Page 1

Med oss som partner kan Du känna Dig trygg – både idag och imorgon.


Vi på Hanssons är stolta över vår historia, som varit lång och innehållsrik. Vi har idag stor produktion av filéer – torskfisk, plattfisk och lax – samt produktion av sallader, såser, inläggningar, sous-vide bakade engångsportioner, soppor, mm. Vi är direkt delaktiga i fiskeindustrin och har kunskap och egen förvärvad erfarenhet från alla delar i distributionskedjan, vilket gör oss unika i Sverige. När vi förmedlar vår kunskap vidare vet vi vad vi talar om. Som partner får Du, förutom aktuell kunskap, tillgång till vårt utvecklingsarbete på exempelvis produktsidan.

Vårt sortiment

Färsk fisk, hel

Färsk fisk, filé

Skaldjur

Fryst sortiment

Röror, såser & patéer

Rökt & gravat

Salt sill & inläggningar

Pannfärdigt

Gör det enkelt för kunden att välja färsk fisk Vi har i flera år packat färsk fisk i modifierad atmosfär. Många storkök har sedan flera år hittat denna smidiga förpackning och nu har vi tagit nästa steg med ett som vi ser det unikt konsument sortiment med mervärden. Packad fisk är här för att stanna och Vi vet att omfattningen kommer att öka i framtiden.

på väg mot

Våra certifieringar:


Tradition & ansvar Hanssons etablerades 1880 och är ett begrepp inom fiskbranschen. Vi har en kunskap som byggts upp i generationer och få i branschen har en historia som ens tillnärmelsevis liknar vår. Vi arbetar aktivt för ett hållbart fiske, så att även kommande generationer ska kunna äta fisk med gott samvete och vår tradition kan leva vidare.

Kunskap & utbildningar Genom våra certifierade utbildningar får Du som kund, förutom tillgång till all vår samlade kunskap, deltaga på aktuella föreläsningar av utomstående branschspecialister, arbeta med fiske, beredning och matlagning under ledning av Sveriges främsta inom respektive område samt nätverka med likatänkande, utbyta erfarenheter, inspirera och inspireras.

Kvalitet För oss är hög kvalitet en självklarhet och vi vill att det ska prägla allt vi gör. Allt från produkter, förpackningar, märkningar, leveranser, bemötanden mm, med syftet att alltid motsvara Dina förväntningar. Kvalitet är ett resultat av en strävan till ständigt förbättrande och sökande efter perfektionism. Kvalitet ger oss drivkraft.

Produktion Fiskproduktionen har under åren utvecklats från rensning av fisk och packning i stora returlådor till allt mer raffinerade slutprodukter som konsumentpackade, färdigskivade filémedaljonger. Vi är stolta över att leda den utvecklingen – något vi tänker göra även i framtiden.

Innovation Vi söker ständigt nya produkter och förpackningslösningar samt utvecklar tekniska verktyg för att föra branschen framåt och underlätta för våra kunder. Detta är en ständigt pågående, stimulerande process där Du som kund alltid har en central plats och alltid är välkommen att medverka. Lyhördhet är en dygd vi bejakar och vi tar tacksamt emot Dina idéer och utvecklingsförslag.

Förpackningar Vi levererar alltid alla produkter i nya, rena och snygga förpackningar med komplett produktinformation på varje låda. Vi har anpassat våra förpackningsstorlekar och deras form till genomsnittliga försäljningsenheter samt med stor hänsyn till ergonomi, logistik och hantering.

Trygghet Vi har genom ett gediget och grundligt kvalitetsarbete erhållit vår IP-certifiering och är på god väg mot en BRC-certifiering. Båda dessa garanterar Dig såväl spårbara produkter av hög kvalitet som säkra leveranser. Vi har två heltidsanställda enbart för kvalitetsstyrning och hygienkontroll. Det är en satsning utöver det vanliga. För oss är trygghet A och O.

Service- & kundorientering I vår bransch är service ett av nyckelorden och Du som kund måste känna att Hanssons är ett företag som står på tårna för att Din vardag med våra produkter ska vara både lyckad och okomplicerad. Din verklighet är den utgångspunkten som vi har för vår organisation.

Nyfikenhet Men räcker allt detta? Kanske idag, men eftersom vi är på en ständig resa har vi utvecklat en nyttig nyfikenhet, för att i tid se nya trender och behov i en värld som ständigt förändras. En hälsosam nyfikenhet är därför en bra garanti för överlevnad och blir då också något som våra kunder får samma nytta av.


Vi tackar för att vi har fått möjlighet att presentera Hanssons för Dig och vår förhoppning är att Du vill växa tillsammans med oss!

För mer informat ion gå gärna in på vår hemsida

www.hanssons.

com

Bröderna Hanss ons i Göteborg Export AB

tel 031-749 50 0

0

Hanssons 2013  
Hanssons 2013  
Advertisement