME TO HOTEL HESSELET

Hotel Hesselet is where connections are made. It’s a place people talk about long after their visit and one to which they anticipate returning. This tradition has been alive for the 57 years that the hotel has welcomed guests within its significant setting by a beech forest stretching to the shores of the Great Belt.

andet udfolde i hotellets velrenommerede Restaurant Hesselet, som du kan læse mere om på side 22. Her er gennemført gastronomi, opmærksom betjening og en behagelig atmosfære omdrejningspunktet for en fuldendt restaurantoplevelse.

Generelt prioriteres personlig service højt på Hotel Hesselet, hvor der er tid og lyst til at opfylde gæsternes behov. Det personlige værtskab er en del af Hesselets DNA, og det mærkes tydeligt, når man tager del

The founders of the hotel chose this spot with care when they built it in 1967.

At Hotel Hesselet, there is an appreciation for detail and high­quality experiences. This aspect unfolds exceptionally in the renowned Restaurant Hesselet, which you can discover more about on page 22. Here, culinary excellence, attentive service, and a pleasant ambiance

i de fantastiske rammer, som hotellet består af. På side 8­9 kan du læse meget mere om ophold på hotellet – og måske blive inspireret til at fejre din næste store milepæl hos os.

God læselyst!

are at the heart of an exceptional dining experience.

Personalized service is a top priority at Hotel Hesselet, where there is both time and desire to meet guests’ needs. This personal approach to hospitality is ingrained in Hesselet’s DNA and is keenly felt when one partakes in the fantastic environment that the hotel offers. On pages 8­9, you’ll find

much more about staying with us – perhaps you will even be inspired to celebrate your next significant milestone here.

Enjoy!

3
GB

The

Udgiver/salg: nord A/S, Skanderborgvej 232, 2., DK­8260 Viby J i samarbejde med Hotel Hesselet

Salgsansvarlig: Dennis Bækgaard Stotz, Tlf.: 3697 0075, db@nordnord.dk

Tekst: Anne Ulrick Lousdal, Tlf.: 3697 0095, alo@nordnord.dk | Layout: Mette Lind, Tlf.: 3697 0086, ml@nordnord.dk

Trykkeri: JØRN THOMSEN ELBO | p-id: 10504 | Vi tager forbehold for trykfejl

HOTEL HESSELET Indhold / Contents 08 | Eksklusivitet og hjemlighed smelter sammen Where luxury meets comfort 16 | Kun det bedste er godt nok Only the best will do 22 | Her er gastronomien i centrum Gastronomy at the center stage 28 | Livets største øjeblikke bliver til varige minder på Hotel Hesselet
greatest moments evolve into lasting memories at Hotel Hesselet 38 | Her skaber vi en atmosfære, hvor alt er muligt
create an atmosphere where anything is possible.
We
4
5

Det Lille Vaffelbageri

Det Lille Vaffelbageri er et ishus i Nyborg indre by, hvor vi serverer hjemmelavet is og hjemmebagte vafler.

Vores is er lavet på friske danske råvarer såsom frisk mælk og fløde – og for sorbetens vedkommende er det purerede bær og frugt. Vi bager dagligt vores hjemmelavede vafler, så de altid er friske.

Vi har et stort udvalg af is og drys og laver flere gange dagligt vores fantastiske hjemmelavede guf.

Vi har altid 34 forskellige slags is, 12 forskellige slags drys og 3 slags flydende (chokolade, hvid chokolade og karamel).

Lad den dejlige duft lede dig vejen til Nyborgs bedste ishus, hvor du kan sidde og nyde din is eller gå en tur igennem Nyborgs gader med den hyggelige stemning.

34 forskellige slags is 12

forskellige slags drys og flydende chokolade, hvid chokolade og karamel

Korsgade 20, st. th • 5800 Nyborg Tlf.: 65 30 10 20

Al Ponte – Little Italy er Italien i miniformat. Når du træder ind ad døren i vores butik i Mellemgade, tager du samtidig et skridt, der rækker hele vejen ned over Alperne og ind i den hyggelige, lille købmandsbutik, du husker fra ferien til dit yndlingssted i Italien.

En dyb kærlighed til italiensk gastronomi, kultur og livsstil er årsagen til, at jeg åbnede Al Ponte - Little Italy, og den kærlighed vil jeg gerne dele med mine kunder ved at tilbyde dem det bedste, som landet kan præstere: pasta, vin, oste, grappa og andre delikatesser samt den smukke keramik. Vi har indrettet butikken som essensen af de små, familiedrevne butikker, Italien er så rig på, og som vi har besøgt i massevis af som inspiration.

Min svigerfamilie/familie har igennem et halvt århundrede ere gange årligt besøgt Italien, som min mand og jeg har tætte forbindelser til, både fordi vi næsten hver sommer holder ferie dernede og gennem venner og samarbejdspartnere. Selv om vi selv er meget knyttet til Emilia-Romagna, elsker vi hele det store land og har plukket de ting ud, som vi selv holder mest af.

Vi importerer selv 90 procent af vores varer og har derfor et indgående kendskab til det, vi forhandler, ligesom vores dygtige personale er lært grundigt op og blandt andet kan vejlede kyndigt i de italienske vine, som vi fører et bredt udvalg af fra Piemonte i nord til Puglia og Sicilien i syd.

Noget af det, vi elsker ved italienerne, er deres evne til at nyde livet. På italiensk har man talemåden “Dolce far niente”, der betyder noget i retning af det dejlige ved ingenting at lave, ikke at være en slave af uret og huske at nyde livet. Vi laver skam noget i Al Ponte, men lægger vægt på at tage os god tid til hver enkelt kunde, ligesom vi altid tager imod med et smil.

Så kom ned i byen, gå en tur i Nyborgs smukke bymidte og besøg Al Ponte i Mellemgade. Vi har både den lækre aske kølige rosé med lækre chips til hotelværelset, vingaven til fødselaren eller den store otte gavekurv til brudeparret, ligesom du hos os nder den skønneste keramik og de lækreste delikatesser, som vi pakker forsvarligt ind, så det er lige til at lægge i ku erten.

I migliori saluti

Helle Svansø

7
Mellemgade 15 / 5800 Nyborg / Tlf: 28 87 67 70 / www.alponte.dk

NÅR EKSKLUSIVITET OG HJEMLIGHED SMELTER SAMMEN

På Hotel Hesselet er ethvert ophold nøje afstemt for at forstærke følelsen af luksus og hjemlighed – fra det moderne arkitektoniske udtryk til brugen af eksklusive materialer og de stemningsfyldte detaljer, der pryder hotellets værelser og stuer.

Hotel Hesselet blev bragt til verden som et ikonisk eksempel på 60’ernes arkitektur og står i dag fortsat som et imponerende eksempel på periodens designæstetik. De røde murstens robuste charme harmonerer med skovens grønne nuancer og det azurblå Storebælt, mens arkitekt Bent Severins målsætning om at fusionere enkelhed og funktionalitet stråler igennem i hvert eneste hjørne af hotellet; fra de 59 værelser, der oser af elegance og luksus, til de imponerende glasfacader, der indrammer udsigten til Storebælt og de brusende bølger.

Som om man var hjemme

Hotel Hesselet er indrettet med fokus på hjemlighed og luksuiøsitet, og der er benyttet eksklusive materialer og møbler for at skabe den unikke atmosfære, der straks ænses, når man træder indenfor. Her får man følelsen af at komme hjem til et sted, hvor enkelhed møder elegance, og hvor hver eneste detalje er nøje afstemt.

I foyeren bydes man velkommen af et imponerende marmorgulv og en forsænket lobby med en stemningsfuld pejs, og den eksklusive og varme, hjemlige stemning fortsætter både i hotellets lyse havestue, hvor ude og inde smelter sammen, men også i hotellets opholdsstue, der er indrettet som bibliotek:

„Hos Hotel Hesselet er det ligesom at komme hjem. Vores gæster mærker det; og de kommer tilbage, fordi de holder af hotellets hjemlige atmosfære. Vi er ikke bare et hvilket som helst hotel, vi er et særligt sted, hvor du kan slå skuldrene ned og bare være dig – og det, mener jeg, er ånden i Hotel Hesselet. Det handler om mere end bare en overnatning; det er selve oplevelsen af at være et andet sted, der også føles som hjem,“ fortæller Cecilie Theil Nielsen, der er receptionist hos Hotel Hesselet.

Rasmus Weimar, der er restaurantchef hos Hotel Hesselet supplerer: „Det, der gør Hotel Hesselet til noget helt særligt, er den måde vi tager hånd om vores gæster på –med en personlig service og omhu, som man ville yde for sine nærmeste derhjemme. Vi har en evne til at opfylde ethvert behov med et personligt præg, og det er vores omhyggelighed og opmærksomhed, der bliver husket. Det handler ikke kun om de unikke omgivelser, men også om følelsen af at være værdsat og blive taget godt imod, som om man var hjemme.“

Forbindelsen til naturen er tydelig Hotel Hesselet er indhyllet i en storslået natur, og indretningen afspejler en dyb forståelse for og en hyldest til omgivelserne. På værelserne står en lille taske med bade­

8 HOTEL HESSELET

På Hotel Hesselet er der rig mulighed for at skræddersy dit ophold efter netop dine ønsker og behov. Uanset valget af ophold kan du se frem til at opleve Hotel Hesselets særlige hjemlige charme og uovertrufne service. Scan QR-koden for at begynde dit næste eventyr på Hotel Hesselet.

kåbe og tøfler klar til at blive grebet af gæster, der ønsker at spadsere en tur ned til den omkringliggende private badebro og hoppe i bølgen blå eller aflægge hotellets wellness­ og spaafdeling et besøg.

I restauranten er forbindelsen til naturen endnu tydeligere. Her benyttes elementer som naturlige urter, muslinger og tang fra stranden og gin fra det lokale Nyborg Destilleri til at skabe smagsoplevelser, der binder hotellet til både stranden foran hotellet og skoven bag det. Hotellets dedikation til at inkorporere lokale elementer viser sig ikke bare i maden, men er altså selve ånden af Hotel Hesselet:

„Hotel Hesselet er en del af Nyborgs historie, der har en spændende fortid som Danmarks tidligere hovedstad. Her på hotellet passer vi på den historie og deler den med vores gæster. Vi bruger naturen omkring os og tilbyder aktiviteter som vinterbadning og stier til gå­ og cykelture. Det er populært blandt gæsterne at være aktive selv på ferie, og med vores private badebro er et friskt dyk aldrig langt væk,“ fortæller Cecilie Theil Nielsen.

Japansk islæt i DNA’et Mens bygherre og forhenværende ejer Karl Haustrup repræsenterede den lokale,

9 Fortsættes på næste side ›››
HOTEL HESSELET

fynske indflydelse, var også det fjernøstlige præg de første år dominerende i indretningen med hotellets anden daværende ejer, Kaj Wolhardts, tilknytning til Japan – og under et ophold på hotellet er det japanske islæt fortsat tydeligt til stede:

„Vores nære forbindelse til den japanske arkitektur og kultur er dybt forankret i oplevelsen under et ophold på Hotel Hesselet. Det er som at træde direkte ind i en historie, der kan føles og ses, f.eks. via de små, varme håndklæder, der serveres på en bambusbåd i restauranten som et nik til fortiden og de japanske traditioner,

WHERE LUXURY MEETS COMFORT

At Hotel Hesselet, every stay is tailored to enhance the sense of both luxury and homeliness—from its modern architectural expression to the use of exclusive materials and the captivating details adorning its rooms and lounges.

As an iconic epitome of 60s architecture, Hotel Hesselet stands today as an impressive testament to the design aesthetics of the era. The robust charm of the red brickwork harmonizes with the green hues of the forest and the azure waters of the Storebælt, while archi­

der indbyder til dialog og historiefortælling. Vores fastholdelse af det ekstremt høje serviceniveau, som vi gerne tænker på som en spejling af den asiatiske gæstfrihed, er også noget, der definerer vores historie og særlige DNA,“ forklarer Rasmus Weimar og afslutter:

„At bo på Hotel Hesselet er at opleve en form for hjemlighed, nærvær og intimitet, der sjældent findes andre steder. Vi er et sted, hvor hver krog fortæller sin egen historie, og det er denne følelse af historie og hjemlighed, vi håber, hver gæst tager med sig hjem, når deres ophold slutter.“

tect Bent Severin’s vision to merge simplicity and functionality shines in every corner of the hotel. Each of the 59 rooms exudes elegance and luxury, and the stunning glass façades frame the view of the Great Belt and its roaring waves.

A Home Away From Home

Hotel Hesselet is designed with an emphasis on homeliness and luxury, using exclusive materials and furnishings to create a unique atmosphere immediately felt upon entering. It’s a place where simplicity meets elegance, and each detail is carefully calibrated. In the foyer, guests are greeted by a marble floor and a sunken lobby featuring

a cozy fireplace. This exclusive and warm domestic ambiance extends into the hotel’s bright conservatory, where the outdoors seamlessly integrates with the indoors, as well as the hotel’s lounge, furnished like a library:

“At Hotel Hesselet, it’s like coming home. Our guests feel it; they return because they love the hotel’s homely atmosphere. We are not just any hotel; we are a special place where you can relax and truly be yourself—and I believe that’s the spirit of Hotel Hesselet. It’s about more than just a stay; it’s the experience of being somewhere else that also feels like home,” shares

Cecilie Theil Nielsen, a receptionist at Hotel Hesselet.

Rasmus Weimar, the restaurant manager, adds: “What makes Hotel Hesselet unique is the way we take care of our guests—with a personal touch and care as if for one’s own family. We have an ability for meeting every need with a personal touch, and it’s our care and attentiveness that are remembered. It’s not just about the unique surroundings, but also about feeling valued and warmly welcomed, as if you were at home.”

The connection with nature Hotel Hesselet is enveloped by magnificent nature, and its design

10 HOTEL HESSELET
GB

No matter your choice of stay, you can look forward to Hotel Hesselet’s special domestic charm and unparalleled service. Scan the QR code to embark on your next adventure at Hotel Hesselet.

reflects a deep appreciation for and a tribute to the surroundings. In the rooms, a small bag with a bathrobe and slippers awaits guests eager to stroll down to the surrounding private jetty for a dip in the cooling waves or to visit the hotel’s wellness and spa department.

In the restaurant, the connection to nature is even more evident. Elements such as natural herbs, seashells, and seaweed from the beach, and gin from the local Nyborg Distillery are used to create flavor experiences that tie the hotel to both the beach in front and the forest behind. The hotel’s dedication to incorporating local

elements is evident not just in the food, but is the essence of Hotel Hesselet:

“Hotel Hesselet is part of Nyborg’s history, with its fascinating past as Denmark’s former capital. Here at the hotel, we care for that history and share it with our guests. We utilize the surrounding nature and offer activities like winter swimming and trails for walking and biking. It’s popular with guests to stay active even on vacation, and with our private jetty, a refreshing swim is never far away,” explains Cecilie Theil Nielsen.

A Japanese element in the DNA

While builder and former owner Karl

Haustrup represented the local Funen influence, the Far Eastern flair, marked by the other co­owner Kaj Wolhardt’s connection to Japan, dominated the interior in the early years—and during a stay at the hotel, the Japanese influence is still distinctly present:

“Our close connection to Japanese architecture and culture is deeply rooted in the experience of staying at Hotel Hesselet. It’s as if stepping directly into a story that can be felt and seen—for instance, through the warm hand towels served on a bamboo boat in the restaurant as a nod to the past and the Japanese traditions that invite dialogue and

storytelling. Our commitment to an extremely high level of service, which we like to think of as a reflection of Asian hospitality, is also what defines our story and signature DNA,” explains Rasmus Weimar, concluding:

“To stay at Hotel Hesselet is to experience a kind of homeliness, presence, and intimacy that is rare elsewhere. It’s a place where every nook tells its story, and it’s this sense of history and homeliness that we hope each guest takes with them when their stay concludes.”

11

KLINIK HESSELET KROP & KUNST

Hotel Hesselet åbnede i 1967 og har gennem tiden fulgt med udviklingen og gæsternes ønsker og behov. Det smukke spaområde blev bygget til i 2008, hvor Marianne Bak i samarbejde med hotellet skabte en lille wellnessklinik, der med den stigende forespørgsel på skønne behandlinger har vokset sig større og større. Klinikken blev den 15. januar 2024 overdraget til mig, Maja Normann, assistent igennem 14 år. Jeg er uddannet fysioterapeut og har bl.a. kurser indenfor massage, akupunktur og Japansk Lifting. Jeg har et skønt team af kompetente assistenter, og uanset hvem af os der tager imod dig i Klinik Hesselet, er der altid tid til en nærværende og omhyggelig behandling med fokus på dig.

Deltager du i konference eller anden mødeaktivitet, hvor det meste foregår i hovedet, er det rart at kunne trække stikket og komme ned i kroppen igen.

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan tilrettelægge for dig og dem, du holder af. Her er et par forslag:

• Morgenmadsbuffet og spabehandling.

• Venindetur med spa-cirkel* og et glas bobler

(*En time i spaområdet med 4 planlagte poster fx ansigtsmaske, fodmassage, isfodbad, infrarød).

• Nyde en behandling, benytte spaområdet og afslutte med en kop kaffe i pejsestuen.

• Små grupper med øreakupunktur.

• En lækker frokost i restauranten efterfulgt af en parmassage.

Er du bosat i det fynske, gæst i Nyborg eller på gennemrejse over Fyn, så kontakt mig og lad os sammen finde en velfortjent pause, der passer til dig.

Besøg Klinik Hesselet

I klinikken er hotelgæster såvel som gæster udefra velkomne. Hvis du ønsker at booke en behandlingstid, kan du tage kontakt på +45 22 90 49 69.

Find behandlinger på hotelhesselet.dk, under »Ophold« og »Behandlinger og priser«.

Flere steder på hotellet finder du også min smukke håndlavede keramik, og du kan følge mit kreative univers på @krop_og_kunst

Det er også muligt at følge klinikken på: @majafys.kropogkunst, hvor der bl.a. kommer opslag om arrangementer og retreats.

KROP & KUNST Maja Normann +45 22 90 49 69 mnormann@hotmail.com

12 HOTEL HESSELET
Maja Norma

Det begyndte i Kina

Hvor jeg lærte traditionel kalligrafi på rispapir

Eventyret fortsatte i Belgien og Frankrig, hvor jeg gik på kunstakademier i 4 år. Samtidig fik jeg privatundervisning hos belgiske og franske kunstnere – bl.a. i nutidskunst – art contemporain – så der lærte jeg at holde af at eksperimentere. Rejsen med at eksperimentere gik over akvarel, akryl, croquis, monotypi, bronze og i de seneste år grafik.

Jeg arbejder altid med en meget enkel streg. Det er samme enkelhed, jeg har prøvet at få frem i mine bronzeskulpturer. Mine skulpturer og billeder fortæller altid en historie.

Jeg har været heldig at udstille i bl. a. H.C. Andersens Hus, Odense Bys museer, Art House of Djursland, Fussingø Slot ved

Randers, Exposition »Rendez-Vous des Artistes« i Lyon, H.C. Andersen Festival, Odense, Center for nordisk kunst, Sydslesvig, Galleribe, Ribe, »Fugl 2022«, Johannes Larsen Museet, Kerteminde.

Jeg havde den herlige opgave at illustrere for- og bagside til Louise Bugge Laermanns bog »Lavtflyvende engle« og hele hendes julebog »Et nissedrama«, samt cover til lydbogen. Jeg har også lavet vingavemærker til en vinimportør samt kunstkort.

Du er velkommen til at ringe eller sende en sms på 2061 9798 eller mail: britlinddk@gmail.com

Har du lyst til at se mere af min kunst

@lin.bei.art

13 HOTEL HESSELET

Vinspecialisten

– vinbutik,kaffe- ogvinbariét...

Et sanseligt univers

Siden 2018 har Anne-Mette Styhm Olesen drevet Vinspecialisten Nyborg med passion for at skabe store smags- og kundeoplevelser. I min kærlighed til god vin, kaffe og mad, ville jeg gerne skabe et sted, der emmede af sanselighed. Et sted, hvor man selvfølgelig bliver mødt af god og nærværende service og store smagsoplevelser. Vinspecialisten Nyborg er i virkeligheden en slags »slikbutik« for voksne. Et sted hvor man fristes af duften af friskkværnet kaffe og det store udvalg af vine og sødt på hylderne, men vi er samtidig også en vinbutik, der leverer gaver til private og erhverv i stor stil og naturligvis vine til middagen hjemme«.

A e-Me e Styhm Olesen

Vi glæder os til at byde dig velko en

Duften af friskmalet kaffe og the fra Perchs er det første, der kommer dig i møde, når du åbner døren ind til den hyggelige, gamle vinbutik i hjertet af Nyborg. Men Vinspecialisten Nyborg er meget mere end en traditionel vinbutik. Den rummer nemlig en hyggelig kaffe- og vinbar – som ud over at servere byens bedste kaffe – også byder på snacks, luksustoasts, kage og naturligvis et lækkert udvalg af spændende vine på glas; liflige bobler, kølig hvidvin eller veltempereret rødvin i de helt rigtige glas.

Foran butikken er der et skønt område med udeservering, hvor du kan nyde din drink i solen, mens du ser bylivet passere forbi. Selve butikken er et fristende slaraffenland af delikatesser, chokolade og lakrids samt et stort udvalg af premium spiritus som gin, rom og whiskey – hvoraf du kan smage på mange af varianterne, inden du køber. I hjertet af det hele er det store udvalg af vine fra hele verden, som spænder lige fra boblende cava og champagne til sprød hvidvin over de store tunge oversøiske rødvine.

Nørregade 9 • 5800 Nyborg • Tlf. 6531 0261 • Mobil 2065 6590 nyborg@vinspecialisten.dk • www.hjhansen-vin.dk/vinspecialisten-nyborg

15
af
smage og dufte VINSPECIALISTEN NYBORG
Find os på

UNDER UDDANNELSE HOS HOTEL HESSELET

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Hos Hotel Hesselet er filosofien klar: Kun det bedste er godt nok. Dette reflekteres i alt, hvad hotellet foretager sig, og ikke mindst i deres omfattende indsats for at tiltrække og udvikle de mest talentfulde medarbejdere.

Martine Jørgensen Rasmussen fandt vej til Hotel Hesselet gennem et midlertidigt arbejde i Norge, der vækkede en interesse for tjenerfaget. Interessen udviklede sig til passion, da Martine blev tilknyttet Hotel Hesselet, hvor hun siden blev tilbudt en læreplads – for Martines entusiasme og passion for faget gik ikke ubemærket hen:

„Jeg startede på Hesselet som reservetjener, indtil restaurantchefen tilbød mig en læreplads, fordi han havde lagt mærke til min entusiasme. Jeg har en forkærlighed

for arbejdet, maden, vinen, servicen, og professionelt set er jeg overbevist om, at jeg er på det rette sted,“ fortæller Martine Jørgensen Rasmussen og uddyber:

„Tjenerfaget handler ikke kun om det, vi præsterer foran gæsterne, men også det arbejde, der foregår i baggrunden. Det gælder om at bemærke de små detaljer. Når vi er ude blandt gæsterne, er det vigtigt at have et overblik; at kunne identificere, hvad der mangler, orientere kollegerne og sikre, at gæsterne har det godt, også hvis der opstår uforudsete situationer. Helt fra starten indså jeg vigtigheden af at kunne ’læse’ gæsterne – at forstå deres tankegang er essentielt. Dét er noget, mine kolleger på Hotel Hesselet har været fantastiske til at støtte mig i.“

Lever op til forventningerne

Andreas Prinsholm har altid haft en stor glæde ved madlavning, og passionen førte ham til brobygningsforløbet på kokkeskolen i Odense, hvor han fik et dybere indblik i kokkefagets kunst og betydningen af at arbejde med erfarne fagfolk. Efter at have afsluttet 10. klasse besluttede han at fortsætte på kokkeskolen – og det var her, hans begejstring for faget blev til fuldendt forelskelse.

Andreas Prinsholms dedikation til faget blev yderligere bekræftet under en uges praktikophold på Hotel Hesselet, hvor han blev draget af atmosfæren og teamet. Derfor faldt det ham helt naturligt at gå i lære som kok på hotellet:

„Efter et par samtaler med køkkenchefen og en uges praktik følte jeg mig helt hjemme her og besluttede mig for at blive elev. Det er fantastisk, hvordan de andre kokke, også de mere erfarne, altid er klar til at spørge ind til, hvordan man har det, og de er virkelig hjælpsomme. De sørger for, at jeg kan udføre opgaverne korrekt, og hjælper mig med at opnå det niveau, jeg stræber efter. Jeg er taknemmelig for at have fundet et sted med så høje standarder, hvor vi alle kan føle os stolte af den mad, vi serverer. Når man får feedback som ’det var simpelthen perfekt, vi er så glade’, så bekræftes man i, at vi lever op til forventningerne,“ lyder det fra Andreas Prinsholm.

Udvikler de allerbedste talenter

Hotel Hesselet står som et glimrende eksempel på, hvordan man med målrettet rekruttering og dedikation til uddannelse og udvikling kan sikre en medarbejderstab bestående af kun de allerbedste.

Hotel Hesselets indsats begynder allerede før den formelle ansættelse med en periode, hvor potentielle elever får mulighed for at opleve arbejdsmiljøet, teamdynamikken og den høje kvalitetsstandard, som præger hotellet.

I sidste ende er det dygtige elever som Martine og Andreas, der virkelig viser, hvad hotellet står for, og som understreger Hesselets ufravigelige indsats for at uddanne og udvikle de allerbedste talenter.

16 HOTEL HESSELET

APPRENTICESHIP AT HOTEL HESSELET ONLY THE BEST WILL DO

The philosophy at Hotel Hesselet is crystal clear: Only the best will do – and this principle is reflected in everything at the hotel, especially in their comprehensive efforts to attract and educate the most talented employees.

Martine Jørgensen Rasmussen’s path led her to Hotel Hesselet after a temporary job in Norway sparked her interest in the waiting profession. Her interest evolved into a passion after joining Hotel Hesselet, where she was later offered an apprenticeship:

“I began at Hesselet as an assistant waiter until the restaurant manager noticed my passion and offered me an apprenticeship. I have a fondness for the work, the food, the wine, the service, and professionally, I am convinced that I’m at the

right place,” shares Martine Jørgensen Rasmussen:

“Waiting isn’t just about our performance in front of the guests but also the groundwork that’s done behind the scenes. It’s about noticing the little details. When we’re among the patrons, it’s crucial to maintain an overview; to pinpoint what’s missing, inform colleagues, and ensure the guests are well­cared for, even in unforeseen circumstances. From the outset, I realized the importance of being able to ‘read’ the guests—understanding their mindset is vital. And that’s something my peers at Hotel Hesselet have been incredibly supportive of.”

Grateful to have found a place Andreas Prinsholm has always found great joy in cooking, and this passion led him to a program at the Culinary School in Odense, where he gained deeper insights into the art of cheffing and the importance of working alongside experienced

professionals. After finishing his 10th grade, he decided to continue at the culinary school—and there, his enthusiasm for the profession turned into full­blown love.

His dedication was further reinforced during a week­long internship at Hotel Hesselet, where he was captivated by the atmosphere and the team. Therefore, it was a natural decision for him to accept a apprenticeship as a chef at the hotel:

“After a few discussions with the head chef and a week’s practical experience, I felt completely at home here and decided to stay on as a trainee. It’s amazing how the other chefs, even the more seasoned ones, always check in on how you’re doing and they’re supportive. They make sure I can perform tasks correctly and help me reach the level I’m aiming for. I’m grateful to have found a place with such high standards, where we all can take pride in

the food we serve. When you receive feedback like ‘it was simply perfect, we’re so happy,’ it’s a confirmation that we meet expectations,” Andreas Prinsholm remarks.

Developing the very best talents

Hotel Hesselet serves as an exemplary model of how targeted recruitment and dedication to education and development can ensure a staff composed only of the very best.

The hotel’s efforts begin even before formal employment, with a period where potential apprentices have the chance to experience the work environment, team dynamics, and the high­quality standards that characterize the hotel.

In the end, it’s talented trainees like Martine and Andreas who showcase what the hotel stands for and who highlight Hesselet’s unwavering commitment to training and developing the very best talents.

HOTEL HESSELET 17
GB

Teambuilding som afbræk og sammenrystning

Start op med sammenrystning, tag et afbræk eller slut af med sjove og lærerige aktiviteter

Vi har specialiseret os i teambuilding som personalepleje og sammenrystning, hvor vi bruger teamaktiviteterne som små konkurrencer. Vi skræddersyer et forløb, så det passer præcis til jeres behov. Typisk for alle typer aktiviteter er, at vi deler jer op i mindre hold, der konkurrerer under sjove rammer, hvor deltagerne bliver udfordret på logik, kreativitet, handlekraft og bare det at kunne samarbejde.

Målet med aktiviteterne er, foruden at ryste deltagerne sammen og skabe den gode stemning, også at gøre alle opmærksomme på, at alle er en resurse, som bare skal bringes i spil. Vi afholder for det meste aktiviteterne på Hesselet og den skønne natur omkring hotellet, men I er også velkommen hos os i Comaco. Turen fra Hesselet til Comaco tager ca. 15 minutter, og så kan man jo lige besøge vores nabo, bryggeriet Refsvindinge og smage en af deres prisvindende øl.

I kan bruge aktiviteterne som:

• Opstart, hvor fokus er på sammenrystning og indbyrdes kendskab. Aktiviteterne kan evt. afspejle dagens program eller nøgleord fra dette.

• Afbræk , hvor deltagerne lige skal have klaret hovedet og måske tænke på noget andet.

• Afrunding, hvor deltagerne slutter dagens program inden evt. spisning. Også her kan nøgleord indgå i aktiviteterne.

Det er vigtigt, at deltagerne hele tiden føler, at de har mulighed for at melde til med deres resurse og ikke har behov for at melde fra. Derfor er aktiviteterne vægtet, så alle kan være med, og differentieret, så der bliver brug for alles resurser.

18 HOTEL HESSELET
Jan Christensen Tlf. 4194 8144 comaco@comaco.dk www.comaco.dk

med ind i vores univers, fordi du sætter kvalitet, æstetik og farver i højsædet, når du vælger ting til dit hjem eller din virksomhed. Vi tilbyder råd og vejledning til indretning, hvad enten det er møbler, tæpper, gardiner, tapet eller planter til inde og ude.

Vi er forhandler af bl.a. Arte-tapeter, udvalgt Costa Novaporcelæn og det lækre maling fra Little Green.

Vores dygtige team står altid klar til at byde dig velkommen, uanset om du skal holde den helt store fest med blomsterarrangementer eller blot har brug for at suge indtryk til dig og blive inspireret og stimuleret på dine sanser.

Allestedlund @allestedlund_odense

DANSK KUNSTHÅNDVÆRK

DANISH CRAFTS - DÄNISCHES KUNSTHANDWERK

Dina Vejling – Dansk kunsthåndværk er en butik med det bedste indenfor nutidig dansk kunsthåndværk beliggende i det historiske område Brandts Passage i Odense. I forlængelse af butikken har vi vores galleri RUMMET, hvor vi afholder udstillinger med store unika objekter, installationer og projekter af danske kunsthåndværkere. Følg historierne om kunsthåndværket på Instagram og Facebook. På dinavejling.dk finder du vores webshop. Se aktuelle udstillinger og arrangementer på hjemmesiderne.

Dina Vejling – Danish crafts is a shop and gallery with the best in contemporary Danish crafts located in the historic area of Brandts Passage. Ceramics, one offs, jewelry, glass and graphics collected at workshops around Denmark. In our gallery 'RUMMET' we exhibit unique artpieces in ceramics, studio glass and jewelery.

Brandts Passage 30-32 • 5000 Odense C T +45 2830 1405 • info@dinavejling.dk • www.dinavejling.dk • www.gallerirummet.dk

20 HOTEL HESSELET

Get More For Less

Når retro og genbrug er personligt

Din partner når hjemmet skal gøres personligt. Vi går ind for kvalitet og historie. Alt har haft et liv, vi hjælper med at gøre det længere og mere indholdsfyldt med kvalitet og grundighed.

RETROHUSET I/S

Falstervej 8C • 5800 Nyborg

Tlf.: 5182 4455 / 5171 7109 • retrohuset@outlook.dk

Find os på /RetroHuset @RetrohusetNyborg

Åbningsdage og og -tider. Lørdage og søndage kl. 11-15 Vi har ikke åbent i hverdagene.

21

RESTAURANT

HER ER GASTRONOMIEN

I CENTRUM

Restaurant Hesselet bærer præg af et dybt engagement i at udforske og forny den danske kulinariske arv gennem et tæt forhold til naturen og især det kystnære miljø.

De frodige omgivelser og det azurblå

Storebælt skaber det perfekte afsæt for en restaurantoplevelse i særklasse, som du kan nyde, når du tager plads i hotellets velrenommerede Restaurant Hesselet. Her er fokus på at give gæsten en oplevelse, hvor både den gennemførte gastronomi, den opmærksomme betjening og den behagelige atmosfære går hånd i hånd.

Restauranten ledes af gastronomisk chef, Lasse Paulsen, der kom til stedet i 2015, og som siden har været en kulinarisk frontfigur på Hotel Hesselet. Til daglig tegner han de gastronomiske hovedlinjer i kyndigt samarbejde med restaurantchef Rasmus Weimar og resten af teamet bag, som alle deler visionen om at skabe et sted med gastronomisk tyngde, hvor de ikke går på kompromis med kvaliteten:

„Vores stil er at holde os til et klassisk udtryk, hvor vi insisterer på at bruge de fineste råvarer og sætte gastronomien i centrum. Vi foretrækker serveringer, der gør det nemt at identificere indholdet på tallerkenen, alt imens vi aldrig går på kompromis med smagen, som altid er vores højeste prioritet. Vi tilsætter dog en nutidig twist til vores retter, det kan være gennem anvendelsen af japanske teknikker eller andre elementer, der tilføjer en overraskende og skarp kant til den endelige ret,“ lyder det fra Lasse Paulsen.

Kompromisløs kvalitet

Gennem sin tid i branchen har Lasse Paulsen kastet sig ud i flere eventyr på gastronomisk topniveau i selskab med nogle af landets bedste kokke, og hans CV består af erfaringer fra flere velrenommerede steder i Danmark. Inspirationen henter han gerne fra sine omgivelser – og med en placering nær havets bølgebrus er det ikke overraskende, at han har en opbygget en særlig forkærlighed for fisk og skaldyr:

„Vi er omgivet af havet i Danmark og har adgang til nogle af verdens bedste fisk. Det er naturligt for os at integrere havets goder i menuen, især fordi det passer til vores placering ved vandet. I det hele taget er der så mange gode råvarer fra nærområdet, som vi gerne tager med indenfor og deler med vores gæster. Vi henter for eksempel hummer direkte fra lokale fiskere i Nordfyn og plukker urter i skoven og på stranden,“ fortæller Lasse Paulsen.

Den kompromisløse kvalitet går igen i drikkevareudvalget med et udførligt vinkort, hvor der er noget for enhver præference og prisklasse: „I samarbejde med restaurantchefen sammensættes et vinkort, som passer til stedet og den efterspørgsel, der trender. Vi rejser ud i vinområderne, hvis det er muligt, og det er utrolig spændende. Forhåbentlig kan vi på den måde give gæsterne et ekstra indblik til vinen og dens historie, hvis de er interesseret,“ lyder det fra Lasse Paulsen.

Det er naturligt for os at integrere havets goder i menuen, især fordi det passer til vores placering ved vandet.

Lasse Paulsen, gastronomisk chef og køkkenchef

22 HOTEL HESSELET

En fuldt afrundet oplevelse

Det er ikke blot mad og drikke, der skal være af højeste kvalitet, når man som gæst lægger vejen forbi Restaurant Hesselet. Det hele er et samspil, når man vil skabe en fuldendt restaurantoplevelse med gæsten i centrum:

„At få en god oplevelse indebærer mere end god mad. Vinen skal serveres i de rigtige, druespecifikke glas og have den rette temperatur. Man skal sidde godt, og æstetikken skal være i orden med pæne duge, flotte blomster og en smuk udsigt. Vi lægger stor vægt på detaljerne og har i det

hele taget sans for hvert eneste element – fra det øjeblik gæsterne træder ind, til de forlader os,“ lyder det fra Lasse Paulsen, som afslutter:

„Vores fokus er klart rettet mod smagen, de lokale råvarer, omhyggelige tilberedningsmetoder og det ypperste serviceniveau. Som hotelrestaurant tilbyder vi en anderledes oplevelse end byens spisesteder. Gæsterne har mulighed for at slappe af med en cognac i stuerne, nyde kaffen foran pejsen eller nippe til en udsøgt cocktail i baren. Og for dem, der ønsker at forlænge oplevelsen, er der mulighed for at overnat­

te og nyde morgenmaden dagen efter. Der er så meget mere at nyde her end bare maden; et besøg hos os er en fuldt afrundet oplevelse.“

Besøg Restaurant Hesselet

Vil du nyde den aktuelle sæsonmenu, kan du i foråret blandt andet glæde dig til helleflynder med blåmuslinger og hvide asparges. Eller måske du drømmer om a la carte-menuen, hvor der blandt andet kan vælges hummerbisque med tomat og hummerragout? Måske går du i stedet efter at smage Chef Paulsens signaturmenu, som lægger vægt på rå fisk og introducerer bl.a. en strandkrabbebisk med et strejf af yusu, hvilket virkelig fremhæver og skærper smagsoplevelsen. Se meget mere via QR-koden.

HOTEL HESSELET
For English, please go to the next page ››› 23

GASTRONOMY AT THE CENTER

STAGE

Restaurant Hesselet shows a deep commitment to exploring and renewing the Danish culinary heritage through a close relationship with nature, especially the coastal environment.

The lush surroundings and the azure waters of the Great Belt provide the perfect setting for a first­class dining experience, which you can enjoy when you take a seat at the hotel’s renowned Restaurant Hesselet. The focus here is on providing guests with an experience where refined gastronomy, attentive service, and a pleasant atmosphere come together seamlessly.

Restaurant Hesselet is led by the visionary culinary chef, Lasse Paulsen, who arrived at the establishment in 2015 and has since been a beacon of culinary excellence. Together with restaurant manager Rasmus Weimar and the rest of the team, he daily crafts the culinary direction with a focus on quality: “Our style is to stick to a classic

expression, insisting on using the finest ingredients and placing gastronomy at the forefront. We prefer presentations that make it easy to identify the contents on the plate while never compromising on taste, which is always our top priority. However, we add a contemporary twist to our dishes, whether using Japanese techniques or other elements that add a surprising and sharp edge to the final dish,” says Lasse Paulsen.

Uncompromising quality

Throughout his career, Lasse Paulsen has embarked on several culinary adventures at the top level in the company of some of the country’s best chefs, and his CV boasts experiences from several renowned establishments in Denmark. He draws inspiration from his surroundings – and with a location close to the sea’s waves, it’s no surprise that he has a particular fondness for fish and seafood: “We are surrounded by the sea in Denmark and have access to some of the world’s best fish. It is natural for us to integrate the sea’s offerings into the menu, especially as it suits our waterfront

location. Overall, there are so many excellent local ingredients that we like to bring in and share with our guests. For example, we source lobster directly from local fishermen in North Funen and pick herbs in the forest and on the beach,” explains Lasse Poulsen.

The uncompromising quality also shines through in the beverage selection with an extensive wine list catering to every preference and price range: “In collaboration with the restaurant manager, a wine list is composed to suit the place and the trending demand. We are happy to travel to wine regions if possible, and it is incredibly exciting. Hopefully, in this way, we can provide guests with an additional insight into the wine and its history if they are interested,” says Lasse Paulsen.

A fully rounded experience

It’s not just about the food and drinks being of the highest quality when visiting Restaurant Hesselet. It’s all about creating a complete dining experience with the guest at the center: “Having a good experience involves more than just good

food. The wine must be served in the right, grape­specific glasses and at the correct temperature. One must sit comfortably, and aesthetics must be in order with beautiful tablecloths, lovely flowers, and a stunning view. We place great emphasis on details and have an eye for every single element – from the moment guests step in until they leave us,” says Lasse Paulsen, concluding:

“Our focus is clearly on taste, local ingredients, careful preparation methods, and the highest level of service. As a hotel restaurant, we offer a different experience than the city’s eateries. Guests can relax with a cognac in the lounges, enjoy coffee in front of the fireplace, or sip on an exquisite cocktail at the bar. And for those wishing to prolong the experience, there is an option to stay overnight and enjoy breakfast the next day. There is so much more to enjoy here than just the food; a visit with us is a fully rounded experience.”

24
GB

LEVERING TIL TIDEN

4 BC Catering distribuerer dagligt fødevarer, drikkevarer og nonfood - artikler til alle former for professionelle køkkener, det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier.

4 Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til de største køkkener.

4 Gennem dialog med vores kunder aftaler vi bl.a. stedet for levering af varer og kan være behjælpelige med at placere produkterne på køl, frost eller

tørlager. Varerne leveres franko med vores egne cateringchauffører i specialindrettede distributionsbiler, som er indrettede med flere zoner, som sikrer, at kølekæden for den enkelte vare overholdes.

4 Vi er eksperter i at pakke de rigtige varer og mønstrer en lav fejlprocent på vores leverancer. Skulle uheldet alligevel være ude og en vare mangler, så kan vi med vores lokale placering i dit nærområde hurtigt rykke ud og få styr på situationen. Det er blot en af de mange fordele ved at have en lokal grossist.

BC Catering Blækhatten 10 5220 Odense SØ Tlf. 63 15 88 55
Salgschef Flemming Lønberg Tlf. 40 60 09 73 info@cgo.dk www.bccatering.dk
26
NYBORG EL Aut. El-installatør Stedet hvor service er en selvfølge

På Hotel Hesselet er vi eksperter i at skræddersy fester med fokus på gæstens vision og drømme Boas Boutrup Orkild, Selskabskoordinator

28

SELSKABER PÅ HOTEL HESSELET:

LAD LIVETS STØRSTE ØJEBLIKKE BLIVE TIL VARIGE MINDER

De største begivenheder i livet fortjener enestående fejringer. På Hotel Hesselet finder du de perfekte rammer til at skabe uforglemmelige fester sammen med dem, du holder af.

Midt i den travle hverdag kan det være let at overse de øjeblikke, som virkelig betyder noget. Mærkedage såsom runde fødselsdage, bryllupper, jubilæer eller karrieremilepæle giver os en gylden mulighed for at stoppe op og fejre livets store begivenheder – og huske dem i mange år fremover.

Når man ønsker at holde en fest, efterspørges gerne rammer, der ikke blot kan opfylde behov, men som også kan sætte en helt særlig stemning for dagen og gøre den uforglemmelig – og Hotel Hesselets ene­

stående placering, unikke atmosfære og høje serviceniveau gør stedet oplagt som ramme for fejringer:

„På Hotel Hesselet er vi eksperter i at skræddersy fester med fokus på gæstens vision og drømme. Her er vi alle på samme bølgelængde, når det kommer til at aflæse vores gæster og skabe den bedst mulige dag for dem. Det er en del af vores DNA her: Vi er ét team, der lytter, ser, og føler vores gæster. Vi er her for at skabe netop den begivenhed, som gæsterne har

overvejet og måske sparet op til i lang tid,“ fortæller Boas Boutrup Orkild, der er selskabskoordinator hos Hotel Hesselet.

Naturen tilfører magi Hotel Hesselet råder over et udvalg af smukt indrettede selskabslokaler og udendørsområder, der kan tilpasses efter begivenhedens anledning og størrelse. Christianslundstuen og den charmerende Blå Stue illustrerer hotellets evne til at kombinere elegance og eksklusivitet, og til de mere intime selskaber byder det hyggelige Bibliotek velkommen, mens den solbeskin­

Hvilken fest drømmer du om?

På Hotel Hesselet finder du de bedste rammer til at fejre livets største begivenheder – skræddersyet helt efter dine drømme og behov. Scan QR-koden for at se udvalget af selskabslokaler og for at planlægge en uforglemmelig fest på Hotel Hesselet.

HOTEL HESSELET
29 Fortsættes på næste side ›››

nede Havestue åbner sine døre og skaber varme og indbydende omgivelser i tæt nærhed med naturen udenfor:

„Hvor end gæsterne vælger at samles på Hotel Hesselet, er det den betagende natur, der stjæler rampelyset. Naturen er en essentiel del af oplevelsen, idet vores store gulv­til­loft­vinduer inviterer den indenfor – og vi tager gerne et stykke af skoven og stranden med i både dekorationerne på bordene og i maden, hvor alt fra friskplukket strandkarse til østers serveret på tang vidner om vores nære forbindelse til omgivelserne,“ fortæller Boas Boutrup Orkild og uddyber:

„Om sommeren sætter vi en hyggelig vinbar op ude i haven, så selskabernes gæster kan nyde det dejlige vejr og naturen. De, der foretrækker stranden, kan samles om et knitrende bål, og vi står også klar til at organisere vielser i det fri. Og en gang imellem sørger vi for ekstra magi med et fyrværkeri fra den private badebro.“

Kommunikation er nøgleordet

Selskabskoordinator Boas Boutrup Orkild og receptionschef Dorthe Stryhn har igennem tiden været vidner til og faciliteret mange unikke fester og fejringer på hotellet. De to genkalder dog levende en helt speciel fødselsdagsfejring, som fandt sted på hotellet en skøn sensommerdag i 2023. Fødselaren havde eksklusivt booket hele hotellet og inviteret et selskab bestående af venner, familie, medarbejdere og forretningsforbindelser til et døgn fyldt med festligheder. Hotellet summede af glæde, liv og aktiviteter og bød på alt fra friluftsevents og gastronomiske oplevelser til dans og intimkoncert:

„Alle var der – medarbejdere, venner, familie; det var simpelthen fantastisk. Indenlandske og udenlandske gæster strømmede til, og koordineringen krævede et omhyggeligt tilrettelagt puslespil. Men det var en utrolig oplevelse at være en del af. Utallige elementer skulle falde på plads – men det gjorde de, det hele lykkedes. Vores værdisæt siger ’Sammen skaber vi succes’ – og den dag beviste vi endnu engang, at vi kan tackle det hele,” fortæller Dorthe Stryhn. Boas Boutrup Orkild nikker og slår fast:

„Alt blev håndteret med en grad af opmærksomhed og omhu, som kun vi kan tilbyde, og som sikrede en oplevelse, folk vil mindes for altid. Fødselsdagen illustrerer også, at kommunikation er nøgleordet for os; at vores gæster ved, at de altid kan nå os og blive hørt. Det handler om at være der for gæsten, om at lytte og skabe præcis den fest, de drømmer om.“

HOTEL HESSELET
30

What celebration do you dream of?

At Hotel Hesselet, you’ll find the best settings to honor life’s most significant events – tailored precisely to your dreams and needs. Scan the QR code to view our selection of banquet halls and to plan an unforgettable celebration at Hotel Hesselet.

THE GREATEST MOMENTS EVOLVE INTO LASTING MEMORIES AT HOTEL HESSELET

The significant milestones in life deserve exceptional celebrations. At Hotel Hesselet, you’ll discover the perfect setting to create unforgettable gatherings with your loved ones.

In the rush of everyday life, it’s easy to overlook the moments that truly matter. Special occasions such as birthdays, weddings, anniversaries, or professional achievements offer a golden chance to celebrate the major events of life – and to hold onto them for years to come.

When planning a celebration, one often seeks not just a venue that can meet needs, but one that can set a uniquely magical tone for the day and make it memorable – and Hotel Hesselet’s unmatched location, unique atmosphere, and high level of service make it an ideal environment for such occasions:

“At Hotel Hesselet, we are experts at tailoring celebrations with a focus on our guest’s vision and dreams. Here, we share a wavelength when it comes to understanding our guests and creating the best possible experience for them. It’s in our DNA here: We are one team that listens, observes, and feels our guests. We’re here to bring to life the event our guests have contemplated and perhaps saved for, for a long time,” shares Boas Boutrup Orkild, the event coordinator at Hotel Hesselet.

Nature adds magic

Hotel Hesselet boasts an array of beautifully decorated banquet halls and outdoor areas that can be tailored to the occasion’s needs and size. Christianslundstuen and the enchanting Blå Stue exemplify the hotel’s ability to merge elegance with exclusivity, and for more intimate gatherings, the cozy Library welcomes you, while the sundrenched Greenhouse opens its doors, creating a warm and inviting environment in close proximity to the nature outside:

“Wherever guests choose to gather at Hotel Hesselet, it is the breathtaking nature that steals the spotlight. Nature is an integral part of the experience, with our expansive

windows inviting it inside – and we also incorporate a touch of the forest and beach in our table decorations and cuisine, with delicacies ranging from freshly picked watercress to oysters served on seaweed, showcasing our close connection to the surroundings,” Boas Boutrup Orkild elaborates.

“In the summertime, we set up a cozy wine bar in the garden, so guests can enjoy the lovely weather and the natural beauty. Those who prefer the beach can converge around a crackling fire, and we’re also prepared to organize outdoor ceremonies. And occasionally, we enchant with extra magic through fireworks launched from our private jetty.”

Communication is key Event coordinator Boas Boutrup Orkild and front office manager Dorthe Stryhn have witnessed and facilitated many unique celebrations at the hotel. They vividly recall a very special birthday celebration that took place on a beautiful summer day in 2023. The person celebrating his birthday had exclusively booked the entire hotel and invited a mix of friends, family, employees, and business associates for a day filled with festivities. The hotel buzzed with joy, life, and activities ranging from outdoor events and gastronomic delights to dancing and intimate concerts:

“Everyone was there – employees, friends, family; it was simply magnificent. Guests from near and far joined, and the coordination required a carefully planned puzzle. But it was an incredible experience to take part in. Countless elements had to fall into place – and they did, it all came together. Our ethos is ‘Together, we create success’ – and that day, we once again proved that we can handle it all,” says Dorthe Stryhn.

Boas Boutrup Orkild nods and emphasizes: “Everything was handled with a degree of attention and care that only we can offer, ensuring an experience that people will cherish forever. The birthday also illustrates that communication is key for us; that our guests know they can always reach us and be heard. It’s about being there for the guest, about listening and creating the exact celebration they dream of.”

31 HOTEL HESSELET
GB

OPLEV NATURSKØNNE RUTER I NYBORG

Udforsk skønheden i Nyborg og dens omgivelser med vores nøje udvalgte vandre- og cykelruter. Uanset om du er naturelsker, historieentusiast eller blot ønsker en afslappende dag, er der noget for enhver smag.

Discover scenic routes in Nyborg

Explore the beauty of Nyborg and its surroundings with our curated walking and cycling routes. Whether you’re a nature lover, history enthusiast, or just looking for a relaxing day out, these routes offer something for everyone.

32 Foto: knudshoved­lighthouse­picnic­2_©Daniel Villadsen

Nyborg Slot Ruten (3 kilometer)

Udforsk historien omkring Nyborg Slot på en naturskøn 3 kilometer gåtur. Ruten fører dig rundt om slotsområdet og gennem byens charmerende gader, hvor du kan nyde den smukke udsigt over Nyborg Fjord. Ruten er perfekt for historieentusiaster og dem, der ønsker en afslappet gåtur i historiske omgivelser.

Nyborg Castle Route (3 km)

Explore the history around Nyborg Castle on a scenic 3 km walk. The route takes you around the castle grounds and through the charming streets of the town, offering beautiful views over Nyborg Fjord. Perfect for history enthusiasts and those looking for a relaxing stroll in historical surroundings.

Storebæltsbroen Stien (7 kilometer)

Tag på en 7 kilometer cykeltur langs kysten ved Storebælt. Denne rute giver en fantastisk udsigt over Storebæltsbroen og det åbne hav. Ruten er ideel til en afslappende tur med flere naturskønne stop undervejs, hvor man kan nyde havudsigten.

Storebælt Bridge Path (7 km)

Embark on a 7 km bike ride along the coast by the Great Belt. This route offers stunning views of the Great Belt Bridge and the open sea. Ideal for a relaxing ride with several scenic stops along the way to enjoy the ocean views.

33 HOTEL HESSELET
Fotos er venligst udlånt af Visit Nyborg
Foto: Mountainbike i Nyborg; MTB ­ Foto; Daniel Villadsen Foto: knudshoved­lighthouse­picnic­2_©Daniel Villadsen

Nyborg til Kerteminde (20 kilometer)

Cykel 20 kilometer fra Nyborg til Kerteminde langs den naturskønne kyst. Ruten kombinerer imponerende havudsigt med charmerende landsbyer. Perfekt for en dagstur, der tilbyder både naturlige og kulturelle oplevelser undervejs.

Nyborg to Kerteminde Coastal Tour (20 km)

Cycle 20 km from Nyborg to Kerteminde along the scenic coast. The route combines impressive sea views with charming villages. Perfect for a day trip offering both natural and cultural experiences along the way.

Østerø Sø Sti (4 kilometer)

Nyd en fredelig 4 kilometer vandretur rundt om Østerø Sø. Denne rute tilbyder smuk natur med frodige skove, et rigt fugleliv og rolige vandudsigter. Perfekt til naturelskere, der ønsker en afslappende oplevelse tæt på Nyborg.

Østerø Lake Trail (4 km)

Enjoy a peaceful 4 km walk around Østerø Lake. This route offers beautiful nature with lush forests, rich birdlife, and tranquil water views. Perfect for nature lovers seeking a relaxing experience close to Nyborg.

er venligst udlånt af Visit Nyborg 34
Fotos
Foto: Mountainbike i Nyborg; MTB ­ Foto: Daniel Villadsen Foto: Mountainbike i Nyborg; MTB ­ Foto: Daniel Villadsen

Baglandet vandring (10 kilometer)

Oplev Nyborgs bagland på en 10 kilometer vandretur gennem bølgende marker og fredelige skove. Ruten byder på varieret landskab og charmerende landlige omgivelser, hvilket giver en forskelligartet og naturskøn vandreoplevelse.

The Hinterland Hike (10 km)

Experience Nyborg’s hinterland on a 10 km hike through rolling fields and peaceful forests. The route offers varied landscapes and charming rural surroundings, providing a diverse and scenic hiking experience.

Byens Grønne Vandring (5 kilometer)

Udforsk Nyborgs grønne områder på en 5 kilometer byvandring. Ruten fører dig gennem byens smukke parker, haver og langs vandet. En perfekt kombination af byliv og naturlig skønhed og ideel for en behagelig spadseretur i afslappende omgivelser.

The City’s Green Walk (5 km)

Explore Nyborg’s green areas on a 5 km city walk. The route takes you through the town’s beautiful parks, gardens, and along the water. A perfect combination of urban life and natural beauty, ideal for a pleasant stroll in relaxing surroundings.

35 HOTEL HESSELET
Foto: Daniel Villadsen Foto: ELS Production

MØBLER TIL DE VIGTIGSTE ØJEBLIKKE

Inspireret af dine betydningsfulde øjeblikke, designer vi møbler til familiens og vennernes vigtigste stunder. Vores fokus er på kvalitet, der varer livet igennem og skaber tryghed omkring dine mest vigtige øjeblikke. Møbler, der fortæller historien om dine mest værdifulde øjeblikke.

BRUUNMUNCH FORDELSKLUB

Bliv medlem af vores eksklusive fordelsklub, og få automatisk adgang til spændende produktlanceringer, unikke kampagner og eksklusive konkurrencer. Nyd desuden rabat på udvalgte produkter året rundt. Få helt op til 30% rabat

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen

Henrik Bruun & Jacob Munch

Scan QR-koden

TEATER | MUSIK | LIV

BASTIONEN, Nyborgs Teater og Kulturhus, ligger i hjertet af byen, i en smuk historisk bygning fra 1897 fyldt med sjæl, magi, god akustik - og gyldne løver.

Her kan du opleve et stjernespækket program med alt fra teater og inspirerende foredrag til moderne folkemusik, jazz og store koncerter.

Skal du holde møde eller konference?

Bastionen tilbyder mødepakker i imødekommende og historiske rammer tilpasset jeres behov.

Se mere på vores hjemmeside, eller brug QR-koden.

- Vi ses på Bastionen!

37 | Nørrevoldgade 63 | 5800 Nyborg | www.bastionen-nyborg.dk |

KONFERENCER

HER SKABER VI EN ATMOSFÆRE, HVOR ALT ER MULIGT

Hotel Hesselets placering midt i den storslåede natur tilbyder en fredfyldt atmosfære, der samtidig kan skabe de bedste betingelser for møder og konferencer, hvor der er behov for en rolig atmosfære og et inspirerende miljø.

Spørger man Morten Lund, der har været konferencechef på Hotel Hesselet i mere end tre årtier, hvorfor hotellet er en populær lokation for konference­ og mødegæster, er svaret klart: Det handler om hjemlighed.

„Det her er en lille perle, der emmer af en helt særlig følelse af hjemlighed – og det er et privilegie at arbejde sådan et sted både i forhold til de ydre og indre rammer. Jeg har mit kontor lige bagved receptionen, og jeg kan se, når folk kommer ind – når de kommer hjem. Vi har rigtig mange, der kommer igen, og som jeg over årene har opbygget relationer til,“ fortæller han og uddyber:

„Hotel Hesselet er kendt for sin særlige atmosfære, men også den personlige tilgang til værtskabet er en grundsten i vores DNA. Det, vi hører fra gæsterne, er, at lige så snart, de træder inden for dørene på Hesselet, så kan de mærke en ro og en intimitet. Og den nærhed fortjener de. Vi har tid til dem, og vi interesserer os for dem.

Her byder vi folk velkomne – og også ofte ’velkommen tilbage’.“

Alle detaljer er perfekte

Hotellet Hesselets særlige atmosfære og det personlige værtskab understøttes af hotellets størrelse, som tillader personalet at lære gæsternes præferencer at kende og tilpasse servicen derefter, fortæller Morten Lund:

„På Hotel Hesselet skaber vi en atmosfære, hvor alt er muligt, og hvor ordet ’nej’ sjældent findes i vores ordforråd. Vi ønsker at dedikere tid til hver enkelt, lære deres unikke behov at kende og skræddersy deres oplevelse. Hos os er hver konferencegæst i centrum, og vi stræber efter at gøre hvert ophold mindeværdigt ved at sikre, at alle detaljer er perfekte,“ lyder det fra Morten Lund.

Gensidig respekt

Mie Husman Mogensen, der er koordinator i virksomheden conflict.dk bekræfter,

at hotellets unikke beliggenhed og den personlige service skaber en ideel balance mellem arbejde og afslapning, hvilket er essentielt for succesfulde konferencer og uddannelser:

„Vi har benyttet Hotel Hesselet til vores konferencer og uddannelser siden foråret 2014, og det har været en fantastisk oplevelse hver gang. Vores deltagere elsker muligheden for at kunne kigge på vandet, bade om morgenen eller tage en løbetur i skoven. Det praktiske og logistiske fungerer ubesværet, da vi har opbygget et stærkt samarbejde med personalet på Hesselet. De kender vores behov og præferencer, og alt fra booking til gennemførelse af arrangementer sker næsten telepatisk. Denne gensidige respekt og fleksibilitet giver en utrolig ro i maven og skaber en følelse af hjemmebane. Her er der plads til skræddersyede løsninger, og de er altid villige til at tilpasse sig vores unikke behov. Det er den type fleksibilitet og forståelse for vores arbejde, der gør, at vi år efter år vælger

HOTEL HESSELET
38

at vende tilbage,“ lyder det rosende fra Mie Husman Mogensen.

Service og opmærksomhed

Også medicinalvirksomheden Medice Nordic Denmark, der siden 2012 har haft et trofast samarbejde med Hotel Hesselet, anerkender hotellets DNA bestående af fleksibilitet, professionalisme og hjemlighed:

„Fra det øjeblik vi trådte ind ad døren, blev vi mødt af en særlig ro og professionalisme,

der straks gjorde os trygge ved at vælge Hesselet som vores faste mødested. Det personlige islæt og den varme velkomst, vi oplever hver gang, er noget helt unikt. Morten og teamet på Hesselet har været fantastiske til at guide os igennem alle detaljer og sikre, at hver konference forløber glat. Det er den type service og opmærksomhed, der gør, at både vi og vores deltagere fortsætter med at vende tilbage. Det er bemærkelsesværdigt, at når vi vender tilbage år efter år, møder vi ofte de samme ansigter blandt personalet, hvilket ikke kun

Mødefaciliteterne på Hotel Hesselet er langt fra standard. Lokalerne varierer i størrelse og kan rumme alt fra 2 til 140 deltagere, og de fleste af lokalerne har udsigt til havet eller hotellets grønne arealer, hvilket bringer naturen ind i møderummet og tilføjer en rolig dimension til miljøet. Alle mødelokaler er desuden udstyret med det nyeste tekniske udstyr. Scan QR-koden, og se mere om mødefaciliteterne på hotellet.

viser et godt arbejdsmiljø, men også bidrager til en følelse af hjemlighed og kontinuitet for os og vores deltagere,“ fortæller Mette Lünell, der er Office and Event Manager hos Medice Nordic Denmark.

39 HOTEL HESSELET
For English, please go to the next page ›››

The meeting facilities at Hotel Hesselet are far from standard. The rooms vary in size and can accommodate from 2 to 140 participants, and most of them offer views of the sea or the hotel’s green spaces, incorporating nature into the meeting space and adding a calming dimension to the atmosphere. Furthermore, all conference rooms are equipped with the latest technological gear. Scan the QR code to learn more about the meeting amenities at the hotel.

GB

WE CREATE AN ATMOSPHERE WHERE ANYTHING IS POSSIBLE.

Hotel Hesselet offers a tranquil haven that presents the perfect conditions for meetings and conferences requiring serene surroundings and an inspiring environment.

When asked why the hotel is a favorite spot for conference and meeting attendees, Morten Lund, the conference manager at Hotel Hesselet, has a clear answer: It’s all about a homely touch.

“This place is a little gem that radiates a special sense of homeliness – and it’s a privilege to be part of such a place, in terms of both the external and internal environment. My office is just behind the reception, and I can see when people walk in – when they come home. We have many returning guests, with whom I’ve built relationships over the years,” he explains, elaborating:

“Hotel Hesselet is renowned for its distinctive ambiance, but the personal approach to our hospitality is also a cornerstone of our ethos. What we hear from our guests is

that as soon as they step through Hesselet’s doors, they feel a sense of calm and intimacy. That closeness, they deserve. We make time for them and take an interest in who they are. Here, we welcome people ­ and often, ‘welcome back’.”

Every detail is perfected

The special atmosphere and personal hospitality of the hotel are facilitated by its size, which allows the staff to learn the preferences of the guests and tailor the service accordingly, Morten Lund shares:

“At Hotel Hesselet, we foster an

atmosphere where anything goes, and the word “no” is rarely in our vocabulary. We aim to dedicate time to everyone, get to know their unique needs, and customize their experience. Here, each conference guest is at the heart of what we do, and we strive to make every stay memorable by ensuring every detail is perfect,” says Morten Lund.

Mutual respect

Mie Husman Mogensen, coordinator at the company conflict.dk, confirms that the hotel’s unique location and personal service create an ideal work­relaxation balance,

40

essential for successful conferences and training:

“We’ve been using Hotel Hesselet for our conferences and training sessions since the spring of 2014, and it’s been a marvelous experience each time. Our participants love the option to gaze at the water, swim, or go for a run in the forest. The logistics run smoothly as we’ve built a solid cooperation with the Hesselet staff. They know our needs and preferences, and everything from booking to the execution of events happens almost telepathically. This mutual respect and flex­

ibility provide great peace of mind and a home field advantage. They’re always ready to accommodate our unique needs with tailored solutions. It’s this kind of flexibility and understanding that keeps us coming back year after year,” praises Mie Husman Mogensen.

Service and attention

Medice Nordic Denmark, a pharmaceutical company with a longstanding partnership with Hotel Hesselet since 2012, also recognizes the hotel’s DNA of flexibility, professionalism, and homeliness:

“The moment we stepped through the door, we were met with a special calm and professionalism that instantly assured us in choosing Hesselet as our regular meeting venue. The personal touch and the warm welcome we receive every time are truly unique. Morten and the Hesselet team have been exceptional in guiding us through every detail, ensuring each conference goes smoothly. It’s this kind of service and attention that ensures both we and our participants keep returning year after year. It’s remarkable that when we return each year, we often see the same faces among the staff,

which not only indicates a positive work environment but also adds to a sense of homeliness and continuity for us and our attendees,” shares Mette Lünell, Office and Event Manager at Medice Nordic Denmark.

41

Bienvenue

Bienvenue

– velkommen til Restaurant Bacchus

– velkommen til Restaurant Bacchus

I Odense centrum, lige over for rådhuset, finder man byens franske elegantier. Restaurant Bacchus har siden 2015 forkælet odenseanske ganer med sublim, fransk mad. Er vejret godt, er der plads til udeservering. Indenfor er lokalerne holdt i diskrete cognac-inspirerede farver.

I Odense centrum, lige over for rådhuset, finder man byens franske elegantier. Restaurant Bacchus har siden 2015 forkælet odenseanske ganer med sublim, fransk mad. Er vejret godt, er der plads til udeservering. Indenfor er lokalerne holdt i diskrete cognac-inspirerede farver.

Kigger man efter, vil man i den afdæmpede chikke indretning bemærke nogle afvigelser. På væggene hænger billeder, hvor klassiske malerier har fået anden udformning. Den berømte "Pige med perleørering" fra 1655 af Johannes Vermeer er f.eks. blevet til "Gråskægget mand med perleørering"

Kigger man efter, vil man i den afdæmpede chikke indretning bemærke nogle afvigelser. På væggene hænger billeder, hvor klassiske malerier har fået anden udformning. Den berømte "Pige med perleørering" fra 1655 af Johannes Vermeer er f.eks. blevet til "Gråskægget mand med perleørering" – og billedrækken fortsætter i samme stil.

Og så er der aberne. På toilettet er temaet gennemført både med abebilleder og abestøtte til planter. Det er tydeligt, at her i de pæne omgivelser er noget anderledes. Som gæst fornemmer man at blive

Og så er der aberne. På toilettet er temaet gennemført både med abebilleder og abestøtte til planter. Det er tydeligt, at her i de pæne omgivelser er noget anderledes. Som gæst fornemmer man at blive udsat for kulinarisk vildskab af højeste kvalitet.

På førstesalen er Salon Armand. En eksklusiv lounge med plads til højst 10 personer, og her kan

På førstesalen er Salon Armand. En eksklusiv lounge med plads til højst 10 personer, og her kan gæsten få både egen tjener og menu - lavet særligt til lejligheden.

Vestergade 5 // 5000 Odense Tlf.: 23 37 00 04 // info@restaurantbacchus.dk restaurantbacchus.dk

44 HOTEL HESSELET SCAN READ EXPERIENCE SCAN LÆS OPLEV SCANNEN LESEN ERLEBEN
GUIDE www.visitnyborg.dk
NYBORG

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.