__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


forreallife.leatherman.fi

Wave+ Black & Silver Malliston suosikki nyt vaihdettavilla sivuleikkureilla ja uudessa tyylikkäässä värityksessä.

Charge+ G10 Kirkkaan värityksensä ansiosta löytyy helposti maastossakin. Veitsen terä erittäin laadukasta S30V terästä.

Kestävyyttä, käyttömukavuutta, tyyliä ja turvallisuutta. Kun lähdet reissuun tai retkelle nappaa mukaan Leatherman. Varmatoiminen apuri, joka auttaa myös yllättävissä tilanteissa. Tutustu laajaan mallistoon sivustollamme ja valitse käyttöösi sopivin. Leatherman monitoimityökalut on valmistettu USA:ssa ja niillä on 25 vuoden takuu.

Signal Luonnossa liikkujan Leatherman nyt useissa eri väreissä. Hätäpilli ja tulukset ovat korvaamaton apu hätätilanteessa.


www.nordictrail.fi

Legendaaristen Stanley-termostuotteiden historia ulottuu vuoteen 1913. Keksijä William Stanley Jr. oivalsi tuolloin yhdistää teräksen vahvuuden tyhjiöeristykseen ja loi kokoteräksisen matkapullon kuumille juomille. Tuo keksintö, termospullo, on päätynyt osaksi päivittäistä elämäämme. Stanleyt ovat historiansa aikana olleet mukana lukemattomissa seikkailuissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet kestävät vuodesta toiseen kovaakin käyttöä ja niiden tiiveys sekä lämmöneristyskyky ovat huippuluokkaa. Mikä parasta miltei kaikki Stanleyt voit pestä astianpesukoneessa.

Laatumerkit luontoon

Ladattavien Ledlenser Outdoor -valaisimien lippulaiva MH11 valaisee seikkailujasi erinomaisella tekniikalla. Älypuhelimeen yhdistyvällä Bluetooth-yhteydellä voit määrittää valaisimen asetukset juuri sellaisiksi kuin haluat. Ledlenser ML6 ja ML4, ladattavat lyhdyt on suunniteltu retkeilijän tarpeisiin. Tehokkaampi ML6 valaisee suuremmankin tilan 550 lumenin valotehollaan ja lyhtyä voit käyttää myös varavirtalähteenä. Pieni mutta pippurinen ML4 on keveytensä ansiosta mainio valinta pidemmille vaelluksille, akun lisäksi ML4 lyhdyssä voi käyttää normaalia AA-paristoa, mikäli akun lataukseen ei ole mahdollisuutta.


Vuodesta 2006 lähtien Mr. Beamsin tavoitteena on ollut sisällyttää huippuluokan LED-teknologia johdottomiin liiketunnistinvaloihin. Yhdistämällä LED-valaisimien energiatehokkuus ja paristojen käyttömukavuus saadaan tarjolle älykäs, yksinkertainen ja laadukas ratkaisu kodin ja mökin valaistukseen. Paristokäyttöiset Mr. Beams -valaisimet parantavat turvallisuutta ja mukavuutta juuri siellä missä sinä niitä tarvitset. Ne ovat säänkestäviä ja soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Asennus käy helposti muutamassa minuutissa – et tarvitse sähköjä tai sähköasentajaa.

Aladdinin vuodesta 1908 alkanut toiminta jatkuu vahvana vielä tänäkin päivänä. Aladdin on yksi maailman johtavista ruoan ja juoman säilytykseen ja mukana kuljettamiseen keskittyneistä valmistajista. Tutustu ja ihastu Aladdin -valikoimaamme!


www.nordictrail.fi

Nite Ize RunOff ™ -laukkujen valmistusmateriaali on TPU, termoelastinen materiaali, jossa yhdistyvät kumin ja muovin parhaimmat ominaisuudet. Patentoitu TRU ™ Zip-vetoketju on ensimmäinen vedenpitävä (IP67), hampaaton vetoketju markkinoilla. Matkustatpa sitten lentäen kaupunkilomalle, tai luontoon vaeltamaan, ovat RunOff ™ -laukut varma ja luotettava valinta matkakumppaniksi. Nite Izen slogan ”Discover Your Solution” kuvaakin erinomaisesti yritystä ja sen toimintaa. Nite Izen valikoimista löytyvät tuotteet aina mobiililaitteiden tarvikkeista lemmikkieläintuotteisiin, unohtamatta retkeilyä ja muita ulkoiluharrastuksia. Parhaat arjen pikku-apurit löydät Nite Izen valikoimista. Tutustu verkkokaupassa!

Kotiin ja matkalle RAM® Mounts on perustettu USA:ssa Seatlessa vuonna 1995 ja nykyisin se on maailman johtava vankkarakenteisten ja monikäyttöisten kiinnitysratkaisuiden valmistaja. Olipa käytössäsi moottoripyörä, auto, vene, kajakki, mönkiä tai moottorikelkka, kiinnitysratkaisut löytyvät lähes mihin tahansa laitteeseen – mukaan lukien puhelimet, tabletit, kamerat, GPS -laitteet ja vene-elektroniikka.


nordictrail.fi/tuotetakuu HUOLTO-OHJEITA LEATHERMAN MONITOIMITYÖKALULLE

Rekisteröimällä valaisimen, Ledlenser otsavalaisimien takuu on 7 vuotta.

Alla on esitelty muutamia konsteja, joiden avulla varmistat että Leathermanisi on aina valmiina työhön ja harrastuksiin. Terien huolto Leatherman-monitoimityökalussa on teriä, jotka ovat joko suoria tai sahalaitaisia. Huoltotoimenpiteet riippuvat monitoimityökalussasi olevista teristä. Huomaa, että sahalaitainen terä täytyy teroittaa eri toimenpiteellä kuin suora. Suora terä Suorat terät voidaan teroittaa käyttämällä hiontakiviä, hiontasauvaa, tai muita teroitukseen tarkoitettuja työkaluja. Sahalaitainen terä Teroittaaksesi sahalaitaista terää, huolehdi että teroitustyökalu on suunniteltu juuri sahalaitaisen terän teroittamiseen. (pieni timanttiviila / teroituspuikot).

Valaisimien akut ja paristot kannattaa poistaa silloin kun valaisin on pitkään käyttämättä.

Puhdistustoimenpiteet Leatherman-monitoimityökalut on tehty kovaan käyttöön, joten ne joutuvat harrastuksissa, seikkailuissa ja työssä monenlaisiin haasteisiin. Oikeanlaisilla puhdistustoimenpiteillä pidät Leathermanisi huippukunnossa mahdollisimman pitkään! - Jos työkalusi on joutunut tekemiseen suolaisen veden tai meriolosuhteiden kanssa, huuhtele se puhtaalla vedellä, kuivaa hyvin äläkä unohda öljyä. - Jos terien väliin on mennyt roskia, työkalun voi puhdistaa myös miedolla pesuaineen ja veden sekoituksella. - Poistaaksesi tervaa ja vastaavanlaista likaa, puhdista työkalusi tärpätillä tai muulla alkoholipitoisella puhdistusaineella. Älä käytä klorideja sisältäviä liuotteita. - Kun olet puhdistanut työkalun, kuivaa se ja lisää hieman kevyttä koneöljyä tai muuta kosteutta syrjäyttävää tuotetta poistaaksesi kosteuden nivelistä. Tämä myös ennaltaehkäisee pintakorroosiota.

Vinkit

Laadukas, luotettava otsavalaisin on joka kodin ehdoton hankinta. Ladattava H4R on näppärä ja kevyt yleisotsavalaisin, joka sopii niin kotiin, töihin kuin vapaa-ajalle.

Osassa Leathermaneista on vaihdettavat leikkuuterät. Tiesithän että esimerkiksi SEO7R otsavalaisinta voi käyttää ladattavalla akkupaketilla, tai 3 x AAA paristoilla.


www.free.leatherman.fi

Magneettinen rakenne 35 vuoden kehitystyön, mukautumisen ja rajojen rikkomisen jälkeen Leatherman on ottanut haasteen vastaan ja selvittänyt mitä monitoimityökalu todella voisi olla. Leathermanin käyttäjiltään ja faneiltaan keräämän palautteen pohjalta syntyi täysin uusi Leatherman Free, joka on valmis kaikkiin haasteisiin. Kaikki työkalut avautuvat ulkopuolelta magneettisesti ja vaivattomasti pelkällä peukalon liikkeellä, joten käyttö on nopeaa ja miellyttävää. Uudistetun muotoilun ansiosta Leatherman Free myös tuntuu entistä kotoisammalta kädessäsi. Se on helppo avata, käsitellä ja sulkea. Leatherman Free tarjoaa täysin uudenlaisen käyttökokemuksen monitoimityökalulle.

Leatherman Free Kuten muutkin laadukkaat Leatherman-tuotteet, Free on tehty kestämään eliniän, joten voit työskennellä luotettavasti ja nopeasti vuosikymmeniä. Tutustu malleihin osoitteessa: free.leatherman.fi

S!

U UUTU


Yksilöllinen lasermerkkaus personoi lahjan.

Micra

Style CS

Tread

Leatherman Tread Stainless ranneke on valmistettu ruostumattomasta kiillotetusta teräksestä. Tyylikäs ja käytännöllinen monitoimiranneke koostuu kymmenestä linkistä, joista löytyy yhteensä 29 erilaista arjen pelastavaa ominaisuutta.

Wingman

Ledlenser K4R minivalaisimessa Ledlenserin teknologia on pakattu 18 grammaiseen valaisimeen, tarjoten 60 lumenin valotehon lisäksi laajan ja tasaisen valokeilan. Jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu K4R kulkee mukana vaivattomasti esimerkiksi avainnipussa tai rintataskussa. Ladattavassa K4R-valaisimessa on myös kansainvälisesti tunnettu SOS-hälytysvalosignaali antamaan tukea hätätilanteissa.


www.nordictrail.fi

Aladdin tuotteet on valmistettu BPA-vapaista turvallisista materiaaleista. Tuotteiden helppokäyttöisyyttä lisää mahdollisuus pestä ne astianpesukoneessa. Lasermerkkauksella yksilöity muki tai juomapullo on kiva lahjaidea. Esimerkiksi Active Hydration Bottle - Stainless Steel Vacuum 0.6L on täysin tiivis ja vuotamaton juomapullo, joka pitää juoman kylmänä aamusta iltaan.

Latte Leak-Lock Mug 0.25L

Lahjaksi Stanley-tuotteet eivät säikähdä kovaakaan käyttöä, vaan kestävät vuosi toisensa jälkeen iskuista ja kolhuista huolimatta. Stanleyn valikoimasta löydätkin kattavan valikoiman erilaisia lahjaksi soveltuvia tuotteita. Usean tuotteen kohdalla on valittavana myös eri värivaihtoehtoja. Kaikki Stanleyn laatutuotteet löydät verkkokauppamme kautta!


Ladattavat iW-, iF- ja iA -valaisimet on suunniteltu erityisesti työkäyttöön esimerkiksi tehtaille, autokorjaamoille ja rakennustyömaille. Edistyksellinen teknologia takaa tasaisen, kirkkaan valon ja joustavat kiinnitys- ja kallistusmekanismit valaisimien monipuolisen käytön myös haastavissa olosuhteissa. iF-malleissa on myös Power Bank -toiminto, ja iF8R-mallia voit lisäksi ohjata kätevästi älypuhelimen applikaatiolla.

iW5R flex taipuu sinne missä valoa tarvitset.

iW7R

i4R CRI iF8R

Näppärän kokoinen, ladattava Ledlenser i4R CRI on suunniteltu erityisesti sähköasentajille, laadunvalvojille ja teollisuuden työntekijöille. Ledlenser CRI -sarjan luonnonvalotekniikka tuottaa neutraalia valkoista valoa, joka takaa luonnollisen värinmuodostuksen jopa syvänpunaisella värivalikoimalla ja auttaa tarkassa värien erottelussa. Lisäksi silmät eivät väsy niin nopeasti käytettäessä CRI-valoa. CRI-ominaisuus saatavilla myös H7R.2 CRI -otsavalaisimessa. iH9R


www.nordictrail.fi

Töihin

Crunch on varustettu lukkopihdeillä. Raptor sisältää peruspaketin hyödyllisiä ominaisuuksia onnettomuuspaikalla työskentelyyn.

Surge on väkivahva apuri niin työssä kuin harrastuksissa. Monitoimityökalun järeät pihdit, suuret työkalut ja helppokäyttöiset terälukitukset tekevät siitä todellisen työjuhdan.


VOITA 1000 € LAHJAKORTTI Ota @nordictrail seurantaan Facebookissa ja osallistu arvontaan jossa voit voittaa 1000 € lahjakortin verkkokauppaamme www.nordictrail.fi Osallistu viimeistään 15.12.2019. Arvonnan tarkemmat ohjeet ja säännöt löytyvät Facebook-sivultamme facebook.com/nordictrail. Facebook ei suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.

www.nordictrail.fi Nordic Trail on edustamiensa tuotteiden virallinen maahantuoja sekä markkinoija. Edustamamme tuotteet ovat laadukkaita alansa huippumerkkejä, jotka on tehty kestämään vuodesta toiseen niin harrastuksissa, työssä kuin arjen askareissakin.

Nordic Trail Oy, PL 2227, 96201 Rovaniemi puh. 0207 310 431 myynti@nordictrail.fi www.nordictrail.fi @nordictrail

Verkkokauppamme kautta saat tilattua tuotteet nopeasti ja helposti ilman toimituskuluja. Lisäksi ammattitaitoinen ja laaja jälleenmyyjäverkostomme palvelee sinua ympäri Suomen.

Profile for Nordic Trail

Nordic Trail yleiskuvasto 2019  

Nordic Trail yleiskuvasto 2019  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded