Page 1

Autoimmun betegsegek & Glutathion (Gsh) kapcsolata írtaés fordította: Bujdosó Ferenc Új Remény az ALS,Altzheimer, Parkinzon, SM,betegségben szenvedőknek A kutatók kulcs molekulát találtak!


Új Remény az ALS,Altzheimer, Parkinzon, SM,betegségben szenvedőknek A kutatók kulcs molekulát találtak! Kezelés ALS , azaz a Lou Gehrigs betegség, SM, Parkinzon, Altzheimer,stb betegek habár elég cseles betegségek maradnak bár ennek ellenére a tudósok kulcs tényezőket mutatnak nekünk ezeknek a betegségeknek az alapjául szolgáló folyamatnak, ezen betegségek kialakulásának, ezáltal adva egy új reményt egy jobb kezelhetőségnek és ami lényegesen lelassítja a folyamatot. A kutatók a következőket találták: 1, Az „Oxidative Stressz „ ami az okozója a szabadgyökök nek(oxidáltgyökök formátumának) Ezeknek van egy specifikus HASONLÓSÁGA ami igazából karakterizálja jónéhány neurodegenratív betegséget, így pl az ALS vagy Lou Gehrig’s betegséget, az Altzheimer kór,Parkinton Kór,Huntington Betegség,vagy az SM,..stb.. 2, Az „Oxidative Stressz” az okozója valójában ezeknek a betegségeknek ( ez egy mikroorganizmus ami a betegségek kialakulásának okozója ) A motor neuronok sérülékenyek, és ez a megnövekedett „Oxidative Stressz” sajátosan karakterizálja a Lou Gehrig’s betegséget ALS-betegséget, Altzheimer, Parkinzon, SM Huntington ..stb ..betegségeket.

1


Egy az idegrendszert érintő autoimmun betegség. A szervezet olyan ellenanyagokat állít elő, amelyek a saját izmai és motoros (mozgató)idegei közti kapcsolatot, az ún. neuromuscularis transzmissziót gátolják. Ennek helyén, szakszóval a motoros véglemezben fekszik össze a motoneuron és az izomsejt.

Mi ez a Kulcs Molekula?

Kutatók azt találták hogy ELTÜNIK egy kis molekula a motor neuronokban, ami nem más mind a Gluthation tripeptid vagy (GSH) ...és ez a GSH hiány láthatóan a „Mehanizmusa a Mérgezésnek” Emberek ALS el, vagy Lou Gehrig’s betegségnél,Parkinzon kor.Altzheimer Kór, SM, egyértelműen jelentkezik kimutathatóan az ALACSONY szintje ennek a védelmező anyagnak.

Szerencsére, egy új érdekes felfedezés igazoltan segít ezeknek az embereknek ALS ben ,Parkinzon kor,Altzheimer, SM, Stb...ben szenvedőknek visszafordítani ezt az GSH eltűnést.

Eredményezve azt hogy visszafordulnak a tüneteik és lassul a betegségük,vagy több attól.

Mit mondanak a szakértők? Dr,Jimmy Gutman, Gluthation szakértő és szerzője a „ Gluthation, a Kulcsa az egészségünknek” című könyvnek : 

Semmi kétség abban hogy az alacsony Gluthation szint (alacsony GSH szint) felgyorsítja az agysejtek halálát és ezzel szemben az emelkedett szint lassitja a folyamatát a neurodegenrációnak. A Gluthation nem más mind az a Fő természetes úton előállított Antioxidáns ami az idegrendszer számára az agyban(is) termelődik és szolgálja a védelmet ezek az Oxy szabadgyökök ellen. „Beavatkozásként növelni a szervezet Gluthation szintjét terápiaként nagyon hasznos tudna lenni.”

2


A Gluthation Dr Jimmy Gutman szerint nem csak agy másik Antioxidáns! Dr Jimmy Gutman szerint Gluthation a szervezet A LEGERŐSEBB VÉDELMEZŐJE, ÉS „GYÓGYÍTÓ ÜGYNÖKE” Dr.Gutman ennek igazát több mind 700 000,GSH val kapcsolodó orvosi tanulmány szerint állítja és ajanlja mindenki figyelmébe.

Miért Gluthation a kulcs? „Ez a szervezet ’Döntéshozója’ az oxidáns/antioxidáns egyensúly beállításában” mondja Dr. Bikul Das, egy molekuláris biológus kutatóorvos. És nem csak VÉD a szabadgyökök kárositó hatása ellen, hanem véd a baktériumok, vírusok, mérgek, szennyező anyagok sőt mi több, még a káros ráksejtek ellen is.

BÁR MIELŐTT BEVENNÉL EGY Gluthation KAPSZULÁT, ami EGYÁLTALÁN NEM HATÁSOS, utalnék Dr Gutman könyvére, ahol leírja miért is nem működik ezen az úton, viszont ott leírja hogyan termeli a szervezetünk saját magának azt a GLUTHATIONT AMI MÁR MŰKÖDNI FOG. SZÓVAL AZZAL A GLUTHATIONNAL MÁR SOKKAL TÖBBET FOG TENNI A SZERVEZETÜNK!!!

Mi a Legjobb Beavatkozás? Dr. Gutman ajánlása az hogy stimuláljuk a szervezetünket hogy termeljen Gluthationt saját magának biztonságosan és hatékonyan gyógyszerek nékül, és az így óvja védeni fogja már az egészségünket, ha természetes elapanyagot (prekurzort) használunk a Gluthation alapanyagjának szállítására. Dr Gutman NEM AJANLJA használni : a NAC-ot(N-Acetyl-Cystein) (kivételesen csak Orvosi sürgőségi esetben) vese máj elégtelenség és más mellékhatásai lehetnek mivel (méreg a szervezetnek ebben a formában) ez egy mesterséges formája a Cysteinnek SZINTETIKUSAN VAN ELŐÁLLÍTVA ÍGY. NEM AJANLJA : A Gluthation kapszulát sem mivel nem hatékony, mielőt a sejtekig eljutna másra bomlik le a szervezetünkben, és ebben a formában a szervezet számára teljes HASZONTALAN ÉS HATÁSTALAN!! NEM AJANL JA : az OTC -t( Ornithine Decarboxylase, Procystein) és az OTZ-t sem (Oxothiazolidine carboxylate) szintetikus anyag szintén ami egy alapanyag az enzim 5-Oxyprolinase nek ami először átalakítja s-carboxy- cystein re aztán később hidrolízálja Cysteinre, amit a máj használ Gluthation előállítására. Ez az anyag nem elérhető még általános orvosok számára sem nem hogy a hétköznapi embertek számára!

3


NEM AJANLJA: Használni a önmagában Cysteint sem ( L-Cystein) önmagában szintén egy szintetikus anyag vagy más néven „gyógyszer”. Dr Gutman Gluthation szakértő azt mondja.... Ezek a kiegészítők által Gluthation SZINT NÖVEKEDÉST ugyan LEHET ELÉRNI DE.. viszont NEM MEGFELELŐEN MAGAS NÖVEKEDÉST OKOZNAK HOSSZÚ TÁVON SEMMIKÉPPEN NEM TUD JÓ MEGOLDÁS LENNI, ÉS EZÉRT SEMMIKÉPPEN NEM JÓ STRATÉGIA!!

Dr. Gutman GSH ajánlása a Tények alapján! 

Orvosi Kutatások kapcsolódnak ay ALS Lou Gehrig’s betegséghez, Altzheimer, Parkinzon ,SM, (is) ami igazoltan okozója az alacsony Gluthation szint & Oxidative Stressz !!

Dr. Gutman referenciái és ajánlásai igazolják a Gluthation igazát, mégozzá a Gluthationt klinikai tesztekkel igazolva mutatja be.

Sajnálatosan, a Gluthation növelése a szervezetünkben NEM egyszerűen lehetséges, pl nem lehet hogy megesszük a napi táplálkozásunk során, vagy bevesszük azt egy KAPSZULA formájában!! Miért? Azért mert egyszerűen megsemmisül az, az emésztőrendszerünkben a tápcsatornáinkban!

Sőt még az említett formákban (NAC,OTC,OTZ, L-Cysteins..tb) Sem TALÁLTÁK KELLŐEN HATÁSOSNAK hosszútávon(mellékhatások, gyors GSH szinte emelkedés után gyors visszaesés miatt) és ami még fontosabb hogy anélkül juttatjuk a véráramba mielőtt arra szükség lenn rá ott!

A szabály a szervezetünk általt termelt Gluthation képzésénél: A szervezetünk CSAK akkor állít elő, és CSAK annyi Gluthationt, AMIRE, és AMIKOR a szervezetünknek szüksége van arra!!! Ha a Gluthation előálításához szüksége van Cysteinre akkor azt a szervezetünk állítja elő Cyteinre bontható tápanyag segítségével

4


többek között, ami nem másban található meg a természetben mind a whey Proteinben. Viszont ez nem elég önmagában!

Ugyan is ugyan ebben az időben jelen kell legyen még 2 másik anyag is!

Ezért a Gluthation előllításához szükséges tápanyagot a legjobb erre a célra a természetben, természetes formában megtatlálható formában a sejtjeinknek eljuttatni, hogy az biztonságosan, hatékonyan jusson el ODA AHOL AZ KELLENI FOG. A Gluthation előállitásához..

Szükséges hogy jelen legyen 3 amino –sav...EGY IDŐBEN! 1),Glycine aminosav 2)Glutamin aminosav 3)Cysteine aminosav

Az első kettőből rengeteg az elérhető a hagyományos táplálkozási szokásunkból adodóan, viszont a harmadikat nagyon nehéz a sejtfalon bellülre juttatni!!

Ez nem más mind a Cystein! 5


Megtalálták a tartós és megfelelő mennyiségű Gluthation előállításáshoz szükséges tápanyagot a természetben? Az immunrendszerünk újra úgy működhet ahogy az meg lett tervezve?

IGEN! Mi akkor a tökéletes megoldás ahoz hogy segítsünk a szervezetünknek megfelelő mennyiségű Gluthation előállításához szükséges tápanyaghoz jutnia?

Létrehoztak egy speciálisan kezelt whey proteint amit nem kémiai úton bírtak arra rá, hogy teljesen természetes úton szállítsa megsemmisülés nélkül azt a Cystein elérhetőségéhez 6


szükséges tápanyag alapanyagot ami amúgy HŐÉRZÉKENY,és KÉN tartlamú, és semmilyen más természetes formában nem ennyire hatásos mind így!! így prekurzorként működve természetes úton hosszú időn keresztül biztosítani tudja szervezetünknek a Gluthation előállításához a Cytein alapanyag elérhetőségét. Ezt a kutatók és a tudomány „orvosi” Proteinnek vagy Bio Aktiv Whey proteinnek is hívja amihez bárki egyszerűen könnyen megfizethetően hozzá tud férni általam most már hivatalosan is Egyedülállóként elsőként teljes kizárolagossággal egész Európában Mitogenx Heaven Ltd forgalmazásában.

Ez a egy szabadalmaztatott jogvédett módszer előállítási védelem alatt áll! Igy ezért ugyan ezen hatás eléréséhez csak kettő Cég állíthat elő Bio Aktív Whey Proteint ami biztonságosan hosszú ideig tudja a Gluthation szintjét növelni mellékhatások nélkül! Ami amúgy nevével ellentétben SEM NEM GYÓGYSZER, SEM NEM GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMMÉNYNEK MINŐSÜL , HATÁSÁVAL ELLENTÉTBEN! Az egyik az Immunotec kutatóközpont által Európaban csak kizárólagosan Angliában és nagyon magas áron hozzáférhető Immunocal néven került forgalomba viszont csak a másik a Mitogenx Amino Icg je ami ráadásul egy enzim komplex hozzáadásával attól sokkal hatékonyabb felszívódást eredményez ami a hatásfokát jóval megnöveli a Gluthation előállításának, és így sokkal hamarabb el tud kezdődni a Gluthation szintézise. Ezenkívül Dr. Walter J Crinnion a Mitogenx cég tanacsadói testületének az elnöke aki egy táplálék gyógyszerész professzor a Mitogenx termékek megalkotója aki a teljes emberi méregtelenitő folyamatokat kísérletezi több mind 30 éve ..... az általa kikisérletezett Mitogenx termékek képesek a TELJES méregtelenitő folyamatokat professzionális módon támogatni Illetve a Mitogenx mind a 6 termékei amik a szervezetünk Fő méregtelinítő anyagát támogatják és igazoltan partnerei a májban, vesében, és agyban, a kiválasztó és idegrendszeri folyamatokhoz a Gluthationnak. Ehez kikisérletezett egy speciális kiegészitőt ami igazoltan képes a Mitokondriális folyamatokat támogatni ,helyreaáálítani vagy akár a benne káros folyamatokat visszaforditani , és sejten bellül a Gluthation hatását fokozni!

Ennek a terméknek a neve Mito Life: 7


Erről más videómban találsz többet!

A bio aktiv whey tulajdonságára egy véletlen kisérlet kapcsán derült fény ami Dr. Gustavo Bounous nevéhez füződik, aki a Kanadai Immunologiai kutatóközpontban dolgozva Montrealban, igazolta hogy ez az egyetlen biztonságos hatásos módja a szervezetünknek szolgáltatni az alapanyagot hogy sejtszinten Gluthationt állítson elő saját magának. Dr. Bounous több mind 25 évig dologozott egy Kanadai HIVATALOS ORVOSI KUTATÓ KÖZPONTNAK. Ő kezdetben egy proteint keresett csak ami segíteni tudna embereknek hamarabb felépülni műtét után. 

Amit valójában felfedezett ehelyett, egy táplálék volt inkább ami különösen megnövelte a kísérelti állatai életét! Ezek az állatok 50% al TOVÁBB ÉLTEK!!! És védve maradtak a rák és más betegségek ellen, beleértve a degenerativ kondiciót a Lou Gehrig’s betegségnél., Altzheimer, Parkinzon, SM, esetbében is.

Feltalálta a PROTEINT ami növeli a Glutahtiont a szervezetben teljesen természetes úton, Biztonságosan, ami Klinikailag tesztelve is volt AIDS,RÁK,TÜDŐBETEGSÉGEKNÉL, és más betegségeknél, beleértve a Lou Gehrig’s vagy ALS .Altzheimer, Autizmus, SM, stb..

8


Mi történik az embereknél akik ALS,vagy más hasonló,Parkinzon, Altzheimer, SM..stb betegségben szenvednek? Azonnali károsodás az „Oxidative Stressztől”ami valójában az öregedési folyamat része, bár itt kimutatható sokkal több specifikus dolog is vagy „célzottan” szabály a neuro-degenerativ betegségek mind a Lou Gehrig’s, Parkinzon, Altzheimer, SM, Huntington stb . Hogyan? Neurological betegségek általában karakterizáltak magas Oxidative Stessz és szabadgyökök –oxyradicals-ok által úgy ahogy abnormalitás is mutatkozik ezen esetekben a Gluthation anyagcsere és antioxidáns védelmében.

Ezenkívül még a mentális stressznél mutatkozik az antioxidáns/oxidáns egyensúlya az agyban.

A kutatók valóban már rátaláltak arra hogy EMBEREK ALS –el vagy LOU GEHRIG’S ,ALTZHEIMER, PARKINZON ,SM, betegséggel ALACSONY GLUTHATION SZINTEL RENDELKEZNEK!!

Mi az a Tipikusan ismert dolog a robbánsszerűen fejlődő radikális biológia területéről az elmúlt 20 évben? nem más mind az „OXIDATIVE STRESSZ” ami okozza a a szabadgyököket amit nem más képez mind a „STESSZ”!!

UGYAN FURA DE KEVÉSBÉ ISMERT EZ AZ INFORMÁCIÓ HABÁR több mind 700 000 orvosi publikáció jelent meg ami mutatja, van egy kis molekula amit Úgy Hívunk Gluthation ami megvédi a szervezetünket a szabadgyököktől, és a mérgektől ami a sejteken képes károsodást okozni, beleértve ide az IDEGSEJTEKET is!!

Igazoltan képes a Mitokondriális károsodásokat visszafordítani a Mito Life. A sejt magból még az idegsejt magjából is a mérget KÉPES kivenni a Gluthation, ehez segit növelni a Gluthationt az Amino Icg .

9


A legjobb remény ahoz hogy lelassítsuk vagy megállítsuk az ALS,Altzheimer, Parkinzon, SM, tüneteit. Az az infromáció ami felbukkant az orvosi kutatásokból az nem más mind a Gluthation szabálya, vagyi is hogy megvédjen bennünket a fő „szörnyetegtől „ ami mindenhol ott van az öregedésünk folyamatának a gyökerében mind pl a Lou Gehrig’s ,Altzheimer, Parkinzon, SM ..stb betegség kialakulásánál is : 1) Szabadgyökök és az Oxidative Stressz! 2) Egy Túl és Allul működő Immun válasz, vagy is a B-Cellák túl müködése, és a T-Cellák allul működése, ami nem más következménye mind a T-Cellák tökéletes működése függ a megfelelő mennyiségű GSH hozzáférhetőségétől.Ha nincs elég GSH egyszerűen a B-Cellák Túlműködnek, a TCellák meg nagyon gyengén és ez az Autoimmun betgeségek alapja is! 3) Mérgek és szennyeződések,környezeti mérgek porok stb ! 4) Mutálódott DNS !

A kutattók már rég felfedezték.. 15 ÉVE!: 

Azok az EMBEREK AKIK KITŰNŐ FIZIKÁLIS ÉS MENTÁLIS EGÉSZSÉGNEK ÖRVENDENEK MAGASABB A GLUTHATION SZINTJUK SOKKAL MIND AKIK NEM .. ...éppen ezért az ALACSONY GLUTHATION SZINT NEM MÁS MIND EGY JELZŐJE ANNAK HOGY BETEGSÉGEK ALAKULHATNAK KI EBBEN AZ IDŐBEN, beleértve ide a neurodegenerativ betegségek is Altzheimer, Parkinzon kór,SM,..stb

Miért PROBLÉMA EZ? A saját Gluthation készletünk rettentően gyorsan elhasználódik a normásli napi anyagcsere folyamatok által, pl bármilyen betegségek , megfázás,virusos betgségek ,vagy sőt még a napi fizkiai igénybevétel vagy akár a testedzés által is! A szükséges napi megfelelő Gluthation termelés nélkül, a szervezeted alkalmatlan a tökéletes védelmére, ami tulajdonképpen vezethet betegségek kialakulásához is ami súlyosabb esetben akár neurodegenerativ betegségekhez is mind pl Altzheimer, Parkinzon,vagy ALS vagy sok más egyébb betegséghez is persze ez egyén függő kinél mi!

10


NE FELEDD SZERENCSÉRE KÖZEL 3 ÉVE ELÉRHETŐ AZ USA ban már nem csak klinikai szinten, Európában kizárolagossággal meg 2012 Óta Általam azaz Mitogenx Heaven Ltd által az a módszer ami a szervezetedet segiti hozzájutni ahoz a tápanyaghoz amiböl a szervezeted képes Hosszan tartóan biztonságosan hatásossan megfelelő mennyiségű Gluthation előállításához alapanayagot szállítani egy termék segítségevel amit Amino Icg néven hoztak forgalomba.

EGY PROTEIN AMI KÉPES BIZONYÍTOTTAN MEGVÁLTOZTATNI AZ ÉLETEDET! Az USA-ban rengeteg ember Tudja már az egészség titkát, fedezd fel te is és tapasztald meg azt amit már ezrek a világon, az Élet érzését! Kérd teljes tájékoztatómat BIZONYITÉKAIMAT HOGY MŰKÖDIK attól akitől ezt a videót kaptad vagy akár tőlem ha rámtaláltál az Interneten.

11


Amino Icg –t és a Mito Life-t együtt használva ajánlom a hamarabbi is hatásosabb eredmeny eléréshez

Ne feledd ez egy „módszer” és nem a termék hat közvetlen bármire is!! A TERMÉK NEM ELLENSZER ÉS NEM GYÓGYÍT ÉS NEM IS ELŐZ MEG SEMMIT!! Ez csak egy „TÁPLÁLÉK AZ IMMUNRENDSZERÜNKNEK” amiből a szervezetünk képes előállítani azt az anyagot ami képes bennünket megvédni a szabadgyököktől, baktériumoktól, vírusoktól, mérgektől, oxidative stressztől, stressztől, vagy akár rákos sejtek elburjánzásától is, ez nem más mind a sejtszinten előállított Gluthation tripeptid amino-sav! Ez a prezentáció készült saját magam által és Dr.Jimmy Gutman orvos Gluthation szakértő által írt könyve és publikációit felhasználva. „GLUTHATION avagy Kulcs az egészségben „c könyvében olvasottak, Illetve Dr Gustavo Buonou Áttörés a sejt védelmében c könyv alapján.

12


13


f 14


15


16

Az autoimmun betegségek & a Gsh kapcsolata  

Kutató orvosok igen szoros kapcsolatot találtak az autoimmun betegségek tüneteinek megjelenése és a vér Glutathion tripeptid aminosav szintj...

Az autoimmun betegségek & a Gsh kapcsolata  

Kutató orvosok igen szoros kapcsolatot találtak az autoimmun betegségek tüneteinek megjelenése és a vér Glutathion tripeptid aminosav szintj...

Advertisement