Hotel Odeon 2024

Page 1

„Jeg er vanvittigt stolt af vores fantastiske team“ „I am incredibly proud of our phenomenal team“

// 10

Festivalernes by The city of festivals

// 18 En gastronomisk aha-oplevelse A gastronomic aha moment

// 26 Personalet anbefaler: Vores yndlingssteder i byen The staff recommends: Our favourite places in the city

T W AK IT E H M Y E O U

// 32


Hotel Odeon Magazine

I stilheden bliver sekunder til år – til generationer, der elsker at omgive sig med smykker og ure. For i kærligheden til det evige, ligger også skønheden, der bare venter på at blive udforsket og værdsat.

2


Hotel Odeon Magazine

Generationers gang RAGNAR Ure & Juveler i Odense rummer tre generationers viden om tid og præcision, samt visioner om skønhed og perfektion. Fordi kærlighed og kvalitet er evige – og fordi begge klarest udtrykkes ved minder, vi bærer med os. RAGNAR Ure & Juveler er et familiefirma af urmagere og smykkedesignere, som blev grundlagt af urmager Allan Ragnar Jensen i 1956 i Odense på Fyn. Inden for ganske få år sikrede han sig forhandlingsretten på nogle af verdens største og mest anerkendte urmærker, heriblandt Rolex som kronen på værket. I 1982 overtog hans optiker-uddannede søn, Steen Ragnar, butikken sammen med sin hustru, Alice. Siden 2007 har Kristina Rosing, parrets designuddannede datter, også været en del af familievirksomheden.

Jernbanegade 3

DK - 5000 Odense C

+ 45 63119070

info@ragnar.dk

ragnar_denmark 3


Hotel Odeon Magazine

HVAD SKAL DU LAVE I AFTEN? Besøg Odense Teater - kun et par minutters gang fra Hotel Odeon. Du kan se vores forestillingsprogram ved at scanne QR koden.

odenseteater.dk/forestillinger

SES VI? 4


Hotel Odeon Magazine

En odenseansk familie

U

anset om du vil overnatte, holde møde eller blot trænger til et pusterum på din vej gennem byen, er du altid velkommen her på Hotel Odeon. Lige siden vi åbnede i 2018, har vi hver dag gjort os umage for, at vores gæster kan føle sig rolige, afslappede og trygge.

mosfære, som du straks kan mærke, når du træder ind ad døren. Vi tror på, at det er en af grundene til, at vi efter fem år stadig er Odenses bedste hotel. I 2023 slog vi igen belægningsrekord på vores værelser, gæsterne giver os de flotteste anmeldelser, og vi har mange loyale gæster, som kalder os deres foretrukne hotel.

Den oplevelse skaber vi især i kraft af vores stærke team, hvor vi føler os som en lille familie. Det giver en helt særlig at-

På Hotel Odeon knytter vi også bånd til vores søstervirksomheder i Odense Sport & Event, ligesom vi har et stærkt

samarbejde med mange af de aktører, som skaber fantastiske oplevelser og arrangementer i Odense og på resten af Fyn. Du kan læse om mange af dem her i magasinet, hvor du også kan møde nogle af de mennesker, som gør Hotel Odeon til noget helt specielt. God fornøjelse – og rigtig god læselyst.

GB

AN ODENSEAN FAMILY

Whether you wish to stay the night, conduct a meeting, or just catch your breath as you pass through the city, you’re always welcome here at Hotel Odeon. Ever since we opened our doors in 2018, we have gone to great lengths every single day to ensure that our guests feel at ease, relaxed and safe. The essence of this experience is formed by our dedicated team, which feels more like a small

family. This fosters a unique atmosphere that you’ll sense immediately when you walk through the door. We believe this is one of the reasons why, after five years, we are still considered the best hotel in Odense. In 2023, we set a new oc­ cupancy record for our rooms, our guests have shared glowing reviews, and we have a host of loyal guests who consider us their favourite hotel. At Hotel Odeon, we also forge connections with our sibling companies within Odense Sport & Event, and we maintain robust collaborations with many

Kærlig hilsen Teamet på Hotel Odeon

of the key players that create fantastic experien­ ces and events in Odense and across Funen. You can read about many of them in this magazine, where you’ll also have the chance to meet some of the individuals who make Hotel Odeon truly special. Have a great time – and enjoy the magazine. Love, The Hotel Odeon Team

5


Indhold

Hotel Odeon Magazine

10

„Jeg er vanvittigt stolt af vores fantastiske team“

18

Festivalernes by

26

En gastronomisk aha-oplevelse

32

13 tips til dig fra os

40

Fra check-in til check-ud: Et døgn i receptionen

46

Odense Sport & Event: Koncern med blik for fremtiden

48

OCC bygger til

51

Nøglen er grøn

6


10

40

our phenomenal team“

A day in the reception

18

46

26

48

“I am incredibly proud of

The city of festivals

A gastronomic aha moment

32

13 tips to you from us

From check-in to check-out:

Odense Sport & Event: A group with an eye on the future

OCC is expanding

51

The key is green

Udgiver/salg: nord A/S, Skanderborgvej 232, 2., DK-8260 Viby J i samarbejde med Hotel Odeon | Oplag: 6.000 stk. Salgsansvarlig: Rasmus Nymann Schultz tlf.: 3697 0061, rns@nordnord.dk | Tekst: Mia Tolstrup, mt@nordnord.dk Layout: Mette Lind, ml@nordnord.dk | Projekt-id: 10477 | Trykkeri: PE Offset | Vi tager forbehold for trykfejl

Contents

Hotel Odeon Magazine

7


Hotel Odeon Magazine

Bilboel A/S | Nyborgvej 27A | 5852 Ørbæk Tlf. 65 33 19 86 | Info@bilboel.dk | www.bilboel.dk

Se vores store udvalg af eksklusive biler på

www.bilboel.dk og kontakt os for en uforpligtende snak om din næste drømmebil.

8


Mærk musikken

Hotel Odeon Magazine

“Hvordan udstiller man musik? Sådan!” Politiken

150 m fra Hotel Odeon

9


Hotel Odeon Magazine

„ Jeg er vanvittigt stolt af vores fantastiske team“ Som hotelchef for Hotel Odeon tror Caroline Sørensen på, at medarbejderne skal trives for at kunne give gæsterne en mindeværdig oplevelse. Selv bliver hun glad af at glæde andre, og netop derfor ser hun servicebranchen som et fantastisk sted at være.

HVORDAN VAR DIN VEJ TIL HOTEL ODEON?

Jeg har taget en professionsbachelor i International Hospitality Management på UCL, og undervejs havde jeg bl.a. ­studiejob hos Hotel Odense, der er ejet af Odense Sport & Event. Jeg fik en god forbindelse til Hotel Odenses hotelchef, der i 2018 anbefalede mig til stillingen som receptionskoordinator på Hotel Odeon, som de var ved at bygge. På det tidspunkt var jeg færdiguddannet og havde fået et job på et andet hotel, men jeg endte med at sige ja til jobbet som receptionskoordinator på Hotel Odeon i stedet. HVAD FIK DIG TIL AT SIGE JA TIL JOBBET?

10

beredelserne på plads, så hotellet kunne afspejle vores vision på åbningsdagen. Det er også en af grundene til, at jeg sagde ja til at overtage jobbet som hotelchef, da Tinna i januar 2023 sagde op for at få mere tid med familien. Jeg ville gerne bevare alt det, vi havde kæmpet for. Den stemning, vi har skabt på Hotel Odeon, er så fantastisk. Jeg er vanvittigt stolt af vores fantastiske team, som hver dag møder ind for at yde den bedste service og dermed sikrer, at vi efter fem år stadig er byens bedste hotel med de flotteste gæste­anmeldelser.

»

Jeg kan generelt godt lide at blive udfordret – at skulle tænke ud af boksen. Det er dér, mine kompetencer kommer i spil, og hvor det krilrer i fingrene. Nu har jeg været her i fem år, og der har ikke været én dag, hvor jeg ikke har været udfordret.

Uden de mennesker, vi putter ind i vores fine rammer, ville Hotel Odeon slet ikke have det samme DNA.

Samtidig havde jeg en virkelig god kemi med Tinna, som skulle være hotelchef på Hotel Odeon. Vi var meget enige om, hvordan hotellet skulle drives. Der gik to uger, fra jeg blev ansat, til hotellet åbnede den 15. oktober 2018. I den periode arbejdede vi virkelig hårdt på at få alle for-

HVAD ER DIN VISION FOR HOTELLET?

Caroline Sørensen

Det er at skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster. Jeg vil gerne have, at gæsterne får en oplevelse af ro, afslappethed og tryghed, når de træder ind ad dørene. At her er en hyggelig og familiær atmos­fære.

HVORDAN OPNÅR I DEN ATMOSFÆRE?

Oplevelser afhænger af hele det rum, der skabes omkring os. Så det handler til dels om vores indretning – med rolige farver på væggene, nordisk design, ­trægulve, dæmpet akustik osv. – men i høj grad også om vores medarbejdere. Uden de mennesker, vi putter ind i vores fine rammer, ville Hotel Odeon slet ikke have det samme DNA. Hvis ikke de var servicemindede og imødekommende, ville vi ikke kunne give gæsterne den følelsesmæssige oplevelse, man får på hotellet i dag. Vores receptionister er frem for alt værter. Vi skal yde samme værtskab på hotellet, som vi gør, når vi åbner døren for vores gæster derhjemme. HVORDAN SKABER I DET FAMILIÆRE DNA, SOM KENDETEGNER HOTELLET?

Det er selvfølgelig et spørgsmål om rekruttering – for enten er man servicemindet, eller også er man ikke. Men det handler også meget om at skabe de rigtige rammer. Lige fra starten har det været vigtigt for mig, at mine kolleger skulle føle, at de havde verdens bedste arbejdsplads. At de bliver lyttet til, og at de har autoritet til selv at tage beslutninger. Jeg tror, det er nemmere at skabe den rolige,


Hotel Odeon Magazine

nærværende stemning, når medarbejderne kan være sig selv og tage ejerskab – for så føles det ikke bare som et arbejde.

vi til socialt samvær, og mange af vores medarbejdere ses uden for arbejdet. Vi er ikke blot kollegaer – vi er venner og vores egen lille familie.

SÅ DE GODE ARBEJDSFORHOLD ER VIGTIGE FOR JER?

Ja, for den bedste service kommer af medarbejdere, der trives og synes, at det, de laver, er interessant. Ud over det administrative arbejde får vores receptionister også andre opgaver, der passer til deres interesser og kvalifikationer, som f.eks. at producere indhold til vores sociale medier eller håndtere forespørgsler om møder og selskaber. Derudover opfordrer

Det er så synd, at interessen for servicebranchen falder – blandt andet fordi lønnen ofte er lav. Der er ikke så meget prestige i det, og i servicebranchen får man feedback med det samme. Det er virkelig en kæmpe glæde, og samtidig kan det være udfordrende. Der, hvor vi står med hænderne over hovedet, er, når vi kan vende en dårlig situation til det positive. Det er det hele værd!

DET VIRKER SOM OM, DU SELV HOLDER MEGET AF SERVICEFAGET – HVORFOR?

Jeg er sådan en, der selv bliver glad, når jeg kan skabe glæde hos andre mennesker. Det føler jeg, at jeg får mulighed for i den her branche. Netop fordi vi er her for at glæde andre, er vi nødt til at have ja-hatten på og finde løsninger. Hver dag kan jeg være innovativ og udfordre mig selv. Det er vigtigt for mig. Jeg møder ind, fordi jeg har en reel interesse i at gøre det bedre end i går. For mig er det en helt fantastisk branche – og det vil jeg gerne dele med alle, som går med en lille serviceboble i maven.

For English, please go to the next page

>

11


Hotel Odeon Magazine

GB

„I AM INCREDIBLY PROUD OF OUR PHENOMENAL TEAM“

As the manager of Hotel Odeon, Caroline Sørensen is convinced that for guests to have a memorable stay, the staff must be happy. Her joy stems from making others happy, which is why she sees the service industry as a wonderful place to be. HOW DID YOU COME TO WORK AT HOTEL ODEON? I completed a professional bachelor’s degree in International Hospitality Management at UCL and, along the way, I worked part-time at Hotel Odense, owned by Odense Sport & Event. I estab­ lished a good rapport with the hotel manager of Hotel Odense, who, in 2018, recommended me for the position of reception coordinator at Hotel Odeon, which was under construction at the time. By then, I had already graduated and landed a job at another hotel, but I ended up accepting the po­ sition at Hotel Odeon instead. WHAT MADE YOU ACCEPT THE JOB? I generally enjoy being challenged – thinking out­ side the box. That’s where my skills really come into play, and where I get that tingling sensation in my fingers. I’ve been here for five years now, and there hasn’t been a single day without a challenge. I also had a good rapport with Tinna, who was to be the hotel manager at Hotel Odeon. We were very much aligned in how we wanted to run the hotel. It was only two weeks from when I was hired to the hotel’s opening on October 15, 2018. During that period, we worked tirelessly to ensure everything was ready, so the hotel could reflect our vision from day one. That’s also one of the reasons I accepted the position as hotel manager after Tinna resigned in January 2023 to spend more time with her family. I wanted to preserve everything we had worked for. The atmosphere we’ve created at Hotel Odeon is so amazing. I am incredibly proud of our phenome­ nal team, who come to work every day to provide the best service, ensuring that after five years, we’re still the city’s best hotel with the most stun­ ning guest reviews. WHAT IS YOUR VISION FOR THE HOTEL? To create memorable experiences for our guests. I want them to feel a sense of peace, relaxation, and safety as soon as they walk through our doors, and to be enveloped in a cosy and homely atmosphere. HOW DO YOU ACHIEVE THAT ATMOSPHERE? Experiences depend on the entire environment created around us. So it partly comes down to our

12

design – with calm colours on the walls, Nordic de­ sign, wooden floors, muted acoustics, etc. – but it also heavily relies on our staff. Without the people we bring into our beautiful setting, Hotel Odeon wouldn’t have the same DNA. If they weren’t ser­ vice-oriented and welcoming, we wouldn’t be able to provide the emotional experience that the ho­ tel offers today. Our receptionists are, above all, hosts. We should provide the same hospitality at the hotel as we do when we open our door to guests at home. HOW DO YOU CREATE THE HOMELIKE DNA THAT CHARACTERISES THE HOTEL? It definitely starts with recruitment – you’re either service-minded or you’re not. But it’s also about creating the right environment. From the outset, it was important to me that my colleagues should feel they have the best workplace in the world. That they are heard and have the authority to make decisions themselves. I believe it’s easier to create a calm, attentive atmosphere when em­ ployees can be themselves and take ownership ­– then it doesn’t just feel like a job. SO GOOD WORKING CONDITIONS ARE IMPORTANT TO YOU? Absolutely, because the best service comes from employees who are content and find their jobs in­ teresting. In addition to administrative tasks, our receptionists are given assignments that match their interests and qualifications, such as pro­ ducing content for our social media or handling inquiries about meetings and events. We also en­ courage social gatherings, and many of our staff socialise outside of work. We’re not just colleagues – we are friends who form our own little family. It’s a pity that interest in the service industry is waning – partly because the pay is often low. It doesn’t carry much prestige, and in the service industry, you get immediate feedback. It’s really a huge joy, and at the same time, it can be chal­ lenging. The moments when we raise our hands in celebration is when we can turn a bad situation into something positive. It’s all worth it! IT SEEMS LIKE YOU YOURSELF REALLY ENJOY THE SERVICE PROFESSION – WHY? I’m someone who finds joy in bringing joy to oth­ ers. That’s something this field provides me with ample opportunity to do. Since we’re here to delight others, we need to bring a positive atti­ tude and find solutions. I can be innovative and challenge myself every day. It’s important to me. I show up because I have a genuine interest in doing things better than yesterday. For me, it’s an incredible industry – and I’d like to share that with anyone who carries a little service spark within them.


Hotel Odeon Magazine

»

Without the people we bring into our beautiful setting, Hotel Odeon wouldn’t have the same DNA. Caroline Sørensen

13


Hotel Odeon Magazine

Bolighuset Werenberg Designmøbler & Boligtilbehør www.werenberg.dk 14


Hotel Odeon Magazine

60 års erfaring - samme gode service Bolighuset Werenberg åbnede dørene for første gang i 1964 og er i dag stadig en familievirksomhed. I 60 år har vores gode ry været vores stolte varemærke. Vi garanterer sublim service, mens vi forener stilfulde kvalitetsmøbler og glade kunder. Vores butik er 11.000 kvadratmeter med smukke stue- og spisestuemiljøer, hvor man kan lade sig inspirere til indretningen. Besøg os i Brenderup eller på vores webshop med mere end 50.000 produkter til hjemmet.

_________________________________ BOLIGHUSET WERENBERG | KIRKEVEJ 15, 5464 BRENDERUP 15


Hotel Odeon Magazine

LEVERING TIL TIDEN 4

BC Catering distribuerer dagligt fødevarer, drikkevarer og nonfood - artikler til alle former for professionelle køkkener, det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier.

4

Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til de største køkkener.

4

Gennem dialog med vores kunder aftaler vi bl.a. stedet for levering af varer og kan være behjælpelige med at placere produkterne på køl, frost eller

tørlager. Varerne leveres franko med vores egne cateringchauffører i specialindrettede distributionsbiler, som er indrettede med flere zoner, som sikrer, at kølekæden for den enkelte vare overholdes. 4

Vi er eksperter i at pakke de rigtige varer og mønstrer en lav fejlprocent på vores leverancer. Skulle uheldet alligevel være ude og en vare mangler, så kan vi med vores lokale placering i dit nærområde hurtigt rykke ud og få styr på situationen. Det er blot en af de mange fordele ved at have en lokal grossist.

BC Catering Blækhatten 10 5220 Odense SØ Tlf. 63 15 88 55 16

Salgschef Flemming Lønberg Tlf. 40 60 09 73

info@cgo.dk www.bccatering.dk


Hotel Odeon Magazine

Roser, empati og godt teamwork

Hos Albani Apotek finder du et rigtig godt hold, der er hamrende dygtige og arbejder for at give patienten og kunden den bedste oplevelse. Vi får så mange roser hver eneste dag, hvilket gør, at vi kan gå glade hjem fra arbejde, fordi vi har gjort en forskel for patienter og kunder.

Det er da også vores idé, at man skal gå mere glad herfra, end da man kom ind. Også selvom man er ked af det, deprimeret eller frustreret, hvis man for eksempel lige har fået en dårlig besked hos lægen. Der vil vi gerne bidrage med noget, og i den situation skal der meget empati til, så folk føler sig ordentligt behandlet her.

olkebo Albani Apotek Albanigade 54F, lige ved Letbanestationen, Benedikts Plads 5000 Odense C

Folkebo Apotek Hjallesevej 201 5230 Odense M

Næsby Apotek Bogensevej 33A, st. 5270 Odense N

Mandag 8.30-17.30 Tirs-fre 9.00-17.30 Lørdag 9-13 Tlf.: 6612 0863

Man-fre 9-17.30 Lørdag 9-13 Tlf.: 6611 5752

Man-fre 9-17.30 Lørdag 9-13 Tlf.: 6618 0272

Som første apotek nogensinde blev vi i 2022 indstillet til Best of Odense, som blot 1 ud af 5 virksomheder i kategorien Service. 17


Hotel Odeon Magazine

Festivalernes by Odense byder på store events året rundt, og der er altid noget at komme efter, uanset om du er til musik, vin, eventyr eller noget helt fjerde. Her får du inspiration til en håndfuld oplevelser, som fylder Odense og omegn med liv og glade dage i sommerhalvåret.

25. maj Rosé Festival Odense Siden 2018 har Rosé Festival Odense en gang om året forvandlet Ansgar Anlæg til en boblende pink oase fyldt med fest og god stemning. Her føler du dig hensat til sydlige himmelstrøg, når de 15 vinudstil­ lere guider dig igennem smagninger af deres iskolde lyserøde dråber. På festivalen serveres der lækker mad fra foodtrucks, og om aftenen er der efterfest med DJ. Læs mere på rosevinfestival.dk.

13.-15. juni

Photo: VisitFyn

Heartland

18

I de magiske omgivelser ved Egeskov Slot kan du opleve kulturfestivalen Heartlands nedslag i samtiden. Festivalen byder på et varieret musikprogram med moderne og banebrydende artister, relevant samtids­ kunst, live-samtaler med nogle af verdens mest kreative og inspirerende mennesker samt kompromisløse madoplevelser med fokus på lokale råvarer og bæredygtighed. Læs mere på heartlandfestival.dk.


Hotel Odeon Magazine

27.-29. juni Lækre live-oplevelser Koncertbureauet Live Culture, der ligesom Hotel Odeon er ejet af Odense Sport & Event, har stået bag mere end 12.000 kulturelle arrangementer på Fyn – og der er flere på vej. I 2024 kan du bl.a. glæde dig til disse koncerter:

1. marts Boyzlife x Blue x C21 Der er pop-magi i luften i Jyske Bank Arena, når disse legendariske boybands tager dig med på en musikalsk rejse til 90’erne og 00’erne. Du kan med garanti synge med på ’World of our own’, ‘No matter what’, ’All Rise’ og alle de andre store hits fra Boyzone, Westlife, Blue og C21.

24. august Olympen Live De sy’fynske feelgood-vibes er til at føle på denne sommerlørdag ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Dansk livemusik fra allerøverste hylde toner ud over den smukke, grønne plads Olympen, hvor du bare kan smide skoene og nyde livet med kolde fadøl, vin, drinks og fynsk streetfood. Læs mere på liveculture.dk/olympen.

Tinderbox Lad dig rive med, når pop, rock, indie, urban og elektronisk musik buldrer ud af højttalerne under Tinderbox – en af Danmarks største musikfestivaler. Festivalen byder ikke blot på et stjernespækket program, men også sjove happenings som TB Comedy og den nostalgiske 90’er-fest i Groovebox. Du kan overnatte på Hotel Odeon og tage del i en af Tinderbox-traditionerne; nemlig vandreturen fra centrum til festivalpladsen i Tusindårsskoven. Læs mere på tinderbox.dk.

19.-25. august H.C. Andersen Festivals Hvert år i uge 34 omdannes Odense midtby til et festivalområde med eventyrlige aktiviteter som teaterforestil­ linger, foredrag, street art, koncerter, lysshow og meget mere – alt sammen med H.C. Andersens kunstneriske univers som omdrejningspunkt. Samtidig afvikles også Odense Blomsterfestival, hvor myriader af kreative blomstermiljøer pryder gader og stræder. Læs mere på hcafestivals.dk.

13.-15. september Nashville Nights

Photo: VisitFyn

Som den eneste festival i Europa byder Nashville Nights på helt autentisk Nashville-stemning. Festivalen afholdes på en række af Odenses etablerede spillesteder, der alle ligger i gåafstand fra hinanden. Ved de intime koncerter kan du opleve nogle af verdens bedste artister og sangskrivere inden for bl.a. country og blues, ligesom der vil være talks og debatter om sangskrivningsprocessen og musikbranchen. Læs mere på nnisf.org.

Der er meget mere! Du kan finde flere festivaler på visitodense.dk

>

19


Hotel Odeon Magazine

Exhilarating Live Experiences The concert agency Live Culture, which shares its ownership with Hotel Odeon as part of Odense Sport & Event, has organised over 12,000 cultural events in Funen – with more to come. In 2024, look forward to these concerts: March 1 Boyzlife x Blue x C21 Pop magic fills the air at Jyske Bank Arena as these iconic boy bands take you on a nostalgic trip to the 90s and early 2000s. Sing along, guaranteed, to hits like ‘World of our own’, ‘No matter what’, and ‘All Rise’, among other chart-toppers from Boyzone, Westlife, Blue, and C21.

Photos: Anja Panduro, VisitOdense

August 24 Olympen Live The South Funen feel-good vibes come to life on this summer Saturday at Gymnastikhøjskolen in Ollerup. Top-tier Danish live music echoes across the stunning, green expanse of Olympen, inviting you to kick off your shoes and savour the moment with cold beers, wine, cocktails, and local street food. Further details are available at liveculture.dk/olympen.

GB

THE CITY OF FESTIVALS

Odense plays host to grand events throughout the year, and there is always something to enjoy, whether you’re a fan of music, wine, fairy tales, or something entirely different. Here, we offer inspiration for a selection of experiences that fill Odense and its surroundings with joy and cheer during the warmer months. MAY 25 ROSÉ FESTIVAL ODENSE Since 2018, Rosé Festival Odense has annually transformed Ansgar Anlæg into a sparkling pink haven brimming with celebration and high spirits. The setting transports you to southern skies as fifteen wine exhibitors take you through tastings of their chilled rosé offerings. The festival boasts delectable food truck fare, and come evening, an after-party with a DJ sets the scene. Discover more at rosevinfestival.dk.

20

So much more to discover! You can find additional festivals at visitodense.dk.

JUNE 13-15 HEARTLAND In the enchanting surrounds of Egeskov Castle, the Heartland cultural festival captures the zeit­ geist. Visitors are treated to a diverse music lineup featuring cutting-edge performers, contemporary art installations, live conversations with some of the world’s most creative and inspiring minds, and uncompromising culinary experiences centered on local ingredients and sustainability. Find out more at heartlandfestival.dk.

AUGUST 19-25 H.C. ANDERSEN FESTIVALS Every year during week 34, downtown Odense transforms into a hub of fairy-tale wonder with a variety of activities including theater performan­ ces, lectures, street art, concerts, light shows, and more – all revolving around the imaginative world of Hans Christian Andersen. Concurrently, the Odense Flower Festival blooms, with a myriad of creative floral displays adorning the streets. Learn more at hcafestivals.dk.

JUNE 27-29 TINDERBOX Let the dynamism of pop, rock, indie, urban, and electronic music sweep you off your feet at Tinder­ box, one of Denmark’s biggest music festivals. The event offers not only a star-studded lineup but also entertaining diversions like TB Comedy and the nostalgic 90s party in Groovebox. Stay at Hotel Odeon and partake in one of the classic Tinderbox traditions – the walk from the city center to the festival grounds in Tusindårsskoven. Get the de­ tails at tinderbox.dk.

SEPTEMBER 13-15 NASHVILLE NIGHTS As the only festival in Europe, Nashville Nights brings authentic Nashville ambiance to life. Held across various established music venues in Odense, all within walking distance of each other, the festival offers intimate concerts with some of the world’s premier artists and songwriters from genres like country and blues. It also features talks and debates on the songwriting processes and the music industry. More information can be found at nnisf.org.


Hotel Odeon Magazine

Letbanen kører hvert 7,5 minut mellem kl. 07 og 18 + hvert 15. minut aften og weekend The tram runs every 7,5 minut between 07 AM and 18 PM + every 15 minutes evenings and weekends

1 Scan the QR code Scan QR-koden

Køb billet via MobilePay

betalingskort 2 eller Buy ticket with your credit card Du får en SMS med din billet

will receive a text message 3 You with your ticket

21


Hotel Odeon Magazine

Model 1 Mega We love Hotel Odeon and use it for all our guests visiting us at Le Klint. The design, warm atmosphere and dedicated service from the team is always a pleasure. And they have excellent taste in their choice of lighting.

Celebrating 80 years of danish design At Le Klint, we have been crafting timeless lighting designs since 1943, blending unique aesthetics with functionality. Our lamps, made from sustainable materials, represent the Danish design tradition with high quality standards. We aspire to lead as a Small Luxury brand in global design lighting, focusing on both private and contract markets. Our strategy involves strengthening our domestic presence, expanding further into key international markets, and continuously innovate with new designs. We are fully committed to environmental and social responsibilities to ensure a brighter future for all. Best regards Kim CEO / Kim Weckstrøm Jensen

Le Klint Brand Store Odense 22


Hotel Odeon Magazine

New classic

LK80 · Model 328 · Table & Floor Design: Aurélien Barbry

Made in Odense, Denmark 23


Hotel Odeon Magazine

DANSK KUNSTHÅNDVÆRK DANISH CRAFTS - DÄNISCHES KUNSTHANDWERK

Dina Vejling – Dansk kunsthåndværk er en butik med det bedste indenfor nutidig dansk kunsthåndværk beliggende i det historiske område Brandts Passage i Odense. I forlængelse af butikken har vi vores galleri RUMMET, hvor vi afholder udstillinger med store unika objekter, installationer og projekter af danske kunsthåndværkere. Følg historierne om kunsthåndværket på Instagram og Facebook. På dinavejling.dk finder du vores webshop. Se aktuelle udstillinger og arrangementer på hjemmesiderne. Dina Vejling – Danish crafts is a shop and gallery with the best in contemporary Danish crafts located in the historic area of Brandts Passage. Ceramics, one offs, jewelry, glass and graphics collected at workshops around Denmark. In our gallery 'RUMMET' we exhibit unique artpieces in ceramics, studio glass and jewelery.

Brandts Passage 30-32 • 5000 Odense C T +45 2830 1405 • info@dinavejling.dk • www.dinavejling.dk • www.gallerirummet.dk

24


Hotel Odeon Magazine

RAGNAR URE & JUVELER: GAVEN TIL ODENSE Gennem tre generationer har RAGNAR Ure & Juveler været en af landets førende forhandlere af kvalitetsure og unikke smykker. Den store udvidelse af butikken i Odense bliver en gave til byen. ANNONCE

På gågaden i Odense ligger RAGNAR Ure & Juveler omgivet af hyggelige caféer. Fra adressen Jernbanegade 3 har familieforretningen siden 1956 tilbudt kunderne kvalitetsure og eksklusive smykker. Det fortæller partner og smykkedesigner Kristina Rosing:

„Vores urmagere er specialister i Rolex, og de ved, hvordan både nye og ældre ure skal serviceres eller istandsættes. Det er en forudsætning, at de har optimale arbejdsforhold, og derfor har vi i samarbejde med Rolex designet et nyt værksted, der ned til mindste detalje opfylder alle krav.“

„Vi har ligget her, siden min farfar Allan Ragnar grundlagde forretningen. Gennem tiden har vi udvidet betragteligt, og vi er så privilegerede, at vi nu åbner en ekstra etage, så vi får endnu bedre plads til smykker, ure og værksted til vores urmagere.“

„Det er vigtigt, at urmagerne har den nyeste viden om de avancerede urværker, så vi forsat kan yde høj service. Derfor vægter vi naturligvis efteruddannelse hos anerkendte specialister i udlandet,“ fortæller Kristina Rosing.

En personlig velkomst har særlig prioritet, for høj kvalitet og service er grundlæggende værdier, der garanterer en luksusoplevelse for kunderne. Kristina Rosing forklarer, at RAGNAR Ure & Juveler ønsker at gøre en forskel. Derfor bliver den store, flotte butik en gave til Odense:

SMYKKER I DANSK DESIGN Sideløbende med driften af forretningen designer Kristina Rosing smykker under navnet Rosing. Den elegante kollektion er både til mænd og kvinder, og selvom materialerne er ædelmetaller og nogle sat med diamanter eller perler, skal smykkerne ikke kun frem til fest:

„I de nye omgivelser byder vi kunderne velkommen, serverer et glas og viser udvalget. Vi giver os tid til at lytte til den enkeltes ønsker, så vi altid kan fremvise de rigtige smykker eller ure. Hos os får man den fulde oplevelse hver gang, uanset om vi taler smykkedesign eller hjælper med at finde den helt rigtige gave.“

„Det er et kvalitetsstempel, at Kronprinsesse Mary har båret mine ’istap-øreringe’ Det er jeg meget beæret over, for jeg værdsætter håndværk, der holder over tid. Derfor designer jeg smykker, der understreger en glamourøs stil, men som samtidig tåler at blive brugt i hverdagen,“ konkluderer Kristina Rosing.

SPECIALISTER I KVALITETSURE RAGNAR Ure & Juveler tilhører en lille eksklusiv gruppe af forhandlere, der forsyner kunderne med prestigefyldte ure fra blandt andet Rolex, Tudor, Omega og Tag Heuer:

25


Hotel Odeon Magazine

26


Hotel Odeon Magazine

En gastronomisk aha-oplevelse Med sit sprudlende, glade væsen sætter køkkenchef Irene Alexandersen et fint og farverigt fingeraftryk på restaurant H.C. by Meyers. Her er stemningen let, menuen har fokus på variation og velsmag – og alle er velkomne.

S

om nyuddannet kok rejste fynboen Irene Alexandersen til Sjælland for at prøve kræfter med alt fra små og store restauranter til kantiner, men efter noget tid kaldte savnet til hjembyen hende tilbage til Odense. Med sig bragte hun en trang til faglige udfordringer, og dette folder hun i dag ud i fuldt flor i restaurant H.C. by Meyers: „En af grundene til, at jeg valgte at blive kok, er, at man hele tiden kan udvikle sig og lære nyt. Det sætter jeg stor pris på, at jeg kan gøre her. H.C. by Meyers står for al mad og drikke, der serveres på Hotel Odeon. Vi har både konferencer, møder, selskaber og a la carte. Jeg synes, vi har en virkelig flot restaurant med dejlig mad, som tiltaler alle – og du behøver ikke være gæst på hotellet for at komme herind. Du kan få alt fra en lækker frokost med smørrebrød eller en hurtig bøf til en helaftensoplevelse med fire retter og tilhørende vine. Vi kan det hele, og det kan jeg godt lide.“

KREATIVITET MED RESPEKT FOR RÅVARERNE

Som køkkenchef nyder Irene Alexandersen at sætte sit eget præg på restaurantens menuer, og her er variation et kodeord for hende: „Vi går meget op i at

anvende råvarer i sæson, så på den måde skifter menuerne naturligt. Men det er jo de samme råvarer, der kommer igen år efter år, og der udfordrer vi os selv ved at bruge dem på nye måder. Vi vil ikke lave det samme hele tiden – det ville være kedeligt,“ smiler hun.

»

Det skal være enkelt, velsmagende og grundlæggende velkendt, men så alligevel med et lille udfordrende tvist, så gæsterne får en aha-oplevelse. Irene Alexandersen

Respekten for råvarerne er mindst lige så stor som kreativiteten. Derfor indeholder retterne på restaurant H.C. by Meyers som regel forholdsvist få elementer, forklarer køkkenchefen: „Man skal kunne smage de råvarer, man bruger. Det skal være enkelt, velsmagende og grundlæggende velkendt, men så alligevel med et lille udfordrende tvist, så gæsterne får en aha-oplevelse.“ SMIL OG LYSERØD ENERGI

Hver gang menuen skifter, arrangerer Irene Alexandersen en smagning for re-

staurantens tjenere, så de er godt klædt på til at præsentere retterne og anbefale vine dertil. Hun glædes, når gæsterne kigger forbi det åbne køkken i restaurant H.C. by Meyers for at rose betjeningen: „De fortæller, at stemningen er så dejligt let, og at de bliver mødt med smil. Jeg er selv meget glad som person, og jeg står op hver morgen og tænker, at i dag bliver en god dag. Jeg kommer ind i køkkenet med god energi til mine kolleger, og jeg forsøger altid at imødekomme de forespørgsler, som gæsterne måtte have.“ Som et synligt udtryk for sin farvestrålende personlighed bærer Irene Alex­ andersen altid en lyserød accessory i form af for eksempel en hårelastik eller øreringe. „Jeg elsker lyserød. Men da jeg bad om lyserøde kokkejakker, sagde de nej,“ griner hun og tilføjer beroligende: „Maden er altså ikke i pastelfarver. Men jeg går meget op i anretningen og sørger også for at tænke farver ind. Det er vigtigt, for man spiser også med øjnene.“ Hvis du har lyst til at se, smage og opleve den gode mad og stemning i restaurant H.C. by Meyers, er du altid velkommen – uanset om du er gæst på Hotel Odeon eller blot kommer forbi. >

27


Hotel Odeon Magazine

GB

A GASTRONOMIC AHA MOMENT

With her bubbly, joyful disposition, head chef Irene Alexandersen leaves a vibrant and colourful mark on restaurant H.C. by Meyers. The atmosphere here is carefree, the menu emphasises variety and delicious flavours, and everyone is welcome.

28

that appeals to a wide audience – and you don’t need to be a guest at the hotel to dine with us. Our offerings range from a tasty lunch with open sandwiches or a quick steak to an all-evening af­ fair complete with a four-course meal and selec­ ted wines. We excel across the board, and I quite enjoy that.“

Fresh from culinary school, the Funen native Irene Alexandersen ventured to Zealand to flex her culinary muscles in everything from intimate restaurants to grand establishments and can­ teens. However, after a while, the longing for her hometown beckoned her back to Odense. She returned with a hunger for professional challeng­ es, which she now indulges in at restaurant H.C. by Meyers:

CREATIVITY WITH RESPECT FOR INGREDIENTS As the head chef, Irene Alexandersen takes de­ light in imprinting her signature style on the res­ taurant’s menus, and variety is her watchword: „We place great importance on using seasonal ingredients, so our menus naturally change ac­ cordingly. Even though it’s the same produce that returns year after year, we challenge ourselves to utilise them in new and exciting ways. We wouldn’t want to be monotonous – that would be dull,“ she says with a smile.

„The reason I chose to become a chef is the con­ stant opportunity to grow and learn. I really value that I can do that here. H.C. by Meyers is respon­ sible for all the food and beverages served at Hotel Odeon. We cater to conferences, meetings, celebrations, and à la carte dining. I find we have a truly splendid restaurant with delightful food

The respect for the ingredients is just as pronounced as the creativity. That’s why the dishes at H.C. by Meyers typically feature only a few components, the chef explains: „You should be able to taste the ingre­ dients you use. It should be simple, flavourful, and fundamentally familiar, yet with a subtle challenging twist that offers guests an aha moment.“

SMILES AND PINK ENERGY Every time the menu changes, Irene Alexandersen hosts a tasting for the restaurant’s waiters to ensure they are well-prepared to present the dishes and recommend wines to pair. She takes joy in guests stopping by the open kitchen at H.C. by Meyers to commend the service: „They tell us the atmosphere is wonderfully relaxed, and they’re greeted with smiles. I have a very happy personality myself, and every morning I wake up thinking it’s going to be a great day. I come into the kitchen filled with positive energy for my colleagues, and I always strive to fulfil any request our guests might have.“ As a visible expression of her colourful persona­ lity, Irene Alexandersen consistently sports a pink accessory, like a hair tie or earrings. „I adore pink. But when I asked for pink chef jackets, they said no,“ she laughs, then adds reassuringly: „The food isn’t pastel-coloured, though. But I take great care in plating, and I always consider colours. It’s essen­ tial because we also eat with our eyes.“ If you’re eager to see, taste, and experience the fantastic food and ambiance at restaurant H.C. by Meyers, you’re always welcome – whether you’re a guest at Hotel Odeon or just dropping by.


Hotel Odeon Magazine

Eventyret ligger i Odense

EN VERDEN, DU TROR, DU KENDER The world as you know it? Eine Welt, die man zu kennen glaubt Kom helt tæt på eventyrdigteres liv og originale værker. Get right close to the life and original works of the writer of fairy tales. Hautnah und persönlich. Das Leben des Märchenerzählers und seine Originalarbeiten.

Book online hcandersenshus.dk

29


Hotel Odeon Magazine

HV IS ST RE

ET

FO

OD VAR

- så ku’ Storms Pakhus godt gå hen og bli’ en tidløs klassiker. 18 madboder, 6 forskellige barer og et semikaotisk hav af skæve, skøre og kunstneriske indslag… Odense har sit helt eget streetfoodmekka nede på havnen, hvor et næsten hundrede år gammelt Pakhus er omdannet til et sandt hurlumhej af madboder, barer og nørklede kroge med kunst. Storms Pakhus har sat sig for at fremme Fyns identitet og fungerer som en rugekasse for nye såvel som etablerede restauratører. Se på det gamle Pakhus som et kulturelt samlingspunkt, hvor du kan gå på opdagelse i samtlige kulinariske verdenshjørner. Indholdet af de mange menuer skifter ofte, så du kan praktisk talt altid gå nye madoplevelser i møde. Mad, øl og cocktails kan du nyde under åben himmel på Pakhuspladsen eller i »Den Fynske Baghave«. Det er jo ren luksus med gratis sol og siddeplads (- måske lidt regn, Danmark, du ved).

ET EVEN TYR

Rammerne indenfor er uformelle, urbane og en smule kaotiske. Et kunstværk i sig selv. Hvis du nu tænker »Åh, jamen jeg er jo slet ikke sulten!« så er Storms Pakhus også et besøg værd, om det så kun er for eventyret og udforskningens skyld. Pakhuset byder på i alt 3000 kvm under hvælvede lofter med både biergarten, sofaer, café og legeområde for børn. Med lidt god vilje rammer du også ind i et af 300 årlige events. Det er derfor på alle måder tænkeligt, at du får en lille ekstra en på opleveren.

Lerchesgade 4 • 5000 Odense C Tlf.: 33 93 07 60 (hverdage 10:00 - 16:00) hello@stormspakhus.dk • www.stormspakhus.dk Åbningstider søndag til torsdag 11:00 - 23:00 Åbningstider fredag til lørdag 11:00 - 01:00 (ca.)

30


Hotel Odeon Magazine

Der er altid store oplevelser på Danmarks Jernbanemuseum The Danish Railway Museum is always full of great experiences

De flotte vogne og store lokomotiver fascinerer børn og voksne. Kør med minitoget, slip legen løs på vores legepladser og gå på opdagelse i museets børneunivers, Koblingerne. Se mere og køb billet på www.jernbanemuseet.dk

The beautiful carriages and impressive locomotives fascinate children and adults alike. Ride the mini train, play to your heart’s content in our playgrounds and explore the museum’s dedicated area for children, Koblingerne. See more and buy a ticket at www.jernbanemuseet.dk/en

The Danish Railway Museum

31


Hotel Odeon Magazine

13

tips

til dig fra os

to you from us

Vores skønne personale her på Hotel Odeon er garvede odenseanere, der kender byen ud og ind. De deler gavmildt ud af deres insiderviden – både, når du møder dem i receptionen, og lige her på de næste sider, hvor de fortæller om deres egne yndlingssteder i byen. Læs med, og lad dig inspirere til at udforske alt det, du måske ikke vidste om Odense.

Our fantastic employees at Hotel Odeon are experienced residents of Odense who know the city in and out. They love to share their insider knowledge – when you meet them at the reception and right here on the following pages where they talk about their own favourite places in the city. Read about it and get inspiration to explore all the things you may not know about Odense.

32


Hotel Odeon Magazine

På Kunstmuseum Brandts kan man få helt ro på ved at fordybe sig i de mange rum. Jeg kan godt lide, at kunsten er nutidig og let – uanset om man er kunstinteresseret eller ej, kan man få noget ud af et besøg på Brandts. Der er også tit sanseudstillinger med skæve universer, hvor det er sjovt for børn at gå på opdagelse. Hvis du selv vil være kreativ, kan jeg anbefale SMYKBAR i Vintapperstræde, hvor du bl.a. kan lave armbånd og halskæder. Det er vildt hyggeligt at sidde der med en kop kaffe og være kreativ med en veninde – og få sit smykke med hjem som minde. Julie Receptionist GB

At Art Museum Brandts, one can find tranquility by delving into the various exhibition spaces. I appreciate that the art is contemporary and accessible – whether you’re an art aficionado or not, there’s something to gain from a visit to Brandts. They often feature sensory exhibitions filled with quirky worlds that are a delight for children to explore. If you’re feeling creative, I’d recommend SMYKBAR in Vintapperstræde, where you can make your own bracelets and necklaces among other things. It’s so cosy to sit there with a cup of coffee, getting crafty with a friend – and to take home a piece of jewelry as a keepsake.

Storms Pakhus ved havnen er et streetfoodmarked, hvor du kan få alt fra thailandsk wok og græsk gyros til pizza, sushi og kager. Der er altid liv og god stemning, og de afholder også mange arrangementer som gratis koncerter, fodboldkampe på storskærm, banko og backgammonturneringer. Min søn og jeg kan også godt lide at tage i Rosengårdcentret for at kigge i de mange butikker, spise noget mad, gå i biffen eller besøge legelandet. Det er et af Danmarks største shoppingcentre, men alligevel virkelig hyggeligt, åbent og indbydende. Rene Natportier

GB

Storms Pakhus by the harbour is a bustling street food market offering everything from Thai wok and Greek gyros to pizza, sushi, and cakes. There’s always a vibrant atmosphere, and they host a variety of events like free concerts, soccer matches on the big screen, bingo, and backgammon tournaments. My son and I also enjoy going to Rosengårdcentret to browse the numerous shops, grab a bite, catch a movie, or visit the playland. It’s one of Denmark’s largest shopping centres, yet it still manages to be genuinely cosy, open, and welcoming.

>

33


Hotel Odeon Magazine

På brætspilscaféen Papas Papbar er stemningen helt nede på jorden. De har et hav af forskellige brætspil, som man kan spille, mens man får en øl eller en kop kaffe. Er du mere til drinks, skal du prøve baren No Stress, hvor de bl.a. laver kageinspirerede cocktails kaldet ’’Caketails’’. Man kan spille Mario Kart, og musikken er ofte oldschool R’n’B – noget man kender. Sådan er det også til sommerkoncerterne i Den Fynske Landsby. De har kendte danske kunstnere på programmet, og der er bare en helt særlig stemning ved amfiscenen mellem bøgetræerne. Emma Receptionist

GB

At the board game café Papas Papbar, the vibe is down to earth. They have a vast assortment of board games that you can play while enjoying a beer or a cup of coffee. If drinks are more your style, swing by No Stress bar, where they specialise in ‘Caketails’ – cocktails inspired by cakes. You can play Mario Kart there, and the music is often old-school R’n’B – the familiar kind. So is the music played at the summer concerts in The Funen Village. They feature well-known Danish artists and there’s just a special ambiance at the amphitheatre nestled between the beech trees.

Halvøen Stige Ø i Odense Fjord er et lækkert friluftsområde, hvor man kan vandre, løbe eller køre mountainbike i bakkerne. Du kan leje en cykel på Hotel Odeon og køre derud, og i skoven mellem Skibhuskvarteret og Stige Ø kan du lede efter en af Thomas Dambos berømte gigantiske trætrolde, der sidder gemt et sted i skoven. Et andet smukt sted er Odense Domkirke. Den har ligget der i over tusind år, så det er dansk historie, der vil noget. Hvis du lukker øjnene eller betragter den forgyldte altertavle eller de tre kongegrave, så giver det ro, energi og styrke. Brian Souschef i restaurant H.C. by Meyers

GB

The Stige Island peninsula in Odense Fjord is a beautiful outdoor area perfect for hiking, running, or mountain biking in the hills. You can rent a bike at Hotel Odeon and ride out there, and in the forest between the Skibhus neighbourhood and Stige Island, you might discover one of Thomas Dambo’s famous giant wooden trolls hiding somewhere. Another stunning place is Odense Cathedral. With over a thousand years of history, it’s a place that really resonates with Danish heritage. Whether you close your eyes in contemplation or admire the gilded altarpiece or the three royal tombs, it imparts a sense of tranquillity, energy, and strength.

34


Hotel Odeon Magazine

Ude ved Den Fynske Landsby ligger Sortebro Kro, som er en rigtig gammeldags kro. Det er lidt som at træde ind i en tidslomme – der er ikke alt for fint, og man føler sig velkommen. De serverer klassiske franske og nordiske retter, men de sætter deres eget præg på dem, og de gør virkelig meget ud af både smag, præsentation og service. Hvis du også selv kan lide friske råvarer, er der torvedag på Sortebrødre Torv hver onsdag og lørdag. Du behøver ikke købe noget, for det er hyggeligt bare at gå der i hjertet af Odense og kigge. Kim Kok i restaurant H.C. by Meyers

GB

At the edge of The Funen Village, you’ll find Sortebro Kro, a genuine traditional inn. It’s like stepping into a time capsule – unpretentious, with a warm welcome. Their menu features classic French and Nordic dishes with a unique twist, and they take great care in the flavour, presentation, and service. If you, too, value fresh produce, the market day at Sortebrødre Torv every Wednesday and Saturday is a treat. There’s no need to shop, as it’s simply delightful to stroll through the heart of Odense and look around.

Langs Odense Å strækker sig en idyllisk sti, der tillader gåture fra den ene ende af byen til den anden - fri for den daglige trafik. Ruten er smuk og giver mulighed for at opleve årstidernes skift og dyrelivet langs åren. Ved Odense Zoo er der endda mulighed for at kigge ind til dyrene, som bor langs åen. Hvis du har lyst, kan du tage Odense Aafart tilbage. Ved OB’s kampe på Nature Energy Park får jeg oplevelsen af at være i nuet – men på en mere larmende måde. Selvom jeg intet ved om fodbold, bliver jeg virkelig grebet af den gode stemning og kampgejst. Astrid Receptionist

GB

Along the Odense River stretches a picturesque path that allows walks from one end of the city to the other – a reprieve from the hustle and bustle of daily traffic. The route is beautiful and offers a chance to experience the changing seasons and observe wildlife along the river. Near the Odense Zoo, you can even catch a glimpse of the animals that live closest to the river. If you wish, you can return via Odense Aafart’s tour boat. At OB’s soccer games at Nature Energy Park, I immerse myself in the present in a more boisterous way. Even though I know nothing about soccer, I’m always swept up by the positive atmosphere and team spirit.

35


Hotel Odeon Magazine

BEER & FOOD LAB Our purpose is to broaden your knowledge of beer.

We host Comedy Nights, concerts, beer tastings by guest breweries and everything in between. Anarkist Beer & Food Lab is the place to explore craft beer. We have a selected range of tap beer from our own brewery Theodor Schiøtz Brewing Company mixed with others in order to support the danish micro and craft brewing industry.

We live this purpose through guided beer tastings and through our staff, who will always offer suggestions on which beer you We are the culmination of 160+ years of brewing history that should try next. Besides that, we are a brewpub with great is presented in a small exhibition in our historical location that events and delicious popup-kitchens all year round. you can check out while enjoying your beer.

VISIT US ALBANIGADE 20, 5000 ODENSE C

36

FACEBOOK @ANARKISTODENSE INSTAGRAM @ANARKISTBEERANDFOODLAB


Hotel Odeon Magazine

Nem og klimavenlig transport til storslåede oplevelser Easy and climate friendly transport to spectacular experiences

Læn dig tilbage og oplev Odense

Lean back and experience Odense

Sæt dig til rette og se byens flotte gader, parker og arkitektur folde sig ud for dig, mens du bliver kørt til din destination. Det er nemt og billigt at komme rundt i Odense med bus og letbane - og så er det tilmed et klimavenligt transportvalg.

Get comfortable and let the lovely streets, parks and architecture of this town unfold before you while being transported to your destination. It is easy and inexpensive to get around in Odense on the bus or light rail – and this is even a climate friendly choice of transport.

Hvad enten du er turist, forretningsrejsende eller blot er i Odense på et kort visit, så tag bus og letbane, når du skal ud og opleve de mange tilbud og seværdigheder, som H.C. Andersens hjemby byder på.

Rejseplanen viser vej Med rejseplanen i lommen finder du nemt din rejse fra A til B med både bus og letbane. Download Rejseplanen til din mobil, og du er klar til at tage af sted. Køb din billet online Du kommer billigst rundt i Odense og på Fyn med et rejsekort. Har du ikke rejsekort, er det dog ikke et problem, som skal afholde dig fra at opleve Odense og Fyn med kollektiv trafik. Du kan altid købe din billet i vores app FynBus Mobilbillet eller i vores webshop på FynBus.dk. Her finder du også særlige turistbilletter, som i de danske ferieperioder gør det ekstra billigt at komme grønt rundt på Fyn. Find mere information på FynBus.dk. Brug for hjælp I vores kundecenter på Odense Banegård Center får du god og kyndig vejledning i at komme rundt i Odense og på Fyn, og de kan også guide dig til den rigtige billet.

Kundecenter/Information Dannebrogsgade 10 5000 Odense C Tel.: +45 63 11 22 00 Web: FynBus.dk

Mandag: Tirsdag: Onsdag: Torsdag: Fredag:

Whether you are a tourist, a business traveller, or simply in Odense for a short visit, you can take the bus or light rail to the many offers and attractions available in the home town of Hans Christian Andersen.

Rejseplanen will show you the way With the journey planner Rejseplanen in your pocket, you can easily find your route from A to B on the bus as well as light rail. Download the app, and you are ready to go. Purchase your ticket online If you already have a Rejsekort, you can simply check in, and you will be ready for your trip. Otherwise, you can always buy your ticket in our app FynBus Mobilbillet or on our webshop at FynBus.dk. Find more information on FynBus.dk. Help If you have any questions or need help, please visit us at our customer center in Odense Banegård Center.

10-17 10-16 Lukket 9-16 10-15 37


Vi har gjort drømme til virkelighed i mere end 50 år Hos Juvelgruppen giver vi dig en oplevelse du ikke glemmer. Det skyldes en stolthed over vores fag og det koncept, vi brænder for - nemlig at give dig kvalitet, kyndig vejledning og et eksklusivt sortiment af diamantsmykker, ædelstene, perler, guld og sølv.

ROSENGÅRDCENTRET ØRBÆKVEJ 75, 5000 ODENSE - TLF. 66 15 90 19 - JUVELGRUPPEN.DK


Velkommen i butik mood Mood er en modebutik med stort fokus på at skabe gode oplevelser for vores kunder. Hos os er ærlighed og ekspertise to nøgleord, vi vægter højt, når vi hver eneste dag hjælper et bredt udsnit af kvinder med at finde nyt til garderoben. Hos Mood henvender vi os ikke til en bestemt kvinde – hverken type- eller aldersmæssigt. Vi har et bredt udvalg af tøj, sko og accessories, som kan styles på mange måder alt efter alder, anledning og behov. Vi håndplukker flere gange årligt de varer, du finder i forretningen og har altid kvaliteten og tidens mode for øje. Samtidig spiller prisen også en rolle, når vi køber ind, fordi det er vigtigt for os at have et prisleje, hvor alle kan være med. Hos og finder du danske mærker som Modström, Basic Apparel, Stine A, Enamel Copenhagen, Angulus, Markberg m.m.

BUTIK MOOD • Vestergade 86 • 5000 Odense C • Tlf.: 2830 0314 • info@butik-mood.dk • www.butik-mood.dk

/Mood

@butik_mood


Hotel Odeon Magazine

Fra check-in til check-ud:

Et døgn i receptionen Receptionen er Hotel Odeons altid vågne hjerne, hvor informationer modtages, opgaver løses, og beskeder sendes rundt til resten af huset. I denne artikel inviterer vi dig med om bag disken, hvor receptionisterne arbejder døgnet rundt for at give gæsterne den bedst tænkelige oplevelse.

D

et er svært at sige, hvornår døgnet starter på Hotel Odeon. Her arbejder receptionsteamet nemlig i tre hold, som løbende sender stafetten videre til deres afløsere. Som nyankommen gæst træder du som regel ind i denne cyklus om eftermiddagen, og derfor begynder vi vores besøg i receptionen hos aftenholdet. KL. 14.00 TIL 22.00: AFTENHOLDET

Menneskekendere og værter Hotel Odeon åbner for check-in klokken 15, og aftenholdets fornemste opgave er at byde velkommen. De er gode menneskekendere, der hurtigt kan aflæse gæsternes humør og behov. Nogle har måske travlt og skal bare hurtigt have en nøgle til deres værelse. Andre er forventningsfulde og vil gerne høre mere om byen, mens andre igen er uvante med at bo på hotel og har brug for lidt information for at føle sig trygge. Om eftermiddagen og aftenen er receptionisterne de gode værter, der sørger for at hjælpe gæsterne med alle deres forespørgsler. Det kan for eksempel være an-

40

befalinger til restauranter, koncerter eller andre arrangementer i byen, og derfor er receptionisterne nødt til at vide, hvad der sker. De skal også kende hotellet ud og ind for at vide, hvordan de hurtigst muligt får hjulpet gæsterne, hvis de måtte mangle noget på værelserne. Aftenholdet forbereder også næste dags ankomster. De sørger blandt andet for, at systemet tildeler værelser til gæsterne ud fra de særlige ønsker, der måtte være. Hvis en gæst for eksempel ønsker tidlig check-in, bliver der sendt besked til rengøringsteamet, så de kan have værelset klar til tiden, ligesom køkkenet bliver informeret om gæster med allergier og lignende. Da Hotel Odeon har mange stamgæster, tjekker aftenholdet også, om der er kendte ansigter blandt morgendagens reservationer. Receptionisterne lægger stor vægt på at kende dem godt og opfylde deres ønsker og behov, så gæsten for eksempel ikke behøver spørge efter sin foretrukne værelsestype ved hvert besøg.

»

Vi har åbent 24 timer i døgnet, så der kan hele tiden komme nye reservationer, spørgsmål, informationer og annulleringer. Derfor er det vigtigt, at vi løbende følger op, dobbelttjekker og sørger for overleve­ ring til det næste hold. Caroline Sørensen Hotelchef

KL. 21.30 TIL 07.30: NATHOLDET

Forberedelse og mysterieløsning Når natholdet møder ind, fortsætter de arbejdet med at forberede næste dags program. Der kan f.eks. ligge noter fra aftenholdet om, at en gæst har bedt om en taxa tidligt om morgenen, og at der


Hotel Odeon Magazine

kommer blomster til en anden, som skal bringes op på værelset. Alt sammen information, som natholdet skal bringe videre til morgenholdet. De er også ansvarlige for, at alle mødelokaler er tiptop klar med rene whiteboards, tuscher, AV-udstyr osv. til den kommende dags møder. Receptionisterne bruger blandt andet også natten på at lave nøglekort og tjekke, at næste dags bookinger er lagt rigtigt ind i systemet. Vigtigst af alt sørger de for vores gæsters sikkerhed, så alle kan sove trygt. De laver ligeledes research på, hvilke arrangementer der foregår i Odense i den kommende tid, og skriver det ind i et system, hvor deres kolleger let kan finde det. Det er også om natten, at mysterier-

ne løses; hvis et par briller for eksempel er blevet glemt, er det natholdet, der sørger for, at de kommer hjem til ejermanden igen.

»

Vores døgn kører i en cirkel, hvor der hele tiden er opsamling og forberedelse. Det er virkelig vigtigt, at vores morgen-, aften- og nathold spiller sammen som ét team. Vi er nødt til at kommunikere, samarbejde og spille bolden videre til hinanden – ellers ville det gå ud over gæsterne. Caroline Sørensen Hotelchef

KL. 07.00 TIL 15.00: MORGENHOLDET

Dobbelttjekker og multitasker Morgenstunden er travl på Hotel Odeon. Mange overnattende gæster skal tjekkes ud, og nogle skal måske have hjælp til at bestille en taxa eller finde vej til banegården. Samtidig ankommer gæsterne til dagens møder, og telefonerne ringer. Alt sker på én gang, og receptionisterne håndterer det hele med et smil, hvor de både har den gode service og effektivitet for øje. Efter check-ud er det tid til at følge op på de bookinger, som er kommet ind i løbet af formiddagen, samt besvare dagens mails og løse andre administrative opgaver, som får hele huset til at fungere. Ankomstlisten tjekkes igennem en ekstra gang for at sikre, at ingen noter og beskeder er blevet overset, og at alt er klar til aftenholdet og eftermiddagens check-in. >

41


Hotel Odeon Magazine

42


Hotel Odeon Magazine

GB

From check-in to check-out: A DAY IN THE RECEPTION

The reception is the perpetually awake brain of Hotel Odeon, where information is received, tasks are solved, and messages are relayed. In this article, we invite you behind the desk, where the receptionists work around the clock to provide guests with the best possible experience. At Hotel Odeon, there’s really no telling when the day begins, as the reception team works in three shifts, seamlessly passing the baton to their suc­ cessors. As a newly arrived guest, you typically step into this cycle in the afternoon, and so our visit to the reception begins with the evening shift. 2 PM TO 10 PM: THE EVENING SHIFT HOSTS AND EXPERTS AT READING PEOPLE Hotel Odeon opens for check-in at 3 PM, and the evening shift’s prime responsibility is to offer a warm welcome. They are experts at reading peo­ ple, quickly tuning into guests’ moods and needs. Some may be in a hurry and simply need to grab their key to the room, while others, filled with an­ ticipation, might want to learn more about the city. Then there are those who are unaccustomed to hotel stays and need a bit of guidance to feel se­ cure. During the afternoon and evening, the reception­ ists act as gracious hosts, attending to all guest requests. This may involve recommendations for restaurants, concerts, or other events in the city, which means receptionists need to stay informed about what’s happening. They must also know the hotel inside out to promptly assist guests should they require anything for their rooms. The evening shift also prepares for the next day’s arrivals, ensuring that the system allocates rooms according to any specific guest requests. For in­ stance, if a guest wishes for an early check-in, the cleaning team is notified to have the room ready in time, just as the kitchen is informed about guests with allergies or similar concerns. As Hotel Odeon has many regulars, the evening shift takes care to check if there are familiar faces among the next day’s reservations. The reception­ ists place great importance on knowing them well and fulfilling their preferences, so a return guest need not request their preferred room type every time. “We’re open 24 hours a day, so new reservations, questions, updates, and cancellations can come at any time. That’s why it’s crucial for us to stay on top of things, double-check and ensure a smooth hand­ over to the next shift.”

9:30 PM TO 7:30 AM: THE NIGHT SHIFT PREPARATION AND MYSTERY SOLVING When the night shift arrives, they continue prepar­ ing for the next day. There may be notes from the evening shift regarding a guest requiring an ear­ ly morning taxi, or that flowers need to be deliv­ ered to another guest’s room. All this information must be passed on to the morning shift. They are also responsible for ensuring that all conference rooms are pristinely set with clean whiteboards, markers, AV equipment, and so on, for the day’s events. The receptionists also spend the night creating key cards and checking that the next day’s book­ ings are correctly entered into the system. Above all, they ensure the guests’ safety so everyone can have a restful night’s sleep. They also research upcoming events in Odense and log them into a system where their colleagues can easily find the information. Nighttime is when any mysteries get solved as well; if a pair of glass­ es has been forgotten, for example, it’s the night shift’s job to make sure they find their way back to their owner. “Our day operates in a cycle of continuous handover and preparation. It’s absolutely vital that our morning, evening, and night shifts work together as one team. We need to communicate, collaborate, and pass the ball to each other; otherwise, our guests would be the ones to suffer.” Caroline Sørensen Manager 7 AM TO 3 PM: THE MORNING SHIFT CROSS-CHECKERS AND MULTITASKERS Mornings are bustling at Hotel Odeon. Numerous overnight guests are checking out, and some may need assistance in booking a taxi or directions to the railway station. At the same time, guests arrive for the day’s meetings and the phones are abuzz. Everything happens at once, and the receptionists handle it all with a smile, balancing top-notch ser­ vice with efficiency. After check-outs, the receptionists catch up on bookings made during the morning, respond to the day’s emails, and perform other administra­ tive tasks essential for the smooth running of the hotel. They give the arrival list an extra check to ensure no notes or messages have been missed and that everything’s set for the evening shift and the afternoon’s check-ins.

Caroline Sørensen Manager

43


Hotel Odeon Magazine

“One of the 50 most beautiful places in Europe”

- The Living Castle on Funen Besøg Egeskov Slot og Danmarks smukkeste have samt én af landets største legepladser. Oplev udstillingerne med veterankøretøjer, Falck Museet og Europas første Camping Outdoor Museum. Visit Egeskov Castle and also the beautiful historic garden or the playgrounds. Don’t miss a visit to the exhibitions, e.g the Camping Outdoor Museum and the Classic Car Museum.

Egeskov Gade 22 · DK-5772 Kværndrup · info@egeskov.dk 44

www.egeskov.dk


Hotel Odeon Magazine

eksklusivt udvalg af internationale brands online & i hjertet af odense Ulrik Storm er en herretøjsforretning bygget på ambitioner om at skabe en eksklusiv men samtidig uformel shoppingoplevelse. Lardini - Ralph Lauren - Jacob Cohën - Santoni - Dondup - MooRER - Paul and Shark Circolo 1901 - Daniele Fiesoli - Ferilli - Sonrisa - UBR - Philippe Model Paris Tramarossa - Doucals - Paolo Vitale - Corneliani - John Smedley - Stenströms - Eton Oscar Jacobson - Boss m. fl.

ULRIK STORM • VESTERGADE 3 • DK-5000 ODENSE C •

TLF. 20 26 21 00

INFO@ULRIKSTORM.DK • WWW.ULRIKSTORM.DK • @ULRIKSTORM_ODENSE

45


Hotel Odeon Magazine

Koncern med blik for fremtiden Hotel Odeon er en del af Odense Sport & Event – en koncern, der hvert år bidrager med hundredvis af arrangementer til det syddanske kulturliv og samtidig er bevidst om sit miljømæssige og sociale ansvar.

O

dense Sport & Event ejer en række virksomheder, som ud over Hotel Odeon bl.a. tæller badehotellet Stella Maris, koncertbureauet Live Culture, cateringfirmaet Smag&Smil, Superligaklubben OB samt Odense Congress Center med Odense Stadion og Hotel Odense. Fællesnævneren for dem alle er, at de lever af at skabe oplevelser, fortæller koncernens direktør, Enrico Augustinus: „På forskellig vis underholder vi en lille million gæster hvert år, og vores mål er at skabe unikke øjeblikke for dem alle.“

dan vi kan lave de grønneste investeringer, når vi f.eks. køber nye møbler eller bygger om, som vi gør på Hotel Odense lige nu. Derfor var det essentielt for os, at deltagerne kunne komme her og få konkrete løsninger med hjem,“ pointerer Enrico Augustinus.

»

På forskellig vis underholder vi en lille million gæster hvert år, og vores mål er at skabe unikke øjeblikke for dem alle.

Sport & Event at være med helt fremme, fortæller direktøren: „I sommeren 2023 overtog vi elitefodboldkvindeklubben Odense Q, som nu hedder OB Q. Vi ønsker, at alle fodboldspillere – uanset køn – skal kunne drømme om at spille for OB. Samtidig vil vi gerne være med til at tage ansvar for at løfte ligaen og bidrage til udviklingen af dansk kvindefodbold.“ Du kan læse mere om Odense Sport & Event på ose.dk.

Enrico Augustinus

REBOOT GIVER INSPIRATION

46

TIL GRØNNERE INVESTERINGER

BIDRAGER TIL VÆKST OG UDVIKLING

Hvert år afvikler Odense Sport & Event talrige koncerter, fodboldkampe, messer og andre internationale events. En af nyhederne i 2023 var bæredygtigheds­ eventet REBOOT, som forventes at blive en fast tilbagevendende begivenhed. Her kunne virksomheder fra hele landet høre spændende oplæg, få ekspertrådgivning og opleve gennemtestede produkter med tanke på bæredygtighed. „Vi fik idéen til REBOOT, fordi vi altid selv ser på, hvor-

Også på andre områder bakker Odense Sport & Event op om byens udvikling. Et godt eksempel er Nordens største robotmesse, R-24, som i 2024 afvikles i Odense Congress Center for anden gang. „Det er et event, vi investerer i, for Odense er en stærk teknologi- og robotby med mange virksomheder, som vækster inden for branchen,“ udtaler Enrico Augustinus. Kvindefodbold er et andet område i udvikling, og også her ønsker Odense

Vidste du… … at både Hotel Odeon, Stella Maris og Hotel Odense er certificeret med det internationale miljømærke Green Key? GB

Did you know...

... that Hotel Odeon, Stella Maris, and Hotel Odense are certified with the international eco-label Green Key?


Hotel Odeon Magazine

GB

A GROUP WITH AN EYE ON THE FUTURE

Hotel Odeon is part of Odense Sport & Event – a group that contributes to the Southern Danish cultural life with hundreds of events each year, while also being conscious of its environmental and social responsibilities. Odense Sport & Event owns a range of companies, which, besides Hotel Odeon, include the beach hotel Stella Maris, the concert agency Live Culture, the catering company Smag&Smil, the Superliga club OB, as well as Odense Congress Center with Odense Stadium and Hotel Odense. The common denominator for all of them is their commitment to creating experiences, says the group’s Managing Director, Enrico Augustinus: „In various ways, we entertain nearly a million guests each year, and our goal is to create unique mo­ ments for each of them.“

Camilla Lundbye

REBOOT INSPIRES GREENER INVESTMENTS Every year, Odense Sport & Event hosts nume­rous concerts, soccer matches, fairs, and other inter­ national events. A new initiative in 2023 was the sustainability event REBOOT, which is expected to become a recurring event. Here, companies from across the country could listen to interesting pres­ entations, receive expert advice, and experience thoroughly tested products with sustainability in mind. „The idea for REBOOT came about because we continuously look at how we can make the greenest investments, for instance, when buy­ ing new furniture or renovating, like we’re doing at Hotel Odense right now. Hence, it was crucial for us that the participants could come here and leave with tangible solutions,“ emphasises Enrico Augustinus. CONTRIBUTING TO GROWTH AND DEVELOPMENT Odense Sport & Event also supports the city’s de­ velopment in other areas. A prime example is the Nordic region’s largest robot fair, R-24, which in 2024 will be held at Odense Congress Center for the second time. “This is an event we’re investing in because Odense is a strong tech and robotics city with many companies that are growing within the sector,” states Enrico Augustinus. Women’s soccer is another area of development, and here too, Odense Sport & Event seeks to lead the way, says the director: „In the summer of 2023, we took over the elite women’s soccer club Odense Q, now known as OB Q. We believe that all soccer players – regardless of gender – should be able to dream about playing for OB. At the same time, we want to take responsibility for elevating the league and contribute to the development of Danish women’s soccer.“ You can learn more about Odense Sport & Event at ose.dk.

47


Hotel Odeon Magazine

OCC bygger til Hotel Odense, der er en del af Odense Congress Center, får i 2024 tilføjet 195 nye værelser. I forbindelse med tilbygningen får hele hotellet en makeover, så indretningen i langt højere grad matcher den på søsterhotellet, Hotel Odeon. ge til at trække endnu flere store events til byen, fordi vi kan huse så mange ­gæster på én gang.“ BÆREDYGTIGT BYGGERI OG NORDISK DESIGN

Bæredygtighed er en central del af byggeriet. For eksempel er der investeret massivt i solceller på taget, og det er sikret, at Hotel Odense kan leve op til kravene i den internationale Green Key-certificering. Udover den nye hotelfløj omfatter byggeriet også en komplet ombygning af lobbyområdet med kombineret reception, lounge og bar, ligesom indretningen fornyes på de eksisterende værelser.

M

øde-, messe- og konferencegæsterne flokkes til Odense Congress Center, som derfor nu udvider Hotel Odense med en ny fløj, der vil indeholde 195 nye værelser, moderne møde- og festlokaler samt en stor restaurant.

GB

OCC IS EXPANDING

Hotel Odense, part of the Odense Congress Center, is set to add 195 new rooms in 2024. Alongside the expansion, the entire hotel will undergo a makeover to align more closely with the interior design of its sister property, Hotel Odeon. As business and leisure travelers continue to flock to Odense Congress Center, Hotel Odense is responding to the demand by constructing a new wing which will accommodate an additio­ nal 195 rooms, state-of-the-art assembly rooms and meeting facilities, as well as a sizable res­ taurant.

48

„Da Odense Sport & Event åbnede ­Hotel Odeon i 2018, fik vi en lillesøster, som med sine 234 værelser blev byens største hotel. Når vi på Hotel Odense åbner den nye fløj i august 2024, overhaler vi dem med vores i alt 304 værelser,“ smiler hotelchef for Hotel Odense, Tina Van der Zee, og tilføjer: „Tilsammen kan vi bidra-

„When Odense Sport & Event opened Hotel Ode­ on in 2018, we welcomed a little sister, which became the largest hotel in town with its 234 rooms. Once we inaugurate the new wing at Hotel Odense in August 2024, we will surpass them with a total of 304 rooms,“ says Tina Van der Zee, Hotel Manager at Hotel Odense, with a smile. She adds: „Together, we can attract even more grand-scale events to the city, as we’re able to accommodate so many guests at once.“ SUSTAINABLE CONSTRUCTION AND NORDIC DESIGN Sustainability is a key focus of the building project. For instance, there has been a significant invest­ ment in solar panels on the roof, and measures

Overalt er der indkøbt dansk eller nordisk inventar, fortæller Tina Van der Zee: „Det er det mest miljøbevidste valg. Samtidig skaber den nordiske stil en rød tråd til Hotel Odeon. Vores lokaler bliver også indrettet i de samme lækre, varme farver, så man nu virkelig kan se, at de to hoteller er søstre – to nordiske designhoteller.“

have been taken to ensure that Hotel Odense meets the requirements for the Green Key Inter­ national Certification. In addition to the new hotel wing, the project also includes a complete renovation of the lobby area with a combined reception, lounge, and bar, while also refreshing the design of the existing rooms. Tina Van der Zee reports that Danish or Nordic furniture has been sourced throughout: „It’s the most environmentally conscious choice. Addition­ ally, it fosters a seamless aesthetic connection to Hotel Odeon. Our spaces will also feature the same inviting, warm hues, truly reflecting that these two hotels are sister properties – both ex­ uding the essence of Nordic design hotels.“


sustainable design at your feet egecarpets.com


Hotel Odeon Magazine

Karmameju Skincare optimerer din hud med sansevækkende hudplejeritualer og naturens mest effektive ingredienser, der arbejder aktivt i synergi med huden.

Naturlige, bioaktive ingredienser Planteekstrakter med dokumenteret effekt Aromaterapeutiske dufte Etableret i Danmark i 1999

Læs mere her

A holistic approach to beauty 50


Hotel Odeon Magazine

Nøglen er grøn Hensynet til miljøet er en selvfølge på Hotel Odeon, og i 2023 modtog vi den anerkendte Green Key-certificering, der er turismebranchens internationale miljømærke. Her kan du læse om nogle af vores bæredygtige tiltag.

KLIMAVENLIGT SEDUMTAG

ØKOLOGISK RESTAURANT

Vores grønne sedumtag binder større mængder regnvand og bidrager dermed til at aflaste byens kloak­ system.

Restaurant H.C. by Meyers har fokus på økologi, lokale råvarer og minimalt madspild.

HÅNDTERING AF AFFALD SOLCELLER

Vi har solceller på taget, som dækker op til 20 procent af hotellets elforbrug.

Restaurantens køkken benytter en affaldskværn, der kværner madresterne til små partikler. Via kloak­ systemet føres de til rensningsanlægget, hvor de omdannes til biogas, som kan anvendes til el og varme.

MINDRE ENERGIFORBRUG

Vi reducerer vores strømforbrug ved at benytte LEDlys i 90 procent af hotellets belysning.

BÆREDYGTIGE TÆPPER

Tæpperne i vores værelsesgange og fællesområder er produceret af genbrugte fiskenet.

MINDRE PLASTIK

Vores værelser er udstyret med fine glaskarafler, som du kan fylde med godt, dansk postevand af høj kvalitet. Du kan læse mere på hotelodeon.dk/baeredygtighed og green-key.dk/om-green-key

GB

THE KEY IS GREEN

At Hotel Odeon, environmental consideration is second nature, and in 2023 we were awarded with the acknowledged Green Key certification, the international eco-label for the tourism industry. Below are some highlights of our sustainability initiatives. CLIMATE FRIENDLY SEDUM ROOF Our green sedum roof catches a large amount of rainwater thereby contributing to relieving the pressure on the city’s sewage system. SOLAR CELLS We have solar cells on the roof that cover up to 20 per cent of the hotel’s electricity consumption.

LESS ENERGY CONSUMPTION We reduce our energy consumption by using LED lights for 90 per cent of the lighting in the hotel. SUSTAINABLE CARPETS The carpets in our corridors and common areas are made from recycled fishing nets. LESS PLASTIC In our rooms, we’ve replaced plastic bottles with elegant glass carafes for you to fill with high-quali­ ty Danish tap water.

WASTE HANDLING The restaurant’s kitchen utilizes a waste disposer that grinds the leftovers into small particles. These are carried through the sewage system to the wastewater treatment plant where they are trans­ formed into biogas that can be used for electricity and heating. For more information, please go to hotelodeon.dk/ en/sustainability and green-key.dk/om-green-key

ORGANIC RESTAURANT Restaurant H.C. by Meyers focuses on organic, lo­ cal produce and minimal food waste.

51


Det bedste fra Meyers – i skønne omgivelser! I H.C. by Meyers i hjertet af Odense får du lækker mad tilberedt af Meyers’ dygtige kokke – mad lavet af de bedste råvarer i sæson. Det hele i omgivelser, der inviterer til ro, hygge og snak over bordet.

The best from Meyers – in beautiful surroundings At H.C. by Meyers in the heart of Odense, you get delicious food prepared by Meyers’ skilled chefs – food made from the best seasonal ingredients. Enjoy your meal in the cosy surroundings where you can take your time to relax and chat around the table.

www.hotelodeon.dk


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.