Page 1

IAN McGUIRE

MATS STRANDBERG

TORKIL DAMHAUG

CARL-JOHAN VALLGREN

Anders de la

Motte

KELD CONRADSEN

MORTEN HESSELDA

ANDERS JOHANSEN LIS

ISTEN R K E K E VIB

RS ANDE UND

JONAS

SEN

PI J E N S LA

HL

E VIBEK MARX

JONASSON

DUS

jo nesbø

ROSL

MODTRYK 2019   GEIR TANGEN

øl b r e b a a K e n Le

TZ DAVID L AGERCR AN

AIG H T T MA

THOMAS ENGER NO I H S A G I H O G I KE ÅSA L ARSSON

KJELL O

LA DAHL

NEIL

Leif GW Persson

KASPE

KRIS TINA SAND BERG

M I KAE L N I E M I

R HOF

F

GAIMAN KRISTINA O HLSSON

AG N E S

LIDBEC

E T T E MIN TER S WAL

K


Anholtsgade 4 DK-8000 Aarhus C +45 8731 7600 forlaget@modtryk.dk www.modtryk.dk

Følg os på:


ALT KAN SKE. OG DET SKER. DET STORE ÅRHUNDREDE IX

Foto: Anna-Lena Ahlström

Jan Guillou er nået til 1980’erne i sin stort anlagte serie om 1900-tallet. Det er grådighedens årti. En ny generation i Lauritzen-familien kaster sig over ejendomsspekulation og høster enorme overskud i ejendomsbranchen. I hvert fald i begyndelsen.

Eric Letangs advokatfirma står over for helt andre udfordringer, da mordet på Olof Palme får retssamfundet til at knage i fugerne. 1980’ernes egoisme er ved at blive det svenske folkehjems endeligt. DEN ANDEN DØDSSYND er niende bind i Jan Guillous romanserie Det Store Århundrede. Serien skildrer familien Lauritzen i flere generationer.

Jan Guillou DEN ANDEN DØDSSYND Oversat af Anders Johansen Omslag: Eric Thunfors Roman, 417 sider


ÅRET ER 1349, OG PESTEN RASER Historisk roman om England i middelalderen og Den Sorte Død. Den modige og kløgtige Lady Anne af Develish må træffe en række afgørende og dristige beslutninger for at redde sig selv, bønderne, tjenestefolkene og trællene omkring godset Develish i Dorsetshire, da pesten raser og truer det lille samfund med smertefuld død og total udslettelse. SKÆBNETIMEN er anden bog i miniserien om Lady Anne af Develish og Den Sorte Død. Første bog hedder DE SIDSTE TIMER.

Foto: Hazel Thompson

MINETTE WALTERS er internationalt kendt og anerkendt som forfatter til en lang række spændingsbøger. Hun er blevet tildelt flere prestigefulde priser bl.a. to Golden Dagger Awards og en Edgar Award. Hun bor i Dorset i det sydøstlige England.

Minette Walters SKÆBNETIMEN Oversat af Lilian Kingo Omslag: Nada Backovic Roman, 438 sider


Der er helte. Og så er der

GRÆSKE HELTE Mennesker og monstre, farefulde færd. Stephen Fry genfortæller de græske heltes historier. I HELTE er der hårrejsende jagter, negle­ bidende ture gennem sindrige labyrinter, umulige gåder og blodtørstige monstre. Historierne om os dødelige mænd og kvinder og hvad vi er i stand til, når heltemodet er størst, er dramatiske og morsomme, tragiske og tidløse. I HELTE indfanger Stephen den græske mytologis vidunderlige historier og deres relevans for den moderne læser. De græske myter er blandt de mest indflydelsesrige histo­rier, der nogensinde er blevet fortalt, nedarvet gennem årtusinder. De har inspireret forfattere og kunstnere fra Shakespeare til Michelangelo og fra James Joyce til Walt Disney.

STEPHEN FRY er skuespiller, filminstruktør, politisk aktivist, komiker, forfatter og tv-vært. Fry har lavet underholdnings-tv siden 1982 og er britisk folkeeje. Han optræder som stemme i en lang række sammenhænge og har indlæst hele serien om Harry Potter. Som skuespiller har han medvirket i den navnkundige tv-serie Blackadder samt i to af Peter Jacksons film om Hobbitten.

Foto:Claire Newman Williams

Stephen Fry HELTE Oversat af Allan Hilton Andersen Omslag: Sarah Young Roman, 476 sider


EFTER

KATASTROFEN

Fem mennesker befinder sig ved et tilfælde det samme sted, da katastrofen rammer. De fem overlever – og står nu ved hver deres skillevej i livet. Er det på tide at tage skæbnen i egne hænder, eller skal tilfældighederne fortsat have lov at råde? Historien fører læseren til både København og Paris, på gaden blandt illegale flygtninge og ind på operascenen.

Lis Vibeke Kristensen EFTER Omslag: Andreas Kjærgaard / A Roman, 299 sider

LIS VIBEKE KRISTENSEN er forfatter og dramaturg, og udover dramatik til scenen, radio og tv har hun skrevet en række anmelderroste romaner. Hendes forfatterskab kredser om søgende mennesker, og om hvad der sker, hvis man lever på en livsløgn. Hun er en skarp iagttager af verden omkring sig, og med stilfærdig humor tager hun samfundstendenser og mennesketyper på kornet.

Foto:Thomas A.


DANMARK, 1920 Nye chancer og gammel gæld. Knud har gjort en pige gravid, og han mærker verden styrte sammen om sig. Livet må have mere at byde på end ægteskab og slid og slæb, synes han. Knud flygter til Skotland, hvor et nyt liv tager form. Lykken er håndgribelig, men har man én gang svigtet, fortjener man måske ikke at gribe lykken. Vibeke Marx har med sin fine sans for mennesker og deres indbyrdes forhold skrevet en gribende, historisk roman om landflygtighed, kærlighed og svigt.

Vibeke Marx JORD OG HJERTE Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet Roman, 335 sider

Foto: Zenani Photography

VIBEKE MARX debuterede i 1982 og har siden skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger, noveller og romaner, alle stærke fortællinger om livet i Danmark før og nu. Kendetegnende for forfatterskabet er Vibeke Marx’ sociale indignation og skarpe blik for de skæbner, der ofte forsvinder i det store billede.


EN MØRK OG STÆRK ROMAN OM EN USÆDVANLIG FAMILIE TESTAMENTE foregår i Tornedalen i det allernordligste Sverige i 1980’erne. Her er to forældre. Tolv søskende – fjorten alt efter hvordan man regner. Og en stor familiehemmelighed. Annie bor i Stockholm, og da hun bliver gravid rejser hun hjem til Tornedalen på gården, hvor hun er vokset op. I Tornedalen har man sit eget sprog, sin

egen melankoli. Ikke svensk. Ikke finsk. Noget tredje. Og ingen, hverken forældre eller søskende, bliver specielt glade for at se hende. Kan man stilles til ansvar for sin families synder? Kan man skrive historien om? Det er spørgsmål, som Nina Wähä stiller i sin stærkt anmelderroste roman.

Jeg er fuldstændig solgt. MAREN UTHAUG

Foto: Kajsa Göransson

NINA WÄHÄ bor i Stockholm, hvor hun udover at skrive bøger også er skuespiller og forsanger i bandet Lacrosse. TESTAMENTE er hendes første roman på dansk.

Nomineret til AUGUSTPRISEN 2019

Nina Wähä TESTAMENTE Oversat af Jesper Klint Kistorp Omslag: Sara R. Acedo Roman, 468 sider


NESBØ ER TILBAGE MED NY HARRY HOLE-ROMAN Harry Hole har ramt bunden. Han vågner efter en druktur, smurt ind i blod, der ikke er hans eget. Han husker intet. Men det værste, der kunne ske, er sket. Nu står han over for jagten på en livsfarlig fjende fra fortiden – og over for sit livs største katastrofe.

Folk har stukket knive i hinanden siden stenalderen, Hole. Frygten er nedfældet i vores gener. Tanken om, at noget skal trænge gennem din hud, komme ind på indersiden, ødelægge det, der er inden i dig, det som er dig. Vis dem en kniv, og de gør, hvad du ønsker.

Foto: Thron Ullberg

SVEIN FINNE

JO NESBØ roses af kritikere i hele verden for at have udvidet den moderne kriminalromans rammer, og han er i dag anerkendt som en af verdens største spændingsforfattere. Han udkommer på mere end 50 sprog, og bøgerne har solgt rundt regnet 40 millioner eksemplarer.

Jo Nesbø KNIV Oversat af Allan Hilton Andersen Omslag: Henrik Koitzsch Spændingsroman, 507 sider


“INTENS SPÆNDING DER HOLDER TIL SIDSTE SIDE.” AFTENPOSTEN

Foto: Helén Karlsson

ANDERS DE LA MOTTE er tidligere politimand. Han bor i den lille øresundsby Lomma i Skåne. De la Motte har modtaget priser for Årets Krimidebut og for Bedste Svenske Krimi.

En lille drengs forsvinden i 1983 får hans familie til at gå i opløsning. Tyve år senere er hans storesøster Veronica leder af en gruppeterapisamtale i Stockholm. En ung mand dukker op og fortæller en historie om en forsvindingssag. Historien er skræmmende velkendt for Veronica, der bliver tvunget til at vende tilbage til Skåne for at lede efter sandheden om, hvad der skete den sommeraften for så længe siden. SENSOMMERJAGT er en stemningsfuld, psykologisk krimi, og den første, fritstående bog i Skånekvartetten.

Anders de la Motte SENSOMMERJAGT Oversat af Louise Urth Olsen Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet Spændingsroman, 379 sider


DET ENDELIGE OPGØR Afslutningen på Millennium-serien. Lisbeth Salander er længe blevet hjemsøgt af fortiden, og det er på tide at bryde ud af de kvælende skygger af ondskab, som hendes far, Zala­chenko, alt for længe har kastet over hendes liv. Lisbeth tager til Moskva for én gang for alle at gøre regnskabet op med sin tvillingesøster, Camilla. HENDE DER MÅ DØ er afslutningen på Millenniumserien. Bogen væver politiske skandaler og magtspil på allerhøjeste niveau sammen med DNA-forskning, Mount Everest-ekspeditioner og livsfarlig hacking.

David Lagercrantz

Foto: Anna-Lena Ahlström

HENDE DER MÅ DØ Oversat af Agnete Dorph Stjernfelt Omslag: Henrik Koitzsch Spændingsroman, 336 sider

DAVID LAGERCRANTZ, er journalist og forfatter. Han har skrevet flere både faglitterære og skønlitterære bøger. En fællesnævner for alle hans bøger er, at de handler om ekstraordinære personligheder, som er gået deres egne veje. David Lagercrantz har siden 2015 bygget videre på Stieg Larssons Lisbeth Salander-romaner. ­Millennium-serien har samlet solgt over 100 millioner eksemplarer verden over.


VELOPLAGT OG SPRUDLENDE NESSER Fortællingerne foregår i og omkring Håkan Nessers fiktive by Maardam. INTRIGO samler nogle af Håkan Nessers bedste romaner og noveller: Rein, Kære Agnes!, Slange­blomsten fra Samaria og ­Al information i sagen. Samt den nyskrevne kortroman Tom. Fortællingerne udspiller sig i og omkring den fiktive by Maardam, og de kredser alle om emner som flugt, skyld, hævn, forsoning og hemmeligheder, der kommer op til overfladen. Intrigo er en café, der ligger i Maardam. Det er også det fælles navn på tre film, der bygger på ­bogen. Filmene er instrueret af Daniel Alfredson og har blandt andre Ben Kingsley og Tuva Novotny i centrale roller.

Håkan Nesser INTRIGO Oversat af Jan Mølgaard Omslag: Luka Jenko Spænding, 494 sider

Håkan Nesser på Cafe Intrigo. HÅKAN NESSER har modtaget et væld af priser for sit forfatterskab, bl.a. har både SKYG­GERNE OG REGNEN og LEVENDE OG DØDE I WINSFORD fået Det Danske Kriminalakademis pris for Årets bedste spændings­roman på dansk.

Foto: © Jo Voets og Intrigo Pictures Ltd


HJERTEGRIBENDE THRILLER OM HÆVN OG FORRÆDERI Fortiden eksploderer i tre skæbnetunge dage i Anders Roslunds nyeste roman om Grens og Hoffmann. En flot fødselsdagskage med fem røde lys. Forventning. Og så blev Zanas fødselsdag i stedet til en dag, der ændrede så mange menneskers liv. Også kriminalkommissær Ewert Grens’. Og langt senere også civilagent Piet Hoffmanns.

Anders Roslund HUN SKAL LEVE

Emil Eiman-Roslund

Oversat af Inger Kristensen Omslag: Nils Olsson Spændingsroman, 447 sider

ANDERS ROSLUND er prisvindende journalist og forfatter. Han er tidligere redaktionschef på SVT, og har som avisreporter især skrevet om sociale og kriminelle forhold. Sammen med Börge Hellström har han skrevet syv anmelderroste krimier og to sammen med Stefan Thunberg. Roslund har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab i både Sverige, Storbritannien, Japan og Rumænien.


VENDETTA I HAUGESUND Sidste bog i Tangens spændende trilogi. Det er sommer i Haugesund. I skovene uden for byen står en mand op fra de døde. Han venter på at hævne sig på mennesker, han engang troede, var hans venner.

Som i sine tidligere bøger overrasker og underholder Geir Tangen. Han leger med krimigenrens konventioner (og med læseren), og alle tre bøger har et rigt og interessant persongalleri.

Foto: Haakon Nordvik

Både journalist Viljar Ravn Gudmundsson og politi­ efterforsker Lotte Skeisvoll forsøger at begrave sig i arbejde. For få måneder siden dækkede de over et

drab. Det slap de heldigt fra, men nu ser det ud til, at en anden kan komme til at undgælde for deres forbrydelse.

Geir Tangen DØD MANDS TANGO Oversat af Anders Johansen Omslag: Henrik Koitzsch Spændingsroman, 331 sider

GEIR TANGEN har Norges største krimiblog (bokbloggeir.com) med over 170.000 læsere. Han er journalist og lærer og bor sammen med sin hustru og tre børn i den lille by Haugesund i Norge.


KÆRLIGHED OG HÆVN, VENSKAB OG FJENDSKAB Veloplagt Håkan Nesser er tilbage med en krimi med glimt i øjet. Adalbert Hanzon blev som ung ramt af kærligheden og det store vanvid. 43 år og en fængselsstraf senere gør fortiden opmærksom på sig selv. De eneste, der kan hjælpe ham med at finde ud af, hvad der egentlig skete for næsten et halvt århundrede siden, er ærgerligt nok hans små­ gnavne nabo – samt en snakkesalig halvkusine der forsøger at få ham til at motionere. Men i krig og kærlighed gælder alle kneb. A man’s gotta do what a man’s gotta do.

o Voets Foto: J

Håkan Nesser HALVMORDEREN Oversat af Agnete Dorph Stjernfelt Omslag: Ilse-Mari Berglin

re evet me har skr i t r unde her­ bøger, e v i d a e r r f end t eren an Veet issær v baom komm nar Bar n u G fem om g o m a d Maar inge. ra Kyml rotti f

ESSER HÅKAN N

ger sers bø kan Nes å H f a v den Flere Han ble ønnede. l e b s gange i r ­ er p der tre fatter, r o f rie K t førs Svenske get Det a t d o d m e ste har s for B mis pri e d a k a den l mina han er imi, og r K e k s ar fået Sven , der h ensinde g o n s e t førs ­kademi nala e Krimi k s n e a t D s Det for Bed tz-pris n a r k o n t e Ros å dansk ­oman p gsr fået Spændin har han rudover e D . e r g o diske gan edste N n for B e l mig ø n s Gla ske kri ­uropæi den e g o i m . Kri r Award e Rippe pris Th


“DEN MODERNE NORSKE KRIMIS GUDMOR.” Jo Nesbø Mød Selma Falck i ny norsk krimiserie. Selma Falck, tidligere elitehåndboldspiller og succesrig advokat, er i dyb krise. På kort tid har hun mistet alt: Ægteskab, børn, arbejde og hjem. Og det er hendes egen skyld. Norges bedste kvindelige langrendsløber, Hege Chin Morell, testes positiv for doping. Selma Falck bliver opsøgt af skiløberens stenrige far, der mener, at hans datter har været udsat for sabotage. Han giver Selma den tilsyneladende umulige opgave at bevise Heges uskyld.

Foto: Lars Eivind Bones

ANNE HOLT er en af Skandinaviens mest garvede krimiforfattere. Hun er især kendt for sine krimi­ serier om Hanne Wilhelmsen og Inger Johanne Vik. Hun er jurist, tidligere justitsminister, tv-vært og journalist. Med EN GRAV TIL TO introducerer hun en ny, skarp hovedperson og antihelt: Selma Falck. Anne Holt EN GRAV TIL TO Oversat af Sara Koch Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet Spændingsroman, 363 sider


POLITIEFTERFORSKER SKRIVER POLITIKRIMI = HØJSPÆNDING OG REALISME Wisting i ny cold case. En tidligere minister dør af et hjertetilfælde, og William Wisting bliver hasteindkaldt til et møde på rigsadvokatens kontor. I politikerens hytte er der gjort et fund, der er uforeneligt med billedet af ham som en dygtig og hæderlig politiker, og sagen må opklares, uden at pressen og offentligheden får at vide, hvad det drejer sig om. I DET INDERSTE RUM må Wisting arbejde sammen med sin datter, Line, og – mere modvilligt – med cold casegruppen under ledelse af Adrian Stiller. Romanen er anden, selvstændige bog i Jørn Lier Horsts cold case-kvartet. Den første er Katharina-koden.

Jørn Lier Horst DET INDERSTE RUM Oversat af Rolf Stavnem Omslag: stoltzedesign.dk Spændingsroman, 351 sider

JØRN LIER HORST har en kæmpestor læserskare i Norge. Han har tidligere arbejdet som politiefterforsker i Larvik, og han kender de miljøer og metoder, han skriver om, særdeles godt.

Tv-serie om William Wisting Der lægges ud med 10 episoder, der nu kan ses på Viaplay. Det er Sven Nordin, der spiller hovedrollen som Wisting.

Foto: Goran Segeholm


”Higashino skriver krimier som ingen andre.” BERLINGSKE EN MIDSOMMERLIGNING foregår i et moderne Japan, stadig præget af ældgamle æresbegreber og en særlig høflighed. Det umage par, drabsefterforsker Kusanagi og fysikprofessor Yukawa, er tilbage i den tredje bog om forbrydelse og opklaring i og omkring Tokyo. I EN MIDSOMMERLIGNING er handlingen henlagt til en søvnig kystby i Shizouka-provinsen syd for Tokyo. En spændingsroman af Keigo Higashino er klas-­ sisk-britisk who-dunnit i kombination med en fremmedartet japansk kultur og bedragerisk spænding.

Keigo Higashino EN MIDSOMMERLIGNING Oversat af Mette Holm Omslag: Ceara Elliot/Little Brown Book Group Spændingsroman, 406 sider

KEIGO HIGASHINO, født 1958, er en af Japans mest populære forfattere. Han fik sit gennembrud med DEN HENGIVNE HR. X, som har solgt mere end to millioner eksemplarer i Japan. Bogen er solgt til 21 lande, er filmatiseret og har vundet en række priser, blandt andet den prestigefyldte Naoki Prize, som er Japans svar på Man Booker-prisen.


POLITISK THRILLER FRA MAGTENS KRINGLEDE KORRIDORER

Magnus Montelius hæver svensk krimi til nyt niveau. Otte måneder er en dragende og skræmmende thriller, der vil få mange politikere og journalister til at tjekke eget – og andres – cv. NIELS KRAUSE-KJÆR

Journalisten Nina Wedén gør årets scoop og afslører efter et tip udenrigsministeren som sexkøber. Da den karismatiske, men uerfarne Jacob Weiss udnævnes til ny minister, bliver Nina til sin egen overraskelse headhuntet som hans pressesekretær. Weiss er omgærdet af rygter, og da en af de højtstående embedsmænd findes hængt, ind­ser Nina, at der er noget helt galt. Og sporene leder direkte til hendes hemmelige kilde.

Foto: Johanna Hanno

Magnus Montelius OTTE MÅNEDER Oversat af Anders Johansen Omslag: Simon Lilholt/Imperiet Spændingsroman, 487 sider

Når svenske MAGNUS MONTELIUS ikke skriver romaner, arbejder han som miljørådgiver, hvor han for blandt andet FN har rejst verden tynd med opgaver i Afrika, Latin­amerika, Østeuropa og i de tidligere Sovjetrepublikker. Magnus Montelius udkom i 2012 med den anmelderroste spionroman MANDEN FRA ALBANIEN.


BERLIN 1928 Weimarrepublikken synger på sidste vers. Berlin er stadig en by fuld af dekadence og ekstravagance, men nazismen og jødehadet vokser. Bernie Gunther har kun været få år i politiet, men med fire år i skyttegravene under 1. Verdenskrig bag sig er han allerede mere hårdhudet end de fleste. Intet er rigtigt verboten i Berlin i 1920’erne, men i en bølge af mord på samfundets mest udsatte – prostituerede og krigsveteraner, der tigger på gaden – finder Bernie ud af, at nazismen har infiltreret Berlins politi. Tyskland står på kanten af Det Tredje Rige. Bernie Gunther takker endegyldigt af i Metropolis, den sidste af nu i alt 14 bøger i Philip Kerrs krimimesterværk Berlin Noir. Serien betragtes som et hovedværk i kriminallitteraturen.

Foto: Joanna Betts

Philip Kerr METROPOLIS Oversat af Ole Steen Hansen Omslag: Henrik Koitzsch Spændingsroman, 312 sider

HBO PHILIP KERR, 1956-2018, er en af Storbritanni­ ens mest anerkendte spændingsforfattere. Han har skrevet en lang række bøger i stort set alle genrer fra science fiction til politiske thrillers og hårdkogte, historiske politiromaner.

er i gang med at udvikle en miniserie baseret på tre bøger i Berlin Noirserien i samarbejde med Tom Hanks.


DRØMMEN OM EN NY TILVÆRELSE FORVANDLER SIG TIL ET MARERIDT Familiedrama, psykologisk thriller og krimi i én og samme bog. Et nyt liv på en malerisk vingård. Det er drømmen for Sonja og Daniel, et ægtepar i 50‘erne, der trænger til en ny start. Vingården ligger i Bøhmen i Tjekkiet – det, der engang var kendt som Sudeterland. Under renoveringen af den forfaldne vingård, der har stået tom i årtier, finder Daniel det mumificerede lig af en lille dreng med en Reichsmark fra 1945 i lommen. En dør til fortiden og til en brutal udrensning med rødder i Nazityskland åbner sig.

Tove Alsterdal BLINDTUNNEL Oversat af Agnete Dorph Stjernfelt Omslag: Henrik Koitzsch Spændingsroman, 256 sider

Nomineret til Bedste Svenske Krimi.

Foto: Annika Marklund

BLINDTUNNEL er en spændingsro­man om familie og venskaber – og om en verden, hvor alt kan ændre sig på et splitsekund.

TOVE ALSTERDAL er garant for nærværende, socialt be­ vidst og højdramatisk spænding. Hendes store gennembrud var KVINDERNE PÅ STRANDEN, der ligesom hendes andre romaner kombinerer spændingsintrigen med personer, man har lyst til at kende – og med en international handlingstråd.


HORST + ENGER = SPÆNDING I TOPKLASSE Sandheden om Patricia. En bombeeksplosion nytårsaften sætter Oslo i fuldt terrorberedskab. Et af ofrene på listen over tilskadekomne er et kendt navn for Alexander Blix. Ruth-Kristine Smeplass er mor til den to år gamle Patricia, der blev kidnappet for ti år siden, og som aldrig er blevet fundet. Nu får sagen ny aktualitet, og nyhedsbloggeren Emma Ramm fatter interesse for det uløste mysterium. På hver deres måde forsøger Ramm og Blix at arbejde sig gennem det røgslør, der er lagt ud for at skjule sandheden om Patricia.

Jørn Lier Horst og Thomas Enger RØGSLØR Oversat af Rolf Stavnem Omslag: Harvey Macaulay/Imperiet Spændingsroman, 325 sider

JØRN LIER HORST er tidligere politiefterforsker og har med sine bøger om William Wisting placeret sig solidt i toppen af skandinavisk krimi. THOMAS ENGER har tidligere arbejdet som journalist. Hans krimiserie om Henning Juul strækker sig over 5 bind og er solgt til 24 lande.

Foto:Tom Hansen


Følg Modtryk på

OPSLAG

IGTV

GEMT

TAGGET


IAN McGUIRE

MATS STRANDBERG

TORKIL DAMHAUG

CARL-JOHAN VALLGREN

Anders de la

Motte

KELD CONRADSEN

MORTEN HESSELDA

ANDERS JOHANSEN LIS

ISTEN R K E K E VIB

RS ANDE UND

JONAS

SEN

PI J E N S LA

HL

E VIBEK MARX

JONASSON

DUS

jo nesbø

ROSL

www.modtryk.dk

  GEIR TANGEN

øl b r e b a a K e n Le

TZ DAVID L AGERCR AN

AIG H T T MA

THOMAS ENGER NO I H S A G I H O G I KE ÅSA L ARSSON

KJELL O

LA DAHL

NEIL

Leif GW Persson

KASPE

KRIS TINA SAND BERG

M I KAE L N I E M I

R HOF

F

GAIMAN KRISTINA O HLSSON

AG N E S

LIDBEC

E T T E MIN TER S WAL

K

Profile for Modtryk

Modtryk katalog 2019  

Modtryks bogudgivelser 2019

Modtryk katalog 2019  

Modtryks bogudgivelser 2019

Profile for modtryk
Advertisement