Page 1

VI ANSETTER!


Kjære medstudent, Bergen Challenge (BC) ansetter, og du kan bli med på moroa! Høsten 2014 skal Norges største og beste studentidrettsfestival, BC, arrangeres. Vi skal samle hele Norges studentidrett for å konkurrere i mange forskjellige grener i oktober 2014. Bergen skal fylles til randen av studenter og vi skal virkelig la resten av landet oppleve ekte idrettsglede. Denne runden ansetter vi gruppeledere som vil få stor innflytelse på hvordan arrangementet ender opp. Dersom du blir med lover jeg deg fantastiske minner, personlig utvikling og venner for livet. Høres dette ut som noe for deg? Da mener jeg virkelig du bør søke! «Men jeg har jo snart eksamen» tenker du kanskje. Vel, det har vi også. Hovedarbeidet begynner nemlig i januar. Da skal vi sammen bygge veien mot oktober og enda et nytt BC! Til dere som går 1.kull: jeg oppfordrer dere til å søke. Vi har ingen krav om NHHS-erfaring, tvert i mot kan det være du har akkurat den kunnskapen vi trenger. Med motivasjon og engasjement kommer man langt, med lærevilje enda lenger! Sees på stand! Sportslig hilsen Jørgen Dear fellow student, Bergen Challenge (BC) has the ambition of being Norways largest and best student-athletics festival and is arranged by approximately 350 volunteer students from NHH. Last year BC gathered over 1500 participants from all over Norway to compete in 14 different sports. The festival takes place in October next year, but the preparations have already begun. This week we are hiring volunteers and are also open for applications from international students. If you have any questions, come by our stand next to Auditorium Max. Looking forward to seeing you! Jørgen

Jørgen jøsok Mathisen Leder leder@bergenchallenge.no 95949665


Informasjonsseksjonen

Informasjonsseksjonen er det kreative hjertet i Bergen Challenge; det er vi som har innblikk i alt som skjer til enhver tid. Seksjonen er todelt og består av både info og HR. Våre oppgaver er mange og varierte. Vi skal blant annet skrive, fotografere, filme og byggea bergenchallenge.no. Info har også ansvaret for å organisere fantastiske ansettelsesfester, rekruttere nye funksjonærer og overrasker gjerne med kake på kontoret i eksamensperioden. Ansettelsesblekken du nå holder i hendene er det også vi som har laget. Her er det med andre ord noe for enhver smak. Som gruppeleder/mellomleder får du ansvar og frihet til å selv utforme ditt prosjekt. Før jul vil du i hovedsak bli satt inn i prosjektet og det meste vil handle om det sosiale. Arbeidet vil med andre ord ikke gå utover eksamenslesingen.


1 Webmaster Som Webmaster leter jeg etter deg som har lyst til å være med på å skape Bergen Challenge sitt ansikt utad. Du vil i starten ha ansvaret for å få den nye nettsiden, bergenchallenge.no, på beina. Du vil arbeide i en liten gruppe sammen med blant annet it.gruppen, Gruppeleder Grafisk og den allrede opprettede nettsidekomiteen. Nettsiden blir laget i Joomla og er i dag fortsatt under utvikling. Du vil fungere som en koordinator for dette arbeidet og sammen med nettsidegruppen gjøre bergenchallenge.no både funskjonell og fin å se på. Etterhvert vil du også få ansvaret for driften av nettsiden vår.

Natalia Muscher

Infosjef info@bergenchallenge.no 41257069 1 Gruppeleder Redaksjon Som Gruppeleder Redaksjon leter jeg etter deg som ønsker å dele Bergen Challenge med alle og enhver. Du vil sammen med gruppen din ha ansvar for at alt som skjer i BC kommer ned på papir og ut på bergenchallenge.no. Redaksjonen vil sammen med HR, grafisk og foto lage Magasinet, informasjonsblekken og ansettelsesblekkene til runde 3 og 4. Du vil fungere som en koordinator for dette arbeidet. Når vi nærmer oss BC vil også pressemeldinger og intervjuer bli en av dine ansvarsområder.

Ingeborg JohaNnessen Assisterende Infosjef ingeborg.johannessen@bergenchallenge.no 95152406 1 Mellomleder Rekruttering Som Mellomleder Rekruttering leter jeg etter noen som vet å skape engasjement. Man bør være engasjert og ha evnen til å formidle engasjementet til alle som har en liten Challenger i magen. Dette er en givende stilling som lar deg vise at nettopp du kan være den som sørger for ny søkerrekord til BC14. Frem mot BC14 vil du i samarbeid med resten av HR jobbe med å utvikle nye og kreative måter å selge inn BC14 til resten av skolens ivrige medstudenter. Du vil også, sammen med redaksjon, grafisk og foto, få ta del i utformelsen av Magasinet, informasjonsblekken og ansettelsesblekkene. 1 Mellomleder Pers.sos. Som Mellomleder Pers.sos. leter jeg etter en motivert og hyggelig person som er dyktig til å inkludere alle i den store BC-familien vi skal bli. Føler du en trang til å se smilet på slitne medarbeidere lyse opp i en arbeidsom hverdag, er dette stillingen for deg. Som mellomleder pers.sos vil dine arbeidsoppgaver frem mot BC14 blant annet innebære å skape morsomme arrangementer og fester for alle i BC, spre glede og å være sosial på kontoret. Under selve BC skal du sammen med din gruppe skape hygge på alle arenaer og kanskje til og med komme med noen overraskelser til funksjonærene. Her er det (nesten) bare kreativiteten som setter grenser. Pers.sos er med andre ord limet i BC som skal få alle til føle seg hjemme.

Mari Singstad Gruppeleder HR mari.singstad@bergenchallenge.no 92246148


1 Mellomleder Grafisk/Design + 3 funksjonærer Til gruppen Grafisk/Design ser jeg etter deg som vil være med å sørge for at Bergen Challenge ser bra ut. Arbeidsoppgavene innebærer å sette sammen Magasinet, ansettelsesblekker, plakater og alt annet som skal trykkes. Det kreves ikke at du har erfaring med grafisk arbeid, men at du er kreativ og har estetisk sans. Du vil få all opplæring i programvare som trengs, det viktige er at du ønsker å gjøre dine ideer til et produkt både du og Bergen Challenge kan være stolte av. Som Mellomleder Grafisk/Design vil du sammen med meg koordinere gruppen. Som funksjonær vil du få ansvar for ulike oppgaver som promomateriale, Magasinet og de to siste ansettelsesblekkene. English: 3 funksjonærer Graphics/design As Funksjonær in the Graphics/Design group you will contribute to making Bergen Challenge look good. Your work will consist of putting together the Bergen Challenge magazine, posters and other printed material. No previous experience in graphics or design is required, but you need to be creative! You will get the training you need, but the most important thing is that you want to use your ideas to create a good product that both you and Bergen Challenge can be proud of.

Vilde Valland

Gruppeleder Grafisk/Design vilde.valland@bergenchallenge.no 90890425 1 Mellomleder Video + 3 funksjonærer Som Mellomleder Video ser jeg etter deg som er ansvarsfull og kreativ, men først og fremst synes det er moro å jobbe med film. Du vil sammen med gruppen vår bestemme hvordan vi vil forevige BC14 på film. Skal vi laste opp videoene på Facebook, bergenchallenge.no eller finnes det andre arenaer hvor BC kan skinne? Du vil få mye innflytelse på hva vi skal lage, hvordan vi skal lage det og hvordan video-profilen vår skal se ut. Som funksjonær ser jeg etter deg som vil være med på å lage fengende promofilmer og forevige små og store BC-øyeblikk på film. Det kreves ingen forkunnskaper, så dette er en perfekt arena for deg som er interessert og har lyst til å lære. Vil du være med å filme, intervjue eller redigere? Her finnes noe for enhver smak. ENGlish: 3 Funksjonærer Video As funksjonær in the Video group, you can decide for yourself whether you want to be in front of, or behind the camera. If you are a creative and outgoing person you are more than welcome to apply for Video. Hope to see YOU at the interview! No previous experience is required.

Sebastian Skaug

Gruppeleder Video sebastian.skaug@bergenchallenge.no 45886041 1 Mellomleder Foto Som Mellomleder Foto vil du sammen med meg sørge for å dokumentere alle de små og store øyeblikkene på veien mot, og under, Norges beste studentidrettsfestival. Jeg ser etter deg som trives med et kamera i hånden og som gjerne bruker kameralinsen som kreativt utløp. Bergen Challenge tilbyr nemlig den perfekte settingen for varierte og morsomme opplevelser bak linsen! Så hvis du er motivert til å lære og utvikle deg som fotograf, så skal ikke lite erfaring stoppe deg fra å søke mellomleder. Alt fra store idrettsprestasjoner til festligheter skal foreviges, og sammen skal vi sørge for at gleden og minnene blir igjen i hvert eneste bilde.

Dragana Kulovic

Gruppeleder Foto dragana.kulovic@bergenchallenge.no 47340983


Kulturseksjonen

Bergen Challenge handler ikke bare om idrett, men i like stor grad om kultur! Vårt mål er at deltakerne skal ha et spennende tilbud også når dagen i idrettshallen er over. Vår oppgave er å skape en spektakulær åpningseremoni, en storslagen bankett, en fantastisk Festivalcamp og morsomme kveldsaktiviteter. Vi skal sørge for at konkurrenter blir venner og at stridsøkser begraves på et av byens utesteder dansende til ”The Fox”, under fyrverkeriet på åpningsseremonien eller kanskje over en drink på bartenderkurs? Som gruppeleder/mellomleder får du både ansvar og frihet til å utforme ditt prosjekt, dvs. at arbeidet kan organiseres temmelig fritt. Det blir en naturlig opptrapping etter hvert som vi nærmer oss arrangementet. Før jul skal du kun sette deg inn i prosjektet og bli med på noen sosiale kvelder med BC-familien. Så fortvil ei, det blir god tid til eksamenslesing!


1 Gruppeleder Åpningsseremoni Som Gruppeleder Åpningsseremoni vil du ha ansvaret for å lage selve åpningen av Bergen Challenge. Her gjelder det bare å bruke fantasien og finne de rette elementene som skal til for å lage et show som vil tiltrekke seg både deltagere, funksjonærer og Bergens befolkning! Arbeidsoppgavene inneholder alt fra planlegging og samarbeid med kommunen/brann/politi, til promotering og booking av underholdning. I tillegg til kulturseksjonen vil du arbeide tett med de andre seksjonene, for her er det mange involverte parter som arbeider for å skape et fantastisk arrangement! 1 Gruppeleder Arrangement-teknisk (Arr.tek.) Som Gruppeleder Arr.tek. vil du ha en finger med i det meste som skjer av kulturarrangementer og du vil dermed samarbeide tett med de andre gruppelederne. Arbeidsoppgavene vil være å innhente tilbud på teknisk utstyr (lys, lyd, scene, pyroteknisk), vakthold, barrikader samt annet utstyr og sørge for at dette er på plass under BC. Arr.tek. har en viktig rolle i Kulturseksjonen og får det hele til å gå rundt! Gruppen vil være spesielt delaktig i gjennomføringen av Åpningsseremonien og Festivalcampen. 1 Gruppeleder Festivalcamp Som Gruppeleder Festivalcamp får du ansvaret for å skape et samlingspunkt for både deltakerne, funksjonærene og Bergens befolkning. Du skal rett og slett organisere “the place to be” og sørge for at det alltid er liv i campen! Din jobb vil være å finne ut av hva området skal romme av servering, aktiviteter og underholdning og gjennomføre dette med gruppen din. Du vil samarbeide tett med de andre gruppelederne og det er virkelig kun fantasien som setter grenser! 1 Gruppeleder Uteliv Er du glad i å planlegge fester og morsomme kulturaktiviteter? Da har vi stillingen for deg! Vi søker en som vil ha hovedansvaret for at deltakerne skal ha noe å hygge seg med utenfor idrettshallen. I denne stillingen står du fritt til å sette sammen et fantastisk program både med og uten alkohol. Du kan videreføre noe av tidligere suksesser, og du kan tenke helt nytt! Du vil ha kontakt med klubber/barer og andre steder som kan være passende for å arrangere et kulturarrangement!

Stine Vintervoll

Kultursjef kultur@bergenchallenge.no 48244820 1 Mellomleder Bankett Som Mellomleder Bankett blir du min høyre hånd og vil være med på å forme banketten ned til hver minste detalj! Her gjelder det å være strukturert i planleggingen og holde nervene i ro når festen virkelig er i gang. Du vil være delaktig i alt fra servering, dekorering og underholdning til kontakt med viktige leverandører/samarbeidspartnere. Her kan alt fra tidligere erfaringer til personlige egenskaper gjøre deg til den perfekte kandidat. Sammen skal vi sørge for at alle deltakerne får en uforglemmelig opplevelse som er BC verdig! English: 1 Assistant banquet manager As assistant Banquet manager you will serve as my right hand and help shape the banquet down to every last detail. Your tasks will include a wide range of activities requiring clear communication, excellent organizational skills, coping with stress and attention to details. Catering, decoration and entertainment, as well as maintaining contact with important suppliers/collaborators, will be a part of your job description. Anything from earlier experiences to personal traits can make you the perfect candidate for this position. Together we will make sure that all the participants enjoy an unforgettable experience that is worthy of BC!

Sayanthan Kamalanathan Gruppeleder Bankett bankett@bergenchallenge.no 99341308


Logistikkseksjonen

Som følge av et mangfoldig idretts- og kulturtilbud vil en stor del av arbeidsoppgavene rundt arrangementet knytte seg til logistikk. Logistikkseksjonen har ansvaret for at deltakerene har et sted å overnatte, samt at de kommer seg fra A til Å. I tillegg har seksjonen ansvaret for kiosk og innkjøp, og ansvaret for at ting er der de skal til rett tid. Som gruppeleder i logistikkseksjonen vil ditt arbeid før jul først og fremst dreie seg rundt planlegging av det kommende året. Deretter vil arbeidsmengden øke fremover mot arrangementet. Fordelen med å bli med før jul er at du gis muligheten til å få innsikt i organisasjonen på et tidlig stadium, samt at du får muligheten til å delta i delprosjekter på tvers av seksjonene.


1 Gruppeleder Kiosk Som Gruppeleder Kiosk vil du ha hovedansvaret for å skaffe varer til kioskene rundt om i alle hallene, samt det overordnede ansvaret for driften av disse under arrangementet. Mye av fokuset ditt før arrangementet vil derfor være å skaffe gode innkjøpsavtaler og sponsoravtaler. Denne stillingen er dermed tett knyttet opp mot markedsseksjonen. 1 Gruppeleder Overnatting Som Gruppeleder Overnatting vil du ha ansvaret for kost og losji til deltakerene. Dette innebærer at du på sikt må skaffe avtaler med Bergen Kommune om leie av skoler, og samarbeide med kiosk og marked om å skaffe varer til frokosten og kioskene på de ulike overnattingsstedene.

Anders Trandum

Logistikksjef logistikk@bergenchallenge.no 45221576 1 Gruppeleder Salg/produktutvikling Som Gruppeleder Salg/Produktutvikling vil du ha ansvar for innkjøp og salg av BC-effekter og andre varer som selges internt, og eksternt. Da denne stillingen er ny av året vil du få sjansen til å utforme den. Det er du som bestemmer hva som skal selges! Vareutvalget kan strekke seg fra gensere og t-skjorter internt, til isposer og vannflasker rundt omkring på de ulike arenaene. Her er det bare kreativiteten som setter grenser!

Erik solbakken

Assisterende Logistikksjef erik.solbakken@bergenchallenge.no 99381858


Arrangementseksjonen

Arrangementsseksjonen har ansvaret for selve kjernen av Bergen Challenge, nemlig idretten. Vi skal sørge for at alle studenter i Norge som driver med idrett skal ha et tilbud under BC. Vi skal arrangere alt fra innebandy og basket til sjakk og svømming. Før arrangementet smeller i gang er det mye vi må gjøre. Vi må finne ut hvilket idretter vi skal ha, arenaer må bookes, påmeldingssystem må testes og turneringene må planlegges. Når deltakerne kommer til byen er det vårt ansvar at de får all nødvendig informasjon. Sammen skal vi sørge for at landets studenter sitter igjen med en uforglemmelig opplevelse. En del av idrettene er allerede satt, men for å finne ut hvilke vi skal supplere med vil vi jobbe med informasjonsinnhenting for en rekke idretter som fortsatt er under vurdering. Videre vil vi fokusere på å bli en sammensveiset seksjon og forberede oss på jobben som virkelig smeller i gang like etter jul.


1 Gruppeleder Sport Det har allerede blitt ansatt to Gruppeledere Sport, og vi søker nå en gruppeleder til som vil få ansvaret for noen spesifikke idretter. Sammen vil vi fastsette hvilke idretter vi ønsker å arrangere og hvordan vi skal gjøre det. Før de idrettsansvarlige blir ansatt i april vil arbeidsoppgavene hovedsaklig bestå av å ha dialog med idrettslag og forbund i de idrettene du får ansvaret for, bli kjent med lover og bestemmelser og opparbeide deg den kunnskapen du trenger. Sammen med de idrettsansvarlige vil du sørge for at hver av idrettene blir avholdt på en profesjonell måte.

Ken Chiem

Gruppeleder Sport ken.chiem@bergenchallenge.no 90059368 2 Mellomledere Stålkontroll Som Mellomleder Stålkontroll vil du sammen med gruppeleder være med på å planlegge og organisere infosenteret. Dere skal sørge for at deltakerne får all den informasjonen de trenger. Dette innebærer å svare på henvendelser som kommer når arrangementet nærmer seg, og ikke minst under selve arrangementet. Dette krever at man har god kjennskap til Bergen Challenge, så den første arbeidsoppgaven deres vil være å bli godt kjent med organisasjonen vår! Mellomleder Stålkontroll vil sammen gruppeleder også sørge for at påmeldingen og akkrediteringen går knirkefritt. Det er Stålkontrolls oppgave å teste systemet slik at dette håndterer alle mulige scenarioer.

Håvard T. Karlsen

Gruppeleder Stålkontroll haavard.karlsen@bergenchallenge.no 92698771 1 Gruppeleder Idrett for alle Bergen Challenge ønsker å vise at ikke alle har de samme forutsetningene for å drive idrett. Som Gruppeleder Idrett for alle, vil du ha ansvaret for arrangeringen av en idrettsturnering for psykisk utviklingshemmede. Dette vil innebære både rekruttering og tilrettelegging i tillegg til selve gjennomføringen. Sammen med resten av seksjonen, og etterhvert din egen gruppe, vil du jobbe for å lage flere lignende arrangement som også vil være inkluderende og sette fokus på at idrettsglede er for ALLE. Som det ble sagt under BC12: “Det var få steder idrettsgleden var mer synlig enn under Idrett for alle-turneringen”.

Rune Nyerrød

Arrangementssjef arr@bergenchallenge.no 41207273


Eksternseksjonen

Er du klar for å fylle Bergen by med idrettsglede i Oktober 2014? Ivrer du etter å samle studenter til det som skal bli Nordens største og beste studentidrettsfestival? Velkommen til eksternseksjonen! Vi har ansvaret for å rekruttere deltakere. Nordmenn, finner, svensker og dansker, denne gangen skal alle med! BC’s spydspiss i ekstern profilering og rekruttering er roadshowet som vil gå av stabelen først i april, deretter i august. I løpet av tre magiske uker skal vi reise Norge rundt, fra Tromsø til Kristiansand, og dette trenger vi selvsagt din hjelp til å gjennomføre! Er du utadvendt og energisk, søk ekstern og bli med på en eventyrlig reise mot et større og bedre Bergen Challenge enn noen gang! Før jul kommer vi til å jobbe med å planlegge roadshowet vi skal på i april. Vi kommer også til å innlede den første kontakten med studenter fra hele studentidretts-Norge for å informere om det sinnsyke vi kan by på i Bergen oktober 2014.


Region sør: 1 gruppeleder + 2 funksjonærer Bor det en jovial og utadvendt selger i deg? Da hører du hjemme i Eksternseksjonen! Vi reiser landet rundt, og det fagre Sørlandet er selvsagt intet unntak! For første gang har vi derimot valgt å inkludere Region Sør som en egen del av Bergen Challenge! Som gruppeleder vil du ha hovedansvaret for at alle studenter langs bibelbeltet i Sør blir glade i BC, du vil også være ansvarlig for at gruppen fungerer optimalt. Som funksjonær vil du jobbe tett opp mot gruppelederen din og ha en sentral rolle i utformingen og gjennomføringen av vårt magiske roadshow!

Hans Falck

Assisterende Eksternsjef hans.falck@bergenchallenge.no 47417858 Region Vest: 1 mellomleder + 3 funksjonærer Vestlandet - BC’s egen hjemmebane. Hvordan BC’14 profileres her kan bli opp til nettopp deg! I Region Vest trenger jeg én driftig mellomleder som vil fungere som en koordinator og min nærmeste samarbeidspartner, samt tre kreative funksjonærer. Du vil få ditt eget ansvarsområde i regionen, i tillegg vil du være sentral i planleggingen og utføringen av roadshowene. Nettopp du kan være BCs ansikt utad, så jeg trenger en solid dose engasjement og pågangsmot. Bli med på laget og la oss smitte det glade Vestland med idrettsglede og BC-feber!

Josefin Styve

Gruppeleder Vest vest@bergenchallenge.no 90361114 Region Nord: 1 mellomleder + 3 funksjonærer Har du lyst å oppleve Nord-Norge samtidig som du sprer idrettsglede til titusenvis av studenter? Da er region Nord gruppen for deg! Regionen omfatter alt nord for Sør-Trøndelag og vil spre idrettsglede lenger nord en BC noen gang har vært! Med meg på laget trenger jeg en mellomleder som liker å ta ansvar, samt tre utadvendte og kreative funksjonærer. Vi skal sammen ta roadshowet i BC til en helt ny verden, og her vil du være sentral!

Fredrik Vangdal

Gruppeleder Nord nord@bergenchallenge.no 91725971 Region Øst: 1 mellomleder + 3 funksjonærer En idrettsfestival har aldri funnet sted uten deltagere, og det er nettopp derfor jeg trenger deg! Som en del av region Øst vil du være en nøkkelperson i rekruttering- og promoteringsorganet vårt. Vi vil bli et sammensveiset team som sprer BCs glade budskap til alle Østlandets kriker og kroker. Bak enhver god gruppeleder står en mellomleder som tørr å tenke utenfor boksen, og som vil være min sparringspartner gjennom hele BC.Som funksjonær vil du kunne sette ordentlig særpreg over roadshowene - her er det kun kreativiteten som setter grenser!

Shayan Seyedin

Gruppeleder Øst 90214104 oest@bergenchallenge.no


Region Internasjonal: 1 Funksjonær Et av BC14 sine store satsingsområder er et ønske om internasjonal deltakelse. Vi skal bli nordens største og beste stundentidretts festival! Dette er aller første gang vi åpner opp for studenter utenfor Norges grenser. Som funksjonær internasjonal vil man altså være med på å forme noe nytt og spennende som BC forhåpentligvis vil dra videre nytte av i mange år fremover. Gjennom fortløpende kontakt med studenter fra henholdsvis Finland, Sverige og Danmark vil du sammen med Gruppeleder Internasjonal nyte stor frihet i veien mot et internasjonalt BC.

Guri Husom Vonen

Gruppeleder Internasjonal international@bergenchallenge.no 99 38 61 44 1 Mellomleder Sosiale Medier + 1 Funksjonær Sosiale medier er et av våre viktigste bindeledd med deltakerne; det er her man ofte først blir oppdatert på alt som skjer både før og under selve arrangementet. Som Mellomleder Sosiale medier blir det din jobb å sørge for at Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale medier alltid er oppdatert med det ferskerste om BC. Sammen skal vi profilere og skape oppmerksomhet og engasjement rundt BC! Dette er en utfordrende og viktig stilling, som krever en ansvarlig, nytenkende og kontaktsøkende person, som alltid er oppdatert på siste nytt om BC! Mediaseksjonen er bindeleddet mellom BC og ulike medier. Sammen skal vi gjøre alt for at BC er dekket på best mulig vis, og til dette trenger jeg deg som er kreativ, innovativ og utadvendt! God PR er viktig i arbeidet med å spre ordet om arrangementet og for å skaffe flere deltakere, samt øke interessen blant potensielle samarbeidspartnere. Sammen skal vi i Media sørge for å bygge opp merkevaren Bergen Challenge! Funksjonær Media vil sammen med Gruppeleder Media ha ansvar for at BC er godt representert i de ulike mediene; alt fra nasjonale TV-stasjoner til studentaviser.

Siri Solheim Hegna

Gruppeleder Media media@bergenchallenge.no 416 09 901 1 mellomleder baluba + 6 funksjonærer Er du en person som bare elsker å underholde andre? Som bobler over av kreative ideer og alltid skaper god stemning uansett hvor du går? Da er du perfekt for Baluba! Baluba skal bidra til å skape interesse og engasjement rundt Bergen Challenge. Sammen med region Vest skal vi kapre alt som vandrer og går av studentidrettsglede på Vestlandet. Gjennom å planlegge og gjennomføre kreative stunts skal Bergen Challenge framstå som noe alle bare må være på. Videre skal vi bidra til å arrangere uforglemmelige fester og skape underholdning for deltagere, supportere og funksjonærer slik at BC blir et eventyrlig arrangement.

Joachim Muri

Gruppeleder Baluba baluba@bergenchallenge.no 92692897


SPØRSMÅL OG SVAR Jeg er ikke med i noe i NHHS, jeg kan vel ikke søke BC da? Jo det kan du! Kunnskap og erfaring trenger ikke stamme fra NHHS-verv, tvert i mot. Det kan være du sitter inne med akkurat den kunnskapen vi trenger! Med motivasjon og engasjement kommer man langt, og med lærevilje enda lenger.

Jeg er med i UKEN, NHHI Lacrosse og Finansgruppen, kan jeg søke BC i denne omgangen? Et verv i BC kan helt fint kombineres med andre verv. Her blir veien til mens vi går, og du har mye frihet til å disponere arbeidet ditt.

Hvorfor skal jeg søke BC? BC er et fantastisk arrangement der idrettsglede og moro står i sentrum. Vi kan love deg mye moro fram til høsten 2014 og mange nye venner. BC har i tilegg noe for en hver smak, så spørsmålet er ikke om du skal søke, men hva du skal søke!

Dersom jeg blir med i BC, kan jeg være deltaker? Så lenge arbeidet med arrangementet ikke kræsjer med de enkelte turneringene, ser vi ingen problemer med å både delta og arbeide med BC. Ta kontakt med de ansvarlige for hver stilling dersom du ønsker mer informasjon!

Jeg drar på utveksling til våren, kan jeg være med likevel? Vi har dessverre ingen stillinger der dette lar seg gjøre, men håper du søker når du er tilbake.

Andre spørsmål? Kontaktinformasjon finner du i denne blekken, men besøk oss gjerne på stand dersom du lurer på noe.

Foto: Dragana Kulovic Grafisk: Vilde Valland Trykk: Allkopi Takk til Silje og Daniel i Grafisk nhhs for hjelp med logo


Hvordan søke Bergen Challenge 2014?

How to apply for Bergen Challenge 2014?

Send en mail til soknad@bergenchallenge.no med denne informasjonen:

Send an email to soknad@bergenchallenge.no with this information:

- Studentnummer - Navn - Kull - Alder - Telefonnummer - Mailadresse - Stillingene du søker på i prioritert rekkefølge 1. 2. 3. - En søknadstekst der du forteller litt om deg selv og hvorfor du søker Bergen Challenge.

- Student number - Name - Year at NHH - Age - Mobile number - Email adress - The positions you are applying for in order of priority: 1. 2. 3. - An application text where you tell us about yourself and why you are applying for Bergen Challenge.

Merk emnefeltet med “Søknad Bergen Challenge”.

Mark the subject field with “Application Bergen Challenge”.

Søknadsfrist fredag 1. november 16.00

Bergen Challenge 2014 - Ansettelsesblekke #2