MY GARAGE 2022/2023

Page 1

YEAR 2022 / 2023

SPIRAL CELLAR GIVER DIN VINSAMLING OPTIMALE FORHOLD

Med en Spiral Cellar i hjemmet giver du dine vine de bedste opbevarings betingelser og et ekstravagant indspark til din boligindretning.

Spiral Cellar: Model White, 2 meter dyb m. rund, motoriseret glasluge, lyspakke og læder på trin.

MED RISIKO FOR MISUNDELIGE NABOER

En vinkælder, der giver din vinsamling gunstige modningsbetingelser uden at kræve plads i boligen, lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er præcis, hvad en Spiral Cellar gør. Her opbevares vinen efter gamle, franske vinopbevaringsprincipper, og det skaber optimale forhold for din samling på op til 1.900 flasker, som du har mulighed for dagligt at nyde synet af gennem glaslugen.

”Hvis man prioriterer at investere i gode vine, skal de også have optimale betingelser, så man er sikker på at få den fulde nydelse og pleje sin inve stering bedst muligt,” fortæller indehaver Lisette Fredelund og fortsætter: ”en Spiral Cellar er typisk det helt rigtige valg til vinentusiaster, der gerne vil have mulighed for at gøre større vinindkøb – velvidende at de kan opbevare vinen perfekt.”

KRÆVER BLOT ADGANG TIL JORD

I eksisterende huse graves hullet manuelt, og hereft er ankommer vinkæl deren i moduler, der bygges op på stedet. Selve installationen tager min dre end 14 dage, og Spiral Cellars Scandinavia står for alt i forbindelse med montagen. Ved nybyggeri og tilbygning vil processen være kortere og derfor billigere.

KLIMAVENLIG OG DRIFTSFRI

Når vinkælderen er installeret, kræver den ingen strøm til afkøling og ven tilation. Når man er nede i min. 2 meters dybde, sikrer jorden omkring at vinen holder den perfekte temperatur uanset årstid.

Udover glasluger tilbydes også andre typer luger, f.eks. integreret med dit gulv, hvis du ønsker at camouflere din samling. Desuden tilbydes LEDbelysning og trinbeklædning som læder eller træeffekt, så det matcher det omgivende interiør.

Med en kapacitet mellem 1.000-1.900 flasker giver Spiral Cellar vinen de bedste modningsbetingelser:

• Mørke

• Stabile temperaturer året rundt

• Ingen rystelser

• Høj luftfugtighed så propperne ikke tørrer ud Priser pr. 1.12.2022:

Ifm. nybyggeri, hvor udgravning ligger udenfor entreprisen: fra 260.000,-

I eksisterende byggeri, hvor Spiral Cellars’ team graver manuelt: fra 311.000,Priser er inkl. moms, levering og montering og ekskl. luge, lys og trinbeklædning.

+45 76 31 11 15 info@spiralcellarsscandinavia.com www.spiralcellarsscandinavia.com spiralcellarsscandinavia

spiral_cellars_scandinavia

4 I MY GARAGE
ANNONCE

STUDIO F. A. PORSCHE KREERER LYSKOLLEKTION FOR DANSK DESIGNVIRKSOMHED

Samarbejdet mellem den danske lysvirksomhed LIGHT-POINT og det anerkendte designstudio Studio F. A. Porsche tegner sig til at blive en designsucces. Ikke mindst efter de første to kollektioner af eksklusive lamper er blevet lanceret.

Skarpe, slanke, stringente, stilsikre – og med en klar signatur. Sådan omtales de første kollektioner af lysdesign, BLADE og INLAY, som verdenskendte Studio F. A. Porsche har designet for LIGHT-POINT.

”Begge kollektioner er modige statements, som ved første øjekast er så mi nimalistiske, at man nærmest ikke bemærker designet. Det er et bemærkel sesværdigt eksempel på, at fokusset ligger på detaljerne og i håndværket. At mestre den balance har krævet mod og været en stor opgave,” fortæller Christian Schwamkrug, Design Director hos Studio F. A. Porsche.

Lamperne er minimalistiske, men har samtidig et unikt design, der ikke går på kompromis med hverken æstetik, funktionalitet eller kvalitet. Således blender de perfekt ind i LIGHT-POINTs øvrige univers.

”Studiets designstil passer rigtig godt til vores DNA, hvilket har været essen tielt for begge parter. Det ses tydeligt i de to kollektioner, som blender flot ind i vores eksisterende portefølje,” siger Ronni Gol, grundlægger og CEO hos LIGHT-POINT.

ET LANGVARIGT SAMARBEJDE

BLADE og INLAY blev lanceret i efteråret 2022, og med samarbejdet posi tionerer LIGHT-POINT sig i sin helt egen klasse af unik kvalitetsbelysning. Heldigvis er det blot startskuddet for de to parter.

”Vi har indledt et langvarigt samarbejde, hvor vi kommer til at lancere inno vative nyheder år efter år,” fortæller Ronni Gol.

LIGHT-POINT har siden 1995 udforsket og udviklet, hvad godt lysdesign kan. Med en stor portefølje af udendørs og indendørs belysning har de skabt kvalitetslamper i mere end 27 år efter tankegangen om at kreere innovative produkter med fokus på funktionelle, æstetiske og tidløse designs.

Studio F. A. Porsche er startet af Ferdinand Alexander Porsche, der bl.a. har designet den legendariske Porsche 911. I 1972 forlod han familievirksomheden og etablerede sit eget designstudio. Med en filosofi om at optimere funktion og reducere designet til det essentielle har de designet alt fra skyskrabere til ure og eye wear.

Studio F. A. Porsche er del af Porsche Group og har hovedsæde i Zell am Zee, Østrig.

+45 7025 5525 info@light-point.com www.light-point.com /lightpointcom @lightpointcom

MAGAZINE 2022 / 2023 I 5
ANNONCE

INDHOLD

FORORD 6-7

ANDERS KIRK JOHANSEN 8-9 ROLLS-ROYCE 14-15

KALMAR AUTOMOTIVE 16-17

CARCARE BY OXHOLM 22-23 GENTLEMAN’S GARAGE 24-25

TRACKDAY 26-27

MILEPÆLE 32-33 MY GARAGE SHOP 34-35

LOTUS VEJLE 36-37

MORGAN VEJLE 42-43 CARGLASS 44-45

ARRANGEMENT HOS MY GARAGE 46-47

WRAPIT 48-49 WINEMAGE 54-55 SHELL 56-57 RESEN MOBILTEK 58-59 PORSCHE SERVICECENTER VEJLE 60-61 FORMULA 64-65 CLASSIC MOTOR SALES 66-67 AH AUTOLAK 68-69 NEMBILVASK 72-73

EDC DOMUS FIRST CLASS 74-75 MARKUSSEN RACING 76-77

EUROPAS STØRSTE PORSCHE KØRETUR 78-79 CRASHPOINT 80-81 MOTORPOWER 82-83 MY GARAGE 85

HEINDORF DIAMONDS 86-87

ROHDEN GODS 88-89 KOED 90-91

SALES GARAGE 92-93 DC WORKSHOP 96-97 ERIK W 98-99 DALLARA 100-101

FREMTIDSPLANER FOR MY GARAGE 102-103

24
ÅBNINGSTIDER: MANDAG- FREDAG: FRA KL. 8.00 - 17.00 WEEKEND: FØRSTE SØNDAG HVER MÅNED FRA KL. 11.00 - 15.00 MY GARAGE A/S WITTRUPVEJ 1 7120 VEJLE ØST DANMARK +45 69 133 911 INFO@MYGARAGE.DK CVR 36953217 OPLAG: 10.000 DISTRIBUTION: 7.500 PRODUKTION: STIBO COMPLETE UDGIVER: MY GARAGE ANSVARSHAVENDE REDAKTØR: SANNE SAABY ART DIRECTOR: MICHELLE PREISLER HANSEN FOTOGRAF: CARL DIXEN FORSIDE BILLEDE: CARL DIXEN DIXENPRODUCTIONS.COM

FORORD

Kære læser

Det glæder mig, at du endnu engang sidder med vores nye livsstilsmagasin i hånden. Det er tid til, at du endnu engang skal tages med på vores rejse. En rejse fyldt med passion og historier.

For bare 7 år siden, var adressen Wittrupvej 1 en tom og lukket fabriksbygning, som havde overgivet sig og udtjent sin værnepligt. I dag er vi godt på vej til at samle alt det bedste inden for den automative verden under et tag. Vi kalder det MY GARAGE, fordi det er min, din og alles garage, som vores ejer og grundlæg ger Anders Kirk Johansen beretter det. For MY GARAGE var ingenting uden dig og alle de mo torconnaisseurer, som enten er kunde, ansat eller besøgende. Det værdsætter og forstår vi værdien af, og derfor deler vi ud af vores gode historier og livlige passion. Vi håber, at du vil tage del i den.

I samarbejde med alle vores partnere og brands, har tusindvis af biler været igennem vores hus til service, salg og opbevaring – og det er netop grundlaget for vores eksistens berettigelse at tilbyde alt det bedste under ét tag. Faktisk har vi gjort det så håndgribeligt, at man nu kan køre en bil fra den ene ende af huset, besøge samtlige partnere undervejs og fortsætte til den anden ende af huset, uden at skulle forlade bygningen. Det mærker vi effek ten af i dag, hvor samtlige af husets partnere samarbejder på kryds og tværs, og har gavn af hinandens kompetencer og netværk.

Følg med i mange år endnu, for jeg lover dig, at det bliver værd at følge med. Vi er langt fra færdige med at udfordre alt det, du er vant til og forventer.

På gensyn i garagen, Lars Bjørnbak, CEO, MY GARAGE

MAGAZINE 2022 / 2023 I 7
// DIREKTØR LARS BJØRNBAK VELKOMMEN TIL DETTE ÅRS MY GARAGE MAGASIN - SÆT DIG GODT TIL RETTE OG LAD DIG INSPIRERE.

MY GARAGE

MIN, DIN OG ALLES GARAGE

Historien om MY GARAGE? Det er en af mine yndlingshistorier, som jeg nu vil dele med dig.

En lunefuld forårsdag tilbage i år 2014 valgte jeg efter flere overvejelser at besigtige de gamle fabriksbygninger på Wittrupvej 1. Tankerne om at skabe noget har altid lagt mig nær.

En idémand, så at sige. Samtidig vidste jeg også, at 20.000 kvadratmeter fabriksbygning fra 70’erne krævede en rigtig god idé. En idé som allerede havde vokset sig ambitiøs inden, jeg så bygningerne, men som pludselig gav mening, da jeg gik rundt i de forladte haller. Her kunne jeg se min idé blive en virkelighed, en virksomhed, en arbejdsplads.

8 I MY GARAGE

Men vi skal faktisk endnu længere tilbage for at forstå min oprindelige tanke. På mit landsted, Rohden Gods, etablerede jeg i år 2010, sammen med mine brødre og min far, en familiegarage. En familiegarage, som siden har lagt sted til mange begivenheder og hyggeligt samvær, men som også havde sin funktion i form af opbevaring af vores alles køretøjer. Da venner og bekendte begyndte at spørge om, de måtte opbevare deres bil eller holde et event i garagen, begyndte mine tanker om en større garage at spire.

Da jeg havde erhvervet mig de ikoniske bygninger, og de første skitser lå klar, var min første opgave at finde det rigtige navn. Et tidløst og altsigende navn. Garagen skulle drives professionelt som en forretning, ikke blot min garage, men alles garage - MY GARAGE. Jeg satte en flaske god rødvin på højkant til venner og ansatte, hvis de fandt et bedre navn. Der var hurtigt enighed om, at MY GARAGE var et godt navn, og vi delte vinen en fredag efter fyraften.

Resten er historie, som du kan læse videre om i magasinet.

VELKOMMEN
TIL MY GARAGE
& FOUNDER
ANDERS
KIRK
JOHANSEN
VELKOMMEN TIL MY GARAGE CHAIRMAN & FOUNDER ANDERS KIRK JOHANSEN // FOTOGRAF: WILLIAM GREEN
UDEN DRØMME MISTER VI EVNEN TIL AT NYTÆNKE VIRKELIGHEDEN EJENDOMSMÆGLER & VALUAR MDE ELTOFTNIELSEN.DK I VA N E LTO F T N I E L S E N AL UDVIKLING BEGYNDER MED AT DRØMME. DRØMMEN OM ET BEDRE LIV, EN BEDRE VERDEN, EN UDDANNELSE, EN HVERDAG MED MENING, DEN FØRSTE BOLIG, DEN NÆSTE OG DEN NÆSTE.

ANNONCE

WOODSTYLE GIVER DIG ET STYKKE AF HISTORIEN

Hos specialforretningen Woodstyle bærer hvert møbel på en unik historie. På værkstedet i Hedensted designer og skaber de håndlavede kvalitetsmøbler og interiørløsninger i upcyclet egetræ.

Der er noget ganske særligt ved egetræets tætte årringe og stemningsfulde former. Ikke mindst når man ved, at egetræet er blevet fældet for mere end 100 år siden og måske allerede har levet et liv som trægulv i en købmands forretning eller på en gammel herregård – måske endda som dæksplanker på Fregatten Jylland? Sådan er virkeligheden hos Woodstyle, der med et stil rent design og materialer af højeste kvalitet udfordrer metoderne for, hvor dan man kreerer træmøbler i dag. Alle deres møbler bliver håndlavet i up cyclet egetræ, hvor de, frem for at benytte nyt tømmer, genbruger egetræ fra Europa og forvandler det til alt fra eksklusive gulve til smukke plankeborde.

Det giver mening i et klimaperspektiv, mener indehaver af Woodstyle, Casper Jacobsen, men det betyder også, at hvert møbel har sin egen spæn dende historie. ”Alle vores møbler har en unik historie – sådan er det jo, når man genbruger noget. Træet, vi bruger, har nogle gange mere end 200 år på bagen,” fortæller Casper Jacobsen. Han fortsætter: ”Man kan se i årerne, at der er et helt andet liv og et spil i træet, som giver varme til et hjem.”

UNIKKE MØBLER I KVALITETSTRÆ

En af de mange fordele ved at bruge træ, der er fældet for mere end hundrede år siden, er den høje trækvalitet. Dengang fik træerne længere tid til at vok

se, og det betyder tættere årringe og dermed stærkere træ. Casper Jacobsen tilføjer: ”Det er også anderledes at arbejde med gammelt træ end nyt. Det giver en bestemt måde at designe på og er utrolig robust at arbejde med.”

Fordi egetræet er upcyclet, har det sin helt egen måde at folde sig ud på. ”Der er ikke to af vores borde, der er ens; hvert bord er noget særligt,” fortæl ler Casper Jacobsen og afslutter: ”Lækkert design og historie giver stemning til et hjem, og det forener vi med bæredygtighed og omtanke for miljøet – endda i højeste kvalitet.”

+45 2615 2576 kundeservice@woodstyle.dk www.woodstyle.dk /woodstyle.dk @woodstyle.dk

MAGAZINE 2022 / 2023 I 11

KARINA, ANNE-METTE OG KOLLEGERNE PASSER GODT PÅ DIT SYN

I Torvegade 22 kan du møde Karina Rosenmeier og Anne-Mette Moberg. De ejer Louis Nielsen i Vejle, og sammen med kollegerne passer de på vejlensernes syn.

EKSKLUSIVE BRILLEKOLLEKTIONER

Louis Nielsen er kendt for briller til rimelige priser, men optikerkæden er meget mere end det. I de senere år er de begyndt at lancere eksklusive kol lektioner året rundt. Den seneste er fra det ikoniske highend brand Vivienne Westwood. Brillerne har karakteristiske print og detaljer på både brille- og solbrillestel til kunder, der ønsker et markant stel. Sortimentet af briller er skabt med inspiration fra designsignaturer fra modehuset – bl.a. Westwoods signaturkugle, det klassiske tartanmønster og rokoko-inspirerede detaljer.

”Vivienne Westwood vækker opsigt, og det er blot ét af flere markante samarbej der, vi har lavet med store internationale brands,” fortæller Anne-Mette Moberg.

Udover samarbejdet med Vivienne Westwood har butikken også eksklusive kollektioner fra DAY, Marc Jacobs, Karen Millen og Henri Lloyd. I butikken er der stileksperter, som kan rådgive dig til at finde de briller, der passer bedst.

”Vi har stor erfaring med at finde briller, der passer til stilen, ansigtsformen og personligheden, og det slår faktisk sjældent fejl,” siger Anne-Mette Moberg.

ØJE FOR ØJENSUNDHED

Mange af os tænker først på at få synet undersøgt, når det svigter, f.eks. hvis synet slører, eller vi mærker ubehag. Men faktisk anbefaler de en synstest med sundhedstjek hvert andet år:

”Det er en udbredt misforståelse, at det er tids nok at få undersøgt synet, når man mærker gener eller smerter. Her kan det være for sent,” forklarer Karina Rosenmeier.

Butikken er for nylig blevet opgraderet med et ekstra synsprøverum og fået et helt nyt design. Simpelthen for at kunne følge med efterspørgslen.

”Vi investerer gerne i byen for at kunne passe på synet hos endnu flere og samtidig støtte det lokale handelsliv,” fortæller Karina Rosenmeier.

Der er godt gang i butikken, men altid plads til nye kunder – i den udbyg gede butik i Torvegade.

”Selvfølgelig har vi plads og lyst til at passe på endnu flere vejlenseres syn og finde briller, der passer perfekt,” slutter Anne-Mette Moberg.

12 I MY GARAGE
+45 96 32 50 74 www.louisnielsen.dk/find-din-butik/vejle
ANNONCE
Anne-Mette Moberg, Karina Rosenmeier og et hold af kolleger passer på dit syn og udstyrer dig med eksklusive brillekollektioner. Vivienne Westwood-kollektionen er et eksklusivt samarbejde
med
Louis Nielsen og optikerkædens nyeste brillekollektion
fra
et highend brand. Brillerne koster
1895
kr.

ROLLS-ROYCE

- PEJLEMÆRKET FOR SUBLIM LUKSUS AT VÆRE REFERENCEPUNKT FOR DEN YPPERSTE LUKSUS FORPLIGTER

At inspirere til storhed er den styrende kraft, hvorfra innovation, ambitioner og arv udfolder sig. Mens vi fortsætter med at udvide grænserne for muligheder, vil ’Inspiring Greatness’ for altid forblive vores ultimative stræben. Det er de styrende ord for Rolls-Royce.

Autoriseret service og salg af fabriksnye Rolls-Royce

I januar 2018 åbnede MY GARAGE for salg, servicering og leasing af nye og brugte Rolls-Royce. Eksisterende og kommende ejere af mærkets biler var derfor ikke længere nødsaget at tage udenlands for at få foretaget autoriseret service, eller for at få kompetent rådgivning. Kunder fra hele Norden kommer nu til MY GARAGE for at få serviceret deres Rolls-Royce af specialuddannede teknikere.

Salg af Rolls-Royce er en opgave, som MY GARAGE varetager med største respekt. Det er verdens ypperste bilmærke inden for komfort- og elegance. Derfor skal servicen og formidlingen af mærket være ligeså. Hver enkel Rolls-Royce er konfigureret med den største sans for detalje og forskellighed, så derfor er der ikke to biler fra Rolls-Royce, der er ens.

Det mærkes specielt på markedet for brugte biler, hvor muligheden for de mange sammensætninger og personlige tilføjelser, sætter sit præg på udvalget.

Rolls-Royce har noget, som ingen andre mærker har eller nogensinde kan få. Det er en bil, hvor luksus ligger i dens eksistensberettigelse.

Rolls-Royce Whispers

Som Rolls-Royce ejer skal der selvfølgelig være særlige muligheder. Flere af de muligheder findes i mærkets medlems-app, som indeholder invitationer til events på verdensplan, nye bilpræsentationer, eksklusive ’tips&tricks’, mulighed for at oprette forbindelse til andre medlemmer og ikke mindst 24/7 concierge service.

Fakta Rolls-Royce

Henry Royce og Charles Rolls etablerede Rolls-Royce tilbage i 1904. Rolls-Royce Motor Cars er 100 procent ejet af den tyske BMW-koncern og fremstillingen af Rolls-Royce finder sted i Goodwood, West Sussex i England. Rolls-Royce Motorcars Vejle er den eneste autoriserede salg- og servicepartner i Norden.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 15
//ALEXANDER
WISLER, BRAND MANAGER

KALMAR AUTOMOTIVE – RESTOMOD PORSCHER MED UNIKKE, HÅNDBYGGEDE DETALJER

FRA DONORBIL TIL NY, ’KLASSISK’ KALMAR

KALMAR Automotive er meget mere end blot ombygningen af Porscher: Filosofien bag er at bygge kundens individuelle opfattelse af automotiv perfektion. En sådan proces omhandler meget mere end kontraktlige forhold og ejerskab – det er en nær relation til både bil og ikke mindst teamet bag ombygningen.

Et dedikeret team håndbygger din bil

En KALMAR bygges ikke på et produktionsbånd – den er derimod håndbygget og nøje fulgt af en såkaldt ’Car Chief’, som følger processen fra donorbil til færdigbygget KALMAR.

Årsagen hertil skyldes, at man ved KALMAR Automotive mener, at den personlige service er essentiel for skabelsen af kundens automotive drøm.

Samtidigt er den essentielle viden, som den tildelte Car Chief tilegner sig undervejs i processen, med til at styrke både selve produktion og performance.

Bygget til vej, bane og off-road

Essensen fra race ligger i hjertet blandt alle i teamet hos KALMAR Automotive. Af samme årsag er værkstedet også placeret inde i en FIA-godkendt racerbane i det nordøstlige Skandinavien. Faciliteterne inkluderer både en traditionel racerbane, off-roadog grusbane, hvilket muliggør test af bilerne i deres helt rette element.

16 I MY GARAGE

Som kunde bliver man ligeledes inviteret til at deltage i de løbende tests af bilen undervejs i ombygningsprocessen.

MY GARAGE varetager salget af KALMAR, med største interesse. Tankegangen passer nemlig som hånd-i-handske med husets koncept. At tage noget eksisterende, gøre det bedre, give det nyt liv og dele det.

Samtidig har MY GARAGE stor erfaring med klassiske Porscher, som gavner processen fra at finde den rette donorbil og til, at den færdige KALMAR overleveres.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 17

R E J S PÅ F Ø RST E K L A S S E

HYMER B-klasse MasterLine I giver dig mulighed for at udleve dine rejse drømme på første klasse. Med Mercedes Benz Sprinter chassis opnår du optimale køreegenskaber og den bedste sikkerhed til din kommende rejse. www.hymer.dk

Blå diamanter er noget helt særligt. Udover at være smukke, er de også yderst sjældne. Det gør dem til meget attraktive investeringsobjekter. Blå diaman ter fra Cullinan minen er meget eftertragtede.

De betragtes som noget af det fineste og ypperste inden for diamanter i verden. Mange drømmer om at eje en blå diamant, men meget få får mulighed for at føje en blå diamant til deres portefølje.

Kontakt Heindorf Diamonds for prisen på denne unikke blå diamant.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 19 BLUE CULLINAN info@heindorfdiamonds.dk | +45 26 70 00 65 | heindorfdiamonds.dk INVESTERINGSDIAMANTER
20 I MY GARAGE IN T ER IOR SHOP.DK HØJ MAR KS V E J 34 · 8723 L Ø SNIN G · T L F. 75 89 33 95 · I NTER IOR SHO P.D K · ÅBNINGST I DE R: HVE R DA G E 10.00-17.30 - L ØR DA G 10.00 - 14.00

CARCARE BY OXHOLM

– BLANDT DEN ABSOLUTTE ELITE INDEN FOR BILPLEJE I EUROPA

DER TILLÆGGES EN STOR MÆNGDE TÅLMODIGHED OG PRÆCISION I HVER ENKEL OPGAVE

Carcare by Oxholm blev etableret i 2002 og flyttede i 2020 i de topmoderne lokaler hos MY GARAGE. Her finder du landets dygtigste specialister inden for lakkorrektion, rens af interiør, lugtsanering, langtidsforseglinger, samt andre former for overfladebeskyttelse. Foruden kompetencer og håndværk stiller Carcare by Oxholm derfor store krav til både produkter og samarbejdspartnere, som efterlever den samme høje standard.

Ydelser tilpasset din bil Ord som tillid, kvalitet, loyalitet og pålidelighed er blot nogle af de ord, som CarCare by Oxholm arbejder ud fra. Af samme årsag er de kendt for w

at levere kvalitetsarbejde, som tilfredsstiller selv de kunder med de højeste krav.

Med missionen om at højne standarderne i branchen

Hos Carcare by Oxholm drømmer man om at sætte nogle højere standarder i branchen, hvor de er med til at hæve niveauet generelt.

Af samme årsag har grundlægger Lars Oxholm været medvirkende til stiftelsen af den nye brancheforening: The International Detailing Association – Denmark Chapter (IDA), og er i dag præsident af foreningen.

Med denne forening har man skabt standarder, som er med til at sikre både gennemskuelighed for kunden og ikke mindst et højere niveau i branchen.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 23

GENTLEMAN’S GARAGE

JUST STORED BUT TREASURED

MED EN OPBEVARINGSBOKS I GENTLEMAN’S GARAGE OPBEVARER VI IKKE BARE DIN BIL: DEN INDGÅR I EN ENHVER MOTORCONNAISSEURS DRØMMEUNIVERS

Hos MY GARAGE tilbyder vi opbevaring af din luksus- eller specialbil. Du bliver budt indenfor i et univers for motorconnaisseurer, hvor omdrejningspunktet er passionen for en særlig livsstil indenfor motorer, mekanik og luksus.

Duften af olie, synet af den glinsende lak på de veldefinerede former og vibrationerne, når hestekræfterne slippes løs, danner en sublim synergi, som kun en ægte motorconnaisseur forstår.

De 92 ikoniske glasbokse i Gentleman’s Garage yder de optimale forhold for opbevaring af din bil. Vi garanterer en ensartet temperatur og lav luftfugtighed samt en række af tilkøbsmuligheder.

Lad os passe på din bil som var det vor egen Mens din bil står opbevaret i Gentleman’s Garage, er der mulighed for at tilkøbe løbende vedligehold af bilen fra vores lange række af servicepartnere.

24 I MY GARAGE
- NOT

Alle glasbokse er i omgivelser, hvor et moderne ventilations anlæg konstant sørger for stabile forhold. Derfor er blandt andet temperatur og luftfugtighed nøje kontrolleret.

Dette kan for eksempel være i form af kontrol af batteriet, samt montering af vedligeholdslader, afmontering og afmelding af nummerplader, dækmassage eller en luksus-klargøring.

Har du behov for transport af din bil, tilbyder vi ligeledes afhentning i vores lukkede trailer. Som en unik option, er det muligt at tilkøbe stilstandsforsikring.

Denne kan tilbydes, da de fysiske rammer garanterer et højt sikkerhedsniveau ved hjælp af avancerede alarmsystemer og konstant videoovervågning.

Gentleman’s Garage tilbyder et begrænset antal opbevaringspladser til dem, som ønsker at sikre den helt optimale opbevaring af deres luksuseller specialbil.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 25

TRACKDAY

– HESTEKRÆFTERNE SLIPPES LØS TIL EN DAG UDEN STØJBEGRÆNSNINGER PÅ JYLLANDSRINGEN

HVERT ÅR AFHOLDES DET EKSKLUSIVE EVENT MY GARAGE TRACKDAY, MED INVITEREDE FRA BÅDE IND- OG UDLAND.

Blandt de største højdepunkter på året er MY GARAGE Trackday, hvor motorconnaisseurer fra både ind- og udland mødes og hylder passionen for de svimlende kræfter, der er at finde under kølerhjelmen i de mange luksusog specialbiler.

Hos MY GARAGE tilbydes alt det bedste indenfor den automotive verden – og dette gør sig derfor ligeledes gældende for de events, vi afholder. Her er ambitionerne intet mindre end topklasse.

Banekørsel af branchens ypperste brands

Senest blev MY GARAGE Trackday afholdt på Jyllandsringen, hvor de deltagende

for alvor kunne prøve kræfter med en rigtig racerbane, og bilerne kunne udleve deres fulde potentiale. Her var det muligt at stifte bekendtskab med en række mærker såsom Maserati, Aston Martin, Lotus, Porsche, Mercedes-Benz, Lamborghini og flere.

- Samarbejdet med de deltagende brands er med til at fuldende hele dagen, og havde det ikke været for dem, havde Trackday ikke været det samme”, fortæller Alexander Wisler, Brand Management hos MY GARAGE, og fortsætter:

-Jeg ønsker derfor at dedikere en særlig tak til alle vores samarbejdspartnere, som bidrog til denne dag.

Årets mest eksklusive trackday

I takt med at morgendisen lettede, bød dagen indledningsvist på morgenmad og sikkerhedsbriefing. Herefter kunne de deltagende få mulighed for at teste både egne og nye modeller fra den lange række af brands, som deltog ved arrangementet.

Afslutningsvis på den spændingsfyldte dag fik de inviterede mulighed for at deltage i den storslåede gallamiddag, hvor oplevelserne fra dagen blev genlevet og delt i dialogen med ligesindede motorconnaisseurs.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 27

Nogle ting er værd at fordybe sig i, investere mere end fornuftigt er, og miste sans for tid og sted.

Når lyden af stempel og forbrænding går i takt, fra mekanik, der er udført til perfektion, springer hjertet et slag over, og maskine og menneske går i ét.

Sammen skaber vi et fællesskab, med det bedste fra motorverdenen samlet under ét tag.

SALES – med rådgivning fra eksperter. SERVICE – med teknik og kundehåndtering i verdensklasse. STORAGE – der gør mere end bare at opbevare og huse. SOCIAL – der binder sammen, og skaber oplevelser for livet.

Et frirum for motorconnaisseurer, hvor mekanikere er magikere, og kunstværker bliver smurt med olie.

Lad os tage din passion til næste niveau.

28 I MY GARAGE
VILLA CANADA Eksklusiv renovering af den tidligere ambassade, hvor fokus har været rettet mod kvalitet, detaljer samt respekt for bygningens historie RAVN ARKITEKTUR A/S Toldbodvej 1, DK-7100 Vejle TLF +45 75 83 40 77 WWW.RAVNARKITEKTUR.DK

LIEBHAVERMÆGLER MED SPECIALE I TREKANTOMRÅDET

JOHS ANDERSEN

startede EDC Domus tilbage i 2005 ud fra ønsket om at skabe en mæglervirksomhed, der kunne dække hele Trekantområdet.

EDC Domus First Class, som varetager salg af liebhaverejendomme i hele Trekantområdet, var blandt pionererne der etablerede sig og blev partner hos MY GARAGE

EDC DOMUS

FIRST CLASS I dag er EDC Domus repræsenteret i alle

Trekantområdets byer med 6 afdelinger og er dermed den eneste ejendomsmægler, som kan servicere kunder i hele området. EDC Domus First Class har formået på ganske få år at blive områdets mest sælgende liebhavermægle,r og den position agter indehaver Johs Andersen at cementere yderligere de kommende år.

INDEHAVER AF EDC DOMUS FIRST CLASS JOHS ANDERSEN UDDYBER OG PRÆCISERE R SAMTIDIGT EN VIGTIG TING OM ÅBENHED Mæglerforretningen EDC Domus First Class er specialiseret i det, du kan kalde det eksklusive

markedssegment. Ligesom bilerne her i MY GARAGE. Det er en meget fin sammenhæng. Alle er velkomne til at lade deres drømme få vinger ved at kigge på hus hos os, når man alligevel er hos MY GARAGE for at se på biler. Hos MY GARAGE er vi blot specialiserede inden for liebhaveri og har alene fokus på boliger i Trekantområdet. EDC Domus First Class har alle segmenter fra villaer, sommerhuse, landejendomme, lejligheder mv. Kendetegnede for alle boligerne er, at de skal have liebhaverpræg og skille sig ud fra mængden.

Domus First Class

30 I MY GARAGE
Liebhavermægler med lokalt kendskab

EDC DOMUS

FIRST CLASS

er den eneste ejendomsmæglerforretning i Trekantområdet, som har specialiseret sig i liebhaverejendomme og er en af trekantområdets største ejendomsmæglerkæder med seks butikker strategisk placeret både i forhold til kystlinjen Vejle, Brejning, Fredericia og ned til syd for Kolding og centralt i området og dermed i nærhed til kunder og de villaer samt sommerhuse, som skal finde nye ejere. -Hos os er hver bolig unik, og netop dette er vigtigt i salgsfasen. Liebhaveri kan ikke

sættes i boks – det kan være mange ting.

Fredelige omgivelser i smuk natur, en smuk udsigt over fjorden eller en sjælden bevaringsværdig arkitektur kan altsammen betegnes som liebhaveri. Vi gør en dyd ud af at fremhæve det unikke ved lige netop jeres bolig. Vores overbevisning er, at enhver bolig er enestående og fortjener at blive vist frem på den helt rigtige måde, så potentielle købere nemt forelsker sig i den, slutter Stephen Høegh Mortensen af.

STEPHEN HØEGH MORTENSEN

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

MAGAZINE 2022 / 2023 I 31 MY GARAGE Wittrupvej 1 • 7120 Vejle Ø 717@edc.dk • +45 75117120

MY GARAGE MILEPÆLE

SIDEN ÅBNINGEN I 2016 ER DET GÅET STÆRKT FOR MY GARAGE. HER ER BLOT ET PAR HØJDEPUNKTER FOR DET SIDSTE ÅR.

32 I MY GARAGE
MAGAZINE 2022 / 2023 I 33

MY GARAGE SHOP

– TAG EN DEL AF MY
GARAGE UNIVERSET MED DIG HJEM HOS MY GARAGE ER DET VORES FORNEMMESTE OPGAVE AT INSPIRERE VORES KUNDER OG BESØGENDE. DERFOR HAR VI SKABT SHOPPEN, SOM TILBYDER DET BEDSTE MERCHANDISE OG ACCESSORIES TIL BÅDE DIG OG DIN BIL

MY GARAGE er bygget på de fire S’er: Sales, Service, Storage & Social, hvilket afspejler en helhed i besøget. Hos os skal det være muligt at realisere din automotive drøm i alle aspekter. Denne helhedsoplevelse fuldendes derfor ved shoppen, hvor kunder og besøgende kan finde alt fra eksklusive MY GARAGE læderprodukter til LEGO-biler til børn og barnlige sjæle. Samt merchandise fra brands såsom Porsche og Lotus, så du kan købe den helt rette nøglering eller anden accessory til din nye bil.

Du finder MY GARAGE shoppen placeret centralt ved hovedindgangen, hvor du kan se og føle på produkterne – samtidig finder du et udvalg af produkterne online på mygarage.dk.

LOTUS VEJLE – GÅR EN ELEKTRISK FREMTID I MØDE

LANCERINGEN AF LOTUS EMIRA MARKERER AFSLUTNINGEN PÅ EN ÆRA. FREMTIDEN BYDER PÅ ELDREVNE DRIVLINJER.

MY GARAGE er Danmarks officielle Lotus importør og eneste forhandler, hvilket betyder, at der både sælges brugte og fabriksnye biler fra Lotus. Hos MY GARAGE er det muligt at få sin nye såvel som klassiske Lotus repareret og serviceret af specialuddannede Lotus teknikere.

Lotus bygger biler til bilentusiaster, der efterspørger en køreoplevelse udover det sædvanlige, og som ønsker at lade sig udfordre af ny teknologi og ingeniørkunst.

I fremtiden kan den udvikling helt eksklusivt opleves hos MY GARAGE.

Eksponentiel vækst i vente

Fremtiden for Lotus byder på en udvikling, vi sjældent har set hos et bilmærke i nyere tid. Over 100.000 biler skal produceres årligt, mod de nuværende omkring 2.000 biler. Det nye modelprogram byder på en banebrydende teknologi, et spændende designudtryk, og der vil over de næste par år introduceres både en SUV, limousine, sportsvogn mv.

36 I MY GARAGE

Den første model er den nye SUV Eletre. Den kombinerer et dristigt design med den nyeste teknologi, uden at gå på kompro mis med komfort og rækkevidde. Topmod ellen får op mod 1.000 hestekræfter og de første leveringer forventes at ske i 2023.

Lotus Vejle er en af de første seks forhandlere i verden, der qua den nye identitet, har fået det nye interiør fra Lotus til et nyt Lo tus showroom. Den nye identitet sker som et led i deres rebranding strategi fra et klas sisk britisk sportsvognsmærke, til fremtiden som en af de ledende aktører på den elek triske bilscene.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 37

Experience & Paddock Club

Den

ALTERNATIVT

Inviter

38 I MY GARAGE F1
FORMULA 1 WWW.GPTOURS.DK - SØNDERALLE 1 - DK 6630 RØDDING - TLF 7020 6383
ultimative motorsportsoplevelse. Med F1 Experience og Paddock Club får du adgang til Formel 1 banernes - i særklasse - bedste tribuner. Kombiner dette med hospitality på øverste klasse - alt fra lækre terrasser med udsigt, luksusyachts eller vue direkte til pitten. Bo godt på 5* hoteller nær banerne med adgang til Michelin * Restauranter eller lækre lokale secrets. Vi har kontakterne!
dine medarbejdere på en incentive-rejse Vi skræddersyr efter ønske. Masser af kreative input til ekstra oplevelser.
WAKE UP® SOM EN RACERKØRER | Staldgaardsgade 10, 7100 Vejle | +45 75 83 32 77 | Se mere på www.sengeexperten.dk Nogle af verdens mest indflydelsesrige mennesker sover i en Hästens seng. Hvorfor? Fordi vores senge er konstrueret til at forbedre kvaliteten af deres vågne tid markant. Du kan også blive den lykkelige ejer af en Hästens seng, til en overraskende attraktiv pris.
HOTEL ▪ GASTRONOMI ▪ VELVÆRE

Det britiske bilmærke har i mere end 110 år skabt de ikoniske Morgan køretøjer. Nedarvet gennem generationer er de håndværksmæssige færdigheder lige så levende i dag, som de nogensinde har været.

Et traditionsrigt mærke

Til trods for MY GARAGE’s unge alder, vil man her opleve stærke traditioner og en tung arv. Dette harmonerer særligt godt med Morgan, som forvaltes af Morgan-familien i deres nu fjerde generation. Familien lægger stor vægt på at opretholde virksomhedens værdier og sikre, at deres families arv lever videre i komponenterne på hver nye Morgen, der produceres.

MY GARAGE er dansk importør og autoriseret serviceværksted

I Danmark er MY GARAGE dansk importør og forhandler af mærket. Det er altså her, du finder landets mest kompetente rådgivning og mulighed for at bestille en fabriksny Morgan.

Reparation og service kan ligeledes håndteres fra værkstedet, som tilbyder autoriseret service med specialværktøjer og originalt testudstyr. Udvalgte teknikere hos MY GARAGE er uddannet efter Morgans forskrifter, og er derfor i stand til at varetage både nye og ældre modeller fra Morgan.

Fællesskabet omkring Morgan

Mange bilmærker har tilknyttede klubber, men Morgan er privilegerede af at danne rammen om et helt univers af passionerede Morganejere fra hele verden. Her er både grupper for de tidligste modeller fra før krigen, til de seneste 2022-modeller.

Når du køber en Morgan, køber du altså ikke bare en bil. Du tilslutter dig et verdensomspændende fællesskab.

EN UNIK SAMMENSMELTNING AF HÅNDVÆRK OG TEKNOLOGI MORGAN VEJLE -ET BRITISK MOTOR-IKON

CARGLASS - NÅR FLEKSIBILITET OG KOMPETENCER ER ALTAFGØRENDE

REPARATION OG UDSKIFTNING AF RUDER PÅ KUNDENS PRÆMISSER

Sommetider er man uheldig og bliver ramt af et stenslag. Dog kan man i langt de fleste tilfælde reparere stenslaget, inden det udvikler sig. Andre gange kræver det en udskiftning af hele ruden.

Hos Carglass er det muligt at få repareret din rude både hos Carglass ved MY GARAGE eller på hvilken som helst adresse ved hjælp af deres mobilservice. Lige meget hvilken løsning, der passer bedst til dig og din situation, har du mulighed for at få foretaget både reparation og udskiftning.

Intelligente forruder er intet problem for Carglass Flere og flere bilmodeller har assisterende styresystemer eller sensor i forruden, hvilket

er vigtigt at tage højde for ved udskiftning af forruden.

Det er bilproducentens anvisninger, der afgør, om en kalibrering er nødvendig. Hos Carglass kan de kalibrere forruder og sensorer på langt de fleste modeller og mærker. Kalibreringstiden varierer fra 30 minutter og op, afhængig af hvilken type sensor, der er i forruden.

Efter kalibrering kan det være nødvendigt med en testkørsel af bilen for at sikre, at alt fungerer korrekt efter udskiftningen og kalibreringen.

Kalibreringen af forruden er den justering, der gør, at funktioner som fartpilot, regnsensor, og automatisk nødbremse virker korrekt efter et forrudeskift.

44 I MY GARAGE

Hvis de sikkerhedsforanstaltninger, der er i din bil, ikke virker korrekt, kan det være farligt idet, du som bilist stoler på det, din bil fortæller dig. Derfor er kalibrering af din forrude af afgørende betydning for din og dine passagerers sikkerhed

Gode råd til når uheldet er ude

Hvis uheldet en dag er ude, og du bliver ramt af et stenslag, så gælder det om at begrænse skaden. Derfor anbefaler Carglass at sætte et stykke tape over skaden.

Samtidigt er det med til at sikre de bedste vilkår for at lave skaden så pænt og usynligt som muligt.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 45

MØDER & EVENTS

UNIKKE OG EKSKLUSIVE LOKALER MIDT I LANDETS MEST INSPIRERENDE BILUNIVERS

AFHOLD DIT NÆSTE BESTYRELSESMØDE, WORKSHOP ELLER EVENT I ET HUS, DER EMMER AF PASSION

Hos MY GARAGE finder du en ganske særlig atmosfære, som du med garanti ikke oplever nogen andre steder. Det er Ravn Arkitektur, der står bag hele forvandlingen fra de tidligere produktionshaller til, hvad der i dag udgør både udstilling, kontorer og de ikoniske bilopbevaringsbokse af glas.

Kreative møder

Mulighederne er mange, når det kommer til afholdelse af møder og events hos MY GARAGE. Mødelokalerne ligger centralt placeret i Sales Studio, og tilbyder udkig til modeller fra både Rolls-Royce, Dallara, Morgan og Lotus.

Lokalernes vægge er udført i glas, som inviterer til at tænke ud af boksen – og ikke mindst til at lade sig inspirere af omgivelserne omkring.

Events for op til 300 personer

De knapt 20.000 kvadratmeter, som huset råder over, skaber endeløse muligheder for afholdelse af større events eller forsamlinger.

Om det er en produktlancering, et årsmøde eller et kick-off møde, vil gæsterne opleve anderledes og inspirerende rammer, med mulighed for både sublim mad og spændende vine.

-I

De tidligere fabrikshaller har højt til loftet og emmer af luksus med nøje udvalgte designermøbler og interiør, som udgør det perfekte match mellem de rå fabrikshaller og nyt design.

En central placering

Samtidigt udgør den centrale placering i Trekantområdet et oplagt sted at mødes – selv på tværs af landet.

motorvejen et oplagt sted for at mødes – selv på tværs af landet.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 47

WRAPIT FOLIERING I HØJESTE KLASSE

DET HELE LIGGER I DETALJEN

En god blanding af finesse, sans for detaljer og ikke mindst godt håndværk ligger bag succesen i et stykke veludført foliearbejde. Af samme årsag ligger Wrapit også i liga blandt landets bedste. Forklaringen er omhyggeligt håndværk og markedets bedste folier til bilindpakning.

Folie gør det muligt både at beskytte, personliggøre og dekorere din bil

Teamet hos Wrapit udfører en lang række forskellige typer af foliearbejde: Alt fra lakbeskyttende folie, som skåner bilen fra små stenslag, til dekofolie i alverdens farver, teksturer, og til praktisk solfilm i bilens ruder.

Printløsninger skaber eksponering i bybilledet

Wrapit tilbyder fleksible og innovative løsninger indenfor print. Det er blandt andet muligt at benytte fire-farvet print på mange forskellige folier med både high gloss, satin og mat laminat, som både beskytter mod UV og mekanisk slid. Fælles for de forskellige typer af print er, at de også er perfekte til at skabe velkendte og anderledes reklamer på blandt andet specialbiler, banebiler, fly med videre.

48 I MY GARAGE
// TOMMY LINDAHL, INDEHAVER WRAPIT

FEINHAUS er eksklusive køkkenløsninger, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Mød manden bag til en samtale om kompromisløse og unikke køkkener af højeste kvalitet. F for FEINHAUS og FEINHAUS for feinschmeckere.

I sjældent høj grad personificerer ét menneske sin virksomhed og dens værdier, som det er tilfældet hos FEINHAUS. Når firmaet skaber sine eksklusive løsninger til både ind- og udland, er det baseret på rig erfaring og faglig viden, kreativ tænkning og samvittighedsfuld service. Det har alt sammen rødder i manden bag FEINHAUS; Per Larsen.

Per Larsen startede FEINHAUS A/S tilbage I september 2003 og har opbygget et team af faste medarbejdere med bl.a. egne fastansatte montører – teamet har tilsammen mange års erfaring i køkkenbranchen; Per selv tegner sig for 26 år i branchen.

»Mit drive er at lave de unikke løsninger - dialogen og samarbejdet med kunderne. Derfor er vi også meget ærlige, og det sker, at vi siger fra til opgaver. Vi skal kunne stå inde for løsningen. Vi

MAGAZINE 2022 / 2023 I 51
Per Larsen Indehaver af FEINHAUS A/S Boliger i topklasse midt i det klassiske København. FEINHAUS har tegnet og monteret 24 individuelle køkkenløsninger til Højbro Plads 4. Storhed og lette linjer: I vandkanten ved Horsens Fjord har FEINHAUS lavet dette køkken. I samarbejde med arkitekt Jesper Spaabæk Therkildsen har FEINHAUS skabt et helt unikt køkken i en gammel lagerbygning – der med nænsom hånd er ombygget og renoveret. I denne klassiske lejlighed på Gothersgade i København har FEINHAUS skabt et køkken, der forener det klassiske med nytænkning.
Ove Jensens Allé 11A | 8700 Horsens info@feinhaus.dk | Tlf.75 62 00 80 www.feinhaus.dk
Læs mere på shellvpower.dk *Effekt kan variere alt efter køretøj, køretøjets alder, kørselsforhold og kørestil. Shell V-Power 100 oktan er til benzinbiler. Læs mere om konkurrencen på shellvpower.dk og se konkurrencebetingelser. ”EFFEKTIVE RENSEEGENSKABER OG ET HØJT OKTANTAL OPTIMERER DIN MOTORS YDELSE” NICOLAS KIESA

WINE MAGE - TRÆD IND I DE EKSKLUSIVE VINES VERDEN

NÅR TIDEN GÅR I STÅ

Hos Wine Mage bliver man mødt i et unikt vinunivers. Hvor mennesker mødes over et godt glas, og glemmer hverdagens stress og jag. Et øjeblik man værdsætter, og en oplevelse man gerne rejser efter. Om man kommer alene, eller i større eller mindre grupper, vil der være plads og tid til alle. Her kan man ikke blot finde inspiration til det næste vinkøb, men også se og prøve nogle af verdens absolut

bedste vinglas, samt eksklusive håndlavede proptrækkere med mere.

Tillid er altafgørende Når nydelsesvarer og luksus kombineres, så er det vigtigt, at kvaliteten altid er i top. Uagtet om det er til gave, fest, investering eller blot en hyggelig aften i godt selskab, så er det betryggende at kunne sætte en god vin på bordet.

54 I MY GARAGE

Derfor er det afgørende at have tillid til sin leverandør, når man bevæger sig rundt i den store, komplekse og magiske verden af vin. Hos Wine Mage vil de glæde sig til at guide kunderne rundt i de bedste vinregioner og garantere duft- og smagsoplevelser i særklasse.

Kvalitet fremfor kvantitet

Når man først én gang har trådt et par trin op ad stigen kvalitetsmæssigt og smagt på de gode dråber, så vil mange ændre deres forbrugsvaner, og ofte drikke mindre, men bedre vin. Er man villig til at ofre en lille smule ekstra - for det behøver ikke være dyrt - så begynder vinene for alvor at træde i karakter, og en helt ny verden åbner sig.

Verdens bedste vin-abonnement

Hos Wine Mage får du muligheden for at blive en del af en eksklusiv vinklub, hvor du får adgang til "invite-only" arrangementer i huset, samt levering af unikke og lækre vine hver måned. Den månedlige levering kan indeholde både rød, hvid, rosé og mousserende vin - og på grund af antal, kan der være plads til nogle af de normalt dyre og svært tilgængelige vine. Kassen vil også indeholde forslag til food pairing og andre overraskelser.

Lejlighedsvis afholder de et eksklusivt box -tasting event i deres showroom, hvor abonnenter får muligheden for at være med til at smage, vurdere og udvælge de vine, der bliver udsendt i næste måneds kasse.

Det er også muligt at komme helt ind i hjertet af virksomheden og deltage i Wine Mages vinpanel, der står for at udvælge og udvide virksomhedens sortiment.

// PER M. PEDERSEN, FOUNDER & OWNER WINE MAGE

SHELL

- HOS MY GARAGE KAN DU TANKE BÅDE HØJ-OKTAN BENZIN OG DIESEL, OG NU OGSÅ OPLADE DIN ELBIL VED OMRÅDETS KRAFTIGSTE SUPERCHARGERS

HØJKVALITETS BRÆNDSTOFFER

På Shell Express stationen hos MY GARAGE er det muligt at tanke brændstof af høj kvalitet: V-Power 100 oktan/diesel, samt Fuelsave 95/ diesel, og senest er det ligeledes blevet muligt at oplade elbiler ved områdets kraftigste superchargers.

Oplad din elbil hos Shell på samme måde, som du tanker brændstof

De nye ladestandere kan yde op til henholdsvis 150 kW og 360 kW per ladestik. Til reference vil det for en Porsche Taycan Turbo tage cirka fem minutter at lade til 100 kilometer kørsel- eller fra fem til 80 procent på 22 minutter, hvis der lades med det maksimale input med 270 kW ved 800V.

Shell giver dig mulighed for at kompensere for dit CO2 aftryk

Omstillingen til mere bæredygtig energi er i gang, men der er fortsat mange, som endnu ikke kan undgå eller reducere deres CO2 udledning, og så er CO2-kompensering en god mulighed for at gøre en indsats mod CO2 her og nu.

Med CO2 kompensering støtter du store anerkendte naturprojekter, som er med til at begrænse mængden af CO2 i atmosfæren.

Når du tilmelder dig CO2-kompensering, bliver alt brændstof købt med Shell Card automatisk CO2-kompenseret via et tillæg på mellem 26 og 30 øre inkl. moms pr. liter afhængig af produktets CO2-aftryk.

56 I MY GARAGE
DET HELE LIGGER I DETALJEN RESEN MOBILTEK - DEN FORETRUKNE MONTØR AF SPORINGSENHEDER

Resen Mobiltek tilbyder GPS-baserede sporingsenheder, der diskret og sikkert monteres i bilen fra lokationen hos MY GARAGE. Derved kan man altid præcist vide, hvor ens bil er, uanset hvor på jorden man selv og bilen skulle befinde sig. Den service og store sikkerhed har de tilbudt bilejere siden 2011.

De seneste år er markedet for skjulte sporingsenheder blevet mere aktuelt, fordi flere forsikringsselskaber stiller krav om dem. De vil, som bilejerne selv, gerne vide, hvor bilen befinder sig.

Men det kræver et stort kendskab at finde en god løsning. Sporingsenhederne skal nemlig skjules godt, og samtidig på en måde, så de ikke aftapper bilens batteri.

Værn om din bil med en GPS-tracker

En tracker højner sikkerheden markant. Det handler ikke kun om at sikre den værdi, som en bil udgør i pris, men ofte i endnu højere grad om at sikre en bil, man har en stor tilknytning til.

Mange biler er unikke og sjældne, og kan ikke bare erstattes. Derfor har det ekstra høj værdi at kunne lokalisere dem, hvis uheldet måtte være ude.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 59
// STEFFAN RESEN, INDEHAVER AF RESEN MOBILTEK

PORSCHE SERVICECENTER VEJLE

– ET AF LANDETS BLOT TRE AUTORISEREDE PORSCHE SERVICECENTRE

EN UNIK TOTALOPLEVELSE OMFATTER IKKE BARE EXCEPTIONEL SERVICE AF DIN PORSCHE – DET ER ET COMMUNITY, DER DANNER RAMMEN FOR MENNESKER MED PASSION FOR PORSCHE

Som autoriseret Porsche-værksted kan Porsche Servicecenter Vejle håndtere samtlige Porsche modeller i alle aldre. De uddannede teknikere har speciale indenfor både veteraner, klassiske-, og nye Porscher såvel som forbrændingsmotorer og elektriske motorer.

Alt arbejde udføres med originalt specialværktøj og reservedele. Samtidigt sikres den høje kvalitet ved hjælp af kontinuerlig træning af de uddannede Porsche teknikere.

Et værksted med tætte relationer til kunderne

Ved Porsche Servicecenter Vejle er ordet ’oplevelse’ noget, som tillægges stor værdi, fortæller Lars Paugan:

- For os er det vigtigt at være mere end bare et værksted, hvor du kan få serviceret din Porsche. Vores slogan er ’en unik totaloplevelse’, og det er netop essensen af dét, vi gerne vil være for vores kunder. Vi søger at opbygge relationer og stærke bånd til, ikke blot kundens Porsche, men også til vores kunder selv, fortæller han.

60 I MY GARAGE

Porsche Servicecenter Vejle inviterer blandt andet kunderne til forskellige arrangementer i løbet af året.

Blandt årets højdepunkter for Porsche ejere er Porsche Servicecenter Vejles store fødselsdagsarrangement, som afholdes den første søndag i september hvert år.

I 2023 bliver denne fejring en ganske særlig en af slagsen, da servicecenteret der har haft sin autorisation i seks år. I de forgangne år har mere end 300 Porscher i alle aldre og modeller deltag et i den store køretur, som vist roligt kan kaldes Europas største Porsche køretur.

Du kan læse meget mere om køreturen på side 78-79.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 61

SÆLG TIL HØJE HAMMERSLAG

Øget fokus på bæredygtig indretning og klassikernes tidløse ikonstatus, men også lange ventetider på nye møbler og kraftigt stigende priser i detailhandlen, betyder at tidspunktet for at sælge hos Lauritz er ideelt. Vi vurderer dine ting gratis i dit lokale auktionshus, online eller via hjemme besøg. Vi tilbyder også afhentning af det, du vil sælge – i de fleste tilfælde gratis.

62 I MY GARAGE DANDYVEJ 5F | 7100 VEJLE | VEJLE 7021 2230 | LAURITZ.COM Ham m e r s l ag 405 . 000 k r. Ha m mer s lag 24 5. 0 0 0 k r. S olg t f o r 1 5 5. 0 0 0 Ham m e r s l ag 68 . 000 k r. Ha m mer s lag 18 0 . 0 00 k r.
KONTAKT OS ALLEREDE I DAG FOR VURDERING OG RÅDGIVNING OM SALG!

Lauritz de Luxe

Lauritz.com i Vejle har specialiseret sig i kunst, design, armbåndsure, smykker, sølv, antikviteter, kunsthåndværk, classic cars og samlerobjekter i alle prisklasser fra tusind kroner til flere hundrede tusinde.

Overvejer du at sælge, så send en mail til Lars Fuglsang-Madsen på mailadressen lars.vejle@lauritz.com , eller besøg os i vores åbningstid.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 63 DANDYVEJ 5F | 7100 VEJLE | VEJLE 7021 2230 | LAURITZ.COM Hammerslag 200.000 kr. Hammerslag 62.000 kr. Hammerslag 37.000 kr. Hammerslag 52.000 kr.
Hammerslag 310.000 kr.

FORMULA

- BYGGET PÅ EN FÆLLES PASSION FOR ITALIENSKE SPORTSVOGNE OG MOTORSPORT

FORMULA HAR VÆRET EN DEL AF MY GARAGE SIDEN BEGYNDELSEN

Siden begyndelsen er Formula vokset støt på lokationen hos MY GARAGE. Antallet af specialuddannede Ferrari- og Maserati teknikere udgør nu et team på to personer –med ambitioner om yderligere vækst inden for de næste par år.

Salg og leasing

Ligeledes er Formula allerede til stede med en salgskonsulent fra Formula Leasing, og snart står et helt nyt showroom klar hos MY GARAGE.

Her vil kunderne snart kunne opleve og bestille fabriksnye biler fra Ferrari og Maserati. Foruden salg af nye biler er det ligeledes muligt at lease brugte Ferrari og Maserati.

Sammen om passionen

Formula er skabt på fundamentet om at være sammen om passionen for den sorte, stejlende hest eller den spiddende trefork. Det er en passion, der afspejles ved den ganske særlige følelse af den utæmmede ild, som tændes, når man kører netop disse unikke automotive brands.

64 I MY GARAGE

Denne passion udtrykkes ved de ganske særlige oplevelser, som er de få forundt. Nemlig Formula Experience. Disse events er for en særlig gruppe af Ferrari- og Maseratiejere, som ønsker at udleve bilernes fulde potentiale i et perfekt afstemt sammenspil med andre Ferrari- og Maserati-ejere fra både ind- og udland.

Ferrari og Maserati servicecenter

Det forpligter at servicere nogle af verdens mest anerkendte bilmærker. Derfor gennemgår teknikerne ved Formula hyppigt mærkespecifik træning og kurser for at vedligeholde deres ekspertviden. Af samme årsag kan der fra værkstedet serviceres alt fra klassiske- til de nyeste modeller.

CLASSIC MOTOR SALES

BYGGET PÅ KÆRLIGHEDEN FOR KLASSISKE BILER

STØRSTE NETVÆRK OG ERFARING

Med mere end 20 års erfaring med klassiske biler har Classic Motor Sales et stort netværk i branchen. Deres rustikke lokaler hos MY GARAGE er med til at fremhæve skønheden i de klassiske biler, og udgør derfor det perfekte sted at få den udstillet.

Deres mål er at gøre det enkelt og ukompliceret at få solgt eller købt en klassisk bil.

Klassiske biler som en investering Klassiske biler har længe været en populær investeringsstrategi for dem, der ønsker at diversificere deres portefølje, og for dem, der generelt elsker det klassiske bilmarked.

Mens pandemien har haft afsmittende virkninger for det nye bilmarked over hele kloden, har det også haft en indvirkning på det klassiske bilmarked. For nogle har det betydet mere tid til at starte et nyt projekt, for andre kan sparede penge betyde, at de nu køber den drømmebil, de altid har ønsket at eje. Andre leder bare efter en følelse af nostalgi bag rattet i et køretøj, der bevarer livslange minder.

Uanset dit behov, har Classic Motor Sales kompetencerne til at hjælpe dig trygt videre i denne verden af klassiske biler.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 67
BRANCHENS
-
// BO WINDFELDT, INDEHAVER AF CLASSIC MOTOR SALES

AH AUTOLAK

AUTOLAKERING I TOPKLASSE

EN DEL AF MY GARAGE SIDEN 2018

AH Autolak har eksisteret siden 1998, og har derfor hele 24 års erfaring inden for autolakering. For AH Autolak betyder kvalitet først og fremmest, at virksomheden til stadighed kan opfylde kundens krav og forventninger til det arbejde, der leveres.

Autolakeringsværksted med alle nødvendige remedier

Det topmoderne værksted er udstyret med moderne sprøjtekabiner, infrarød tørring og rumventilation. Det betyder, at både skader og alle former for lakeringer udføres i højest mulige kvalitet.

Den vedvarende ambition for AH Autolak er at opretholde deres omdømme som en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der udfører alle former for opgaver med autolakering efter højeste standarder.

Eksperter inden for farvetilpasning

Arbejdet med autolakering kræver, at tilpasningen af farven er helt nøjagtigt for at sikre, at det nylakerede område passer til resten af bilen. I en sådan proces er både faglig ekspertise og de rette farvestyringsværktøjer afgørende. Begge dele er i højeste grad til stede her.

AH Autolak arbejder altid efter de nyeste krav og regler for autolakering.

68 I MY GARAGE
-

Få en prisvinder i garagen

Med en Zaptec Go ladeboks, får man både et prisvindende design og et komplet alt-i-en setup, installeret og klar til brug på ingen tid.

Smartere, simplere og smukkere bliver det ikke.

Læs mere på ZAPP.DK eller kontakt os på telefon 4271 3730 og hør mere om vores ladeløsninger og fordele.

70 I MY GARAGE

STAY AT VILLA CANADA COPENHAGEN

Visit Copenhagen and explore the Danish capital’s renowned gastronomic scene, iconic attractions, cultural life, and vibrant city vibes while staying at Villa Canada – your intimate luxury home experience.

For more than 60 years, the grand villa belonged to Canada and was the residence of the Canadian Embassy and Canadian ambassadors. Today, it is owned by one of Denmark’s most prominent families and is entirely restored with state-of-the-art designs and facilities of the highest standards.

Villa Canada is the ultimate experience of luxury and privacy. The in-house staff will take care of all your needs 24 hours and welcome you with 5-star service. Up to 14 guests can share any occasion in this bespoke villa with two luxury suites and five deluxe double rooms, all with ensuite marble bathrooms.

Villa Canada offers you the essential feeling of being yourself.

Enjoy a memorable and homey atmosphere in utmost privacy with the highest level of security.

This is luxury reimagined. In Villa Canada you are not visiting you are living.

WELCOME TO VILLA CANADA

Your home away from home, where stories were told for generations and memories are created. villacanadacopenhagen.com

MAGAZINE 2022 / 2023 I 71
· contact@villacanada.dk

NEMBILVASK

72 I MY GARAGE ALT DU SKAL BRUGE FOR AT OPNÅ DET BEDSTE RESULTAT, STILLES TIL RÅDIGHED PÅ VASKEPLADSEN
- VASKEFACILITETER DER OGSÅ KAN BRUGES AF HIGH-END BILER

Vores partner NEMBILVASK tilbyder kunderne en vaskeoplevelse ud over det sædvanlige. Der er kredset om detaljen i den arkitekttegnede bygning designet af Ravn arkitektur, som også er arkitekten bag MY GARAGE. Med fokus på moderne faciliteter, et højt serviceniveau og produkter af bedste kvalitet, gør dette NEMBILVASK til branchens førende vaskehal.

En grønnere bilvask med fokus på miljøet

Udover at være kvalitetsbevidste, vægtes miljø og klima også højt hos NEMBILVASK. For at bevare og sikre den høje standard af miljøgodkendte produkter som insektspray, mikrofiberklude og fælgrens, tillades det derfor ikke, at kunderne medbringer egne produkter.

De benytter sig kun af kemi, som er svanemærket og miljøgodkendt. Derudover sørger et vandrensningsanlæg for, at spildevandet igen kan anvendes og er uden skadelige stoffer.

En bilvask tilpasset luksus- og specialbiler

Bilvasken og området omkring, hos MY GARAGE, er designet således, at selv meget lave biler kan komme til at køre i vaskehallen. Herudover er børsterne udskiftet til særlige Softech børster, der bevirker en skånsom vask uden ærgerlige vaskeridser.

Vælg netop den vaskeløsning, der passer dig Hos NEMBILVASK kan kunderne vælge imellem enkeltvaske og abonnementsløsninger. Deres abonnementer er altid uden bindinger og gebyrer.

// ADM. DIREKTØR NEMBILVASK, MARTIN KIRKEMANN FISKER

EDC DOMUS FIRST CLASS - TREKANTOMRÅDETS LOKALE LIEBHAVERMÆGLER

LIEBHAVERBOLIGER OG EKSKLUSIVE BILER

EDC Domus First Class er svaret på den moderne liebhavermægler, der hver dag arbejder for, at deres sælgere får den bedste rådgivning ved salget af deres liebhaverbolig. Herudover leverer de ligeledes en gennemført og kompromisløs kundeservice til deres købere.

Domus First Class har til salg, når man alligevel er hos MY GARAGE for at lade sig inspirere. Hos

EDC Domus First Class er de specialiserede inden for liebhaveri og har alene fokus på de bedste og mest unikke boliger i Trekantområdet.

Liebhaveri defineres af individet

Mæglerforretningen

EDC Domus First Class er specialiseret i det, du kan kalde det eksklusive markedssegment. Ligesom bilerne hos MY GARAGE - og det giver en fantastisk synergi til huset. Alle er velkomne til at lade deres drømme få vinger ved at kigge på boligerne, som EDC

Hver bolig er unik, og netop dét er vigtigt i salgsfasen. Liebhaveri er ikke nødvendigvis ens for alle – det kan derimod være mange ting: Fredelige omgivelser i smuk natur, en smuk udsigt over fjorden eller en sjælden

74 I MY GARAGE

bevaringsværdig arkitektur, kan alle betegnes som liebhaveri. Fællesnævneren er dog, at der er noget unikt og enestående over en liebhaverbolig, som ikke nødvendigvis kan gøres op i penge.

Liebhaveri betegner en interesse for at samle på sjældne og kunstnerisk udførte og kostbare genstande, udtrykket bruges også om ejendomme eller ejerlejligheder, der på den ene eller anden måde er enestående, og som kun findes i begrænset antal.

En unik bolig kræver et unikt boligsalg

EDC Domus First Class gør en dyd ud af at fremhæve det unikke ved den enkelte bolig. Det er nemlig deres overbevisning, at enhver bolig er enestående og fortjener at blive vist frem på den helt rigtige måde, så potentielle købere nemt forelsker sig i den.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 75
// JOHS ANDERSEN, INDEHAVER EDC DOMUS FIRST CLASS
I WEEKENDERNE KØRER MICHAEL MARKUSSEN DEN NYE CUPRA LEON COMPETICIÓN MED OP TIL 265 KM/T NED AD LANGSIDEN PÅ LANDETS RACERBANER MARKUSSEN RACING - RACING, NETVÆRK OG UNIKKE OPLEVELSER

Markussen Racing kører sæsonen 2022 i den danske TCR-serie, med Michael Markussen bag rattet i en CUPRA Leon Competición. Teamet består af 28 mand og har i sin nuværende form eksisteret siden 2019, hvor teamet dengang deltog i den daværende kongeklasse – Mascot DTC.

En stærk udfordrer i TCR-Serien

Michael Markussens racer er en CUPRA Leon Competición: En ny type af racerbiler skabt med 3D-udskrivningsteknologi, og drevet af en 2,0 liters motor med 340 hk.

Bilen er bygget på avanceret HP Multi Jet Fusion-teknologi for bedre aerodynamik ved luftindtagene. Herudover assisterer det elektriske styretøj under køreturen ved hjælp af en softwareteknologi, der er finjusteret til racingstandarder.

Samler aktiviteterne hos MY GARAGE

Drømmen om at samle alle aktiviteter omkring motorsportsteamet på én lokation blev indfriet, da aftalen med MY GARAGE blev til virkelighed. Lokalerne her fungerer både som værksted for teamets TCR-racer, samt showroom og kontor for racerteamet.

Mere end blot et racingteam

Selvom de intense minutter på landets racerbaner er Markussen Racings primære omdrejningspunkt, så tilbyder teamet meget mere end dét. Bag teamet findes en række sponsorer, som muliggør deres udvikling og daglige drift. Derfor lægger man ved Markussen Racing en særlig dyd i netværk og sponsorevents.

Fællesskabet og ikke mindst passionen for Porsche hyldes hvert år den første søndag i september - i år for femte gang i træk. År efter år vokser begivenheden sig større og større. I 2022 var der intet mindre end 333 tilmeldte Porscher til, hvad vi nok trygt kan kalde, Europas største Porsche køretur. Antallet af billetter til næste års arrangement er allerede på plads; 356 –naturligvis inspireret af Porsche modellen fra 1948 med samme navn.

Interessen for denne unikke Porsche-fejring er stor, og i de forgangne år har Porsche Servicecenteret måtte melde udsolgt. Som noget særligt for det kommende års seks-års fødselsdag, har man valgt at åbne op for salget af flere billetter og derved flere deltagende Porscher.

En Porsche-fejring for alle

For Porsche deltagere er det nødvendigt at købe billet – men for øvrige gæster og besøgende er

det ganske gratis at opleve de mange hundrede Porscher, når de fylder parkeringspladsen omkring Porsche Servicecenter Vejle og MY GARAGE.

Vi støtter lokale, velgørende formål

Porsche-ejerne var i år med til at give børnene på Børn og Unge Center Vejle Fjord en ekstra god oplevelse. Hvert år donerer Porsche Servicecenter Vejle nemlig et beløb tilsvarende billetprisen til et lokalt, velgørende formål. I anledning af dette års fødselsdag beløber det sig derfor i 49.950 DKK, som børnene nu kan se frem til at bruge på en særlig oplevelse.

Europas største Porsche køretur Køreturen er højdepunktet for fejringen, og hvert år er der en enorm opbakning fra både ind- og udland. Faktisk er køreturen den største af sin slags i Porsche regi inden for Europas grænser.

78 I MY GARAGE
EUROPAS STØRSTE PORSCHE KØRETUR - EN PORSCHE KORTEGE UD OVER DET SÆDVANLIGE PRYDER HVERT ÅR LANDSKABET DEN FØRSTE SØNDAG I SEPTEMBER EN UNIK TOTALOPLEVELSE OMFATTER IKKE BARE EXCEPTIONEL SERVICE AF DIN PORSCHE – DET ER RAMMEN FOR ET COMMUNITY, DER KOBLER MENNESKER MED PASSION FOR PORSCHE

CRASHPOINT - LANDETS STØRSTE SKADECENTER

SPECIALISTER I UDBEDRING AF SKADER OG AUTOOPRETNING

Hos Crashpoint udfører de reparation på alle former for plast- og kompositmaterialer og aluminium. Det betyder, at når uheldet er ude, kan du få lavet alt fra små til store skader, der kræver, at din bil kommer på opretningsbænken. Som noget særligt er Crashpoint blandt de eneste der kan udbedre skader på elektriske biler, og herudover er Tesla Approved.

Hvert år udfører Crashpoint op mod 3.000 reparationer.

Din bil bliver repareret med originale dele

Det er vigtigt at opretholde den samme kvalitet og ikke mindst sikkerhed efter en skade. Derfor benytter Crashpoint udelukkende originale dele, når de reparerer biler efter en skade.

Crashpoint er certificeret af Eurogarant

Når du vælger et certificeret Eurogarantværksted, sikres du, at din bil bibeholder den samme sikkerhed som før uheldet skete.

Eurogarant er et kvalitetskoncept, hvor skadecentre vælger at tilslutte sig en omfattende kvalitetskontrol. Både værkstedet, kundefaciliteter, værktøj, maskiner, reparationer, skadeshåndtering og meget andet bliver kontrolleret af et uvildigt kontrolorgan.

At være Eurogarant certificeret betyder derfor, at Crashpoint har forpligtet sig til løbende at efteruddanne deres personale for at sikre kunden det bedste resultat.

Gratis lånebil i hele reparations-perioden

De fleste bilejere finder det uoverskueligt at skulle undvære deres bil i en kortere eller længere periode. Derfor tilbyder Crashpoint, at deres kunder kan låne en gratis lånebil, mens deres egen er på værkstedet.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 81

MOTORPOWER - UDBYDER AF LOVLIG MOTOROPTIMERING MED FULD DOKUMENTATION OG GARANTI

REALISER DIN BILS FULDE POTENTIALE

Ikke alle ved, at det er muligt at realisere sin premium- eller performancebils fulde potentiale ved hjælp af motoroptimering fra mærker såsom TECHART, BRABUS, AC SCHNITZER og ABT SPORTSLINE.

Det sker uden kompromis med garantien. Den overtager MotorPower nemlig ved langt de fleste optimeringer. Derfor har du fortsat fabriksgarantien på blandt andet motor, drivlinje og gearkasse.

Motoroptimering, som opfylder Færdselsstyrelsens krav

Med motoroptimering forløses bilens potentiale på en ansvarlig og kompetent måde. Målet er, at du oplever en exceptionel køreglæde ved udnyttelsen af bilens fulde kapacitet og kraft. Vel at mærke med dokumentation for opfyldelse af Færdselsstyrelsens krav - derfor kan motoroptimeringen fra MotorPower anvendes fuldt lovligt.

Personliggør din Porsche med TECHART

TECHART er det internationale premium-mærke til individualisering af Porsche.

Drevet af høje krav til designekspertise samt en højteknologisk udviklingskompetence, tilbyder TECHART en uovertruffen række af muligheder for at tilføje enhver Porsche et unikt og personligt aftryk.

Unik adgang til særligt limiterede performance-biler

Ikke alene kan du nyde godt af MotorPowers store viden om performance-forbedring og aerodynamiske opgraderinger. MotorPower giver dig også mulighed for at erhverve limiterede performance-biler fra producenter som BRABUS, TECHART og ABT SPORTSLINE, der bygges i yderst begrænsede og nummererede serier, og derfor besidder et samlerog investeringspotentiale.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 83
// JESPER BACHER, CEO & PARTNER

MY GARAGE - ET FÆLLESSKAB FOR MOTORCONNAISSEURER

MED DET BEDSTE FRA MOTORVERDENEN SAMLET UNDER ÉT TAG

MY GARAGE er skabt for at huse alt det, et samlingssted for motorconnaisseurer skal rumme. Derfor har vi bestræbt os på at finde de ypperste rammer til at give dig plads til op bevaring, moderne værksteder, socialt samvær samt inspiration og ro til at fokusere på bilen som en passion.

SALES

Hos MY GARAGE samarbejder vi med et udvalg af håndplukkede partnere, som tilbyder salg og leasing af klassiske, special- og luksuskøretøjer. Udover vores partnere, er vores egen salgsafde ling, SALES GARAGE, også en fast del af huset.

SERVICE

Service hos MY GARAGE er en oplevelse i sig selv. Vi gør en dyd ud af vores kundehåndtering, og vores vedligeholdelse og reparation af køre tøjer er i absolut verdensklasse. Vi huser auto riserede værksteder af Porsche, Rolls-Royce, Formula Automobile, BMW og flere.

MY GARAGE er et eksklusivt fællesskab, hvor der er fokus på at fordybe sig i de elementer, der gør hver bil unik. Rammerne giver dig nem adgang til fagfolk i verdensklasse, der hjælper med at forløse alle aspekter og ambitioner for dig.

STORAGE

Vi råder over 92 specialbyggede opbevaringsbokse, hvor vi opbevarer køretøjer for privat- og er hvervskunder under unikke forhold i Danmark – tyverisikret, med mulighed for løbende service og forsikring, i opvarmede lokaler.

SOCIAL

MY GARAGE er et mødested for alle, der ønsker at være en del af motorverdenens bredeste so ciale fællesskab i Danmark. Hos MY GARAGE kan der afholdes møder og events, som bringer oplevelser, venskaber og ny viden med sig – et samlingspunkt for alle, der har passion for, hvad motorverdenen har at tilbyde. Vores ambition er at gøre indtryk, underholde og opgradere vores besøgende.

86 I MY GARAGE HOS HEINDORF DIAMONDS KAN DU, UDOVER AT FÅ FREMSTILLET SPECIALLAVEDE DIAMANTSMYKKER, OGSÅ FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG VEJLEDNING OM KØB AF ALLE TYPER DIAMANTER HEINDORF DIAMONDS - DIAMANTER ER SMUKKE ÆDELSTEN, MEN DE KAN OGSÅ VÆRE ATTRAKTIVE INVESTERINGSOBJEKTER

Ved Heindorf Diamonds finder du den helt rette ekspertise og faglighed til at vejlede dig i købet af diamanter af den allerbedste kvalitet. Hver enkelt, naturlig diamant er unik og fortæller sin egen historie - derfor kræver det kyndig rådgivning at vælge den helt rette diamant.

Diamanter som investeringsobjekter

Investeringer i klassiske-, luksus- eller specialbiler er en stor passion for mange. På samme måde forholder det sig med diamanter. Især farvede diamanter i blå, pink, orange og grøn er særligt værdifulde som investeringsobjekter, fordi de er yderst sjældne.

Dog afhænger deres værdi og mulige afkast naturligvis altid af diamantens størrelse, farveintensitet, klarhed og slibning. Også kaldet ”The four C’s”: Clarity, carat, cut and color.

Investering i diamanter kan være en særdeles god forretning. Dog kræver det både erfaring, timing og den rette indsigt. Men investerer man rigtigt, kan de være et godt supplement til den øvrige investeringsportefølje.

Personlig vejledning

Hos Heindorf Diamonds kan du få personlig hjælp til at finde den helt rigtige diamant, som matcher lige netop dine ønsker og prisramme. Lokationen for Heindorf Diamonds er ikke tilfældig. Som en partner hos MY GARAGE, bliver man en del af et eksklusivt fællesskab. Et fællesskab som ikke kun er møntet på biler, men i højere grad passionen for den eksklusive verden.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 87
// SANNE HEINDORF, DIAMANTHANDLER

ROHDEN GODS

NATURSKØNT LANDSTED VED VEJLE FJORD

STRAND, KYSTSKOV, BAKKEDE MARKER, FRODIGE ENGE OG ET RIGT DYRELIV DANNER RAMMEN OM ROHDEN GODS

I Stouby, nær Vejle finder du Rohden Gods, som udover at være MY GARAGE’s grundlægger Anders Kirk Johansens private hjem, ligeledes er et aktivt land- og skovbrug. Det samlede areal udgør 710 hektar plus forpagtning af 153 hektar.

Renovering med stor respekt for historie og omgivelser

Siden Anders Kirk Johansen overtog godset i 2003, har godset undergået store forbedringer. Det drejer sig blandt andet om istandsættelsen af hovedbygningen, som er opført mellem år 1898 og 1900, avlsbygningerne og hele gårdanlægget.

Alt sammen udført med stor respekt for ejendommens historie, miljøet og lokalsamfundet.

Ambitionen er at føre Rohden ind i en ny æra, uden at det går ud over stedets sjæl og unikke atmosfære.

Skov- og landbruget på Rohden Gods Rohden omfatter et større landbrugsareal, der drives som et moderne landbrug med varierende sædskifte med fokus på kvalitetsafgrøder og med stort hensyn til godsets naturværdi.

Skovbruget under Rohden dækker et samlet areal på 161 hektar, plus fem hektar i forpagtning, og drives som et traditionelt skovbrug. Den primære bevoksning i skovene er løvskov, cirka 75 procent, mens den sekundære bevoksning i skovene er nåleskov, cirka 25 procent. Nåletræerne er fordelt over hele skovarealet, hvilket giver en god dækning for skovens rige dyreliv.

-ET

Jagten og vildtbestanden er en vigtig del af kulturarven på Rohden

Jagtarealerne er derfor kendetegnet af en meget høj jagtetisk stand og en sund og naturlig dyrebestand.

På Rohden anses det som en af de vigtigste opgaver at pleje vildtet og det naturlige dyreliv. Jagterne på Rohden bliver lejlighedsvis udlejet til skydearrangementer og til blandt andet dagjagter på ænder, fasaner og råvildt. Rohden Gods er desuden tilmeldt mærkningsordningen Bæredygtig Jagt.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 89

BMW & MINI SERVICE KOED - AUTORISERET SERVICE PÅ HØJT NIVEAU

HØJ KVALITET, EFFEKTIVT ARBEJDE OG NYSKABENDE TEKNOLOGI - DE TRE SØJLER, SOM BMW SERVICE BYG GER PÅ, OG SOM KUNDEN SKAL STOLE PÅ, BÅDE I DAG OG I MORGEN

KOED værkstedet hos MY GARAGE blev etableret i 2020, og udgør knapt 500 kvadratmeter med alt det bedste inden for specialværktøj og teknologier, der sikrer, at arbejdet med BMW og MINI foregår professionelt og efter alle forskrifter.

Professionalisme ned til mindste detalje

Arbejdet ved KOED bygger på kvalitet og passion for BMW & MINI, og de anvender derfor altid kun originalt og anbefalet BMW værktøj, inklusiv altid opdateret diagnose-værktøjer.

Teamet af teknikere følger punktligt de nødvendige og foreskrevne uddannelser, og er derfor altid klar med den nyeste viden om mærkerne.

BMW-eksperter siden 1993 Rejsen for KOED startede oprindeligt med salg og distribution af nye og brugte BMW-reservedele til Skandinavien og Europa. Passionen for mærket, og ikke mindst ekspertisen herfor, resulterede i udvidelsen af deres aktiviteter.

I 2014 åbnede det første KOED serviceværksted.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 91

GARAGE

SALES
- HER FINDER DU DE RETTE KOMPETENCER TIL AT REALISERE DINE AUTOMOTIVE DRØMME MED EN DYBDEGÅENDE PASSION OG EKSPERTISE HJÆLPER TEAMET DIG I MÅL I JAGTEN EFTER DEN HELT RETTE BIL

MY GARAGE’s eget salgsselskab kaldes SALES

GARAGE og består af et team af fire rådgivere, som tilsammen har mere end 50 års erfaring i branchen.

SALES GARAGE handler for os om meget mere end bare biler af høj kvalitet. For os handler det om den fuldendte kundeoplevelse. Hos SALES

GARAGE deler de passionen omkring bilerne og lægger et stort fokus på at skabe en unik oplevelse - helt fra første indtryk ved entré til efterkøbsoplevelsen, når du har erhvervet dig en ny bil.

Eksklusive biler på lager – klar til levering

Teamet er altid behjælpelige med at finde den helt rette bil, der opfylder alle kundens ønsker. I det rummelige Sales Studio kan du desuden altid opleve mere end 50 biler, som står klar til salg.

Hos SALES GARAGE er det muligt at benytte sig af en række forskellige typer af leasing foruden traditionelt bilsalg. Herudover tilbydes også kommisionssalg, ligesom det er muligt at lade en anden bil indgå i handlen.

En fuldendt købsoplevelse

Det er essentielt, at kunderne hos MY GARAGE får en eminent købsoplevelse. Det eksklusive afleveringslokale, Delivery Studio, danner derfor rammen om en eksklusiv overlevering af kundens nye bil.

Her afsættes både tid og plads til, at kunden kan modtage sin nye bildrøm under de bedste rammer og på bedst mulig vis. I forlængelse af købet er det også muligt at få sin bil serviceret, vedligeholdt, klargjort og opbevaret hos MY GARAGE.

// FRA VENSTRE ERKAN KILIC, LASSE KRISTENSEN, JENS CHRISTIAN RANDRUP, LASSE JOHNSEN
MAGAZINE 2022 / 2023 I 95 Y OU ARE N O T JU S T A P A S SENGER . Y OU ARE AN OWNER . Ne t Jets t r an s formed the aviation landscape as the pio n eer of shared airc r a f t o w nership You can rely on our exible prog r ammes, t r ansparent environmental management , and unpa r alleled s afety and se r vice to get you to wherever you are needed most V isit netje t s.com | Scan the Q R code to discover mor e T H E PIONEE R O F SHARE D AIRCRA F T OWNERS H I P WIT H T H E W OR L D ’ S L AR G E S T, MO S T DIVERS E PRI V A T E FL EE T NE TJET S EUROPE , PROU D T O B E CARBO N NEUTRA L SINC E 20 12 A G L O B A L R E AC H O F 5,00 0 + AIRPO R T S I N 20 0 + COUNTRIE S AN D TERRITORIE S

DC WORKSHOP

POWERED BY SELECTED CAR GROUP - VÆRKSTED MED PASSION FOR MOTORSPORT OG TRACKDAYS

STOR ERFARING MED MOTORSPORT OG TRACKDAY-BILER,ER NETOP DÉT, DER GØR DC WORKSHOP TIL NOGET HELT UNIKT

Med en solid erfaring, og et velkendt navn i motorsportsverdenen, er DC Workshop et anerkendt autoværksted, med særligt speciale inden for motorsporten.

På værkstedet hos MY GARAGE råder de over 450 kvadratmeter, der danner rammen for et unikt og topmoderne værksted, hvor selv de helt specielle opgaver bliver løst, altid med udgangspunkt i kørerens behov og ønsker.

Opsætning og service af motorsports- og trackday-biler DC Workshop servicerer og opsætter biler for racerkørere i bl.a. motorsportsserierne Super GT, TCR og LMP-special. Derudover er DC Workshop også anerkendt for deres ekspertise blandt kørerne af Lamborghini Super Trofeo,

en Lamborghini, som udelukkende er bygget til at køre på banen.

Selected Car Collection servicepartner

DC Workshop er desuden ansvarlige for serviceringen af Selected Car Collection, en af Europas fineste samlinger af klassiske sportsvogne og luksusbiler fra Porsche, Ferrari, Mercedes-AMG, Lamborghini, Jaguar og BMW m.fl.

Originale reservedele direkte fra Lamborghini

Arbejdet med særligt Lamborghini har givet teknikkerne en specialviden og erfaring med mærket. Af samme årsag har de udviklet et samarbejde med fabrikken, som har muliggjort, at de kan importere originale reservedele direkte fra Lamborghini.

96 I MY GARAGE

Driver's Club

DC Workshop har gennem flere år skabt arrangementer med trackdays på baner i hele Europa for deres kundegruppe. Det er sket i regi af Driver's Club, et særligt netværk for de største bilentusiaster. Driver's Club trackdays er præget af rendyrket motorsport-stemning, der blander ånden fra motorsporten med DC Workshops erfaring fra racerbanen direkte til Driver's Club-medlemmernes trackday-biler.

98 I MY GARAGE “HELE MIT LV HAR JEG DEDIKERET TIL AT OPTIMERE TO ELEMENTER; BILER OG MENNESKER. DE KAN VÆRE NOK SÅ FORSKELLIGE, MEN FÆLLES FOR DEM ER, AT ER DER IKKE BALANCE, KØRER BILEN AF VEJEN, OG MENNESKER GÅR I STYKKER.” ERIK W - FORFATTER, FOREDRAGSHOLDER OG COACH

Lev dit potentiale

Erik W. træner racerkørere, erhvervsledere og private i at udvikle deres fulde potentiale og at kunne sætte sig mål for herefter at realisere dem. Med egen baggrund i motorsportens verden er synergierne til MY GARAGE særligt aktuelle, og derfor finder du Erik W's kontor her. De dynamiske omgivelser, der findes hos MY GARAGE, er desuden med til at dyrke gode energier, som understøtter menneskets positive udvikling.

Kroppen kræver vedligehold – ligesom en bil Adfærd og resultater skabes altid ud fra den tilstand, vi befinder os i. Fysiologien er det mest magtfulde redskab til øjeblikkelig forandring af vores tilstand. Vores kropsholdning har eksempelvis en øjeblikkelig indvirkning på vores følelser og humør, der så igen afspejles i vores adfærd og attitude. Det er derfor først og fremmest vigtigt, at vi nærer vores fysik med den energi og de ressourcer, det kræver at nå vores mål.

Optimér motoren ved hjælp af grundige analyser

Når bilen mangler motorolie, så lyser den røde lampe, hvorefter vi fylder på som det mest naturlige i verden. Vi gør det for at sikre motorens levetid. På samme måde kan vi få vores egen menneskelige motors levetid sikret, når vores hjerne og celler er fyldte med de essentielle, livsvigtige næringsstoffer. Det skaber øget holdbarhed, energi, mentalt overskud, bedre restitution, bedre søvn og et optimalt immunforsvar. Vi får bare ikke altid handlet på den røde lampe, der lyser, og alt for mange får autoimmune livsstilsygdomme.

På samme måde som psykologiske tests og analyser kan påvise menneskets sindstilstand, findes der analyser, som kan påvise den fysiologiske tilstand - og ikke mindst påpege, hvis der er noget, kroppen mangler. Ud fra dette kan man tilpasse sin kost, motion og søvnmønstre for at danne rammen for de bedste præmisser til et liv i balance. Det er den struktur og opmærksomhed, som Erik W. kan hjælpe med at etablere.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 99

DALLARA

REALISERINGEN AF ET LIVSVÆRK

DALLARA HAR I OVER 40 ÅR DESIGNET OG PRODUCERET NOGLE AF DE HURTIGSTE OG SIKRESTE RACERBILER I VERDEN

Dallara blev grundlagt af Giampaolo Dallara, som efter at have arbejdet for Ferrari, Maserati, Lamborghini og De Tomaso, havde et ønske om at skabe sit eget mærke.

Dallara Stradale: Genopdagelsen af køreglæde

Dallara har produceret chassiser og kulfiberkomponenter for stort set alle de kendte superbilsmærker og forskellige racerbiler i hele verden: Lige fra udviklingen af Formel 1- og Formel 3-biler til Indycars.

Disse kompetencer er nu blevet brugt til at realisere et ambitiøst projekt: At skabe deres egen bil, hvor hovedformålet er at genopdage den ægte glæde ved at køre på banen eller vejen.

Dette resulterede i den første bil under navnet Dallara Stradale. En bil, der opsummerer alt, hvad Dallara har lært af samarbejdet med kunder og racing, og som giver føreren af bilen muligheden for at genopdage glæden ved at sidde bag rattet på en racerbil.

100 I MY GARAGE

Byg din Stradale efter dit behov. Som noget særligt er Dallara Stradale bestående næsten udelukkende af kulfiber både i eksteriør såvel som interiør.

I sin grundlæggende form uden døre og forrude, kaldes en Dallara Stradale for Barchetta. Men faktisk er det muligt at tilpasse en Stradale til både en roadster i form af tilføjelsen af en forrude, en targa ved igen at tilføje en T-ramme, og endeligt en coupé med de omfavnende mågevinger.

MY GARAGE er skandinavisk forhandler- og servicepartner af det italienske mærke, og hjælper i den forbindelse kunder med at bestille og konfigurere deres nye Dallara Stradale, hvad enten de ønsker at gøre det i MY GARAGE huset eller på fabrikken i Italien.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 101
102 I MY GARAGE UDVIDELSERNE VIL GØRE MY GARAGE TIL SKANDINAVIENS STØRSTE BILUNIVERS EVENTYRET ER FØRST LIGE BEGYNDT – MY GARAGE PLANLÆGGER STØRRE FREMTIDIGE UDVIDELSER

I fremtiden bliver det ikke kun langs den jordnære facade, at man kan nyde udsigten til alverdens ikoniske biler. En ny lokalplan fra Vejle byråd giver nemlig MY GARAGE mulighed for at opføre to nye bygninger på 34 og 40 meter i højden. Det skal bringe udsigten til de opbevarede biler op i et højere luftlag, og samtidig sikre mere plads til den brede vifte af faciliteter og partnere i huset.

Udvidelsen er et led i den oprindelige plan om at bygge flere kvadratmeter

Strategien om at opnå en stor tilstrømning af partnere og vækst, er nemlig i høj grad lykkedes. Derfor sætter CEO, Lars Bjørnbak, ord på det nye kapitel:

– Vi har altid vidst, at vi i fremtiden ville få behov for mere plads, men at vores knap 20.000 kvadratmeter slap op, på så få år, er både et udtryk for succes hos vores partnere og et bevis på konceptets eksistensberettigelse. Derfor gør vi nu klar til den del af vores markante vækststrategi, der omhandler de fysiske rammer, siger han.

Siden MY GARAGE slog dørene op til den tidligere tæppefabrik tilbage i 2016, har udviklingen taget fart

Et tydeligt eksempel herpå er, at husets knap 20.000 kvadratmeter er så godt som renoveret og udlejet til en lang række eksklusive og spændende partnere. Kombinationen af de mange nye partnere, og at de eksisterende partnere vækster og har brug for mere plads, bevirker behovet for yderligere udvidelser i fremtiden.

MAGAZINE 2022 / 2023 I 103
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.