Page 1

TE KOOP Frans Halsstraat 18 HEESCH

Hoekwoning gelegen op een groot perceel met berging en eigen oprit


Frans Halsstraat 18 HEESCH

Voor de actuele vraagprijs van deze woning verwijzen wij u door naar onze website, bernheze.nl

www.bernheze.nl


OMSCHRIJVING

Goed onderhouden en direct bewoonbare hoekwoning op een groot perceel, berging en eigen oprit gelegen aan een rustige straat in een kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum. Het realiseren van een uitbouw voor overdracht van de woning behoort tot de mogelijkheden, in overleg zijn meerdere opties mogelijk. Informeer naar de voorwaarden. De woning is op traditionele wijze gebouwd omstreeks 1965. De woning heeft een inhoud van circa 325 m³ (exclusief garage) en is gelegen op een perceel van 244 m². De hardhouten kozijnen van de gehele woning zijn voorzien van isolatieglas. Het geïsoleerde zadeldak is bedekt met betonnen dakpannen. De begane grond alsmede de verdiepingsvloeren zijn van beton. De achterzijde van de woning is geheel voorzien van rolluiken als zonwering en extra isolatie. De woning is de afgelopen 3 jaar gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe badkamer, nieuwe kozijnen 1e verdieping met isolatie glas, nieuwe cv-ketel Nefit Excellent Comfort, dak volledig geïsoleerd, spouwmuur ( 10 jaar garantie) volledig geïsoleerd en een luxe afgewerkte leefzolder bereikbaar middels vaste trap. Aan de achterzijde op de 2e verdieping is de woning over de gehele breedte voorzien van een dakkapel. De woning heeft 3 slaapkamers waarvan één op de 2e verdieping van 30 m² (makkelijk op te delen).

www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


KENMERKEN Soort woning

hoekwoning

Aanvaarding

in overleg

Bouwjaar 1965 Woonoppervlakte

105 m2

Inhoud

325 m3

Perceeloppervlakte

244 m2

Totaal aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Parkeergelegenheid Parkeerplaats Overige ruimte Externe bergruimte

11 m²

CV ketel type

Nefit HR Excellent Comfort

www.bernheze.nl


Indeling begane grond: Hal/entree, toilet, trapopgang naar de 1e verdieping, provisiekast, woonkamer (type doorzon) en gesloten keuken. Afwerking begane grond De gehele begane grond is voorzien van gebakken tegels in een lichte kleurstelling, stucwerk wanden en plafonds. De splinternieuwe, greeploze keuken welke als actie wordt bij bescheiden en nog geplaatst moet worden is voorzien van een kunststof werkblad, rvs inlegspoelbak, rvs afzuigkap, gaskookplaat, koelkast, combimagnetron en een afwasautomaat. De kleur van de keuken en eventueel de indeling kan naar wens worden aangepast. Indeling 1e verdieping Overloop met vaste trapopgang naar de 2e verdieping, wasruimte voorzien van witgoedaansluitingen, 2 slaapkamers en een luxe badkamer. Afwerking 1e verdieping De geheel betegelde badkamer is voorzien van een groot ligbad 900 x 1900 mm, een grote douche 1000 x 1000 mm, een luxe badmeubel, een toilet en de vloer is voorzien van vloerverwarming. Het ligbad, de douche en het badmeubel zijn allen voorzien van Grohe thermostaatkranen.

www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


Indeling 2e verdieping De zolderverdieping is momenteel één grote ruimte waar de 3e slaapkamer is gerealiseerd. De zolderverdieping is voorzien van veel opbergruimte, een nette kast waar de cv-ketel is gesitueerd en hoogwaardig afgewerkt inclusief laminaat, Eiffinger behang en plissee raamdecoratie. Tuin De grote achtertuin is gelegen op het zuid-westen en de woning heeft een eigen achterom met een eigen oprit voor minimaal 2 auto’s. In de tuin is een overdekt terras gesitueerd waar u heerlijk kunt zitten. Achter de woning bevindt zich de berging die volledig geïsoleerd is. Er zijn een buitenkraan, een puls en een pomp aanwezig.

www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


www.bernheze.nl


Brochure Deze brochure is met zorg samengesteld en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Voor afwijkingen met betrekking tot de werkelijkheid aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Nen2580 meetmethode De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Asbest Voor asbest in gebouwen geldt dat voor gebouwen van voor 1994 waarin wordt gerenoveerd, gebouwd of gesloopt een asbestinventarisatie aanwezig moet zijn. Deze verplichting volgt uit het Asbestverwijderingsbesluit 2005 De overheid heeft besloten dat vanaf 2024 geen asbest meer op de Nederlandse daken mag liggen. Energielabel Het energielabel voor woningen geeft met klassen (A++ tot en met G) en kleuren aan hoe energiezuinig een woning is, in vergelijking met soortgelijke woningen. Het energielabel is een rapport van enkele pagina’s, opgesteld door een gecertificeerd energielabeladviseur. Vanaf 2008 is een energielabel verplicht bij de verkoop van een woning, op enkele uitzonderingen na. Zowel de koper als de verkoper hebben plichten tegenover elkaar. De verkoper is verplicht de koper te informeren over zaken die van belang kunnen zijn. Ernstige of onverwachte gebreken, zoals een lekkage, behoren daartoe. Dit geldt niet voor gebreken die zichtbaar zijn voor de koper. Van de koper wordt verwacht dat hij/zij de staat van de woning onderzoekt. Bijvoorbeeld als het gaat om kozijnen die zichtbaar verrot zijn, of scheuren in muren. De verkoper hoeft de koper daar niet uitdrukkelijk op te wijzen. Gebreken die bij de bezichtiging ontdekt kunnen worden, kunnen later niet als verborgen gebrek worden benoemd en komen voor rekening van de koper. De onderzoeksplicht geldt ook voor juridische aspecten. Een goed voorbeeld daarvan zijn erfdienstbaarheden, zoals een recht van overpad. Onderhandeling U bent pas in onderhandeling met de verkopende partij als deze reageert op uw bod door: • Een tegenbod te doen. • Expliciet te melden dat jullie in onderhandeling zijn. U bent dus nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar zegt dat hij uw bod met de verkoper zal bespreken.

Hoe komt de koop tot stand? Als verkoper en koper het eens zijn over de belangrijkste zaken - onder andere prijs, leveringsdatum, ontbindende voorwaarden en eventuele afspraken over roerende zaken -, dan legt de verkopende NVM-makelaar de afspraken vast in de koopovereenkomst. Pas als beide partijen de koopovereenkomst hebben ondertekend, komt de koop tot stand. Ontbindende voorwaarden zijn een belangrijk aandachtspunt. Als je deze opgenomen wilt hebben in de koopovereenkomst, dan moet je dit meenemen in de onderhandelingen. Als koper krijg je niet automatisch een ontbindende voorwaarde. Koper en verkoper moeten het eens zijn over aanvullende afspraken en ontbindende voorwaarden voordat de koopovereenkomst wordt opgemaakt. Schriftelijkheidsvereiste De koop komt pas tot stand op het moment dat de koopovereenkomst door beide partijen is ondertekend. Dit heet het schriftelijkheidsvereiste. Zodra de verkoper en de koper de koopovereenkomst hebben ondertekend en de koper (en eventueel de notaris) een afschrift van de overeenkomst heeft ontvangen, treedt voor de particuliere koper de wettelijke bedenktijd in werking. Binnen deze tijd kun je als koper alsnog afzien van de koop. Na deze tijd is de koop definitief rond, tenzij de ontbindende voorwaarden van toepassing zijn. Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in? De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVMmakelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt. Wat is de NVM No-Risk clausule? De NVM No-Risk clausule is een ontbindende voorwaarde. Deze voorwaarde voorkomt dat de koper met dubbele lasten komt te zitten. De koper kan de koop ontbinden als de verkoop van zijn huidige woning onverwacht langer duurt. De verkoper dient uiteraard eerst akkoord te gaan met deze ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst. Tijdens de looptijd van de NVM No-Risk clausule doet de koper al het mogelijke om zijn woning te verkopen. De verkoper gaat gedurende die tijd door met de verkoop van de reeds verkochte woning. Vindt de verkoper een andere koper, die in zijn ogen onder gunstigere voorwaarden de woning wil kopen, zonder de No-Risk clausule, dan krijgt de eerste koper bedenktijd om de koop definitief te maken óf om af te zien van de koopovereenkomst. In het laatste geval verkoopt de verkoper vervolgens de woning aan de tweede koper.

www.bernheze.nl


Bernheze makelaars & adviseurs is een full-service makelaarskantoor. Ons team bestaat uit ervaren en gespecialiseerde makelaars en taxateurs. Zij worden ondersteund door enthousiaste en accurate secretaresses en assistent makelaars. Als wij uw woning verkopen gebeurt dit door een ervaren woningmakelaar. De bedrijfsmakelaars van ons houden zich dagelijks bezig met bedrijfsmatig onroerend. Ze zijn opgeleid en gecertificeerd in de kamers van VastgoedCert, NRVT en RICS. Daarnaast zijn de agrarische makelaars en taxateurs thuis in deze snel veranderende markt. Zij adviseren onze klanten ook bij onteigening en planschade.

Door de vele transacties (afgelopen jaar 400 woningen verkocht, 200 bedrijfsmatige transacties) kennen wij de markt als geen ander. Dit zorgt voor een realistische marktbenadering en een strategische onderhandelingspositie.

U krijgt dus te maken met een vakinhoudelijke specialist en niet met een makelaar die er van alles even bij doet!

Ervaar onze professionaliteit en deskundigheid door het maken van een vrijblijvende afspraak.

Onze panden zijn perfect gepresenteerd op internet, dit in combinatie met een goede social media strategie zorgt ervoor dat uw pand optimaal vindbaar is online.

Wij vertellen u graag over onze succesvolle aanpak!

Wij kijken met ons ondernemersoog naar het huisvestingsvraagstuk en de mogelijkheden die het biedt.

Inmiddels bestaan wij 20 jaar en is onze club mensen gegroeid van 2 naar 25 actieve en enthousiaste mensen.

Ons kantoor is natuurlijk aangesloten bij alle afdelingen van de NVM, wonen, business en agrarische en landelijk vastgoed.

BERNHEZE MAKELAARS & ADVISEURS | 0413-243818 | INFO@BERNHEZE.NL | WWW.BERNHEZE.NL

HEESCHFransHalsstraat18170889  
HEESCHFransHalsstraat18170889