Page 1

PRODUKT KATALOG

KJØLESKUFF

VINSKAP

2018 KJØLEHJØRNE

KJØLEROM OG AGGREGAT


2

Norcool Produktkatalog 2018


Om Norcool Frigoglass utvikler, produserer og markedsfører løsninger for oppbevaring av mat og drikke under merkevaren Norcool. Vi har tradisjoner tilbake til 1978 og er i dag en ledende leverandør av kjøleaggregat, kjølerom, kjølehjørner, kjøleskuffer, vinkjellere og innovative løsninger for oppbevaring av vin. Scandinavian Appliances AS er en del av konsernet Frigoglass med hovedsete i Athen, Hellas.

Våre produkter

Kjølehjørne

side 4 - 7

Kjøleskuff

side 10 - 11

Vinskap

side 12 - 21

Kjølerom og aggregat

side 22 - 30

Norcool Produktkatalog 2018

3


Klare glasshyller gjør det lyst og oversiktlig201

4

Norcool Produktkatalog 2018

Med hele 1161 liter har du kjøleplass tilsvarende 4-5 normale kjøleskap


Norcool Kjølehjørne Med sin fabelaktige kapasitet på hele 1161 liter, som tilsvarer størrelsen på 4-5 kjøleskap i normal størrelse – blir det automatisk et av de største kjøleskapene for husstander på markedet. Kjølehjørnet kan leveres som frittstående eller integreres i kjøkkenet. Med kombinasjonen av den fantastiske kapasiteten samt et svært lavt energiforbruk, blir kjølehjørne en favoritt i både store og små familier.

Produktfordeler • • • • • • • • •

Se norcool.no for mer info

1161 liters volum – tilsvarer 4-5 kjøleskap! 3m2 hylleplass – klare herdede glasshyller for god oversikt Elegant og moderne innredning Meget stillegående med moderne kjøleskapsteknologi Kan integreres i alle typer kjøkken Kan også leveres som frittstående modell Velg mellom møbeldør (lik din kjøkkeninnredning) eller stålfront Helt vedlikeholdsfritt Energiklasse A+ Energiforbruk: 223,8 kWh/år (A+)

Nyttevolum: 1161 liter

Belysning: 2 x LED 4W

Temperaturområde: 1-12 °C

For integrering: Integrert og frittstående model

Vekt: Netto 151-158-171 kg

Kjølehjørne for integrering i kjøkken

Varenummer:

60000011

Kjølehjørne m/rustfri dør for integrering i kjøkken

Varenummer:

60000012

Kjølehjørne rustfritt, frittstående

Varenummer:

60000013

Utstyrspakke til kjølehjørne (flaskestativ, vinhylle, saus- og dressingkurv)

Varenummer:

1115800150

Norcool Produktkatalog 2018

5


Elleve melkekartonger og mange dusin egg


Norcool-ambassadør Marit Røttingsnes Westlie lever av matlaging. I det landlige huset i Rakkestad bor hun sammen med sin mann og deres to barn. På bloggen, som går under navnet Fru Timian, legger hun hver dag ut inspirerende oppskrifter på alt fra frokost-, lunsj- og middagsretter til desserter, gjærbakst og skreddersydde ukemenyer.


“Da vi bygde hus, var det én ting jeg visste at vi skulle ha, og det var kjølehjørne” – Hvorfor fikk vi egentlig høner? spør Marit sin mann, Øystein.

Høner var noe de to hadde snakket om å skaffe seg lenge, og for noen år siden fikk de endelig høner i gave av noen venner. En helt vanlig femtiårsgave i Rakkestad. Familiens syv høner gir fem egg om dagen, og når det hoper seg opp, tar Marit gjerne med seg et brett med egg på besøk til folk.

Marits venner og naboer lever tidvis et luksuriøst liv, sånn sett. I forbindelse med bloggen lager Marit gjerne fem middager om dagen. Siden hun og familien ikke kan spise restemat hver dag, har hun faste folk som hun ringer og ber om å hente mat. Du kan si at ”ferdigmat” har fått en ny betydning i Rakkestad.

Marit har en filosofi som sier at god og enkel mat er én og samme ting. Den skal være ukomplisert, ujålete og umåtelig god. Hun forteller at ernæring er viktig, men at hun er aller mest opptatt av god smak og mat som sosial faktor. Med bloggen ønsker hun heller å inspirere folk til å invitere naboen på pannekaker på en torsdag, enn til å lage gourmetmat. Og som hun så fint formulerer det selv: Jeg vil heller være et inspirasjonsmenneske enn et pekefingermenneske

Da Marit og familien flyttet fra byliv i Oslo og ut til Rakkestad, fikk hun også mulighet til å bygge drømmekjøkkenet.

– Da vi bygde hus, var det én ting jeg visste at vi skulle ha, og det var kjølehjørne. Først og fremst fordi det gir så god plass, og når det er god plass er det mye enklere å ha oversikt.

For en som lever av å lage mat er det helt avgjørende med praktiske løsninger som gjør hverdagen og arbeidet enklere. Et eksempel på slike løsninger er at hun ikke trenger å omorganisere kjølehjørnet hvis hun skal kaldheve gjærdeig. Brettet med nystekte rundstykker som står på kjøkkenbenken, gjorde Marit klar kvelden i forveien, for så å sette hele brettet inn i kjølehjørnet til heving over natta.


– Du kan lage kaker som står på stettefat og du får plass til det i kjølehjørnet uten å rydde plass eller fjerne hyller.

KALDHEVEDE RUNDSTYKKER MED RUGMEL OG GRESSKARKJERNER

Det er veldig frustrerende med vanlig kjøleskap. Hvor gjør de av kakene?

Marit peker på flere fordeler med å ha god plass til kjølevarene, og forteller at for å kunne lage mest mulig bra mat på travle hverdager, er det fint å gjøre storinnkjøp

18 rundstykker Disse rundstykkene lager du klare på kvelden. Så setter du stekebrettet inn i kjølehjørnet og lar det stå der over natten. Neste morgen tar du det ut, setter på stekeovnen og steker rundstykkene.

for eksempel én gang i uka.

Da blir det rykende ferske rundstykker til frokost!

– Det er jo derfor matkassene er en så stor suksess også.

300 g rugmel 100 g lettkokte havregryn 600 g hvetemel 100 g gresskarkjerner + 100 g til pynt 50 g solsikkekjerner 1 ts salt 1 pk gjær, fersk eller tørr 6 dl vann

Det at du har nok plass til å faktisk gjøre storinnkjøp gjør at du sparer penger, fordi da følger du en handleliste.

Marit liker at kjølehjørnet rommer mye, uten å ta stor plass på kjøkkenet. Det skal sies at dette ikke er Marits eneste kjøkken. Hun har et eget arbeidskjøkken i et lokale fem minutter unna hjemmet sitt, hvor hun lager og fotograferer maten som skal legges ut på bloggen. Kjølehjørnet hun har på sitt eget kjøkken er derfor hovedsakelig til familiens eget bruk, og likevel kan man telle hele elleve melkekartonger i en av glasshyllene. Mat- og drikkevarer er med andre ord høyforbruk hos familien Timian.

Marit forteller at kjølehjørnet funker veldig bra for en familie på fire på vanlige hverdager, men liker at det også er ypperlig når de skal ha fest med førti gjester. Uansett,

Ha alt det tørre i en bakebolle. Bruker du fersk gjær, smuldrer du det rett i bollen. Hell i vannet og elt deigen på laveste hastighet på kjøkkenmaskinen i 12–13 minutter til du har fått en blank og fin gjærdeig. Når jeg har tid, pleier jeg å la deigen heve i bollen i 45–60 minutter før jeg ruller dem ut. Men siden de skal heve så lenge etterpå, går det helt fint å rulle dem ut til rundstykker med en gang også. Dryss litt hvetemel på bakebordet og kna deigen sammen før du deler den opp i 18 like store deler. Rull delene ut til rundstykker.

hverdag eller fest, huset til Marit har en stadig strøm av gjester som kommer og går.

– Jeg elsker besøk. Her er det ikke sånn at du kommer til ferdig dekka bord og pent pynta. Det er ikke mitt fokus i det hele tatt, fordi jeg vil jo være med på festen selv. Jeg står som oftest og lager mat når gjestene kommer. Så her dekker folk på og er med og tar oppvasken etterpå. Da er det lavterskel, og det skaper en atmosfære av gjestfrihet. Her er du velkommen, og vil du legge beina på bordet så er det helt greit. Det er sånn jeg liker det.

Fyll en liten skål med lunkent vann, og en skål med gresskarkjerner. Dypp rundstykkene først i vannet, så i gresskarkjernene. Sett rundstykkene over i en bakepapirkledd langpanne. Dekk langpannen med plastfolie og sett den i kjølehjørnet over natten. Neste morgen tar du ut brettet og setter stekeovnen på 225 grader. Jeg pleier ofte å koke opp en kjele med litt vann i, og så sette stekebrettet oppå i den tiden det tar for stekeovnen å bli varm. Da rekker rundstykkene å bli romtempererte før jeg setter dem inn.

Du, nå må vi spise litt mat!

Stek rundstykkene i 15–18 minutter. Legg dem over på en bakerist til avkjøling.

Og ja. Rundstykkene smakte nydelig. Prøv selv!

Rundstykkene er fine å fryse.


Norcool kjøleskuff er løsningen for det moderne kjøkken. Velg mellom møbelfront (ikke inkludert) eller stålfront.

Helt vedlikeholdsfri, med automatisk avriming.

10

Norcool Produktkatalog 2018

To store skuffer og en påleggskuff gir god plass og enkel tilgjengelighet.


Norcool Kjøleskuff Norcool Kjøleskuff er en favoritt for den matglade sjel og kan friste med både lett tilgjengelighet og god oversikt. Kjøleskuffen gir deg optimalt med benkeplass på kjøkkenet, da den er designet for integrering under kjøkkenbenk. Du kan velge mellom en moderne front i rustfritt stål eller et fullstendig integrert utseende med en front som matcher resten av ditt kjøkken. Kjøleskuffen består av to romslige kjøleskuffer samt en skuff (skjult i øverste skuff) for oppbevaring av mindre produkter som pålegg etc. Demping og inntrekk er en selvfølge!

Produktfordeler • • • • • • • • •

Se norcool.no for mer info

Løsningen for moderne kjøkken – kan integreres i de fleste kjøkken Kjøleløsning under benk – frigir benkeplass og gjør kjølevarene lettere tilgjengelig Beholder de lave, rene linjene i kjøkkenet Ideell løsning også for rullestolbrukere 2-8 °C temperaturområde 2 store skuffer + 1 påleggsskuff Helt vedlikeholdsfritt, med automatisk avriming Nisjemål: B 800/ H 820 (min) / D 565 mm Energiklasse A+

Energiforbruk: 102,9 kWh/år (A+)

Nyttevolum: 104 liter

Belysning: Nei

Temperaturområde: 2-8 °C

For integrering: Ja

Vekt: Netto 62-68 kg

Kjøleskuff for påmontering av møbelfront

Varenummer:

60000004

Kjøleskuff med stålfront

Varenummer:

60000005

Norcool Produktkatalog 2018

11


Ă˜vre sone kan justeres mellom 6-18 °C og nedre sone mellom 15-18 °C

Cave 20 BI LED belysning

12

Hver sone kontrolleres digitalt

Norcool Produktkatalog 2018


Norcool Cave 20 BI Vinskap Cave 20 BI er beregnet for integrering i kjøkken (høyskap) og vil garantert blende inn i alles drømmekjøkken med sitt stilmessige utseende og tidløse design. Cave 20 BI har en kapasitet på ca. 22 stk 75 cl standard vinflasker. Takket være to uavhengige soner, kan du enkelt velge riktig temperatur på mellom 6-18 °C i øvre sone og 15-18 °C i nedre sone. Cave 20 BI er tildelt den tyske Plus X Award for kvalitet og design.

Produktfordeler • • • • • • • • •

Se norcool.no for mer info

Kapasitet på ca. 22 stk standard 75 cl. vinflasker Hyller av eik og aluminium i høy kvalitet Elektronisk display Sotet og herdet sikkerhetsglass med UV beskyttelse LED belysning samt automatisk lysdimming når døren åpnes/lukkes To uavhengige regulerbare temperatursoner i en og samme vinkjøler Øvre sone kan justeres mellom 6-18 °C og nedre sone mellom 15-18 °C Nisjemål: B 562- 568 (min) / H 450 / D 550 Energiklasse A+

Energiforbruk: 85,60 kWh/år (Energiklasse A+)

Kapasitet: ca. 22 flasker, standard 75 cl vinflasker

Belysning: Lysdioder (LED)

Termostatinnstilling: 6-18 °C øvre sone, 15-18 °C nedre sone

For integrering: Ja

Vekt: 32 kg netto

Cave 20 BI høyre hengslet

Varenummer:

12670001

Cave 20 BI venstre hengslet

Varenummer:

12670011

Norcool Produktkatalog 2018

13


Cave 20 BU

To uavhengige regulerbare temperatursoner.

Cave 20 BU krever liten plass takket vÌre sin gunstige størrelse.

14

Norcool Produktkatalog 2018


Norcool Cave 20 BU Vinskap Cave 20 BU er en liten og elegant vinkjøler for integrering i benkeskap. Den krever liten plass takket være sin gunstige størrelse. Cave 20 BU har en kapasitet på ca. 16 stk 75 cl standard vinflasker. Med to uavhengige og regulerbare soner, kan du enkelt velge riktig temperatur mellom 6-18 °C for å få det perfekte glasset med rød-, hvit- eller rosévin. Cave 20 BU er tildelt den tyske Plus X Award for kvalitet og design.

Produktfordeler • • • • • • • • •

Se norcool.no for mer info

Kapasitet på ca. 16 stk standard 75 cl. vinflasker Hyller av eik og aluminium i høy kvalitet Elektronisk display Sotet og herdet sikkerhetsglass med UV beskyttelse LED belysning, samt automatisk lysdimming når døren åpnes/ lukkes To uavhengige regulerbare temperatursoner i en og samme vinkjøler Øvre og nedre sone kan reguleres mellom 6-18 °C Nisjemål: B 300/ H 845 (min) / D 580 mm Energiklasse A+

Energiforbruk: 84,63 kWh/år (Energiklasse A+)

Kapasitet: ca. 16 flasker, standard 75 cl vinflasker

Belysning: Lysdioder (LED)

Temperaturområde: 6-18 °C øvre sone, 6-18 °C nedre sone

For integrering: Ja

Vekt: 32 kg netto

Cave 20 BU høyre hengslet

Varenummer:

12670002

Cave 20 BU venstre hengslet

Varenummer:

12670012

Norcool Produktkatalog 2018

15


Innvendig LED belysning med dørsensor.

Delikate eikehyller

16

Norcool Produktkatalog 2018

Integreres enkelt i alle typer kjøkken


Norcool Cave 40 Vinskap Den elegante Cave 40 er det beste valget for de som ønsker å oppbevare vinen i perfekte omgivelser. Skapet er romslig med en kapasitet på ca. 40 stk 75 cl standard vinflasker, og du kan velge temperatur mellom 8-15 °C for å oppnå det perfekte glasset med rødeller hvitvin.

Produktfordeler • • • • • • • • •

Se norcool.no for mer info

Kapasitet på ca. 40 stk standard 75 cl. vinflasker Delikate eikehyller Innvendig LED belysning med dørsensor Sotet og herdet sikkerhetsglass med UV beskyttelse Justerbar elektronisk termostat Stillegående Må stå fritt på egne føtter mellom to moduler Integreres enkelt i alle typer kjøkken Nisjemål: B 600/ H 820 / D 546 mm

Energiforbruk: 128,8 kWh/år (Energiklasse A)

Kapasitet: Ca. 40 flasker, standard 75 cl vinflasker

Belysning: Lysdioder (LED)

Termostatinnstilling: 8-15 °C

For integrering: Ja

Vekt: 43 kg netto

Cave 40 høyre hengslet

Varenummer:

12400000

Cave 40 venstre hengslet

Varenummer:

12400110

Norcool Produktkatalog 2018

17


Skuffer med fullt uttrekk og demping

Sotede glassfronter beskytter mot UV str책ler som kan skade vinen

18

Norcool Produktkatalog 2018

Mulig 책 plassere flaskene p책 langs og p책 tvers


Norcool Cave 55 Vinskuff Den prisbelønte Norcool Cave 55 er en lekker og delikat vinkjøler for integrering under benkeskap. Cave 55 har en kapasitet på omtrent 55 stk standard 75 cl flasker vin. Takket være to-soneteknologien er det svært enkelt å velge den perfekte temperaturen for de ulike vinene. Med muligheten til å velge mellom 8-12 °C i den nedre sonen og 15-18 °C i den øvre sonen, er Cave 55 det absolutt beste valget for oppbevaring av rød- eller hvitvin. Norcool Cave 55 er tildelt «Merket for god design» av Norsk Designråd.

Produktfordeler • • • • • • • • •

Se norcool.no for mer info

Innovativt og lekkert design Oversiktlig og praktisk To temperatursoner Nedre sone kan justeres mellom 8-12 °C og øvre sone mellom 15-18 °C Kapasitet på ca. 55 stk standard 75 cl. vinflasker Skuffer med fullt uttrekk, demping og selvinntrekk Sotet og herdet sikkerhetsglass med UV beskyttelse LED-belysning Nisjemål: B 800/ H 820 (min) / D 565 mm

Cave 55

Energiforbruk: 186 kWh/år (Energiklasse B)

Kapasitet: Ca 55 flasker, standard 75 cl vinflasker

Belysning: Lysdioder (LED)

Termostatinnstilling: Nedre sone 8-12 °C, øvre sone 15-18 °C

For integrering: Ja

Vekt: 78 kg netto

Varenummer:

12550000

Norcool Produktkatalog 2018

19


Hyller av eik i høy kvalitet

Farget glassdør med herdet sikkerhetsglass

20

Norcool Produktkatalog 2018

Låsbart


Norcool Cave 100 Vinskap Cave 100 er et frittstående vinskap med lagringskapasitet på ca. 100 stk standard 75 cl. vinflasker og du kan velge temperatur mellom 8- 15°C for å oppnå det perfekte glasset med rød- eller hvitvin. Skapet er låsbart, har stilfulle eikehyller og sotet sikkerhetsglass.

Produktfordeler • • • • • •

Se norcool.no for mer info

Lagringskapasitet på ca. 100 stk standard 75 cl. vinflasker Låsbart Hyller av eik i høy kvalitet Elektronisk display Sotet og herdet sikkerhetsglass med UV beskyttelse Produktmål: B 595 / H 1740 / D 670 mm

Energiforbruk: 277 kWh/år

Kapasitet: Ca. 100 flasker, standard 75 cl vinflasker

Belysning: Nei

Termostatinnstilling: 8-15 °C

For integrering: Nei, leveres som frittstående

Vekt: 83 kg netto

Cave 100 m/sotet glassdør, låsbart

Varenummer:

12193807

Norcool Produktkatalog 2018

21


Delikat og lys innredning

Stor lagringskapasitet gir mange muligheter

22

Norcool Produktkatalog 2018

Realiser drømmen om din egen vinkjeller


Prefabrikerte Kjølerom Mange opplever at det ikke skal mer til enn en vanlig helgehandel før kjøleskapet er fylt til randen. For ikke å snakke om når man venter gjester eller planlegger en stor begivenhet som konfirmasjon, barnebursdag, sommerfest, julemiddag eller lignende. Da er kjølerom tingen - nesten ubegrenset innlastning og full oversikt. Norcool tilbyr 4 modeller av prefabrikkerte kjølerom. Rommene leveres i energibesparende sandwichelementer og er fine å plassere på kjøkken, vaskerom, i boder eller i kjeller. Ta kontakt med oss for ytterligere råd og veiledning.

Produktfordeler

Se norcool.no

• • • •

Finnes i 4 ulike modeller med mange opsjoner for plassering av dør og aggregat Kjølerom gir uendelig mange bruksområder for oppbevaring av mat og vin 100% sikret mot vannskader og fukt Kjølerom fra Norcool kan enkelt monteres, demonteres og flyttes • Foodsafe vegger, gulv og tak Rom A Rom B som er lette å rengjøre

Bredde Dybde Høyde

Volum Brutto vekt

(A)

120

120

212

2420 l

156 kg

(B)

120

180

212

3740 l

211 kg

(C)

180

180

212

5780 l

269 kg

(D)

220

180

212

7140 l

304 kg

Rom C

Rom D

(A) Rom A

1,20m*1,20 – 2420 liter

Varenummer:

14152500

(B) Rom B

1,20m*1,80 – 3740 liter

Varenummer:

14153000

(C) Rom C

1,80m*1,80 – 5780 liter

Varenummer:

14154000

(D) Rom D

1,80m*2,20 – 7140 liter

Varenummer:

14154200

Norcool Produktkatalog 2018

23


DU BESTEMMER HVA du vil lagre, i HVILKET ROM, og RIKTIG TEMPERATUR


Norcool Kjøleaggregat Norcool har 30 års erfaring med utvikling og produksjon av kjøleaggregater. Vi leverer i dag kompakte kjøleaggregat, splittaggregat samt aggregat for vinrom/ vinkjeller. Valg av aggregat er avhengig av rommets størrelse, så ta kontakt med oss for ytterligere råd og veiledning.

Se norcool.no

Kjøleaggregat Coolmaster CU-350

(5.000 liter)

Varenummer:

12601700

Coolmaster CU-450

(10.000 liter)

Varenummer:

12602000

Coolmaster CU-900

(20.000 liter)

Varenummer:

14222000

Kjøleaggregat for Vinrom/Vinkjeller Coolmaster CU-350 Vin

(5.000 liter)

Varenummer:

12601800

Coolmaster CU-450 Vin

(10.000 liter)

Varenummer:

12613000

Coolmaster CU-900 Vin

(20.000 liter)

Varenummer:

14233000

Kjøleaggregat – Splitt Coolmaster CU-330

splittaggregat (opptil 3.000 liter) for tak

Varenummer:

12611700

Coolmaster CU-450

splittaggregat (opptil 10.000 liter)

Varenummer:

14212000

Teknisk info

Norcool Produktkatalog 2018

25


Norcool Kjøleaggregat - Teknisk info Kjøleaggregat CU-350

CU-450

CU-900

Varenummer

12601700

12602000

14222000

Kapasitet (liter)

Opptil 5.000 liter

Opptil 10.000 liter

Opptil 20.000 liter

Størrelse (mm)

B 505 x D 475 x H 535

B 590 x D 535 x H 690

B 590 x D 535 x H 690

Utsparringsmål (mm)

B 460 x H 490

B 550 x H 650

B 550 x H 650

Avriming

Automatisk

Automatisk

Automatisk

Kondensvann

Automatisk fordamping

Automatisk fordamping

Til avløp

Temperaturområde

3 - 12°C

3 - 12°C

3 - 12°C

Omgivelsestemperatur

10 - 27°C

10 - 27°C

10 - 27°C

CU-350 Vin

CU-450 Vin

CU-900 Vin

Varenummer

12601800

12613000

14233000

Kapasitet (liter)

Opptil 5.000 liter

Opptil 10.000 liter

Opptil 20.000 liter

Størrelse (mm)

B 505 x D 475 x H 535

B 590 x D 535 x H 690

B 590 x D 535 x H 690

Utsparringsmål (mm)

B 460 x H 490

B 550 x H 650

B 550 x H 650

Avriming

Automatisk

Automatisk

Automatisk

Kondensvann

Automatisk fordamping

Automatisk fordamping

Til avløp

Temperaturområde

8 - 15°C

8 - 15°C

8 - 15°C

Omgivelsestemperatur

10 - 27°C

10 - 27°C

10 - 27°C

Kjøleaggregat for Vinrom/Vinkjeller

Kjøleaggregat – Splitt CU-330 Splitt

CU-450 Splitt

Varenummer

12611700

14212000

Kapasitet (liter)

Opptil 3.000 liter

Opptil 10.000 liter

Utvendige mål varm del (mm) *

B440 x D400 x H290

B620 x D330 x H690

Utvendige mål kald del (mm) *

B550 x D430 x H145

B590 x D220 x H385

Avriming

Automatisk

Automatisk

Kondensvann

Til avløp

Til avløp

Temperaturområde

3-10°C

3-10°C

10 - 27°C

10 - 27°C

Omgivelsestemperatur Obs! Splittaggregat må monteres av autorisert kjølemontør.

* Inkludert rør


Dører til kjølerom Norcool leverer to typer kjøleromsdører, D-1900 og D-2000. D-2000 er en designriktig kjøleromsdør med fast karm som enkelt kan tilpasses til standard 59,5 x195 cm møbelfronter med samme stil som resten av kjøkkeninnredningen. Døren tetter med magnetlist og kan hengsles både mot høyre og venstre ved enkelt å snu døren og dørkarmen opp-ned. Seks små og tre store hyllebokser leveres som standardutstyr sammen med døren. D-2000 har innebygd varmekabel for å hindre kondens. D-1900 er den tradisjonelle selvbyggerdøren og leveres komplett med magnetlist, karmprofiler, innvendig/utvendig håndtak, hengsler og skruer. Døren er utenpåliggende og magnetlisten gir god tetning av døren.

Se norcool.no

Teknisk info D2000 Varenummer

12670000

Mål dørblad (mm)

B590 x D140 x H1845

Lysåpning/utsparing inne i karm (mm)

B540 x H1800

Utvendig karmmål (mm)

B690 x D77,4x H1950

Lysåpning, størrelse utsparing i vegg

B700 x H1960

Dørhengsling

Valgfri høyre eller venstre

Innebygd varmekabel

Ja

Maks. belastning på dør

45kg inkl. møbelplate og innlastning (dør veier ca. 15kg)

D1900 Varenummer

Dør til selvbyggerrom: 12662000 Dør til elementrom:

12664000

Mål dørblad (mm)

B630 x D50 x H1900

Lysåpning/utsparing inne i karm (mm)

B590 x H1860

Dørhengsling

Valgfri høyre eller venstre

Innebygd varmekabel

Nei

Vekt

14kg

Dørhåndtak

Leveres med håndtak på begge sider


Innredning - 4 innredningspakker

Med standard innredningspakke fra Norcool er du sikret full oversikt og optimal lagringskapasitet i ditt kjølerom. Delikate lakkerte hyller gjør renholdet enkelt. Velg mellom standard innredningspakke som er tilpasset standard kjølerom eller velg fritt fra vårt sortiment. Ta kontakt med din forhandler for råd og veiledning.

Innredningspakke A

Innredningspakke B

Innredningspakke C

Innredningspakke D

Varenummer 14152555

Varenummer 14153033

Varenummer 14154044

Varenummer 14154222

Innhold:

Innhold:

Innhold:

Innhold:

5 hyller 105 cm

4 hyller 105 cm

8 hyller 60 cm

4 hyller 60 cm

3 kurver 60 cm

4 hyller 60 cm

4 kurver 60 cm

4 kurver 60 cm

4 ryggskinner

4 kurver 60 cm

4 hyller 90 cm

8 hyller 90 cm

16 knekter

5 ryggskinner

4 hyller 105 cm

4 hyller 105 cm

20 knekter

8 ryggskinner

8 ryggskinner

32 knekte

32 knekter

Ved montering så må du beregne 3cm mer på bredde og dybde på alle hyllene og ryggskinnene skrues rett inn i veggen. Ved montering av to hylle høyder siden av hverandre så kan du dele på midterste ryggskinnen og hylleknektene. Hylledybde er 33 cm.

28

Norcool Produktkatalog 2018


Handleliste - anbefalte produkter til ditt kjølerom

Kjølerom

A

B

C

D

Varenummer elementrom (inkl. gulv)

14152500

14153000

14154000

14154200

Dør D1900

12664000

12664000

12664000

12664000

Dør D2000

12670000

12670000

12670000

12670000

Aggregat

12601700

12601700/12602000

12602000

12602000/14222000

Cu350

Cu350/Cu450

Cu450

Cu450/Cu900

12601800

12601800/12613000

12613000

12613000/12233000

Cu350*

Cu350*/Cu450*

Cu450*

Cu450*/Cu900*

Cu350/Cu450/ Cu900

Vinaggregat (* Vin) Cu350*/Cu450*/ Cu900* Innredningspakker Standard innredningspakke A/B/C/D

14152555

14153033

14154044

14154222

(A Standard)

(B Standard)

(C Standard)

(D Standard)

Notater

Norcool Produktkatalog 2018

29


Muligheter - plassering av dør og aggregat

Under ser du kombinasjonsmulighetene for plassering av dør og aggregat.

A

B

C

D

30

Norcool Produktkatalog 2018


Norcools Historie Kjølehjørne og kjøleskuff A+ lanseres Norcool lanserer kjølehjørne og kjøleskuff med energiklasse A+.

Prisvinnende Cave 55 vinskuff Norcool setter standarden for vinoppbevaring under benk og blir tildelt «Merket for godt design» av Norsk Designråd.

2014 2013

2008

2007

Cave 20 vinskap Cave 20 BU/BI vinskap for integrering i kjøkken lanseres januar 2013. Produktet med sitt elegante design og 2 sone teknologi skaper begeistring og har allerede blitt tildelt den tyske Plus X Award for design og kvalitet.

Kjøleskuff Norcool lanserer en innovativ kjøleløsning under benk som raskt blir positivt mottatt i markedet. Rene linjer i kjøkkenet blir en realitet.

Cave 40 vinskap Cave 40 vinskap for integrering lanseres og blir raskt en favoritt for vinoppbevaring i kjøkkenet.

Cave 100 vinskap Norcool lanserer Cave 100. Cave 100 er et frittstående vinskap med lagringskapasitet på ca. 100 stk standard 75 cl. vinflasker

Norcool blir en del av Frigoglass Norcool tas av børs og blir en del av Frigoglass med hovedsete i Athen.

Norcool blir børsnotert Norcool blir notert på Oslo Børs i november 1997.

Første generasjon kjølehjørne Ideen om å utnytte hjørnet til oppbevaring av mat blir realisert gjennom CU 200 og har vært en stående suksess i de tusen hjem siden.

Norcave vinskap Norcave S7 og S88 vinskap lanseres.

Kjøleaggregat Kjøleaggregatene CU 450 og CU 900 lanseres for anvendelse i små og mellom store kjølerom.

Norcool blir grunnlagt Norcool blir grunnlagt i 1978 i byen Sarpsborg. Vi lanserer BS38 som var et kommersielt brusskap for bryggerinæringen.

1999

2000

Kjølehjørne ny modell

1993

Norcave S5 vinskap

1989

Coolmaster Energy Saver

Kjølehjørne relanseres med moderne kjøleskaps teknologi.

1997 1993 1988

Plassbesparende og frittstående vinskap blir lansert til vinsamlerens store glede.

Norcool viser tidlig miljøengasjement og lanserer Coolmaster Energy Saver der varmen fra aggregatet brukes til forvarming av varmtvann i hjemmet.

1982 Norcool drikkevannkjøler

1978

1979

Vannkjøler med tappekraner blir lansert for det kommersielle markedet.

Norcool kjølevegg Kjølevegg VK9 for kjølerom opp til 8m3 blir lansert.

Norcool Produktkatalog 2018

31


www.norcool.no Vi forbeholder oss retten til løpende produktutviklinger og modellendringer. Trykkfeil kan forekomme. Bilder kan vise noe avvik fra sortimentet.

Design og produksjon: HELLI - Visuell kommunikasjon | www.helli.no

Scandinavian Appliances AS Postboks 61 1740 Borgenhaugen Norway T: +47 815 69 117 post@norcool.no

Norcool Produktkatalog - Norge  

Norcool er en ledende leverandør av kjøleaggregat, kjølerom, kjølehjørner, kjøleskuffer, vinkjellere og innovative løsninger for oppbevaring...

Norcool Produktkatalog - Norge  

Norcool er en ledende leverandør av kjøleaggregat, kjølerom, kjølehjørner, kjøleskuffer, vinkjellere og innovative løsninger for oppbevaring...