Page 1

Auping Boxsprings Weldadig comfort


Auping Dublin Maximus

p. 02

Deze catalogus is gedrukt op 100% gerecycled papier. Na het lezen in de papierbak a.u.b.


Inhoud Koninklijke Auping

p. 04

Een Nederlands succesverhaal

Auping boxsprings

p. 06

Weldadig comfort

AVS boxspringbodems

p. 08

Van vlak tot verstelbaar

Auping boxsprings

p. 10

De collectie

Dublin

p. 22

Maak kennis met de Dublin

Dublin Maximus

p. 24

De trots van de familie

Boxspring deelbaar

p. 26

Dubbel genieten

Auping matrassen

p. 28

Ga voor het juiste gevoel

AVS boxspringtoppers

p. 34

Topcomfort

Stoffen, poten en accessoires Uw eigen, unieke boxspring

De getoonde bedmodellen in deze catalogus zijn verkrijgbaar bij onze Auping Plaza, Auping Premium en Auping Select dealers. Kijk op www.auping.nl voor het dichtstbijzijnde adres.

p. 36


Koninklijke Auping: een Nederlands succesverhaal In 1888 kreeg Johannes Auping, smid te Deventer, opdracht een goed ventilerend bed te maken voor het plaatselijke ziekenhuis. In zijn smederij bedacht en bouwde Auping het eerste spiraalbed. Het was het begin van een succesverhaal dat onder meer leidde tot de toekenning van het predikaat ‘Koninklijk’ in 1988, precies een eeuw na dat allereerste bed. Vandaag de dag is Auping met afstand de grootste zelfstandige beddenfabrikant van Nederland en zijn er o.a. 65 Auping winkels in de Benelux waar het complete Auping assortiment wordt verkocht. Johannes Auping Paleis Soestdijk

p. 04


Auping nights, Better days

Bedden voor vandaag en morgen Auping wil het eerste Cradle to Cradle® beddenbedrijf van Nederland zijn. Als marktleider nemen wij verantwoordelijkheid voor vandaag en morgen. Niet omdat het van ons wordt verwacht, maar omdat wij vinden dat het moet. De eerste stappen zijn gezet, in 2020 dienen al onze bedrijfsprocessen C2C® te zijn. Op www.auping.nl/c2c vindt u meer informatie.

U wilt fit en uitgerust aan de dag beginnen. Dan is het belangrijk om de kwaliteit van uw nachtrust goed in de gaten te houden. Auping stelt alles in het werk om te zorgen dat u iedere nacht heerlijk slaapt. Door wetenschappelijke slaapkennis en het gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen geniet u altijd van een goede nachtrust. Daar heeft u niet alleen ’s nachts voordeel van. Maar vooral ook overdag. Niet voor niets spreken we over: Auping nights, Better days.

Wat maakt een Auping nacht zo bijzonder? Een Auping nacht is een nacht waarin uw lichaam optimaal wordt ondersteund door het comfortabelste bed dat u zich kunt voorstellen. Een bed dat bovendien altijd fris, droog en hygiënisch is. En een bed dat u met één druk op de knop in iedere gewenste positie verstelt.

1. Uitgerust wakker

2. Comfortabel slapen

3. Moeiteloos draaien

Door de goede ventilatie van Auping spiraalbodems en matrassen

Door de goede drukverlaging

Door de juiste ondersteuning

De open structuur van de Auping spiraalbodems en vochtregulerende matrassen zorgen ervoor dat u altijd fris en uitgerust wakker wordt.

De Auping spiraalbodem met meer dan 10.000 drukpunten gecombineerd met een Auping matras met visco afdeklaag biedt een juiste verdeling van de lichaamsdruk waardoor u comfortabel slaapt.

Beweging in uw slaap is van belang voor goede bloedcirculatie en soepele gewrichten. Auping matrassen met DPPS® pocketveren zorgen dat u moeiteloos draait, waardoor u ongestoord slaapt en uitgerust wakker wordt.

p. 05


Auping Boxsprings Weldadig comfort

Auping Bordeaux

De wereld om u heen is volop in beweging. EĂŠn en al dynamiek. Geen tijd voor onthaasten, zo lijkt het. Toch is er een ruimte waar u volkomen uzelf kunt zijn. Uw slaapkamer. Veilig, warm en behaaglijk. Ver weg van de dagelijkse hectiek. Tijd om heerlijk weg te dromen in uw Auping boxspring. De collectie Auping boxsprings met een spiraalbodem bestaat uit de AVS boxsprings (Bordeaux, Boxton, Dominica, Milano, Nice en AVS Deelbaar) en de Dublin en Dublin Maximus.

p. 06

Nice

Bordeaux


1998: de eerste Auping boxspring Het allereerste Auping boxspringbed stamt uit 1998. In dat jaar nam Auping het gerenommeerde merk ‘Zevenslaper’ over en begon zelf met het vervaardigen en verkopen van boxsprings. De combinatie van de jarenlange expertise van Zevenslaper en de innovatiekracht van Auping staat borg voor topkwaliteit op een uniek niveau. In 2006 werd de Auping Superbox geïntroduceerd, een unieke innovatie op boxspring gebied. De Auping Superbox werd voorzien van de goed ventilerende spiraalbodem. Na deze innovatie is Auping niet stil blijven zitten en heeft het gehele boxspring assortiment voorzien van een spiraalbodem. Een belangrijk voordeel van een boxspring met spiraalbodem is de ventilerende werking. Dankzij deze spiraalbodem, welke voor meer dan 80% open is, zijn de Auping boxsprings verzekerd van goede ventilerende eigenschappen. Goede ventilatie is de basis van een goede nachtrust.

Creëer uw eigen Auping boxspring Dankzij de modulaire opbouw is de Auping boxspring op alle mogelijke manieren aan te passen en uit te breiden. U kunt bijvoorbeeld zelf een hoofdbord en voetbord uitzoeken, in de afmetingen die u wenst. Daarnaast kunt u uw boxspring in elke gewenste kleur en stof bestellen.

Milano

Boxton

Dublin Maximus

p. 07


AVS boxspringbodems Van vlak tot verstelbaar In tegenstelling tot andere boxsprings is de AVS boxspring (waarin AVS staat voor Actieve Ventilatie en Support) opgebouwd op een spiraalbodem. Auping is zelfs de enige beddenproducent die een AVS spiraalbodem heeft verwerkt in een boxspring. Dankzij deze spiraalbodem, die voor 80% open is, bent u met de AVS boxspring verzekerd van goede ventilerende eigenschappen. En goede ventilatie is de basis van een goede nachtrust. AVS box 411 Hoogte: 22 cm Uitvoering: vlak

p. 08

AVS box 455 Hoogte: 22 cm Uitvoering: 1 motor


Kenmerken van de AVS boxspringbodems • Alle AVS boxspringbodems zijn opgebouwd op een spiraalbodem. • Met een speciale set kunt u uw AVS boxspring makkelijk deelbaar maken. Ideaal voor het opmaken van uw bed en het schoonmaken van uw slaapkamer. • Alle boxsprings zijn voorzien van een Bonell® vering, die zorgt voor optimale stabiliteit. • Alle AVS boxsprings zijn voorzien van een matraskoppeling. Zo behoort het schuiven van de matras tot het verleden. • Dankzij verhoogde scharnierpunten blijft de ondersteuning van de AVS boxspring ook in verstelde stand optimaal. • De verstelbare boxsprings kunnen ook voorzien worden van een RF (Radio Frequency) afstandsbediening, zodat u en uw partner gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar, de twee ligvlakken kunnen verstellen.

Met een speciale set kunt u uw AVS boxspring makkelijk deelbaar maken.

AVS box 477 Hoogte: 22 cm Uitvoering: 2 motoren

Alle boxsprings zijn voorzien van een Bonell® vering, die zorgt voor optimale stabiliteit.

AVS box 488 Hoogte: 22 cm Uitvoering: 3 motoren

p. 09


Auping boxsprings De collectie Een nieuwe norm in comfortabel en fris slapen Auping staat synoniem voor comfortabel en fris slapen. De Auping AVS boxspring (waarin AVS staat voor Actieve Ventilatie en Support) sluit daar perfect bij aan. De introductie van deze collectie is een ware innovatie. Alle AVS boxsprings zijn voorzien van een goed ventilerende AVS spiraalbodem. Ook de matrassen zijn opgebouwd volgens het AVS principe. De combinatie van bodem en matras zorgt zo voor een compleet, ademend bedsysteem.

p. 10


Dublin Maximus in de stof wave brique

Goede ventilatie Onafhankelijk onderzoek van het EIM (Ergonomie Instituut München) heeft uitgewezen dat de ventilatie- en comforteigenschappen van de AVS boxspring zijn verbeterd. Deze verbetering heeft er toe geleid dat de totaalbeoordeling van de AVS boxspring op hetzelfde niveau ligt als de combinatie van AVS spiraalbodems met matrassen.

U heeft al kunnen lezen dat de boxsprings van Auping zijn opgebouwd op een AVS onderstel, waardoor de ventilatie van uw boxspring én matras optimaal zijn. Ook hebben we al gemeld dat de opbouw modulair is, dus naar eigen wens uit te breiden met bijvoorbeeld een hoofd- en/of voetenbord, sierpoten, verstelbaarheid en luxere of gestoffeerde (boxspring)matrassen. Op de volgende pagina’s laten we u graag alvast enkele door ons samengestelde modellen zien!

p. 11


Hoofd- en voetbord De Bordeaux heeft een recht hoofdbord met een ronde afwerking aan de bovenkant. Het hoofdbord is net zo breed als de boxspring en wat de hoogte betreft kunt u kiezen uit twee maten: 80 cm en 100 cm. Ook is er een bijpassend voetbord leverbaar.

Auping Bordeaux De kracht van de eenvoud Hoe mooi pure eenvoud kan zijn, bewijst de Auping Bordeaux: een tijdloos boxspringmodel dat zich met zijn krachtige, ingetogen lijnen thuis voelt in elke interieurstijl.

p. 12

Voetbord Bordeaux (stof: piquet light grey 60)


Bordeaux in de stof cobra 35

p. 13


Auping Boxton Alles naar wens De Auping Boxton is een heerlijke boxspring met een ventilerende AVS spiraalbodem die ervoor zorgt dat uw matras kan blijven ademen. U kunt deze ventilerende boxspring helemaal naar uw wensen samenstellen, want er is keuze uit diverse maten, verstelmogelijkheden en combinaties van matras en topmatras.

p. 14


De keuze is aan u De Boxton bestaat standaard uit 2 vlakke AVS boxsprings, 2 gestoffeerde Boxton matrassen, een Boxton topper en een Boxton hoofdbord. De Boxton kan verder worden uitgebreid met verstelbare boxsprings en sierpoten. De stoffering kan worden uitgevoerd in vele stoffen en kleuren. Verder is de Boxton fraai te combineren met diverse Auping accessoires.

p. 15


CarrĂŠ poten (kersen) Voetbord: Rimini

Embrasse hocker (40 x 40 cm) Hoofdbord: Dominica

Hoofd- en voetbord De Auping Dominica onderscheidt zich vooral door een bescheiden en daardoor extra stijlvolle uitstraling. Het rechte hoofdbord laat zich goed combineren met het voetbord Rimini. Dit voetbord is, net als het hoofdbord, 4 cm dik. Hoofd- en voetbord zijn standaard even breed als de boxspring; het bredere hoofdbord waarmee u de Dominica hier ziet afgebeeld, is optioneel.

p. 16


Auping Dominica Stijlvol bescheiden

Auping AVS boxspringbodems zijn leverbaar in vele maten en in vlakke en verstelbare uitvoeringen. Bij de verstelbare uitvoering heeft u de keuze tussen een afstandsbediening met snoer of een RF afstandsbediening. Alle AVS boxsprings zijn gebouwd op een spiraalbodem en voorzien van stabiele Bonell速 vering.

p. 17


Auping Milano Stijlvol ontwerp De Milano is een bijzondere aanwinst in het Auping boxspring assortiment. Het stijlvolle ontwerp weerspiegelt duidelijk de sfeer van de Italiaanse stad waarop het is ge誰nspireerd: eigentijds design met een tijdloze elegantie. Voor de bekleding is er keuze uit een uitgebreide collectie stoffen in diverse kwaliteiten en kleuren.

p. 18


Gebombeerd Het feit dat het hoofdbord gebombeerd is, geeft de hele boxspringcombinatie een ronduit chique uitstraling.

Extra uitstraling dankzij hoogte De statige uitstraling van de Milano wordt nog eens geaccentueerd, doordat het hoofdbord extra hoog is. Het hoofdbord Milano is verkrijgbaar in drie hoogtes: 120, 140 en 160 cm.

p. 19


Auping Nice Een feest voor het oog

Is het mogelijk de tijdloze romantiek van de Franse MĂŠditerranĂŠe te vangen in het ontwerp van een boxspring? Ja dus: de Auping Nice is met zijn frisse en zonnige uitstraling een feest voor het oog.

Ondersteuning Een Auping AVS boxspring geeft op precies dezelfde plaatsen tegendruk aan uw lichaam als de matras. Dankzij de AVS spiraalbodem en de Bonellvering zijn stabiliteit, ondersteuning en een lange levensduur gewaarborgd.

p. 20


Voetbord Siena

(Boxspring)matrassen

Hoofd- en voetbord

Bij Auping kunt u uit diverse matrassen precies de keuze maken die Ăş het best bevalt. Bovendien kunt u er bij een boxspringmatras voor kiezen uw matras te laten bekleden met stof. Door de matras verder af te werken met handvatten en een bies, biedt Auping u een matras met een perfecte detaillering.

De Nice heeft een recht hoofdbord dat goed samengaat met het voetbord Siena. Dit voetbord is, net als het hoofdeinde, 10 cm dik. Het hoofdbord is aan weerszijden van de boxspring 10 cm breder, het voetbord is even breed als de AVS boxspring.

p. 21


Dublin Maak kennis met de Dublin

Dublin in de stof burago dark brown 18

De Auping Dublin is een stoere en eigentijdse boxspring. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en varianten, van lekker luxe tot verrassend voordelig. Het enige dat vaststaat is de basis: een boxspring voorzien van een spiraalbodem, Dublin hoofdbord (in de stoffen Heaven, Burago en Wave) en Dublin matrassen. De verdere invulling kan helemaal aan uw persoonlijke wensen worden aangepast.

p. 22


Hoofdbord Het Dublin en Dublin Maximus hoofdbord is standaard even breed als de boxspring zelf. Het is echter mogelijk de zijkanten aan weerszijde 10 cm breder te maken. Opvallend detail aan dit hoofdbord is het dubbele stiksel in het midden. Deze kan ton-sur-ton of met contrasterende kleur worden aangebracht.

Dublin Dit is het Dublin basismodel. De combinatie bestaat uit twee boxsprings, twee matrassen en een hoofdbord. De Dublin boxspring kan worden uitgebreid met een Dublin voetbord, dit voetbord is gelijk aan de breedtemaat van de boxspring.

p. 23


Dublin Maximus De trots van de familie

Auping Dublin Maximus met nachttafeltje Siria (esdoorn crèmewit)

De Dublin Maximus is het meest chique lid van de Dublin boxspringfamilie. Dit model biedt naast alle voordelen van de basisuitvoering ook nog eens gestoffeerde matrassen met daarop extra comfort van een topper. De gestoffeerde matrassen kunt u aan uw eigen kleurwensen aanpassen in de stoffen Heaven, Burago en Wave. De Dublin Maximus is verkrijgbaar in zowel een vlakke uitvoering als een verstelbare variant.

p. 24


Spiraalbodem De open structuur van de spiraalbodem draagt bij aan goede ventilatie. Goede ventilatie is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras.

Auping Dublin matras De Auping Dublin matras is geschikt voor zowel Auping spiraalbodems als de Auping Dublin boxspring. Deze matras heeft drie comfortzones. De kern wordt gevormd door tonvormige pocketveren en de hoes is met wol doorstikt. Bij de Auping Dublin Maximus wordt de matras in dezelfde kleur als de box gestoffeerd. U kunt kiezen uit een soepele en een stevige variant, in een 1- of 2-persoonsuitvoering. Alle varianten en uitvoeringen zijn leverbaar in diverse maten.

Dublin

Dublin Maximus gestoffeerd (boxspringmatras)

• Keuze uit de hardheden soepel en stevig. • HR-schuim comfortlaag. • Matrashoogte 18 cm. • 3 Comfortzones (tonvormige pocketveren).

• Gestoffeerd met stof uit boxspringassortiment. • Keuze uit de hardheden soepel en stevig. • HR-schuim comfortlaag. • Matrashoogte 18 cm. • 3 Comfortzones (tonvormige pocketveren).

p. 25


Boxspring deelbaar Dubbel genieten Net als bij diverse andere Auping bedmodellen (zoals de tijdloze klassieker Auronde) zijn de Auping boxsprings leverbaar in een deelbare uitvoering. Het gaat dan om een complete, deelbare 2-persoons boxspring waarvan de beide delen heel eenvoudig kunnen worden losen vastgekoppeld. De Boxspring Deelbaar Set bestaat uit een ge誰ntegreerd wielsysteem en koppelstuk. p. 26


Gemak dient de mens Bij de boxspring deelbaar kunt u na het loskoppelen van de beide delen heel eenvoudig de bedden uit elkaar rijden. Zo wordt het een stuk makkelijker om het bed op te maken en uw slaapkamer schoon te houden. Is het werk gedaan, dan zitten de delen met ĂŠĂŠn klik ook weer aan elkaar.

Levenslang genieten Zoals bij alle Auping bedden krijgt u op de spiraalbodem en het frame levenslange garantie. Van uw boxspring deelbaar kunt u dus letterlijk uw hele leven genieten.

Boxspring deelbaar met een Nice hoofdbord

De Deelbaar Set werkt alleen in combinatie met een hoofdbord.

p. 27


Auping matrassen Ga voor het juiste gevoel

De matrassen van Auping zijn Silver NLJLY[PÄJLLYKVT hun materiaalkeuze, YLJ`JSLIHHYOLPKLU WYVK\J[PLWYVJLZ JJJLY[PÄLKJVT

p. 28


Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer Ă­s een matras een goede matras? Als hij past bij degene die erop moet liggen. Een kwestie van individuele factoren, zoals lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken. Maar ook persoonlijke voorkeuren zijn belangrijk. Zo slaapt de een het lekkerst op een harde ondergrond, terwijl de ander juist liever een wat zachtere matras heeft. Auping heeft als oudste beddenfabrikant van Nederland een schat aan kennis en ervaring in huis. Ook als het om matrassen gaat. Een Auping matras staat synoniem voor kwaliteit en comfort. Want Auping weet wat goed is. En dat voel je.

Een nieuwe matrassenlijn Auping voert regelmatig vernieuwingen door om de unieke Auping kwaliteit up-to-date te houden. Dus is er sinds 2011 een compleet nieuwe matrassenlijn. Anders dan bij de vorige lijn, kunnen deze nieuwe matrassen op zowel een spiraalbodem als boxspring worden gebruikt. Zo wordt het voor u een stuk makkelijker om de matras te kiezen die voor Ăş ideaal is. De nieuwe Auping matrassen kunnen zowel op een spiraalbodem als op een boxspring worden gebruikt.

p. 29


Goed om te weten De matrassen van Auping kenmerken zich door een specifiek, met duurzame materialen opgebouwde binnenkant en een luxe, hoogwaardig afgewerkte buitenkant. De matras volgt perfect de contouren van uw lichaam, waardoor uw lichaam overal op de juiste manier wordt ondersteund en optimaal kan herstellen tijdens uw slaap. Bijkomend extra voordeel: door de specifieke opbouw en gebruikte materialen ventileert uw matras zó goed, dat u hem nooit meer hoeft te keren. Van alle extra’s de 3 belangrijkste op een rij:

1. Maximaal comfort - Asymmetrische opbouw Bij de Auping matrassen zijn de verschillende comfortzones asymmetrisch opgebouwd. Uw hoofd heeft nu eenmaal een ander soort ondersteuning nodig dan uw heup. Daarom zijn voor verschillende gebieden verschillende soorten pocketveren gebruikt. Zo biedt de matras uw lichaam overal precies de juiste ondersteuning en kunt u des te makkelijker draaien. Dat vertaalt zich in soepele gewrichten en een sublieme nachtrust. Een heerlijk gevoel. Geldt voor de Auping matrassen Cresto, Maestro, Vivo en Maestro Visco.

p. 30

Inizio

Adagio

• Hardheden soepel en stevig. • HR-schuim comfortlaag. • Matrashoogte 18 cm. • 3 Comfortzones (DPPS® pocketveren).

• Hardheden soepel, medium en stevig. • HR ingesneden schuim comfortlaag. • Matrashoogte 20 cm. • 3 Comfortzones (DPPS® pocketveren).


2. Maximale ondersteuning

3. Fris en comfortabel slapen

Unieke DPPS® pocketveren

Klimaatregulering

Auping matrassen bieden actieve ventilatie en ondersteuning, mede dankzij de asymmetrische vorm van de DPPS® veren. Niet alleen als u ligt, maar ook bij het draaien; wat u in een gemiddeld nacht zo’n 30(!) keer doet. Draaien op een Auping matras gaat zo soepel, dat uw slaap niet wordt onderbroken.

Het ideale ‘slaapklimaat’ verschilt per persoon. Maar te warm of te koud slapen vindt niemand prettig. De Auping matras Vivo, met speciale comfortlaag, kan warmte absorberen of juist afgeven. Door de klimaatregulerende en ventilerende eigenschappen past de matras zich aan ú aan. En dat voelt goed.

Geldt voor de Auping matrassen Inizio, Adagio, Cresto (Visco), Maestro (Visco) en Vivo.

Geldt voor de Auping matras Vivo.

Wasbare tijk

Schouder- en heupzone Sommige mensen hebben behoefte aan extra ondersteuning van hun schouders en/of heupen. Daarom biedt Auping matrassen met speciale zones, die ervoor zorgen dat de matras de contouren van het lichaam volgt.

Een aantal Auping matrassen beschikt over een afritsbare tijk, die u zelf kunt wassen of chemisch kunt laten reinigen voor extra hygiëne. In deze afritsbare tijken is bovendien Tencel® verwerkt. Dit materiaal is superzacht en voelt aangenaam koel aan. Daarnaast werkt het vochtregulerend, waardoor bacteriën en huisstofmijt minder kans hebben. Resultaat: een frisse en comfortabele matras en een aangenaam slaapklimaat. Geldt voor de Auping matrassen Cresto, Maestro en Vivo.

Geldt voor de Auping matrassen Maestro (schouderzone) en Vivo (schouder- en heupzone).

3D-breisel Bij de Auping matrassen is de kern afgedekt met speciaal voor Auping ontwikkeld 3D-breisel met flexibel schouderdeel. Naast de optimaal ventilerende en vochtregulerende eigenschappen van dit materiaal wordt door het flexibele gedeelte de ondersteuning van de schouders geoptimaliseerd. Geldt voor de Auping matrassen Maestro en Vivo.

Cresto

Maestro

Vivo

• Hardheden soepel, medium, stevig en extra stevig. • Latex comfortlaag. • Matrashoogte 20 cm. • 5 Comfortzones (DPPS® pocketveren). • Afritsbare en wasbare tijk.

• Hardheden soepel, medium, stevig en extra stevig. • Talalay ® latex comfortlaag. • Schouderzone. • Matrashoogte 22 cm. • 5 Comfortzones (DPPS® pocketveren). • Afritsbare en wasbare tijk.

• Hardheden soepel, medium, stevig en extra stevig. • Talalay ® latex comfortlaag. • Schouder- en heupzone. • Temperatuur regulatie. • Matrashoogte 24 cm. • 5 Comfortzones (DPPS® pocketveren). • Afritsbare en wasbare tijk.

p. 31


Eigen productie Alle Auping matrassen worden met de grootst mogelijke zorg en aandacht gefabriceerd in de Auping fabriek in Deventer. Eigentijds vakmanschap, dat voel én zie je.

1- en 2-persoonsmatrassen Alle Auping matrassen zijn zowel in een 1-persoons als 2-persoons uitvoering verkrijgbaar. Daarnaast zijn de matrassen Cresto, Maestro, Vivo, Cresto Visco en Maestro Visco ook verkrijgbaar als 2-persoonsmatrassen met 2 losse kernen. U kunt dus kiezen voor twee verschillende hardheden in één matras.

p. 32

Inizio gestoffeerd

Adagio gestoffeerd

• Gestoffeerd met stof uit boxspringassortiment. • Hardheden soepel en stevig. • HR-schuim comfortlaag. • Matrashoogte 18 cm. • 3 Comfortzones (DPPS® pocketveren).

• Gestoffeerd met stof uit boxspringassortiment. • Hardheden soepel en stevig. • HR-schuim comfortlaag. • Matrashoogte 20 cm. • 3 Comfortzones (DPPS® pocketveren).


Het fijne van Visco Bij de Visco varianten van de Auping matrassen bevat de comfortlaag Viscoelastisch schuim of Visco Talalay® latex. Dankzij de unieke celstructuur van deze materialen vormt een Visco matras zich volmaakt naar uw lichaam.

Cresto Visco • Hardheden soepel en medium. • Visco-elastisch schuim comfortlaag. • Matrashoogte 20 cm. • 3 Comfortzones.

Maestro Visco • Hardheden soepel en medium. • Visco Talalay ® latex comfortlaag. • Matrashoogte 22 cm. • 5 Comfortzones.

Cresto gestoffeerd

Maestro gestoffeerd

Vivo gestoffeerd

• Gestoffeerd met stof uit boxspringassortiment. • Hardheden soepel, medium, stevig en extra stevig. • Latex comfortlaag. • Matrashoogte 20 cm. • 5 Comfortzones (DPPS® pocketveren).

• Gestoffeerd met stof uit boxspringassortiment. • Hardheden soepel, medium, stevig en extra stevig. • Talalay ® Latex comfortlaag. • Matrashoogte 22 cm. • 5 Comfortzones (DPPS® pocketveren).

• Gestoffeerd met stof uit boxspringassortiment. • Hardheden soepel, medium, stevig en extra stevig. • Talalay ® Latex comfortlaag. • Matrashoogte 24 cm. • 5 Comfortzones (DPPS® pocketveren).

p. 33


AVS boxspringtoppers Topcomfort Met een AVS boxspringtopper heeft u de mogelijkheid een extra comfortlaag toe te voegen aan uw boxspringmatras. Zo’n topmatras kan puur dienen als een extra comfortlaag, maar is noodzakelijk wanneer u kiest voor een gestoffeerde matras. Om het comfort van de gestoffeerde matras compleet te maken, heeft Auping een gevarieerd topperassortiment voor u samengesteld. Het bestaat uit vier typen, met elk zijn eigen samenstelling en comforteigenschappen. Het Auping assortiment bevat speciale hoeslakens voor de toppers.

p. 34

Topper Comfort DeLuxe: Hoogte: ca. 6 cm Tijk: breisel Toplaag: klimaatvezel Kern: HR schuim

Topper Premium: Hoogte: ca. 8 cm Tijk: breisel Toplaag: klimaatvezel Kern: Latex


Splittoppers: voor onafhankelijke verstelbaarheid De Auping toppers Premium en Prestige (incl. Wash) zijn ook leverbaar als splittoppers; ideaal wanneer uw keuze is gevallen op een verstelbare boxspring. Met een splittopper kunt u de beide bedbodems onafhankelijk van elkaar verstellen, maar dan zonder hinderlijke naad in het midden. Voor de splittoppers zijn ook speciale hoeslakens beschikbaar.

De tijk van deze topper is afneembaar en daardoor wasbaar op 60 graden.

Topper Prestige: Hoogte: ca. 8 cm Tijk: breisel Toplaag: klimaatvezel Kern: Talalay速 latex

Topper Prestige Wash: Hoogte: ca. 8 cm Tijk: wasbaar breisel Toplaag: klimaatvezel Kern: Talalay速 latex

p. 35


Het assortiment is breed. U heeft de keus uit vele stoffen en kleuren. Het afgebeelde overzicht is een indicatie. Het is zelfs mogelijk om uw boxspring te bekleden in uw eigen favoriete stof.

Stoffen en kleuren Voor de bekleding van uw matras en boxspring kunt u kiezen uit vele stoffen en kleuren. Het Auping assortiment kent verschillende dessins, passend in het actuele modebeeld. Uiteraard is ook de bies in diverse kleuren verkrijgbaar, zodat deze kan worden afgestemd op de kleur van uw stof. Stofstalen zijn te bezichtigen bij de Auping Plaza, Premium of Select dealers. Kijk op www.auping.nl voor het dichtstbijzijnde adres.

Uw eigen, unieke boxspring Poten Om uw bed extra cachet te geven kunt u kiezen voor de sierpoten. De sierpoten Cilinder, Cachet, Embrasse balk en Carré zijn verkrijgbaar in het standaard Auping kleurenassortiment. Dit assortiment bestaat uit 12 verschillende kleuren in beits, vollak en hoogglans lak. De sierpoot Twister is verkrijgbaar in aluminium. De sierdop, die nét dat beetje extra geeft aan de kunststofpoot, is verchroomd. Sierdop

Cachet poot

p. 36

Cilinder poot

Twister poot

Carré poot

Embrasse balk


LED leeslamp De LED leeslamp, met energiezuinigLED licht, kan worden gemonteerd op de AVS boxsprings. Het bovenste, flexibele gedeelte van de lamp kan in de gewenste positie worden gebogen.

Embrasse hocker

Auping nachtkastje

De Embrasse hocker, verkrijgbaar in de uitvoeringen vierkant en rechthoekig, maakt de Auping boxspring helemaal af. Door de hocker toe te voegen aan uw boxspring creëert u nog meer comfort en gezelligheid.

Het Auping assortiment nachtkastjes is uitgebreid met een Siria nachttafeltje (zonder lade) en Siria nachtkastje (met lade). Door de gekozen materialen en kleurstellingen is de Siria uitermate geschikt om te combineren met de Auping boxsprings. Verkrijgbaar in esdoorn crèmewit, eiken donkerbruin en eiken antraciet.

p. 37


www.auping.nl

980668/12-2013 - Wijzigingen voorbehouden.

Auping Boxsprings  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you